Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σπορτιγκ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4
Aristofanis
Λοιπόν μετά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 ξεκινάει ο σχεδιασμός σιγά σιγά για την επόμενη σεζόν. Σίγουρη είναι η παραμονή του Άγγελου Κορωνιού στην ομάδα και του χρόνου ενώ το πρώτο μεγάλο όνομα που ακούγεται για το Σπορτιγκ είναι ο Μανώλης Παπαμακάριος του ΟΣΦΠ. Οι καλές σχέσεις με τον Κορωνιό είναι το πλεονέκτημα της ομάδας για μία πιθανή του μεταγραφή στην ομάδα των Πατησίων. Σχετικό άρθρο υπάρχει και στο αθλητικό site sportdog.gr
Για το γήπεδο έχουν ακουστεί πολλά ότι θα αλλάξουν το μόνο που ξέρω εγώ ότι θα γίνει απολύμανση γιατί είναι αρκετά βρώμικο και υπάρχουν κίνδυνοι μόλυνσης.
Για το τωρινό ρόστερ προσωπική μου γνώμη πρέπει να μείνει ο Χρήστου, ο Lewis, ο Σιμτσακ και ο Σιούτης (αν και μεγάλος σε ηλικία) ενώ και οι Ηλιόπουλος &

Υ.Γ. Dizzy δεν ήξερα που να βάλω το topic και το έβαλα εδώ. Όταν βάλεις το Σπορτιγκ και τον Κολοσσό στις θέσεις των Μακεδονικού και Απόλλωνα μετέφερε και αυτό το τοπικ
trefoil 13
Ολόκληρο τόπικ για το σπόρτιγκ;
Που είναι ο Χάρης να δει μεγαλέια...!
Ο αρχηγός ο Γκοτζογιάνης λογικά φεύγει...
Aristofanis
Πρόταση σε Αντρέ Χάτσον & Αρθουρ Λι έχει κάνει η ομάδα των Πατησίων αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αποκτήσει έστω έναν από αυτούς αφού ο Χάτσον έχει συμφωνήσει με Πανιώνιο για τα επόμενα 2 χρόνια και ο Λι έχει στα χέρια του καλύτερη πρόταση.
trefoil 13
Ενώ συζητούν και με τον Χατζή...
Aristofanis
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 6 2007, 12:28 PM) *
Ενώ συζητούν και με τον Χατζή...

Αλήθεια?
Άκουσα και για Διαμαντόπουλο και Καλαμπόκη. Πάντως έχουν σκοπό να κάνουν μια μεγάλη μεταγραφή...για να δούμε...

Επίσης ξεκίνησε σχεδιασμός με τι πρέπει να γίνει στο γήπεδο.
man10
Δεν γινετε να ερθουν και ολοι!Ενας απο τους 3 θα ερθει η δυο.Πιστευω οτι ο Καλαμποκης θα ταιριαξει αρκετα,εσεις τι λετε?

Θα κανει καμια κινηση για Αμερικανο?
Air Kef
Ε δν θα κανει;;; biggrin.gif


Κι άλλη ομάδα βασισμενη αποκλειστηκα στο πρόεδρο.

Μεχρι και Ευρώπη τον βλεπω τον Σπόρτινγκ,αλλα όταν θα φυγει ο πρόεδρος,θα κατεβαινει παλι,δυστυχώς,με 5 παικτες σε ματς..



Που σαι ρε Χάρη;
thrylos7
Όντως... τώρα στις μεγάλες δόξες και πάλι...

Πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα θέλει να βάλει ψηλά τον πήχη και να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα..
dizzy_fingers
QUOTE(Air Kef @ Jun 6 2007, 11:15 AM) *
Που σαι ρε Χάρη;

Υπηρετεί τη μαμά πατρίδα. Πρόσφατα το έμαθα κι εγώ...

Με το γήπεδο αλήθεια τί ακούγεται?
Πέρσι που είχαμε κάνει τα meeting εκεί βλέπαμε σκαλωσιές και μερεμέτια αλλά γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή δεν είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει αγώνες Α1.
Aristofanis
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 6 2007, 03:12 PM) *
Υπηρετεί τη μαμά πατρίδα. Πρόσφατα το έμαθα κι εγώ...

Με το γήπεδο αλήθεια τί ακούγεται?
Πέρσι που είχαμε κάνει τα meeting εκεί βλέπαμε σκαλωσιές και μερεμέτια αλλά γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή δεν είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει αγώνες Α1.


Είπαν ότι θα γινόταν απολύμανση (απίστευτα βρώμικο και γεματό ψείρες). Οι θέσεις των δημοσιόγραφων είναι άθλιες, η πρόσβαση από την είσοδο του γηπέδου μέχρι τις κερκίδες είναι ακατάλληλη, υπάρχουν 2 τουαλέτες μόνο, παρκινγκ δεν υπάρχει και γενικά είναι ένα γήπεδο που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει.

Σήμερα είπαν στο basketblog ότι υπάρχει ενδιαφέρον για Καυκή. Θα ήταν λάθος άμα τον αφήσει ο Πανιώνιος άλλα άμα καταφέρει να τον αποκτήσει το Σπορτιγκ ανεβαίνει επίπεδο. Πάντως η ομάδα των Πατησίων θα μας απασχολήσει πάρα πολύ με τις μεταγραφές. Φαίνεται ότι ο στόχος δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και κάτι παραπάνω.
man10
Το καλο για τον Σπορτινγκ και καθε αλλη μικρομεσσαια ομαδα που θελει να δικριθει στην Α1 ειναι οτι υπαρχουν πολλοι καλοι Ελληνες παικτες ελευθεροι πανω στους οποιους μπορει να βασιστει για να κανει ενα αξιολογο συνολο.(Δεν μιλαω για παικτες βεληνεκους Ζηση,αλλα για παικτες τυπου Καυκη,Καλαμποκη)
trefoil 13
QUOTE(Aristofanis @ Jun 6 2007, 10:24 PM) *
Είπαν ότι θα γινόταν απολύμανση (απίστευτα βρώμικο και γεματό ψείρες).

Οι ψείρες είναι το λιγότερο ειδικά κάθε καλοκαίρι...
Κατσαρίδες και ποντίκια συνθέτουν το σκηνικό... 68.gif
losers can win
ο σπορτινγκ παίζει ακόμα στο παλιο γήπεδο; εκει ου επαιζε ο παο 2002-2004;
Με το καλο στην Α1!!!
tsitum
Θα συμφωνηθει ποτε ολες οι ομαδες που θα συμμετασχουν στην Α1 να εχουν καλυμμενες καποιες χ προδιαγραφες (χωρητικοτητα κ αλλα πολλα) για το γηπεδο που θα δηλωσουν σαν εδρα????Κ οσες δεν τις εχουν να πεφτουν αυτοματως Α2?

Κ αν ειναι να συμφωνηθει ας μην εφαρμοστει εκεινη τη χρονια,για να μη λενε καποιοι οτι εγινε σκοπιμως για να ριξουν την ομαδα τους.Ας γινει την επομενη ή τη μεθεπομενη χρονια.Επιτελους!!!

Προβλημα τους απο κει κ περα πως θα το φτιαξει ή θα το βελτιωσει ο καθενας.Αρκει να μην ειναι απο δω κ μπρος απο χρηματα του κρατους κ αν ειναι να ειναι απο τα εσοδα που παιρνει αυτο απο τις χρησεις του.

Απο μας εξαρταται.Απο το τί αιτηματα κανει η κοινη γνωμη κ οι "πελατες" ενος προιοντος για το προιον που παρακολουθει.

Υ.Γ. Το γραψα εδω γιατι το εφερε η κουβεντα.Ισχυει κ για Κολλοσο,Μακεδονικο μεχρι περυσι,Πανελληνιο,Αιγαλεω,ισως το Μαρουσι κ δεν ξερω κ ποιον αλλο.

Να δουμε μετα αν το Αιγαλεω θα πιεστει ή να παει στο Περιστερι ή να το βελτιωσει ή θα ειναι ησυχοι οι διοικουντες του,οπως ειναι τωρα,οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος...
Aristofanis
Οι 3 πρώτες μεταγραφές του Σπορτιγκ


1. Κώστας Χαρίσης 2.11 Σέντερ από την Ολυμπίαδα Πάτρας
2. Lewis Sims 2.03 Φόργουοντ από την Ολυμπίαδα Πάτρας
3. Arthur Lee 1.85 Γκαρντ από την ΑΕΛ
dizzy_fingers
Απίστευτες μεταγραφές για νεοφώτιστη ομάδα! 41.gif

Και οι τρείς τους είναι κορυφαίοι στην κατηγορία της τιμής τους...κάθε δεύτερη εβδομάδα τους έβλεπα στην καλύτερη ομάδα του fantasy.
man10
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Κώστας Κώτσης, έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας. Ο πρώην "κιτρινόμαυρος" παράγοντας ανακοίνωσε το πρωί, σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο της "Ένωσης" Γιάννη Γρανίτσα, την παραίτηση του, και προβάρει τα "βυσσινί", αφού έχει δελεαστική πρόταση από τον Σπόρτιγκ. Ο ίδιος παραδέχεται, ότι -προ ημερών- είχε συζητήσει, αλλά δεν είχε συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Δρόσο.


basketblog.gr
jokey
Ωκτάδα χαλαρά ο Σπόρτινγκ και άμα συνεχίσει έτσι, και πιο ψηλά.

Αλλά:
1.Τα "ξαφνικά" οικονομικά ανοίγματα είναι πάντα λίγο επικίνδυνα από οικονομικής πλευράς.
2. Πολλά λεφτά δεν σημαίνει σίγουρη επιτυχία.
3. Καλοί οι μισθοφόροι αλλά η κάθε ομάδα θα πρέπει να στηρίζεται και σε δικούς της παίχτες.

Μακάρι να κάνω λάθος στα 2 πρώτα, ελπίζω να υπάρχει κατεύθυνση για το 3ο.
kloze
Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΥΡΩΠΗ..ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΧΑΤΖΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΥΚΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..


FORZA SPORTINGARA!!!!! 41.gif
tsitum
QUOTE(Aristofanis @ Jun 10 2007, 09:27 PM) *
Οι 3 πρώτες μεταγραφές του Σπορτιγκ
1. Κώστας Χαρίσης 2.11 Σέντερ από την Ολυμπίαδα Πάτρας
2. Lewis Sims 2.03 Φόργουοντ από την Ολυμπίαδα Πάτρας
3. Arthur Lee 1.85 Γκαρντ από την ΑΕΛ

Καλα τι μεταγραφες ειναι αυτες ρε παιδια.Απο το πουθενα.

250.000 διαβασα μονο ο Λι.Τετοιο συμβολαιο εκτος απο ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,Αρη δεν ειχα αλλη ομαδα ικανη να προσφερει.Ισως το Πανιωνιο παλι λογω τσεπης προεδρου.Κ αρνηθηκε προταση του Αμαρουσιου!

Ο Χαρισης απο την αλλη δε δεχτηκε την προταση της Ολυμπιας κ πηγε σε μια νεοφωτιστη.Παλι διαβασα οτι η προταση του Σπορτνγκ ηταν 20% καλυτερη απο της Ολυμπιας.

QUOTE
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..
Αυτοι οι 2,αμερικανοι δεν ειναι?Ο Λι νομιζω ειναι σιγουρα.Ο Σιμς εχει κοινοτικο διαβατηριο?
Aristofanis
QUOTE(www.sport24.gr)
Ο Σπόρτιγκ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, επιθυμώντας να συμπληρώσει από νωρίς το ρόστερ

Μετά τη συμφωνία με τον Κώστα Χαρίση, την επικείμενη μεταγραφή των Άρθουρ Λι-Λιούις Σιμς και την πρόταση... μαμούθ (500.000 δολάρια) στον Αντρέ Χάτσον, οι "Πατησιώτες" κινούνται για την απόκτηση ενός νεαρού Έλληνα παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Πρίντεζη και του Παναθηναϊκού για τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Κι ενώ ο 22χρονος φόργουορντ είναι... μετέωρος, θεωρείται δεδομένος ότι ο 23χρονος πλέι-μέικερ δεν θα παίξει και του χρόνου στο "τριφύλλι".
thrylos7
Δε μπορούσα να μπω χθες σ' αυτή τη σελίδα του sport24 (τελικά η κωδικοποίηση έφταιγε) και είχα απορία σε ποια ομάδα αναφερόταν...

Μιας και δεν ήμουν πολύ στο Internet τις τελευταίες μέρες, για τον Λι είναι σίγουρο; w00t.gif

Αντί να πάει σε καμιά μεσαία ομάδα Ισπανίας - Ιταλίας, πήγε σε μια νεοφώτιστη... Αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

Είχα διαβάσει επίσης για Σούλη, αν δεν κάνω λάθος.
man10
Εγω θελω να γυρισουν οι Διαμαντοπουλος Παπανικολαου!
Φανταστειτε ροστερ

1 Λι-Ξανθοπουλος η Καυκης-Σιουτης
2 Διαμαντοπουλος και καποιος συμπληρωματικος ΕΛΛΗΝΑΣ, Καραποστολου π.χ
3 Παπανικολαου-Σιγαλας
4 Σιμς-Συμτσακ
5 Χατσον-Χαρισης-Σουλης

Πω,πω... Πολυ ωραια φαινεται... Αν και δεν μ'αρεσαν οι μικρομεσσαιες Αθηναικες ομαδες οι οποιες ανεκαθεν πιστευα οτι παρα την ιστορια τους δεν ειχαν κατι να προσφερουν,με τον Σπορτινγκ και με ολα αυτα τα πραγματα που προσπαθουν να κανουν οι ανθρωπο του,εχω ξετρελαθει!
Aristofanis
θα μείνει και ο Χρήστου...

Πάντως αδικείται τον Καυκή. Το παίδι είναι παικταράς και δεν αξίζει να είναι παγκίτης (μόνο σε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ). Φέτος με τον Πανιώνιο παίζει βασικός και χτυπάει euroleague. Δηλαδή θα πάει στο Σπορτιγκ και θα είναι αναπληρωματικός? και στον Πανιωνίο βασικός?
man10
QUOTE(Aristofanis @ Jun 13 2007, 12:18 AM) *
θα μείνει και ο Χρήστου...

Πάντως αδικείται τον Καυκή. Το παίδι είναι παικταράς και δεν αξίζει να είναι παγκίτης (μόνο σε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ). Φέτος με τον Πανιώνιο παίζει βασικός και χτυπάει euroleague. Δηλαδή θα πάει στο Σπορτιγκ και θα είναι αναπληρωματικός? και στον Πανιωνίο βασικός?

Ο Καυκης ειναι καλος παικτης αλλα οχι ικανος για βασικο Play maker σε ομαδα που θελει να χτυπησει 6αδα,κατα την γνωμη μου παντα. Καλο drive,εξυπνος,φιλοτιμος,ψηλος για την θεση του και above average defender αλλα απο κει και περα,κακος σουτερ ακομη και σε ελευθερες βολες,οχι τοσο καλος οργανωτης και γενια μετριων δυνατοτητων. Παντως θεωρω οτι σε οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα πλυν ΠΑΟ ΟΣΦΠ και ισως ΑΡΗ,θα μπορουσε καλιστα να ανηκει στο διδυμο των Play maker αφου προσφερει αρκετα πραγματα σε μια ομαδα,κατι που το απεδειξει και με μια πολυ πετυχημενη(μεχρι τα Play offs) τουλαχιστον χρονια.
rchos
QUOTE
Ο Καυκης ειναι καλος παικτης αλλα οχι ικανος για βασικο Play maker σε ομαδα που θελει να χτυπησει 6αδα,κατα την γνωμη μου παντα. Καλο drive,εξυπνος,φιλοτιμος,ψηλος για την θεση του και above average defender αλλα απο κει και περα,κακος σουτερ ακομη και σε ελευθερες βολες,οχι τοσο καλος οργανωτης και γενια μετριων δυνατοτητων. Παντως θεωρω οτι σε οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα πλυν ΠΑΟ ΟΣΦΠ και ισως ΑΡΗ,θα μπορουσε καλιστα να ανηκει στο διδυμο των Play maker αφου προσφερει αρκετα πραγματα σε μια ομαδα,κατι που το απεδειξει και με μια πολυ πετυχημενη(μεχρι τα Play offs) τουλαχιστον χρονια.



η φετινη του χρονια στον πανιωνιο νομιζω σε διαψευδει!μονος του την ειχε την ομαδα και την καταφερε για 6αδα.οποτε καταριπτεται αμεσα αυτο που γραφεις.μιλαω καθαρα για την κανονικη περιοδο οπου ειτε ερχοταν ειτε οχι ο αρσλαν ο πανιωνιος εξαδα θα ηταν.
Aristofanis
Στους 4 της Α1 έφθασε ο Πανιώνιος με Καυκή και στο 2ο ματς με Άρη δεν έπαιζε ο Αρσλαν. ο Καυκής ήταν ο μοναδικός άσσος και η ομάδα νίκησε άνετα. Πάρα πολύ καλός παίκτης, αξίζει μία θέση στην προετοιμασία της Εθνικής.
Aristofanis
Άλλη φήμη που άκουσα σήμερα ήταν για Μπλάκνει στο Σπορτιγκ...για να δούμε...
man10
QUOTE(Aristofanis @ Jun 14 2007, 02:40 PM) *
Άλλη φήμη που άκουσα σήμερα ήταν για Μπλάκνει στο Σπορτιγκ...για να δούμε...

Τον προτιμω απο τον Λι!
Aristofanis
QUOTE(man10 @ Jun 14 2007, 05:44 PM) *
Τον προτιμω απο τον Λι!


Εννοείται! Από τους καλύτερους αμερικάνους που έχουν αγωνιστεί στην Α1 αυτή την δεκαετία.
thrylos7
Η περίπτωσή του όμως απ' ότι είχα διαβάσει (χθες) ήταν αρκετά δύσκολη, μιας και η οικονομική διαφορά δεν καλύπτεται, όση προσπάθεια κι αν κάνει η ομάδα.

Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα τον Μπλάκνεϊ από τον Λι αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον όχι χωρίς αρκετή σκέψη.

Ο Λι δηλαδή δεν έκλεισε;
man10
Ο Λι διγουρα δεν εχει κλεισει ακομη. Βασικα ειναι σχετικα αναμενομενο να προσπαθει να εξαργυρωσει την πολυ καλη χρονια που εκανε με μια μεταγραφη σε μια ομαδα καλυτερη απο τον Σπορτινγ και μαλλον εκτος Ελλαδας αφου ακουσα,οτι εχουν δειξει ενδιαφερον για αυτον ομαδες απο Ισπανια και Ιταλια.
thrylos7
Υπέγραψε ο Λι! 41.gif
HOULIGAN76
Πολύ επιθετικός ο Σπόρτινγκ.Μου αρέσει που επενδύει σε Ελληνες.Προπονητής μάλλον θα είναι ο Αγγελος Κορωνιός, έ?
Το κακό για την ομάδα μου είναι οτι του χρόνου θα παλέψουμε σκληρά για Ευρώπη για να μην πω τίποτα χειρότερο για παραμονές. sad.gif
man10
Προπονητης ναι ο Κορωνιος θα ειναι. Τουλαχιστον στη αρχη της χρονιας,μεχρι να ερθουν καποια ενδεχομενα ασχημα αποτελεσματα και να υπαρξουν τριβες μεταξυ coach και προεδρου.,πραγμα πολυ συνηθες για τις νεοφωτιστες ομαδες. Βεβαια ο Σπορτινγκ δειχνει να ναι διαφορετικη περιπτωση. Who knows?
sporting b.c.
http://www.sportingbc.gr


Μεταγραφική επιτυχία του Σπόρτιγκ με Λι
Δευτέρα, 18 - 06 - 2007

Τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής σεζόν Άρθουρ Λι απέκτησε η ΚΑΕ Σπόρτιγκ. Σήμερα οι ιθύνοντες τον σύλλογο απέστειλαν στον παίκτη υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας. «Ήρθα σε ένα ιστορικό σύλλογο και σε ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούσαν τη συνεργασία μας» τόνισε το νέο μετραγραφικό απόκτημα και κατέληξε: «Στόχος μου είναι να δικαιώσω, τόσο τον προπονητή μου κ. Άγγελο Κορωνιό, όσο και τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Δρόσο και βέβαια, να υλοποιήσω τους στόχους που έχουμε θέσει. Με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και σοβαρότητα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουμε σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης».
Aristofanis
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 19 2007, 06:39 PM) *
http://www.sportingbc.gr
Μεταγραφική επιτυχία του Σπόρτιγκ με Λι
Δευτέρα, 18 - 06 - 2007

Τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής σεζόν Άρθουρ Λι απέκτησε η ΚΑΕ Σπόρτιγκ. Σήμερα οι ιθύνοντες τον σύλλογο απέστειλαν στον παίκτη υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας. «Ήρθα σε ένα ιστορικό σύλλογο και σε ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούσαν τη συνεργασία μας» τόνισε το νέο μετραγραφικό απόκτημα και κατέληξε: «Στόχος μου είναι να δικαιώσω, τόσο τον προπονητή μου κ. Άγγελο Κορωνιό, όσο και τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Δρόσο και βέβαια, να υλοποιήσω τους στόχους που έχουμε θέσει. Με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και σοβαρότητα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουμε σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης».


Ωραία...έχω 2/2 μέχρι στιγμής. Και Χαρίσης και Λι. Άμα έρθει και ο Σιμς τότε οι προβλέψεις μου ήταν 100%
Papaloukas 4 ever
+ Σιγάλας
man10
γιατι,εχει ακουστει κατι για Σιγαλα?
sporting b.c.
http://basketblog.gr
Ο Σιγάλας στον Σπόρτιγκ

Του Γιώργου Κογκαλίδη
20/06/2007 (15:35)

Ένας "Ράμπο" στα Πατήσια! Οι νεοφώτιστοι φαίνεται πως έχουν μπει εξαιρετικά δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών και μετά τους Κώστα Χαρίση και Άρθουρ Λι (αμφότεροι έχουν επισήμως ανακοινωθεί) έκλεισαν και τον Γιώργο Σιγάλα. Έναν παίκτη ο οποίος με την εμπειρία, την αμυντική του προσήλωση, την ευχέρεια στην πάσα μέσα στο καλάθι (ίσως ο κορυφαίος πασέρ αυτού του είδους στο ελληνικό μπάσκετ και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη) μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά.
Ο Σιγάλας, μετά από μια εξαιρετικά πετυχημένη παρουσία στον Άρη, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, να παίξει σε μια ομάδα που χρειάζεται την εμπειρία του, να "κλειδώσει" τα αποδυτήριά της και να βοηθήσει τον Άγγελο Κορωνιό στην πρώτη του παρουσία στα γήπεδα της Α1 (ως κόουτς).

Υπάρχει, βέβαια, ένας συνδετικός κρίκος, που ακούει στο όνομα Ηλίας Κατζούρης. Προσωπικός φίλος (εδώ και πολλά χρόνια) του Γιώργου Σιγάλα, ήταν από αυτούς που βοήθησαν σημαντικά στο να πειστεί ο Ηλίας Ζούρος (θυμηθείτε ότι Ζούρος και Κατζούρης είχαν συνυπάρξει και στη Νήαρ Ηστ) να πάρει στον Άρη τον Γιώργο Σιγάλα. Είναι πρόδηλο ότι και στην επιλογή του "Ράμπο" από τον Κορωνιό έπαιξε ρόλο, αλλά παράλληλα θα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την οργάνωση της ομάδας στον Σιγάλα, ο οποίος θα πάρει για ένα χρόνο το ποσό των 200.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της απόκτησής του αναμένεται να ανεβάσει τον ενθουσιασμό στον κόσμο του Σπόρτιγκ, καθώς η ομάδα "χτίζεται" κομμάτι - κομμάτι, με σταθερά και σίγουρα βήματα, με παίκτες που ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους τη σεζόν που απόψε ρίχνει αυλαία. Δεν είναι τυχαία η επιλογή των τριών πρώτων, που σηματοδοτεί και τις υψηλές βλέψεις των "κυανέρυθρων".
tsitum
Τι γινεται ρε παιδια??

Ποσα λεφτα θα βαλει ο Δροσος?

Χαρισης,Λι,Σιγαλας.Αντε να παρει κ τον Πελεκανο κ να βγει τετραδα!!!Τι να πω!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
kloze
Όποιος παρακολούθησε την ομάδα πέρυσι θα κατάλαβε οτι πρόεδρος έχει όνειρα και δεν του φτάνει απλά η παρουσία της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία...Μαζί του όλοι οι Σπορτιγκίτες για να δουμε παίχτες μεγάλους και επιτυχίες τρελές στα Πατήσια!


θέλω κούπα...ειμαι καλά?????

Σπορτιγκαρα τρέλανε μας wacko.gif
losers can win
Πολύ δυνατές μεταγραφές μέχρι τώρα, με εαιρεση το σιγάλα που δεν νομιζω οτι μπορεί να προσφέρει τπτ πλέον
Ο κορωνιός τι λέει σαν προπονητής;
thrylos7
Μην τον ξεγράφετε τον Σιγάλα, κρίνοντας ειδικά από τα τελευταία παιχνίδια. Ακόμη και φέτος, υπήρξε πολυτιμότατος σε αρκετά παιχνίδια του Άρη.

Για τον Κορωνιό δεν έχω (προσωπική) ιδέα, αλλά το γεγονός ότι υπήρξε πλέι μέικερ είναι από μόνο του ένα συν. Από εκεί και πέρα, η δουλειά που έκανε πέρυσι μάλλον είναι ενδεικτική.

Ο στόχος της ομάδας ποιος είναι; Η παραμονή, τα πλέι οφ, ή η τετράδα (άρα ...Ευρωλίγκα); w00t.gif
sihainas
Σίγουρα με τέτοιες μεταγραφές πάντως δεν μπορεί να είναι απλά η παραμόνη... 41.gif
Aristofanis
Πολύ κοντά στην έξοδο από τα Πατήσια είναι ο Σιμτσακ λόγω διάστασης στο οικονομικό
sporting b.c.
http://www.superbasket.gr

Πάτζετ o εκλεκτός
20-06-2007 23:38

Ο Σκοτ Πάτζετ είναι ο εκλεκτός του Αγγελου Κορωνιού για τη μία εκ των δύο θέσεων των Αμερικάνων.


Ο Σκοτ Πάτζετ είναι γεννημένος στις 19 Απριλίου του 1976, έχει ύψος 2,06μ. και είναι 110 κιλά. Πέρυσι αγωνίστηκε για έξι παιχνίδι με τη φανέλα ισπανικής Γρανάδα έχοντας 13,2 πόντους και 5,5 ριμπάουντ μέσο όρο. Αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ, αλλά διαθέτει πολύ καλό σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Εχει περάσει από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ και η υπόθεσή του δείχνει να προχωρά με γοργούς ρυθμούς από τους διοικούντες τον Σπόρτιγκ.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Χαρίσης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία είχε συνομιλία με τον Αγγελο Κορωνιό.




Προς «ναυάγιο» με Σίμτσακ, εξετάζει Τσάμη
22-06-2007 23:35

Σε «ναυάγιο» φαίνεται να οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σίμτσακ, εξαιτίας των υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων του Ελληνα παίκτη.


Παράλληλα στην ομάδα των Πατησίων, εξετάζουν και τη λύση του Αγγελου Τσάμη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πάτρας.
man10
O Πατζετ εχει κανει αξιολογη καριερα στο ΝΒΑ,αμα ερθει θα ειναι πολυ μεγαλη μεταγραφη και θα βοηθησει σιγουρα.
Air Kef
ΡΕ Ο ΠΑΤΖΕΤ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΝΒΑ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ; w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
reignman
τι ακριβως εχει κανει στο nba o padgett το οποιο τον κανει να εχει και ονομα? 4.2 ποντους και 2.7 ριμπαουντ σε 13 λεπτα συμμετοχης ? μαλιστα σε χαμηλης δυναμικοτητας ομαδες για τις χρονιες που επαιζε... Utah , houston , memphis..
δε το συζητω βεβαια πως για δεδομενα σπορτινγκ και αρκετων ελληνικων ομαδων ο Scott Padgett ειναι πολυτελεια! μπραβο στο σπορτινγκ κανει ωραιες κινησεις!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.