Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
Los Angeles Lakers






Baby Warriors;


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 17-65

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Bryant 17.6
Ριμπάουντ: Randle 10.2
Ασίστ: Huertas 3.4
Κλεψίματα: Russell 1.2
Κοψίματα: Hibbert 1.4
Ευστοχία %: Bass 54.9%
Χρόνος συμμετοχής: Clarkson 32.3’

Πιθανή 5άδα:
D. Russell L. Williams L. Deng
J. Randle T. Mozgov


Πάγκος:
PG: Calderon, Huertas
SG: Clarkson, Young
SF: Ingram, A. Brown, World Peace
PF: Nance Jr, Yi, T. Robinson
C: Black, Zubac

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Brandon Ingram(#2, πρώτος γύρος), Ivica Zubac(#32, δεύτερος γύρος)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Luol Deng(FA, Miami), Timofey Mozgov(FA, Cleveland), Jose Calderon(trade, NY Knicks), Yi Jianlian(China), Thomas Robinson(FA, Brooklyn), Jordan Clarkson(ανανέωσε), Tarik Black(ανανέωσε), Marcelo Huertas(ανανέωσε), Metta World Peace(ανανέωσε)

Έφυγαν: Kobe Bryant(αποσύρθηκε), Roy Hibbert(FA, Charlotte), Brandon Bass(FA, LA Clippers), Ryan Kelly(FA, Atlanta Hawks), Robert Sacre(FA, New Orleans)

Παρουσίαση ομάδας
Την περσινή σεζόν οι Lakers ήταν το supporting cast στο Kobe Bryant Farewell Tour. Ο κόσμος γέμιζε τα γήπεδα για να αποθεώσει τον Kobe και οι Lakers έχαναν. Μέχρι και ο προπονητής ήταν ο πρώτος μέντορας του Bryant στο ΝΒΑ, ο Byron Scott. Φέτος το υπόλοιπο cast καλείται να γίνει ομάδα και να δείξει σημάδια προόδου. Οι νέοι παίχτες που πέρσι μάθαιναν από τον Kobe φέτος πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές και να φέρουν νίκες στο LA. Μαζί με τους Russell, Clarkson, Randle υπάρχει το #2 του ντραφτ, ο Brandon Ingram από το Duke, ένας ικανότατος σκόρερ που στις ΗΠΑ θυμίζει σε κάποιους τον Durant. Οι Lakers ήθελαν να φερουν κάποιον κορυφαίο FA το καλοκαίρι που πέρασε, όμως δεν κατάφεραν να πείσουν κανέναν και αναγκάστηκαν να δώσουν $18Μ για τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Luol Deng και $16M για τον αναπληρωματικό σέντερ των πρωταθλητών Cavaliers, Timofey Mozgov για να γεμίσουν το ρόστερ τους και να καλύψουν το ελάχιστο όριο του salary cap. Το ρόστερ είναι από τα πιο ταλαντούχα στο πρωτάθλημα, αλλά από τα λιγότερο ικανά προς το παρόν.



Προπονητής
Ο επιλοχίας Byron Scott αποχώρησε, αφού πρώτα έκανε τα καψώνια του στους νεαρούς βάζοντας και βγάζοντάς τους από την πεντάδα. Στη θέση του ήρθε ένας 2 φορές πρωταθλητής με τη φανέλα των Lakers, ο Luke Walton. Για το Walton είναι η πρώτη του επίσημη δουλειά ως πρώτος προπονητής, ουσιαστικά όμως η δεύτερη, αφού πέρσι έτρεξε τους Warriors στο πρώτο κομμάτι της σεζόν βάζοντας τις βάσεις για το ρεκόρ του 73-9 και δεχόμενος την αναγνώριση γι’ αυτό και από τον Kerr. Ο Walton θέλει να φέρει στο LA στοιχεία από το παιχνίδι των Warriors και γι’ αυτό αναμένεται να δώσει αυξημένες ελευθερίες στους γκαρντ του και κυρίως στο Russell και προσπαθεί να βάλει σταδιακά σε πρώτο ρόλο τον Ingram, τη μεγάλη ελπίδα των Lakers για το μέλλον. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα χρησιμοποιήσει συστηματικά το smallball των Warriors εκπαιδεύοντας το Randle σε ρόλο Draymond Green, αν θα καταφέρει να εξελίξει γρήγορα το Russell δίνοντάς του την ελευθερία κινήσεων του Curry και γενικά αν θα καταφέρει να μετατρέψει τους Lakers σε μια μικρογραφία των Golden State Warriors.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι υψηλοί. Η δυναμικότητα της δυτικής περιφέρειας είναι υψηλή και η σεζόν εκτός απροόπτου θα τελειώσει για τους Lakers τον Απρίλιο. Η βελτίωση του περσινού ρεκόρ είναι μάλλον χαμηλός στόχος, αλλά κυρίως άνευ ουσίας. Επομένως, ο πραγματικός στόχος θα πρέπει να είναι η εξέλιξη των νέων παιχτών και κυρίως των Russell και Ingram και η προσαρμογή του κορμού τους στο μπάσκετ του coach Walton.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
D’Angelo Russell

Στο μπάσκετ των Warriors τον κυρίαρχο ρόλο τον έχει ο(συγγνώμη Kevin Durant, αλλά έπρεπε να ξέρεις πού πηγαίνεις) Stephen Curry. Στο υβρίδιό τους, μερικά χιλιόμετρα πιο νότια, αντίστοιχο ρόλο θα έχει ο D’Angelo Russell. Αυτός θα έχει τη μπάλα στα χέρια του, αυτός θα δημιουργεί και θα εκτελεί όταν κρίνει ότι χρειάζεται. Ήδη σε κάποια φιλικά έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και μοιάζει πιο έτοιμος από πέρσι να αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή. Περιμένουμε να δούμε έναν γκαρντ που θα εκτελεί αποτελεσματικά από μέση και μακρινή απόσταση, αλλά θα φέρνει κοντά στο καλάθι τους κοντύτερους αντιπάλους. Με μια φράση, περιμένουμε να δούμε ένα μελλοντικό all-star. Αν ο Ingram μοιάζει πιο ασφαλής για την καλή του εξέλιξη, η καλή εξέλιξη του Russell θα είναι αυτή που θα φέρει τους Lakers πιο ψηλά στο μέλλον.



Θέλω να ρωτήσω τον...
Luke Walton
Μπορείς να κάνεις την ομάδα να παίζει πιο γρήγορα χωρίς να θυμίζει την εποχή D’Antoni;

Πρόβλεψη νικών: 23-59
Conference rank: 14
Division rank: 4

Teaser
SG3ptshooter
Αρνούμαι να ψηφίσω στο επαχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο poll του thread.
Pierce
Guilty as charged.

Δικό μου είναι.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 24 2016, 21:23 ) *
Αρνούμαι να ψηφίσω στο επαχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο poll του thread.


Αν σου προσθεσουμε και την επιλογη "θα παντρευτει μια απο τις Kardashians(συμπεριλαμβανεται ο Bruce Jenner)", θα ψηφισεις; tongue.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 04-11 - Οι Lakers, ιδίως ο Ingram

Tα νούμερα: Η νίκη με 20 πόντους απέναντι στο GS. Mε 20-14 Randle, 17 pts D'Ange-Russ, 30 λεπτά Nance Jr με 6/6 +18, Ιngram 8-9 ft που σκόραρε για πρώτη φορά 12 πόντους και είχε και 6 rebs, 3 ast, 2 stl, +23 και Lou 20 πόντους με 7/14. Το καταλαβαίνω πως μοιάζει παράδοξο να βάζω ένα παίκτη που είχε 0/4 τρίποντα ως αφορμή για το post, αλλά λεπτά, πόντοι, βολές, rebs κλπ σχεδόν όλα ήταν career highs. Και σε ένα ματς που δεν περίμενες να δώσει περισσότερα απ' ότι στα προηγούμενα, όμως ήταν απ' τους σημαντικότερους συντελεστές άλλης μιας σπουδαίας νίκης των rebuilding Lakers απέναντι στο Golden State. Τeam effort πάνω απ' όλα, όπως λέει και το vid.

Η εικόνα, λοιπόν:


Πριν/Μετά: Πριν, Kobe.. Σιγά σιγά -ή και ίσως λίγο γρήγορα tongue.gif - οι νεαροί παίκτες των Lakers θα γίνονται όλο και καλύτεροι αλλά να πάρετε και κανά center σιγά σιγά γιατί δεν κρατιούνται τα άτια πως θα μάθουν το picknroll με το Mozχαρoφ. O Russell θα γίνει για λίγο top παίκτης της λίγκας μέχρι να τον φάει η συσσώρευση απ' τις καταχρήσεις, ο Clarkson θα είναι τίμιος unheralded για πάντα, ο Nance θα μάθει να καρφώνει όχι μόνο σα μίμηση του πατέρα του, ο Lou θα βρει τρίτη γυναίκα, ο Young θα φάει trade αλλά θα απαιτήσει να είναι κάπου με καλά clubs και ο Brandon Ingram θα κουβαλάει το μάτι μόλις του φόρτωσα για πάντα... tongue.gif Σαν κάρτες στο τέλος buddy cop ταινίας τέλη 80s διαβάζεται. laugh.gif

Δήλωσε, ο Ingram: "We Can Be A Contender In This League"
T.W.Is.M.
Μολις ειδα το ματς μεσα σε τρελο πανηγυρι, θα γραψω αργοτερα γιατι τωρα φευγω... tongue.gif
whaler
Click to view attachment


Ας παρηγορήσει τον έρημο τον West κάποιος...
Zephyr
Αυτή η ομάδα έχει μαζεμένο ταλέντο, αν και όταν αποκτήσει ωριμότητα θα τρομάξει κόσμο.
geo82
Όντως, είναι πολύ καλύτερη του αναμενόμενου.
T.W.Is.M.
Lakers-Warriors 117-97
Poll: Πώς εγινε αυτο;;;

α)Οι Warriors ειχαν μεινει στο ματς με την OKC
β)Η φανελα τα εκανε ολα: ειδαν οι Warriors τη ρετρο φανελα απο το 1987 και τα εκαναν πανω τους
γ)Το εδωσε ο Kerr στο Walton
δ)Επιασαν τα βουντου της Death Valley
ε)Σιγα το πραγμα...Οι Spurs τους εριξαν 29!

Περα απο την πλακα, νομιζω πως οι Warriors πληρωσαν και τα προσωπικα τους κινητρα να συντριψουν την Oklahoma. Οι Lakers ηταν καλυτεροι σε ολο το ματς, εβγαλαν πιο πολυ ενεργεια, εβαλαν τα σουτ που επρεπε, παροτι δε σουταραν με υψηλα ποσοστα, εκαναν ζημια με τα επιθετικα ριμπαουντ και ηταν και πολυ τυχεροι με την αστοχια των Curry(κυριως) και Thompson.
Οι Warriors θα πρεπει να βρουν τους ρολους τους απο την αρχη. Δεν ειναι ετοιμοι ακομα και φοβαμαι πως ο μονος που εχει βρει τι πρεπει να κανει ειναι ο Green(μεχρι να γκρινιαξει).
Οι Lakers ειναι καλυτεροι του αναμενομενου κι αυτο θεωρω πως ειναι και εργο Walton. Ο Russell ειναι πολυ καλυτερος απο περσι, ο Randle πιο ωριμος, ο Ingram θελει πολλη δουλεια ακομα, αλλα εχει αρκετες δυνατοτητες και ο Lou ειναι ο γνωστος καλος Lou. Αυτος που μοιαζει αναγεννημενος ειναι ο Young και δεν το περιμενα. Το συστημα του Walton τον βοηθαει και του δινει το περιθωριο να ριχνει και τα τουβλα του που και που. Θελουμε ομως αρκετο χρονο για να βελτιωθουν κι αλλο οι μικροι.

Αν παντως ειχαμε εμεις τον Durant, θα ημασταν τουλαχιστον στο 5-1 αυτη τη στιγμη. Οι δε Warriors ειναι στο 4-2... cool.gif
jimmy007
Μετά τον Απρίλιο του 2013, πρώτη φορά θετικό ρεκόρ (εξαιρείται το 1-0 δύο φορές) σήμερα.

Οι 3 ενδιάμεσες σεζόν δεν συνέβησαν ποτέ w00t.gif
T.W.Is.M.
30αρα(σχεδον) εκτος εδρας και ρεκορ 6-4. Τρεμετε! Η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται...
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 16/12 - Julius Randle

Τα νούμερα: Ρεκόρ καριέρας 25 πόντοι με 10/13 σουτ, 5/6 βολές, 9 rebounds (1+8), 4 assists /5λάθη, 3 κλεψίματα, +13 στην εκτός έδρας επικράτηση των Λακέδων στη συχνά φιλόξενη Philadelphia. Τη χρειάζονταν αυτή τη νίκη οι Lakers, που έσπασε ένα σερί 8 ηττών και χρειαζόταν την εμφάνιση αυτή και ο Randle ατομικά, τα προηγούμενα παιχνίδια του σε αυτό το road trip ήταν λες και έπαιζε ο Samaki.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Κι αυτουνού η μάνα έπαιζε μπάσκετ, στήνω σερί; Καλό παιδί κι ας έγινε Wildcat, είναι άλλος ένας εξ' αρχής θεωρούμενος ως κορυφαίος παίκτης της σειράς με Wiggins, Parker, Gordon κλπ, που ως πρώην freshmen άφησαν πίσω τους το NCAA για το draft του 2014. Βοήθησε το μέτριο για τα δεδομένα του εκείνη τη χρονιά Kentucky να φτάσει από όγδοο seed ως τον τελικό με το Connecticut, έχοντας και 24 double doubles στη σεζόν, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για freshman της ομάδας του, ξεπερνώντας τους Cousins και Davis που είχαν από 20. Τα measurements του δεν έμοιαζαν ιδεατά για τη μετάβαση στο ΝΒΑ, ούτε το μαχητικό στυλ παιχνιδιού του που δεν περιέχει όμως ξεχωριστά highs, κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι ομάδες δίστασαν να τον βάλουν στο ίδιο πανέρι με τους 3-4 πρώτους, έφυγε όμως πολύ ψηλά όπως και να χει, μετά τους Exum και Smart, στο νούμερο 7 της διαδικασίας. Πολύ άτυχος ως rookie, τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του και έχασε όλη τη χρονιά, επειδή τον είχα και στις 2 λίγκες στο fantasy και ως γνωστόν με πολεμάνε τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Συγγνώμη, Julius, δε σε ξαναπήρα από τότε για να μη σου δημιουργήσω περαιτέρω προβλήματα. Την επόμενη χρονιά τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά στον παράγοντα υγεία, έπαιξε 81 ματς εκ των οποίων 60 ως βασικός, όντας αρκετά συμπαθητικός σε κάποια παιχνίδια, αλλά και με μεγάλη δυσκολία σε άλλα. Έκλεισε τη σεζόν με double double ως μέσο όρο, μόλις 9 παίκτες το κατάφεραν αυτό στη χρονιά, όμως σίγουρα δεν ανήκε στο επίπεδο των υπολοίπων όσον αφορά τη σημασία που είχε στο παιχνίδι της ομάδας του. Κι αυτό το 42,9% ευστοχία στη σεζόν δε βοήθησε καθόλου, έκανε όμως ένα triple double την άνοιξη και ψάρωσε κόσμο πως το βρίσκει. Οπότε φέτος ελπίζαμε -ναι, κι εγώ- σε μια καλύτερη παρουσία στην τρίτη, μα αγωνιστικά δεύτερη χρονιά του στη λίγκα. Έχει σκοράρει καλύτερα από κοντά, έχει ανεβάσει σε απολύτους αριθμούς και παράλληλα βελτιώσει το a/to, αλλά δεν έχει δείξει πως μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος απ' αυτό ενός συμπαθούς βασικού. Υπάρχει πολύ μέλλον ακόμα. Αν μάθει να συνεργάζεται καλά με τους νεαρούς περιφερειακούς της ομάδας θα έχει το προβάδισμα να συντηρεί το ρόλο του λόγω χημείας. Δε διστάζουν οι Lakers να αμοληθούν στη φίλια προς αυτούς free agency όποτε/αν τα υπόλοιπα κομμάτια του puzzle μοιάζουν σωστά κι ο Randle υποθετικά παράταιρος. Κάνει πολλά πράγματα καλά πάντως και ανήκει στη λίγκα, το μέλλον δε θα είναι απογοητευτικό. Δε μοιάζει όσο πιθανό ήταν πριν τρία χρόνια, το να maxάρει τις προσδοκίες.

Δε δήλωσε: "Είπα στο Russell να μην είναι τόσο κάγκουρας. Ξύπνησα με το κεφάλι σε ένα κουβά με νερό και τρεις gangstazz να απειλούν τη ζωή μου. Από τότε έχω κάνει στόχο της καριέρας μου να του δίνω 5 assists ανά αγώνα και να μάθω να παίζουμε καλό pick n roll, χωρίς να ζητάω τη μπάλα οκ. Η ομάδα πάνω απ' όλα."
geo82
Μαχητικοί οι Lakers απέναντι στους πρωταθλητές. Αν είχαν δείξει το ίδιο πρόσωπο απέναντι στους Nets και στους Suns, θα είχαν αποφύγει δύο "χαζές" ήττες και θα ήταν πιο κοντά στην 8η θέση της Δύσης. Ελπίζω να τα καταφέρουν και να τρυπώσουν στα play offs μέχρι το τέλος της χρονιάς.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 20/12 - Jordan Clarkson, ό,τι προλάβουμε, ξεπέτα "Kamikaze Scotsmen" edition

Tα νούμερα: Iσοφάριση ρεκόρ πόντων στη σεζόν με 25, είχε σκοράρει άλλους τόσους στο πρώτο του παιχνίδι για τη σεζόν, όμως δεν είχε κινηθεί ξανά σε αυτό το επίπεδο, με το ρεκόρ καριέρας μάλιστα να παραμένει ένα 30αρι της rookie season. Παρά τις πολλές απουσίες που του έδιναν χώρο ο Clarkson δεν έκανε παπάδες το τελευταίο διάστημα, έμεινε supporting cast στα πανηγύρια που έκανε ο Lou. Χτες σε 31 λεπτά είχε τους προαναφερθέντες 25 πόντους με 9/13 σουτ (7/9 τρίποντα), 3 αμυντικά rebs, 5 assists με ένα λάθος, ένα κλέψιμο και μια τάπα. Οι Lakers παρότι ξεκίνησαν πολύ καλά, έχασαν για 4 πόντους στη Charlotte, δεν κατάλαβε ο JC πως το έχασαν κλείνοντας στο +6.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Ξεκίνησε απ' το πανεπιστήμιο της Tulsa την περιπέτειά του στο NCAA, μετά τη sophomore χρονιά του μεταγράφηκε στο Missouri, έκατσε ένα χρόνο έξω και διακρίθηκε για τους Tigers το 2013-14. Εκεί αποφάσισε να αφήσει το NCAA παρά τον τελευταίο χρόνο eligibility και να δοκιμάσει την τύχη του στο επαγγελματικό μπάσκετ. Οι Lakers έδωσαν cash considerations στη Washington για να τον αποκτήσουν, αφότου επιλέχθηκε στο 46 του draft. Δεν βρήκε λεπτά με την αρχή της rookie season, κατέληξε όμως με 38/59 παιχνίδια του ως βασικός, στην All-Rookie First και μαζί με το Lin έγιναν λέει το πρώτο δίδυμο Asian-American starters στο ΝΒΑ. Κάτι μάθαμε και σήμερα, εγώ νόμιζα πως, αφού προτίμησαν τελικά το Blatche λόγω ύψους στην Εθνική Φιλιππίνων, θα ήταν νατουραλιζέ που δεν είχε καμία σχέση με το κράτος. Πέρυσι πήγε ως sophomore στο all-star game και στην offseason πήρε 50 εκατομμύρια για 4 χρόνια απ' τους Lakers. Δεν πάει χειρότερα απ' ότι πέρυσι, απλά έχουν μοιραστεί κάπως περισσότερο τα πράγματα κι αυτός κύριος κάνει τη δουλειά του. Πολύ καλή περίπτωση για συμπληρωματικός παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα και έχει βελτιώσει και το σουτ. Το μέλλον ίσως και να ανήκει στους Lakers, o Clarkson ίσως και να είναι μέρος αυτού του μέλλοντος. Αλλά μετρημένα και διακριτικά. Έφτασε ήδη πολύ πιο μακριά απ' ότι τον υπολόγιζαν και μπράβο του.

Δηλώνω: πως τον έχω πει κι εγώ Jeremy. Έλα, κι εσείς. Νο time to lose, sry Jeremy Jordan. Τι Jordan μωρέ δείξε λίγο σεβασμό στο Michael, άλλαχτο σε κάτι άλλο. Jeremy, ξερωγω.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 17/01 - Ivica Zubac

Τα νούμερα: 11 πόντοι από 11 σουτ, έβαλε 5, όλα δίποντα συν 1/2 βολές, 5+8 rebs, 1/1 a/to, 1 κλέψιμο, 3 τάπες, +8 στην ήττα των Lakers απ' το Denver μες το Staples. Ο βασικός Mozgov έπαιξε 10, αφού το παρατάνε κι επίσημα οι Lakers ας βάλουν Κροάτη να αργοψήνεται.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Είναι κατάρα κάθε φορά που θέλω να γράψω Λακέ κάτι να μου πηγαίνει θεόστραβα, έφτασα Αθήνα και δεν έχω internet -και σταθερό, πως θα φάμε λέει ο Sheed-. Και ίσως φταίει που πάντα υπάρχει εξίσου άξιος πρωταγωνιστής, σήμερα είναι η Κόρη του Joseph που δεν προτιμάται λόγω παρκαρίσματος Lowry, και το σύμπαν με εκδικείται με το που αποφασίζω να προτιμήσω το συνοθύλευμα απ' το Los Angeles. Ο Zubac είναι Κροάτης, τον μάθαμε απ' τις μικρές Εθνικές αλλά σε συλλογικό επίπεδο δεν είχε δώσει δείγματα τύπου Jokic/Zizic, έφυγε μέσα στη σεζόν απ' τη Cibona που δεν τον πλήρωναν κι έκλεισε τη σεζόν στη Mega Leks, πρώην Vizura. Αλλά αφού τον διάλεξαν οι Lakers στην αρχή του δεύτερου γύρου και δεν είχε τίποτε καλύτερο να κάνει, είπε να δώσει στο ΝΒΑ την ευκαιρία να τον υποδεχθεί από νωρίς. Ντεμπούταρε ως spot start αντί του Mozgov το Νοέμβρη μα είχε παίξει μόνο 10 ματς ως εδώ, τη δούλεψε τη D-League. Έχουμε αρχίσει και υπερβάλλουμε με το πόσο υπεραπίστευτοι είναι όλοι οι ψηλοί που εμφανίζονται συνεχώς, έχει ικανότητα το παιδί αλλά ας αποδείξει πως μπορεί να κρατήσει λεπτά και μετά τον βγάζουμε Hakeem ρε Lakers fans. Εδώ καλά καλά δεν κουβαλάει ακόμα σε πειστικές νίκες τους Nuggets o σπουδαίος Jokic απέναντι...

Ξέρετε πως: ζηλεύει ο Παπαγιάννης κι έχεις δίκιο Γιώργο.
jvalin


Lakers @ Mavs
73 - 122

49 ποντάκια διαφορά. Η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των Lakers. Σπάσανε το περσινό αρνητικό ρεκόρ με το 75-123 (48 πόντοι) από τους Jazz. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Του χρόνου με το καλό μπορούνε και την 50άρα!

Πάντα τέτοια εύχομαι!

Αρκεί να μην κρατήσουν το πικ δλδ (τοπ 3 protected αλλιώς πάει στη Philly). ninja.gif


Αγαπάω Lakers tongue.gif
Manimal
QUOTE (jvalin @ Jan 23 2017, 01:44 ) *
Αρκεί να μην κρατήσουν το πικ δλδ (τοπ 3 protected αλλιώς πάει στη Philly). ninja.gif


Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό? Πως μπορούν να κρατήσουν το πικ και πως μπορούν να το χάσουν?
jvalin
QUOTE (Manimal @ Jan 23 2017, 01:57 ) *
Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό? Πως μπορούν να κρατήσουν το πικ και πως μπορούν να το χάσουν?

Στις 16 Μαΐου θα διεξαχθεί το draft lottery. Κάθε χρόνο, όσες ομάδες μένουν εκτός playoffs συμμετέχουν σε κλήρωση για να προκύψει η σειρά επιλογής στις 3 πρώτες θέσεις του draft. Οι πιθανότητες κάθε ομάδας, καθώς και η σειρά επιλογής για τις εναπομείνασες θέσεις (απ το 4 και κάτω), προκύπτουν βάσει της τελικής κατάταξης στη regular season.

Η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ έχει
25% πιθανότητα να επιλέξει στο #1
21,5% στο #2
17,8% στο #3
και 35,7% στο #4

Αντιστοίχως μπορείς να δεις τις πιθανότητες και για τις υπόλοιπες ομάδες.



Τη στιγμή που μιλάμε, οι Lakers έχουν το 4ο χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα. Με άλλα λόγια, αν η χρονιά τελείωνε σήμερα θα είχαν

11,9% πιθανότητα να επιλέξουν στο #1
12,6% στο #2
13,3% στο #3
9,9% στο #4
35,1% στο #5
16% στο #6
1,2% στο #7

Το φετινό πικ των Lakers ανήκει στη Philly και είναι protected για τις θέσεις 1 έως 3.

Η πιθανότητα να ενεργοποιηθεί το protection θα ήταν 11,9+12,6+13,3=37,8%
Σε ένα τέτοιο σενάριο οι Lakers κρατάνε το πικ και η εκκρεμότητα προς τη Philly μετακυλίεται για το draft του 2018 (του χρόνου δεν υπάρχει protection).

Η πιθανότητα να μην ενεργοποιηθεί το protection θα ήταν 9,9+35,1+16+1,2= 62,2%
Σε αυτή την περίπτωση το πικ πάει από φέτος στη Philly.

Αυτά στη θεωρεία. Στην πράξη επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι η σειρά επιλογής καθορίζεται τεχνηέντως από την ίδια τη λίγκα. Αποδείξεις προφανώς δεν έχω, αλλά αν θες ενδείξεις είμαι σίγουρος ότι με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα μπορείς να βρεις αρκετές.
Manimal
@jvalin

Είσαι φοβερός. Αυτό το ποστ το εκτύπωσα και το καρφίτσωσα πάνω από το γραφείο laugh.gif

Δηλ. όσο χειρότερο ρεκόρ για LAK τόσο περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν το πικ τους, αν κατάλαβα καλά.

Σε ποια περίπτωση, ομάδες που δεν διεκδικούν είσοδο σε playοffs θέλουν να κάνουν καλύτερο ρεκόρ σε σύγκριση με άλλες? Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταντούσε παρωδία το πρωτάθλημα, καθώς όλες θα κυνηγούσαν το χειρότερο ρεκόρ. Για παράδειγμα πέρυσι το Φοίνιξ στο τέλος της σεζόν χτυπούσε τα παιχνίδια και δεν tankaρε.

geo82
Οι νέοι παίχτες της ομάδας πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή σε ποια ομάδα παίζουν. Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να δέχονται τόσο μεγάλες ήττες, ιδιαίτερα από ομάδες που είναι πολύ κάτω του μετρίου. Τη φανέλα αυτή την έχουν φορέσει μερικοί από τους μεγαλύτερους παίχτες στην ιστορία του ΝΒΑ, δεν είναι ούτε Μινεσότα, ούτε Τορόντο. Οφείλουν να καταλάβουν λοιπόν που παίζουν και να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Αν δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης, ας φύγουν. Τα ίδια θα έγραφα αν στη θέση των Lakers ήταν κι οι Celtics.
SG3ptshooter
QUOTE(geo82 @ Jan 23 2017, 14:22 ) *
Οι νέοι παίχτες της ομάδας πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή σε ποια ομάδα παίζουν. Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να δέχονται τόσο μεγάλες ήττες, ιδιαίτερα από ομάδες που είναι πολύ κάτω του μετρίου. Τη φανέλα αυτή την έχουν φορέσει μερικοί από τους μεγαλύτερους παίχτες στην ιστορία του ΝΒΑ, δεν είναι ούτε Μινεσότα, ούτε Τορόντο. Οφείλουν να καταλάβουν λοιπόν που παίζουν και να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Αν δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης, ας φύγουν. Τα ίδια θα έγραφα αν στη θέση των Lakers ήταν κι οι Celtics.

Το lifestyle του LA αν είσαι ένας νεαρός εκατομμυριούχος έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Ο Clarkson αλλάζει τις καλλονές σαν τα πουκάμισα, o Russell σιγά μην είναι sober και υπάρχει πάντα και το reminder / ακραίο παράδειγμα του Odom. Αν φτύνεις τη Chanel Iman - wub.gif - το μπάσκετ για κάποιους είναι δευτερεύον. Για άλλους προς τιμήν τους αυτό δεν ισχύει, Curry / Antetokounmpo και αρκετοί άλλοι θέλω να πιστεύω..
geo82
Kαταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά δε μπορώ να δεχτώ τέτοιες εμφανίσεις. Δεν έχασαν από τους Warriors ή τους Spurs, αλλά από το μετριότατο Dallas. Μπορεί να μην υποστηρίζω τους Lakers, αλλά τους σέβομαι καθώς μαζί με τη Βοστόνη αποτελούν τους "πυλώνες" του ΝΒΑ. Έχουν παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, οπότε όποιος πηγαίνει να παίξει εκεί πρέπει να καταλαβαίνει και τις απαιτήσεις. Αν θέλει απλώς το lifestyle, υπάρχουν και οι Clippers.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

SG3ptshooter
QUOTE(geo82 @ Jan 23 2017, 14:49 ) *
Kαταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά δε μπορώ να δεχτώ τέτοιες εμφανίσεις. Δεν έχασαν από τους Warriors ή τους Spurs, αλλά από το μετριότατο Dallas. Μπορεί να μην υποστηρίζω τους Lakers, αλλά τους σέβομαι καθώς μαζί με τη Βοστόνη αποτελούν τους "πυλώνες" του ΝΒΑ. Έχουν παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, οπότε όποιος πηγαίνει να παίξει εκεί πρέπει να καταλαβαίνει και τις απαιτήσεις. Αν θέλει απλώς το lifestyle, υπάρχουν και οι Clippers.

Δεν τους δικαιολογώ και συμφωνώ για το απαράδεκτο της εμφάνισης. Οι συγκεκριμένοι νέοι stars πάντως παρότι δεν παρακολουθώ στενά τα εξωγηπεδικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη απ' όσα συναντάω. Να φάνε ένα trade στο Salt Lake City να δούνε τη γλύκα..Αν και όχι ευχαριστώ, πάμε για πρωτάθλημα όπου να ναι. Είναι και στον παίκτη όμως δε "φταίει" το nightlife της πόλης καθεαυτό, ο George μια χαρά έπαιρνε το αεροπλάνο και πήγαινε στη Florida και μετά δεν αναγνώριζε το παιδί της stripper. Και υπάρχουν και οι παίκτες που παρά τις διάφορες εικασίες μες το γήπεδο δεν έδιναν περιθώρια αμφισβήτησης της σοβαρότητάς τους, ο Kobe αρκεί σαν αναφορά. Μάλλον μπέρδεψαν το "Kobe" με το "Κονέ".. tongue.gif
geo82
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 23 2017, 15:00 ) *
Δεν τους δικαιολογώ και συμφωνώ για το απαράδεκτο της εμφάνισης. Οι συγκεκριμένοι νέοι stars πάντως παρότι δεν παρακολουθώ στενά τα εξωγηπεδικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη απ' όσα συναντάω.


Δε θα διαφωνήσω σ' αυτό.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 26/01 - Ivica Zubac vol. II

Τα νούμερα: 16 πόντοι από 6/11 σουτ και 4/4 βολές, 2+8 rebounds, 1 assist, -1 σε 26 λεπτά στη νιοστή ήττα των Lakers στη σεζόν, αυτή τη φορά απ' τη Jazz.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Αν αναρωτιέστε τι μου συνέβη αήμερα και γράφω Λακέ, έχει έργα έξω ακριβώς απ' την πόρτα και μου χουν πάρει τ' αυτιά. Για το Zubac δεν γίνεται να έχω να προσθέσω τίποτε, δέκα μέρες πέρασαν απ' το Showdown at House of Blue Leaves. Έχει δύο σερί double-doubles και παρότι ανέτοιμος αρκετά πιέζει για χρόνο. Δεν βλέπω το λόγο να μη σταθεροποιηθεί σε αυτά τα λεπτά που κινήθηκε χτες, αν δεν εκτίθεται τελείως σε άβολα matchups μόνο κερδισμένος θα βγει ο Κροάτης. Αστάθεια στην απόδοση θα δούμε, δεν είναι όμως καταδικαστική με κάποιο τρόπο για τον ίδιο ή την τύχη της ομάδας.

Έχει δηλώσει: ο Zubac πως ξενύχταγε να βλέπει Lakers. 1. Δεν είχε πρώτη ώρα Γλώσσα την άλλη μέρα όταν βλέπονταν οι κιτρινομώβ; 2. Πλήρωνε δηλαδή με το χαρτζιλίκι του NBA pass; Να τον τσιμπήσει ο Silver άμεσα παρακαλώ και 3. Πουλάει οπαδιλίκι που είναι κι επίκαιρο;
geo82
Διαβάζοντας το βιβλίο "Μάικλ Τζόρνταν, Η Ζωή", βρήκα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τους οπαδούς της ομάδας του Λος Άντζελες. Στα χρόνια του στο Λύκειο, υπήρξε μεγάλος θαυμαστής του Μάτζικ και των Λέικερς. Μάλιστα, η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου του έγραφε "Magic" και η μπροστινή "Magic Mike".
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night 31/01/2017: - Ivica Zubac vol.3 - η μόνιμη στήλη?

Τα νούμερα: 17 πόντοι, σχεδόν άχαστος με 8/9 σουτ και 1/1 βολή, 6 rebounds, 1 assist, 1 λάθος σε 21 λεπτά. Νέο career high και να δούμε πού θα το τερματίσει φέτος. Η χρονιά του θυμίζει αντίστοιχη του Jokic, τα skills του επίσης.

Η εικόνα:



Πριν/Μετά: Υπάρχει μόνο μετά, το μέλλον είναι ευοίωνο. "Soft hands" λένε στο vid και δεν είναι κάποια διαφήμιση κρέμας χεριών. Δεν ξέρω το μυστικό του, δεν ξέρω αν βάζει κάποια κρέμα στα χέρια/ stickum ή αν έχει πάρει το χάρισμα επειδή έχει γεννηθεί σε κάποιο βουνό των Βαλκανίων που ρέει το πιο παρθένο νερό, αλλά είναι σπάνια η ικανότητα αυτή να χαϊδεύει τη μπάλα σε κάθε επαφή και να θυμίζει μεγάλο Sabonis ή 30αρη Marc Gasol ήδη σε αυτό, ενώ είναι στα ... πόσο χρονών είναι είπαμε?
Θέλεις σχεδόν να ξανανοίξεις το New Kid για να χαζέψεις κινήσεις. Post moves, χρήση σώματος, οικονομία κινήσεων, αυτογνωσία των διαστάσεών του, φανταστικά τελειώματα, heads up plays, unselfishness. Αυτό με το Mozgov να παίζει τα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου και μετά να κάνει τον πάγκο του Zubac μου αρέσει από τον Walton και λογικά θα το δούμε συχνά στο εξής.

Δεν δήλωσε: "It's part of the Jokic Process"
Manimal
Φοβερά πράγματα από τον μικρό, σε ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Μπήκανε 79 πόντοι στην 4η περίοδο χωρίς φάουλ στο τέλος (ΟΚ 4βολές από Russel). Στα τελευταία 8 λεπτά δεν χάνανε σουτ. Oi Lakers πιάσανε jackpot και πιστεύω πως ήδη κλαίνε για το συμβόλαιο που δώσανε στον Mozgov. Περιμένω λείαν συντόμως επικές μάχες Σερβίας-Κροατίας.
T.W.Is.M.
QUOTE(geo82 @ Jan 27 2017, 13:34 ) *
Διαβάζοντας το βιβλίο "Μάικλ Τζόρνταν, Η Ζωή", βρήκα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τους οπαδούς της ομάδας του Λος Άντζελες. Στα χρόνια του στο Λύκειο, υπήρξε μεγάλος θαυμαστής του Μάτζικ και των Λέικερς. Μάλιστα, η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου του έγραφε "Magic" και η μπροστινή "Magic Mike".


Χωρις να το ξερω ειχα σχηματισει την εντυπωση πως ο Jordan πηρε το αντεστραμμενο νουμερο του Ματζικ!

QUOTE(Manimal @ Feb 1 2017, 08:54 ) *
Φοβερά πράγματα από τον μικρό, σε ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Μπήκανε 79 πόντοι στην 4η περίοδο χωρίς φάουλ στο τέλος (ΟΚ 4βολές από Russel). Στα τελευταία 8 λεπτά δεν χάνανε σουτ. Oi Lakers πιάσανε jackpot και πιστεύω πως ήδη κλαίνε για το συμβόλαιο που δώσανε στον Mozgov. Περιμένω λείαν συντόμως επικές μάχες Σερβίας-Κροατίας.


...στις οποιες ο Zubac θα βαζει στα καλαθια τα χαιδεμενα παιδια της FIBA! cool.gif
SteveNashidis
QUOTE(Manimal @ Jan 23 2017, 04:48 ) *
@jvalin

Για παράδειγμα πέρυσι το Φοίνιξ στο τέλος της σεζόν χτυπούσε τα παιχνίδια και δεν tankaρε.


Επειδή τώρα το είδα αυτό επέτρεψε μου να πω ότι η επιλογή των Phoenix να νικήσουν στα τελευταία παιχνίδια δεν εξηγείται από καμία φυσική/πραγματολογική στρατηγική ή θεωρία . Ο πρόεδρος του φόρουμ δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω τους χαρακτηρισμούς μου , οι οποίοι απογειώθηκαν με την επιλογή Bender. shot.gif

Όσο για τους Lakers ενώ τους θεωρούσα την ευχάριστη έκπληξη , με την είσοδο στα playoff από την 8η θέση, με βάση το ξεκινήμα τους, με απογοήτευσαν και επέλεξαν να τανκάρουν. Στη Δύση τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα παρατηρώ καθώς μια ομάδα από την προτελευταία θέση με ένα μπαράζ 6-7 νικών μπορεί να βρεθεί στα offs.

Bέβαια τι παραπάνω έχει να κερδίσει μια ομάδα, όταν θα επεκτείνει τη σεζόν της κατά 4 χαμένους αγώνες με τους Warriors , από το να βελτιώσει τη θέση στο draft , εξηγεί μάλλον την ιδιομορφία στην κατάταξη αυτή τη στιγμή. Οι πρώτες 7 θέσεις είναι καλυμμένες πιστεύω.
geo82
http://www.espn.com/nba/story/_/id/1873401...upchak-jim-buss

Προαγωγή Μάτζικ, τέρμα οι Μπας και κούπτσακ.
Zephyr
QUOTE(geo82 @ Feb 21 2017, 20:52 ) *
http://www.espn.com/nba/story/_/id/1873401...upchak-jim-buss

Προαγωγή Μάτζικ, τέρμα οι Μπας και κούπτσακ.


Μπας και ρίξει κανα trade στον χαζοχαρούμενο τον Ράσελ, κάποιος μπορεί να τσιμπήσει...
aegeansheed
Εν τω μεταξύ γίνεται ένα μικρό πανηγυράκι με παλιά "προφητικά" tweets του Magic.

QUOTE
The Bucks just acquired the next Jason Kidd in Michael Carter-Williams.
20/2/2015

https://twitter.com/BasketballCity/status/8...9863809/photo/1

T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Feb 22 2017, 00:13 ) *
Εν τω μεταξύ γίνεται ένα μικρό πανηγυράκι με παλιά "προφητικά" tweets του Magic.


https://twitter.com/BasketballCity/status/8...9863809/photo/1


Η αληθεια ειναι οτι με το ξεκινημα που ειχε κανει ο MCW εμοιαζε ενδιαφερον prospect. Το Μιλγουοκι ομως ηταν κακος προορισμος για εκεινον γιατι εκει υπαρχει αλλος ενας με την ιδια αδυναμια, αλλα με πολυ μεγαλυτερο ταλεντο. Δε χωρουσε λοιπον μαζι με τον Αντετοκουνμπο και επρεπε να φυγει. Φερτε τον λοιπον πακετο με Butler αντι του Russell και του Swaggy και σας δινουμε δωρο μια ρωσικη γουνα για τις κρυες νυχτες με αερα στο Σικαγο! smiley.gif
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 22 2017, 00:24 ) *
Η αληθεια ειναι οτι με το ξεκινημα που ειχε κανει ο MCW εμοιαζε ενδιαφερον prospect.


Γενικεύεις το πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ για κάποια "x" χρονική περίοδο. Γιατί μόνο το πρώτο του ματς μπορεί να θεωρηθεί "καλό ξεκίνημα" για τον WWC! laugh.gif 1.000 φορές να κάνεις trade για τον Barea, ακόμα και σ' αυτήν την ηλικία.
jimmy007
QUOTE (Zephyr @ Feb 21 2017, 21:06 ) *
Μπας και ρίξει κανα trade στον χαζοχαρούμενο τον Ράσελ, κάποιος μπορεί να τσιμπήσει...



Eίμαι 100% σίγουρος πως ο Russell είναι ο πιο untouchable παίκτης με τον Μagic president of basketball operations.

Ο Magic σχεδόν παρακαλούσε να δουλέψει μαζί του (θα συμβεί προφανώς τώρα).
geo82
Πρέπει όμως να σοβαρευτεί, αν θέλει να πετύχει κάτι. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αντιληφθεί ποιας ομάδας τη φανέλα φοράει.
Zephyr
Δεν ξέρω ο Μάτζικ αν θα είναι καλός πρόεδρας ή χαβαλές, πάντως ο Ράσελ είναι ο ορισμός του ασόβαρου ταλαντούχου.
Και τώρα του κάνουν χώρο διώχνοντας τον πιο σταθερό γκαρντ τους (Λου). Στα τρένα και αυτός και ο Σουάγκι, με χαβαλέδες δεν πας πουθενά.
SG3ptshooter
ΑντιRussellικό thread έχετε γίνει τελείως, ούτε η 40αρα δε σας συγκίνησε.



Προφανώς κι έγινα fan πριν τα καραγκιοζιλίκια και το μαλλί που παίζει είναι να μεγάλο μέρος απ' το πρόβλημα, αλλά ρε παιδιά δεν της μιλάει απλά, πιάνουνε την κουβέντα και δεν το κλείνει η μπάλα μέχρι τις 6 το πρωί..

Δίνω SVG να ορμηνεύει το Magic σε τετραπλό τουλάχιστον ρόλο και μέχρι 10-12 παίκτες των Pistons της επιλογής μου tongue.gif , σε πακέτο που περιλαμβάνει και τους δύο πρώτους scorers της αρμάδας, Tobias και Reggie wos_sport4.gif
Manimal
Όταν λες πριν τα καραγκιοζιλίκια, μπορείς να το προσδιορίσεις χρονικά? Γιατί δύο χρόνια καραγκιοζιλίκια κάνει εντός και εκτός παρκέ. Και φυσικά δεν μας συγκινεί η 40άρα από παίχτη που χάνει την μπάλα στο κατέβασμα επειδή είναι αφηρημένος. Και δεν το έκανε μόνο σε ένα ματς στο προχτεσινό. Τον πίστευα ειλικρινά παρά τα καραγκιοζιλίκια που λες, αλλά νιώθω ότι η 40άρα είναι εξαίρεση στον κανόνα.
jasonick
Unexpected Protagonist of the Night, 21/03 - Thomas Robinson

Τα νούμερα: Season high 16 πόντων με 7/8 προσπάθειες και 2/2 βολές. Βάλτε και 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά) και όλα αυτά σε μόλις 10 λεπτά.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τους Jayhawks πριν δηλώσει συμμετοχή για το draft του 2012, όπου εκεί τον διάλεξαν οι Kings στην 5η θέση. Θεωρούταν safe επιλογή από τους ειδικούς μιας και λογιζόταν από τους πιο έτοιμους παίκτες του draft. Έτσι την πατήσαμε και εμείς και τον διαλέξαμε στο fantasy στα early 100s στην rookie μας χρονιά. Καλά να πάθουμε! Στο Sacramento δεν κάθησε πολύ και έγινε ανταλλαγή μετά από μισή χρονιά στο Houston. Ούτε εκεί στέριωσε αφού το καλοκαίρι ο Morey ήθελε χώρο στο cap για να αποκτήσει τον Howard και έτσι πριν ξεκινήσει η 2η του χρονιά βρέθηκε να παίζει στην ήδη 3η του ομάδα, τους Blazers. Εκεί έκατσε 1,5 χρόνο (ρεκόρ μέχρι ώρας) όπου έφυγε σε ένα deal που έστειλε τον Barton στο Denver και οι Nuggets τον έκαναν waive. Οι Sixers τον υπέγραψαν αλλά το καλοκαίρι του '15 υπέγραψε μονοετές στους Nets και από φέτος αγωνίζεται στους Lakers.
Καθαρά αγωνιστικά δεν έφτιαξε ποτέ το παιχνίδι του σαν 4άρι, για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν. Από σκοράρισμα, μόνο γύρω από την ρακέτα, post game τίποτα ιδιαίτερο, αμυντικά είναι meh. Ας πούμε και καμιά καλή κουβέντα, εεε.. από reb per 36 πάμε πολύ καλά.

Δηλώνει: 6'10''. Γελάει ο ντουνιάς, σε καλή μέρα 6'8'' με το ζόρι τον κάνεις.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 01/04 - David Nwaba

Τα νούμερα: 19 πόντοι, ρεκόρ της σύντομης καριέρας του, η ήττα στο τοπικό "derby" με τους Clippers ήταν η δέκατη έκτη εμφάνισή του στο ΝΒΑ. Δεν είχε περάσει ποτέ τους 10. Highs επίσης τα 35 λεπτά, οι 6 εύστοχες προσπάθειες, οι 9 προσπάθειες για σκορ, είχε 0/2 τρίποντα που οκ με αυτά φτάνει το 1/5 στη σεζόν. 7/10 βολές (!), 3+3 rebounds που για "Black Nwaba" μπορεί να είναι και λίγα. Ακόμη σημείωσε 1/1 a/to, 2 κλεψίματα, αξιοπρεπές -1 στο +/-.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Niγηριανή καταγωγή απ' το Νότο, απ' τη φυλή Igbo. Έχει κι αδερφή επταθλήτρια που βρέθηκε στο Ρίο πέρυσι, αθλητική οικογένεια. Μεγάλωσε στο Δυτικό Los Angeles, ζει το όνειρό του ως μέλος των Lakers δηλαδή. Το τσέκαρα αλλά πραγματικά πως θα μπορούσε να είναι Clipper, περισσότερη αγωνία θα είχε το QPR ή Brentford αν γράφαμε unexpectους απ' το Δυτικό Λονδίνο για Αγγλική μπάλα.. Οι Clippers απλά υπάρχουν γιατί περισσεύει πολύς κόσμος στην πόλη. Πίσω στο Dave γιατί μου αρέσει η ιστορία του. Αρχικά ήταν να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του NCAA σε πανεπιστήμιο του Hawaii, τελικά η κολεγιακή του καριέρα ξεκίνησε ακόμα χαμηλότερα, στο community college της Santa Monica. Κατάφερε να μεταγραφεί σε div I. κολέγιο την επόμενη χρονιά, το Cal Poly κι ως sophomore πλέον, στην πρώτη του χρονιά στο NCAA, τους βοήθησε να φτάσουν από έβδομο seed στη Big West στην πρώτη τους παρουσία στους 68 του March Madness. Ως συμπληρωματικός του πρώτου scorer/rebounder/ταπανταολα Eversley, που αυτή τη στιγμή έχει 6,5 ranking μέσο όρο στην Κολωνία, στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Πάτησε το ίδιο παρκέ με το Wichita St. τι να λεμε, συγκίνηση. Έμεινε άλλα δύο χρόνια στο ίδιο κολέγιο δεν προέκυψε άλλη μετακίνηση, αρνητικό ρεκόρ απέναντι σε εξίσου μέτριους αντιπάλους σημείωναν κάθε σεζόν, ώσπου αποφοίτησε την περασμένη άνοιξη, με τα νούμερά του να είναι αδιάφορα σαν τις τρεις πρώτες χρονιές του Sindarius στο χαρτί αλλά σε σαφώς πιο βατές συνθήκες. Η μόνη του αναγνώριση ήταν να είναι Honorable Mention στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ως senior. Ως κοινωνιολόγος πλέον πέρασε tryout, ναι πέρασε TRYOUT, από τους Reno Bighorns κι έγινε trade στους LA D-Fenders, που κι εκεί χρειάστηκε να κερδίσει τη θέση του στο τελικό roster. Ούτε εκεί προφανώς δεν ήταν κάτι σαν ξάδερφος του Troy Daniels, με 14-7-1-1,5-1 στη σεζόν, περισσότερο βοηθούσε τo Vander Blue* που βάζει 10+ πόντους παραπάνω στη σεζόν να κερδίσει το επόμενο ταξίδι overseas, παρά ξεχώριζε με το 20λιγο% τρίποντα και το 60λιγο% βολές. Οι Lakers όμως είπαν να δοκιμάσουν μπας και τους κάτσει κανάς hometown Tony Allen, ένας Darren McCarty ρε αδερφέ. Eντυπωσίασε με το δυναμισμό του στα πρώτα του παιχνίδια ως άγνωστος παίκτης με 10ήμερα συμβόλαια, είχε την τιμή να παίξει 2 φορές στην πρώτη πεντάδα, κέρδισε συμβόλαιο για το 2017-18 με επταψήφιο ποσό για τις υπηρεσίες του, ακόμα και να κοπεί του χρόνου το φθινόπωρο θα έχει ζήσει το παραμύθι του, τον ευχαριστούμε που μας έδωσε κάτι φρέσκο να παρακολουθούμε..

Απ' το sbn interview/αφιέρωμα υβρίδιο:
QUOTE
D-Fenders head coach Coby Karl called Nwaba into the team’s practice facility, and when the rookie told Karl he was at home, the coach asked him how quickly he could make it over to the facility.

"I was like 'oh, maybe he really just wants me to work the Boy's and Girls Club' because I was told about it earlier,” Nwaba said. “A lot of things were floating through my head, like being traded, but the call-up didn't really cross my mind.”

Instead of a trade or volunteer work, Nwaba would sign his first ever NBA contract


*Τελευταία μέρα της σεζόν πριν δύο ή τρία χρόνια είχα κάνει τον κολλητό μου να φύγει απ' το δικό του σπίτι (!) επειδή τον έγραφα γιατί καθόμουν κι έβλεπα ατομικά lights χειροκίνητα απ' όλους τους ανύπαρκτους που έπαιξαν μια φορά στη ζωή τους ΝΒΑ μέσα Απρίλη, νομίζω είχα φτάσει στο Vander Blue, αλλιώς Lorenzo Brown..
SteveNashidis
Μπράβο στους Lakers που νίκησαν ξανά. icon_drunk.gif Δεν νομίζω να έχω χαρεί τόσο πολύ με νίκες της συγκεκριμένης ομάδας.

Βασικά είναι (πολύ) τραγικό που εμείς οι δύο παλεύουμε για μια θέση ψηλότερα στο draft και όχι για τελικούς περιφέρειας smiley.gif
Zephyr
QUOTE(Voyager @ Apr 5 2017, 12:50 ) *
Μπράβο στους Lakers που νίκησαν ξανά. icon_drunk.gif Δεν νομίζω να έχω χαρεί τόσο πολύ με νίκες της συγκεκριμένης ομάδας.

Βασικά είναι (πολύ) τραγικό που εμείς οι δύο παλεύουμε για μια θέση ψηλότερα στο draft και όχι για τελικούς περιφέρειας smiley.gif


Περασμένα μεγαλεία αδερφέ.
Αν θες να μας βοηθήσεις ψήνεσαι για trade D'Angelo + Swaggy P + Mozgov για Booker smiley.gif ???
SteveNashidis
Knight-Chandler-Len είναι μια τριπλέτα που θα σας απογειώσει ενώ εσείς θα ξεφορτωθείτε τους προβληματικούς που είπες . Δώρο και ο Μπέντερ. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Πάντως στο draft είναι πολύ πιθανό να γίνουν μεγάλες κόντρες στα workouts ή ακόμη περισσότερο, σε παρασκηνιακό επίπεδο με τους μάνατζερς. Γιατί άλλο είναι να καταλήξεις LA, άλλο Boston και άλλο στην έρημο. Άσε που οι ανάγκες για Lakers & Phoenix είναι ίδιες ς, με αποτέλεσμα να μην ξέρει η "πάνω" ομάδα τι να επιλέξει. Πάσχουμε σε όλες τις θέσεις wos_sport5.gif wos_sport3.gif wos_sport4.gif
Zephyr
QUOTE(Voyager @ Apr 5 2017, 20:05 ) *
Knight-Chandler-Len είναι μια τριπλέτα που θα σας απογειώσει ενώ εσείς θα ξεφορτωθείτε τους προβληματικούς που είπες . Δώρο και ο Μπέντερ. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Πάντως στο draft είναι πολύ πιθανό να γίνουν μεγάλες κόντρες στα workouts ή ακόμη περισσότερο, σε παρασκηνιακό επίπεδο με τους μάνατζερς. Γιατί άλλο είναι να καταλήξεις LA, άλλο Boston και άλλο στην έρημο. Άσε που οι ανάγκες για Lakers & Phoenix είναι ίδιες ς, με αποτέλεσμα να μην ξέρει η "πάνω" ομάδα τι να επιλέξει. Πάσχουμε σε όλες τις θέσεις wos_sport5.gif wos_sport3.gif wos_sport4.gif


Πάντως η χαρά του κοντού είναι αυτό το draft, οκ ξεχωρίζουν φαινομενικά Ball και Foultz αλλά γενικά έχει ο μπαξές μπόλικη περιφέρεια. Ψηλούς δεν βλέπω...

ΥΓ. Ο Len για αναπληρωματικός του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό καλός είναι smiley.gif
SteveNashidis
Back to back νίκες; lal1-sm.gif
T.W.Is.M.
Γιατι κερδισαμε τους Σπερς;;;
Οποιος ξερει να μου απαντησει σε αυτη την απλη ερωτηση, κερδιζει ενα αυτογραφο του David Nwaba!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 09/04 - Tyler Ennis

Τα νούμερα: 20 πόντοι, νέο career high, πριν δύο παιχνίδια είχε σημειώσει το προηγούμενο μέγιστο των 19. 7/9 σουτ με 4/5 τρίποντα και 2/2 βολές, ultraποτελεσματικός, 2 αμυντικά rebounds, 5 assists χωρίς κάποιο λάθος, 1 τάπα, +6 στην οριακή νίκη στο φιλικό ανάμεσα σε Λακέδες, το κλεμμένο όνομα από Sota για την πόλη της ανομβρίας, και Ξυλόλυκους, που θα τους πάρουν στο κατόπι για ξύλο όπως το πάνε.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Το πλήρες του όνομα είναι Tyler Cameron Ennis McIntyre, όλα κάνουν για μπάσκετ. Απ' το Brampton, προάστιο του Toronto, μόνο ντόπιοι Raptorες εμφανίζονται που να πας σαν Εθνική με τόσους επαγγελματίες losers. Ήρθε σε μπασκετικό προπαρασκευαστικό high school στο New Jersey, θεωρήθηκε top5 PG και top20 παίκτης της recruiting class του. Έπαιξε για μια χρονιά στο Syracuse, όπου πράγματι έδειξε πως μπορεί να κουμαντάρει μια ομάδα παρά το status του ως freshman, απέτυχε όμως η χρονιά του παρότι τρίτο seed να φτάσει μακριά στο τελικό tournoix, έχασε στο δεύτερο γύρο απ' το #11 Dayton. Δήλωσε αμέσως συμμετοχή στο draft του 2014, οι Suns τον επέλεξαν στο νούμερο 18. Μετά από οκτώ εμφανίσεις ως εκπρόσωπος της ερήμου έφυγε στο trade με κέντρο το Brandon Knight, 1,5 χρόνο στους Bucks έπαιξε 71 φορές με 8 παρουσίες στην πρώτη πεντάδα συνεχίζοντας να είναι αξιόπιστος αλλά ταυτόχρονα διεκπεραιωτικός. Πριν αρχίσει η σεζόν έφυγε ξανά με trade, στους Rockets αντί του Beasley. Στο Texas έπαιξε 31 φορές αλλά με ελάχιστη έκθεση σε μη garbage λεπτά, πάλι στην περασμένη deadline τον σούταραν, μετακόμισε Los Angeles. Κι εδώ δεν βλέπω να μακροημερεύει, άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει όπου να ναι. Θα βρει νέα στέγη στη λίγκα, δε βλέπω να του δίνουν μπαγκέτα ποτέ. Έχω ξαναπεί πως κάνει καριέρα μέλλοντα προπονητή.

Δε δήλωσε: "Ναι εντάξει παιδιά πείτε μου μόνο που θα είμαι τον άλλο μήνα γιατί χρωστάω κάτι ΔΕες στο Houston ακόμα. Είμαστε εφτά αδέρφια, θέλει να ρθει να με δει ο Dylan, δεν ξέρει που να πάει. Η μάνα μου στέλνει το Τζαμαϊκανό ισοδύναμο του μουσακά στο Wisconsin, έχουμε χαθεί. Βοήθεια..."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.