Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Crvena Zvezda vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
roben
Τραγικό κοουτσάρισμα από τον Πασκουάλ, στέρησε από την ομάδα τη δυνατότητα να πετύχει μια σπουδαία νίκη... Μόνο αυτό θα γράψω... Για ποιό λόγο να είναι στην πεντάδα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά ένας παίκτης που μόλις σου έχει κάνει 0 στις 2 βολές, η μία εκ των οποίων αέρος αέρος; Και ένα παιδάκι της Α' Δημοτικού θα τον πέταγε έξω! Τόσο μυαλό θέλει για να παίξεις τις πιθανότητές σου με Τζέιμς και Παππά; Κρίμα... Έχει χαθεί κάθε ίχνος κοινής μπασκετικής λογικής σε αυτή την ομάδα... Επανήλθε ως εκ θαύματος στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ και έκτοτε ως δια μαγείας ξαναχάθηκε...
chrisgl_13
Τί να πρωτοσχολιάσω .Την τραγική εμφάνιση , το τραγικό κοουτσάρισμα , τις βολές του Καλάθη,το ότι δεν σκοράραμε για 4 λεπτά στην τέταρτη περίοδο? .Γενικά δεν μου αρέσει το κράξιμο και η απαισιοδοξία αλλά σήμερα κατάλαβα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάμε final-4.Δεν έχει να κάνει με την ήττα άλλα με όλη μας την πορεία μέχρι τώρα.Μακάρι η ομάδα να με διαψεύσει .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΛΑΘΗ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ?(όχι μόνο σήμερα άλλα και με λαμποράλ πέρσι στις δύο πρώτες φάσεις της παράτασης του δεύτερου αγώνα).Ο Τζεντίλε δικαιολογείται γιατί είναι λίγο καιρό στη ομάδα... , α ρε James.Το μοναδικό που κρατάω σήμερα είναι η εμφάνιση του Γκάμπριελ(έχει ανέβει πάρα πολύ στα τελευταία παιχνίδια)
Marciulionis
Εμένα το σχήμα με Φώτση Φελντέην Καλάθη (στη κατάσταση που είναι), που νομίζω έπαιξε τα 7 από τα 10 λεπτά του 4ου, μου δείχνει ότι θέλαμε να χάσουμε. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση. Ψάχνει να αποφύγει τον Ολυμπιακό μήπως ο Πασκουάλ για να απκλειστεί άνετα από καμιά ΤΣΣΚ και να κερδίσει χρόνο για το πρωτάθλημα???
Αισθησιακός
βαλε καμμια βολη καλαθη εχεις γινει περιγελος της ευρωπης. Σε σημαδευυν αν δε το εχεις καταλαβει.
ΔΓ καιρος να του τραβηξεις το αυτακι.με την επιστροφη κατευθειαν οακα για σουτα. αλλκα τι να λεμε , αυτα τα εκαναν οι πραγματικοι ηγετες ΔΔ και ΣΠΑΝ . εσυ νικ μισθοφορε καιρος να αρχισεις να της κανεις για ΝΒΑ. χιλιες φορες με μποχω. για ποιο λογο παιρνεις τα 2 εκ εχεις καταλαβει?????
το_καλύτερο_3d
Ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο παναθηναικός του πασκουαλ είναι να σκοραρουμε συνεχεια απ τις γωνίες.
Εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο στο επιθετικό κομμάτι.
Α και τις μπουκες του τζειμς.
Καλά για την διαχείριση του ρόστερ δεν μιλάω..
Τραγικός πασκουαλ
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Jan 26 2017, 19:44 ) *
Για κάποιο λόγο αποφάσισε να το δώσει το ματς ο Πασκουάλ? Τι έμπνευση ήταν το σχήμα που έπαιξε όλο σχεδόν το 4ο δεκάλπτο και δεν είχε παίξει μαζί όλο τον αγώνα?

`Σοβαρα τωρα???? Τελείωσε το παιχνίδι με Φωτση και Καλάθη....?? Τι φλασια έπαθε ο άνθρωπος??? Ο Καλάθης αλλού πατάει...αλλού βρίσκεται,αιρμπολ στις βολές....τραγική η ομάδα στο τέλος...


Αυτή είναι διαφορά του Ζοτς από τον Πασκουάλ στα τελευταία λεπτά...
chrisgl_13
QUOTE (Ginobili @ Jan 26 2017, 19:58 ) *
`Σοβαρα τωρα???? Τελείωσε το παιχνίδι με Φωτση και Καλάθη....?? Τι φλασια έπαθε ο άνθρωπος??? Ο Καλάθης αλλού πατάει...αλλού βρίσκεται,αιρμπολ στις βολές....τραγική η ομάδα στο τέλος...


Αυτή είναι διαφορά του Ζοτς από τον Πασκουάλ στα τελευταία λεπτά...


Πραγματίκα.Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά φαίνονται οι πολύ καλοί προπονητές.Και όπως λέει και o Isaiah Thomas η τέταρτη περίοδος δεν είναι για όλους.
sanmartean13
Τσάβι προβλέπω άγριο κράξιμο. Η σημερινή ήττα εξ'ολοκλήρου δική του.
-η έμπνευση στο τελευταίο δεκάλεπτο με Φώτση ασχολίαστη
-όταν το γκαρντ σου στο τέλος του αγώνα κάνει αιρμπολ σε βολή τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι έχει κάνει κακάκια. Βγάλτον επιτόπου,μόνο επιζήμιος θα είναι για την ομάδα στο υπόλοιπο.
-Πόσο ακόμα θα ζημιώνεται η ομάδα για να ξαναγίνει παίχτης ο Τζεντίλε. Δηλαδή αν αρχίσουν μουρμούρες άλλοι παίχτες που δεν είχαν ίδια αντιμετώπιση θα έχουν άδικο?3 φορές του κλέψανε τη μπάλα μέσα από τα χέρια
-Στο τέλος του ματς το σύστημα είναι πάρε Τζειμς τη μπάλα και κάνε οτι σε φωτίσει η Παναγία?Γιατί υποτίθεται είσαι και μάστερ στα επιθετικά συστήματα
_Γιατί πρέπει να γείρει τελείως το ματς για να πάρεις ταιμ αουτ?
nvip13
Τι σκεφτηκε ο Πασκουαλ με Φωτση, Φελντειν παλι απορω.

Το μπασκετ εχει αλλαξει, το αστειο που λεγεται Καλαθης ελπιζω αυτο το καλοκαιρι να τελειώσει μια και καλη, οπως ειπε ενας φιλος παραπανω μακαρι να βρεθει μια ομαδα απο ΝΒΑ να παει στο καλο ο ανθρωπος.

Με δυο εκατομμύρια φερνεις παικταραδες.
Βαρεθηκα να τον βλεπω στα κρισημα γατακι, να κανει airball σε βολες και να πεταει τουβλα.
garou
ειδα μονο 3-4 λεπτα της 4ης περιοδου

εκει που ο αστερας δεν σκοραρε και εμεις καναμε απιθανα λαθη/επιλογες

χαιλαιτ η μπομπα αερος αερος που εριξε ο καλαθης

ελεος ρε νικ
jazz thrilos
QUOTE (GreenLantern @ Jan 26 2017, 21:54 ) *
Η ομαδα εχει τρομερες δυνατοτητες και θεωρω οτι παιζει στο 50 %. Ειναι κριμα να μην εχουμε αλλο ενα 5αρι για να περνουμε αυτα τα παιχνιδια ακομα και ετσι.
Ο Γκαμπριελ για τον οποιο εγινε τοσο κριτικη, μεσα σε 1 μηνα εχει προσφερει τα διπλα απο τον Νικολς σε 6 μηνες
Αν χτισει πανω σε αυτη την ομαδα και κανει 2-3 προσθηκες το καλοκαιρι, θα μπορει να ξαναχτυπησει f4.
Αντικειμενικος στοχος για φετος το πρωταθλημα και το κυπελλο.


Καλά, αφού παίζει μόνο στο 50% των δυνατοτήτων του ο Παναθηναικός τι τις θέλεις τις δυο-τρεις προσθήκες; Θα ανέβεις στο 90% και θα χτυπήσεις διηπειρωτικό για πλάκα.

Προφανώς και αστειεύομαι αλλά νομίζω οτι ο Παναθηναϊκός λίγο πολύ αυτός θα είναι φέτος. Δυστυχώς ο Τζεντίλε δεν είμαι σίγουρος οτι θα προσφέρει όσα ήλπιζαν οι φίλοι του Παναθηναικού. Ο Καλάθης κάνει κοιλιά, μπορεί να ανέβει ξανά, ο Σίνγκλετον το ίδιο, το πρόβλημα στο 5 γνωστό. Και παρόλα αυτά ο Παναθηναικός και αξιόμαχος είναι και παλεύει όπως μπορεί. Ούτε για πέταμα είναι ούτε για να περιμένουμε οτι θα πάει στο 100% και θα τα χτυπήσει όλα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν μπορεί ο Πασκουάλ να συνεχίσει να τον κάνει να δείχνει χειρότερος απ' ότι είναι. Με κοουτσάρισμα σαν το αποψινό πολύ φοβάμαι οτι δεν τον έχουμε δει ακόμη στα χειρότερα του τον Ισπανό.
Marciulionis
Εγώ θα επιμείνω, ότι έγινε βάση σχεδίου. Δε μπορεί να έγινε τυχαία, δε πίστευα στα μάτια μου με τη 5άδα του 4ου δεκαλέπτου. Το μόνο που θα το έκανε πιο εξόφθαλμο θα ήταν να έβαζε (ακόμα περισσότερο) τον Τζεντίλε στο 4ο.

Το μόνο που έχει στο μυαλό του μάλλον είναι οι τελικοί τις Α1 και προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα γι αυτό. Και να βγεί 7ος, 8ος ώστε να αποκλειστεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται από το Φ4.
το_καλύτερο_3d
Να πούμε και ένα θετικο, παρά την ήττα κρατήσαμε τη διαφορά wav.gif
Quincy
Παιδιά χαλαρώστε. Έτσι όπως εξελίχθηκαν οι τελευταίες αγωνιστικές ήταν εντός προγράμματος αυτή η ήττα. Ο Αστέρας είναι σε διαβολεμένη φόρμα και μετράει 7 σερί νίκες (!!!) που αν δεν κάνω λάθος είναι το μεγαλύτερο σερί στην διοργάνωση μέχρι τώρα. Και μέσα σε αυτές τις 7 κέρδισε ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Φενέρ και Μπασκόνια ΠΟΛΥ πιο εύκολα από ότι σήμερα.

Το σημαντικό ήταν η διαφορά που την κρατήσατε.
green_sky
Εγω θα συμφωνησω με αυτο που μου ειπε ενας φιλος που βλεπαμε το ματς μαζι.Ο Παναθηναικος χανει τα ματς στο τελος γιατι δεν εχει πληθωρα περιφερειακων που να καθοριζουν ματς και κακα τα ψεματα στο τελος οι κοντοι καθοριζουν πραγματα και καταστασεις.
Ειτε γιατι στην αρχη ηταν χωρις Τζειμς ειτε γιατι τωρα ο Καλαθης δεν βλεπετε ειτε γιατι ο Φελνειν ειναι μονο για το ΟΑΚΑ και επιλεκτικα σε καποια ματς, ειτε .. ειτε, η ουσια ειναι οτι με τον ενα ή το αλλο τροπο δεν εχει βγει ενα ματς να δουμε ταυτοχρονα καλους μαζι ολους του περιφερειακους οποτε παλι εφτασαν κοντα στην πηγη αλλα νερο δεν ηπιαν.
Ο Πασκουαλ μεχρι το 30-32 το πηγε για μενα καλα το ματς, μετα του κουραστηκε ο Γκαμπριελ και ειχε την ατυχη εμπνευση να βαλει τον Φωτση μεσα.Προφανως το εκανε γιατι ηταν το μονο μεγαλο κορμι που ειχε να αντιπαραθεσει απεναντι στον Κουζμιτς αλλα το αποτελεσμα ηταν αποκαρδιωτικο.
Κατι αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν ακουμπησαν αρκετα σημερα το παιχνιδι κοντα στο καλαθι.
Ο Τζειμς ειναι πολυ δυνατη προσωπικοτητα και πολυ ταλαντουχος αλλα με ηρωισμους κανενας ποτε δεν κερδισε.
Ο Αστερας δεν μου εδειξε κατι το τρομερο σημερα.Περισσοτερο θα ελεγα οτι το παιχνιδι το εχασε ο Παναθηναικος λογω κοπωσης και λιγων διακριθεντων παρα το κερδισαν οι Γιουγκοι λογω καλης αποδοσης.
Και κατι τελευταιο.Το φαουλ που εκανε ο Μπουρουσης στο τελος οταν προφανως κολλησε πιθανων να εκρινε και το ματς.
Συνεχιζουμε για τον επομενο αγωνα.
djibriliant
Κάτι πρέπει να γίνει με τον Καλάθη επιτελους, η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη αλλά εδω και λιγο καιρο αλλού πατάει και αλλου βρίσκεται ίσως πρεπει να μεινει καμμια εβδομδα εκτος να ξεκουραστει είτε στο σωμα ειτε στο μυαλο.
garou
QUOTE (djibriliant @ Jan 26 2017, 22:14 ) *
Κάτι πρέπει να γίνει με τον Καλάθη επιτελους, η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη αλλά εδω και λιγο καιρο αλλού πατάει και αλλου βρίσκεται ίσως πρεπει να μεινει καμμια εβδομδα εκτος να ξεκουραστει είτε στο σωμα ειτε στο μυαλο.

εδιωξαν τον πατ οι αλητες shot.gif
Ledas
Σήμερα ισχυροποιήθηκε η άποψη μου για αυτό που είπα πριν το ματς. Ο γκάμπριελ έχει ανέβει, προσαρμόστηκε και αξίζει να μείνει στο ρόστερ μαζί με τζεημς (αν δεν φύγει ο καλάθης), κεισι, σιγκλετον και ίσως γκιστ αν είναι καλά. Ολοι οι υπολοιποι ξένοι δρόμο. Τζεντίλε μονο να μοιράζει πάσες αλλιώς παρκάρισμα. Βασικά παρκάρισμα μέχρι να θυμηθεί να παίξει μπάσκετ. Για τον καλάθη μην αρχίσει η αποδόμηση του. Ολο τον πρώτο γύρο μας κουβαλούσε. Και το ότι στα κρίσιμα γίνεται λούης και γατακι είναι μύθοι. Και στους τελικους και φέτος με μεγάλους αντιπάλους μια χαρα έχει παίξει. Απλά είναι ντεφορμέ στην αρχή του δεύτερου γύρου. Πέρυσι το ντεφορμαρισμα το έβγαλε στη σειρά με τη λαμποραλ. Κακώς τον αφήνεινα βαράει τρίποντα ενώ μέχρι να ντεφορμαριστεί τα είχε κοψει.

Πασκουαλ καλός προπονητης είσαι, αλλά εκεί που δείχνεις να έχεις ξεκολλήσει με τα κολλήματα σου, πας στο επόμενο παιχνίδι και ξανακάνεις τα ιδια. Ουτε υπνοβατης να σουν. Και μην ξαναπεις για ομάδα με μαχητικότητα (πέρα από ελάχιστες ατομικές εξαιρέσεις), γιατί λουζερ σε όλα τα εκτός και μαχητής δε στέκει. Μαχητής είναι ο ερυθρός αστέρας που ξέρει να κερδίζει και μεγάλες ομάδες.

Ο μπουρούσης δε νομίζω έτσι και αλλιώς να το είχε το ματσάκι. Ο περσινός ο Κουζμιτς ήταν ο μονος που πάλεψε απέναντι στην λαμποραλ. Ποσο μάλλον ο φετινός Κούζμιτς σε μια ομάδα με ρόλους σε σύγκριση με τον φετινό μπουρούση που έχει κάνει όλα και ολα 3 καλά παιχνίδια. Τουλάχιστον αυτόν δε τον φοβάμαι. Θα ξυπνησει. Το πουλάκι μονο να μην έχει πετάξει.

Τίποτα άλλο. Συγχαρητήρια μόνο στον γκάμπριελ και ελπίζ ωνα μείνει σα δεύτερο τεσσάρι. τέτοιους παίχτες θέλω. Και όχι δεν είναι νέος γκιστ, γιατί το διαβασα και αυτό. Εντελώς διαφορετικοί παίχτες. Και όχι δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οποια ομάδα πατάει την άλλη στα πρώτα λεπτά συνήθως χάνει. Συνήθως χάνει η χειρότερη ομάδα. ΑΥΤΟΣ είναι ο κανονας. Αν παίξει δηλαδή ο Παο με τους γουριορς και αυτοί μας πατήσουν στα πρώτα λεπτα σημαίνει ότι στο τέλος θα κερδίσουμε? Πάντως αυτοί οι κανόνες-τσιτάτα έχουν πλάκα οφείλω να ομολογήσω (σαν το όποιος χάνει άπειρες ευκαιριες στην μπάλα στο τέλος τιμωρείται). Αδικαιολόγητη αισιοδοξία σήμερα ότι θα κερδίζαμε από τη στιγμή που έχουμε πλήρη εικόνα των δύο ομάδων φέτος. Αυτα
chrisgl_13
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Τζείμς κάνει πολύ κακό στον Καλάθη?
garou
QUOTE (chrisgl_13 @ Jan 26 2017, 22:26 ) *
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Τζείμς κάνει πολύ κακό στον Καλάθη?

να τονν διωξουμε τοτε
οτι θελει ο νικ
Αισθησιακός
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
1. Τσαβι "the loser" Πασκουαλ. Εισαι ενας κακος προπονητης. Δεν μπορω να δεχτω καποιον με τοση εμπειρια σε τοπ επιπεδο να κανει τετοια λαθη. Αληθεια κρατας τον Νικ μεσα μολις βλεπεις το 0/2 με αιρμπολ και του δινεις κ το κρισιμο σουτ? Βαζεις σε ματς do or die τον Φωτση που δεν στριβει ουτε με τρακτερ? Που ειναι ο Παππας , του εδωσε κανεις να δει την κασετα με το ματσ που ειχε οργιασει εκει μεσα? Γκαφες γκαφες γκαφες ολκης. Και σε καθε ματς μαλιστα. Ας του θυμισει οτι ο παο δεν ειναι μπαρτσελονα, εχει μεγαλυτερη ιστορια και απαιτητικοτερο κοινο.

2. Νικ "μισθοφορος" Καλαθης. Αιρμπολ ρε νικ? 0/2 ? Δεν εισαι στο2011 που ησουν αναπληρωματικος κ κανεις δεν ειχε απαιτησεις. 2εκ παιρνεις νικ και δεν αξιζεις ουτε το 1/4. Αντε μου στο καλο επιτελους, με 2εκ παιρνεις κοχονατο παικτη.
nikolas12
Το χτύπησε μέχρι το τέλος το ματς ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στα κρίσιμα ο Pascual για κάποιο λόγο πελαγώνει και διαλέγει 5άδες που δε μπορούν να πάρουν το ματς. Είναι δυνατόν ο Καλάθης και ο Gentile που σέρνονται να είναι μέσα στο 4ο; Πάντως σήμερα έκανε κακό παιχνίδι και ο Ερυθρός, γι' αυτό για άλλη μία φορά πήγαν να σώσουν τον Καταλανό οι παίκτες και συγκεκριμένα οι James, Rivers, Gabriel. Το κακό είναι ότι οι 2-3 παίκτες δε μπορούν να σώζουν την ομάδα συνέχεια, ούτε για 40 λεπτά να είναι ακούραστοι. Προσωπικά μόνο έτσι εξηγώ την επιλογή της 5άδας στο 4ο δεκάλεπτο, δηλαδή οι James, Gabriel να ήταν ψόφιοι από την κούραση, αλλιώς ο Xavi είναι αδικαιολόγητος.
Και κάτι άλλο που πραγματικά το έχω απορία. Τα συστήματα του Pascual εφαρμόζονται λάθος από τους παίκτες ή πολύ απλά δεν υπάρχουν; Γιατί γενικότερα αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα όταν κάνει τις ατομικές του ενέργειες ο Rivers και κυρίως όταν αναλαμβάνει ο James. Ο δεύτερος ειδικά είναι κίνδυνος-θάνατος, έχει καλό σουτ τόσο από το τρίποντο όσο και από το μακρινό δίποντο μετά από τρίπλα, τελειώνει πολύ καλά τα lay-ups και δημιουργεί πολλά ρήγματα που θα βοηθήσουν τη μπάλα να κυκλοφορήσει και να βγει το ελεύθερο σουτ. Και δε φταίει αυτός αν βάζει 20 πόντους σε κάθε ματς έτσι, δεν βγάζει κανέναν εκτός ρυθμού, οι άλλοι είναι εκτός ρυθμού από μόνοι τους όπως με Fener.
whaler
Όλα ξεκινάνε από τις βλέψεις και τους στόχους που έχεις σαν ομάδα. Όταν σου διατυμπανίζουν από παντού ότι στόχος είναι το Φ4 και πάμε να το πάρουμε και λοιπά ωραία, τότε είναι λογικό να πέφτεις από τα σύννεφα. Όμως ρεαλιστικά, στόχος ήταν και είναι να περάσουμε στους 8 και αν είναι δυνατόν, όχι 7-8, όπου πέφτουμε πάνω σε Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ. Η κούρσα θέλει υπομονή, θέλει χρόνο. Στα δικά μου μάτια, εκτός από την Ούνιξ, άλλη χαζή ήττα δεν έχουμε κάνει, θα μου πεις δεν παίρνουμε σοβαρά διπλά, αλλά έστω κι έτσι, είμαστε εντός στόχων. Αν ο Τζέιμς ήταν υγιής μπορεί να είχαμε πάρει το ματς με την Εφες έξω π.χ.
Έχουμε καλό προπονητή και αυτό θα φανεί από την νέα σεζόν. Δε θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα ήρεμα και με καθαρά. Έχουμε τις ατυχίες μας από την αρχή της σεζόν, αλλάξαμε προπονητή και φιλοσοφία ως ομάδα και το σημαντικότερο πράγμα από φέτος κιόλας είναι να κρατήσουμε έναν κορμό από τους καλούς - σταθερούς μας παίκτες, να γίνουν συνετές επιλογές το καλοκαίρι και να μην κάψουμε και τη φετινή προσπάθεια που έχει γίνει. Ναι, ως ώρας δεν αποδίδουμε καλό μπάσκετ, μπορεί να αποκλειστούμε εύκολα, μπορεί να χάσουμε και το πρωτάθλημα και φέτος.
Όμως επειδή λεγόμαστε Παναθηναϊκός, θέλω να δω την ομάδα στην κορυφή και αν είναι αυτό να γίνει από του χρόνου, ας είναι. Υπομονή και στήριξη σε παίκτες-προπονητή-διοίκηση.
Ledas
QUOTE (chrisgl_13 @ Jan 26 2017, 22:26 ) *
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Τζείμς κάνει πολύ κακό στον Καλάθη?


Δεν ισχύει. Δηλαδη ο καλάθης δεν παίζει καλά επειδή παίζει λιγότερο χρόνο? Να διώξουμε ότι γκαρντ έχουμε να μην χάνει τα λεπτά του. Να μπει στο χρόνο που παίρνει να κάνει αυτά που έκανε όλο τον πρώτο γύρο. Δε τα ξέχασε προφανώς. Αλλοι είναι οι λόγοι που δε γνωρίζουμε. Και με τον ζοτς δεν επαιζε 40λεπτα για να λειτουργήσει και να αποδώσει. Τα ίδια λέγαμε και για το φελντέιν πέρυσι. Οτι έχασε το ρόλο του απο τον γουλιαμς και για αυτό δε έπαιζε καλά όταν έμπαινε. Τα ίδια και για τον παππά. Οτι μειώνεται ο χρόνος του και για αυτό δε παίζει καλά. Αν δεν είναι θέμα κούρασης να μάθει να προσφερει στο χρόνο που του αναλογεί. Παντως να χαλαρώσουμε. Ποιοτητα έχει και θα επανέλθει. Δεν έγινε κακός παίχτης επειδη δεν έπαιξε καλα τέσσερα ματς. Υπομονη.
green_sky
QUOTE (nikolas12 @ Jan 26 2017, 22:32 ) *
Το χτύπησε μέχρι το τέλος το ματς ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στα κρίσιμα ο Pascual για κάποιο λόγο πελαγώνει και διαλέγει 5άδες που δε μπορούν να πάρουν το ματς. Είναι δυνατόν ο Καλάθης και ο Gentile που σέρνονται να είναι μέσα στο 4ο; Πάντως σήμερα έκανε κακό παιχνίδι και ο Ερυθρός, γι' αυτό για άλλη μία φορά πήγαν να σώσουν τον Καταλανό οι παίκτες και συγκεκριμένα οι James, Rivers, Gabriel. Το κακό είναι ότι οι 2-3 παίκτες δε μπορούν να σώζουν την ομάδα συνέχεια, ούτε για 40 λεπτά να είναι ακούραστοι. Προσωπικά μόνο έτσι εξηγώ την επιλογή της 5άδας στο 4ο δεκάλεπτο, δηλαδή οι James, Gabriel να ήταν ψόφιοι από την κούραση, αλλιώς ο Xavi είναι αδικαιολόγητος.
Και κάτι άλλο που πραγματικά το έχω απορία. Τα συστήματα του Pascual εφαρμόζονται λάθος από τους παίκτες ή πολύ απλά δεν υπάρχουν; Γιατί γενικότερα αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα όταν κάνει τις ατομικές του ενέργειες ο Rivers και κυρίως όταν αναλαμβάνει ο James. Ο δεύτερος ειδικά είναι κίνδυνος-θάνατος, έχει καλό σουτ τόσο από το τρίποντο όσο και από το μακρινό δίποντο μετά από τρίπλα, τελειώνει πολύ καλά τα lay-ups και δημιουργεί πολλά ρήγματα που θα βοηθήσουν τη μπάλα να κυκλοφορήσει και να βγει το ελεύθερο σουτ. Και δε φταίει αυτός αν βάζει 20 πόντους σε κάθε ματς έτσι, δεν βγάζει κανέναν εκτός ρυθμού, οι άλλοι είναι εκτός ρυθμού από μόνοι τους όπως με Fener.

Που ακριβως πελαγωσε ο Πασκουαλ στην τεταρτη περιοδο κατα την αποψη σου?Ποια ηταν τα σημαντικα λαθη που εκανε?
john wick
QUOTE (chrisgl_13 @ Jan 26 2017, 20:26 ) *
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Τζείμς κάνει πολύ κακό στον Καλάθη?



blink.gif
Ναι,οταν εκανε airball στην βολη ο James τον τυφλωνε με laser... biggrin.gif
garou
QUOTE (john wick @ Jan 26 2017, 22:37 ) *
blink.gif
Ναι,οταν εκανε airball στην βολη ο James τον τυφλωνε με laser... biggrin.gif

του εστελνε αρνητικα βαιμπς peace.gif
jazz thrilos
QUOTE (green_sky @ Jan 26 2017, 22:37 ) *
Που ακριβως πελαγωσε ο Πασκουαλ στην τεταρτη περιοδο κατα την αποψη σου?Ποια ηταν τα σημαντικα λαθη που εκανε?


Πάρκαρε τον καυτό Γκάμπριελ για 5 ολόκληρα λεπτά στην 4η περίοδο. Άφησε τον Τζεντίλε μέσα όταν εμφανώς σερνόταν. Ο Καλάθης ήταν στην πεντάδα και ο Πασκουάλ έδινε εντολές για isolation στον Τζέημς δίχως να δούμε κανένα απο τα πολυθρύλητα plays απο τα εκατοντάδες που υποτίθεται έχει στο σημειωματάριο του.
irving
ο παναθηναικος ακομα δεν ειναι ομαδα. και δεν νομιζω οτι προλαβαινει να γινει φετος. δειτε πως παιζει ο ερ. αστερας και πως παιζουμε εμεις. αμα βαλουμε και στην εξισωση την διαφορα ποιοτητας των μοναδων που εχουν οι 2 ομαδες βλεπουμε πως η χημεια οι αυτοματισμοι και οι ρολοι σε μια ομαδα ειναι το πιο σημαντικο στο ευρωπαικο μπασκετ.

γι αυτους τους λογους δεν πιστευω οτι φετος θα φτασουμε ψηλα στην ευρωπη. εκτος και αμα δεσουν η φορμαριστουν ολοι στα πλειοφς της γιουρολιγκ.

στα του ματς, ο ερ. αστερας ειναι σε τρελη φορμα. ηταν το φαβορι και κερδισε. τουλαχιστον κρατησαμε τη διαφορα..

καποιες παρατηρησεις:

-καλα ρε πασκουαλ, βαζεις βασκικο τον χαραλαμποπουλο, εχοντας παιξει ελαχιστα λεπτα στη γιουρολιγκ φετος σε μια τετοια εδρα?

-ο καλαθης μετα τη βολη ειρμπολ επρεπε να κατσει στον παγκο. δεν εβαλε σουτ και στις τελευταιες επιθεσεις παιζαμε με τζειμς (ο οποιος ειχε τη μπαλα) και καλαθη στο πλαι! ε λογικο να δωσει η αμυνα το σουτ στον καλαθη. οπως και εγινε. ας εβαζε φελντειν η παππα.
ο καλαθης ειναι ντεφορμε. στα επομενα παιχνιδια καλο θα ηταν να ξεκουραστει και να παιξει λιγοτερο. να ξεθολωσει και το μυαλο του. ελπιζω με γαλατα και στην α1 να δουμε περισσοτερο μποχωριδη.

-ο φωτσης μετα το dnp του προχθεσινου αγωνα για πιο λογο να παιξει τα τελευταια λεπτα?

ο πασκουαλ ακομα (!) ψαχνεται. ειναι λογικο εν μερη αλλα επρεπε να ειχε βρει τη 5αδα που θα κλεινει τα ματς. μοιαζει σα να μην ξερει ακομα το ροστερ του.
djibriliant
QUOTE
εδιωξαν τον πατ οι αλητες shot.gif

Αφιερωμένο στον Πατ λοιπόν
Click to view attachment
Ginobili
QUOTE(chrisgl_13 @ Jan 26 2017, 21:26 ) *
Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι ο Τζείμς κάνει πολύ κακό στον Καλάθη?

Ναι...γιαυτό κανει αιρμπολ στην βολή.....του τρωει το φαι ο Τζειμς και δεν εχει δυναμη να σουτάρει.
Μα ειναι δυαντόν???? Ο Καλάθης σήμερα...έχει κάνει τα μυρια...ουτε μια οργανωμένη επίθεση,σουτ....της πλάκας...τελειωμενα...του κλεβανε την μπάλα...το Τζέιμς φταίει?

Γενικά πάντως η ομάδα στα τελευταία λεπτά......Λ-Ι-Γ-Ο-Ι!!!
Δεν μπορούν να κερδίσουν με τίποτα εκτός..
MaJesty23
Ειλικρινά έχω θολώσει και χειρότερα απο Μπασκόνια...

Πασκουάλ κάκιστο κοουτσάρισμα...ειλικρινά τράβαγα τα μαλλιά μου!Το σκηνικό με Φώτση στο τελευταίο 5λέπτο κρύο, είναι απλά άθλιο...τον περνάει ο Σιμόνοβιτς σαν σταματημένο...Ο Φώτσης είναι για λύπηση.Σταμάτα το ρε Αντώνη...Κόφτο ,γιατί εκτείθεσαι πραγματικά...

Τζεντίλε....τι να πείς!Μιλάμε για παίχτη που σουτάρει ,λιγο πριν το χρεώσουν άκυρο πήδημα(βήματα) .Full αγχωμένος...και έχεις και
Πασχάλη να θέλει να βρεί ρυθμό απο την Ευρωλίγκα και οχι απο το Ελληνικο πρωτάθλημα..

Για έμπνευση με Βασιλάκη Καίλα ,ε Χαραλαμπόπουλο, rolleyes.gif τι να πείς! Άψυχος...πραγματικά.

Γκάμπριελ σιγά σιγά,γίνεται γρανάζι ...μου αρέσει γιατι μαζί με Ρίβερς,Σίνγκλετον,Τζεήμς είναι οι μόνοι που έχουν συναίσθηση που παίζουν και τα σέρνουν τα ούμπαλα...Α και Παππά βάζω γιατί τουλάχιστον είναι refuse to lose σαν mentality και οχι Καλάθης με 0/2. Είναι ντροπη οι βολές του...Προχτές στα 37 μου,σε αγώνα ,είχα 8/8 γιατί απλά απο μικρός ,το θεωρούσα απάραδεκτο να σουτάρω απο βολή και να το χάνω.Και παίρνεις 2 εκ και κάνεις airball...απλά ντροπή και μόνο!
Αισθησιακός
Τοσο ανικανο εκτος εδρας τον παναθηναικο εχω χρονια να τον δω.
green_sky
QUOTE (jazz thrilos @ Jan 26 2017, 22:44 ) *
Πάρκαρε τον καυτό Γκάμπριελ για 5 ολόκληρα λεπτά στην 4η περίοδο. Άφησε τον Τζεντίλε μέσα όταν εμφανώς σερνόταν. Ο Καλάθης ήταν στην πεντάδα και ο Πασκουάλ έδινε εντολές για isolation στον Τζέημς δίχως να δούμε κανένα απο τα πολυθρύλητα plays απο τα εκατοντάδες που υποτίθεται έχει στο σημειωματάριο του.

Ο Γκαμπριελ ηταν κουρασμενος και ο Καλαθης εμεινε μεσα γιατι ματσαριζε στην αμυνα.Απομονωση εδωσε στον Τζεημς γιατι ηταν ο μονος τροπος για να παρει το παιχνιδι απο την στιγμη που ο Μπουρουσης εκανε το πεμπτο.Οσο για τα plays του Πασκουαλ καποια τα εχουμε δει σε ορισμενα ματς καποια αλλα θα τα δουμε λιαν συντομως.
chrisgl_13
QUOTE (Ledas @ Jan 26 2017, 20:36 ) *
Δεν ισχύει. Δηλαδη ο καλάθης δεν παίζει καλά επειδή παίζει λιγότερο χρόνο? Να διώξουμε ότι γκαρντ έχουμε να μην χάνει τα λεπτά του. Να μπει στο χρόνο που παίρνει να κάνει αυτά που έκανε όλο τον πρώτο γύρο. Δε τα ξέχασε προφανώς. Αλλοι είναι οι λόγοι που δε γνωρίζουμε. Και με τον ζοτς δεν επαιζε 40λεπτα για να λειτουργήσει και να αποδώσει. Τα ίδια λέγαμε και για το φελντέιν πέρυσι. Οτι έχασε το ρόλο του απο τον γουλιαμς και για αυτό δε έπαιζε καλά όταν έμπαινε. Τα ίδια και για τον παππά. Οτι μειώνεται ο χρόνος του και για αυτό δε παίζει καλά. Αν δεν είναι θέμα κούρασης να μάθει να προσφερει στο χρόνο που του αναλογεί. Παντως να χαλαρώσουμε. Ποιοτητα έχει και θα επανέλθει. Δεν έγινε κακός παίχτης επειδη δεν έπαιξε καλα τέσσερα ματς. Υπομονη.


Δεν είναι το θέμα μου ο χρόνος.Επίσης δεν λέω ότι ο Καλάθης είναι κακός αντίθετα είναι ένα απο τους καλύτερους pg στην euroleague.Όμως οι υπερβολικές και τραβηγμένες φάσεις που παίρνει ο james έχουν αντίκτυπο στο νικ.Ο James κρατάει υπερβολικά την μπάλα στα χέρια του και έτσι απενεργοποιείται ο Καλάθης.Προς θεού δεν εννοούσα αν φύγει ο James.Ο James έχει πολύ αυτοπεποίθηση άλλα πολλές φορές από τον ενθουσιασμό του παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες.Αναμφισβήτα είναι παιχτάρας αλλά πρέπει να παίρνει λιγότερες προσπάθειες.Just my opinion! biggrin.gif
dbokos
Νικ Καλάθης το 2017 (β΄γύρος) σε 5 ματς:

0/6 βολές - 1/17 τρίποντα - 8/24 δίποντα

Από 6,8 ασίστ έπεσε σε 3,2 μέσο όρο και από 5 reb έπεσε σε 3 μέσο όρο.

Στον α' γύρο είχε και στα 15 ματς διψήφιο αριθμό πόντων, τώρα έχει σε 5 ματς 19 πόντους σύνολο.

και μη χειρότερα !!!!!!!!
louie
Άξιοι της μοίρας μας. Όταν στο 64-63 πετάς την μία επίθεση μετά την άλλη στα σκουπίδια μην περιμένεις να συνεχίσουν οι άλλοι το ίδιο τροπάρι με σένα. Πολύ κακό κοουτσαρισμα, ανεξήγητο βασικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τέτοια λάθη. Στο σημείο που έχουμε κολλήσει στο 64-63 παίρνει time out και οι επόμενες 2 επιθέσεις είναι χειρότερες κι από τις προηγούμενες.

Ο τζεντιλε πρέπει να παρκαριστει στον πάγκο μέχρι να τελειώσει ο δανεισμός του. Δεν γίνεται ο παππάς στο πρώτο λάθος να πηγαίνει στον πάγκο ανεπιστρεπτί και ο τζεντιλε που από την πρώτη μέρα απλά καταστρέφει επιθέσεις να ξαναμπαίνει και στο τέλος και γενικά να επιμένει σε αυτόν. Χίλια στραβά ο παππάς αλλά ο οποιοσδηποτε έβλεπε αυτή την διαφορά αντιμετωπισης θα γινόταν έξαλλος.

Ο Καλάθης περνάει ντεφορμαρισμα όπως και ο σινγκλετον σε μικρότερο βαθμό αλλά θα είχαμε ήδη αποκλειστεί χωρίς αυτόν. Ο τρόπος παιχνιδιού που έχει καθιερώσει τελευταία με τις ατομικές ενέργειες του Τζέιμς, του τζεντιλε, του μπουρουση και του ριβερς τον περιορίζει. Τι τον κρατάς μέσα αν είναι να δίνεις στον Τζέιμς τις επιθέσεις και τον έχεις στημένο στην γωνία για το σουτ λες και είναι ο Ρέι Άλεν;

Ο Τζέιμς τσ σέρνει, δεν φοβάται τίποτα και είναι αυτος που ξύπνησε την ομάδα όπως κάνει συχνά. Αλλά είναι τρελός και με την καλή και με την κακή έννοια. Τον χρειάζεσαι απλά πρέπει να αποφασίσεις πως θα παίζεις όταν είναι μέσα. Μην του ζητάς ψυχραιμες και οργανωμένες επιθέσεις.

Ο Γκάμπριελ τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει κατακόρυφα και προφανώς είναι πιο χρήσιμος από τον απαράδεκτο Νίκολς.

Δεκτή η ήττα από μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα και στην πιο δυνατή έδρα της Ευρώπης αλλά το σημερινό ήταν λίγο αυτοκτονία.

Μην περιμένουμε πολλά από την φετινή χρονιά. Αν μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι τον Μάη - Ιούνη για τους τελικούς καλώς. Αλλά μην ξεχνάμε το οτι εχουμε έναν προπονητή σε μια ομάδα που δεν έφτιαξε ο ίδιος και γενικά προερχομαστε από πολλά χρόνια ανισορροπιας και κακών επιλογών. Η σταθερότητα δεν έρχεται από την μία στιγμή στην άλλη τόσο εύκολα.

Αν στο τέλος είχες τον τυπά του οποίου η φανέλα πλέον κρέμεται στο οακα είμαι σίγουρος οτι θα μιλούσαμε για νίκη. Τώρα μετράς ήττες σε κλειστούς αγώνες και ντέρμπι. Ούτε αυτό το βρίσκεις από την μία μέρα στην άλλη. Διαμαντίδης έρχεται μια φορά στα πόσα χρόνια όπως και ο Ολυμπιακός πριν βρει τον δικό του ηγέτη(ηγέτες για να μην αδικώ τον μεγάλο πριντεζη) πέρναγε χρόνια τρικυμιας. Εμείς είχαμε την ευλογία να έχουμε πιο πριν μποντιρογκα κτλ. Αλλά μην νομίζουμε οτι τους βρίσκεις συνέχεια ή οτι δίνοντας 2 μύρια σε έναν αδιαμφισβητητα καλό Έλληνα παίχτη όπως ο καλαθης αυτός θα σου βγει ηγέτης επιπέδου διαμαντιδη.

Περίεργη χρόνια για έναν τόσο απαιτητικο και ανυπομονο κόσμο όπως ο Έλληνας και πόσο μάλλον τους καλομαθημενους οπαδους της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης.
garou
QUOTE (dbokos @ Jan 26 2017, 22:50 ) *
Νικ Καλάθης το 2017 (β΄γύρος) σε 5 ματς:

0/6 βολές - 1/17 τρίποντα - 8/24 δίποντα

Από 6,8 ασίστ έπεσε σε 3,2 μέσο όρο και από 5 reb έπεσε σε 3 μέσο όρο.

Στον α' γύρο είχε και στα 15 ματς διψήφιο αριθμό πόντων, τώρα έχει σε 5 ματς 19 πόντους σύνολο.

και μη χειρότερα !!!!!!!!

ε γιαυτο λεμε φερτε πισω το πατ biggrin.gif
john wick
Πηρα 2~3 ανασες γιατι αν εγραφα αυτα που σκεφτομουν θα ετρωγα ban...


Λοιπον εχουμε και λεμε...
1. Τσαμπα ηττα η σημερινη ,η οποια κατα πασα πιθανοτητα μας ριχνει στις θεσεις 7~8..

2. Xavi Pascual .....το μονο δικαιολογητικο που εχει ειναι οτι δεν διαλεξε τους παιχτες αυτος.κατα τα αλλα τραγικες οι αλλαγες του κ γενικα με εξαιρεση το ματς του κυπελλου με τον Ολυμπιακο που ολοι γραψαμε οτι ηταν ΔΙΚΗ ΤΟΥ νικη , πουθενα αλλου μεχρι σημερα δεν εχει αφησει την σφραγιδα του σαν κοουτσαρισμα..

3. Η ομαδα επιθετικα ζει κ αναπνεει αποκλειστικα απο το 3ποντο..κανενα play απο τα περιφημα 100 του Ισπανου..

4. Αυτο με τον Χαραλαμποπουλο σημερα τον εκθετει κ τον ιδιο αλλα κ τον παιχτη. Ειναι πανω απο καθε μπασκετικη λογικη...

5.Feldeine .....Ας οψεται η τηλεοραση μου που ειναι καινουρια,καθε φορα που τον βλεπω θελω να την σπασω...

6.Νικ Καλαθης ....Νικολα μου ,πασακο μου , δεν φταις εσυ...φταιει ο εκαστοτε προπονητης σου που μετα απο καθε προπονηση δεν σε βαζει να σουταρεις 2.000 βολες. Να δεις μετα πως φτιαχνεις το ποσοστο σου..Δεν γινεται να παιρνεις τοσα λεφτα κ να κανεις airball σε βολη, δεν γινεται...

7. Ο Gentile ρε παιδια ειναι ο ιδιος με αυτον περσυ που ειχε μ.ο 20 ποντους; ohmy.gif


8. Φωτσης...τα ελεγα αλλα μου λεγατε καλος για 5ος... sad.gif



9.Nichols...... Δεν πρεπει να ειναι γνησιος Αμερικανος αυτος...
ag97
[quote name='louie' date='Jan 26 2017, 23:52 ' post='811569

Περίεργη χρόνια για έναν τόσο απαιτητικο και ανυπομονο κόσμο όπως ο Έλληνας και πόσο μάλλον τους καλομαθημενους οπαδους της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης.
[/quote]
Χωρις παρεξηγηση αλλα παο στο ευρωπαικο μπασκετ υπαρχει τα τελευταια 20 χρονια..η μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης ειναι η ρεαλ
MaJesty23
QUOTE(dbokos @ Jan 26 2017, 22:50 ) *
Νικ Καλάθης το 2017 (β΄γύρος) σε 5 ματς:

0/6 βολές - 1/17 τρίποντα - 8/24 δίποντα

Από 6,8 ασίστ έπεσε σε 3,2 μέσο όρο και από 5 reb έπεσε σε 3 μέσο όρο.

Στον α' γύρο είχε και στα 15 ματς διψήφιο αριθμό πόντων, τώρα έχει σε 5 ματς 19 πόντους σύνολο.

και μη χειρότερα !!!!!!!!


Μην μας αρρώσταινεις tongue.gif ...άσε μας να πάμε στην δουλίτσα μας αύριο που έχουμε και meeting θεοπάλαβα.


1/17 τρίποντα....1/17 .... blink.gif
pan24
Ηταν γνωστο οτι το αρνητικο του πασκουαλ ειναι τα σκαλωματα που τρωει οταν δεν του βγαινει στο παιχνιδι και το τρεμουλο που τον πιανει στο τελος καποιες φορες
Η εμπνευση να μην παιξει καθολου στο τελευταιο 5λεπτο ο γκαμπριελ που εκανε το καλυτερο παιχνιδι του απο οταν ηρθε και να και να βαλει μεσα φελντειν που ειχε να παιξει απο το πρωτο δεκαλεπτο,φωτση που δεν ειχε παιξει καθολου και καλαθη που τον ειχε παρει απο κατω ηταν τουλαχιστον ατυχης
Η εμπνευση να ξεκινησει τον ψαρωμενο και με τον κοροιβο χαραλαμποπουλο στην πιο καυτη εδρα της ευρωπης ακομα χειροτερη
3/5 της πενταδας λαθος
Ειναι και ο τζεντιλε που λειτουργουσε σαν βαριδι οταν προσπαθουσαμε να περασουμε μπροστα
Και το οτι ο τζειμς δεν ταιριαζει με τον καλαθη ειναι γεγονος δυστυχως
Και οι δυο θελουν την μπαλα στα χερια,ο καλαθης χωρις μπαλα δεν λειτουργει καθολου επειδη δεν εχει σουτ και ο τζειμς χανει το 50% της δυναμικης του αν δεν εχι συνεχια την μπαλα στα χερια
Επειδη δεν υπαρχει καποιο συστημα ο τζειμς ειναι πιο απαραιτητος και ο καλαθης που μονος του δεν μπορει να παρει τις φασεις πελαγωνει
Η προσθηκη τζεντιλε μας μπερδεψε πολυ εκει που ειχαμε αρχισει να βρισκουμε ρολους.Παμε να μετατραπουμε σε ομαδα 1vs1 οχι με την σπανια καλη εννοια οπως η περσινη λαμποραλ αλλα με την κακη οπως η αθλια αρμανι.Αυτο που μας διαφοροποιει ειναι το καλυτερο υλικο
Με το μπασκετ "η μπαλα στον τζειμς και ας κανει οτι τον φωτισει ο θεος" δεν κερδιζεις και 40 ποντους να βαλει
Οι μονοι που καταφεραν να πανε καλα ετσι ηταν η περσινη λαμποραλ και η μακαμπι επι μπλατ ομως και οι δυο ειχαν ροστερ φτιαγμενο γυρω απο αυτο το στυλ παιχνιδιου και υπηρχε ενα πλανο η " αναρχια" ηταν ελεγχομενη με συγκεκριμενη στοχυση καθε φορα
Ο τζειμς ειναι πολυ καλος και πολυτιμος και για την ομαδα οταν αξιοποιηθει και ενταχθει ωστε να λειτουργει μεσα στο συνολο και οχι να ειναι αυτος το συνολο
Η αλλαγη στον τροπο παιχνιδιου μας σε συνδιασμο με την κοιλια που φυσιολογικα καποια στιγμη θα εκανε ο νικ τον κανουν να φαινεται τοσο χαλια
Και ο σινγκλετον θα κανει καποια στιγμη μια μεγαλη κοιλια και αυτο το διαστημα ισως ξεκινησε τωρα
Δεν ξερω αν το εχετε συνειδητοποιησει αλλα αν ο γκαμπριελ σημερα δεν επαιζε ως κραμα καρι-ντιρκ θα τρωγαμε 20αρα
23 ο γκαμπριελ,19 ο τζειμς,12 ο ριβερς που λογω καλου σουτ και εγω να του κανω πασες θα τα βαζει,αρκει απλα να βρισκεται μεσα στο γηπεδο για να εχει γυρω στους 10-15 ποντους και οι υπολοιποι κατω απο 5 ποντους
djibriliant
QUOTE (ag97 @ Jan 26 2017, 22:55 ) *
[quote name='louie' date='Jan 26 2017, 23:52 ' post='811569

Περίεργη χρόνια για έναν τόσο απαιτητικο και ανυπομονο κόσμο όπως ο Έλληνας και πόσο μάλλον τους καλομαθημενους οπαδους της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης.

Χωρις παρεξηγηση αλλα παο στο ευρωπαικο μπασκετ υπαρχει τα τελευταια 20 χρονια..η μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης ειναι η ρεαλ

Ψάχνω το νόημα του ποστ. Μπορεις να με βοηθησεις?
tReason
Παντως μου κανει εντυπωση οτι καποιοι δεν λενε τη αναντιρρητη αληθεια
Οτι η φετεινη ομαδα θα πηγαινε μεχρι στιγμης καλυτερα με τον Πεδουλακη προπονητη.Εως πολυ καλυτερα.

Μονο ενα θα πω αποκλειεται ο Πεδουλακης να εφερνε τον τζεντιλε στην ομαδα και ποσο κακο προκαλεσε στην ομαδα και με την δικη του αθλια αποδοση αλλα και την επιρροη σε αλλους παικτες.Και θα μπορουσα να αναφερω και αλλα 5-6 πραγματα.
GreenLantern
QUOTE (jazz thrilos @ Jan 26 2017, 22:06 ) *
Καλά, αφού παίζει μόνο στο 50% των δυνατοτήτων του ο Παναθηναικός τι τις θέλεις τις δυο-τρεις προσθήκες; Θα ανέβεις στο 90% και θα χτυπήσεις διηπειρωτικό για πλάκα.

Προφανώς και αστειεύομαι αλλά νομίζω οτι ο Παναθηναϊκός λίγο πολύ αυτός θα είναι φέτος. Δυστυχώς ο Τζεντίλε δεν είμαι σίγουρος οτι θα προσφέρει όσα ήλπιζαν οι φίλοι του Παναθηναικού. Ο Καλάθης κάνει κοιλιά, μπορεί να ανέβει ξανά, ο Σίνγκλετον το ίδιο, το πρόβλημα στο 5 γνωστό. Και παρόλα αυτά ο Παναθηναικός και αξιόμαχος είναι και παλεύει όπως μπορεί. Ούτε για πέταμα είναι ούτε για να περιμένουμε οτι θα πάει στο 100% και θα τα χτυπήσει όλα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν μπορεί ο Πασκουάλ να συνεχίσει να τον κάνει να δείχνει χειρότερος απ' ότι είναι. Με κοουτσάρισμα σαν το αποψινό πολύ φοβάμαι οτι δεν τον έχουμε δει ακόμη στα χειρότερα του τον Ισπανό.

Παιζαμε σε μια εδρα που δεν εχει περασει κανεις παρα την αισιοδοξια που υπηρχε στο φορουμ. Αντικειμενικα θα ηταν εκπληξη αν κερδιζαμε.

Παρολαυτα με κακη αποδοση απο ολους εκτος Γκαμπριελ και Τζειμς, η ομαδα το παλεψε. Για να περνεις αυτα τα παιχνιδια στα τελευταια λεπτα πρεπει να εχεις μια δεμενη ομαδα. Το ακριβως αντιθετο απο εμας δλδ.

Για αυτο θεωρω οτι ημαστε στο 50% . Μια ομαδα και ενας προπονητης που ακομα ψαχνεται με τραυνατια το Γκιστ και με πολλους παιχτες ντεφορμε.

Και για να χτυπησεις f4 θελει και 3 διορθωτικε κινησεις στον ασσο στο τρια και στο center.

Ελπιζω να σε καλυψα.
Janjuri
Πεδουλάκηδες, Μπανκς, Κίτσεν, Σχορτσιανίτηδες, Μαυροκεφαλίδηδες, Νέλσονες, Σλώτερ, Κυριεμακηποναω και Λαουάλ εκατό χρόνια χρειάζονται
Αφού δεν μάθαμε τίποτα από τον Ζέλικο, δεν θα μάθουμε ποτέ
ag97
QUOTE (djibriliant @ Jan 26 2017, 23:58 ) *
Ψάχνω το νόημα του ποστ. Μπορεις να με βοηθησεις?

Ναι.Να μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν.
irving
QUOTE(tReason @ Jan 26 2017, 22:58 ) *
Παντως μου κανει εντυπωση οτι καποιοι δεν λενε τη αναντιρρητη αληθεια
Οτι η φετεινη ομαδα θα πηγαινε μεχρι στιγμης καλυτερα με τον Πεδουλακη προπονητη.Εως πολυ καλυτερα.

πολυ υποθετικο. με πεδουλακη φαγαμε 25 απο ολυμπιακο και κερδισαμε δυσκολα στο οακα την ζαλγκιρις. πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος?

QUOTE(tReason @ Jan 26 2017, 22:58 ) *
Μονο ενα θα πω αποκλειεται ο Πεδουλακης να εφερνε τον τζεντιλε στην ομαδα και ποσο κακο προκαλεσε στην ομαδα και με την δικη του αθλια αποδοση αλλα και την επιρροη σε αλλους παικτες.Και θα μπορουσα να αναφερω και αλλα 5-6 πραγματα.

συμφωνω. προς το παρων ο ιταλος εχει μπερδεψει την οαμδα. ισως μακροπροθεσμα να βοηθησει. θα φανει στο μελλον
dbokos
QUOTE(MaJesty23 @ Jan 26 2017, 22:56 ) *
Μην μας αρρώσταινεις tongue.gif ...άσε μας να πάμε στην δουλίτσα μας αύριο που έχουμε και meeting θεοπάλαβα.


1/17 τρίποντα....1/17 .... blink.gif


Σε προετοιμάζω για το meeting tongue.gif
MaJesty23
Με στεναχωρεί αφάνταστα πολύ ,η θέση που έχει έρθει ο Νικος ο Παππάς.Προσπαθεί τόσο πολυ να κερδίσει χρονο ,παιζοντας άμυνα ,μοιράζοντας παιχνίδι και παίρνοντας λίγες προσπάθειες.Και έρχεται ο απαράδεκτος Πασχάλης και αφήνει Τζεντιλε να μας καταστρέφει .Αλλα ο Παππάς μην κάνει λάθος έξω...και βάζει στην τελευταία περίοδο τον Τζεντίλε..ποιά μπασκετική λογική?

Ο Παππάς με τον Προμηθέα ίσα ίσα συγκρατούσε τα δάκρυα του...και μεις φέραμε τον μισθοφόρο και του δίνουμε και 20 λεπτά ανα ματς ενώ προφανώς δεν του βγαίνει τίποτα.

ag97 πρώτη ώρα τι έχεις αύριο?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.