Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
quattordici
QUOTE(kojito @ Oct 29 2008, 19:33 ) *
Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του κυριου Κλημη.Δεν τον ηξερα τον ανθρωπο αλλα με τον θανατο του ενα κομματι του ελληνικου μπασκετ εγινε πιο φτωχο.


Εγώ είχα την τύχη να τον έχω προπονητή πριν 15 χρόνια στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας. Ένας άνθρωπος με μεγάλη αξιοπρέπεια και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Έφυγε νωρίς και είναι πραγματικά κρίμα. Συλλυπητήρια στην οικογενειά του.
panthiras21
QUOTE(zigolo7 @ Nov 1 2008, 22:26 ) *
XANTHI 81 - 86 AGO RETHIMNO AEG
MENT 74 - 65 AO PANGRATI
KAO DRAMAS 92 - 99 ERMIS LAGADA
PANERYTHRAIKOS 59 - 58 I.C.B.S.
AO NEAR EAST 87 - 77 GS PERISTERIOU




Απιστευτα πραγματα εγιναν στην πατρα..Συγκεκριμενα μετα το τελος του παιχνιδιου στην συνεντευξη τυπου ο προπονητης του απολλωνα δημητρης παπαδοπουλος μιλησε πολυ ασχημα για την ομαδα της ολυπιαδας,τουσ παικτες και τον προπονητη..
Ολα ξεκινησαν οταν ο παππαδοπουλος ειπε...Παιξαμε σημερα με μια ομαδα looser,ξεραμε οτι θα κερδιζαμε γιατι πολυ απλα η αλλα ομαδα δεν υπηρχε.ο καταρτζης και ο σπανουλης δεν υπηρχαν σημερα στο γηπεδο επειδη εμεισ τους βγαλαμε εκτος,ο γεωργαρος εκανε το παιχνιδι της ζωης του κατι που δεν το εχει κανει ποτε..Καπου εκει παρενεβη ο νικος οικονομου και του ζητησε να μην μιλαει ετσι για τουσ παικτες του.ο παπι απαντησε αν δεν σου αρεσει σηκω και φυγε εξω,ετσι και αλλιως ουρανοκατεβατος εισαι,απο που και ως που εγινες προπονητης εσυ?εισαι ενας γελοιος και πουθενας!!!!
Τοτε ο οικονομου του απαντησε ντρεπομαι να σου απαντησω,τωρα καταλαβα γιατι εφυγες απο τον παναθηναικο..Μονο για να κουβαλας καφε στον διαμαντιδη εισαι..
Και ενω ολα εδειχναν να τελειωνουν καπου εκει κατα την αποχωρηση οι 2 προπονητες βρεθηκαν στον διαδρομο εξω απο τα αποδυτηρια.Ο οικονομου ειπε στον παπαδοπουλο ¨καλα με ξερεις απο παλια και μου μιλας ετσι?¨και εκεινος του απαντησε ¨αντε γ..... σου¨.Ο οικονομου του επιτεθηκε με γροθιες και τον αφησε αναισθητο στο πατωμα,αμεσως μπηκε στην μεση η αστυνομια να τουσ χωρισει και το επεισοδιο εληξε με απειλεσ και μηνυσεις!!!!
berry the truth
ελπίζω ο σεπκ που έχει δείξει ευαισθησία σε αρκετά θέματα, να δείξει και σε αυτό και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δύο τεχνικούς για την συμπεριφορά τους που προσβάλλει όλους τους συναδέλφους και τον χώρο του μπάσκετ. ντροπή τους!!!!
berry the truth
betsmart.gr

«Ρινγκ» έγινε η αίθουσα που διεξήχθη η συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών μετά τον αγώνα Απόλλωνας-Ολυμπιάδας στην Πάτρα. Ο προπονητής των «μελανόλευκων» Δημήτρης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε με άσχημους χαρακτηρισμούς προς τους παίκτες της Ολυμπιάδας και τον προπονητή της κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Οικονόμου, προπονητή της Ολυμπιάδας. Οι δύο τεχνικοί αντάλλαξαν αρκετές ύβρεις και εκεί που φαινόταν ότι η κατάσταση εκτονωνόταν, ξανασυναντήθηκαν στον διάδρομο μετά την λήξη της συνέντευξης τύπου και αφού αντάλλαξαν πάλι βαριές εκφράσεις, ο Οικονόμου επιτέθηκε και χτύπησε τον Παπαδόπουλο. Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να λυθεί το επεισόδιο, το οποίο άφησε δυσάρεστες εντυπώσεις και για τους δύο τεχνικούς, που σε καμία περίπτωση δεν τίμησαν τις θέσεις που κατέχουν και δεν σεβάστηκαν ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου:

Πρώτος ξεκίνησε ο Νίκος Οικονόμου που παραπονέθηκε για το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος δεν του έδωσε το χέρι ενώ παραπονέθηκε και για τις συνθήκες που έγινε το ματς…
«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για 38 λεπτά ελέγχαμε το ματς αλλά στο τελευταίο δίλεπτο κάναμε όσα λάθη δεν κάναμε σε όλα το ματς. Στην παράταση ήμασταν άτυχοι αφού το ματς κρίθηκε στο σουτ. Είμαι νέος στο χώρο αλλά αυτά που έγιναν εδώ δεν τα έχω ξαναδεί. Ο κόουτς δεν έδωσε το χέρι του ούτε πριν ούτε μετά το ματς. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα με τόσο κόσμο στο γήπεδο αλλά είναι άσχημο να βρίζουν όλοι την μάνα του προέδρου και να μην αντιδρούν οι διαιτητές. Το ματς έπρεπε να σταματήσει. Έχουμε ανάγκη μετά από αυτό το ματς να συνεχίσει η Πάτρα να ασχολείται με το μπάσκετ, και εμείς και ο Απόλλωνας».

Την σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που απάντησε στα λεγόμενα του Νίκου Οικονόμου μιλώντας πάντως αρκετά απαξιωτικά για τους πορτοκαλί: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έσπρωξε στην νίκη. Δείξαμε ποια ομάδα πρέπει να υποστηρίζει ο κόσμος της Πάτρας γιατί είχαμε κατεύθυνση στο παιχνίδι μας. Όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 7 πόντους, είπα στα παιδιά ότι το ματς είναι δικό μας, δεν έχει τελειώσει. Το κάναμε και πέρσι όταν κάποιοι δεν το ήξεραν γιατί δεν ήταν εδώ. Δεν ήταν καν στον χώρο. Για μας είναι σημαντικό ότι δεν πτοηθήκαμε ποτέ από τραυματισμούς, απουσίες, διοικητικά κτλ. Δεν παίζουμε τουρλουμπούκι μπάσκετ. Έχουμε τρόπο να γυρίσουμε το ματς και το κάναμε με το χαμηλό σχήμα. Εμείς θέλαμε να σταματήσουμε τους δύο καλύτερους παίκτης της Ολυμπιάδας, τον Κανταρτζή και τον Σπανούλη. Ο ένας έβαλε τρεις και ο άλλος δύο. Όμως, πήγαμε να χάσουμε από τον Γιώργαρο, που έβαλε μερικά απίστευτα σουτ που δεν έχει ξαναβάλει».

Στο σημείο αυτό πήρε τον λόγο ο Νίκος Οικονόμου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος:

Οικονόμου: Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα…
Παπαδόπουλος: Εγώ δεν σε διέκοψα…
Οικονόμου: Ντροπή σου. Προσβάλλεις τους παίκτες μου…
Παπαδόπουλος: Δεν σε διέκοψα. Αν δεν σ’ αρέσει, φύγε έξω.
Οικονόμου :Είσαι άσχετος.
Παπαδόπουλος: Εσύ είσαι γελοίος.
Οικονόμου: Προσβάλλεις τους παίκτες μου, γελοίε.
Παπαδόπουλος: Είσαι ουρανοκατέβατος..
Οικονόμου: Εγώ έχω ιστορία.
Παπαδόπουλος: Τι είσαι ρε, μουσείο; Άκου ιστορία, τι ιστορία ρε;
Οικονόμου: Καλά έκαναν και σε έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό..Είχες δάσκαλο τον Ομπράντοβιτς και σε διώξανε. Τώρα κατάλαβα γιατί…
Παπαδόπουλος: Είσαι χθεσινός ρε…
Οικονόμου: Εσύ έκανες για να φέρνεις φραπέδες στον Διαμαντίδη…
Παπαδόπουλος: Άσε ρε που έγινες προπονητής με μέσο…Τα ξέρουμε!

Οι δύο προπονητές σηκώθηκαν όρθιοι και περπατάγανε προς την έξοδο της αίθουσας. Παρ’ όλα αυτά οι βρισιές συνεχίστηκαν και ο Οικονόμου επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Παπαδόπουλο στο πρόσωπο. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα όρμησαν αμέσως στον προπονητή της Ολυμπιάδας ενώ στη μέση μπήκαν οι αστυνομικοί που απομάκρυναν τον Οικονόμου, ο οποίος συνέχιζε την ανταλλαγή ύβρεων και προκλήσεων με ανθρώπους του Απόλλωνα…

Μ.Μπορ.
riobori@yahoo.gr
kesariani 4ever
καταρχην συλληπητηρια στην οικογενεια του ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΗΜΗ..Ηταν ενας ανθρωπος χαρουμενος,ευγενικος και ειχε μονο φιλους..τοσα χρονια ειχε δωσει την ψυχη του ειτε ως παιχτης,ειτε ως προπονητης για το καλο και μονο της ομαδας που αγαπουσε τοσο πολυ,την ΝΗΑΡ ΗΣΤ..
Μπορει το σωμα του να μην ειναι κοντα μας,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι η ψυχη του και η εικονα του θα ειναι παντα μαζι μας και δεν προκειται ποτε να μας αφησει ΠΟΤΕ..
Αντωνη σ'αγαπαμε και θα μας λειψεις οσο τιποτα!!!
ΑΝΤΩΝΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΗΑΡ ΗΣΤ!!!!
Για την ομαδα της ΝΗΑΡ ΗΣΤ εχω να πω οτι εχει παιχτες με προσωπικοτητα,προπονητη με προσωπικοτητα,παραγοντες μπασκετικους που αγαπανε την ομαδα τους και το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει ιστορια και τετοιο κοσμο που δεν εχουν οι μισες και παραπανω ομαδες της Α1..
Ο κοσμος της Νηαρ ειναι το κατι απιστευτο και οσοι ηταν στο γηπεδο χθες το καταλαβανε..Η νηαρ ξαναπερναει στιγμες παλιες και ο κοσμος της δεν προκειται να την αφησει μονη της πλεον ποτε..
Η ομαδα ειναι πολυ καλη,το κλιμα ειναι φοβερο και αν συνεχισει ετσι δεν εχει να φοβηθει τιποτα!!



ΝΗΑΡ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ!!!
basketrash
το αιγιο εβγαλε παλι ανακοινωση για την διαιτησια. Για τον πουρσανιδη μαλλον δικιο εχουν. οργανο της ΕΟΚ κατευθυνομενα σφυριγματα και χθες στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ παλι τα ιδια εκανε
MPAMPIS_21
ο παπαδοπουλος δεν ξερει τον γιωργαρο που παιζει 17 χρονια α2?καταλαβα αλλα μαλλον εχει δικιο ο οικονομου οταν σε διωχνει ο ομπραντοβιτς....μαλλλον δεν θα πετυχαινει καλα τον freddo......και λες και ο γιωργαρος πρωτη φορα βαζει 20αρικο....γραφικος τουλαχιστον...
basketrash
τελικα ηδη ΔΑΦΝΗ , ΑΙΓΙΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τα εχουν με την ΕΟΚ και την Διαιτησια ....σε κανα 2 αγωνιστικες να προστεθουν και μερικες ακομα να γινει πλειοψηφια wink.gif
επειδη στην πατρα η ΕΟΚ δεν βγαζει εισητηρια ....κανει χρωστα μαλλον στην εφορια! ξερεις κανενας κανενα γηπεδο Α2 που να εβγαλαν φετος εισητηρια?
Basket-time
QUOTE(MPAMPIS_21 @ Nov 2 2008, 15:24 ) *
ο παπαδοπουλος δεν ξερει τον γιωργαρο που παιζει 17 χρονια α2?καταλαβα αλλα μαλλον εχει δικιο ο οικονομου οταν σε διωχνει ο ομπραντοβιτς....μαλλλον δεν θα πετυχαινει καλα τον freddo......και λες και ο γιωργαρος πρωτη φορα βαζει 20αρικο....γραφικος τουλαχιστον...



+1000

Πολύ σωστός
basketrash
QUOTE(MPAMPIS_21 @ Nov 2 2008, 15:24 ) *
ο παπαδοπουλος δεν ξερει τον γιωργαρο που παιζει 17 χρονια α2?καταλαβα αλλα μαλλον εχει δικιο ο οικονομου οταν σε διωχνει ο ομπραντοβιτς....μαλλλον δεν θα πετυχαινει καλα τον freddo......και λες και ο γιωργαρος πρωτη φορα βαζει 20αρικο....γραφικος τουλαχιστον...


ο γιωργαρος και καλος παικτης ειναι και πανω απο ολα εχει ψυχη!
basketrash
apo to www.olympiasclub.org

από OlympiasClub την Κυρ, 02 Νοέμ 2008, 3:20 pm

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ μετά και το χθεσινό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση
στον ένα πόντο μέσα σε ένα όργιο διαιτητικών παραλείψεων και άλλων
τινών απαράδεκτων ενεργειών επισημαίνει τα παρακάτω:

- η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα συνεχίσει την προσπάθεια της και θα λέει όλα
με το όνομα τους για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ.

- ο χθεσινός αγώνας , μετά και το ολόλευκο φύλλο αγώνα που έδωσαν οι
διαιτητές, αποδεικνύει οτι ή έχουν πρόβλημα ακοής και όρασης ή απλά
είναι πιόνια. Δεν άκουσαν τις κατ΄επανάληψη ύβρεις σε βάρος της νεκρής
μητέρας του προέδρου της ΚΑΕ και ούτε είδαν τον κατ΄ επανάληψη
τραυματισμό από κέρματα του αθλητή μας Δημήτρη Γεώργαρου. Ούτε είχαν
την ευαισθησία να διακόψουν έστω για συστάσεις όπως τους το υποδείκνυε
και ο προπονητής μας. Στη διάθεση των αρμοδίων της διαιτησίας τα
σχετικά βίντεο που τα αποδεικνύουν.

- δεν είδαν τα κατ΄επανάληψη βήματα και συνεχόμενα φάουλ εις βάρος
αθλητών μας. Καταγεγραμμένες άνω των δέκα φάσεων. Αυτά σε ένα αγώνα
που κρίθηκε στην παράταση και σε στον πόντο.

- η παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ ως οπαδού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και
οι σχετικές δημόσιες δηλώσεις του πριν τον αγώνα περί επιθυμίας νίκης
του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον καθιστούν ανεπιθύμητο ως παρουσία σε όλα τα εντός
έδρας παιχνίδια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Θα σταλεί και σχετική επιστολή στην
ΕΟΚ. Ας μάθει να διακρίνει τον θεσμικό του ρόλο και τις οπαδικές του
προτιμήσεις! Τελικά πόσο δίκιο έχει η ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ στις
ανακοινώσεις της για την επέτειο της 29 Οκτωβρίου!

- σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος αρμόδια για την
οικονομική διαχείριση των αγώνων είναι η ΕΟΚ. Πότε σκέφτεται ο κύριος
γενικός να εκδοθούν εισιτήρια για τους αγώνες της Α2; Μετά την λήξη
του πρωταθλήματος;

- Ο Πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα δημοσιοποιήσει το απολογητικό του
υπόμνημα στην κλήση σε απολογία που ήρθε στις 31 Οκτωβρίου-όλως
συμπτωματικά- για τις δηλώσεις του την 1η αγωνιστική, τονίζοντας οτι
η ΚΑΕ δεν ανήκει στην δύναμη της ΕΟΚ και άρα αν η ΕΟΚ θέλει να
παραπέμψει κάπου τον πρόεδρο ας το κάνει στην Ε.Φ.Ι ώστε να έχει την
ευκαιρία η ΚΑΕ να βγάλει δημόσια όλα τα άπλυτα του πρωταθλήματος.

- Ο προπονητής του αντιπάλου να μάθει τι σημαίνει δεοντολογία , αλλά
προφανώς δεν του χρειαζόταν τα χρόνια που ήταν μόνιμος βοηθός εξαιτίας
συγγένειας με την διοίκηση της παλιάς του ομάδας. Επίσης εμείς δεν
είμαστε όπως ο αθλητής του που του ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να
επιστρέψει όταν του έβρισε τα θεια. Αν είναι ακόμα προπονητής στον 2ο
γύρο θα αναλάβει η διοίκηση της ΚΑΕ μια εξαιρετική φιλοξενία για τον
κύριο αυτό.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συγχαίρει τον προπονητή της Νίκο Οικονόμου για την
αντρίκια στάση του να υπερασπιστεί την ομάδα του και του αθλητές της
στις προκλήσεις.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

OlympiasClub
Site Admin

ptolemaidaras
QUOTE(basketrash @ Nov 2 2008, 18:41 ) *
apo to www.olympiasclub.org

από OlympiasClub την Κυρ, 02 Νοέμ 2008, 3:20 pm

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ μετά και το χθεσινό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση
στον ένα πόντο μέσα σε ένα όργιο διαιτητικών παραλείψεων και άλλων
τινών απαράδεκτων ενεργειών επισημαίνει τα παρακάτω:

- η ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα συνεχίσει την προσπάθεια της και θα λέει όλα
με το όνομα τους για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ.

- ο χθεσινός αγώνας , μετά και το ολόλευκο φύλλο αγώνα που έδωσαν οι
διαιτητές, αποδεικνύει οτι ή έχουν πρόβλημα ακοής και όρασης ή απλά
είναι πιόνια. Δεν άκουσαν τις κατ΄επανάληψη ύβρεις σε βάρος της νεκρής
μητέρας του προέδρου της ΚΑΕ και ούτε είδαν τον κατ΄ επανάληψη
τραυματισμό από κέρματα του αθλητή μας Δημήτρη Γεώργαρου. Ούτε είχαν
την ευαισθησία να διακόψουν έστω για συστάσεις όπως τους το υποδείκνυε
και ο προπονητής μας. Στη διάθεση των αρμοδίων της διαιτησίας τα
σχετικά βίντεο που τα αποδεικνύουν.

- δεν είδαν τα κατ΄επανάληψη βήματα και συνεχόμενα φάουλ εις βάρος
αθλητών μας. Καταγεγραμμένες άνω των δέκα φάσεων. Αυτά σε ένα αγώνα
που κρίθηκε στην παράταση και σε στον πόντο.

- η παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ ως οπαδού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και
οι σχετικές δημόσιες δηλώσεις του πριν τον αγώνα περί επιθυμίας νίκης
του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον καθιστούν ανεπιθύμητο ως παρουσία σε όλα τα εντός
έδρας παιχνίδια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Θα σταλεί και σχετική επιστολή στην
ΕΟΚ. Ας μάθει να διακρίνει τον θεσμικό του ρόλο και τις οπαδικές του
προτιμήσεις! Τελικά πόσο δίκιο έχει η ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ στις
ανακοινώσεις της για την επέτειο της 29 Οκτωβρίου!

- σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος αρμόδια για την
οικονομική διαχείριση των αγώνων είναι η ΕΟΚ. Πότε σκέφτεται ο κύριος
γενικός να εκδοθούν εισιτήρια για τους αγώνες της Α2; Μετά την λήξη
του πρωταθλήματος;

- Ο Πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα δημοσιοποιήσει το απολογητικό του
υπόμνημα στην κλήση σε απολογία που ήρθε στις 31 Οκτωβρίου-όλως
συμπτωματικά- για τις δηλώσεις του την 1η αγωνιστική, τονίζοντας οτι
η ΚΑΕ δεν ανήκει στην δύναμη της ΕΟΚ και άρα αν η ΕΟΚ θέλει να
παραπέμψει κάπου τον πρόεδρο ας το κάνει στην Ε.Φ.Ι ώστε να έχει την
ευκαιρία η ΚΑΕ να βγάλει δημόσια όλα τα άπλυτα του πρωταθλήματος.

- Ο προπονητής του αντιπάλου να μάθει τι σημαίνει δεοντολογία , αλλά
προφανώς δεν του χρειαζόταν τα χρόνια που ήταν μόνιμος βοηθός εξαιτίας
συγγένειας με την διοίκηση της παλιάς του ομάδας. Επίσης εμείς δεν
είμαστε όπως ο αθλητής του που του ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να
επιστρέψει όταν του έβρισε τα θεια. Αν είναι ακόμα προπονητής στον 2ο
γύρο θα αναλάβει η διοίκηση της ΚΑΕ μια εξαιρετική φιλοξενία για τον
κύριο αυτό.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συγχαίρει τον προπονητή της Νίκο Οικονόμου για την
αντρίκια στάση του να υπερασπιστεί την ομάδα του και του αθλητές της
στις προκλήσεις.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ
ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

OlympiasClub
Site Admin

Επειδή έτυχε να έχω άποψη απο δημοσιογράφους φίλους πατρινούς που ήταν στο γήπεδο και στο χώρο συνεντευξης όπου εγινε ροντεο (όπου κατα την γνώμη τους λυπηθήκανε το σάλιο τους για να μην φτύσουν τον Παπαδόπουλο), εν τούτοις νομίζω οτι με την ανακοίνωση τους αυτή η Ολυμπιάς χάνει το δίκιο της.
Με αυτη την Ομοσπονδία ανέβηκε 3 κατηγορίες, με αυτη την ομοσπονδία εμεινε μια χρονια Α1, με αυτη την ομοσπονδια παιζει και φετος. Δεν λεω οτι ειναι αγια η ομοσπονδια, το αντιθετο μάλιστα, ομως οταν χρησιμοποιεις τετοια λογια δεν αποσπας την προσοχη του κόσμου παρα μονο την αποστροφη.
Γνωμη μου...
zigolo7
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 2 2008, 23:51 ) *
Επειδή έτυχε να έχω άποψη απο δημοσιογράφους φίλους πατρινούς που ήταν στο γήπεδο και στο χώρο συνεντευξης όπου εγινε ροντεο (όπου κατα την γνώμη τους λυπηθήκανε το σάλιο τους για να μην φτύσουν τον Παπαδόπουλο), εν τούτοις νομίζω οτι με την ανακοίνωση τους αυτή η Ολυμπιάς χάνει το δίκιο της.
Με αυτη την Ομοσπονδία ανέβηκε 3 κατηγορίες, με αυτη την ομοσπονδία εμεινε μια χρονια Α1, με αυτη την ομοσπονδια παιζει και φετος. Δεν λεω οτι ειναι αγια η ομοσπονδια, το αντιθετο μάλιστα, ομως οταν χρησιμοποιεις τετοια λογια δεν αποσπας την προσοχη του κόσμου παρα μονο την αποστροφη.
Γνωμη μου...

Η ομοσπονδία δεν τους χάρισε τίποτα.....ενώ σε άλλους....
ptolemaidaras
QUOTE(zigolo7 @ Nov 3 2008, 01:09 ) *
Η ομοσπονδία δεν τους χάρισε τίποτα.....ενώ σε άλλους....

Συμφωνω κι επαυξάνω. Απλα δεν ήθελα να το παω εκει, καταλαβαινεις.
Απλα το υφος της επιστολης σχολιασα κι ενω ειχαν δικιο και για Παπαδοπουλο και για διαιτητες.
zigolo7
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 3 2008, 00:32 ) *
Συμφωνω κι επαυξάνω. Απλα δεν ήθελα να το παω εκει, καταλαβαινεις.
Απλα το υφος της επιστολης σχολιασα κι ενω ειχαν δικιο και για Παπαδοπουλο και για διαιτητες.


Ναι. Πάντως ο Παπαδόπουλος είναι λίγο θεατρίνος..... Άλλωστε δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Από τον Παναθηναικό (obradovic) και τη εθνική (Γιανάκης) τώρα είναι στην Πάτρα και τραμπουκίζεται με αντιπάλους.
basketrash

η ΕΟΚ δεν χαρισε ΤΙΠΟΤΑ στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ η ομαδα ανεβηκε κατηγοριες με καλους παικτες και καλη ομαδα απο την Β εθνικη σε Α1 κατηγορια

Το αντιθετο περυσι η ομαδα επεσε γιατι ο Τσαγκρωνης ελεγε σ ολη την Πατρα "ας βοηθησουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να σωθει δεν μπορω να ασχολουμε και με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ" . Θυμαστε πως σωθηκε περυσι ο ΑΠΟΛΛΩΝ υποθετω!!

Ας μου πει καποιος αν η ΕΟΚ οργανωνει καλα πρωταθληματα και κυπελλο. ποιος το πιστευει αυτο? αυτοι ειναι οι θεσμικοι
Hakeem
Είπε ο Πάπι στον Οικονόμου ότι ειναι ουρανοκατέβατος; Γελάνε και οι πέτρες ρε παιδιά, όποιος ξέρει τι εστί Πάπι από εποχές Φιλαθλητικού Ζωγράφου κρατάει την κοιλιά του. Ολοι ξέρουμε πως και γιατί έκανε τον προπονητή στον Παναθηναικο και πως τον πήρανε (και τον διώξανε με κλωτσιές) από την εθνική. Ο τύπος ηταν πριν 2 χρονια νομιζω προπονητής στο all star game των νέων και αντί να βάζει όλα τα παιδιά να παίξουνε και να χαρούνε, κρατούσε 35 λεπτά τους έμπειρους για να κερδίσει...

ΥΓ Απαράδεκτη και η συμπεριφορά Οικονόμου, τον οποία φυσικά σαν άνθρωπο δεν εχω καθόλου σε εκτίμηση.
kesariani 4ever
ποιος παπαδοπουλος ρε παιδια?????ο ανθρωπος ηταν για φαπες στου ζωγραφου και ξαφνικα απο εστια φιλιας κ φιλαθλητικο πηγε στον παναθηναικο λογο ρουφιανιας κ μονο..αν τον δειτε κ στο γηπεδο νομιζει οτι ειναι καποια μεγαλη μορφη του ελληνικου μπασκετ..ο τυπος σε καθε γηπεδο πρεπει να του πετανε γιαουρτια..θα πει για τον γεωργαρο που το παιδι κανει πρωταθλητισμο 17 χρονια σε υψηλο επιπεδο κ τον ξερουν ολοι.καλα εκανε ο οικονομου κ τον φαπωσε κ αν συνεχισει ετσι θα φαει φαπες κ σε αλλα γηπεδο.
MPAMPIS_21
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 3 2008, 12:59 ) *
ποιος παπαδοπουλος ρε παιδια?????ο ανθρωπος ηταν για φαπες στου ζωγραφου και ξαφνικα απο εστια φιλιας κ φιλαθλητικο πηγε στον παναθηναικο λογο ρουφιανιας κ μονο..αν τον δειτε κ στο γηπεδο νομιζει οτι ειναι καποια μεγαλη μορφη του ελληνικου μπασκετ..ο τυπος σε καθε γηπεδο πρεπει να του πετανε γιαουρτια..θα πει για τον γεωργαρο που το παιδι κανει πρωταθλητισμο 17 χρονια σε υψηλο επιπεδο κ τον ξερουν ολοι.καλα εκανε ο οικονομου κ τον φαπωσε κ αν συνεχισει ετσι θα φαει φαπες κ σε αλλα γηπεδο.

απο 17 ετων παιζει α2 οταν ο παπαδοπουλος ειχε παμπαιδικο στα περονια...αλλα μαλλον δεν τον ηξερε τον γεωργαρο γιατι ηταν ευρωλιγκα........ε ρε κατι ατομα που βρισκουν μεροκαματοοοοο
kesariani 4ever
ρε παιδια για μενα σε κατι τυπους οπως ο παπι,ο τσουτσουμανος,ο λυκογιαννης πρεπει να τους κρεμανε κουδουνια κ να γελανε μαζι τους.τα εχουν ισοπεδωσει ολα.τεσπα εγω θελω να αναφερθω για την νηαρ ηστ.ο Κουτρουλιας που του ειχαν βγαλει την ταμπελα οτι ειναι χαβαλες,οτι ειναι ασχημος χαρακτηρας πως ειναι δυνατον στην νηαρ να εχει κερδισει τους παντες με τον χαρακτηρα του κ τον επαγγελματισμο του??για τον μιχαλο που λενε ολοι οτι ειναι καλος παιχτης αλλα δεν θα τον επαιρνα ποτε στην ομαδα μου,πως ειναι δυνατον να ειναι 3 χρονια στην ομαδα,να τον εχει αγαπησει ολη η συνοικια,να φωναζει ολο το γηπεδο το ονομα του κ να κανει πλακα σε οποιον αντιπαλο βρει μπροστα του??και αλλα πολλα παραδειγματα,αλλα αυτα ειναι τα πιο τρανταχτα..εγω σας λεω οτι αυτοι οι 2 παιχτες με λιγη βοηθεια κ σημαντικη βοηθεια διπλα τους,μπορουν να ανεβασουν μια ομαδα μονοι τους στην Α1..Αυτα τα παιδια ξερουν οσο μπασκετ ξερουν ολοι μαζι στην Α2.
Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΗΜΗ..
ΑΝΤΩΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ..
ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ..
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!







ΝΗΑΡ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ....
basketrash
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 3 2008, 13:42 ) *
ρε παιδια για μενα σε κατι τυπους οπως ο παπι,ο τσουτσουμανος,ο λυκογιαννης πρεπει να τους κρεμανε κουδουνια κ να γελανε μαζι τους.τα εχουν ισοπεδωσει ολα.τεσπα εγω θελω να αναφερθω για την νηαρ ηστ.ο Κουτρουλιας που του ειχαν βγαλει την ταμπελα οτι ειναι χαβαλες,οτι ειναι ασχημος χαρακτηρας πως ειναι δυνατον στην νηαρ να εχει κερδισει τους παντες με τον χαρακτηρα του κ τον επαγγελματισμο του??για τον μιχαλο που λενε ολοι οτι ειναι καλος παιχτης αλλα δεν θα τον επαιρνα ποτε στην ομαδα μου,πως ειναι δυνατον να ειναι 3 χρονια στην ομαδα,να τον εχει αγαπησει ολη η συνοικια,να φωναζει ολο το γηπεδο το ονομα του κ να κανει πλακα σε οποιον αντιπαλο βρει μπροστα του??και αλλα πολλα παραδειγματα,αλλα αυτα ειναι τα πιο τρανταχτα..εγω σας λεω οτι αυτοι οι 2 παιχτες με λιγη βοηθεια κ σημαντικη βοηθεια διπλα τους,μπορουν να ανεβασουν μια ομαδα μονοι τους στην Α1..Αυτα τα παιδια ξερουν οσο μπασκετ ξερουν ολοι μαζι στην Α2.
Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΗΜΗ..
ΑΝΤΩΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ..
ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ..
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!

καλα ο τσουτσουμανος αφου ειναι ιδιοκτησια του η ομαδα. η ειδηση θα ηταν να του εκανε προταση καμμια αλλη ομαδα να παει προπονητης wink.gif

πραγματι θα συμφωνησω ο Κουτρουλιας ειναι εξαιρετικος παικτης που εχουν παραμυθιασει την πιατσα οτι ειναι τεμπελης κλπ. Για μενα μεχρι στιγμης απο τους καλυτερους στην Α2 . τυχερη η Νεαρ Ηστ που τον επελεξε.





ΝΗΑΡ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ....

aigio
Video στο sporfm με τα καραγκιοζιλικια των προπονητων... Αυτος ο Παπαδοπουλος δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος... rolleyes.gif
thrylos7
24.gif 24.gif

Μορφή ο Παπαδόπουλος... ειδικά στο 2ο βίντεο, μεταξύ 00:10-00:20... 24.gif

Τα υπόλοιπα είναι περιττά να τα σχολιάσω...
where_amazing_happens
Μπραβο στον Οικονομου. Ο Παπαδοπουλος ειναι πολυ αστειος και τα λεγομενα ακομα πιο αστεια. Ειναι γνωστος ο Παπαδοπουλος και δεν ειναι ο Οικονομου?! Βρε κατι τύποι που υπαρχουν.. Ο Παπαδοπουλος δεν υπαρχει πυθενα στον μπασκετικο χαρτη. Τεσπα επρεπε να το χτυπησει μπροστα στην καμερα!!!
BILL79
QUOTE(aigio @ Nov 3 2008, 20:02 ) *
Video στο sporfm με τα καραγκιοζιλικια των προπονητων... Αυτος ο Παπαδοπουλος δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος... rolleyes.gif

Που υπαρχει αυτο το video κ δεν μπορω να το βρω;;;;
Χ.Π
QUOTE(BILL79 @ Nov 3 2008, 21:07 ) *
Που υπαρχει αυτο το video κ δεν μπορω να το βρω;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=e40GumUQXMM
ή και στο http://www.mats.gr/view.php?artid=980
ειναι 4-5 video
MPAMPIS_21
http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_20.html

www.mats.gr ολος ο διαλογος.
kaukasios
φημες απο αιγιο για αντικατασταση του προπονητη με κουφο.
dominik
καλησπερα σε ολους
πρωτη φορα γραφω σ αυτο το τοπικ και ευχομαι να χουν ολοι οι παικτες υγεια!
εχοντας παρακολουθησει τις 3 πρωτες αγωνιστικες πιστευω οτι ευχαριστη εκπληξη ειναι ο ηλυσιακος!εχοντας προπονητη τον ζευγωλη και εναν νεανικο κορμο,αποδιδει πολυ καλα με αποκορυφωμα τη νικη επι του ηρακλη.
με πιτσιρικαδες οπως ο αθηναιου,ο ιωαννου,ο μπογρης,ο κασελακης, ο παπαδακης,ο παπανικολαου κ.α. πλαισιωμενους με εμπειρους παικτες εχει φτιαξει μια ομαδα με πολυ ορεξη και διαθεση για μπασκετ!
μπραβο και καλη συνεχεια!
kotzito
Θα συμφωνησω με τον Ντομινικ στη τοποθετηση του για τον Ηλυσιακο.Ειναι ευχαριστο να βλεπεις τοσους νεαρους παικτες να παιζουν σε μια ομαδα Α2 και μαλιστα να τα πηγαινουν τοσο καλα.Αν δεν χαθουν αυτα τα παιδια θα κανουν καριερα και ειναι ικανα να οδηγησουν τον Ηλυσιακο στην Α1 και σε 3-4 χρονια που θα ειναι και πιο εμπειρα θα μπορουν να τον κρατησουν εκει μονα τους,χωρις πολλους εμπειροτερους συμπαικτες.
basketball lover
QUOTE(kojito @ Nov 4 2008, 10:37 ) *
Θα συμφωνησω με τον Ντομινικ στη τοποθετηση του για τον Ηλυσιακο.Ειναι ευχαριστο να βλεπεις τοσους νεαρους παικτες να παιζουν σε μια ομαδα Α2 και μαλιστα να τα πηγαινουν τοσο καλα.Αν δεν χαθουν αυτα τα παιδια θα κανουν καριερα και ειναι ικανα να οδηγησουν τον Ηλυσιακο στην Α1 και σε 3-4 χρονια που θα ειναι και πιο εμπειρα θα μπορουν να τον κρατησουν εκει μονα τους,χωρις πολλους εμπειροτερους συμπαικτες.

Ιδανικη κατασταση,φιλε μου,για μια ομαδα.υπαρχει,ομως,μια σκια.τα συγκεκριμενα παιδια τα νεμεται γνωστος μεγαλομανατζερ και τα πηγαινοφερνει αναλογα με τα δικα του και μονο συμφεροντα.οποτε,μην περιμενεις να δεις τον Ηλυσιακο στην Α1,ουτε και στη Β',βεβαια.οσο για τα παιδια που ανεφερες (συμφωνω,μεγαλα ταλεντα),οσο εχουν προοπτικη να φερουν χρημα,εχει καλως.αλλιως...
kesariani 4ever
παιδια μην τρελαινεσται ολοι κ λετε οτι ο ηλυσιακος με τους πιτσιρικαδες κ τους πιτσιρικαδες..ο ηλυσιακος εχει και τον καρυδα,τον παπανικολαου,τον αθανασουλα,τον παπαδοπουλο,τους 2 κοινοτικους που ειναι αρκετα καλοι παιχτες.κ οσο για τους μπογρη,αθηναιου,κασελακη,αθανασοπουλο ειναι πιτσιρικαδες αλλα τους εχουν ριξει στα βαθυα εδω κ 3 χρονια.ποσα χρονων πρεπει να παει ενας παιχτης για να μαθει την κατηγορια??μια χαρα ομαδα εχει αλλα ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να παιζει το εφηβικο τους.. εχει καλο υλικο!
dominik
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 4 2008, 11:39 ) *
παιδια μην τρελαινεσται ολοι κ λετε οτι ο ηλυσιακος με τους πιτσιρικαδες κ τους πιτσιρικαδες..ο ηλυσιακος εχει και τον καρυδα,τον παπανικολαου,τον αθανασουλα,τον παπαδοπουλο,τους 2 κοινοτικους που ειναι αρκετα καλοι παιχτες.κ οσο για τους μπογρη,αθηναιου,κασελακη,αθανασοπουλο ειναι πιτσιρικαδες αλλα τους εχουν ριξει στα βαθυα εδω κ 3 χρονια.ποσα χρονων πρεπει να παει ενας παιχτης για να μαθει την κατηγορια??μια χαρα ομαδα εχει αλλα ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να παιζει το εφηβικο τους.. εχει καλο υλικο!

ολοι οσοι προανεφερα ειναι απο 17 ως 20 χρονων και απο αυτους που αναφερεις ο αθανασουλας ειναι του 87'και ο παπανικολαου,αμα δε κανω λαθος,του 85'..
επιπλεον ο κασελακης και ο παπαδακης μπηκαν απο φετος στο ροστερ του αντρικου και ο αθανασοπουλος δεν παιζει επειδη κανει φανταριλικι,απ οτι εχω μαθει..
παντως δεν εχω δει αλλη ομαδα στην κατηγορια να χει 6-7 μικρους που να παιζουν τοσο πολυ..
τελος αμα ειδες χθες η ομαδα των ηλυσιων απεκλεισε την ξανθη στην εδρα της με πρωταγωνιστες τους μικρους[ιωαννου 11,αθανασουλας 8,παπανικολαου 17,μπογρης 6]!
να σαι καλα bball.gif
kesariani 4ever
QUOTE(dominik @ Nov 5 2008, 16:32 ) *
ολοι οσοι προανεφερα ειναι απο 17 ως 20 χρονων και απο αυτους που αναφερεις ο αθανασουλας ειναι του 87'και ο παπανικολαου,αμα δε κανω λαθος,του 85'..
επιπλεον ο κασελακης και ο παπαδακης μπηκαν απο φετος στο ροστερ του αντρικου και ο αθανασοπουλος δεν παιζει επειδη κανει φανταριλικι,απ οτι εχω μαθει..
παντως δεν εχω δει αλλη ομαδα στην κατηγορια να χει 6-7 μικρους που να παιζουν τοσο πολυ..
τελος αμα ειδες χθες η ομαδα των ηλυσιων απεκλεισε την ξανθη στην εδρα της με πρωταγωνιστες τους μικρους[ιωαννου 11,αθανασουλας 8,παπανικολαου 17,μπογρης 6]!
να σαι καλα bball.gif

αυτους που λες ολους φιλε ειναι ολοι μεταγραφες οι οποιοι ειναι απο τα καλυτερα ταλεντα στην ηλικια τους κ τους εχουν χρυσοπληρωσει για να παιξουν..αν δεν παιξουν τωρα ποτε θα παιξουν??αν εχεις την πολυτελεια να εχεις αυτους τους παιχτες στην ομαδα σου κ φυσικο ειναι να τους βαλεις να παιξουν αντι να παρεις 4-5 γυρολογους που θα σου κανουν τα ιδια κ λιγοτερα..ο γνωστος μανατζερ τους εχει αγορασει ολους αυτους απο τα 14 τους οταν στις ομαδες που ηταν φαινοντουσαν οτι θα εχουν μελλον..οσο για τον κασελακη χρυσος με την εθνικη ηταν το καλοκαιρι κ ο παπαδακης δεν αγωνιζεται πανω απο 2 λεπτα..τον μπογρη,τον κασελακη,τον αθηναιου κ τον ιωαννου τους θελαν 2-3 ομαδες της α1..εσυ τι λες να μην παιζαν α2???το μπασκετ φιλαρακι δεν εχει ηλικιες..οποιος ειναι καλυτερος παιζει!!
karaflas
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 5 2008, 16:23 ) *
αυτους που λες ολους φιλε ειναι ολοι μεταγραφες οι οποιοι ειναι απο τα καλυτερα ταλεντα στην ηλικια τους κ τους εχουν χρυσοπληρωσει για να παιξουν..αν δεν παιξουν τωρα ποτε θα παιξουν??αν εχεις την πολυτελεια να εχεις αυτους τους παιχτες στην ομαδα σου κ φυσικο ειναι να τους βαλεις να παιξουν αντι να παρεις 4-5 γυρολογους που θα σου κανουν τα ιδια κ λιγοτερα..ο γνωστος μανατζερ τους εχει αγορασει ολους αυτους απο τα 14 τους οταν στις ομαδες που ηταν φαινοντουσαν οτι θα εχουν μελλον..οσο για τον κασελακη χρυσος με την εθνικη ηταν το καλοκαιρι κ ο παπαδακης δεν αγωνιζεται πανω απο 2 λεπτα..τον μπογρη,τον κασελακη,τον αθηναιου κ τον ιωαννου τους θελαν 2-3 ομαδες της α1..εσυ τι λες να μην παιζαν α2???το μπασκετ φιλαρακι δεν εχει ηλικιες..οποιος ειναι καλυτερος παιζει!!

τα παιδια αυτα ειναι πολυ ταλαντουχα ολα!το θεμα ειναι ποια απο αυτα θα προχωρισουν παραπανω.....
dominik
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 5 2008, 16:23 ) *
αυτους που λες ολους φιλε ειναι ολοι μεταγραφες οι οποιοι ειναι απο τα καλυτερα ταλεντα στην ηλικια τους κ τους εχουν χρυσοπληρωσει για να παιξουν..αν δεν παιξουν τωρα ποτε θα παιξουν??αν εχεις την πολυτελεια να εχεις αυτους τους παιχτες στην ομαδα σου κ φυσικο ειναι να τους βαλεις να παιξουν αντι να παρεις 4-5 γυρολογους που θα σου κανουν τα ιδια κ λιγοτερα..ο γνωστος μανατζερ τους εχει αγορασει ολους αυτους απο τα 14 τους οταν στις ομαδες που ηταν φαινοντουσαν οτι θα εχουν μελλον..οσο για τον κασελακη χρυσος με την εθνικη ηταν το καλοκαιρι κ ο παπαδακης δεν αγωνιζεται πανω απο 2 λεπτα..τον μπογρη,τον κασελακη,τον αθηναιου κ τον ιωαννου τους θελαν 2-3 ομαδες της α1..εσυ τι λες να μην παιζαν α2???το μπασκετ φιλαρακι δεν εχει ηλικιες..οποιος ειναι καλυτερος παιζει!!

δεν διαφωνω με τιποτα απ οσα λες,εγω απλως χειροκροτω την προσπαθεια του ηλυσιακου που οχι μονο αγορασε αλλα και προωθει αυτα τα παιδια,αλλωστε ποσες ομαδες εχουν αγορασει ταλεντα και εχουν μεινει ταλεντα??δυστυχως παρα πολλες..σκεψου μονο ποσα απο τα παιδια που περσι βγηκαν δευτεροι στο ευρωπαικο των εφηβων παιζουν σημερα..
οσο για τον κασελακη και τον παπαδακη, ειναι 17 χρονων και ηδη παιζουν α2,και οπρωτος παιρνει ικανοποιητικο χρονο συμμετοχης..
οσο για τον γνωστο μανατζερ,συμφωνω και επαυξανω,αλλα δυστυχως η ευτυχως αυτος ο μανατζερ εχει βοηθησει και συμπαρασταθει σε πολλους νεους παικτες και χαρη σ αυτον καταφερνουν να προωθηθουν και να παιξουν..
να σαι καλα bball.gif
karaflas
βεβαια τα παιδια αυτα ξεχασατε να πειτε οτι παιζουν καταρχην για το συμφερον του γνωστου μανατζερ!αυτοσ ο κυριοσ εχει "φτιαξει" πολλα παιδια αλλα ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και αλλα τοσα!
a bullet for your head
QUOTE(kojito @ Nov 4 2008, 09:37 ) *
Θα συμφωνησω με τον Ντομινικ στη τοποθετηση του για τον Ηλυσιακο.Ειναι ευχαριστο να βλεπεις τοσους νεαρους παικτες να παιζουν σε μια ομαδα Α2 και μαλιστα να τα πηγαινουν τοσο καλα.Αν δεν χαθουν αυτα τα παιδια θα κανουν καριερα και ειναι ικανα να οδηγησουν τον Ηλυσιακο στην Α1 και σε 3-4 χρονια που θα ειναι και πιο εμπειρα θα μπορουν να τον κρατησουν εκει μονα τους,χωρις πολλους εμπειροτερους συμπαικτες.

Ο Ηλυσιακος εκανε ενα πολυ καλο παιδομαζωμα τα τελευταια χρονια,εχοντας υποθετω αυτο το σκεπτικο,να τους παραχωρησει καποια στιγμη το βημα στην 1η ομαδα,ωστε να αναδειχθουν.Αυτο το πλανο ετων,φαινεται να εχει διαρκεια κ να τηρειται.Αυτη την στιγμη,φαινεται επισης κ να αποδιδει..για μενα προσωπικα,ηταν θεμα χρονου.Εξυπνη κινηση κατα τα αλλα,μιας κ με μικρο κοστος,θα δημιουργηθει μια ανταγωνιστικη ομαδα,με παικτες που θα εχουν βαθος 10-12 παραγωγικων ετων,και οι οποιοι θα εχουν κ την δυνατοτητα την ομαδα να την ανεβασουν,αν βεβαια τεθει ποτε αυτος ο στοχος,κ θα εχουν ικανοποιητικη μεταπωληση,οταν τεθουν προς παραχωρηση.Ισως θα επρεπε πολλες ομαδες,διαφορων κατηγοριων να ακολουθησουν αυτο το παραδειγμα του Ηλυσιακου,μιας κ ειναι εμφανεστατο πλεον,οτι το Ελληνικο μπασκετ πασχει απο ανανεωση εμψυχου υλικου στις ομαδες..αλλα και παραγοντων θα ελεγα..
basketball lover
QUOTE(dominik @ Nov 5 2008, 19:12 ) *
οσο για τον γνωστο μανατζερ,συμφωνω και επαυξανω,αλλα δυστυχως η ευτυχως αυτος ο μανατζερ εχει βοηθησει και συμπαρασταθει σε πολλους νεους παικτες και χαρη σ αυτον καταφερνουν να προωθηθουν και να παιξουν..

ναι,κοβοντας το δρομο στα υπολοιπα παιδια που δε δεχονται να δεθουν στο αρμα του...ή μηπως δεν ξερεις οτι κανει κουμαντο ακομη και στις μικρες εθνικες?υπερβαλλω μηπως?υπαρχει κανεις απο τους παροικουντες την Ιερουσαλημ,που δε γνωριζει αυτα που συμβαινουν?
a bullet for your head
O ΣΕΠΚ,καταδικασε τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν στην Πατρα και καλεσε τους Παπαδοπουλο κ Οικονομου,εντος 5 ημερων να αποστειλλουν εγγραφες εξηγησεις στην πειθαρχικη επιτροπη του συνδεσμου.
karaflas
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 5 2008, 18:30 ) *
O ΣΕΠΚ,καταδικασε τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν στην Πατρα και καλεσε τους Παπαδοπουλο κ Οικονομου,εντος 5 ημερων να αποστειλλουν εγγραφες εξηγησεις στην πειθαρχικη επιτροπη του συνδεσμου.

παιδια ο παπαδοπουλοσ ειναι μακραν ενας απο τουσ πιο αντυπαθιτικους στο χωρο του μπασκετ!τον θυμαμαι οταν ηταν στον κρονο κ γελαγε ο κοσμος!στις εγγραφες εξηγησεις να γραψει ο παπαδοπουλος ποσες φορες ειχε βαλει τα κλαματα οταν ηταν στον παναθηναικο........................
basketball lover
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 5 2008, 19:20 ) *
Ο Ηλυσιακος εκανε ενα πολυ καλο παιδομαζωμα τα τελευταια χρονια,εχοντας υποθετω αυτο το σκεπτικο,να τους παραχωρησει καποια στιγμη το βημα στην 1η ομαδα,ωστε να αναδειχθουν.Αυτο το πλανο ετων,φαινεται να εχει διαρκεια κ να τηρειται.Αυτη την στιγμη,φαινεται επισης κ να αποδιδει..για μενα προσωπικα,ηταν θεμα χρονου.Εξυπνη κινηση κατα τα αλλα,μιας κ με μικρο κοστος,θα δημιουργηθει μια ανταγωνιστικη ομαδα,με παικτες που θα εχουν βαθος 10-12 παραγωγικων ετων,και οι οποιοι θα εχουν κ την δυνατοτητα την ομαδα να την ανεβασουν,αν βεβαια τεθει ποτε αυτος ο στοχος,κ θα εχουν ικανοποιητικη μεταπωληση,οταν τεθουν προς παραχωρηση.Ισως θα επρεπε πολλες ομαδες,διαφορων κατηγοριων να ακολουθησουν αυτο το παραδειγμα του Ηλυσιακου,μιας κ ειναι εμφανεστατο πλεον,οτι το Ελληνικο μπασκετ πασχει απο ανανεωση εμψυχου υλικου στις ομαδες..αλλα και παραγοντων θα ελεγα..

οπως εγραψα και χθες,το μοντελο θα ηταν ιδανικο αν δεν κρυβοταν απο πισω τα προσωπικα συμφεροντα του "you know who",τα οποια οσο ευκολα ανεβαζουν καποια παιδια με ταλεντο,τοσο και ακομη πιο ευκολα καταστρεφουν ταλεντα και καριερες.χαιρομαι που ανοιξαμε το θεμα,οχι οτι θα βγαλουμε κατι μια που ο εν λογω ειναι παντοδυναμος,αλλα να μην κοροιδευομαστε κιολας μεταξυ μας.υπευθυνοι για ολα αυτα ειναι η ομοσπονδια και το περιφημο ελληνικο κρατος που αφηνουν το μπασκετακι στα χερια των λαμογιων που το μονο που τους νοιαζει ειναι το χρωμα του χρηματος. angry_red.gif angry_002.gif blove.gif
a bullet for your head
QUOTE(kaukasios @ Nov 4 2008, 01:43 ) *
φημες απο αιγιο για αντικατασταση του προπονητη με κουφο.

Το Αιγιο ελυσε την συνεργασια του με τον Χρυσανθοπουλο,και συμφωνησε με τον Παυλου.
basketball lover
QUOTE(karaflas @ Nov 5 2008, 19:34 ) *
παιδια ο παπαδοπουλοσ ειναι μακραν ενας απο τουσ πιο αντυπαθιτικους στο χωρο του μπασκετ!τον θυμαμαι οταν ηταν στον κρονο κ γελαγε ο κοσμος!στις εγγραφες εξηγησεις να γραψει ο παπαδοπουλος ποσες φορες ειχε βαλει τα κλαματα οταν ηταν στον παναθηναικο........................

ειδα το βιντεακι και απορω πως δεν τον κοπανησε ο Οικονομου μπροστα στις καμερες.τοσο προκλητικος και αγενης ηταν! ugly1.gif
kaukasios
o παυλου προπονητης στο αιγιο.συγνωμη δεν ειδα οτι ειχε γραφτει.
coa
QUOTE(karaflas @ Nov 5 2008, 18:34 ) *
παιδια ο παπαδοπουλοσ ειναι μακραν ενας απο τουσ πιο αντυπαθιτικους στο χωρο του μπασκετ!τον θυμαμαι οταν ηταν στον κρονο κ γελαγε ο κοσμος!στις εγγραφες εξηγησεις να γραψει ο παπαδοπουλος ποσες φορες ειχε βαλει τα κλαματα οταν ηταν στον παναθηναικο........................


αληθεια γιατι τον εδιωξαν απο τον παο; εκανε και κει τις τρελες του;
coa
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 5 2008, 18:30 ) *
O ΣΕΠΚ,καταδικασε τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν στην Πατρα και καλεσε τους Παπαδοπουλο κ Οικονομου,εντος 5 ημερων να αποστειλλουν εγγραφες εξηγησεις στην πειθαρχικη επιτροπη του συνδεσμου.


εγω θελω να τους παρουν την καρτα τους τουλαχιστον για 1 μηνα... να σου πω εγω μετα. ασε που κανονικα οι προπονητες με καρτα β κατηγοριας δεν επιτρεπετε (συμφωνα με τον ΣΕΠΚ) να ειναι πρωτοι προπονητες σε ομαδες Α2.... wink.gif
karaflas
QUOTE(coa @ Nov 7 2008, 11:19 ) *
αληθεια γιατι τον εδιωξαν απο τον παο; εκανε και κει τις τρελες του;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.........
saras19
QUOTE(karaflas @ Nov 7 2008, 12:22 ) *
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.........

Και οι δυο ειναι ιδιατερα αντιπαθητικοι....και εχουν δωσει και τα διαπιστευτιρια τουσ πανω στιν αντιπαθητικοτητα.....
karaflas
QUOTE(saras19 @ Nov 7 2008, 16:24 ) *
Και οι δυο ειναι ιδιατερα αντιπαθητικοι....και εχουν δωσει και τα διαπιστευτιρια τουσ πανω στιν αντιπαθητικοτητα.....

οταν λεσ και οι 2 ποιους εννοεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.