thrylos7
Nov 6 2006, 02:20
θα ειναι δευτερα προς τριτη
Νομίζω αυτό είδα σε ένα πρόγραμμα τηλεόρασης... Ας το επιβεβαιώσουν(ή διαψεύσουν) οι υπόλοιποι..
50 ευρώ ε; Όλο και πιο ωραίο...
ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι ειναι δευτερα προς τριτη
βεβαιωθηκα. 100% δευτερα προς τριτη ειναι
και ΔΕΥΤΕΡΑ 13/11/2006 02:30 NBA ΣΙΑΤΛ-ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ
και τριτη 14/11 20:00 NBA ΣΙΑΤΛ-ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ
σημερα ξεκινανε οι μεταδωσεις του σπορ+ για nba.στις 3:30.αντε θα κατσω να το δω!μετα απο πολλα πολλα χρονια θα κατσω να δω ζωντανο αγωνα nba.τελευταια φορα ηταν επι εποχης αλφα ντιτζιταλ που ειχε δειξει εναν αγωνα του τζορνταν με τους γουιζαρντς ατον απλο αλφα.
την περσινη σειρα τελικων την ειδα βεβαια αφου κατεβασα τα παιχνιδια απο το ιντερνετ.
νεα απο το πεδιο των μεταδοσεων του σπορ+!την αλλη δευτερα προς τριτη θα δουμε γλυνιαδακη(λεμε τωρα).σιατλ-νιου τζερσευ το παιχνιδι ζωντανο.ενω θα εχει και δευτερο ματς μεσα στην ιδια βδομαδα!την πεμπτη το βραδυ θα δουμε χιουστον-μπουλς!πολυ καλο παιχνιδι αυτο!
α ξεχασα!σημερα την μεταδοση θα την κανει ο ιωανου!
Keyser_Soze
Nov 7 2006, 03:19
Ρε παιδιά δε θα δείξει καμία επανάληψη στα κρατικά κανάλια;
patrickdrd
Nov 7 2006, 04:19
Όντως,
ΠΕΜΠΤΗ 16/11/2006:
03:00 NBA ΣΙΚΑΓΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Όσο για τις επαναλήψεις, είχαν πει ότι θα παιζαν την επόμενη μέρα γύρω στις 12:00 το βράδυ στην κρατική, αλλά τώρα που κοιτάω το πρόγραμμα δεν βλέπω τίποτα,
μήπως ξέρει κανείς, κανα nba action θα δούμε από πουθενά;
NBAholic
Nov 7 2006, 06:28
Στις 2 αύριο το μεσημέρι νομίζω έχει τη μαγνητοσκόπηση (ίσως και πιο νωρίς).
Όσο για το ΝΒΑ Action, εμένα περισσότερο για τα highlights του ESPN μού έκανε αυτό που είδα στην Μπασκετμπολούπολη. Όχι άσχημα βεβαια, αν αναλογιστεί κανείς ότι δείχνουν (μεταξύ άλλων) το ΤΟΠ-5 των φάσεων κάθε ημέρας.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη πότε θα δείχνει το σπορ+ ΝΒΑ..
Πάντως και με τη NOVA που έβαλα φέτος θα βλέπω αρκετά ΝΒΑ που είχα να δω αρκετό καιρό..
liolias
Nov 7 2006, 18:10
ΤΡΙΤΗ 14/11/2006 02:30
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ
NBA ΣΙΑΤΛ-ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ
Θα δουμε Vince Carter ζωντανα!!!Ολε!!
geosider
Nov 7 2006, 18:14
QUOTE(liolias @ Nov 7 2006, 04:03 PM)
ΤΡΙΤΗ 14/11/2006 02:30
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ
NBA ΣΙΑΤΛ-ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ
Θα δουμε Vince Carter ζωντανα!!!Ολε!!
σιγά το παλτό, τα 'φαγε τα ψωμιά του
βάλτε να δείτε Σικάγο και τον Μπέν Γκόρντον
αυτή είναι ομάδα
για να δούμε πότε θα τους δείξουν;
liolias
Nov 7 2006, 18:18
Τι παλτο ο Καρτερ ρε??Σιγα μην δειξουν το σικαγακι.Θα δεις στα play off τι θα σε κανει...Αμα φτασεις..
patrickdrd
Nov 7 2006, 18:31
Καλά, μην τσακωθείτε εδώ για τον Carter, πηγαίντε σε καμιά άλλη παραλία
geosider
Nov 7 2006, 18:46
QUOTE(liolias @ Nov 7 2006, 04:11 PM)
Τι παλτο ο Καρτερ ρε??Σιγα μην δειξουν το σικαγακι.Θα δεις στα play off τι θα σε κανει...Αμα φτασεις..
παλτό, παλτό σου λέω
έχει Κιντ και Τζέφερσον στους ΝΕΤΣ και δεν κάνει τίποτε
άλλαξε ίνδαλμα, αυτός είναι για τα θηρία
και για να μην φωνάζει και ο άλλος,
κάτι τηλεοπτικό, γιατί βάζουν τον Ιωάννου στις περιγραφές στο sport+;
δεν φτάνει που τον ανεχόμαστε σε Ελλάδα και με την εθνική θα τον έχουμε και στο ΝΒΑ;
ΖΉΤΩ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ!!!! κατά το ήμιση βέβαια
γλιτώνουμε το σπικάζ από τον Ιωάννου βλέπετε,
αλλά χάνουμε και αυτό του Σκουντή και των άλλων στο supersport που είναι σοβαροί και σχετικοί
οντως το μονο κακο με την ερτ ειναι οι σπικερ
ειδικα ο χατζητετοιος ο οποιος ειναι χειροτερος απο τον ιωανου. ο χατζηγεωργιου ειναι και διευθυντης στα αθλητικα οποτε κανει οτι γουσταρει και λογικα αυτον θα ακουσουμε πολλες φορες φετος
καθως εκανα ζαπινγκ (μετα τον ανεκδιηγητο αγωνα της ποδοσφαιρικης μου ομαδας με το χαιδαρι..
) περυχα στο σπορτ + στιγμιοτυπα της ημερας απο το nba tv!!!!!! φασεις απο ολους τους αγωνες top plays γενικα, top plays from international players και γενικα ηταν ενα ωραιο μισαωρο (νομιζω) προγραμμα
patrickdrd
Nov 10 2006, 11:15
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Σάββατο βράδυ 02:30 SS1: Κλίβελαντ - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
Κυριακή βράδυ 23:30 SS3: Λ.Α. Κλίπερς-Οκλαχόμα Σίτυ Χόρνετς (Ζ)
Pierce
Nov 10 2006, 13:52
ΜΑ γιατι επιμενουν στο οκλαχομα σιτι????????????????????????????????
νεα ορλεανη ζει ρε παρτε το χαμπαρι....(σορρυ για το υφος, αλλα ειχα παει στη νεα ορλεανη 10 μερες πριν τους τυφωνες ,οχι δεν ειμαι γκαντεμης και εχω μια ιδιαιτερη αγαπη για αυτη τη πολη. οποιος εχει παει θα με καταλαβει)
patrickdrd
Nov 10 2006, 14:41
Ψιλομούφα μου φαίνονται όλα τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας
(συμπεριλαμβανομένου και του σπορ+),
μάλλον με
davka θα την βγάλουμε.
liolias
Nov 10 2006, 14:49
Καθε πρωι απο τις 7 στο σπορ+ δειχνει τις καλυτερες φασεις των αγωνων το top5 και εχει αναλυση ολων των αγωνων!
patrickdrd
Nov 10 2006, 14:54
Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν κάτι πιο συγκεκριμένο,
ώστε να μπορώ να το "πετάξω" στο video π.χ.
Δηλαδή τι, θα στηθούμε μπροστά στην tv ανάμεσα στις μεταδόσεις αγώνων για να δούμε πότε θα δεήσει το σπορ+ να δείξει τα σποτάκια;
patrickdrd
Nov 14 2006, 19:15
ΠΕΜΠΤΗ βράδυ 01:15 (NET): NBA ACTION
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 01:45 (ΕΤ1): Χιούστον - Σικάγο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 01:45 (SS1): Ντιτρόιτ Πίστονς - Ουάσινγκτον
ΚΥΡΙΑΚΗ βράδυ 03:00 (SS1): Λ.Α. Λέικερς - Σικάγο Μπουλς
ΔΕΥΤΕΡΑ βράδυ 04:00 (ΣΠΟΡ+): ΤΟΡΟΝΤΟ-ΓΙΟΥΤΑ
Μμμμ...
Τι να δούμε τώρα από δαύτους;
Μάλλον το [Λ.Α. Λέικερς - Σικάγο Μπουλς] αξίζει μόνο!
Θα βλεπα και το [Χιούστον - Σικάγο], αλλά τι να το κάνεις που είναι #%#^^΅@:#%#@% ο προπονητής του Χιούστον και δεν βάζει τον Σπανούλη, για να μην... τον κάψει λέει!\
Για αυτό δεν πήγε ρε παιδιά το παιδί στο NBA, για να παίζει πήγε,
όχι για να σπουπίζει τον πάγκο!
patrickdrd
Nov 14 2006, 20:14
Έτσι μπράβο, να ποστάρουμε μεταδόσεις!
Thanx!
NBAholic
Nov 14 2006, 21:21
ΠΕΜΠΤΗ βράδυ 01:15 (NET): NBA ACTION
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 01:45 (ΕΤ1): Χιούστον - Σικάγο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ βράδυ 01:45 (SS1): Ντιτρόιτ Πίστονς - Ουάσινγκτον
ΚΥΡΙΑΚΗ βράδυ 03:00 (SS1): Λ.Α. Λέικερς - Σικάγο Μπουλς
ΔΕΥΤΕΡΑ βράδυ 04:00 (ΣΠΟΡ+): ΤΟΡΟΝΤΟ-ΓΙΟΥΤΑ
Μμμμ...
Τι να δούμε τώρα από δαύτους;
Μάλλον το [Λ.Α. Λέικερς - Σικάγο Μπουλς] αξίζει μόνο!
Θα βλεπα και το [Χιούστον - Σικάγο], αλλά τι να το κάνεις που είναι #%#^^΅@:#%#@% ο προπονητής του Χιούστον και δεν βάζει τον Σπανούλη, για να μην... τον κάψει λέει!\
Για αυτό δεν πήγε ρε παιδιά το παιδί στο NBA, για να παίζει πήγε,
όχι για να σπουπίζει τον πάγκο!
Για το τι θα δούμε, δεν το συζητώ: Τα πάντα!
Όσο για το Σπανούλη, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την υπεραπλουστευμένη αυτή λογική. Η ομάδα παίζει καλά και κερδίζει. Αυτό έχει νόημα, όχι το αν παίζει ή όχι ο Σπανούλης. Δηλαδή, να παραβλέψει ο Βαν Γκάντι το γεγονός ότι στην pre-season ο Σπανούλης είχε προβλήματα με τα λάθη και την άμυνά του (και πιθανότατα από αυτά που βλέπει στην προπόνηση); Ή μήπως ο Σπανούλης είναι ο μοναδικός ρούκι που δεν έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής; Εδώ, ολόκληρο Νο1 ντραφτ, στην πιο διεθνή ομάδα του ΝΒΑ και βγάζει 3-5λεπτα.
NBAholic
Nov 14 2006, 21:44
Και σε κάτι που επίσης μας αφορά: Ας χτυπήσει κάποιος το Στερν με καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι, μπας και επανέλθει λίγο!
http://www.hoopsworld.com/article_19422.shtmlΦαντάζεστε το youtube χωρίς ΝΒΑ; Στο διάολο το ΝΒΑ.com, που θέλει να μας κάνει ό,τι θέλει.
Pierce
Nov 14 2006, 21:47
το ματσακι την παρασκευη (νομιζω πεμπτη βραδυ )ειναι απο το σπορτ + και οχι απο την ερτ(μπουλς ροκετς)
Pierce
Nov 14 2006, 21:59
και οντως ειχα δικιο λολ.
ΠΕΜΠΤΗ 16/11/2006 03:00 NBA ΣΙΚΑΓΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ (σπορτ +)
και σε μαγνητοσκοπηση ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2006 08:15 NBA ΣΙΚΑΓΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ (σπορτ +)
Pierce
Nov 16 2006, 18:32
τι χαρα ειναι αυτη!
αυτη την εβδομαδα θα ειναι το δευτερο live ματσακι που εχει το σπορτ+. εξεπλαγιν ευχαριστα. θα κατσω οπως και δηποτε να το δω.
NBAholic
Nov 16 2006, 21:10
Να προσθέσουμε ότι σήμερα αναμένεται ΝΒΑ Action στις 01.20 στη ΝΕΤ.
patrickdrd
Nov 24 2006, 19:27
Παρασκευή βράδυ 02:30 (SS1): Φιλαδέλφεια - Σικάγο Μπουλς (Ζ)
Κυριακή βράδυ 20:00 (SS3): Τορόντο Ράπτερς - Ιντιάνα (Ζ)
Δευτέρα βράδυ 02:30 (σπορ+): ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΜΑΪΑΜΙ
Παρασκευή 01/12/2006 03:30 (SS1): Ντάλας Μάβερικς -Σακραμέντο Κινγκς (Ζ)
Δευτέρα 04/12/2006 02:00 (σπορ+): ΝΤΑΛΑΣ-ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
λοιπον
σημερα στο σπορτ + εχει ενα ωραιο 3ωρο
19:00 ΝΒΑ ΝΤΑΛΑΣ-ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
21:30 NBA+
ενω στην ερτ θα δειξει τον ιδιο αγωνα στη μια το βραδυ
λοιπον σημερα εχουμε
SUPERSPORT 1 03:30 ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA Σικάγο Μπουλς - Τορόντο Ράπτορς (Z)
Pierce
Dec 10 2006, 11:48
σημερα το πιατο εχει
20:00 Τορόντο Ράπτορς-Πόρτλαντ Τρέιντ Μπλέιζερς SS3
και
21:00 NBA+ σπορτ+
NBAholic
Dec 10 2006, 14:35
Nτέρμπι ουραγών σήμερα; Ας είναι, αν και τώρα τελευταία μας έχουν ταράξει στους Ράπτορς (τι νομίζουν, δε βλέπουμε αρκετή Ευρωλίγγα;
). Οι Μπλέιζερς έχουν 1-2 ανερχόμενους παίχτες, όπως ο Τζάρεντ Τζακ, που θέλω να δω.
patrickdrd
Dec 10 2006, 15:15
Γραφτείτε στο
sportbit να βρείτε την υγειά σας!
Έχει το παιχνίδι Suns-Nets, στο οποίο σημειώθηκαν
318 (!!!) πόντοι!
teneatis
Dec 10 2006, 17:31
Tο έχει και το DavkaBT
http://bt.davka.info/
Pierce
Dec 11 2006, 15:11
σημερα εχει
21:00 ΣΠΟΡ+: NBA+
02:30 ΣΠΟΡ+: ΝΒΑ ΤΟΡΟΝΤΟ-ΜΑΪΑΜΙ (Z)
ελεος πια με τους ραπτορς! 3 ή 4 φορα που τους δειχνουν? χαθηκε να δειξουν το νικς-σελτικς που ειναι την ιδια ωρα?????
Pierce
Dec 15 2006, 20:47
21:00 NBA+
21:15 NBA ACTION
στο σπορ+
αντε στο τσακ το προλαβα
Pierce
Dec 16 2006, 12:06
SUPER SPORT 1 03:00 ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA
Νιου Τζέρσεϊ - Ντιτρόιτ Πίστονς (Ζ)
ΣΠΟΡ+
20:45 NBA+
Pierce
Dec 17 2006, 14:07
today 22:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Χιούστον Ρόκετς SS3
Pierce
Dec 18 2006, 15:35
today the menu has
04:00 Ντένβερ Νάγκετς-Ουάσιγκτον Ουίζαρς ΣΠΟΡ+
liolias
Dec 18 2006, 23:30
Γουσταρω!!!Αυριο δεν εχουμε και σχολειο οποτε θα δω ματσακι!!Αλλα χωρις Καρμελο
Alexmei
Dec 19 2006, 11:23
εκλογές καθηγητών!
Εχω να κανω καποιες παρατηρησεις σχετικα με την εκπομπη με τα χαιλαιτ της καθε μερας.Δεν καταλαβαινω γιατι δειχνουν μονο το top5 των φασεων και οχι και τις 10.Επισης εκνευριζομαι οταν στις πρωτες θεσεις εχουν παντα Buzzer beater..Σημερα πχ ο Κιριλενκο εβγαλε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ασσιστ πισω απο την πλατη και ο Κρις Πολ καρφωσε στα μουτρα του Ντουαιτ Χαουαρντ,αλλα παλι στο 1 ηταν ενα εντυπωσιακο ομολογουμενως μπαζερ μπιτερ του Λι των Νικς στο ενα δεκατο αλλα σε καμια περιπτωση πιο θεαματικο απο τις συγκεκριμενες φασεις...
Τεσπα επισης μου κανει εντυπωση που στα International Highlights δειχνουν και φασεις του Αντονι Παρκερ των Ραπτορς που ειναι αμερικανος..
NBAholic
Dec 21 2006, 20:19
Δεν καταλαβαινω γιατι δειχνουν μονο το top5 των φασεων και οχι και τις 10.
Μάλλον οι 10 φάσεις τους βγαίνουν ακριβές, ενώ οι 5 όχι...Ας αναφέρουμε ότι μερικές φορές δείχνουν μόνο 3...
Επισης εκνευριζομαι οταν στις πρωτες θεσεις εχουν παντα Buzzer beater..
Αν ένα buzzer beater είναι δύσκολο και εντυπωσιακό ή γίνεται σε αγώνα πλέι οφ, ας μπει. Αλλά σουτ όπως αυτό το νικητήριο λέι απ του Μάρμπερι με τη Γιούτα (ο Οκούρ μόνο κόκκινο χαλί δεν του έστρωσε...Μάλλον επειδή δεν ξέρει να στρώνει χαλιά) είναι όντως κοροϊδία...
Τεσπα επισης μου κανει εντυπωση που στα International Highlights δειχνουν και φασεις του Αντονι Παρκερ των Ραπτορς που ειναι αμερικανος..
Eμένα πάλι μού φαίνεται περιττή η όλη ενότητα. Για την ακρίβεια, ετεροχρονισμένη. Δεν είμαστε πλέον στις εποχές όπου οι ξένοι ήταν αξιοπερίεργα. Φαντάζομαι ότι οι υπεύθυνοι προχώρησαν στη δημιουργία της ενότητας αυτής με στόχο την περαιτέρω διεθνή προώθηση της εκπομπής.
Η παλιά έκδοση του Action μου άρεσε περισσότερο. Το ΝΒΑ Theater, τα αφιερώματα, τα trivia questions, τα who's hot, τα rookie watch, όλα αυτά λείπουν ή υπάρχουν σε μικρές ποσότητες. Για να μην αναφερθώ στην κακογουστιά της "νεολαιοποίησης" της εκπομπής, με τους "ΝΒΑ Live" χαρακτήρες που τη συνοδεύουν, αντί για τους ζωντανούς παίχτες.
thrylos7
Dec 21 2006, 21:25
Μάλλον οι 10 φάσεις τους βγαίνουν ακριβές, ενώ οι 5 όχι...Ας αναφέρουμε ότι μερικές φορές δείχνουν μόνο 3...
...κι άλλες 4... καθώς πιέζει ο χρόνος και κόβεται η 1η... το' χω δει στις ειδήσεις...
Εμένα πάλι μ' αρέσει να βλέπω κάποιους ξένους...
NBAholic
Dec 22 2006, 01:25
A, ρε διάολε, α, ρε διάολε, τι κάθονται και δείχνουν στην @#$%ΝΕΤ στη θέση του Action, την τύχη μου μέσα!!!
Keyser_Soze
Dec 22 2006, 01:27
thrylos7
Dec 22 2006, 02:12
Nα μάθεις να παραπονιέσαι άλλη φορά για την εκπομπή...
Πέρα από την πλάκα, τί έγινε και βλέπουμε τώρα την "άλλη όψη" αντί για την άλλη πλευρά του ατλαντικού; (Για να μην παραπονιέστε για την έλλειψη κρύου... )
Pierce
Dec 22 2006, 14:11
ασχολιαστο το χθεσινο που εκανε η ερτ...
για σημερα 03:30 SS1: ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA Ντάλας Μάβερικς - Λ.Α. Κλίπερς (Ζ)
NBAholic
Dec 22 2006, 22:06
Τελικά το προέβαλαν με μια ώρα καθυστέρηση (ποιος ξέρει στη θέση τίνος).
Ντάλας Μάβερικς - Λ.Α. Κλίπερς
Ω, ναι, το περίφημο τάιμινγκ του Σούπερσπορτ: Ο Νοβίτσκι τραυματίας, οι Κλίπερς άκεφοι σαν τους προγόνους τους (Η έκφραση λέει "άκεφος σαν παίχτης των Κλίπερς", αλλά εδώ ταιριάζει τροποποιημένη), ματσάρα θα δούμε πάλι.
Εκτός κι αν έχουμε κανένα φαινόμενο σαν το Ντένβερ που έπαιξε εξαιρετικά για πρώτο ματς χωρίς το Μέλο και διαψευστώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.