Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ' ΕΣΚΑ - Α' ΟΜΙΛΟΣ 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
gspara
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.-ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ 1

ΤΥΦΩΝ ΑΣ-ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 1

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89-ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
loufer
Ήμασταν μια παρέα που τα μέλη της έπαιζαν σε διαφορετικές ομάδες, τα Σαββατοκύριακα μαζευόμασταν στο σπίτι ενός φίλου και σχολιάζαμε τα μπασκετικά τεκταινόμενα της εβδομάδας, με την γνωστή καυλάντα smile.gif. Έτσι απλά, αποφασίσαμε μια χρονιά να ακολουθήσουμε κοινή πορεία στην ομάδα του Γέρακα. Η κοινή αυτή πορεία ξεκίνησε από τη Γ΄Εσκα. Καταφέραμε και ανεβήκαμε στη Β΄. Περάσαμε αρκετές δύσκολες χρονιές, άλλες υπό το φάσμα του υποβιβασμού, άλλες να τερματίζουμε στη μέση της βαθμολογίας, άλλες στην 5άδα...Δυστυχώς, δεν είχαμε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ βοήθεια από το Δήμο. Με ελάχιστες προπονήσεις στο κλειστό και ακατάλληλες ώρες, θυμάμαι βγαίναμε και στο ανοιχτό πολλές φορές για να προσπαθήσουμε να προπονηθούμε. Η αλήθεια είναι ότι κόντεψε να μας λυγίσει αυτή η κατάσταση...Πρέπει να είμαστε ο μοναδικός Δήμος σε αυτή τη χώρα που να αδιαφορεί τόσο πολύ για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, αλλά αυτά είναι άλλη ιστορία.
Οι συντελεστές που οδήγησαν σε αυτήν την άνοδο είναι πολλοί, και όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους. Ας ξεκινήσω από όλους τους παίκτες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουν δώσει και την ψυχή τους, γιατί αυτή η παρέα κατάφερνε και μετέδιδε πάθος, υγεία και αγάπη για το άθλημα. Σειρά έχουν οι προπονητές που δέχθηκαν να μας κοουτσάρουν, να μας μεταδώσουν αυτά που θέλουν, να μας κάνουν καλύτερους αθλητές και να ανεχθούν τις παραξενιές, τους εγωισμούς και τις αδυναμίες μας. Ακολουθεί μετά η ΕΝΩΜΕΝΗ νέα διοίκηση μετά τη συγχώνευση...Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο Λουφόπουλο, το πρότυπό μου και ένα σπάνιο άνθρωπο, ο οποίος έχει δώσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ψυχή του, έχει ματώσει κυριολεκτικά την τσέπη του και το μόνο που τον ενδιέφερε ειλικρινά είναι να μας βλέπει χαμογελαστούς και αγαπημένους τρώγοντας σουβλάκια μαζί μας μετά τις νίκες αλλά και τις ήττες. Για το τέλος, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και τη γυναίκα μου, η οποία έχει σταθεί στο πλάι μου όλο αυτό τον καιρό, για να κάνω την ''ψυχοθεραπεία'' μου μέσω του μπάσκετ.
Υ.Γ.: Θα μπορούσα να αναφερθώ ονομαστικά για παίκτες, προπονητές και διοικήσεις, αλλά φοβάμαι ότι μπορώ να αδικήσω κάποιους ή να τους ξεχάσω. Παρακαλώ για την κατανόησή τους, εξάλλου κάποιοι γνωρίζουν ήδη στο πόσο έχουν συντελέσει σε αυτή την άνοδο wink.gif wink.gif wink.gif
erasitexnis
Από τη σελίδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Το Ανδρικό της Ολυμπιάδας Παπάγου οριστικά στα PLAY OFFS ανόδου Α´ ΕΣΚΑ.
Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β´ ΕΣΚΑ η Ολυμπιάδα νίκησε τον Πρωτέα με 68-61 και περνάει στη διαδικασία play offs ανόδου για την Α´ ΕΣΚΑ.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο ανδρικό τμήμα ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Ξεκινήσαμε με στόχο να εξασφαλίσουμε την παραμονή το νωρίτερο δυνατόν. Χάρη στη προσπάθεια όλων, και με την τεράστια συνεισφορά το αείμνηστου αγαπημένου μας Μένιου, τα καταφέραμε. Μετά ξεκίνησε η προσπάθεια για το καλύτερο μέσα από μεγάλες αντιξοότητες και εμπόδια.
Το χρωστάγαμε στο Μενιο ΜΑΣ και τα καταφέραμε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και προπονητές. Και συνεχίζουμε.
tarx_12
Μιας και τα περισσότερα κρίθηκαν για φέτος ας κάνω μια ανάλυση :

ΓΕΡΑΚΑΣ: Δίκαια πρώτος διαθέτει τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας τον Παντελιάδη και το δεύτερο καλύτερο πεντάρι τον Ασημένιο. Έδειξε συνέπεια, σοβαρότητα πήρε τα μεγάλα ματς και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : Γυμνασμένη όμαδα με μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο απο τον Γέρακα χωρίς όμως τον παίκτη ηγέτη που θα έδινε το πρωτάθλημα. Έκανε την κοιλιά της αλλά δείχνει πως είναι σε φόρμα και πολύ δύσκολα θα χάσει το τρένο της ανόδου. Δίκαια και αυτοί λοιπόν .

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : Μπερδεμένη ομάδα ,προσπαθεί να τρέξει να χτυπήσει στην δύναμη και διέθετει ενα σύνολο που νομίζω περισσότερο με έμφαση στο αμυντικό κομμάτι.Δεν μπορούσε να χτυπήσει τον Γέρακα καθώς δεν διαθέτει ψηλό να ματσάρει τον Ασημένιο.

ΕΦΟΑ ΣΠ ΛΟΥΗΣ : Τι να πεί κανείς για αυτήν την ομάδα? Διαθέτει τον καλύτερο άσσο σκόρερ Τριγάζη και το καλύτερο πεντάρι τον Λυκουρέση. Προβλήματα τραυματισμών πολλά φέτος που δεν έχουν σταματήσει. Διαθέτει ένα έμπειρο σύνολο που πραγματικά όσο απροπόνητο και αν είναι κερδίζει τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ: Ευχάριστη έκπληξη της χρονίας. Ένα καλοκουρδισμένο Σύνολο που αρέσκεται να παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Αρκετά προπονημένη ομάδα που δείχνει να ακολουθεί πιστά το πλάνο του Προπονητή της.

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη μια έκπληξη. έκανε τρομερό δεύτερο γύρο και διεκδίκησε μέχρι και τα μπαράζ. Υποσχόμενη ομάδα για το μελλον παρόλο που διαθέτει και μερικόυς γερόλυκους... Αυτοί κάνουν και την διαφορά.

ΠΡΩΤΕΑΣ : Μια γυμνασμένη ομάδα σωματικά , με πίεση αλλά χωρίς παραστάσεις από την κατηγορία. Ξεπέρασε το ταβάνι της και πιστεύω πρέπει να θεωρούν την χρονία άκρως πετυχημένη. Γρήγορο μπάσκετ αλλά δεν διέθεταν μεγάλη ποιότητα. Καμία απειλή στο ζωγραφιστό. Εδειξαν όμως ομάδα δεμένη, μια καλή παρέα που έπαιζε ο ένας για τον άλλον. Αυτό ήταν και το μυστικό τους. Θα χρειαστεί ενίσχυση στο 4 και στο 5 και ίσως πάει για μπαραζ του χρόνου.

ΘΡΑΚΕΣ : Σκέτη απογοήτευση. Παρωδία. Διαθέτει την πιο γεμάτη φροντ λαιν της κατηγορίας. Κεράτσας, Φωτής, Καρτάνος ,Αγγελόπουλος. Τετράδα φωτία και με σούτ όλοι. Το πρόβλημα ήταν στα γκαρντ. Δεν διέθετε κόντο για την κατηγορία αυτή. Με 2-3 καλούς παίκτες της Β εσκα στην περιφέρεια θα τους είχα για πολύ ψηλά! Λαθος σχειδιασμός το καλοκαίρι θεωρώ.Σκληρή ομάδα αλλά δεν μπορούσε στην περιφέρεια. του χρόνου τους περιμένω δυνατούς.

ΤΥΦΩΝΑΣ : Χειρότερο ρόστερ σε σχέση με πέρσι δεν δικαιούταν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Χωρίς άσσο και πεντάρι. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν και για να πέσουν όμως. Πρέπει να κάνουν ανανέωση μαλλον.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ : τον Ιούλιο άκουγα πάνε για άνοδο. Τώρα ακόμα δεν έχουν σωθεί μαθηματικά ακόμα αν δεν κάνω λάθος. Γυμνασμένη ομάδα έδειξε με πρόβλημα ποιότητας στο 5 κυρίως και αστάθεια μεγάλη στο σούτ. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να πέσουν. Άπειρος ο κουτς δείχνει να μαθαίνει τώρα. Είναι νέος και νομιζω θα πάει καλά αν ανανεώσει. Παίζει γρήγορο και σύγχρονο μπάσκετ με λίγο παραπάνω τύχη δεν θα είχε μπλέξει.

3 ΑΣΤΕΡΕΣ : Διαθέτουν έναν από τους καλύτερους μαζί με Ασημένιο και Λυκουρέση , τον Ντιφαντή. Δεν αξιοποιήθηκε μάλλον όπως θα έπρεπε. Δεν έχει βάθος και έχει μπλέξει αν και νομίζω θα σωθεί. Θέλουν ενίσχυση στο 4 και στον άσσο.

ΟΚΑΜ : Περίεργη ομάδα. Ανακατοσούρες, οι παίκτες μιλάνε παραπάνω από ότι θα πρέπει νομίζω. Ξεφεύγουν από το πλάνο του προπονητή. Διαθέτουν καλή φροντ λαιν αλλά στην περιφερεια τρικυμία. Απειρα παιδία που όμως αν ψηθουν θα έχουν να δώσουν.Δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ : Γυμνασμενη ομάδα , αλτηκά παιδιά , δεν έδειξαν συνέπεια, χάσανε κρίσιμα ματς. Μαλλον στερούνται εμπειρίας, όπως οι περισσότερες ομαδες. Οι πιο γυμνασμένες ομάδες πέφτουν ή δεν μπήκαν καν στα μπαράζ. αυτό δειχνει πως στην Β εσκα δεν παιζει ρόλο ο στίβος και το γυμναστήριο αλλά να μπορείς να βάλεις την μπαλα στο καλάθι. Αν δεν πας πάνω απο τους 65 πόντους εχεις πρόβλημα.Δεν ξέρω αν η ΕΦΟΑ θέλει το τελευταίο ματς και αν τους φτάνει για να σωθούν.

ΠΑΛΛΗΝΗ : Δεν έδεσε η μαγιά . Χειρότερη ομάδα απ όλες βάση του βαθμολογικού πίνακα. Σχεδιάζει για του χρόνου. Θελει 4 αρι και 5 αρι σίγουρα.

υγ: Εκφρέρω προσωπική άποψη όπως έζησα τα ματς... Σαν ένας απλός και ταπεινός φίλαθλος. Ελπιζω να μην παραξηθει κανείς.
erasitexnis
Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ την Μεγάλη Τετάρτη 27/4 και ώρα 20:15, στο Κλειστό Γήπεδο Παπάγου, τιμά τη μνήμη των αθλητών Απόστολου Τσαούση και Μενέλαου Βασάκη, που πρόωρα και τραγικά έφυγαν από κοντά μας. Με τιμητική παρουσία και ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, στον οποίο αγωνίστηκαν στο παρελθόν ο Απόστολος και ο Μένιος.


daniel10
25 AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 46 21-4-0


2) ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 45 20-5-0
3) ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 44 19-6-0
4) ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 41 16-9-0
5) ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ 40 15-10-0

6) ΑΟ ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ 38 13-12-0
7) ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ 37 12-13-0
8) ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 36 11-14-0
9) ΤΥΦΩΝ ΑΣ 35 10-15-0
10) ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 34 9-16-0

11) ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 34 9-16-0
12) ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 33 8-17-0

13) ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 33 8-17-0
14) ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 29 4-21-0
Ade
QUOTE (tarx_12 @ Apr 15 2016, 16:44 ) *
Μιας και τα περισσότερα κρίθηκαν για φέτος ας κάνω μια ανάλυση :.................................



από όσα είδαμε κ από όσα "ακούσαμε"... κ χωρίς παρεξήγηση

γκρουπ 1

Γερακας ....δικαια πρώτος Κολώνα Ασημενιος με διαφορά το καλύτερο πενταρι - για τον Παντελιάδη τι να πούμε ... έκαναν την διαφορά.. αλλά να μην ξεχνάμε , Αρτουσενκο - Πανταζή- Λουφο και τουλαχιστον 3-4 ακομη εμπειρα παιδιά .
απλά άποψη μου θα πρέπει να το δουν και λιγο πιο βαθειά εκεί στο γερακα ,, θυμαται κάποιος να επαιξε κάποιος καλός πιτσιρικάς ??? επαιζαν 2- 3 μικροι που απλά πατουσαν παρκε κ εβγαιναν ,,,γένικά ηλικίες απο 35 -40 ...Επίσης ταπεινη μου αποψη είναι λιγο υπερβολή να θέλεις εναν Παντελιάδη για να ανέβεις απο Β ΕΣΚΑ ..Γ ΕΣΚΑ .. Δ ΕΣΚΑκτλπ

ηλιουπολη ... ομάδα που στηθηκε για άνοδο ,,,,απο οτι έχουμε ακούσει κ με καλό budget ...συμφωνω γεματη κ καλή ομαδα ..λιγο light ομως στο δυνατό παιχνιδι... το νο 4 σουπερ παικτης ,σπανος ,,,νομίζω βαρομετρο η αποδοση του για την ομαδα και καλός προπονητης που δειχνει να το ψαχνει

αγιοι ... πραγματι αδυναμια στο 5 κυρίως επιθετικά, μαχητικη ομάδα , δειχνει να ειναι παντα διαβασμενη αν και εχει πολλούς απειρους πιτσιρικαδες εβρισκαν τον τροπο να παρουν τα παιχνιδια ...πολλα στο ποντο ...νομιζω α γυρο εκαναν ενα σερι 11 ή 12 -0 νομιζω πηγαν πολυ πιο πάνω απο οτι στοχευαν κυρίως λόγω της ποιοτητας του μωραιτη που έλειψε σε καποια σημαντικά παιχνιδια που χαθηκαν κ της εμπειρίας του coach


γκρουπ 2
εφοά ... πολυ καλοί παίκτες ... καλο παρεάκι που παρεμεινε μεχρι τελους αν και ειχαν ασταθεια προπονητική ,,,σταθερή αξία σαν ομαδα ...δικαια στα play off ...αν εβρισκαν και επιπελον ενέργεια απο καποιους μικρους θα ειχαν αποφυγει καποιες ηττες...Τριγαζης Λυκουρεσης τι να πουμε για αυτούς...
κατι πρέπει να γινει και με το θεμα προπονητη ..μεγαλωσε αρκετα ο γιγαντας σεντουκας

ολυμπιαδα ... νομιζω οτι το ροστερ ηταν σιγουρα για play off ...ελευθερο ωραιο μπασκετ ..επειδη όμως υπαρχει κα το αποτελεσμα απλά θελει λιγουλακι μαζεμα την κρισιμη ωρα ...πολύ τρίποντο ΄...προπονημενη αθλητικη ομαδα


γκρουπ 3
κυψελιακος ... εκπληξη του πρωταθληματος ... καλοι πακτες καλη παρεα ...επαιζαν παντα αυτό που μπορουσαν κ μπράβο τους...

πρωτεας , πολυ ενεργεια και μαχητικοτητα , οχι πολυ ποιοτητα , πηγαν πολυ καλα ,εχουν μελλον ...νομιζω κ αυτοι πηγαν πιο ψηλα απο όσο περιμεναν


θρακες ... 2 πολυ καλοι παικτες ...καρτανος - κερατσας ... καλή καθοδηγηση απο παγκο ...μεγαλη αδυναμια στην περιφερεια ..πρεπει και εκει να βρουν ενεργεια


τυφωνας ... ,νομιζω επιτυχια που καταφερε να σωθεί τελικά ετσι πως εξελιχθηκε ,,,ειχαμε ακουσει οτι ειχε πάρει ενα καλο πενταρι που δεν επαιξε ποτε νομιζω και περιεργο γενικα το παιχνιδι τους σε αμυνα κ επιθεση... γενικά πρεπει να το δουν απο την αρχη το θεμα εκει ...

ζωγραφος ... συμφωνω περιεργο ροστερ εδειχεν να μην υπάρχει χημεια καi απειρια του coach
...εχουν καποιους καλους παικτες βαση να στήσουν την ομάδα ξανα

3 αστερεσ πραγματι ντυφαντης ειναι απο τα καλυτερα πενταρια σε β εσκα και Α ΕΣΚΑ , τους ελειπε γενικα η ποιοτητα σε όλες τις θεσεις αλλά ήταν παντα μαχητικοι ...νομιζω δεν αξίζουν να πέσουν

γκρουπ 4
μαρκοπουλο ...ξεκινησε σχετικά καλά κ σιγα σιγα εδειχναν να διαλυονται ,,,εχουν 3-4 καλές μοναδες αλλα προφανως υπάρχουν αλλα πιο βαθειά θεματα ...

οκαμ πραγματι τριπλετα ψηλων καπετανος -παπαγιαννακος -βλαχος πολυ καλή ,,,,αδυναμια μεγαλη στην περιφερια ,μαχητικοι όμως ...μπλα μπλα στους αγωνες φουλ

παλληνη ...εμειναν απο βενζινη εκεί ...έλειψε η ενεργεια ...τι να κανει ο γυφτοκωστας κ ο πλαγιαννακος μονοι τους,,,,θελανε 3-4 μικρους να τους συμπληρωσουν
gspara
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 2

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ(23/4) 2
harden
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
Να κάνει το 2-0 θέλει η Ηλιούπολη για να τους ξανασυναντήσει στα πλέι οφ και να θέλει 1 νίκη.

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
Νίκη απέναντι σ ένα αδιάφορο αντίπαλο για να σωθεί.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
Το Μαρκόπουλο θέλει την νίκη για εξαντλήσει τις πιθανότητες του για παραμονή απέναντι σ έναν αδιάφορο αντίπαλο που έχει καταλήξει 4ος και περιμένει τα πλέι οφ.

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1
Θάνατος σου ή ζωή μου.Ο νικητής ελπίζει ο χαμένος πέφτει. Πάω με την έδρα.

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
Υπέρ της έδρας σ ένα αδιάφορο παιχνίδι.

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
Άσσος δαγκωτος στην καλύτερη ομαδα τους Αγίους.

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Στους πρωταθλητές ένα προβάδισμα.
tarx_12
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
το βλέπω ντέρμπι νομίζω η Ολυμπιάδα θα πάει να κλέψει το μάτς

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
Νίκη απέναντι σ ένα αδιάφορο αντίπαλο για να σωθεί.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2
Το Μαρκόπουλο εχει πεσει ηδη , χασει κερδίσει

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1
ματς με πολυ παρασκηνιο πιστευω

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 2
σε φορμα ο κυψελιακος με τρομερο δευτερο γυρο

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
Άσσος δαγκωτος στην καλύτερη ομαδα τους Αγίους.

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Στους πρωταθλητές ένα προβάδισμα.
[/quote]
all_about_basket
από όσα είδαμε κ από όσα "ακούσαμε"... κ χωρίς παρεξήγηση

γκρουπ 1

Γερακας ....δικαια πρώτος Κολώνα Ασημενιος με διαφορά το καλύτερο πενταρι - για τον Παντελιάδη τι να πούμε ... έκαναν την διαφορά.. αλλά να μην ξεχνάμε , Αρτουσενκο - Πανταζή- Λουφο και τουλαχιστον 3-4 ακομη εμπειρα παιδιά .
απλά άποψη μου θα πρέπει να το δουν και λιγο πιο βαθειά εκεί στο γερακα ,, θυμαται κάποιος να επαιξε κάποιος καλός πιτσιρικάς ??? επαιζαν 2- 3 μικροι που απλά πατουσαν παρκε κ εβγαιναν ,,,γένικά ηλικίες απο 35 -40 ...Επίσης ταπεινη μου αποψη είναι λιγο υπερβολή να θέλεις εναν Παντελιάδη για να ανέβεις απο Β ΕΣΚΑ ..Γ ΕΣΚΑ .. Δ ΕΣΚΑκτλπ

ηλιουπολη ... ομάδα που στηθηκε για άνοδο ,,,,απο οτι έχουμε ακούσει κ με καλό budget ...συμφωνω γεματη κ καλή ομαδα ..λιγο light ομως στο δυνατό παιχνιδι... το νο 4 σουπερ παικτης ,σπανος ,,,νομίζω βαρομετρο η αποδοση του για την ομαδα και καλός προπονητης που δειχνει να το ψαχνει.πολύ δουλεμενη σοβαρή ομάδα, μπράβο τους. Σπανός,Μαντάς,Ανθής κορυφαίοι ,δεν χάνει την άνοδο θεωρώ.

αγιοι ... πραγματι αδυναμια στο 5 κυρίως επιθετικά, μαχητικη ομάδα , δειχνει να ειναι παντα διαβασμενη αν και εχει πολλούς απειρους πιτσιρικαδες εβρισκαν τον τροπο να παρουν τα παιχνιδια ...πολλα στο ποντο ...νομιζω α γυρο εκαναν ενα σερι 11 ή 12 -0 νομιζω πηγαν πολυ πιο πάνω απο οτι στοχευαν κυρίως λόγω της ποιοτητας του μωραιτη που έλειψε σε καποια σημαντικά παιχνιδια που χαθηκαν. Πολύ καλός ο κοουτς κατ εμέ. Παπαδόπουλος,Βιδάκης,Ρομποτης. Αξίζει την άνοδο ως 3 ομάδα αν ανεβουν 3


γκρουπ 2
εφοά ... πολυ καλοί παίκτες ... καλο παρεάκι που παρεμεινε μεχρι τελους αν και ειχαν ασταθεια προπονητική ,,,σταθερή αξία σαν ομαδα ...δικαια στα play off ...δεν δουλευουν συστηματικα ολη την χρονια και τετοια εποχη παντα έχουν θεμα.Αποτελείται από 7-8 καλους παίκτες για την κατηγορία εμφανως όμως στην δύση τους. Τριγάζης-Λυκουρέσης-Τσιωμος-βλαχονατσιος-Αντωνοπουλος-Ανδρεου-Αναγνωστοπουλος καθε χρονο χωρις να κανουν το κατι παραπανω. όντως στον πάγκο θα έχουν θεμα.

ολυμπιαδα ... νομιζω οτι το ροστερ ηταν σιγουρα για play off ...ελευθερο ωραιο μπασκετ ..επειδη όμως υπαρχει κα το αποτελεσμα απλά θελει λιγουλακι μαζεμα την κρισιμη ωρα ...πολύ τρίποντο ΄...προπονημενη αθλητικη ομαδα.Ωραιο μπασκετ.
Βιτσιος,Ανδρουλακης,Παλαιοκρασσας κορυφαιοι.


γκρουπ 3
κυψελιακος ... εκπληξη του πρωταθληματος ... καλοι πακτες καλη παρεα ...επαιζαν παντα αυτό που μπορουσαν κ μπράβο τους...
χρονης,καναβος

πρωτεας , πολυ ενεργεια και μαχητικοτητα , οχι πολυ ποιοτητα , πηγαν πολυ καλα ,εχουν μελλον ...νομιζω κ αυτοι πηγαν πιο ψηλα απο όσο περιμεναν. ολοι στο ιδιο επιπεδο, μαχητες


θρακες ... 2 πολυ καλοι παικτες ...καρτανος - κερατσας ... καλή καθοδηγηση απο παγκο ...μεγαλη αδυναμια στην περιφερεια ..πρεπει και εκει να βρουν ενεργεια.Κεράτσας,Φωτης,Καρτανος.


τυφωνας ... ,νομιζω επιτυχια που καταφερε να σωθεί τελικά ετσι πως εξελιχθηκε ,,,ειχαμε ακουσει οτι ειχε πάρει ενα καλο πενταρι που δεν επαιξε ποτε νομιζω και περιεργο γενικα το παιχνιδι τους σε αμυνα κ επιθεση... γενικά πρεπει να το δουν απο την αρχη το θεμα εκει ...ριζικη ανανεωση, Ροιδης σταθερη αξια

ζωγραφος ... συμφωνω περιεργο ροστερ εδειχεν να μην υπάρχει χημεια καi απειρια του coach
...εχουν καποιους καλους παικτες βαση να στήσουν την ομάδα ξανα.Ριζικη ανανεωση

3 αστερεσ πραγματι ντυφαντης ειναι απο τα καλυτερα πενταρια σε β εσκα και Α ΕΣΚΑ , τους ελειπε γενικα η ποιοτητα σε όλες τις θεσεις αλλά ήταν παντα μαχητικοι ...νομιζω δεν αξίζουν να πέσουν.Δυσκολα τα επομενα χρονια. χωρις γηπεδο με τι γηπεδο χαλι μαυρο

γκρουπ 4
μαρκοπουλο ...ξεκινησε σχετικά καλά κ σιγα σιγα εδειχναν να διαλυονται ,,,εχουν 3-4 καλές μοναδες αλλα προφανως υπάρχουν αλλα πιο βαθειά θεματα ...

οκαμ πραγματι τριπλετα ψηλων καπετανος -παπαγιαννακος -βλαχος πολυ καλή ,,,,αδυναμια μεγαλη στην περιφερια ,μαχητικοι όμως ...μπλα μπλα στους αγωνες φουλ.Βλαχος , Παπαγιαννακος κριμα να πεσουν

παλληνη ...εμειναν απο βενζινη εκεί ...έλειψε η ενεργεια ...τι να κανει ο γυφτοκωστας κ ο πλαγιαννακος μονοι τους,,,,θελανε 3-4 μικρους να τους συμπληρωσουν.
[/quote]




ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2


ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1


ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1


ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2

filologos
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ(23/4) 2
Ade
QUOTE (filologos @ Apr 21 2016, 16:11 ) *
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ-ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 2

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ(23/4) 2



PLAY OFF
9/5 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΕΦΟΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

12/5 ΕΦΟΑ - ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
all_about_basket
Δύσκολο να κερδίσει η Ολυμπιας Παπαγου 3 συνεχώμενα παιχνίδια από την Ηλιούπολη.
Το άλλο ζευγάρι και αυτό εχει φαβορί τους Αγιους Αναργυρους καθότι οπως διαβαζω και εδω μεσα λογικά η Εφοα δεν θα μαζευτει στις διακοπες οποτε προβλεπω 2 σερι νικες των Αγιων
Ref1981
Ο Α.Ο.Λεοντείου συνεχίζει τις δοκιμές αθλητών για το ανδρικό τμήμα στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού Νειγύ 17 στον τρίτο όροφο!!! Πληροφορίες στο 6973983745
tekton
Στον αγώνα ΕΦΟΑ - ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ νίκησε η ΕΦΟΑ 74-67 σε ένα παιχνίδι που στα τελευταία 2 λεπτά η ΕΦΟΑ ανέτρεψε διαφορά 8-10 πόντων υπέρ των Αγίων.
shanti
ΕΦΟΑ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 74-67

Ισοφάριση της ΕΦΟΑ στο 2-2 και 5ο ματς τη Δευτέρα στην έδρα των Αγίων.

Νευρικό και άστοχο το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με τους Αγίους να είναι μπροστά στην ανάπαυλα με 2 πόντους.
Από τα μισά της 3ης περιόδου και αφού ευστόχησαν σε όλα τα σουτ τους οι Άγιοι προηγούνταν σταθερά με 5-7 πόντους. Σχεδόν 3 λεπτά πριν το τέλος με τρίποντο του Βιδάκη η διαφορά πήγε στους 9. Και ενώ λόγω της μεγάλης αστοχίας της ΕΦΟΑ που δεν είχε λύσεις εύκολα επιθετικά μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι νόμιζαν ότι το ματς δε γυρίζει εύκολα, με σκληρή άμυνα και βάζοντας 2 τρίποντα ο Βλαχονάτσιος κυρίως κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 2 πόντους (69-67) στα 32'' δεύτερα πριν τη λήξη.

Μέτα το τάιμ-αουτ οι Άγιοι προσπάθησαν με τρίποντο του Βιδάκη από την κορυφή να περάσουν μπροστά που όμως τελικά ήταν άστοχο. Και εκεί έγινε η φάση του αγώνα και ίσως και της χρονιάς! Η ΕΦΟΑ παίρνει το ριμπάουντ και ενώ οι Άγιοι πιέζουν για να κλέψουν, η μπάλα φτάνει στο τρίποντο δεξιά στον πιο μικρό παίχτη της ΕΦΟΑ με το νούμερο 16 (14-15 χρονών), ο οποίος πριν προλάβουν να του κάνουν φάουλ, σηκώνεται με κρύο αίμα πατώντας και λίγο τη γραμμή και μέσα! 71-67! biggrin.gif

Στα επόμενα 15'' που μένανε μετά από την επαναφορά κλέβει την μπάλα and the game is over!

Ένα ματς χωρίς μεγάλη ποιότητα αλλά τελικά με άγρια ομορφιά και απρόσμενο τέλος. Δυναμικές μάχες επίσης και άπειρο ξύλο με τους διαιτητές να είναι αρκετά ανεκτικοί. tongue.gif
all_about_basket
Χθες είπα να δω Β ΕΣΚΑ και άφησα το ματς της πεύκης . Όπως γράφει και ο φίλος το ματς είχε πολύ δύναμη και λιγότερο ποιότητα . Δυο διαφορετικές ομάδες χθες στο Μαρούσι λοιπόν . Οι άγιοι γυμνασμένοι αλλά εμφανώς υστερούσαν σε επιθετικό τάλεντο σε σχέση με τους παίκτες του απίστευτου πλέον Δημήτρη Σεντουκα . Οι άγιοι έδειχναν ότι θα πάρουν το ματς όμως ο σεντουκας με τρικ απέσυρε τον Λυκούρεση και πέρασε δίδυμο στους ψηλούς Βλαχονατσιο και Ανδρεου . Έτρεξε και βρήκε λύσεις .οι άγιοι έπαθαν μπλακ αουτ δεν μπορούσαν να βάλουν καλάθι , με αποκορύφωμα ένα απίστευτο σκηνικό . Ο σεντούκας έβαλε έναν μικρό μια σταλιά άνθρωπο στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα , κερδίζει την αμυνα και ξαφνικά ο πιτσιρικάς πιάνει την μπάλα και την σουτάρει ! Ένα γήπεδο στο πόδι με αυτό το καλάθι! Ωραία στιγμή το χειροκρότημα των φίλων των Αγίων στον πιτσιρικά !Για μένα προβάδισμα οι Άγιοι.Κορυφαιοι Ρομποτης ,Βιδακης , Βλαχονατσιος, Λυκουρέσης .Αρκετος μπασκετοκοσμος στο γήπεδο και ο Βασίλης Μουρατος του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από την ομάδα των Αγίων Αναργυρων .
all_about_basket
16/05/2016 21:30 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
derby βλέπω εδώ νομίζω όμως το πιο οργανωμενο σωματειο θα προχωρησει στην διοργανωση. Οριακό άσσο με 1 ποντο.
Ade
QUOTE (all_about_basket @ May 16 2016, 16:25 ) *
16/05/2016 21:30 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
derby βλέπω εδώ νομίζω όμως το πιο οργανωμενο σωματειο θα προχωρησει στην διοργανωση. Οριακό άσσο με 1 ποντο.



ΑΓΙΟΙ - ΕΦΟΑ 81-73 , ημιχρ 46 -28

καταιγιδα η αγιοι στο α ημιχρονο εφτασε η διαφορα και τους 22 ποντους για να κλεισει στους 18 το πρωτο, οι αγιοι απολυτα διαβασμενοι στην αμυνα κ προετοιμασμενοι ωραιο μπασκετ μπροστα κ αποτελεσματικοι,,, στο β ημιχρονο ο εγωισμος του τριγαζη κ το ταλεντο του εσωσαν την εφοα απο διασυρμο ,,,με τριποντες βομβες ,,κρεμασμενοι οι παικτες των αγιων πανω του κρατησε την διαφορα στους 10-12 ... ο λυκουρεσης πνιγηκε μεσα στην αμυνα των αγιων ,,,αντωνοπουλος προσπαθησε,,, απο αγιους το 4 εφηβος εξαιρετικος κ ο ψηλος κερδισε ολες τις μαχες με λκουρεση ,,,ολοι πολυ καλοι ,,, ομαδα με μελον που φαινεται οτι δουλευει ,,, coach που δουλευει κ καθοδηγει την ομαδα με την πιτσικαρια ,,,δικαια στον τελικο οπου θα παιξει με την ηλιουπολη 50% -50%
gspara
HΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΙ 53-41 (18-13,30-21,42-28,53-41).

Κακο παιχνιδι στο κλειστο της Ηλιούπολης με την γηπεδουχο ομαδα να κερδιζει κατά κρατος τους Αγιους και να παιρνει ανετα κεφαλι στην σειρα των τελικων(2-1).
Οι Αγιοι πνιγηκαν στην πολύ καλη αμυνα της Ηλιούπολης και ειδικα στην 2η και 3η περιοδο εχασαν εντελως τον δρομο για το καλαθι,σημειωνοντας μολις 8 και 7 ποντους αντιστοιχα.

Μονο η 1η περιοδος ειχε κοντρα,αλλα και παλι η Ηλιουπολη με τον Σπανο να κανει δυναμικο ξεκίνημα καταφερε να την κλεισει στο +5 με χαιλαιτ 3ποντο-μπαζερ του νεοεισελθοντα Κριεκουκη από το κεντρο.
Από την 2η περιοδο οι γηπεδούχοι εκλεισαν τους διαδρομους και την δημιουργια σε Μωραιτη-Δουρουντους και με κορυφαιο τον Παναγιωτη Μαντα να κυριαρχει στο ζωγραφιστο,ανεβαζε σταδιακα την διαφορα μεχρι και το 46-28 στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου.

Η σειρα μεταφερεται τωρα στο Καματερο,εκει που ελπιζουμε να δουμε διαφορετικούς τους Αγιους.
Ade
QUOTE (gspara @ May 20 2016, 00:16 ) *
HΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΙ 53-41 (18-13,30-21,42-28,53-41).

Κακο παιχνιδι στο κλειστο της Ηλιούπολης με την γηπεδουχο ομαδα να κερδιζει κατά κρατος τους Αγιους και να παιρνει ανετα κεφαλι στην σειρα των τελικων(2-1).
Οι Αγιοι πνιγηκαν στην πολύ καλη αμυνα της Ηλιούπολης και ειδικα στην 2η και 3η περιοδο εχασαν εντελως τον δρομο για το καλαθι,σημειωνοντας μολις 8 και 7 ποντους αντιστοιχα.

Μονο η 1η περιοδος ειχε κοντρα,αλλα και παλι η Ηλιουπολη με τον Σπανο να κανει δυναμικο ξεκίνημα καταφερε να την κλεισει στο +5 με χαιλαιτ 3ποντο-μπαζερ του νεοεισελθοντα Κριεκουκη από το κεντρο.
Από την 2η περιοδο οι γηπεδούχοι εκλεισαν τους διαδρομους και την δημιουργια σε Μωραιτη-Δουρουντους και με κορυφαιο τον Παναγιωτη Μαντα να κυριαρχει στο ζωγραφιστο,ανεβαζε σταδιακα την διαφορα μεχρι και το 46-28 στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου.

Η σειρα μεταφερεται τωρα στο Καματερο,εκει που ελπιζουμε να δουμε διαφορετικούς τους Αγιους.

Αν και δεν εχω εικονα απο το σκορ φαινεται οτι ηταν πολυ κακο παιχνιδι δεν νομιζω η ηλιουπολη να ειναι ευχαριστημενη με 53 ποντους στο γηπεδο της κ οι 3 με μπαζερ απο το κεντρο μαλλον κ οι αγιοι θα προσπαθησαν πολυ τουλαχιστον στην αμυνα. Κ μην ξεχνας οτι οι αγιοι με πιο μικρο ροτεσιον για αγωνες ντερμπυ απο ηλιουπολη, εχουν παιξει 4 παιχνιδια σε δεκα μερες . αυτο ειναι απο τις αδικιες του συστηματος η ηλιουπολη δεκα μερες εκανε προετοιμασια για αυτο το παιχνιδι ...για να δουμε τη συνεχεια
gspara
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 77-56 (25-18,41-26,62-45,77-56).

Αλλαγη σκηνικου στο κλειστο του Καματερου,με τους Αγιους να αποδιδουν πολύ ωραιο μπάσκετ,να επικρατουν κατά κρατος της Ηλιούπολης και να ισοφαριζουν την σειρα των τελικων σε 2-2.
Χαρακτηριστικα στην 1η περιοδο οι Αγιοι πετυχαν 25 ποντους,ενω στην Ηλιουπολη ειχαν πετυχει 28 σε 3 περιοδους!!!!
Το ματς κριθηκε ουσιαστικα στην 2η περιοδο,οταν η πολύ καλα διαβασμενη αμυνα των Αγιων κρατησε την Ηλιουπολη στους 8 ποντους,με τους 3 μαλιστα να προερχονται από 3ποντο του Κωτσοπουλου στην ληξη του ημιχρονου!!!!

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ....ΜΩΡΑΙΤΗΣ-ΒΙΔΑΚΗΣ-ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΠΟΤΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...........ΣΠΑΝΟΣ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ-ΜΑΝΤΑΣ

Ο κοουτς Σουρμελής αυτή την φορα ξεκινησε τον Ρομποτη στην 5αδα και ο εμπειρος φοργουορντ τον αποζημιωσε με μια σεληνιασμενη 1η περιοδο(10 ποντοι με 2 τριποντα) βαζοντας ουσιαστικα πρωτος το νερο στο αυλακι.
Ο Μαντας ξεκινησε ασχημα με ατσαλα τελειώματα,αλλα η Ηλιουπολη βρηκε λυσεις από το 3ποντο(Σπανος 2-Τσιακος 1) και εμεινε προσωρινα κοντα στο σκορ....19-18.

Η 1η περιοδος εκλεισε με 2 τριποντες βομβες από τον εκπληκτικο και θρασυτατο νεαρο Χαραλαμπους shot.gif !!!!

Στην 2η περιοδος η Ηλιουπολη ηπιε θαλασσα απέναντι στην πολύ καλη αμυνα των Αγιων και πετυχε μολις 2 ποντους σε 6 λεπτα(36-20).
Οι γηπεδούχοι βρηκαν εξτρα λυσεις από τους Παππα-Δημοπουλο σε αυτή την περιοδο.

Με ψυχολογικη ωθηση το 3ποντο του Κωτσοπουλου στην κορνα του 1ου ημιχρονου(41-26) η Ηλιουπολη μπηκε στην 3η περιοδο με διαθεση ανατροπης.
Ο Μαντας επιτελους εμφανιστηκε(αποντος στο 1ο) και με την βοηθεια του Τσιακου εδωσαν καποιες λυσεις στους φιλοξενουμενους.
Με τον Σπανο όμως σε κακη βραδια,δεν μπορεσαν να μειωσουν περισσοτερο από το 51-41.

Ο ασταμάτητος στην 3η περιοδο Μωραΐτης με την βοηθεια του Παπαδοπουλου επανεφεραν την διαφορα στα επίπεδα των 15-17 ποντων.
Το 3ποντο του Δημοπουλου στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου(65-45) εβαλε οριστικα ταφοπλακα στις οποιες προσδοκίες της Ηλιούπολης,με την διαφορα να φτανει στην μεγιστη τιμη της(75-48)!!!!

Από τους Αγιους διακριθεντες ΟΛΟΙ οι παιχτες που αγωνιστηκαν.Στην πρωτη σειρα Μωραΐτης-Χαραλάμπους-Παπαδόπουλος και ο Ρομποτης της 1ης περιοδου.
Από την πολύ κακη Ηλιουπολη απλα παλεψαν Τσιακος-Κωτσοπουλος.
Ade
QUOTE (gspara @ May 24 2016, 00:02 ) *
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 77-56 (25-18,41-26,62-45,77-56).

Αλλαγη σκηνικου στο κλειστο του Καματερου,με τους Αγιους να αποδιδουν πολύ ωραιο μπάσκετ,να επικρατουν κατά κρατος της Ηλιούπολης και να ισοφαριζουν την σειρα των τελικων σε 2-2.
Χαρακτηριστικα στην 1η περιοδο οι Αγιοι πετυχαν 25 ποντους,ενω στην Ηλιουπολη ειχαν πετυχει 28 σε 3 περιοδους!!!!
Το ματς κριθηκε ουσιαστικα στην 2η περιοδο,οταν η πολύ καλα διαβασμενη αμυνα των Αγιων κρατησε την Ηλιουπολη στους 8 ποντους,με τους 3 μαλιστα να προερχονται από 3ποντο του Κωτσοπουλου στην ληξη του ημιχρονου!!!!

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ....ΜΩΡΑΙΤΗΣ-ΒΙΔΑΚΗΣ-ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΠΟΤΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...........ΣΠΑΝΟΣ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ-ΜΑΝΤΑΣ

Ο κοουτς Σουρμελής αυτή την φορα ξεκινησε τον Ρομποτη στην 5αδα και ο εμπειρος φοργουορντ τον αποζημιωσε με μια σεληνιασμενη 1η περιοδο(10 ποντοι με 2 τριποντα) βαζοντας ουσιαστικα πρωτος το νερο στο αυλακι.
Ο Μαντας ξεκινησε ασχημα με ατσαλα τελειώματα,αλλα η Ηλιουπολη βρηκε λυσεις από το 3ποντο(Σπανος 2-Τσιακος 1) και εμεινε προσωρινα κοντα στο σκορ....19-18.

Η 1η περιοδος εκλεισε με 2 τριποντες βομβες από τον εκπληκτικο και θρασυτατο νεαρο Χαραλαμπους shot.gif !!!!

Στην 2η περιοδος η Ηλιουπολη ηπιε θαλασσα απέναντι στην πολύ καλη αμυνα των Αγιων και πετυχε μολις 2 ποντους σε 6 λεπτα(36-20).
Οι γηπεδούχοι βρηκαν εξτρα λυσεις από τους Παππα-Δημοπουλο σε αυτή την περιοδο.

Με ψυχολογικη ωθηση το 3ποντο του Κωτσοπουλου στην κορνα του 1ου ημιχρονου(41-26) η Ηλιουπολη μπηκε στην 3η περιοδο με διαθεση ανατροπης.
Ο Μαντας επιτελους εμφανιστηκε(αποντος στο 1ο) και με την βοηθεια του Τσιακου εδωσαν καποιες λυσεις στους φιλοξενουμενους.
Με τον Σπανο όμως σε κακη βραδια,δεν μπορεσαν να μειωσουν περισσοτερο από το 51-41.

Ο ασταμάτητος στην 3η περιοδο Μωραΐτης με την βοηθεια του Παπαδοπουλου επανεφεραν την διαφορα στα επίπεδα των 15-17 ποντων.
Το 3ποντο του Δημοπουλου στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου(65-45) εβαλε οριστικα ταφοπλακα στις οποιες προσδοκίες της Ηλιούπολης,με την διαφορα να φτανει στην μεγιστη τιμη της(75-48)!!!!

Από τους Αγιους διακριθεντες ΟΛΟΙ οι παιχτες που αγωνιστηκαν.Στην πρωτη σειρα Μωραΐτης-Χαραλάμπους-Παπαδόπουλος και ο Ρομποτης της 1ης περιοδου.
Από την πολύ κακη Ηλιουπολη απλα παλεψαν Τσιακος-Κωτσοπουλος.


Συμφωνω απόλυτα με τα παραπανω ,αμυνα για σεμιναριο οι Αγιοι,το εντυπωσιακο ειναι οτι ολοι μικροι κ μεγάλοι της ομάδας ακολουθησαν πιστα το αμυντικο πλάνο του coach Σουρμελή που ήταν η βαση για την νικη. Πολύ καλη κινηση στην επίθεση ,ευστοχια κ στοχευμενες επιλογες . Ενταση στον παγκο της ηλιουπολης κατα την διάρκεια του αγωνα κ στο τελος ειδικα ανάμεσα στον coach κ στον νο6 . σιγουρα η ηλιούπολη θα αντιδράσει την Πέμπτη στην εδρα της κ θα είναι ενα πολυ δυνατό παιχνιδι.
loufer
Μεγάλη νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Σουρμελή ένεκα της διαφοράς, με αποτέλεσμα το τελευταίο παιχνίδι για την άνοδο να παίρνει τον χαρακτήρα του απόλυτου ντέρμπι! Σε αυτό το παιχνίδι θα μετρήσουν οι προσωπικότητες...
gspara
QUOTE (loufer @ May 24 2016, 11:37 ) *
Μεγάλη νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Σουρμελή ένεκα της διαφοράς, με αποτέλεσμα το τελευταίο παιχνίδι για την άνοδο να παίρνει τον χαρακτήρα του απόλυτου ντέρμπι! Σε αυτό το παιχνίδι θα μετρήσουν οι προσωπικότητες...

Σωστα.Και εγω περιμενω αμφιρροπη μαχη και κλειστο παιχνιδι.Σιγουρα η Ηλιουπολη δεν θα παρουσιασει την χθεσινη εικονα,αλλα ουτε και οι Αγιοι θα εχουν την αποδοση του 1ου αγωνα.
Από την Ηλιουπολη μου προκαλει απορια η μικρη χρησιμοποιηση του Ανθη.
gspara
Ade
http://www.sportsonair.gr/index.php/compon...giroi-ilioupoli

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΣΑΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
NoExcuses
ΕΦΟΑ 99
Ολυμπιάδα 80

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Αντερριώτης

Δεκάλεπτα: 23-15, 50-44, 74-57, 99-80.

ΕΦΟΑ (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 11, Βλαχονάτσιος 11 (3) Ανδρέου 16, Αντωνόπουλος 7 (1), Τριγάζης 19 (5), Χαντζής 5 (1), Τζελέπης 12, Λυκουρέσης 11, Παπαδρόσου 3, Νουχάι 4.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Σγουρίτσας, Μπεζεριάνος): Πολύδωρος 5, Παπαδήμας 6 (2), Μπακόπουλος Δ. 16 (3) Μπακόπουλος Α. 5 (1), Μελισσάρης 22 (6), Ανδρουλάκης 10 (2), Βίτσος 14 (1), Κωστάκης 2.
Gkos
Με 15 τριποντα και εχασε ευκολα η Ολυμπιαδα;
Μαλιστα!
NoExcuses
Gkos λείπανε πολλοί , και τα παιδιά ηταν απο στίβο.. Δικαιολογημένη ήττα..
all_about_basket
Δίκαια ο ΓΣΗ πήρε την άνοδο σε ένα δυνατό ματς. Νομίζω ποιοτικά καλύτερη η Ηλιούπολη , οι Αγιοι στερούνται εμπειρίας και στα εκτός χάνουν την δυναμική τους.
gspara
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 63-57 (18-11,34-27,45-39,63-57).

Στον καλυτερο από τους 3 τελικους και με μεγαλο πρωταγωνιστη τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΑ 41.gif ,η Ηλιουπολη καταφερε να κερδισει τον ΓΣΑΑ και να παρει το 2ο εισητηριο ανοδου.

Η Ηλιουπολη ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και πηρε το προβαδισμα από την 1η περιοδο(18-9).
Με δυνατη αμυνα και τον Μαντα να κανει θραυση στις 2 ρακετες διατηρησε αυτή την διαφορα στην 2η και 3η περιοδο (33-23,40-29).

Στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου οι Αγιοι μειωσαν με καλαθι του Δημοπουλου(45-41) αλλα η Ηλιουπολη ανεβασε παλι την διαφορα στο +10 (51-41) καπου στο 35'.

Οι ψυχωμενοι Αγιοι ξεκινησαν την αντεπιθεση τους και μεσα σε 2 περιπου λεπτα εφεραν το ματς στον ποντο(51-50) με γκολ-φαουλ του εξαιρετικου Παπαδοπουλου.
Κρίσιμοι ποντοι από τον Τσιακο εδωσαν ανασα στην Ηλιουπολη(56-51).
Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοηθηκαν και τελικα καταφεραν να φερουν παλι το ματς στον ποντο(58-57) με 3ποντο του Ρομποτη στα 40''.
Με το σκορ στο 59-57 ο Μαντας εκανε το μπλοκ του αγωνα σε ντραιβ του Μωραιτη και εγειρε οριστικα την πλαστιγγα υπερ της Ηλιούπολης!!!!

MVP φυσικα ο Μαντας που κρατησε την καλυτερη του εμφανιση για τον τελευταιο αγωνα με 25 ποντους και σιγουρα 4-5 μπλοκ!!!!
Καθοριστικος ο Τσιακος,ενω ο Σπανος μπορει να μην σκοραρε πολύ αλλα ταισε με αμέτρητες ασιστ τον κυριαρχο σεντερ της Ηλιούπολης.

Μου αρεσε παρα πολύ το νεανικο συγκροτημα του ΓΣΑΑ και επιασα τον εαυτο μου εντελως αυθόρμητα να τους υποστηριζει κατά την διαρκεια του αγωνα.
Κορυφαιος αποψε ο Σπυρος Παπαδόπουλος.
Φοβερη 2η περιοδο ο υπερταλαντουχος Χαραλάμπους.Παρα τα 3 φαουλ θεωρω ότι αδικηθηκε από τον χρονο συμμετοχης του στο 2ο ημιχρονο.
Σημαντικη προσφορα του Δημοπουλου στην ανατροπη της 4ης περιοδου.Πληγμα το γρηγορο 2ο φαουλ(στο 3') του Ρομποτη που βοηθησε όμως στο 2ο ημιχρονο.

Πολύ ενδιαφερον θα εχει ο τελικος των τριτων αναμεσα σε Αγιους και Ραφηνα την Δευτερα.Η ομαδα της Ραφηνας παρακολουθησε τον αποψινο τελικο για το σχετικο σκαουτινγκ.
Ade
QUOTE (gspara @ May 27 2016, 00:56 ) *
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 63-57 (18-11,34-27,45-39,63-57).

Στον καλυτερο από τους 3 τελικους και με μεγαλο πρωταγωνιστη τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΑ 41.gif ,η Ηλιουπολη καταφερε να κερδισει τον ΓΣΑΑ και να παρει το 2ο εισητηριο ανοδου.

Η Ηλιουπολη ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και πηρε το προβαδισμα από την 1η περιοδο(18-9).
Με δυνατη αμυνα και τον Μαντα να κανει θραυση στις 2 ρακετες διατηρησε αυτή την διαφορα στην 2η και 3η περιοδο (33-23,40-29).

Στο ξεκίνημα της 4ης περιοδου οι Αγιοι μειωσαν με καλαθι του Δημοπουλου(45-41) αλλα η Ηλιουπολη ανεβασε παλι την διαφορα στο +10 (51-41) καπου στο 35'.

Οι ψυχωμενοι Αγιοι ξεκινησαν την αντεπιθεση τους και μεσα σε 2 περιπου λεπτα εφεραν το ματς στον ποντο(51-50) με γκολ-φαουλ του εξαιρετικου Παπαδοπουλου.
Κρίσιμοι ποντοι από τον Τσιακο εδωσαν ανασα στην Ηλιουπολη(56-51).
Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοηθηκαν και τελικα καταφεραν να φερουν παλι το ματς στον ποντο(58-57) με 3ποντο του Ρομποτη στα 40''.
Με το σκορ στο 59-57 ο Μαντας εκανε το μπλοκ του αγωνα σε ντραιβ του Μωραιτη και εγειρε οριστικα την πλαστιγγα υπερ της Ηλιούπολης!!!!

MVP φυσικα ο Μαντας που κρατησε την καλυτερη του εμφανιση για τον τελευταιο αγωνα με 25 ποντους και σιγουρα 4-5 μπλοκ!!!!
Καθοριστικος ο Τσιακος,ενω ο Σπανος μπορει να μην σκοραρε πολύ αλλα ταισε με αμέτρητες ασιστ τον κυριαρχο σεντερ της Ηλιούπολης.

Μου αρεσε παρα πολύ το νεανικο συγκροτημα του ΓΣΑΑ και επιασα τον εαυτο μου εντελως αυθόρμητα να τους υποστηριζει κατά την διαρκεια του αγωνα.
Κορυφαιος αποψε ο Σπυρος Παπαδόπουλος.
Φοβερη 2η περιοδο ο υπερταλαντουχος Χαραλάμπους.Παρα τα 3 φαουλ θεωρω ότι αδικηθηκε από τον χρονο συμμετοχης του στο 2ο ημιχρονο.
Σημαντικη προσφορα του Δημοπουλου στην ανατροπη της 4ης περιοδου.Πληγμα το γρηγορο 2ο φαουλ(στο 3') του Ρομποτη που βοηθησε όμως στο 2ο ημιχρονο.

Πολύ ενδιαφερον θα εχει ο τελικος των τριτων αναμεσα σε Αγιους και Ραφηνα την Δευτερα.Η ομαδα της Ραφηνας παρακολουθησε τον αποψινο τελικο για το σχετικο σκαουτινγκ.



Βλέποντας τα δυο τελευταία παιχνιδια , η ηλιουπολη εμφανίστηκε πιο αποφασιστική στην άμυνα από την Δευτέρα κ οι Αγιοι λιγότερο ευστοχοι κ πιο κουρασμένοι
Ο ψηλός της ηλιουπολης τραβηξε την ομάδα επιθετικά με προσωπικά καλάθια πολλές φορές με δυο παίκτες πάνω του κ είναι σίγουρα ο MVP του αγωνα .
Κλειστο παιχνιδι όπως περιμεναμε κ ηλιουπολη το ελεγχε αν και τα γρηγορα 3 φαουλ του μικρου χαραλαμπους και τα 2 του ρομποτη κ παπαδόπουλου στο α ημιχρονο περιόρισαν τις λυσεις των αγιων , σιγουρα κάποια από αυτά δεν ήταν ,,,

Φτανοντας στο 36 περιπου όπου εκεί με 2η αντεπιθεση οι Αγιοι όπως το συνηθιζουν με την μαχητικοτητα τους, εφτασαν την διαφορά στο πόντο 51-50 με την ψυχολογια ψηλά κ την ηλιουπολη να εχει πάθει πλημμυρα θα πέρναγαν σίγουρα μπροστά….
απο εκει και μετα ανέλαβαν δραση καποιοι άλλοι για να επιβαλουν την « τάξη» ….απο τους 12 τελευταίους πόντους της ηλιουπολης πρέπει οι 8- 10 να μπηκαν με βολές !!!

με ανύπαρκτα φαουλ η ηλιουπολη ηταν συνεχως στην γραμμη των βολών εκμεταλευόμενη το μπονους των ομαδικών που είχαν
Με κορυφωση το 5ο φάουλ του μικρου χαραλάμπους μετα από αστοχο σουτ των αγιων κοντά στο καλάθι της ηλιουπολης ..απλά τολμησε να πλησίασει το 4 της ηλιουπολης !!!! όπου ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο
,
που αν ειχε μπει νωριτερα σιγουρα στο β ημιχρονο δεν θα προλάβαινε να παίξει στο τελευταίο κρισιμο δεκάλεπτο ,από τα 5 φαουλ τα 3 δεν υπήρχαν πουθενα όπως κ το φαουλ που έδωσαν στον μωραιτη μετα από σκριν του ψηλου που κάνει επιθετικό και δεν υπάρχει καμια επαφή …..πάλι βολες ….
Αντιθετα στο άλλο καλάθι για να πάρεις φαουλ ….
χαρακηριστική φάση η τελευταία του αγώνα όπου ο παπαδόπουλος παλευει στο παρκε με τρεις στην διεκδίκηση κ δεν δίνεται κανενα φάουλ …
Φάνηκε ότι μέχρι το πρωι να έπαιζαν οι αγιοι δεν θα κερδιζαν αφου το παιχνιδι πήγε στην λεπτομερεια…
Συγχαρητηρια κ στις δυο ομαδες για το αποτελεσμα και την προσπάθεια …απλά κριμα …

Ηλιούπολη 63
Αγ. Ανάργ. 57
Διαιτητές: Παυλόπουλος, Κάρδαρης
Δεκάλεπτα: 18-11, 34-27, 45-39, 63-57.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Κωνσταντινίδης, Λογαρούδης): Σπανός 10, Aνθης, Πιτροπάκης 2, Κωτσόπουλος 3, Τσιάκος 11 (1), Κριεκούκης 4 (1), Γεωργιάδης 4, Μανεσιώτης, Αργυρίδης 2, Μαντάς 27, Καραβαγγέλης, Βλουτής.
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Ελέζογλου, Δουρουντούς 5, Χαραλάμπους 6, Μωραΐτης 9, Βουλγαράκης, Βιδάκης 7 (2), Παππάς 2, Σαπρανίδης, Παπαδόπουλος 11, Δημόπουλος 7, Βερβίτας, Ρομποτής 10 (2).



misterbasket
Αυτή υποτίθεται είναι περιγραφή του αγώνα ?
QUOTE (Ade @ May 27 2016, 14:37 ) *
Βλέποντας τα δυο τελευταία παιχνιδια , η ηλιουπολη εμφανίστηκε πιο αποφασιστική στην άμυνα από την Δευτέρα κ οι Αγιοι λιγότερο ευστοχοι κ πιο κουρασμένοι
Ο ψηλός της ηλιουπολης τραβηξε την ομάδα επιθετικά με προσωπικά καλάθια πολλές φορές με δυο παίκτες πάνω του κ είναι σίγουρα ο MVP του αγωνα .
Κλειστο παιχνιδι όπως περιμεναμε κ ηλιουπολη το ελεγχε αν και τα γρηγορα 3 φαουλ του μικρου χαραλαμπους και τα 2 του ρομποτη κ παπαδόπουλου στο α ημιχρονο περιόρισαν τις λυσεις των αγιων , σιγουρα κάποια από αυτά δεν ήταν ,,,

Φτανοντας στο 36 περιπου όπου εκεί με 2η αντεπιθεση οι Αγιοι όπως το συνηθιζουν με την μαχητικοτητα τους, εφτασαν την διαφορά στο πόντο 51-50 με την ψυχολογια ψηλά κ την ηλιουπολη να εχει πάθει πλημμυρα θα πέρναγαν σίγουρα μπροστά….
απο εκει και μετα ανέλαβαν δραση καποιοι άλλοι για να επιβαλουν την « τάξη» ….απο τους 12 τελευταίους πόντους της ηλιουπολης πρέπει οι 8- 10 να μπηκαν με βολές !!!

με ανύπαρκτα φαουλ η ηλιουπολη ηταν συνεχως στην γραμμη των βολών εκμεταλευόμενη το μπονους των ομαδικών που είχαν
Με κορυφωση το 5ο φάουλ του μικρου χαραλάμπους μετα από αστοχο σουτ των αγιων κοντά στο καλάθι της ηλιουπολης ..απλά τολμησε να πλησίασει το 4 της ηλιουπολης !!!! όπου ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο
,
που αν ειχε μπει νωριτερα σιγουρα στο β ημιχρονο δεν θα προλάβαινε να παίξει στο τελευταίο κρισιμο δεκάλεπτο ,από τα 5 φαουλ τα 3 δεν υπήρχαν πουθενα όπως κ το φαουλ που έδωσαν στον μωραιτη μετα από σκριν του ψηλου που κάνει επιθετικό και δεν υπάρχει καμια επαφή …..πάλι βολες ….
Αντιθετα στο άλλο καλάθι για να πάρεις φαουλ ….
χαρακηριστική φάση η τελευταία του αγώνα όπου ο παπαδόπουλος παλευει στο παρκε με τρεις στην διεκδίκηση κ δεν δίνεται κανενα φάουλ …
Φάνηκε ότι μέχρι το πρωι να έπαιζαν οι αγιοι δεν θα κερδιζαν αφου το παιχνιδι πήγε στην λεπτομερεια…
Συγχαρητηρια κ στις δυο ομαδες για το αποτελεσμα και την προσπάθεια …απλά κριμα …

Ηλιούπολη 63
Αγ. Ανάργ. 57
Διαιτητές: Παυλόπουλος, Κάρδαρης
Δεκάλεπτα: 18-11, 34-27, 45-39, 63-57.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Κωνσταντινίδης, Λογαρούδης): Σπανός 10, Aνθης, Πιτροπάκης 2, Κωτσόπουλος 3, Τσιάκος 11 (1), Κριεκούκης 4 (1), Γεωργιάδης 4, Μανεσιώτης, Αργυρίδης 2, Μαντάς 27, Καραβαγγέλης, Βλουτής.
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Ελέζογλου, Δουρουντούς 5, Χαραλάμπους 6, Μωραΐτης 9, Βουλγαράκης, Βιδάκης 7 (2), Παππάς 2, Σαπρανίδης, Παπαδόπουλος 11, Δημόπουλος 7, Βερβίτας, Ρομποτής 10 (2).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.