Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
penetration
QUOTE(weirdo1977 @ May 2 2008, 11:14 ) *
πως παίζει δηλ τώρα ο Aρης ? blink.gif η σειρά είναι 2-0

Το άθλημα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ.

Το άθλημα είναι ομαδικό και όταν έχεις πολύ καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις όλο το παραμύθι είναι να τους βάλεις να παίξουν μαζί και ο καθένας να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά

Να ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ- ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

Η επίθεση του Αρη είναι τελείως καραπουτσερί και ας έχει 68 καλά συστήματα και παραλλαγες και παπαρια μαντολες.

Do you think so mr Damianides or not?

PS τώρα στησε το μαρούσι για να νικησεις αμα μπορείς.
Warrior
QUOTE(qspock @ May 5 2008, 02:42 ) *
Απο την αλλη, ο κοσμος δεν παιζει μπασκετ. Μια ομαδα την οποια ο κοσμος εχει καταφερει να στηριξει τοσο καλα ωστε να φτανει στη φαση των 16 χωρις να εχει το μπατζετ που θα αρμοζε σε ομαδα ευρωλιγκας, ισως να μην αξιζει συμετοχης σε μια τετοια διοργανωση.


Φιλε qspock...ποιο ειναι το μπατζετ που πρεπει να εχει μια ομαδα για να αξιζει να παιξει στην Ευρωλιγκα?
Υπαρχει συγκεκριμενο ποσο δηλαδη?

Απο την στιγμη που μια ομαδα βρισκεται 2 σερι χρονιες στους 16 της διοργανωσης,προφανως και ειναι
ανταγωνιστικη για το επιπεδο της διοργανωσης και αξιζει να συμμετασχει σε αυτη.Τωρα το ποσο ειναι το
μπατζετ δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει....

Και αν την πρωτη χρονια μπορουμε να πουμε οτι αυτο εγινε με την βοηθεια του κοσμου,για την φετινη
παρουσια του κοσμου τι μπορουμε να πουμε;Η στηριξη φετος δεν υφισταται....μια φορα δεν γεμισε το
παλε!!

QUOTE(qspock @ May 5 2008, 02:42 ) *
Γιατι ο συλλογος, ειναι προφανες οτι ακολουθησε μια πολιτικη οχι απλα λιτοτητας αλλα ξεπουληματος τα τελευταια χρονια, μια κατηφορα που τελειωμο δεν εχει. Αυτο δεν αρμοζει στην ιστορια του Αρη.


Ποιο ξεπουλημα βρε qspock?To οτι δεν μπορεσε να ανανεωσει παικτες σαν τον Στακ ή τον Ουιλκινσον,εσυ
το αποκαλεις ξεπουλημα;;

Και για ποια τελευταια χρονια μιλας;;Δηλαδη απο το το 2003 εως τωρα...πως στοιχειοθετειται "η κατηφορα
που τελειωμο δεν εχει"?Γιατι πραγματικα απορω με αυτο που γραφεις!!Εκτος και αν συγκρινεις με την
περιοδο 85-91....Μονο που απο τοτε εχουν περασει κοντα 20 χρονια... wink.gif


QUOTE(qspock @ May 5 2008, 02:42 ) *
Που θελω να καταληξω με ολα τα παραπανω? Νομιζω οτι το συμπερασμα δεν θα αρεσει καθολου:

Με αφορμη την πιθανη μη εκπροσωπηση της Ελλαδας απο τον Αρη, που αν και δεν ειχε ποτε σοβαρες αξιωσεις στη μεγαλη διοργανωση, προσφερε τουλαχιστον καποια "τυπικα προσοντα" (κοσμος, γηπεδο, ιστορια-ονομα) και σταθηκε στην μεγαλη διοργανωση αξιοπρεπως, πλεον η τριτη θεση της Ελλαδας στην Ευρωλιγκα αναμενετα να κλονιστει γερα ως ανεπανορθωτα.


Οταν η ιταλια,με την παρουσια που εχουν οι ομαδες της στις ευρωπαικες διοργανωσεις,εχει 4 ομαδες
στην Ευρωλιγκα δεν μπορω να δω για ποιο λογο δεν αξιζει να εχει η Ελλαδα 3 ομαδες...

Και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω οτι το ελληνικο πρωταθλημα και το αγωνιστικο επιπεδο των
ομαδων μας ειναι αντιστοιχο με το γαλλικο ή το τουρκικο,χωρες που εκπροσωπουνται με 2 ομαδες στην
Ευρωλιγκα.

Τωρα αν η Ευρωλιγκα θελει να κανει διευρυνση σε νεες αγορες....ας κοιταξει απο που αλλου μπορει να
κοψει ομαδες.Ειμαστε απο τις μεγαλυτερες δυναμεις στο Ευρωπαικο μπασκετ και μπορουμε να ασκησουμε
επιρροη την στιγμη που αγωνιστικα οι ομαδες μας ειναι σε επιθυμητο επιπεδο ωστε να συμμετασχουν στην
διοργανωση...

Γιατι τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους...

QUOTE(qspock @ May 5 2008, 02:42 ) *
Ουδεποτε ξεκινησε με σοβαρες αξιωσεις οσον αφορα το εμψυχο υλικο, αλλα αυτοι πανε να βγαλουν απο το γαλα ξυγγι. Θαυμα ειναι που τα καταφερε τοσο καλα, ενα θαυμα που το ωφειλει στον κοσμο του και μονο.


Δηλαδη για να πουμε οτι μια ομαδα εχει σοβαρες αξιωσεις και να αξιζει κατ'εσε να συμμετασχει στην
διοργανωση πρεπει να εχει στοχο το φαιναλ-4??Τοτε οι μισες και πλεον ομαδες δεν δικαιουνται να παιζουν
στην διοργανωση...

Μιλας για θαυμα....ποιο ηταν το θαυμα?Ηταν θαυμα οτι περασαμε την Τσιμπονα,την Λεμαν και το Μιλανο
φετος και πηγαμε στο τοπ-16?κανενα θαυμα...απλα ειμασταν καλυτεροι και με διαφορα σε αγωνιστικο
επιπεδο....Και αλιμονο αν πουμε οτι φετος το οφειλουμε στον κοσμο!


Απο κει και περα αν χασουμε και αποκλειστουμε σημερα...το βαρος θα πεσει στην ομαδα που θα κληθει
να μας αντικαταστησει στην διοργανωση,οσον αφορα τα σεναρια που παραθετεις.Ναι μεν υπαρχουν αυτα
τα ενδεχομενα,αλλα δεν μπορουμε να προεξοφλησουμε το τι θα γινει απο τωρα...
valsam
Αφου φτασαμε στο σημειο να φωναζει ο Καλαιτζης στον Χερμπερτ να παραιτηθει τωρα και να το βλεπει ολη η Ελλαδα,γιναμε ρεζιλη!!!!!!
Aristofanis
QUOTE(qspock @ May 5 2008, 01:42 ) *
Χωρις να εχω δει τον αγωνα, ακουσα το αποτελεσμα και αρχικα σκεφτηκα: Το Μαρουσι εχει κερδισει φετος εκτος ΠΑΟ και Αρη. Ο Σουλης (απο τους πλεον υποτιμημενους ελληνες προπονητες) προφανως κανει καλη δουλεια και συνεπως το Μαρουσι μπορει πιθανοτατα να κανει αλλη μια νικη στην εδρα του και να αποκλεισει τον Αρη απο την επομενη Ευρωλιγκα.

Τι συναισθηματα γενναει αυτο?
Αναμικτα...
Αρχικα καποιος μπορει να πει: Κριμα, μονο και μονο για τον κοσμο του ο Αρης πρεπει να βγει ευρωλιγκα.
Σωστο, αφου καμια αλλη απο τις υπολοιπες ομαδες των πλει-οφ (πλην των 2 εννοειται) δεν εχει τη δυνατοτητα να παρουσιασει ενα ευπρεπες προσωπο στην επομενη ευρωλιγκα, ΑΝ αντεξει να αγωνιστει εκπληρωνοντας τις οποιες προυποθεσεις υπαρχουν.

Απο την αλλη, ο κοσμος δεν παιζει μπασκετ. Μια ομαδα την οποια ο κοσμος εχει καταφερει να στηριξει τοσο καλα ωστε να φτανει στη φαση των 16 χωρις να εχει το μπατζετ που θα αρμοζε σε ομαδα ευρωλιγκας, ισως να μην αξιζει συμετοχης σε μια τετοια διοργανωση. Γιατι ο συλλογος, ειναι προφανες οτι ακολουθησε μια πολιτικη οχι απλα λιτοτητας αλλα ξεπουληματος τα τελευταια χρονια, μια κατηφορα που τελειωμο δεν εχει. Αυτο δεν αρμοζει στην ιστορια του Αρη. Και απο την αλλη, δεν διαφενεται και καμια λυση. Βλεποντας κανεις και τριγυρω του (υπολοιπη Α1, ΠΑΟΚ, Ηρακλης) ειναι να λεει παλι καλα...
Συμπερασμα? Η καταντια της Α1 ειναι πλεον ανεπαναληπτη και η κατρακυλα της συνεχιζεται εδω και χρονια χωρις σταματημο. Αν θελει κανεις να διαπιστωσει την κατασταση του ελληνικου πρωταθληματος, δεν εχει παρα να συγκρινει τις φετινες Α1 και Α2. Πλεον, οχι μονο τα γηπεδα, τα μπατζετ και ο αριθμος των φιλαθλων ειναι ιδιος, αλλα και η ποιοτητα των παιχτων και τα μπαζτετ διαφερουν ελαχιστα (εξαιρουνται παντα οι 2..).

Που θελω να καταληξω με ολα τα παραπανω? Νομιζω οτι το συμπερασμα δεν θα αρεσει καθολου:

Με αφορμη την πιθανη μη εκπροσωπηση της Ελλαδας απο τον Αρη, που αν και δεν ειχε ποτε σοβαρες αξιωσεις στη μεγαλη διοργανωση, προσφερε τουλαχιστον καποια "τυπικα προσοντα" (κοσμος, γηπεδο, ιστορια-ονομα) και σταθηκε στην μεγαλη διοργανωση αξιοπρεπως, πλεον η τριτη θεση της Ελλαδας στην Ευρωλιγκα αναμενετα να κλονιστει γερα ως ανεπανορθωτα.

Πιθανοτερα πλεον σεναρια που διαφενονται στον οριζοντα ειναι:

1) Η τριτη ομαδα μας (αν δεν ειναι ο Αρης) να μην δεχτει να συμετασχει δηλωνοντας αδυναμια. Μετα θα δηλωθει αλλος, η ευρωλιγκα θα το δει αυτο και θα ενοχληθει (οπως εχει ξαναγινει). Αλλο που δεν θελουν οι αλλοι ισχυροτατοι συλλογοι που παραμονευουν και μενουν εκτος γιατι η χωρα τους εχει μια μονο συμετοχη. Ή και τεσσερις (Ισπανια), αφου και η πεμπτη τους παιζει για πλακα ευρωλιγκα. Συνεπως απο την επομενη σεζον, ανετα πεφτει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων η τριτη αυτη θεση. Που σημαινει? Φερτε συλλογοι της Ευρωπης αιτησεις συμμετοχης και ο καλυτερος την πηρε. Εν ολιγης εχετε γεια βρυσουλες για εμας.

2) Η τριτη ομαδα μας να δεχθει να "δοκιμασει" αλλα να μην καταφερει. Δηλαδη ειτε να δηλωσει κωλημα κατοπιν εορτης, ή να κοπει απο την Ευρωλιγκα. Αυτο το ενδεχομενο ειναι φυσικα ακομη χειροτερο, αφου θα δωσει αφορμη στην ULEB να κοψει αμεσα την 3η εκπροσωπηση της χωρας μας και φυσικα να μην την επαναφερει ουτε για πλακα.

3) Η τριτη ομαδα να τα καταφερει να ...συμμετασχει. Καλα, για αγωνιστικους στοχους δε το συζηταμε καν. Αυτο που συζηταμε ειναι πως θα εχουμε πιθανοτατα το φαινομενο της ΑΕΚ πριν 3 χρονια, δηλαδη μια ομαδα που θα παιζει αγωνες σε αδειες κερκιδες και θα γινουμε ρεζιλι στα ματια της Ευρωπης. Κατι που επισης θα κανει την ULEB να αναθεωρησει την 3η θεση. Τα ιδια ειχαν γινει και πριν παρουσιαστει ο Αρης, ο κοσμος και η παρουσια του οποιου σωπασε για 2 χρονια την ULEB. Του χρονου ομως?

Συμπερασμα? Απο την μια, η στασιμοτητα του Αρη και η προφανης κατευθυνση του συλογου σε κατασταση αυτοσυντηρησης->μειωσης ποιοτητας παιχτων+προπονητη διωχνει τον ιδιο του τον κοσμο απο το γηπεδο και οδηγει στο συμπερασμα πως καλυτερο για το μπασκετ θα ηταν να δοκιμασει μια αλλη ομαδα.
Απο την αλλη ομως: Το φαινομενο της παρανοιας-προβατοποιησης που επικρατει σε τουτη τη χωρα, με αποτελεσμα να μην νοιαζεται κανενας για το μακραν καλυτερο αθλημα μας, και τα μπατζετ να εχουν πεσει σε επιπεδα Α2, οδηγει δυστυχως στο συμπερασμα πως οποιος κι αν βγει τριτος, δυσκολα θα ανταπεξελθει.

Αρα? Δικοπο μαχαιρι η κατασταση, με πιθανοτερη πλεον καταληξη την απωλεια της τριτης θεσης να διαφενεται στον οριζοντα περισσοτερο απο ποτε. Ειναι απαποφεκτο, και κακα τα ψεματα, δικαιοτερο για τις αλλες χωρες, οσο κι αν αυτο στεναχωρει το φιλαθλο κοινο της Θεσσαλονικης... Αν δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα, δεν υπαρχει και λογος συμμετοχης.

Ενδεχομενη συμμετοχη του Αρη στην επομενη ευρωλιγκα απλα θα παρατεινει το αναποφεκτο πλεον κακο για εναν ακομη χρονο. Γιατι ο συγχρονος Αρης εχει 3 μονο κοινα με τον ενδοξο παλαιοτερο: Το ονομα, τον κοσμο και το Αλεξανδρειο.

Ας μη γελειομαστε, οι 3 θεσεις δημιουργηθηκαν απο τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακο και την ΑΕΚ του Φιλιππου. Η τελευταια πλεον δεν υπαρχει, και ο Αρης που την αντικατεστησε φθινει καθε χρονο ολο και πιο πολυ. Ουδεποτε ξεκινησε με σοβαρες αξιωσεις οσον αφορα το εμψυχο υλικο, αλλα αυτοι πανε να βγαλουν απο το γαλα ξυγγι. Θαυμα ειναι που τα καταφερε τοσο καλα, ενα θαυμα που το ωφειλει στον κοσμο του και μονο.

Αυτα τα δυσαρεστα, εγω απλα προβλεπω οτι απο την μεθεπομενη σεζον (αν οχι απο του χρονου) πεφτει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων αλλη μια θεση στην Ευρωλιγκα.

Και οσοι πιστοι προσελθετε....



Συμφωνώ με όσα γράφεις. Εμένα η διαφωνία μου είναι γιατί να μην υπάρχει κατά βάση η αγωνιστική πορεία μιας ομάδας και όχι άλλα κριτήρια! Η απόφαση της Uleb είναι να κάνει μία κλειστή λίγκα! Όταν υπήρχε το πρωτάθλημα της FIBA ήταν πιο αξιοκρατικό το πρωτάθλημα. Παράδειγμα ο ΟΣΦΠ που αν και 8ος μια χρονιά συμμετείχε στην Euroleague όπου απέτυχε παταγωδώς απλά επείδη δεν είχε ομάδα. Ή να έχει η Ρωσία ΜΟΝΟ μία ομάδα στην Euroleague! Εγώ θα ήθελα οι 3 πρώτοι όποιοι κι αν είναι αυτοί να παίζουν Euroleague. Αλλά αυτό δεν γίνετε.
Εννοείται ότι δεν μπορεί ούτε το Μαρούσι ούτε ο ΠΓΣ να ανταποκριθούν σε μία Euroleague. Μόνο ο Πανιώνιος μπορεί να απείλησει τον Άρη αλλά δεν έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο του! Αν και να επισημάνω ότι και ο Άρης είχε λιγότερα εισιτήρια από πέρσι στην Euroleague.
penetration
QUOTE(penetration @ May 5 2008, 09:02 ) *
ΚΑΙ ΞΑΝΑ Περνάει Μαρούσι με 2-0

ΣΥΓΝΩΜΗ έχασα!
Warrior
QUOTE(valsam @ May 5 2008, 22:08 ) *
Αφου φτασαμε στο σημειο να φωναζει ο Καλαιτζης στον Χερμπερτ να παραιτηθει τωρα και να το βλεπει ολη η Ελλαδα,γιναμε ρεζιλη!!!!!!


Βασικα δεν του φωναζε να παραιτηθει...να σταματησει τον Ουασινγκτον του φωναζε. biggrin.gif

Βεβαια,η ουσια δεν αλλαζει...Απαραδεκτες καταστασεις.Ο Χερμπερτ εχει χασει τον ελεγχο εδω και
καιρο και μερα με την μερα αποδεικνυεται και περισσοτερο.Και αυτος και ολοι μας,πρεπει να
"αναψουμε μια λαμπαδα" στον Ραιτ,ο οποιος την ωρα που πελαγοδρομουσε ολη η ομαδα,την πηρε
απο το χερι και την κρατησε ορθια!

Εγραψα και στο αλλο τοπικ,οτι παρολο που μπορει να εχει χιλια δικια ο Καλαιτζης,πρεπει να ελεγχθει
απο την διοικηση για τον τροπο αντιδρασης του.Οπως και να μαζεψουν λιγο και τον Μασει!Δεν μπορει
ενω εχεις τον πληρη ελεγχο του παιχνιδιου και προηγεισαι με διαφορα,να ανοιγει συζητηση με τον
αντιπαλο παγκο,να διαμαρτυρεται σε διαιτητες και να τρωει τεχνικες ποινες και να ειναι εριστικος.
Απαραδεκτα πραγματα...αλλα αυτα συμβαινουν οταν δεν εχεις προπονητη!

Για μενα ο Χερμπερτ μετα τον αγωνα της πεμπτης πρεπει να αποτελεσει παρελθον...

Ο Καλαιτζης ελεγχεται και για την συμπεριφορα του μετα την ληξη...αλλα και γω,αν ειχα χασει καποιον
δικο μου ανθρωπο και μου τον εβριζε το καθε καλοπαιδο,δεν ξερω πως θα αντιδρουσα..

Απο κει και περα η ομαδα χθες ειχε ενα καλο διαστημα,οταν και απεκτησε την διαφορα,αλλα γενικοτερα
δεν ικανοποιησε καθολου με την αποδοση της.Για αλλη μια φορα παρουσιαστηκαν οι γνωστες αδυναμιες.
Το ματς της πεμπτης δεν θα ειναι καθολου ευκολο....Με την αποδοση που παρουσιαζει σε ορισμενα
παιχνιδια η ομαδα μπορει να χασει απο τον οποιονδηποτε ακομα και μεσα στο παλε.

Και αν περασουμε ο συντελεστης δυσκολιας θα ανεβει κατακορυφα...Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,
προεχει να σωσουμε την χρονια και να δουμε τι κινησεις μπορουν να γινουν ωστε να παρουσιαστει η ομαδα
του χρονου εντελως διαφορετικη...
klearxos
QUOTE(Warrior @ May 6 2008, 14:09 ) *
Για μενα ο Χερμπερτ μετα τον αγωνα της πεμπτης πρεπει να αποτελεσει παρελθον...


Εαν και εφοσον περασουμε την Πεμπτη συμφωνω οτι θα πρεπει να γινει η αλλαγη. Ο νεος προπονητης θα εχει minimum μια τριαδα αγωνων (με τον Ολυμπιακο) για γερες προπονησεις ωστε να προετοιμαστει το καλυτερο δυνατον για το μικρο τελικο και το βασικο στοχο, τη προκριση στην Euroleague.
Go Aris
QUOTE(klearxos @ May 6 2008, 14:43 ) *
Εαν και εφοσον περασουμε την Πεμπτη συμφωνω οτι θα πρεπει να γινει η αλλαγη. Ο νεος προπονητης θα εχει minimum μια τριαδα αγωνων (με τον Ολυμπιακο) για γερες προπονησεις ωστε να προετοιμαστει το καλυτερο δυνατον για το μικρο τελικο και το βασικο στοχο, τη προκριση στην Euroleague.


Παιδιά καλά τα λέτε, κ γω μαζί σας, ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθεί ο προπονητής, αλλά ποιος θα αναλάβει τον Άρη σε αυτό το (κρίσιμο) χρονικό σημείο?? Η ανεπάρκεια του Χέρμπερτ είχε φανεί από πολύυυ νωρίς και δεν αντικαταστάθηκε όταν έπρεπε..ίσως γι'αυτό η ομάδα αμφισβητείται πλέον τόσο πολύ από ολους..

Τέσπα θέλω να καταλήξω στο ότι, θα τελειώσουν με το καλό τα play-offs και μετά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την μετά-Χερμπερτ εποχή.. smiley.gif
Προς το παρόν όμως πρέπει να τον υποστούμε για λίγο ακόμη...
scales84
Ν αρθει ο ματζον τωρα...ελευθερος ειναι και χρωσταει και κατι στον ολυμπιακο...

Ασε που χει ξαναποκλεισει τον γιαννακη με μειονεκτημα εδρας!!!χαχαχαχαχα
Vas
Αν και ο Άρης έχει πλέον το προβάδισμα για την νίκη-πρόκριση ελπίζω ότι το Μαρούσι έχει κάποιες ελπίδες ακόμα, αρκεί να :

1.Να κρατήσει αργό ρυθμό. Όπως στο 1ο αγώνα.
2.Να βάλει την μπάλα στο καλάθι (στο 2ο αγώνα στο 2ο & 3ο δεκάλεπτο παίζαμε μόνο με τρίποντα..
3.εκτός από τους Στιβενσον – Μιλισάλιεβιτς να πάρουν προσπάθιες ο Χαραλαμπίδης & Καιμακόγλου όπως γιΝόταν και στην κανονική περίοδο.
4.Να το πιστέψουν ότι μπορούν!

Άντε και καλό παιχνίδι bball.gif
mono maroussi
QUOTE(Vas @ May 7 2008, 15:12 ) *
Αν και ο Άρης έχει πλέον το προβάδισμα για την νίκη-πρόκριση ελπίζω ότι το Μαρούσι έχει κάποιες ελπίδες ακόμα, αρκεί να :

1.Να κρατήσει αργό ρυθμό. Όπως στο 1ο αγώνα.
2.Να βάλει την μπάλα στο καλάθι (στο 2ο αγώνα στο 2ο & 3ο δεκάλεπτο παίζαμε μόνο με τρίποντα..
3.εκτός από τους Στιβενσον – Μιλισάλιεβιτς να πάρουν προσπάθιες ο Χαραλαμπίδης & Καιμακόγλου όπως γιΝόταν και στην κανονική περίοδο.
4.Να το πιστέψουν ότι μπορούν!

Άντε και καλό παιχνίδι bball.gif

αντε γερα ρε γαμω την αρρωστια μου icon_drunk.gif (χαραλαμπιδη ξυπνα και κανε ενα παιχνιδι!!)
Weekendman
Παιχνίδι με ένταση αναμένεται σήμερα στο Αλεξάνδρειο αν και λογικά οι φίλαθλοι του Άρη δεν πρόκειται να παρεκτραπούν εκτός ίσως απο μερικά υβριστικά συνθήματα φυσιολογικότατο για ελληνικά δεδομένα.
Ο Άρης θα έχει αυξημένη συμπαράσταση του κόσμου του ,και θα μπεί πιο υποψιασμένος ,όμως την ομάδα που κοντράρει δυο φορές τον ΠΑΟ χάνει στις λεπτομέρειες τον Τελικό του Κυπέλλου απο τον Ολυμπιακό νικάει την Έφες εκτός ,και απο την άλλη χάνει απο ΑΕΛ,Ολύμπια και της έχει βγεί η ψυχή με το Μαρούσι δεν είναι και για να ποντάρεις τα λεφτά σου πάνω της.
Περιμένω με ενδιαφέρον
-Αν ο Ουάσιγκτον παίξει σαν πραγματικός πλέι-μεικερ η θα κάνει το παιχνίδι του Άρη οίκο ανοχής...
-Αν θα τροφοδοτήσουν αποτελεσματικά τον κορυφαίο σκόρερ του Άρη(μαζί με τον Μάσει) τον Ράιτ και όχι όπως στο πρώτο παιχνίδι της Θεσσαλονικής.
- Αν θα κάνει επιτέλους ένα καλό παιχνίδι ο Τέρι όπως στην αρχή της χρονιάς...
-Αν κάνει ένα καλό παιχνίδι επιθετικά ο Μότολα σε αυτη την σειρά, δεν τον πήραν για να δίνει αμυντικές λύσεις.

Απο το Μαρούσι είμαι περίεργος
-Αν θα συνεχίσει τα μεγάλα αλλά και τρελά παιχνίδια του ο Μιλισάβλιεβιτς.
-Θα αντέξουν την πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα απο το πρώτο παιχνίδι η θα παρασυρθούν και θα χάσουν τον έλεγχο.
hagi
Καλη επιτυχία στην Αρειανάρα μας και όλα εύχομαι να κυλήσουν ομαλά,αν και δεν αμφιβάλλω.
rchos
πολυ ωραιο παιχνιδι αναμενεται το σημερινο.το περιμενω με μια αλφα αγωνια.οχι για το ποιος θα κερδισει.αυτο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αλλωστε.αλλα θα ειναι γεματο ενταση και ακομη και αν ειναι παιχνιδι χωρις πολυ θεαμα θα εχει πολυ ενταση οποτε θα αποζημιωθουμε.
αντε καλο παιχνιδι να δουμε και ας κερδισει ο καλυτερος!
mono maroussi
QUOTE(rchos7 @ May 8 2008, 17:05 ) *
πολυ ωραιο παιχνιδι αναμενεται το σημερινο.το περιμενω με μια αλφα αγωνια.οχι για το ποιος θα κερδισει.αυτο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αλλωστε.αλλα θα ειναι γεματο ενταση και ακομη και αν ειναι παιχνιδι χωρις πολυ θεαμα θα εχει πολυ ενταση οποτε θα αποζημιωθουμε.
αντε καλο παιχνιδι να δουμε και ας κερδισει ο καλυτερος!

αντε γερα δειξτε οτι μπορειται!Η ομαδα με τον Μαρκοπουλο μας εκανε περηφανους φετος.Οτι και να γινει για μας ειστε νικητες.Ελπιζω οι οπαδοι του Αρη να σταθουν στο υψος τους wink.gif ..
Vas
QUOTE
Ελπιζω οι οπαδοι του Αρη να σταθουν στο υψος τους ..


biggrin.gif biggrin.gif Ελπίζω να μην μας αντιγράψουν....


Να παίξουν με ψυχή και σας χάσουν...
scales84
Οι οπαδοι του αρη εχουν παιξει πολυ σημαντικοτερα ματς για να μπουνε μεσα και να πλακωσουνε παικτες του αμαρουσιου...Και παλι δεν εκαναν τπτ τα τελευταια χρονια ειμαστε πραγματικα υποδειγματα...

Οσο για τον τερρυ,δεν ειναι ευκολο να παρει μεγαλο χρονο συμμετοχης πιστευω.ειναι γενικα κοντη η περιφερεια του αμαρουσιου και θα χει προβλημα στην αμυνα...

Οπως το παμε τα οσα συνεβησαν στο μαρουσι αφυπνισαν αρκετο κοσμο και το παλε μετα απο καιρο πορουμε να πουμε οτι εχει μια ικανοποιητικη προσελευση
Vas
ΧΑΜΟΣ!!!

40-44 στο ημίχρονο!!

Πάλι καρδίακό θα πάθουμε...
captain charisma
blink.gif blink.gif blink.gif
παιζουν σαν να λενε παρτο εσυ δεν το θελω εγω.παντως εκπληξη που το μαρουσι εσπασε 2 φορες την εδρα του αρη
Vas
ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΕΕΕΕΕ


ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif smiley.gif icon_drunk.gif smiley.gif
galis6
ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ![size=3]

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ.

ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΟΜΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΨΥΧΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΓΟΗΤΡΟ!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ULEB CUP ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ[size=7]
sporting b.c.
ΤΕΛΟΣ 79-85
Vas
ΓΑΥΡΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Bugger12
Πολλά μπράβο στο Μαρούσι είναι συμπαθέστατη ομάδα.Ρισπέκτ στον παικταρά τον Μιλισάβλιεβιτς έχει κάνει φοβερό πρωτάθλημα.Είναι ο ίδιος που έχει περάσει από ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ έτσι?
ofaris
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
HOULIGAN76
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Μαρουσάρααααααααααααααααααααααααααααααα.

icon_drunk.gif icon_drunk.gif biggrin.gif

Η μεγαλύτερη νίκη μας μέχρι την επόμενη.

Και φέτος μη ομάδα μας έδωσε άλλη μια τεράστια επιτυχία.

Στη χειρότερη περίπτωση παίζουμε στο ULEB CUP.

Αν και πιστευω οτι μπορούμε να κάνουμε και άλλη μια τεράστια ανατροπή και να μπούμε ευρωλίγκα.



ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
Go Aris
ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΥ 2007-08. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ Κ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
Consultant
Aυτο που εγινε μεγαλωνει ακομα περισσοτερο την αποσταση μεταξυ Ολυμπιακου-Παο και της τριτης ομαδας για τα επομενα χρονια..Ωστοσο θα αυξηθει παρα πολυ ο ανταγωνισμος σε ομαδες μεσαιου βεληνεκους και προφανως το επιπεδο θα ανεβει ενα σκαλοπατι στο πρωταθλημα.
reignman
ο χερμπερτ εδιχνε σαν μια μικρογραφια του γκερσον. απλα παρατηρουσε.
αυτο το "καντε γρηγορο μπασιμο ΟΧΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ και μετα φαουλ" ηταν οτι ποιο κορυφαιο υπηρχε.
enypnio
η περσινή συνέντευξη του χέρμπερτ μετά τον αποκλεισμό της ορτέζ από τα πλευ οφ βγήκε ένατη και κατάφερε να χάσει το εγγυημένο συμβόλαιο με την ευρολίγκα

http://video.lequipe.fr/video/iLyROoaft4UH.html

αφιερωμένο στην διοίκηση του άρη
Nik7
QUOTE(enypnio @ May 14 2008, 16:41 ) *
η περσινή συνέντευξη του χέρμπερτ μετά τον αποκλεισμό της ορτέζ από τα πλευ οφ βγήκε ένατη και κατάφερε να χάσει το εγγυημένο συμβόλαιο με την ευρολίγκα

http://video.lequipe.fr/video/iLyROoaft4UH.html

αφιερωμένο στην διοίκηση του άρη


πρωτη φορα τον βλέπω να μιλάει.
πολυ ενδιαφερον βιντεο, μπραβο ενυπνιο.
δεν ξερω εαν έφταιγε η κακιά στιγμη, αλλα εμενα παιδιά, μου φαίνεται λιγο ανισορροπος...
Air Kef
Ρε ενυπνιο τι λεει εστω στο περιπου.Μιλαει αυτος ο Γαλλος απο πανω και δεν καταλαβαινουμε.
Nik7
QUOTE(Air Kef @ May 14 2008, 17:02 ) *
Ρε ενυπνιο τι λεει εστω στο περιπου.Μιλαει αυτος ο Γαλλος απο πανω και δεν καταλαβαινουμε.


αυτο που λεει εν ολιγοις, ειναι 'όσοι ισχυρίζονται οτι η φετινη χρονια ειναι αποτυχημενη να πα'να γ...!' (για την ακριβεια, they can kiss my fucking ass)....
επισης οτι εν τελει ολοι ανθρώπινα πλάσματα ειμαστε κι οτι ο κοσμος δεν πρεπει να χωριζεται απο εθνικισμο και ρατσισμο.
enypnio
κοιτά τα αγγλικά δεν τα καταλαβαίνω καθότι δεν είναι το φόρτε μου

τα γαλλικά θα σας τα πω περίπου φίλε παρισινέ βοήθεια

QUOTE
κάποια άτομα μου λένε ότι είναι η χειρότερη χρονια για την ορτέζ

πολλά άτομα θέλουν να κάνουν την ομάδα γαλο αμερικάνικη δυστηχώς

θα σας πω τι είμαστε εγώ είμαστε ανθρώπινα όντα δεν είμαστε ούτε μάυροι ούτε άσπροι ούτε γάλοι ούτε καναδοί ούτε αμερικάνοι είμαστε ανθρώπινα όντα

αυτό με στενοχωρεί περισσότερο γιατί δεν προκριθήκαμε στα πλέι οφ και δεν κερδισαμε το πρωτάθλημα


τα άλλα δεν τα πιάνω κι εγώ
Vas
Καλησπέρα παιδιά…

Λοιπόν είστε πολύ τυχεροί!!! Το site έπεσε την κατάλληλη στιγμή!! Μήπως ήταν στημένο από τον admin??

Γλυτώσατε πολύ καζούρα!!

Πήραμε και κατά ένα τρόπο το αίμα μας πίσω από τότε που μας πήρατε την 3η θέση… βέβαια εμείς ακόμα δεν βγήκαμε ευρωλίγκα αλλά…. Βγάλαμε εσάς…

Τα λέμε…. Σειρά έχουν οι Γαύροι!
dizzy_fingers
QUOTE(Vas @ May 15 2008, 12:41 ) *
Μήπως ήταν στημένο από τον admin??

Συνεννοημένο με τους φίλους αρειανούς ήταν tongue.gif.

Επίσης, το ξέρεις πως δεν επιτρέπονται χαρακτηρισμοί όπως "γαύροι" εδώ. wink.gif
Air Kef
QUOTE
κάποια άτομα μου λένε ότι είναι η χειρότερη χρονια για την ορτέζ

πολλά άτομα θέλουν να κάνουν την ομάδα γαλο αμερικάνικη δυστηχώς

θα σας πω τι είμαστε εγώ είμαστε ανθρώπινα όντα δεν είμαστε ούτε μάυροι ούτε άσπροι ούτε γάλοι ούτε καναδοί ούτε αμερικάνοι είμαστε ανθρώπινα όντα

αυτό με στενοχωρεί περισσότερο γιατί δεν προκριθήκαμε στα πλέι οφ και δεν κερδισαμε το πρωτάθλημα


Μα μονο τα Γαλλικα ακουγονται ρε γαμώτο. tongue.gif
Τα Αγγλικα θα τα πιαναμε. biggrin.gif

Τελος παντων,ωραιο βιντεο,φαινεται συγκινημένος πάντως. 19.gif


Χαιρομαι παντως που οι Αρειανοι φιλοι φαινονται μεν απογοητευμένοι αλλα με διάθεση "πάμε γι΄άλλα" και οχι "αι σιχτήρ,βαρεθήκαμε" το οποιο μονο ενθαρυντικο ειναι. smile.gif
celtic_pride
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον dizzy_fingers που "έριξε" το σαιτ μετά τον αγώνα.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Οταν γύρισα, ήμουνα έτοιμος να σπάσω το πληκτρολόγιο με αυτά που είδα...

Τελώσπαντως, ας ελπίσουμε ότι ο Μιλισάγιεβιτς να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μην αποδείχτει ένα πυροτέχνημα το οποίο εσκασε σε εμας....

Υ.Γ. Τα όσα συνέβησαν μετα τον αγώνα πάντως, πιστεύω ότι ήταν ενέργειες που έγιναν "εν βρασμώ ψυχής"...
thrylos7
QUOTE
Υ.Γ. Τα όσα συνέβησαν μετα τον αγώνα πάντως, πιστεύω ότι ήταν ενέργειες που έγιναν "εν βρασμώ ψυχής"...


Προσωπικά αμφιβάλλω... υπάρχουν πάντα συγκεκριμένοι οπαδοί που βρίσκονται εν βρασμώ και οι οποίοι κανονικά, όχι στο γήπεδο δε θα έπρεπε να μπαίνουν, αλλά να μην πλησιάζουν σε απόσταση 100 μέτρων. Δεν αναφέρομαι στις μικροσυμπλοκές στα επίσημα (που εκεί δέχομαι ότι ήταν εν βρασμώ), αλλά στην επίθεση μερικών οπαδών του super3, σε απλούς φιλάθλους/οπαδούς, που τόλμησαν ν' αποδοκιμάσουν τον Δαμιανίδη...

Ντροπή!

Στα αγωνιστικά, αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, το Μαρούσι έκανε άλλη μια φοβερή εμφάνιση, μέχρι το 3ο δεκάλεπτο τουλάχιστον, αφού μετά είχε και την τύχη με το μέρος του, με τον Μιλισάβλιεβιτς να οργιάζει... Η διαφορά πήγε στο 56-70, ο Ουάσινγκτον πήρε μπρος (αυτό πάντα έχει και συνέπειες βέβαια), το σερί 10-0 έγινε, αλλά μέχρι εκεί. Τότε ο Άρης δε χρειαζόταν άλλο τον DC, αφού το ματς πλέον ήταν πολύ κοντά. Βέβαια, πέρα από τα διάφορα λάθη του τελευταίου, ήταν και ο μόνος που πατούσε στο παρκέ, αφού Ράιτ και Τέρι έκαναν απελπιστικά αίρμπολ, σε κρισιμότατο σημείο (έκανε και ο ίδιος αν θυμάμαι καλά, αλλά πιο πριν), ενώ ο Μάσεϊ είχε ήδη παραδοθεί στην άκρως επιτυχημένη άμυνα του Μαρκόπουλου πάνω του. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δίκαια την πρόκριση στους 4, ενώ ο Άρης και ο κόσμος του πήραν ίσως ότι τελικά τους αναλογούσε για τη φετινή χρονιά. Του χρόνου, η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί πιο δυνατή εντός κι εκτός παρκέ, σε όλους τους τομείς.
xaotiki_diastasi
QUOTE(thrylos7 @ May 17 2008, 23:30 ) *
ενώ ο Άρης και ο κόσμος του πήραν ίσως ότι τελικά τους αναλογούσε για τη φετινή χρονιά.


Δεν είμαι μέλος του Super 3 κ ούτε σκοπεύω ποτέ να γίνω. Προσπαθώ να δω όσο γίνεται πιο ώριμα τα πράγματα... Ο Super 3 μπορεί να χρησιμοποιεί χουντικές πρακτικές και να αδικεί μεγάλο μέρος των οπαδών του ΑΡΗ λέγοντας ότι χάρη μόνο στον Super 3 συμβαίνουν όλα τα καλά στον ΑΡΗ, αλλά από εκεί κ πέρα πολλές φορές έχει δίκιο (άσχετα αν το χάνει εξαιτίας των χουντικών πρακτικών του).

Δεν ξέρω αν η λύση είναι να πλακωθείς με κάποιον που πιστεύεις ότι κάνει κακό στην ομάδα σου, ή να σταματήσεις να ασχολήσαι τελείως όταν βλέπεις ότι η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας σου (κ μάλιστα οι μη οργανωμένοι) κάνουν κακό σε αυτή. Πάντως όλοι αυτοί (σπουδαγμένοι σε μεγάλο ποσοστό τους) που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν κ να κράζουν κ να κατηγορούν χωρίς λογική κ αποδείξεις κ που φροντίζουν να ξεβρακώσουν τον μύθο για τον πιο μπασκετικό λαό της Ελλάδας, για μένα προσωπικά είναι 1000 φορές πιο απεχθείς από ότι τα παιδάκια του Super 3.

Δυστυχώς, προβλέπω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι στην καλύτερη περίπτωση παρόμοια ξενέρωτη κ εμετική με τη φετινή.
Air Kef
Nομίζω θα πάρω το μέρος το χ.δ..

Υπαρχουν πολλοί μεμωνομένοι με γραβάτες κτλ,που βρίζουν εμμετικά τους παντες και τα πάντα,σε αντιθεση με τους σουπεραδες που επι 40 λεπτα ασχολουνται με τον Αρη και μονο με τον Αρη,ουτε διαιτητές ουτε με τον αντιπαλο (συνηθως) κτλ.
thrylos7
Κι ούτε με το ίδιο το ματς ενίοτε... rolleyes.gif

Στο quote που έκανες xaotiki_diastasi, δεν αναφερόμουν αποκλειστικά στον super3 (αυτό δα μας έλειπε, να ταυτίσω ένα σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών με όλο τον κόσμο μιας ομάδας), αλλά γενικά στον κόσμο του Άρη, που ποτέ δεν αγκάλιασε τη φετινή ομάδα, έλειψε από το γήπεδο και γενικά δεν έδειξε το ενδιαφέρον και την προσήλωση που θα περιμέναμε.

Όσο για τον super3 και τους επίσημους κάφρους, δε διαφωνώ. Κάθονται κάποιοι γύρω μου και είναι πράγματι εμετικοί, επιεικώς απαράδεκτοι. Αλλά ασφαλώς δεν είναι έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου, όπως και δεν είναι των διαφόρων συνδέσμων, άρα και του super3. Άλλο αυτό βέβαια και άλλο να επιτίθεσαι στον άλλο, να χρησιμοποιείς δηλαδή τη βία για λόγους μάλιστα ανούσιους. Απείρως χειρότερο. Βέβαια, είναι και πιο σπάνιο. Δεν είναι κάποιου είδους ξεχωριστή επίθεση στο συγκεκριμένο σύνδεσμο αυτή, εξάλλου και παραπάνω, υπογράμμισα τη λέξη "μερικούς", οι οποίοι για μένα παραμένουν κατάπτυστοι, ότι κι αν εκπροσωπούν. Κατά τ' άλλα, η άποψή μου για τον super3 είναι όσο θετική θα μπορούσε να είναι (καθώς γενικά δε συμπαθώ τους οργανωμένους συνδέσμους, όπως υφίστανται σήμερα), από την εικόνα που έχω στο γήπεδο. Ουσιαστικά οι οπαδοί των θυρών 5 και 6 είναι υπεύθυνοι για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται αρκετές φορές στο γήπεδο, αν και νομίζω πως μερικές φορές η συμπεριφορά τους είναι δήθεν.
Air Kef
QUOTE
Κι ούτε με το ίδιο το ματς ενίοτε..



Μα αυτός ειναι ο σκοπός του οργανωμένου οπαδισμού ρε Νότη.

Να δινουν παλμό και ρυθμό συνεχώς σε ολο το γήπεδο κ την ομαδα τους,ωστε να την βοηθήσουν για το καλύτερο,κερδίζουν ή χανουν. bball.gif
thrylos7
Δε λέμε κάτι διαφορετικό...

Υπάρχουν οι οργανωμένοι (="επαγγελματίες" σ' αυτή την περίπτωση) οπαδοί και οι απλοί οπαδοί...
xaotiki_diastasi
thryle συμφωνούσα απολύτως με τη φράση σου την οποία παρέθεσα... Εννοείται ότι πήραμε αυτό που μας άξιζε, κόσμος κ ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι η διοίκηση άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά μόνο αυτή. Προσπάθησε.. άλλο αν δεν της βγήκε...

Δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ στο Παλέ κ δεν ξέρω ποιοι ακριβώς φωνάζουν κ εμψυχώνουν κ ποιοι ακριβώς κράζουν κ αποσυντονίζουν. Αλλά είμαι πολύ πικραμένος, γιατί βλέπω ένα γενικότερο κλίμα από μεγάλη μερίδα Αρειανών που είναι εκτός Super 3, οι οποίοι συστηματικά τα τελευταία χρόνια συνεχώς μηδενίζουν, αφορίζουν, λοιδορούν κ ουσιαστικά κάνουν κακό στην ομάδα. Κ δεν είναι μόνο οι γραβατάκιδες στα επίσημα που το κάνουν αυτό. Είναι κ άτομα από μεγάλο εύρος ηλικιών, που μπαίνουν σε μετριοπαθή forum του ΑΡΗ, οι οποίοι το παίζουν σκεπτόμενοι κ αφορίζουν σε κάθε ευκαιρία "τα πρόβατα" του Super 3 κ μποϊκοτάρουν διαρκώς την προσπάθεια της διοίκησης παίζοντάς το ξερόλες. Γι΄αυτούς λοιπόν λέω ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, κ αναρωτιέμαι αν η λύση για κάποιον είναι με χουντικές πρακτικές να πάρει την κατάσταση στα χέρια του (βλ. Super 3) ή να αρχίσει να ξεκόβει από τη φάση...
Έχουμε φτάσει στα όρια του παραλογισμού ουσιαστικά. Να την πέφτει ο Super 3 στους ξερόλες της κερκίδας κ κάποιοι να χαίρονται (δεν το κρύβω εγώ χάρηκα). Κ στην ουσία όλοι αγαπάμε την ίδια ομάδα κ θέλουμε το καλό της. Αυτό είναι το παράλογο.
thrylos7
QUOTE
Αλλά είμαι πολύ πικραμένος, γιατί βλέπω ένα γενικότερο κλίμα από μεγάλη μερίδα Αρειανών που είναι εκτός Super 3, οι οποίοι συστηματικά τα τελευταία χρόνια συνεχώς μηδενίζουν, αφορίζουν, λοιδορούν κ ουσιαστικά κάνουν κακό στην ομάδα.


Δεν το κατάλαβα καλά εγώ τότε... Αναφέρθηκα σ' αυτούς που την ώρα του αγώνα αρχίζουν τα καντήλια και εκτονώνωνται... Όχι ότι διαφέρουν απαραίτητα, ούτε επίσης ταυτίζονται απαραίτητα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.