QUOTE (Nemesakos @ Apr 24 2016, 16:42 )
Ben υπερβάλεις...Πολύ κιόλας... Εγώ που ήμουν γήπεδο και δεν είχε πάρει το αυτί μου για στημένο κράξιμο, συγκρατήθηκα, δεν έκραξα, αλλά η απογοήτευση να βγαίνει ο καλύτερος μας παίκτης σε εκεινον τον αγώνα μεχρι εκεινη την στιγμη για να μπει ενας παίκτης που τελικά δεν δικαιολόγησε τπτ από αυτά τα λίγα που πιστεύαμε κάποιοι, ήταν μαχαιριά. Μου δημιούργησε περίεργα αρνητικά συναισθήματα κ μια απορία που δεν μπορουσα να καταλαβω το νόημα της αλλαγής. Και επειδη όπως έχω γράψει ξανά κάθομαι πίσω απο το πάγκο, στις 2 τελευταίες σειρές συνήθως, ο Βλάντο ήρθε μπροστά μας και είχε γονατίσει κ δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Θεώρησα εκείνη την στιγμή πως απογοητεύτηκε από την αλλαγή ομως μετά τον αγώνα γραφτηκε οτι ζήτησε αλλαγή. Προφανως το γονάτισμα και το να μην μπορεί να πάρει ανάσα ήταν αληθινό και γιαυτό ζήτησε αλλαγή. Να κατηγορούμε τώρα ότι ο Βλαντο έστησε την αλλαγή για να πέσει κράξιμο, συγγνώμη αλλά είναι αστείο και φθηνό.. Μπορούμε να βρούμε ένα εκατομμύριο άλλους τρόπους να εκφράσουμε την αντίθεση την δυσαρεσκεια μας απέναντι στον πρόεδρο τον προπονητή τον παίκτη, χωρίς να χρειάζεται να λέμε ψέμματα, να δημιουργούμε εντυπώσεις και να πετάμε λάσπη ή να κιτρινίζουμε ανθρώπους.
Κοίτα,επειδή εσύ προσωπικά κάθεσαι πίσω από τον πάγκο και καταθέτεις ουσιαστικά μαρτυρία,αν λες ότι τον είδες κουρασμένο, στέκομαι σε αυτό που λες και το δέχομαι. Πάντως είναι λίγο περίεργο να κουράζεται ένας αθλητής στο τρίλεπτο.
Καλά,το κράξιμο στον Πάβλοβιτς ήταν καραστημένο. Εδώ το είχαν προαναγγείλει από το Ίντερνετ σε διάφορες μεριές.''Μην βάλεις τον Σέρβο,θα πέσει κράξιμο''.Όχι ''βάλε τον Βλάντο''.''Μην βάλεις καθόλου τον άλλον''.
Πάντως χαίρομαι που δεν θεωρείς υπερβολική και τη γνώμη μου για το προπέρσινο ματς με τη Λαμποράλ.
QUOTE (irving @ Apr 24 2016, 16:34 )
ο παβλοβιτς ηταν τοσο κακος φετος που μεχρι κ ο (πολυ κακος αμυντικος) βλαντο τον εξεθεσε!
τι εννοεις στημενο? ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα εβγαινε
Το είχαν προαναγγείλει μέσω Ίντερνετ και το μήνυμα ήταν ''μην βάλεις τον Σέρβο γιατί θα πέσει κράξιμο''.
QUOTE (G-arenas @ Apr 24 2016, 16:46 )
ο περασοβιτς με πολυ μετριο ροστερ εφτιαξε ομαδαρα!! ο σαλε με πολυ καλυτερο ροστερ εφτιαξε το απολυτο τιποτα!!ακομα και ετσι ομως αν εκανε 2 βασικα πραματα σωστα θα περναγαμε την καχα γιατι πολυ απλα ειχε μονο 6 παικτες rotation απο τους οποιους ουσιαστικα μονο οι 2 κοντοι και ο μπουρου ειναι ποιοτικοι! και ομως σε κερδισε με τον τιγι και τον πλανινιτς!! και ομως μονο αν τους πιεζε πολυ και απλως δεν εβαζε τον παβλοβιτς καθολου και δεν εβγαζε χετζ αουτ τον ραντου τοτε θα ειχαμε περασει!! χωρις τιποτα αλλο σε επιπεδο τακτικης και θα ειχαμε περασει και ομως δεν τον εκανε!! και ολη την χρονια το ιδιο προσωπο ακολουθει...δεν θα ξεχασουμε ουτε το κοουτσαρισμα με την κουμπαν στο οακα που κερδισαμε ουτε τις 2 ηττες με αστερα που του εκανε πλακα ο ραντονιτς ουτε το ματς με την αεκ που τα εκανε σαλατα...
και ναι ειναι πολυ κακο και μεγαλη ντροπη να χανεις απο μια ομαδα με 5 παικτες και μικρη ποιοτικα!
Θα έλεγα ,επειδή πια πρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον, να κοιτάξουμε να έχουμε του χρόνου έτοιμο προπονητή,ψημένο,χωρίς ρίσκα. Αφού δεν είμαστε έτοιμοι να βαδίσουμε με προπονητή που τώρα πάει να φτιάξει όνομα σε υψηλό επίπεδο ,ας πάρουμε έναν έτοιμο και με καλό όνομα.Αλλιώς θα συνεχίζουμε να κράζουμε.
[quote name='Reggie Miller 31' date='Apr 24 2016, 16:53 ' post='768484']
Δλδ μικρύναμε επειδή χάσαμε απο την Κάχα το 2013 με rotation 6 παικτών και γκαρντ τύπου Ούκιτς και Ράιτ και δεν μικρύναμε που χάσαμε φέτος απο την Κάχα που έχει rotation 5μιση παικτών;
Σόρυ φίλε μου και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, αλλά 1 μήνα τώρα μας έχεις βγάλεις όλους εγκάθετους του Σάλε, μέχρι και για στημένο κράξιμο στον Πάβλοβιτς λες (20 χιλιάδες οπαδοί στημένοι ήταν). Ούτε ο μάνατζερ του Σάλε δεν θα έκανε τόσες τεμενάδες...
Ήταν ντροπή διότι η Λαμποράλ ήταν αδύναμη τότε και εμείς προκλητικά αδιάφοροι...
Στην ίδια ακριβώς θέση βρέθηκα πρόπερσι με τον Πεδουλάκη και πέρσι με τον Ιβάνοβιτς...Νομίζω ότι,όταν επιλέγεις να υπογράψεις έναν προπονητή,πρέπει να του δίνεις έναν εύλογο χρόνο για να σου δείξει τι μπορεί να κάνει.Έστω 1 χρόνο.Αλλιώς δεν είσαι σοβαρό σωματείο.
Απλά δεν συμφωνούμε όλοι για όλα.Ο καθένας έχει τις απόψεις του.
Φυσικά και δεν ήταν 20 χιλιάδες αυτοί που έκραξαν παίχτη της ομάδας μας.Αυτό έλειπε!!Δεν πάει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ για να κράξει παίχτες που φοράνε το τριφύλλι! Ήταν οι πρώτες σειρές πίσω από τον πάγκο της ομάδας.Μια μικρή και θορυβώδης μερίδα οπαδών.
Στα περί μάνατζερ του Σάλε και τεμενάδων δεν απαντώ και,έχοντας καλή πίστη,θεωρώ ότι όλοι μας καμιά φορά υπερβάλλουμε σε όσα γράφουμε.Άλλες φορές συμβαίνει με μένα.Τώρα συνέβη σε σένα.Δεν πειράζει,ας πάμε παρακάτω.
Θέλω να κάνω και ένα γενικό σχόλιο.
Ευχαριστώ πολύ τους σχολιαστές για τις ωραίες συζητήσεις που κάνουμε.Άλλοτε γράφω σωστά πράγματα εγώ,άλλοτε εκείνοι.Αυτό το νόημα έχει το φόρουμ.Ανταλλάσσουμε απόψεις και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον.
Επίσης,θα ήθελα να τονίσω ότι ποτέ μου δεν καταφέρθηκα προσωπικά εναντίον άλλου σχολιαστή με απαξιωτικό post.
Επιπλέον,θέλω να υπενθυμίσω ότι (σε αντίθεση ίσως με άλλους σχολιαστές...),προσωπικά έχω ένα και μοναδικό account.
Ευχαριστώ πολύ.