Αφού είδα σήμερα το ντέρμπι, να πω και εγω 2-3 πράγματα, βάζωντας και το link της περίληψης του αγώνα.
https://www.telekombasketball.de/video/rati...se-bamberg/6622QUOTE(benchwarmer @ Dec 12 2016, 20:27 )
Χτες είχαμε και το μεγάλο ντέρμπι, με τις αήττητες (12-0!) Μπάμπεργκ και Ουλμ, με την δεύτερη να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει εύκολα μάλιστα με 78-63 συνεχίζοντας την εκπληκτική χρονιά της. Για τον Chris Babb θα πει περισσότερα ο Γουίκις
Το ματς αυτό, έδειξε το μειονέκτημα της κούρασης, που προκαλείτε στην Μπάμπεργκ, από την Ευρωλίγκα, αλλά και το πρόβλημα που έχει, αν δεν της βγουν τα 3-4 πράγματα που κάνει πολύ καλά. Γιατί είχε μερικές pnr συνεργασίες, και μερικές διεισδύσεις. Αλλά όταν ο Μίλερ δεν βγάζει τις ατομικές φάσεις του, και τα ποσοστά στα τρίποντα είναι χαμηλά, μπορείς να παρατηρήσεις ένα αδιέξοδο. Που έγινε ακόμα μεγαλύτερο, αφού δεν πήρε εναλλακτικές λύσεις όπως το ποστάρισμα του Μέλι, που η Ουλμ αντιμετώπιζε μεθοδικά, με περισσότερο από έναν παίκτες. Και ταυτόχρονα δεν μπόρεσε να παίξει την άμυνα της που ξέρουμε! Με τον Babb να προσφέρει το σουτ μαζί με Hobbs και Gunter, τον Μόργκαν να σκρινάρει και να παίρνει επιθετικά ριμπάουντ, τον Όλμπρεχτ να ολοκληρώνει κάποιες προσπάθειες ποσταρίσματος, και pnr. Και την Ουλμ να επιβάλει τον νόμο της στο σπίτι της.
QUOTE(benchwarmer @ Dec 12 2016, 20:27 )
Με 11-2 ακολουθούν απο κοντά η Μπάγερν και η Μπαϊρόιτ (με πρώτο σκόρερ τον 24χρονο Αμερικανό Joseph Lewis, 46% τρίποντα και 47/49 βολές, ίσως απασχολήσει μεγαλύτερες ομάδες του χρόνου).
O Trey Lewis δίνει λίγο την εντύπωση slow-motion στις κινήσεις του, παρά το δεδομένο, ότι είναι ελαφρύς γκαρντ, αλλά ήταν μια καλή επιλογή παίκτη, με το ποσοστό που έβαλε ο benchwarmer, να φανερώνει αρκετά για την επικινδυνότητα του σουτ του, αλλά και να μπορεί να προσφέρει λίγες ασσιστ, με πίεση πάνω στην μπάλα, πέρα από ηγετικά στοιχεία. Δεν βρίσκεται πάντως αδικαιολόγητα εκεί που είναι η Μπάιροιτ, και ας είναι ο προπονητής από την μη μπασκετική εθνότητα της Αυστρίας. Με τον απαραίτητο all-arounder τον Linhart, και τον Άντέρσον στην περιφέρεια δίπλα στον Λιούις.διεθνείς Γερμανούς δεύτερης έστω ταχύτητας με Ντόρεθ και Σάιφερτ, και τον μικρό Amaize που έβγαλε 25 πόντους μέσα στην Μπάγιερν .Τον Marei, που αγαπάμε εγώ και ο GK_23, τον γνωρίσαμε στο Αφρικανικά πρωταθλήματα Εθνικών ομάδων, και είναι αμφιδέξιος επιθετικά, που θα έλεγε και ο Χατζηγεωργίου. Αλλά και ακόμα και τα τεσσάρια, με τον Wachalski των υπεράνθρωπων ποσοστών στα τρίποντα, και τον De’mon Brooks, που είναι το γρήγορο τεσσαράκι, που θα σε χτυπήσει στα πόδια, και θα σκοράρει με ατομικές ενέργειες. Αν και χρειάζεται περισσότερο σουτ.
Ίσως μόνο η Γκίσεν από τις μη γνωστές ομάδες, αξίζει να αναφερθεί και να επαινεθεί περισσότερο. Γιατί μπορεί το πιο γνωστό όνομα της ομάδας του Βούχερερ, να είναι ο γιος του παλιού ποδοσφαιριστή Φέλερ, που παίζει σέντερ, αλλά εκτός από ατομικό σοου όπως αυτό του Γουελς, που πόσταρα πιο πάνω, η ομάδα αυτή είναι ένα σύνολο, προσαρμοσμένο στις επιταγές του σύγχρονού μπάσκετ, γρήγορη και ευέλικτη, ίσως λίγο περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί το μεγάλο κορμί στην ρακέτα, λείπει. Χαρακτηριστικό ότι παίζει 5 και ο Sears, που έχει μακριά άκρα, που τον βοηθάνε ακόμα και σε άμυνα περιφερειακών, αλλά είναι ισχνός εμφανισιακά!
QUOTE(benchwarmer @ Dec 12 2016, 20:27 )
Αντίθετα η Άλμπα και άλλες σημαντικές ομάδες των τελευταίων ετών (Όλντενμπουργκ, Λούντβιγκσμπουργκ) βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, μην μπορώντας ίσως να ανταποκριθούν εύκολα σε δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα.
Η δικαιολογία της κούρασης είναι υπαρκτή, αλλά και η ίδια η Άλμπα τα ήθελε, με δίδυμο σέντερ, πολύ κακό αμυντικά, και τον Ραντοσάβλιεβιτς, να μην μαζεύει ριμπάουντ με συνέπεια, κάτι που είναι πρόβλημα, όταν παίζει 5αρι και είναι 2 μέτρα και 13 εκατοστά!