Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Armani Milan - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
rankin
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 23 2017, 23:48 ) *
Σπουδαία η νίκη, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Ρόμπερτς, Γιάνις, Μακλιν και Παπ ήταν οι κορυφαίοι. Δεν περίμενα να ήταν τόσο κακός σήμερα ο Μιλουτίνοφ αλλά είναι δικαιολογημένος λόγω του τραυματισμού που είχε. Ανεπίτρεπτο που πήραν τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ οι Ταρζούσκι και Γκουτάτις. Παραλίγο να μας κόστιζε την νίκη.

Γκουταιτις ο νεος Σαμπονις ξερωγω....

Ο Μιλουτινοφ βασικα οκ, δε πατουσε καλά, αλλα αυτο το πραγμα ηταν εντελώς παράλογο... οτι και αν εκανε επαιρνε φαουλ
Anyway, προχωραμε.
Να δουν λιγο την αμυνα γιατι σημερα ειμασταν αλλη ομάδα. Ειδικα η PnR αμυνα μας ηταν σαν να ξεκινησαμε χθες προετοιμασία

o Τομπσον δειχνει να υστερεί πνευματικά.
Ο Ρομπερτς αντιθέτως........ χοπ-χοπ-χοπ (αυτος ειμαι εγω που ξανακανω κωλοτουμπα)
Zoys
Ο McLean απέδειξε την κλάση του. Στην άμυνα και τα ριμπάουντ, ήταν δεδομένο ότι με τον Milutinov εκτός αγώνα ουσιαστικά θα υπολειπόμασταν, αλλά η ποιότητα του στην επίθεση είναι κάτι που είχαμε ξεχάσει στη θέση "5". Αν αποκτήσει διάρκεια ο McLean μετά από αυτό το παιχνίδι θα είναι μεγάλη βοήθεια για τον Ολυμπιακό.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε χάσει στο σημερινό ματς, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος μας. Ο Strelnieks είναι η προσωποποίηση της τιμιότητας αγωνιστικά και ο Roberts φαίνεται πως πατάει πια γερά στα πόδια του. Με την επιστροφή του Σπανούλη, αν είναι 100% καλά όπως περιμένουμε, μπορούμε να ρολάρουμε και καλύτερα.
mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Nov 23 2017, 23:51 ) *
o Τομπσον δειχνει να υστερεί πνευματικά.


Συμφωνώ αλλά και είναι σκόρερ ρυθμού, όταν αρχίζει να τα βάζει μετά δεν σταματάει όπως στο τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.
jazz thrilos
Σημαντικότατη νίκη! Πολύ καλή η ομάδα νομίζω συνολικά. Και επίσης, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο σουτ θα μπορούσαμε όπως το κερδίσαμε να το χάσουμε, αλλά πέρα απο την ήττα και την οικονομία της βαθμολογικής κατάταξης δεν θα με πείραζε και τόσο γιατί παίξαμε κανονικό και σε αρκετά σημεία όμορφο μπάσκετ.

Κάνα δυο πράγματα μόνο μου κέντρισαν το ενδιαφέρον πέρα απο τα πολλά πολλά θετικά. Το σχήμα με το ένα ποιντ γκαρντ (και ιδίως τον Βαγγέλη) και τους δύο Παπ στο 2 και το 3 νομίζω οτι δεν τραβάει. Κερδίζουμε κάποια πράγματα σε άμυνα αλλά χάνουμε τραγικά σε σουτ, τρανζίσιον και κίνηση στην περιφέρεια. Ίσως με τον Τόμπσον (ο οποίος απόψε νομίζω έκανε την χειρότερη εμφάνιση του) στη θέση ενός εκ των δύο Παπ το σχήμα αυτό να απέδιδε καλύτερα.

Επίσης, πέρα απο το αν ήταν αυστηρά τα φάουλ των διαιτητών στον Μιλουτίνοφ (νομίζω οτι δεν ήταν), πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος στο positioning στα screen στην περιφέρεια γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα ματς που να μην κάνει τουλάχιστον ένα, μπορεί και δύο φάουλ στα screen εκτός ζωγραφιστού. Είναι θέμα εμπειρίας; Είναι πνευματικό το θέμα; Πάντως πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι γιατί χωρίς Μιλού η ρακέτα μας είναι πολύ ευάλωτη.

Κατά τα άλλα, πήραμε το ένα απο τα δύο ματς που έχουμε σερί εκτός έδρας και πάμε στο επόμενο χωρίς ιδιαίτερο άγχος για την συγκομιδή μας. Πάντως η Βαλένθια βρίσκεται σε κάμψη και νομίζω θα έχουμε αρκετή τύχη κι εκεί. Και σίγουρα με εμφανίσεις σαν την αποψινή και με Μιλού περισσότερη ώρα στο παρκέ δεν μπορούμε παρά να αισιοδοξούμε.

Neondreamer
Μπράβο στην ομάδα, καλή νίκη, ωραίο κατά διαστήματα μπάσκετ!

Τζαμέλαρος μπορεί στην άμυνα να είναι τις περισσότερες φορές τροχονόμος, αλλά στην επίθεση αρτίστας! Είχε πονέσει το μυαλό μας τόσα χρόνια με Σίμονς, Χάντερ, Μπιρτς και δε συμμαζεύεται.

Ρόμπερτς, Στρέλνιεξ και σήμερα σοβαροί κι αποτελεσματικοί, Παπανικολάου διόρθωσε με την αμυνάρα του στο τέλος τις χαμένες βολές και τις απροσεξίες, Πρίντεζης καλός και με μια πολύ ωραία ασίστ σήμερα.

Τόμπσον και Μάντζαρη προσωπικά δεν τους φοβάμαι, ο πρώτος όταν βρίσκει ρυθμό κεντάει - κλισέ αλλά φαίνεται να είναι αλήθεια εν προκειμένω - και ο δεύτερος όταν συνέλθει από τον τραυματισμό θα είναι μια χαρά για αυτά που καλείται να κάνει.

Ο Παπαπέτρου προς το παρόν δεν μου βγάζει καλή και ισορροπημένη εικόνα, άλλη μια χρονιά βέβαια που έχει δύο μπροστά απ΄ αυτόν και ίσως του έχει συσσωρευτεί πίεση για να αποδείξει.

Πάμε χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα στη Βαλένθια
Quincy
Έχει αρκετά θετικά η χτεσινή νίκη. Με non factor τον Σέρβο, τον Πρίντεζη να μην κάνει ματσάρα, και χάνοντας κατά κράτος την μάχη των rebound η ομάδα θα δυσκολεύονταν απέναντι σε όλους, και το πιθανότερο θα ήταν να έχανε εκτός έδρας. Ακόμη κι από την -χωρίς Goudelock- Armani.

Πολύτιμη νίκη για τον τρόπο που ήρθε.
Conan1982
Ξενίζει λίγο ο τρόπος που κερδίσαμε με επίθεση και όχι άμυνα αλλά από την άλλη αρέσει smiley.gif
Ξενίζει λίγο που δεν έχουμε έναν σέντερ με άμυνα και κοψίματα αλλά τουλάχιστον έχουμε ένα σέντερ που ξέρει μπάλα.
Το σημαντικό είναι που πήραμε τους βαθμούς γιατί άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει.
Η ομάδα κυκλοφορεί την μπάλα, ψάχνει να βρει ξεμαρκάριστα σουτ και πλέον περιμένουμε την άνοδο και του Τόμπσον και την επάνοδο του Σπανούλη.
Μπορούμε να συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε για τον Μάντζαρη και τον Παπαπέτρου αν και ο Μάντζαρης έβαλε τα τρίποντα του εν κίνησει.
Αυτό που δεν μπορώ να βλέπω από την ομάδα είναι αυτό το ποστ παιχνίδι με τον κώλο του Παπαπέτρου, πολύ αντιαισθητικό.
Sence Of Defence
QUOTE (rankin @ Nov 23 2017, 23:51 ) *
Γκουταιτις ο νεος Σαμπονις ξερωγω....

Ο Μιλουτινοφ βασικα οκ, δε πατουσε καλά, αλλα αυτο το πραγμα ηταν εντελώς παράλογο... οτι και αν εκανε επαιρνε φαουλ
Anyway, προχωραμε.
Να δουν λιγο την αμυνα γιατι σημερα ειμασταν αλλη ομάδα. Ειδικα η PnR αμυνα μας ηταν σαν να ξεκινησαμε χθες προετοιμασία

o Τομπσον δειχνει να υστερεί πνευματικά.
Ο Ρομπερτς αντιθέτως........ χοπ-χοπ-χοπ (αυτος ειμαι εγω που ξανακανω κωλοτουμπα)


εγώ ήμουν ο πρώτος μέσα από την απογοήτευση μου που είπα ότι ο Ρόμπερτς το παιδί δεν κάνει. Βλέπουμε ότι στα τελευταία ματς αρχίζει και δένει με την ομάδα και κάνει καλές εμφανίσεις. Θέλει ακόμα δουλειά βέβαια και αν συνεχίσει, να παίζει έτσι καλά και σταθερά και να ανεβάσει και άλλο την απόδοση του, σκέφτομαι να κάνω και εγώ μία κολοτούμπα...

ο Μιλού έκανε ένα κακό παιχνίδι, το δικαιούται να μη του κάτσει. Νομίζω ότι η ομάδα μας στην φροντ λάιν τα βρήκε σκούρα ελέω του Γκουτάιτις, ο τύπος είναι ογκόλιθος που γέμιζε την ρακέτα, ξέρω γω ο Μακ Λιν μου φαινόταν μικροκαμωμένος μπροστά του.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι όσο οι παίκτες δικαιούνται να μη κάνουν καλό ένα ή κάποια παιχνίδια, έτσι και εμείς οι φίλαθλοι δικαιούμαστε να είμαστε ντεφορμέ και να γκρινιάζουμε σε κάποιο στραβοπάτημα... χαχαχα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.