Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Real Madrid - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Future7
QUOTE (shaq7 @ Jan 10 2019, 23:15 ) *
o μπογρης κανει το ματς της ζωης του!!


Ο Μπογρης είναι εξαιρετική λύση για 3ος σέντερ το λέω μήνες τώρα. Απλώς με σκόρπια τριλεπτα δε βρίσκει ρυθμό κάνεις.

Αν σήμερα δεν είχε θέμα με τα φάουλ θα ταν στον πόντο το ματς
RipCity
QUOTE (Future7 @ Jan 10 2019, 22:15 ) *
Με Μπογρη είμαστε άλλη άμυνα.

Άγιον ρίχνει τις μπάλες στο σίδερο.


Πραγματικά. Μακάρι να μην είναι πυροτέχνημα και να συνεχίσει έτσι ο πρώην πολυτιμότερος C του Champions League tongue.gif
Future7
Εντάξει τώρα δεν έδωσαν το φάουλ στον Σπανούλη και από τους 7 πήγε στους 11 η διαφορά.
Coach Periklis
Αν έχεις floor general επιπέδου Σπανουλη και σου κόβει γενικά σαν ψηλός, θα είσαι χρήσιμος και καμιά φορά θα κάνεις και ένα τέτοιο ματς
Future7
Ρε Μπογρινιο αγόρι μου ΓΙΑΤΙ βαζεις χέρι εκεί, Άστον να περάσει!!!
shaq7
παλι σοριασανε τον μπλατ κατω..θα ζησουμε και τραυματισμο προπονητη σε αυτη την ομαδα..
Future7
Ελπίζω μετά και το σημερινό να έχουν καταλάβει όλοι ότι θέλουμε ΓΚΑΡΝΤ
jazz thrilos
Οκ, τέρμα τα δίφραγκα. Τουλάχιστον να μην φυγει πολύ η διαφορά σε επίπεδα που σίγουρα δεν θα εκφράζουν την εικόνα του ματς.
Coach Periklis
Τζάμπα το παρατάνε

Τίμια προσπάθεια κανένα παράπονο, εκτός ίσως ότι σχεδόν ποτέ δεν είχαμε σκληρή άμυνα. Αλλά δώσαμε την μάχη μας

Πάμε παρακάτω, στήριξη και λοιπά
Kalispera
Σας χαίρομαι πάντως.Και με 20 να χάσετε απόψε δεν έχετε απωλέσει τον χαρακτήρα της μεγάλης και δυσκολοκατάβλητης ομάδας.Μυστήριο πράμα ρε παιδί μου,μέχρι και ο Μπόγρης παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του.Προσωπικά θεωρώ δεδομένη την παρουσία σας στο φετινό φ4.Αποπνέετε υγεία.
Future7
5ος σκόρερ της διοργάνωσης ο Πριντεζης !
RipCity
Για τα δεδομένα η εμφάνιση δεν ήταν κακή. Πάλι εκτεθήκαμε στην άμυνα από τα αντίπαλα guard που μπαίνουν μέσα όπως θέλουν.

Κέρδος ο Μπόγρης, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Στην επίθεση ήταν ακόμη καλύτερος του Μιλουτίνοφ στη δημιουργία (εντάξει οι εκτελέσεις ήταν πάρε βάλε), βοήθησε πάρα πολύ ως σκαλοπάτι στο χάι ποστ. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Με αυτόν μέσα είμασταν καλύτεροι της Ρεάλ!
ag97
QUOTE (Kalispera @ Jan 11 2019, 00:33 ) *
Σας χαίρομαι πάντως.Και με 20 να χάσετε απόψε δεν έχετε απωλέσει τον χαρακτήρα της μεγάλης και δυσκολοκατάβλητης ομάδας.Μυστήριο πράμα ρε παιδί μου,μέχρι και ο Μπόγρης παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του.Προσωπικά θεωρώ δεδομένη την παρουσία σας στο φετινό φ4.Αποπνέετε υγεία.

ευχαριστουμε για τα καλα λογια αλλα θεωρω οτι χωρις ενα ακομα γκαρντ καλο αμυντικο θα πρεπει να αρκεστουμε στους εν-Ελλαδι στοχους
papp7
Εγω ειμαι ευχαριστημενος γινανε πολλα λαθη στο τελευταιο 5 λεπτο που η διαφορα ηταν στους 7 , δεν ειχαμε καθαρο μυαλο καναμε οτι να ναι επιθεσεις και στην αμυνα ειμασταν μετριοι εως κακοι.Κραταω την εμφανιση του μπογρη. Παμε παρακατω
Volunteer
Ωραίο ματσάκι, φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Σήμερα είδαν και οι τυφλοί ποιος θα βγει από τη δωδεκάδα (Τίμα) εφόσον έρθει μεταγραφή στα γκαρντ.

Ο Μπόγρης πρέπει να έκανε το παιχνίδι της ζωής του στην Ευρωλίγκα. Έδωσε και νο λουκ πάσα στο τέλος ή ήταν άλλος;
Future7
Εντάξει η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει το ματς.

Τουπαν, Τιμα, Σασα δεν έδωσαν τίποτα. Σττελνιεκς πάλι σε είχα νερά.

Ο Λεντει κοιτούσε ρακέτα και χεζοταν πάνω του.

Ο Μπογρινιο ήταν τοπ αλλά έκανε χαζα φάουλ και τον στερηθηκαμε μεγάλο διάστημα. Πολλά πολλά μπράβο όμως για την εμφάνιση!
Κρατάω επίσης Γκος που μου αρέσει πολύ σε άμυνα και επίθεση. Βλέπετε πως σουτάρει από τα πόδια;; πολύ καλός.

Σήμερα χάσαμε λόγω της έλλειψης αθλητικού γκαρντ. Μας πλήγωσε και το διάστημα που έλειπε ο Μπογρινιο.
kotzito
Τίμια προσπάθεια ακόμα και όταν η διαφορά ξέφυγε πάνω από τους 10 - 12 πόντους δεν το παρατήσαμε, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε συνήθως τα τελευταία χρόνια. Δίκαια πάντως νικήτρια η Ρεάλ, ακόμα κι όταν κάπως μειώναμε ξανά, έβαζε τα σουτ και έφευγε, αν και νομίζω η διαφορά είναι λίγο πλασματική με βάση την εικόνα του αγώνα.

Κάτι παραπάνω από άριστος ο Μπογρίνιο, αν είχε αποφύγει και 2 αχρείαστα φάουλ θα έπρεπε να παίξει παραπάνω στην θέση του Λεντέι που ναι μεν δεν είχε άσχημα νούμερα πολύ, αλλά στην άμυνα ήταν τρύπα και γενικά καθόλου συγκεντρωμένος. Πολύ καλός κι ο Σπανούλης, νομίζω πείσμωσε μετά τις τελευταίες 3 εμφανίσεις. Και τέλος ένα μπράβο και στον Μπλατ ο οποίος έκανε πολύ καλό rotation σήμερα και κράτησε την ομάδα εντός παιχνιδιού όσο μπόρεσε. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι χρειαζόμαστε ένα γκαρντ τις επόμενες εβδομάδες.
fotisv
μεγαλο κερδος ο Μπογρης σημερα , εκτος απο την επιθετικη του συγκομιδη μοιρασε ωραια τη μπαλα , επαιξε καμποσες καλες αμυνες και γενικα οσο επαιξε απεδωσε πολυ καλα ...κατα τα αλλα χαιρομαι που δεν φανηκε να τα παραταμε σε κανενα σημειο, κατι που αν μη τι αλλο δειχνει χαρακτηρα . Μου δοθηκε η εντυπωση οτι αν η ρεαλ δεν ηταν τοσο ευστοχη στο τριποντο ισως και να το ειχαμε χτυπησει το ματς ...ενταξει υπερβολη ισως αλλα μια εντυπωση ειναι
papp7
Πρεπει να μπει οπωσδηποτε αμεσα ο αγραβανης στο ροτεισον ειδαμε οτι αν λειψει ο μιλου ή φορτωθει με φαουλ, ο λεντει δεν ειναι ετοιμος ακομη να μιλησει και στις 2 πλευρες του παρκε.Σημερα μας ελλειψε ο αγραβανης να δωσει λιγο ξυλο να σμπρωξει να υπαρχει στην ρακετα. Το εκανε σε μεγαλο βαθμο ο μπογρης αλλα νομοτελιακα τα φαουλ δεν μπορουσε να τα γλυτωσει. Ειδαμε και ζωνες απο τον μπλατ για να κρυψει την ρακετα αλλα η ρεαλ εχει τετοια ποιοτητα στο περιφερειακο σουτ που δεν σε παιρνει και πολυ η ζωνη.
T.W.Is.M.
QUOTE(Volunteer @ Jan 10 2019, 23:44 ) *
Ωραίο ματσάκι, φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Σήμερα είδαν και οι τυφλοί ποιος θα βγει από τη δωδεκάδα (Τίμα) εφόσον έρθει μεταγραφή στα γκαρντ.

Ο Μπόγρης πρέπει να έκανε το παιχνίδι της ζωής του στην Ευρωλίγκα. Έδωσε και νο λουκ πάσα στο τέλος ή ήταν άλλος;


Γιατι, ο Τουπαν ηταν καλυτερος σημερα; Κι οι δυο οσο παιζει καλα ο Παπανικολαου θα δυσκολευονται να βρουν χρονο και ρυθμο, οσο κι αν τους βοηθαει ο Μπλατ. Δεν μπορουσα να περιμενω περισσοτερα σημερα. Ακομα κι οι 94 ποντοι της Ρεαλ ηρθαν απ τη δικη τους ευστοχια. Ο Καμπατσο ειναι αλλος ενας παιχτης που μας δυσκολευει. Δεν ειναι τυχαιο οτι κανει καλα ματς εναντιον μας ο Λεκαβιτσιους. Η προβληματικη αμυνα κοντα στο καλαθι φανηκε απο το πολυ υψηλο ποσοστο τους στα διποντα. Κατα τ αλλα τα 3/3 τριποντα του Τειλορ και τα συνεχομενα σουτ υπο πιεση του Ραντολφ στο τελος δεν ηταν και το πιο αναμενομενο πραγμα.
Το σημαντικο σε αυτη την περιοδο ειναι να μη χαθει καποιο απο τα επομενα ματς εντος εδρας.
Συνεχιζουμε και μετανοειτε!
Volunteer
Το επιθετικό στήσιμο του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικό. Σήμερα μπορεί να μην απέδωσε καρπούς η δεινότητα στο σκορ γιατί και η Ρεάλ ήταν αρκετά καυτή, αλλά σε do or die ματς όπως με την Εφές που είναι πιο κοντά ποιοτικά στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα μεγάλη ανάγκη για αποτέλεσμα, οι αυτοματισμοί και τα φαντεζί συστήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
jazz thrilos
Πάλι κακή η περιφερειακή άμυνα. Και να ήταν μόνο απόψε, οκ, με την Ρεαλ παίζαμε. Αλλά το φαινόμενο είναι διαρκές. Δηλαδή εντάξει πια, αφου το έχουν αποφασίσει να πάρουν παίχτη στα γκαρντ, ε ας τον πάρουν να τελειώνουμε μπας και δούμε κάποια βελτιωση σε αυτό το κομμάτι. Σήριαλ έγινε.

Μπράβο στον Μπογρη. Καλός ο Πριντεζης, Γκος και Σπανουλης καλοί. Άντε, πάει κι αυτό, πάμε παρακάτω να δούμε τι μπορούμε να μαζέψουμε.

Υ.Γ.: Τρομερή η ικανότητα της Ρεαλ να μετατρέπει τους παίχτες που πάνε εκεί σε θεατρίνους και αντιπαθητικά γκρινιάρηδες. Ο Καμπάτσο, ο οποίος σοβαρος έδειχνε γενικά μέχρι φέτος, έπεφτε κάτω κι επιανε την μύτη του μετά απο επαφή στα πλευρά του. Μέχρι και τον Ντονσιτς πέρυσι τον είχαν μυήσει στην δραματουργία. Ευτυχώς που έφυγε και επέστρεψε στην κανονικότητα. laugh.gif
Future7
Jazz περιμένει τα κοψίματα ρε συ. Τι να έφερνε καναν παίχτη χωρίς ομάδα; Καλύτερα που δε βιάστηκε, είναι πολύ σημαντική κίνηση
jazz thrilos
QUOTE (Future7 @ Jan 10 2019, 23:56 ) *
Jazz περιμένει τα κοψίματα ρε συ. Τι να έφερνε καναν παίχτη χωρίς ομάδα; Καλύτερα που δε βιάστηκε, είναι πολύ σημαντική κίνηση

Ε τα κοψίματα άρχισαν. Δεν ειχαμε προετοιμάσει καμια περίπτωση; Λιγο πολύ ξεραν οι ομάδες ποιοι θα κοπούν.

Τεσπά, Ελπίζω να αξίζει η αναμονή. Πάντως τα ματς θα αρχίσουν να καίνε σιγά σιγά.
shaq7
Για μενα 10 φορες να παιζαμε το σημερινο και τις 10 θα χαναμε...

Κοντεψα να κλαψω με τον μπογρη,μακαρι να μην ειναι πυροτεχνημα!Ο λεντει ειναι 4ρι,με τα θηρια που επαιζε μια χαρα τα πηγε ,εβαλε και 15 πηρε και 8 ριμπαουντ.
Ο γκος εχει κανει τα καλυτερα του παιχνιδια με την ρεαλ .. ohmy.gif
Ο σπανουλης τελικα δεν πρεπει να τα χει με τον μπλατ παροτι εκατσε σε αλλο καθισμα... rolleyes.gif

Μεγαλο χαλι ο βεζενκοφ,απο κοντα και οι μαντζαρης,τουπαν,τιμα..

Πιστευω οτι θα μας βγει σε καλο το σημερινο ματσακι,εγω βλεπω οτι με εναν παιχταρα γκαρντ μπορουμε να παμε φαιναλ 4 και οτι εκει με το μεταλλο που εχουμε να τους κοντραρουμε!
Future7
Εντάξει εγώ τον καταλαβαίνω τον Σάσα. Ξεκίνησε πολύ καλά και έφαγε πάγκο για να χωρέσει ο Λεντει. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις και να παίζεις κάτι 5λεπτα χωρίς ρυθμό.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπλατ πιστεύει περισσότερο τον Λεντει και κάνει μπαμ. Δε γίνεται σήμερα να βγάζει τον Σασα μετά από ένα άστοχο διποντο και να κραταει τον Λεντει που μέσα στη ρακέτα ήταν κι από το φόβο του έβγαζε τη μπάλα έξω.
Τα στατιστικά καμία φορά παραπλανούν Και σήμερα ο παίχτης δεν ήταν καλός.

qspock
Ποια κοψιματα ρε παιδια?
Αν θελουν περιφερειακο ας παρουν Ναναλι. Υπαρχει κατι καλυτερο? Αλλα ουτε για μισο χρονο Ναναλι δε φτανουν αυτα που διαθετουν.

Στη θεση του Τιμα ας ερθει ενας σεντερ-ριμ προτεκτορ (Μπιρτς?) να δουμε μια ασπρη μερα. Και παλι, δεν υπαρχει ρευστο..

ΚΡΙΜΑ! Κριμα κι αμαρτια, η ομαδα εχει δυνατοτητες αλλα θελει ενισχυση σε τουλαχιστον μια θεση. Ελεγα πως απλα χρειαζεται ενα σεντερ, οσο ομως βλεπω τον Τουπαν να παραμενει απροσαρμοστος, λεω πως χρειαζεται και παιχτης στο 2-3. Και φυσικα ο Ναναλι ειναι ο,τι πρεπει. Καλα για τον Τιμα τι να πει κανεις, χαλασε μια τρομερη πασα του Σπανουλη γιατι δεν μπορει καν να πιασει τη μπαλα! Το παιδι αντι να καλυτερευει χειροτερευει καθε αγωνα...

Σημερα οποιος κι οτι εμπαινε μεσα στη ρακετα εκανε λει απ και το εβαζε. Το κοψιμο ειναι ενα αγνωστο στατιστικο στοιχειο για τον φετινο Ολυμπιακο.
Επισης σημερα φανηκε και η κακη περιφερειακη αμυνα, η οποια ομως εν ολιγοις οφειλεται στο οτι κλεινανε ολοι λιγο μεσα γιατι δεν υπηρχε ψηλος... Αν υπηρχε ικανο ριμ προτεκτορ θα πιεζαν περισσοτερο εξω και δε θα σουταρανε τοσα τριποντα οι της Ρεαλ.

Ολα ξεκινανε και τελειωνουν με την απουσια ψηλου που να προστατευει το καλαθι. Στο final four αν περασει αυτος Ολυμπιακος δεν εχει ΚΑΜΙΑ τυχη με τετοιους ψηλους. Και μη περιμενετε τον Μπογρη να ξαναπαιξει ετσι. Αν ηταν θα το ειχε κανει νωριτερα.
Μακαρι δηλαδη γιατι δεν παιρνουν αλλο, αλλα ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. Ειναι ενας τιμιος τριτος ψηλος, οχι ομως παραπανω.

Αμα λεγεσαι Ολυμπιακος και αυτοαποκαλεισαι καλυτερη ομαδα της δεκαετιας, ειναι παραλογο να εισαι ευχαριστημενος απο το σημερινο παιχνιδι. Το μονο που καταφερε η ομαδα σημερα ηταν να προσφερει θεαμα στους Ισπανους θεατες για να μην ειναι ανιαρο το παιχνιδι της Ρεαλ. Πετυχε κατι παραπανω στην τελικη? Οχι. Τι καλα τα πηγε λοιπον?

Πως χαμηλωσε ετσι ο πηχης, κριμα...

Future7
Ποιος Ναναλι ρε αδερφε; Ο Ναναλι είναι 2-3 Δε λύνει κανένα πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Αυτά τα γκαρντ δε μπορούν να πιέσουν
Quincy
Παιδιά όχι κι εδώ μεταγραφολογία plz. Ας κρατήσουμε αυτό το topic για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Real
Stefk13
QUOTE (Future7 @ Jan 10 2019, 23:20 ) *
Ποιος Ναναλι ρε αδερφε; Ο Ναναλι είναι 2-3 Δε λύνει κανένα πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Αυτά τα γκαρντ δε μπορούν να πιέσουν


Ανταλλαζουμε Κιλπατρικ με Μιλου? biggrin.gif biggrin.gif
Looter
Από τον αγώνα κρατάω τη μαχητικότητα μέχρι και το τέλος καθώς και την εμφάνιση του Μπόγρη που δείχνει σιγά σιγά να μπαίνει πραγματικά στο κλίμα και στο επίπεδο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά να χάσει σήμερα , ειδικά χωρίς του Μιλουτίνοφ και τελικά βγήκε και με κέρδος σε ένα παιχνίδι που λίγο πολυ ήταν υπολογισμένο στα χαμένα της σεζόν.

ΤΡΟΜΕΡΟ το ρόστερ της Ρεάλ , ο 12ος παίκτης τους έχει σίγουρη θέση στις περισσότερες ομάδες της λίγκας.
Δεν έχουν αντίπαλο σε σειρά 5 αγώνων , μόνο στο f4 υπάρχει ελπίδα σε ένα μονό παιχνίδι.
anton2
1) Δεν κατεβήκαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Η φιλοσοφία ήταν: "χωρίς άγχος και πίεση, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και βλέπουμε".
2) Γι' αυτό ήμασταν τόσο εύστοχοι στην αρχή (δεν είχαμε άγχος), άλλωστε φαβορί ήταν η Ρεάλ.
3) Η εντολή ήταν αν στο τέλος είμαστε κοντά θα δούμε αν θα πιέσουμε.
4) Άμυνα δεν παίξαμε, η Ρεάλ έπαιξε. Και δεν παίξαμε άμυνα επίτηδες επειδή δεν θέλαμε πάσει θυσία αυτή τη νίκη καταναλώνοντας κρίσιμες δυνάμεις απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

5) Το πιο σημαντικό: Ο Ολυμπιακός παίζει ακόμη το χαρτί του αιφνιδιασμού θέλοντας να περάσει "κάτω" από τα ραντάρ βάσει της φιλοσοφίας "Όταν δεν σε φοβούνται και σε υποτιμούν προετοιμάζουν το έδαφος για την μεγαλύτερη ήττα τους". Αυτό ήταν το μότο του ολυμπιακού από την εποχή Σπανούλη και μετά και πάντα λειτουργούσε. Αυτό επιπλέον ανεβάζει και κάθετα την ψυχολογία της ομάδας.

Εγώ βλέπω όμως ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Υπάρχει ένας περιοδικός αποσυντονισμός αλλά η ομάδα δείχνει πολύ ισχυρά στοιχεία βελτίωσης. Και δείχνει δύναμη που περιορίζει επίτηδες για να μπορεί να αιφνιδιάσει όταν πρέπει στην συνέχεια.

Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.

Τώρα πρέπει να πω ότι ο Σπανούλης με τον τρόπο που παίζει, μια παίζει μια μένει στον πάγκο, κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, ο προπονητής τον προστατεύει από τον εαυτό του ΚΑΙ μένει με δυνάμεις για την συνέχεια.

Τώρα που βλέπω αυτή την διαχείριση του Σπανούλη και με αυτές τις εμφανίσεις που κάνει στα 36 του, δείχνει ξανά πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Ξαναγνωρίζουμε τον Σπανούλη!
Conan1982
QUOTE (anton2 @ Jan 11 2019, 01:20 ) *
1) Δεν κατεβήκαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Η φιλοσοφία ήταν: "χωρίς άγχος και πίεση, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και βλέπουμε".
2) Γι' αυτό ήμασταν τόσο εύστοχοι στην αρχή (δεν είχαμε άγχος), άλλωστε φαβορί ήταν η Ρεάλ.
3) Η εντολή ήταν αν στο τέλος είμαστε κοντά θα δούμε αν θα πιέσουμε.
4) Άμυνα δεν παίξαμε, η Ρεάλ έπαιξε. Και δεν παίξαμε άμυνα επίτηδες επειδή δεν θέλαμε πάσει θυσία αυτή τη νίκη καταναλώνοντας κρίσιμες δυνάμεις απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

5) Το πιο σημαντικό: Ο Ολυμπιακός παίζει ακόμη το χαρτί του αιφνιδιασμού θέλοντας να περάσει "κάτω" από τα ραντάρ βάσει της φιλοσοφίας "Όταν δεν σε φοβούνται και σε υποτιμούν προετοιμάζουν το έδαφος για την μεγαλύτερη ήττα τους". Αυτό ήταν το μότο του ολυμπιακού από την εποχή Σπανούλη και μετά και πάντα λειτουργούσε. Αυτό επιπλέον ανεβάζει και κάθετα την ψυχολογία της ομάδας.


Βάσει της εικόνας συμφωνώ. Πίστευα πριν το παιχνίδι ότι ίσως η χαλαρότητα με την Μπασκόνια στην αρχή να ήταν δείγμα ότι θα χτυπήσουμε το παιχνίδι με την Ρεάλ. Τελικά δεν ίσχυε και είναι και λογικό.
Θα δούμε αν χρειαστεί και σκληρότερη άμυνα και προσαρμογές και απ' όλα αν συναντηθούμε στην πορεία ξανά.
Μπορούμε να κρατήσουμε για άλλο ένα παιχνίδι την καλή εικόνα του Γκος και του Λεντέι (γιατί καλύτερη άμυνα απέναντι σ' αυτούς δεν μπορούσε να παίξει), όσο αποκτά παραστάσεις θα μειώνει και τα λάθη απειρίας που κάνει, σίγουρα κρατάμε την εικόνα του Μπόγρη που για τρίτος σέντερ ήταν εκπληκτική, χαιρόμαστε που ο Σπανούλης δεν είναι...πρώην μπασκετμπωλίστας που κάπου πήρε το μάτι μου να τον λένε, και συνεχίζω να ανησυχώ για την τρομερή αστάθεια του Στρέλνιεκς. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως σε κάποια παιχνίδια παίρνει πάνω του κρίσιμα σουτ και σε κάποια δεν παίρνει προσπάθειες.
Για τον Τίμμα εγώ προσωπικά τον έχω ξεγράψει από καιρό, μακάρι να διαψευστώ.
Ilias7
Δυστυχώς ότι γινόταν και πέρσι με τη 3αδα Παπανικολάου,Παπαπέτρου,Τόμπσον το ίδιο γίνετε και φέτος με τη 3αδα Παπανικολάου,Τουπάν,Τίμα.Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν τρεια 3αρα σε μια 12αδα και να παίζουν εξίσου καλά αλλά και να δείχνουν και σταθερότητα στην απόδοση τους.

Κατά τη γνώμη μου όποιος παίχτης και να ήταν στη θέση του Τίμα θα παρουσιάζε την ίδια εικόνα.Δε μπορεί να βρει ρυθμό γιατί δε μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής.Είναι πρακτικά αδύνατο,εκτός και γίνονται οι αλλαγές με το ρολόι και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Ίσως το είχε διαφορετικά ο Μπλατ στο μυαλό του για το Τίμα.Ότι θα παίζει και στη θέση 4 συμπληρώνοντας Πρίντεζη,Βεζένκοφ αλλά του βγήκε ο Λεντέι 4αρι και πρέπει να χωρέσει και αυτός κάπου.

Ακόμα και αν ανέβει η απόδοση του Τίμα στους επόμενους αγώνες θα πέσει εκείνη του Τουπάν και θα συζητάμε πάλι κάτι αντίστοιχο.

Ο Παπανικολάου οσο περνάει ο καιρό και πλησιάζουμε στα σημαντικά παιχνίδια δείχνει να ανεβάζει την απόδοση του και να γίνετε πιο σταθερός.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν δύσκολο έιτε με Μιλουτίνοβ είτε όχι.Η άμυνα του Ταίλορ πάνω στο Γκος ήταν καθοριστική.Του χάλασε το μυαλό και κατά συνέπεια χάλασε και η οργάνωση της ομάδα όπου γίνανε κάποια εύκολα λάθη και κάποια βιαστηκά σουτ.

Conan1982
QUOTE (Ilias7 @ Jan 11 2019, 09:49 ) *
Δυστυχώς ότι γινόταν και πέρσι με τη 3αδα Παπανικολάου,Παπαπέτρου,Τόμπσον το ίδιο γίνετε και φέτος με τη 3αδα Παπανικολάου,Τουπάν,Τίμα.Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν τρεια 3αρα σε μια 12αδα και να παίζουν εξίσου καλά αλλά και να δείχνουν και σταθερότητα στην απόδοση τους.

Κατά τη γνώμη μου όποιος παίχτης και να ήταν στη θέση του Τίμα θα παρουσιάζε την ίδια εικόνα.Δε μπορεί να βρει ρυθμό γιατί δε μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής.Είναι πρακτικά αδύνατο,εκτός και γίνονται οι αλλαγές με το ρολόι και είναι όλοι ευχαριστημένοι.


Ο Τίμμα πάντως πήρε τις ευκαιρίες του στα πρώτα 11 ματς έπαιζε μ.ο κοντά στα 15 λεπτά, δεν έδειξε κάτι ανέβηκε και ο Παπανικολάου, κατέβηκε και ο Λεντέι στο 4 και σχεδόν δεν παίζει. Το γεγονός είναι ότι ο Τίμμα είναι τελικά καλός σε ένα μόνο πράγμα, στο να σουτάρει τρίποντα, αλλά πρέπει να βρει ρυθμό, και για να βρει ρυθμό πρέπει να κερδίσει τον χρόνο του κάνοντας και άλλα πράγματα, όχι ότι ο Τουπάν βέβαια αν τον δούμε στο σύνολο της χρονιάς έχει αποδώσει πολύ καλύτερα, απλώς θυμόμαστε 2-3 καλά παιχνίδια του, αλλά είναι πιο χρήσιμος και στην άμυνα.
Zephyr
QUOTE(qspock @ Jan 11 2019, 00:18 ) *
Ποια κοψιματα ρε παιδια?
Αν θελουν περιφερειακο ας παρουν Ναναλι. Υπαρχει κατι καλυτερο? Αλλα ουτε για μισο χρονο Ναναλι δε φτανουν αυτα που διαθετουν.


Και ο Νάναλι τι σχέση έχει με αυτό που θέλει η περιφέρεια του Ολυμπιακού?

QUOTE(qspock @ Jan 11 2019, 00:18 ) *
Σημερα οποιος κι οτι εμπαινε μεσα στη ρακετα εκανε λει απ και το εβαζε. Το κοψιμο ειναι ενα αγνωστο στατιστικο στοιχειο για τον φετινο Ολυμπιακο.


Όταν είναι μέσα ο Μιλού δεν γίνεται αυτό το πανηγύρι. Τι να κάνουμε τώρα, τον μάτιασαν το παλίκαρο!

QUOTE(qspock @ Jan 11 2019, 00:18 ) *
Αμα λεγεσαι Ολυμπιακος και αυτοαποκαλεισαι καλυτερη ομαδα της δεκαετιας, ειναι παραλογο να εισαι ευχαριστημενος απο το σημερινο παιχνιδι. Το μονο που καταφερε η ομαδα σημερα ηταν να προσφερει θεαμα στους Ισπανους θεατες για να μην ειναι ανιαρο το παιχνιδι της Ρεαλ. Πετυχε κατι παραπανω στην τελικη? Οχι. Τι καλα τα πηγε λοιπον?

Πως χαμηλωσε ετσι ο πηχης, κριμα...


Μάιστα, χαμήλωσε ο πήχης γιατί δεν κάναμε διπλό μέσα στην έδρα της ίσως καλύτερης ομάδας της διοργάνωσης, χωρίς τον βασικό μας σέντερ που φέτος ειδικά παίζει να είναι και ο καλύτερος μας παίχτης. Και χαμήλωσε ο πήχης. Και είμαστε κρίμα. Καλά, με ρέγουλα τα δάκρυα αδερφέ.
Zach Doganos
QUOTE (Conan1982 @ Jan 11 2019, 08:57 ) *
Βάσει της εικόνας συμφωνώ. Πίστευα πριν το παιχνίδι ότι ίσως η χαλαρότητα με την Μπασκόνια στην αρχή να ήταν δείγμα ότι θα χτυπήσουμε το παιχνίδι με την Ρεάλ. Τελικά δεν ίσχυε και είναι και λογικό.
Θα δούμε αν χρειαστεί και σκληρότερη άμυνα και προσαρμογές και απ' όλα αν συναντηθούμε στην πορεία ξανά.
Μπορούμε να κρατήσουμε για άλλο ένα παιχνίδι την καλή εικόνα του Γκος και του Λεντέι (γιατί καλύτερη άμυνα απέναντι σ' αυτούς δεν μπορούσε να παίξει), όσο αποκτά παραστάσεις θα μειώνει και τα λάθη απειρίας που κάνει, σίγουρα κρατάμε την εικόνα του Μπόγρη που για τρίτος σέντερ ήταν εκπληκτική, χαιρόμαστε που ο Σπανούλης δεν είναι...πρώην μπασκετμπωλίστας που κάπου πήρε το μάτι μου να τον λένε, και συνεχίζω να ανησυχώ για την τρομερή αστάθεια του Στρέλνιεκς. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως σε κάποια παιχνίδια παίρνει πάνω του κρίσιμα σουτ και σε κάποια δεν παίρνει προσπάθειες.
Για τον Τίμμα εγώ προσωπικά τον έχω ξεγράψει από καιρό, μακάρι να διαψευστώ.

Αν λες για μένα,εγώ πρώην μπασκετμπολίστα εννοούσα τον Μάντζαρη,όχι το Σπανούλη,θα πέσει φωτιά να μας κάψει... αλλά για το Μάντζαρη το λέω και το εννοώ, το παιδί είναι αποκαρδιωτικό, χτες μισή άμυνα δεν παίζει να έβγαλε. Εντάξει για την επίθεση δε μιλάω καν προφανώς.
Conan1982
QUOTE (Zach Doganos @ Jan 11 2019, 11:37 ) *
Αν λες για μένα,εγώ πρώην μπασκετμπολίστα εννοούσα τον Μάντζαρη,όχι το Σπανούλη,θα πέσει φωτιά να μας κάψει... αλλά για το Μάντζαρη το λέω και το εννοώ, το παιδί είναι αποκαρδιωτικό, χτες μισή άμυνα δεν παίζει να έβγαλε. Εντάξει για την επίθεση δε μιλάω καν προφανώς.


Δεν ξέρω αν λέω εσένα, αν ισχύει μην το παίρνεις προσωπικά. Ήταν ένα συγκεκριμένο ποστ αλλά δεν το βρίσκω, ίσως έχει διαγραφεί, έλεγε διάφορα για τον Μάντζαρη και πιο κάτω έδινε την εντύπωση ή εγώ την αποκόμισα ότι αναφερόταν σε άλλον παίκτη πιθανότατα τον Σπανούλη, συγγνώμη αν ήσουν και κατάλαβα λάθος.
Milterman
Το ματς χθες ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαραχτήρα. Η ομάδα έπαιξε 3 δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα συν αυτό με Αεκ που δεν ήταν της πλάκας και έκανε το καθήκον της. Η άμυνα είναι και θέμα ενέργειας που χθες δεν την είχαμε, ούτε και την διάθεση να υπερβάλουμε εαυτούς. Προσωπικά το είχα χαμένο αυτο το ματς και το είδα χωρίς κανένα άγχος και προσδοκία.

Άσχετα με την περιφερειακή άμυνα σε ατομικό επίπεδο, ένας λόγος που βρήκαν αρκετά ελεύθερα σουτ ήταν η αναγκαιότητα να δίνουμε βοήθειες προς τα μέσα ελλείψει Μιλουτίνοφ. Χρειαζόμαστε ένα γκαρντ γρήγορο και καλό αμυντικό, αλλά αυτή η ανάγκη δεν προέκυψε στο χθεσινό ματς. Νομίζω ότι ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγει απο χθες είναι ότι μπορούμε να βασιζόμαστε στον Μπόγρη σαν 2-3 σέντερ πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε.
Zach Doganos
QUOTE (Conan1982 @ Jan 11 2019, 14:09 ) *
Δεν ξέρω αν λέω εσένα, αν ισχύει μην το παίρνεις προσωπικά. Ήταν ένα συγκεκριμένο ποστ αλλά δεν το βρίσκω, ίσως έχει διαγραφεί, έλεγε διάφορα για τον Μάντζαρη και πιο κάτω έδινε την εντύπωση ή εγώ την αποκόμισα ότι αναφερόταν σε άλλον παίκτη πιθανότατα τον Σπανούλη, συγγνώμη αν ήσουν και κατάλαβα λάθος.

Δεν παίζει άγχος, απλά το διευκρινίζω γιατί όσο να το κάνεις υπάρχει μια σοβαρή απόσταση ανάμεσα στους δύο αυτούς παίκτες.. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.