QUOTE (dimit @ Aug 28 2013, 19:46 )
Πολυ σοβαρη ομαδα η Λιθουανια . Μεγαλα υψη σε ολες τις θεσεις, βαθος στους ψηλους, πολυ καλους σουτερ. Φετος ειδα και καλυτερη οργανωση και πειθαρχια στο παιχνιδι τους. Τους θεωρω σιγουρους για 4αδα
Συμφωνω.
Οι δικοι μας ας γυρισουν καλυτερα στα τμηματα υποδομης μπας και μαθουν να σουταρουν. 1/18 τριποντα!!!! ομαδα που θελει να μιλαει για διακριση στο ευρωπαικο!.
Σιγουρα δεν πρεπει να περασει στα ψιλα αυτο το ποσοστο αν και τα περισσοτερα ηταν ελευθερα μετα απο καλη κυκλοφορια.
Επιπλεον εχουμε αργες περιστριφες στην αμυνα. Μετα απο ενα δυο σκριν μας πιανει θαλασσα
Θελει βελτιωσει οντως η αμυνα αλλα 1) μεγαλη βελτιωση απο το σαββατοκυριακο και 2) τα προβληματα ηταν κατα διαστηματα που μπορει να ηταν και λογω της μεγαλης διαφορας που ειχαν παρει. Οπως και να'χει και ο coach το γνωριζει οτι εκει θελουμε δουλεια.
Στην προσωπικη αμυνα στο 5και οι τρεις ψιλοι μας ειχαν σοβαρα προβληματα.
Κοψιματα δε κανουμε ουτε με βαλε.
Εδω διαφωνω φιλε μου. Και οι τρεις ηταν πολυ καλυτεροι απ'οσο τους περιμενα. Και στην τελικη η φροντ λαιν της Λιθουανιας μεχρι στιγμης σκοραρει το 55% των ποντων της ομαδας. Σημερα σκοραραν το 25%. Δεν ηταν μονο αποτελεσμα της ατομικης αμυνας αλλα οπως ειπα εγω περιμενα χειροτερα.
Περιφεριακα προσπαθουμε να πιεσουμε αλλα μπαλες δε κλεβουμε
7 κλεψιματα καναμε, ποσα ηθελες?
Ελλειψη συγκεντρωσης στο αμυντικο τρανζισιον. Γυρνουσαμε γρηγορα στην αμυνα αλλα κλειναμε ενστικτωδως πολυ μεσα και διναμε ευκολα σουτ. Παιδικα λαθη.
Τα ειπα πιο πανω για την αμυνα.
Στο επιθετικο τρτνζισιον η ελλειψη χειριστων μας καθυστερει. Πχ ο Παπανικολαου. Μετα απο ριμπαουντ τρεχει την μπαλα ο ιδιος αλλα μολις συναντησει το πρωτο αμυντικο σταματα ακομα κι αν ο αμυντικος εχει κακη θεση. Ο Μπραμος απλα κανει μερικες τριπλες και τη δινει. Ο Περπ εχει καλυτερη τριπλα αλλα απλα εχει αργο τρεξιμο
Δεν ειχει καλο χειρισμο ο Παπ το ξερουμε αυτο αλλα παλι υπερβολικο σε βρισκω. Οπως και να'χει αυτο εχει να κανει και με τις αποστασεις των παικτων και οχι μονο με individual ability.
Και σε οργανωμενη αμυνα,πιστευω οτι σε επισημους αγωνες η κυκλοφορια μας θα υποφερει
Δεν το νομιζω καθολου. Η ομαδα κυκλοφορει πολυ καλα τη μπαλα.
Το σουτ του Σπανουλη καθε μερα που περναει γινεται και χειροτερο!
Ειμαι τρομερα απογοητευμενος απο το Σλουκα. Χανει διαρκως ευκαιρειες να κανει το ξεπεταγμα του
Δεν ηταν καλο shooting day για κανεναν σημερα. Εγω πιστευω οτι και ο Σπανουλης βρισκει ακομα το ρυθμο του - οπως και να το κανεις ειναι πιο πισω.
Για το Σλουκα ας τον δουμε στα επισημα. Δεν με απογοητευει.