Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2
ashton
Μπορεί το ΟΚ από την ΕΕΑ να μην έχει έρθει,
αλλά η ΑΕΚ ανακοίνωσε το δίδυμο Κώστα Οικονομάκη - Κώστα Ζέρβα στον πάγκο

QUOTE
"Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Οικονομάκη για τηναγωνιστική περίοδο 2011-12, με συνεργάτη τον Κώστα Ζέρβα. Ο Κώσταs Οικονομάκηs διετέλεσε προπονητήs την τελευταία τετραετία με την ΑΕΚ Αργουs όπου την ανέβασε 2 κατηγορίεs (από Γ'Εθνική στην Β' και από Β'Εθνικήστην Α2) με ρεκόρ περσινό στην Α2 14-16, τερματίζονταs στην ένατη θέση.

Επίσηs, διετέλεσε βοηθόs προπονητή στην Δάφνη για δυο χρόνια (πριν πάει στηνΑΕΚ Αργουs) ανεβαίνονταs από την Β' στην Α2. Σαν παίκτηs έχει αγωνιστεί με τον Μίλωνα, την ΑΕΚ (από 1994 μέχρι 1996),την Νήαρ Ηστ και έκλεισε την καριέρα του στην Ελευσίνα.

Ο Κώσταs Ζερβαs (όπου είχε φορέσει και αυτόs την φανέλα τηs ΑΕΚ σαν παίκτηsτην περίοδο 1995-96) ήταν την περασμένη περίοδο στο Παγκράτι βοηθόs των Λιόγα-Παπαδόπουλου».


υ.γ.

o Οικονομάκης μαρκάρει τον Ζντοβτς το 1995 .



Οικονομάκης-Ζέρβας στο παρκέ στο ίδιο ματς

ενώ ανακοίνωσε και τους Αντώνη Μάντζαρη, Πέτρο Νοέα

QUOTE
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τους καλαθοσφαιριστές Αντώνη Μάντζαρη και Πέτρο Νοέα, διάρκειας ενός έτους.

Ο Αντώνης Μάντζαρης (20/6/1986, 1.93) ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα του Περιστερίου (μάλιστα ως αρχηγός την οδήγησε σε άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 και από την Α2 στην Α1), ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Πέτρος Νοέας (20/6/1987, 2.04) επί σειρά ετών αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμαρουσίου (2003-2004 έως 2009, 2010-2011), ενώ έχει αγωνιστεί και με τα Τρίκαλα.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα φορέσω την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1 και για αυτό τον λόγο θα παίξω μαζί της στην Α2, για να την οδηγήσω ξανά εκεί, μαζί με τον προπονητή και τα άλλα παιδιά» ανέφερε ο νεαρός γκαρντ και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως πάντα συμβαίνει στην ΑΕΚ και είμαι σίγουρος πως με την βοήθεια του θα εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΝΟΕΑ:

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, τα οποία ελπίζω να λυθούν σύντομα καθώς γίνονται προσπάθειες από τους υπεύθυνους» τόνισε από την πλευρά του ο νεαρός φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα στην Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες να φέρουμε από την επόμενη χρονιά την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στην Α1».


Γραφείο τύπου ΚΑΕ ΑΕΚ


στατιστικά των δυο παικτών
http://vasilissa.blogspot.com/2011/09/ana.html
ashton
Η ΑΕΚ πήρε χθες το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα
fear_me
πηρε και φαλεκα η ΑΕΚ

ακουγεται οτι μπορει να μην παρει πιστοποιητικο ο πανελληνιος και να παιξουμε α1 ,ισχυει κατι τετοιο?
ashton
πέρα απο Φαλέκα έχει κλείσει και ο Θανάσης Μαγκωνής που έπαιζε πέρσι στον Σπόρτιγκ .

QUOTE
Έκανε πίσω ο Δέσπος
Του Γιώργου Νικολάου
27/09/2011 (19:56)

Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Κώστας Οικονομάκης περίμεναν τον Δημήτρη Δέσπο σήμερα στη Ζωφριά, αλλά "επί ματαίω". Βρέθηκε ο ατζέντης του, όχι ο ίδιος, και ένας "σίγουρος" παίκτης ξαφνικά έκανε πίσω, αφού αποφάσισε να περιμένει τον …Πανελλήνιο! Υπενθυμίζεται, ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι "ολυμπιονίκες" είναι αμφίβολο αν θα λάβουν πιστοποιητικό, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι "Ενωσίτες" φιλοδοξούν να πάρουν τη θέση του στην Α1.

Ο Δέσπος φέρεται να είχε συμφωνήσει προφορικά από χθες το βράδυ με τον Οικονομάκη, τα είχε βρει και στο οικονομικό με τη διοίκηση, αλλά επέλεξε το ρίσκο. Το γεγονός προκάλεσε προβληματισμό στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. Στο μεταξύ, και τυπικά παίκτες της ΑΕΚ είναι από σήμερα οι Μάντζαρης και Νοέας, αφού υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με την "Ένωση", όπως υπέγραψε και ο νεαρός Θανάσης Μαγκώνης (19 χρ., 1.96 μ.).


QUOTE
Πήρε Φαλέκα
Του Γιώργου Νικολάου
27/09/2011 (21:01)

Το μπαράζ συναντήσεων των ανθρώπων της ΑΕΚ στη Ζωφριά, είχε ως αποτέλεσμα να προβάρει σήμερα τα κιτρινόμαυρα ο Αλέξης Φαλέκας (35, 1.89). Ο έμπειρος παίκτης αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Κώστα Οικονομάκη από την πρώτη στιγμή, ως εκ τούτου ένα φλερτ διαρκείας είχε αίσια εξέλιξη.

Ο Φαλέκας υπέγραψε συμβόλαιο και πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Και όχι μόνο αυτός…


basketblog.gr

@ fear_me

πολύ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο .

QUOTE
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Αλέξανδρο Φαλέκα, Σταύρο Κοκκινόπουλο και Θανάση Μαγκώνη, διάρκειας ενός έτους.

Ο Αλέξανδρος Φαλέκας (1/8/1976, 1.88μ.) αγωνίζεται στην θέση «1» και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Γλυφάδα, Αμαρουσίου, Πανιωνίου, Κολοσσού Ρόδου, Χαλκίδας, Πανοράματος και Ικάρου Καλλιθέας.

Ο Σταύρος Κοκκινόπουλος (23/4/1992, 1.91μ.) αγωνίζεται στην θέση «2» και προέρχεται από την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, όπου μάλιστα την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν αρχηγός.

Ο Θανάσης Μαγκώνης (27/7/1992, 1.96μ.) αγωνίζεται στην θέση «4» και προέρχεται από την ομάδα του Σπόρτιγκ.


Γραφείο τύπου ΚΑΕ ΑΕΚ
Nuntius
Στην ΑΕΚ τελικά ο μεγάλος Μάντζαρης? Καλή επιτυχία στο παιδί smiley.gif
ashton
http://vasilissa.blogspot.com/2011/09/blog-post_1505.html
στατιστικά Φαλέκα (φωτο Κοκκινοπουλου - Μαγκωνή)

http://vasilissa.blogspot.com/2011/09/ana.html
στατιστικά Μάντζαρη - Νοέα
ashton
QUOTE
Άρχισε να ανακοινώνει παίκτες η ΑΕΚ από την στιγμή που πήρε το πιστοποιητικό. Συγκεκριμένα έκλεισε τον Νίκου Κούρτη για τον οποίο το southbasket.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από τις 13/9 με το ρεπορτάζ “Θέλει Κούρτη, Νοέα και Κασαμπαλή” και τον Άγγελο Σιαμανδούρα, ενώ είναι κοντά και στον Θανάση Τοπούζη που αγωνιζόταν στους Ίκαρους Σερρών.

Επίσης ανακοίνωσε την απόκτηση των Φαλέκα, Κοκκινόπουλο και Μαγκώνη.


QUOTE
...
ενώ αναπάντεχα αρνητική τροπή δείχνει να παίρνει το θέμα της ανανέωσης του Φώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος αυτή την ώρα συζητά με την ΑΕΚ.


southbasket.gr
sporting b.c.
Καλή δουλειά και καλή επιτυχία Θανάση !
ashton
Στατιστικά του υπάρχουν πουθενά ;
fear_me
Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο λεοντόκαρδος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. «H ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος. Αποτελεί τιμή για όποιον φοράει τη φανέλα της. Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1. Είναι γνωστοί οι δεσμοί μου με την ομάδα και δεν διακόπηκαν όταν σταμάτησε η επαγγελματική μου σχέση» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Βασιλόπουλος.
Johnny Shooter
Που θα έχει έδρα φέτος;
ashton
Λιόσια .
Johnny Shooter
Δύσκολη πρόσβαση (χωρίς Ι.Χ), αλλά πολύ καλό γήπεδο!
sporting b.c.
Ashton δεν γνωρίζω για στατιστικά... Με τον Θανάση βασικό η εφηβική ομάδα κυνήγησε την άνοδο στην Ά κατηγορία επίσης έχει παραστάσεις από τη Γ' εθνική με την ανδρική ομάδα
ashton
ανακοινώθηκαν Βασιλόπουλος-Σιαμανδούρας

QUOTE
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Φώτη Βασιλόπουλο και Άγγελο Σιαμανδούρα, διάρκειας ενός έτους.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος (8/2/1986, 1.87μ.) αγωνίζεται στην θέση «1» και είναι γνωστός για την προσφορά του στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 αλλά και γενικότερα για τα «ενωσίτικα» αισθήματα του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παγκράτι και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και δεύτερος στις ασίστ στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Άγγελος Σιαμανδούρας (18/8/1980, 2.08μ.) αγωνίζεται στην θέση «5» και στο παρελθόν έχει παίξει για λογαριασμό των Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ηρακλή, Πανελευσινιακού και Περιστερίου.




στατιστικά Βασιλόπουλου - Σιαμανδούρα
http://vasilissa.blogspot.com/2011/09/blog-post_28.html
ashton
QUOTE
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Σκλάβο, διάρκειας ενός έτους.

Ο Βαγγέλης Σκλάβος (1/12/1977, 2.02μ.) αγωνίζεται στη θέση «4». Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Έσπερο, ενώ εντός συνόρων έχει φορέσει επίσης την φανέλα των Μίλωνα, Πανιωνίου, Ολυμπιακού και Πανελληνίου. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Βαλένθια (Ισπανία), Λοκομοτίβ Ροστόφ (Ρωσία), Ριέτι και Κρεμόνα Βανόλι (Ιταλία).
ashton
Μεγάλη επιτυχία η χθεσινή νικη κόντρα σε μια καλή και σαφώς πιο έτοιμη/μονταρισμένη ομάδα.

Τουλάχιστον να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό ο Φώτης Βασιλόπουλος που αποχώρησε χθες με ασθενοφόρο στο 1'21"..

4. Φωτιτζόγλου DNP
5. Νοέας 22'07" 2π - 1/ 4 2π 0/2 3π 4-1ρ 1λθ 1ασ 1κψ
6. Βασιλόπουλος 33'25" 21π 2/2 1π 8/13 2π 1/2 3π 6-0ρ 3λθ 2ασ 3κλ
7. Τζόλος 10'57" 0π - 0/1 2π 1κψ
8. Κοκκινόπουλος DNP
9. Σιαμανδούρας 28'27" 8π 2/4 1π 3/4 2π 3-1ρ 2λθ 1κψ
16.Μάντζαρης 36'28" 15π 8/12 1π 2/4 2π 1/4 3π 8-0ρ 3λθ 2ασ 2κλ 1κψ
11.Μαγκωνής 0'20"
12.Σκλάβος 30'27" 13π 5/8 1π 1/5 2π 2/4 3π 2-1ρ 3λθ
13.Katsoupai DNP
14.Καλπάκης DNP
15.Φαλέκας 37'49" 7π 2/2 1π 1/2 2π 1/4 3π 2-0ρ 3λθ 1ασ

Μπάμπης Φωτιτζόγλου (είχε και πέρσι μια παρουσία στη 12άδα)
Εντρι Κατσουπάι
Χρήστος Καλπάκης
είναι από το εφηβικό
bookerface
Τι εγινε τελικα με τον Βασιλοπουλο , ειναι καλα το παιδι γιατι χθες , φαινοταν πολυ ασχημο αυτο που επαθε .
fear_me
QUOTE(bookerface @ Oct 2 2011, 15:53 ) *
Τι εγινε τελικα με τον Βασιλοπουλο , ειναι καλα το παιδι γιατι χθες , φαινοταν πολυ ασχημο αυτο που επαθε .


O Φώτης Βασιλόπουλος πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Ο λεοντόκαρδος φόργουορντ, που αρνήθηκε να καθίσει σε καροτσάκι για τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, πήγε μόνος του μέχρι το ωτολαρυγγολογικό. Κατόπιν έλαβε την άδεια των γιατρών για να επιστρέψει στο σπίτι του. Θα επανέλθει αύριο το μεσημέρι στο νοσοκομείο για μία προληπτική εξέταση και έπειτα θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Μία λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και ημέρες, σε συνδυασμό με την πίεση της αναμέτρησης ΑΕΚ-Αρκαδικός, ήταν η αιτία που προκάλεσε την λιποθυμία του παίκτη στο 1.21 πριν από τη λήξη.

Το βέβαιο είναι, ότι οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση στον παίκτη και αποχή από δραστηριότητες για μερικές ημέρες, αλλά... ποιος κρατάει τον Βασιλόπουλο; Κοντά του στο νοσοκομείο βρέθηκαν από το πρωί οι Κυριάκος και Γιώργος Χήνας από πλευράς ΑΕΚ και ο Αντώνης Μάντζαρης. Διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη και την οικογένεια του είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Γεωργαντζόγλου...

http://www.aek365.gr/a-147090/phre-eksithrio-o-fwths.htm


επισης η ΑΕΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον τριμπανσκι,τον σεντερ που ειχε ερθει κατευθειαν απο το NBA στην Α2 για λογαριασμο του περιστεριου πριν 3-4 χρονια
Zoys
QUOTE(fear_me @ Oct 2 2011, 16:52 ) *
επισης η ΑΕΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον τριμπανσκι,τον σεντερ που ειχε ερθει κατευθειαν απο το NBA στην Α2 για λογαριασμο του περιστεριου πριν 3-4 χρονια


Γι΄αυτόν μιλάμε;

fear_me
QUOTE(Zoys @ Oct 2 2011, 16:56 ) *
Γι΄αυτόν μιλάμε;

http://www.sport-fm.gr/article/505267

Για αυτον μιλαμε.
stantz
Ποτε ειναι τελικα το χρονικο οριο μεσα στο οποιο μπορει μια ομαδα της Α2 να κανει μεταγραφες? Περυσι το οριο ηταν μεχρι μια αγωνιστικη πριν την εναρξη του πρωταθληματος. Εχει αλλαξει φετος ο κανονισμος?
natouralistis
QUOTE (stantz @ Oct 3 2011, 20:40 ) *
Ποτε ειναι τελικα το χρονικο οριο μεσα στο οποιο μπορει μια ομαδα της Α2 να κανει μεταγραφες? Περυσι το οριο ηταν μεχρι μια αγωνιστικη πριν την εναρξη του πρωταθληματος. Εχει αλλαξει φετος ο κανονισμος?


Ισχυει οτι και περυσι.Οι ομαδες μπορουν να παρουν ελευθερους παιχτες μεχρι και τελος Δεκεμβριου.
stantz
QUOTE(natouralistis @ Oct 3 2011, 21:46 ) *
Ισχυει οτι και περυσι.Οι ομαδες μπορουν να παρουν ελευθερους παιχτες μεχρι και τελος Δεκεμβριου.

Μαλιστα, σε ευχαριστω για την πληροφορια, καθως εψαξα παντου στις προκυρηξεις της ΕΟΚ αλλα δεν βρηκα κατι. Αυτο θα ισχυει λογικα μονο για Ελληνες, γιατι αλλιως θα επιτρεπονταν αλλαγες κοινοτικων μεσα στην χρονια οπως στην Α1, αλλα κατι τετοιο δεν εχει συμβει ποτε τα προηγουμενα χρονια.
natouralistis
QUOTE (stantz @ Oct 3 2011, 23:46 ) *
Μαλιστα, σε ευχαριστω για την πληροφορια, καθως εψαξα παντου στις προκυρηξεις της ΕΟΚ αλλα δεν βρηκα κατι. Αυτο θα ισχυει λογικα μονο για Ελληνες, γιατι αλλιως θα επιτρεπονταν αλλαγες κοινοτικων μεσα στην χρονια οπως στην Α1, αλλα κατι τετοιο δεν εχει συμβει ποτε τα προηγουμενα χρονια.


Ναι δεν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης κοινοτικου.Μονο ελευθεροι Ελληνες.
fear_me
Προσπάθειες να συμπληρώσει τα πολλά κενά στο ρόστερ της κάνει-παρά τη δεδομένη οικονομική στενότητα-η ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 34χρονο φόργουορντ Νίκο Κούρτη (1,97μ.) και τον 21χρονο γκαρντ Ανδρέα Παπαδημητρίου (1,90μ.).

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση ενός ψηλού για να «γεμίσει» τη ρακέτα, με τον Τσέζαρι Τριμπάνσκι να αποτελεί τον μεγάλο, αλλά δύσκολο στόχο λόγω του κασέ του.
Jabar
Μπορώ και εγώ να προτείνω παίκτες στο επίπεδο της Α ΕΣΚΑ και μάλιστα να παίζουν, να είναι οπαδοί της Α.Ε.Κ, να μην θέλουν λεφτά και να μην έχουν για μάνατζερ ,τον γνωστό κύριο.
fear_me
Το είχαμε γράψει... Ισχύει... Ο Τσέζαρι Τριμπάνσκι έρχεται! Ο άνθρωπος που ανέλαβε να καλύψει τη μεταγραφή βρέθηκε και ο Πολωνός γίγαντας μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται. Επήλθε πλήρης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ΑΕΚ. Το κλίμα στην «Ένωση» είναι εξαιρετικό αυτή την ώρα.

http://www.aek365.gr/a-147866/erxetai-o-trimpanski.htm
stantz
Του Γιώργου Νικολάου
06/10/2011 (14:33)

Για άλλη μία φορά οι… χρησμοί των αξιωματούχων της ΕΟΚ έκαναν άνω κάτω την ΑΕΚ! Πιθανότατα, να έχουν ευθύνες και οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ, εξαιτίας της απειρίας τους, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι ισχυρίζονταν το πρωί, ότι "η ΕΟΚ άναψε πράσινο για τους Κούρτη-Τριμπάνσκι" και το μεσημέρι άλλαξε γνώμη, έπειτα από τις ενστάσεις που έφτασαν στα γραφεία της.

Είπα-ξείπα… για ΕΟΚ, ή στην ΑΕΚ τα θαλάσσωσαν; Ή, και τα δύο;

Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι δέχθηκαν το σοκ κατακούτελα, αλλά μπήκαν στη διαδικασία να συντονιστούν, προκειμένου για την απόκτηση Έλληνα σέντερ, που "δικαιούνται βάσει κανονισμού μέχρι το Δεκέμβριο". Οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι και η νομική ομάδα της ΚΑΕ προσπαθούν να μάθουν, ωστόσο, μέσα από τους σκοτεινούς διαδρόμους του Αμαρουσίου τι συμβαίνει και με τον Κούρτη.

Αν ο Κούρτης είναι η "μεταγραφή Δεκεμβρίου", κατά την ΕΟΚ, η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα για άλλη μεταγραφή! Διότι, θα μπορούσε να "ακυρώσει" τον Κούρτη και να αναζητήσει σέντερ, καθώς "καίγεται" να ενισχυθεί κάτω από τη ρακέτα. Αν θυμόμαστε καλά, υπάρχει καταγεγραμμένη δήλωση Τσαγκρώνη στον Τύπο, ότι η ΑΕΚ έλαβε έξτρα μεταγραφική περίοδο, δεδομένου ότι με ευθύνη της ΕΕΑ έκτισε ομάδα την τελευταία στιγμή.

Αν δόθηκε παράταση στην ΑΕΚ, λοιπόν, ο Κούρτης είναι η μεταγραφή… Οκτωβρίου και δικαιούται η "Ένωση" να αποκτήσει και δεύτερο Έλληνα…
ashton
QUOTE(Jabar @ Oct 5 2011, 20:10 ) *
Μπορώ και εγώ να προτείνω παίκτες στο επίπεδο της Α ΕΣΚΑ και μάλιστα να παίζουν, να είναι οπαδοί της Α.Ε.Κ, να μην θέλουν λεφτά και να μην έχουν για μάνατζερ ,τον γνωστό κύριο.


για πες ..
ashton
Γήπεδο: 3ο Κ.Γ. Α.ΛΙΟΣΙΩΝ 17:00 Α.Ε.Κ. – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος – Μπίκας – Θεοδωρόπουλος

QUOTE
Ανακοίνωση Δ.Σ.

Η Διοίκηση και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης με έκπληξη διαβάζουν δημοσιεύματα που κατηγορούν το Σύλλογο μας ότι δεν σέβεται την ομάδα Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι ότι δεν συναινούμε με την μετάθεση κατά μία ώρα νωρίτερα του μεταξύ μας αγώνα το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου (17:00) λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού που θα αρχίσει στις 20.30 δηλαδή δύο (2 ώρες) μετά την λήξη του μεταξύ μας αγώνα!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε επίσημα τα εξής:

Ο σεβασμός προς τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ είναι τεράστιος και αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για εμάς όσο και για όλη την Α2 Κατηγορία η συμμετοχή της σε αυτήν. Επίσης πολλά μέλη της Διοίκησης μας, φίλαθλοι μας αλλά και αθλητές μας είναι επίσης φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Ο Πανελευσινιακός είναι επίσης ένα ιστορικό σωματείο, κάθε χρόνο σέβεται σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται και τις αντίπαλες ομάδες (υπόδειγμα φιλοξενίας) και τους κανόνες των αρμοδίων οργάνων (ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝΑ κ.α.). Για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στο θεσμό του κυπέλλου με δύο κοπιαστικά και πολυέξοδα ταξίδια μέσα σε 3 μέρες και παρότι ζητήσαμε μία μέρα μετάθεση, μας την αρνήθηκαν και το σεβαστήκαμε.

Θεωρούμε ότι η ώρα έναρξης του αγώνας μας με την ΑΕΚ (17:00) δεν επηρεάζει καθόλου την συμμετοχή των αγνών φιλάθλων της ΑΕΚ και στους δύο αγώνες. Ο χρόνος για να καλύψουν την απόσταση των γηπέδων δεν είναι περισσότερος από 15 λεπτά. Παρόλα αυτά αν η αστυνομία κρίνει το αντίθετο θα το σεβαστούμε.

Επειδή πάνω απ' όλα αγαπάμε το άθλημα, δεν μπορούμε να δεχόμαστε συνέχεια μεταθέσεις ώρας, όπως συνέβη στον πρώτο αγώνα μας με τον ΟΦΗ, όπου πάλι άλλαξαν την ώρα - χωρίς την συγκατάθεση μας - δημιουργώντας μας μεγάλα προβλήματα στην μετακίνηση μας.

Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα με τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και ο Πανελευσινιακός είναι Σύλλογος με ιστορία, που έχει γραφτεί ακόμα και με αίμα, ομάδα μίας εργατούπολης που στερείται για να κρατά ψηλά την ομάδα.

Καλούμε λοιπόν τη φίλη Διοίκηση της ΑΕΚ να μείνει στα αγωνιστικά πλαίσια και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, σε ένα γεμάτο γήπεδο και ο καλύτερος ας κερδίσει!


panelefsiniakosbc.com


QUOTE
"Δύσκολο να βγει η χρονιά"
Του Γιώργου Νικολάου
13/10/2011 (13:01)

Πόσο απαιτητή είναι η ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ; Τα λόγια του Αλέξη Φαλέκα μοιάζουν με "κραυγή απόγνωσης". Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην "ΩΡΑ των σπορ" και τον Κυριάκο Χατζόγλου για το ματς με τον Πανελευσινιακό, αλλά και για τις γνωστές αδυναμίες της ομάδας του. Για τον επόμενο αγώνα: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής παρουσία μας στο πρωτάθλημα.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει όπως έκανε μέχρι τώρα. Με αυτό τον απίστευτο παλμό, με τις συνεχείς φωνές του μάς σπρώχνει προς την νίκη. Πρέπει να περιορίσουμε τους έμπειρους γκαρντ που διαθέτει ο Πανελευσινιακός, ενώ αν παίξουμε την ίδια άμυνα που παίξαμε και με τον Αρκαδικό, τότε θεωρώ ότι θα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι ως ομάδα υπερτερούμε κοντά στο καλάθι με την παρουσία του Σκλάβου".

Για το ρόστερ: "Είναι κάτι που το έχω πει από την πρώτη αγωνιστική. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε κάποια προσθήκη. Ειδικά ένα "πεντάρι" πρέπει να αποκτηθεί. Από εκεί και πέρα έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι οι παίκτες ότι αν μείνουμε αυτοί οι έξι-επτά που είμαστε τώρα θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος και όπου βγει. Όμως είναι πολύ δύσκολο να βγει η χρονιά με τόσους πολλούς αγώνες χωρίς να υπάρχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ.

Θα υπάρξουν σίγουρα τραυματισμοί, αρρώστιες…Σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνει; Θα παίζουμε πέντε άνδρες και επτά έφηβοι; Όλοι οι παίκτες έχουν τον ρόλο τους και όποιος και αν λείψει, ακόμα και έφηβος να είναι, είναι αισθητή η απουσία του".


basketblog.gr
ashton
QUOTE
14 | 10 | 2011 10:47
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ εξέδωσε δελτίο στον Δέσπο!


Στην προπόνηση της ΑΕΚ θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του BASKETNET ο Δημήτρης Δέσπος! Ο έμπειρος σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι μάλιστα φρόντισαν ώστε να έχουν στα χέρια τους εδώ και λίγη ώρα και το δελτίο του παίκτη. Η εξέλιξη αυτή ανακουφίζει τον Κώστα Οικονομάκη, ο οποίος αναμένεται να έχει τον παίκτη στην διάθεση του για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Το πόσο θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δέσπος.

Γ.Παλ.


basketnet.gr

QUOTE
O Δέσπος στη Ζωφριά
Του Γιώργου Νικολάου
14/10/2011 (13:00)

Το γράψαμε; Ισχύει!
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ φρόντισαν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Δημήτρης Δέσπος πάει το απόγευμα στη Ζωφριά για να προπονηθεί με την ομάδα και ενδεχομένως παίξει αύριο εναντίον του Πανελευσινιακού. Από τις 12/10/2011 είχαμε γράψει στο basketblog.gr στο ρεπορτάζ με τίτλο "Δέσπος και συνεδρίαση", ότι η ΑΕΚ στράφηκε ξανά στην απόκτηση του έμπειρου σέντερ, δεδομένου ότι βρήκε τοίχο στην περίπτωση του Πολωνού γίγαντα Τσέζαρι Τριμπάνσκι.

Στην "ΩΡΑ των σπορ" γράψαμε, χθες (13/10/2011) ότι "ο Δέσπος υπέγραψε", με τους διοικούντες την ΚΑΕ να σιωπούν. Είναι προφανές ότι ατύπως ΑΕΚ και Δέσπος έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες, ή αλλιώς δεν είχαν τερματίσει οι επαφές, τουλάχιστον, σε επίπεδο διοίκησης, ακόμη κι όταν ο Δέσπος ανακοινωνόταν από τον Πανελλήνιο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Οικονομάκης, μέχρι και χθες το βράδυ πάντως (σ.σ. όπως αποκαλύπτεται από τις σημερινές δηλώσεις του στην "Κιτρινόμαυρη Ώρα") έδειχνε να μην ήξερε, ότι ο Δέσπος θα πάει σήμερα… Ζωφριά.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, πάντως, δεν σταματούν εδώ! Θα υπάρξει συνέχεια…


QUOTE
"Από τις 28 Σεπτεμβρίου"
Του Γιώργου Νικολάου
14/10/2011 (13:31)

Ο Δημήτρης Δέσπος ετοιμάζεται να πάει Ζωφριά, αλλά ο Νίκος Γεωργαντζόγλου ισχυρίζεται, ότι "δεν τίθεται θέμα έκπληξης". Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στο basketblog.gr και ήταν κατηγορηματικός… "Ο Δέσπος είναι παίκτης της ΑΕΚ από τις 28 Σεπτεμβρίου. Θα προπονηθεί σήμερα με την ομάδα", δήλωσε ο κ. Γεωργαντζόγλου.

Αναρωτιέται κανείς, όμως, προς τι ο θόρυβος και η συγκρουσιακές σχέσεις με την ΕΟΚ;

Ο κ. Γεωργαντζόγλου έδωσε τη δική του εξήγηση: "Είχε ληφθεί απόφαση ν’ αποκτηθεί ο Τριμπάνσκι. Αποτελούσε επιθυμία όλων μας και κυρίως του προπονητή, ο οποίος τον εισηγήθηκε. Προσπαθήσαμε να τον περάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρούσαμε, ότι δικαιούμασταν παράταση μεταγραφικής περιόδου, γι’ αυτό και την είχαμε ζητήσει. Τέλος πάντων. Προχωράμε. Έχουμε δρόμο ανηφορικό".




QUOTE
Έκανε ατομική…
Του Γιώργου Νικολάου
14/10/2011 (15:27)

O Δημήτρης Δέσπος θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση της Ζωφριάς το απόγευμα, αλλά δεν θα το δώσει ο Φώτης Βασιλόπουλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε ατομική προπόνηση το πρωί, καθώς σε λίγη ώρα θα μεταβεί στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου για την κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη.

Ο Βασιλόπουλος υπήρξε στενός φίλος του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα τριάντα του χρόνια. Πολλές φορές κάποια πράγματα υπερβαίνουν τα στενά όρια του αθλητισμού…



QUOTE
"Να γεμίσουν το κλειστό"
Του Γιώργου Νικολάου
14/10/2011 (13:49)

Aνακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει αύριο το κλειστό της Ζωφριάς εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά η ημέρα κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Το ντελίριο που επικρατεί στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο σχετικά με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ καθιστά απαγορευτική για πολλούς την πρόσβαση στο κλειστό, προκειμένου για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Ειδικά από τη στιγμή, που οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν την κατά μία ώρα μετάθεση του αγώνα. Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε ζητήσει από τη διοίκηση Φιλίππου η αναμέτρηση να διεξαχθεί στις 4, αντί τις 5 το απόγευμα, και για λόγους ασφαλείας…

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν αύριο (Σάββατο 15/10, 17:00) το κλειστό της Ζωφριάς, έτσι ώστε η Βασίλισσα να σημειώσει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανελευσινιακό. Θα παρακαλέσουμε για ακόμα μια φορά ο κόσμος να προσέξει, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και η ομάδα να μην τιμωρηθεί. Ο στόχος της ομάδας είναι όχι μόνο η άνοδος στην Α1, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, στόχος που με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να επιτευχθεί".


basketblog.gr
ashton
http://vasilissa.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html
στατιστικά κλπ Κούρτη-Δέσπου
ashton
ήττα (μάλλον εκτός προγράμματος) από τον Πανελευσινιακό το Σάββατο και με δεδομένη την ήττα την άλλη βδομάδα στις Σερρες με τους Ίκαρους, η κατάσταση μόνο ρόδινη δεν είναι ...
τρίζει και η καρέκλα του Οικονομάκη (δεν είδα το ματς, αλλά το ότι κάναμε ίδιες επιθέσεις με Αρκαδικό, και με περισσότερα τρίποντα αντί δίποντα, ενώ υπήρχαν πρόσθετα και οι Κούρτης-Δέσπος σε σχέση με την πρεμιέρα δημιουργεί ερωτηματικά - όπως και ο πάγκος που έφαγε ο Σιαμανδουρας... 27' έπαιξε ο Δέσπος και 6' ο Σιαμανδούρας μάλλον ανεξήγητα)

QUOTE
Κλείνει Λιόγα!
Του Γιώργου Νικολάου
16/10/2011 (12:22)

Η ήττα από τον Πανελευσινιακό φαίνεται, ότι ξεχείλισε το ποτήρι στην ΑΕΚ και ο Κώστας Οικονομάκης βρίσκεται με το "ενάμισι πόδι" εκτός Ζωφριάς. Aποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr αναφέρουν μάλιστα, ότι βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιόγα! Ο έμπειρος τεχνικός έκλεισε στην "Ένωση".

Συναντήθηκαν μαζί του άνθρωποι για λογαριασμό της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ και τα έχουν βρει σε όλα. Οι διεργασίες είχαν ξεκινήσει πριν από το χθεσινό ματς. Ο κ. Λιόγας παρακολούθησε, χθες, το ματς με τον Πανελευσινιακό…


QUOTE
Γεωργαντζόγλου για Οικονομάκη
Του Γιώργου Νικολάου
16/10/2011 (14:06)

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου προβληματίζεται με τον Κώστα Οικονομάκη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το γράψαμε έγκαιρα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησε –πριν από λίγο- μαζί μας. Αρνήθηκε, ότι μίλησε με τον Δημήτρη Λιόγα, αλλά η αλήθεια είναι ότι και μίλησε και συμφώνησε άλλος για λογαριασμό της διοίκησης.

Ο κ. Γεωργαντζόγλου παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η θέση του Οικονομάκη στον πάγκο της ΑΕΚ είναι επισφαλής. "Δεν τίθεται θέμα προπονητή αυτή την στιγμή. Η ομάδα θα μείνει ως έχει και θα πάει να κερδίσει στις Σέρρες. Τι θα γίνει μετά την αναμέτρηση με τους Ικάρους, δεν μπορώ να ξέρω. Θα το εκτιμήσουμε τότε. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν προπονητή", μας είπε ο κ. Γεωργαντζόγλου.


QUOTE
Συνάντηση με τη διοίκηση
Του Γιώργου Νικολάου
16/10/2011 (17:26)

Yπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ; Υπάρχει… Είχαμε γράψει εδώ και ημέρες, ότι σε κάποια ΚΑΕ ψάχνονται και επομένως δεν αποτελούσε κριτήριο μόνο η ήττα από τον Πανελευσινιακό. Το υπαινιχθήκαμε και στο ρεπορτάζ μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τίτλο "Εξηγήσεις από… Οικονομάκη". Ο Μανιάτης τεχνικός μίλησε τηλεφωνικά σήμερα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Εκείνος τον "διαβεβαίωσε" ότι δεν τίθεται θέμα, αλλά οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργαντζόγλου στο basketblog.gr δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή", είπε πρόεδρος της ΚΑΕ και συμπλήρωσε, ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της επόμενης αναμέτρησης στις Σέρρες. Ο κ. Οικονομάκης δεν είναι πια ακλόνητος.

Και η αναμέτρηση με τους Ικάρους είναι μακριά… Η δεοντολογία επέβαλε να μιλήσουμε με τον προπονητή της ΑΕΚ. Επικοινωνήσαμε μαζί του, πλην όμως αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε, καθώς προέχει η επίσημη συνάντηση με τη διοίκηση. Η συνάντηση ενδεχομένως να γίνει μετά την προπόνηση. Δεν αποκλείεται ο κ. Οικονομάκης να παραστεί και στη αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΕΚ. Θα δείξει…


basketblog.gr
Jabar
Νέος προπονητής ο Λιόγας

Η ΑΕΚ ήρθε σε λύση της συνεργασίας της με τον Οικονομάκη και ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της- Σκέψεις για παραιτήσεις από το Δ.Σ. της ΚΑΕ
Αλλαγή σκηνικού για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, εκεί όπου μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ, με την οποία στήριζε το προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, ήρθε η απόλυσή του. Συγκεκριμένα, η χθεσινή -επίσημη- στάση της διοίκησης, έλεγε: «Η διοίκηση στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή μας και θα είναι δίπλα τους, έτσι ώστε η ομάδα το ερχόμενο Σάββατο να κερδίσει στις Σέρρες και να μπει πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού», ωστόσο σήμερα, λίγο πριν από την προπόνηση επήλθε «διαζύγιο» με τον τέως τεχνικό της Βασίλισσας, με τα σκήπτρα να τα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιόγας. «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, για την προσφορά του στην ομάδα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα ως νέου τεχνικού της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Γεωργαντζόγλου και τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση έφερε τριγμούς στα διοικητικά της ΚΑΕ, αφού λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στο Δ.Σ. της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Χήνας, που βρέθηκε στην προπόνηση, είχε συζήτηση σε έντονο ύφος με τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, για την απόφαση που φέρεται να λήφθηκε χωρίς να είναι ενήμερο το υπόλοιπο Δ.Σ. Μάλιστα, μετά το εν λόγω περιστατικό, υπάρχει σκέψη για παραίτηση όλου του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, πλην του Νίκου Γεωργαντζόγλου, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του.
www.aek365.gr
Johnny Shooter
Έρχεται λοιπόν μια ομάδα, της οποίας η διοίκησή της λέει μάλιστα πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, και αλλάζει τον προπονητή της στην 3η αγωνιστική... όχι σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα μας, συνηθέστατο θα έλεγα!

Μα καλά πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι παράγοντες ό,τι όταν διαλέγεις έναν προπονητή, θα πρέπει να κάτσεις να ζυγίσεις τα δεδομένα της πρόσληψής του ΠΑΡΑ πολύ καλά, έτσι ώστε να μην αναγκαστείς να τον αλλάξεις άμεσα, δημιουργόντας επιπρόσθετα προβλήμματα προσαρμογής στην ομάδα σου;

Πόσο μάλλον όταν η Α.Ε.Κ έφτιαξε μια ομάδα την τελευταία στιγμή και ακόμα κάνει προσθήκες!

Όλα θέλουν τον χρόνο τους... και σωστό σχεδιασμό φυσικά...

Δεν ξέρω αν ο Οικονομάκης είναι καλός ή κακός προπονητής (αυτό όφειλε να το έχει ερευνήσει η διοίκηση της Α.Ε.Κ), ούτε αν ο Λιόγας καταφέρει να κάνει καλή ή όχι δουλειά, απλώς μιλάω για το ΛΟΓΙΚΟ του πράγματος (όσο υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό)!!!
ashton
ηττα στις Σέρρες στο ντεμπούτο του Λιόγα.
4η αγωνιστική, η ομάδα είναι πάνω μόνο από το πεσμένο Αργος και κάποιοι βαυκαλίζονται για ανόδους..


Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μπορεί αμυντικά να στεκόμαστε με σχετική επάρκεια (είναι απόλυτα λογικό για μια ομάδα χωρίς προετοιμασία να βασίζεται στην αμυντική της λειτουργία), όμως επιθετικά κυριολεκτικά ματώνουμε για να βάλουμε καλάθι .. Ενώ έχουμε την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, στην επίθεση είμαστε καλύτεροι μόνο από την πεσμένη ουσιαστικά ΑΕΚ Άργους . Και η μαύρη τρύπα στο επιθετικό μας οπλοστάσιο είναι σαφέστατα το κάκιστο περιφερειακό σουτ ... Έχουμε μόλις 20/85 (23%) με μόνο τους Σκλάβο (6/17) και Κούρτη (4/11) να έχουν ανεκτά ποσοστά.. Οι άλλοι : Βασιλόπουλος 3/13 ( 23%), Νοέας 1/7 (14%), Φαλέκας 2/16 (13%), Μάντζαρης 2/17 (12%)..

http://vasilissa.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.html
ashton
σημαντικό διπλό στην Ερυθραία, 79-80 με 3π Φαλέκα στο τελος .


4 Φωτιτζόγλου 1'31"
5 Νοέας 3'46" 0π 1ρ
6*Βασιλόπουλος 32'56" 27π 5/8 1π 8/9 2π 2/4 3π 1-0ρ 4λθ 6ασ 1κλ
7 Τζόλος 16'54" 8π 1/2 1π 2/2 2π 1/1 3π 3-0ρ 1ασ
8*Κούρτης 32'57" 14π 1/2 1π 5/9 2π 1/4 3π 0-2ρ 3λθ
9 Σιαμανδούρας 4'01" 0π 1ρ
11 Μαγκωνής DNP
12*Σκλάβος 36'56" 15π 1/1 1π 4/7 2π 2/5 3π 8-2ρ 1ασ 3κλ
13 Κοκκινόπουλος 0'32" 0π 0/1 2π
14*Δέσπος 28'30" 8π 2/3 1π 3/4 2π 3-3ρ 2λθ 1κλ
15*Φαλέκας 26'46" 7π 2/2 2π 1/2 3π 2-0ρ 1λθ 2ασ 1κλ
16 Μαντζαρης 15'11" 1π 1/2 1π 0/1 2π 0/1 3π 1λθ 1ασ 1κψ

πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα για Φωτιτζογλου-Κοκκινοπουλο
πρώτη φορά αξιολογη παρουσία από Τζόλο .

11/18 βολές
24/35 διποντα
7/17 τριποντα
ashton
Μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο με 89-90, με τρίποντο ισοφάρισης στα 5" στο 40λεπτο και τρίποντο νικης στα 7" στην παράταση, αν και προηγηθήκαμε με 15-18 πόντους στην 3η-4η περίοδο ...

QUOTE
Τι προηγηθηκε πρίν το παιχνίδι

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στο ΒΑΚ λίγο πρίν την έναρξη της αναμέτρησης.
Με καθυστερηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω της έντασης πρινη την έναρξη του αγώνα με την συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΦΗ έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ.
Λίγο πρίν το τζάμπολ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ γέμισαν το παρκέ με χαρτάκια και κορδέλες για αυτό και η αναμέτρηση θα καθυστερήσει να ξεκινήσει για 15 λεπτα.
Εξω απο το κλειστό γυμναστήριο υπάρχει αστυνομική δύναμη για την αποφυγή επεισοδίων. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που προκάλεσαν την ένταση απομακρύνθηκαν. Είχε προηγηθεί ξύλο, πετροπόλεμος και φθορές σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η ένταση προκλήθηκε επειδή οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν τους δόθηκαν εισιτήρια μετά απο απόφαση της αστυνομίας. Μετα απο καθυστέρηση 20 λεπτών το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά.
Ντέρμπι απο το ξεκίνημα
Ντέρμπι με τα όλα της η αναμέτρηση απο το ξεκίνημα. Η ένταση στο παιχνίδι είναι μεγάλη και η ατμόσφαιρα ηλεκρισμένη απο τα επεισόδια που προηγήθηκαν. Ο ΟΦΗ με ζεστούς τους Μπάρδα και Λίους, μπήκε δυνατά και η ΑΕΚ όμως έδειξε διατεθειμένη απο το ξεκίνημα να πελέψει για ένα μεγάλο μάτς (10-8 στο 4').
Με κακές επιδόσεις στην αμυνα και απο τις δυο ομάδες, το παιχνίδι "άνοιξε" απο νωρίς και τα 7λεπτο βρήκε και τους δυο σε ισορροπία (17-17).
Ενα σερί 1-5 εφερε την ΑΕΚ μπροστά (18-22) στο 8', και οι φιοξενούμενοι κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 20-26.
Χτίζει διαφορά η ΑΕΚ
Mε τρίποντο του Σκλάβου και ένα αιφνιδιασμό με τον Φαλέκα η ΑΕΚ, μπήκε δυνατά στην επανάλληψη και ανέβασε την διαφορα στο +8 (23-31) στο 12', απέναντι σε ένα ΟΦΗ πολύ κακό στην άμυνα. Η ΑΕΚ πέρασε και με +9 (24-33), απέναντι σε ένα ΟΦΗ που κάνει ένα απο τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια.
Με την είσοδο των Παναγάκη και Τσερκιτζόγλου, ο ΟΦΗ ζήτησε περισσότερα σε επίθεση και άμυνα, όμως η ΑΕΚ παρά και την μεγάλη βοήθεια απο τον κόσμο έμεινε μπροστά (30-38 στο 17').
Η ΑΕΚ με καλύτερη οργανωση στο παιχνίδι της και σαφώς αλύτερες επιθετικές επιλογές, έφερε την διαφορά στο +11(31-42) με καλάθι του Φαλέκα (19') και στο +12 (32-44) στα 20 δευτερα πειν την λήξη του ημιχρόνου, που βρήκε την ΑΕΚ μπροστά με 33-47 με εκπληκτικό τρίποντο λίγο κάτω απο την σέντρααπο τον Βασιλόπουλο! Η διαφορά των 14 πόντων ήταν και η μεγαλύτερη για την ΑΕΚ στο παιχνίδι.
Η διαφορά στο +18
H AEK μπήκε ξανά δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και εκτόξευσε την διαφορά στο +18(33-51) στο 22'. Ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε όμως. Με ένα σερί 11-2, πλησίασε στους 9 (44-53). Ενώ με Λίους και Κερασοβίτη, είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο, χωρίς όμως να τα καταφερει, στο καλύτερο πεντάλεπτο του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Ενα 3-0 της ΑΕΚ την κράτησαν μπροστά (44-56), αλλά κυρίως ένα εκπληκτικό τρίποντο απο τον Σκλάβο που έφερε ξανά την διαφορά στο +13(46-59 στο 28'). Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ΑΕΚ μπροστά με 51-63.

Ηγέτης για την ΑΕΚ ο Σκλάβος, έσπασε τα καλάθια ο ΟΦΗ

Με ηγέτη τον Σκλάβο η ΑΕΚ έφερε και πάλι την διαφορά στο +15 (53-68), στο 33' απέναντι σε ένα ΟΦΗ που δεν είχε συνέχεια στην πίεση που άσκησε στην ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ είχε σπάσει τα καλάθια.
Με ένα 5-0 ο ΟΦΗ έκανε την τελευταία προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι (58-68 στο 35'). Ενώ με τρίποντο του Κερασοβίτη, κατέβασε μετά απο ώρα την διαφορά κάτω απο τους δέκα (62-70 στα 3.27 πριν το φινάλε).

Η μεγάλη ανατροπή του ΟΦΗ

Με ένα τετράποντο (τρίποντο και φάουλ) ο Παναγάκης μείωσε για τον ΟΦΗ στους 6 (66-72) στα δυο λεπτά πριν το τέλος. Kαι με καλάθι του Τουτζιαρακη 68-72 στο 1.20. Ο Σκλάβος με δυο βολές έκανε το 68-74 για την ΑΕΚ.
Ακολούθησε τρίποντο του Σιζόπουλου (71-74) και φάουλ που κέρδισε ο Μπάρδας σε καλή αμυνα. Με δυο βολές μείωσε στον πόντο (73-74) στα 47 δευτερόλεπτα!!!

Εγινε αμέσως φάουλ στον Κουρή, ο οποίος αστόχησε και στις δυο βολές!
Ο Τουτζιαράκης κερδίζει φάουλ στα 25 δεύτερα. Με 2/2 δίνει προβ΄δισμα στον ΟΦΗ (75-74). Ο Σκλάβος αστοχεί στην καθοριστική επίθεση και ο Σιζόπουλος κερδίζει φάουλ στα 10 δευτερόλεπτα!
Ευστοχεί και στις δυο βολές και κάνει το 77-74.
Γίνεται φαουλ στον Τζόλος ο οποίος βαζει την μία, αλλά χάνει εσκεμένα την δεύτερη βολή, παίρνει τι επιθετικό ριμπάουντ και ισοφαρίζει (77-77) στα 6,9 δευτερα!!!
Η τελευταία επίθεση μένει στον ΟΦΗ. Ο Παναγάκης αστοχεί σε προσπάθεια για δυο πόντους και το παιχνίδι πηγαίνει στην παράταση (77-77).
Η παράταση
Στην παράταση που ήταν για γερά νεύρα ο ΟΦΗ ε δυο χαμένες βολές του Λίουις έχασε την ευκαιρία να άρει σημαντικό προβάδισμα στα 2,5 πριν το φινάλε. Ο Μπάρδας όμως με κρίσιμο καλάθι έδωσε αέρα νίκης στον ΟΦΗ (87-83), ενώ ο Τσερκιτζόγλου με 2/4 συνολικά βολές σε ισάριθμες προσπαθειες εκανε το 89-83 στο 1.21 και ενώ το γήπεδο είχε πάρει φωτιά απο τον κόσμο της ομάδας!
Η ΑΕΚ με Σκλάβο και Βασιλόπουλο μετά απο ένα σοβαρό λάθος του Σιζόπουλου βρήκε ελπίδες μειώνοντς σε 89-87 στα 33 δεύτερα!

Ακολούθησε ένα ακόμη τραγικό λάθος του Λίούις (κλέψιμο απο τον Βασιλόπουλο) και ο Σκλάβος με τρίποντο τιμώρησε τον ΟΦΗ (89-90) στα 7 δεύτερα!!!! Στον υπολοιπόμενο χρόνο ο Παναγάκης κλείστηκε και δεν μπόρεσε να κάνει επίθεση και το παιχνίδι τελείωσε!!!!
Πρώτος σκόρερ για τον ΟΦΗ ο Τουτζιαράκης με 25π. Για την ΑΕΚ πρόσωπο του αγώνα ο Σκλάβος με 29π.
Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση απο εξαγριωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, αλλά με την παρέμβασηυ των ψυχραιμοτέρων το θέμα τελείωσε χωρίς συνέχεια.


cretalive.gr
jasonick
84-61 νικήσαμε τον Ερμή.
Αρχίζει και στρώνει η ομάδα, σε σχέση με τα χάλια των πρώτων αγωνιστικών (δεν μας βοήθησε και το πρόγραμμα κιόλας). Δέσπος, Σκλάβος, Βασιλόπουλος τραβάνε το κουπί και αν είναι υγιείς θα μας οδηγήσουν στην άνοδο. Ωραίο παικτάκι και ο Τζόλος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήρε χρόνο πέρισυ και αποκτήσαμε κάτι τυχάρπαστους και ζημιωθήκαμε αγωνιστικά και οικονομικά.
ashton
6η σερί νίκη, πήρε και διαφορά η ομάδα, παιξανε όλοι .

4 ΦΩΤΙΤΖΟΓΛΟΥ 3'07" 0π 0-1ρ
5 ΝΟΕΑΣ 20'34" 12π 2/3 1π 5/6 2π 0/1 3π 7-2ρ 1λθ 1ασ 2κλ
6*ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 29'51" 15π 2/3 1π 5/10 2π 1/3 3π 2-1ρ 7λθ 6ασ 3κλ
7*ΤΖΟΛΟΣ 14'38" 4π 2/2 2π 0/2 3π 1-0ρ 1λθ
8*ΚΟΥΡΤΗΣ 31'47" 17π 4/7 2π 3/3 3π 10-2ρ 2λθ 6ασ
9 ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ 3'47" 0Π 0/1 2π
11 ΜΑΓΚΩΝΗΣ 3'43" 2π 1/3 2π
12*ΣΚΛΑΒΟΣ 19'55" 4π 2/8 2π 0/1 3π 3λθ 2ασ 1κλ
13 ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 0'23" 0π
14*ΔΕΣΠΟΣ 28'43" 19π 3/5 1π 8/10 2π 6-2ρ 5λθ 1ασ 5κλ
15 ΦΑΛΕΚΑΣ 20'27" 3π 1/2 1π 1/1 2π 0/1 3π 3-1ρ 4ασ 2κλ
16 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ 23'05" 8π 1/2 1π 2/2 2π 1/3 3π 1-0ρ 2λθ 3ασ 1κλ
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(jasonick @ Dec 3 2011, 14:41 ) *
84-61 νικήσαμε τον Ερμή.
Αρχίζει και στρώνει η ομάδα, σε σχέση με τα χάλια των πρώτων αγωνιστικών (δεν μας βοήθησε και το πρόγραμμα κιόλας). Δέσπος, Σκλάβος, Βασιλόπουλος τραβάνε το κουπί και αν είναι υγιείς θα μας οδηγήσουν στην άνοδο. Ωραίο παικτάκι και ο Τζόλος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήρε χρόνο πέρισυ και αποκτήσαμε κάτι τυχάρπαστους και ζημιωθήκαμε αγωνιστικά και οικονομικά.


και να ηταν μονο ο τζολος...αστο καλυτερα...!!

πιστευω πως μπορει η αεκ να ανεβει αν παραμεινει υγιης και δεσει ακομα παραπανω η ομαδα.μην ξεχναμε πως μαζευτηκαν οι παικτες παραμονες τις πρωτης αγωνιστικης!!!σιγα σιγα φαινεται να βρισκει τα πατηματα της και αυτο το δειχνουν και οι 6 σερι νικες οι οποιες θα γινουν 7 το αλλο σαββατο πιθανοτατα.
ashton
Πήραμε σήμερα τον ΕλληνοΝορβηγό forward (1990, 2m00) Leon Alexander Magulas / Λεωνίδα Αλέξανδρο Μαγουλά

Ανακοινώσεις, φωτό κλπ
http://vasilissa.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html
ashton
Επειδή στην ΑΕΚ ποτέ δεν πλήττεις..

πάει για φεύγα ο Λιόγας, επειδή τον επέβαλλε ο χορηγός (bios balance) που όμως δεν παίζει πλέον αφού πάει για λουκέτο ..

απο εδω η πρώτη αναφορά
http://www.gazzetta.gr/ellada/article/item...onoun-ton-lioga

μαζεμένα τα λινκς εδώ
http://vasilissa.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html
sacarame
QUOTE
Κόουτς "Παπ" στην ΑΕΚ


Ο Δημήτρης Παπανικολάου είπε το "ναι" και θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Λιόγια στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, κάνοντας ντεμπούτο ως προπονητής!!! Ο "Παπ", σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της "Ένωσης" και είναι πολύ πιθανό να δώσει το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης.



Από basketnet.gr
basketall
QUOTE (sacarame @ Jan 24 2012, 11:10 ) *
Από basketnet.gr


Eyxomai kali epitixia ston neo koouts alla eyxomai na min gelasei kai o ka8e pikramenos.
Tora ti 8a petyxi o dimitris se sxesi me ton lioga kaneis den kserei.
Ean epilektike logo 3 craown gia kana pantrema talenton kai akadimion pali kaneis den kserei.
Pantos emena mou kanei h AEK na paramenei A2 kai tou xronou.
ASE POU 8A ARXISEI KAI TO GLENTI TORA POU THN EKANE KAI O XORHGOS.
jasonick
Τέλος και ο Παπανικολάου.
Η σημερινή διοίκηση έχει καταφέρει να είναι πιο αστεία και αμπάσκετη ακόμα και από την προηγούμενη.
basketall
QUOTE (jasonick @ Feb 6 2012, 21:28 ) *
Τέλος και ο Παπανικολάου.
Η σημερινή διοίκηση έχει καταφέρει να είναι πιο αστεία και αμπάσκετη ακόμα και από την προηγούμενη.


MEGALE EYTHXOS NA LES POU TO PIRAN XAMPARI NORIS GIATI EAN PAREI TON KARAGIANNI 'H KAI TON GERAGOTELH NA KRATISOYN EXEI MIA TYXH H AEK.
PANTOS EXEIS KAI ENA DIKIO.. POLY GLENTI H OMADA FETOS XAXAXA
DJS
QUOTE(basketall @ Feb 6 2012, 21:34 ) *
MEGALE EYTHXOS NA LES POU TO PIRAN XAMPARI NORIS GIATI EAN PAREI TON KARAGIANNI 'H KAI TON GERAGOTELH NA KRATISOYN EXEI MIA TYXH H AEK.
PANTOS EXEIS KAI ENA DIKIO.. POLY GLENTI H OMADA FETOS XAXAXA

Τραγελαφικα πραγματα συμβαινουν σε αυτη τη μεγαλη ομαδα,εχουνε αφησει τους αμπαλους να κανουνε κουμαντο στην ομαδα.....
ashton
τελείως αψυχολόγητη και κωμικοτραγική, τόσο η πρόσληψη όσο και το διαζύγιο με τον Παπανικολάου ...

QUOTE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τρίτη 7/2/2012

Ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλλε την παραίτηση του από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, παρά τις πιέσεις της διοίκησης της ΚΑΕ που τον ήθελε στην Βασίλισσα μέχρι το τέλος της περιόδου. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την συνεργασία μας και ευχόμαστε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον.


aekbasket.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.