Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 12/1 22:00 ΕΡΤ2

Αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι ερχεται για τη 17η αγωνιστικη. Η Μπαρτσελονα του Μπαρτζωκα παιζει ενα απ τα τελευταια της χαρτια για την προκριση. Ο Ολυμπιακος πηγαινει στη Βαρκελωνη χωρις Σπανουλη σε ενα ματς που ειναι do or die που λενε και στο χωριο μου για τους Καταλανους, ενω ο ιδιος εχει μονο να κερδισει απ αυτο. Η ηττα δε φερνει την καταστροφη κι αυτο ειναι κατι που η ομαδα εχει κερδισει τις 2 προηγουμενες αγωνιστικες. Αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει να δοθει η νικη στην Μπαρτσελονα πριν το τζαμπολ. Σημαινει ομως οτι υπαρχει φαβορι για το ματς και αυτο ειναι οι Ισπανοι. Μια νικη θα φερει πλεονεκτημα για την 4αδα και θα αφησει πισω εναν επικινδυνο αντιπαλο(η Μπαρτσελονα, αν παει στα πλει οφ, ειναι η ομαδα που κανενας δε θα θελει για αντιπαλο). Μια ηττα δε θα φερει καμια καταστροφη. Η ζημια ειναι ελαχιστη.
Μπορω να πω οτι μεγαλυτερο κερδος απο τη νικη θα ηταν η μειωση των πιθανοτητων προκρισης της Μπαρτσελονα παρα το ιδιο το βαθμολογικο οφελος! Αν ομως δεν ερθει το θετικο αποτελεσμα, θα προτιμουσα να ειναι μια καθαρη ηττα χωρις μεγαλη διαφορα. Αν φτασουμε να ειμαστε εντος διεκδικησης της νικης ως το τελευταιο λεπτο, θα πρεπει να ερθει και η νικη. Δεν ειναι κατι που το κανεις καθε φορα σε αυτο το γηπεδο και γενικα με τετοιο αντιπαλο.


Τι να βαλω τωρα για ρετρο βιντεο; Οτι και να βρω μπορει να το εχω ξαναβαλει στα τοσα χρονια που αντιμετωπιζουμε την Μπαρτσελονα...

Οταν ο Παπανικολαου επαιζε στην Μπαρτσελονα, ο Περπερογλου κι ο Μπαρτζωκας στον Ολυμπιακο κι οι Σπανουλης-Πριντεζης ηταν τραυματιες:


και οταν ο Ολυμπιακος κερδιζε στη Βαρκελωνη για τα πλει οφ (για να παιρνουμε θαρρος):


Και η καθιερωμενη προβλεψη: θα χασουμε! Ειναι το μεγαλυτερο στανταρ της αγωνιστικης.
jazz thrilos
Να πω την αμαρτία μου, προτιμώ την Μπαρτσελόνα στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας δικό μας παρά ας πούμε τον Παναθηναϊκό ή την Φενέρ, ή ακόμη και την Νταρουσσάφακα. Μιλάω βέβαια για την φετινή Μπαρτσελόνα, την Μπαρτσελόνα των πολλών τραυματισμών και του κόουτς Μπαρτζώκα.

Η Μπαρτσελόνα μου θυμίζει την περίπτωση της Μπασκόνια απο την ανάποδη. Όλοι λέγαμε πέρυσι δεν μπορεί, θα ξεφουσκώσει η Μπασκόνια, θα σταματήσει να παίζει αυτό το φοβερό μπάσκετ, μέχρι που στο τέλος πέρασε με σκούπα τονΠαναθηναϊκό, πήγε φάιναλ φορ και αποκλείστηκε απο τον τελικό στο τελευταίο σουτ.
Φέτος λέμε για την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί, θα αρχίσει να παίζει ωραίο μπάσκετ και θα μπει στην διεκδίκηση, Μπαρτσελόνα είναι με γερή φανέλα και παιχταράδες, όμως τελικά η ομάδα αυτή με τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος δύσκολα νομίζω θα επανέλθει σε τροχία φάιναλ φορ και δύσκολα θα αποδώσει σταθερά καλό μπάσκετ, οπερ σημαίνει οτι την χρονιά μάλλον σε λίγες βδομάδες θα την θεωρούν χαμένη στην Ευρώπη.

Απόψε πάντως νομίζω οτι εύκολα ή δύσκολα θα μας κερδίσουν. Μεγάλη απώλεια αυτή του αρχηγού. Ο μόνος τρόπος να κάνουμε την έκπληξη απόψε (γιατι έκπληξη θα είναι, κακά τα ψέματα) είναι να μας υποτιμήσουν πολύ και να δούμε παίχτες που δεν περιμένουμε (Γουότερς, Γιανγκ) να κάνουν εκπληκτικά πράγματα.

Α, ξέχασα κι έναν ακόμη λόγο που μπορεί να μας κάνει διεκδικητές του ματς. Ο προπονητής τους.... tongue.gif
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 11 2017, 22:22 ) *
Και η καθιερωμενη προβλεψη: θα χασουμε! Ειναι το μεγαλυτερο στανταρ της αγωνιστικης.


Δεν έτυχε φέτος να παρακολουθήσω Μπάρτσα αλλά αν κρίνω από αυτά που διαβάζω και από το στυλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα, αυτοί ζουν και πεθαίνουν από το 3ποντο ανεξάρτητα από το πόσο καλός (ή κακός) είναι ο Τόμιτς. Αν δεν τους βγουν τα σουτ καταρρέουν, η άμυνα τους δεν πιστεύω ότι είναι και "γρανίτης" οπότε νίκη - διπλό με εμφάνιση Ράσελ Ουεστμπρουκ (από τα Lidl) του Ντομ του Γουότερς tongue.gif

QUOTE(jazz thrilos @ Jan 12 2017, 11:08 ) *
Α, ξέχασα κι έναν ακόμη λόγο που μπορεί να μας κάνει διεκδικητές του ματς. Ο προπονητής τους.... tongue.gif


Ναι, θα χάσει την μπάλα από τα ατελείωτα επιθετικά Plays του Μπούλετ...

ΥΓ. Ασχέτως νίκης - ήττας, που αρκεί να δω καλή εμφάνιση από τον Γιανγκ απέναντι σε μια ρακέτα που ίσως του ταιριάζει.
D-Wade
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το σημερινό οπότε το σχόλιο μου είναι : Αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν ας προσπαθήσουν τουλ να κρατήσουν τη διαφορά. Αυτή τη στιγμή η διαφορά είναι 4 νίκες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Μένουν 14 αγωνιστικές
kyuss
Αυτη η απαξιωση για τον κοουτς Μπαρτζωκα ειναι πραγματικα ανεξηγητη, αλλα δεν θελω να πικρανω καποιον οποτε δεν προχωρω σε χαρακτηρισμους. Φαντασου να μην ειχε παρει ευρωπαϊκο (ναι "με την ομαδα του Ντουντα" ας γελασω) και να μην ειχε οδηγησει ποια? Τη Λοκομοτιβ Κουμπαν, αυτο το συμπαντικο μεγαθηριο του μπασκετ κατα τ'αλλα, στο πρωτο Φ4 (και προφανως μοναδικο) στην ιστορια της.
Επισης, τα ιδια ισχυουν και για Σφαιροπουλο, ασχετως αν καποιος δεν γουσταρει το στυλ του, νταξει μωρε τι εκανε κιολας, 2 συνεχομενα πρωταθληματα, το 2ο με 2 διπλα μεσα στο ΟΑΚΑ (που ηταν πολυ συνηθισμενο κατα το παρελθον ε?) και ευρωπαϊκη πορεια αξιοζηλευτη φετος που η ομαδα ειναι επιτελους πολυ πιο υγιης απο περσι και με μπατζετ που δεν πιανει μια μπροστα στα μεγαθηρια, και τον ΠΑΟ πελατη εδω και 2 χρονια. Αλλα νταξει αφου δεν εχει plays για Λοτζεσκι (λαθος γτ ΕΧΕΙ απλα αυτοι που τα λενε μαλλον δεν τα βλεπουν), δεν πηρε 4αρι (και στο φωναζαμε ολο το καλοκαιρι κ. προπονητα, "τα λεγαμε εμεις") κλπ κλπ.

Και για να προσθεσω και τη δικη μου προβλεψη, διαισθανομαι νικη της ομαδας μας (του Ολυμπιακου εννοω) σημερα.
jazz thrilos
Μια χαρά προπονητής είναι ο Μπαρτζώκας. Απλά τον μισό εκνευρισμό να βγάλει απόψε απο αυτόν που έβγαζε απέναντι στον Παναθηναϊκό όταν ήταν στον πάγκο μας, είναι ικανό στοιχείο να τον οδηγήσει σε λάθος διάβασμα του παιχνιδιού και λάθος επιλογές που ίσως, ίσως, μας δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με σοβαρές πιθανότητες.
Dred11
Αν ο Ολυμπιακός δεν καταρρεύσει κάποια στιγμή στη σαιζόν, τότε σαν Παναθηναικό με συμφέρει ο Ολυμπιακός να νικάει μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Αν πάλι παιδιά είναι να καταρρεύσετε, μπορείτε να αρχίστε από σήμερα, δεν με πειράζει. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και αν ο Ολυμπιακός κατεβεί σοβαρός, δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει σήμερα. Μόνο αν η παρουσία του Μπαρτζώκα πειράξει τη συγκέντρωση των παικτών βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Αν έπαιζα στοίχημα, θα έπαιζα Ολυμπιακό.
RipCity
Με Σπανούλη έξω και μια προϊστορία κάπου 1471430213091-1 στη Βαρκελώνη πως υπό φυσιολογικές συνθήκες δε βλέπεις πως μπορεί να χάσει ο Ολυμπιακός? Εντάξει 5-2 έχει εντός η Μπαρτσελόνα με ήττες από Φενέρ και Ρεάλ, εκτός είναι κυρίως που δε σταυρώνει νίκη.
Dred11
Απλά ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή φόρμα, η άμυνα λειτουργεί τέλεια, ο Πρίντεζης λογικά θα είναι καλύτερος απ' ό,τι στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, το ίδιο και ο Λοτζέσκι. Επίσης φαίνεται ότι η ομάδα λειτουργεί αρκετά καλά και χωρίς τον Σπανούλη ή παρά τον κακό Σπανούλη (όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό). Ο Γουότερς δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα και από κει και πέρα με εξαίρεση τη θέση 1, στις υπόλοιπες θέσεις υπερτερεί ο Ολυμπιακός καθαρά της Μπάρτσα ή έστω δεν υπολείπεται. Τώρα αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί υποτονικός στιλ Μπάμπεργκ, τότε σίγουρα θα χάσει, αλλά δεν θα έχει καμιά δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση.
natouralistis
Ναι χωρίς τον Σπανούλη έχει φανεί ότι λειτουργεί πολύ καλά, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με σουτ στο τέλος και ήταν ισόπαλος για 32 λεπτά με τη Κύμη.
Quincy
QUOTE(Dred11 @ Jan 12 2017, 15:51 ) *
Τώρα αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί υποτονικός στιλ Μπάμπεργκ, τότε σίγουρα θα χάσει, αλλά δεν θα έχει καμιά δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση.



Το ότι δεν παίζει ο Σπανούλης -ο οποίος δεν θα πρεπε να είχε παίξει ούτε την περασμένη εβδομάδα- σημαίνει ότι δεν κρίνεται ως must win το σημερινό. Όπως ήταν αυτό με τον ΠΑΟ κι όπως θα είναι το επόμενο με την Baskonia.

Η Barca από την άλλη "καίγεται" αν δεν θέλει να βρεθεί για τα καλά εκτός 8αδας.

Θα λεγα ότι θέλει μεγάλη εμφάνιση το σημερινό, ανάλογη με αυτή που μας έφερε τα μεγάλα διπλά ως τώρα. Νομίζω θα το χτυπήσουμε το ματς όσο μπορούμε, αλλά αν ξεφύγει με 10+ η γηπεδούχος θα το παρατήσουμε
Conan1982
QUOTE (Dred11 @ Jan 12 2017, 16:51 ) *
Επίσης φαίνεται ότι η ομάδα λειτουργεί αρκετά καλά και χωρίς τον Σπανούλη ή παρά τον κακό Σπανούλη (όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό).


Βέβαια σε αυτό το ματς ο "κακός" Σπανούλης είχε μοιράσει τις 7 από τις 16 ασίστ τις ομάδας και είχε 7 κερδισμένα φάουλ, χωρίς αυτόν η δημιουργία μας πάσχει.
Reggie Miller #31
Δύσκολο ματσάκι,αφιλόξενη έδρα και με μια Μπάρτσα που καίγεται για νίκες...
Έχει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη.Γίνεται περισσότερο απρόβλεπτος,αλλά χάνει στη δημιουργία.
Φυσικά η ήττα δεν είναι καταστροφή,αλλά μια εκτός έδρας νίκη στην Βαρκελώνη,όταν την ίδια ώρα έχει χάσει και η Μπασκόνια θα είναι τεράστιο άλμα μπροστά...
Το κίνητρο πάντως είναι σαφώς με τους γηπεδούχους..
qspock
O Oλυμπιακος παει στο παιχνιδι χωρις να καιγεται σε αντιθεση με την Μπαρτσα. Βαλτε και την εδρα και διαιτησια, αν εσεις βλεπετε πως μπορει αυτο το παιχνιδι να κερδιθει, πειτε και σε μενα.
Στανταρακι ειναι.
acielaw
H Barcelona θα χει αγχος, αν μπει συγκεντρωμενα παει για το διπλο.
Αν μπει με το σκεπτικο των οπαδων, που λενε ηττα εντος προγραμματος ειναι δεν πειραζει, τοτε θα χασουν.

Εγω πιστευω οτι θα κερδισουμε σημερα και οτι θα κερδισει αυριο η εφες. Για να δουμε
natouralistis
Το αποψινό αποτελεί την επιτομή του «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» για όλους αυτούς που αξιώνουν 6ψήφια συμβόλαια ανάλογα των Σπανούλη - Πρίντεζη. Ευκαιρία σας για το step up.
acielaw
Τον Lojo εννοει tongue.gif
jazz thrilos
Είναι τρομερό το οτι η επιλογή του κάθε αντίπαλου κόουτς είναι να δίνει ελεύθερα σουτ στον Μάντζαρη (κάτι πρέπει να μας λέει αυτό). Και οι περισσότεροι δικαιώνονται!! Ελπίζω απόψε να τιμωρηθεί ο Μπαρτζώκας γι' αυτό, ελπίζω....
john wick
Je sui Calathes laugh.gif
jazz thrilos
QUOTE (john wick @ Jan 12 2017, 22:14 ) *
Je sui Calathes laugh.gif

Χαχα, αυτό σκεφτόμουν όντως!
Dred11
O Μάντζαρης χωρίς Σπανούλη είναι πολύ μέτριος παίκτης. Και είμαι επιεικής μάλλον.
john wick
Ο Waters μια χαρα παιχτης ειναι , μοιραζει καλα, σουταρει συμπαθητικα, νομιζω ανωτερος απο Μαντζαρη
Dred11
O Aθηναίου είναι κάτι σαν "τα δοκίμασα όλα για την πιτυρίδα" στον Ολυμπιακό.
jazz thrilos
Κοίτα ρε να δεις που παρακαλάω να μπει ο Γουότερς αντί του Μάντζαρη! Ήμαρτον!!
Stojako
Εντελώς χάλια οι βολές.
pan24
Ο μπιρτς εχει κατι και εχει παιξει μονο 5 λεπτα ή τωρα που ο γιανγκ δειχνει να παταει καλυτερα ο σφαιρο εβαλε στο εξελακι να παιζουν τον ιδιο χρονο?
john wick
Η ρακετα του Ολυμπιακου ειναι αβατο για τους σπανιολους...
Πραγματικα πολυ κακη ομαδα η φετινη Barca , δεν του βγαινει τπτ του Μπαρτζω εφετος..



Προβλεπω νικη Ολυμπιακου με +9..
acielaw
Εχω μια υποψια οτι ο Πριντεζης, εχει κανει time travel ηδη στην Δευτερα.
Δεν ειναι συγκεντρωμενος καθολου.
Manu7
Δηλαδή αν η Μπαρτσα ήταν στοιχειωδώς καλή θα τρώγαμε τη γνωστή 20άρα από το ημίχρονο;

Η εικόνα στα εκτός έδρας με τις καλές παραδοσιακά ομάδες της ευρωλίγκα με Σφαιρό δεν αλλάζει. Είμαστε αδιόρθωτοι και συνεχώς τραγικοί. Βολές δεν βάζουν, ελεύθεροι τα χάνουν, 1vs1 δεν μπορούν να βάλουν ούτε με αίτηση. Τρομάζουμε να περάσουμε μπροστά και μετά τρώμε καναα 8-0 σερί σε 1 λεπτό.

Βέβαια δεν καίγεται και κανείς σήμερα για νίκη αφού έχουμε την Πανάθα μετά. Τρομερή λογική...
Reggie Miller #31
QUOTE(natouralistis @ Jan 12 2017, 21:54 ) *
Το αποψινό αποτελεί την επιτομή του «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» για όλους αυτούς που αξιώνουν 6ψήφια συμβόλαια ανάλογα των Σπανούλη - Πρίντεζη. Ευκαιρία σας για το step up.



Σωστό κι αυτό...Οι απαντήσεις εντός γηπέδου...
Εντάξει είμαστε αρκετά άστοχοι και είναι κρίμα γιατί αρκετά σουτ βγήκαν ελεύθερα εντελώς μετά από ωραίο γύρισμα...
kotzito
Ντάξει, καλά κρατάμε σχετικά μέχρι τώρα δεδομένων των συνθηκών. Αμυντικά ειδικά είμαστε αρκετά καλά και με εξαίρεση 1-2 καλάθια από λάθη στις αλλαγές, κομπλέ. Στην επίθεση βέβαια και συγκεκριμένα στην δημιουργία δεν βλεπόμαστε, ειδικά όσο είναι ο Μάντζαρης μέσα. Εφ'όσον από pick n roll δεν μπορούμε να απειλήσουμε ιδιαίτερα, τουλάχιστον ας βάλουμε τα σουτ που μας δίνει η Μπαρτσελόνα.

Νομίζω πάντως ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει έναν Έλληνα αντί Μιλουτίνοφ (Όγκαστ δηλαδή) και να φέρει έναν κλασσικό play-maker αντί του Μάντζαρη. Καλός, χρυσός ο Βαγγέλης και με συνεισφορά αυτά τα 5 χρόνια αλλά αν δεν βελτιώσει είτε την δημιουργία του είτε το σουτ έστω, θα είναι δύσκολα τα πράγματα δεδομένου και ότι ο Σπανούλης θα είναι 35 χρονών...
T.W.Is.M.
Η αρχικη πενταδα δεν μπορουσε να δημιουργησει με τιποτα! Οταν μπηκαν οι 2 Αμερικανοι γκαρντ βελτιωθηκε καπως η κατασταση(με το Λοτζεσκι στο 3 κι οχι στο 2). Ο ρυθμος βολευει την Μπαρτσελονα παντως. Αν δεν κανει ενα ξεσπασμα η Μπαρτσελονα για να φτασει στο +10, εχουμε τυχη. Αν η διαφορα μεινει για λιγο στο διψηφιο, παμε για μια τιμητικη ηττα.
Το ξεκινημα του β ημιχρονου ειναι σημαντικο. Αν ξεκινησουμε ασχημα, ισχυει αυτο που εγραψα πριν. Αν ομως κανουμε ενα καλο ξεκινημα και περασουμε μπροστα, θα τους αγχωσουμε πολυ. Νομιζω οτι η προσεγγιση του σημερινου ματς ειναι "παμε να το κλεψουμε, δεν εγινε και κατι αν χασουμε, αλλα αν βρουμε την ευκαιρια, φοβηθειτε μας!"
jazz thrilos
Στο δεύτερο ημίχρονο για να έχουμε τύχη πρέπει:

1. Να βάλουμε τις βολές
2. Να τροφοδοτήσουμε τους ψηλούς για να φθαρεί ο Τόμιτς που αποτελεί απειλή για το καλάθι μας
3. Να μην παίξει παραπάνω απο τον Γουότερς ο Μάντζαρης (ελεω δημιουργίας)
4. Να εκνευριστεί λίγο παραπάνω ο Μπαρτζώκας, κάτι γίνεται μέχρι στιγμής, ελπίζω να γίνει τούρμπο στη συνέχεια

Και τότε ίσως το χτυπήσουμε το ματς. Πάντως η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, θα δυσκολευτεί πολύ να μπει στην οχτάδα.
john wick
Sorry για το οφ τοπικ , οποιος μπορει να δει το Ερυθρος Αστερας-Φενερ ,σπουδαιο ματς..
Λατρευω να βλεπω Ερυθρο Αστερα εντος εδρας...
acielaw
ο Πριντεζης το ξαναλεω ειναι ηδη στην Δευτερα tongue.gif
Coach Periklis
Βολές ρε παιδιά, ΒΟΛΕΣ

Ελάχιστα πιο ευστοχοι μπήκαμε στην 3η

Τα λαθάκια μας τα κάνουμε βέβαια, αλλά κι η Μπάρτσα κάκιστη
jazz thrilos
40% στις βολές;;;;; Και πάλι είμαστε 5 πόντους μπροστά με 6 χαμένες βολές ως τώρα!!
Manu7
Παιδιά έχω κουραστεί ειλικρινά με το βασικό μας pg.

Ειλικρινά θέλω Χακέταρο και να μη βάζει ούτε πόντο!

Δεν αντέχεται. Δεν κάνει τίποτα σωστά.

Αυτο το 25 λεπτά ταρίφα του Σφαιρό με τη ταυτοχρονη αδικία στον Ντάνιελ τη λουζόμαστε τώρα.
rankin
Ο Μπαρτζώκας ιδρώνει και ξεϊδρωνει σαν αρκούδα
καλό σημάδι
jazz thrilos
Αυτό το καινούργιο με τον Γιανγκ να προηγείται του Μπιρτς στο rotation τι είναι πάλι;
Coach Periklis
Πάτησε πολύ γρήγορα το "τρίγωνο" στο χειριστήριο ο Πρίντεζης χαχαχαχα

Τέτοια προσποίηση, μόνο στα nba2Κ πρέπει δέχεσαι
Conan1982
QUOTE (jazz thrilos @ Jan 12 2017, 23:09 ) *
Αυτό το καινούργιο με τον Γιανγκ να προηγείται του Μπιρτς στο rotation τι είναι πάλι;


Ματσάρει καλύτερα με τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα. Αμυντικά πάντως δεν είναι αρνητικός, βελτιώνεται στις τοποθετήσεις του και στα πόδια είναι αρκετά γρήγορος πλέον
rankin
Καλά, ο Γιανγκ στην άμυνα ειναι πιο χαζός και απ τα βλήτα. Μονο το μπόι και το άλμα του τον σώζουν
Κατα τ'αλλα, Δομινικος Ουοτερς να ουμε, και δεν ειμαι καλά
kotzito
Πραγματικά η αλλαγή της ομάδας προς το καλύτερο επιθετικά είναι εντυπωσιακή όταν μπαίνει ο Γουότερς αντί του Μάντζαρη. Από μακρινό σουτ δεν έχουμε δει πολλά, αλλά σε δημιουργία και 1vs1 φαίνεται να είναι σίγουρα ανώτερος.

Βέβαια ίσως πρέπει να ακουμπήσουμε παραπάνω την μπάλα στο post, ακόμα κι αν δεν τελειώσουμε φάσεις, ώστε να πάρουμε το 4ο φάουλ από τα 2 center τους.
rankin
Τι έγινε; ψοφήσαμε; Αυτο ηταν;
acielaw
το ελευθερο το Παπαπετρου θελαμε. Τεσπα το χουμε
jazz thrilos
Ο Βενζέκοφ, και όχι βασει της αποψινής του εμφάνισης απαραίτητα, θυμήστε μου γιατί θεωρείται φοβερό ταλέντο;

Ο Παπανικολάου έχει μαρκάρει απόψε απο ποιντ γκαρντ μέχρι σέντερ!! Χαχα, παντού είναι!
rankin
Εντάξει, 21 ετων ειναι ο Βεζενκοφ

Ο Γκριν, τα μισα τα χλατσώνει και τα αλλα μισά τα βαράει τουβλα... Μυστήρια περίπτωση παίχτη

Το παιχνιδι έχει δυσκολέψει πολύ. Ο Ραις μας κάνει #$#^ανα οποτε παίρνει τη μπάλα στα χέρια του. Μας εχει γλεντησει ασχημα
Manu7
Πωωωωω... τρομάζουν να περάσουν μπροστά οι δικοί μας και μετά παθαίνουν κοκομπλόκο..

Η χειρότερη Μπαρτσελόνα θα μας κερδίσει και εύκολα στο τέλος.
Stojako
Χειροτερη Μπαρτσελονα δεν γινεται να ξαναβρεις, τσαμπα το πετα(ξα)με..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.