Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ρεαλ Μαδριτης-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 28/1 21:45 Nova Sports 2

Επιστροφη στον τοπο που χαθηκε η ευκαιρια για την κατακτηση της περσινης Ευρωλιγκα!
Επαναληψη του περσινου τελικου!
Ευκαιρια για ενα νεο ξεκινημα και για τις δυο ομαδες!
Καλα ολα αυτα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι για δευτερη συνεχομενη φορα εχουμε μπροστα μας ενα παιχνιδι που μπορουμε να χασουμε πιο πολλα απ οτι να κερδισουμε. Η Ρεαλ δεν εχει πεισει κανεναν φετος. Μεχρι και την προκριση στους 16 την πηρε την τελευταια αγωνιστικη(τυπικα, γιατι δε νομιζω να πιστευε κανεις οτι θα εχανε εντος εδρας απο τη Στρασμπουρ). Στον καινουριο ομιλο συνεχιζει να μην πειθει. Εχει ηδη μια ασχημη ηττα εντος εδρας με την Μπαρτσελονα και γλιτωσε στο τελος και μια καταστροφικη ηττα απο Μπαμπεργκ ή Ζαλγκιρις στη Μαδριτη! Το περιεργο ειναι οτι προκειται για σχεδον την ιδια ομαδα που περσι βγηκε πρωταθλητρια Ευρωπης. Για του λογου το αληθες υπενθυμιζω το ροστερ:

# Player Pos. H.
3 RIVERS, K.C. G 1.96
4 NDOUR, MAURICE F 2.06
5 FERNANDEZ, RUDY G 1.96
6 NOCIONI, ANDRES F 2.03
7 DONCIC, LUKA G 1.98
8 MACIULIS, JONAS F 1.98
9 REYES, FELIPE F 2.04
13 RODRIGUEZ, SERGIO G 1.89
14 AYON, GUSTAVO C 2.08
17 RADONCIC, DINO F 2.02
20 CARROLL, JAYCEE G 1.88
23 LLULL, SERGIO G 1.90
33 THOMPKINS, TREY C 2.08
41 HERNANGOMEZ, WILLY C 2.09
44 TAYLOR, JEFFERY F 2.01
DE LA RUA, DANIEL G 1.80
Head coach: LASO, PABLO

Να επανελθω σε αυτο που εγραφα πριν για το οτι πιο πολλα μπορουν να χαθουν παρα να κερδηθουν απο αυτο το ματς. Μια ηττα δεν ειναι καταστροφη. Μια βαρια ηττα ομως, οπως στο Καουνας, ειναι ενα μεγαλο βημα πισω και θα βγαλει προς τα εξω την εικονα ομαδας που ξεφουσκωνει. Η νικη δεν ειναι το αποτελεσμα με το τεραστιο οφελος, οπως θα περιμεναμε στην αρχη του ομιλου. Δεν ειναι τοσο ενα αποτελεσμα που δινει προβαδισμα προκρισης ή και κατακτησης του πλεονεκτηματος εδρας, οσο ενα αποτελεσμα που βγαζει σχεδον εκτος μαχης τη Ρεαλ(οσο μπορει να το πει κανεις αυτο για μια πρωταθλητρια Ευρωπης). Θα πει κανεις: Μπορει να ερθει συντριβη απο αυτη την αναξιοπιστη Ρεαλ; Εγω θα πω πως ειναι εξισου πιθανο με μια νικη. Την Πεμπτη παιζουν μια ομαδα με πολυ καλη επιθεση και κακη αμυνα εναντιον μιας με πολυ δυνατη αμυνα και προβληματικη επιθεση. Αν η αμυνα της Ρεαλ αποδειχτει για αλλη μια φορα λιγη, ο Ολυμπιακος εχει τυχη. Αν ομως η επιθεση του Ολυμπιακου κολλησει πριν οι Ισπανοι ξεχασουν να μαρκαρουν, το σκορ μπορει να ανοιξει και εκει η Ρεαλ δε θα χασει.
Διαβαζω οτι ο Λοτζεσκι θα παει με την αποστολη στην Ισπανια. Δεν περιμενω να παιξει, αλλα ειναι ενα θετικο δειγμα οτι η επιστροφη του θα ερθει συντομα.
Ρεαλιστικα μιλωντας, ο στοχος θα πρεπει να ειναι να κλεψουμε το ματς. Δεν μπορεις να πας μεσα στη Μαδριτη και να τρεξεις τη Ρεαλ. Χρειαζεται λοιπον ελεγχος του ρυθμου, να τρεξουμε οποτε μπορουμε, αλλα να προσεξουμε ακομα περισσοτερο τις επιστροφες και την περιφερειακη αμυνα. Η Ρεαλ δεν το εχει σε τιποτα να κανει ενα 3λεπτο βομβαρδισμο και να παρει 10-12 ποντους διαφορα μονο σε αυτο το διαστημα(αν η επιθεση κολλησει, οπως ελεγα και πριν). Αν ομως δεν εχει καλο ρυθμο, δεν ειναι ομαδα που θα κερδισει αγωνα με την αμυνα της. Πρεπει να τη βαλεις να σκεφτει και να ριξει το ρυθμο και τον αριθμο κατοχων. Το δυσκολο θα ειναι να ανεβασουμε τις δικες μας κατοχες βγαζοντας και αιφνιδιασμους, οποτε αυτο ειναι δυνατο.

To καθιερωμενο βιντεο δε θα μπορουσε να περιλαμβανει κατι αλλο απο τον περσινο τελικο:


αλλα και αυτον του 2013:
RipCity
Κάτσε βρε συ, σίγουρα δεν θα είναι τόσο καθοριστική η νίκη όσο θα ήταν αν πήγαινες με 4-0 ή 3-1, αλλά και πάλι τους βάζεις για τα καλά από κάτω και στο δεύτερο γύρο έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ουσιαστικά μία από τις Ρεάλ, ΤΣΚΑ, Μπάρτσα και Κίμκι θες να βάλεις από κάτω, οπότε με νίκη το πετυχαίνεις. Ενδεχόμενη νίκη λοιπόν θα επηρεάσει πολύ σημαντικά τον όμιλο.


Εννοώ δηλαδή πως η πρόταση
QUOTE
Δεν ειναι τοσο ενα αποτελεσμα που δινει προβαδισμα προκρισης ή και κατακτησης του πλεονεκτηματος εδρας, οσο ενα αποτελεσμα που βγαζει σχεδον εκτος μαχης τη Ρεαλ(οσο μπορει να το πει κανεις αυτο για μια πρωταθλητρια Ευρωπης).
είναι λάθος, αφού νας τους βγάλεις εκτός μάχης θέλεις.
qspock
Τωρα ή πας να βαλεις απο κατω ενας βασικο αντιπαλο για την προκριση, ή τον αναγεννας κι αυτον βουλιαζοντας ακομη περισσοτερο.

Δυσκολα τα πραγματα...
TAKIS7
Δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι και αυτοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία ματς δυσκολεύτηκαν να νικήσουν εντός Ζαλγκίρις και Μάλαγα, έχασαν από Φουενλαμπράδα και Μπάρτσα. Επειδή είδα το ματς με Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο τα έβαζαν σχεδόν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το αντίστροφο.
Θα λείπει κατά πάσα πιθανότητα και ο Μασιούλις. Ριμπάουντ και έλεγχος ρυθμού, κομβικά στοιχεία στην αναμέτρηση.
Βλέπω τον Ολυμπιακό πάντως τον τελευταίο καιρό, όταν τον παίζουν σκληρά οι αντίπαλοι βραχυκυκλώνει. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τέτοια ομάδα όπως και η Ρεάλ και εκεί στηρίζω την αισιοδοξία μου
assistant
Η αισθηση μου είναι ότι θα ειμαστε εξαιρετικα ανταγωνιστικοι αυριο......η εικονα μας δε νομιζω ότι θα εχει σχεση με των 2 τελευταίων αγωνιστικων.......δεν ξερω αν αυτό θα φτασει για να κερδίσουμε,αλλα νομιζω ότι θα δουμε ένα κλειστο παιχνιδι.....δε βλεπω για το νικητή διαφορα μεγαλυτερη των 5-6 ποντων......διαφωνω κι εγω με τον φιλο τον twism ότι δε μας δινει κατι ιδιαιτερο πιθανη αυριανη νικη..........μας δινει ψυχολογια,αυτοπεποιθηση για τη συνεχεια και κυριως μας δειχνει ποιον θα πρεπει να στοχεύσουμε για να βαλουμε από κατω σ αυτόν τον ομιλο.........
Zephyr
QUOTE(assistant @ Jan 27 2016, 23:16 ) *
Η αισθηση μου είναι ότι θα ειμαστε εξαιρετικα ανταγωνιστικοι αυριο......η εικονα μας δε νομιζω ότι θα εχει σχεση με των 2 τελευταίων αγωνιστικων.......δεν ξερω αν αυτό θα φτασει για να κερδίσουμε,αλλα νομιζω ότι θα δουμε ένα κλειστο παιχνιδι.....δε βλεπω για το νικητή διαφορα μεγαλυτερη των 5-6 ποντων......διαφωνω κι εγω με τον φιλο τον twism ότι δε μας δινει κατι ιδιαιτερο πιθανη αυριανη νικη..........μας δινει ψυχολογια,αυτοπεποιθηση για τη συνεχεια και κυριως μας δειχνει ποιον θα πρεπει να στοχεύσουμε για να βαλουμε από κατω σ αυτόν τον ομιλο.........


Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε ή αν θα χάσουμε, πάντως σίγουρα η νίκη επί του ΠΑΟ έχει boostαρει την ψυχολογία της ομάδας, για την ακρίβεια ήταν ότι έπρεπε στην συγκεκριμένη στιγμή. Η Ρεάλ σίγουρα θα έχει άγχος επειδή ακριβώς μέχρι σήμερα δεν πείθει, είτε θα την καταπιεί το άγχος της, είτε θα φύγουμε με 20-30 π. στο κεφάλι, ειδικά αν τους δόσουμε τα σουτ που δώσαμε στον ΠΑΟ. Καλύτερα να φάμε 30π. από τον Αγιόν παρά 20π.+ από Γιούλ, Σέρχι και Κάρολ.
yorgos
H Real με την πλάτη στον τοίχο θα αφήσει τα εξελάκια και θα δούμε Σέρχι και Λιουλ μαζί, με μπόλικο Αγιόν και μάλλον τους "σκληρούς" για πλάγιους. Δε δίνω πιθανότητες στον Ολυμπιακό.
pk13
Μετα την νικη στο ντερμπι ο Ολυμπιακος εχει την ψυχολογια στα υψη...Πιστευω μπορει να την βραχυκυκλωσει την Ρεαλ και να το χτυπησει το ματς στα ισια..Αν η αμυνα του κρατησει χαμηλα τους Ισπανους εχει χαρακτηρα ο Ολυμπιακος να το παρει το ματς...Δεν ξερω σε περιπτωση που οι Ισπανοι βρουν σκορ και πανε πανω απο 75 ποντους αν θα μπορεσει να ακολουθησει ο Ολυμπιακος...Χρειαζεται τον καλο Σπανουλη σημερα ο Ολυμπιακος...
Sokos
Δεν νομίζω ότι η ψυχολογία θα είναι στα ύψη. Σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι.

Σαφώς και βοήθησε η νίκη δίνοντας ηρεμία. Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου όμως έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα.

Η Real σίγουρα δεν φημίζεται για την άμυνά της και αν όντως δεν παίξει κι ο Maciulis νομίζω οι μόνοι που παίζουν όντως άμυνα είναι οι Nocioni & Llull.

Πιο πολύ από το βραχυκύκλωμα δικό μας θα φοβόμουν ξέσπασμα δικό τους. Η ποιότητα σίγουρα υπάρχει και οι κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα ίσως τους πεισμώσουν.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί πολύ καλό παιχνίδι από τον Πρίντεζη για να υπάρχει σταθερή απειλή στο σκορ όταν ζορίσουν τα πράγματα. (τα ποσοστά του πρώτου ημιχρόνου της δευτέρας δύσκολα θα τα ξαναδούμε φέτος)

Υ.Γ. Μιας και βγήκε σε καλό την δευτέρα να κάνω πάλι πρόβλεψη για ήττα, αυτή την φορά με όργια Ayon, Llull, Rodriguez.
whaler
Το καλό είναι πως ο Ολυμπιακός, ακόμα και με την ψυχολογία από το ντέρμπι, πάει ως αουτσαϊντερ στη Μαδρίτη και εκεί είναι το κλειδί της υπόθεσης. Αν η Ρεάλ μπεί με τον αέρα του φαβορί και ο Ολυμπιακός παίξει τη γνωστή του - πολύ καλή και σκληρή - άμυνα και με κλειδί το Λοτζέσκι, τότε έχει πιθανότητες. Εγώ δίνω ένα 60-40 στη Ρεάλ.
Conan1982
Δεν ξέρω αν η ψυχολογία τους είναι καλή ή όχι αλλά είμαι σίγουρος ότι απόψε θα δούμε ξανά τον γνωστό Ολυμπιακό που οι παίκτες θα είναι σε πολεμική διάθεση έτοιμοι να (προσπαθήσουν) να μην αφήσουν τον αντίπαλο να ανασάνει. Και βέβαια μια νίκη μέσα στην Ρεάλ θα ξαναδώσει στην ομάδα αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.
Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι η φετινή μας άμυνα μπορεί να κερδίσει την φετινή επίθεση της Ρεάλ.
rankin
Οπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Συρίγος, τη Ρεαλ πρέπει να την αναγκάσεις να σκεφτεί. Να μην την αφήσεις να παίξει με το ενστικτο, γιατι θα σε σκοτώσει.
Ειναι η κορυφαία ομάδα ενστίκτου στην Ευρώπη και οι πρωταθλητές Ευρώπης.. Και ειναι και στο σπίτι τους. Η αποστολή ειναι παραπάνω απο δύσκολη και το ερώτημα ειναι, ποιον Ολυμπιακό θα δουμε σήμερα.
Ενας κακός Ολυμπιακός δεν το χει σε τιποτα να διασυρθεί ξανά..
Ενας καλός Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Τουλάχιστον να το παλέψει.

Προβλέπω ωραία ξυλίκια ανάμεσα σε Φράουλα και Ρουντι.. Θα του πιει το αίμα με το καλαμάκι ο Στρομπέραρος tongue.gif

ag97
QUOTE (rankin @ Jan 28 2016, 15:34 ) *
Οπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Συρίγος, τη Ρεαλ πρέπει να την αναγκάσεις να σκεφτεί. Να μην την αφήσεις να παίξει με το ενστικτο, γιατι θα σε σκοτώσει.
Ειναι η κορυφαία ομάδα ενστίκτου στην Ευρώπη και οι πρωταθλητές Ευρώπης.. Και ειναι και στο σπίτι τους. Η αποστολή ειναι παραπάνω απο δύσκολη και το ερώτημα ειναι, ποιον Ολυμπιακό θα δουμε σήμερα.
Ενας κακός Ολυμπιακός δεν το χει σε τιποτα να διασυρθεί ξανά..
Ενας καλός Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Τουλάχιστον να το παλέψει.

Προβλέπω ωραία ξυλίκια ανάμεσα σε Φράουλα και Ρουντι.. Θα του πιει το αίμα με το καλαμάκι ο Στρομπέραρος tongue.gif

O Ρουντι ειναι τραυματιας οπως και ο Ντουρ και μαλλον δε θα παιξει ουτε ο Ματσιουλις ενω ο Γιουλ χρειαζεται χρονο να επιστρεψει σε φουλ ρυθμους και θα παιξει λιγοτερο...πιστευω αν αγωνιστει και ο Λοτζεσκι απο εμας μπορουμε να κλεψουμε το ματς καθως οι μονοι που θα παιζουν αμυνα απο Ρεαλ θα ειναι ο 36αρης Νοτσιονι και ο σακατεμενος Γιουλ.
assistant
το μεγαλο μας πρόβλημα(παντα) εναντιον της Ρεαλ είναι ότι δε ματσαρουμε με τιποτα στη θεση 4.........ο Πριντ ακομα και φορμαρισμένος να ηταν(που είναι το αντιθετο) θα φαει απιστευτο ξυλο απ τον Ρεγες ενώ από πισω ο αγουρος Παπι θα εχει να κονταροχτυπηθεί με την ''αλεπου'',την παιχτουρα το Νοτσιονι........στα υπολοιπα κουτσα-στραβα βρίσκουμε λυσεις,απ το 4 θα ''αιμορραγησουμε'' παλι σημερα..........βεβαια και αυτοι στην αμυνα τους εχουν θεματα να λυσουν απέναντι μας αλλα δικο τους θεμα..........
rankin
QUOTE(ag97 @ Jan 28 2016, 13:45 ) *
O Ρουντι ειναι τραυματιας οπως και ο Ντουρ και μαλλον δε θα παιξει ουτε ο Ματσιουλις ενω ο Γιουλ χρειαζεται χρονο να επιστρεψει σε φουλ ρυθμους και θα παιξει λιγοτερο...πιστευω αν αγωνιστει και ο Λοτζεσκι απο εμας μπορουμε να κλεψουμε το ματς καθως οι μονοι που θα παιζουν αμυνα απο Ρεαλ θα ειναι ο 36αρης Νοτσιονι και ο σακατεμενος Γιουλ.

Λείπει ο Ρούντι;
Οχι ρε μαν
Και ποιον θα δείρει τωρα ο Στρομπεραρος;
Conan1982
QUOTE (rankin @ Jan 28 2016, 17:05 ) *
Λείπει ο Ρούντι;
Οχι ρε μαν
Και ποιον θα δείρει τωρα ο Στρομπεραρος;


Γιατί, θα βρει αυτός άτομα να ...δείρει, τόσους αντιπαθητικούς έχουν..

Manu7
Έχουν τέτοια πληρότητα σε σκόρερς που οι απουσίες τους μπορεί να μην φανούν. Άσε που μετά την ήττα από την Μπάρτσα δεν βρίσκω τρόπο πως μπορεί να χάσουν 2ρο σερί ματς στην έδρα τους απέναντι σε μια ομάδα που τα 2 τελευταία χρόνια έχουν μάθει να νικανε.
yorgos
QUOTE
ενω ο Γιουλ χρειαζεται χρονο να επιστρεψει σε φουλ ρυθμους και θα παιξει λιγοτερο...

Απέναντι στη Μπαρτσελόνα ήταν φουλ πάντως, το ίδιο αναμένω και σήμερα.

Ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να βραχυκυκλώσει την πυρηνική περιφέρεια της Ρεάλ το βλέπω. Το πρόβλημα είναι στους ψηλούς όπου Αγιόν και Ρέγιες κερδίζουν πολλά φάουλ και θα υπάρχει φθορά ενώ τον Πρίντεζη δεν τον βλέπω και πολύ καλά, ειδικά αν παίξει τελικώς ο ΜΑτσιούλις, θα έχει πολλή δουλειά και ξύλο να δώσει.
Conan1982
3 ασσίστ στο καλάθι ως τώρα πήγαν χαμένες..
pan24
Ο αγγλικος σχολιασμος δινει αερα nba στο ματς tongue.gif
ag97
Tι ταγαρι αυτος ο Μιλουτινοφ...ο Λοτζεσκαρος μολις μπηκε αλλαξε ολο τον τροπο παιχνιδιου! Πραγματικα πολυτιμος για την ομαδα.
Conan1982
Ζορίζεται επιθετικά η Ρεάλ και ακόμα δεν έχουμε πιάσει το αμυντικό μας πικ.
pk13
Κακοδουλεμενη ομαδα η Ρεαλ και δυσλειτουργικη...Αν ο Ολυμπιακος βρει ρυθμο και δεν χανει ευκολα καλαθια την εχει....
Ο Λοτζεσκι ελειψε πολυ απο το παιχνιδι του Ολυμπιακου....
Manu7
Πω...Αν βγει ο Σπανούλης ίσως παίξουμε καλύτερα. Μόνο φάουλ κερδίζει επειδή ο Λάσο έβαλε τον Τέιλορ πάνω του. Τρομερή
έμπνευση. Κατά τα άλλα είναι τραγικός!! Μας σώζουν τα ριμπάουντ που προφανώς θα έπρεπε να υπερέχουμε.
whaler
Hackett φοβερός, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος
ALHOFF33
Σα να λύνεται ο Hackett,ε?
TakeshyKurosawa
Αν βοηθήσει ο τραγικός μέχρι τώρα Σπανούλης μπορούμε το διπλό! Συνεχίζει ο Χάκετ!
kotzito
Η είσοδος του Λοτζέσκι πρώτα και του Χάκετ μετά μεταμόρφωσε την ομάδα. Φτου μην την ματιάσουμε, αλλά μέχρι τώρα πάει παραπάνω από καλά. Η Ρεάλ έχει πρόβλημα στην αντιμετώπιση του pick n roll κι αν το πεντάρι ρολάρει μέσα πιο γρήγορα και ο Σπανούλης δεν πηγαίνει να περάσει μέσα από 3 αντιπάλους, θα πετύχουμε κι άλλα καλάθια.
pk13
γιατι εχει μεσα ακομα τον Σπανουλη?
TakeshyKurosawa
QUOTE (pk13 @ Jan 28 2016, 22:25 ) *
γιατι εχει μεσα ακομα τον Σπανουλη?

Για να μην απολυθεί!
Manu7
Αν μέτρησα καλά 7 πόντοι καθαρά λόγω Σπανούλη στην άμυνα. Καταστρέφει κάθε περιστροφή και στην επιθεση πελαγοδρομεί.

Ακόμα τον έχει μέσα...
sircharles
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με το Σπανουλη
Αν δε μπορει να βοηθησει την ομαδα τουλαχιστον μην την καταστρεφει...
Αν δε το καταλαβινει ο ιδιος επιτελους ο Σφαιροπουλος πρεπει να τον κρατησει παγκο
mixalisgate7
Ότι καλό χτίζαμε, μόνοι μας το γκρεμίσαμε. Με Σπανούλη και Πρίντεζη σε ρηχά νερά, δεν νομίζω οτι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την Ρεάλ.
TakeshyKurosawa
Ποιος αξίζει το βρίσιμο όμως ο Σπανούλης που εκτίθεται ή ο Σφαιρόπουλος που τον εκθέτει ασύστολα? Είσαι με έναν φίλο σου που είναι ντίρλα στο μεθύσι και τον αφήνεις εκτεθιμένο να τον γλεντάνε οι τρίτοι..
Manu7
Όπως τα περίμενα. Καταφέραμε να είμαστε στο -6 από μια Ρεάλ που παίζει σε χαμηλό τέμπο και ειναι αυτή που έχει την υπομονή να χτυπάει τα μις ματς και τις κακές μας περιστροφές. Μας κερδάνε στο ΧΑΛΑΡΟ.

Παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση κόντρα σε μας πλέον. Μας έχουν σε χαμηλό και σε γρήγορο ρυθμό.

Και πραγματικά αν χάναμε σήμερα δεν θα σήμαινε τίποτα αν κερδίζαμε Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις αλλά αποκλειστήκαμε από τις ομάδες που παίζει να μην ξανακάνουν νίκη.
bodiroga10
καλα ας σταματησει λιγο η γκρινια για τον σπανουλη τι φταιει αυτος που δεν τον προστατευει ο σφαιροπουλος...

στην τελευταια φαση πριν την ληξη του ημιχρονου μετα απο ταιμ αουτ τον βαζει να παιξει απομονωση τον τειλορ ενω ειναι φανερο οτι δεν μπορει να τον περασει
badder
Αραγε ο ίδιος ο Σπανούλης καταλαβαίνει την ζημιά που κάνει στην ομάδα. Όταν είναι έξω η ομάδα παίζει μια χαρά, μόλις μπαίνει αρχίζει τα απονενοημένα και τα τυφλά γιουρούσια, λες και είναι 25 χρονών. Και αυτά είναι λάθη που δεν θα καταγράφει η στατιστική.
yorgos
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει μόνος τουο Σπανούλης τι μπορεί και τι δεν μπορεί πια να κάνει. Δεν είναι θέμα Σφαιρόπουλου. Μπορεί να κερδίζει φάουλ, μπορεί να δημιουργεί για τους άλλους. Αυτά.

Αν σκεφτεί κανείς τι παίκτη θα μπορούσε να είχε ο Ολυμπιακός με τα 2εκ+ του Σπανούλη, μιλάμε για ομάδα Φ4 ξεκάθαρα. Βέβαια θα ήταν και μια ομάδα με δυο αστέρια λιγότερα ραμμένα στη φανάλα...

Αλλά να φτάνουμε Φλεβάρη να δικαιολογούμε το Σπναούλη επειδή... πήγε στο Ευρωμπάσκετ (που πήγε η μισή Ευρώπη κι έπαιξε περισσότερα ματς από αυτόν) είναι λίγο να βάζουμε το κεφάλι στην άμμο.
rankin
Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής
Αυτή η ομάδα εχει εμφανίσει σοβαρες παιδικες ασθένειες για την εποχή, εξ ου και η πιθανότητα να παρουμε αυτό το παιχνίδι τείνει ασυμπτωτικά στο μηδεν..
Βρισκόμαστε νομίζω σε μια αλλαγή εποχής για αυτή την ομαδα.
Όταν η αλλαγή αυτή ολοκληρωθεί θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Για την ωρα βρισκόμαστε σε μεταβατικό σταδιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πιο ανάλαφρα το πραγμα
Conan1982
QUOTE (rankin @ Jan 28 2016, 22:33 ) *
Βρισκόμαστε νομίζω σε μια αλλαγή εποχής για αυτή την ομαδα.
Όταν η αλλαγή αυτή ολοκληρωθεί θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Για την ωρα βρισκόμαστε σε μεταβατικό σταδιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πιο ανάλαφρα το πραγμα


Είναι και ένα ερώτημα κατά πόσο το μοντέλο του Σφαιρόπουλου ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με την άμυνα τελικά ισχύει ή θα κερδίσει το επιθετικό μπάσκετ.
assistant
κακο τελευταιο 4λέπτο αλλα στο υπολοιπο διαστημα δειξαμε ότι μπορουε να το παρουμε..........μεγαλη ζημια ο Ρεγες,ειδικα με τοσο κακο Πριντεζη.......η αμυνα τους είναι αποτελεσματικη μονο πανω στον Σπανουλη......ολοι οι υπολοιποι μπορουν να δρασουν σχεδόν ανενόχλητοι......λιγο καλυτερο διάβασμα θελει στο 2ο........παμε μωρη ομαδαρα.....
sircharles
Η ομάδα είναι με το ενα ποδι αποκλεισμενη, παίζει τα ρεστα της κι ο Σπανουλης συνεχιζει απτοητος...
Και κανεις δε τολμα να τον μαζεψει....
ΑΝΕΤΑ θα ειμασταν μπροστα στο σκορ με τον Σπανοθυλη για ολιγοημερες διακοπες
rankin
QUOTE(Conan1982 @ Jan 28 2016, 22:36 ) *
Είναι και ένα ερώτημα κατά πόσο το μοντέλο του Σφαιρόπουλου ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με την άμυνα τελικά ισχύει ή θα κερδίσει το επιθετικό μπάσκετ.

Το αμυντικό δόγμα του Σφαιρόπουλου καλό ειναι, αρκει να μπορεί να εφαρμοστεί κι ολας. Στην επιθεση εχουμε τεραστια εξαρτηση απο τα πικ εν ρολ του Σπανουλη και αυτό πλεον μας μπλοκαρει
kotzito
Γειά σας. Την επόμενη Παρασκευή πάλι. Αν και διαφωνώ με όσους λένε ότι η σημερινή ήττα υπέγραψε και τον αποκλεισμό μας.
pk13
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος...Το πηρε χαλαρα η μετρια Ρεαλ...Προδωθηκε απο τον Σπανουλη ο Ολυμπιακος...
badder
Έχουν χαθεί τουλάχιστον 5 ελεύθερα κάτω από το καλάθι. Δείχνει το επιπεδο ψυχολογίας. Δεν μπορείς να κερδίσεις μέσα στη Μαδρίτη έτσι.
Conan1982
6/21 εμείς 8/16 αυτοί στα τρίποντα
D-Wade
QUOTE(Conan1982 @ Jan 28 2016, 22:57 ) *
6/21 εμείς 8/16 αυτοί στα τρίποντα

Λογικό και λογικό rolleyes.gif
mixalisgate7
Μια από τα ίδια και σήμερα. Το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι ο κακός Σπανούλης αλλά το γεγονός και άλλοι παίχτες κλειδιά είναι σε κακή περίοδο (Πρίντεζης, Χάντερ). Όσο Σπανούλης δεν έχει βοήθεια από την περιφέρεια θα συνεχίσει να έχει μέτριος γιατί η άμυνα της κάθε ομάδα θα τον παίζει σκληρά.
badder
Αν δεν μπορείς να σκοραρεις, δεν φτάνει η άμυνα για να κερδίσεις. Το χειρότερο δεν είναι η ήττα, αλλά και η διαφορά που πολύ πιθανόν να παιξει ρόλο στο τέλος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.