Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΙΝΙ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2013-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jhantzop
QUOTE(Youth Basketball @ Jan 29 2014, 10:58 ) *
Απορώ και εγώ με τους γονείς αλλά και την διοίκηση αν υπάρχει για αυτά που ακούω. Αλλά πέρα απο αυτό , σε όλα αυτά τα γεγονότα πότε δεν επενέβησε κάποιος διαιτητής ή γραμματεία; Λέω τώρα εγώ.


Δεν είναι απαραίτητο να τα ακούνε... έχει τον τρόπο του! Όσο για τη διοίκηση... αν τους ενδιέφερε, θα τον είχαν διώξει...
Youth Basketball
QUOTE(jhantzop @ Jan 29 2014, 14:41 ) *
Δεν είναι απαραίτητο να τα ακούνε... έχει τον τρόπο του! Όσο για τη διοίκηση... αν τους ενδιέφερε, θα τον είχαν διώξει.


Ισχύει. Πραγματικά κρίμα 68.gif
dontshoottheref
Η γραμματεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να ενημερώσει τον διαιτητή αν γίνει κάτι εν ώρα αγώνα. Επίσης στο τέλος (και ειδικά σε αγώνες μίνι κλπ) το φύλλο αγώνα κλείνει άμεσα. Τώρα, ο διαιτητής μπορεί να κάνει έκθεση προς την ΕΣΚΑ για περιστατικό, αν και επίσημα μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα λήγει και η δικαιοδοσία του διαιτητή για τον αγώνα. Αλλά και πάλι, καλώς ή κακώς οι διαιτητές θα ευαισθητοποιηθούν κυρίως σε περίπτωση χειροδικίας ή βαριάς εξύβρισης. Το να πει σε γονείς ή ακόμα και σε αθλήτρια 'θα δεις τι θα σας κάνουμε στο 2ο γύρο' ή κάτι αντίστοιχο, μπορεί να είναι γελοίο και ντροπιαστικό (και ότι άλλο επίθετο θέλετε, συμφωνώ) αλλά με το απόλυτο γράμμα του νόμου δεν επιφέρει και κάποια βαριά τιμωρία...
nikos64
Απορω και εγω με την σειρα μου που απορειτε με την συμπεριφορα του εν λογω προπονητη....απλα αυτος ξεφευγει λιγο, το παει λιγο πιο περα , ειναι πιο μπροστα απο τους αλλους, μιας και προφανως ειναι και αντρακλας και παλληκαρι και δεν μασαει να τα βαλει με τα 12χρονα θερια , σιγα μην τα φοβηθει αυτος που στο κατω κατω εχει τιμηθει και για την προφορα του στο αθλημα ....
Στα σοβαρα τωρα δεν με ξενιζει το γεγονος ειναι φυσικο επακολουθο οταν η συντριπτικη πλειοψηφια των προπονητων στολιζουν με κοσμιτικα επιθετα τους παικτες τους και ολα αυτα τα στραβα που τα ανεχονται και ανεχομαστε ολοι απο προπονητες, αθλητες ,γονεις ,φιλαθλοι, παραγοντες και ομοσπονδιες .Να πηγαινει το παιδι στο γηπεδο να δει την μαμα του και να ακουει τον προπονητη της να της δινει ....ευχες και αυτη αλλες φορες να του αντευχεται γιατι ξερει και αυτη απο καλους τροπους , αυτο ποσες φορες το εχετε δει να συμβαινει? Για αυτο λεω οτι δεν με ξενιζει το γεγονος και δυστυχως στον χωρο γινονται πολλα , το να τον στειλεις σπιτι του τον συγκεκριμενο δεν λυνεται το προβλημα γιατι αν ηταν ολα σωστα δεν θα υπηρχε τετοια συμπεριφορα ,δεν θα υπηρχε σαν προπονητης.



Κατι αλλο τωρα προ ημερων ελεγα για τον Αθηναικο και την ανακολουθια που δειχνει δεν μπορω να μην σχολιασω και μια αλλη ομαδα τωρα , οταν παινευεσαι οτι εσυ δινεις ευκαιρια σε ολα τα παιδια να παιξουν και λες διαφορα για τους αλλους που κατεβαζουν 10αδα τι γινεσαι οταν και εσυ ξεκινας να παιζεις με 10αδα ?

Με ήττα από μία σαφώς καλύτερη ομάδα, συνέχισαν οι Μίνι Κορασίδες μας την προσπάθεια τους στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αμύντα παρουσιάστηκε πιο πλήρης και έτοιμη από τη δική μας και πήρε εύκολα τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και την προπονήτρια μας για την προσπάθεια τους. Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας την Κυριακή 2/2 εντός έδρας με το Γαλάτσι.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ – ΓΣΑΠ : 55 – 22 (28 – 08)

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ: (ΠΟΜΟΝΗΣ) ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ Μ., ΚΑΚΚΑΒΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΟΥ, ΡΟΥΣΣΟΥ, ΤΟΜΑΝΙ, ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ Ε., ΚΟΒΑΛΑΣΚΑ, ΠΑΛΙ, ΓΚΟΓΚΟ .

ΓΣΑΠ: ( ΓΙΟΥΚΑΚΗ) ΛΟΥΚΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΛΑΧΑΝΑ, ΔΟΥΚΑ, ΚΑΡΤΑΚΗ, ΖΕΡΒΟΥ, ΠΛΩΤΑ, ΚΑΤΩΜΕΡΗ, ΠΑΝΤΑΖΗ.


Το μονο που μπορω να πω εγω ειναι οτι τουλαχιστον ο Αθηναικος κερδισε , οι αλλοι που σε επαιξαν με 10αδα σε κερδισαν δεν φαγανε 30 ποντους διαφορα....
nikos64
Εγινε και η κληρωση των παγκορασιδων

1ος ομιλος

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. Β - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

2ος ομιλος

ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΡΟΥΦ 80
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ Β - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.

3ος ομιλος

ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. - ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

4ος ομιλος

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΡΕΠΟ
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ

5ος ομιλος

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΡΕΠΟ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

6ος ομιλος

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

7ος ομιλος

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ

8ος ομιλος

ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 0- 0
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



Ημερομηνιες δεν εχουν καθοριστει ακομα. Γυρω στις 45 ομαδες συμμετεχουν , επανεμφανιση αστερα εξαρχειων απο τα αξιοσημειωτα απο οτι πιστευω οι 2 πρωτες παιρνανε στην επομενη φαση.
Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες.



Youth Basketball
QUOTE (dontshoottheref @ Jan 30 2014, 05:33 ) *
Η γραμματεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να ενημερώσει τον διαιτητή αν γίνει κάτι εν ώρα αγώνα. Επίσης στο τέλος (και ειδικά σε αγώνες μίνι κλπ) το φύλλο αγώνα κλείνει άμεσα. Τώρα, ο διαιτητής μπορεί να κάνει έκθεση προς την ΕΣΚΑ για περιστατικό, αν και επίσημα μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα λήγει και η δικαιοδοσία του διαιτητή για τον αγώνα. Αλλά και πάλι, καλώς ή κακώς οι διαιτητές θα ευαισθητοποιηθούν κυρίως σε περίπτωση χειροδικίας ή βαριάς εξύβρισης. Το να πει σε γονείς ή ακόμα και σε αθλήτρια 'θα δεις τι θα σας κάνουμε στο 2ο γύρο' ή κάτι αντίστοιχο, μπορεί να είναι γελοίο και ντροπιαστικό (και ότι άλλο επίθετο θέλετε, συμφωνώ) αλλά με το απόλυτο γράμμα του νόμου δεν επιφέρει και κάποια βαριά τιμωρία...

Μα το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι η τιμωρία. Πραγματικά για εμένα είναι το λιγότερο. Δεν θα αλλάξει ο άνθρωπος με μία τιμωρία. Αλλά μόνο και μόνο ο ντόρος που θα γινόταν σε ΕΣΚΑ, σωματεία κτλ ίσως να ήταν αρκετό . Και θα ξανασκεφτόταν αν θα μιλήσει έτσι σε ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
dontshoottheref
αν πας από την ΕΣΚΑ θα δεις οτι υπάρχει ένα Α4 γεμάτο με τιμωρίες προπονητών/παραγόντων. Μόνο ντόρος δεν γίνεται. Όχι οτι το ανακοινώνουν βέβαια δημοσίως από την ΕΣΚΑ, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι...
el cid
καλησπέρα,

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΩΠΙ 31-25

και πλέον όλα παίζονται τη προσεχή Κυριακή στο Βύρωνα, στον αγώνα μεταξύ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, για την πρόκριση στο final 4.

Αγωνιστικά, σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα παρακολουθήσαμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι που τα είχε όλα.Ένταση αγωνία και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Η ΑΕΚ Περιστερίου εμφανίσθηκε αυτή τη φορά σαφώς πιο διαβασμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αλλά και πολύ αποφασιστική και δυναμική. Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και η συμπεριφορά του προπονητή του Κορωπίου στον 1ο αγώνα. Στην άμυνα κυριολεκτικά πέφταν κορμιά. Πολύ δυνατές άμυνες οριακά αντιαθλητικές. Ιδιαίτερο πάθος εμφάνισαν όλες οι παίκτριες της ΑΕΚ στην άμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πολύ καλές και σήμερα δύο παίκτριες του Κορωπίου. Το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και σε όλη τη διάρκεια του η ΑΕΚ ήταν μπροστά από 2 έως 5 πόντους το πολύ μιας και το Κορωπί προσπαθούσε συνεχώς και στο τέλος προσπέρασε στις αρχές του 4ου οκταλέπτου +1. Εκεί η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και με τη βοήθεια ενός γεμάτου γηπέδου έφτασε στο +6.
Συμπέρασμα, άμυνες γρανίτης και στην επίθεση κάθε καλάθι ήταν και αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας. Ατομικής από την πλευρά του Κορωπίου και ομαδικής από την πλευρά της ΑΕΚ.
Ο Διαιτητής ήταν καλός. Έπαιξε ίσως λίγο έδρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκρινε ή αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Αν αναλογισθούμε το πάθος και των δύο ομάδων και τις συνεχείς δύσκολες φάσεις, για έναν διαιτητή τα πήγε πολύ καλά.
Στους προπονητές ο της ΑΕΚ Περιστερίου πήρε ρεβάνς και νίκησε στα σημεία τον αντίστοιχο του Κορωπίου αφού στα κρίσιμα σημεία κράτησε την ομάδα του όρθια. Ίσως θα μπορούσε να έκανε περισσότερες αλλαγές φρεσκάροντας πιο πολύ την ομάδα του, μιας και η ΑΕΚ έχει πάγκο, αλλά με το εάν και το άμα δεν βγάζεις άκρη. Άλλωστε εκ του αποτελέσματος κρίθηκε νικητής.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η ένταση του,οι συνεχείς οδηγίες των προπονητών, τα διπλά time-out των προπονητών (ούτε euroleague να ήμασταν), το πάθος , η ποιότητα και η ενέργεια των παικτριών που έδωσαν έναν αγώνα που θα ζήλευαν και κορασίδες. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Στα προσεχώς, το Κορωπί λογικά βρέθηκε εκτός (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) και θα πρέπει να επανασχεδιάσουν την ομάδα και την φιλοσοφία που μεταδίδει σε αυτή ο προπονητής της. Παίκτριες έχει με μέλλον αλλά κάτι λείπει από την ομάδα.

Στην ΑΕΚ Περιστερίου, μπορούν να πανηγυρίζουν για μια εβδομάδα αλλά το παιχνίδι στο Βύρωνα θα είναι διαφορετικό και σαφώς πιο δύσκολο. Μπορεί να κέρδισαν τη δύναμη και το "ξύλο" του Κορωπίου αλλά ο Αθηναϊκός είναι μια άλλη ομάδα σαφώς πιο ποιοτική, ίσως πιο soft αλλά με τις "νέες" προσθήκες πολύ πιο ανταγωνιστική. Μην ξεχνάμε ότι ο Αθηναϊκός στην έδρα του είναι μια άλλη ...ομάδα πολύ δε μάλλον όταν αποφάσισε να διεκδικήσει με όλα του τα όπλα την επανάληψη του περσινού θριάμβου εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την επιτυχία αυτή (εισροή αθλητριών στις ακαδημίες του και ανάλογη οικονομική ενίσχυση)

Αναλογιζόμενοι ίσως όλα αυτά (τα εντός και ...εκτός) οι book δίνουν 65%-35% το παιχνίδι στον Αθηναϊκό!!!!! Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και όπως λένε στα μινι
"μηδενά προ της σέντρας μαρκάριζε" παραφραζοντας χιουμοριστικά. Και για να συνεχίσουμε σε εύθυμο τόνο , η κοκκινοσκουφίτσα του Κορωπίου δεν κέρδισε σήμερα ούτε έκανε νύξεις για τις σεξουαλικές του τοπικιστικές προτιμήσεις και επιδόσεις. Αυτά μόνο ....στα παραμύθια!!!!!
nikos64
Λοιπον μινι 2 αγωνιστικες πριν το τελος
1ος ομιλος
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 44- 38
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2- 1

Αηττητος ο Αμυντας θελει 2 βαθμους στα 2 παιχνιδια στην χειροτερη περιπτωση και να κρατησει τις διαφορες του α' γυρου....εεε δεν γινονται αυτα να χασει με 40 + απο το Γαλατσι η 30+ απο την Αγια μαλλον αηττητος μεχρι τελους ειναι η πρωτη απο τις 4 του φαιναλ φορ.

2ος ομιλος

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0- 0
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 2- 1

εδω ναι μεν η Εσκα δεν αναφερει αποτελεσμα αλλα τον σαιτ των Μελισσιων αναφερει οτι κερδισε , οποτε την επομενη αγωνιστικη Μελισσια-Αενκ τα Μελισσια θελουν νικη με 12+ για να περασουν αυτα αντι της Κηφισιας , παρα πολυ δυσκολο μου φαινεται αλλα ας περιμενουμε εκπληξεις παντοτε γινονται ...

3ος ομιλος

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 33- 25
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 70- 30

Εδω εχουμε τον Γερακα ανετα να ειναι η δευτερη σιγουρη ομαδα του φαιναλ φορ.

4ος ομιλος

η εσκα δεν εχει ανεβασει τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης αλλα τοσο απο τον φιλο εδω μαθαμε για την νικη της Αεκ οσο απο το σαιτ του Αθηναικου για την νικη του στο Καπανδριτι.
Ολα θα κριθουν την προσεχη κυριακη μεταξυ Αθηναικου -Αεκ νομιζω οτι ο Αθηναικος θα κερδισει αφου οπως εδειξε θα κατεβει πληρης και ενισχυμενος .Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι το Κορωπι πως μια ομαδα που τερματισε 4η στον α γυρο εμφανιζεται τοσο βελτιωμενη στην δευτερη φαση (ειχε καμμια προσθηκη?) .

Προγνωστικα Αμυντας , Αενκ , Γερακας και Αθηναικος πιστευω για το τελος τωρα ποιος θα το σηκωσει ? μαλλον μεταξυ Γερακα και Αθηναικου πιστευω θα κριθει .


Απο οτι ειδα σαν να ακουστηκαν οι προτασεις μου rolleyes.gif αφου στις παγκορασιδες καταργηθηκαν ολοι οι περιορισμοι μονο την υποχρεωτικη συμμετοχη 12αδας αφησαν και αυτη χωρις χρονικο περιορισμο απλα να μπουν στο παρκε εστω και ενα δευτερολεπτο!!! θα εχει γελιο αυτο!!! για να δουμε τι θα δουμε και εκει...
Youth Basketball
QUOTE (nikos64 @ Jan 15 2014, 10:27 ) *
Καλημερα
Να συνεχισω και να ολοκληρωσω για τα μινι .Ψαχνωντας ειδα οτι εχουμε τα εξης για τις ομαδες που θεωρουνται φαβορι

ΓΕΡΑΚΑΣ χρησιμοποιει ολο τον βασικο κορμο της ομαδας των κορασιδων του που στεκονται μια χαρα στην α κατηγορια ,πραγμα που τον καθιστα πρωτο φαβορι.
ΑΜΥΝΤΑΣ εδω το εχω ξαναπει δεν νομιζω οτι υπαρχει παικτρια που να μην παιζει και στις κορασιδες αρα συγκρινωντας τις πορειες των ομαδων στις κορασιδες ειναι σαφες οτι ο Γερακας ειναι ενα σκαλι πιο πανω το τι θα γινει οταν και αν συναντηθουν σε ενα τελικο η ημιτελικο κανεις δεν μπορει να το προδικασει με σιγουρια παντως ο Γερακας φαινεται να εχει το προβαδισμα.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρησιμοποιει 2 παικτριες απο τις κορασιδες ενω μπορει και περισσοτερες αν το θελησει , αν καταφερει και παει φαιναλ φορ νομιζω οτι θα θεωρηθει επιτυχια.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ χρησιμοποιει πολλες απο την β’ ομαδα κορασιδων που εχει και αν δεν κανω λαθος καμμια απο την πρωτη προφανως υπαρχει πολυ εμψυχο δυναμικο εκει η πορεια του στην α φαση μαλλον ωφειλεται στην αδυναμια των αντιπαλων που ειχε για αυτο και η ηττα απο το Κορωπι , αν θα περασει θα εξαρτηθει στο τι θα κανει την κυριακη κοντρα στον Αθηναικο .
ΑΕΝΚ αρκετες παικτριες της ομαδας που πρωταγωνιστει μεχρι στιγμης στην β’ κορασιδων χρησιμοποιουνται και στα μινι εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν δοκιμαστει στα δυσκολα ,για να δουμε τι θα γινει την κυριακη που αντιμετωπιζει αλλη μια ομαδα που εχει βαλη πλωρη για ανοδο στις κορασιδες τα ΜΕΛΙΣΣΙΑ ( χρησιμοποιουν 3-4 κοριτσια που δεν εχουν ιδιαιτερο πρωταγωνιστικο ρολο εκτος ). Οποια και να περασει απο αυτο τον ομιλο μαλλον θα ειναι η πιο αδυνατη απο τις 4 του φαιναλ φορ.
ΓΑΛΑΤΣΙ δεν χρησιμοποιει καμμια απο τις κορασιδες του και λογω δειγματων γραφης της λειτουργιας του συλλογου πιστευω οτι αυτο γινεται διοτι δεν εχει καποια που να μπορει να σηκωσει μονη της την ομαδα οπως εχει γινει παλαιοτερα.Δεν νομιζω οτι εχει καμμια τυχη απεναντι στον Αμυντα .
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ στην φαση χρησιμοποιησε 2-3 οχι απο τις βασικες στις κορασιδες δεν επεισε και δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο απλα θα παλεψει για την 2η θεση του ομιλου.
Εντελει εγραψα για περισσοτερες ομαδες συνοψιζωντας πιστευω οτι τελικος θα ειναι Γερακας – Αμυντας αν δεν βρεθουν νωριτερα και αν δεν αλλαξουν τα μεχρι στιγμης δεδομενα.
Κλεινωντας και μιας και ειπα περι δεδομενων θα εχει πολυ γελιο η 16η Φεβρουαριου ειναι η αρχη για της παγκορασιδες και τελευταια για τα μινι να δω εκεινη την ημερα τι θα γινει και πως θα συμπεριφερθουν ομαδες και ΕΣΚΑ.
Τελευταιο και ασχετο αφου απο οτι βλεπω διαβαζετε τα ποστ και πιθανολογω οτι αρκετοι/ες συμμετεχετε στο πρωταθλημα εχετε δει αγωνες γιατι δεν συμμετεχετε και εδω ? Γραφτειτε και γραψτε καλο θα ειναι για ολους και βοηθεια θα ειναι .

Καλημεριζω καλη συνεχεια.


Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Έχει γίνει γνωστό πως θα διασταυρωθούν οι όμιλοι στο final four;
ΤΟ_ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Συγνωμη μαγκεσ.Για ποια ΕΣΚΑ λεμε?αυτη π 2-3 ατομα κανουν κουμαντο τα παντα?αυτοι οι 2-3 π φτιαχνουν τουσ ομιλουσ οπωσ θενε αναλογωσ παρεασ?αυτοι που αλλαξαν τον κανονισμο με εισηγηση του παναθηναικογαλατσοσπορτινγκ να παιχτει φετοσ πρεσσ-ζωνεσ-μαν το μαν σε ολο το γηπεδο?Για αυτουσ μιλαμε?

μη κοροιδευομαστε.η ελλαδα ηταν,θα ναι,και ειναι παντα χωρα της εξουσιασ.τιμωριεσ?κοροιδευομαστε επισησ?τσαμπα τα γραφετε.ποιοσ τιμωρειτε?λιστα υπαρχει με προπονητεσ π ειναι αυταρχικοι,παραγοντεσ π σε καθε ματσ κανουν τουσ διαιτητεσ κ τσακωνονται με ολουσ κ με ολα κ ομαδεσ συγκεκριμενεσ αβαντεσ.θα αλλαξει το συστημα?το πιστευετε?σασ παρακαλω μη κοροιδευομαστε.

Ξερετε πωσ θα αλλαξει πραγματικα?μη μπει κανεισ στο τουρνουα τουσ,μη πληρωσετε τισ 80αρεσ.ασε ν μπουν μονο οι 3-4 τησ παρεασ.εκει ν δεισ πωσ θ σασ αγαπησουν.

ενασ φιλοσ σοφοσ ειπε->ωσπου ο ελληνασ να μαθει ν παιζει ομαδικα και στην ζωη του σαν το μπασκετ τοτε θα προκοψει!!!πιστεψτε με κατι ξερει π το λεει.ο νοων νοειτο!!!!!!

υ.γ=Παρακληση ο αθηναικοσ να μην μιλαει γιατι τοσα χρονια που τα εσπρωχνε ο δημαρχοσ που ηταν προσκειμενοσ στην ομαδα απο τα λεφτα του δημου και εκανε αβαντεσ ολα ηταν ροδινα.τωρα που σταματησε να ρεει το μαρουλι και το σταφυλι ολα φταινε,απο τισ παιχτριεσ ωσ τον τριτο διαιτητη.παρακαλω πολυ.(Επειδη δεν τα λετε ανοιχτα νομιζετε οτι τρωμε παστελι με πιτα χοιρινη????)
nikos64
QUOTE (ΤΟ_ΦΑΝΤΑΣΜΑ @ Feb 6 2014, 03:26 ) *
Συγνωμη μαγκεσ.Για ποια ΕΣΚΑ λεμε?αυτη π 2-3 ατομα κανουν κουμαντο τα παντα?αυτοι οι 2-3 π φτιαχνουν τουσ ομιλουσ οπωσ θενε αναλογωσ παρεασ?αυτοι που αλλαξαν τον κανονισμο με εισηγηση του παναθηναικογαλατσοσπορτινγκ να παιχτει φετοσ πρεσσ-ζωνεσ-μαν το μαν σε ολο το γηπεδο?Για αυτουσ μιλαμε?

μη κοροιδευομαστε.η ελλαδα ηταν,θα ναι,και ειναι παντα χωρα της εξουσιασ.τιμωριεσ?κοροιδευομαστε επισησ?τσαμπα τα γραφετε.ποιοσ τιμωρειτε?λιστα υπαρχει με προπονητεσ π ειναι αυταρχικοι,παραγοντεσ π σε καθε ματσ κανουν τουσ διαιτητεσ κ τσακωνονται με ολουσ κ με ολα κ ομαδεσ συγκεκριμενεσ αβαντεσ.θα αλλαξει το συστημα?το πιστευετε?σασ παρακαλω μη κοροιδευομαστε.

Ξερετε πωσ θα αλλαξει πραγματικα?μη μπει κανεισ στο τουρνουα τουσ,μη πληρωσετε τισ 80αρεσ.ασε ν μπουν μονο οι 3-4 τησ παρεασ.εκει ν δεισ πωσ θ σασ αγαπησουν.

ενασ φιλοσ σοφοσ ειπε->ωσπου ο ελληνασ να μαθει ν παιζει ομαδικα και στην ζωη του σαν το μπασκετ τοτε θα προκοψει!!!πιστεψτε με κατι ξερει π το λεει.ο νοων νοειτο!!!!!!

υ.γ=Παρακληση ο αθηναικοσ να μην μιλαει γιατι τοσα χρονια που τα εσπρωχνε ο δημαρχοσ που ηταν προσκειμενοσ στην ομαδα απο τα λεφτα του δημου και εκανε αβαντεσ ολα ηταν ροδινα.τωρα που σταματησε να ρεει το μαρουλι και το σταφυλι ολα φταινε,απο τισ παιχτριεσ ωσ τον τριτο διαιτητη.παρακαλω πολυ.(Επειδη δεν τα λετε ανοιχτα νομιζετε οτι τρωμε παστελι με πιτα χοιρινη????)

Δεν ξερω αν οι της Εσκα ειναι τοσο κακοι οσο λες αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι
1.οι ομιλοι καθοριζονται με γεωγραφικα κριτηρια στην α'φαση ,μπορεις να μου πεις που καποιος ευνοηθηκε η που καποιος αδικηθηκε? στην β' φαση ηταν ολοφανερο πριν την "κληρωση" πως θα γινοταν για αυτο και την ειχα προβλεψει (ασχετο για τον φιλο που ρωτησε δεν ξερω πως θα παιξουν στο φαιναλ φορ πιθανολογω κληρωση κανονικη θα γινει-τωρα αν ειναι κανενα μπαλακι παγωμενο δεν ξερω-).
2.οι αλλαγες που γινανε στις παγκορασιδες τις βρισκεις λαθος? γιατι εγω τις βρισκω σωστες και αν εγινε υστερα απο καποιων ομαδων την εισηγηση τι σημαινει αυτο? να μην κανουν οι ομαδες εισηγησεις? ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.
3.σχετικα με προπονητες , παραγοντες κλπ αφου οι ιδιοι οι γονεις δεν "τιμωρουν" , ειναι πιστευω τεραστιο θεμα αυτο και εχει να κανει πρωτιστα με την παιδεια μας.Δεν ειναι δυνατον να ειναι ενας λαος τελειος , αγγελικα πλασμενος και κατα τυχη οι ηγεσιες του ,οι ιθυνοντες να ειναι σκαρτοι συγγνωμη αλλα η δικη μου λογικη δεν το χωραει , δεν το δεχεται.
4.αυτη η προτροπη να μην πανε στα τουρνουα τους μου θυμιζει την λογικη ορισμενων στις εκλογες να μην πανε να ψηφισουν , η αποψη μου φτιαξε ομαδα κερδισε και χαλασε τους τα σχεδια.
5.οταν λεμε κατι για καποιον να κατηγορεις καποιον να μην ειναι ουσιαστικα στον αερα, οταν εγραφες για τον Αμυντα και για το σχολιο σου οτι για να φυγεις απο εκει , να παρεις το δελτιο σου πρεπει η Ελλαδα να ξεχρεωσει , απλα δεν στεκει αυτο εμαθα εγω γιατι (δεν μου αρεσουν τα γενικολογα) παικτρια του Αμυντα μετα το πρωτο παιχνιδι αυτης της σεζον στις κορασιδες αφου τσακωθηκε με την προπονητρια εν συνεχεια της δοθηκε δελτιο και παιζει στον Χαραυγιακο αυτο για την αλλη οψη του νομισματος.
Θελω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο οχι μισο αδειο , αυτης της λογικης ειμαι
καλημερα
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Feb 6 2014, 09:16 ) *
...
2.οι αλλαγες που γινανε στις παγκορασιδες τις βρισκεις λαθος? γιατι εγω τις βρισκω σωστες και αν εγινε υστερα απο καποιων ομαδων την εισηγηση τι σημαινει αυτο? να μην κανουν οι ομαδες εισηγησεις? ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.
...


Θα διαφωνήσω σε αυτό και περιμένω με ανυπομονησία τη συνάντηση των προπονητών με τον Κώστα Μίσσα στην κλήρωση των παμπαίδων (12/2) για τα επιχειρήματα των αλλαγών αυτών.
nikos64
QUOTE (jhantzop @ Feb 6 2014, 11:41 ) *
Θα διαφωνήσω σε αυτό και περιμένω με ανυπομονησία τη συνάντηση των προπονητών με τον Κώστα Μίσσα στην κλήρωση των παμπαίδων (12/2) για τα επιχειρήματα των αλλαγών αυτών.

Γιατι διαφωνεις? Δες το σφαιρικα. Στα τουρνουα μινι , προμινι τα παιδια ξεκινανε το αθλημα και αγωνιστικα οποτε εκει καλως υπαρχει.Στα τουρνουα ομως παγκορασιδων , παμπαιδων ειναι διαφορετικα.
Καταρχην ειναι τουρνουα οχι πρωταθλημα ,ειναι μια "προετοιμασια" για την επομενη σεζον μην ξεχναμε οτι αυτα τα παιδια χωρις καμμια προσθηκη θα ειναι του χρονου οι ομαδες κορασιδων και παιδων γιατι να μην προετοιμαστουν καλλιτερα μεσα απο μια σειρα επισημων αγωνων? τουρνουα ειναι για να μαθουν. Βεβαια να βλεπουμε και τι γινεται ποσα απο αυτα τα παιδια δεν παιζουν σημερα και στις κορασιδες? εδω ομαδες μινι και εχουν ενα σωρο παιδια που παιζουν και κορασιδες αν δεις και οι 4 ομαδες του φαιναλ φορ ετσι ειναι. Γιατι λοιπον να υπαρχουν αυτοι οι περιορισμοι? να μου πεις για τον χρονο συμμετοχης ναι το καταλαβαινω αλλα ταυτογχρονα μην δινεις "επαθλο" την ανοδο .Ειλικρινα θα ηθελα να ακουσω το γιατι να υπαρχουν.
Youth Basketball
Καλημέρα, smiley.gif
Να πω και εγώ την γνώμη μου θα ήθελα. Ως επι το πλείστον συμφωνώ με τον φίλτατο ''ΦΑΝΤΑΣΜΑ''.
1:Η ΕΣΚΑ πια δεν είναι αξιόποστη. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, ότι πέρσυ στο τουρνουα των παγκορασίδων όταν είχε γίνει η πρώτη κλήρωση για την Α φάση είχαν δηλώσει από την ΕΣΚΑ ότι παιρνάει μία μόνο ομάδα από κάθε όμιλο προκειμένου να γίνει κατευθείαν 8άδα. Όταν λοιπόν οι ομάδες περιμένανε την κλήρωση της 8άδας για τα ζευγάρια, από το πουθενά προέκυψαν 4 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων (δηλ. 2 ομάδες από κάθε όμιλο περνάγανε). Αυτό για ποιο λόγο έγινε; Μήπως γιατί στην Α φάση ένας όμιλος έιχε 2 ''μεγάλες'' ομάδες;. Μόνη της εκτίθεται η ΕΣΚΑ. Το αποτέλεσμα; Να τελειώσει το πρωτάθλημα 7 εβδομάδες ΑΡΓΟΤΕΡΑ χωρίς καμία ενημέρωση!!
2: Ίσως να είναι ακραία η κίνηση, να μην κατέβουν τα σωματεία μία χρονιά στα τουρνουα αλλά δυστυχώς στην ΕΛΛΑΔΑ μας μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Από ακραίες κινήσεις.
3: Όσον αφορά τώρα για τους κανονισμούς των παγκορασίδων, εγώ διαφωνώ κάθετα. Για μένα, θα πρέπει να αποφασιστεί αν το τουρνουα των παγκορασίδων είναι για να παίρνουν χρόνο τα παιδιά και να παίζουν αγώνες, οπότε και θα πρέπει οι κανονισμοί να είναι όπως του μίνι ή αν είναι για να προετοιμαστούν για την ερχόμενη χρονιά κορασίδων που θα πρέπει να είναι οι κανονισμοί όπως των κορασίδων. Το λίγο απ όλα για μένα δεν έχει λογική. Από την μία είναι υποχρεωτική η 12άδα αλλά όχι ο χρόνος συμμετοχής; Είναι δηλαδη καλύτερο να μπάινει ένα παιδί 10'' μόνο και μόνο για να γραφτεί στο φύλλο αγώνα η συμμετοχή του;

Ελπίζω να μην σας κούρασα blink.gif
nikos64
QUOTE (Youth Basketball @ Feb 6 2014, 12:58 ) *
Καλημέρα, smiley.gif
Να πω και εγώ την γνώμη μου θα ήθελα. Ως επι το πλείστον συμφωνώ με τον φίλτατο ''ΦΑΝΤΑΣΜΑ''.
1:Η ΕΣΚΑ πια δεν είναι αξιόποστη. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, ότι πέρσυ στο τουρνουα των παγκορασίδων όταν είχε γίνει η πρώτη κλήρωση για την Α φάση είχαν δηλώσει από την ΕΣΚΑ ότι παιρνάει μία μόνο ομάδα από κάθε όμιλο προκειμένου να γίνει κατευθείαν 8άδα. Όταν λοιπόν οι ομάδες περιμένανε την κλήρωση της 8άδας για τα ζευγάρια, από το πουθενά προέκυψαν 4 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων (δηλ. 2 ομάδες από κάθε όμιλο περνάγανε). Αυτό για ποιο λόγο έγινε; Μήπως γιατί στην Α φάση ένας όμιλος έιχε 2 ''μεγάλες'' ομάδες;. Μόνη της εκτίθεται η ΕΣΚΑ. Το αποτέλεσμα; Να τελειώσει το πρωτάθλημα 7 εβδομάδες ΑΡΓΟΤΕΡΑ χωρίς καμία ενημέρωση!!
2: Ίσως να είναι ακραία η κίνηση, να μην κατέβουν τα σωματεία μία χρονιά στα τουρνουα αλλά δυστυχώς στην ΕΛΛΑΔΑ μας μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Από ακραίες κινήσεις.
3: Όσον αφορά τώρα για τους κανονισμούς των παγκορασίδων, εγώ διαφωνώ κάθετα. Για μένα, θα πρέπει να αποφασιστεί αν το τουρνουα των παγκορασίδων είναι για να παίρνουν χρόνο τα παιδιά και να παίζουν αγώνες, οπότε και θα πρέπει οι κανονισμοί να είναι όπως του μίνι ή αν είναι για να προετοιμαστούν για την ερχόμενη χρονιά κορασίδων που θα πρέπει να είναι οι κανονισμοί όπως των κορασίδων. Το λίγο απ όλα για μένα δεν έχει λογική. Από την μία είναι υποχρεωτική η 12άδα αλλά όχι ο χρόνος συμμετοχής; Είναι δηλαδη καλύτερο να μπάινει ένα παιδί 10'' μόνο και μόνο για να γραφτεί στο φύλλο αγώνα η συμμετοχή του;

Ελπίζω να μην σας κούρασα blink.gif

Συγνωμη (ξανα) αλλα εγω τα ξερω για διαφορετικα τα πραγματα , η προκηρυξη ηταν οπως η φετινη δηλαδη ανεφερε για β'φαση με συμμετοχη 16 ομαδων οι ομιλοι ηταν 8 αρα περναγανε οι δυο πρωτοι οπως και φετος.Να κατηγορησουμε την Εσκα για αλλα ναι αλλα οχι και αυτο.
Να μου πεις για το τι εκανε με την ενσταση του αθηναικου , με την αναβολη αγωνα νεανιδων του παναθηναικου η για να προδικασω τι θα γινει οταν θα υπαρξουν αγωνες την ιδια μερα κορασιδων με παγκορασιδων η ακομα και με το φαιναλ φορ των μινι ναι εκει να συμφωνησω οτι κανει χατηρια .
Φυσικα και συμφωνουμε τα ιδια ακριβως λεω για τους κανονισμους στις παγκορασιδες αλλα ειναι φανερο γιατι το εκανε και λογικο για μενα αφου πας τελικο στις παγκορασιδες και ταυτογχρονα περνεις το εισιτηριο για α' κατηγορια κορασιδων αρα δεν ειναι πασιφανες οτι ειναι προετοιμασια για την επομενη σεζον?
ελπιζω και εγω να μην κουραζω
Youth Basketball
QUOTE (nikos64 @ Feb 6 2014, 13:33 ) *
Συγνωμη (ξανα) αλλα εγω τα ξερω για διαφορετικα τα πραγματα , η προκηρυξη ηταν οπως η φετινη δηλαδη ανεφερε για β'φαση με συμμετοχη 16 ομαδων οι ομιλοι ηταν 8 αρα περναγανε οι δυο πρωτοι οπως και φετος.Να κατηγορησουμε την Εσκα για αλλα ναι αλλα οχι και αυτο.
Να μου πεις για το τι εκανε με την ενσταση του αθηναικου , με την αναβολη αγωνα νεανιδων του παναθηναικου η για να προδικασω τι θα γινει οταν θα υπαρξουν αγωνες την ιδια μερα κορασιδων με παγκορασιδων η ακομα και με το φαιναλ φορ των μινι ναι εκει να συμφωνησω οτι κανει χατηρια .
Φυσικα και συμφωνουμε τα ιδια ακριβως λεω για τους κανονισμους στις παγκορασιδες αλλα ειναι φανερο γιατι το εκανε και λογικο για μενα αφου πας τελικο στις παγκορασιδες και ταυτογχρονα περνεις το εισιτηριο για α' κατηγορια κορασιδων αρα δεν ειναι πασιφανες οτι ειναι προετοιμασια για την επομενη σεζον?
ελπιζω και εγω να μην κουραζω


Eπειδή δεν θέλω και εγώ να λέω αναληθή γεγονότα. Δεν παρευρισκόμουν πέρσυ στην κλήρωση για την Α φάση εγώ αλλά μου το είπαν προπονήτες διαφορετικών ομάδων που ήταν εκεί. Και όσο για την περσυνή προκύρηξη είναι 1000% σίγουρο ότι δεν είχε γραγτεί εξ αρχής πόσοι περνάνε στην β φάση. Την έχω και τυπωμένη!!! Αλλά μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ αυτό το πρόβλημα
nikos64
QUOTE (Youth Basketball @ Feb 6 2014, 13:52 ) *
Eπειδή δεν θέλω και εγώ να λέω αναληθή γεγονότα. Δεν παρευρισκόμουν πέρσυ στην κλήρωση για την Α φάση εγώ αλλά μου το είπαν προπονήτες διαφορετικών ομάδων που ήταν εκεί. Και όσο για την περσυνή προκύρηξη είναι 1000% σίγουρο ότι δεν είχε γραγτεί εξ αρχής πόσοι περνάνε στην β φάση. Την έχω και τυπωμένη!!! Αλλά μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ αυτό το πρόβλημα

επειδη εγω δεν την εχω αλλα ετσι για την εξακριβωση , για δες αναφερει ποσες ομαδες συμμετεχουν στην β'φαση? οχι ποσες περνουν απο την α' φαση . Συμφωνω μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα ....
Youth Basketball
QUOTE (nikos64 @ Feb 6 2014, 14:19 ) *
επειδη εγω δεν την εχω αλλα ετσι για την εξακριβωση , για δες αναφερει ποσες ομαδες συμμετεχουν στην β'φαση? οχι ποσες περνουν απο την α' φαση . Συμφωνω μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα ....


Oχι δεν έγραφε. Στη φετινή προκύρηξη αν δεν κάνω λάθος το γράφει και μάλιστα με κόκκινα γράμματα! Αυτό πέρσυ δεν υπήρχε
AbS
QUOTE (Youth Basketball @ Feb 6 2014, 13:58 ) *
3: Όσον αφορά τώρα για τους κανονισμούς των παγκορασίδων, εγώ διαφωνώ κάθετα. Για μένα, θα πρέπει να αποφασιστεί αν το τουρνουα των παγκορασίδων είναι για να παίρνουν χρόνο τα παιδιά και να παίζουν αγώνες, οπότε και θα πρέπει οι κανονισμοί να είναι όπως του μίνι ή αν είναι για να προετοιμαστούν για την ερχόμενη χρονιά κορασίδων που θα πρέπει να είναι οι κανονισμοί όπως των κορασίδων. Το λίγο απ όλα για μένα δεν έχει λογική. Από την μία είναι υποχρεωτική η 12άδα αλλά όχι ο χρόνος συμμετοχής; Είναι δηλαδη καλύτερο να μπάινει ένα παιδί 10'' μόνο και μόνο για να γραφτεί στο φύλλο αγώνα η συμμετοχή του;

Ελπίζω να μην σας κούρασα blink.gif


Συμφωνώ ... κακώς (για μένα) άλλαξε ο κανονισμός της υποχρεωτικής συμμετοχής και των 12 ... ποιά η διαφορά τότε του πρωταθληματος κορασίδων με το "τουρνουά" παγκορασίδων ... αφού κατά 90% τα ίδια παιδιά θα παίζουν και όλοι θα χρησιμοποιούν την καλή τους 5άδα για να πάρουν τη κούπα και να τη βάλουν στη βιτρίνα τους ... δώσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά ... αλλιώς τι τουρνουά και κουραφέξαλα ...
nikos64
QUOTE (AbS @ Feb 6 2014, 15:12 ) *
Συμφωνώ ... κακώς (για μένα) άλλαξε ο κανονισμός της υποχρεωτικής συμμετοχής και των 12 ... ποιά η διαφορά τότε του πρωταθληματος κορασίδων με το "τουρνουά" παγκορασίδων ... αφού κατά 90% τα ίδια παιδιά θα παίζουν και όλοι θα χρησιμοποιούν την καλή τους 5άδα για να πάρουν τη κούπα και να τη βάλουν στη βιτρίνα τους ... δώσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά ... αλλιώς τι τουρνουά και κουραφέξαλα ...

Θεωρητικα στις κορασιδες παιζουν -για να μιλησω με τωρινες χρονολογιες- οι 98αρες (κατα το πλειστον) που δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης στις παγκορασιδες.
Μια προβοκατορικη ερωτηση απο μενα και γιατι να παιζουν αναγκαστικα 12 παιδια συγκεκριμενο χρονο? (στο συγκεκριμενο τουρνουα παντα ).Γιατι ντε σωνει και καλα να παιξουν ενα 10λεπτο ? Τον χρονο συμμετοχης ας το δινει ο καθε προπονητης ,αυτος ειναι υπευθυνος ,αυτος ειναι στις προπονησεις αυτος τα ξερει , αυτος ας τα επιβραβευσει για την προσπαθεια που κανουν με χρονο συμμετοχης.
I.L.B.
QUOTE (nikos64 @ Feb 7 2014, 13:08 ) *
Θεωρητικα στις κορασιδες παιζουν -για να μιλησω με τωρινες χρονολογιες- οι 98αρες (κατα το πλειστον) που δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης στις παγκορασιδες.
Μια προβοκατορικη ερωτηση απο μενα και γιατι να παιζουν αναγκαστικα 12 παιδια συγκεκριμενο χρονο? (στο συγκεκριμενο τουρνουα παντα ).Γιατι ντε σωνει και καλα να παιξουν ενα 10λεπτο ? Τον χρονο συμμετοχης ας το δινει ο καθε προπονητης ,αυτος ειναι υπευθυνος ,αυτος ειναι στις προπονησεις αυτος τα ξερει , αυτος ας τα επιβραβευσει για την προσπαθεια που κανουν με χρονο συμμετοχης.

Γιατί στις συγκεκριμένες ηλικίες το τουρνουά "οχι πρωτάθλημα" θεωρητικά έχει άλλο χαρακτήρα-σκοπό-επιδιώξεις.
Απο την επόμενη ηλικιακά κατηγορία γίνεται αυτό που λές.
Πιο δίκαιο είναι να επιβραβεύεται μια ομάδα με 2 πολύ καλές παίχτριες, ή μια ομάδα με 5-6 καλές που δείχνει και κάποιο βάθος?
nikos64
QUOTE (I.L.B. @ Feb 7 2014, 13:16 ) *
Γιατί στις συγκεκριμένες ηλικίες το τουρνουά "οχι πρωτάθλημα" θεωρητικά έχει άλλο χαρακτήρα-σκοπό-επιδιώξεις.
Απο την επόμενη ηλικιακά κατηγορία γίνεται αυτό που λές.
Πιο δίκαιο είναι να επιβραβεύεται μια ομάδα με 2 πολύ καλές παίχτριες, ή μια ομάδα με 5-6 καλές που δείχνει και κάποιο βάθος?

Κουβεντα , ωραια μου αρεσει.
Γιατι αφου εχει αλλο χαρακτηρα επιβραβευεται με ανοδο ? σε κατι δηλαδη που δεν ειναι ετοιμη?
και γιατι ,το εχω ξαναπει , να μην δωσουν μια σειρα επισημων αγωνων ωστε να προετοιμαστουν καλλιτερα για την σεζον που ερχεται?
Οι ομαδες που εχουν πολλα παιδια μπορουν να κατεβασουν και δευτερη και τριτη ομαδα οι ομαδες ομως που εχουν με το ζορι 15 παιδια γιατι να αναγκαζονται να τα χρησιμοποιησουν ολα? δηλαδη θεωρουμε οτι ο προπονητης δεν κανει σωστα την δουλεια του? δεν θελει αυτος να ξεκουρασει για λιγο τις βασικες του?
Ναι πιστευω οτι ειναι δικαιο , αν 2 παικτριες κερδιζουν μια ολοκληρη ομαδα να κερδισουν και τον αγωνα και το τουρνουα και την ανοδο .Γιατι ειναι δικαιο μια υποθεση κανουμε να εχουμε 2 ομαδες η μια με 2 τις δυο πολυ καλες και η αλλη με τις 5-6 καλες , αν παιξουν με τους κανονισμους που ισχυαν να χασουν ενω αν παιξουν με αυτους που θα ισχυουν με αυτο που τους δινεται σαν επαθλο (ανοδο) κερδισουν , γιατι ειναι δικαιο να χασουν ?
AbS
QUOTE (nikos64 @ Feb 7 2014, 14:08 ) *
Θεωρητικα στις κορασιδες παιζουν -για να μιλησω με τωρινες χρονολογιες- οι 98αρες (κατα το πλειστον) που δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης στις παγκορασιδες.
Μια προβοκατορικη ερωτηση απο μενα και γιατι να παιζουν αναγκαστικα 12 παιδια συγκεκριμενο χρονο? (στο συγκεκριμενο τουρνουα παντα ).Γιατι ντε σωνει και καλα να παιξουν ενα 10λεπτο ? Τον χρονο συμμετοχης ας το δινει ο καθε προπονητης ,αυτος ειναι υπευθυνος ,αυτος ειναι στις προπονησεις αυτος τα ξερει , αυτος ας τα επιβραβευσει για την προσπαθεια που κανουν με χρονο συμμετοχης.


Γιατί, όπως λέει και ο φίλος ILB, η ΕΣΚΑ το χαρακτηρίζει τουρνουά και θα έπρεπε όντως να έχει άλλο σκοπό ... στο τουρνουά λοιπόν θα πρέπει να παίζουν ολα τα παιδιά και μετά, στις κορασίδες, ο κάθε προπονητής ας επιλέξει τις 5 καλύτερες κι ας βγάλει με αυτές το πρωτάθλημα ...

Οσον αφορά την επιβράβευση της ανόδου, το θεωρώ σωστό, γιατί αν μιά ομάδα έχει μια καλή φουρνιά μικρών κι έχει καταφέρει με τη συμμετοχή και των 12 να πάρει την πρωτιά, ας ανέβει, καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα κορασίδων την επόμενη σεζόν.
nikos64
QUOTE (AbS @ Feb 7 2014, 14:32 ) *
Γιατί, όπως λέει και ο φίλος ILB, η ΕΣΚΑ το χαρακτηρίζει τουρνουά και θα έπρεπε όντως να έχει άλλο σκοπό ... στο τουρνουά λοιπόν θα πρέπει να παίζουν ολα τα παιδιά και μετά, στις κορασίδες, ο κάθε προπονητής ας επιλέξει τις 5 καλύτερες κι ας βγάλει με αυτές το πρωτάθλημα ...

Οσον αφορά την επιβράβευση της ανόδου, το θεωρώ σωστό, γιατί αν μιά ομάδα έχει μια καλή φουρνιά μικρών κι έχει καταφέρει με τη συμμετοχή και των 12 να πάρει την πρωτιά, ας ανέβει, καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα κορασίδων την επόμενη σεζόν.

Σας διαφευγει κατι πολυ σημαντικο
μινι δικαιουνται 2000 και νεοτερες (εδω γιατι το αλλαξε η Εσκα? κακως πιστευω)
παγκορασιδες 1999 και νεοτερες
δηλαδη μιλαμε για μια χρονια.
Για την επιβραβευση της ανοδου (εκει κολλαω περισσοτερο αν δεν υπηρχε αυτο δεν θα ελεγα και τιποτα) δηλαδη θα κανει καλο στο πρωταθλημα κορασιδων να ανεβει μια ομαδα που (υποθεση κανω ) αν την παιξουν πρεσσαρισμα σε ολο το γηπεδο , αν της κανουν παγιδες δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει ?( φετος εχω δει ομαδες στις κορασιδες που μολις τις επαιζαν πρεσσαρισμα σε ολο το γηπεδο με το ζορι περναγανε την σεντρα !!!) Προσωπικα δεν το πιστευω.
Ειναι το τουρνουα των παγκορασιδων ο προθαλαμος για τις κορασιδες? ειναι για να περνουν συμμετοχη παιδια που δεν βρισκουν χρονο στις κορασιδες (μιλαμε για τις δευτερες σε ηλικια μεγαλυτερες) και να προετοιμαστουν καλλιτερα ?
Για την χαρα της συμμετοχης υπαρχουν τα μινι (εκει γιατι τα κατεβασαν σε 10αδα? εκει επρεπε 15αδα ουτε καν 12αδα) .


AbS
QUOTE (nikos64 @ Feb 7 2014, 16:02 ) *
Σας διαφευγει κατι πολυ σημαντικο
μινι δικαιουνται 2000 και νεοτερες (εδω γιατι το αλλαξε η Εσκα? κακως πιστευω)
παγκορασιδες 1999 και νεοτερες
δηλαδη μιλαμε για μια χρονια.
Για την επιβραβευση της ανοδου (εκει κολλαω περισσοτερο αν δεν υπηρχε αυτο δεν θα ελεγα και τιποτα) δηλαδη θα κανει καλο στο πρωταθλημα κορασιδων να ανεβει μια ομαδα που (υποθεση κανω ) αν την παιξουν πρεσσαρισμα σε ολο το γηπεδο , αν της κανουν παγιδες δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει ?( φετος εχω δει ομαδες στις κορασιδες που μολις τις επαιζαν πρεσσαρισμα σε ολο το γηπεδο με το ζορι περναγανε την σεντρα !!!) Προσωπικα δεν το πιστευω.
Ειναι το τουρνουα των παγκορασιδων ο προθαλαμος για τις κορασιδες? ειναι για να περνουν συμμετοχη παιδια που δεν βρισκουν χρονο στις κορασιδες (μιλαμε για τις δευτερες σε ηλικια μεγαλυτερες) και να προετοιμαστουν καλλιτερα ?
Για την χαρα της συμμετοχης υπαρχουν τα μινι (εκει γιατι τα κατεβασαν σε 10αδα? εκει επρεπε 15αδα ουτε καν 12αδα) .


Στην μόνη αλλαγή που διαφωνώ είναι αυτή της υποχρεωτικής συμμετοχής. Στην πίεση, παγίδες κλπ, συμφωνώ να ισχύουν στις παγκορασίδες.
Αλλιώς κάντο και αυτό πρωτάθλημα, να μαζεύουμε κούπες για τη βιτρίνα και άσε τα παιδάκια να γυαλίζουν τον πάγκο.
Γνώμη μου είναι πως ναι, να επιβραβεύεται μία ομάδα που παίρνει την πρωτιά σε ένα τουρνουά, χρησιμοποιώντας όμως όλα τα κορίτσια της 12άδας.
smile.gif
nikos64
QUOTE (AbS @ Feb 7 2014, 15:58 ) *
Στην μόνη αλλαγή που διαφωνώ είναι αυτή της υποχρεωτικής συμμετοχής. Στην πίεση, παγίδες κλπ, συμφωνώ να ισχύουν στις παγκορασίδες.
Αλλιώς κάντο και αυτό πρωτάθλημα, να μαζεύουμε κούπες για τη βιτρίνα και άσε τα παιδάκια να γυαλίζουν τον πάγκο.
Γνώμη μου είναι πως ναι, να επιβραβεύεται μία ομάδα που παίρνει την πρωτιά σε ένα τουρνουά, χρησιμοποιώντας όμως όλα τα κορίτσια της 12άδας.
smile.gif

Φιλε μου υποχρεωτικη συμμετοχη και ταυτογχρονα να επιτρεπονται ολα θα γινει σφαγη !!!! δες λιγο μερικα αποτελεσματα στα μινι ειδικα Αμυντα και Γερακα αν ηταν και εκει ολα ελευθερα τι θα γινοτανε? 52-12 το γαλατσι κερδισανε πχ και το αναφερω γιατι το γαλατσι υποτιθεται οτι εχει μια αλφα υποδομη στις υποδομες ( !!!! ) αν ηταν ελευθερα θα εβαζε καλαθι ?
Ολα αλληλενδετα ειναι ,ακομα και οι κουπες ειναι σημαντικες , ειναι διαφημηση ενος συλλογου ειναι εσοδα απο περισσοτερα παιδια που θα ερθουν πχ ενας που ζει στο παγκρατι σου λεω ποια θα ειναι η πρωτη επιλογη του ? το παγκρατι που ειναι οπως ειναι η να ανηφορισει και να κοιταξει για αθηναικο?
Τελος παντων πολλα ειπαμε ο καθενας με την αποψη του εγω ειμαι της γνωμης οτι ενα παιδι πρεπει να εχει και εχει συμμετοχη σε αγωνες μεχρι μια ηλικια (τωρα ειναι μεχρι και τα 13 ) απο εκει και περα πρεπει να την κερδιζει την συμμετοχη του οχι να του την κανουν δωρο .
Καληνυχτω.
Youth Basketball
QUOTE (nikos64 @ Feb 7 2014, 23:18 ) *
Τελος παντων πολλα ειπαμε ο καθενας με την αποψη του εγω ειμαι της γνωμης οτι ενα παιδι πρεπει να εχει και εχει συμμετοχη σε αγωνες μεχρι μια ηλικια (τωρα ειναι μεχρι και τα 13 ) απο εκει και περα πρεπει να την κερδιζει την συμμετοχη του οχι να του την κανουν δωρο .
Καληνυχτω.


Συμφωνώ 100% με αυτό αλλά αυτό θα είχε λόγικη αν είχαν κρατήσει τα πρωταθλήματα-τουρνουα όπως ήταν. Δηλαδή το μίνι μέχρι έκτη δημοτικού, τις παγκορασίδες μέχρι δευτέρα γυμνασίου και τις κορασίδες μέχρι πρώτη λυκείου. Δεν γίνεται, για εμένα πάντα, μέχρι τα 15 ένας αθλητής να έχει μάθει να παίζει ό,τι και αν συμβεί και στα 16-17 να αλλάζει νοοτροπία. Αν δεν έχει μάθει να παλεύει για την θέση του μέχρι τότε, δύσκολα θα μπορέσει αργότερα. (μιλάω, δεδομένου ότι πλέον τα παιδιά ξεκινάνε το μπάσκετ από 6 χρονών ως επί το πλείστον ).
el cid
καλησπέρα,

για να γυρίσουμε πάλι στα αγωνιστικά θέματα, σήμερα μάθαμε και τον τέταρτο συμμετέχοντα στο final-4.Συγκεκριμένα (αντιγράφοντας από το site του Αθηναικού):

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 33 - 26

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του ομίλου μας, η ομάδα των Μίνι Κοριτσιών μας επικράτησε της ΑΕΚ Περιστερίου με σκορ 33-26 και εξασφάλισε για 2η συνεχόμενη χρονιά την παρουσία της στο final-4 του τουρνουά !
Το παιχνίδι είχε πάθος από τα κορίτσια και των δύο ομάδων και ένταση στην εξέδρα (από την πλευρά των φιλοξενουμένων) ! Η ομάδα μας όμως ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο 3ο οκτάλεπτο που δεν δέχθηκε πόντο και δίκαια πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση στην 4άδα !
Ωραία η εικόνα στο τέλος όταν τα κορίτσια και των δύο ομάδων μαζί στο κέντρο του γηπέδου φώναξαν ΑΕΚ και ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όλα μαζί !
Διαιτητές: Ζαγούρης, Αντωνιάδης
Οκτάλεπτα: 9-6, 20-17, 26-17, 33-26
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ (Σκαμπά, Καλογερόπουλος): Κατσανάκη, Δακλαδά 3, Μπαλαμπάνη 2, Τσιλιμπάρη 11, Τοτώνη 8, Κοντώση, Ευκαρπίδη 2, Πεντίκη 7, Γιαννίκου, Καραντώνη.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κωστόπουλος): Ανανίδου, Ζώτου 2, Ρούσση 7, Τζίβα 5(1), Μαλαγιάννη 1, Πετάι, Τουλουπή 1, Βαρελογιάννη 4, Κυριμάκη 2, Βελιώτη 4.





Υπό τα βλέμματα ανθρώπων από Γέρακα,Αμύντα και Κηφισιά πραγματοποιήθηκε ένα πραγματικά ντέρμπι ιδίως μέχρι και το 2 οκτάλεπτο. Το τρίτο οκτάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στον Αθηναϊκό (ούτε πόντο η ΑΕΚ) και το τελευταίο βρήκε τον Αθηναϊκό να προστατεύει τη διαφορά από την απέλπιδα προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου και να βγαίνει άξια και δίκαια νικητής. Συμπερασματικά, οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες με πιο ποιοτική την ομάδα του Βύρωνα η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την επιθετική δυστοκία του Περιστερίου (με πάρα πολύ καλή και καθαρή άμυνα) και καθάρισε το παιχνίδι χωρίς να εντυπωσιάσει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αγχωμένοι και χωρίς σαφή αμυντικό και επιθετικό σχέδιο με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να πελαγοδρομούν.

Οι δύο !!!!! διαιτητές έπαιξαν λίγο έδρα και πολύ με τα νεύρα των θεατών.Δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα όμως.
Στους προπονητές , ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με δίδυμο στον πάγκο διάβασε σωστά το παιχνίδι και το έλεγξε με σωστή διαχείριση. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που ήταν πολύ προβλέψιμος. Στο αντίποδα, ο προπονητής της ΑΕΚ Περιστερίου μάλλον ήταν ...ματιασμένος. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αντιμετώπιση του παιχνιδιού από την πλευρά του. Μάλλον ήταν σε κακή μέρα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα:
1) η ένταση που προκλήθηκε από την πλευρά των φιλοξενούμενων σχετικά με αντίδραση σε ένα σφύριγμα και λίγο έλλειψε να χαλάσει το παιχνίδι αφού βρήκε συμπαράσταση και από μερίδα των γηπεδούχων. Οι παίκτριες και των δύο ομάδων παρακολουθούσαν σαστισμένες τα δρώμενα. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
2) Τα πεσίματα-ξαπλώματα παικτριών του Αθηναϊκού χωρίς λόγο(????) που ενόχλησαν τους φιλοξενούμενους.
3)το χωρίς πόντο στην επίθεση 3ο οκτάλεπτο για τους φιλοξενούμενους που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση.
4) το φιλικό κλείσιμο με τις αθλήτριες και των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου να δίνουν τα χέρια. Ο αθλητισμός ενώνει δεν χωρίζει.

Τέλος, ο Αθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να κάνει το repeat και προβάλει ως φαβορί μαζί με τον Κρόνο Γέρακα. Θα δούμε ωραίο final-4.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και καλή πρόοδο σε όλες τις αθλήτριες.
nikos64
Θα συμφωνησω οτι ουσιαστικα βγηκαν οι 4 του φαιναλ φορ , τυπικα ομως μενει ακομα ενα παιχνιδι αυτο του Αθηναικου με το Κορωπι νικη του Κορωπι βγαινουν τα κομπιουτερακια τριπλη ισοβαθμια θα υπαρξει στους αλλους ομιλους και να μην κατεβουν οι ομαδες στον τελευταιο αγωνα περνανε .
Απο την μεχρι τωρα πορεια τους σε ολο το τουρνουα και λαμβανοντας υποψη και μερικα στοιχεια απο τις κορασιδες πιστευω οτι πρωτο φαβορι ειναι ο Γερακας αηττητος και σε ολους τους αγωνες εδειξε σαφη ανωτεροτητα δεν προσεξα να υπαρχει παιχνιδι που να μην κερδισε με +20 και επιθετικα να μην εχει βαλει τουλαχιστον 30 ποντους η καλλιτερα μονο σε ενα παιχνιδι ειδα η επιθεση του να εχει 30 κατι ολοι οι αλλοι 40+ !!!!!
Δευτερο φαβορι θεωρω τον Αμυντα εχει χασει μονο ενα παιχνιδι αυτο με τον Αθηναικο που ομως εκει ηταν καπως ιδιαιτερο ειχε το πλεονεκτημα του +18 του πρωτου αγωνα με ολα τα συν και μειον , σε ολα τα αλλα καθαρες νικες με καλη επιθετικη συγκομιδη και καλη αμυνα ακομα και στο παιχνιδι που εχασε 21 ποντους δεχτηκε αν σημειωσουμε και το γεγονος οτι ζορισε τις κορασιδες του Αθηναικου και της Αεκ ουσιαστικα τα ιδια παιδια που παιζουν και στα μινι πιστευω οτι εχει τυχη στο φαιναλ φορ .
Αθηναικος αν δεν κανει καμμια σουπερ γκελα ξαναβρισκεται σε φαιναλ αλλα δεν την πολυπιστευω , για να φτασει αλλαξε τον σχεδιασμο που ειχε κανει και παλι δεν εκανε καποια εντυπωσιακη εμφανιση λιγο αν δουμε τα αποτελεσματα του Γερακα με το Κορωπι (που εχαν συναντηθει στην α' φαση) βγαινουν καποια συμπερασματα που συνηγορουν σε αυτο που πιστευω.
Αενκ κερδισε στο τελευταιο παιχνιδι τα Μελισσια με 13-15 !!!! δεν νομιζω οτι μπορουν να κερδισουν καμμια απο τις υπολοιπες ειδικα αν συγκρινουμε αποτελεσματα α' φασης με αντιστοιχους αντιπαλους βγαινει αυτο το λογικο συμπερασμα .
Βεβαια οπως σε καθε αθλημα στον αγωνιστικο χωρο ολα αποδεικνυονται και ολα διαψευδονται.
Καλη τυχη σε ολους και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ στους γονεις ενα παιχνιδι ειναι ακομα και αν αδικηθεις και χασεις δεν εγινε και τιποτα μινι ειναι ελεος δηλαδη (αληθευει οτι η ενταση στον αγωνα Αθηναικου με Αεκ ξεπερασε το λεκτικο επιπεδο και πεσανε και μερικες ψιλες?)
el cid
QUOTE(nikos64 @ Feb 10 2014, 12:14 ) *
Θα συμφωνησω οτι ουσιαστικα βγηκαν οι 4 του φαιναλ φορ , τυπικα ομως μενει ακομα ενα παιχνιδι αυτο του Αθηναικου με το Κορωπι νικη του Κορωπι βγαινουν τα κομπιουτερακια τριπλη ισοβαθμια θα υπαρξει στους αλλους ομιλους και να μην κατεβουν οι ομαδες στον τελευταιο αγωνα περνανε .
Απο την μεχρι τωρα πορεια τους σε ολο το τουρνουα και λαμβανοντας υποψη και μερικα στοιχεια απο τις κορασιδες πιστευω οτι πρωτο φαβορι ειναι ο Γερακας αηττητος και σε ολους τους αγωνες εδειξε σαφη ανωτεροτητα δεν προσεξα να υπαρχει παιχνιδι που να μην κερδισε με +20 και επιθετικα να μην εχει βαλει τουλαχιστον 30 ποντους η καλλιτερα μονο σε ενα παιχνιδι ειδα η επιθεση του να εχει 30 κατι ολοι οι αλλοι 40+ !!!!!
Δευτερο φαβορι θεωρω τον Αμυντα εχει χασει μονο ενα παιχνιδι αυτο με τον Αθηναικο που ομως εκει ηταν καπως ιδιαιτερο ειχε το πλεονεκτημα του +18 του πρωτου αγωνα με ολα τα συν και μειον , σε ολα τα αλλα καθαρες νικες με καλη επιθετικη συγκομιδη και καλη αμυνα ακομα και στο παιχνιδι που εχασε 21 ποντους δεχτηκε αν σημειωσουμε και το γεγονος οτι ζορισε τις κορασιδες του Αθηναικου και της Αεκ ουσιαστικα τα ιδια παιδια που παιζουν και στα μινι πιστευω οτι εχει τυχη στο φαιναλ φορ .
Αθηναικος αν δεν κανει καμμια σουπερ γκελα ξαναβρισκεται σε φαιναλ αλλα δεν την πολυπιστευω , για να φτασει αλλαξε τον σχεδιασμο που ειχε κανει και παλι δεν εκανε καποια εντυπωσιακη εμφανιση λιγο αν δουμε τα αποτελεσματα του Γερακα με το Κορωπι (που εχαν συναντηθει στην α' φαση) βγαινουν καποια συμπερασματα που συνηγορουν σε αυτο που πιστευω.
Αενκ κερδισε στο τελευταιο παιχνιδι τα Μελισσια με 13-15 !!!! δεν νομιζω οτι μπορουν να κερδισουν καμμια απο τις υπολοιπες ειδικα αν συγκρινουμε αποτελεσματα α' φασης με αντιστοιχους αντιπαλους βγαινει αυτο το λογικο συμπερασμα .
Βεβαια οπως σε καθε αθλημα στον αγωνιστικο χωρο ολα αποδεικνυονται και ολα διαψευδονται.
Καλη τυχη σε ολους και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ στους γονεις ενα παιχνιδι ειναι ακομα και αν αδικηθεις και χασεις δεν εγινε και τιποτα μινι ειναι ελεος δηλαδη (αληθευει οτι η ενταση στον αγωνα Αθηναικου με Αεκ ξεπερασε το λεκτικο επιπεδο και πεσανε και μερικες ψιλες?)


καλησπέρα,

η αντιπαράθεση , στο συγκεκριμένο παιχνίδι,ήταν μόνο σε λεκτικό επίπεδο και δεν πέσαν..ψιλές. Λίγο έλειψε όμως....

Αν το Κορωπί κερδίσει τον Αθηναϊκό με πάνω από 10 πόντους (πράγμα απίθανο για πολλούς και διάφορους λόγους!!!!!) τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με τον κανονισμό (αφού και οι τρεις ομάδες θα έχουν από δύο ήττες και τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι μοιρασμένα σε πόντους ) θα καθορισθούν αγώνες κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο!!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση προκρίνεται ο Αθηναϊκός.

Τέλος, σε ότι αφορά τα φαβορί κρίσιμη θα είναι και η κλήρωση των ζευγαριών στα ημιτελικά.

Αλήθεια, τι γίνεται σχετικά με τις ημερομηνίες του final-4 , αφού το ΣΚ εκείνο θα ξεκινούν οι παγκορασίδες και θα συνεχίζουν οι κορασίδες;;;





nikos64
QUOTE (el cid @ Feb 10 2014, 23:25 ) *
καλησπέρα,

η αντιπαράθεση , στο συγκεκριμένο παιχνίδι,ήταν μόνο σε λεκτικό επίπεδο και δεν πέσαν..ψιλές. Λίγο έλειψε όμως....

Αν το Κορωπί κερδίσει τον Αθηναϊκό με πάνω από 10 πόντους (πράγμα απίθανο για πολλούς και διάφορους λόγους!!!!!) τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με τον κανονισμό (αφού και οι τρεις ομάδες θα έχουν από δύο ήττες και τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι μοιρασμένα σε πόντους ) θα καθορισθούν αγώνες κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο!!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση προκρίνεται ο Αθηναϊκός.

Τέλος, σε ότι αφορά τα φαβορί κρίσιμη θα είναι και η κλήρωση των ζευγαριών στα ημιτελικά.

Αλήθεια, τι γίνεται σχετικά με τις ημερομηνίες του final-4 , αφού το ΣΚ εκείνο θα ξεκινούν οι παγκορασίδες και θα συνεχίζουν οι κορασίδες;;;

2) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο (2) τότε καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν, οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με βάση τον πίνακα αυτό γίνεται η μεταξύ τους κατάταξη.
Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν, θα γίνει δεύτερη κατάταξη υπολογίζοντας μόνο τα αποτελέσματα των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες που ισοβάθμησαν.
Στη περίπτωση που υπάρχει ακόμη ισοβαθμία μετά την δεύτερη κατάταξη χρησιμοποιείται η διαφορά πόντων για να καθορισθεί η κατάταξη, υπολογίζοντας τα αποτελέσματα των αγώνων μόνο μεταξύ των ομάδων που είναι ισόβαθμες.
Αν υπάρχουν πάλι ισόβαθμες ομάδες, η κατάταξη τους θα καθορισθεί από αγώνα ή αγώνες κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο.
Εάν σε κάποια περίπτωση εφαρμόζοντας τα παραπάνω κριτήρια, μια πολλαπλή ισοβαθμία μειώνεται σε ισοβαθμία μόνο δύο ομάδων, εφαρμόζεται αυτόματα η διαδικασία των παραγράφων 1 και 2.

Αγωνες καταταξης δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν , εαν λεμε τωρα κερδισει το Κορωπι η διαφορα θα παιξει ρολο αλλα σε καθε περιπτωση η Αεκ ειναι εκτος οτι και να γινει.
Εχουν μεχρι τωρα στα μεταξυ τους παιχνιδια
Αθηναικος +14
Αεκ -2
Κορωπι -12
που σημαινει οτι το Κορωπι θελει νικη με 13+ μινιμουμ αν το καταφερει ? πιστευω και εγω πως οχι επισης για πολλους λογους.
nikos64
QUOTE (el cid @ Feb 10 2014, 23:25 ) *
Αλήθεια, τι γίνεται σχετικά με τις ημερομηνίες του final-4 , αφού το ΣΚ εκείνο θα ξεκινούν οι παγκορασίδες και θα συνεχίζουν οι κορασίδες;;;

Θα γινει 22-23 Φεβρουαριου. Αλλα εκει στην Εσκα τι να τους πω? Εχουν μεταφερει τους αγωνες των παγκορασιδων των συμμετεχοντων ομαδων του φαιναλ φορ των μινι ,αφου βρε παλληκαρια εχετε κενο 1-2 Μαρτιου γιατι δεν το κανετε τοτε? και εκει στον Αμυντα σας πιασαν κοροιδα οι αλλοι παιζουν παγκορασιδες την 1 Μαρτιου και εσεις στις 8? να δω και για τους αντιστοιχους αγωνες των κορασιδων τι θα κανουν..... στην μοναδικη ομαδα που δεν μεταφερθηκε ειναι του Αθηναικου δυο πραγματα η μαλλον τρια συμβαινουν α) εχουν κοσμο και δεν τους νοιαζει β) δεν πιστευουν οτι θα περασουν και δεν ενδιαφερθηκαν για αναβολη και γ) θα κανουν ενστασεις και θα το παρουν στα χαρτια το φαιναλ!!!!
Καλη σας μερα και χρονια σας πολλα. smiley.gif
gk65
QUOTE(nikos64 @ Feb 14 2014, 07:36 ) *
...
Αλλα εκει στην Εσκα τι να τους πω? Εχουν μεταφερει τους αγωνες των παγκορασιδων των συμμετεχοντων ομαδων του φαιναλ φορ των μινι ,αφου βρε παλληκαρια εχετε κενο 1-2 Μαρτιου γιατι δεν το κανετε τοτε?
...


Ειναι το τριημερο της καθαρας Δευτερας. Δεν μπορεις να υποχρεωσεις αυτους που θελουν να εκδραμουν να τους το στερησεις. Οσοι εχουν ακομα την ευκαιρια να πανε καπου.
jhantzop
QUOTE(gk65 @ Feb 14 2014, 17:06 ) *
Ειναι το τριημερο της καθαρας Δευτερας. Δεν μπορεις να υποχρεωσεις αυτους που θελουν να εκδραμουν να τους το στερησεις. Οσοι εχουν ακομα την ευκαιρια να πανε καπου.


Κυριακή 2/3 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός των κορασίδων και ο τελικός γυναικών.

nikos64
QUOTE (jhantzop @ Feb 14 2014, 18:52 ) *
Κυριακή 2/3 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός των κορασίδων και ο τελικός γυναικών.

αφου τελευταια αγωνιστικη ειναι 8/3 τι μικρο τελικο κορασιδων? μηπως β' κατηγοριας?
και στον αλλο φιλο και γιατι υποχρεωθηκαν οι 2 ομαδες να παιξουν 1/3 αυτες δεν ισχυει το τριημερο? και εννοω τις αντιπαλους γερακα και κηφισιας
jhantzop
QUOTE(nikos64 @ Feb 14 2014, 21:25 ) *
αφου τελευταια αγωνιστικη ειναι 8/3 τι μικρο τελικο κορασιδων? μηπως β' κατηγοριας?
και στον αλλο φιλο και γιατι υποχρεωθηκαν οι 2 ομαδες να παιξουν 1/3 αυτες δεν ισχυει το τριημερο? και εννοω τις αντιπαλους γερακα και κηφισιας


Ναι, εννοώ β' κατηγορίας.
gk65
QUOTE(nikos64 @ Feb 14 2014, 21:25 ) *
αφου τελευταια αγωνιστικη ειναι 8/3 τι μικρο τελικο κορασιδων? μηπως β' κατηγοριας?
και στον αλλο φιλο και γιατι υποχρεωθηκαν οι 2 ομαδες να παιξουν 1/3 αυτες δεν ισχυει το τριημερο? και εννοω τις αντιπαλους γερακα και κηφισιας

Δεν υποχρεωθηκαν. Προταθηκε και το δεκτηκαν.
gk65
QUOTE(jhantzop @ Feb 14 2014, 18:52 ) *
Κυριακή 2/3 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός των κορασίδων και ο τελικός γυναικών.

Αλλο να υποχρεωσεις δυο ομαδες να διεκδικησουν ενα τιτλο και αλλες δυο μια ανοδο και αλλο να βαλεις πενηντα ομαδες να παιξουν μια αγωνιστηκη.
AbS
Tελική φάση τουρνουά μίνι κοριτσιών ΕΣΚΑ

Σάββατο 22/02/2014
16:20 ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
18:00 ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ

Κυριακή 23/02/2014
16:45 Μικρός Τελικός
18:30 Τελικός
nikos64
QUOTE (AbS @ Feb 17 2014, 15:04 ) *
Tελική φάση τουρνουά μίνι κοριτσιών ΕΣΚΑ

Σάββατο 22/02/2014
16:20 ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
18:00 ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ

Κυριακή 23/02/2014
16:45 Μικρός Τελικός
18:30 Τελικός


Γερακα - Αθηναικο βλεπω τελικο και μαλλον να το σηκωνει ο Γερακας .
Αν και εαν κερδισει ο Αμυντας τον Γερακα δεν θα μου κανει εντυπωση ενω αντιθετα αν η Κηφισια κερδισει τον Αθηναικο θα μου κανει τεραστια ( τυχερος στην κληρωση ο Αθηναικος) !!!
Οπως και ναχει εγω να πω μπραβο μεγαλο σε Αμυντα και Κηφισια για την βελτιωση που παρουσιασαν απο περσυ να μην ξεχναμε οτι τα περσινα μινι με τα φετινα δεν εχουν καμμια διαφορα ιδια παιδια και περσυ του 2000 τα μεγαλυτερα και φετος του 2000 τα μεγαλυτερα .
AbS
Από το site της ΕΣΚΑ

Ο Κρόνος Γέρακα επιβλήθηκε 39-18 του Αμύντα και προκρίθηκε στον τελικό του Μίνι Κοριτσιών. Το ίδιο και ο Αθηναϊκός που επικράτησε 27-24 της Κηφισιάς.

Αναλυτικά
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 39-18
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 24-27

Ημ/νια Ωρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς

23/02/14 16:45 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Αμύντας-Κηφισιά
23/02/14 18:30 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Κρόνος Γέρακα-Αθηναϊκός
AbS
Από το site της ΕΣΚΑ :

Μίνι Κοριτσιών: Το πήρε ο Κρόνος Γέρακα

Ο Κρόνος Γέρακα επιβλήθηκε 40-33 του Αθηναϊκού στον τελικό των Μίνι Κοριτσιών και κατέκτησε την πρώτη θέση. Τρίτος ο Αμύντας.

Ο Κρόνος Γέρακα αναδείχτηκε πρωταθλητής στα Μίνι Κοριτσιών καθώς επιβλήθηκε 40-33 του Αθηναϊκού στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό του Μαρκόπουλου.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Νέα Κηφισιά-Αμύντας 19-24

ΤΕΛΙΚΟΣ
Κρόνος Γέρακα-Αθηναϊκός 40-33
nikos64
QUOTE (AbS @ Feb 24 2014, 09:38 ) *
Από το site της ΕΣΚΑ :

Μίνι Κοριτσιών: Το πήρε ο Κρόνος Γέρακα

Ο Κρόνος Γέρακα επιβλήθηκε 40-33 του Αθηναϊκού στον τελικό των Μίνι Κοριτσιών και κατέκτησε την πρώτη θέση. Τρίτος ο Αμύντας.

Ο Κρόνος Γέρακα αναδείχτηκε πρωταθλητής στα Μίνι Κοριτσιών καθώς επιβλήθηκε 40-33 του Αθηναϊκού στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό του Μαρκόπουλου.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Νέα Κηφισιά-Αμύντας 19-24

ΤΕΛΙΚΟΣ
Κρόνος Γέρακα-Αθηναϊκός 40-33

Παρακολουθησα τους τελικους και να πω δυο λογια στα γενικα πρωτα και στα ασχημα
κακο γηπεδο και διαιτητες που αν και δεν καθορισαν αποτελεσματα ειχαν προβλημα στο να τηρησουν τους κανονισμους/περιορισμους που υπαρχουν στα μινι.
Στα ωραια η ατμοσφαιρα ζεστη η κερκιδα ειχε παλμο χωρις παρατραγουδα και εντασεις , ειδα και παιδια που φαινονται να εχουν μελλον στο αθλημα καλο το επιπεδο δηλαδη.
Αγωνιστικα

μικρος τελικος

Αμυντας - Κηφισια
δεν εχω να πω πολλα, αν και αυτος ο αγωνας με εκανε να θελω να ειχα δει τους ημιτελικους , ουσιαστικα κριθηκε στο ποιος το ηθελε περισσοτερο τα κοριτσια του Αμυντα προφανως πεισμωσαν απο την ηττα στον ημιτελικο και μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο αποφασισμενα να νικησουν αυτο φανηκε απο τα πρωτα λεπτα μεχρι το τελος αν μαλιστα ηταν πιο προσεκτικες στις τελικες προσπαθειες η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη αντιθετα τα κοριτσια της Κηφισιας φανηκαν σαν να ηταν ικανοποιημενα με την εμφανιση της προηγουμενης στον δικο τους ημιτελικο δεν το παλεψαν οπως οι αντιπαλες τους.
Τεχνικα μετριο το θεαμα παντως μου εμεινε η απορια πως η Κηφισια κοντραρε μεχρι τελους τον Αθηναικο και πως ο Αμυντας εχασε με ανεση (οπως εδειξε το σκορ) απο τον Κρονο.

Τελικος
Κρονος - Αθηναικος
Πολυ αγχος και στις δυο πλευρες οι του Κρονου θελανε την νικη-ρεβανς απο περσυ (πανω κατω ιδια παιδια παιζαν) οι του Αθηναικου ειχαν- ειδικα αυτες που κληθηκαν στο τελος να συμμετεχουν στην ομαδα(τα εχουμε πει αυτα παλαιοτερα) - να αποδειξουν οτι ειναι καλιτερες ειδικα ξαναλεω σε αυτα τα 2-3 κοριτσια τους δοθηκε ξαφνικα ενα φορτιο να σηκωσουν και δεν τα καταφεραν λυγισαν στο τελος και φανηκε στις κινησεις και στις προσπαθειες τους στο τελευταιο οκταλεπτο (ισως αυτο το αγχος να αποδειξουν επαιξε σημαντικο ρολο και στον ημιτελικο τους) απο αυτο που ειδα στο γηπεδο νομιζω οτι εντελει εκαναν λαθος οι ιθυνοντες του Αθηναικου στις επιλογες τους.Καθαρα παικτικα ομως τα παντα ξεκαθαρισαν με την εναρξη του δευτερου οκταλεπτου και αν υπηρχε τιτλος mvp θα δινοταν στο 13 του Γερακα , "νοικοκυρεψε" την ομαδα με το που μπηκε, σκοραρε , αξιοποιησε συμπαικτριες ειχε το πιο καθαρο μυαλο απο ολες οδηγησε την ομαδα της σε μια δικαιοτατη νικη μπραβο ειδικα στην συγκεκριμενη παικτρια συγνωμη που αδικω τα αλλα κοριτσια του γερακα γιατι ως γνωστον η ομαδα κερδιζει ολα βοηθησαν αλλα πιο πολυ αλλα πιο λιγο ,αλλα θα ηταν αδικο να μην πω κατι ιδιατερο για την κορυφαια(να μην παρεξηγηθω η ομαδα κερδισε οχι μονη της), ομως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ τα κοριτσια που αγωνιστηκαν και στις τεσσερις ομαδες , μπραβο τους για την προσπαθεια που
κατεβαλαν για το καθαρο μπασκετ που παιξαν ευχομαι να ειναι υγιη και οι επιτυχιες μεγαλυτερες απο αυτες που εκαναν (γιατι για ολα ηταν επιτυχια η συμμετοχη στο φαιναλ φορ) θα ερθουν ,εφοσον το θελησουν πραγματικα και κανουν τα αναγκαια αυτα που επιβαλονται τελος να τους ευχηθω καλη συνεχεια για φετος μιας και οι περισσοτερες ειτε κλεινουν την σεζον με πλει-οφ στις κορασιδες ειτε ξεκινανε το τουρνουα των παγκορασιδων ειτε και τα δυο.
Καλη σας μερα.
Youth Basketball
Καλημέρα σας. smiley.gif

Εμένα εν τέλει το final four με εξέπληξε. Τελικά σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν τόσο οι όροι ΦΑΒΟΡΙ. Ναι μεν το πήρε ο Κρόνος που ήταν το φαβορί και δίκαια για εμένα αλλά περίμενα άλλα αποτελέσματα. Στους ημιτελικούς περίμενα ντέρμπι μεταξύ Κρόνου και Αμύντα και εύκολη νίκη του Αθηναικού στην Νέα Κηφισιά. Ο Κρόνος στους ημιτελικούς μπήκε κατευθείαν στο παιχνίδι χωρίς να αφήσει την δυνατότητα στον Αμύντα να αντιδράσει. Εν αντιθέσει στον δεύτερο ημιτελικό που Η Κηφισία μπήκε πιο δυναμικά από ότι ο Αθηναικός. Με εξέπληξε το πάθος τους και μέσα από την άμυνα τους δεν άφησαν τον Αθηναικό να ξεφύγει. Η νίκη κρίθηκε σε 3ποντο του Αθηναικού 2'' πριν τελειώσει το παιχνίδι.
Στους τελικούς τώρα, μέτριο θέαμα . Το άγχος υπερτερούσε αλλά λογικό μου φαίνεται. Μιλάμε πάντα για ΠΑΙΔΙΑ. Ο Αμύντας έδειξε να ήθελε πολύ την τρίτη θέση για μένα, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει και αυτός. Αν δεν κάνω λάθος ο Αμύντας πρέπει στον μικρό τελικό να κατέβασε 11 κορίτσια και η Κηφισιά 14!!
Στον μεγάλο τελικό άξια νίκησε ο Κρόνος που αν φαινόταν πιο διαβασμένος. Πολύ καλή ομάδα και ο Αθηναικός.
Όπως και να έχει , ήταν ένα πολύ καλό final four με καλή παιδεία στις κερκίδες εν αντιθέσει με το final four του προμίνι αγοριών.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια τους!!!!! Το μελλον ανήκει στα παιδιά
el cid
καλησπέρα και καλή Σαρακοστή,

τελικά κατά 75% έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου για το final-4 των κοριτσιών. Όπως και να έχει συγχαρητήρια αξίζουν και στις 4 ομάδες.
Συγκεκριμένα:
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, έχοντας στην σύνθεση σου 4 πολύ καλές παίκτριες (Πράπα-Κυριακάκη-Βλαχοπούλου-Τσαφάρα) ,ένα δυνατό προπονητικό δίδυμο και γενικά ένα σύνολο με όρεξη για δουλειά. Το μέλλον τους ανήκει αρκεί να δουλέψουν περισσότερο στην άμυνα και να βρουν και κανένα ψηλό κορμί.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπορεί να μην έκανε το repeat αλλά δικαιολόγησε (και θα εισπράξει μελλοντικά) την οργανωμένη δουλειά που κάνει σαν σωματείο. Έστω και με τις "προσθήκες" των τελευταίων αγωνιστικών έκρινε (χωρίς να το δικαιολογήσει απόλυτα) ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αφού "εξευμένισε" τους γονείς των υπολοίπων κοριτσιών, προφυλάσσοντας τους έτσι από τραυματισμούς!!!, κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό. Ξεχώρισα τις πολύ καλές Δορδοκίδη,Τοτώνη,Πεντίκη & Τσιλιμπάρη.
ΑΜΥΝΤΑΣ : Πολύ καλή φουρνιά οι μικρές του Αμύντα (το έδειξαν άλλωστε και σαν κορασίδες) και θα δείξουν τα δόντια τους και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Πολύ καλή αμυντική και ομαδική λειτουργία. Κρίμα που δεν θα είναι του χρόνου στην Α' Κατηγορία των κορασίδων αν και με λίγο τύχη δεν θα με παραξένευε να τις δω στο final-4 των παγκορασίδων. Πολύ καλή δουλειά που σίγουρα αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους.
ΑΕΝΚ : Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κηφισιά και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον κο Μουστάκα όσο και στην κα Κατρά για την εξαίρετη προσπάθεια. Το γεγονός ότι σαν κορασίδες κέρδισαν την άνοδο είναι το λιγότερο. Ο χαρακτήρας και η ταυτότητα της ομάδας αποπνέουν ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Στις απογοητεύσεις του τουρνουά θα συμπεριλάβω τις ομάδες τις δυτικής Αττικής :
ΔΑΣΑΛ-δεν κατέβασε για πρώτη φορά μίνι και περνά μεγάλη κρίση σαν σύλλογος (μόνο η Μαρίνη έχει μείνει να κρατάει Θερμοπύλες από τη φουρνιά του 99)
ΜΕΛΑΣ-έφυγε η προπονήτρια Μάλαμα και από τότε η ομάδα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις ακαδημίες.
ΑΕΚ Περιστερίου- Πολλά παιδιά σαν σύλλογος αλλά ψάχνουν εδώ και χρόνια τη διάκριση ώστε να ανέβουν επίπεδο.Ασαφής προσανατολισμός για μια ομάδα που ανεβαίνει στο γυναικείο κατηγορία χωρίς τμήμα νεανίδων!! Έλλειψη διοικητικής οργάνωσης και αποτελεσματικού τεχνικού επιτελείου. Υπάρχει υλικό αλλά...
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου δεν υπάρχει κάποια που να πλαισιώσει την πολύ καλή Αμίτση. Ίσως είναι απλά θέμα φουρνιάς αν και η ομάδα έχει καιρό να δείξει κάτι στις ακαδημίες.

ΓΑΛΑΤΣΙ- Μετά τις αδελφές Βιντζηλαίου τί;;;; Η πολύ καλή Δαμουλάκη έφυγε για Νέα Ιωνία και τώρα προς αναμονή των επόμενων αδελφών!!
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Εκτός της πάρα πολλά υποσχόμενης Κούκη δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις υποδομές.
ΚΟΡΩΠΙ- Εδώ υπάρχει καλός προπονητής και πολύ ανεκτικοί γονείς και διοίκηση.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ- Περίμενα περισσότερα από την ομάδα αυτή.

Βέβαια, αναφερόμαστε σε τμήματα υποδομών οπότε για να είμαστε επιεικείς και ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να δώσουμε και την ανάλογη πίστωση χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και σίγουρα πιστεύω ότι το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ θα ανέβει τα επόμενα 5-6 χρόνια. Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ.

Τέλος για τα μίνι και αρχή για παγκορασίδες όπου προβλέπεται ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φαβορί. Υπενθυμίζω ότι πέρσι είχαμε στο final 4 τις ακόλουθες ομάδες (κατα σειρά επιτυχίας ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι δεν είναι;;;;;;;
jhantzop
QUOTE(el cid @ Mar 6 2014, 20:32 ) *
...
ΚΟΡΩΠΙ- Εδώ υπάρχει κακός προπονητής και πολύ ανεκτικοί γονείς και διοίκηση.
...
gk65
QUOTE(el cid @ Mar 6 2014, 20:32 ) *
καλησπέρα και καλή Σαρακοστή,

τελικά κατά 75% έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου για το final-4 των κοριτσιών. Όπως και να έχει συγχαρητήρια αξίζουν και στις 4 ομάδες.
Συγκεκριμένα:
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, έχοντας στην σύνθεση σου 4 πολύ καλές παίκτριες (Πράπα-Κυριακάκη-Βλαχοπούλου-Τσαφάρα) ,ένα δυνατό προπονητικό δίδυμο και γενικά ένα σύνολο με όρεξη για δουλειά. Το μέλλον τους ανήκει αρκεί να δουλέψουν περισσότερο στην άμυνα και να βρουν και κανένα ψηλό κορμί.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπορεί να μην έκανε το repeat αλλά δικαιολόγησε (και θα εισπράξει μελλοντικά) την οργανωμένη δουλειά που κάνει σαν σωματείο. Έστω και με τις "προσθήκες" των τελευταίων αγωνιστικών έκρινε (χωρίς να το δικαιολογήσει απόλυτα) ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αφού "εξευμένισε" τους γονείς των υπολοίπων κοριτσιών, προφυλάσσοντας τους έτσι από τραυματισμούς!!!, κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό. Ξεχώρισα τις πολύ καλές Δορδοκίδη,Τοτώνη,Πεντίκη & Τσιλιμπάρη.
ΑΜΥΝΤΑΣ : Πολύ καλή φουρνιά οι μικρές του Αμύντα (το έδειξαν άλλωστε και σαν κορασίδες) και θα δείξουν τα δόντια τους και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Πολύ καλή αμυντική και ομαδική λειτουργία. Κρίμα που δεν θα είναι του χρόνου στην Α' Κατηγορία των κορασίδων αν και με λίγο τύχη δεν θα με παραξένευε να τις δω στο final-4 των παγκορασίδων. Πολύ καλή δουλειά που σίγουρα αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους.
ΑΕΝΚ : Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κηφισιά και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον κο Μουστάκα όσο και στην κα Κατρά για την εξαίρετη προσπάθεια. Το γεγονός ότι σαν κορασίδες κέρδισαν την άνοδο είναι το λιγότερο. Ο χαρακτήρας και η ταυτότητα της ομάδας αποπνέουν ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Στις απογοητεύσεις του τουρνουά θα συμπεριλάβω τις ομάδες τις δυτικής Αττικής :
ΔΑΣΑΛ-δεν κατέβασε για πρώτη φορά μίνι και περνά μεγάλη κρίση σαν σύλλογος (μόνο η Μαρίνη έχει μείνει να κρατάει Θερμοπύλες από τη φουρνιά του 99)
ΜΕΛΑΣ-έφυγε η προπονήτρια Μάλαμα και από τότε η ομάδα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις ακαδημίες.
ΑΕΚ Περιστερίου- Πολλά παιδιά σαν σύλλογος αλλά ψάχνουν εδώ και χρόνια τη διάκριση ώστε να ανέβουν επίπεδο.Ασαφής προσανατολισμός για μια ομάδα που ανεβαίνει στο γυναικείο κατηγορία χωρίς τμήμα νεανίδων!! Έλλειψη διοικητικής οργάνωσης και αποτελεσματικού τεχνικού επιτελείου. Υπάρχει υλικό αλλά...
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου δεν υπάρχει κάποια που να πλαισιώσει την πολύ καλή Αμίτση. Ίσως είναι απλά θέμα φουρνιάς αν και η ομάδα έχει καιρό να δείξει κάτι στις ακαδημίες.

ΓΑΛΑΤΣΙ- Μετά τις αδελφές Βιντζηλαίου τί;;;; Η πολύ καλή Δαμουλάκη έφυγε για Νέα Ιωνία και τώρα προς αναμονή των επόμενων αδελφών!!
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Εκτός της πάρα πολλά υποσχόμενης Κούκη δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις υποδομές.
ΚΟΡΩΠΙ- Εδώ υπάρχει καλός προπονητής και πολύ ανεκτικοί γονείς και διοίκηση.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ- Περίμενα περισσότερα από την ομάδα αυτή.

Βέβαια, αναφερόμαστε σε τμήματα υποδομών οπότε για να είμαστε επιεικείς και ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να δώσουμε και την ανάλογη πίστωση χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και σίγουρα πιστεύω ότι το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ θα ανέβει τα επόμενα 5-6 χρόνια. Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ.

Τέλος για τα μίνι και αρχή για παγκορασίδες όπου προβλέπεται ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φαβορί. Υπενθυμίζω ότι πέρσι είχαμε στο final 4 τις ακόλουθες ομάδες (κατα σειρά επιτυχίας ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι δεν είναι;;;;;;;

Να σου θυμησω οτι ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ αποκλειστηκε στα μινι στην Β φαση απο τον ΚΡΟΝΟ τον μετεπειτα πρωταθλητη. Η προπονητρια εφυγε το καλοκαιρι τι να δειξει η ομαδα περισσοτερο. Αν ειχε αποκλειση τον ΚΡΟΝΟ θα ηταν στο φαιναλ φορ.
stev basket
QUOTE(el cid @ Mar 6 2014, 19:32 ) *
καλησπέρα και καλή Σαρακοστή,

τελικά κατά 75% έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου για το final-4 των κοριτσιών. Όπως και να έχει συγχαρητήρια αξίζουν και στις 4 ομάδες.
Συγκεκριμένα:
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, έχοντας στην σύνθεση σου 4 πολύ καλές παίκτριες (Πράπα-Κυριακάκη-Βλαχοπούλου-Τσαφάρα) ,ένα δυνατό προπονητικό δίδυμο και γενικά ένα σύνολο με όρεξη για δουλειά. Το μέλλον τους ανήκει αρκεί να δουλέψουν περισσότερο στην άμυνα και να βρουν και κανένα ψηλό κορμί.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπορεί να μην έκανε το repeat αλλά δικαιολόγησε (και θα εισπράξει μελλοντικά) την οργανωμένη δουλειά που κάνει σαν σωματείο. Έστω και με τις "προσθήκες" των τελευταίων αγωνιστικών έκρινε (χωρίς να το δικαιολογήσει απόλυτα) ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αφού "εξευμένισε" τους γονείς των υπολοίπων κοριτσιών, προφυλάσσοντας τους έτσι από τραυματισμούς!!!, κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό. Ξεχώρισα τις πολύ καλές Δορδοκίδη,Τοτώνη,Πεντίκη & Τσιλιμπάρη.
ΑΜΥΝΤΑΣ : Πολύ καλή φουρνιά οι μικρές του Αμύντα (το έδειξαν άλλωστε και σαν κορασίδες) και θα δείξουν τα δόντια τους και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Πολύ καλή αμυντική και ομαδική λειτουργία. Κρίμα που δεν θα είναι του χρόνου στην Α' Κατηγορία των κορασίδων αν και με λίγο τύχη δεν θα με παραξένευε να τις δω στο final-4 των παγκορασίδων. Πολύ καλή δουλειά που σίγουρα αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους.
ΑΕΝΚ : Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κηφισιά και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον κο Μουστάκα όσο και στην κα Κατρά για την εξαίρετη προσπάθεια. Το γεγονός ότι σαν κορασίδες κέρδισαν την άνοδο είναι το λιγότερο. Ο χαρακτήρας και η ταυτότητα της ομάδας αποπνέουν ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Στις απογοητεύσεις του τουρνουά θα συμπεριλάβω τις ομάδες τις δυτικής Αττικής :
ΔΑΣΑΛ-δεν κατέβασε για πρώτη φορά μίνι και περνά μεγάλη κρίση σαν σύλλογος (μόνο η Μαρίνη έχει μείνει να κρατάει Θερμοπύλες από τη φουρνιά του 99)
ΜΕΛΑΣ-έφυγε η προπονήτρια Μάλαμα και από τότε η ομάδα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις ακαδημίες.
ΑΕΚ Περιστερίου- Πολλά παιδιά σαν σύλλογος αλλά ψάχνουν εδώ και χρόνια τη διάκριση ώστε να ανέβουν επίπεδο.Ασαφής προσανατολισμός για μια ομάδα που ανεβαίνει στο γυναικείο κατηγορία χωρίς τμήμα νεανίδων!! Έλλειψη διοικητικής οργάνωσης και αποτελεσματικού τεχνικού επιτελείου. Υπάρχει υλικό αλλά...
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου δεν υπάρχει κάποια που να πλαισιώσει την πολύ καλή Αμίτση. Ίσως είναι απλά θέμα φουρνιάς αν και η ομάδα έχει καιρό να δείξει κάτι στις ακαδημίες.

ΓΑΛΑΤΣΙ- Μετά τις αδελφές Βιντζηλαίου τί;;;; Η πολύ καλή Δαμουλάκη έφυγε για Νέα Ιωνία και τώρα προς αναμονή των επόμενων αδελφών!!
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Εκτός της πάρα πολλά υποσχόμενης Κούκη δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις υποδομές.
ΚΟΡΩΠΙ- Εδώ υπάρχει καλός προπονητής και πολύ ανεκτικοί γονείς και διοίκηση.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ- Περίμενα περισσότερα από την ομάδα αυτή.

Βέβαια, αναφερόμαστε σε τμήματα υποδομών οπότε για να είμαστε επιεικείς και ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να δώσουμε και την ανάλογη πίστωση χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και σίγουρα πιστεύω ότι το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ θα ανέβει τα επόμενα 5-6 χρόνια. Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ.

Τέλος για τα μίνι και αρχή για παγκορασίδες όπου προβλέπεται ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φαβορί. Υπενθυμίζω ότι πέρσι είχαμε στο final 4 τις ακόλουθες ομάδες (κατα σειρά επιτυχίας ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι δεν είναι;;;;;;;


Και βέβαια μιλάς για ένα μόνο πρωτάθλημα Υποδομών, που μόλις τέλειωσε.
Αν προσθέσεις όμως και τις Κορασίδες Β' θα δεις ότι: Ανέβηκε η Αγία Παρασκευή με τη Κηφισσιά & με μεγάλη πιθανότητα ο ΜΕΛΑΣ ως 3ος & τα Μελίσσια ως 4α.
Ακόμη με τις Κορασίδες Α' ότι: η ΑΕΚ Περιστερίου με τον Άρη Πετρούπολης διεκδικούν είσοδο στο Final-4.
Δεν είναι και τραγικά τα πράγματα
team 12
QUOTE(el cid @ Mar 6 2014, 21:32 ) *
καλησπέρα και καλή Σαρακοστή,

τελικά κατά 75% έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου για το final-4 των κοριτσιών. Όπως και να έχει συγχαρητήρια αξίζουν και στις 4 ομάδες.
Συγκεκριμένα:
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, έχοντας στην σύνθεση σου 4 πολύ καλές παίκτριες (Πράπα-Κυριακάκη-Βλαχοπούλου-Τσαφάρα) ,ένα δυνατό προπονητικό δίδυμο και γενικά ένα σύνολο με όρεξη για δουλειά. Το μέλλον τους ανήκει αρκεί να δουλέψουν περισσότερο στην άμυνα και να βρουν και κανένα ψηλό κορμί.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπορεί να μην έκανε το repeat αλλά δικαιολόγησε (και θα εισπράξει μελλοντικά) την οργανωμένη δουλειά που κάνει σαν σωματείο. Έστω και με τις "προσθήκες" των τελευταίων αγωνιστικών έκρινε (χωρίς να το δικαιολογήσει απόλυτα) ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αφού "εξευμένισε" τους γονείς των υπολοίπων κοριτσιών, προφυλάσσοντας τους έτσι από τραυματισμούς!!!, κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό. Ξεχώρισα τις πολύ καλές Δορδοκίδη,Τοτώνη,Πεντίκη & Τσιλιμπάρη.
ΑΜΥΝΤΑΣ : Πολύ καλή φουρνιά οι μικρές του Αμύντα (το έδειξαν άλλωστε και σαν κορασίδες) και θα δείξουν τα δόντια τους και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Πολύ καλή αμυντική και ομαδική λειτουργία. Κρίμα που δεν θα είναι του χρόνου στην Α' Κατηγορία των κορασίδων αν και με λίγο τύχη δεν θα με παραξένευε να τις δω στο final-4 των παγκορασίδων. Πολύ καλή δουλειά που σίγουρα αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα ασχολούμαστε περισσότερο μαζί τους.
ΑΕΝΚ : Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κηφισιά και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον κο Μουστάκα όσο και στην κα Κατρά για την εξαίρετη προσπάθεια. Το γεγονός ότι σαν κορασίδες κέρδισαν την άνοδο είναι το λιγότερο. Ο χαρακτήρας και η ταυτότητα της ομάδας αποπνέουν ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Στις απογοητεύσεις του τουρνουά θα συμπεριλάβω τις ομάδες τις δυτικής Αττικής :
ΔΑΣΑΛ-δεν κατέβασε για πρώτη φορά μίνι και περνά μεγάλη κρίση σαν σύλλογος (μόνο η Μαρίνη έχει μείνει να κρατάει Θερμοπύλες από τη φουρνιά του 99)
ΜΕΛΑΣ-έφυγε η προπονήτρια Μάλαμα και από τότε η ομάδα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις ακαδημίες.
ΑΕΚ Περιστερίου- Πολλά παιδιά σαν σύλλογος αλλά ψάχνουν εδώ και χρόνια τη διάκριση ώστε να ανέβουν επίπεδο.Ασαφής προσανατολισμός για μια ομάδα που ανεβαίνει στο γυναικείο κατηγορία χωρίς τμήμα νεανίδων!! Έλλειψη διοικητικής οργάνωσης και αποτελεσματικού τεχνικού επιτελείου. Υπάρχει υλικό αλλά...
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου δεν υπάρχει κάποια που να πλαισιώσει την πολύ καλή Αμίτση. Ίσως είναι απλά θέμα φουρνιάς αν και η ομάδα έχει καιρό να δείξει κάτι στις ακαδημίες.

ΓΑΛΑΤΣΙ- Μετά τις αδελφές Βιντζηλαίου τί;;;; Η πολύ καλή Δαμουλάκη έφυγε για Νέα Ιωνία και τώρα προς αναμονή των επόμενων αδελφών!!
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- Εκτός της πάρα πολλά υποσχόμενης Κούκη δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις υποδομές.
ΚΟΡΩΠΙ- Εδώ υπάρχει καλός προπονητής και πολύ ανεκτικοί γονείς και διοίκηση.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ- Περίμενα περισσότερα από την ομάδα αυτή.

Βέβαια, αναφερόμαστε σε τμήματα υποδοισμών οπότε για να είμαστε επιεικείς και ακριβοδίκαιοι θα πρέπει να δώσουμε και την ανάλογη πίστωση χρόνου. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και σίγουρα πιστεύω ότι το επίπεδο του γυναικείου μπάσκετ θα ανέβει τα επόμενα 5-6 χρόνια. Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ.

Τέλος για τα μίνι και αρχή για παγκορασίδες όπου προβλέπεται ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ φαβορί. Υπενθυμίζω ότι πέρσι είχαμε στο final 4 τις ακόλουθες ομάδες (κατα σειρά επιτυχίας ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΥΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ) Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι δεν είναι;;;;;;;

οι ομαδες τις δυτικής Αττικής που λες η ΑΕΚ αποκλειστικε απο ενα παιχνιδι στο κορωπι που ειδαμε τι εγινε
ο Ευνικος κατεβασε τα μινι του στις κορασιδες β
ο ΜΕΛΑΣ εμεινε εκτος απο την καλυτερη ομαδα του τουρνουα τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.