Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - CSKA
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Quincy
Το πρώτο παιχνίδι της τελευταίας διπλής αγωνιστικής του '17, απέναντι στους πρωτοπόρους Μοσχοβίτες. Όσο πρωχωράει η season ξεκαθαρίζει ότι η CSKA θα πάει τρένο -και φέτος- μέχρι το FF, επομένως μια ήττα από τη συγκεκριμένη ομάδα είναι στο πρόγραμμα και το μυαλό των περισσότερων. Ελπίζω πως δεν θα το δει έτσι το παιχνίδι ο Σφαιροπουλος και η ομάδα γιατί μια τέτοια νίκη ίσως μετρήσει πολύ μετέπειτα, εκτός κι θέλουν να χάνουν για το γούρι του final four 39.gif

Στα αγωνιστικά η CSKA υπερέχει μάλλον σε όλες τις θέσεις, με μια επιφύλλαξη στα forward αλλά εκεί οι τραυματισμοι των παικτών του Ολυμπιακού ισσοροπούν την κατάσταση.

Σχόλια για το παιχνίδι.
rahxephon13
Το παιχνίδι είναι ανοιχτό προς κάθε αποτέλεσμα και πιστεύω θα είναι ντέρμπι ως το τέλος νομίζω ότι είναι το πιο ενδιαφέρων παιχνίδι τις αγωνιστικής μιας και μιλάμε για τους δυο πρωτοπόρους τις βαθμολογίας, ο ολυμπιακος νομίζω αύριο παρολες τις απουσίες του θα έχει εξτρά κίνητρο καθώς με νίκη πατάει στην κορυφή ενώ και το σεφ θα έχει περισσότερο παλμό λόγω τις κόντρας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρονιά με τους ρωσους, το μόνο που με κάνει κάπως σκεφτικό ειναι ότι η τσσκα στην κανονική περίοδο έχει δημιουργήσει μια θετική παράδοση υπέρ τις στην κανονική περίοδο και σε συνδυασμό με το ότι το σεφ δεν αποτελεί δυνατή έδρα + οι απουσίες ίσως τις δώσουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.
RipCity
Φαντάζομαι μάθατε ότι πάει κι ο Πρίντεζης, off κι αυτός. Απλά είναι τόσο κλασικό που κανείς δεν εκπλήσσεται.
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...ivolos-me-tsska

Διαστρεμα ο πριντεζης και κατά πάσα πιθανότητα χάνει το αυριανό ματς και το παιχνίδι γέρνει σαφώς υπέρ των ρωσων, νταξει με πριντ μιλου αγρα έξω μακλιν και μπογρης πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τις ζωής τους για να μην φανεί η απουσία.
john wick
Κατ εμε δεν θα πρεπει να ρισκαρει ο bullet με τον Πρι..
Αστο,με την Τσσκα παιζεις ,εχεις ετσι κ ααλλιως δυσκολο εργο, μην επιβαρυνεις και αλλο τους παικτες σου..
lefpan
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...ivolos-me-tsska

Τελικά, αν δεν παίξει ο Πρι, πάμε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης λόγω εξολόθρευσης των 4αριών μας:
Βασικό 4αρι θα παίξει ο Παπαπέτρου που θα αλλάζει με τον Γουίλτζερ.
Σε κάποια σημεία θα κατεβαίνει στο 4 και ο Παπανικολάου, οπότε πολύ χρόνο στο 3 θα πάρει αναγκαστικά και ο Χόλις (άντε μπας και ξεμπουκώσει).

ΥΓ1: Όσο κι αν φαίνεται παράλογο, έχω την μεταφυσική προαίσθηση ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι.
ΥΓ2: Μην αρχίσετε μερικοί να κράζετε το ιατρικό τιμ. Δεν φταίνε οι γιατροί για ένα στραμπούληγμα!
RipCity
QUOTE (john wick @ Dec 19 2017, 19:32 ) *
Κατ εμε δεν θα πρεπει να ρισκαρει ο bullet με τον Πρι..
Αστο,με την Τσσκα παιζεις ,εχεις ετσι κ ααλλιως δυσκολο εργο, μην επιβαρυνεις και αλλο τους παικτες σου..



Υπάρχει και το άλλο όμως. Ότι αξίζει να ρισκάρεις με Πρι αφού ποιος ξέρει μέχρι την Παρασκευή που παίζουμε μπορεί να χουν βγει οφφ άλλοι 2,3 οπότε εκεί δε θα χεις καμία ελπίδα.


Ότι και να πούμε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ή μάλλον την επιστήμη αγνοούμε γιατί κάτι σε προπονήσεις/ιατρικό τιμ ευθύνεται για αυτό το πράμα.
Sokos
Τουλάχιστον στο gazzetta δεν γράφουν ότι έπαθε το διάστρεμμα την Κυριακή με το Λαύριο, όπως διάβασα αλλού και καράφλιασα.

Δεν βλέπω τον λόγο να ρισκάρουμε με Πρίντεζη για ένα ματς που εξαρχής φαντάζει απελπιστικά δύσκολο με τη σίγουρη frontline να είναι McClean, Wiltjer, Παπαπέτρου (αναγκαστικά) και Μπόγρης και με τα γνωστά θέματα που προέκυψαν με την επιστροφή Σπανούλη, αλλά και προυπήρχαν (τραγικά τελειώματα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια).

Ας φορτσάρουμε για το ματς της Παρασκευής, που παρά τον Αταμάν παραμένει ο πιο ρεαλιστικός στόχος, για να αποφύγουμε να γίνει το 9-2 9-6 μέσα σε 20 μέρες.
kotzito
Ε κλασσικά εικονογραφημένα. Πλέον αποτελεί είδηση αν δεν βγάλουμε εβδομάδα χωρίς τραυματισμό. Οπότε κατεβαίνουμε με 1,5 σέντερ και 1,5 τεσσάρι πρακτικά.

Ήδη για μένα από την αρχή ίσως της σεζόν, η ΤΣΣΚΑ και ο ΠΑΟ είναι οι δύο αντίπαλοι που φοβόμουν περισσότερο στο ΣΕΦ. Με τον έναν χάσαμε, με τον άλλον πάμε με αποδεκατισμένη ομάδα. Φαβορί σίγουρα οι Ρώσοι, η μόνη περίπτωση να νικήσουμε είναι ο Σπανούλης να κάνει εμφάνιση του τύπου 20 πόντοι - 8 ασίστ και τουλάχιστον ένας εκ των Παπαπέτρου, Τόμπσον, Γουίλτζερ να κάνει τεράστιο ματς.

Πιο εφικτό το ματς της Παρασκευής, οπότε για μένα αν είναι να βάλουμε μέσα κανέναν τραυματία όπως τον Μιλουτίνοφ με την ΑΕΚ, καλύτερα να μην πιεστούμε πάρα πολύ. Θα μου πεις Ολυμπιακός είσαι βέβαια και πρέπει να χτυπάς κάθε ματς, αλλά είναι από τις φορές που πρέπει ίσως να υποχωρήσεις λίγο.
Conan1982
Δεν συνηθίζω να είμαι απαισιόδοξος αλλά υπάρχει ένα όριο στο πόσες απουσίες μπορεί να "απορροφήσει" η ομάδα και ειδικά όταν η μια από αυτές είναι ο Πρίντεζης κσι η ομάδα που παίζουμε είναι η ΤΣΣΚΑ.
Πρέπει να ελπίζουμε σε μεγάλο παιχνίδι από μεριάς Παπαπέτρου, Μακλίν και Τόμπσον και να σταθούν αξιοπρεπώς στο παρκέ Μπόγρης και Γουίλτζερ.
Οι χρόνοι άραγε πως θα πάνε, σκέφτομαι κάπως έτσι:
5. Μακλίν 32 Μπόγρης 8
4 Παπαπέτρου 25, Γουίλτζερ 5 Παπανικολάου 10
3 Τόμπσον 18, Παπανικολάου 22
1-2 κατά τα γνωστά

Sence Of Defence
Να παίξει ο θρασυς Τολιοπουλος περισσότερο, Μπογρης και γουιλτζερ και ότι γίνει. Οι δύο παπ να τα δώσουν όλα, Ρόμπερτς στρελνιεκς να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν μπει ο σπανουλης στο ροτεισιον. Ο σπανουλης να πάει αυστηρά στο 2 για λίγο για καμιά ασίστ η κάνα τρίποντο ή κανένα κερδισμένο φάουλ.
jazz thrilos
Πάντως τη λογική που λέει οτι "με την ΤΣΣΚΑ παίζουμε μωρε, δεν τρέχει και τίποτα με μια ήττα" δεν την ασπάζομαι σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Νομίζω οτι πρέπει να κλείσουμε τον γύρο με τουλάχιστον 10 νίκες και αν γίνεται και με νίκη επι της ΤΣΣΚΑ ακόμα καλύτερα για την βαθμολογική και ψυχολογική μας κατάσταση. Αν μπορεί ο Πρίντεζης να παίξει, έστω και όχι τελείως έτοιμος, είναι καλύτερα να αγωνιστεί σήμερα και ας χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Εφες και Ζαλγκίρις. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσουμε τους επόμενους δύο αντιπάλους χωρίς τον Πρίντε παρά την ΤΣΣΚΑ σήμερα. Όλα αυτά βέβαια αν και μόνο αν ο παίχτης μπορεί να σφίξει τα δόντια.

Στο 5 σαφώς και θα έχουμε πρόβλημα χωρίς Μιλουτινοφ, όχι τόσο επιθετικά όσο στα αμυντικα ριμπάουντ. Η ΤΣΣΚΑ είναι μανούλα στις δεύτερες επιθέσεις. Αν όμως περιορίσουμε το περιφερειακό τους παιχνίδι, μας κάνει την χάρη η τύχη και κυμανθούν κάτω του 40% στο τρίποντο και υπερβούμε την ίδια στιγμή τα συνήθως χαμηλά μας επίπεδα σε ασιστς, τότε ίσως μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους και διεκδικήσουμε κάτι. Πολλά αν μαζεύονται βέβαια....
Conan1982
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 20 2017, 12:06 ) *
Αν μπορεί ο Πρίντεζης να παίξει, έστω και όχι τελείως έτοιμος, είναι καλύτερα να αγωνιστεί σήμερα και ας χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Εφες και Ζαλγκίρις. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσουμε τους επόμενους δύο αντιπάλους χωρίς τον Πρίντε παρά την ΤΣΣΚΑ σήμερα.


Θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως, χωρίς παρεξήγηση.
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να δούμε αδιάφορα το ματς όμως το αν θα παίξει ο Πρίντεζης δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν θέλει να σφίξει τα δόντια του ή όχι. Έχει ένα διάστρεμμα, έχει τραυματισμένους συνδέσμους, χρειάζεται ξεκούραση για να επανέλθουν και αντιμετωπίζει και αυξημένο κίνδυνο να το ξαναπάθει ζημιά αν ο σύνδεσμος δεν έχει αποκατασταθεί. Αν δεν είναι έτοιμος ξεκάθαρα δεν πρέπει να αγωνιστεί και να ρισκάρει μεγαλύτερη ζημιά.
rankin
QUOTE(Sence Of Defence @ Dec 20 2017, 11:55 ) *
Ο σπανουλης να πάει αυστηρά στο 2 για λίγο για καμιά ασίστ η κάνα τρίποντο ή κανένα κερδισμένο φάουλ.


Ο Σπανούλης μπορεί να παίξει και στο 1 και στο 2 και στο 3 μη σου πω... Δεν έχει σημασία η θέση, αλλά ο ρόλος και ο ρόλος του ειναι να έχει τη μπάλα στα χέρια του.
Το να βάλεις το Σπανούλη χωρίς τη μπάλα στη χέρια, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Καλύτερα να μην τον βάλεις καθόλου.
Αυτό κάνει ο άνθρωπος σε όλη τη καριέρα του.
Σποτ σουτέρ ηταν μόνο στο Χιούστον (true story!)

Η διαχείριση του Σπανούλη, θεωρώ οτι θα πρέπει να αφορά τον χρόνο του στο παρκέ και ίσως τα σχήματα.
Τον προτιμώ δίδυμο με τον Μάντζαρη με +/-15 λεπτά και για τους δυο τους.
Να μπαίνει και να κάνει οτι γουστάρει στο παρκέ, αλλά να μην ειναι το βασικό μας πλάνο αυτό.
Εαν στην πορεία, και οταν μπει η άνοιξη, το άγριο λουλούδι που λέγεται Σπανούλης ανθίσει, τότε κάνε τα λεπτά του 25 και άστον να αλωνίζει.

Οσο για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, που ειναι και το θέμα μας, θα το ειχα ως πιθανότατη ηττα, ακόμα και αν ήμασταν 100% πλήρεις.
Ειναι μια παράδοση, να μας κερδίζουν στη κανονική περίοδο και να τους κερδίζουμε στα F4.

Let be it

john wick
Αγωνα δρομου λενε κανει ο Πρι ωστε να προλαβει το Καουνας την επομενη βδομαδα.
Νταξει ,ειναι δεδομενη η λατρεια μου για αυτον τον παιχτη ,τοσο αγωνιστικα οσο κ σαν ανθρωπο...μακραν το καλυτερο συγχρονο ελληνικο 4αρι (ακολουθουν Τσαρτσα,Φωτσης)...
Η αληθεια ειναι οτι πλεον κ σαν κορμια λιγοστευουν επικινδυνα οι ψηλοι οποτε το ματς σημερα ηταν που ηταν δυσκολο γινεται παλουκι...κατι τετοιες βραδιες ανεβαζουν καριερες ,χτες εγραφα για τον κοτομπουκια ,οριστε Κε Μπογρη ,δειξε μας αν μπορεις να αρπαξεις την ευκαιρια σου..


lefpan
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...-tsska-kai-efes

Τελικά ο Πρι δεν θα παίξει σήμερα, αλλά ούτε και με την Εφές την Παρασκευή.
Μάλλον θα τον ξαναδούμε στο Κάουνας.

Άρα, από τα επόμενα 3 παιχνίδια μόνο στο ένα θα παίξουμε σχετικά πλήρεις.
Είναι πιθανό να κάνουμε 3 ήττες, οπότε ο πρώτος γύρος θα τελειώσει με σκορ 9-6.
Πιό πιθανό είναι να κάνουμε 1 νίκη, οπότε το σκορ θα είναι 10-5.
Ελαφρώς λιγότερες πιθανότητες δίνω να κάνουμε 2 νίκες, οπότε θα είμαστε στο 11-4.
Χλωμό έως χλωμότατο (αλλά όχι απίθανο) βλέπω να κάνουμε 3 νίκες, οπότε θα βγάλουμε τον πρώτο γύρο με 12-3 και θα είμαστε από ημίθεοι έως θεοί.

Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να γίνει, μας φτάνει να κάνουμε στον δεύτερο γύρο μια από τα ίδια τουλάχιστον (9-6) για να μπούμε 4άδα (όπως όλα δείχνουν, πως δηλαδή η 4αδα θα κυμανθεί στις 17 έως 18 νίκες).
Αισιοδοξούμε και πάμε μπροστά!

ΥΓ: Προς τους μόνιμους γκρινιάρηδες: Μην αρχίσετε πάλι το κράξιμο, δείξτε επιτέλους λίγη αγάπη για αυτή την ομάδα και αναγνωρίστε την προσπάθεια των παικτών.

QUOTE (john wick @ Dec 20 2017, 16:58 ) *
Αγωνα δρομου λενε κανει ο Πρι ωστε να προλαβει το Καουνας την επομενη βδομαδα.
Νταξει ,ειναι δεδομενη η λατρεια μου για αυτον τον παιχτη ,τοσο αγωνιστικα οσο κ σαν ανθρωπο...μακραν το καλυτερο συγχρονο ελληνικο 4αρι (ακολουθουν Τσαρτσα,Φωτσης)...
Η αληθεια ειναι οτι πλεον κ σαν κορμια λιγοστευουν επικινδυνα οι ψηλοι οποτε το ματς σημερα ηταν που ηταν δυσκολο γινεται παλουκι...κατι τετοιες βραδιες ανεβαζουν καριερες ,χτες εγραφα για τον κοτομπουκια ,οριστε Κε Μπογρη ,δειξε μας αν μπορεις να αρπαξεις την ευκαιρια σου..

Όχι μόνο ο Μπόγρης.
Μεγάλη ευκαιρία δίνεται στον Παπαπέτρου βασικά, για να δείξει τι μπορεί να κάνει.
Δευτερευόντως στον Χόλις Τόμσον, που λογικά θα παίξει και στο 3, θα είναι ευκαιρία για πειστικές εμφανίσεις σε αυτά τα 2 παιχνίδια.
Τριτευόντως (!) στον Γουίλτζερ, που θα πάρει αρκετό χρόνο, για να μας δείξει ότι τουλάχιστον επιθετικά ξέρει να βάζει και με άλλους τρόπους, εκτός από τρίποντο, τη μπάλα στο καλάθι.
Athanasios_Olympiacos
Πάμε στις συνηθισμένες προβλέψεις μου.

Νίκη με μισό καλάθι! Πρώτος σκόρερ θα επιμείνω μέχρι να ψεμπουκωσει ΧΟΛΙΣ ΤΌΜΠΣΟΝ.
T.W.Is.M.
Το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο με την απουσια και του Πριντεζη. Θεωρω οτι ο Πριντεζης ειναι ο πιο δυσκολα αναπληρωσιμος παιχτης στο ροστερ. Δεν ειναι ομως μονο αυτο, αλλα και το γεγονος οτι ερχεται να συμπληρωσει τις απουσιες που υπαρχουν ηδη στις θεσεις 4-5. Πλεον η frontline για σημερα ειναι ΜακΛιν, Μπογρης, Γουιλτζερ, Παπαπετρου και οσο χρειαστει απο Παπανικολαου. Βλεπουμε λοιπον ποσο κακη ηταν η ηττα στη Γερμανια, αφου εχει γινει πολυ δυσκολο να τη ρεφαρουμε σημερα, ενω χωρις Πριντεζη και το ματς στην Κωνσταντινουπολη(σε μια εδρα που θα περασουν αλλοι ανταγωνιστες) μεθαυριο δυσκολευει.
Το μονο θετικο ειναι πως δεν υπαρχει τοση πιεση για το αποτελεσμα υπο αυτες τις συνθηκες. Και να ερθει η ηττα, αν εχει γινει η προσπαθεια που πρεπει, δεν μπορει καποιος να εχει ιδιαιτερα παραπονα.
το_καλύτερο_3d
Ενα μεγαλο κρίμα για το μισογεμάτο γήπεδο.
stefkorner
QUOTE (το_καλύτερο_3d @ Dec 21 2017, 03:51 ) *
Ενα μεγαλο κρίμα για το μισογεμάτο γήπεδο.


εδω να ξαναπουμε ,οτι αν οι Αγγελοπουλοι πρεπει να αντιγραφουν ενα πραγμα απο τον dpg ,αυτο ειναι η πολιτικη πωλησεων και το μαρκετινγκ !οντως κριμα

Και ενα μεγαλο μπραβο οσο αναφορα την ενος λεπτου σιγη για Στεφανου !και για τους λιγους ανεγκεφαλους κανενα σχολιο..
john wick
Respect στον κοσμο για την σταση του στην 1' σιγη....
mc13
QUOTE (john wick @ Dec 20 2017, 21:04 ) *
Respect στον κοσμο για την σταση του στην 1' σιγη....


Σεβασμό γιατί το σύνθημα ''Ενός λεπτού σιγή Που... γιοί Παναθηναικοί'' ακούστηκε αφού σιγήσαν για ένα λεπτό και όχι νωρίτερα ? Κρίμα μία τόσο overachieving,πετυχημένη ομάδα-παρέα να έχει αυτόν τον κόσμο.
stefkorner
σκετη μαγεια ο Μακλιν !απο τις μεγαλες αποκαλυψεις της φετινης ευρωλιγκας γενικα..
john wick
QUOTE (mc13 @ Dec 20 2017, 19:32 ) *
Σεβασμό γιατί το σύνθημα ''Ενός λεπτού σιγή Που... γιοί Παναθηναικοί'' ακούστηκε αφού σιγήσαν για ένα λεπτό και όχι νωρίτερα ? Κρίμα μία τόσο overachieving,πετυχημένη ομάδα-παρέα να έχει αυτόν τον κόσμο.



Το οτι σεβαστηκαν το 1' ,αυτο εχει σημασια...
Δεν ειπε κανεις οτι δεν θα ξαναβρισουν ποτε..
Coach Periklis
μισό για να καταλάβω , επειδή βλέπω τον αγώνα από τα μέσα του 1ου δεκαλέπτου

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ΜΕΤΑ υπήρξε υβριστικό σύνθημα ;;
το_καλύτερο_3d
QUOTE (stefkorner @ Dec 20 2017, 21:34 ) *
σκετη μαγεια ο Μακλιν !απο τις μεγαλες αποκαλυψεις της φετινης ευρωλιγκας γενικα..

Οτι ποιοτικοτερο ειχε στο 5 ο ολυμπιακος απο τον χαινς και μετα.
mc13
QUOTE (Coach Periklis @ Dec 20 2017, 21:42 ) *
μισό για να καταλάβω , επειδή βλέπω τον αγώνα από τα μέσα του 1ου δεκαλέπτου

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ΜΕΤΑ υπήρξε υβριστικό σύνθημα ;;


Ναι, αυτό άκουσα τουλαχιστον...
Σίγουρα δε θα σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε κανένα γήπεδο, αλλά το timing και η αναφορά στην 1' λεπτού σιγή ήταν λίγο ''κάφρικα''.
RipCity
Στον Μπόγρη γενικά θα ψηνόμουν να παραβλέψω την αισχρή επίθεσή του αν δεν ήταν εξίσου αισχρή κι η άμυνά του.

McLean να σ'εχει ο Θεός καλά να παίξεις 20 λεπτά στο β μπας και γλυτώσουμε bogrinho. Ούτε δευτερόλεπτο λέμε, ο τύπος είναι καταστροφή.
Quincy
Ακόμα και με παραπάνω από 50% να σουτάρουμε από το τρίποντο είμαστε σε δύσκολη θέση όσο οι Ρώσοι έχουν τέτοια ποσοστά στα δίποντα. Αν διωρθωθεί αυτό και περιοριστεί ο Σέρχι θα είναι σε καλό δρόμο το παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών.
Coach Periklis
QUOTE (mc13 @ Dec 20 2017, 21:48 ) *
Ναι, αυτό άκουσα τουλαχιστον...
Σίγουρα δε θα σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε κανένα γήπεδο, αλλά το timing και η αναφορά στην 1' λεπτού σιγή ήταν λίγο ''κάφρικα''.


ε νταξει τότε , μην έχουμε απαιτήσεις για κάτι παραπάνω από συγκεκριμένες κερκίδες

Τον άνθρωπο που έφυγε απ τη ζωή , τον σεβάστηκαν και αυτό είναι το σημαντικό . Αν περιμένουμε να σταματήσει το μίσος μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη

Στα του ματς , καλά πάμε δεδομένων των συνθηκών
benchwarmer
Ο Γουίλτζερ έχει στιγμές που χάνεται προφανώς, αλλά τα λεφτά του (που αν δεν κάνω λάθος είναι κάπου στα 20-30 χιλιάρικα το μήνα) θα τα βγάλει, αν δεν τα έχει ήδη βγάλει.

Αν δεν βγάλει κάτι και ο Μπόγρης όμως από τα 250000 (αυτή τη στιγμή πρέπει να του μένουν κάπου 249.900 να βγάλει ακόμα), δεν μας βλέπω να έχουμε τύχη. Μακάρι φυσικά στο τέλος της χρονιάς να αποδειχθεί τελικά αυτή μόνο ως άστοχη κίνηση.

Θα πρέπει φυσικά κυρίως να ανέβει και η περιφέρεια. Αλίμονο αν ο Σφαιρόπουλος δεν βλέπει ότι δεν τραβάει το Σπανούλης-Ρόμπερτς. 99% θέλει να το ετοιμάσει το δίδυμο για αργότερα (το 1% είναι όντως να μην το βλέπει), αλλά ίσως να πρέπει να το αφήσει έστω για σήμερα. Γιατί εκτός του Ρόμπερτς δείχνει να χάνεται και ο (απίστευτο value for money αλλά όχι Σπανούλης) Στρέλνιεκς με τον Μάντζαρη. Είναι ευκαιρία (γιατί και η ΤΣΣΚΑ έχει απουσίες, μην το ξεχνάμε) γιατί όχι για μία πάρα πολύ σπουδαία νίκη, και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ευτυχώς υπάρχει και ο Παπ που ώρες ώρες παίζει για δυο-τρεις...
Coach Periklis
Κρίμα για την προσπάθεια μας , να έχουμε τέτοια διαιτησία

Σας σιχαθηκε όλη η Ευρώπη και μυαλό δεν βάζετε
rankin
QUOTE(RipCity @ Dec 20 2017, 21:52 ) *
Στον Μπόγρη γενικά θα ψηνόμουν να παραβλέψω την αισχρή επίθεσή του αν δεν ήταν εξίσου αισχρή κι η άμυνά του.

McLean να σ'εχει ο Θεός καλά να παίξεις 20 λεπτά στο β μπας και γλυτώσουμε bogrinho. Ούτε δευτερόλεπτο λέμε, ο τύπος είναι καταστροφή.

Δε μπορεί το παιδί
Δεν ειναι για αυτό το επίπεδο, αλλά δε φταίει και αυτος. Για τριτο-τεταρτος ηρθε, και εφτασε να ξεκινάει βασικός....
lefpan
Είμαστε στο 71-72 κι έχουμε τάιμ άουτ.
Προλαβαίνω να γράψω ότι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο Σφαιρόπουλο, που κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο να κρύψει και να καμουφλάρει τις τεράστιες απουσίες της ομάδας.
Μπράβο και σε ΟΛΑ τα παιδιά για την προσπάθεια. Ακόμα και σε αυτούς που δεν τράβηξαν σήμερα.
Quincy
Λέτε να διαβάσανε από την ομάδα για τις 4ες περιόδους που έγραφε ο RipCity την προηγούμενη εβδομάδα; icon_drunk.gif
Coach Periklis
Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω

Ιτούδη δεν θα κάνω χαρακτηρισμό αλλά ρε φίλε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ . Θα πας σε καμιά άλλη ομάδα και δεν θα βγάλεις βδομάδα . Μόνο εκεί που είσαι αυτά τα όργια

Συγκινητικοί Παπανικολάου , Μακλην , Σπανούλης και βοηθάει πολύ ο Παπαπέτρου
kotzito
H αποβολή του Παπανικολάου μπορεί να αποβεί πολύ καθοριστική. Ουσιαστικά αυτός έχει αλλάξει το παιχνίδι στην 4η περίοδο. Πολύ τραβηγμένο έως ανύπαρκτο πάντως το φάουλ και η τεχνική που πήρε.
john wick
Τρελο κομπλεξ αυτη η ομαδα...
5 συνεχομενα επιθετικα ριμπαουντ... blink.gif



Μεγαλη νικη για τον Ολυμπιακο , καταπληκτικος Mc Lean ..
RipCity
Μ'αρέσει που βιάζεσαι για τη νίκη. Είπαμε Ολυμπιακός είσαι, αν δεν έχουμε δράματα στο τέλος δε γίνεται tongue.gif
Coach Periklis
χάσουμε - κερδίσουμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είναι αστείοι & ξεφτίλες

αυτά δεν αλλάζουν με το αποτέλεσμα
rankin
QUOTE(Coach Periklis @ Dec 20 2017, 22:59 ) *
χάσουμε - κερδίσουμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είναι αστείοι & ξεφτίλες

αυτά δεν αλλάζουν με το αποτέλεσμα

Ταπεινή μου άποψη οτι τα σφυρίγματα ειναι οκ.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακομα το παιχνίδι απο τις βολές του
Εχει γινει πάντως υπέρβασάρα

**Εχασε μέχρι και ο Στρέλνιεξ βολή στο τέλος
Σημαντική και, μάλλον αναπάντεχη, νικη
Μπράβο σε όλους και ιδίως στον Μπόγρη biggrin.gif
RipCity
Νίκη σε regular έχω καιρό να χαρώ τόσο πολύ. Τρομερή προσπάθεια από όλους. Ειδικά McLean, Παπ εκπληκτικοί.
Coach Periklis
QUOTE (rankin @ Dec 20 2017, 23:01 ) *
Ταπεινή μου άποψη οτι τα σφυρίγματα ειναι οκ.


ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

τεράστια νίκη . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Μακλην

μεγάλη απόλαυση να κερδίζεις against all odds
το_καλύτερο_3d
Respect.
Eλπιζω να καταλαβε ο σφαιροπουλος ποιο δίδυμο γκαρντ πρέπει να παίρνει τον περισσότερο χρόνο.
lefpan
QUOTE (RipCity @ Dec 20 2017, 21:52 ) *
Στον Μπόγρη γενικά θα ψηνόμουν να παραβλέψω την αισχρή επίθεσή του αν δεν ήταν εξίσου αισχρή κι η άμυνά του.

McLean να σ'εχει ο Θεός καλά να παίξεις 20 λεπτά στο β μπας και γλυτώσουμε bogrinho. Ούτε δευτερόλεπτο λέμε, ο τύπος είναι καταστροφή.

Αν δεν έχεις καταλάβει, σου θυμίζω ότι ο Μπόγρης είναι ο 3ος ψηλός, που σήμερα έφτασε να παίζει 2ος λόγω των τραυματισμών. Βρες μου εσύ μιά ομάδα που να έχει τρίτο ψηλό στο ίδιο επίπεδο με τους δύο πρώτους.
Να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και να μη καταντάμε εμμονικοί.
RipCity
QUOTE (lefpan @ Dec 20 2017, 22:10 ) *
Αν δεν έχεις καταλάβει, σου θυμίζω ότι ο Μπόγρης είναι ο 3ος ψηλός, που σήμερα έφτασε να παίζει 2ος λόγω των τραυματισμών. Βρες μου εσύ μιά ομάδα που να έχει τρίτο ψηλό στο ίδιο επίπεδο με τους δύο πρώτους.
Να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και να μη καταντάμε εμμονικοί.


Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Κι εγώ τα χω πει εκατό φορές, δε μπορώ να τα κάνω και υπογραφή. Αλλά σήμερα ήταν απαράδεκτος και για 15ος ψηλός να ήταν.
mc13
QUOTE (Coach Periklis @ Dec 20 2017, 22:44 ) *
Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω

Ιτούδη δεν θα κάνω χαρακτηρισμό αλλά ρε φίλε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ . Θα πας σε καμιά άλλη ομάδα και δεν θα βγάλεις βδομάδα . Μόνο εκεί που είσαι αυτά τα όργια

Συγκινητικοί Παπανικολάου , Μακλην , Σπανούλης και βοηθάει πολύ ο Παπαπέτρου


Φοβερή εμφάνιση απο Μακλιν, Παπανικολαου και αλλη μια μαγκικη νικη. Επειγόντως team ψυχολογων πρεπει να παρει ο Βατουνιν.
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει το βρισιμο-κραξιμο στον Ιτουδη, ακομα και να επαιρνε σφυριγματα τι φταιει αυτος; Αν και για μενα ειναι οκ η διαιτησια (εκτος αν μετρο συγκρισης ειναι το ματς με ρεαλ).
mixalisgate7
Τεράστια νίκη με εξαιρετική εμφάνιση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Ο ΜαΚλιν ήταν συγκλονιστικός και έπαιξε και για τους Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη. Όταν έχασε προς το τέλος τις βολές μου πέρασε το μυαλό πως θα παίξουμε και άλλη παράταση σε ντέρμπι αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα ο Τόμπσον σήμερα να ήταν τόσο καλός στην άμυνα.
kotzito
QUOTE(mc13 @ Dec 20 2017, 21:12 ) *
Φοβερή εμφάνιση απο Μακλιν, Παπανικολαου και αλλη μια μαγκικη νικη. Επειγόντως team ψυχολογων πρεπει να παρει ο Βατουνιν.
Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει το βρισιμο-κραξιμο στον Ιτουδη, ακομα και να επαιρνε σφυριγματα τι φταιει αυτος; Αν και για μενα ειναι οκ η διαιτησια (εκτος αν μετρο συγκρισης ειναι το ματς με ρεαλ).

Το κράξιμο προκύπτει από τις διάφορες σχετικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Για μένα μεγάλο credit σήμερα αξίζει κι ο Σφαιρόπουλος. Μεταξύ άλλων με ένα undersized σέντερ κι ένα άγουρο τεσσάρι πήρε 33 από τους 88 πόντους της ομάδας. Και η επιλογή του να παίξει στο τέλος για αρκετή ώρα χωρίς σέντερ αλλά με παίκτες καμικάζι, ήταν αυτή που ουσιαστικά γύρισε το ματς.

Ακόμα κι ο Παπαπέτρου με τον Τόμπσον που επιθετικά δεν έκαναν μεγάλη διαφορά στο σκοράρισμα, ήταν πολύ καθοριστικοί σήμερα. Έβγαλαν πολύ καλές άμυνες, ειδικά ο Αμερικανός, και στα 4-5 τελευταία λεπτά πρέπει με επιθετικά ριμπάουντ και κλεψίματα να ανανέωσαν σίγουρα 3 ή 4 κατοχές.
basket72
QUOTE (lefpan @ Dec 20 2017, 23:10 ) *
Αν δεν έχεις καταλάβει, σου θυμίζω ότι ο Μπόγρης είναι ο 3ος ψηλός, που σήμερα έφτασε να παίζει 2ος λόγω των τραυματισμών. Βρες μου εσύ μιά ομάδα που να έχει τρίτο ψηλό στο ίδιο επίπεδο με τους δύο πρώτους.
Να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε και να μη καταντάμε εμμονικοί.


Μετά από τέτοια όμορφη bball.gif νίκη ας βάλουμε τα ξίφη μέσα παίδες......
Αν και τον έχω υπερασπιστεί πολλάκις τον Μπογρίνιο, απόψε δικαιούμαστε να του κάνουμε πιο σκληρή κριτική, γιατί 3ος μεν καλοπληρωμένος 3ος δε- για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Τέλος πάντως, ας ελπίσουμε ότι θα ξεψαρώσει λίγο και θα παίξει καλύτερα τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα.
Ευχάριστο νέο και η απόδοση του αρχηγού ενώ ο Μακλίν ήταν απόλαυση- ίσως από τις καλύτερες εμφανίσεις ψηλού που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Προχωράμε, η ομάδα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.