nikitas grs
Jul 27 2016, 17:24
QUOTE (thanvot @ Jul 27 2016, 17:30 )

Με όλο το σεβασμό, δεν ανοίγει κάποιος ένα έρμο τόπικ, να τσακωθείτε εκεί για τον Καλάθη? Ουφ...
+1
shtarkws
Jul 27 2016, 18:13
Η Καλαθιαδα και τα οφφ τοπικ να σταματήσουν εδώ
Έχει ανοίξει ξεχωριστό τόπικ για τον Καλαθη, όποιος θέλει μπορεί να γράψει την άποψη του εκεί
shtarkws
Jul 27 2016, 18:36
+1 φάουλ αισθησιακός και miro γιατί γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις τόσες υποδείξεις των μοντ
villiskabas
Jul 27 2016, 18:47
QUOTE (villiskabas @ Jul 27 2016, 19:47 )

Βαρυς και αργος αλλα οκ για δευτερο τον θελουμε
Το doubledouble ειναι αξιοπιστη πηγη
Αρα στο 3 παμε με ριβερς-χαραλαμποπουλο
rahxephon13
Jul 27 2016, 18:52
QUOTE (villiskabas @ Jul 27 2016, 19:47 )

Αν ήταν μερικά χρονιά πριν θα πέταγα την σκουφιά μου για τον συγκεκριμένο, τώρα όμως για να πω την αλήθεια δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται εχεις κάνεις πιο ολοκληρωμένη άποψη?
SkyFall
Jul 27 2016, 18:54
Ξενέρωμα με Μιλκο Μπιέλιτσα..
villiskabas
Jul 27 2016, 18:56
QUOTE (SkyFall @ Jul 27 2016, 19:54 )

Ξενέρωμα με Μιλκο Μπιέλιτσα..
γτ ρε παιδια ειχε 18 λεπτα μεσο ορο στο τοπ 16 περσυ με 6 νομιζω ποντους μεσο ορο οκ για πισω απο γκιστ τον θελεις !τι αλλο να φερει δλδ η ομαδα?τον ντανκαν?
καποιοι κανουν και αλλες δουλειες στο παρκε και βεβαια μπορει να τον θελει ο πεδουλακης για καποιο ρολο
περσυ ειχαμε κατι παβλοβιτς που ειχαν να δουν τοπ 16 10 χρονια και δεν μας κανει ο μπιελιτσα?
rahxephon13
Jul 27 2016, 19:05
QUOTE (villiskabas @ Jul 27 2016, 19:56 )

γτ ρε παιδια ειχε 18 λεπτα μεσο ορο στο τοπ 16 περσυ με 6 νομιζω ποντους μεσο ορο οκ για πισω απο γκιστ τον θελεις !τι αλλο να φερει δλδ η ομαδα?τον ντανκαν?
καποιοι κανουν και αλλες δουλειες στο παρκε και βεβαια μπορει να τον θελει ο πεδουλακης για καποιο ρολο
περσυ ειχαμε κατι παβλοβιτς που ειχαν να δουν τοπ 16 10 χρονια και δεν μας κανει ο μπιελιτσα?
Νομίζω μετά τα ονόματά (μελλι, σενγκελια, ντολεμαν) λογικό είναι να ξενερώνουμε καπως άσε που πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κάτι στο πιο αθλητικό.
zarmas
Jul 27 2016, 19:05
Αν δεν υπήρχε ο Φώτσης ο.κ τώρα δεν νομίζω να χρειαζόμαστε τέτοιον παίκτη
rahxephon13
Jul 27 2016, 19:07
nikitas grs
Jul 27 2016, 19:09
villiskabas
Jul 27 2016, 19:10
QUOTE (rahxephon13 @ Jul 27 2016, 20:07 )

Παντως εχει αντανακλαστικα η ΚΑΕ οχι παιξε γελασε!!
Nemesakos
Jul 27 2016, 19:12
villiskabas
Jul 27 2016, 19:16
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2016, 20:12 )

μας τρολαρει το sdna
SkyFall
Jul 27 2016, 19:17
QUOTE (villiskabas @ Jul 27 2016, 19:56 )

Προφανώς αντιλαμβάνομαι διαφορετικά από εσένα το τι θέλει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο Μπιέλιτσα δεν είναι κακός παίχτης αλλά δεν κολλάει άλλο ένα 4-5 χωρίς αξιόπιστο σουτ και χωρίς πόδια. Το κομπαρισον με τον Πάβλοβιτς δεν το κατάλαβα.
villiskabas
Jul 27 2016, 19:18
QUOTE (SkyFall @ Jul 27 2016, 20:17 )

Προφανώς αντιλαμβάνομαι διαφορετικά από εσένα το τι θέλει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο Μπιέλιτσα δεν είναι κακός παίχτης αλλά δεν κολλάει άλλο ένα 4-5 χωρίς αξιόπιστο σουτ και χωρίς πόδια. Το κομπαρισον με τον Πάβλοβιτς δεν το κατάλαβα.
ενταξει νομιζω τσαμπα τα ειπαμε ακυρο!απλα ηθελα να πω την διαφορα του περσυ με φετος και απο τι ραφι ψωνιζουμε πια!
Dreamerpanos
Jul 27 2016, 19:18
Μα μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι γι αυτό η διάψευση....Για Νεμάνια πάμε
Nemesakos
Jul 27 2016, 19:23
Το sdna έγραψε μια απλή είδηση από ένα tweet. Και την πηγή του έγραψε και όλα τα έγραψε. Δεν το παρουσιάσε σαν αποκλειστικό. Και τουλάχιστον έβαλε και την διάψευση, που άλλα site δεν θα έμπαιναν καν στον κόπο.. Δεν έκανε κάτι κακό στην προκειμένη περίπτωση. Τα κακά των site ειπώθηκαν στην περίπτωση Καλάθη. Αυτά είναι τα πραγματικά άσχημα της δημοσιογραφίας...
villiskabas
Jul 27 2016, 19:25
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2016, 20:23 )

Το sdna έγραψε μια απλή είδηση από ένα tweet. Και την πηγή του έγραψε και όλα τα έγραψε. Δεν το παρουσιάσε σαν αποκλειστικό. Και τουλάχιστον έβαλε και την διάψευση, που άλλα site δεν θα έμπαιναν καν στον κόπο.. Δεν έκανε κάτι κακό στην προκειμένη περίπτωση. Τα κακά των site ειπώθηκαν στην περίπτωση Καλάθη. Αυτά είναι τα πραγματικά άσχημα της δημοσιογραφίας...
καλα ναι συμφωνω απλα το διεψευσε με αποσταση 2 λεπτων το ενα απο το αλλο θα μπορουσε να βαλει και τα 2 σε ενα!
Μονο εγω ειμαι καχυποπτος και πιστευω οτι τα υπεργρηγορα αντανακλαστικα και της διοικησης και του ραζνατοβιτς να το διαψευσουν δειχνουν οτι κατι υπαρχει?
jonaldidhs
Jul 27 2016, 20:00
Ο Ντοελμαν ανανεωσε..Οποτε τον ξεχναμε και αυτον..
Nemesakos
Jul 27 2016, 20:23
Ο 24χρονος Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.
Ο Σίτο Αλόνσο κλήθηκε ν' απαντήσει περί πιθανής αλλαγής δεδομένων.
«Κι ο Σενγκέλια, κι ο Χάνγκα είναι παίκτες μας και δεν έχουμε νεότερα για κάτι διαφορετικό» είπε στο Radio Vitoria ο 41χρονος Μαδριλένος προπονητής και συνέχισε: «Παρόλα αυτά, όλοι ξέρουμε πώς είναι η αγορά και φυσικά η παραμονή τους θα εξαρτηθεί απ' τη διάθεσή τους και τη δυνατότητα της ομάδος ν' αντεπεξέλθει στις πιθανές προτάσεις γι' αυτούς».
«Ο Σενγκέλια δεν μου 'χει πει για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που 'χει πει είναι πως θα μιλήσουμε σύντομα. Δεν έχω νεότερα επ' αυτού. Σήμερα είναι παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα» πρόσθεσε.
εμένα πιο πολλά μου λέει αυτό πάντως...
QUOTE (Nemesakos @ Jul 27 2016, 21:23 )

εμένα πιο πολλά μου λέει αυτό πάντως...
Κλασσικη τακτικη κερεχετα
Για να τον παρουμε θα πρεπει να πληρωσουμε buy out για τον σενγκελια σαν να πληρωναμε buy out για σενγκελια,μπουρουση και τζειμς μαζι
Dred11
Jul 27 2016, 20:43
Νομίζω δεν αξίζει να το κουράζουμε με Κερεχέτα. Εγώ περιμένω προτάσεις του bullet ο οποίος σιωπά και μάλλον ετοιμάζει το opus magnum του. Πάντως αν μας ενδιέφερε να πάρουμε κοινοτικό 4/5 άρι εμπειρίας Μίλκο Μπιέλιτσα, ο Γιανκούνας πέρσι έκανε την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του, πράγματα και θάματα δηλ.. Και είχε ακουστεί το όνομά του και παλιότερα επί Πεδουλάκη αν θυμάστε.
Dred11
Jul 27 2016, 23:21
O Larry Lance Jr. έχει μη εγγυημένο συμβόλαιο 1,208 εκ. δολλάρια με τους Lakers. Αν δεν τον κρατήσουν (χλωμό αλήθεια), μου φαίνεται φοβερή περίπτωση. Ένα βίντεο από το summer league:
https://www.youtube.com/watch?v=Osji3pHhhdM
RipCity
Jul 27 2016, 23:23
Ούτε μία στο εκατομμύριο. Άσε που πρέπει να ναι και εγγυημένο.
Συμφωνα με το σπορταντο ο μπιελιτσα υπεγραψε ερυθρο αστερα
Τον ξεχναμε...παλι καλα
Dred11
Jul 27 2016, 23:33
QUOTE (RipCity @ Jul 28 2016, 00:23 )

Ούτε μία στο εκατομμύριο. Άσε που πρέπει να ναι και εγγυημένο.
Τώρα που το ξανακοιτώ έχεις δίκιο. Για το 16-17 είναι εγγυημένο. Μετά υπάρχει team option.
bodiroga10
Jul 28 2016, 00:11
παντως αν ο κερεχετα δεν αφησει ελευθερο τον σενγκελια μετα υπαρχει προβλημα
τα τελευταια κοψιματα απο το nba σε παικτες με μη εγγυημενο συμβολαιο τυπου οκαρο γουαιτ και γιανκοβιτς γινονται συνηθως περιπου στις 20 οκτωβριου δηλαδη μετα την εναρξη της ευρωλιγκας
προσωπικα πιστευω οτι τελικα η λαμποραλ θα αφησει ελευθερο τον σενγκελια χωρις καν να ζητησει αντιτιμο.
ειναι μεγαλο ρισκο για τον κερεχετα να δωσει 800χιλ συμβολαιο(περυσι το μεγαλυτερο συμβολαιο της λαμποραλ) σε παικτη με δυο τραυματισμους στο γονατο και οταν στο 4 και ο τιλι που υπαρχει δεν εχει τριποντο καθολου
Dred11
Jul 28 2016, 00:42
Σύμφωνα με το αρκετά έγκυρο olaprasina κοιτάμε Ryan Kelly. Σε σχέση με τον Shengelia πως τον βλέπετε τον παίκτη;
rahxephon13
Jul 28 2016, 00:56
QUOTE (Dred11 @ Jul 28 2016, 01:42 )

Σύμφωνα με το αρκετά έγκυρο olaprasina κοιτάμε Ryan Kelly. Σε σχέση με τον Shengelia πως τον βλέπετε τον παίκτη;
Κρίμα για ντολεμαν

ο μπαρτζω μας κάνει άγρια χαλάστρα ας ελπίσουμε τώρα τουλάχιστον να αφήσουν τον βεζενκοφ ελεύθερο μιας και μαζευτήκαν πολλά 4 μπας και τον χτυπήσουμε εμείς, άλλα τι βλέπω εγώ τη δουλειά θα περιμένουμε τα κοψίματα του nba κι όσο κάτσει η εναλλακτικά μπας και βαρεθεί ο κεχερετα, αυτή την στιγμή η αγορά κοινοτικού είναι νεκρή κρίμα που δεν μας έκατσε κάτι.
salonikatasos
Jul 28 2016, 01:47
QUOTE (Dred11 @ Jul 28 2016, 01:42 )

mini dirk είναι o τύπος
αμυντικά δεν ξέρω,σοφτ μου φαίνεται.
QUOTE (rahxephon13 @ Jul 28 2016, 01:56 )

Κρίμα για ντολεμαν

ο μπαρτζω μας κάνει άγρια χαλάστρα ας ελπίσουμε τώρα τουλάχιστον
να αφήσουν τον βεζενκοφ ελεύθερο μιας και μαζευτήκαν πολλά 4 μπας και τον χτυπήσουμε εμείς, άλλα τι βλέπω εγώ τη δουλειά θα περιμένουμε τα κοψίματα του nba κι όσο κάτσει η εναλλακτικά μπας και βαρεθεί ο κεχερετα, αυτή την στιγμή η αγορά κοινοτικού είναι νεκρή κρίμα που δεν μας έκατσε κάτι.
Δηλαδη μας χαλαγε ο μιλκο μπιελιτσα και θελουμε βεζενκοφ?
Καλος ειναι αν μπορουσαμε να τον παρουμε και να τον στειλουμε καπου δανεικο αλλα με τιποτα δεν ειναι για backup pf
Δεν ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο(αν ειναι καλυτερος κιολας) απο τον χαραλαμποπουλο
villiskabas
Jul 28 2016, 09:28
QUOTE (pan24 @ Jul 28 2016, 10:00 )

Δηλαδη μας χαλαγε ο μιλκο μπιελιτσα και θελουμε βεζενκοφ?
Καλος ειναι αν μπορουσαμε να τον παρουμε και να τον στειλουμε καπου δανεικο αλλα με τιποτα δεν ειναι για backup pf
Δεν ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο(αν ειναι καλυτερος κιολας) απο τον χαραλαμποπουλο
ποιος Βενζεκοφ ρε παιδια???????????????
Thodoros
Jul 28 2016, 09:31
Την Στιγμή που ελάχιστοι καλοί κοινοτικοί παίκτες είναι πλέον Ελεύθεροι, η απόκτηση αξιόλογου 4άριου δεν είναι εύκολη δουλειά γιατί έχει γίνει σκούπα στους Ευρωπαίους αλλά το θέμα είναι το 4άρι που λένε ποιο ρόλο θα έχει ακριβός?
Θα μοιράζεται μαζί με τον Γκιστ την θέση? ή θα έρθει απλά να παίζει κάποιο χρόνο πίσω από τον Γκιστ?
Αν πάμε για την πρώτη περίπτωση που για μένα δεν υπάρχει θέμα ότι χρειαζόμαστε δεύτερο 4άρι καλό! θα υπάρξουν λύσεις από την πλευρά του Ατλαντικού σε λίγες μέρες, με ανοικτά μάτια και με κάποια χρήματα θα βρεθεί κάποια πρόταση που θα έχει τις δυνατότητες να σταθεί ως βασικό 4άρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια , φυσικά θα χρειαστεί και αυτός χρόνο προσαρμογής αλλά στην αρχή είμαστε ακόμα. ( πρέπει να δούνε τι θα κάνουν και με το διαβατήριο επειδή πρέπει να παίζει και Α1 για να δουλέψει μαζί με την ομάδα)
Αν όμως, έχουν σκοπό να κάνουν την δεύτερη περίπτωση και φέρουν κάποιον που θα είναι από τα Ευρωπαϊκά Παρκέ θα παίζει πίσω από τον Γκιστ πάντα! (και δεν ξέρουμε πόσο πίσω μάλιστα) γιαυτό και ακούμε κάποια ονόματα από Γεωργιανούς , Ινδούς και δεν ξέρω και εγώ τι , αυτή η λύση δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη αφού εκεί έχουμε Φώτση και Πατ .
Αν δεν μπορούν να βρουν στα λεφτά που θέλουν παίκτη με τα στοιχεία που ζητάει η ομάδα και πάνε για 2 μέτριες μεταγραφές , τότε αρχίζει να έχει λογική η απόκτηση του Πατ!
Υ.Γ. Πλέον ο Αντώνης δεν ξέρουμε τι ρόλο θα έχει ( και είναι λίγο περίεργο αυτό! )
villiskabas
Jul 28 2016, 09:50
QUOTE (Thodoros @ Jul 28 2016, 10:31 )

Την Στιγμή που ελάχιστοι καλοί κοινοτικοί παίκτες είναι πλέον Ελεύθεροι, η απόκτηση αξιόλογου 4άριου δεν είναι εύκολη δουλειά γιατί έχει γίνει σκούπα στους Ευρωπαίους αλλά το θέμα είναι το 4άρι που λένε ποιο ρόλο θα έχει ακριβός?
Θα μοιράζεται μαζί με τον Γκιστ την θέση? ή θα έρθει απλά να παίζει κάποιο χρόνο πίσω από τον Γκιστ?
Αν πάμε για την πρώτη περίπτωση που για μένα δεν υπάρχει θέμα ότι χρειαζόμαστε δεύτερο 4άρι καλό! θα υπάρξουν λύσεις από την πλευρά του Ατλαντικού σε λίγες μέρες, με ανοικτά μάτια και με κάποια χρήματα θα βρεθεί κάποια πρόταση που θα έχει τις δυνατότητες να σταθεί ως βασικό 4άρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια , φυσικά θα χρειαστεί και αυτός χρόνο προσαρμογής αλλά στην αρχή είμαστε ακόμα. ( πρέπει να δούνε τι θα κάνουν και με το διαβατήριο επειδή πρέπει να παίζει και Α1 για να δουλέψει μαζί με την ομάδα)
Αν όμως, έχουν σκοπό να κάνουν την δεύτερη περίπτωση και φέρουν κάποιον που θα είναι από τα Ευρωπαϊκά Παρκέ θα παίζει πίσω από τον Γκιστ πάντα! (και δεν ξέρουμε πόσο πίσω μάλιστα) γιαυτό και ακούμε κάποια ονόματα από Γεωργιανούς , Ινδούς και δεν ξέρω και εγώ τι , αυτή η λύση δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη αφού εκεί έχουμε Φώτση και Πατ .
Αν δεν μπορούν να βρουν στα λεφτά που θέλουν παίκτη με τα στοιχεία που ζητάει η ομάδα και πάνε για 2 μέτριες μεταγραφές , τότε αρχίζει να έχει λογική η απόκτηση του Πατ!
Υ.Γ. Πλέον ο Αντώνης δεν ξέρουμε τι ρόλο θα έχει ( και είναι λίγο περίεργο αυτό! )
τον ρολο του αλβερτη την τελευταια χρονια φανταζομαι!
Thodoros
Jul 28 2016, 10:40
QUOTE (villiskabas @ Jul 28 2016, 10:50 )

τον ρολο του αλβερτη την τελευταια χρονια φανταζομαι!
Μακάρι! Αλλά να πω ότι έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα και όχι για ένα!
villiskabas
Jul 28 2016, 11:01
QUOTE (Thodoros @ Jul 28 2016, 11:40 )

Μακάρι! Αλλά να πω ότι έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα και όχι για ένα!
για πανω απο 5 λεπτα ευρωπη δεν τον βλεπω και κανα 10 ελλαδα
QUOTE(Thodoros @ Jul 28 2016, 10:31 )

Μια χαρά αξιοπρεπή ρόλο θα έχει ο Φώτσης, απλά ο Γκιστ θα ανεβαίνει και στο 5! Αυτά είναι τα εγκλήματα... Πάρτε ένα center ρε παιδιά και βάλτε τον Σίνγκλετον στο 4, τόσο μυαλό θέλει...
green_sky
Jul 28 2016, 11:33
Να πανε σε ενα καλο Αμερικανο.Οι καλοι κοινοτικοι κοστιζουν παρα πολυ , εχουν και συμβολαιο και με τα ιδια λεφτα παιρνεις παιχτη απο την αλλη μερια του ατλαντικου πολυ καλυτερο.
Εχω παντως την εντυπωση οτι ο Αργυρης εχει σκαλωσει και ψαχνει τον Αντι-Μασιουλις.Ψαχνει δηλαδη για παιχτη στο 3/4 με παιχνιδι κοντα στο καλαθι.Αλλο το ροστερ ομως που ειχε τοτε και αλλο το σημερινο.Εγω θα πηγαινα για ενα μακρυ 3/4 με πολυ καλο σουτ.
Υ.Γ @Bullet περιμενουμε προτασεις για Αμερικανους.
Nemesakos
Jul 28 2016, 12:15
O Hoopfellas έγραψε ότι έχουν προταθεί: Ryan Kelly, Dorell Wright και Raphiael Putney.. " τα τρία ονόματα που προτάθηκαν τελευταία στον ΠΑΟ. Και ομως η λύση μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά σου"
Αυτό το τελευταίο τι φάση?
rahxephon13
Jul 28 2016, 12:54
QUOTE (Nemesakos @ Jul 28 2016, 13:15 )

O Hoopfellas έγραψε ότι έχουν προταθεί: Ryan Kelly, Dorell Wright και Raphiael Putney.. " τα τρία ονόματα που προτάθηκαν τελευταία στον ΠΑΟ. Και ομως η λύση μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά σου"
Πριντεζης
Ο χογκ που κοιτούσαμε στην αρχή τι έγινε βρήκε ομαδα?
nikitas grs
Jul 28 2016, 13:16
Ρε παιδιά πραγματικα γιατί δεν πάμε για zach auguste να τελειώνει το θέμα?
Πιο εύκολα κατεβαίνει ο Singleton στο 4 παρά να ανεβαίνει ο Gist στο 5.
Το 4 το καλύπτεις με Gist, Singleton, Φώτση και σε ακραίες καταστάσεις με Πατ και Χαραλαμπόπουλο.
Επίσης σε ενδεχόμενο τραυματισμού Μπουρούση, Singleton το 5 μένει ορφανό.
EXASFAIROS
Jul 28 2016, 13:26
Bullet περιμενουμε προτασεις για ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ
1)3-4αρο(σεναριο να μην κλεισουμε Πατ)
2)4αρι καθαρο(σεναριο να ειναι το βασικο μας 4αρι)
3)4-5αρο(4αρι ο Γκιστ και 2 10λεπτα στο 4 και 5
Καλαθης-Τζειμς-Μποχωριδης
Φελντειν- Παππας
Κ.Σ Ριβερς-Χαραλαμποπουλος-Πατ
Γκιστ-Φωτσης
Σινγκλεντον
Μπουρουσης
Παντως αν παρουμε Πατ...λογικα παμε για 4αρι η 4-5αρο.
Μια αλλη λογικη λεει οτι ο Γκιστ τα ψηλοβρισκει μπαστουνια με Πριντεζη οσο μεγαλωνει και κωλαει στο 5 ισως καλυτερα πλεον.
Με τραυματισμο ενος εκ των Γκιστ ,Σιγκλεντον μενεις με Μπουρουση μονο στο 5....για μενα πιθανωτατα παμε για 4-5ΑΡΟ ΣΤΥΛ ΓΚΙΣΤ ΣΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΚΔΟΣΗ καθως ο Σιγκλεντον 5αριζει πιο πολυ και ο Γκιστ μπαλωνει στο 4 και βοηθαει στο 5 με γρηγορα σχηματα.
Εναν νεο Γκιστ μαλλον θελει ο Πεδουλακης.Δεν νομιζω να κατεβασει και αλλο το επιπεδο του αντιΚλαβερ που ψαχνει ...η μαλλον εψαχνε...εκτος αν βολευτηκε με Πατ και παει για αλλα αμερικανικα μαπιτικα χαρακτηριστικα ....Περι Τζοουνς επομενως για μενα αν θελει να ελθει Ευρωπη και αν ειναι πλεον υγιης!!!!
Η Πατ η Σενγκελια θα επαιζε.Και οι 2 δεν νομιζω.Χαθηκε ο Σενγκελια (προς το παρον ...και καλυτερα).
Janjuri
Jul 28 2016, 13:40
QUOTE (rahxephon13 @ Jul 28 2016, 13:54 )

Πριντεζης
Ο χογκ που κοιτούσαμε στην αρχή τι έγινε βρήκε ομαδα?
Πήγε στην Τρέντο.
rahxephon13
Jul 28 2016, 13:44
QUOTE (nikitas grs @ Jul 28 2016, 14:16 )

Ρε παιδιά πραγματικα γιατί δεν πάμε για zach auguste να τελειώνει το θέμα?
Πιο εύκολα κατεβαίνει ο Singleton στο 4 παρά να ανεβαίνει ο Gist στο 5.
Το 4 το καλύπτεις με Gist, Singleton, Φώτση και σε ακραίες καταστάσεις με Πατ και Χαραλαμπόπουλο.
Επίσης σε ενδεχόμενο τραυματισμού Μπουρούση, Singleton το 5 μένει ορφανό.
Ογκαστ μόνο αν βγάλει ελληνικό διαβατήριο και φυσικά αν ψήνεται να ρθει γιατί η νέα γενιά ελληνοαμερικαων θέλουν nba και μόνο αν δεν βρουν μπορεί να έρθουν προς τα μέρη μας αν τα χρήματα είναι καλά.
bodiroga10
Jul 28 2016, 13:52
QUOTE (Nemesakos @ Jul 28 2016, 13:15 )

μαλλον τον βεζενκοφ εννοει που εχει πει πολλες φορες οτι ειναι η καλυτερη λυση ολων
παντως αν πεισεις τον βεζενκοφ να υπογραψει κανα 5ετες αν και ειναι πολυ δυσκολο τοτε θα εχεις χαραλαμποπουλο,βεζενκοφ που θεωρουνται μεσα στους 3-4 καλυτερους ευρωπαιους της ηλικιας τους και δεν θα πιανουν και θεση ξενου
με χαραλαμποπουλο-βεζενκοφ γηγενεις σε 3-4 χρονια θα εισαι το 1ο φαβορι της ευρωλιγκας
παντως αν υπαρξει ενδιαφερον για βεζενκοφ τοτε αξιζει μονο με 5ετες κλειστο συμβολαιο, αν ειναι για 2-3 χρονια συμβολαιο τοτε καλυτερα να παρουμε καποιον αμερικανο που θα ειναι πιο ετοιμος αγωνιστικα φετος
ο βεζενκοφ αν και διαφορετικες περιπτωσεις ειναι πολυ ανωτερος απο τον ογκαστ και αυτο θα φανει και στο φετινο ντραφτ που θα δηλωσει συμμετοχη ο βεζενκοφ.....
Αισθησιακός
Jul 28 2016, 14:06
Ο βεζενκοφ θα ηταν καλη λυση αλλα εχει παρει ψηλα τον αμανε και θα κοιταζει για nba. Νομιζω πως το ροστερ κλεινει ιδανικα με τον πετγουει.
Barbagiannis
Jul 28 2016, 14:12
τι γίνεται με Οκαρο Γουαιτ ξέρει κανείς?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.