Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές Πανιωνίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Buk
QUOTE(D.R.I @ Aug 26 2006, 11:21 PM) *
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΕΛΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΤΟΝ ΓΚΕΚΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΛΙΝΑΡΔΟΣ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ



eeee prepei na exasa kapoio episodio edo...
Anaz
Ο Γκαγκα στον Πανιωνιο?? w00t.gif
thrylos7
Το σίγουρο είναι ότι θα φύγει ο Τόμισλαβ Τόμοβιτς που δε φάνηκε καθόλου στα φιλικά...
Επίσης πιθανή είναι και η επανένταξη του Οικονόμου στην ομάδα, κίνηση που θα ισχυροποιήσει πολύ την ομάδα της Νέας Σμύρνης...
Με δυο τέτοιες κινήσεις (και) ο Πανιώνιος διεκδικεί τουλάχιστον τετράδα!!
Air Kef
Το διαβασα κι εγω τώρα για Γκαγκα και έπαθα πλάκα..Αυτοι έλεγαν θα τον σκωτόσουν αν πάταγε Ν. Σμυρνη μετα την χειρονομια του προς τον παγκο της ομάδας προπερσι..
Anaz
Maλλον χαλαει του Γκαγκαλουδη!Κριμα..

Λετε να παει στην Αεκ..? 69.gif
thrylos7
w00t.gif

Τώρα το κατάλαβα αυτό...

Τί άλλα μας έχεις Anaz;

sport24.gr:
QUOTE
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νίκου Οικονόμου, θα γίνει στο παιχνίδι των "κυανέρυθρων" με την Τέλεκομ Άγκυρας, για την πρεμιέρα του ULEB Cup, την Τρίτη στις 20:30 στο γήπεδο του Ελληνικού.
Οι δύο πλευρές, τα βρήκαν έστω και αργά και μετά από αρκετούς μήνες και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Ο Νίκος Οικονόμου είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μαϊο.

Άγνωστο παραμένει, αν θα χρησιμοποιηθεί την Τρίτη, αφού αγωνιστικά δεν είναι έτοιμος. Το πιο πιθανό είναι να γίνει σταδιακά η ενσωμάτωσή του, εώς ότου είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του, όπως κρίνει ο τεχνικός του Πανιωνίου, Λούκα Παβίτσεβιτς.


Ακόμη πιο ισχυρός ο Πανιώνιος...
leonkalf
Μια πολύ καλή, ελπιδοφόρα μεταγραφή έκανε σήμερα ο Πανιώνιος για την νέα περίοδο.
Έκλεισε τον Κατιάκο του Εσπέρου. Πιστεύω ότι είναι ένας εξελίσσιμος παίκτης που μπορεί να κάνει καριέρα.
Έχει πολύ ταλέντο και αν και πολύ μικρός παίζει άνετα στην Γ' Εθνική πέρσι και φέτος.
rchos
ο πανιωνιος λοιπον ανακοινωσε τον μιλκοβιτς!καλη προσθηκη φαινεται!χρειαζοταν και εκει παιχτης αν σκεφτουμε το ανυπαρκτο του χατζη!βεβαια ασσος δεν ειναι οποτε το προβλημα παραμαινει!επισης τους οπαδους του πανιωνιου δεν ξερω ποσο τους αρεσει που δεν αποκτηθηκε ο διαμαντοπουλος αλλα αυτος!παντως ειναι καλη μεταγραφη γιατι παιζει με λιγους παιχτες ως τωρα ο παβισεβιτς και ετσι μεγαλωνουν οι επιλογες!
ακουγεται οτι προσπαθει να κλεισει και αλλον παιχτη.που μπορει λεει να προκαλεσει και αισθηση!τωρα ποιον αναμενουμε!
thrylos7
Αυτόν λες(betsmart.gr);

QUOTE
Εξαιρετικο κλιμα επικρατει στον Πανιώνιο μετα την μεγάλη νικη με την ΑΕΚ αλλα κυριως την εμφάνιση της ομάδας της Νεας Σμύρνης.Αυτο που απασχολει πλεον τον Λουκα Παβισεβιτς ειναι το παιχνίδι με την Ουράλ την Τριτη στο Ελληνικο που η ομάδα του Πανιωνιου θέλει την νίκη για να σφραγίσει ουσιαστικά την πρόκριση στο Eurocup.Ο σέρβος τεχνικός στο μεταξυ περιμενει τον κοινοτικό πλει μέικερ με νεο ονομα που πεφτει στο τραπεζι να ειναι αυτο του τουρκου Αρσλάν της Ολιμπια Λουμπλιάνας στην οποια εχει οικονομικά προβληματα και ετσι ο Πανιώνιος παει για το μεγάλο κολπο.Τελος ικανοποιηση επικρατει και για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Στρατου Περπέρογλου που ειναι μια από τις μεγάλες επενδύσεις του συλλόγου,ενώ οσον αφορά τον Νίκο Οικονόμου ο Παβίσεβιτς προτιμά να κανει μια μινι προετοιμασια με την υπολοιπη ομάδα αλλα και μονος ο ελληνας παίκτης μεχρι τον Δεκεμβριο και στην συνεχεια με το νεο ετος να μπει κανονικά σε δραση...


Μακάρι να τον πάρει! Θα γίνει ακόμα καλύτερος...

Αλλά... φαίνεται ότι έχει πέσει σε σχέση με πέρυσι.. Τότε ακουγόταν ο Ρανίκο (ο βασικός δηλαδή) και τώρα ο αναπληρωματικός... tongue.gif biggrin.gif
rchos
καλα αν φερει αυτον τον παιχτη θα ειναι μεγαλη υποθεση και μεγαλη μαγκια ταυτοχρονα!παντως ο λιανος το κυνηγαει απο οσο ξερω το μπαμ απο το καλοκαιρι αλλα ακομη δεν του εχει κατσει!μακαρι να του κατσει εδω!
trefoil 13
QUOTE(Arkadios @ Dec 26 2006, 11:25 PM) *
http://www.sportime.gr
Αν κανει τετοια μεταγγραφη ο Πανιωνιος, τυφλα να χουν ο ΠΑΟ κ ο ΟΣΦΠ...

Το βρίσκω λίγο αδύνατο να παρατήσει το παιδί το κολέγιο, τώρα που αρχίζει σιγά σιγά να πρωταγωνιστεί και να τραβάει τα βλέματα ώστε να έρθει στην Ελλάδα...
Pierce
και μετα ξυπνησαν! απο τη στιγμη που σηκωθηκε το παιδι και εφυγε να παει στην αμερικη , και εκτος το οτι παιζει μπασκετ σπουδαζει και κατι, δεν βρισκω κανεναν λογο να γυρισει πισω. ουτε για παο-οσφπ . ποσο μαλλον για τον πανιωνιο...επισης υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο πολλες ομαδες του ΝΒΑ καθως εχει αρκετους σκαουτερ σε καθε αγωνα του.
Aristofanis
Μεγάλη μεταγραφή για τον Πανιώνιο!!! Απέκτησε τον Εντέρ Αρσλάν από την Tau και πια γίνετε το μεγάλο φαβορί για την 4η θέση στην κανονική περίοδο. Το συμβόλαιο είναι για 2 μήνες με 60.000 ευρώ.
dizzy_fingers
Βρε άντε παράτα μας..δεν είναι ακόμα πρωταπριλιά... tongue.gif









blink.gif blink.gif blink.gif
Αλήθεια λες
Εδώ λέει ότι είναι κοντά στην απόκτησή του...ας ελπίσουμε να έχεις εσύ δίκιο.
enypnio
kale alitheia einai to pe kai o tolis kotzias erhete simera na ypograpsei
Igor
ΜΠΑΜ. Το εκανε το μπαμ ο Πανιωνιος. Μακαρι να μεινει και του χρονου ωστε να ανεβει με σταθερα βηματα ο Πανιωνιος και μετα οι αλλες ομαδες...
rchos
ωραιος ο λιανος!το κυνηγαγε πολυ καιρο και επιτελους του καθισε!
θελω να ακουσω τωρα τους καθε λογης πανιωναρες που του τα χωνουν οπου σταθουν!
ο ιστορικος ανεβαινει κι'αλλο!
sihainas
41.gif 41.gif Μπράβο στον Πανιώνιο για την μεγάλη μεταγραφή... ελπίζω να μην σταματήσουν εδώ όμως και να συνεχίσουν έτσι... 41.gif 41.gif
thrylos7
Το δίδυμο Παβίσεβιτς - Αρσλάν στον Πανιώνιο (ενώ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στην Ταού).

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις με την Ταού.. 60.000 ευρώ για δύο μήνες θα πάρει από τον Πανιώνιο.
Anaz
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τον κλεισανε και για του χρονου..
rchos
ε δεν νομιζω να υπεγραφε τετοιο συμβολαιο ο ιδιος ο παιχτης.στο μυαλο του το καλοκαιρι μπορει να βρει πολυ μεγαλυτερη ομαδα να παιξει!
Grissino
QUOTE
θελω να ακουσω τωρα τους καθε λογης πανιωναρες που του τα χωνουν οπου σταθουν!


με μια δίμηνη μεταγραφή δεν αλλάζει η κάκιστη εικόνα της ΚΑΕ...
rchos
συμφωνω.γενικα ειναι πολυ σωστη διαπυστωωση αυτη!μονο που δεν εχει εφαρμογη στην περιπτωση μας γτ δεν ειναι κακιστη η εικονα της καε πανιωνιος του λιανου!
sarounas
QUOTE(Grissino @ Mar 28 2007, 07:49 AM) *
με μια δίμηνη μεταγραφή δεν αλλάζει η κάκιστη εικόνα της ΚΑΕ...

φίλε Grissino δεν καταλαβαίνω τι σε κάνει να μιλάς για κάκιστη εικόνα του Πανιωνίου..
διότι και φέτος ο Πανιώνιος δείχνει νοικοκυρεμένο σωματείο στο μπάσκετ
θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Igor
Aν ο Πανιωνιος παει Ευρωλιγκα λεμε τωρα θα τρεχει και δεν θα φτανει. Δεν μπορει οι ομαδες να ενισχυονται αναλογα με τη ποια Ευρωπαικη Διοργανωση θα παιξουν. Πρεπει να βελτιωνονται ετσι και αλλιως.
drakonikolis
QUOTE(thrylos7 @ Mar 27 2007, 07:26 PM) *
Το δίδυμο Παβίσεβιτς - Αρσλάν στον Πανιώνιο (ενώ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στην Ταού).

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις με την Ταού.. 60.000 ευρώ για δύο μήνες θα πάρει από τον Πανιώνιο.

Δεν υπήρξε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με την Ταού αλλά ο Μπόζα δεν τον ήθέλε στην ομάδα και γι'αυτό έφυγε ο Τούρκος που στον Πανιώνιο θα κάνει τη διαφορά !!!!!! icon_drunk.gif
thrylos7
Ακριβώς το αντίθετο είπε ο Μπόζα... αυτό που λες πάντως μου φαίνεται πιο λογικό.

Με πλέι μέικερ ο Πανιώνιος θα πετάξει!
drakonikolis
Εγώ έτσι διάβασα,πάντως τι πραγματικά ισχύει αυτοί το ξέρουν.Πάντως σιγ΄μην είχε πρόβλημα η Ταού να καλύψει το συμβόλαιο του Αρσλάν. wink.gif
Aristofanis
QUOTE(Igor @ Mar 30 2007, 12:51 PM) *
Aν ο Πανιωνιος παει Ευρωλιγκα λεμε τωρα θα τρεχει και δεν θα φτανει. Δεν μπορει οι ομαδες να ενισχυονται αναλογα με τη ποια Ευρωπαικη Διοργανωση θα παιξουν. Πρεπει να βελτιωνονται ετσι και αλλιως.


Που να πάει Ευρωλιγκά άμα μαζεύονται 200-300 άτομα σε αγώνες της Α1. Μόνο με ΟΣΦΠ & Άρη είχε κάποιο κόσμο φέτος ο Πανιώνιος.

Άμα καταφέρει να κρατήσει τους 2 Αμερικάνους, τον Αρσλαν και τον Περπέρογλου και πάρει 2 παικταράδες ακόμη του χρόνου δεν θα παίζεται πάντως.
Anaz
QUOTE
Άμα καταφέρει να κρατήσει τους 2 Αμερικάνους, τον Αρσλαν και τον Περπέρογλου και πάρει 2 παικταράδες ακόμη του χρόνου δεν θα παίζεται πάντως.
Σωστο. Kαθε χρονο όμως στον Πανιωνιο με τα ΑΝ μενουμε..Και το καλοκαιρι φευγουν ολοι κ φτου κ απ'την αρχη.. 68.gif
QUOTE
Που να πάει Ευρωλιγκά άμα μαζεύονται 200-300 άτομα σε αγώνες της Α1. Μόνο με ΟΣΦΠ & Άρη είχε κάποιο κόσμο φέτος ο Πανιώνιος.
Αν παιζει Ευρωλίγκα 4000 μπορει να τις εχει. Ο Πανιωνιος δεν ειναι..Μαρουσι!
hagi
Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω πως γίνεται άλλα πολλά χρόνια ο Πανιώνιος παίρνει πολύ καλούς ξένους παίχτες..Έχει κρατήσει τον ίδιο scouter τόσα χρόνια;; biggrin.gif Του βγάζω το καπέλο στις μεταγραφές..

Και συμφωνώ ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να παίξει Ευρωλίγκα γιατί και ομάδα έχει και γήπεδο..Κόσμο εντάξει μπορεί να μην γεμίζει το γήπεδο αλλά σίγουρα έχει αρκετό και αν παίξει Ευρωλίγκα θα πηγαίνει περισσότερος..

Φυσικά να γίνει η τέταρτη ομάδα στην Ευρωλίγκα γιατί δεν θέλουμε να παραχωρήσουμε την θέση μας.. tongue.gif tongue.gif
Air Kef
Ετσι ρε Χακι!!!!!

Καποιες ομαδες παντα εβρισκαν-βρισκουν καλους Αμερικοανους.Θυμηθητε Ηρακλή-Ηρακλειο.


Συμφωνω με τον Αναζ και πιθανοτατα με την γενική αποψη οτι ο Πανιωνιος καθε χρονο μενει στο "αν".

Και η ομαδα με Ουάτσον-Οικονομου-Διαμαντοπουλο-Σιγαλα-Περπε-Κουλ-Σουλη πήγε τον ΠΑΟ μεχρι το 2-2 στα ημιτελικα αλλα μετα διαλυθηκε..

Οπως και την προηγουμενη σεζον με Νταγλας-Ουάτσον.
Aristofanis
QUOTE(www.basketblog.gr)
Ποτέ μια κίνηση δεν είναι… μονοδιάστατη. Πάντα, μέσα από αυτήν μπορεί κανείς να ανακαλύψει άλλες παραμέτρους, άλλα δεδομένα.
Η είδηση είναι πως ο Γιάννης Γεωργαλής άφησε την Κυψέλη για να ντυθεί στα "κυανέρυθρα" και να ενταχθεί στο δυναμικό του Πανιωνίου. Μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Γεωργαλής αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση για κάθε προπονητή, ειδικά με την έφεση που έχει στο αμυντικό κομμάτι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είναι ακίνδυνος επιθετικά.
Δεν είναι, όμως, το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο της ιστορίας, αφού ο ερχομός του Γεωργαλή στον Πανιώνιο μπορεί να σημαίνει το… αντίο του Στράτου Περπέρογλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χωρούν και οι δύο στην ίδια ομάδα…
Το γεγονός ότι το όνομα του Περπέρογλου έχει μπει στη λίστα ομάδων που αγωνίζονται (χωρίς να περιμένουν το αποτέλεσμα της σειράς των "μικρών" τελικών) στην Ευρωλίγκα, έκανε πιο επιτακτική την ανάγκη να αποκτήσει ο Πανιώνιος τον Γεωργαλή. Οι δυο τους αγωνίζονται στην ίδια θέση (αν και όλα αυτά είναι σχηματικά), το παιχνίδι τους έχει κάποιες ομοιότητες (κυρίως σε ό,τι αφορά στην ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ), οπότε θα μπορούσε ο ένας να θεωρηθεί διάδοχος του άλλου.
Αυτό, βέβαια, θα πρέπει να φανεί στην πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πανελλήνιος χάνει μια εξαιρετική μονάδα, έναν παίκτη που περίμενε αρκετά, αλλά που απ' ότι φαίνεται δεν ήταν τυχερό του να παίξει πολύ στην Κυψέλη…
rchos
η χρονια τελειωσε!απολυτα επιτυχημενη.τεταρτη θεση και ουλεμπ καπ του χρονου!
ακουγονται πολυ καλα πραγματα για του χρονου!ελπιζω να βγουν αληθινα.αν βγουν η ομαδα θα ειναι πολυ δυνατη του χρονου ακομη και αν καποιοι απο τους παιχτες της φετινης ομαδας φυγουν!
Anaz
Βασικα πλεον Αρσλαν,Γουινστον το θεωρω δυσκολο να μεινουν αφου δεν βγηκε Ευρωλιγκα.
Για τον Περπερογλου το μελλον ειναι αβεβαιο..Θα'ναι πληγμα αν φυγει καθως εξελισσεται στο νεο ειδωλο της Πλατειας..
Ηδη παντως αποκτηθηκε ο Γεωργαλης και ακουγεται εντονα κι ο Καλαμποκης οποτε με αυτους τους δυο καλυπτεται η θεση του "2" κ μπορει να αποκτηθει Αμερικανος πλευμεκερ (στους Αμερικανους εχει ιστορια ο Πανιωνιος δεν τον φοβάμαι).
Ο Χατσον λογικα μενει, ενω θα ηθελα να μεινει κι ο Ντραγοιλοβιτς αν κ διαβαζω οτι ζητησε ανανεωση με περισσοτερες αποδοχες που δεν ξερω αν προτιθεται να δωσει ο Πανιωνιος.
Ο Χατζης 2ετες είχε υπογράψει..? 40.gif
Grissino
QUOTE
Για τον Περπερογλου το μελλον ειναι αβεβαιο..Θα'ναι πληγμα αν φυγει καθως εξελισσεται στο νεο ειδωλο της Πλατειας..


σιγά θα πέσει κανας κεραυνός να μας κάψει! Πάρα πολύ άνευρος παίκτης για να γίνει μεγάλος, ας πάρει την μεταγραφή που τόσο θέλει...
man10
QUOTE(Grissino @ Jun 20 2007, 07:43 AM) *
σιγά θα πέσει κανας κεραυνός να μας κάψει! Πάρα πολύ άνευρος παίκτης για να γίνει μεγάλος, ας πάρει την μεταγραφή που τόσο θέλει...

Εμενα η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλος θα γινει ακομη καλυτερος αλλα δεν εχει το στυλ της σημαιας μιας ομαδας,δηλαδη δεν μου κανει για να μπορει να γινει η σημαια του Πανιωνιου. Καυκης? Θα μεινει?
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Grissino @ Jun 20 2007, 10:43 AM) *
σιγά θα πέσει κανας κεραυνός να μας κάψει! Πάρα πολύ άνευρος παίκτης για να γίνει μεγάλος, ας πάρει την μεταγραφή που τόσο θέλει...

Οντως ειναι ανευρος και αυτο φανηκε χτες στο Παλε που ηταν εξω απο τα νερα του και δε γυαλιζε το ματι του.
Για αυτο ακριβως πρεπει να μεινει στον Πανιωνιο,για να μαζεψει εμπειριες αλλιως αν παρει μεταγραφη τον βλεπω να κινειται μεταξυ παγκου και εξεδρας σε οποια ομαδα και αν παει.
Igor
Χατσον θα μεινει ??

Ο Περπερογλου εχει ταλεντο απλα πρεπει να παιζει βασικος αρα καλυτερα να μεινει στο Πανιωνιο.

Αρσλαν μαλλον φευγει και Ουινστον αν βρει ομαδα Ευρωλιγκας θα παει..
Grissino
QUOTE
Ο Περπερογλου εχει ταλεντο απλα πρεπει να παιζει βασικος αρα καλυτερα να μεινει στο Πανιωνιο.


QUOTE
Για αυτο ακριβως πρεπει να μεινει στον Πανιωνιο,για να μαζεψει εμπειριες αλλιως αν παρει μεταγραφη τον βλεπω να κινειται μεταξυ παγκου και εξεδρας σε οποια ομαδα και αν παει.


συγγνώμη που ενοχλώ αλλά θα σας παρακαλούσα να μην συζητάτε για τον Πανιώνιο σαν μαγαζάκι που ετοιμάζει παίκτες για τις πλούσιες ομάδες σας.
geosider
QUOTE(Grissino @ Jun 21 2007, 07:58 AM) *
συγγνώμη που ενοχλώ αλλά θα σας παρακαλούσα να μην συζητάτε για τον Πανιώνιο σαν μαγαζάκι που ετοιμάζει παίκτες για τις πλούσιες ομάδες σας.

ιαν βουγιούκας, γεωργαλής και καλαμπόκης στον πανιώνιο
ο χάτσον δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ρωσία μεριά και μάλλον φεύγει
man10
QUOTE(geosider @ Jun 21 2007, 10:28 AM) *
ιαν βουγιούκας, γεωργαλής και καλαμπόκης στον πανιώνιο
ο χάτσον δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ρωσία μεριά και μάλλον φεύγει

Ξερει κανεις απο ποια ομαδα?
tsitum
QUOTE
ο χάτσον δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ρωσία μεριά και μάλλον φεύγει
Τετοιος παιχταρας που ειναι το θεωρουσα παραξενο που δεν ακουγα τιποτα για ενδιαφερον αλλων ομαδων.
Εχει,κατ εμε,την πιο σιγουρη,κ τεχνικη ταυτοχρονα,κινηση κατω απο το καλαθι στην Α1.
rchos
απο σημερα ο πανιωνιος ψαχνει και προπονητη αφου ο λουκα μας την εκανε και πηγαινει αλμπα!
Anaz
O Πεδουλακης θα'ταν καλη περιπτωση..Ακουστηκε κιολας σημερα το ονομα του..Αναμενομενο..
aionio talento
πολυ καλη περιπτωση οντως ! απλα πιστευω οτι ο πεδουλακης εχει συνδεσει το ονομα του και τις

προπονητικες του επιτυχιες με ''μεσαιες'' ομαδες ( περιστερι - μακεδονικος - πανελληνιος ) και επειδη

προκειται για εναν καλο προπονητη ισως ( χωρις φυσικα να γνωριζω κατι ) να παει για το κατι παραπανω

οποτε σε συνδυασμο με την ''κενη'' θεση στον αρη δεν θα μου κανει εντυπωση αν ανηφορισει προς τα εκει !

μια καλη περιπτωση ισως να ηταν και ο ζουρος ( τα πηγε πολυ καλα φετος στην γαλλια )
tsitum
Ο Ζουρος εχει ανανεωσει ατη Παρι.

Ο Πεδουλακης αν του γινει προταση πιστευω θα ερθει στο Πανιωνιο.Δε νομιζω να περιμενει τον Αρη αλλα ουτε κ ο Αρης τον εχει πρωτη επιλογη.
iliaszervos
Και ο Κατσικάρης δεν θα ηταν καλή περίπτωση εκτος του Πεδουλάκη? Ο Αρης απότι διάβασα παλεύει για τον Γιαννάκη... Ξέρει κανείς πόσα πήρε ο Χάτσον για την προηγούμενη χρονιά? Πιστεύω οτι θα είχε θέση στις περισσότερες top ομάδες της Ευρώπης!
man10
QUOTE(iliaszervos @ Jun 27 2007, 11:14 AM) *
Και ο Κατσικάρης δεν θα ηταν καλή περίπτωση εκτος του Πεδουλάκη? Ο Αρης απότι διάβασα παλεύει για τον Γιαννάκη... Ξέρει κανείς πόσα πήρε ο Χάτσον για την προηγούμενη χρονιά? Πιστεύω οτι θα είχε θέση στις περισσότερες top ομάδες της Ευρώπης!




Ο Κατσικαρης μενει Βαλενθια.
man10
Ο Πανιώνιος έχασε τον Λούκα Παβίσεβιτς, δεν θα έχει στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν τους Αντρέ Χάτσον και Κένεντι Ουίνστον, αλλά στη Νέα Σμύρνη είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση. Γι' αυτό και είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Κέιντρεν Κλαρκ.

Ο Ηλίας Λιανός δεν θέλει μόνο να βρει τον αντικαταστάτη του Παβίσεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι αυτός βρέθηκε και είναι ο προπονητής της Ζελέζνικ, Βλάντα Βουκόισιτς. Παράλληλα, επιθυμεί να κρατήσει τον Πανιώνιο ανταγωνιστικό και γι' αυτό ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή.

Μάλιστα, ο "Κίκι" αναμένεται να πάρει και βουλγαρικό διαβατήριο, κάτι που κάνει ακόμη πιο δελεαστική την περίπτωσή του, αφού δεν θα πιάσει θέση ξένου και θα αφήσει περιθώρια για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Ο Κλαρκ εντυπωσίασε πέρυσι με τη φανέλα του Αιγάλεω και κυρίως έδειξε την επιθετική του δεινότητα, αφού τελείωσε το πρωτάθλημα με 18.8 πόντους μέσο όρο. Παράλληλα μοίραζε σχεδόν 3 ασίστ ανά παιχνίδι και έπαιρνε ισάριθμα ριμπάουντ.


sport24.gr


Toν θελει και η Κλιμαμιο,να δουμε ποιος θα τον πρωτοπαρει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.