Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές Πανιωνίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rondo
QUOTE(rchos7 @ Jun 6 2008, 00:32 ) *
απο που πηγαζει η σιγουρια σου?

Από <<κύκλους της ΚΑΕ>>...
rchos
QUOTE
Από <<κύκλους της ΚΑΕ>>...


στο προηγουμενο αποκλειστικο σου βεβαια επεσες εξω.μαλιστα ησουν και πιο σιγουρος.τωρα αυτο για τους κυκλους της καε ειναι...

δεν ξερω αν θα μεινει η οχι.παντως δεν μπορω και να του ριξω απολυτη ευθυνη για το οτι η ομαδα δεν απεδωσε οσο καλα οσο περσι.το ροστερ εντελει αν και πιο βαθυ ηταν λιγοτερο ποιοτικο απο το περσινο ενω μεγαλο μειονεκτημα φετος ηταν οτι ειχε πολλα μικρα μεσα ο πανιωνιος με πολυ λιγες εμπειριες απ οευρωπαικο μπασκετ.κατι που εξηγει κατα μεγαλο βαθμο τα πολλα σκαμπανεβασματα.γιατι οπως και να το κανουμε ο πανιωνιος οταν επαιζαν καλα τα μικρα του ειχε πολυ καλη κυκλοφορια(ας πουμε στον τελικο).

το πρωτο που πρεπει να κοιταξουν ειναι αφου πρωτα κρατησουν μπαξτερ και ζοροσκι οπωσδηποτε και τον βασικο κορμο απο τους ελληνες(πρεπει να παλεψουν και για σακοτα) να παρουν εναν με δυο ακομη ποιοτικους εληνες παιχτες να κρατησουν ειτε τον κενταλ ειτε τον νιουλει(προτιμω νιουλει) και να παρουν αλλους 3 ποιοτικους ξενους.
υποθετουμε οτι ο ενας ειναι ο τζααμπερ για την θεση του τσαπιν.υπαρχει επισης και ο πατ καλαθης που ειναι ο πανιωνιος τωρα που θα ειναι στην ευρωλιγκα εχει πολλες πιθανοτητες να τον φερει.απο κει και περα αναλογα με τους ελληνες που θα καταφερει να αποκτησει θα εξαρτηθει σ ποιες θεσεις πρεπει να ερθουν οι λοιποι ξενοι.
Rondo
QUOTE(rchos7 @ Jun 6 2008, 02:10 ) *
στο προηγουμενο αποκλειστικο σου βεβαια επεσες εξω.μαλιστα ησουν και πιο σιγουρος.τωρα αυτο για τους κυκλους της καε ειναι...

Πραγματικά μου είναι αδιάφορη η άποψή σου και δεν μιλάω για αποκλειστικά...Ενημερώσου λίγο φίλε
apkat
Αν ξερεις κατι παραπανω βρε Ροντο που να μπορει να ειπωθει ενημερωσε μας και μας..Α και πες και για την τυχη του Γκριρ μιας και εχεις και εκει πηγες.. tongue.gif
rchos
QUOTE
Πραγματικά μου είναι αδιάφορη η άποψή σου και δεν μιλάω για αποκλειστικά...Ενημερώσου λίγο φίλε


να ενημερωθω πανω σε τι?
ακριβως επειδη ολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας και ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ειναι φυσικο οταν πριν λιγο καιρο ενα ατομο εγραφε για μια μεταγραφη που ηταν τεραστιου ενδιαφεροντος κατι και στα σιγουρα και τελικα επεσε εξω μου δινεται το δικαιωμα αυτο το ατομο να μην το εμπιστευομαι σε κατι που γραφει σαν πληροφορια.δεν καταλαβαινω γιατι το παιρνεις προσωπικα.
Rondo
Δεν με νοιάζει ρε παιδιά να σας πείσω...Εγώ ότι μαθαίνω γράφω...Δεν περιμένω να γράψουν οι άλλοι και να τους κράξω...Να ενημερωθείς για το ρεπορτάζ του Πανιωνίου...
rchos
QUOTE
Δεν με νοιάζει ρε παιδιά να σας πείσω...Εγώ ότι μαθαίνω γράφω...Δεν περιμένω να γράψουν οι άλλοι και να τους κράξω...Να ενημερωθείς για το ρεπορτάζ του Πανιωνίου...


περιμενω να υπαρξει λοιπον σοβαρο ρεπορταζ να ενημερωθω.δεν εχουμε ολοι την τυχη σου να εχουμε πηγες παντου για ολους.
επισης δεν σε εκραξε κανεις.χαλαρωσε.φιλικα στο λεω.δεν γραφει κανεις στο φορουμ για να την πει στον αλλον.μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα.
reignman
σε διαφορες εφημεριδες σημερα λεει για επικειμενη "μεταγραφη" γκερσον στον παγκο του πανιωνιου! rolleyes.gif
Aristofanis
Φήμες λένε για Τσιάρα και Πελεκάνο!
Igor
Πελεκανος --------------> Λιμανι
Τσιαρας = καλη λυση. πρεπει να τον αγορασει ο Πανιωνιος
reignman
και ο ταπουτος δεν ειναι κακος wink.gif
Hakeem
είναι δυνατόν να αναφέρεται το ονομα του Σουμποτιτς για τον Πανιώνιο; θέλουν να το διαλύσουν το μαγαζί; Η μήπως οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες από τον καιρό που κατάλαβαν τι ρόλο επαιζε και δεν τον πλησιάζει καμια ειναι χαζές; Δεν εχω για τοσο αδαή τον Λιανό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
reignman
QUOTE
Ετοιμάζει "μπαμ" για τον πάγκο

Μάθε τα πάντα για τα ελαστικά. Μπες στο site της Dunlop και ενημερώσου για τα ελαστικά που ταιριάζουν στο όχημα σου.
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2008 17:07


Η επιθυμία του Ηλία Λιανού είναι να αποκτηθεί ένας προπονητής με εμπειρία από την Ευρωλίγκα, για αυτό και τουλάχιστον σε πρώτη φάση ο Πανιώνιος "χτυπάει" την πόρτα διακεκριμένων προπονητών της Ευρώπης.

Αθλητικά Στοιχήματα
100% Bonus Eγγραφής
Συγκεκριμένα οι "κυανέρυθροι" βολιδοσκοπούν τον Νέβεν Σπάχια που τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Τάου. Βέβαια η εμπειρία του από την Ευρωλίγκα (Μακάμπι, Τάου, Λιέτουβος) εκτοξεύουν το κασέ του στα ύψη.

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει είναι μια διερευνητική συζήτηση με τον εκπρόσωπο του. Ως εναλλακτική λύση προβάλλει εκτός από τον Πίνι Γκέρσον που έχει "ακουστεί" ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ένας προπονητής με εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Σβι Σερφ που μπορεί να οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό του φάιναλ-φορ της Μαδρίτης, αλλά δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την αγαπημένη του "ομάδα του λαού".

Οι Νεοσμυρνιώτες θα συνεχίσουν το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Νέναντ Μάρκοβιτς, αν και μέχρι στιγμής οι... βοηθοί προπονητή που έκλεισαν δείχνουν προς ένα όνομα, αυτό του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Εκτός αν είναι σύμπτωση η παρουσία του Χρήστου Παππά και του Θανάση Παπαχατζή στην "πλατεία" (μένει η τυπική ανακοίνωση και για τους δύο). Είναι ενδιαφέρον πάντως... στοιχείο ότι ο "Πίξι" είχε συνεργαστεί και με τους δύο τόσο στην προηγούμενη θητεία του στον Πανιώνιο, όσο και στον Ολυμπιακό!

Βέβαια η προηγούμενη διαπραγματευτική εμπειρία των "κυανέρυθρων" με τον Σούμποτιτς δεν ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς τότε ο Σλοβένος τεχνικός είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.


blink.gif blink.gif
rchos
QUOTE
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Μέμο Ιωάννου και τον Νέναντ Μάρκοβιτς που θα κρίνει κατά πολύ την παρουσία του Βόσνιου στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός κόουτς που οδήγησε τους "κυανέρυθρους" στην Ευρωλίγκα, αμφισβητήθηκε τόσο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου όσο και των πλέι οφ και το μέλλον του μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Απών από το ραντεβού θα είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό αλλά θα ενημερωθεί από τον κύριο Ιωάννου τηλεφωνικά για την έκβαση της συνάντησης.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα προπονητών που διεκδικούν τη θέση με πρώτο και καλύτερο αυτό του έμπειρου από Ευρωλίγκα Πίνι Γκέρσον.

Στο μεταξύ η καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή καθυστερεί τις μεταγραφές αλλά και τις ανανεώσεις των συμβολαίων με τους παίκτες.

Ήδη έχει συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ίμπραΐμ Τζάαμπερ, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου μετά το τέλος των ιταλικών πλέι οφ.

Ακόμα ένα θέμα που "καίει" είναι αυτό του Ιβάν Ζορόσκι, με τις δύο πλευρές να έχουν εκφράσει καλή διάθεση για ανανέωση αλλά ουσιαστικά ακόμα να μην έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις.

Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για παραμονή ή όχι του Μάρκοβιτς, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

πηγη sport24.gr

οποτε αυριο τα σπουδαια για τον μαρκοβιτς.ολα ρευστα απο οτι φαινεται αν και απο τα σημερινα ρεπορταζ βγαινει οτι μαλλον οι προσπαθειες για καποιον προπονητη ονομα(δεν εννοω τον σουποντιτς) απετυχαν και πλεον ο μαρκοβιτς εχει πολλες πιθανοτητες να μεινει.

επισης πρεπει αμεσα νομιζω να ανανεωθει το συμβολαιο του ζοροσκι και να κινηθουν για καλους ελληνες παιχτες.
στον πανιωνιο καθε χρονο εχουμε τα ιδια.στην αρχη υπαρχει μεγαλη καθυστερηση στο να κλεισουν τα θεματα.μονο του τζαμπερ εκλεισε μαλλον θετικα νωρις.βεβαια ειναι πολυ καλη κινηση αυτη.
panionara
Αν ο Λιανός δεν αλλάξει μυαλά και εμπιστευτεί πάλι τον Ιωάννου τότε θα είναι άξιος της μοίρας του και αυτη η ομάδα δεν θα έχει κανένα μέλλον .
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας κουβαλάνε τα παλτά με φουσκωμένες τιμές ελεω Μέμου και ο Λιανός να πληρώνει αδρά. Αυτο στην ομάδα πρέπει να αλλάξει. Γιατι δεν μπορουμε να στηριζόμαστε μόνο στην ανυπαρξία των άλλων ομάδων αλλα επιτέλους να φτιάξουμε μια πολυ καλή ομάδα όπως είχαμε παλαιότερα που με ελάχιστο μπάτζετ είχαμε ομαδάρα.
Για τον Τζάμπερ που λένε γιατι εγω δεν θεωρώ απίθανο να πληρώσει η Ρόμα στον Λιανό τα 300.000 που είναι η ρήτρα και να κρατήσει αυτον τον εξαιρετικό παίχτη που μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου? Και αν δεν το κάνει η Ρόμα μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε άλλη ομάδα..
rchos
QUOTE
Για τον Τζάμπερ που λένε γιατι εγω δεν θεωρώ απίθανο να πληρώσει η Ρόμα στον Λιανό τα 300.000 που είναι η ρήτρα και να κρατήσει αυτον τον εξαιρετικό παίχτη που μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου? Και αν δεν το κάνει η Ρόμα μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε άλλη ομάδα..


εχεις δικιο εδω.δεν καταλαβαινω κι εγω απο πουπηγαζει η τοσο μεγαλη σιγουρια!
rchos
απο οτι φαινεται μεχρι την πεμπτη θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα του προπονητη.αντε να δουμε τι θα γινει γιατι πολυ καθυστερουν παλι φετος με αυτο το θεμα.παντως ολα δειχνουν να ειναι ρευστα.εμενα μου φαινεται οτι προσπαθουν να κλεισουν καποιον αλλα δεν τους πολυβγαινει οποτε καθυστερουν οσο μπορουν την κατασταση με μαρκοβιτς ωστε να τον κρατησουν αν δεν τους βγει ο αλλος.

απο κει και περα υποτιθεται οτι μετα τα ιταλικα πλευ οφ θα μαθαιναμε τι εγινε με τζαμπερ.τα ιταλικα πλευ οφ τελειωσαν και ο τζαμπερ ακομη δεν ανακοινωθηκε.οπως επισης ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει τι θα γινει με τις ανανεωσεις.η ομαδα μαλλον δειχνει διαθεση να κρατησει ζοροσκι, μπαξτερ και κενταλ απο τους ξενους.τα αργουν πολυ ομως και θα μας βρει κανα κακο παλι.
ελπιζω να τρεξουν να παρουν καποιον απο την τριαδα της αεκ που αποδεσμευτηκε σημερα.
rchos
συμφωνα με τα τελευταια νεα απο λιθουανια(Lrytas.lt ) ο πανιωνιος ειναι πολυ κοντα στον Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς για την θεση του προπονητη.πρωην τεχνικος της λιετουβος ριτας.

Υ.Γ. η lietuvos ritas εκτος απο ομαδα ειναι και μεγαλη λιθουανικη εφημεριδα.νομιζω δεν σχετιζονται μεταξυ τους.
rchos
οπως δειχνουν τα πραγματα ο νεος προπονητης εκλεισε και ειναι ο τριφουνοβιτς ενω φερνει μαζι του και τον ντουσαν κετσμαν ο οποιος προερχετε απο μια πολυ καλη χρονια στην παρτιζαν.
reignman
ο κετσμαν ειναι αυτος που ειχε παιξει ενα φεγγαρι στον μακεδονικο? blink.gif
rchos
QUOTE
ο κετσμαν ειναι αυτος που ειχε παιξει ενα φεγγαρι στον μακεδονικο?


ναι αυτος ειναι.τοτε ειχε κατσει στον μακεδονικο μεχρι τον δεκεμβριο.αμεσως μετα τον μακεδονικο μεχρι το τελος της χρονιας επαιξε στην εφες.
Igor
Αυτος που αν και 1.95, πηρε 14 ριμπαουντ κοντρα στον Παναθηναικο ?

Καλος παιχτης !! Τον θυμαμαι στα μεταξυ μας ματς/..
panionara
Ακούγεται πως ο Λιανός είναι ανάμεσα σε Τριφούνοβιτς και Πεδουλάκη. Κατα πάσα πιθανότητα θα κλείσει μέχρι το Σαββατο ή το αργότερο την άλλη εβδομάδα.
Ψηφίζω Πεδουλάκη δαγκώτο όπως έχω γράψει και παλαιότερα γιατι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει αποδείξη πως μπορεί να φτιάξει μια ομάδα και να επιλέξει τους κατάλληλους. Επίσης κανένα λαμόγιο τύπου Μέμου και κανένας μανατζαρέος δεν θα μπορεί να τον επηρεάσει στις αποφάσεις του και θα έχει τον πρώτο λόγο.
Είμαι σίγουρος πως αν είχε έρθει νωρίτερα θα επέλεγε τον Μιλισάβλιεβιτς που έκλεισε στη Λιέτουβος για 280.000. Ένα δίδυμο με Μιλισάβλιεβιτς-Τζάμπερ ( Ζοροσκι-Καλαμπόκη αναπληρωματικούς) και με το περιθώριο για απόκτηση ακόμα δυο ξένων παικτών θα φάνταζε το ιδανικό, αλλα που να το σκεφτούν..εδω ήθελαν να κρατήσουν τον Μάρκοβιτς...
reignman
λενε οτι ο πανιωνιος συμφωνησε με τριφουνοβιτς !
panionara
Συμφώνησε ο Τριφούνοβιτς

Ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς είναι ο διάδοχος του Νέναντ Μάρκοβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου και ο άνθρωπος που θα επιχειρήσει να ανεβάσει επίπεδο τους "κυανέρυθρους". Ο Σέρβος είπε το "ναι" στην πρόταση του Ηλία Λιανού και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του και να πιάσει δουλειά...

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ήθελε την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ομάδας του και έναν προπονητή που να έχει εμπειρία από συνθήκες Ευρωλίγκα. Ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς ήταν αυτή η λύση, καθώς ο Σέρβος τεχνικός κάθισε φέτος στον πάγκο της Λιέτουβος Ρίτας και την οδήγησε στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "κυανέρυθροι" του έστειλαν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και αυτός αναμένεται να το εξετάσει και να το επιστρέψει πίσω υπογεγραμμένο, αφού πρώτα είχε βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό (κάπου στα 180.000 ευρώ)!

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...
the hoop
QUOTE(rchos @ Jun 16 2008, 19:01 ) *
συμφωνα με τα τελευταια νεα απο λιθουανια(Lrytas.lt ) ο πανιωνιος ειναι πολυ κοντα στον Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς για την θεση του προπονητη.πρωην τεχνικος της λιετουβος ριτας.

Υ.Γ. η lietuvos ritas εκτος απο ομαδα ειναι και μεγαλη λιθουανικη εφημεριδα.νομιζω δεν σχετιζονται μεταξυ τους.


η λιετουβος ριτας (ομαδα) ανηκει στην λιετουβος ριτας (εφημεριδα)

καλος προπονητης ο τριφουνοβιτς, παιζει γρηγορο μπασκετ αλλα το στυλ του ειναι δυσκαμπτο σε αλλαγες του ρυθμου.. μπορει να χασει διαφορα 15+ αλλα μπορει και να κερδισει με 15+ με την ιδια ευκολια

το συμβολαιο του τζααμπερ που υπεγραφη τον φεβρουαριο εχει κατατεθει? αν δεν εχει κατατεθει στον εσακε δεν εχει ισχυ..
the hoop
ο τσιαρας εχει πολλες προτασεις και θα παει οπου του δωσουν το καλυτερο πακετο εγγυημενου χρονου συμμετοχης + οικονομικου..

του εχει μεινει κομπλεξ απο την αεκ που σκουπιζε τον παγκο..


υγ. τωρα κανει την στρατιωτικη θητεια του οποτε μαλλον ελλαδα θα μεινει αυτη την χρονια
panionara
Για τον Τζαμπερ έχει ακουστεί πως θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου επίσημα, εκτός αν δώσει κάποια ομάδα την ρήτρα των 350.000 ευρω στον Πανιώνιο και τον αποκτήσει.
Προσωπικά ο Τσιάρας δεν μου γεμίζει το μάτι, μόνο για αναπληρωμάτικος, αλλα δεν είναι ο παίχτης που μπορείς να στηριχθείς.
rchos
στην σπορντευ σημερα διαβασα οτι ο ζοροσκι παει για ελληνικο συμβολαιο.ξερει κανεις απο που και ως που συμβαινει αυτο?
panionara
Ναι είναι δυο-τρεις μέρες που λένε πως πάει για ελληνικό διαβατήριο. Μάλλον του αρέσει πολύ η Ελλάδα και θέλει να γίνει έλληνας, γιατι ούτως η άλλως μπορεί να αγωνιστεί σαν κοινοτικός.
rchos
απο που και ως που ομως εχει δικαιωμα να παρει ελληνικο διαβατηριο?καλα αν υπαρχει τετοια περιπτωση πρεπει αμεσα να τον κλεισει ο πανιωνιος.ελληνα που μπορει να βοηθησει τοσο πολυ δεν βρισκεις ευκολα.
reignman
Ζοροειδης , Ζοροπουλος , Ζορακης tongue.gif

αλλα απο που και ως που? αναφερθηκε καμια πληροφορια για αυτο?
panionara
Παιδιά εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα απο αυτή την ιστορία..είτε γίνει έλληνας, είτε δεν γίνει το ίδιο είναι για μας γιατι δεν πιάνει θέση ξένου και αγωνίζεται ως κοινοτικός.
Τώρα το πως θα γίνει ρωτήστε Σούμποτιτς, Πετσάρσκι, Πρελιεβιτς, Κουουσμα, Σοκ,Τομιτς,Νακιτς και δεκαδες αλλους να σας απαντήσουν πως σε μια νύχτα έγιναν έλληνες και ενώ κανονικά τότε έπρεπε να μην είχαν γίνει και να αγωνίζονταν ως ξένοι.

*Εξετάζεται ο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς ο οποίος έπαιξε στη Τζιρόνα.
3αρι νομίζω παίζει...
rchos
QUOTE
Παιδιά εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα απο αυτή την ιστορία..είτε γίνει έλληνας, είτε δεν γίνει το ίδιο είναι για μας γιατι δεν πιάνει θέση ξένου και αγωνίζεται ως κοινοτικός.

μα και ο αριθμος των κοινοτικων ειναι περιορισμενος.ελληνας που να μπορει να βοηθησει οσο ο ζοροσκι δεν υπαρχει αρα αν μεινει σαν ελληνας αδειαζει μια θεση κοινοτικου για να ενισχιθει ακομη περισσοτερο η ομαδα.

QUOTE
Τώρα το πως θα γίνει ρωτήστε Σούμποτιτς, Πετσάρσκι, Πρελιεβιτς, Κουουσμα, Σοκ,Τομιτς,Νακιτς και δεκαδες αλλους να σας απαντήσουν πως σε μια νύχτα έγιναν έλληνες και ενώ κανονικά τότε έπρεπε να μην είχαν γίνει και να αγωνίζονταν ως ξένοι.


αυτα γινονταν καποτε πολυ ευκολα.αν ηταν ευκολα και τωρα ο μασευ ελληνας θα γινοταν και ο βατιστ θα ειχε ηδη γινει και το ιδιο και ο μουμου.ειμαστε σε αλλη φαση πλεον που τετοιες πρακτικες δεν ειναι συνηθισμενες.

ασε που ο σουποτιτς ηταν και κοκκινιοτης! tongue.gif
panionara
QUOTE(rchos @ Jun 22 2008, 12:26 ) *
μα και ο αριθμος των κοινοτικων ειναι περιορισμενος.ελληνας που να μπορει να βοηθησει οσο ο ζοροσκι δεν υπαρχει αρα αν μεινει σαν ελληνας αδειαζει μια θεση κοινοτικου για να ενισχιθει ακομη περισσοτερο η ομαδα.
αυτα γινονταν καποτε πολυ ευκολα.αν ηταν ευκολα και τωρα ο μασευ ελληνας θα γινοταν και ο βατιστ θα ειχε ηδη γινει και το ιδιο και ο μουμου.ειμαστε σε αλλη φαση πλεον που τετοιες πρακτικες δεν ειναι συνηθισμενες.

ασε που ο σουποτιτς ηταν και κοκκινιοτης! tongue.gif


Καλα λες πως ο αριθμος των κοινοτικών είναι περιορισμένος αλλα αυτο που λες έχει βάση μόνο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έχουν τεράστια μπατζετ και μπορούν να προσελκύσουν κοινοτικούς μεγάλης αξίας και όχι στον Πανιώνιο που θα προσπαθήσει να πάρει 2 καλούς ξένους πρώτα απο όλα και μετα θα προσπαθήσει να πάρει κανα καλο κοινοτικό, άντε δυο το πολύ, οι υπόλοιποι δυο θα είναι για να γεμίζουν την 12αδα ,όπως φέτος π.χ. Καβαλιάουσκας. Μάλιστα μπορεί να μην αποκτηθεί και τέταρτος και να εμπιστευτούν καποιον έλληνα, κάτι που το ευχομαι...
Για αυτο το αν θα πάρει ο Ζοροσκι ελληνικο διαβατήριο θα είναι προς όφελος του.

Και ο Μασευ θα γινόταν και ο Μπατιστ θα γινόταν και ο Μουμου το ίδιο, αν δεν υπήρχε η μόδα Σκοπίων-Βουλγαρίας. Αυτο το τρικ έλυσε τα χέρια του Βασιλακόπουλου!
rchos
σιγουρα ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος θα επωφελουνται πολυ περισσοτερο σε τετοια περιπτωση αλλα και οι υπολοιπες ομαδες.μονο και μονο οτι για εναν βοηθητικο παιχτη οπως λες θα μπορεις να εχεις επιλογη απο μια μεγαλυτερη γκαμα παιχτων ειναι σημαντικο.φυσικα σε περιπτωση ελληνοποιησης του πιθανοτατα θα ανεβει και το συμβολαιο του οποτε οντως πανω απο ολα ευνοειται ο ιδιος.


οσο για το αλλο που λες δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.για ρωτα τωρα στον ολυμπιακο ποσο θα ηθελαν να γινει ελληνας ενας εκ των ξενων τους να δουμε τι θα σου απαντησουν.λες να μην θελουν τον μουμου να μεινει στην ομαδα?το ειπες και μονο σου και συμφωνησα κι εγω.στον ολυμπιακο μεχρι να ερθει ο παπαλουκας ελειπε ενας ελληνας στο ροστερ παντα.αν ηταν τοσο ευκολο οσο λες θα εκαναν καποιων ελληνα για να καλυψουν το κενο αυτο?οπως αλλωστε εκαναν και παλιοτερα.
panionara
*Τζαμπερ Δεν λέω 99%, αλλα 100% θα συνεχίσει στη Ρόμα καθώς θα πληρώσει το buy-out και θα τον αποκτήσει με συνοπτικές διαδικασίες. Κρίμα Λιανέεε και πιο κρίμα που ενω τα ήξερες αυτά, δεν πήρες τον Μιλισάβλιεβιτς.

*Τσιάρας μάλλον θα υπογράψει.

*Μπάξτερ θέλει να μείνει διακαώς και θα παραμείνει.

*Καλαμπόκης θα συζητήσει πρώτα με τον προπονητή για τον ρόλο του στην ομάδα και μετά με την διοίκηση. Υπάρχει θετικό κλίμα και απο τις δυο μεριές για ανανέωση, αλλα πολλα θα εξαρτηθούν απο τις απαιτήσεις του παίχτη.

*Ζορόσκι θα αποφασίσει ο προπονητής. Και μεγάλο ρόλο θα παίξει αν θα πάρει ελληνικό διαβατήριο. Είναι δυνατόν να μην κάνει αυτός ο παίχτης και να μην χωράει?
VARDINOLATSIS
Μάλλον Σάκοτα μένει άλλη μία χρονιά στον Πανιώνιο.Αν φύγει ο Γούντς από τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλή λύση για τριάρι , όπως και το να γυρίσει ο Κεν smile.gif
rchos
το να μεινει ο σακοτα ειναι καλο.ο γουντς δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καθως το συμβολαιο του ειναι πολυ μεγαλο για τον πανιωνιο.ο γουινστον θα μπορουσε να ηταν μια καλη περιπτωση αν και καλο θα ηταν να μην συνεχιστει αυτη η ιστορια με τους δανεισμους!
the hoop
QUOTE(rchos @ Jun 21 2008, 15:45 ) *
απο που και ως που ομως εχει δικαιωμα να παρει ελληνικο διαβατηριο?καλα αν υπαρχει τετοια περιπτωση πρεπει αμεσα να τον κλεισει ο πανιωνιος.ελληνα που μπορει να βοηθησει τοσο πολυ δεν βρισκεις ευκολα.


παντρευτηκε ελληνιδα αν δεν απατωμαι.. η παντρευεται συντομα ενα απο τα 2

κι επισης αν δεν απατωμαι δεν εχει συμβολαιο αυτη τη στιγμη με τον πανιωνιο κι αν συμβαινει αυτο τον θελει η ολη η ελλαδα τροπος του λεγειν

ο γουντς ειναι πολυ ακριβος εκτος κι αν δωσει ο πανιωνιος 650.000 ευρω που ηταν το κασε του φετος
kvgs
Παιδες να ρωτησω κατι.
Εχει καθολου λεφτα η διοικηση να χτυπησει δοκιμασμενους παιχτες, οπως αυτους που αφηνουν παο - ολυμπιακος?

Ενδεικτικα αναφερω:

παο: τομασεβιτς, μπετσιροβιτς, πρκατσιν, ζιζιτς

oλυμπιακος: καυκης, μαυροκεφαλιδης, τσακαλιδης, παπαμακαριος

Ασχημα θα ηταν να τσιμπησει ο Πανιωνιος 3-4 παιχτες απο αυτους?
Ο Πανιωνιος θα ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτους απο τις ομαδες τις Αθηνας.
panionara
QUOTE(kvgs @ Jul 2 2008, 08:54 ) *
Παιδες να ρωτησω κατι.
Εχει καθολου λεφτα η διοικηση να χτυπησει δοκιμασμενους παιχτες, οπως αυτους που αφηνουν παο - ολυμπιακος?

Ενδεικτικα αναφερω:

παο: τομασεβιτς, μπετσιροβιτς, πρκατσιν, ζιζιτς

oλυμπιακος: καυκης, μαυροκεφαλιδης, τσακαλιδης, παπαμακαριος

Ασχημα θα ηταν να τσιμπησει ο Πανιωνιος 3-4 παιχτες απο αυτους?
Ο Πανιωνιος θα ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτους απο τις ομαδες τις Αθηνας.


Για τους παραπάνω, όντως ο Πανιώνιος θα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς, για τον Πανιώνιο όμως δεν θα είναι, εκτός του Μπετσίροβιτς, που είναι παιχταράς!
Οι υπόλοιποι δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστούν πενταδάτοι!
Για τον Τομάσεβιτς είχε ακουστεί κάτι και ευτυχώς που χάλασε.
Ο Παπαμακάριος μπορεί να προσφέρει λύσεις και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Και πάλι όμως μόνο για δεύτερος πλέι μεκερ.
Τσακαλίδης, Πρκάτσιν, Ζίζιτς θα ζητήσουν υπέρογκα συμβόλαια και δεν ασχοληθεί ο Λιανός.
rchos
ο πσνιωνιος λοιπον μετα τον κενταλ ανακοινωσε και την επεκταση για εναν χρονο του συμβολαιου του λονυ μπατερ.πολυ σημαντικη κινηση αφου ο λονυ περσι οσο επαιξε στην ομαδα την βοηθησε παρα πολυ.
ετσι ενας κοινοτικος και ενας ξενος ειναι ειναι οι δυο πρωτοι.μενουν ακομα 4 θεσεις για μη ελληνες.
να δουμε αν ο ζοροσκι θα ειναι μεσα σε αυτος η θα παρει το ελληνικο διαβατηριο.
παντως για να μπορεσει ο πανιωνος να σχεδιασει σωτα τις επομενες κινησεις πρεπει επιτελους να εχουμε την τελικη εκβαση της υποθεσης τζααμπερ.το ιδιο ισχει βεβαια και για το θεμα σακοτα αφου ακομη δεν ξερουμε αν ο παο τον θελει η οχι στο ροστερ για την νεα σαιζον.
ελπιζω να εχουμε συντομα εξελιξεις γιατι ο ανταγωνισμος ηδη εχει κανει πολυ καλες κινησεις.
danibra
εκτος απο τον κενταλ και τον μπαξτερ ποιος αλλος εχει μεινει ; καλαμποκης,νιουλει εμειναν;
rchos
ο καλαμποκης ειναι σε διαπραγματεσεις.ο νιουλευ νομιζω φευγει.
spysta
Αν καταφερει και παρει τον Γκουροβιτς ο Πανιωνιος ειναι μεγαλη υποθεση .. χρειαζεται τετοιους ψημενους παικτες .. 1-2 τουλαχιστον .. αν και διαβασα οτι θεωρειται ακριβος .. μου φαινεται οτι περιμενουν και την αυριανη κληρωση εκει στην πλατεια για να δουν κατα ποσο θα προσωρησουν σε λιγο πιο ακριβες μεταγραφες wink.gif
rchos
θεωρω οτι η περιπτωση γκουροβιτς δεν ειναι ρεαλιστικος στοχος για τον πανιωνιο.το κασε του ειναι οντως πολυ μεγαλο.μακαρι αλλα δεν το βλεπω.
θεωρω επισης οτι η κληρωση δεν θα παιξει ουσιαστικο ρολο για τις μεταγραφες.ο στοχος του πανιωνιου θα ειναι η διατηρηση της τριτης θεσης και η αξιοπρεπης πορεια στην ευρωλιγκα οποτε ο μεταγραφικος σχεδιασμος δεν αλλαζει οτι και να γινει.
απλα κλασικα ο πανιωνιος αργει πολυ να κανει μεταγραφες.
πρωτοι στοχοι πρεπει να ειναι ο τσιαρας και η παραμονη καλαμποκη και ζοροσκι.απο κει και περα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα τζααμπερ δεν βλεπω σημαντικες εξελιξεις.
spysta
QUOTE(rchos @ Jul 6 2008, 23:40 ) *
θεωρω οτι η περιπτωση γκουροβιτς δεν ειναι ρεαλιστικος στοχος για τον πανιωνιο.το κασε του ειναι οντως πολυ μεγαλο.μακαρι αλλα δεν το βλεπω.
θεωρω επισης οτι η κληρωση δεν θα παιξει ουσιαστικο ρολο για τις μεταγραφες.ο στοχος του πανιωνιου θα ειναι η διατηρηση της τριτης θεσης και η αξιοπρεπης πορεια στην ευρωλιγκα οποτε ο μεταγραφικος σχεδιασμος δεν αλλαζει οτι και να γινει.
απλα κλασικα ο πανιωνιος αργει πολυ να κανει μεταγραφες.
πρωτοι στοχοι πρεπει να ειναι ο τσιαρας και η παραμονη καλαμποκη και ζοροσκι.απο κει και περα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα τζααμπερ δεν βλεπω σημαντικες εξελιξεις.

Εεεε σιγουρα πρωτος στοχος ειναι η κατακτηση της 3ης θεσης στην Α1 .. αλλα και μια αξιοπρεπη συμμετοχη στην Ευρωπη λογικα ειναι μεσα στα σχεδια τους .. οποτε οσο να ναι ενας δυο παικτες επιπεδου χρειαζονται για τις δυσκολες Τεταρτες και Πεμπτες .. νομιζω το καταλαβαινει και ο Λιανος αυτο .. οποτε μαλλον μια αρκετα καλες δυο καλες κινησεις θα γινουν ..
Καπου ειχα διαβασει οτι το φετινο μπατζετ του Πανιωνιου θα ναι καπου στα 4-5 εκ ευρω .. αξιολογο μπατζετ
rchos
συμφωα με τα οσα ειπαν κοτζιας-διαμαντοπουλος στο σπορφμ ο παπαμακαριος ειναι πολυ κοντα σε πανιωνιο.
danibra
ο καλαμποκης εχει μια φοβερη προταση απο την ουκρανια απο την κιεβ της ταξης των 700.000 ευρω για 2 χρονια,ποσο που με τιποτα δε μπορει να καλυψει ο πανιωνιος.
http://www.superbasket.gr/?c=141&a=105134
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.