Οπως ειδα εγω τον Χαραλαμοπουλο στα παιχνιδια με τον ολυμπιακο εχει θεματακι στα ποδια και στο να βαλει την μπαλα κατω και να παιξει ενας με εναν και να περασει τον αντιπαλο του.Βεβαια ειχε και πολυ ικανους και πιο ετοιμους παιχτες απεναντι του αλλα και στην ευρωλιγκα θα βρει θηρια.
Θεωρω πολυ πιο σωστο τον τροπο που εντασσουν το Κορκμαζ οι τουρκοι σιγα σιγα και αθορυβα στο παιχνιδι.
Το να θεωρουμε τον Χαραλαμποπουλο starter δεν ειναι σωστο για τον ιδιο τον παιχτη πρωτα απο ολα.Αν δεν θελουν (και δεν πρεπει) να δωσουν τα χρηματα που ζηταει ο Μπραμος και εφοσον υπαρχει και θεμα με τον αριθμο αμερικανων αλλα και εφοσον τα πολλα χρηματα θα πεσουν (θεωριτικα) σε περιφερεια και ψηλους θα μπορουσαν να πανε σε μια λυση στο 3 με Αντεκουτομπο,Χαραλαμοπουλο και εγω θα πεταξω και ενα ακομα ονομα προσθετικα για αυτη την θεση.Βασιλειαδης.Φθηνο σχετικα σουτ και απολυτως αξιοπιστο.Προσθετικος για αυτη την θεση γιατι οχι δηλαδη?
Θεωρω πολυ πιο σωστο τον τροπο που εντασσουν το Κορκμαζ οι τουρκοι σιγα σιγα και αθορυβα στο παιχνιδι.
Το να θεωρουμε τον Χαραλαμποπουλο starter δεν ειναι σωστο για τον ιδιο τον παιχτη πρωτα απο ολα.Αν δεν θελουν (και δεν πρεπει) να δωσουν τα χρηματα που ζηταει ο Μπραμος και εφοσον υπαρχει και θεμα με τον αριθμο αμερικανων αλλα και εφοσον τα πολλα χρηματα θα πεσουν (θεωριτικα) σε περιφερεια και ψηλους θα μπορουσαν να πανε σε μια λυση στο 3 με Αντεκουτομπο,Χαραλαμοπουλο και εγω θα πεταξω και ενα ακομα ονομα προσθετικα για αυτη την θεση.Βασιλειαδης.Φθηνο σχετικα σουτ και απολυτως αξιοπιστο.Προσθετικος για αυτη την θεση γιατι οχι δηλαδη?
Προφανώς και έχει θέματα ο Χαραλαμπόπουλος! Θέλει δουλειά ακόμα, αυτό είναι σίγουρο. Όμως ούτε ο Μπράμος, ούτε ο Βλάντο, ούτε ο Θανασοκούμπο έχουν να προσφέρουν πολλά παραπάνω από τον μικρό.. Οι 2 πρώτοι έχουν δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό με τον μεν Βλάντο να μην έχει βελτιωθεί πουθενά, τον δε Μπράμο να έχει μία καταστρεπτική 2η χρονιά, μετά έναν σοβαρότατο τραυματισμό και στην πορεία μια συμπαθητική χρονιά σε μια μεσαία ομάδα της Ιταλίας.. Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε του χρόνου όποιον από τους 3 ζητήσει τα λιγότερα και θα δούμε πολλά χαμηλά σχήματα, ειδικά αν έρθει στους κοντούς ο Ντρέιπερ και άλλος ένας..