Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ Β' ΟΜΙΛΟΣ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
GK12
Φιλέ μου άσχετα από το πόσα χρόνια παρακολουθείς μπάσκετ πιστεύω ότι έχεις μια εντελώς λανθασμένη άποψη.

Για τις στατιστικές σου καλό θα ήταν να τις μοιραστείς και με τους υπόλοιπους να δούμε την καλή δουλειά που έχεις κάνει σαν στατιστικολόγος… για να συμφωνήσουμε η να διαφωνήσουμε…


Επίσης επειδή το θέμα ξεκίνησε από εμένα σχετικά με τους φιλάθλους. θα ήθελα να σου πω ότι δεν γνωρίζω σε τι γήπεδα έχεις πάει αλλά προφανώς δεν έχεις έρθει ΠΟΤΕ στο Μαραθώνα γιαυτο θα σε παρακαλούσα να διαχωρίζεις τους αναδυόμενους χούλιγκαν που έχεις δει στα άλλα γήπεδα, από τους φιλάθλους και τα ΠΑΙΔΙΑ ηλικίας 5 μέχρι 15 ετων τα οποία παρακολουθούν κατά δεκάδες τα παιχνίδια του Μαραθώνα ΚΑΘΕ Παρασκευή!!

Το γήπεδο του Μαραθώνα έχει τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο γήπεδο με πάνω από 120 άτομα μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, κατά βάση μικρά παιδιά αλλά και παιδιά από το Λύρειο παιδικό ίδρυμα για ορφανά παιδιά και όχι αναδυόμενους χούλιγκαν.

Παραθέτω Link με φωτογραφίες από το γήπεδο του Μαραθώνα και τους…. κατά την δική σου άποψη, αναδυόμενους χούλιγκαν….

http://zwanatolika.gr/home/latest-news/ite...-to-oneiro.html


QUOTE (apkos @ May 19 2018, 15:49 ) *
Η αλήθεια είναι πως τύμπανα, ταμπούρλα, κόρνες είναι ενοχλητικά για τους περισσότερους, άσχετα αν δεν το λένε.
Αρκετοί προσποιούνται πως δεν τους νοιάζει (ενώ υποφέρουν) προσπαθώντας να ενταχθούν "στο κλίμα".
Τηρουμένων των αναλογιών είναι σαν τις βουβουζέλες της Νότιας Αφρικής που εμπόδιζαν τους παίκτες των περισσότερων ομάδων να παίζουν μπάλα στο μουντιάλ που είχε γίνει εκεί. Και τους φιλάθλους να απολαύσουν καλά παιχνίδια.
Σε κλειστό χώρο μάλιστα τα τύμπανα και οι κόρνες λειτουργούν πολλαπλασιαστικά. Αμφιβάλλω αν το απολαμβάνει κανείς εκτός από τους "πιτσιρικάδες" (ο όρος χρησιμοποιείται αθωωτικά από πολλούς, στη λογική "παιδιά είναι, τι να κάνεις", ενώ είναι οι ίδιοι που τα ωθούν και τα "φτιάχνουν" έτσι) μέσα σε ένα πνεύμα χαβαλέ και αναδυόμενου χουλιγκανισμού.
Αυστηρό αυτό που λέω; Μπορεί. Αλλά μετά από δεκαετίες στα γήπεδα (ανοιχτά και κλειστά) έχω κάνει τις στατιστικές μου και βλέπω τι και πως γίνεται...

Bestplayer
QUOTE (VLC @ May 11 2018, 02:58 ) *
ο τριφυλλιακος πολυδροσου(δ εσκα) αναζητα παιχτες για την νεα χρονιά.τηλέφωνο επικοινωνίας 6942846225



δυστηχως αποχωρηση coach Σουρμελη απο Σπατα
Coach σε ευχαριστουμε !
gspara
QUOTE (Bestplayer @ May 23 2018, 18:08 ) *
δυστηχως αποχωρηση coach Σουρμελη απο Σπατα
Coach σε ευχαριστουμε !

Συγχαρητηρια στον κοουτς Σουρμελή για την εξαιρετικη δουλεια που εκανε και καλη επιτυχια στον επομενο σταθμο του!!!
Τεραστιο Respect στα overachiever νεανικα Σπατα που ξεκινησαν με στοχο την παραμονή και μπορουν να νοιωθουν πικραμένα που εφτασαν ένα κλικ μολις από την ανοδο!!
goodfor
την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2018, στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α. θα γίνει η κλήρωση των ομίλων της Γ΄κατηγορίας Ανδρών ( ώρα 14.15 ) , για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
goodfor

Αρχισαν τις ανοικτές προπονήσεις στον ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ‘’TRY OUT ‘’ που δοκιμάζει παίκτες για την νέα περίοδο 2018 – 2019 στη Γ’ κατηγορία της ΕΣΚΑ .Νέα περίοδο νέος προπονητής ο Σπύρος Δημητρακελλος Υπάρχει καλή φουρνιά νέων κυρίως παικτών που θα εμπλουτιστεί με τρεις τέσσερις ποιοτικές προσθήκες .Οι προπονήσεις γίνονται ΤΡΙΤΗ 19.30 με 21.00 & ΠΕΜΠΤΗ 18.00 με 19.30 στο κλειστο γήπεδο μπάσκετ της ΠΕΥΚΗΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6975855740 …ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΕΛΛΟΣ
gspara
Κανω μια προσπάθεια για τα Βραβεια της Χρονιας και στον φοβερο 2ο Ομιλο,αν και είναι σιγουρο ότι εχω αδικησει παρα πολλους.....

1η Πενταδα
1.Αρβανιτης
2.Ντασσης
3.Στασινοπουλος
4.Δημας
5.Δημητριου

2η Πενταδα
1.Ηλιαδης Β.
2.Μιχαηλιδης
3.Καρτσονακης
4.Μαυρουλεας
5.Σκουλουδης

Καλυτερος Κοουτς
Μαζαράκης

Καλυτερος Νεος
Γιαννης Ηλιαδης(Παλατιανη)

Καλυτερος 6ος Παιχτης
Γκοφας

Ομαδα Εκπληξη
Σπατα

Ομαδα Απογοητευση
Χαλανδρι
geopalatiani
Είσαι απίστευτος και Μπραβο σου!! Συμφωνώ σε όλα ίσως ο Ηλιαδης ο Βασίλης να χώραγε στην πρώτη πεντάδα και κάπου στην δεύτερη και ο μαργωνης.!!
gspara
QUOTE (geopalatiani @ May 31 2018, 21:33 ) *
Είσαι απίστευτος και Μπραβο σου!! Συμφωνώ σε όλα ίσως ο Ηλιαδης ο Βασίλης να χώραγε στην πρώτη πεντάδα και κάπου στην δεύτερη και ο μαργωνης.!!

Όταν ειδα τον Βασιλη στην πρεμιερα με Λυκοβρυση δυσκολευτηκα να το πιστεψω,ειδικα μετα τον ρολο και χρονο που ειχε στην Β Εθνικη με Ελευσινα.Απο οσο καταλαβα και εμαθα ηταν επαγγελματικοι οι λογοι.Λιγος χρονος ακομα και για προπονήσεις,ενω τον θυμαμαι αρκετες φορες να ερχεται με την ψυχη στο στομα λιγο πριν το τζαμπολ.Οχι μονο για 1η πενταδα στην Γ αλλα ανετα και στην Α θα μπορουσε,αν προλαβαινε να κανει 1-2 προπονήσεις παραπανω.Πολυτελεια!!!
Επισης θρυλικος Μαργωνης,αλλα προσπαθησα να βαλω καποιους παιχτες και από άλλες ομαδες που δεν βρεθηκαν στην πρωτη 5αδα.Και Ζαφειροπουλο θα ηθελα να βαλω,οπως και Τσιατσιο,Μιχαλα αλλα και πολλους αλλους.

Σε ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια και ευχομαι καλη πορεια στην Παλατιανη και στην Β κατηγορια!!
lalakill
Θοδωρη ξεχασες την σβουρα του μαρα8ωνα!! Μακης Μαρκου απλα απιστευτος!! πολυ εργαλειο,οσο μποι του λυπει τοσο ψυχη και πα8ος! Φοβερος! blove.gif blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.