Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Janjuri
Η λιγότερο δουλεμένη ομάδα της φετινής Ευρωλίγκας έδειξε πάλι τις αδυναμίες της.
Ο Πεδουλάκης κατηγόρησε τους παίκτες και απείλησε ότι θα φύγει
Τί τραβάμε
CG.
QUOTE (rankin @ Oct 17 2016, 22:15 ) *
Ρε guys, δεν το είδα
Ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός, τόσο κακός ο Παναθηναικός.. Και τα δυο ισως;

Ο παναθηναικος ηταν απιστευτα κακος
Ο ολυμπιακος σκοραρε συνεχεια και συνεχεια απο δευτερες και τριτες προσπαθειες απο επιθετικα ριμπαουντ ενω στο τρανζισιον εκανε σφαγη.οι επιστροφες του παο ηταν για γελια.στην επιθεση δε ηταν οτι να ναι.γυρω γυρω ολοι και ατομικες προσπαθειες.χωρις υπομονη χωρις να γυρισε η μπαλα για καλυτερες προυποθεσεις.
Αστα να πανε
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Oct 17 2016, 22:15 ) *
Ρε guys, δεν το είδα
Ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός, τόσο κακός ο Παναθηναικός.. Και τα δυο ισως;

Να μην ξαναδείς τότε ματς! tongue.gif Λίγο και από τα δυο,απλά ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του ΠΑΟ καιτην κακή του βραδιά.

Εντάξει για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά.20 επιθετικά ριμπαόυντ και τόσοι πόντοι από τον πάγκο είναι μόνο 2 στοιχεία.
Μια νίκη για καλή ψυχολογία ήταν,με μεγάλη διαφορά,αλλά δε λέει τίποτα γιατί δεν κρίθηκε τίποτα.Και το καλό με τον Ολυμπιακό είναι πως όλοι τους είναι πλέον έμπειροι και το ξέρουν αυτό,ούτε θα το πάρουν πάνω τους,ούτε θα αποπροσανατολιστούν,ούτε θα πιστέψουν πως τα προβλήματα λύθηκαν.Οι παίκτες είναι έμπειροι και ο προπονητής τελειομανής(για να λέμε και τα καλά του).

Όσο για τον Γκριν,περίπου ότι λένε και οι φίλοι πιο πάνω.Αυτός είναι φέτος που θα είναι η διαφορά στην επίθεση του Ολυμπιακού φέτος.Αν θα βάλει τότε πιθανόν να είναι καλό βράδυ για την ομάδα.Θα είναι ακόμα μία σταθερά στην επίθεση.Ο Μελάγιες έγραφε προχθές ότι τον πρώτο καιρό ο Γκρίν τα καλά παιχνίδια θα τα κάνει εντός έδρας,μέχρι να καταφέρει να μπει εντελώς στη νοοτροπία της ομάδας και της Ευρώπης.Τα σουτ που πήρε σήμερα είναι το παιχνίδι του.Σίγουρα δε θα έχει πάντα τόσο μεγάλα ποσοστά ευστοχίας αλλά αυτό είναι το παιχνίδι του,όπως μια αδυναμία όταν κάνει διείσδυση και κοντράρεται με το σώμα.

Πριν το ματς πίστευα πως αυτά τα εντός έδρας ματς είναι και για τον Γιανγκ μια καλή ευκαιρία να βρει ψυχολογία.Ελπίζω από σήμερα να ξεκινήσει να ανεβαίνει αλλιώς θα είναι δύσκολη χρονιά.Βλέποντας αρκετά ματς το διήμερο στην Ευρωλίγκα συνεχίζω να πιστεύω πως στην Ευρώπη θα είναι δύσκολα τα πράγματα,εντός κι εκτός,τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω βλέποντας τις άλλες ομάδες και τον ολυμπιακό(όχι από το ματς με τη Ρεάλ).Νομίζω κανείς μας δεν περίμενε τον Μπιρτς να ξεκινήσει τόσο καλά,τόσο σταθερά και τόσο ξεψαρωμένος....Συνεχίζουμε....
nikolas12
Μόλις γύρισα από το γήπεδο, πολύ μεγάλη νίκη η σημερινή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι χωρίς αλαζονεία και χωρίς να θεωρήσουμε ότι το σημερινό έλυσε όλα τα θέματά και τα προβλήματα μας.
Για μένα το παιχνίδι το έχασε εξ αρχής ο Πεδουλάκης. Πήγε να αναβιώσει Lasme-Gist με Singleton-Gist μόνιμα πάνω στο Σπανούλη. Και άφησε με ελάχιστους πόντους το Σπανούλη όπως ήθελε. Και τελικά τι έγινε; Έχασε 25 πόντους. Ο Σπανούλης δεν πήρε σκοτωμένα, μοίρασε πολύ ωραία τις επιθέσεις, έδωσε ασίστ, ενώ η υπόλοιπη ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα mismatch που δημιουργήθηκαν και τα rebounds που μπορούσε να πάρει λόγω του ότι ένας ψηλός σταθερά μάρκαρε τον Σπανούλη. Επίσης διάλεξε να βάλει ένα παλικαράκι 19 χρονών που παίζει στο 3 και το οποίο δύσκολα θα τα έβγαζε και με τα 3άρια του Ολυμπιακού, να μαρκάρει το καλύτερο 4 στην Ευρώπη με αποτέλεσμα ο Πριντ να ποστάρει επιτυχημένα συνέχεια. Γενικά ο Παναθηναϊκός τακτικά ήταν αλλού για αλλού σήμερα, από τα γκαρντ μόνο ο Παππάς προσπάθησε χωρίς τεράστια αποτελέσματα, ενώ ο Καλάθης δεν είναι ηγέτης και σήμερα φαινόταν διαρκώς απογοητευμένος λόγω του ότι δεν έπαιζε καλά. Ο Μπουρούσης διασώθηκε που εκμεταλλεύτηκε τον μέτριο στο 5 αμυντικά Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ότι λόγω αυτών ο Άρτζι έχανε με 18 στο ημίχρονο και αντί να μπει στο παρκέ με διορθωτικές κινήσεις, ξέχασε το Μπουρούση που έδινε σκορ στον πάγκο, άφηνε Singleton-Gist να τρέχουν χωρίς λόγο και στην επίθεση να μην κάνουν τίποτα (σε κάποια φάση έβαλε μαζί τους τον Φώτση, δηλαδή κατέβασε στο 3 Singleton που τον έχει για 5 και έπαιζε στο 4 σήμερα). Πιστεύω πως αν είχε βάλει π.χ. τον Καλάθη στον Σπανούλη θα βελτιωνόταν σε θέμα rebound και στην άμυνα δύσκολα θα μπουκάραμε με αυτούς τους 2.
Από την άλλη εμείς παίξαμε ωραίο μπάσκετ, Αη Γιώργης σταθερά τεράστιος, επωφελήθηκε από το μαρκάρισμα του Χαραλαμπόπουλου, μου άρεσε ο Green, ο οποίος δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση (καλός και από το τρίποντο) και μαζί με το Lojeski είδαμε επιτέλους μία πεντάδα που δε φοβάσαι για το ποιος θα ρίξει τούβλο από το τρίποντο όπως πέρυσι. Ο Milutinov έπαιξε πολύ καλά, ο Birch και ο Young ήταν συμπαθείς, αλλά ο Μπουρούσης τους φόρτωσε και τους 3 με φάουλ πολύ εύκολα. Ο Μάντζαρης πρέπει να σουτάρει τρίποντο μόνο αν ειναι buzzer beater, o Hackett μου άρεσε οργανωτικά, γενικά η ομάδα φαίνεται να έχει ξεκάθαρους ρόλους σε σχέση με πέρυσι, μακάρι να συνεχίσει να παίζει ωραίο μπάσκετ, καθώς το σημερινό ματς δεν είναι το καλύτερο για συμπεράσματα λόγω και της κακής εμφάνισης του Παναθηναϊκού.
whaler
QUOTE (pan24 @ Oct 17 2016, 21:47 ) *
Οπως λεει ο πεδουλακης η ομαδα εχει προβλημα στο 5-5 και λεει οτι ηθελε να τρεξει και σε αυτο λειπει ο τζειμς αλλα και να επαιζε στο σετ παιχνιδι δεν θα αλλαζε κατι
Ομως η φετινη ομαδα (υποτιθεται) εχει στοχο να φτασει φαιναλ 4
Ποια ομαδα το καταφερε αυτο χωρις να μπορει να παιξει στο σετ παιχνιδι?
Σε παιχνιδι με μεγαλες ομαδες που εχουν την ικανοτητα και τους παικτες να κατεβασουν τον ρυθμο εκει που θελουν θα σε διαλυσουν
Ακομα και η λαμποραλ ειχε και σετ παιχνιδι και δεν ετρεχε αναρχα οπως θελουμε να το κανουμε εμεις
Ισως πηραμε τον τζειμς ο οποιος μαζι με τον μπουρουση ηταν απο τους πυλωνες της λαμποραλ αλλα λειπουν τα υπολοιπα στοιχεια εκεινης της ομαδας
Ειλικρινα προπσαθω να καταλαβω τι θελουμε να παιξουμε
Το ροστερ ειναι ορθολογικο τουλαχιστον η πρωτη 5αδα
Ο καλαθης ειναι πλαισιωμενος απο παικτες με καλο σουτ οπως ο ριβερς,ο παππας,ο σινγκλετον και ο νικολς(στην ευρωλιγκα),υπαρχει και αξιοπιστος ποστ ψηλος
Κενο υπαρχει στον backup ασσο αλλα δεν εχουμε φτασει σε σημειο να μας λειψει αυτο δηλαδη να παιζουμε καλα και μετα να μπλοκαρουμε λογω κουρασης του καλαθη οπως γινοταν το 2012 και το 2013 με τον ΔΔ
Το προβλημα ειναι στο στυλ παιχνιδιου μας
Κανεις και μαλλον ουτε οι παικτες δεν εχουν καταλαβει πως θελουμε να παιξουμε και ο τραυματισμος του τζειμς μπερδεψε ακομα περισσοτερο τα πραγματα


Ακριβώς αυτό φίλε μου. Και δυστυχώς, είμαι τόσο μπερδεμένος, που ενώ θέλω να δω άλλον προπονητή πλέον (όχι για να γκρινιάζω, αλλά γιατί είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη μου για την ομάδα), τόσο πιστεύω πως θα είναι λάθος να φύγει τώρα ο Πεδουλάκης. Δεν ξέρω αν χωράει κριτική για το ματς, λίγο-πολύ τα έχετε πει όλα. Μακάρι να έβλεπα έστω και λίγο από το πάθος του Ολυμπιακού. Που πήγε το πάθος μας; Γιατί δεν εμπνέει κάποιος.

Δυστυχώς αυτή η πρώτη εμφάνιση σε ντέρμπι στη μετά-Διαμαντίδη εποχή, για τον ΠΑΟ, είναι απογοητευτική.
Και πολύ φοβάμαι πως ο Ολυμπιακός μας έχει πάρει ήδη το σκάλπ και αυτό για αρκετό καιρό (χρόνια??) δε φαίνεται να μπορεί να αλλάξει με τις αλχημείες που γίνονται κάθε χρόνο.


ΥΓ: Φίλε louie, τα είπες όλα.
jazz thrilos
Συγγνώμη βρε παιδιά, ο Πεδουλάκης δεν κατάλαβε οτι φέτος ο Ολυμπιακός πήρε έναν παίχτη που λέγεται Γκριν και όπως βούϊξε ο τόπος είναι ένας καλός σκόρερ που με την επιθετική ποικιλία του θα βοηθά τον Ολυμπιακό να ξεκολλά στο σκορ όταν κλείνεται ο Σπανουλης; Εντάξει, τον έκλεισε ξανά τον Σπανούλη, δύο πόντους έβαλε. Τα επιθετικά ριμπάουντ που έχασε δεν τα υπολόγισε βάζοντας τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον να κυνηγάνε στην περιφέρεια; Απίστευτα κακός απόψε ο Πεδουλάκης, εξέθεσε τον Χαραλαμπόπουλο, καμία απάντηση σε off hands επιθέσεις του Ολυμπιακού με Λοτζέσκι και Γκριν να βγαζουν αρκετά ελεύθερα σουτ. Εικόνα πολύ κουρασμένης ομάδας, χωρίς φαντασία και δίχως αυτοπεποίθηση.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε χρόνο, έχει ακόμη ζητήματα, η front line μας δείχνει αδύναμη στην προσφορά στο σκορ. Δυστυχώς και φέτος, παιχνίδι με post παίρνουμε μόνο απο Πρίντεζη. Πάντως το πιο ελπιδοφόρο της βραδιάς είναι η εμφάνιση του Γκριν. Ελπίζω να βρει ρυθμό μέσα απο καλά ματς στο ΣΕΦ και να βοηθησει πολύ κυρίως στην Ευρωλίγκα.
Ο Σφαιρόπουλος καλός απόψε, τον βοήθησε πολύ ο Πεδουλάκης οπότε δεν θα επεκταθώ. Το rotation rotation πάντως, βρέξει χιονίσει θα το εκτελέσει το πλάνο του. Άλλοτε θα μας βγαίνει, άλλοτε θα μας κοστιζει. Υπομονή.

Click to view attachment

Υ.Γ.: Δεν με κόφτει και πολύ κιόλας biggrin.gif , και να με συγχωρήσουν οι φίλοι του Παναθηναικού, αλλά πιστεύω οτι θα είναι λάθος επιλογή ο Γκέρσον αυτή τη στιγμή για λόγους που δεν είναι του παρόντος και δεν ανήκουν σε αυτό το τόπικ.
spysta
MΠΡΑΒΟ στην ομαδα !! ΜΕΓΑΛΗ νικη

μπραβο και στον Σφαιρο για την συγκεντρωση .. τα παιχνιδια με ΠΑΟ του πανε .. περιμενουμε στην Ευρωλιγκα να δουμε τι σταμπα του γιατι εκει υπαρχει το σοβαροτατο θεμα.
Γκριν δινει τρομερες λυσεις οταν σκοραρει ετσι ευκολα
Μπιρτς ΘΕΡΙΟ
Σπαν χαλαρος .. εχει καθαρισει το μυαλο του πλεον με ΠΑΟ
Πριντεζης .. νταξει τι να πει
Λοτζεσκι .. ΤΡΟΜΕΡΟΣ. ανανεωση χθες. τετοιο ΠΑΘΟΣ απο ξενο .. ποτε αλλοτε ??
Χακετ .. τιμιος και σταθερος . ααα ρε Ντανιελ και να σουταρες καλυτερα
Γιανγκ .. καααπως καλυερα
Παπανικολαου συνεχιζει τις χαμηλες πτησεις


γινομαστε ομαδα εδρας. εμενα ΔΕΝ μ αρεσει αυτο.
ΔΕΝ ειναι δυνατον να χανουμε εξω για πλακα .. και στο ΣΕΦ να μεταμορφωνομαστε και να παταμε κοσμο.
TakeshyKurosawa
Δεν ξέρω αν τα είπε έτσι ο Πεδουλάκης ή είναι αυτιστικός αυτός που έγραψε το άρθρο στο gazzetta, αλλά έκλασα στα γέλια μιλάμε!

Για την περιφέρεια: «Δεν συγχωρείται σε μας ο Νικ να μην είναι καλά. Μπορεί μία μέρα να μην μπαίνουν τα σουτ, πρέπει να έχουμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε κιαν λύση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Οι αντίπαλοι επιλέγουν την άμυνα αυτή και πρέπει να έχουμε άλλη λύση, αλλά δεν έχουμε καν λύση ελλείψει του Μάικ Τζέιμς. Αν δεν μετακινήσεις την άμυνα πως θα κάνεις ασίστ. Εμείς ούτε επίθεση δεν κάναμε. Από τα απλά πράγματα πρέπει ν' αρχίσουμε. Πρέπει να χτίσουμε ομάδα» και συνέχισε:

«Εμείς είχαμε στήσει την ομάδα πάνω στην ταχύτητα. Είναι σαν να έχεις Φεράρι χωρίς μηχανή. Το σετ παιχνίδι δεν το ξέρουμε ακόμα. Θέλει πολύ χρόνο. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτό. Είχαμε τον Μάικ, δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι. Δεν έχουμε χαρακτήρα εμείς και πρέπει να χτίσουμε ομάδα. Αν δεν διαβάσεις το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Ο Σπανούλης πάει στον Χαραλαμπόπουλος πρέπει να βάλει δέκα πόντους ο Χαραλαμπόπουλος μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αυτό γινόταν από τον Ματσιούλις στον Λοτζέσκι».
sircharles
Εντυπωσιακή νίκη αλλά δε πρεπει να μας αποπροσανατολίσει. Η έκταση του σκορ ωφείλεται οχι μονο στην δικη μας αποδοαση αλλα και στην κακιστη βραδιά του αργύρη πεδουλάκη.
Ο Σπανουλης ετσι πρεπει να παιζει.Ωριμα. Αν το παιχνιδι του επιτρεψει σκορ καλώς, αλλιώς μοίρασμα (γρήγορα) της μπάλας
Οι ψηλοί μας καναν 8 (νομίζω) φάουλ στον μπουρουση στο 1ο ημιχρονο. Αφελώς ο πεδουλακης δε μας χτύπησε εκει. Αλλα εχουμε σοβαρο θεμα στο 5 απεναντι σε ποιοτικους ψηλούς
Στο 5-5 ειχαμε θεματακια, αλλα τα επιθετικα ριμπαουντ και το ονειρο που ειδε ο πεδουλακης να βαλει τον βασιλακη στον πριντεζη τα κουκουλωσαν.(βεβαια στα σουτ του πριντεζη δεν υπαρχει αμυνα απο σχεδον κανενα στην ευρωπη, ειναι μοναδικα)
Ο Παπανικολαου ηταν πραγματικα καλως σε ολα πλης της επιθεσης που ηταν κακως, παλι χαμενα πεναλτι. Κριμα. Δε μπορει το βασικομας 3αρι να εχει 0/8 τριποντα στα 2 τελευταια παιχνιδια.
Μαντζαρης παλι δε μου αρεσε, πολυ παθητικος
Ο γκριν μας εδωσε αυτο που περιμεναμε αλλα δειχνει πολυ ευαλωτος στην αμυνα

Το παιχνιδι με την εφες θα μας δωσει πιο ασφαλες δειγμα για το επιπεδο μας. Επιμενω οτι η αδυναμια μας στο 5 θα μας χαντακωσει , τοθλαχιστον στην ευρωπη
lightday
Μια φορά ρε Πεδουλάκη να σε δω να ντουμπλάρεις τον Πριντεζη στο low post ρε άνθρωπε και ρίσκαρε και τα τρίποντα ..μια φορά...αφού ξέρεις 2 στις 3 φορές θα βρεί ρυθμό ο Ολυμπιακός από δικά του καλάθια...Τεσπα ..άξια ο ολυμπιακός .
ranaoutis
QUOTE (sircharles @ Oct 18 2016, 00:56 ) *
Οι ψηλοί μας καναν 8 (νομίζω) φάουλ στον μπουρουση στο 1ο ημιχρονο.


Καλα ας μη τα συζητησουμε αυτα τα φαουλ καλυτερα
Καποιοι νομιζαν οτι επαιζε ο Σαμπονις οχι ο Μπουρουσης
ice-wolf
QUOTE(ranaoutis @ Oct 18 2016, 07:11 ) *
Καλα ας μη τα συζητησουμε αυτα τα φαουλ καλυτερα
Καποιοι νομιζαν οτι επαιζε ο Σαμπονις οχι ο Μπουρουσης


Πραγματικα, η ομαδα σου εχει εκμηδενισει τον Παναθηναικο και γκρινιαζεις για την διαιτησια;;;; Τι να κανουμε, που εκαναν οντως φαουλ.....
airg
QUOTE(ice-wolf @ Oct 18 2016, 07:16 ) *
Πραγματικα, η ομαδα σου εχει εκμηδενισει τον Παναθηναικο και γκρινιαζεις για την διαιτησια;;;;


O Iωαννιδης οταν ηταν προπονητης του Ολυμπιακου, μετα απο καποιο αγωνα που ειχε κερδισει με μεγαλη διαφορα,
στη συνεντευξη ελεγε για τη διαιτησια.
Του εκανε ενας δημοσιογραφος την ιδια ερωτηση.
Γιατι λεει για τη διαιτησια, αφου εχει κερδισει;

Τοτε λοιπον ειπε για τη θεωρια του Γατου.
"Γατος γ@μει και γατος σκουζει" Ο Γατος οταν ειναι καβαλα φωναζει.
Ειπε χαρακτηριστικα, αν εισαι απο κατω δεν μιλας, γιατι θα νομιζουν οτι χρησιμοποιεις δικαιολογιες για την ηττα.

Οταν εχεις κερδισει δικαιουσαι να μιλας για τη διαιτησια.

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειμαι off topic. Προφανως δεν ασχολουμαι με θεμα διαιτησιας. Γενικα θεωρητικα μιλαω.
kyuss
Τα επομενα επεισοδια των ντοκυμαντερ "Τραγωδια στον αερα" και "Λiγο πριν τη συντριβη" θα ειναι αφιερωμενα στην ομαδα μπασκετ του Παναθηναϊκου.
Ilias7
Ο Παναθηναικός και κατ´ επεκταση ο Πεδουλακης δε καταλαβε για το χθεσινο παιχνιδι πως ο Σπανουλης ειδικα μετα το περσινο τροπο που τελειωσε το Πρωταθλημα δεν υπηρχε λογος να πιεστει για τιποτα σε ενα παιχνιδι κανονικης διαρκειας και μεσα στο ΣΕΦ οπου σχεδον παντα θα βρεθουν παιχτες να βαλουν τους ποντους του αν αυτος δεν ειναι σε καλη μερα.Αντιθετως ο Πεδουλακης προτιμησε να βαλει το Γκιστ και Σιγκλετον πανω στο Σπανουλης κανοντας του να σπαταλησουν περισσοτερη ενεργεια και τους εστειλε μακρυα απο το καλαθι αποκτοντας πλεονεκτημα ο Ολυμπιακος.Η συγκεκριμενη τακτικη εχει παψει να ειναι τρικ πλεον και εχει ξεπεραστει.

Λιγο πολυ τα εχετε πει ολα για το παιχνιδι και απο τακτικης αποψης και εξ αγωνιστικης..Παντως για το κομματι του rotation του Σφαιροπουλου που γραφετε καποιοι θα ηθελα να μας πειτε τι ακριβως περιμενετε να κανει σε ενα παιχνιδι κανονικης διαρκειας μηνα Οκτωβρη και με τετοια εξελιξη παιχνιδιου;;Το rotation πλεον αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια του συγχρονου μπασκετ.Αρχικα γιατι πλεον το απαιτει το ιδιο το μπασκετ με τη ταχυτητα που παιζεται και δευτερον με αυτο το τροπο ο προπονητης κερδιζει τους παιχτες σε μια σεζον που ειδικα φετος ειναι τεραστια..
ranaoutis
QUOTE (ice-wolf @ Oct 18 2016, 07:16 ) *
Πραγματικα, η ομαδα σου εχει εκμηδενισει τον Παναθηναικο και γκρινιαζεις για την διαιτησια;;;; Τι να κανουμε, που εκαναν οντως φαουλ.....


Αν ηταν φαουλ τα τζαρτζαρισματα στα ποσταρισματα του Μπουρουση τοτε ο Πριντεζης επρεπε να παιρνει σε καθε ματς 50 φαουλ
ice-wolf
QUOTE(airg @ Oct 18 2016, 07:46 ) *
O Iωαννιδης οταν ηταν προπονητης του Ολυμπιακου, μετα απο καποιο αγωνα που ειχε κερδισει με μεγαλη διαφορα,
στη συνεντευξη ελεγε για τη διαιτησια.
Του εκανε ενας δημοσιογραφος την ιδια ερωτηση.
Γιατι λεει για τη διαιτησια, αφου εχει κερδισει;

Τοτε λοιπον ειπε για τη θεωρια του Γατου.
"Γατος γ@μει και γατος σκουζει" Ο Γατος οταν ειναι καβαλα φωναζει.
Ειπε χαρακτηριστικα, αν εισαι απο κατω δεν μιλας, γιατι θα νομιζουν οτι χρησιμοποιεις δικαιολογιες για την ηττα.

Οταν εχεις κερδισει δικαιουσαι να μιλας για τη διαιτησια.

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειμαι off topic. Προφανως δεν ασχολουμαι με θεμα διαιτησιας. Γενικα θεωρητικα μιλαω.


Απο τις μεγαλυτερες αερολογιες (μην το πω αλλιως) του συγκεκριμενου. Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που στις παταγωδεις αποτυχιες του, εφταιγαν παντα οι αλλοι. Ποτε ο ιδιος.
jazz thrilos
QUOTE (Ilias7 @ Oct 18 2016, 09:08 ) *
Λιγο πολυ τα εχετε πει ολα για το παιχνιδι και απο τακτικης αποψης και εξ αγωνιστικης..Παντως για το κομματι του rotation του Σφαιροπουλου που γραφετε καποιοι θα ηθελα να μας πειτε τι ακριβως περιμενετε να κανει σε ενα παιχνιδι κανονικης διαρκειας μηνα Οκτωβρη και με τετοια εξελιξη παιχνιδιου;;Το rotation πλεον αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια του συγχρονου μπασκετ.Αρχικα γιατι πλεον το απαιτει το ιδιο το μπασκετ με τη ταχυτητα που παιζεται και δευτερον με αυτο το τροπο ο προπονητης κερδιζει τους παιχτες σε μια σεζον που ειδικα φετος ειναι τεραστια..

Ασφαλώς κι έχεις δίκιο για την χρησιμότητα του rotation. Απλά καμιά φορά ο Σφαιρόπουλος δίνει την εντύπωση οτο το rotation το έχει προαποφασίσει και δεν το αλλάζει οτι και να γίνει μέσα στο ματς. Έχει π.χ. στο μυαλό του οτι ο Μάντζαρης θα παιξει 25 λεπτα; Ε, ότι και να γίνει μέσα στο ματς, όποια και να είναι η απόδοση του παίχτη το rotation θα εκτελεστεί κατά γράμμα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίχτες, όχι μόνο με τον Μάντζαρη φυσικά. Είπαμε, αυτή είναι η μπασκετική ιδιοσυγκρασία του κόουτς, άλλοτε θα μας βγαίνει και άλλοτε θα μας κοστίζει. Ας ευχόμαστε απλά να είναι περισσότερες οι φορές που θα μας βγει φέτος.
ice-wolf
QUOTE(kyuss @ Oct 18 2016, 09:06 ) *
Τα επομενα επεισοδια των ντοκυμαντερ "Τραγωδια στον αερα" και "Λiγο πριν τη συντριβη" θα ειναι αφιερωμενα στην ομαδα μπασκετ του Παναθηναϊκου.


Ρηξικελευθη μπασκετικη αναλυση!!! 41.gif Well done!!

QUOTE(ranaoutis @ Oct 18 2016, 09:35 ) *
Αν ηταν φαουλ τα τζαρτζαρισματα στα ποσταρισματα του Μπουρουση τοτε ο Πριντεζης επρεπε να παιρνει σε καθε ματς 50 φαουλ


Ο ορος "τζαρτζαρισμα" δεν απανταται στο μπασκετ αγαπητε. Μπερδευτηκες με αλλο αθλημα.

QUOTE(Ilias7 @ Oct 18 2016, 09:08 ) *
Ο Παναθηναικός και κατ´ επεκταση ο Πεδουλακης δε καταλαβε για το χθεσινο παιχνιδι πως ο Σπανουλης ειδικα μετα το περσινο τροπο που τελειωσε το Πρωταθλημα δεν υπηρχε λογος να πιεστει για τιποτα σε ενα παιχνιδι κανονικης διαρκειας και μεσα στο ΣΕΦ οπου σχεδον παντα θα βρεθουν παιχτες να βαλουν τους ποντους του αν αυτος δεν ειναι σε καλη μερα.Αντιθετως ο Πεδουλακης προτιμησε να βαλει το Γκιστ και Σιγκλετον πανω στο Σπανουλης κανοντας του να σπαταλησουν περισσοτερη ενεργεια και τους εστειλε μακρυα απο το καλαθι αποκτοντας πλεονεκτημα ο Ολυμπιακος.Η συγκεκριμενη τακτικη εχει παψει να ειναι τρικ πλεον και εχει ξεπεραστει.

Λιγο πολυ τα εχετε πει ολα για το παιχνιδι και απο τακτικης αποψης και εξ αγωνιστικης..Παντως για το κομματι του rotation του Σφαιροπουλου που γραφετε καποιοι θα ηθελα να μας πειτε τι ακριβως περιμενετε να κανει σε ενα παιχνιδι κανονικης διαρκειας μηνα Οκτωβρη και με τετοια εξελιξη παιχνιδιου;;Το rotation πλεον αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια του συγχρονου μπασκετ.Αρχικα γιατι πλεον το απαιτει το ιδιο το μπασκετ με τη ταχυτητα που παιζεται και δευτερον με αυτο το τροπο ο προπονητης κερδιζει τους παιχτες σε μια σεζον που ειδικα φετος ειναι τεραστια..


Ως προς την πρωτη σου παραγραφο, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο,
jazz thrilos
QUOTE (ice-wolf @ Oct 18 2016, 09:48 ) *
Ρηξικελευθη μπασκετικη αναλυση!!! 41.gif Well done!!


Τώρα βρε φίλε τι είναι αυτό; Υπάρχει και το χιούμορ στην κουβέντα περί μπάσκετ ξέρεις, και ιδίως μετά απο ένα ντέρμπι. Θες και ανάλυση δηλαδή μετά την χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον; Εντάξει, κάνε μας εσυ τις αναλύσεις να μαθαίνουμε κι εμείς οι "ασχετοι". wink.gif
Conan1982
QUOTE (jazz thrilos @ Oct 18 2016, 09:45 ) *
Ασφαλώς κι έχεις δίκιο για την χρησιμότητα του rotation. Απλά καμιά φορά ο Σφαιρόπουλος δίνει την εντύπωση οτο το rotation το έχει προαποφασίσει και δεν το αλλάζει οτι και να γίνει μέσα στο ματς. Έχει π.χ. στο μυαλό του οτι ο Μάντζαρης θα παιξει 25 λεπτα; Ε, ότι και να γίνει μέσα στο ματς, όποια και να είναι η απόδοση του παίχτη το rotation θα εκτελεστεί κατά γράμμα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίχτες, όχι μόνο με τον Μάντζαρη φυσικά. Είπαμε, αυτή είναι η μπασκετική ιδιοσυγκρασία του κόουτς, άλλοτε θα μας βγαίνει και άλλοτε θα μας κοστίζει. Ας ευχόμαστε απλά να είναι περισσότερες οι φορές που θα μας βγει φέτος.


Άκουγα και την εκπομπή στην ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος ο Φασούλας, ο οποίος κάποια στιγμή ξέσπασε για το ροτέιτον που γίνεται εδώ στην Ευρώπη και πως είναι αδύνατον κάποιος παίκτης να βρει έτσι ρυθμό, απορούσε μάλιστα πως γίνεται στο NBA με τους περισσότερους αγώνες και την μεγαλύτερη διάρκεια να είναι μικρότερο το ροτέιτον.

Δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια αλλά εμένα συνεχίζει να με ξενίζει όταν κάποιος παίκτης έχει βρει ρυθμό και ο Σφαιρόπουλος τον βγάζει έξω για χάρη του σχεδίου αλλαγών του, το βλέπουμε με τον Χάκετ, το είδα χθες με τον Μιλουτίνοφ που μετά από μπλοκ και καλάθι τον βγάζει έξω, το βλέπουμε συχνά γενικώς.
Ilias7
QUOTE(jazz thrilos @ Oct 18 2016, 09:45 ) *
Ασφαλώς κι έχεις δίκιο για την χρησιμότητα του rotation. Απλά καμιά φορά ο Σφαιρόπουλος δίνει την εντύπωση οτο το rotation το έχει προαποφασίσει και δεν το αλλάζει οτι και να γίνει μέσα στο ματς. Έχει π.χ. στο μυαλό του οτι ο Μάντζαρης θα παιξει 25 λεπτα; Ε, ότι και να γίνει μέσα στο ματς, όποια και να είναι η απόδοση του παίχτη το rotation θα εκτελεστεί κατά γράμμα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίχτες, όχι μόνο με τον Μάντζαρη φυσικά. Είπαμε, αυτή είναι η μπασκετική ιδιοσυγκρασία του κόουτς, άλλοτε θα μας βγαίνει και άλλοτε θα μας κοστίζει. Ας ευχόμαστε απλά να είναι περισσότερες οι φορές που θα μας βγει φέτος.


Μετα το παιχνιδι με τη Ρεαλ ειχα γραψει για το χρονο συμμετοχης του Μαντζαρη σε σχεση με αυτο του Χακετ..Αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με το rotation αλλα ισως με λαθος χρησιμοποιηση του παιχτη..Αλλα χθες πχ στο πρωτο ημιχρονο ο Μαντζαρης δεν ηταν και ο Χακετ πηρε περισσοτερο χρονο απο το συνηθισμενο για πρωτο ημιχρονο..Ή οι χρονοι συμμετοχης το ψηλων μοιραστηκαν αρκετα καλα και φανηκε απο το παραπανω χρονο συμμετοχης του Μιλουτινοφ που ηταν καλυτερος απο αλλα παιχνιδια..Θεωρω οτι συγκεκριμενα στα παιχνιδια με το Παναθηναικο ο Σφαιροπουλος κανει εξαιρετικη διαχειρηση..Για αλλα παιχνιδια μπορουμε να βρουμε σημεια που μπορει να υπαρχουν λαθη και ειναι λογικο μιας και ολοι κανουν λαθη και επιπλεον ειναι κομματι του παιχνιδιου και τα λαθη..Βεβαια αυτος που κανει τα λιγοτερα σε ολα τα επιπεδα ειναι αυτος που κερδιζει..

QUOTE(Conan1982 @ Oct 18 2016, 10:05 ) *
Άκουγα και την εκπομπή στην ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος ο Φασούλας, ο οποίος κάποια στιγμή ξέσπασε για το ροτέιτον που γίνεται εδώ στην Ευρώπη και πως είναι αδύνατον κάποιος παίκτης να βρει έτσι ρυθμό, απορούσε μάλιστα πως γίνεται στο NBA με τους περισσότερους αγώνες και την μεγαλύτερη διάρκεια να είναι μικρότερο το ροτέιτον.

Δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια αλλά εμένα συνεχίζει να με ξενίζει όταν κάποιος παίκτης έχει βρει ρυθμό και ο Σφαιρόπουλος τον βγάζει έξω για χάρη του σχεδίου αλλαγών του, το βλέπουμε με τον Χάκετ, το είδα χθες με τον Μιλουτίνοφ που μετά από μπλοκ και καλάθι τον βγάζει έξω, το βλέπουμε συχνά γενικώς.



Στο σημειο που λες για το Μιλουτινοφ εχει 3 φαουλ και μενουν λιγα δευτερολεπτα για τη ληξη του ημιχρονου και εχουμε να παιξουμε αμυνα..Τον εβγαλε καθαρα για να τον προστατεψει..Στο δευτερο ημιχρονο επειδη ηταν καλος του εδωσε παλι χρονο συμμετοχης και δεν επαιξε καθολου ο Γιανγκ..
kyuss
QUOTE (ice-wolf @ Oct 18 2016, 09:50 ) *
Ρηξικελευθη μπασκετικη αναλυση!!! 41.gif Well done!!

Συγνωμη που δεν ανταποκρινομαι στα δικα σου στανταρντς, μαλλον πρεπει να αρχισω σεμιναρια μπασκετικης αναλυσης αμεσα. Εν τω μεταξυ κοιταξε λιγο το θεματακι σου με την παντελη ελλειψη χιουμορ...
MaJesty23
Καταρχήν πίστευα οτι θα χάναμε απο 8-13 ποντόυς...οτι θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός μια διαφορά κάπου στο 3δεκάλεπτο και το παίχνίδι θα χανόταν.

Στην ιδιοσυγκρασία μου,αλλα και στην οπτική που έχω για το μπάσκετ,δεν υπάρχει τα παρατάω αλλά μόνο λυσσάω.Εμένα η ήττα δεν μου λέει κάτι,ακόμα και με 25 πόντους διαφορά απο τον αίωνιο αντίπαλο.Εμένα με πεθαίνει οτι δεν βλέπω mentality ,οτι φοράω βαριά φανέλα ,και πρέπει να τα δίνω όλα γιατί παίζω κάπου που άλλοι ονειρεύονται.Αλλά έτσι είναι όταν έχεις έλλειμμα ελλήνων παιχτών και γεμίζεις με αμερικάνους....Επίσης σε ένα ματς που βλέπεις οτι μπροστά στην επίθεση ,έχεις θέμα δημιουργίας,επικεντρώνεσαι στην άμυνα και στα rebound ,που είναι πραγματικά θέμα θέλησης.Δεν δέχομαι να παίρνει rebound
ο Λοτζέσκι ο οποίος σχετικα αθλητικός,αλλά δεν του γινόταν block.

Σκορπιες σκέψεις:

-Το trick με Gist σε Σπανούλη ,έχει αρχίσει και κουράζει.Δεν με ενδιαφέρει πόσους θα βάλει στα 34 του,απλή άμυνα απο τον Καλάθη και συνεχεις αλλαγές οταν κουράζεται ο Nick με φρέσκα πόδια περιφερειακών.Στα μετόπισθεν ξέφραγο αμπέλι.
-Gist σε ελεύθερη πτώση.Ισως φταίει οτι τρέχει για 3,αλλά και πάλι...
-Εμένα με φόρτωσε τρελά ο Singleton...αστείες τρίπλες (πίσω απο πλάτη,ο χριστός και η Παναγία).Επίσης τελευταία φάση ο Παππάς μόνος,και πάει και κάνει γιουρούσι...μου βγάλε γενικά έναν ατομισμο.Αμυνα ψηλά ούτε για αστείο...
-Παππάς εξουδετερώθηκε οχι απο Ολυμπιακο,αλλά απο τα foul του Καλάθη.Δεν μπορεί να κατεβάζει μπάλα και να παίρνει επιθέσεις μαζί...δεν είναι ο Westbrook.Του αναγνωρίζω οτι ήταν ο μόνος που έπαζε θυμωμένα.
-Περί Χαραλαμπό,κάποια στιγμή πρέπει να κάνει ξεπεταγμα .Είναι στα 20...ο Ντόνσιτς 3 χρόνια μικρότερος και φαίνεται 30αρής στην ωριμότητα.Παίρνει χτες μπάλα στο 3ποντο με παίχτη στα 2 μέτρα και δεν σουτάρει αλλά γυρνάει πλάτη απο το 3 ποντο και πηγαίνει προς τα μέσα.Σούταρε Βασιλάκη ,για να γίνεις σιγα σιγα Βασίλης.Το παιχνίδι είναι στους 25,εαν δεν το πάρεις τώρα πότε?
-Απαράδεκτο να μην χρησιμοποιηθεί ,ο Μποχώ ,σε μια συγκυρία οπου δεν υπάρχουν guard όπως προχτες.
-Μπουρούσης καλο παιχνίδι,σχετικά...αλλά πρέπει να προστατεύται στην άμυνα.Υλικό υπάρχει αλλά δεν χρησιμοποιείται σωστα για να θωρακίζει τον ψηλό.
-Καλάθης...έχει πάθει Βύντρα.Οσο δεν παίζει καλά,νευριάζει (κοπάνησε και χακετ χτες) με τον ευατό του και κάνει πολύ κακό στην ομάδα.Nick χαλάρωσε,γιατι το 90 % των Παναθηναικών σε πιστεύουν.Απλά ψύχραιμος.
-Για Πεδου θα μιλήσω όταν υπάρξει πιο σαφές δείγμα γραφής.Οταν έχεις 7 μεταγραφές και ο αντίπαλος σου έχει κάνει 2-3 προσθήκες ,είναι λογικό να πλεονεκτεί.Μην ακουω για Γκέρσον...


Mετά το match ,πήγα για σουτάκια 1 ωρίτσα ,γιατί η αδιαφορία μου ανέβασε την πιέση... biggrin.gif
SteveNashidis
Mιας και λέμε για ρόστερ και rotation , είχε βγει τέλη καλοκαιριού ένας δημοσιογράφος και είχε αναφέρει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήραμε 4αρι ήταν γιατί ήθελε να παίζει ο Παπαπέτρου και η ομάδα να στηριχθεί σε αυτόν.

Ή ήταν μια κλασσική αερολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή ο Παπαπέτρου είναι πλέον ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των πρώτων αγώνων.

13 λεπτά με Παο
3 λεπτά με Ρεάλ
Ilias7
QUOTE(Voyager @ Oct 18 2016, 14:48 ) *
Mιας και λέμε για ρόστερ και rotation , είχε βγει τέλη καλοκαιριού ένας δημοσιογράφος και είχε αναφέρει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήραμε 4αρι ήταν γιατί ήθελε να παίζει ο Παπαπέτρου και η ομάδα να στηριχθεί σε αυτόν.

Ή ήταν μια κλασσική αερολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή ο Παπαπέτρου είναι πλέον ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των πρώτων αγώνων.

13 λεπτά με Παο
3 λεπτά με Ρεάλ



Το ερωτήμα είναι:πιστεύεις πως και 4αρι να είχε αποκτηθεί θα έπαιζε περισσότερο χθες με την εμφάνιση που έκανε ο Πρίντεζης;Ο Πρίντεζης στο επίπεδο και στην ηλικία που είναι δεν είναι για να παίζει κάτω από 25 λεπτά σε σημαντικό ματς.Είναι ξεκάθαρο πως αντί να πάρουν ένα παίχτη επιπέδου Πετγουει γιατί δεν θα πέρναμε κάτι πολύ καλύτερο προτίμησαν να δώσουν τον όποιο χρόνο μένει σε Παπαπέτρου και Αγραβάνη αρχικά γιατί είναι νέοι,Έλληνες,πλεον υπάρχει η φιλοσοφία να στηρίζονται τα νέα παιδιά, κλπ κλπ..Συν το οικονομικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό..
D-Wade
QUOTE(Voyager @ Oct 18 2016, 14:48 ) *
Mιας και λέμε για ρόστερ και rotation , είχε βγει τέλη καλοκαιριού ένας δημοσιογράφος και είχε αναφέρει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήραμε 4αρι ήταν γιατί ήθελε να παίζει ο Παπαπέτρου και η ομάδα να στηριχθεί σε αυτόν.

Ή ήταν μια κλασσική αερολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή ο Παπαπέτρου είναι πλέον ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των πρώτων αγώνων.

13 λεπτά με Παο
3 λεπτά με Ρεάλ

Ο Παπαπέτρου αυτή τη στιγμή είναι το δευτερότριτο 4ρι( μερικές φορές περνάει τον Αγραβάνη στο rotation, μερικές όχι) και καθαρά το τρίτο 3ρι.

12-17 λεπτά περίπου θα παίρνει αν έχει αυτόν το ρόλο

Με την απόκτηση 4ριου θα ήταν καθαρά ο 12ος παίχτης( 3ο 3ρι και 3ο 4ρι) και ο Αγραβάνης(ή ο Young) εκτός 12δας
Crash95
Εγω προτεινω να παρουμε Μπαρτζωκα για την Ευρωλιγκα και Σφαιρο για Α1. Ετσι μονο θα πας ψηλα. Οπως πρεπει να παρουμε Βαλβερδε Λεμονη και Αλεφαντο προπονητικο τιμ και το Μιτσελ για συνεντευξεις στη μπαλα
Reggie Miller #31
QUOTE(Voyager @ Oct 18 2016, 14:48 ) *
Mιας και λέμε για ρόστερ και rotation , είχε βγει τέλη καλοκαιριού ένας δημοσιογράφος και είχε αναφέρει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν πήραμε 4αρι ήταν γιατί ήθελε να παίζει ο Παπαπέτρου και η ομάδα να στηριχθεί σε αυτόν.

Ή ήταν μια κλασσική αερολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή ο Παπαπέτρου είναι πλέον ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των πρώτων αγώνων.

13 λεπτά με Παο
3 λεπτά με Ρεάλ


όπως τα λέει ο Ilias7...Ειδικά όταν διάβασα το καλοκαίρι για Melli γελούσα.Το μόνο 4άρι που θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός ήταν ένας παίκτης μέτριος με λίγα λεφτά,γιατί ακριβώς δύσκολα κάποιος θα δεχτεί να ξέρει πως είναι πίσω από τον Πρίντεζη με χρόνο συμμετοχής 20 λεπτά στην καλύτερη των περιπτώσεων και υπό προυποθέσεις,να μην παίζει καλά ο Πριντ ή να βγάζει μάτια ο ίδιος.Ο Ιταλός είναι 24 και φαντάζομαι πως έχει φιλοδοξίες.Και νομίζω πως το συμβόλαιο του Πριντ έχει συμφωνηθεί από τη διοίκηση να είναι το 2ο υψηλότερο για να υπάρχουν ισορροπίες.
Άρα μου φαίνεται πως η ομάδα προτίμησε να πάει στη λύση Αγραβάνη-Παπαπέτρου και βλέπουμε...
Βέβαια για τον Παπαπέτρου η μετακίνηση από το 3 στο 4 και η στήριξη του Παπανικολάου δεν ξέρω αν θα του κάνει τόσ καλό,εκτός από το χρόνο συμμετοχής που προς το παρόν δεν παίρνει...
1600
Το πρωτο πραγμα που μου ερχοταν στο μυαλο ενω εξελισσοταν το παιχνιδι, ηταν πως το ματς με την Ρεαλ θα επρεπε να ειναι αυτην την Πεμπτη και οχι την προηγουμενη.....Πιστευω πως θα βλεπαμε εναν διαφορετικο Ολυμπιακο, πιο συγκεντρωμενο.

Πραγματικα παντως, δεν αντεχει κριτικης το χθεσινο "ντερμπυ". Κατα την αποψη μου, εχθες παρακολουθουσαμε την Εντεταλμενη αποκαθηλωση του Πεδουλακη. Ειτε με απλη επιθυμια των παικτων, ειτε και με σιωπηρο σπρωξιμο απο την διοικηση. Δε γινεται πχ να εχουν τετοια εικονα απαθειας -σχεδον- ολοι οι παικτες του Παναθηναϊκου σε ενα τετοιο ματς, ουτε βεβαιως επιτρεπεται να αδειαζεις λιγες ημερες πριν το επιμαχο ματς τον Coach, λεγοντας πως κατα βαθος επιθυμουσες καποιον αλλον στη θεση του. Οπως και να 'χει το θεμα, εχω την εντυπωση πως ειτε οι μεν (παικτες) ειτε ο δε (ιδιοκτητης) ηθελαν να ξεφορτωθουν τον προπονητη τους και τους καθισε μια χαρα το χθεσινο, αφου ο Πεδουλακης φαινεται να ειναι ο καταλληλος Αποδιοπομπαιος Τραγος (δις πλεον). Βεβαια ο ιδιος καποτε ηταν μεχρι και..."γκουρου"...οσο κέρδΑΓε τον Μπαρτζωκα. Αλλα αυτη ειναι η μοιρα των προπονητων (και μερικων παικτων), εδω στην Ελλαδα. Απ' τα ψηλα, στα χαμηλα, και τανάπαλιν...

Τελος παντων, αυτα θα τα λυσουν οι φιλοι Παναθηναϊκοι, κι ευχομαι να το κανουνε γρηγορα, γιατι ολοι ξερουμε ποσο στοιχιζει σε μια ομαδα η ελλειψη ανταγωνισμου στις διοργανωσεις που συμμετεχει. Και μια και μιλαμε για ανταγωνισμο, να πω ενα μπραβο στον Μπουρουση, που φαινεται να ανταγωνιζεται επαξια τον Διαμαντιδη...οσον αφορα τη μοναδικη θεση που εχει στην καρδια των φιλάθλιων μας. Απο αυτα που ακουγα εχθες να περνανε στα μικροφωνα της μεταδοσης, σχετικα με την Μητερα ενος Αθλητη, συμπεραινω πως ο -πάλαι ποτέ- Μπουρουσ_αρος για τους φιλους του Ολυμπιακους, εχει μετατραπει στο νεο υποκειμενο μαζικης ψυχαναλυσης της κερκιδας του ΣΕΦ. Βεβαια οι διαιτητες για να σεβαστουν τον παικτη ή την μανα του, φαινεται πως θα πρεπει να "φαει πολλα ψωμια ακομη"...a.k.a...μπινελικια...ωστε να "αποκτησει" το δικαιωμα να διακοπτεται το παιχνιδι, οπως το ειδαμε να γινεται στο παρελθον για τον Διαμαντιδη ή τον Σπανουλη. Λογικο βεβαια θα πει καποιος....."δεν πρεπει να σφυριζουμε χωρις λογο και να χαλαμε την ροη του αγωνα".....

Κατα τα λοιπα, οπως προειπα, νομιζω πως κανεις σωφρων ανθρωπος Δεν θα βγαλει συμπερασματα για τον Ολυμπιακο μετα το χθεσινο παιχνιδι. Πιο πολυ εμοιαζε σαν φιλικο προετοιμασιας μερικες στιγμες, παρα σαν ντερμπυ. Φυσικα και χαιρομαι που κερδισαμε και που ειδαμε ομορφο και γρηγορο μπασκετ, αλλα προφανως και δεν ηταν αντιπροσωπευτικο της εικονας των δυο ομαδων, εκατερωθεν. Το μονο στο οποιο ελπιζω μετα τον χθεσινο "θριαμβο", ειναι να δεθει περισοοτερο η ομαδα, να εμφανιστει αυτη η περιφημη Χημεια μεταξυ τους και ουσιαστικα να ξεκινησει μια περιοδος φορμαρισματος, ωστε -κυριως- να παρακολουθουμε ομορφο μπασκετ και ας μην ειναι αποδοτικο (παντα). Τουλαχιστον να (ξανα)αποκτησουμε μια Ταυτοτητα σαν ομαδα, η οποια θα μαχεται ολα τα ματς, απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο, κι ας μην κερδιζει καθε φορα. Αλλωστε για Παιχνιδι μιλαμε, καποιος θα πρεπει να υπαρχει που θα χανει. Τουλαχιστον, ας ειμαστε αυτοι, τις λιγοτερες φορες.


ΥΓ. φιλε Παπανικολαου, προσπαθησε να (ξανα)βρεις τα κινητρα που σου μετεδωσε ο Ντούντα, πισω στο 2011, καλο θα σου (μας) κανει...
back2back
QUOTE(1600 @ Oct 18 2016, 22:07 ) *
ΥΓ. φιλε Παπανικολαου, προσπαθησε να (ξανα)βρεις τα κινητρα που σου μετεδωσε ο Ντούντα, πισω στο 2011, καλο θα σου (μας) κανει...


Ο Παπανικολάου φίλε μου τα πήγε πολύ καλά στο ντέρμπι, ο κόουτς μάλιστα του έδωσε συγχαρητήρια στη συνέντευξη τύπου. Και καλή άμυνα έπαιξε, και στα ριμπάουντς βοήθησε και στους αιφνιδιασμούς συμμετείχε. Έβαλε και ένα σούπερ καλάθι ανάμεσα από 3 αντιπάλους που θύμισε Ζάρκο. Μην κοιτάμε μόνο τα σουτ αλλά τη συνολική του προσφορά, εξάλλου φέτος έχουμε πολλούς σουτέρ, δεν περιμένουμε από αυτόν να μας ξελασπώσει, δεν είναι και ο ρόλος του εξάλλου
TakeshyKurosawa
QUOTE (back2back @ Oct 19 2016, 13:38 ) *
Ο Παπανικολάου φίλε μου τα πήγε πολύ καλά στο ντέρμπι, ο κόουτς μάλιστα του έδωσε συγχαρητήρια στη συνέντευξη τύπου. Και καλή άμυνα έπαιξε, και στα ριμπάουντς βοήθησε και στους αιφνιδιασμούς συμμετείχε. Έβαλε και ένα σούπερ καλάθι ανάμεσα από 3 αντιπάλους που θύμισε Ζάρκο. Μην κοιτάμε μόνο τα σουτ αλλά τη συνολική του προσφορά, εξάλλου φέτος έχουμε πολλούς σουτέρ, δεν περιμένουμε από αυτόν να μας ξελασπώσει, δεν είναι και ο ρόλος του εξάλλου


Αν είναι να ονομάζουμε καλή εμφάνιση κάτι τέτοιο άστα να πάνε ρε φίλε. Επειδή έπαιξε τραγικά ο ΠΑΟ αυτά μπορεί να φάνηκαν βοήθεια.. Ενάντια σε ομάδες που έχουν χεράδες αν κάνεις μόνο αυτά είσαι ουσιαστικά στο μηδέν!
back2back
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Oct 19 2016, 13:44 ) *
Αν είναι να ονομάζουμε καλή εμφάνιση κάτι τέτοιο άστα να πάνε ρε φίλε. Επειδή έπαιξε τραγικά ο ΠΑΟ αυτά μπορεί να φάνηκαν βοήθεια.. Ενάντια σε ομάδες που έχουν χεράδες αν κάνεις μόνο αυτά είσαι ουσιαστικά στο μηδέν!


Ο Παπ κάνει πολλά πράγματα όταν βρίσκεται στο παρκέ, τώρα αν κάποιοι δεν τα βλέπουν γιατί κοιτάζουν μόνο τα στατιστικά είναι δικό τους πρόβλημα
TakeshyKurosawa
QUOTE (back2back @ Oct 19 2016, 13:56 ) *
Ο Παπ κάνει πολλά πράγματα όταν βρίσκεται στο παρκέ, τώρα αν κάποιοι δεν τα βλέπουν γιατί κοιτάζουν μόνο τα στατιστικά είναι δικό τους πρόβλημα


Ναι κάνει όλα αυτά που κάνει ένα μέτριο τριάρι στην Ευρώπη.
Conan1982
QUOTE (back2back @ Oct 19 2016, 13:56 ) *
Ο Παπ κάνει πολλά πράγματα όταν βρίσκεται στο παρκέ, τώρα αν κάποιοι δεν τα βλέπουν γιατί κοιτάζουν μόνο τα στατιστικά είναι δικό τους πρόβλημα


Ισχύει, έχει μεγάλη αντίληψη της τακτικής και ξέρει να βρίσκεται στην σωστή θέση, που να δώσει πάσα, είναι μαχητικός, καλός αμυντικό κλπ απλά έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις πλέον από αυτόν και στην επίθεση. Και αυτό το περίφημο σουτ του αντί να το βελτιώσει 2 χρόνια τώρα φαίνεται να χειροτερεύει συνεχώς...
back2back
QUOTE(Conan1982 @ Oct 19 2016, 14:09 ) *
Ισχύει, έχει μεγάλη αντίληψη της τακτικής και ξέρει να βρίσκεται στην σωστή θέση, που να δώσει πάσα, είναι μαχητικός, καλός αμυντικό κλπ απλά έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις πλέον από αυτόν και στην επίθεση. Και αυτό το περίφημο σουτ του αντί να το βελτιώσει 2 χρόνια τώρα φαίνεται να χειροτερεύει συνεχώς...


Στην επίθεση θα υπάρξουν και 5-6 ματς μέσα στη σεζόν που θα βάλει 15+ πόντους, αλλά στα υπόλοιπα θα κυμανθεί γύρω στους μ.ο 8 πόντους, που είναι πολύ καλά. Αν κάποιος περιμένει κάτι διαφορετικό απλά δεν θα το δει ποτέ. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μπορεί να δώσει ο Παπ στην άμυνα, όταν έφυγε μας έλειψαν, για την επίθεση έχουμε τον Λοτζέσκι
sircharles
Ο κωστάκης πραγματικά ηταν καλος. Ατομική ,ομαδική αμυνα, ριμπαουντ , τρεξιμο. Σε αυτους τους τομεις ειναι σχεδον παντα καλυτερος του ιωαννη. ΑΛΛΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην βαζεις ουτε τα ελευθερα σουτ. Σε μαδριτη και προχθες, ο κωστας εχει 0/8 τριποντα.
Απλα ειναι κατι μη αποδεκτο. Δε γινεται το 3 αρι να μη σουταρει. Δε γινεται. Ειδικα σε εμας που παιζουμε με αμπαλα 5αρια , ολοι οι αλλοι πρεπει να απειλουν
back2back
καλά κουβέντα να γίνεται και γκρίνια να υπάρχει. πάμε στα αυτονόητα: ο Σπανούλης στα 2 πρώτα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος έχει 0/9 τρίποντα, είναι άσουτος; Ο Παπ την τελευταία του χρονιά στην ομάδα είχε 52%, όταν βρεθεί στην ημέρα του θα βάλει 5 τρίποντα και θα ανεβάσει τα ποσοστά του, δεν είναι Στρόμπερι
RipCity
Καλα ο Παπ εχει ν αποδειξει πραγματα, οχι ο Σπανουλης. Ο Παπ εχει ν αποδειξει οτι καλως αλλαξαμε θεση στον Παπαπετρου και του δωσαμε συμβολαιο ρισκαροντας την οποια χημεια ειχε βρεθει περυσι. Απο τον Στρομπερι παντως μεχρι τωρα παραπανω πραγματα δεν εχει δωσει. Πιστευω θα συνελθει, αλλα μη λεμε οτι παιζει και καλα. Αν αυτο ειναι το καλα φοβαμαι το ασχημα. Αυτη τη στιγμη κι αυτος κι ο Βαγγελης υπαρχουν στο ροστερ επειδη ειναι Ελληνες, ειναι απιστευτο πως κι οι δυο στα 22 τους ηταν καλυτεροι απ οτι τωρα.
Weekendman
Το θέμα δεν είναι αν τα βάλει τα σουτ ο Παπανικολάου, αλλά αν ευστοχήσει στην κατάλληλη στιγμή, γιατί πρόχειρα μόνο ο Κέσελι, ήρθε απο τους λεγόμενους σουτέρ, και δεν είχε ούτε μια περίοδο φόρμας απο τα 6 και 75*!


*με εξαίρεση ίσως τον Ντάρντεν στα ματς πλην Παναθηναικού...

back2back
QUOTE(RipCity @ Oct 19 2016, 19:33 ) *
Καλα ο Παπ εχει ν αποδειξει πραγματα, οχι ο Σπανουλης. Ο Παπ εχει ν αποδειξει οτι καλως αλλαξαμε θεση στον Παπαπετρου και του δωσαμε συμβολαιο ρισκαροντας την οποια χημεια ειχε βρεθει περυσι. Απο τον Στρομπερι παντως μεχρι τωρα παραπανω πραγματα δεν εχει δωσει. Πιστευω θα συνελθει, αλλα μη λεμε οτι παιζει και καλα. Αν αυτο ειναι το καλα φοβαμαι το ασχημα. Αυτη τη στιγμη κι αυτος κι ο Βαγγελης υπαρχουν στο ροστερ επειδη ειναι Ελληνες, ειναι απιστευτο πως κι οι δυο στα 22 τους ηταν καλυτεροι απ οτι τωρα.


Ο Παπ πήγε Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ τι έχει να αποδείξει; Αυτά που κάνουν ο Παπανικολάου και ο Βαγγέλης ο Στρόμπερι δεν μπορεί να τα δει ούτε στο όνειρο του. Ο φράουλας ούτε τα βασικά δεν μπορούσε να κάνει, όπως να περάσει την μπάλα σωστά στους ψηλούς

pan24
QUOTE (back2back @ Oct 20 2016, 12:34 ) *
Ο Παπ πήγε Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ τι έχει να αποδείξει; Αυτά που κάνουν ο Παπανικολάου και ο Βαγγέλης ο Στρόμπερι δεν μπορεί να τα δει ούτε στο όνειρο του. Ο φράουλας ούτε τα βασικά δεν μπορούσε να κάνει, όπως να περάσει την μπάλα σωστά στους ψηλούς

Και ο γλυνιαδακης πηγε nba και αρκετοι αλλοι μετριοι ευρωπαιοι πηγαν,τους ειδε το nba απο κοντα και τους εφτυσε
Αν ηθελε να παει τωρα ζητημα αν θα εβρισκε 10ημερο συμβολαιο
Πιθανοτατα ειναι καλυτερος του στρομπερι αλλα ειναι οφθαλμοφανες οτι παιζει χειροτερα απο οτι οταν εφυγε για την μπαρτσελονα
Δεν ειπα οτι δεν ειναι χρησιμος αλλα ειναι ενας μετριος παικτης αυτη την στιγμη που δεν ξεχωριζει καπου
Αν δεν βρει τον καλο του εαυτο ισως θα εχει κανει και ζημια στον ολυμπιακο φρεναροντας την εξελιξη του παπαπετρου που θα επαιρνε τον χρονο του παπ στο 3
Για τον ιδιο λογο δεν τον ηθελα στον παναθηναικο αν και θα δικαιολογουσα αποκτηση του επειδη δεν εχουμε υψηλου επιπεδου ελληνες
Δεν ειναι αρκετα καλος για βασικο 3 και για backup προτιμω να δοθει ο χρονος σε εξελιξιμο παικτη με μεγαλυτερο ταβανι(χαραλαμποπουλος σε εμας,παπαπετρου σε εσας)

Απο την αλλη ισως παντα ηταν ενας μετριοκαλος παικτης που φανηκε να αποδιδει παραπανω απο οσο πραγματικα μπορουσε λογω του στυλ παιχνιδιου εκεινης της ομαδας
Ενα πραγμα οπως ο χικμαν που απο οταν εφυγε ακομα και πριν τον τραυματισμο του δεν μπορεσε να παιξει ποτε στην φενερ οπως επαιζε στην μακαμπι
back2back
QUOTE(pan24 @ Oct 20 2016, 12:48 ) *
Και ο γλυνιαδακης πηγε nba και αρκετοι αλλοι μετριοι ευρωπαιοι πηγαν,τους ειδε το nba απο κοντα και τους εφτυσε
Αν ηθελε να παει τωρα ζητημα αν θα εβρισκε 10ημερο συμβολαιο
Πιθανοτατα ειναι καλυτερος του στρομπερι αλλα ειναι οφθαλμοφανες οτι παιζει χειροτερα απο οτι οταν εφυγε για την μπαρτσελονα
Δεν ειπα οτι δεν ειναι χρησιμος αλλα ειναι ενας μετριος παικτης αυτη την στιγμη που δεν ξεχωριζει καπου
Αν δεν βρει τον καλο του εαυτο ισως θα εχει κανει και ζημια στον ολυμπιακο φρεναροντας την εξελιξη του παπαπετρου που θα επαιρνε τον χρονο του παπ στο 3
Για τον ιδιο λογο δεν τον ηθελα στον παναθηναικο αν και θα δικαιολογουσα αποκτηση του επειδη δεν εχουμε υψηλου επιπεδου ελληνες
Δεν ειναι αρκετα καλος για βασικο 3 και για backup προτιμω να δοθει ο χρονος σε εξελιξιμο παικτη με μεγαλυτερο ταβανι(χαραλαμποπουλος σε εμας,παπαπετρου σε εσας)

Απο την αλλη ισως παντα ηταν ενας μετριοκαλος παικτης που φανηκε να αποδιδει παραπανω απο οσο πραγματικα μπορουσε λογω του στυλ παιχνιδιου εκεινης της ομαδας
Ενα πραγμα οπως ο χικμαν που απο οταν εφυγε ακομα και πριν τον τραυματισμο του δεν μπορεσε να παιξει ποτε στην φενερ οπως επαιζε στην μακαμπι


Άντε να απαντήσω και σε αυτό τώρα, αλλά τι να πω; Να σχολιάσω τη σύγκριση με τον Γλυνιαδάκη; Ο τελευταίος κάτι προπονήσεις έκανε, έμεινε ένα μήνα και τον άφησαν ελεύθερο. Ο Παπ πήγε με μεγάλο συμβόλαιο, εγγυημένο για τον πρώτο χρόνο. Έπαιξε αρκετά και έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις πριν τραυματιστεί. Στην Μπαρτσελόνα επίσης τα είχε πάει πολύ καλά, διαφορετικά δεν θα έδιναν οι Ροκετς 1,5 εκ στους μπλαουγκράνα για να τον πάρουν. Χαραλαμπόπουλος και Παπαπέτρου ούτε από έξω από το Χιούστον δεν περνάνε. Ο Παπανικολάου σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και σε ορισμένους ο καλύτερος. Μετριοκαλό μπορεί να τον χαρακτηρίζει κάποιος που δεν γνωρίζει το άθλημα ή δεν τον έχει παρακολουθήσει πραγματικά. Υπάρχουν εξάλλου πολλοί που χαρακτηρίζουν και τον Καλάθη άσχετο. Δες πάλι το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και πες μου μετά ότι ο Παπανικολάου είναι μέτριος

pan24
QUOTE (back2back @ Oct 20 2016, 13:17 ) *
Άντε να απαντήσω και σε αυτό τώρα, αλλά τι να πω; Να σχολιάσω τη σύγκριση με τον Γλυνιαδάκη; Ο τελευταίος κάτι προπονήσεις έκανε, έμεινε ένα μήνα και τον άφησαν ελεύθερο. Ο Παπ πήγε με μεγάλο συμβόλαιο, εγγυημένο για τον πρώτο χρόνο. Έπαιξε αρκετά και έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις πριν τραυματιστεί. Στην Μπαρτσελόνα επίσης τα είχε πάει πολύ καλά, διαφορετικά δεν θα έδιναν οι Ροκετς 1,5 εκ στους μπλαουγκράνα για να τον πάρουν. Χαραλαμπόπουλος και Παπαπέτρου ούτε από έξω από το Χιούστον δεν περνάνε. Ο Παπανικολάου σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και σε ορισμένους ο καλύτερος. Μετριοκαλό μπορεί να τον χαρακτηρίζει κάποιος που δεν γνωρίζει το άθλημα ή δεν τον έχει παρακολουθήσει πραγματικά. Υπάρχουν εξάλλου πολλοί που χαρακτηρίζουν και τον Καλάθη άσχετο. Δες πάλι το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και πες μου μετά ότι ο Παπανικολάου είναι μέτριος

Αντε παλι
Δεν ειπα οτι σαν παικτικη αξια ειναι κοντα στον γλυνιαδακη(ο οποιος btw επαιξε και 13 παιχνιδια σε μια εποχη που ευρωπαιοι πηγαιναν πολυ πιο δυσκολα στο nba)
Το houston τον πηρε και μετα τον ξεφορτωθηκε με trade στο ντενβερ οι οποιο το εκαναν waive και δεν μπορουσε να βρει εγγυημενο ουτε με το minimum
Φυσικα και παπαπετρου,χαραλαμποπουλος δεν περνανε ουτε απ'εξω απο το nba αλλα πλεον ουτε ο παπανικολαου μπορει να βρει κατι εκει
Εχει δυνατοτητες αλλα τον πολυ καλο του εαυτο πλεον τον δειχνει για ενα ημιχρονο καθε 10 παιχνιδια
Αυτος ο περιφημος τραυματισμος που εχω ξαναδιαβασει 20 μερες τον κρατησε εξω οχι κανα τριμηνο
Η κατηφορα της συντομης αμερικανικης καριερας του ηταν οταν λιγο πριν τραυματιστει το houston πηρε παικτη στην θεση του και εγινε η τριτη επιλογη στην θεση του
Ξαναλεω ο παικτης που εφυγε απο την μπαρτσελονα για το nba ισως ηταν στα τοπ 3αρια της ευρωπης
Ο παπανικολαου που βλεπουμε απο την επιστροφη του στον ολυμπιακο μεχρι τωρα ειναι ενας μετριοκαλος παικτης
Ισως επιστρεψει στον καλο του εαυτο,αλλιως παει να γινει ο μπασκετικος νινης
Και πες μου σε ποιους τομεις ειναι τωρα οχι πριν 2-3 χρονια ο καλυτερος στην ευρωπη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.