QUOTE(RipCity @ Jun 18 2015, 16:38 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
καλά ναι εννοείται δεν το ξέρουμε ακόμη.
απλά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που μένουν ένα χρόνο κολέγιο μόνο κι αμέσως δηλώνουν ντραφτ και για ν' αρχίσουν να εισπράττουν. ο Παπαγιάννης ήδη πήρε κάποια χρήματα, οπότε μπορεί και να κάτσει όντως πάνω από μια χρονιά, αν και πρόκειται για μεγάλο πρότζεκτ, όλοι τον ξέρουν και τον έχουν στο στόχαστρο.
Αν πηρε χρηματα τοτε ΔΕΝ μπορει να παιξει στο NCAA.Δεν πιστευω να εχει υπογραψει εππαγελματικο συμβολαιο.Τωρα τι γινεται κατω απο το τραπεζι κανενας δεν ξερει.
Gino_Bill
Jun 18 2015, 16:05
Κάπου είχα διαβάσει ότι το συμβόλαιο του Ραντούλιτσα στην Κίνα ήταν $ 1.5Μ και μετά την περσινή σεζόν στο πολύ ανταγωνιστικό κινεζικό πρωτάθλημα, μάλλον θα είναι φθηνότερος φέτος. Όχι τόσο απλησίαστος πιθανώς.
thalys
Jun 18 2015, 16:15
Ο Παπαγιάννης αγωνίζεται ως ερασιτέχνης. Το πολύ πολύ που επιτρέπεται να πάρει είναι κάποια οδοιπορικά νομίζω. Κι αυτά με πολλή προσοχή γιατί στο NCAA δεν αστειεύονται, ας ρωτήσει τον Καντέρ όποιος αμφιβάλλει.
Ο Παπαγιάννης μια χαρά έπαιξε στην Α1. Δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ντάνστον και τον Χάντερ, αλλά με τις υπόλοιπες 12 ομάδες μπορεί να παίρνει χρόνο. Στην Ευρωλίγκα στην αρχή, με την απουσία Γκιστ, αναγκαστικά θα παίζει. Αν δείξει ότι μπορεί, θα συνεχίσει να παίζει. Αλλιώς Α1 μόνο.
a bullet for your head
Jun 18 2015, 16:51
QUOTE(Quincy @ Jun 18 2015, 16:02 )
Στην ηλικία του Παππαγιάννη αν θέλει το ΝΒΑ -δεν βρίσκω λόγο να μην το θέλει δηλαδή-, θα τον βοηθήσει απείρως περισσότερο ένα καλό κολέγιο. Θα δουλέψει ατομικά, θα τον δουν ακόμη περισσότερες ομάδες/προπονητές, θα εγκλιματιστεί καλύτερα και πιο ομαλά στην απέναντι όχθη, κι όταν θα μπει στο ντραφτ θα μπορεί να πάρει το χρόνο του σε ομάδα ΝΒΑ χωρίς να πρέπει να γυαλίζει πάγκους/αποδυτήρια/τουαλέτες για 1-2 χρόνια μέχρι να προσαρμοστεί και αν ...
Έτσι κι αλλιώς σε βάθος χρόνου δεν βλέπω πως μπορεί να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ο ΠΑΟ. Οπότε καλύτερα να τον αφήσει να πάει κάπου με ευνοικότερες συνθήκες για ατομική βελτίωση.
Όσον αφορά το κομματι του καλύτερου εγκλιματισμου παίζοντας σε έναν κύριο προθάλαμο τροφοδότησης παικτών προς το ΝΒΑ, θα συμφωνήσω. Πάντως προπονητές-σκαουτερς ομάδων ήδη τον έχουν τσεκάρει και θα συνεχίσουν να το κάνουν, ακόμη και αν δεν επιλέξει την οδό του NCAA. Το ενα σκεπτικό λοιπόν είναι αυτό. Το άλλο σκεπτικό είναι να παραμείνει Ευρώπη και να προπαρασκευαστει ως επαγγελματιας, αποκτώντας παραστάσεις υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου. Παραστάσεις στο τακτικο σκέλος του παιχνιδιού ως team player, βγαζοντας και κάποια χρήματα. Στην παρούσα φάση, αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαγιάννης είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σ'αυτά τα δυο σκεπτικα, χωρίς να υπάρχει ουδεμία δέσμευση με-προς τον Παναθηναϊκό, αν τελικά επιλέξει το 1ο σκεπτικό! Και αυτό είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός το γνώριζε. Τώρα, αν πήρε τον παικτη, για να τον χάσει μετά, αδυνατώντας να τον αξιοποιήσει άμεσα και χωρίς ούτε ενα αντικρυσμα, αυτό είναι το σημείο που εγώ στέκομαι-κολλάω περισσότερο! Τότε δεν θα έπρεπε να τον εντάξει στο δυναμικό του εξαρχής!
thanath
Jun 18 2015, 17:04
QUOTE (a bullet for your head @ Jun 18 2015, 17:51 )
Όσον αφορά το κομματι του καλύτερου εγκλιματισμου παίζοντας σε έναν κύριο προθάλαμο τροφοδότησης παικτών προς το ΝΒΑ, θα συμφωνήσω. Πάντως προπονητές-σκαουτερς ομάδων ήδη τον έχουν τσεκάρει και θα συνεχίσουν να το κάνουν, ακόμη και αν δεν επιλέξει την οδό του NCAA. Το ενα σκεπτικό λοιπόν είναι αυτό. Το άλλο σκεπτικό είναι να παραμείνει Ευρώπη και να προπαρασκευαστει ως επαγγελματιας, αποκτώντας παραστάσεις υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου. Παραστάσεις στο τακτικο σκέλος του παιχνιδιού ως team player, βγαζοντας και κάποια χρήματα. Στην παρούσα φάση, αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαγιάννης είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σ'αυτά τα δυο σκεπτικα, χωρίς να υπάρχει ουδεμία δέσμευση με-προς τον Παναθηναϊκό, αν τελικά επιλέξει το 1ο σκεπτικό! Και αυτό είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός το γνώριζε. Τώρα, αν πήρε τον παικτη, για να τον χάσει μετά, αδυνατώντας να τον αξιοποιήσει άμεσα και χωρίς ούτε ενα αντικρυσμα, αυτό είναι το σημείο που εγώ στέκομαι-κολλάω περισσότερο! Τότε δεν θα έπρεπε να τον εντάξει στο δυναμικό του εξαρχής!
Απ΄όσο θυμάμαι από πέρυσι το σκεπτικό απόκτησης του ήταν αφενός να του δείξουν ότι τον θέλουν στην ομάδα και ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να έχει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο, αφετέρου για να είναι σίγουροι ότι αν δεν πάει NCAA ότι θα παίξει μόνο στον ΠΑΟ. Με λίγα λόγια η φετινή ήταν μια χρονιά που ουσιαστικά ήθελαν να τον πείσουν να μείνει και λογικά πιστεύω από του χρονου θα αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο!
Εγώ από την μεριά μου θέλω να μείνει στον ΠΑΟ γιατί όσο και να τον κρατήσουμε, αν δουλέψει σωστά σε 2-3 χρόνια μαξ θα είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες μόνος του στην γραμμή των ψηλών σε επίπεδο ίσως ίδιο με αυτό του Πέκοβιτς!
Και για να κλείσω την γραμμή των σεντερ για φέτος την βλέπω Λάσμε (ή κάποιος στο στυλ του)- Μαυροκεφαλίδης - Παπαγιάννης. Μεγάλο ψεγάδι είναι ο Λουκάς. Κατά τ άλλα το βρίσκω ρεαλιστικό με αυτό τον προγραμματισμό ο Παπαγιάννης θα μείνει γιατί ξέρει ότι κάποια στιγμή ίσως και να είναι ο δεύτερος σεντερ με τους τραυματισμούς που βγάζει ο Μαυροκεφαλίδης.
G-arenas
Jun 18 2015, 17:23
παντως εγω θεωρω οτι δεν μας ταιριαζει ο λασμε,καθως με μαυροκεφαλο δεν ταιριαζουν καθως ειναι και οι 2 πολυ αδυναμοι...πιο πολυ ταιριαζει με γιανγκ ο λουκας και ο λασμε με μπατιστα...
ελπιζω ο παπατζον να μεινει,ως 3ος βεβαια,αλλα να παιζει τουλ 15 λεπτα στην α1,και οχι στο τελος αλλα απο το 1ο 10λεπτο να μπαινει και στην ευρωλιγκα να εχει αρχικα 5-7 λεπτα σταθερο ρολο και αναλογα πως θα ανταποκριθει βλεπουμε,ειδικα στην αρχη που θα λειπει και ο γκιστ πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης...
παντως ο καρτερ της γαλατα που ειπε ενας φιλος απο πανω θα μου αρεσε στην ομαδα για τον ρολο που θα επρεπε να εχει φετος ο νελσον αλλα δεν τον ειχε...αν αποκτηθει ο καλαθης ομως δεν ταιριαζουν,μονο σουτερ χρειαζομαστε μετα αν παρουμε καλαθη...
RipCity
Jun 18 2015, 17:27
πράγματι, λάθος μου, από φέτος θα αποφασίσει αν θα υπογράψει επαγγελματικά ή θα φύγει για κολέγιο.
a bullet for your head
Jun 18 2015, 17:47
QUOTE(salonikatasos @ Jun 18 2015, 16:45 )
o χεζόνια είναι 20 και ο παπαγιάννης είναι 18 να μην το ξεχνάμε αυτό. 18 είναι και ο χαραλαμπόπουλος γιατί μερικοί τον συγκρίνουν με τον χεζόνια(χώρια του ότι είναι διαφορετικού στυλ παίχτες) και λένε ότι δεν κάνει ο χαραλαμπόπουλος και δείτε τι κάνει ο χεζόνια και άλλα αστεία.
τώρα για τον παπαγιάννη,αν τον θέλουν σαν 3ο ψηλό που σε κάποια ματς μπορεί να είναι κι εκτός αποστολής,ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας,καλά θα κάνουμε να τον κρατήσουμε. η ομάδα μπορεί να του εγγυηθεί 10-15 λεπτά σε σταθερή βάση στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάποια λεπτά σε εύκολα παιχνίδια της ευρωλίγκας. αν ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί και αξίζει να παίζει παραπάνω,τότε να πάει στο καλό και με την ευχή μου να μπει στο nba σύντομα. στον παναθηναϊκό αναπληρωματικός σέντερ ο παπαγιάννης δεν μπορεί να παίξει ακόμα και ούτε στα επόμενα 2 χρόνια. στα 20-21 του ίσως και μέχρι τα 23 με σκληρή δουλειά θα μπορούσε να γίνει και βασικός. συμφωνεί ο ίδιος με αυτό το πλάνο? να μείνει. δε συμφωνεί? στο καλό,δεν θα παρακαλάει ολόκληρος παναθηναϊκός έναν 18χρονο
Ο Χεζονια έγινε πράγματι 20ετών ,όμως θεωρώ πως είναι δυσκολότερο για έναν περιφερειακό παίκτη να ενταχθεί στο ροτεισον μιας top Ευρωπαϊκής ομάδας, από έναν ψηλό. Ίσως η περίπτωση Παπαγιάννη να ήταν καλύτερα να συγκριθεί με του Porzingis για παράδειγμα, αν και είναι και αυτός δυο χρόνια μεγαλύτερος και αγωνίστηκε στο Eurocup'' συν την ACB''. Απ'την στιγμή που συγκαταλέγεται στο top5 του φετινού draft, ένας παίκτης που μου θυμίζει τον Μπαρνιανι, γιατί να μην βρεθεί στο top5 και ο Παπαγιάννης σε μια 2ετια max? Λες και εσύ..''με σκληρή δουλειά και στα 23 βασικός και αν''..Δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσει μια τέτοια προοπτική ο Παπαγιάννης και αυτό το γνωρίζουν και τα τσιμέντα. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα τον παρακαλάει, αυτό όμως που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι, πως για πολλούς εδώ μέσα τουλάχιστον, το δίλλημα είναι...Μαυροκεφαλιδης ή Μπατίστα!
QUOTE(thanath @ Jun 18 2015, 18:04 )
Απ΄όσο θυμάμαι από πέρυσι το σκεπτικό απόκτησης του ήταν αφενός να του δείξουν ότι τον θέλουν στην ομάδα και ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να έχει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο, αφετέρου για να είναι σίγουροι ότι αν δεν πάει NCAA ότι θα παίξει μόνο στον ΠΑΟ. Με λίγα λόγια η φετινή ήταν μια χρονιά που ουσιαστικά ήθελαν να τον πείσουν να μείνει και λογικά πιστεύω από του χρονου θα αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο!
Εγώ από την μεριά μου θέλω να μείνει στον ΠΑΟ γιατί όσο και να τον κρατήσουμε, αν δουλέψει σωστά σε 2-3 χρόνια μαξ θα είναι σε θέση να αλλάξει τις ισορροπίες μόνος του στην γραμμή των ψηλών σε επίπεδο ίσως ίδιο με αυτό του Πέκοβιτς!
Και για να κλείσω την γραμμή των σεντερ για φέτος την βλέπω Λάσμε (ή κάποιος στο στυλ του)- Μαυροκεφαλίδης - Παπαγιάννης. Μεγάλο ψεγάδι είναι ο Λουκάς. Κατά τ άλλα το βρίσκω ρεαλιστικό με αυτό τον προγραμματισμό ο Παπαγιάννης θα μείνει γιατί ξέρει ότι κάποια στιγμή ίσως και να είναι ο δεύτερος σεντερ με τους τραυματισμούς που βγάζει ο Μαυροκεφαλίδης.
Δεν νομίζω να πείστηκε πάντως. Και ειδικά σε μια χαμένη περίπτωση αυτή των φετινών τελικών, ήταν ίσως και προκλητικό να παίζει ορισμένα λεπτά ο ανεπαρκεστατος Μοργκαν! Και εγώ είμαι της άποψης, πως αν παραμείνει και αξιοποιηθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια 4ετια, θα προσφέρει παρα πολλά και θα ωφεληθούν ομάδα-παίκτης! Πάνω στην τελευταία σου φράση, εξέφρασα την ευχή-επιθυμία. Θα δείξει.
QUOTE(RipCity @ Jun 18 2015, 16:16 )
δεν είναι σαν τις άλλες περιπτώσεις μικρών ο Παπαγιάννης, είναι περίπτωση Αντετοκούνμπο.
Αυτοί οι 2 , μπορουν πράγματι να μας κάνουν να πιστεύουμε, ότι το μέλλον θα είναι ευοιωνο. Είναι οτι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα σε ταλέντο!
nvip13
Jun 18 2015, 17:55
Ελεύθερος και ο Σοφο λεει! Μας βλέπω με γραμμή ψηλών απ το παρελθόν..
Ο Λάσμε πόσα έπαιρνε στην Εφες?
Θα προτιμούσα Γιανγκ λόγω ηλικίας, αν και ακουσα πως εχει για μάνατζερ τον Λωτσο.
Οπως και να έχει ας κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.
thanath
Jun 18 2015, 18:06
QUOTE (a bullet for your head @ Jun 18 2015, 18:47 )
Δεν νομίζω να πείστηκε πάντως. Και ειδικά σε μια χαμένη περίπτωση αυτή των φετινών τελικών, ήταν ίσως και προκλητικό να παίζει ορισμένα λεπτά ο ανεπαρκεστατος Μοργκαν! Και εγώ είμαι της άποψης, πως αν παραμείνει και αξιοποιηθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια 4ετια, θα προσφέρει παρα πολλά και θα ωφεληθούν ομάδα-παίκτης! Πάνω στην τελευταία σου φράση, εξέφρασα την ευχή-επιθυμία. Θα δείξει.
H άποψη μου πάνω στους φετινούς τελικούς είναι ότι ναι μεν ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να βρει περισσότερα λεπτά, αλλά από την άλλη δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι στην πραγματικότητα του έκανε και πολύ κακό που δεν έπαιξε! Όπως είχε πει και ένας φίλος ολυμπιακός (δεν θυμάμαι ποιος) όταν είχα ξανακάνει μια παρόμοια τοποθέτηση, οι παίχτες πρέπει να ψήνονται σε ματς που μετράνε και είναι δυνατά, αλλά ένα παιδί που είναι μόλις 17 στα 18 και όλη την χρονιά έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής ακόμα και σε παιχνίδια που έχουν τελειώσει πριν αρχίσουν, και σε συνδυασμό με την έλειψη μπασκετικής λογικής σ αυτή την χώρα θα μπορούσαν να τον πάνε πίσω ψυχολογικά, από την στιγμή που ήταν όντως χαμένα από χέρι τα ματς των τελικών! Ειδικά αν ερχόταν και καμιά τεράστια διαφορά! Νομίζω ότι μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας, τουλάχιστον όπως το σκέφτομαι εγώ, μπορεί να είναι η διαχείριση του Ιβανοβιτς... Έδειχνε ξεκάθαρα σ όλους του μικρούς (πλην Λούτζη ίσως) ότι δεν τους εμπιστεύεται. Τουλάχιστον σ όσα παιχνίδια κατάφερα να δω εγώ στην Α1. Τώρα αν του εγγυηθεί ο νέος κόουτς θέση στην δωδεκάδα και χρόνο μαζί με ένα καλό συμβόλαιο (γύρω στα 100Κ νομίζω είναι καλά) θα μείνει! Τα χρήματα, πέραν του χρόνου-ρόλου, είναι πολύ σημαντικά στην απόφαση των παιδιών και αυτό φάνηκε και στην περίπτωση του Παπαπέτρου. Κάτι που στο NCAA δεν θα έχει. Πάντως η ομάδα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί να τον κρατήσει για 4-5 χρόνια τουλάχιστον!
ΥΓ. Για τα παρακάλια που είπε ένας φίλος από πάνω, εδώ κάθε χρόνο παρακαλάμε τον Βενζεκοφ, τον έχουμε και καλά κλεισμένο, έχουμε κάνει και στην άκρη τον μάνατζερ (τραγικό, εγώ δεν θα ερχόμουν στην ομάδα ειδικά αν είχα κι άλλες προτάσεις) και τελικά τρώμε άκυρο, αλλά εκεί συνεχίζουμε. Και δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόσπεκτ όσο ο Παπαγιαννης και με μικρότερο χρόνο λήξης (δηλαδή φυγή του για ΝΒΑ)
assistant
Jun 18 2015, 18:18
Σουλης Μαρκοπουλος= ο μεγαλύτερος overachiever coach της τελευταιας 20ετιας στην Ελλαδα.Ποτε καμια ομαδα του(νομιζω)δεν πηγε χειροτερα απ ο.τι ηταν οι αρχικες εκτιμησεις για το πως θα παει.........δουλεψε παντα με μικρα μπατζετ και με σχετικα αγνωστους ξενους που σε μεγαλο βαθμο μετα ''επιασαν την καλη''.......βοηθησε αρκετους νεαρους Ελληνες να φτειαξουν τ ονομα τους και να ανεβασουν ένα επιπεδο την καριερα τους.........
Προσωπικα στενοχωρηθηκα που δεν τον αφησαν οι Παοκτσηδες να ερθει στην ομαδα μου το Νοεμβρη........τον πιστευα-τοτε-πιο πολύ από Σφαιρο.........ασχέτως που τελικα πηγαμε καλα με τον Σφαιροπουλο.
Αν λεγοταν Μαρκοπουλιτς καποιοι θα ειχαν στηθει στο αεροδρομιο τωρα να τον υποδεχθουν............
Ο παπαγιαννης μπορει να γινει και καλυτερος του πεκοβιτς σε 3-4 χρονια.Θα ειναι εγκλημα να τον αφησουμε να φυγει
Του προσφερεις ενα πενταετες με καλα λεφτα με αποδοχες αυξανομενες ανα χρονο,buy out για nba καθε καλοκαιρι και του υποσχεσαι οτι θα εχει ρολο τριτου ψηλου και του υποσχεσαι οτι θα παιζει αρκετα Α1 και λιγα λεπτα ευρωπη και νομιζω θα μεινει
Ειδικα αν στο 4 μεινουμε με γκιστ-φωτση και δεν παρουμε βεζενκοφ αναγκαστικα στην αρχη μεχρι να τελειωσει η τιμωρια του μερακλη ο μαυρος θα παιζει και στο 4 οποτε ο παπατζον θα βρει χρονο και εκει θα εχει την ευκαιρια να δειξει πραγματα απεναντι σε ομαδες ανωτερου επιπεοδυ απο τον συμπαθεστατο ΚΑΟΔ
Υ.Γ.Ηδη με τις εμφανισεις του νομιζω οτι εχει δειξει οτι θα μπορουσε να ειναι ο βασικος ψηλος σχεδον σε ολες τις ομαδες της Α1
Υ.Γ.2.Worst case scenario για την ομαδα αλλα το καλυτερο για τον παπαγιαννη:Παιρνουμε για βασικο 5αρι σοφο η βουγιουκα(θου κυριε).Σε μια τετοια γραμμη ψηλων ο μικρος οχι μονο θα παρει χρονο αλλα νομιζω θα μας φαινεται χακιμ
Υ.Γ.3.Τον παπατζον τον πιστευω πολυ.Σε περιπτωση που υπαρξει αποκτηση βεζενκοφ δηλαδη ειχαμε στο 4 γκιστ-φωτση-βεζενκοφ θα προτιμουσα τα λεφτα του μαυρου και του μπατιστα να πηγαιναν ολα για ενα 5αρι που θα ειναι απο τα καλυτερα της ευρωλιγκας με συμβολαιο 1,5-2 εκ και τον παπαγιαννη δευτερο ψηλο και στην αναγκη σε καποια ματς ο γκιστ να πηγαινει για καποια λεπτα στο 5
Αλλο που αυτο το σεναριο δεν εχει ουτε 0,1% πιθανοτητα επειδη ο μαυρος ειναι ελληνας.Αν λεγοταν μαυροκεφαλιτς θα ειχε ηδη φυγει...
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 18 2015, 15:32 )
Δεν ειναι ότι γράφω εγώ για ΝΒΑ. Ηδη τα ρανταρ τον έχουν εντοπίσει. Έχει εξαιρετικές παρουσίες με τις μικρές Εθνικές, έχει παίξει σε high school, κολέγια θέλουν να τον στρατολογησουν. Δεν είναι τι πιστεύω εγώ λοιπόν. Σίγουρα είναι ενα παιδί, ενας νεαρός αθλητής. Και ο Αντετοκουνμπο νεαρός ήταν και καθιερωθηκε απ'την rookie season. Και μην μου πεις πως αν ο Αντετοκουνμπο ήταν στο ίδιο τοπικ το καλοκαίρι του 13', πως δεν θα έλεγες τα ίδια, που λες τώρα για τον Παπαγιάννη. Αυτή είναι προφανώς η δική σου θεώρηση και αντίληψη των πραγμάτων. Εγω έχω άλλη,χωρίς αυτό να σημαίνει πως ανήκω σε κατηγορία ανθρώπων που υπερεκτιμουν ικανότητες-δυνατότητες παικτών. Παρακολουθώ μπάσκετ απ'το 1986. Τέτοιον Έλληνα ψηλό δεν θυμάμαι να ξαναβγαλαμε. Με ύψος 2.18μ ''θα ψηλώσει και άλλο'', δυνατό κορμί, που έχει τέτοια κινητικότητα, που τρέχει τόσο καλά το γήπεδο, που πηδάει καλά, που έχει τέτοια νευρομυικη συναρμογή. Τον χάζευα στο ΟΑΚΑ που έκανε ζέσταμα και όταν έκανε απαγωγή του ισχιου, το πόδι του ξεπερνούσε αρκετά το ύψος του γοφού! Και αν σε ολα αυτά προσθέσεις πως ξέρει μπάσκετ και πως έχει πολύ καλή αίσθηση του παιχνιδιού, κάνει την περίπτωση του άκρως ενδιαφέρουσα! Το αν οι απαιτήσεις τον λυγίσουν ψυχολογικά-πνευματικά ή δεν μπορέσει να ανταποκριθεί αγωνιστικά, ή αν σαν 5ος ψηλός, ο Παναθηναϊκός θα χάσει σε δυναμικότητα, δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που εσύ υποστηρίζεις, όμως στην πραγματικότητα δεν το γνωρίζουμε. Εγώ απ'την άλλη πιστεύω πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Τώρα αν ο παίκτης δεν πάρει αυτά τα εχεγγυα, σίγουρα θα φύγει. Δεν είναι η περίπτωση παίκτη που θα καθίσει να δεσμευθεί με ενα συμβόλαιο για να δεχθεί να παίξει ως δανεικός, κάπου στην Α1. Απλά θα ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι. Αυτό που πρέπει για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις δεξιότητες-ικανότητες και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει.
Καταρχήν θέλω να κάνω μία διόρθωση... Ήταν αποτυχημένη η διατύπωση που έκανα ''ανήκεις σε μια κατηγορία ανθρώπων'' και ζητώ συγνώμη γι αυτό... Θεωρώ όμως πραγματικά ότι στην προκειμένη περίπτωση (Παπαγιάννης) είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις που έχεις από τον παίκτη... Παράλληλα τέτοιου είδους προσδοκίες φουσκώνουν τα μυαλά των αθλητών... Σκέψου τώρα ο Παπαγιάννης να αρχίσει να πιστεύει ότι είναι τρομερό ταλέντο, ότι θα γίνει σταρ του ΝΒΑ και ότι του αξίζει να απαιτεί ρόλο και χρόνο στην 12άδα του Παναθηναϊκού... Τι χειρότερο για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία... Ναι, το πιθανότερο είναι ότι το ίδιο θα έγραφα και για τον Αντετοκούνμπο όταν ήταν 17-18... Τώρα είναι 20-21... Τα 3 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά... Προφανώς και δεν ξέρουμε ποιό θα είναι το μέλλον του παίκτη, την άποψη μας γράφουμε και είναι θεμιτό να διαφωνούμε... Απλά η δική μου άποψη είναι ότι όσο μεγάλο ταλέντο και να θεωρείται-είναι ένας παίκτης απαιτείται προσεκτική, συνετή και ώριμη διαχείριση ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να εξελιχθεί! Ενθουσιασμοί και βιασύνες δεν χρειάζονται... Η βιασύνη μπορεί να τον κάψει, η αναμονή σε καμία περίπτωση δεν θα του κάνει κακό... Και αυτό το ''δεν είναι η περίπτωση παίκτη που θα καθίσει να δεσμευτεί με ένα συμβόλαιο για να δεχτεί να παίξει ως δανεικός'' πραγματικά με ξεπερνάει... Ποιός είναι δηλαδή ο Παπαγιάννης στην παρούσα φάση; Ρε παιδιά, μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο... Ο Διαμαντίδης έπαιξε στον Ηρακλή, ο Σπανούλης στο Μαρούσι, ο Παπανικολάου στον Άρη, ο Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!! Ο Βεζένκοφ προτίμησε φέτος τον Άρη αντί του Παναθηναϊκού (πολύ ώριμη κατά την άποψη μου απόφαση)... Ο Σλούκας πήγε δανεικός στον Άρη... Οι περισσότεροι από αυτούς σε μεγαλύτερη ηλικία από αυτή του Παπαγιάννη! Να πάει σε κολέγιο, ναι, το θεωρώ σωστό! Εκεί θα παίζει με κολεγιόπαιδα, όχι με επαγγελματίες μπασκετμπολίστες! Αλλά σε δωδεκάδα ομάδας που υποτίθεται ότι στοχεύει final4 Euroleague μου μοιάζει εντελώς παράλογο... Μπορεί να υπερεκτιμάς τις δυνατότητες των παικτών, μπορεί εγώ να τις υποτιμώ... Δεν ξέρω...
a bullet for your head
Jun 18 2015, 21:12
QUOTE(roben @ Jun 18 2015, 20:30 )
Καταρχήν θέλω να κάνω μία διόρθωση... Ήταν αποτυχημένη η διατύπωση που έκανα ''ανήκεις σε μια κατηγορία ανθρώπων'' και ζητώ συγνώμη γι αυτό... Θεωρώ όμως πραγματικά ότι στην προκειμένη περίπτωση (Παπαγιάννης) είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις που έχεις από τον παίκτη... Παράλληλα τέτοιου είδους προσδοκίες φουσκώνουν τα μυαλά των αθλητών... Σκέψου τώρα ο Παπαγιάννης να αρχίσει να πιστεύει ότι είναι τρομερό ταλέντο, ότι θα γίνει σταρ του ΝΒΑ και ότι του αξίζει να απαιτεί ρόλο και χρόνο στην 12άδα του Παναθηναϊκού... Τι χειρότερο για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία... Ναι, το πιθανότερο είναι ότι το ίδιο θα έγραφα και για τον Αντετοκούνμπο όταν ήταν 17-18... Τώρα είναι 20-21... Τα 3 χρόνια σε αυτές τις ηλικίες μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά... Προφανώς και δεν ξέρουμε ποιό θα είναι το μέλλον του παίκτη, την άποψη μας γράφουμε και είναι θεμιτό να διαφωνούμε... Απλά η δική μου άποψη είναι ότι όσο μεγάλο ταλέντο και να θεωρείται-είναι ένας παίκτης απαιτείται προσεκτική, συνετή και ώριμη διαχείριση ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να εξελιχθεί! Ενθουσιασμοί και βιασύνες δεν χρειάζονται... Η βιασύνη μπορεί να τον κάψει, η αναμονή σε καμία περίπτωση δεν θα του κάνει κακό... Και αυτό το ''δεν είναι η περίπτωση παίκτη που θα καθίσει να δεσμευτεί με ένα συμβόλαιο για να δεχτεί να παίξει ως δανεικός'' πραγματικά με ξεπερνάει... Ποιός είναι δηλαδή ο Παπαγιάννης στην παρούσα φάση; Ρε παιδιά, μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο... Ο Διαμαντίδης έπαιξε στον Ηρακλή, ο Σπανούλης στο Μαρούσι, ο Παπανικολάου στον Άρη, ο Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!! Ο Βεζένκοφ προτίμησε φέτος τον Άρη αντί του Παναθηναϊκού (πολύ ώριμη κατά την άποψη μου απόφαση)... Ο Σλούκας πήγε δανεικός στον Άρη... Οι περισσότεροι από αυτούς σε μεγαλύτερη ηλικία από αυτή του Παπαγιάννη! Να πάει σε κολέγιο, ναι, το θεωρώ σωστό! Εκεί θα παίζει με κολεγιόπαιδα, όχι με επαγγελματίες μπασκετμπολίστες! Αλλά σε δωδεκάδα ομάδας που υποτίθεται ότι στοχεύει final4 Euroleague μου μοιάζει εντελώς παράλογο... Μπορεί να υπερεκτιμάς τις δυνατότητες των παικτών, μπορεί εγώ να τις υποτιμώ... Δεν ξέρω...
Καταρχήν δεν χρειάζεται να ζητησεις συγγνώμη, γιατί δεν είπες και τίποτα. Όσον αφορά τους Παπανικολάου-Αντετοκουνμπο. Ο πρωτος επί Μαντζον έπαιξε ελάχιστα! Στον Ολυμπιακό επι Γιαννάκη επίσης! Ο Ντουντα,τον ενέταξε στο ροτεισον του Ολυμπιακού! Ο Αντετοκουνμπο''διορθωστε με αν κάνω λάθος'', είχε μικρό μ.ο. λεπτών συμμετοχής στον Φιλαθλητικο, την σεζόν,κατα την οποία στο τέλος της,επιλέχτηκε απ'τους Μπακς! Εκείνη την περίοδο δε, κινήθηκαν γρήγορα και οι διαδικασίες, αποκτήσης Ελληνικής υπηκοότητας-διαβατηρίου! Από κει κ περα, η κοινή λογική υποδεικνύει, πως αν θα έπρεπε να επιλεξει αναμεσα σε μια πρόταση από ενα πολύ καλο κολεγιακο προγραμμα, ή το να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, για να δοθεί δανεικός στο Ρέθυμνο, τότε θα επέλεγε το πρώτο φυσικά! Ο Παπαγιάννης στην παρούσα φάση είναι ενα prospect που έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα. Ο Διαμαντιδης, όπως και ο Παπαλουκάς, δεν νομίζω πως έπαιξαν καν στις μικρες Εθνικές ομάδες. Πάλι καλα που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι στον Ηρακλή να λες! Ο Σπανουλης με το να πάει απ'την Λαρισα στο Μαρούσι στα 19του αν θυμάμαι καλά, ήταν ενα λογικό άλμα τότε στην καριέρα του! Για να βάλω μια τελεία , εσύ εξέφρασες τις απόψεις και τους προβληματισμους σου και εγώ τις δικές μου.
bodiroga10
Jun 18 2015, 21:36
καλος ο σλουκας αλλα οταν ακουω οτι η μακαμπι κλεινει το ροτσεστι για για 3 χρονια με 3εκατ δολλαρια νομιζω τα 800χιλ στο σλουκα ειναι υπερβολικα πολλα εστω και αν η περιπτωση του εχει διαφορες ιδιαιτεροτητες
και κατι για τον μπατιστα απ το eurohoops
Εννοείς ότι οι λογοι φυγης Μπατιστα ειναι και οικονομικοί ή κατι αλλο?
via·about an hour ago
Γιάννης Αβραμίδης:
Οικονομικοί όχι... Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν επαγγελματία παίκτη να έχει μυικούς τραυματισμούς και πριν από τελικούς να είναι σε μαγαζιά μέχρι τις 4 και να χορεύει. Ή μάλλον δεν ήξερα μέχρι φέτος...
SkyFall
Jun 18 2015, 21:49
QUOTE (bodiroga10 @ Jun 18 2015, 22:36 )
καλος ο σλουκας αλλα οταν ακουω οτι η μακαμπι κλεινει το ροτσεστι για για 3 χρονια με 3εκατ δολλαρια νομιζω τα 800χιλ στο σλουκα ειναι υπερβολικα πολλα εστω και αν η περιπτωση του εχει διαφορες ιδιαιτεροτητες
via·about an hour ago
Γιάννης Αβραμίδης:
Οικονομικοί όχι... Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν επαγγελματία παίκτη να έχει μυικούς τραυματισμούς και πριν από τελικούς να είναι σε μαγαζιά μέχρι τις 4 και να χορεύει. Ή μάλλον δεν ήξερα μέχρι φέτος...
Μάλλον δεν είδε andrew goudelock να λικνίζει το κορμί του στη Σμύρνη
doctorjekil
Jun 18 2015, 21:56
SkyFall
Jun 18 2015, 22:01
QUOTE (doctorjekil @ Jun 18 2015, 22:56 )
Κ α λ κ α β ο υ λ α ρ ο ς
![56.gif](../style_emoticons/default/56.gif)
εγγύηση. Επιπέδου Μπάκουλη. Νίκης.
bodiroga10
Jun 18 2015, 22:06
QUOTE (doctorjekil @ Jun 18 2015, 22:56 )
αν τα λεφτα του καλαθη υπαρχουν στο μπατζετ δεν υπαρχει προβλημα ακομα και αν αργησεις μεχρι τον ιουλιο περιμενοντας τον καλαθη.
και ο λογος ειναι το summer league που συμμετεχουν μερικοι απ τους καλυτερους παικτες της ευρωλιγκας οποτε μεχρι τελη ιουλιου υπαρχουν εξαιρετικες περιπτωσεις στην αγορα αρκει να εχεις λεφτα να δωσεις και οχι ξαφνικα τα 2εκατ για τον καλαθη γινουν 400χιλ....
salonikatasos
Jun 18 2015, 22:22
βαρλάς
"Στον Παναθηναϊκό γίνονται αυτές τις μέρες πολύ σοβαρές ζυμώσεις και μπορεί να προκύψουν δεδομένα, που θα αποτελέσουν έκπληξη σε πολύ κόσμο. Αν προχωρήσουν κάποια πράγματα που συζητιούνται, θα βοηθήσουν τους πράσινους να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Τίποτα, όμως, δεν έχει οριστικοποιηθεί. Σε αυτό το θέμα λαλούν πολλοί κοκόροι. Οπότε είναι δύσκολο να προβλέψεις αν θα… ξημερώσει και πότε."
τι εννοεί ο ποιητής? λογικά στην αρχή αναφερόταν στον μπαλτάκο. το μπάτζετ δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται με αυτά που συζητιούνται. βρήκε τίποτα κινέζους ο πρόεδρος?
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
επίσης λέει ότι η πρόταση του ολυμπιακού θα είναι μαξ 600 λιγότερα τη διετία για σλούκα από αυτά που θα του δίνει η ομάδα με την καλύτερη πρόταση. αν ανεβούμε άλλα 100-150 χιλιάρικα ίσως κάτι γίνεται αν ισχύουν αυτά τα νούμερα για οσφπ
bodiroga10
Jun 18 2015, 22:29
QUOTE (salonikatasos @ Jun 18 2015, 23:22 )
βαρλάς
"Στον Παναθηναϊκό γίνονται αυτές τις μέρες πολύ σοβαρές ζυμώσεις και μπορεί να προκύψουν δεδομένα, που θα αποτελέσουν έκπληξη σε πολύ κόσμο. Αν προχωρήσουν κάποια πράγματα που συζητιούνται, θα βοηθήσουν τους πράσινους να αυξήσουν το μπάτζετ τους. Τίποτα, όμως, δεν έχει οριστικοποιηθεί. Σε αυτό το θέμα λαλούν πολλοί κοκόροι. Οπότε είναι δύσκολο να προβλέψεις αν θα… ξημερώσει και πότε."
τι εννοεί ο ποιητής? λογικά στην αρχή αναφερόταν στον μπαλτάκο. το μπάτζετ δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται με αυτά που συζητιούνται. βρήκε τίποτα κινέζους ο πρόεδρος?
επίσης λέει ότι η πρόταση του ολυμπιακού θα είναι μαξ 600 λιγότερα τη διετία για σλούκα από αυτά που θα του δίνει η ομάδα με την καλύτερη πρόταση. αν ανεβούμε άλλα 100-150 χιλιάρικα ίσως κάτι γίνεται αν ισχύουν αυτά τα νούμερα για οσφπ
μια υποθεση που μπορω να κανω ειναι πχ σαν προεδρος να μπει καποιος επιχειρηματιας φιλος της οικογενειας γιαννακοπουλου για να μην υπαρχει και προβλημα με την εεα και να βαζει και καποιο ποσο στο μπατζετ της ομαδας...
το ειχαν κανει παλια οι γιαννακοπουλοι στο βολλευ ανδρων
shtarkws
Jun 19 2015, 08:29
QUOTE(bodiroga10 @ Jun 18 2015, 22:36 )
via·about an hour ago
Γιάννης Αβραμίδης:
Καλύτερα να καθόταν σπίτι και να κάνει μπαφο
Dred11
Jun 19 2015, 10:27
Εντάξει, αν τα κανε αυτά ο Μπατίστα οκ. Και όσον αφορά τη σύγκριση με τον Γκιστ, ναι μεν ο Γκιστ είχε το ίδιο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, αλλά αφενός είναι πιο δεμένος με την ομάδα, καθώς έχει ήδη εδώ δύομισι χρόνια, αφετέρου είναι πιο χρήσιμος ως παίκτης. Αν αυτά που έγραψε ο Βαρλάς και είπε ο Αβραμίδης στο live chat έχουν σπόρο αλήθειας μπορούμε να υπολογίζουμε σε αύξηση του μπάτζετ για φέτος. Αντίθετα δεν βλέπω να καταφέρουμε να πάρουμε τον Καλάθη, καθώς μάλλον θα βρει μια καλή πρόταση από το ΝΒΑ. Οπότε καλό είναι να δραστηριοποιηθούμε άμεσα για έναν ξένο γκαρντ από το πρώτο ράφι.
dmeint
Jun 19 2015, 12:01
Υπολογίζω το μπατζετ φετος περίπου στα 9 εκατ. καθαρά μόνο για παίχτες .
Χωρις ΜΠΑΤΙΣΤΑ – ΝΕΛΣΟΝ – ΣΛΟΤΕΡ – ΜΠΛΟΥΜΣ , και αναθεώρηση στους ΔΔ – ΑΦ πάμε στα 6,5-7,0 εκατ.
Οπότε εάν υποθέσουμε ότι το budget θα είναι 12 εκ φέτος , έχεις να δώσεις 4-5 εκατ. για 4-5 παίχτες .
Και αν θεωρήσουμε δεδομένο τον ΚΑΛΑΘΗ με 2 εκατ. , τότε μπορούμε να δούμε τι επίπεδο παιχτών μπορούμε να χτυπήσουμε .
RipCity
Jun 19 2015, 12:40
λίγο λάθος τα βλέπεις, κάπου στα 6.5-7 ήταν και με αναθεωρήσεις θα πέσει λίγο κάτω από 6. λογικά το ταβάνι θα ναι κάπου στα 9-10 στην αισιόδοξη περίπτωση που θα πάρετε Καλάθη.
thanath
Jun 19 2015, 13:25
QUOTE (dmeint @ Jun 19 2015, 13:01 )
Υπολογίζω το μπατζετ φετος περίπου στα 9 εκατ. καθαρά μόνο για παίχτες .
Χωρις ΜΠΑΤΙΣΤΑ – ΝΕΛΣΟΝ – ΣΛΟΤΕΡ – ΜΠΛΟΥΜΣ , και αναθεώρηση στους ΔΔ – ΑΦ πάμε στα 6,5-7,0 εκατ.
Οπότε εάν υποθέσουμε ότι το budget θα είναι 12 εκ φέτος , έχεις να δώσεις 4-5 εκατ. για 4-5 παίχτες .
Και αν θεωρήσουμε δεδομένο τον ΚΑΛΑΘΗ με 2 εκατ. , τότε μπορούμε να δούμε τι επίπεδο παιχτών μπορούμε να χτυπήσουμε .
Δυστυχώς δεν πρόκειται να παίξουν τέτοια νούμερα! Και το μπάτζετ για τους καθαρούς μισθούς των παιχτών ήταν κάπου στα 7Μ φέτος! Και αυτό μαζί με τις αλλαγές και τις αλχημείες μέσα στην χρονιά. Αν φέτος φτάσουμε γύρω στα 8-9 θα είναι ευχής έργον αν και νομίζω ότι είμαι υπεραισιόδοξος με τα 9 που λέω.
sni79per
Jun 19 2015, 13:46
![](../../../www.basketnet.gr/Uploads/1calathes.jpg)
ο καθενας ψηνεται με τον τροπο του αυτες τις μερες.
Καλα κανει αφου την επομενη χρονια θα τα αρπαξει γερα ειτε στην ευρωπη ειτε στο nba
dmeint
Jun 19 2015, 13:55
QUOTE (thanath @ Jun 19 2015, 14:25 )
Δυστυχώς δεν πρόκειται να παίξουν τέτοια νούμερα! Και το μπάτζετ για τους καθαρούς μισθούς των παιχτών ήταν κάπου στα 7Μ φέτος! Και αυτό μαζί με τις αλλαγές και τις αλχημείες μέσα στην χρονιά. Αν φέτος φτάσουμε γύρω στα 8-9 θα είναι ευχής έργον αν και νομίζω ότι είμαι υπεραισιόδοξος με τα 9 που λέω.
Ναι δικό μου λάθος , έχεις απόλυτο δίκιο , γύρω στο 7Μ ήταν καθαρα .
Ομως ο συλλογισμός παραμένει ο ίδιος , εξω οι ξένοι που θα φύγουν και με αναθεωρήσεις πάμε στα 4,5-5Μ , οπότε εάν ισχύει του ΚΑΛΑΘΗ με 2Μ, μένουν 2Μ για 3-4 παίχτες . (εκτός αν γίνει κάτι το αναπάντεχο )
Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσει και το scouting. Δεν μπορεί να μην έχουμε τις ικανότητες να βρούμε φθηνούς ξένους οι οποίοι θα αναδειχτούν "λαβράκια".
sni79per
Jun 19 2015, 13:55
σωστα!το ερωτημα ειναι αλλο,ειναι ''πλαστικο'' η οχι;
pain of salvation
Jun 19 2015, 13:57
χαχα...το ποτήρι ε?
SkyFall
Jun 19 2015, 14:03
QUOTE (sni79per @ Jun 19 2015, 14:46 )
![](../../../www.basketnet.gr/Uploads/1calathes.jpg)
ο καθενας ψηνεται με τον τροπο του αυτες τις μερες.
Κάνε ρεπορτάζ sni79per. Που βρίσκεται το αγόρι μας;
Ginobili
Jun 19 2015, 14:12
QUOTE(SkyFall @ Jun 19 2015, 13:03 )
Florida...Orlado
sni79per
Jun 19 2015, 14:19
QUOTE(SkyFall @ Jun 19 2015, 15:03 )
ο τζινομπιλις πρεπει να εχει δικιο,εκει συνηθιζει να πηγαινει.
αν θες παλι ρωτα την σαμανθα να σου πει.
SkyFall
Jun 19 2015, 14:27
QUOTE (sni79per @ Jun 19 2015, 15:19 )
ο τζινομπιλις πρεπει να εχει δικιο,εκει συνηθιζει να πηγαινει.
αν θες παλι ρωτα την σαμανθα να σου πει.
![cool.gif](../style_emoticons/default/cool.gif)
Α' δεν το ήξερα ότι κάνει και εκτός έδρας δουλειές η Σάμι
ps: μιλάμε για τροπικό μαύρισμα. έχουν γυρίσει και τις ξαπλώστρες προς τον ήλιο, βέβαια τα πίνουν σε πλαστικά αλλά τι να κάνουν τα παιδιά; το πλαστικό ποτηράκι στην άμμο δεν πιστεύω να είναι για τασάκι;
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
)
thanath
Jun 19 2015, 14:32
QUOTE (dmeint @ Jun 19 2015, 14:55 )
Ναι δικό μου λάθος , έχεις απόλυτο δίκιο , γύρω στο 7Μ ήταν καθαρα .
Ομως ο συλλογισμός παραμένει ο ίδιος , εξω οι ξένοι που θα φύγουν και με αναθεωρήσεις πάμε στα 4,5-5Μ , οπότε εάν ισχύει του ΚΑΛΑΘΗ με 2Μ, μένουν 2Μ για 3-4 παίχτες . (εκτός αν γίνει κάτι το αναπάντεχο )
Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσει και το scouting. Δεν μπορεί να μην έχουμε τις ικανότητες να βρούμε φθηνούς ξένους οι οποίοι θα αναδειχτούν "λαβράκια".
Σύμφωνα με τους έγκριτους δημοσιογράφους δεν θα πάμε σε λαβράκια, αλλά σε παίχτες που θα είναι κάποιας αξίας! Το scouting πιστεύω στο μπάσκετ έχει να κάνει με τον κάθε προπονητή! Για παράδειγμα ο Σούλης στον ΠΑΟΚ (σε πολύ χαμηλότερης δυναμικής ομάδα, αλλά και με πολύ λιγότερες απαιτήσεις) βρίσκει ξένους πολύ καλούς και ενώ έρχονται με λίγα ζητάνε μετά πολλά. Ο Ντούσκο ήρθε και κοίταζε μόνο την αγορά της Γαλλίας, βλ. Σλότερ και τον άλλο που ήθελε από Λιμόζ αλλά δεν ήρθε, και της Ισπανίας. Το θέμα είναι ότι άμα και φέτος το πάμε σε ξένους λαβράκια πρέπει να αποκτηθεί ο αντίστοιχος προπονητής που θα μπορεί να ψάξει και να βρει αυτούς τους παίκτες!
sni79per
Jun 19 2015, 14:37
QUOTE(SkyFall @ Jun 19 2015, 15:27 )
Α' δεν το ήξερα ότι κάνει και εκτός έδρας δουλειές η Σάμι
ps: μιλάμε για τροπικό μαύρισμα. έχουν γυρίσει και τις ξαπλώστρες προς τον ήλιο, βέβαια τα πίνουν σε πλαστικά αλλά τι να κάνουν τα παιδιά; το πλαστικό ποτηράκι στην άμμο δεν πιστεύω να είναι για τασάκι;
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
)
καταραμενη φτωχια,ολα πλαστικα.
η γυναικα του πρεπει να καπνιζει αν ειναι ''τασακι'',το παιδι μας ειναι δεξιοχειρας ασε που εχει κ τραπεζακι διπλα.
SkyFall
Jun 19 2015, 14:42
Στα πράσινα νέα γράφουν για συμφωνία με τον Σάσα Ομπράντοβιτς βασιζόμενοι σε πληροφορίες από την Γερμανία.
Sniper χχαχαχαχαχαχ αυτά μας έχουν κάνει τα csi τόσα χρόνια
silversurfer
Jun 19 2015, 15:05
Έκανα μια γρήγορη βόλτα στα σαητ και δεν βρήκα άλλη αναφορά στο θέμα.. Σίγουρα έχει πιθανότητες να ισχύει αλλά αν δεν δω κάτι επίσημο δεν πιστεύω λέξη..
ΜπλατΠρέπει κάτι να γίνει να τελειώνει και το ΝΒΑ νωρίτερα να ξέρουμε και εμείς εδώ στην Ευρώπη πως θα κινηθούμε.
Να παίζει πιθανότητα να μείνει ο Μπλάταρος ελεύθερος και να μην μπορείς να τον διεκδικήσεις.. Όχι ότι δεν θα βρει δουλειά στο ΝΒΑ όχι ότι θα ερχόταν τρέχοντας σε μας αλλά είναι δελεαστικό αν μείνει άνεργος.
bodiroga10
Jun 19 2015, 15:11
σασα το λεει και ο σωτηριου στο τουιτερ...
χαχαχα ακυρο για βεζενκοφ εννουσε
silversurfer
Jun 19 2015, 15:15
Πήραμε βεζένκοφ δηλαδή?
bodiroga10
Jun 19 2015, 15:18
QUOTE (silversurfer @ Jun 19 2015, 16:15 )
Πήραμε βεζένκοφ δηλαδή?
οχι του εχει συνεντευξη στο ραδιοφωνο αλλα ηταν ψαρωτικος...
https://twitter.com/ksot23/status/611881978380570624
sni79per
Jun 19 2015, 15:31
αν κ δεν το προλαβα πολυ θελει να μεινει ευρωπη καποια χρονια.
επισης αυτοπροταθηκε σε παο κ οσφπ,ενω ειπε οτι δεν αποκλειει να συνεχισει στον αρη αν παιξει ευρωπη.
thanath
Jun 19 2015, 17:12
QUOTE (csea @ Jun 19 2015, 16:51 )
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο μάλλον χαιρετάει από τους Grizzles. Τώρα με αυτά που είχαμε ακούσε/διαβάσει τον προηγούμενο καιρό μπορεί να περιμένει από την OKC που έχει τον κολλεγιακό προπονητή του αν θα του δώσει ένα συμβόλαιο αντάξιο μ αυτά που μπορεί να βρει στην ευρώπη. Φαντάζομαι ότι πολύ δύσκολα θα βρει ένα συμβόλαιο με παραπάνω από 1,5Μ το χρόνο και προπάντων δύσκολα θα βρει ρόλο μεγαλύτερο του 3ου pg. Αν λάβουμε υπόψην το συγκεκριμένο άρθρο τότε πιστεύω ότι είναι αρκετές οι πιθανότητες να περάσέι πάλι τον Ατλαντικό.
nvip13
Jun 19 2015, 19:00
SkyFall
Jun 19 2015, 19:03
QUOTE (nvip13 @ Jun 19 2015, 20:00 )
Μας τελειώνει ο Ομπράντοβιτς..
Καλύτερα!
Βάλτε και την πηγή ρε παιδιά. Τι κακό συνήθειο είναι αυτό;
thanath
Jun 19 2015, 19:14
QUOTE (nvip13 @ Jun 19 2015, 20:00 )
Το θέμα είναι μην μας αρχίσει ο Τζόρτζεβιτς
nvip13
Jun 19 2015, 20:17
Πάντως σε ενα οπαδικό poll ανάμεσα στους δύο, νικάει κατα κράτος ο Τζορτζεβιτς.
Το ροστερ μας του χρονου πρεπει ναι καπως ετσι.
Μεταγραφη-διαμαντιδης-μποχωριδης
Παππας-μεταγραφη
Μεταγραφη-γιανκοβιτς-χαραλαμποπουλος
Γκιστς-μεταγραφη-φωτσης
Μεταγραφη-μεταγραφη-παπαγιαννης
Χρειαζομαστε εξι παικτες..στον ασσο μακαρι να ρθει ο καλαιθης.στο 2 χρειαζομαστε εναν παικτη που να μπορεσει να δωσει πολλες βοηθειας μια και ο παππας θα επιστρεψει απο γεμαρη σε φουλ ρυθμους..θα ναι λαθος να παρουμε συμπληρωματικο παικτημε την λογικη οτι υπαρχει ο παππας,γιατι τοτε μεχρι να γυρισει θα χουμε θεματα.στο 3 επιγοντως βασικο πενταρι..δεν παει αλλο με τον βλαντο.καλος παικτης αλλα ρολιστας και θελει παρα πολυ βελτιωση..δεν ειναι για βασικο τριαρι..πρεπει να βελτιωσει το σουτ και στην αμυνα εχει μεγαλο θεμα..στο τεσσερα μαρεσει ο θανασης αντετοκουμπο..στην ευρωπη ο αντετ ειναι 4αρι οχι 3αρι..καλη περιπτωση για να δινει βοηθειες στον γκιστ οταν γυρισει και να κρατησει την θεση με τον φωτση οσο θα λειπει ο αμερικανος.στο 5 χρειαζομαστε επιγοντως δυο παικτες..μπατιστα και μαυροκεφαλιδης δεν κανουν γι αυτο το επιπεδο..μακαρι να καταλαβουν εκει στον οαναθηναικο πως παιζεται το συγχρονο μπασκετ και να παρουν δυο μαυρος ψηλους που θα σκυλιαζουν στηναμυνα..μονο ετσι μπορεις να κερδιζεις ομαδες που δινουν περισοτερα λεφτα και εχουν ψηλους τυπου τομιτς,κρισιτς,μπραουν κτλ..δειτε τι παθαινουν τα τελευταια χρονια η τσσκα,η μπαρτσελονα..
ΥΓ1 πραγματικα απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται με το μπασκετ και τους αρεσει ο μαυροκεφαλιδης???επειδη εβαζε ποντους ενα μηνα..τιποτα αλλο δεν εκανε..εγω τον μαυροκεφαλιδη θα τον κρινω απο τα δυο χρονια που ηταν στον παναθηναικο και οχι απο ενα μηνα..οποτε ηταν τραγικος..πιο soft πεθαινεις..θυμηθειτε τι παθαινε ο ολυμπιακος οταν επαιζε με μαυροκεφαλιδη,μπουρουση,κλειζα ψηλους...απορω πραγματικα πως τον θελουν καποιοι στον παναθηναικο..
ΥΓ2 αν δεν υπηρχε η τιμωρια του γκιστ και η απουσια του για ενα μηνα θα προτιμοθσα ο φωτσης να σταματουσε το μπασκετ αλλα τωρα τον χρειαζομαστε..εστω οτι μπορει αν δωσει..δυστυχως οι παικτες πρεπει να ξερουν ποτε να σταματησουν το μπασκετ..πχ ο κιριλενκο φετος εδειχνε οτι επεσε πολυ επειπεδο και προκειμενου να μην χαλασει την εικονα του σταματησε το μπασκετ..ο φωτσης φετος ηταν πολυ μετριος..εχει μεγαλωσει..εχει χασει τα ριμπαουντ την αμυνα και ουσιαστικα του χει μεινει μονο το τριποντο οταν μπει..οχι τοσο συχνα κιαυτο πλεον..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.