doctorjekil
Oct 1 2014, 16:38
QUOTE(silversurfer @ Oct 1 2014, 17:30 )

Είμαι περίεργος ποιος θα τρολάρει τον Βάλτερς στο twitter!
Πάντως εγώ όση ώρα ψάχνω δεν έχω βρει κάτι νεότερο για όνομα..
Μιας και το πες,μπαινω να τον τρολαρω λιγο εγω
edit: δυστυχως δεν προλαβα να τον τρολαρω γιατι το χει σβησει το tweet
SG3ptshooter
Oct 1 2014, 16:41
Αρχικά, τι έχει ο Nelson:
http://www.iasophysio.gr/content/view/189/143/lang,greek/QUOTE(AlexTsiri13 @ Oct 1 2014, 16:50 )

παιδιά,άσχετο,αλλά ο Βάλτερς είναι αυτός που μας είχε βάλει με την Μάλαγα το τρίποντο και πήγαν οι Ισπανοί στο +4,αλλά με δύο τριποντάρες του Μήτσου τους νικήσαμε;;;;;
Ναι και 1/2 βολές ενδιάμεσα ο Darden.
QUOTE(ssoulliss @ Oct 1 2014, 16:52 )

Ο Μπλουμς από την άλλη είναι συνομίληκος, ήταν λιγότερο ταλαντούχος παίκτης και ναι, είναι εκνευριστικός στο παιχνίδι του αλλά είναι πιο σοβαρός παίκτης..
Συγκριτικά, δεν ξέρω. Και να κέρδιζε ο Blums στο μεταξύ τους, δεν είναι σοβαρός παίκτης γενικά. Παίκτης του δεκαλέπτου που συστηματικά εκτός συστήματος ακόμα και σε κρίσιμο ματς θα σηκωθεί να το ρίξει μαρκαρισμένο επειδή το πίστευε, δεν είναι σοβαρός παίκτης.
QUOTE(silversurfer @ Oct 1 2014, 16:59 )

Από Ισπανία τι μπορεί να έχει βρει ο Ντούσκο??
Kανάς
Paunic θα σκάσει απ' όσους είναι free, ας μην τρέχει τόσο plays. Είναι -ic.
QUOTE(silversurfer @ Oct 1 2014, 17:11 )

Βέβαια αν πάρουμε άσσο για όλη τη χρονιά ο Μποχωρίδης πάει κερκίδα σωστά;
Ο Μποχωρίδης μπορεί να έχει όλο το ταλέντο του κόσμου, ΜΑΚΑΡΙ να βοηθήσει κάποια στιγμή, σε επίπεδο ανδρών σε 5 ματς με τον Άρη που τον είχα δει πέρυσι και στα φιλικά τώρα, με προβληματίζει. Έχει 12 πόντους σύνολο στα 4 τελευταία ματς, όταν η περιφέρειά μας παίζει χωρίς Αμερικανούς και με Διαμαντίδη σβηστό και αμυντικά έστω περίμενα να είναι καλύτερος, σε χαλαρές φάσεις και με την ανάγκη να φανεί, είδα και κακές επιλογές. Ο Κόνιαρης μπορεί να τούβλαρε κι ένα τρίποντο παραπάνω, αλλά παρότι σαφώς λιγότερο έτοιμος, έμοιαζε πιο ζωντανός.
doctorjekil
Oct 1 2014, 16:47
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 1 2014, 17:41 )

Αυτο το ειχα παθει εγω πριν 5 χρονια,ειχα βγαλει κατι γρουμπουλακια στο καλαμι(περιοστιτιδα) και πηγαινα για φυσιοθεραπεια και μου τα σπαγανε,μιλαμε για πολυ πονο,ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν απο κουραση,1 μηνα εξω ειχα μεινει
silversurfer
Oct 1 2014, 16:49
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 1 2014, 17:41 )

Ο Μποχωρίδης μπορεί να έχει όλο το ταλέντο του κόσμου, ΜΑΚΑΡΙ να βοηθήσει κάποια στιγμή, σε επίπεδο ανδρών σε 5 ματς με τον Άρη που τον είχα δει πέρυσι και στα φιλικά τώρα, με προβληματίζει. Έχει 12 πόντους σύνολο στα 4 τελευταία ματς, όταν η περιφέρειά μας παίζει χωρίς Αμερικανούς και με Διαμαντίδη σβηστό και αμυντικά έστω περίμενα να είναι καλύτερος, σε χαλαρές φάσεις και με την ανάγκη να φανεί, είδα και κακές επιλογές. Ο Κόνιαρης μπορεί να τούβλαρε κι ένα τρίποντο παραπάνω, αλλά παρότι σαφώς λιγότερο έτοιμος, έμοιαζε πιο ζωντανός.
Επίσης συμφωνώ. Δεν το είπα σαν κακό ότι θα μείνει ο Μποχώ εκτός. Το είπα απλά γιατί δεν βγαίνει κανένα πλάνο ελληνοποίησης και νεανικής ομάδας κτλ αν στην 12άδα σου δεν έχεις έστω 1 μικρό.
Η 12άδα που έγραψες μπορεί να είναι έως πάρα πολύ καλή, καλύτερη και από πέρυσι ίσως, αλλά που βγαίνει το πλάνο σε αυτήν;
Πουθενά..
bbplayer
Oct 1 2014, 17:33
Ήρθε η ώρα μάλλον , εκείνους τους Ρώσους/Αμερικάνους/Τατζίκους/Εσκιμώους κοκ που τους , και καλά, "αναζητούσαμε" πριν 3 χρόνια και κοροϊδεύαμε τον κόσμο για να μοστράρουμε μετά ως "σωτήρες" μπας και πουλήσουμε κανένα παραπάνω φύλλο ή/και να αποκτήσουμε παραπάνω αποδοχή ως "Παναθηναϊκάρες" , τώρα να τους αναζητήσουμε στ' αλήθεια πριν η ομάδα περάσει από την αποσύνθεση στη σήψη.
Κι εάν τους βρούμε έχει καλώς. Αλλιώς ...del Giordano le rive saluta που λένε και στο χωριό μου ( ή αλλιώς χαιρέτα μου τον πλάτανο)
more stars
Oct 1 2014, 17:45
O trifylakia λέει Γκόρντον (Τζαμοντ, της Γαλατά)
SkyFall
Oct 1 2014, 18:08
QUOTE (more stars @ Oct 1 2014, 18:45 )

Μακάρι. Αν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό θα τον ήθελα στην ομάδα. Από τους αγαπημένους μου!
Άλλο επίπεδο, καμία σχέση με Βάλτερς κτλ.
https://www.youtube.com/watch?v=dJDz6Q867H8
QUOTE(more stars @ Oct 1 2014, 18:45 )

Αυτός (ο... τριφυλλάκιας) μου έχει υποσχεθεί Λάνγκφορντ το καλοκαίρι. Πρώτα θέλω τον Κιθ και μετά τον Τζαμόντ.
AJSlaughter6
Oct 1 2014, 18:28
QUOTE (doctorjekil @ Oct 1 2014, 17:29 )

Μαλλον εχεις μπερδεψει τους μπερτανς,γι αυτον που παιζει στο μπιλμπαο λεω...ο αλλος ειναι 4αρι
έχεις δίκιο σόρυ
more stars
Oct 1 2014, 18:46
QUOTE (A.CAB @ Oct 1 2014, 19:09 )

Αυτός (ο... τριφυλλάκιας) μου έχει υποσχεθεί Λάνγκφορντ το καλοκαίρι. Πρώτα θέλω τον Κιθ και μετά τον Τζαμόντ.
Σωστός είσαι.
Και έχει πει και για άλλους και μάλλον έχει πέσει έξω γενικώς στο πλάνο...
Πάντως και ο Τζαμόντ και ο Πλάνινιτς είναι ανεπιθύμητοι και βάρος στους τούρκους.
Αν πληρώσουν ένα ποσό του συμβολαίου τους, μπορεί να έχουν βάση οι φήμες.
Δυστυχώς μετά το κρυφτούλη του Ιβάνοβιτς και την απουσία ενημέρωσης για τον σχεδιασμό της ομάδας θα συζητάμε κάθε υποθετική περίπτωση.
Αν ειναι να παρουν παιχτη για 2 μηνες ας ξαναπαρουν τον Καρυ
Η μοναδική μας ελπίδα να κάνουμε καμία μεταγραφή της προκοπής τελευταία στιγμή είναι οι αδελφοί αγγελοπουλοι ...
silversurfer
Oct 1 2014, 20:05
πλάκα πλάκα με τις ανακοινώσεις κ τις δηλώσεις που κάνουν δεν το εχει σε τίποτα ο δγ να τα πάρει κ να κανει μεταγραφή καλή!
πέρα απο τα όνειρα όμως κανα όνομα μάθαμε;
SG3ptshooter
Oct 1 2014, 20:06
Eίχε ρωτήσει κι ο Dred -σε άλλο thread- για τον ανεπιθύμητο/ελέυθερο(?) Eidson. Κάπως έτσι μάλλον μπορεί να προκύψει κάτι επίφοβο, αλλά πιο ενδιαφέρον σίγουρα απ' την κατάβαση των Λετονών, με μέγιστο upside για τα ως τώρα δεδομένα μας.
Ούτε ο Chuck, ούτε ο Gordon, ούτε ο Planinic είναι δηλωμένοι στη σελίδα της Euroleague. Aπ' τους τρεις μόνο ο Κροάτης έχει επιβιώσει στο επίσημο site των ομάδων τους.
Ο Ewing πήγε στη LeMans για 6 βδομάδες.
SkyFall
Oct 1 2014, 20:11
Έχει γραφτεί πουθενά το όνομα acie law για Παο? Προτιμώ τον Jamont!
Eidson? πάμε και για τριάρι δλδ και έγχρωμο γρήγορο παιχταρά στο 5?
ps: στο τέλος θα κλείσουμε κανένα παλτό ξεχασμένο και θα κλαίμε!
j-kidd13
Oct 1 2014, 20:15
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 1 2014, 21:06 )

Eίχε ρωτήσει κι ο Dred -σε άλλο thread- για τον ανεπιθύμητο/ελέυθερο(?) Eidson. Κάπως έτσι μάλλον μπορεί να προκύψει κάτι επίφοβο, αλλά πιο ενδιαφέρον σίγουρα απ' την κατάβαση των Λετονών, με μέγιστο upside για τα ως τώρα δεδομένα μας.
Ούτε ο Chuck, ούτε ο Gordon, ούτε ο Planinic είναι δηλωμένοι στη σελίδα της Euroleague. Aπ' τους τρεις μόνο ο Κροάτης έχει επιβιώσει στο επίσημο site των ομάδων τους.
Ο Ewing πήγε στη LeMans για 6 βδομάδες.
Mε 2 εξ αυτων,πλας παικτη τυπου Λασμε ειμαστε μπομπα....
AJSlaughter6
Oct 1 2014, 20:16
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 1 2014, 21:15 )

το sportdog λεει στο τουίτερ ότι ο παίκτης είναι ο Τζάνις Μπλούμς
silversurfer
Oct 1 2014, 20:17
j-kidd13
Oct 1 2014, 20:20
Eιναι καλυτερος ο Μπλουμς ρε παιδια??
Με τετοιο ονομα απορω που εκανε και καριερα...
SG3ptshooter
Oct 1 2014, 20:23
QUOTE(SkyFall @ Oct 1 2014, 21:11 )

Έχει γραφτεί πουθενά το όνομα acie law για Παο? Προτιμώ τον Jamont!
Eidson? πάμε και για τριάρι δλδ και έγχρωμο γρήγορο παιχταρά στο 5?
ps: στο τέλος θα κλείσουμε κανένα παλτό ξεχασμένο από το χάρτη και θα κλαίμε!
Law; Πόσους τραυματίες θες ταυτόχρονα;
Ο Eidson ήταν έμπνευση άλλου χρήστη εδώ, δεν υπάρχει καμία πραγματική φημολογία.
Δε με χαλάνε τα ονόματα αυτά μπροστά στο Ewing, αλλά κι αυτοί δυστυχώς ως παλτά άλλων υπάρχουν στο radar μας αυτή τη στιγμή. Μπορεί και να σου βγει κάποιος απ' αυτή την κατηγορία, με το Gordon που τραυματίστηκε 11/11, αντίστοιχη λογική είχε και ο Julian Wright που τελείωσε η σεζόν του το Δεκέμβρη πέρυσι. Οπότε μακάρι να πετύχουμε το "λαχείο" ανάμεσα σε αυτούς, να "διορθωθεί" η κατάσταση κάπως.
Ο τριφυλλάκιας ακόμα Καλάθη και Langford φέρνει, εγώ ομολογώ θα τα κατέβαζα τα κείμενα.
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 1 2014, 21:15 )

Nα πάμε ψιλοκαλά να ξεχαστεί και πότε και πως και με πόσα τους φέραμε να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο
Blums;
Ο Παναθηναϊκός θα είναι στους 16 και το Γιάννη το Blums να φέρει.
silversurfer
Oct 1 2014, 20:25
είπαμε μπλουμ τα στάζει
δε τον ξέρω κ δεν πιστεύω οτι ειναι κατι φοβερό γιατι λογικά θα έρθει μονο για 2 μήνες
το 5αρι ελπίζω να ειναι κατι καλύτερο
οποίος εχει εικόνα για τον παίκτη ας βοηθήσει
στο panathinaikos 24 λέει κ για γκορντον πλην μπλουμς
O blums ειναι η καλυτερη περιπτωση?
AJSlaughter6
Oct 1 2014, 21:19
QUOTE (priest @ Oct 1 2014, 21:34 )

O blums ειναι η καλυτερη περιπτωση?
πέρυσι στην vtb league που συμμετέχουν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ,η Λιετουβος ρίτας,η Κουμπάν,η Χίμκι κ.λ.π είχε 10,5 πόντους
2,7 ρίμπ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι.Απέναντι στην Τσσκά είχε παίξει εξαιρετικά με 13 πόντους και 4 ασίστ.
Reggie Miller 31
Oct 1 2014, 21:23
Σοβαρά τώρα υπάρχει παίκτης με όνομα... Μπλουμς και μάλιστα ικανός να φορέσει την φανέλα με τα έξι αστέρια; και καθόμαστε κ αναλύουμε αν ο ξεχασμένος απο τον θεό παίκτης είναι καλός ή όχι; παίκτης που πριν 3-4 χρόνια έξω απο το ΟΑΚΑ θα περνούσε γιατί θα έπαιζε με την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας;
5αρι που έχουμε θέμα θα πάρουμε;;;;;;;;;
http://www.leoforos.gr/article/74076/thele...ums-o-ivanovitsΟριστικό φαίνεται ...
Τελικά δεν ήταν αστείο το ταγκ το μεσημέρι όπως δεν ήταν και αστείο το καλύτερος του Βαλτερς, εγώ απλά δε ξέρω γιατί γελάω ακόμα ...
SG3ptshooter
Oct 1 2014, 21:28
QUOTE(AlexTsiri13 @ Oct 1 2014, 22:19 )

πέρυσι στην vtb league που συμμετέχουν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ,η Λιετουβος ρίτας,η Κουμπάν,η Χίμκι κ.λ.π είχε 10,5 πόντους
2,7 ρίμπ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι.Απέναντι στην Τσσκά είχε παίξει εξαιρετικά με 13 πόντους και 4 ασίστ.
http://www.eurobasket.com/boxScores/VTB%20...020_89_7372.asphttp://www.eurobasket.com/boxScores/VTB%20...112_7372_89.asphttp://basketball.asia-basket.com/team/Kaz...ana/7372?Page=3
Reggie Miller 31
Oct 1 2014, 21:33
μου ξανανέβηκε 2 φορές το ποστ;
silversurfer
Oct 1 2014, 22:33
bbplayer
Oct 1 2014, 22:41
με βλέπω για αεροδρόμιο. θα πέσουν τα τσιμέντα λέμε
Έχω εικόνα και από τους δύο, αλλά από πενταετίας. Ο Βάλτερς είναι ένα νευρόσπαστο, μιλάμε για Ούκιτς στο πολύ λιγότερο ποιοτικό (αλλά με σουτ τουλάχιστον) που κάνει και αψυχολόγητα τρομάρα του, τη βλέπει και ηγέτης. ΜΑΚΡΙΑ.
Ο Μπλουμς είναι ένας συμπαθής γωνιάκιας που θα σπρώξει και λίγο, παίζει να δώσει και καμιά ασίστ της προκοπής, αλλά πολύ πιο στατικός, αλλά και σοβαρός. Πολλά προβλήματα με τη μπάλα κάτω. Ειλικρινά, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και τον Μπράμος έτσι (αλλά γράφτηκε -δε θυμάμαι από ποια μέσα- ότι ζήτησε τον ουρανό με τ' άστρα μετά από άθλιο δεύτερο μισό της σαιζόν και του χρεώθηκε και... πεδουλακίλα), να λέμε ότι έχουμε και Έλληνες στο ρόστερ.
Μέτριες λύσεις. Από όλα αυτά που γράφονται το μόνο που έχει νόημα και κάαααπως καλύπτει τις σοβαρές τρύπες από τις απώλειες του καλοκαιριού είναι ο Σλότερ. Για τον οποίο γενικώς έχω καλή άποψη, ειδικά από την ώρα που παίκτη στα κυβικά του δεν έχουμε και δε στηριζόμαστε σε αυτόν να πάρει το ποστ παιχνίδι. Στην άμυνα κάνει τα πάντα, είναι σοβαρός και πάνω απ' όλα φιλότιμος και αθλητικός. Αν τον πετύχουμε στα 300 χιλιάρικα θα ήταν όνειρο, παραπάνω δε νομίζω να έχουμε να δώσουμε, εδώ πάμε με το Μπατίστα βασικούρα.
Πάντως ότι όλα αυτά γίνονται στο παρά πέντε λέει πολλά για την οργάνωση της ομάδας και δεν τα ρίχνω στον Ιβάνοβιτς. Απ' ό,τι φαίνεται του είπανε " πάρε τα πιτσιρίκια, διάλεξε και 3-4 κελεπούρια των 200-300χιλ, φτιάξε μια ομαδούλα και αν μας κ΄ραξουν θα σου πάρω κι άλλον ένα των 200χιλ αν ξεμείνει τίποτε πριν χτυπήσει το κουδούνι". Χωρίς παίκτη τύπου Σλότερ πάμε ξεκάρφωτοι στ' αγκάθια, αν πορευτούμε και χωρίς τον Νέλσον είμαστε και ξεβράκωτοι στα αγγούρια. Γενικά ένα θέμα με την ένδυση το έχουμε...
green_sky
Oct 1 2014, 23:42
Πηγε μια το βραδυ και δεν κλεινει το ματι.Με εχει φαει η αγωνια να ξημερωσει να παω και εγω αεροδρομιο για τον Μπλουμ.
QUOTE (green_sky @ Oct 2 2014, 00:42 )

Πηγε μια το βραδυ και δεν κλεινει το ματι.Με εχει φαει η αγωνια να ξημερωσει να παω και εγω αεροδρομιο για τον Μπλουμ.
Παιχταρα μιλαμε
Καλά δεν είναι για πέταμα, αλλά επειδή σουτέρ δε διαθέτει η ομάδα, ρόλο θα βρει. Αλλά να μας λύσει τα προβλήματα, δεν το βλέπω. Ας ελπίσουμε ότι στο 5 θα γίνει κάτι της προκοπής. Πολύ άτυχος πάντως ο ΔΓ φέτος, θα ήταν όλα διαφορετικά με την κόντρα τον Ολυμπιακό να έχει πέσει πιο αργά και έναν όμιλο με σίγουρη πρόκριση, ως συνήθως. Ευτυχώς που είναι κεκλεισμένων θυρών το πρώτο με τον Ολυμπιακό γιατί σε περίπτωση χοντρής σφαλιάρας (καθόλου απίθανη) θα καίγαμε και κανέναν Ιβάνοβιτς με καφέδες πεσκέσια και άλλα τέτοια ελληνικά, ειδικά όταν βγαίνεις και λες ότι στόχος είναι το νταμπλ όταν είναι ξεκάθαρο ότι ξεκινάς ΠΟΛΥ πιο πίσω από το βασικό σου αντίπαλο.
j-kidd13
Oct 1 2014, 23:57
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καταληγει στον Μπλουμς,που απ οτι ειδα δεν ειναι πλευμεικερ,απο τη στιγμη που θελουμε αντικαταστατη του Νελσον,αρα ειμαστε χωρις πλευμεικερ στην ομαδα εκτος του Διαμαντιδη...Οκ το σουτ το θελουμε...Αλλα αλλο θελαμε θεωρητικα,αλλου καταληγουμε...Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως θελουν να τον κρατησουν για ολη τη χρονια,οποτε παιρνουν εναν γκαρντ μεν,που να μην ειναι στην ιδια θεση και με τον Νελσον.
Όλοι την ίδια απορία έχουμε. Και νομίζω ότι είναι ώρα να σταματήσουμε να αποκαλούμε και τον Μποχωρίδη άσο, δεν μπορεί εκεί το παιδί, τουλάχιστον όχι ακόμη.
green_sky
Oct 2 2014, 00:18
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 2 2014, 00:57 )

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καταληγει στον Μπλουμς,που απ οτι ειδα δεν ειναι πλευμεικερ,απο τη στιγμη που θελουμε αντκαταστατη τον Νελσον,αρα ειμαστε χωρις πλευμεικερ στην ομαδα εκτος του Διαμαντιδη...Οκ το σουτ το θελουμε...Αλλα αλλο θελαμε θεωρητικα,αλλου καταληγουμε...Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως θελουν να τον κρατησουν για ολη τη χρονια,οποτε παιρνουν εναν γκαρντ μεν,που να μην ειναι στην ιδια θεση και με τον Νελσον.
Εγω φιλε ξερω οτι με κλ@νιες δεν βαφονται αυγα.Τα υλικα που εχει ο παναθηναικος αν εξαιρεσεις τον χαραλαμπουλο και ισως τον μποχωριδη (λογω του οτι ειναι δουλευταρας) δεν ειναι υλικα Α ποιοτητας για να βγει ωραιο το γλυκο.Ο παππας ειναι ενα κλασικο σουτιγκ γκαρντ και μεχρι εκει και ο γιανκοβιτς βαζει 5 στην επιθεση και τρωει 15 στην αμυνα.Αν αυτο το παιδι δεν παρει μυικο ογκο δεν προκεται να κανει προκοπη το εχουμε πει και ξαναπει.
Αυτα τα βλεπει τωρα ο ιβανοβιτς οπως βλεπει και με τι παιχτες εχει να κανει (μια και ολο το καλοκαιρι ελειπε.....) και τους εχει πιασει γενικος πανικος.
Αν στραβωσει κι αλλο η κατασταση θα σου φερει και ενα τριαρι πιο μετα με 50 χηνες και θα βγαλει την χρονια.
Η διοικηση θα εχει κανει το καθηκον της και θα την φαει στο τελος ο προπονητης.Ουτε η πρωτη φορα ειναι που θα συμβει ουτε θα ειναι και η τελευταια.Απλα επειδη εμεις οι μπασκετικοι παναθηναικοι θεωρω οτι εχουμε μια αλλη κουλτουρα πολλους απο εμας καμωματα του στυλ μπλουμ μας εχουν εκνευρισει.Καλυτερα να πηγαινε με τον κονιαρη που λεει ο λογος και να εδειχνε οτι εγω αυτο το πλανο εχω και θα το παω μεχρι τελους παρα τετοια πραγματα.Και ας μας πει καποιος επιτελους τι εχει αυτος ο νελσον και ποσο υπολογιζεται το διαστημα αποχης.........................
j-kidd13
Oct 2 2014, 00:24
QUOTE(green_sky @ Oct 2 2014, 01:18 )

Εγω φιλε ξερω οτι με κλ@νιες δεν βαφονται αυγα.Τα υλικα που εχει ο παναθηναικος αν εξαιρεσεις τον χαραλαμπουλο και ισως τον μποχωριδη (λογω του οτι ειναι δουλευταρας) δεν ειναι υλικα Α ποιοτητας για να βγει ωραιο το γλυκο.
Αυτο το βλεπει τωρα ο ιβανοβιτς που γνωριζει με τι παιχτες εχει να κανει (μια και ολο το καλοκαιρι ελειπε) και τους εχει πιασει γενικος πανικος.
Αν στραβωσει κι αλλο η κατασταση θα σου φερει και ενα τριαρι πιο μετα με 50 χηνες και θα βγαλει την χρονια.
Η διοικηση θα εχει κανει το καθηκον της και θα την φαει στο τελος ο προπονητης.Ουτε η πρωτη φορα ειναι που θα συμβει ουτε θα ειναι και η τελευταια.Απλα επειδη εμεις οι μπασκετικοι παναθηναικοι θεωρω οτι εχουμε μια αλλη κουλτουρα πολλους απο εμας καμωματα του στυλ μπλουμ μας εχουν εκνευρισει.Καλυτερα να πηγαινε με τον κονιαρη που λεει ο λογος και να εδειχνε οτι εγω αυτο το πλανο εχω και θα το παω μεχρι τελους παρα τετοια πραγματα.
Συμφωνω απολυτα περι υλικων και αποτελεσματος της συνταγης...Απλα δεν πιστευω οτι το υλικο σου ειναι "παω με κλ@νιες να βαψω αυγα".Απλα λειπουν 1-2 παικτες που αυτο το ροστερ θα το εκαναν ακρως ανταγωνιστηκο για επιπεδο f4.Αυτο νομιζω ειναι που μας προβληματιζει.Οτι ηρθαν καποιοι καλοι παικτες,αλλα λειπουν 2 κομβικοι,ενα 3αρι και ενα 5αρι,και δεν βλεπουμε ακομα κατι να κινειται...
green_sky
Oct 2 2014, 00:35
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 2 2014, 01:24 )

Συμφωνω απολυτα περι υλικων και αποτελεσματος της συνταγης...Απλα δεν πιστευω οτι το υλικο σου ειναι "παω με κλ@νιες να βαψω αυγα".Απλα λειπουν 1-2 παικτες που αυτο το ροστερ θα το εκαναν ακρως ανταγωνιστηκο για επιπεδο f4.Αυτο νομιζω ειναι που μας προβληματιζει.Οτι ηρθαν καποιοι καλοι παικτες,αλλα λειπουν 2 κομβικοι,ενα 3αρι και ενα 5αρι,και δεν βλεπουμε ακομα κατι να κινειται...
Με ενα παιχτη στο 3 και ενα στο 5 ουσιαστικα αλλαζει η ομαδα κατα 40%.Ποιοτικους παιχτες σε αυτες τις θεσεις αν ηταν να παρει θα ειχε παρει.Ισως παρει ενα ψηλο ακομα αλλα οχι κατι πολυ αξιολογο Αυτη ειναι η εκτιμηση μου για τωρα.Οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα αν πιο μετα στραβωσει το πραγμα πολυ θα φερει και ενα πολυ φθηνο τριαρι.
Υ.Γ Ειναι τεραστια η απουσια του μασιουλις στην αμυνα.
tReason
Oct 2 2014, 04:20
Eγω δεν καταλαβαινω τον πανικο για το ακριβες ονομα του γκαρντ.Αφου παιρνεις γκαρντ για 1 μηνα πρωτο αποκλειεται να ειναι υψηλου επιπεδου αφου δεν θα δεχοταν να ερθει γι μικρο χροικο διαστημα.Ονοματα τυπου ερτελ προφανως δεν μπαινουν σοβαρα στην συζητηση. β) ειναι μια προσωρινη λυση αρα ακομη κι αν δεν ειναι καλος θα φυγει γρηγορα και ακομη μπορει ο ιβανοβιτς να τον βγαλει εκτος rotation και να παιζει με rottation 3 γκαρντ.
ο ομπραντοβιτς ειχε παρει προσωρινο τον γκολεματς ο οποιος σαφως και δεν ηταν παικτης επιπεδουυ ΠΑΟ αλλα δεν ειχε σημασια αφου ετσι κι αλλιως ηταν προσωρινος και εφυγε γρηγορα,ουτε χαθηκε καποιος τιτλος απο τον γκολεματς.Προς τι λοιπον το κραξιμο και ο πανικος;
Τωρα για τον μπλουμς ειναι χαμηλου επειπεδου παικτης και πιστευω οτι ο βαλτερς ειναι καλυτερος παικτης και πιο ταιριαστος αλλα ετσι ή αλλιως σε 1.5 μηνα θα φυγει.
Καλά ο Γκόλεματς θα ήταν βασικός στο φετινό ΠΑΟ, οι Μπλουμς και Βάλτερς είναι Τεπιτσοειδείς καταστάσεις κι ακόμη πιο κάτω.
Το πρόβλημα είναι ότι τραυματίστηκε ο βασικός μας άσος και άσο δεν πήραμε. Ας ήταν άσος κι ας ήταν και ας λεγόταν και αμπεμπαμπλόμ. Οι περισσότεροι δε φρίκαραν επειδή πήραμε τον Μπλουμς αλλά επειδή δεν πήραμε άσο. Μάλλον πάει να το καλύψει με τον Παππά, αποτυχημένο πείραμα από πέρυσι. Εδώ στο 2 που είναι η φυσική του θέση τον έβαλε και ξεκίνησε με κακή εικόνα.
Τίποτε από αυτά δε θα ήταν θέμα αν δεν παιζονταν οι 2 από τους 3 στόχους μέσα στις επόμενες 5 εβδομάδες. Κινδυνεύουμε να μπούμε με το αριστερό από έναν προγραμματισμό,ακόμη και με αυτό το μπάτζετ (νομίζω 1,5 μύριο κάτω από πέρυσι) μπορούσαν να είχαν γίνει κινήσεις γειωμένες αλλά λογικές κι όχι της τελευταίας στιγμής με "φύγε συ έλα συ".
QUOTE (tReason @ Oct 2 2014, 05:20 )

Eγω δεν καταλαβαινω τον πανικο για το ακριβες ονομα του γκαρντ.Αφου παιρνεις γκαρντ για 1 μηνα πρωτο αποκλειεται να ειναι υψηλου επιπεδου αφου δεν θα δεχοταν να ερθει γι μικρο χροικο διαστημα.Ονοματα τυπου ερτελ προφανως δεν μπαινουν σοβαρα στην συζητηση. β) ειναι μια προσωρινη λυση αρα ακομη κι αν δεν ειναι καλος θα φυγει γρηγορα και ακομη μπορει ο ιβανοβιτς να τον βγαλει εκτος rotation και να παιζει με rottation 3 γκαρντ.
ο ομπραντοβιτς ειχε παρει προσωρινο τον γκολεματς ο οποιος σαφως και δεν ηταν παικτης επιπεδουυ ΠΑΟ αλλα δεν ειχε σημασια αφου ετσι κι αλλιως ηταν προσωρινος και εφυγε γρηγορα,ουτε χαθηκε καποιος τιτλος απο τον γκολεματς.Προς τι λοιπον το κραξιμο και ο πανικος;
Τωρα για τον μπλουμς ειναι χαμηλου επειπεδου παικτης και πιστευω οτι ο βαλτερς ειναι καλυτερος παικτης και πιο ταιριαστος αλλα ετσι ή αλλιως σε 1.5 μηνα θα φυγει.
Καλα κρατα μια πισινη για τον ενα μηνα.
Ο λογος ειναι οτι πρεπει να ειναι τρελος ο ιβανοβιτσ βλεποντας την ελλειψη στην δημιουργια να πηγε εστωγια προσωρινη λυση σε παιχτη πιο σκορερ παρα δημιουργο.δηλαδη στα φιλικα τι εβλεπε? Παλι με διαμαντιδη θα στηριχτουμε στο ενα, που στην αρχη τουλαχιστον ειναι πεσμενος αλλα δεν φαινεται να χει και πολλες αντοχες? Οποτε μια αλλη λογικη λεει αντι για τρια να παρεις πιο combo παιχτη αφου εχειςθεμα στο σουτ , ο μποχωριδης δεν τραβαει στην αρχη ενω ο χαραλαμποπουλος που φαινεται πιο ετοιμος απο τον θεσσαλονικιο θα παρει περισσοτερο χρονο.οποτε οταν γυρισει ο νελσον μπορει και να μεινει αλλιως λογικη δεν εχει.οχι οτι εχει η μεταγραφη του μπλουμς απλα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου
shtarkws
Oct 2 2014, 09:01
Βαζω απο τωρα τον τιτλο Μπλουμ και κάτω, σε περιπτωση που ο κιλερ εκτελέσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο
rakakis
Oct 2 2014, 09:09
δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη πανε για 2αρι, εφοσον εχουν Παππα και Σλοτερ
Στο ασσο ποιος θα παιζει μεχρι να γυρισει ο Νελσον;
ο Βαλτερς θα ταν πολυ πιο χρησιμος και θεωρω οτι ειναι και καλυτερος παικτης
SG3ptshooter
Oct 2 2014, 12:00
QUOTE(shtarkws @ Oct 2 2014, 10:01 )

Βαζω απο τωρα τον τιτλο Μπλουμ και κάτω, σε περιπτωση που ο κιλερ εκτελέσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο

Το ρεκόρ πόντων καριέρας του στη Euroleague το χει κάνει μες το ΣΕΦ.
http://www.euroleague.net/main/results/sho...1#!boxscore
SkyFall
Oct 2 2014, 13:38
QUOTE (SG3ptshooter @ Oct 2 2014, 13:00 )

http://www.euroleague.net/main/results/sho...1#!boxscoreΟκ, πλέον έχει λογική η μεταγραφή!
doctorjekil
Oct 2 2014, 13:39
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 2 2014, 13:00 )

http://www.euroleague.net/main/results/sho...1#!boxscoreΣτο συγκεκριμενο παιχνιδι ειχε επισης 0 ασιστ και 4 λαθη...θα ηθελα να ημουν για λιγο στο μυαλο του ντουσκο να δω πραγματικα τι σκεφτεται,μηπως νομιζει οτι εχει ερθει στην προκομ,εκτος αν ο τρακης του πε παρε παιχτη με 20χιλ...αλλα και παλι καποιον καλυτερο θα βρισκε,και κυριως θα εβρισκε εναν ασο και οχι ενα 2αρι
silversurfer
Oct 2 2014, 13:50
Πάντως εκτός από τον Μπλουμς η ομάδα λέει ότι βιάζεται να πάρει 5αρι, το οποίο σίγουρα θα χάσει το ματς Κυπέλλου, και λένε ότι γίνονται και σκέψεις για 3αρι..
Δηλαδή η ομάδα στη φετινή μεταγραφική περίοδο κινήθηκε με πλάνο μόνο στις μεταγραφές... Πλάνο και συνέπεια.....
Δεν γκρινιάζω, ούτε απογοητεύομαι απλά λέω κάτι ρεαλιστικό.
Δεν γίνεται στο παρά 2 να ψάχνεις για 3 μεταγραφές. Ή δεν ήξερες που ερχόσουν και τι θα έβρισκες ή δεν στα είπαν καλά ή δεν ξέρω γω τι αλλά αυτό το πράμα να μην ξέρουμε την 12άδα για 1 ματς νοκ αουτ με τον δυνατότερο αντίπαλό μας είναι αστείο το λιγότερο.
Νομίζω το μυστήριο Μπλουμς έχει την εξής εξήγηση: Ο παίκτης δεν ήρθε ως αντικαταστάτης του Νέλσονα, αλλά για να μείνει όλη τη χρονιά. Έκρινε προφανώς ο Ιβάνοβιτς ότι μπορεί να τη βγάλει στα πρώτα παιχνίδια μέχρι την επιστροφή του Νέλσονα με playmaker τους Διαμαντίδη, Παππά με ολίγη από Σλότερ, Μποχωρίδη και θεώρησε ότι ο Μπλουμς ταιριάζει περισσότερο σε παιχνίδι με 3 γκαρντ μέσα στο γήπεδο λόγω καλού σουτ. Έτσι δεν κόβει και το δρόμο στον Χαραλαμπόπουλο. Αντίθετα βάζει τον Μπλουμ σε ανταγωνιστική σχέση με τον Μποχωρίδη στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας από τη στιγμή που θα επιστρέψει ο Νέλσον και δεν θα υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί στα γκαρντ. Θετικό ότι ο Ιβάνοβιτς είπε ότι ψάχνουμε για ψηλό. Αρνητικό αυτό που είπε για "αργότερα". Μάλλον τα κοψίματα από το ΝΒΑ εννοεί. Στο κυπελλάκι θα δώσουμε τη μάχη μας πιστεύω ως αουτσάιντερ, αλλά κανείς δεν ξέρει. Αυτό που φοβάμαι είναι τα πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που είναι θεωρητικά για να τα κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω σε ποια σύνθεση και σε ποια κατάσταση θα τα δώσουμε.
SG3ptshooter
Oct 2 2014, 13:59
QUOTE(Dred11 @ Oct 2 2014, 14:53 )

Νομίζω το μυστήριο Μπλουμς έχει την εξής εξήγηση: Ο παίκτης δεν ήρθε ως αντικαταστάτης του Νέλσονα, αλλά για να μείνει όλη τη χρονιά.
To χω υποθέσει κι εγώ αυτό. ΟΚ, μπορεί να βοηθήσει στο ένα συγκεκριμένο πράγμα που κάνει όντως καλά, αλλά δε μπορείς να πάρεις σταθερά πράγματα από κει και πέρα. Πάντως ελπίζω, ο Dusko είπε:
Στη συνέχεια ο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στον Λετονό γκαρντ, Γιάνις Μπλουμς αποκαλύπτοντας πως "Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση "1" αλλά και στη θέση "2". Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο".
Στέκομαι στο bold. Και απαντώ και στο Δόκτορα για το σε ποιες θέσεις ισχυρίζεται πως βλέπει το Blums o coach.
Μιας και λίνκαρα, επίσης είπε:
ο Σέρβος τεχνικός του "τριφυλλιού" τόνισε: "Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια".
Δε μιλούν για πάικτη στο 3, εδώ και μέρες. Από τη φήμη για Dijon Thompson συγκεκριμένα.
Και σίγουρα μου έκανε εντύπωση αυτό:
Καταλήγοντας ο νέος τεχνικός ηγέτης του πρωταθλητή Ελλάδας αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του τονίζοντας πως: "Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα".
http://prasinanea.gr/basket/article3059363.ece
QUOTE (silversurfer @ Oct 2 2014, 14:50 )

Πάντως εκτός από τον Μπλουμς η ομάδα λέει ότι βιάζεται να πάρει 5αρι, το οποίο σίγουρα θα χάσει το ματς Κυπέλλου, και λένε ότι γίνονται και σκέψεις για 3αρι..
Δηλαδή η ομάδα στη φετινή μεταγραφική περίοδο κινήθηκε με πλάνο μόνο στις μεταγραφές... Πλάνο και συνέπεια.....
Δεν γκρινιάζω, ούτε απογοητεύομαι απλά λέω κάτι ρεαλιστικό.
Δεν γίνεται στο παρά 2 να ψάχνεις για 3 μεταγραφές. Ή δεν ήξερες που ερχόσουν και τι θα έβρισκες ή δεν στα είπαν καλά ή δεν ξέρω γω τι αλλά αυτό το πράμα να μην ξέρουμε την 12άδα για 1 ματς νοκ αουτ με τον δυνατότερο αντίπαλό μας είναι αστείο το λιγότερο.
Είπαμε υπάρχει σχεδιο
Το σχεδιο προέβλεπε τάβλι μέχρι κ μια εβδομαδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων κ μετα λαχνους για καλυψη σε τρύπες που έχουμε.και όλα μαζί σε μια κατσαρόλα.κομενο 4 που επαιζε 3,ενω δεν τον χει σε υψηλό επίπεδο αλλά φέτος θα επαιζε 5,που δεν ειναι.κλεισμένος Λετονός που το ανακοινώνει!!!!κρέμασμα απο την ομάδα που του κανε πρόταση κ υπογραφή 2αριου σε σωμα άσου για να παίξει τι;και μια θέση στο 3,που αιωρείται
Θεϊκό καλοκαιρι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.