QUOTE(Dred11 @ May 24 2016, 11:14 )
Καταρχάς ο Θανάσης μυρίζει σχεδιασμό Πεδουλάκη. Ο παίκτης είναι άγνωστος Χ, αλλά αν έρθει με ένα μικρό συμβόλαιο είναι περίπτωση που έχει μεγάλο upside. Το ίδιο πιστεύω και για τον Auguste εφόσον, όπως λέγεται, αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Ο αθλητικός παίκτης όσο άμπαλος κι αν είναι μπορεί να σου προσφέρει. Ένας από τους πιο άμπαλους παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Φράουλας ήταν φέτος αρκετά χρήσιμος στον Ολυμπιακό. Ο Θανάσης παίζει να είναι και πιο αθλητικός από τον Φράουλα, πιο άμπαλος δύσκολο να είναι και είναι και Έλληνας. Είμαι υπέρ του να ρθει.
Μιας και έχω δείξει μια επιμονή και μια συνέπεια, με το να προτείνω και τον Θανάση και τον Όγκαστ, δεν μπορω παρα να συμφωνήσω με αυτό το ποστ.
Βέβαια δεν παρατήρησα τόσο ντόρο εδώ μέσα, όταν πρότεινα επανειλλημενως τον Θανάση "απο πέρσι κιόλας", όσο με το άρθρο τώρα
Το να πιάνουμε και να απομονωνουμε ΜΟΝΙΜΩΣ τα στοιχεία στα οποία υστερεί, δεν καταλαβαίνω που οδηγεί.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι, πως και αν, τα καλά του στοιχεία θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε ένα μελλοντικα διαμορφωμενο μείγμα.
Επίσης δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα, σε ορισμενους τομείς του παιχνιδιού του , να σημειώσει μελλοντικά μια βελτιωση-προοδο.
Άλλωστε δεν είναι πολλά χρόνια επαγγελματιας, ούτε έχει υποστεί τόση τριβή-κατεργασία, ούτε διαθέτει τόσες παραστάσεις, ουτε φυσικά τον πήραν και τα χρόνια.
Κανένας νομίζω δεν μπορεί να αμφισβητήσει ορισμένα πράγματα.
Είναι νεαρός, Έλληνας, θα ταίριαζε στην μπασκετική λογική του Πεδουλάκη, είναι δυνατός και αθλητικος, έχει αμυντική ικανότητα που του επιτρέπει να αμυνθεί άνετα σε 4 θέσεις ίσως.
Επίσης δεν θα τον εθετα σε αντιδιαστολή με τον Χαραλαμποπουλο και ούτε θα έκρινα απαγορευτική την παρουσία του Θανάση, οσον αναφορά την εξέλιξη του Χαραλαμποπουλου.
Αυτό που έχω πει πολλές φορές είναι οτι αυτοί οι δύο, θα μπορούσαν άνετα να συνυπάρξουν μαζί.
Τον Χαραλαμποπουλο θα τον ωφελουσε πολύ, να έχει ως παρτενέρ του στα F, εναν δυνατό-αθλητικό-καλο αμυντικό.
Ο νεανικός Ελληνικός κορμός πρέπει και να ενισχυθεί περαιτέρω και να αρχίσει σιγά-σιγά να ενηλικιωνεται.
Οπότε ψηφίζω δαγκωτό και Θανάση και Όγκαστ!
Επίσης θα πω κάτι που δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά έχει και αυτό την σημασία του.
Μια πιθανή απόκτηση του Θανάση, και λόγω του οτι ειναι αδελφός του Γιάννη, θα είχε και ενα αντίκτυπο στα σοσιαλ μίντια.
Το όνομα του Παναθηναικου θα ακουγόταν πολύ στην Αμερική και αυτό θα το έβλεπα ως κάτι καλό.
Καλώς η κακώς, τα σοσιαλ παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή μας, παγκοσμίως!