Ειχα συμβιβαστει με την ιδεα πως δε θα εχουμε του χρονου τον Τζειμς και ζησαμε στο επακρο την επιστροφη του μεσα στη σεζον, αλλα το ποστ που μολις εκανε για τον αποχαιρετισμο με στεναχωρησε.
Κριμα να φευγουμε παικτες σαν τον Τζειμς, σαν τον Ριβερς, σαν τον Γκαμπριελ, σαν τον Λοτζο (?) ακομα και σαν τον Σινγκλετον. Τα τελευταια δυο χρονια ο Παναθηναικος ασχετα με το αποτελεσμα ειχε δημιουργησει ενα εξαιρετικα δεμενο συνολο ξενων, ακομη κι εκτος γηπεδου. Του ελειπε λιγο η ποιοτητα στους Ελληνες και 1-2 συμπληρωματικες κινησεις για να εφτανε στην πηγη.
Ο Τζειμς με τα καλα του και τα κακα του, με τις εξαρσεις του στα σοισιαλ μιντια και τον αλλοπροσαλο χαρακτηρα, αγαπουσε την ομαδα και τους φιλαθλους. Πανω απο ολα ομως it's a business, οποτε καλη συνεχεια Mike, ελπιζω να τα ξαναπουμε στο μελλον.
Paris87
Jul 12 2018, 17:06
QUOTE(shtarkws @ Jul 12 2018, 17:45 )

Φανερά φτιάχνουμε 6αδα η 7αδα ξένων μιας χρήσης.
Ακριβως. Ειναι λες και θελουν να ξαναφτιαξουν την ομαδα απο την αρχη του χρονου, και να την πληρωσει ο Τσαβι.
Επισης δεν μπαινει συγκριση Κοπονεν-Λανγκφορντ στην προκειμενη περιπτωση. Ο Κοπονεν μπορει να κανει καλυτερους τους συμπαιχτες του και κουμπωνει καλυτερα.
Η συγκεκριμενη κινηση μοιαζει περισσοτερο στην λογικη "
τι μπορουμε να παρουμε με 500χιλ? Α ειναι ο Λανγκφορντ που ειναι καλυτερος απο τους αλλους στα ιδια χρηματα"
παρα "
Τι θα ηταν καλο να παρουμε για την ομαδα?"
Αν ισχυει πολυ ασχημη κινηση.
montgomery
Jul 12 2018, 17:14
QUOTE (shtarkws @ Jul 12 2018, 17:45 )

Εκεί στην ΚΑΕ έχουν πάρει το βιβλίο για τις μεταγραφές και μάλλον τους έχουν κολλήσει οι σελίδες στο 2016..
Πέρα από την πλάκα, αν είναι υγιής ο Κιθ, για 420k να μπαίνει ένα δεκάλεπτο και να προσφέρει instant scoring είναι μια χαρά. Έχει και κλάση και εμπειρία, αν είναι υγιής επαναλαμβάνω, σαν 6ος η 7ος ξένος.
Το πρόβλημα είναι ότι ο βασικός θα είναι ο Νίκος ο Παππάς με 800k συμβόλαιο, που ποτέ στην καριέρα του δεν έκανε μια ολοκληρωμένη και σταθερή χρονιά σε υψηλό επίπεδο.
Δεν νομίζω ότι θα είχε κανένας πρόβλημα με τον Κιθ αν μπροστα του έχεις πχ Τζέιμς και Κοπονεν
Φανερά φτιάχνουμε 6αδα η 7αδα ξένων μιας χρήσης.
+ 10000
stevebucknall11
Jul 12 2018, 17:17
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε και από που ξέρετε ότι ο Λάνγκφορν είναι χώμα, αλλά πέρσι είδα ένα παιχνίδι της ομάδας του στο Ισραήλ και δεν μου φάνηκε καθόλου χώμα. Αντίθετα το παιχνίδι του με τα iso απαιτεί τρομερή αθλητικότητα καθώς κάνει συνέχεια μπούκες και σκοράρει απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους. Να τον δούμε πρώτα. Προφανώς τα λεφτά που περίσσευαν μετά τον Παππά δεν έφταναν για Κόπονεν.
Stefk13
Jul 12 2018, 17:23
Μαλλον εκει που υπογραφανε τον Παπαπετρου με Λωτζο, ο ατζεντης προτεινε τον Λαγκφορντ που εκπροσωπει με ενα χαμηλο συμβολαιο. Ο Δημητρης πηρε τον Τσαβι τηλεφωνο και τον ρωτησε, και λογικα εδωσε το οκ.
Παντως αμα τον πηραμε για 10-15 μας καθεται μια χαρα, η ηλικια εαν παιζει τοσο λιγο δεν μετραει. Που κολλαμε καθε χρονο; Στα πλευ οφ! Εκει που οι 25αρηδες κρυβονται, ο Κιθ και ο Λασμε θα μιλησουν! Φτανει με τα πειραματα, με ταλεντα, με προτζεκτ!
Τωρα τα περι μονοετες για να φτιαξει ομαδα δικια του ο Σαρας δεν νομοζω να στεκει. Ραδιο αρβυλα, τι τον πηρατε τον Πασκουαλ; Απλα ο ανθρωπος καταλαβε οτι η εμπειρια μετραει στα πλευ οφ. Οι Ριβερς, Τζεημς που ητανε με Ρεαλ; Ο Ρεγες μας εκανε πλακα, δεν πα να ναι 40 χρονων, σε τετοια ματς αλλα μετρανε!
nvip13
Jul 12 2018, 18:21
Δηλαδη 1 μυριο περιπου η διαφορα Τζειμς Λανγκφορντ.
Αν ο Παππας δεν παίξει ουτε φετος αυτο που περιμενουμε χρονια τωρα καλα κρασια. Προσωπικα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος γι αυτο.
800 χιλιάρικα για Παππα αυτές οι υπεραξιες μας σκοτωνουν..
Αν δεν μεινει ο Σινγκλετον μιλαμε για τραγικη κατασταση.
Συμφωνω και γω οτι παμε με ομαδα μιας σεζον και οπου βγει.
Τα σημαντικα απ του χρόνου.
EXASFAIROS
Calathes-Leka
Langford-Pappas
De Vaghn Akoon Purcell η Lotzeski
Antetokounmpo-Papapetrou
........- Mitoglou
Gist-Lasme-Vougioukas
Denmon
Κάτι πήρε το αυτι μου από Ισπανία,παίχτη που ψάχνουν οι 2 αιώνιοι.προφανως στο 4-5.
Ο Παπαγιάννης τελικά έχει εγγυημένο?στα πόσα χρήματα?
j-kidd13
To θεμα ειναι σε τι κατασταση θα παρουσιαστει ο Λανγκφορντ.Ο Κοντος ειπε οτι δεν θα μπλοκαρει τον χρονο του Παππα γιατι εχει μιλησει σχετικα με τον ρολο του με τον Πασκουαλ,παει να πει οτι ερχεται για δευτερος.Στην Κινα και στο Ισραηλ,δεν πολυκουραστηκε αλλα και δεν καλοπροπονηθηκε.Αν τον πιασει το τιμ,τον πανε σιγα σιγα,και τον δουλεψουν απο την αρχη σε δυναμη και φυσικη κατασταση,μπορει και να ειμαστε καλα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε θεμα ταλεντου,και να μπει η μπαλα στο πλεκτο,ο Λανγκφορντ ακομα και τωρα ειναι στους πολυ τοπ παικτες.Τα στοιχεια του μπορουν να κανουν τη διαφορα,αρκει να ειναι σε καλη σωματικη κατασταση,και φυσικα να τραβηξουν λιγο και οι Λεκαβιτσιους Ντενμον Παππας.
stefkorner
Jul 12 2018, 18:22
Λανγκφορντ με 420,oταν περσυ σκεφτομασταν να δωσουμε αυτα +1 m ( ;;; )
<μη το πειτε ουτε του Παππα > ...
Victor_Mannheim
Jul 12 2018, 18:41
δηλαδη του χρονου ο παππας θα τα παει καλα με τον σαρας?
MarioPrimorac
Jul 12 2018, 18:54
http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10906&lang=enΤα στατιστικα του Κιθ Λανγκφορντ στο Ισραηλ απο Μαρτιο και μετα. Συμφωνοι μικρομεσαια ομαδα αλλα ανταγωνιστικη λιγκα με γρηγορο τεμπο μπασκετ. Αν αυτοι οι αριθμοι με 32λεπτα μ.ο συμμετοχης παραπεμπουν σε γηρασμενο αθλητη τι ν πω..
Κατα τη γνωμη μου ειναι ιδανικη επιλογη για να ερχεται απο τον παγκο αφου αυτο προφανως συμφωνησε με τον πασκουαλ για να δινει σκορ και να ξεκολλαει η ομαδα κατι που δεν ειχαμε περυσι.
Ενας σεσημασμενος σκορερ ανεξαρτητα αν παιζει στη Μπελινζονα, τη ντεν μπος η την τσσκα και τη μπαρτσελονα. Ο ανθρωπος ειναι σκορερ. Δεν το εχουν πολλοι αυτο. Ορεξη να εχει και να μη βγει Μπομπι Μπραουν (αν κι αυτος φαινοταν , εσκασε με προγουλι)
Paris87
Jul 12 2018, 18:57
Λογικα ο Λανγκφορντ αποκτηθηκε ως σημειο αναφορας.
Κακως γιατι ο Πασκουαλ δεν εμπιστευεται τα 2αρια που ο ιδιος εκλεισε.
Καλως γιατι οντως δεν μπορουν να τραβηξουν το σκορ.
Πιστευω οτι 2η πενταδα θα μπαινει ο Λανγκφορντ για να ανοιξει δρομους για τους υπολοιπους. Θα εχει την μπαλα στα χερια του ασχετα ποιος θα παιζει στον ασσο μαζι του.
Επισης κατι ακομη.
Ο Λανγκφορντ εχει "κουβαλησει" ομαδες ως πρωτο βιολι σε αντιθεση με τον Τζειμς. Ξερει πως και ποτε να σπαει την μπαλα στα double team και στις παγιδες. Καλυτερο φιτ απο τον Τζειμς γενικοτερα.
Sharp Shooter
Jul 12 2018, 19:05
Παντως ρε σεις βλεπω να εχει περάσει ως σίγουρο οτι η φετινή χρονια θα ειναι κατι σαν πρελούδιο για τον Σάρας. Ξέρετε κατι; Διαφωνώ.
Του χρόνου κατα πασα πιθανότητα θα αδειάσουν «δυνατοί» πάγκοι. Καταρχάς της ΤΣΣΚΑ. Θεωρώ οτι λίγες πιθανότητες εχει ο Ιτουδης, εκτός αν κατακτήσει πειστικά Ευρωλίγκα.
Επίσης Μπάρτσα. Και φυσικά Μακάμπι που τον έχουν και εκεί για Θεό.
Δεν λεω οτι δεν θα εχει ελπίδες ο ΠΑΟ. Αλλα σίγουρα δεν θα παίζει μόνος του...
Τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Και το ρόστερ που σχηματίζεται θα είναι όπως ακριβώς φαίνεται: απολύτως ανεπαρκές για ΕΛ. Γίνονται και θαύματα βέβαια...
Μακράν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στη φετινή υπόθεση 'μεταγραφές ΠΑΟ' είναι το πόσο καλά δουλεύει η προπαγάνδα. Βγαίνουν 2-3 δημοσιογράφοι (αντιστέκομαι στον πειρασμό να βάλω εισαγωγικά) και μας λένε για υπέρβαση του προέδρου, αλλαγή επιπέδου κλπ και μετά μαλώνουμε στα ιντερνετς για μεταγραφές τύπου Λάσμε, Λανγκφορντ και Παπαπέτρου.
Ενώ τα πράγματα είναι όπως ακριβώς φαίνονται.
EXASFAIROS
Jul 12 2018, 19:32
QUOTE(Sharp Shooter @ Jul 12 2018, 20:05 )

Παντως ρε σεις βλεπω να εχει περάσει ως σίγουρο οτι η φετινή χρονια θα ειναι κατι σαν πρελούδιο για τον Σάρας. Ξέρετε κατι; Διαφωνώ.
Του χρόνου κατα πασα πιθανότητα θα αδειάσουν «δυνατοί» πάγκοι. Καταρχάς της ΤΣΣΚΑ. Θεωρώ οτι λίγες πιθανότητες εχει ο Ιτουδης, εκτός αν κατακτήσει πειστικά Ευρωλίγκα.
Είτε είναι ο Σαρας ειτε είναι οποιοσδήποτε άλλος σου λέει "εχω αυτούς τους Έλληνες, κόψε το κεφάλι σου να φτιάξουμε ομαδάρα.βρες τους 6 ξένους."Είναι το απολύτως ρεαλιστικό. Στην φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να παίρνουμε Ντε Κολο και όλους τους πρωτοκλασατους πλέον.Αυτους έχω,βάλε τους υποο λοιπούς και φτιάχνουμε ομάδα."Φετος θα παίξουν σίγουρα οι Έλληνες πολύ χρόνο.τεστ ντραιβ.
Και εγώ να μου να έτσι θα έκανα αφού οι καλοί Έλληνες είναι δυστυχώς μετριμενοι
dru_15
Jul 12 2018, 19:37
Επιβάλλεται στην Α1 να παίζει 10-15 λεπτά ο Καλαιτζακης και να γίνεται ροτεισον ξεκούρασης σε Καλάθη και Λανγκφορντ κυρίως. Και αναλόγως τον αντίπαλο. Ειδικά τον δεύτερο τον θες φρέσκο στην Ευρώπη και τους τελικούς
green_sky
Jul 12 2018, 19:42
Ή που ο Τσαβι θα φυγει απο τον Παναθηναικο νυχτα , ή που τον Απριλη θα γεμισουν τα νοσοκομεια απο Παναθηναικους που εχουν παθει λουμπαγκο.
Υ.Γ.1 Καλωσόρισες Κιθ παιχταρα.Κινηση με μηδενικο ρισκο.Ο Μποχωριδης που δεν επαιζε ποσα ευρωπουλα επαιρνε?
Υ.Γ 2 Γραφαμε ροστερ με πεμπτο τον Καλαιτζακη και τον Λαρεντζακη και μας χαλαει ο 35χρονος Λανγκφορντ.
Υ.Γ.3 Το ταμειο το κανουμε τον Μαρτη και τον Απριλη.
Υ.Γ 4 Καρολ 16/4/83......Ρεγες 16/3/80.....Αυτοι ουσιαστικα μας αποκλεισαν
Υ.Γ 5.Μεγαλο το διλλημα του Τσαβι.Θα παει απο την αρχη με εβδομο ξενο το Λοτζο ή θα βαλει πλαγιο στην πορεια ?
Υ.Γ.6 Καντε την καλη και κρατηστε τον Σιγκλετον.
MaJesty23
Jul 12 2018, 19:57
Α ρε Mike...ήθελες να μείνεις και χαιρέτησες μόνο οταν ακούστηκε ο μπάρμπα μπρίλιος.
Οk τα λεφτά λίγα αλλά για τι ρόλο τον προορίζουμε?Δεν ξέρω,η απόλυτη ξενέρα πραγματικά...κρίμα και πάλι κρίμα.
Δικαίωμα του Δημήτρη ,να κάνει οτι θέλει τα λεφτά του,αλλά μην μου κρατάει καβάτζα για ΠΑΕ.
Putnam
Jul 12 2018, 20:00
QUOTE (Sharp Shooter @ Jul 12 2018, 20:05 )

γι αυτο εμεινε ο λεκα γιατι ηταν το πουλεν του σαρας και θελει να τον βρει στην ομαδα του χρονου
εμενα παντως η αποκτηση λανγκφορντ μου δινει ενα αισθημα ασφαλειας στην ανασφαλεια που μου ειχε προκαλεσει η παραμονη παππα σε συνδυασμο με τον ντενμον στο 2
τις 2 τελευταιες χρονιες λεγαμε για τζειμς οτι κανονικα ειναι για ομαδες με μεγαλα μπατζετ να ερχεται απο τον παγκο και να αλλαζει το παιχνιδι, τετοιον ρολο σε εμας δυστυχως δεν ηταν εφικτο να εχει, τον ρολο αυτο φετος θα τον παρει ο λανγκφορντ
να υπενθυμισω οτι πολλοι εδω μεσα τον λιμπιζομασταν περυσι τετοιο καιρο και προφανως αν ερχοταν περυσι θα εκανε τουλαχιστον 2ετες συμβολαιο με 1,5+ μυρια/ετος , δηλαδη ενω περυσι μας εκανε για 2 χρονια με βασικο ρολο και πολλα λεφτα φετος δεν μας κανει ενω ερχεται για εναν χρονο (που θα ηταν και ο δευτερος του παρολιγον περσινου διετους) με επικουρικο ρολο και λιγοτερα λεφτα
το 3 με προβληματιζει περισσοτερο που εχουμε δυο παρομοιους παικτες, ελπιζω να μεινει ο λοτζεσκυ σαν 7 ξενος αν και σε τετοια περιπτωση δεν ξερω ποιος θα εμενε εκτος 12αδας αφου δεν φαινεται να περισσευει κανεις (ο ντενμον ισως αλλα τοτε γιατι τον κρατησες)
σε αλλα νεα απο την πρασινη ωρα:
-θα υπαρχει επιστροφη λουτζη στην ομαδα, τον θελουν για τις προπονησεις αναφερθηκε επειδη ειναι δυνατο κορμι (=τον θεωρουν μη επιτυχημενο προτζεκτ??)
-για το 4αρι θα υπαρξουν εξελιξεις συντομα
μου εκανε εντυπωση μια αινιγματικη τοποθετηση του κοντου που ενω ελεγε οτι μετα τους παππα και λανγφορντ απομενει ενα 4αρι και τελος, καποια στιγμη πεταξε οτι υπαρχει πολυς χρονος ακομα και ολα ειναι ντομινο για την "φροντλαιν", αυτο ειτε του εμεινε επειδη το ειχε κανει καραμελα τον προηγουμενο καιρο ειτε συμβαινει κατι αλλο πχ με περιπτωση παπαγιαννη που ομως δεν βγαζει νοημα: δλδ να ερθει ο παπατζων και το ντομινο να ειναι ποιο? να κατεβει ο γκιστ στο 4 και να κλεισει ετσι το ροστερ? καταστροφη!
σε προηγουμενη εκπομπη τους ειχαν πει οτι ο παναγιωτοπουλος ειναι εδω και μερες στην αμερικη και υποτιθεται οτι τσεκαρει παικτες, ισως ψηνει οκαρο, ισως ψηνει παπαγιαννη, ο θεος βοηθος, ιδωμεν.
j-kidd13
Jul 12 2018, 20:07
Δεν λεω οτι ειναι η ιδανικη μεταγραφη ο Λανγκφορντ στα 35,ουτε οτι τρελαθηκα απο τη χαρα μου στο ακουσμα της ειδησης,αλλα πραγματικα αν διαβασει κανεις καποια σχολια φιλων εδω,χωρις να εχει διαβασει τα νεα,θα νομιζει οτι πηραμε τον Γκαγκαλουδη στα 40.
σε προηγουμενη εκπομπη τους ειχαν πει οτι ο παναγιωτοπουλος ειναι εδω και μερες στην αμερικη και υποτιθεται οτι τσεκαρει παικτες, ισως ψηνει οκαρο, ισως ψηνει παπαγιαννη, ο θεος βοηθος, ιδωμεν.
Ο Θεός βοηθός δε λες τίποτα... Αν η τελευταία κίνηση είναι Παπαγιάννης και Γκιστ στο 4, θα χρειαστούν θαύματα επιπέδου Καινής Διαθήκης.
stefkorner
Jul 12 2018, 20:15
QUOTE (Putnam @ Jul 13 2018, 02:00 )

σε αλλα νεα απο την πρασινη ωρα:
-θα υπαρχει επιστροφη λουτζη στην ομαδα, τον θελουν για τις προπονησεις αναφερθηκε επειδη ειναι δυνατο κορμι (=τον θεωρουν μη επιτυχημενο προτζεκτ??)
-για το 4αρι θα υπαρξουν εξελιξεις συντομα
μου εκανε εντυπωση μια αινιγματικη τοποθετηση του κοντου που ενω ελεγε οτι μετα τους παππα και λανγφορντ απομενει ενα 4αρι και τελος, καποια στιγμη πεταξε οτι υπαρχει πολυς χρονος ακομα και ολα ειναι ντομινο για την "φροντλαιν", αυτο ειτε του εμεινε επειδη το ειχε κανει καραμελα τον προηγουμενο καιρο ειτε συμβαινει κατι αλλο πχ με περιπτωση παπαγιαννη που ομως δεν βγαζει νοημα: δλδ να ερθει ο παπατζων και το ντομινο να ειναι ποιο? να κατεβει ο γκιστ στο 4 και να κλεισει ετσι το ροστερ? καταστροφη!
οταν λες επιστροφη και για προπονησεις Λουτζη ,εννοεις προετοιμασια με την ομαδα και βλεπουμε ; η και θεση στο ροστερ ;
εχει μεγαλη σημασια!γιατι εγω πιστευω οτι θα πρεπει να περιμενουμε 2 κινησεις ακομα(για να μην πω και 3,με καναν Ελληνα ακομα..και φανω υπερβολικος )! ειδικα ο Πασκουαλ που γνωρισαμε περσυ ,δυσκολο πολυ μου φαινεται να παει σε ροστερ μολις 12 παικτων +13.ο Καλαιτζακη!ποσο μαλλον απο την στιγμη που αποκτηθηκαν 2 τοσο μεγαλoi σε ηλικια ξενοι!
για Παπαπαγιαννη εχω αρχισει να ελπιζω ,ετσι οπως τον βλεπω να μην τραβαει καθολου ουτε στο σαμερ λιγκ.. !
βεβαια επειδη πλεον μισο μισο θα του πληρωσουν τελευταια χρονια kings +blazers ,δεν ξερουμε τι μπορει να ισχυει για πιθανη αποδεσμευση !
θα πρεπει οπωσδηποτε ομως να αποκτηθει 4ρι με τριποντο!ας ειναι φτηνος f.a τυπου travis wear οπως προτεινω!και ας υπολογιζεται και ο Γκιστ ως 4ρι ..
Victor_Mannheim
Jul 12 2018, 20:15
ο κιθ ακομα και στα 36 κατι παππαδες και κατι νελσον τους εχει για την πλακα του και θα το δειτε
stefkorner
Jul 12 2018, 20:33
QUOTE (Victor_Mannheim @ Jul 13 2018, 02:15 )

ο κιθ ακομα και στα 36 κατι παππαδες και κατι νελσον τους εχει για την πλακα του και θα το δειτε
τον Ντεμαρκους τον Νελσον λες ; δεν ειμαι σιγουρος ,γιατι αυτος ειναι καλος αμυντικος... (το μονο στο οποιο ειναι καλος )
...για τον Ντενμον θα συμφωνησω...
Victor_Mannheim
Jul 12 2018, 20:47
QUOTE (stefkorner @ Jul 12 2018, 21:33 )

τον Ντεμαρκους τον Νελσον λες ; δεν ειμαι σιγουρος ,γιατι αυτος ειναι καλος αμυντικος... (το μονο στο οποιο ειναι καλος )
...για τον Ντενμον θα συμφωνησω...

ειτε νελσον ειτε ντενμον τους εχει για πλακα ο κιθ στα 36 του και με ενα ποδι
mephisto22
Jul 12 2018, 20:55
QUOTE (Titus @ Jul 12 2018, 20:09 )

Τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Και το ρόστερ που σχηματίζεται θα είναι όπως ακριβώς φαίνεται: απολύτως ανεπαρκές για ΕΛ. Γίνονται και θαύματα βέβαια...
Μακράν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στη φετινή υπόθεση 'μεταγραφές ΠΑΟ' είναι το πόσο καλά δουλεύει η προπαγάνδα. Βγαίνουν 2-3 δημοσιογράφοι (αντιστέκομαι στον πειρασμό να βάλω εισαγωγικά) και μας λένε για υπέρβαση του προέδρου, αλλαγή επιπέδου κλπ και μετά μαλώνουμε στα ιντερνετς για μεταγραφές τύπου Λάσμε, Λανγκφορντ και Παπαπέτρου.
Ενώ τα πράγματα είναι όπως ακριβώς φαίνονται.
Όχι, συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η φύση αγαπά να κρύβεται -- έλεγε ένας σοφός -- και τα φαινόμενα απαιτούν. Και ο Βάρναλης έλεγε ότι πρέπει να βλέπουμε πέρα από τα φαινόμενα, και να ακούμε πέρα από τα λεγόμενα.
ΑΛΛΆ... Στην προκειμένη περίπτωση, έχεις απόλυτο δίκιο : τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται.
Αλλά μην μεταφέρουμε φιλοσοφικούς διαξιφισμούς σ'ένα μπασκετικό φόρουμ.
john wick
Jul 12 2018, 21:05
Αρχιζει να μου αρεσει το ροστερ που παει να φτιαχτει..
Αν κιολας παραμεινει κ ο Singleton ,νομιζω οτι ειμαστε καλα..
Καλαθης , Λεκα ,Λουντζης
Παππας , Dedmon ,Langford
Ιωαννης , Θανασης ,Lotzeski
Singleton, Μητογλου
Gist, Lasme, Βουγιου
Πολλα γραφτηκαν για την ηλικια του Langford,πραγματικα το μονο που δεν με απασχολει..ο 35αρης Σπανουλης κρατησε φετος τους κοκκινους ,οι Ρεγες κ Καρολ μας σκοτωσαν στο Οακα..
Πιο πολυ με απασχολει πως θα δεσει ο εν λογω με τον Καλαθη.κινητρο ελπθζω οτι εχει ,να σηκωσει μια ευρωλιγκα...
Υ.γ
Ποσο γουσταρω που ετσι ξαφνικα σκανε τα ονοματα ,τις προαλλες Lasme ,τωρα Kith,,,
Future7
Jul 12 2018, 21:21
QUOTE (john wick @ Jul 12 2018, 22:05 )

Αρχιζει να μου αρεσει το ροστερ που παει να φτιαχτει..
Αν κιολας παραμεινει κ ο Singleton ,νομιζω οτι ειμαστε καλα..
Καλαθης , Λεκα ,Λουντζης
Παππας , Dedmon ,Langford
Ιωαννης , Θανασης ,Lotzeski
Singleton, Μητογλου
Gist, Lasme, Βουγιου
Πολλα γραφτηκαν για την ηλικια του Langford,πραγματικα το μονο που δεν με απασχολει..ο 35αρης Σπανουλης κρατησε φετος τους κοκκινους ,οι Ρεγες κ Καρολ μας σκοτωσαν στο Οακα..
Πιο πολυ με απασχολει πως θα δεσει ο εν λογω με τον Καλαθη.κινητρο ελπθζω οτι εχει ,να σηκωσει μια ευρωλιγκα...
Υ.γ
Ποσο γουσταρω που ετσι ξαφνικα σκανε τα ονοματα ,τις προαλλες Lasme ,τωρα Kith,,,
Βασικά δεν έχεις άδικο οτι ηλικία με ηλικία διαφέρει ως προς τον κάθε παίχτη. Απλά η Ρεάλ δεν πήγε να παρει τον Ρεγες τωρα σ αυτή την ηλικία. Ο Ρεγες ειναι σημαία της Ρεάλ και μένει όσο μπορεί να προσφέρει. Αλλο να κρατήσεις παίχτη του κορμού σου που μπορεί ακόμα να δώσει κάποιο ποιοτικό χρόνο κι αλλο να φέρεις με μεταγραφή ξένο. Και μάλιστα ξένο που, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Eurohoops, υποβλήθηκε σε επεμβάσεις στην Κίνα. Εκει ειναι οι ενστάσεις, στο συνδυασμό ηλικίας-κατάστασης.
Λάσμε - Λάνγκφορντ ειναι κινήσεις ίσα ίσα μιας σεζόν.
Δεν νομίζω οι συγκεκριμένοι παίχτες να ειναι επιλογή Πασκουάλ όπως δεν ηταν και η παραμονή Παππά επιλογή του.
Τωρα φυσικά θα δούμε στο παρκέ τι θα βγάλουν ολοι οι παίχτες των ομάδων μας. Ως τότε κάνουμε κουβεντούλα με τα τωρινά δεδομένα.....
Johnny Marv
Jul 12 2018, 21:56
Θέλω να μιλήσω για πολλά θέματα ...
1) το ρόστερ ουσιαστικά ολοκληρώθηκε , λογικά μένει απόκτηση 4αριου και ανανέωση λοτζο και κλείσαμε φετινή 14αδα .
2) όπως φαίνεται φέτος φτιαχνουμε 6αδα Ελλήνων που θα αποτελέσουν κορμό τα επόμενα χρόνια (κάποιοι θα μείνουν λιγότερο και κάποιοι περισσότερο)
3) θεωρώ πως του χρόνου θα κινηθούμε για σλουκα και Σάρας
4) πολύ ενθαρρυντικά τα όσα είπε ο Σάρας το ότι Δλδ ο Παναθηναϊκός είναι του στυλ του, ίσως να πλησιάζει ... επίσης όμως τόνισε πως ένα μεγάλο θετικό της ομάδας είναι ότι δεν επεμβαίνει στις αποφάσεις του εκάστοτε προπονητή όποτε όσοι λέτε ότι ΔΓ πήρε λαγκφορντ και Λασμε ξανασκεφτείτε το !
5) ακόμα κι αν δεν έρθει ο Σάρας πάμε για αλλαγή προπονητή του χρόνου στον οποίο θα δώσουμε 6 Έλληνες και την ευχερια να επιλέξει άλλους 7 παίκτες . (Φέτος προφανώς και πάμε για φαιναλ 4) , πάντως μόνο το συμβόλαιο του 4αριου μπορεί και να μην λήγει του χρόνου από ξένους (ή για οκαρο ή για σιγκλετον το βλέπω)
6) έχουμε ήδη 11 παίκτες με 7,5 μυρια . Μας μένει λογικά κανα μυριο για 4αρι και κάτι λίγα για λοτζο . Έχουμε κάποιες ελπίδες με το ρόστερ μας . Ο Κιθ δεν είναι κακή επιλογή για 400χιλ (λογικά θα παίζει στο 2-3)
7) το πιο σημερινο από όλα είναι ότι θέλω πραγματικά να πω πως με θλίβει παρά μα παρά πολύ το ότι ο τζεημς φεύγει . Δεν συμβαίνει συχνά ξένος και μάλιστα παιχταράς να νιώθει μια ομάδα σπίτι του ... μακάρι να επιστρέψει ! Τα όσα είπε με συγκίνησαν . (Εγώ πιο πολύ σπαστικα με το ότι ο Κιθ πήρε το νούμερο του μαικ ...)
ΥΓ. Στο ινστα και γενικώς στα σοσιαλ μίντια βλέπω παρά πολύ χαρά στα κομμεντς παναθηναικων σελίδων για απόκτηση λαγκφορντ λες και φέραμε καναν ντιλεινι . Δεν είναι κακή επιλογή με τα λεφτά του αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό
stefkorner
Jul 12 2018, 22:09
εκλεισε ο τζειμς στην αρμανιαπ οτι φαινεται μας περιμενε εως την τελευταια στιγμη (εστω μια προταση κοντα στο μυριο )
και αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε !μπορει να ειναι και συμπτωση βεβαια! ..ο καθενας το βλεπει οπως θελει
tanasen01
Jul 12 2018, 22:13
To μόνο που με προβληματίζει για τον Λάνγκφορντ είναι ότι πέρασε χειρουργείο πέρυσι. Kαι γενικά τα τελευταία χρόνια από το 10 και μετά έχει κάνει 5 εγχειρήσεις. Ελπίζω να μείνει υγιής στο κρισιμότερο κομμάτι του χρόνου. Κατά τα άλλα είναι καλό fit για την ομάδα, αν θεωρήσουμε ότι ήταν καλό fit και ο James (δεν λέω ότι δεν ήταν).
Μέχρι στιγμής έτσι όπως βλέπω την ομάδα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι παικτικά. Στα τελειώματα των παιχνιδιών πάλι θα στηριζόμαστε σε iso's είτε από Keith είτε από Παππά-Καλάθη. Επίσης πάλι θα στοχεύουμε το παιχνίδι με πλάτη από τους ψηλούς περιφερειακούς μας, με τον Παπαπέτρου αντί του Ρίβερς πλέον. Θα μειονεκτούμε σε σουτ (κρατάω μια επιφύλαξη για το 4ρι), αλλά θα είμαστε καλύτεροι στο pick 'n roll, λόγω Lasme. Αμυντικά μάλλον στα ίδια επίπεδα μας βλέπω.
Ελπίζω σε άξιο διάδοχο Singleton ή και στην παραμονή του και επίσης σε παραμονή Lojeski.
mike_1908
Jul 12 2018, 22:18
Για τον Κιθ Λάνγκφορντ είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι θα παίξει .Δεν ξέρω αλλά αυτού του στυλ οι παίκτες , οι γεννημένοι καλαθομηχανες δεν έχουν ηλικία .Ακόμη θυμάμαι τον Μίτσελ Ουιγκινς που στα 37 του έβαζε 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι.
Ροστερ
1)Καλαθης,Λεκα,Καλαιτζακης/Λουντζης
2)Παππας,Λανγκφορντ,Ντενμον
3)Παπαπετρου,Θανασης
4)4αρι,Μητογλου
5)Γκιστ,Λασμε,Βουγιουκας
Αυτο ειναι ενα ροστερ 13 παικτων με τον μικρο κοντο εκτος 12αδας
Ερωτηση:Χωραει ο Λοτζεσκι;
Η ευκολη απαντηση ειναι οτι χωραει γιατι πραγματι στο 3 εχουμε κενο μονο με αυτους τους 2
Ομως ας το δουμε λιγο πιο βαθια
Αν πεις οτι τον παιρνεις πως θα βγαινουν οι χρονοι;
Στο τελος της περσινης σεζον που τελειωσαμε με Λοτζεσκι στο ροστερ και κατα τα λοιπα ιδιο αριθμητικα(Ριβερς αντι Παπαπετρου και Τζειμς αντι Λανγκφορντ) ενας εκ των Ντενμον,Λεκα εμεναν εκτος 12αδας
Αν ειναι ετσι γιατι τους ανανεωσαμε;
Η αλλη λυση θα ηταν να αφηνεις εκτος 12αδας τον Βουγιουκα
Πως θα κατεβεις σε παιχνιδι μονο με 2 5αρια ομως;Αν ο ενας τραυματιστει μεσα στο παιχνιδι η εχει προβλημα με φαουλ θα βγαλεις ολο το παιχνιδι με 1 σεντερ;
Πιστευω μπορει να δουμε σχημα με 3 γκαρντ
green_sky
Jul 12 2018, 22:29
QUOTE (pan24 @ Jul 12 2018, 23:21 )

Ροστερ
3)Παπαπετρου,Θανασης
4)4αρι,Μητογλου
5)Γκιστ,Λασμε,Βουγιουκας
Η ευκολη απαντηση ειναι οτι χωραει γιατι πραγματι στο 3 εχουμε κενο μονο με αυτους τους 2
Στο τελος της περσινης σεζον που τελειωσαμε με Λοτζεσκι στο ροστερ και κατα τα λοιπα ιδιο αριθμητικα(Ριβερς αντι Παπαπετρου και Τζειμς αντι Λανγκφορντ) ενας εκ των Ντενμον,Λεκα εμεναν εκτος 12αδας
Πως θα κατεβεις σε παιχνιδι μονο με 2 5αρια ομως;Αν ο ενας τραυματιστει μεσα στο παιχνιδι η εχει προβλημα με φαουλ θα βγαλεις ολο το παιχνιδι με 1 σεντερ;
Για μενα εφοσον η γραμμη των κοντων περπατησει,θα ηταν προτιμοτερο να παει σε ενα μακρυ τριαρι που να μπορει να παιξει και τον ρολο του strech τεσσαριου και να παρει στην θεση του Σιγκλετον εναν δυνατο παιχτη κοντα στο καλαθι ετσι ωστε η ομαδα να εχει και ενα δευτερο σημειο αναφορας μεσα στο ζωγραφιστο γιατι στο υπαρχον ροστερ υπαρχει μονο ο Βουγιουκας.
Εαν καταφερει να κρατησει τον Σιγκλετον τοτε νομιζω δεν θα κανει κινηση για παιχτη στο 3.
stefkorner
Jul 12 2018, 22:32
QUOTE (pan24 @ Jul 13 2018, 05:21 )

δεδομενο αυτο πρεπει να θεωρειται ! με Λαγκφορντ να λειτουργει σαν swingman!
το θεμα ειναι οτι θα χρειαζεται και επιπλεον sf με σουτ ,σαν τον Λοτζο ! ο Παπαπετρου ετσι κ αλλιως θα υπολογιζεται ως εξτρα λυση στο 4 ! πιστευω πως θα παμε σε ροστερ 13 / 14+1 (13+1 oχι με Λουτζη..)
και περσυ μεχρι το τελος υπολογιζαν ολοι οτι θα παμε σε μικρο ροστερ και σφιχτο ροτεισον ! και μετα σκασαν οι Μητογλου και Λοτζεσκι,απο εκει που δεν το περιμενε κανεις..! φετος με το μπατζετ αρκετα χαμηλωμενο,μοιαζει πιο επιβεβλημενο ενα ροστερ 14 παικτων ,αν μαλιστα συνυπολογισουμε τις ηλικιες Λασμε&Λαγκφορντ που προστεθηκαν ..
haveheart
Jul 12 2018, 22:39
Οτι εγραψε ενας φιλος πιο πανω. Η αποκτηση λανγκφορντ δεν ειναι η τελεια αλλα δημιουργει αισθηση ασφαλειας για το 2.
Φοβαμαι ομως οτι ταυτοχρονα αυτη η κινηση σημαινει αποχωρηση λοτζο. Καμια σχεση οι 2 τους αλλα αν μεινει και ο λοτζο τοτε ο ντενμον παει για 5ο γκαρντ που δεν εχει λογικη βασει συμβολαιου.
Αλλωστε το εγραψε και ο κοντος στο τελευταιο υστερογραφο του. Παππας και αλλοι 2. Κιθ και 4 δλδ...
Johnny Marv
Jul 12 2018, 22:42
QUOTE(pan24 @ Jul 12 2018, 23:21 )

Ροστερ
3)Παπαπετρου,Θανασης
4)4αρι,Μητογλου
5)Γκιστ,Λασμε,Βουγιουκας
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με 12 παίκτες , καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν το κάνει αυτό . Θες διάρκεια ! Θα πάμε σίγουρα με 14 παίκτες εκ των οποίων ο ένας θα είναι ή ο καλαϊτζακης ή λουτζης . Δεν βγαίνει αλλιώς η χρονιά . Μέσα στη σεζόν θα βάζει οποιος κρίνεται καλύτερος αναλόγως τις ανάγκες του παιχνιδιού και στο τέλος θα βάλει τους καλύτερους διαθέσιμους .
Looter
Jul 12 2018, 22:44
QUOTE (pan24 @ Jul 12 2018, 23:21 )

Ροστερ
3)Παπαπετρου,Θανασης
4)4αρι,Μητογλου
5)Γκιστ,Λασμε,Βουγιουκας
Φίλε μου στο συγκεκριμένο ρόστερ βλέπω τα παρακάτω προβληματα :
1. Στις θέσεις ένα-δύο πλην Καλάθη όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι μέτριοι αμυντικοί ή κακοί. Αν λείψει μερικά παιχνίδια ο Καλάθης όπως και φέτος ή αν υπάρξουν παιχνίδια που φορτωθεί με φάουλ από νωρίς , η άμυνα σου θα μπάζει και το ποστάρισμα θα πέφτει σύννεφο.
2. Αν ΔΕΝ μείνει ο Λοτζέσκι μένεις ουσιαστικά με έναν σοβαρό σουτέρ (Λάνγκφορντ) και με έναν ανερχόμενο (Ντένμον) οι οποίοι ΔΕΝ παίζουν καλή άμυνα.
3. Στο 3 δεν έχει καλύφθεί το σουτ του Ρίβερς ενώ θα λείψει και το σουτάκι/αθλητικότητα του τίμιου Γκάμπριελ που έκανε και τα φαουλάκια του όταν έπρεπε χωρίς να κοστίζουν στους βασικους..
4. Στο 4 η ΤΡΥΠΑ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ο Οκάρο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ κανείς σε τι κατάσταση βρίσκεται και η υπέρβαση για την παραμονή του Σινγκλετον για μένα είναι μονόδρομος. Μιλάμε πρέπει να καλυφθούν 30+ λεπτά που έπαιρνε κατά μέσο όρο ο συγκεκριμένος παίκτης.
5. Θέλω ξεκάθαρη ανάλυση για Λούντζη , Καλαϊτζάκη και Χαραλαμπόπουλο από τον Τσάβι. Είναι προπονητής για 3η χρονιά και ΑΠΑΙΤΩ να μάθω τι σχέδια έχει για τους παίκτες αυτούς οι οποίοι μπορεί να είναι το μέλλον του συλλόγου.
Φιλικά

Υ.Γ : Η μόνη αλήθεια που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό που βγήκε και είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Πασκουάλ. "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ". Λογικό λοιπόν που η ομάδα κλείνει τον Λανγκφορντ με 500.000$ το χρόνο και δεν μπορεί να κρατησει τον James που έκλεισε κοντά στα 2.000.000$ το χρόνο στην Αρμάνι. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ...
xomitsious
Jul 12 2018, 22:46
QUOTE (j-kidd13 @ Jul 12 2018, 18:07 )

Δεν λεω οτι ειναι η ιδανικη μεταγραφη ο Λανγκφορντ στα 35,ουτε οτι τρελαθηκα απο τη χαρα μου στο ακουσμα της ειδησης,αλλα πραγματικα αν διαβασει κανεις καποια σχολια φιλων εδω,χωρις να εχει διαβασει τα νεα,θα νομιζει οτι πηραμε τον Γκαγκαλουδη στα 40.
Χα! Πραγματι.
Σιγουρα προτιμουσα Κοππονεν κι εγω, αλλα Λανγκφορντ αντι Καλαιτζακη ειναι πιο ευκολοχωνευτο.
Αν τελικα μεινει ο Λοτζεσκι, η περιφερεια ειναι καλυτερη απο περσι με Ριβερς οπως τελειωσε τη σεζον και λιγο χειροτερη με Ριβερς οπως την αρχισε. Αν δε μεινει ο Λοτζ. θα μας λειπει καθαρος τριποντακιας.
Θα ειναι σημαντικο να δουμε το 4αρι, που μαλλον ειναι η τελευταια προσθηκη? για να δουμε τι παμε να κανουμε φετος, παντως πλεονεκτημα εδρας χλωμο να ξαναδουμε.
Αυτα τα περι Σαρας ωραια ακουγονται αλλα δε σχεδιαζεις μια καινουρια χρονια κοιταζοντας την επομενη
mike_1908
Jul 12 2018, 22:49
Πάντως φοβερά έξυπνη η κίνηση του Παναθηναϊκού να φέρει τον Λανγκφορντ . Ανανεώνει Παππα και του τάζει ρόλου βασικού όμως από πίσω του φέρνει το 35χρονο πολυβόλο Λανγκφορντ που όμως στα 33 του έβαζε 22 πόντους μ.ο. Ευρωλιγκα ( και με 500 χιλ ,τα μισά από Κοπονεν ).Έτσι τηρεί την υπόσχεση του στον Παππα και καλυμμένος είναι στην θέση και ο Παππάς δεν θα έχει δικαιολογίες μετά εάν δεν μπορέσει να κερδίσει θέση βασικού από τον 35χρονο Λανγκφορντ .Και τέλος η ομάδα αποκτά έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει οποτεδήποτε και οπωσδήποτε ...
stefkorner
Jul 12 2018, 22:50
QUOTE (Johnny Marv @ Jul 13 2018, 05:42 )

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με 12 παίκτες , καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν το κάνει αυτό . Θες διάρκεια ! Θα πάμε σίγουρα με 14 παίκτες εκ των οποίων ο ένας θα είναι ή ο καλαϊτζακης ή λουτζης . Δεν βγαίνει αλλιώς η χρονιά . Μέσα στη σεζόν θα βάζει οποιος κρίνεται καλύτερος αναλόγως τις ανάγκες του παιχνιδιού και στο τέλος θα βάλει τους καλύτερους διαθέσιμους .
ναι ετσι ειναι ! και πρεπει να θυμηθουμε οτι και περσυ μεχρι το τελος σχεδον της μεταγραφικης περιοδου ,τετοιους υπολογισμους βλεπαμε,που δεν επιβεβαιωθηκαν !
και ημουν απ αυτους που ειχαν φαγωθει για μεγαλυτερο ροστερ!και οπωσδηποτε με Λοτζο

θυμαμαι και οι κοντοκουβοπουλοι βγαζαν κλεισμενο ροστερ οταν ειχαμε 12+καλαιτζακη !μεχρι που εμφανιστηκε ο dpg να θελει να φερει Μητογλου απο το κολλεγιο (θυμαμαι μεχρι και το σχολιο στο ινστα για 4ρι που ειχε ξαφνιασει

)
και στα καπακια ξεκινησαμε την προσπαθεια αποκτησης guard-forward!
τι Λουτζης για 13ος ! ειπαμε το παιδι για να βοηθαει στις προπονησεις μονο!μεχρι εκει..
Μωρε δεν εχετε αδικο για το μεγαλο ροστερ αλλα εγω θελω να ξερω ποιος θα μενει εκτος 12αδας
Περσι ειχαμε Μητογλου εκτος 12αδας και απο οταν ηρθε ο Τζειμς ειχαμε ειτε Λοτζεσκι τραυματια ειτε εναν εκ των Ντενμον,Λεκα εκτος 12αδας
Ομως οι δυο τελευταιοι ανανεωθηκαν αρα δεν νομιζω να κανουμε σχεδιασμο υπολογιζοντας καποιον απο αυτους εκτος 12αδας στην Ευρωπη
Δηλαδη ξεκινησαμε την σεζον με 13-14ο τους Μητογλου-Καλαιτζακη που ειχε υπολογιστει εξαρχης να μενουν εκτος 12αδας
Αργοτερα οταν ηρθε ο Πειν εμενε εκτος και ο Ογκαστ που δεν ανταποκριθηκε
Φετος αν πουμε οτι στο υπαρχον ροστερ παιρνουμε το 4αρι(απο οποιο ραφι κι αν ειναι) και ανανεωνουμε Λοτζεσκι,στην πρωτη αγωνιστικη αν ειναι ολοι υγιεις ποιος μενει εκτος 12αδας;
Γιατι ειναι διαφορετικο να εχεις ροστερ 15 παικτων που οι 2-3 δεν εχουν προβλημα να μενουν εκτος αποστολης και αμοιβονται αντιστοιχα και αλλιως να χρειαζεται να αφησεις εκτος αποστολης ξενο η να κατεβεις με μονο 2 5αρια για να τους χωρεσεις ολους
Victor_Mannheim
Jul 12 2018, 23:03
QUOTE (mike_1908 @ Jul 12 2018, 23:49 )

Πάντως φοβερά έξυπνη η κίνηση του Παναθηναϊκού να φέρει τον Λανγκφορντ . Ανανεώνει Παππα και του τάζει ρόλου βασικού όμως από πίσω του φέρνει το 35χρονο πολυβόλο Λανγκφορντ που όμως στα 33 του έβαζε 22 πόντους μ.ο. Ευρωλιγκα ( και με 500 χιλ ,τα μισά από Κοπονεν ).Έτσι τηρεί την υπόσχεση του στον Παππα και καλυμμένος είναι στην θέση και ο Παππάς δεν θα έχει δικαιολογίες μετά εάν δεν μπορέσει να κερδίσει θέση βασικού από τον 35χρονο Λανγκφορντ .Και τέλος η ομάδα αποκτά έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει οποτεδήποτε και οπωσδήποτε ...
αυτα ειναι στα χαρτα το πιο πιθανο ειναι απο πρωτη επιλογη στο 2 παππας να γινει 3η
haveheart
Jul 12 2018, 23:08
Εγω αν δεν μεινει ο singleton παντως, θελω justin hamilton. Εξαιρετικος παικτης.
stefkorner
Jul 12 2018, 23:11
QUOTE (pan24 @ Jul 13 2018, 05:01 )

Φετος αν πουμε οτι στο υπαρχον ροστερ παιρνουμε το 4αρι(απο οποιο ραφι κι αν ειναι) και ανανεωνουμε Λοτζεσκι,στην πρωτη αγωνιστικη αν ειναι ολοι υγιεις ποιος μενει εκτος 12αδας;
o Mητογλου μενει εκτος-με δευτερο 4ρι να υπολογιζεται ο Παπαπετρου! και ο Γκιστ να αποτελει λυση αναγκης στην χειροτερη
(για μενα μπορει να λογιζεται ετσι και αλλιως ως εναλλακτικη στο 4 !οσο μετριο και να τον θεωρουμε για την θεση)
δεν θα καει ο Μητογλου αν μενει εκτος 12δας και αυξηθει σε πρωτη φαση ο χρονος συμμετοχης του στην α1 !
ενω αν βρισκεται στην 12δα ευρωλιγκα και μαζευει συνεχομενα dnp δεν θα καει ...
Putnam
Jul 12 2018, 23:18
QUOTE (Looter @ Jul 12 2018, 23:44 )

Φίλε μου στο συγκεκριμένο ρόστερ βλέπω τα παρακάτω προβληματα :
1. Στις θέσεις ένα-δύο πλην Καλάθη όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι μέτριοι αμυντικοί ή κακοί. Αν λείψει μερικά παιχνίδια ο Καλάθης όπως και φέτος ή αν υπάρξουν παιχνίδια που φορτωθεί με φάουλ από νωρίς , η άμυνα σου θα μπάζει και το ποστάρισμα θα πέφτει σύννεφο.
2. Αν ΔΕΝ μείνει ο Λοτζέσκι μένεις ουσιαστικά με έναν σοβαρό σουτέρ (Λάνγκφορντ) και με έναν ανερχόμενο (Ντένμον) οι οποίοι ΔΕΝ παίζουν καλή άμυνα.
3. Στο 3 δεν έχει καλύφθεί το σουτ του Ρίβερς ενώ θα λείψει και το σουτάκι/αθλητικότητα του τίμιου Γκάμπριελ που έκανε και τα φαουλάκια του όταν έπρεπε χωρίς να κοστίζουν στους βασικους..
4. Στο 4 η ΤΡΥΠΑ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ο Οκάρο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ κανείς σε τι κατάσταση βρίσκεται και η υπέρβαση για την παραμονή του Σινγκλετον για μένα είναι μονόδρομος. Μιλάμε πρέπει να καλυφθούν 30+ λεπτά που έπαιρνε κατά μέσο όρο ο συγκεκριμένος παίκτης.
5. Θέλω ξεκάθαρη ανάλυση για Λούντζη , Καλαϊτζάκη και Χαραλαμπόπουλο από τον Τσάβι. Είναι προπονητής για 3η χρονιά και ΑΠΑΙΤΩ να μάθω τι σχέδια έχει για τους παίκτες αυτούς οι οποίοι μπορεί να είναι το μέλλον του συλλόγου.
Φιλικά

Υ.Γ : Η μόνη αλήθεια που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό που βγήκε και είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Πασκουάλ. "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ". Λογικό λοιπόν που η ομάδα κλείνει τον Λανγκφορντ με 500.000$ το χρόνο και δεν μπορεί να κρατησει τον James που έκλεισε κοντά στα 2.000.000$ το χρόνο στην Αρμάνι. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ...
στον ντενμον μπορεις να προσαψεις χιλια κακα αλλα στην αμυνα του ειναι τιμιος ακομα και οταν μετα απο αλλαγες βγαινει σε ψηλοτερο αντιπαλο, ο δε παππας θεωρητικα μονο ειναι μετριος αμυντικος γιατι εχουμε δει πως οταν αποκτα κινητρο μπορει επισης να παιζει καλη αμυνα (λανγκφορντ μετριος αμυντικος οκ και λεκαβιτσιους κακιστος)
στο 4-5 λογικα θα βλεπουμε για καποια λεπτα και το γνωστο ηλεκτρολογικο σχημα με τα + και τα - του, στο 4 επισης τα φαουλακια θα τα κανει ο μητογλου που αλλωστε τα κανει και γρηγορα

ενω ειναι και πολυ καλος ριμπαουντερ
για ΒΧ τι θα μπορουσε να πει ο ισπανος, ο παικτης αυτη τη στιγμη ξεκαθαρα δεν ειναι επιπεδου ΠΑΟ και εχει ηδη μπροστα του δυο 3αρια στην ομαδα, λουτζη και καλαιτζακη καλυτερα να τους δωσουν δανεικους για να εξελιχθουν ειδικα μιας και πλεον δεν υπαρχει η ιδια πιεση για αμεση αναδειξη ελληνων παικτων
QUOTE (stefkorner @ Jul 13 2018, 00:11 )

o Mητογλου μενει εκτος-με δευτερο 4ρι να υπολογιζεται ο Παπαπετρου! και ο Γκιστ να αποτελει λυση αναγκης στην χειροτερη
(για μενα μπορει να λογιζεται ετσι και αλλιως ως εναλλακτικη στο 4 !οσο μετριο και να τον θεωρουμε για την θεση)
δεν θα καει ο Μητογλου αν μενει εκτος 12δας και αυξηθει σε πρωτη φαση ο χρονος συμμετοχης του στην α1 !
ενω αν βρισκεται στην 12δα ευρωλιγκα και μαζευει συνεχομενα dnp δεν θα καει ...

Εχω την αισθηση οτι θελουν να του δωσουν χρονο Ευρωλιγκας
Αλλιως υπηρχαν καλυτερες λυσεις απο το να κανουν αλχημειες με ανεβοκατεβασματα Παπαπετρου,Θαναση,Γκιστ
Εγω πιστευω dnp θα ειναι ο Βουγιουκας και αναλογα τον αντιπαλο θα παιζει απο dnp εως 5' ο Θανασης η καποιος γκαρντ αναλογα αν θα επιλεγεται Θανασης στο 3 η σχημα με 3 κοντους
Ειχαμε και τον Κοντο να λεει χτες οτι μετα τον Παππα θα υπογραψουμε ακομα ενα γκαρντ(νομιζαμε εννοουσε 2-3αρο αλλα τελικα ηξερε τι ελεγε...),ενα 4αρι και τελος
stefkorner
Jul 12 2018, 23:25
QUOTE (pan24 @ Jul 13 2018, 06:18 )

Ειχαμε και τον Κοντο να λεει χτες οτι μετα τον Παππα θα υπογραψουμε ακομα ενα γκαρντ(νομιζαμε εννοουσε 2-3αρο αλλα τελικα ηξερε τι ελεγε...),ενα 4αρι και τελος
βεβαια ηξερε τι ελεγε και προιδεασε για Λαγκφορντ, οπως το περιεγραψε !και το 4ρι ειναι το αυτονοητο !
αλλα αν μας κραταει ανανεωση Λοτζο στο τελος δεν νομιζω να το κανε θεμα..!
και παλι ξαναλεω !και περσυ μας παρουσιαζαν ενα ροστερ με 12.ο τον Μποχωριδη !και φυσικα εφοσον επροκειτο για την τελευταια του σεζον,θα επρεπε λεγαμε να βρισκει κ αυτος χρονο να παιζει κτλ κτλ ! που δεν συνεβη ποτε φυσικα ...
mike_1908
Jul 12 2018, 23:31
Με τα όσα έχουμε δει έως τώρα ίσως και η μεταγραφή στο 4 να είναι παίκτης που δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα του .Έτσι Οκάρο Ουάιτ μάλλον αποκλείεται
PsychoDr
Jul 12 2018, 23:36
Δεν ξέρω αν τσεκάρατε πρωτοσέλιδο Πράσινης, αλλά εμένα αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το : ''Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλύει στην Πράσινη τον Κιθ Λάνγκφορντ''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.