QUOTE(mephisto22 @ Oct 7 2017, 22:44 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Λίγο ετεροχρονισμενο το ποστ μου, αλλά ήθελα να ρωτήσω, από τους δύο, ποιόν προτιμάτε;
Εγώ προτιμώ τον Βαγγελα.Με τον Χατζημεγα πλήττω φοβερά, έως και εκνευρίζομαι, μπορώ να πω, με τις μονότονες και ανιαρές επαναλήψεις του.Με τον Ιωάννου, απ την άλλη, τουλάχιστον γελάω.
Όντως με το Βαγγέλα πέφτει περισσότερο γέλιο. Εμένα θα μου λέιψει, σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχουν τέτοιοι απερίγραπτοι όπως δεν υπάρχει παι σπίκερ επιπέδου Γεωργίου (του πατέρα του μπασκετικού τωρινού) που ήταν ΘΕΟΣ στην Πάτρα, έπεφταν τα ραδιόφωνα. Θυμάμαι μετάδοση ΕΡΑ ΣΠΟΡ από την Πάτρα, Απόλλων Π. - Παναθηναϊκός με τη φωνή του Γεωργίου (σα να έχει πιάσει τη μύτη του, Σόμπολος φάση):
- Στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλων προσπαθεί να πλησιασει αλλά ένας τρομερός Ντίνο Ράτζα έχει πάρει πάνω του τον Παναθηναϊκό. Πολύ εριστικός όμως ο Κροάτης.
Εντάξει κύριε Ράτζα μου, μας πήρες 11 ριμπάουντ, μας έβαλες 17 πόντους, αλλά γιατί κάνεις χειρονομίες το πατρινό κοινό;
Σε άλλο ματς Απόλλων Π- Παγκράτι, ο Ρέλφορντ ήταν in the zone για τους φιλοξενούμενους με 8/9 τρίποντα και λέει "Ρέλφορντ κι άλλο τρίποντο,
μα πόσα θα βάλει τέλος πάντων ο Αμερικανός; Δεν είναι δίκαιο, ο Απόλλων παίζει καλύτερα και το Παγκράτι πάει για διπλό σε ένα ματς που παίζει μόνο ένας, οου κι άλλο τρίποντο, μεγάλη αδικία φίλες και φίλοι συντελείται στην Πάτρα, δεν υπάρχει Θεός σήμερα,
αδικία-αδικία-αδικία!!".
Το Παγκράτι υποβιβάστηκε εκείνη τη χρονιά παρότι είχε πολύ καλό ρόστερ με Τόμας Τζόρνταν και το Γιατζόγλου στον πάγκο (που τα έκανε μαντάρα).Τέτοιοι δεν υπάρχουν πια, τι να μας πει κι ο Βαγγέλας...