Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βαγγέλης Ιωάννου - Δημήτρης Χατζηγεωργίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Areianara_S3
QUOTE (Dreamerpanos @ Sep 7 2017, 02:03 ) *
Να πω μια γενική άποψη.

Καταρχάς στην ιεραρχία για το ποιός μου αρέσει περισσότερο(στους τυφλούς ο μονόφθαλμος) είναι Χατζηγεωργίου - Βαγγέλας - Φιλλιπούσης.

χατζηγεωργίου για μένα ακούγεται πολύ πιο ευχαριστα και λόγω της χροιάς της φωνής του, ίσως και επειδή τον έχω συνδυασει (μαζι με τον σκουντή) με τις επιτυχίες το 05-06, αλλά κυρίως γιατί σε σχέση με τον άλλον σου δείχνει ότι πιστεύει πιο πολύ αυτά που λέει και ''το ζει'' πιο πολυ.
Germany96
QUOTE(The Admiral @ Sep 6 2017, 23:12 ) *
...Εβλεπα στο youtube Ευρωμπάσκετ 87,Συριγος: Φασουλας στον Γκαλη,οχι σουτ,ετσι, γιατι προηγουμενως ο γκαλης του την εδωσε να σουταρει και καηκε ο ανθρωπος

Είμασταν μειράκια τότε και δεν χαμπαριάζαμε αλλά έδινε ρεσιτάλ κι ο Φίλιππας τότε. Λόγω άγχους έβλεπε Σαμπόνιδες στο παρκέ που δεν υπήρχαν, προκρίσεις καθώς δεν μπορούσε να το πιστέψει πως δεν είχε κι άλλο ματς μετά αλλά αυτό ήταν και πάει και τελείωσε. Οδυρμοί για την διαιτησία πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι (που φυσικά όσο προχωρούσε ο αγώνας γινόσαντε και πιο έντονοι). Που εντωμεταξύ ανάθεμα κι αν ήξερε καλά καλά τους κανόνες του αθλήματος τότε (σαν τον Τζέηκ του σήμερα ένα πράγμα), όποια αλλαγή κατοχής δινόταν και δεν μπορούσε να την προσδιορίσει επακριβώς την βάφτιζε βήματα.

Χωρίς να συγκρίνω καταστάσεις με το σήμερα (όπου ειδικά οι δύο super-star των μεταδόσεών μας, την ροπή στην γραφικότητα δεν την αντιμετωπίζουν σαν λάθος εκ παραδρομής αλλά ως αυτοσκοπό-και γι’ αυτό τους αγαπώ biggrin.gif ) αλλά τότε κάτι ότι το κοινό βρέθηκε ξαφνικά να παρακολουθεί ένα άθλημα με πορτοκαλί μπάλα που το έλεγαν μπάσκετ έχοντας γνώση για το άθλημα λίγο καλύτερη απ’ ότι έχει σήμερα ο μέσος Έλληνας θεατής για το baseball, κάτι ότι όλα αυτά πλέον έχουν πασπαλιστεί με την χρυσόσκονη γλυκών αναμνήσεων κι η περιγραφή του 87 έχει καταλήξει να μας φαίνεται διδακτορική διατριβή αλλά αν γινόταν σήμερα αντίστοιχη περιγραφή και πάλι το δούλεμα θα έπεφτε σύννεφο.



Και ξαφνικά απέκτησα Avatar με ετσιθελική προβοκατόρικη ενέργεια κάποιο μοδερέτορα angry_red.gif . *&^*&* ζωή, να θες να ζήσεις off the grid και να μην σε αφήνουν biggrin.gif
yorgos
Αλήθεια είναι, τα 80ς θεωρούνταν μετρ των μεταδόσεων ο Τσώνης, ο Θεοφιλόπουλος και ο Συρίγος. Κλάσεις ανώτεροι οι σημερινοί, όποιος δεν έχει δει Συρίγο δεν έχει ζήσει. Οι κοτσάνες έπεφταν πιο γρήγορα κι από κέρματα σε Περιστέρι-Παγκράτι.
KingCrimson
"Ελίσσεται σαν αίλουρος " ο Συρίγος έβλεπε παντου φάουλ για την ελληνικη ομαδα, κατσάδιαζε τους διαιτητές, τα χωνε στους παίκτες όταν ήταν άστοχοι, έδινε εντολές στον Πολιτη να κάνει αλλαγές .. ειχε τέτοια θέματα.. απο τις πιο κάλτ μορφες των 80's
shtarkws
Ο συριγος ηταν ο χειρότερος από όλους. Ξερολας και απολυτος. Τρις χειρότερος από τον Βαγγελα. Τελος παντων, καλη του ωρα εκει που είναι. Μπασκετικος σπικερ ηταν ο Μπατης. Καποια στιγμη εξαφανίστηκε. Μπατης - Παπαδογιαννης - Χατζη ηταν οι αγαπημενοι μου

Το πρόβλημα ειναι ότι ενω στην Αμερικη κυρίως αλλα και στην Ευρώπη οι παλαίμαχοι κυριαρχούν στον σχολιασμό, στην Ελλαδα ειναι καμία 30αρια δημοσιογραφοι οι οποιοι εχουν αυτοανακυρηχθοι ειδήμονες (χωρις να ειχαν ποτε δελτιο ουτε στην ομαδα της γειτονιάς τους) και μαζεύονται μεταξυ τους κάνοντας καφενειακη σύγκριση "γνώσεων", φωναζοντας και εναν δυο παλαιμαχους για ξεκαρφωμα αφου δεν τους αφήνουν ποτε να μιλήσουν
basket72
Ο Συρίγος όντως ήταν ξερόλας, απόλυτος και φουλ μεροληπτικός υπέρ της Εθνικής ή του Άρη και ΠΑΟ. Από την άλλη είχε μια προσωπικότητα κάτα κάτι πιο πάνω από τους σημερινούς, οι οποίοι είναι φουλ γλύψες, και οσφυοκάμπτες.
Σκουντής, Παπαδογιάννης, Συρίγος είχαν μια άλλην κουλτούρα και θέση επί των πραγμάτων γενικότερα.
Ο Χάτζη στον στίβο είναι πολύ καλός, στην Εθνική γλύφει ατελείωτα και στον ΠΑΟ το ίδιο, ενδεχομένως και περισσότερο γιατί φοβάται τους οπαδούς.
Ο Ιωάννου πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του και γλύφει λίγο λιγότερο τις ομάδες που περιγράφει αλλά κάνει σε πολύ ενοχλητικό βαθμό τον έξυπνο.
Εκεί που δεν παλεύεται καθόλου είναι στην εκπομπή του στην Ευρωλίγκα. Παίζει να είναι και ο πιο αντιπαθητικός παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής. Δεν αφήνει τους άλλους να μιλήσουν, τους διακόπτει στον ελάχιστο χρόνο που τους διαθέτει και κάνει σαν να γίνονται τα μπασκετικά δρώμενα μόνο και μόνο για να δώσουν δίκαιο στις προβλέψεις και τις αναλύσεις του. Μέγα θέμα η θέση του ως αθλητικού διευθυντή στην κρατική τηλεόραση. Αναξιοκρατίαμέχρι τα μπούνια.
Ο Σωτηρίου που είναι (τύποις) συμπαρουσιαστής- στην ουσία αυλοκόλακας του διευθυντή -τοτέμ- Βαγγέλα, είναι αθεράπευτα σέξυ-μποι, ο μπαγάσας. Κλείνει ματάκια, σουφρώνει τα χείλια και κοιτάζει με νόημα. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Karsa
Δεν υπαρχει καμια συγκριση αναμεσα στην γεννια των μπασκετικων του Τριποντου και σε τουτους εδω. Ουτε σε γνωσεις, ουτε σε ηθος, ουτε σε τεχνικη σπικαζ... Καποια στιγμη καπου στα 90s ο εκφωνητης επαψε να κανει περιγραφη και εγινε cheerleader και ξεκινησε η κατηφορα.
patrickdrd
https://www.youtube.com/watch?v=5WVwVfVWGZQ

0:39

Nemesakos
Έτσι και για να θαυμάσουμε καλύτερα... smiley.gif smiley.gif smiley.gif

gate1010
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ χθες έπεσα κάτω από τα γέλια το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι τύποι είναι διασκεδαστικότατοι και μέχρι τώρα το highlight του ευρωμπάσκετ.
Giwrgos1
τι ειναι αυτος ο ιωαννου, "big papa", "big papa"!!!
Dreamerpanos
Υπάρχει ίδια εικόνα με τον Βαγγελα να χει τα χέρια ψηλά και από κάτω γράφει : "Γουέν γιου ριφιουζ του λουζ φρομ Κουλιγκ" smiley.gif
sarounas
την γραφικότητα των αντιδράσεων και των γκαρισμάτων ξεπερνά η χροιά της φωνής του και του γέλιου του blink.gif

για το ξεκατίνιασμα που κάνει στην εθνική ο στόχος του είναι η άνοδος της δημοτικότητας εξάλλου είμαστε και σε μια χώρα που πιάνουν αυτά icon_drunk.gif

το χειρότερο είναι ότι στο mute χάνεις την ατμόσφαιρα του γηπέδου και είσαι κάπως εκτός κλίματος του αγώνα οπότε αναγκάζεσαι να τον υποστείς shot.gif
Nemesakos
QUOTE (gate1010 @ Sep 7 2017, 14:51 ) *
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ χθες έπεσα κάτω από τα γέλια το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι τύποι είναι διασκεδαστικότατοι και μέχρι τώρα το highlight του ευρωμπάσκετ.


και γω γελούσα για να πω την αμαρτία μου... smiley.gif γραφικοί ναι αλλά μέσα μας όλοι περιμέναμε αυτές τις κραυγές και τα ψευδώνυμα...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Karsa @ Sep 7 2017, 11:08 ) *
Δεν υπαρχει καμια συγκριση αναμεσα στην γεννια των μπασκετικων του Τριποντου και σε τουτους εδω. Ουτε σε γνωσεις, ουτε σε ηθος, ουτε σε τεχνικη σπικαζ... Καποια στιγμη καπου στα 90s ο εκφωνητης επαψε να κανει περιγραφη και εγινε cheerleader και ξεκινησε η κατηφορα.


Συμφωνώ. Το να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τον Συρίγο με τον Ιωάννου είναι τουλάχιστον αστείο. Στο φινάλε ο Συρίγος ήξερε μπάσκετ και έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας τηλεοπτικά. Για τον Ιωάννου δεν θα χαρακτηρίσω γιατί θα φάω ισόβιο αποκλεισμό από το φόρουμ. Κρίμα μόνο που οι φόροι μας πάνε στη τσέπη (και) αυτού του τύπου.
nikefalin
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Sep 7 2017, 15:39 ) *
Συμφωνώ. Το να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τον Συρίγο με τον Ιωάννου είναι τουλάχιστον αστείο. Στο φινάλε ο Συρίγος ήξερε μπάσκετ και έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας τηλεοπτικά. Για τον Ιωάννου δεν θα χαρακτηρίσω γιατί θα φάω ισόβιο αποκλεισμό από το φόρουμ. Κρίμα μόνο που οι φόροι μας πάνε στη τσέπη (και) αυτού του τύπου.


παρολίγο να διαβάσω
"Κρίμα μόνο που οι φόροι μας πάνε στη τσέπη (και) αυτού του φόρουμ"

smiley.gif

ντάξει το δίδυμο είναι αχαρακτήριστα αχαρακτήριστο. Για τον έναν έχω και κάποια ιστορία που ξέρω πριν γίνει "φίρμα" που έδειχνε την μικρή του ποιότητα ως άνθρωπος.

ο Χάτζη παλιότερα έκανε καλή δουλειά στα αφιερώματα, οι εκπομπές του βραβεύτηκαν διεθνώς, κι ως κάποιο σημείο ήταν καλός στον στίβο, εγκρατής. από κάποια στιγμή και μετά την ψώνισε κι εκεί και έβγαλε τον "μπασκετικό" του εαυτό.

εν ολίγοις, ανεπαρκείς δημοσιογραφικά, χαλιαμπάλιες ως σχολιαστές, υπερπροβάλλουν το εγώ τους με κάθε ευκαιρία, ντροπή για τη δημόσια τηλέοραση. Αυτοί που ναι πιο κάτω από δαύτους στην ΕΡΤ είναι και καλύτεροι γνώστες, πιο αξιοπρεπείς και μετρημένοι. υποτίθεται πως το restart που έγινε το 13-14 κάτι θα διόρθωνε , αλλά τίποτα. Τα ίδια και χειρότερα.
Nuntius
QUOTE (nikefalin @ Sep 7 2017, 15:50 ) *
Για τον έναν έχω και κάποια ιστορία που ξέρω πριν γίνει "φίρμα" που έδειχνε την μικρή του ποιότητα ως άνθρωπος.


Κάτι μου λέει πως αυτή η ιστορία είναι για τον Βαγγέλα smiley.gif smiley.gif
mixalisgate7
Για όσους έχασαν τις ατακάρες και για όσους θέλουν να τις ακούσουν ξανά tongue.gif

Dwyane ''the flash'' Wade
https://www.facebook.com/VaggeliIoannouGoHome/


Όποιος έφτιαξε τη σελίδα είναι ένας θεούλης smiley.gif smiley.gif
yorgos
Προσωπικότητα είχε ο Συρίγος, χωρίς αμφιβολία. Αντιπαθητική προσωπικότητα, αλλά είχε. Μπάσκετ δεν ήξερε, απίστευτες κοτσάνες κατά ριπας, μιλάμε για άνθρωπο που δεν ήξερε να ξεχωρίσει τη ζώνη από το μαν του μαν, το μπρος-πίσω από τα βήματα.

Ο καλύτερος όλων μακραν για μένα ο Καρύδας. Ναι, ο Μπατής είχε παίξει μπάσκετ και φαινόταν, παρά τα πολλά λάθη που έκανε και ήταν σεμνός και ευγενής. Σκουντής κουράζει με τις περικοκλάδες του αλλά το αγαπάει το τόπι, δεν πουλάει εξυπνάδα και είναι επαγγελματίας, πράγμα ασυνήθιστο στην ελληνική δημοσιογραφική πιάτσα (πόσοι έκατσαν να μάθουν Σέρβικα ας πούμε; ), π.χ. το προσωπικό του αρχείο είναι χιλιάδες εργατοώρες και η μνήμη του εντυπωσιακή.

Η καλύτερη πένα και καλύτερη φωνή είναι ο Παπαδογιάννης για μένα. Τα ακούει για άλλους λόγους (ορισμένοι έχουν να κάνουν με τα προσωπικά του που είναι απαράδεκτο, άλλοι με τις εμμονές που έχει), αλλά πιο ευχάριστο σπίκερ στα αυτιά μου και ταλέντο (ως συγγραφέας) δεν έχω δει από τους Έλληνες.

Έχω ακούσει πολύ λίγο αυτούς που κάνουν ΝΒΑ αλλά έχει δυο πολύ καλούς, δε γνωρίζω ονόματα. Κρίμα να μη μεταδίδουν αυτοί τις Ευρωλίγκες και να τις παίρνει το δίδυμο της συμφοράς αλλά -κακά τα ψέμματα- είναι άκρως ψυχαγωγικοί και θα μου λείψουν. Ο μόνος πιο ψυχαγωγικός που θυμάμαι ήταν ο Γεωργίου (πατέρας του νυν) για τον οποίο μπορεί να γραφτεί βιβλίο, μιλάμε για γραφικότητα στα όρια της Πράγας. Χάτζη-Βαγγέλας πάντως σε σχέση με την απόλυτη ασχετίλα του Συρίγου (πέραν της αντιπαθητικότητας που όμως όντως είχε προσωπικότητα) στα τέλη 80ς-90ς είναι όαση.
petrovic
εγώ πάντως λατρεύω Βαγγέλα και Χάτζη. δεν μπορώ να φανταστώ αγώνα της Εθνικής χωρίς αυτούς. η φαντασίωσή μου είναι να τους συνοδεύσει στις μεταδόσεις ο Μάρκος ο Σεφερλής, να γίνουνε π@@@α όλα .
Nuntius
QUOTE (yorgos @ Sep 7 2017, 22:54 ) *
Η καλύτερη πένα και καλύτερη φωνή είναι ο Παπαδογιάννης για μένα. Τα ακούει για άλλους λόγους (ορισμένοι έχουν να κάνουν με τα προσωπικά του που είναι απαράδεκτο, άλλοι με τις εμμονές που έχει), αλλά πιο ευχάριστο σπίκερ στα αυτιά μου και ταλέντο (ως συγγραφέας) δεν έχω δει από τους Έλληνες.


Γιατί τρώει κράξιμο ο Παπαδογιάννης για τα προσωπικά του? blink.gif blink.gif
Firnen
QUOTE (Nuntius @ Sep 8 2017, 02:39 ) *
Γιατί τρώει κράξιμο ο Παπαδογιάννης για τα προσωπικά του? blink.gif blink.gif

Double post καταλάθος. Πως κάνεις διαγραφή ρε παιδιά? Το ξέχασα tongue.gif



Διότι κάνει φιλοΣΥΡΙΖαικη προπαγανδα (και αριστεριζουσα γενικα) στη στηλη του στο gazzetta. Ειναι ο μονος που χρησιμοποιει τα αρθρα του σε αθλητικο site για πολιτική προπαγάνδα.

Επίσης είναι εγωιστής ξερόλας, δε δέχεται ότι μπορεί να κάνει λάθος και είναι των άκρων, είτε υπέρμετρα αισιόδοξος, είτε υπέρμετρα απαισιόδοξος. Σνομπάρει επίσης τα πάντα για την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία γιατί θέλει να μας δείξει πόσο πολύ σιχαίνεται που ζει εδώ (έχει κάποια point φυσικά αλλά αυτός μηδενίζει τα πάντα, και στο κάτω κάτω σήκω φύγε...)

Και σαν να μην φτανουν αυτα, ειναι κολαουζος της ΕΟΚ, ασκει μια φαινομενική κριτική αλλά στην ουσία μηδενική στον Μαμ-Ρα και τους αυλικούς του, φροντίζοντας σε κάθε ίχνος κριτικής να αναφέρει το πόσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ, και μην παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για τις γελοιότητες στα θέματα που προκαλεί ο Μαμ-Ρα (μουσουλμανοι Θρακης, προπονητης εθνικης, ηλιθιες δηλωσεις στελεχων "εχουμε παικτες, τι να κανουμε τον προπονητη" και πολλά άλλα).
Nuntius
QUOTE (Firnen @ Sep 8 2017, 02:48 ) *
γελοιότητες στα θέματα που προκαλεί ο Μαμ-Ρα (μουσουλμανοι Θρακης,).


Οκ, αυτή τη δήλωση δεν την είχα δει καν. Τι στο καλό???
yorgos
QUOTE(Nuntius @ Sep 8 2017, 03:21 ) *
Οκ, αυτή τη δήλωση δεν την είχα δει καν. Τι στο καλό???

A χάνεις τα καλύτερα. Ειλικρινά ο Βασιλακό αδικεί τον εαυτό του εδώ και περίπου 20 χρόνια, θα μπορούσε να είχε φύγει στα ντουζένια του, να έχει ετοιμάσει και μια άξια διάδοχη κατάσταση και αντ' αυτού κάθε χρόνο και χειρότερα, όλα για την καρέκλα και τις ψήφους. Υποθέτω ότι περιτριγυρίζεται κι από αμέτρητους γλύφτες, συνήθως έτσι γίνεται με τέτοιες προσωπικότητες.
Redoctor
Κι εμένα ο Καρυδας μαρεσει έχει κάνει και ουσιαστική κριτική στον Βασιλακοπ. Από ερτ αξίζει καπως ένας που κάνει σπικαζ ( οχι ο νατου, ο αλλος) Και κάποιοι από ερτ3 νομιζω.

Ιωάννου είναι ντροπή για μένα. Ό συνδυασμός γραφικότητας και αμπασκετοσυνης μου τρυπάει το μυαλό. Ελαφρά καλύτερος ο χατζ Αλλά και οι 2 είναι ακατάλληλοι. Το αγγλικο της fiba μια χαρά για 5 ευρώ.

ΥΓ το Μαμ-Ρα από που προκύπτει;
MaJesty23
QUOTE(Redoctor @ Sep 8 2017, 17:17 ) *
Κι εμένα ο Καρυδας μαρεσει έχει κάνει και ουσιαστική κριτική στον Βασιλακοπ. Από ερτ αξίζει καπως ένας που κάνει σπικαζ ( οχι ο νατου, ο αλλος) Και κάποιοι από ερτ3 νομιζω.

Ιωάννου είναι ντροπή για μένα. Ό συνδυασμός γραφικότητας και αμπασκετοσυνης μου τρυπάει το μυαλό. Ελαφρά καλύτερος ο χατζ Αλλά και οι 2 είναι ακατάλληλοι. Το αγγλικο της fiba μια χαρά για 5 ευρώ.

ΥΓ το Μαμ-Ρα από που προκύπτει;


Μαμ-Ρα απο Thundercats...Μούμια -απέθαντος-πανισχυρος smiley.gif

MumRa: "ancients spirits of evil, transform this decaying form into MumRa, The Inmortaaaaaal!!!"
Jim84
"Είναι γνωστό ότι το μπάσκετ είναι σαν την εκκλησία , πολλοί παρακολουθούν , αλλά ελάχιστοι καταλαβαίνουν..."

Το έγραψε ο Evangelos Ioannou στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Συνεχίστε αυτό που κάνατε

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...p;id=1148349448
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Sep 6 2017, 21:32 ) *
Μετα Χατζη ζηλευει για την φοβερη ριμα που εκανε το σχολιο του Βαγγελη, αποκαλει τον Νικ fast and furious και η σκηνη τελειωνει με το διδυμο να επιδιδεται σε αλλεπαλληλα χαχαχα και χοχοχο !!! smiley.gif

24.gif
Πραγματικά είναι η μεγάλη στιγμή εκείνου του αφηγηματικού αθλητικού ρηκάπ!
Αν μπορούσε μόνο κάποιος να κάνει mashup με τα γέλια Ντουέτου mixed με "XoXoXo" από Σώκρατες-Κρόκους-Κόκκαλη, Brendan Rodgers και του ισπανόφωνου youtube King που παρουσιάζει την ιστορία του λέγοντάς την μόνο με το 1 δόντι του (αν θα έχει υπότιτλους με Σαλπιγγίδη αδιάφορο)

Και το βίντεο να τελειώνει με τον Βαγγέλα-ρο να ξεφωνίζει την ατάκα για αυτήν την νίκη που ήταν "η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία όχι μόνο του Ευρωπαϊκού, αλλά του Παγκοσμίου Μπάσκετ" (Ελλάδα-Σλοβενία) με δεύτερα σφηνο-φωνητικα Χατζή να προλαβαίνει να πει οριακά "Παγκοσμίου", μαντεύοντας εύκολα την κομβική λέξη που ετοιμαζόταν να ξεστομίσει ο μετέπειτα Τμηματάρχης.

ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Rated: (en)joy
QUOTE (aegeansheed @ Sep 9 2017, 13:45 ) *


Το ποστ σου σε συνδυασμό με τη διαφήμιση της Wind που παίζει κατά κόρον τον τελευταίο καιρό με έκαναν να θυμηθώ αυτό. 71.gif
υγ. Ευτυχώς για τον Ιωάννου που δεν μπήκε το σουτ του Fournier στο τελος...ήθελα να ξερα τι θα λεγε αν πηγαινε το παιχνίδι παράταση...
whoever81
"Ίπταται μεν, άστοχος(ν) δε"... Χατζηγεωργίου σπάνιος. Μου έφυγε ο καφές από τα χέρια.
benchwarmer
Πείτε μου ότι δεν άκουσα το "από το κέντρο της πόλης" ως μετάφραση του "from downtown".....
whoever81
QUOTE (benchwarmer @ Sep 9 2017, 16:23 ) *
Πείτε μου ότι δεν άκουσα το "από το κέντρο της πόλης" ως μετάφραση του "from downtown".....


Το άκουσες και το παράκουσες biggrin.gif. Από το city center.
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Sep 9 2017, 19:08 ) *
Ευτυχώς για τον Ιωάννου που δεν μπήκε το σουτ του Fournier στο τελος...ήθελα να ξερα τι θα λεγε αν πηγαινε το παιχνίδι παράταση...

Μπααααα... δε μασάει, το έχει ξανακάνει δύο φορές σίγουρα, μια σε ένα Εφές-Όλυ που έδινε "σίγουρη νίκη" για τον Ολυμπιακό 1 λεπτό πριν το τέλος και σε στον ημιτελικό CSKA-Maccabi όταν είχε δώσει παράσταση νίκης από την 3η περίοδο. Αλλά δεν καταλαβαίνει, επειδή μόνο η Ελλάδα το έχει κάνει στο μυαλό του, στο μεγαλύτερο ματς της Ιστορίας της Ανθρωπότητας! laugh.gif Μετά τα μαζεύει, λέγοντας το αυτονόητο με ύφος δασκαλέ μάλιστα τύπου "αυτά να τα βλέπει ο κόσμος για να ξέρει ότι τίποτα δεν τελείωσε", όπως περίπου αυτό που πέταξε σήμερα για τους Φινλανδούς "εδώ είναι Κων/πολη, δεν έχει έδρες και κουραφέξαλα" για να σιγοντάρει ο Χατζή "εδώ τα πράγματα ζορίζουν" (εκεί η αλήθεια είναι ότι περίμενα να πει το Tough με το Going, αλλά δε μας έκανε τη χάρη sad.gif ).

Πάντως αφού έχουν αποδεχθεί τον ρόλο του διασκεδαστή/showman δε χρειάζεται να κολάνε μόνο στα παλιά, ας το εμπλουτίσουν κι άλλο. Ωραία τα all-time classics, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια για βελτίωση. Για παράδειγμα, ό,τι είπε ο Χατζή πριν λίγο για την τάπα του Ντατόμε, είχε θεματαλογία γύρω από το "Φως", τουτέστιν "κατέβηκε ο διακόπτης"/"σβήσαν τα φώτα"/"έπεσε το φως", είπε δυο τρία μαζεμένα εκεί. Δεν έχει ακουστεί ποτέ όμως η φράση "φυστίκι"/ "παστέλι"/ "φυστικοπάστελο" σε αντίστοιχη φάση, κάτι που είναι άδικο προς τις λοιπές λέξεις του ελληνικού αλφαβήτου (γενικά με τις διαθέσιμο λεξιλόγιο, γιατί να το περιορίσουμε λινγκουιστικά).

Καλό όμως και το From Downtown, ήταν NBA JAMικό μου άρεσε, αν και χωρίς το τράβηγμα της φωνής όσο χρειαζόταν εκεί.
QUOTE(benchwarmer @ Sep 9 2017, 19:23 ) *
Πείτε μου ότι δεν άκουσα το "από το κέντρο της πόλης" ως μετάφραση του "from downtown".....

Το είπε σωστά μετά ως ερμηνεία, "απ' το σπίτι του σαν να λέμε". Αφήστε τον Χατζή να σολάρει!
Nuntius
QUOTE (benchwarmer @ Sep 9 2017, 19:23 ) *
Πείτε μου ότι δεν άκουσα το "από το κέντρο της πόλης" ως μετάφραση του "from downtown".....


Ίσως να εννοούσε από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης smiley.gif
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Sep 9 2017, 19:32 ) *
Δεν έχει ακουστεί ποτέ όμως η φράση "φυστίκι"/ "παστέλι"/ "φυστικοπάστελο" σε αντίστοιχη φάση

24.gif 24.gif 24.gif

Για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι στο δικο μας αν αρχισει να μας φορτωνει ποντους ο μοτιεγιουνας το διδυμο θα αντιδρασει με την ιδια εκπληξη που αντεδρασε οταν απεναντι μας ειδαν οτι ο λοβερν εχει σουτ
Ισως δε ακουσουμε τον βαγγελα να λεει απο τον μοτιεγιουνας δεν χανεις
KingCrimson
εγω παντως εκλεισα φωνη απο τωρα
Timemaster
Ο Αγγλόφωνος σχολιαστής τον είπε Σλούκι Λουκ.

Δεν γλυτώνεις πουθενά

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
Ποσες φορες θα πει ο Βαγγελας "Σλουκι Λουκ, σουταρει και πασαρει πιο γρηγορα απ τη σκια του";
Βρειτε τη σωστη απαντηση και κερδιστε μια φανελα του Σλουκι Λουκ!
whaler
Ο Ιωάννου το έχει τερματίσει πλέον. Σε αμυντικό φάουλ λέει θα σουτάρουν βολές και θα έχουν και κατοχή. Και το είπε δυο φορές!
Nuntius
QUOTE (kouch @ Sep 9 2017, 22:12 ) *
Ο Ιωάννου το έχει τερματίσει πλέον. Σε αμυντικό φάουλ λέει θα σουτάρουν βολές και θα έχουν και κατοχή. Και το είπε δυο φορές!


Για να είμαστε δίκαιοι αυτό που προσπαθούσε να πει είναι πως τους μένει χρόνος για άλλη μια επίθεση. Απλά είναι χαζούλης και το είπε όσο πιο λάθος μπορούσε.
Nuntius
QUOTE (Timemaster @ Sep 9 2017, 22:08 ) *
Ο Αγγλόφωνος σχολιαστής τον είπε Σλούκι Λουκ.

Δεν γλυτώνεις πουθενά

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Είναι κολλητικό ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

QUOTE (kouch @ Sep 9 2017, 22:21 ) *
Νομίζω, ακριβώς επειδή είναι χαζούλης, νόμισε πως έγινε σε νεκρό χρόνο το φάουλ και πως, μετά τις βολές, θα έχουν και την κανονική τους επίθεση. Γιατί μετά το δικαιολόγησε λέγοντας πως "αν δεν κάναμε το φάουλ, θα είχαν αυτοί μια επίθεση και εμείς μετά μια τελευταία επίθεση όλη δική μας". Αλλά το σταματάω εδώ με τους αγαπημένους μας εθνικούς σπικέρ.


Γενικά, ο Ιωάννου έχει ένα κόλλημα με την τελευταία επίθεση. Πάντα του αρέσει να τονίζει ποιος την έχει. Γι'αυτό νομίζω το έθεσε έτσι όπως το έθεσε. Αλλά μιας και είναι χαζούλης, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι ακριβώς εννοεί smiley.gif
mixalisgate7
Παίζουμε καλά και ο Βαγγέλης έχει ξεσαλώσει laugh.gif Έλιωσα με το: Δεν μπορούν να σταματήσουν τον Σλούκα. Δεν τον βλέπουν καν, είναι αστραπή. Κρίμα που δεν είναι comicbook/superhero fan για τον έλεγε Flash ή Quicksilver smiley.gif smiley.gif
Nuntius
Εμετικός απλά ο Ιωάννου με τα σχόλια του όταν καθαρίσαμε το παιχνίδι.

"Την Ελλάδα να την σέβεστε" είπε αναφερόμενος στις δωλώσεις ενός Λιθουανού προπονητή που δεν έχει σχέση με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας πως ο Μίσσας είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της εθνικής.

"Απαίτηση των Bucks να μην κατέβει ο Γιάννης στο Ευρωμπάσκετ" λες και ο τραυματισμός δεν υπήρχε και απλά τον φαντάστηκαν οι Bucks. Το γεγονός πως είχαν στείλει χαρτί στην ομοσπονδία μας από τις 2 Αυγούστου το κάνει μόκο.

Δεν μπορείς να χαρείς πρόκριση έτσι. Απλά ντροπή του.
aegeansheed
https://twitter.com/batmanidis/status/906613134676422656

Πραγματικά.. ποιος μας σώνει σήμερα...

Την είδε Punisher
mixalisgate7
Με το θα σέβεστε την Ελλάδα, πέρασε στο ντούκου η Σπαρτιάτική νίκη που το είπε δυο φορές. Στο κάρφωμα του Θανάση που τον είπε Elevator χτύπησε κόκκινο tongue.gif
aegeansheed
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
https://twitter.com/FIBA/status/906615403601911808

Και kudos από Καλαθουνα για το Quick, ο οποίος τον είπε και myman...

Μακράν η μεγαλύτερη μέρα της καριέρας του Ιωάννου, μέχρι την επόμενη που θα λεγε και ο Γκαλης lol
Manu7
QUOTE(aegeansheed @ Sep 10 2017, 00:00 ) *
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
https://twitter.com/FIBA/status/906615403601911808

Και kudos από Καλαθουνα για το Quick, ο οποίος τον είπε και myman...

Μακράν η μεγαλύτερη μέρα της καριέρας του Ιωάννου, μέχρι την επόμενη που θα λεγε και ο Γκαλης lol

Ρε πόση ώρα ψάχνω πώς να ποστάρω φωτό από το κινητό μου!!!

Ποιος τον πιάνει τώρα....
aegeansheed
QUOTE(Manu7 @ Sep 10 2017, 00:02 ) *
Ρε πόση ώρα ψάχνω πώς να ποστάρω φωτό από το κινητό μου!!! Ποιος τον πιάνει τώρα....

Παίρνει την επικόλληση μόνο όταν πατήσεις το κουτάκι με το +url
gate1010
To σλούκι λουκ είναι πετυχημένο πάντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.