Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός - Playoffs 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2016

2η Φάση (Ημιτελικοί) - 3ος Αγώνας

Δευτέρα, 9/5/2016, 19:00
(novasports2 & 2HD)

Άρης - Παναθηναϊκός

Άρης και Παναθηναϊκός πράξη 3η:

Ο Παναθηναϊκός, στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της συγκεκριμένης σειράς, κατάφερε να διατήρησει αλώβητη την έδρα του, κάνοντας το 2-0 και ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την δουλειά. Αύριο το απόγευμα (19:00), θέλει να κάνει το 3-0, να "σκουπίσει" τον αποδεκατισμένο Άρη και να στρέψει το βλέμμα του στους τελικούς, όπου αναμένεται να κονταροχτυπηθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης, έχοντας δεδομένες τις απουσίες των Hagins και Ξανθόπουλου (πρόκειται για παίχτες σε δύο κομβικές θέσεις), αλλά και αυτήν του Θοδωρή Ζάρα (οριστικοποιήθηκε η απουσία του μετά και την σημερινή προπόνηση), θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία και μεστή εμφάνιση, ώστε να αναγκάσει τους πράσινους να επιστρέψουν, σε δύο ημέρες, στο Nick Galis Hall. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και για την "καυτή" έδρα του Άρη, αφού οι λειψανδρία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ώστε να μπορεί μια ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

QUOTE(www.pressaris.gr - 8/5/2016)
Άκρως προβληματισμένος ο Πρίφτης: «Αγωνιστικά προβλήματα που περιορίζουν τις λύσεις μας…»

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του μέσα στα πλέι οφ. Τραυματισμοί, ιώσεις, απουσίες τον αναγκάζουν να στερείται βασικούς παίκτες στο ροτέισον των κίτρινων και σαφώς όλα αυτά δυσκολεύουν την αποστολή των κίτρινων αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και μάλιστα σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες».

Συνεχίζοντας ο Πρίφτης επεσήμανε: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα. Επίσης, να «διαβάσουμε» σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά».


Δυστυχώς, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγματα. Σοβαροί τραυματισμοί και απώλειες παιχτών, οδήγησαν σε απουσίες ιδιαιτέρως σημαντικές για την συγκεκριμένη φάση των αγώνων, πρώτον διότι είναι πολύ σημαντικοί (κατάταξης) και δεύτερον διότι απέναντι μας βρίσκονται ιδιαιτέρως δυνατές ομάδες που δεν "συγχωρούν" τέτοιες απώλειες.

Ελπίζω κι εύχομαι την επόμενη χρονιά να έχουμε καταρτήσει τέτοιο ρόστερ, ώστε να μην τριτώσει το κακό...
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr - 8/5/2016)
Ανακοίνωση ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Ο ΑΡΗΣ δίνει αύριο Δευτέρα (09/05, 19:00) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιμένει από τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του, όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.


Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνιστά προσοχή, αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας των playoffs.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα από την ARIS BC Boutique "The Legend Store" και από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 9/5/2016)
Άρης κόντρα σε Παναθηναϊκό και προβλήματα, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης δεν αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και τα προβλήματα με τις απουσίες των Τζαμέλ Χάγκινς, Βασίλη Ξανθόπουλου και Θόδωρου Ζάρα. Σε κάθε περίπτωση όμως το σκεπτικό και η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Στόχος είναι να εμφανίσει μπροστά στο κοινό του την καλύτερη δυνατή εικόνα και να μειώσει την σειρά σε 2-1.

Αντικειμενικά αυτή η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, ίσως και πιο δύσκολη από τον δεύτερο ημιτελικό με τους πράσινους, διότι το ροτέισον έχει μικρύνει και οι βασικοί παίκτες είναι ήδη καταπονημένοι με πολλά λεπτά συμμετοχής σε παιχνίδια που γίνονται τόσο κοντά το ένα με το άλλο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι προβληματισμένος με όλα όσα έχουν τύχει στην ομάδα του, αλλά ούτε αυτός, ούτε οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την προσπάθεια. Θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο, ευελπιστώντας ότι θα βγει μπροστά για άλλη μια φορά και ο κόσμος, στηρίζοντας την προσπάθεια όπως μοναδικά ξέρει να κάνει μέσα στο Παλέ.

Οι κίτρινοι έχοντας παίξει ήδη δύο φορές με τον Παναθηναϊκό ξέρουν και τι να περιμένουν και τι πρέπει να κάνουν. Στους δύο ημιτελικούς στο ΟΑΚΑ “πληγώθηκαν” από τα δικά τους λάθη και την επιμονή του Παναθηναϊκού να “φορτώσει” την ρακέτα. Πρέπει να προστατεύσουν περισσότερο το καλάθι τους και επιθετικά είναι λογικό να περιμένει πολλά περισσότερα ο Πρίφτης από τους Γουότερς και Γουάιτ, που μόνο κατά διαστήματα είχαν καλή απόδοση την περασμένη βδομάδα στο ΟΑΚΑ.
El_Cid
Παρά τις απουσίες, δίνω σχετικά καλές πιθανότητες να παλέψουμε το παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι στο Παλαί ο Άρης είναι αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις, πλην του παιχνιδιού με τον σημερινό αντίπαλο (1η αγωνιστική) όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες.
thanath
QUOTE (El_Cid @ May 9 2016, 13:40 ) *
Παρά τις απουσίες, δίνω σχετικά καλές πιθανότητες να παλέψουμε το παιχνίδι, μην ξεχνάμε ότι στο Παλαί ο Άρης είναι αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις, πλην του παιχνιδιού με τον σημερινό αντίπαλο (1η αγωνιστική) όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες.


Μία διόρθωση.. Έχει ηττηθεί επίσης από τον Ολυμπιακό τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική.
SteelGandalf
QUOTE(thanath @ May 9 2016, 12:54 ) *
Μία διόρθωση.. Έχει ηττηθεί επίσης από τον Ολυμπιακό τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική.


Πολύ σωστά. Ήταν την 24η (από τις 26) αγωνιστική και ηττηθήκαμε με σκορ 70-74 από τον Ολυμπιακό, ενώ την 1η αγωνιστική, ηττηθήκαμε με σκορ 70-76 από τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να 'χει, είμαστε σαφώς πιο ανταγωνιστικοί στην έδρα μας, αλλά σήμερα με τις πολλές και σημαντικές απουσίες, τα πράγματα μάλλον θα είναι διαφορετικά.
irving
λινκ παιζει? ευχαριστώ
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 23-22

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι στιγμής, με πολλές αλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες και το ζήτημα που προκύπτει, σαφώς και πριν την έναρξη του αγώνα, είναι το κατά πόσο θα μπορέσει να αντέξει ο Άρης και να μην ξεμείνει από δυνάμεις, στην πληθώρα επιλογών του Παναθηναϊκού.
tuareg
42-37
η μεγαλη πλακα ειναι οτι τη διαφορα τη πηραμε με πενταδα φλιωνη,μουρτο,πελικαν,τσουπ,κοεν
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Παναθηναϊκός : 42-37

Ο Άρης με ένα σερί 9-0, καταφέρνοντας να κρατήσει χωρίς πόντο τον αντίπαλο του για 4 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα (από την έναρξη της 2ης περιόδου), κατάφερε να διαμορφώσει το 23-22 σε 32-22 και να ξεφύγει με 10 πόντους στο σκορ. Σε εκείνο το διάστημα, οι γηπεδούχοι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, ενώ βρήκαν κι επιθετικό ρυθμό, γεγονός που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να καταφέρουν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το ημίχρονο. Η είσοδος του Διαμαντίδη και του Raduljica, άλλαξαν, ως έναν βαθμό, τα δεδομένα, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να ξεκολλήσει επιθετικά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισορροπήσει πλήρως την κατάσταση.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μέχρι στιγμής, μου θυμίζει τον 3ο περσινό κόντρα στον Ολυμπιακό (αν και σ' εκείνον ήμασταν πιο καταιγιστικοί) και αν συνεχίσουμε σε ανάλογο τέμπο, μπορεί και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη σε αυτή την σειρά.

Game Summary



Με βάση την στατιστική του 1ου ημιχρόνου, ο Άρης μοιάζει περισσότερο με τον Παναθηναϊκό και το αντίστροφο, σε ό,τι αφορά τα κλεψίματα και κυρίως τα λάθη και τους πόντους από αυτά.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 2ο ημίχρονο και περιμένω να δω πότε -και αν- επιτέλους θα μαρκάρουν οι παίχτες μας το τρίποντο του Διαμαντίδη που ενώ σουτάρει γενικά με καλά ποσοστά, ειδικά απέναντι μας, εμείς εξακολουθούμε να τον κοιτάζουμε παρά να τον μαρκάρουμε (έστω να κάνουμε προσπάθεια να σηκώσουμε τα χέρια μας ψηλά σε κάθε προσπάθεια του)...

Εξαιρετική και η άμυνα πάνω στον Raduljica που αν και έχει πετύχει 8 πόντους, δεν έχει καταφέρει να δώσει ούτε μία ασσίστ, έχοντας όμως κερδίσει και 4 φάουλ.
D-Wade
Ο Καλάθης τι έχει? Γιατί δεν παίζει?
tuareg
QUOTE (D-Wade @ May 9 2016, 19:55 ) *
Ο Καλάθης τι έχει? Γιατί δεν παίζει?


ενοχλησεις στο γαστροκνημιο ειπαν
SteelGandalf
Από www.pressaris.gr

QUOTE
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη ενώ ο Νικ Καλάθης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για το χτύπημα που δέχτηκε στη δεξιά κνήμη, η οποία ήταν «καθαρή».

Ο Καλάθης είχε ένα χτύπημα στη δεξιά κνήμη από τον χθεσινό αγώνα και δεν προπονήθηκε. Ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία ήταν «καθαρή».


Προφανώς για λόγους πρόληψης, ενόψει των τελικών, ενώ βρίσκεται στην αποστολή, δεν συμμετέχει.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 59-51

Με άμυνα για σεμινάριο, κατά διαστήματα, ο Άρης, όχι μόνο καταφέρνει να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, αλλά έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να υποπέσει σε 12 λάθη μέχρι στιγμής, ενώ οι παίχτες των γηπεδούχων έχουν πραγματοποιήσει και 3 φανταστικά κοψίματα επί των αντιπάλων τους (πάνω σε Gist, Raduljica και Διαμαντίδη).
SkyFall
Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει σήμερα ο Άρης. Απαράδεκτη εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό.
G-arenas
για μενα σημερα μακαρι να χασουμε για να εχουμε αλλο ενα παιχνιδι να αφομοιωσουμε καλυτερα το παιχνιδι του αρτζι, συν το οτι ο αρης αξιζει σημερα να το παρει το ματς...

εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παιζουμε παρα πολυ χαλαρα!πραγματικα κανενα παθος δεν εχουμε πλην του παππα ο οποιος τα δινει ολα! πολυ καλος και ο χαραλαμπο ο οποιος εχει παρει απειρα ριμπαουντ και δινει και πολλες ασιστ! πολυ δυνατος σε ολα ο μικρος!

θεωρω πως λογω του τεραστιου κενου που εχουμε σε 3-4 ειναι καλυτερο ο γκιστ να παιζει στο 4 περισσοτερο και να παρει λεπτα στο 5 και ο χαντερ γιατι το σχημα με φωτση να παιζει πολυ στο 4 δεν βγαινει καθως ειναι τραγικος σε αμυνα και επιθεση!
SteelGandalf
Ο Άρης σήμερα κερδίζει όχι μόνο από την τρομερή του άμυνα, αλλά και απο την εντυπωσιακή ευστοχία του στα σουτ δύο πόντων (20/33 αυτή τη στιγμή περίπου 6 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα).
bodiroga10
http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/arti...apokleismo-foto

μαλλον εχουν ξεκινησει τις διακοπες τους καποιοι εδω και πολυ καιρο.... απαραδεκτη εμφανιση αλλα το χειροτερο ειναι απαραδεκτη νοοτροπια, δεν ξερω για τον χαρακτηρα του παππα αλλα τουλαχιστον ειναι απ τους ελαχιστους παικτες του παναθηναικου που παιζουν με τσαμπουκα
tuareg
QUOTE (SkyFall @ May 9 2016, 20:27 ) *
Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει σήμερα ο Άρης. Απαράδεκτη εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό.


ενω στο οακα βγαλατε ματια biggrin.gif
Γκιστ,Φωτσης πολυ λασπη,ο Ραντου οτι εβαζε μπροστα το τρωγε πισω,ο δδ επιβεβαιωσε οτι καλως αποφασισε να το σταματησει.
Γουοτερς μας το βουλωνει συνεχως απο το δευτερο γυρο και μετα,Μακνηλαρος respect,ο Οκαρο αν και μπροστα δεν εκανε τιποτα βοηθησε στην αμυνα.
Μπραβο στην ομαδα...
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Παναθηναϊκός : 77-68

Μια τεράστια νίκη από πάρα πολλές απόψεις και με μια απόδοση πραγματικά εντυπωσιακή. Αν ο Παναθηναϊκός πίστευε πως θα περνούσε ένα εύκολο απόγευμα εδώ μέσα, έκανε λάθος. Αν ο Παναθηναϊκός προσπαθήσει να δικαιολογηθεί πίσω από την απουσία του Καλάθη, θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Άρης έκανε το 2-1 με εντυπωσιακό τρόπο, καταφέρνοντας να επιβληθεί στους περισσότερους καθοριστικούς τομείς του παιχνιδιού και θέλει, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο, να κάνει το 2-2 στην σειρά. Φυσικά το έχουμε ξαναδεί το έργο και ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο στην 4η αναμέτρηση της σειράς και απλά μένει να δούμε την εξέλιξη που θα έχει αυτή...

Μπράβο στους παίχτες και στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας, που κατάφερε να ξορκίσει ένα ακόμη φάντασμα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον!!!

Key facts of the match



Box Score




QUOTE(www.pressaris.gr - 9/5/2016)
Αυτοκράτορας είναι μόνο ένας! Τρελή νίκη με 77-68 και… ραντεβού την Τετάρτη!

Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει αυτός ο Άρης, αλλά κυρίες και κύριοι ο Άρης επέστρεψε! Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ σκόρπισε τον Παναθηναϊκό παίζοντας χωρίς τρεις παίκτες βασικούς στο ροτέισον με σκορ 77-68, μείωσε σε 2-1 και έκανε τον Παναθηναϊκό να… σκούζει σαν μικρή ομάδα!


Οι κίτρινοι παρουσιάστηκαν στο παρκέ όχι απλά συγκεντρωμένοι, αλλά και με υψηλό κίνητρο και πάθος για να κερδίσουν. Το έδειξαν από το πρώτο λεπτό, αφήνοντας στην άκρη τα όποια αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Πρίφτης ευτύχησε να δει την ομάδα του να δουλεύει εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, να “χτυπάει” τον Παναθηναϊκό σε κάθε φάση εκεί που είχε πλεονέκτημα και να παίρνει σκορ και από τους 10 παίκτες που χρησιμοποίησε!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο. Οι κίτρινοι είχαν σωστές αντιδράσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός τα περίμενε όλα από τον Γουίλιαμς και τον Διαμαντίδη. Στο 6’ το σκορ ήταν 11-10, στο 7’ ο Διαμαντίδης με τρίποντο έκανε το 13-16, αλλά οι κίτρινοι με Γουότερς και Μακ Νιλ έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι με 23-22.

Το πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου οι κίτρινοι έδωσαν ρεσιτάλ. Κράτησαν τον Παναθηναϊκό για 4,5 λεπτά χωρίς καλάθι, με οργανωτή τον Δημήτρη Φλιώνη (έβαλε και ένα εντυπωσιακό καλάθι) και τους Μούρτο, Πελεκάνο, Τσούπκοβις, Κοέν στην πεντάδα έφτασαν στο +10 (32-22) στο 14’.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, ο Πεδουλάκης επιστράτευσε και πάλι τον Διαμαντίδη και η διαφορά μειώθηκε στο καλάθι (37-34 στο 19’), όμως οι κίτρινοι ήταν… πολύ μέσα στο παιχνίδι και με σωστές επιλογές πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 42-37 έχοντας 17/30 σουτ εντός παιδιάς και μόλις 4 λάθη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 12/28 και 9 λάθη.

Ο Άρης διατήρησε και τη συγκέντρωσή του και την άμυνά του σε υψηλά επίπεδα, είχε σχεδόν πάντα σωστές επιλογές και με ξέσπασμα του Μακ Νιλ στο τελευταίο δίλεπτο πήρε και μια καλή διαφορά. Ο Αμερικανός πέτυχε τους τελευταίους 9 πόντους των κίτρινων στην τρίτη περίοδο και ήταν αυτός που οδήγησε τον Άρη στο 59-51!

Οι πράσινοι με σερί 0-5 μείωσαν σε 59-56 στο 31’ όμως ο Άρης αντέδρασε άμεσα με τον Γουότερς και προηγήθηκε με 65-56 (33’). Μέσα από την άμυνα οι κίτρινοι κράτησαν την διαφορά αυτή ως το 34’ όταν και με τον Γουότερς και πάλι προηγήθηκαν με 68-61 (36’), 70-63 (37’). Με 4/4 βολές από Μακ Νιλ και και Γουότερς και ένα τρίποντο του Μακ Νιλ η διαφορά πήγε στους 14 (77-63) λίγο πριν το τελευταίο λεπτό! Όλα είχαν κριθεί…

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 42-37, 59-51, 77-68.

ΑΡΗΣ: Γουάιτ 9 (2κοψ.), Γουότερς 21 (2/2β., 8/11δπ., 1/1τρ., 4ρ., 4ασ.), Κοέν 5, Μούρτος 5 (6ρ., 2ασ.), Μακ Νιλ 21 (5/6β., 5/12δπ., 2/3τρ., 3ρ.), Πελεκάνος 7 (2/3δπ., 1/1τρ.), Τσούπκοβιτς 5 (3ρ.), Φλιώνης 2 (2ρ.), Σίμτσακ 2 (6ρ.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος ς (10ρ., 4ασ.), Φώτσης 2, Γκιστ 5 (6ρ., 2κοψ.), Γουίλιαμς 14 (8/8β., 3/8δπ., 0/2τρ.), Χέινς 3 (1), Μποχωρίδης, Ραντούλιτσα 14 (4/4β., 5/7δπ.), Παππάς 8, Φελντέιν 9 (2), Διαμαντίδης 11 (5ασ.).
G-arenas
τελος κερδισε ο αρης με 9 ποντους...το ηθελε περισσοτερο απο την αρχη και φαινοταν αυτο ενω εμεις παιζαμε λες και ηταν φιλικο λες και ειμαστε πολυ ξενερωμενοι! χωρις καλαθη η αμυνα μας στην περιφερεια ειναι τραγικη με γουοτερς και μακνιλ να βαζουν απο καμια 20αρια ο καθενας. τραγικος φωτσης και γενικα στην αμυνα ηταν ολοι τραγικοι... επισης δεν πρεπει να δινουμε τοσα πολλα σουτ στον ελλιοτ υπο κακες προυποθεσεις γιατι και ρυθμο χανει αλλα και εμεις επιθεσεις...

ελπιζω να πεισμωσουν καπως μετα απο αυτην την ηττα και να παιξουν λιγο με παθος και ενεργεια αλλιως δεν μας βλεπω καλα στους τελικους! και τελος οχι αλλο φωτσης τοσο πολυ! 1000 φορες να παρει 7-8 λεπτα και ο χαντερ και να παει ο γκιστ στο 4 παρα να παιζει 30 λεπτα ο τραγικος σε ολα φωτσης!
tuareg
QUOTE (G-arenas @ May 9 2016, 20:56 ) *
τελος κερδισε ο αρης με 9 ποντους...το ηθελε περισσοτερο απο την αρχη και φαινοταν αυτο ενω εμεις παιζαμε λες και ηταν φιλικο λες και ειμαστε πολυ ξενερωμενοι! χωρις καλαθη η αμυνα μας στην περιφερεια ειναι τραγικη με γουοτερς και μακνιλ να βαζουν απο καμια 20αρια ο καθενας. τραγικος φωτσης και γενικα στην αμυνα ηταν ολοι τραγικοι... επισης δεν πρεπει να δινουμε τοσα πολλα σουτ στον ελλιοτ υπο κακες προυποθεσεις γιατι και ρυθμο χανει αλλα και εμεις επιθεσεις...

ελπιζω να πεισμωσουν καπως μετα απο αυτην την ηττα και να παιξουν λιγο με παθος και ενεργεια αλλιως δεν μας βλεπω καλα στους τελικους! και τελος οχι αλλο φωτσης τοσο πολυ! 1000 φορες να παρει 7-8 λεπτα και ο χαντερ και να παει ο γκιστ στο 4 παρα να παιζει 30 λεπτα ο τραγικος σε ολα φωτσης!


το γουιλιαμς τον εχει παει καλα ο μακνηλ και στα 3 παιχνιδια.
Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο κακος ειναι ο Γκιστ σε ολη τη σειρα.
SkyFall
QUOTE (tuareg @ May 9 2016, 21:01 ) *
Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο κακος ειναι ο Γκιστ σε ολη τη σειρα.


Μόνο στη σειρά με Άρη; Σέρνεται 2 μήνες τώρα.
dbokos
QUOTE(tuareg @ May 9 2016, 20:55 ) *
ο δδ επιβεβαιωσε οτι καλως αποφασισε να το σταματησει.


Τόση εμπάθεια πια...
tuareg
QUOTE (dbokos @ May 9 2016, 21:05 ) *
Τόση εμπάθεια πια...


που την ειδες την εμπαθεια?την αληθεια λεω.
Εδω στο προηγουμενο ματς δε προλαβαινε το Δημα.
Nemesakos
QUOTE (tuareg @ May 9 2016, 21:06 ) *
που την ειδες την εμπαθεια?την αληθεια λεω.
Εδω στο προηγουμενο ματς δε προλαβαινε το Δημα.


Πάλι καλά που παίζουμε με τον Αρη για να δουμε και την αλήθεια για τον ΔΔ.. παλι καλά...
ashton
Μπράβο στον Άρη για τη νίκη του .
tuareg
QUOTE (Nemesakos @ May 9 2016, 21:13 ) *
Πάλι καλά που παίζουμε με τον Αρη για να δουμε και την αλήθεια για τον ΔΔ.. παλι καλά...


αφου την ειχες μαθει καλα απο το Τζειμς και τον Ανταμς τη δικη μας σειρα περιμενες?
SkyFall
Τι έγινε ρε παιδιά; χτύπησε εκτός φάσης ο ΔΔ τον Οκάρο όπως μου λέει επιφανής συμφορουμίτης;
assistant
Συγχαρητηρια στον ''αυτοκρατορα'' για την τεραστια νικη του αλλα νομιζω ότι τα παιχνίδια εξαρτιονται 100% απ τη διαθεση του Παναθηναικου.......δικαιολογημένα και πανεξυπνα ο Αρτζι επετρεψε τη χαλαροτητα της ομαδας του για να δωσει 3 μερες ξεκουραση στον Καλαθη.......σιγα μην πηγαινε να ''σκοτωσει'' τη σειρα για να παιξει την Παρασκευη στο Σεφ με ψιλοανετοιμο το Νικ.........κατι που για να τα λεμε όλα εκανε πριν 3 χρονια ο Μπαρτζωκας κι εμφανισε το Λο σε ημιλυποθυμη κατασταση στον τελικο με τον Παο.........ΓΑΤΑ ο αρτζι....
Nik Tepits
QUOTE(tuareg @ May 9 2016, 11:16 ) *
αφου την ειχες μαθει καλα απο το Τζειμς και τον Ανταμς τη δικη μας σειρα περιμενες?


Εσεις που παιζατε οταν μαθαμε την αληθεια στην σειρα με Καχα? Οσο μεγαλη ομαδα ηταν και παει να γινει ειναι ο Αρης, να βριζουν την μανα ενος παιχτη θρυλου του ευρωπαικου μπασκετ σε ενα απ τα τελευταια παιχνιδια στο Αλεξανδρειο τα λεει ολα...Αυτοκρατορας στο καφριλικι.

Οσο για την σειρα, οσο εχουμε ξενερωσει εμεις απ το χαστουκι με Καχα τοσο εχουν ξενερωσει και οι παιχτες. Εγω δεν θα εκπλαγω και να παει πεμπτο ματς και να αποκλειστουμε.
pan24
Μπραβο στον αρη αρχικα
Η απωλεια του νικ ειναι μεγαλη αλλα θα ειναι απαραδεκτο να ισχυριστει καποιος οτι χωρις τον καλαθη δεν μπορουμε να κερδισουμε τον αρη
Δεν ξερω αν εγινε επιτηδες για να ειμαστε καλυτερα προετοιμασμενοι με τον ολυμπιακο ή ηταν λογω χαλαροτητας η αθλια εμφανιση αλλα θα χτυπησει καμπανακια και ειναι καλο αυτο
Ο γκιστ εχει σκασει γιατι ολο τον καιρο μονος του τραβαγε κουπι.Ευτυχως υπαρχει και ο ραντουλιτσα και απο τους ψηλους του ολυμπιακου εκτος χαντερ και πριντεζη οι αλλοι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο
Ο ΔΔ οσο και αν ειναι αργος λογω ηλικιας ειναι αλλη κλαση.Οταν εβγαινε εκτος οργανωση δεν υπηρχε
Οργανωτικα ηταν καλυτερος απο οποιον αλλο υπηρχε στο γηπεδο
Φωτσης και παλι αμπελαλε
Θελω να ξανασταθω στον χαραλαμποπουλο
Για αλλη μια φορα σταθηκε πολυ καλα,καλη αμυνα σε ψηλοτερους/δυνατοτερους παικτες χωρις φαουλ
Επιθετικα ακομα ειναι αγουρος αλλα τα 10 ριμπαουντ/4 ασσιστ ειναι πολυ καλο
Btw ηταν μακραν του δευτερου ο πρωτος ριμπαουντερ του παιχνιδιου και ειχε 10/29 του παναθηναικου
Του χρονου δειχνει οτι μπορει να ειναι ανετα το δευτερο 3αρι και να παιρνει χρονο και στο 4

Υ.Γ.Προς τους διαφορους καφρους που βριζανε σε ολο το παιχνιδι την μανα του ΔΔ,πεταγανε μπουκαλια κτλ.Βριστε και πεταξτε οτι θελετε αλλα απο την επομενη εβδομαδα μαζευτειτε σε καφετερειες να δειτε τελικους απο τον καναπε(οπως εμεις θα δουμε φαιναλ 4 απο τον καναπε) Στον αρη αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο.Τα ιδια λεω και για τους δικους μας καφρους...

QUOTE
Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Πρέπει να γίνομαι πιο σκληροί. Είχαμε προβλήματα στο ένας μ' έναν, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, αν και είναι στρατηγική, είχαμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ. Θα μας δώσει κάποια πράγματα η ήττα ιδίως στα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες έδρες. Ο Δημήτρης έχει συνηθίσει αυτόν το ρόλο, δεν είναι στην κατάσταση να παίξει πόιντ γκαρντ, δεν μπορούμε να τον καταπονούμε, πρέπει τα άλλα παιδιά να βγουν μπροστά και να πάρουν μαθήματα. Πρέπει να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Σωματικά και πνευματικά δεν ήμασταν δυνατοί, δεν, δεν δεν... Σαν να μην ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω. Ο Νικ μάς έλειψε αρκετά. Δοκίμασε και πονούσε. Πιθανόν να παίξει την Τετάρτη.

Περιγράφετε την αντίδραση, δεν υπήρξε χειρονομία, πρώτα θα σχολιάσετε τη δράση, τις ροχάλες, τις εξυβρίσεις, τα αντικείμενα. Δεν ήθελα ν' αναφερθώ γιατί ο Άρης κάνει προσπάθεια. Πρέπει να τελειώσει αυτό γιατί δεν βρισκόμαστε στο 80 ούτε στο 90 και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε. Είναι υποχρέωση της αστυνομίας να το λύσει. Δεν θέλω λόγω Άρη.

Το πρόβλημά μας ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας. κοιτάμε το δάσος και δεν χάνουμε το δεύτερο. Μαθαίνει ο Χάντερ.

Εγώ έρχομαι εδώ και ξέρω τι γίνεται. Αν φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη, είναι ασέβεια. Αν για έναν παίκτη που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο είναι απρεπή, είναι παλιά κόλπα. Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν μπορεί να περάσει. Μιλάτε για έναν αθλητή κόσμημα".
Dred11
Sorry, φίλοι Αρειανοί, αλλά από ένα παιχνίδι με τον Άρη δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα για την ομάδα του Παναθηναικού. Τα όποια συμπεράσματα είχαν βγει από τη σειρά με τη Λαμποράλ το αργότερο. Η ομάδα σας είναι συμπαθητική και σφιχτή για το μπάτζετ που έχει αλλά μέχρι εκεί. Συμφωνώ με το post του assistant. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά το τί πραγματικά μπορούμε θα το δείξουμε με τον Ολυμπιακό.
Perseus
QUOTE
Για αλλη μια φορα σταθηκε πολυ καλα,καλη αμυνα σε ψηλοτερους/δυνατοτερους παικτες χωρις φαουλ


πως να κανει φαουλ ,αφου δεν του σφυριζουν κανενα,γελαγαν και τα καθισματα με τα φαουλ που σφυριζαν τα κορακια οταν ο ΠΑΟ εμενε πισω.

Παντως οπως δειχνουν οι ομαδες δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισει ο ΠΑΟ τον ΟΣΦΠ.
rahxephon13
QUOTE (Nik Tepits @ May 9 2016, 21:40 ) *
Εσεις που παιζατε οταν μαθαμε την αληθεια στην σειρα με Καχα? Οσο μεγαλη ομαδα ηταν και παει να γινει ειναι ο Αρης, να βριζουν την μανα ενος παιχτη θρυλου του ευρωπαικου μπασκετ σε ενα απ τα τελευταια παιχνιδια στο Αλεξανδρειο τα λεει ολα...Αυτοκρατορας στο καφριλικι.

Οσο για την σειρα, οσο εχουμε ξενερωσει εμεις απ το χαστουκι με Καχα τοσο εχουν ξενερωσει και οι παιχτες. Εγω δεν θα εκπλαγω και να παει πεμπτο ματς και να αποκλειστουμε.

Εν τω μεταξύ σε αυτα τα παιχνίδια ο καλύτερος μας παίχτης ήταν ο διαμαντιδης ενώ και σήμερα ήταν από τους διακριθέντες άλλα πρέπει να αποσυρθεί wacko.gif τεσπα.

Εγώ θα έλεγα και από ότι έγιναν και μετά, νομίζω ότι η διοίκηση αντέδρασε σπασμωδικά και τουλάχιστον έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος τις σεζόν ο σαλε κι ας έψαχνε για τον αντικαταστάτη του απο την επόμενη του αποκλεισμοί ο γιανακο.
bodiroga10
νομιζω οτι το τεραστιο επιτευγμα για τον αρη να κερδισει τον παναθηναικο καπου εχει παρασυρει καποιους οπαδους του και απ τον ενθουσιασμο τους γραφουν καποιες υπερβολες.....

ειναι τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων σ ολα τα επιπεδα για να γινεται συγκριση τους. ενα ματς εχασε ο παναθηναικος οπως εχασε περυσι απ τον κολοσσο στα πλειοφς δεν εγινε και κατι. το μονο ανησυχητικο ειναι οτι η ομαδα δεν δειχνει σε καλη κατασταση ενοψει ολυμπιακου
tuareg
QUOTE (Nik Tepits @ May 9 2016, 21:40 ) *
Εσεις που παιζατε οταν μαθαμε την αληθεια στην σειρα με Καχα? Οσο μεγαλη ομαδα ηταν και παει να γινει ειναι ο Αρης, να βριζουν την μανα ενος παιχτη θρυλου του ευρωπαικου μπασκετ σε ενα απ τα τελευταια παιχνιδια στο Αλεξανδρειο τα λεει ολα...Αυτοκρατορας στο καφριλικι.

Οσο για την σειρα, οσο εχουμε ξενερωσει εμεις απ το χαστουκι με Καχα τοσο εχουν ξενερωσει και οι παιχτες. Εγω δεν θα εκπλαγω και να παει πεμπτο ματς και να αποκλειστουμε.


η συζητηση ειναι περι δυναμεων δδ για να συνεχισει στο υψηλοτερο επιπεδο κι οχι που παιζει ο Αρης.
Οσο για το καφριλικι εαπλα αναλογισου αντιδρασεις συνοπαδων σου με αλλο θρυλο του ευρωπαικου μπασκετ.

QUOTE (bodiroga10 @ May 9 2016, 21:56 ) *
νομιζω οτι το τεραστιο επιτευγμα για τον αρη να κερδισει τον παναθηναικο καπου εχει παρασυρει καποιους οπαδους του και απ τον ενθουσιασμο τους γραφουν καποιες υπερβολες.....

ειναι τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων σ ολα τα επιπεδα για να γινεται συγκριση τους. ενα ματς εχασε ο παναθηναικος οπως εχασε περυσι απ τον κολοσσο στα πλειοφς δεν εγινε και κατι. το μονο ανησυχητικο ειναι οτι η ομαδα δεν δειχνει σε καλη κατασταση ενοψει ολυμπιακου


ποιες ακριβως υπερβολες γραφτηκαν?
ποιος ενθουσιασμος?
μιλατε εσεις για υπερβολες και ενθουσιασμο που λεγατε πανε για το 7 και ποια καχα?


@Pan24
χαλαρωσε...το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανετε το 3-1 αλλα αυτα περι καναπεδων κλπ δειχνουν εμπαθεια,ασε που οποτε εχεις εμφανιστει σιγουρος για κατι εγινε το αντιθετο
salonikatasos
Στο μπασκετ γινονται και εκπληξεις και κερδιζει η μικρη ομαδα την μεγαλη. Και περσι ο αρης κερδισε τον οσφπ στους ημιτελικους σε 1 ματς. Παντως οπως και να χει δεν εχω δει καποιο απο τα παιχνιδια με τον αρη γτ μου ειναι πραγματικα αδιαφορα τα παιχνιδια στην ελλαδα,πλην οσφπ,οποτε στους τελικους με τον οσφπ θα δω τι αλλαγες εχει κανει ο πεδουλακης
sinkazama82
QUOTE (Nik Tepits @ May 9 2016, 21:40 ) *
Εσεις που παιζατε οταν μαθαμε την αληθεια στην σειρα με Καχα? Οσο μεγαλη ομαδα ηταν και παει να γινει ειναι ο Αρης, να βριζουν την μανα ενος παιχτη θρυλου του ευρωπαικου μπασκετ σε ενα απ τα τελευταια παιχνιδια στο Αλεξανδρειο τα λεει ολα...Αυτοκρατορας στο καφριλικι.


Προφανώς όλο αυτό το βρίσιμο ήταν τραγικό και καταδικαστέο αλλά κι αυτός δεν σταμάτησε λεπτό να διαμαρτύρεται και να γκρινιάζει στο πρώτο ημίχρονο. Ας σεβαστεί κι αυτός το γεγονός πως παίζει τα τελευταία του παιχνίδια, όπως έκανε στο β' ημίχρονο που σταμάτησαν να τον βρίζουν.
tuareg
QUOTE (salonikatasos @ May 9 2016, 22:03 ) *
Στο μπασκετ γινονται και εκπληξεις και κερδιζει η μικρη ομαδα την μεγαλη. Και περσι ο αρης κερδισε τον οσφπ στους ημιτελικους σε 1 ματς. Παντως οπως και να χει δεν εχω δει καποιο απο τα παιχνιδια με τον αρη γτ μου ειναι πραγματικα αδιαφορα τα παιχνιδια στην ελλαδα,πλην οσφπ,οποτε στους τελικους με τον οσφπ θα δω τι αλλαγες εχει κανει ο πεδουλακης


ουτε εκεινα να τα δεις,αδιαφορα θα ειναι,το χρονο σου θα χασεις,βαση της εικονας που δειχνετε στη μεταξυ μας σειρα θα σας σκουπισει ανετα.
(περσυ δε το πιστευα οτι μπορουσαμε να κανουμε νικη με τον ολυ ειδικα μετα τις 35αρες στο σεφ και το αδειο παλε,φετος ημουν σιγουρος -αφου ειδα και το οτι ρεταρετε-οτι μια νικη θα τη κανουμε)

QUOTE (sinkazama82 @ May 9 2016, 22:07 ) *
Προφανώς όλο αυτό το βρίσιμο ήταν τραγικό και καταδικαστέο αλλά κι αυτός δεν σταμάτησε λεπτό να διαμαρτύρεται και να γκρινιάζει στο πρώτο ημίχρονο. Ας σεβαστεί κι αυτός το γεγονός πως παίζει τα τελευταία του παιχνίδια, όπως έκανε στο β' ημίχρονο που σταμάτησαν να τον βρίζουν.


στο παλε εχουν χειροκροτηθει πολλοι,ακομα κι ο Πρελεβιτς χειροκροτηθηκε.
Ο κοσμος εχει αισθητηριο και αναγνωριζει.
Αν δε προκαλουσε δε θα γινοταν τιποτα.
sircharles
συγχαρητηρια στον αρη αλλα ,κατα την ταπεινη μου αποψη, ο Παο δεν το χτυπησε το παιχνιδι
salonikatasos
QUOTE (tuareg @ May 9 2016, 22:09 ) *
ουτε εκεινα να τα δεις,βαση της εικονας που δειχνετε θα σας σκουπισει ανετα.



στο παλε εχουν χειροκροτηθει πολλοι,ακομα κι ο Πρελεβιτς χειροκροτηθηκε.
Ο κοσμος εχει αισθητηριο και αναγνωριζει.
Αν δε προκαλουσε δε θα γινοταν τιποτα.

Εκεινα θα εχουν και καποιο ενδιαφερον γιατι θα παιζουμε με τον ολυμπιακο. Τωρα ειτε παιζουμε με τον κοροιβο,ειτε με την καβαλα ,ειτε με τον αρη το ιδιο και το αυτο ειναι. Οσο για τις σκουπες,αυτο το ακουγαμε και το 2013. Δεν παιζουμε καλα εμεις,αλλα δεν παιζουμε με τους warriors,με τον οσφπ παιζουμε που δεν περασε καν στους 8 της ευρωλιγκας(και οχι λογω δυσκολιας ομιλου που λενε οι περισσοτεροι για να κρυψουν τη γυμνια της ομαδας που αποκλειστηκε λογω της ηττας απο μπαμπεργκ στο σεφ-δεν κερδισε ουτε τη ζαλγκιρις εκτος εδρας- και της 20αρας απο τη ζαλγκιρις)
tuareg
QUOTE (salonikatasos @ May 9 2016, 22:14 ) *
Εκεινα θα εχουν και καποιο ενδιαφερον γιατι θα παιζουμε με τον ολυμπιακο. Τωρα ειτε παιζουμε με τον κοροιβο,ειτε με την καβαλα το ιδιο και το αυτο ειναι.


διακρινω μια πικρα?μια εμπαθεια?μια προσπαθεια για πικαρισμα?
ελα παιχνιδι ειναι,αξιζαμε τη νικη τη πηραμε,μη τρελαινεσαι.
(btw ερχομαστε....)
pan24
QUOTE (tuareg @ May 9 2016, 21:57 ) *
@Pan24
χαλαρωσε...το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανετε το 3-1 αλλα αυτα περι καναπεδων κλπ δειχνουν εμπαθεια,ασε που οποτε εχεις εμφανιστει σιγουρος για κατι εγινε το αντιθετο

Ο καναπες δεν παει για την πλειοψηφια των αρειανων.Παει για τους 100-150 ασχολιαστους που πανε γηπεδο μονο για να βρισουν και στον αιφνιδιασμο φωναζουν οφσαιντ
Δεν νομιζω οτι εγινε το αντιθετο οποτε εχω εμφανιστει σιγουρος αλλα νομιζω αναφερεσαι σε αυτο που γραφω στο thread το ch.l οποτε δεν ταιριαζει εδω
Αφου με κατηγοριες για εμπαθεια τωρα να βγαλω και λιγη εμπαθεια tongue.gif
Τα ερχομαστε κρατα τα και ο κολοσσος εκανε νικη περσι...
Κατω το κεφαλι και ο αρης θα ξαναγινει μεγαλος(γιατι πραγματι τωρα η μονη διαφορα απο ομαδες τυπου κηφισιας ειναι το ονομα)
Οσοι αρχισαν απο πριν φτασουν στα μισα να φωναζουν ερχομαστε(βλ.ποδοσφαιρο) ηρθαν...Αλλα με την οπισθεν
Φιλικα παντα ε smile.gif
salonikatasos
QUOTE (tuareg @ May 9 2016, 22:16 ) *
διακρινω μια πικρα?μια εμπαθεια?μια προσπαθεια για πικαρισμα?
ελα παιχνιδι ειναι,αξιζαμε τη νικη τη πηραμε,μη τρελαινεσαι.
(btw ερχομαστε....)

Πικρα θα εχω αν χασω το πρωταθλημα. Μια ηττα απο τον αρη θα με πικρανει? Και περσι χασαμε απο τον κολοσσο ροδου στα ημιτελικα. Το ιδιο εγινε και φετος με τον αρη. Εχει εξαλλου δυνατη εδρα και μας κερδιζει 1-2 φορες την 5ετια στην εδρα του.


Ελατε...
massey
QUOTE(Nik Tepits @ May 9 2016, 21:40 ) *
Εσεις που παιζατε οταν μαθαμε την αληθεια στην σειρα με Καχα? Οσο μεγαλη ομαδα ηταν και παει να γινει ειναι ο Αρης, να βριζουν την μανα ενος παιχτη θρυλου του ευρωπαικου μπασκετ σε ενα απ τα τελευταια παιχνιδια στο Αλεξανδρειο τα λεει ολα...Αυτοκρατορας στο καφριλικι.

Οσο για την σειρα, οσο εχουμε ξενερωσει εμεις απ το χαστουκι με Καχα τοσο εχουν ξενερωσει και οι παιχτες. Εγω δεν θα εκπλαγω και να παει πεμπτο ματς και να αποκλειστουμε.

Νταξ οντως καταδικαστεα
Ουτε εφτυσε κανεναν αντιπαλο,ουτε κλωτσησε καμια μπαλα απο τα νευρα..
tuareg
QUOTE (salonikatasos @ May 9 2016, 22:20 ) *
Πικρα θα εχω αν χασω το πρωταθλημα. Μια ηττα απο τον αρη θα με πικρανει? Και περσι χασαμε απο τον κολοσσο ροδου στα ημιτελικα. Το ιδιο εγινε και φετος με τον αρη. Εχει εξαλλου δυνατη εδρα και μας κερδιζει 1-2 φορες την 5ετια στην εδρα του.


Ελατε...


αντε πιες ενα καφε,ενα ουισκυ,βγες με τη γκομενα,κατι κανε....
G-arenas
τι εχετε παθει οι αρειανοι σημερα?? κουλαρετε πηρατε την νικη δικαια και ωραια και ο αλλος λεει για διαιτησιες και ο αλλος οτι θα μας σκουπισει ο οσφπ λες και ο οσφπ εχει τιποτα το ιδιαιτερο που παιζει με το σκορποχωρι της αεκ!! ελεος μην πατε να χαλασετε την προσπαθεια που κανει η ομαδα σας να επιστρεψει εκει που ανηκει γιατι με αυτες τις συμπεριφορες αυτο κανετε!! ετσι και αλλιως χαλαρα παιζει η ομαδα τωρα και δοκιμαζει πραγματα, με οσφπ με το μαχαιρι στα δοντια θα ειναι καμια σχεση με τα τωρινα!
Perseus
αν λεγατε εσεις για την διατησια δεν θα λεγαμε εμεις(εγω) και ξερεις γιατι λεω ? γιατι για να δω το κωλοματς δινω 6 ευρω ενα καφε 2 τσιπουρα και ρε φιλε θελω να το βλεπω και να μην τσατιζομαι.

akratacity
QUOTE (G-arenas @ May 9 2016, 22:23 ) *
τι εχετε παθει οι αρειανοι σημερα?? κουλαρετε πηρατε την νικη δικαια και ωραια και ο αλλος λεει για διαιτησιες και ο αλλος οτι θα μας σκουπισει ο οσφπ λες και ο οσφπ εχει τιποτα το ιδιαιτερο που παιζει με το σκορποχωρι της αεκ!! ελεος μην πατε να χαλασετε την προσπαθεια που κανει η ομαδα σας να επιστρεψει εκει που ανηκει γιατι με αυτες τις συμπεριφορες αυτο κανετε!! ετσι και αλλιως χαλαρα παιζει η ομαδα τωρα και δοκιμαζει πραγματα, με οσφπ με το μαχαιρι στα δοντια θα ειναι καμια σχεση με τα τωρινα!

Και τα 4 παιχνιδια της ΑΕΚ στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος με Παναθηναικο και Ολυμπιακο εξελιχθηκαν σε ντερμπι στη μεγαλυτερη διαρκεια τους. Δεν μπορει ξαφνικα να εγινε σκορποχωρι επειδη βολευει καποιους. Ακομα και το επεισοδιο του Ζντοβτς στο ΣΕΦ δεν αποδεικνυει κατι τετοιο. Ποσο καλυτερος δηλαδη ειναι ο σημερινος αρης των μειων τριων παιχτων απο την ΑΕΚ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.