QUOTE (Ivan_o_Tromeros @ May 26 2018, 10:34 )

Σε ποιους αρέσει το μπάσκετ με επιθέσεις 3ων πόντων σε κάθε επίθεση ακόμα και σε αιφνιδιασμό ειδικά όταν ακόμα δεν ξέρουν να σουτάρουν σωστά τα περισσότερα παιδιά.
Σε εμένα σίγουρα όχι,ταλαιπωρήθηκα πολύ πολύ να κάτσω ως το τέλος.
Εγραψα ότι σε κάποιους αρέσει.
Αφού έγινε ομοσπονδιακός,δεν θα αρέσει σε κάποιους;

Επίσης όταν παίζεις άμυνα σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά τι ακριβώς μαθαίνουν;
Άμυνα αυτό δεν ήταν επακριβώς . . .

Ή το άλλο που κάνει σχεδόν σε κάθε άμυνα το Περιστέρι (και όχι μόνο μην παρεξηγηθώ) να παίζουν αλλαγές στις προσωπικές άμυνες πότε θα μάθουν να αμύνονται. Μιλάμε για Παμπαιδες Όχι για Άνδρες
Έχεις πολλά δίκια.
QUOTE (air77 @ May 26 2018, 11:19 )

Δεν παρακολούθησα τα παιχνίδια αλλά αντιλαμβάνομαι από τα παραπάνω ότι τα τρίποντα προέκυψαν λόγω της άμυνας (βοήθειες, αλλαγές, κλειστά) θεμιτά για μεγαλύτερες ηλικίες όμως.
Λάθος φαντάζεσαι αγαπητέ.
Βλέπω μια φορά τον χρόνο την Ολυμπιάδα.Είναι αρκετή(παραπάνω δεν αντέχω)!
ΠΑΝΤΑ έτσι παίζει,ανεξαρτήτως αντιπάλου(αναφέρομαι σε παιδικό και παμπαιδικό).
Στην 2η πάσα τρίποντο.
Θυμαμαι και το περσινο ματς στους παμπαιδες που αποκλείστηκε εντός εδρας (δεν θυμαμαι από ποιον) σαν να ήταν σήμερα.
Τα ίδια επακριβώς.

Η πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και η προσωπική άμυνα, βελτιώνει τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή και του δείχνει το δρόμο για την μελλοντική του πορεία.
Οι άμυνες στον 2ο ημιτελικό ήταν επιπέδου αμερικανικου all star game και όχι του φετινού.

Αυτός κατά την άποψη μου θα έπρεπε να είναι και ο στόχος τέτοιων τουρνουά, η βελτίωση αλλά και ανάπτυξη τέτοιων χαρακτηριστικών που θα δώσουν τα απαραίτητα εργαλεία στα παιδιά μας για να σταθούν στα γήπεδα του μπάσκετ και όχι μόνο.
Συμφωνώ μα δεν ξέρω κατά πόσον κάτι τέτοιο συμβαίνει με το τρόπο που αγωνίζεται η Ολυμπιάδα.
Καλή η ατομική πρωτοβουλία αλλα όταν φτάσεις σε κάποια ηλικία πρέπει να έχεις μάθει να κάνεις και άλλα πράματα πιστεύω.
Σίγουρα τα παιδιά μαθαίνοντας σε αυτό το στυλ μπάσκετ ,θα δυσκολευτούν μετέπειτα.
Πέρυσι το καλοκαίρι,ένα παιδί "σταρ" στην Ολυμπιάδα,πήγε σε μεγάλη ομάδα του κέντρου.
Του πήρε έναν γύρο ωσότου εγκλιματιστει και να μπει στην 12άδα της νέας του ομάδας.
Ήταν και χτες γήπεδο,τόσο αυτός όσο και ο νυν προπονητής του.
Το σταματάω εδω γιατί δεν θέλω να φανεί σαν hate,απλά είναι σκέψεις μου ,που με αφορμή τα σχόλια σας τις ξεδίπλωσα στην σελιδα του φόρουμ που μας φιλοξενει.
Καλη επιτυχία στα παιδιά σήμερα.
Απότι θα έχετε καταλάβει,δεν θα παρευρεθώ.
Και γω πιστευω οι δυο Παναθηναικοί θα νικήσουν με διψήφιες διαφορές . . .
G.