Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Παναθηναικός 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
louie
Ορίστε κύριοι, το πρωτάθλημα. Εμείς δεν το θέλουμε...

RipCity
Όπως πρόβλεψα χαλαρή νίκη με safe διαφορά.

Δεν πιστεύω να αγχώθηκε κανείς!

αι σιχτήρ τη ψυχή μας βγάλατε, πάλι καλά υπάρχει Σπανούλης, ο άλλος ακόμη κοιμάται στον πάγκο
salonikatasos
Αν στη σημερινη τελευταια περιοδο ηταν ο σαλε στον παγκο δεν ξερω τι θα διαβαζαμε. Επι ποσα λεπτα δεν καναμε μια επιθεση και ταϊμ αουτ πηρε τωρα στα 10 δευτερα με τη διαφορα στους 7.

Οπως και να χει το πρωταθλημα ακομα εχει πολυ δρομο γτ φανηκε οτι στο σεφ τους εχουμε. Ο πριντεζης θα ειναι σημαντικη απωλεια αν εχει προβλημα,κυριως γιατι γλυτωνουμε τη φθορα των φαουλ
Quincy
QUOTE(dimitristzan @ May 26 2016, 19:28 ) *
Ο Παναθηναϊκος έπαθε ΤΣΣΚΑ


24.gif 24.gif
Nik Tepits
Γεια σου Πεδουλακη, στο καλο. Τραγικη διαχειριση, φτασανε στο τελευταιο πενταλεπτο ψοφιοι. Ο Σπανουλης μας σκοτωσε, μεγαλος παιχτης. Τελος.
Manu7
Οπότε η κηδεία αναβάλλεται για το 5ο ματς που θα πονέσει περισσότερο.

Τη νίκη την άξιζαν μόνο ο Ματ, ο Χάκετ, ο Παπαπέτρου και ο Μπιλ στο τέλος γιατί ήταν οι μόνοι που το πίστεψαν.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟ έπαθε κοκομπλόκο στο τέλος.

Πρώτη φορά είδα την ομάδα στο ΣΕΦ να μην μπορεί να πιστέψει στην ανατροπή. Φαινόταν στα βλέμματα τους με εξαίρεση τους παραπάνω. Γιατί πολύ απλά η μια ομάδα δεν έχει προπονητή στον πάγκο. Δεν τη βοηθάει καθόλου. Ό,τι κατεβάσουν οι παίχτες.

Πάμε για 5ο ματς λογικά.
Dred11
Ίσως να είναι λεπτομέρεια ίσως όχι, αλλά για μένα μεγάλο λάθος που παρόπλισε ο Πεδουλάκης στη σειρά τον Χέινς.
Dreamerpanos
Δυο αχαρακτήριστες ήττες....Δείξαμε ότι το χουμε αλλά είμαστε χουβαρντάδες...Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα....
whaler
Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;;
Zephyr
QUOTE(RipCity @ May 26 2016, 21:29 ) *
αι σιχτήρ τη ψυχή μας βγάλατε, πάλι καλά υπάρχει Σπανούλης, ο άλλος ακόμη κοιμάται στον πάγκο


Αν δεν το πάρει πάνω του ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ, τώρα που ο ΠΡΙ είναι εκτός η βοήθεια που έχει είναι ελάχιστη από τους υπόλοιπους και από τον πάγκο μηδενική (εκτός του συγκινητικού Λοτζέσκι και του Παπέτρου).
Αλλά πρέπει να συνεχιστεί το μαρτύριο, άντε να δούμε...
bodiroga10
στα τελευταια 5 λεπτα μετρανε παρα πολυ και οι παικτες προσωπικοτητες. και ο ολυμπιακος δεν εβγαλε και κανενα συστημα στο τελος απλα επαιρνε την μπαλα ο σπανουλης και τα εβαζε.

ο πεδουλακης στην σειρα ειναι απιστευτος και ειναι ο λογος που κοντραρουμε στα ισια την σειρα με ροστερ καλαθη-διαμαντιδη-φωτση-γκιστ-παππας-χαραλαμποπουλος-παπαγιαννης. με αυτο το ροστερ το λογικο ειναι να χαναμε με 20αρες....
rankin
Ο Ολυμπιακός εκεί στα 6 λεπτά πριν το τέλος που άλλαξε ολη την πεντάδα, άλλαξε και την εικόνα του και ουσιαστικά έσωσε ενα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.
Ο Σφαιρόπουλος σοβαρεύτηκε και έκλεισε το παιχνίδι με τη σωστή πεντάδα

Η απώλεια του Πρίντεζη ειναι μεγάλη (τεράστια), αλλά ο μικρός έδειξε guts με το τρίποντο που σήμανε και την επιστροφή του Ολυμπιακού στο σκορ.
Δε ξέρω ποσο σημαντικό ρολο θα παίξει στη συνέχεια. Σιγουρα πάντως μιλάμε για πολύ μεγάλη απώλεια. Ελπίζω οι υπόλοιποι να συσπειρωθούν και να παίξουν και για αυτόν.

Ο Σπανούλης στη χειρότερη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο άνθρωπος που έδωσε τις 2 ως τώρα νικες στους τελικούς.

Παντως, για 34 λεπτά, ο Παναθηναικός άξιζε τη νίκη. Αυτό το τελευταίο μισό της τέταρτης περιόδου έδωσε τη νικη στον Ολυμπιακό
nvip13
Ο Πεδουλακης μπλακ άουτ μαζί με ολους τους αλλους.
Ξεχνάει τον απίστευτο σήμερα Παπαγιαννη εξω.
Χαμένα λέι απ και ολικό μπλακ αουτ.

Κρίμα αλλά δείχνουμε να το έχουμε στο Σεφ, αν είχαμε παίξει έτσι και στο Οακα.
ssoulliss
Αιχμαλωσία!!!! Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έπιασε "ομήρους" τους παίχτες του Παναθηναϊκού με πολύ πιεστική και καλή άμυνα. Στην επίθεση ο Παπαπέτρου ίσως να ήταν και ο μόνος που να το πίστευε από τους Έλληνες του Ολυμπιακού και με καθοριστικά καλάθια έδωσε τη σκυτάλη στον Σπανούλη ο οποίος καθάρισε το παιχνίδι.

Ποτέ ένα κλειστό ματς δεν λήγει στο τριάντα!

Σε όλο το δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έπαιξε μονοδιάστατα και λάθος. Όσο τον βοήθησαν οι Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης τόσο απογοητευτηκοί ήταν οι βασικοί του στο τέλος. Μαζί και ο Πεδουλάκης.

Ο Σφαιρόπουλος το πάλεψε(άλλαζε πεντάδα κάθε τρίτη κατοχή) όμως στο τέλος κράτησε φρέσκος τους Σπανούλη και Χάντερ που μαζί με τον κορύφαίο Χάκετ καθόρισαν το αποτέλεσμα.
milc
Το σημείο κλειδί ήταν η ταυτόχρονη συμμετοχή Hackett, Σπανούλη και Lojetski στα τελευταία 6 λεπτά
louie
Θα μπορούσε να είναι 0-3. Και είναι 2-1. Αλλη η μία αυτοκτονία. Η σημερινή μεγατόνων. Τραγικά πράγματα. Χαμένα λει απ. Χαμενες οι βολες που ματωναμε να πάρουμε.

Ραντούλιτσα θέλει ξύλο. Ο τύπος μπήκε σαν σαμποτερ πάλι.

Διαχείριση τραγική. Έβγαλε το λάδι σε 4-5 παίχτες και στο τέλος το πληρώσαμε.

Αυτά για αυτό το τοπικ
Coach Periklis
Αν ανασταίνεις μια ψόφια ομάδα που το μόνο που έχσει έναν clutch legend τότε τουλαχ. ψυχολογικά παίρνεις τεράστιο boostάρισμα

Εχθρός η κούραση μόνο

Βασίλη ευχαριστούμε που υπάρχεις, που το πίστεψες και το καθάρισες

Δεν το πίστεψα ότι μπορούσαμε. Ήμασταν για κλάμματα για 36 λεπτά
kotzito
Ευτυχώς που ξύπνησε λίγο ο κόουτς και πάρκαρε στο τέλος Μάντζαρη και Παπανικολάου. Παιχνίδι που πήραμε απλά και μόνο επειδή ο ΠΑΟ μας έκανε να το πιστέψουμε ότι το έχουμε. 1-2 καλάθια αν έβαζε εκεί με την διαφορά στο 61-66 δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε. Πλήρωσε αρκετά και το γεγονός ότι ο Πεδουλάκης δεν είχε φρέσκια πεντάδα στα τελευταία λεπτά.

Βέβαια αν μείνει έξω ο Πρίντεζης στο επόμενο ή επόμενα ματς, να δούμε τι θα κάνουμε αφού πέρα από Σπανούλη, Λοτζέσκι και λίγο από Χάκετ δεν υπάρχει τίποτα άλλο από σκοράρισμα.
D-Wade
QUOTE(milc @ May 26 2016, 21:36 ) *
Το σημείο κλειδί ήταν η ταυτόχρονη συμμετοχή Hackett, Σπανούλη και Lojetski στα τελευταία 6 λεπτά

Αυτοί είναι οι ''καλοί''. Είναι οι τελικοί. Δεν πρέπει να κάνει μεγάλο rotation ο Σφαιρό. Η τριάδα αυτή πρέπει να παίζει 26-30 λεπτά.Δε χρειάζεται τώρα ούτε να μοιράζει το χρόνο ούτε να παίζουν και οι 12
t0ny3
Το παραμυθι με τον Σαλε τελειωσε, αλλα εδω ξεκινησε μια νεα σελιδα παραμυθιου με τον Αρτζι.

Τι να πω δηλαδη. Δε γινεται να μην μπορεις να ενταξεις εναν ακομη γκαρντ στο ροτεισον. Μου εχει Χεινς και Γουιλιαμς να γυαλιζουν τον παγκο. Αντε ο δευτερος δεν εχει δειξει τιποτα εδω και 1,5 μηνα. Ο πρωτος γιατι δεν παιρνει μια ευκαιρια. Εστω για να ξεκουρασει καποιον απο τους αλλους. Επισης δε γινεται να εχεις χασει εντελως τον Ραντουλιτσα. Παικτης τους 1 εκ σκουπιζει τον παγκο κι αυτος. Οσο αδιαφορος κι αν ειναι, δεν ειδα σημερα να παιρνει μαι φορα σωστα την μπαλα στα λιγα λεπτα που επαιξε. Ειναι αδιανοητο να μην μπορεις να παρεις 2-3 ευκολα καλαθια με πλατη απο τον Μιρο.

Του χρεωνω φυσικα την αναγεννηση των μικρων (Παππας, Χαραλαμπο και Παπατζον), αλλα δε γινεται να βαρανε 35 παικτες οπως ο Φωτσης.

Ειχε τα κομπλεξ του ο Σαλε, αλλα κι εσυ Αναργυρε νομιζω εχεις τα δικα σου. Προσαρμοσου τουλαχιστον στις συνθηκες.

Απο τη στιγμη που Φελντιν, Καλαθης και Μητσος κλαταραν, εγειρε το γηπεδο. Δικο μας παιχνιδι το χαρισαμε και καναμε μαγκα τον Σπανουλη παλι. Παιχταρα φυσικα που με τρια τριποτα εχει παρει δυο παιχνιδια. Απο 59-66 πηγε 71-66...

Δειχνουμε να μπορουμε να σταθουμε στο ΣΕΦ, αλλα μπορουμε να παρουμε δυο do or die παιχνιδια με αυτο το ροτεισον;
rankin
QUOTE(kotzito @ May 26 2016, 20:39 ) *
Ευτυχώς που ξύπνησε λίγο ο κόουτς και πάρκαρε στο τέλος Μάντζαρη και Παπανικολάου. Παιχνίδι που πήραμε απλά και μόνο επειδή ο ΠΑΟ μας έκανε να το πιστέψουμε ότι το έχουμε. 1-2 καλάθια αν έβαζε εκεί με την διαφορά στο 61-66 δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε. Πλήρωσε αρκετά και το γεγονός ότι ο Πεδουλάκης δεν είχε φρέσκια πεντάδα στα τελευταία λεπτά.

Βέβαια αν μείνει έξω ο Πρίντεζης στο επόμενο ή επόμενα ματς, να δούμε τι θα κάνουμε αφού πέρα από Σπανούλη, Λοτζέσκι και λίγο από Χάκετ δεν υπάρχει τίποτα άλλο από σκοράρισμα.

O Σφαιρόπουλος ρίσκαρε πολύ που έπαιξε το πρωτο μισό της τέταρτης περιόδου με όλα τα σαράβαλα μαζί.
Του βγήκε βεβαια, γιατι στο τέλος έβαλε φρέσκους αυτούς που έπρεπε και του έκατσε η κέντα.

Συμφωνώ πάντως οτι ο Πεδουλάκης έχει κάνει εξαιρετικό στήσιμο. Το οτι το έχασε έχει να κάνει και με την κούραση της ομάδας του, αφου έχει πιο περιορισμένο ροτεισον
Nik Tepits
QUOTE(Dred11 @ May 26 2016, 12:32 ) *
Ίσως να είναι λεπτομέρεια ίσως όχι, αλλά για μένα μεγάλο λάθος που παρόπλισε ο Πεδουλάκης στη σειρά τον Χέινς.


Ακριβως, ο Χεινς ειναι απ τους καλητερους αμυντικους της ομαδας. Πανω στον Σπανουλη κολλητσιδα και ας κανει 5 φαουλ. Μπλακ αουτ πραγματικο, με το που χαναμε 3 ποντους σκοτωμενο τριποντο ΔΔ αιρ μπολ. Εχει ευθηνη η οχι ο Πεδουλακης που δεν παιρνει ενα ταιμ αουτ να τους ηρεμησει? Η αρχη του τελους ηταν το τριποντο του Παπαπετρου, απο κει και περα στην επιθεση ενας ενατιον ολων, μια ο Παππας, μια ο Γκιστ, μια ο ΔΔ και Φελντειν. Δειξε ρε Αρτζυ ενα συστημα να βγει κανα σουτ με καλες προυποθεσεις. Τι να λεμε τωρα, ερασιτεχνικο κοουτσαρισμα. Ελπιζω, παρακαλαω να μην μεινει.

Παντως οι Παππας, Παπαγιαννης και Χαραλαμποπουλος αποδεικνυουν ποσο λαθος εκανε ο Σαλε να μη τους βαζει στο ροτεισον.

bodiroga10
ο ραντουλιτσα στο επομενο ματς δεν πρεπει να χρησιμοποιηθει λεπτο.

σε ενα λεπτο εκανε προκλητικα δυο φορες βηματα και στην αμυνα που επαιξε απλα κατεβασε τα χερια του αδιαφορα και εδωσε δυο βολες στον χακετ.

αν καποιος αδικηθηκε στο τελος ειναι ο χαραλαμποπουλος που ειναι αρκετα εγκεφαλικος παικτης και μπορει να βοηθουσε.

τελος ο γκιστ που ειναι συνεχως μετριοτατος και σημερα και προχτες επαιξε 23 λεπτα οποτε η μετριοτητα του μονο σε κουραση δεν οφειλεται αλλα σε ποιοτητα....

αν δεν ειχε κανει 0/4 βολες ο γκιστ με τον διαμαντιδη μαλλον η σειρα θα ηταν 1-2....
pk13
Οταν δεν εχεις μυαλο αυτα παθαινεις...Στο +7 με 5 λεπτα να μενουν χανεις 6-7 σερι επιθεσεις και αντι να εισαι στο +10 βρεθηκες να χανεις με 5....
Το παλεψαμε τιμια σημερα αλλα αυτοκτονησαμε....
Μπραβο στους μικρους επαιξαν αντρικια σημερα.....
kotzito
QUOTE(rankin @ May 26 2016, 20:42 ) *
O Σφαιρόπουλος ρίσκαρε πολύ που έπαιξε το πρωτο μισό της τέταρτης περιόδου με όλα τα σαράβαλα μαζί.
Του βγήκε βεβαια, γιατι στο τέλος έβαλε φρέσκους αυτούς που έπρεπε και του έκατσε η κέντα.

Συμφωνώ πάντως οτι ο Πεδουλάκης έχει κάνει εξαιρετικό στήσιμο. Το οτι το έχασε έχει να κάνει και με την κούραση της ομάδας του, αφου έχει πιο περιορισμένο ροτεισον

Πιστεύω μάλλον υπολόγιζε να τα κάνει αλλιώς εκεί. Στην αρχή του έκατσε ο τραυματισμός του Πρίντεζη, που λογικά θα έπαιζε μέχρι τέλους για να έχουμε κάπου να ακουμπάμε την μπάλα έστω όσο ήταν μέσα οι Μάντζαρης και Παπανικολάου. Μετά ήταν ο δεύτερος που μπήκε και 2 φορές που πήρε την μπάλα στην επίθεση την μια αμόλησε ένα βιαστικό τούβλο και την άλλη έκανε ένα γιουρούσι δίχως αύριο, με αποτέλεσμα να τον βγάλει άρον-άρον ο κόουτς.
Αισθησιακός
Ο πεδουλακης αυτά τα υλικά βρήκε και μέχρι στιγμής η συνταγή που έχει ετοιμάσει είναι αξιοπρεπεστατη. Έχει κερδίσει το ένα ματς στο σεφ, έχασε το ματς στο Οακα όπως το έχασε και χτύπησε μέχρι τέλους το τρίτο ματς. Καθόλου άσχημα για ομάδα που ανέλαβε πριν 40 μέρες και με τόσα προβλήματα. Εγκλήματα σαλέ όπως αποδεικνυονται οι εμμονές σε κουζμιτς και παυλοβιτς. Οι μικροί τραβάνε και μάλιστα πολύ καλά.
SkyFall
Ο Πρίντεζης τι έπαθε;
pan24
Παντως αν ο πριντεζης δεν μπορεσει να παιξει στο οακα και στο 5ο στο σεφ(αν φτασουμε εκει) αλλαζουν ολα τα δεδομενα
Η σειρα ειναι 60-40 υπερ του ολυμπιακου αλλα τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα
rankin
QUOTE(kotzito @ May 26 2016, 20:50 ) *
Πιστεύω μάλλον υπολόγιζε να τα κάνει αλλιώς εκεί. Στην αρχή του έκατσε ο τραυματισμός του Πρίντεζη, που λογικά θα έπαιζε μέχρι τέλους για να έχουμε κάπου να ακουμπάμε την μπάλα έστω όσο ήταν μέσα οι Μάντζαρης και Παπανικολάου. Μετά ήταν ο δεύτερος που μπήκε και 2 φορές που πήρε την μπάλα στην επίθεση την μια αμόλησε ένα βιαστικό τούβλο και την άλλη έκανε ένα γιουρούσι δίχως αύριο, με αποτέλεσμα να τον βγάλει άρον-άρον ο κόουτς.


Μπορεί να ηταν και τυχη μπορεί να ηταν και -ας πουμε- στρατηγικό, να σκάσει τον Παναθηναικό και να πάει για ενα δυνατό τελευταίο πεντάλεπτο.
Όπως και να χει, του κατσε...
Janjuri
Αυτόχειρες.
Μία λέξη τα περιγράφει όλα
dimitristzan
Ο Πεδουλάκης θα έπρεπε να πάρει νωρίτερα τάιμ άουτ όταν γύρναγε το παιχνίδι.
Αθροιστικά στα τρία ματς ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος.
Άλλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το βλέπω δύσκολο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κερδίζει στο ΟΑΚΑ.
Πάμε λοιπόν για πέμπτο ματς όπου θα γίνει χαμός.

Ο Πεδουλάκης τώρα στην συνέντευξη τύπου μιλάει για διαιτητές. Έλεος....
Manu7
Α ρε Πέδουλα χάνεις μόνο από διαιτητές και είσαι προπονηταράς.

Όταν κλαιγόταν ο Μπαρτζώκας μόνο χλευαζόταν και έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα για να τον εκτιμήσουν..
rankin
Τα είπε σωστά ο κοουτς Πεδουλάκης. Του βγάλανε τον leader. Τον σημαδέψανε. Ξέρει αυτός. Ειναι χρόνια στο κουρμπέτι....
Φυσικά για κούραση ή χαμένα λέι απ δεν ειχε να πει κάτι. Γίνονται αυτά. Το να πάρει 5 φαουλ ο leader ομως δεν γίνεται...

Ο Φώτσης απο την αλλη μιλησε για ενα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Είπε και οτι στο τέλος ο Ολυμπιακός ηταν καλύτερος και οτι αυτοί λόγω κούρασης ή έλλειψης καθαρού μυαλού δεν παίξανε καλά.. Ειπε επίσης οτι η σειρά εχει δρόμο ακόμα

Ειναι το φαινόμενο αυτό που ο παίχτης που δεν έχει τίποτα να αποδείξει ειναι κουλ και ο κοουτς που εχει ενα συμβόλαιο να σώσει, τρελαίνεται

Καλός κοουτς ειναι ο Πεδουλάκης. Το πιστεύω αυτό. Απο νοοτροπία ομως ειναι ακόμα στο Περιστέρι.
erwi grey
Δυστυχως αποσπασματικα ειδα τον αγωνα. Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση. Οι πιτσιρικαδες του Παναθηναικου εχουν μελλον και δευτερο η κακη αμυνα του Ολυμπιακου.
Μετα απο τις δηλωσεις Ιτουδη ειναι σα να εχει γυρισει διακοπτης και δεν εχει σταματημο αυτο το πραγμα.
jazz thrilos
QUOTE (dimitristzan @ May 26 2016, 22:03 ) *
Ο Πεδουλάκης θα έπρεπε να πάρει νωρίτερα τάιμ άουτ όταν γύρναγε το παιχνίδι.
Αθροιστικά στα τρία ματς ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος.
Άλλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το βλέπω δύσκολο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κερδίζει στο ΟΑΚΑ.
Πάμε λοιπόν για πέμπτο ματς όπου θα γίνει χαμός.

Ο Πεδουλάκης τώρα στην συνέντευξη τύπου μιλάει για διαιτητές. Έλεος....

Δηλαδή στο ΟΑΚΑ ο παο ήταν καλύτερος; Μάλλον άλλο ματς είδα, τεσπά. Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Καλάθης είναι αιφνιδιαστικά καλός στη σειρά των τελικών. Τον μαρκάρει είτε ο Σπανούλης είτε ο...Μάντζαρης! Μιλάμε σήμερα έκατσα στο γήπεδο και παρατήρησα τις άμυνες του Μάντζαρη. Λέω, εντάξει, επιθετικά το παιδί δεν κάνει, αλλά για να δούμε ρε παιδί μου την αμυνάρα που παίζει και έχει τρελάνει του δημοσιογράφους που τον θεωρούν ογκόλιθο. Εκτός απο μια καλή άμυνα σε ένα μισμάτς που ξέμεινε με τον Γκιστ, ο Μάντζαρης σήμερα ήταν η χαρά της περιφέρειας του παο. Είτε μάρκαρε τον Φελντέιν είτε τον Καλάθη, οι δύο περιφερειακοί των πράσινων έκανα οτι ήθελαν. Μου κάνει εντύπωση οτι έχει χάσει ακόμη και μυική μάζα, στα σπρωξίματα βρίσκεται συνέχεια με μειονέκτημα. Όσο για τον Σφαιρόπουλο, δυστυχώς σήμερα είδαμε και το εξής: ο Χάκετ για σχεδόν ενάμιση λεπτό έπαιξε στο 3!! Με Μάντζαρη Σπανούλη Αγραβάνη και Χάντερ! Τι να κάνουμε, πρέπει να χωρέσει ο Βαγγελάκης στην ομάδα. Επίσης την στιγμή που βρεθήκαμε 6 πόντους πίσω στο 4ο δεκάλεπτο, επέλεξε να αφήσει στο παρκέ μια εντελώς άσουτη ομάδα με Στρομπερι Παπανικολάου και τα λοιπά λες και πρώτο μας μέλημα ήταν η άμυνα για να διατηρήσουμε την διαφορά. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς του χρόνου;
tuareg
νομιζω οτι ενω ο αρτζι πηγε να παρει το παιχνιδι με τους μικρους τελικα φοβηθηκε να κερδισει με τους μικρους και εβαλε αυτογκολ
Reggie Miller 31
QUOTE (dimitristzan @ May 26 2016, 22:03 ) *
Ο Πεδουλάκης τώρα στην συνέντευξη τύπου μιλάει για διαιτητές. Έλεος....

Ας έπαιρνε πιο νωρίς τάιμ άουτ και ας βάλει και στο παιχνίδι τους Χέινς-Γουίλιαμς! Ειδικά ο πρώτος το σουτ το έχει και το έχουμε πολύ ανάγκη! Οι αλλοι έβαλαν 3 το 4ο και το γύρισαν και μεις πηγαίναμε με παλικαρίσια δίποντα!

Όσο για ραντούλιτσα, αν θέλει την μπάλα στα 2 μέτρα να παίρνει καλύτερες θέσεις στην επίθεση! Άλλος και αυτός απο κει!

ΥΓ Το μυαλό του Γκιστ είναι στις διακοπές νομίζω
ΥΓ2 Πιο ξενέρωμα απο τις δηλώσεις Πεδούλα για διαιτητές είναι ο τρόπος που χάσαμε!
Igor
Αδικαιολογητος Τζειμς Γκιστ για μενα. Στο πρωτο τριποντο του Σπανουλη, τρωει σκριν απο τον Χακετ, απο τον οποιο δεν μπορει να απεμπλακει και ετσι ο Σπανουλης σουταρει ανενοχλητος μετα το σκριν του Χαντερ (εκει μπορει να φταει και ο παιχτης που μαρκαρε τον Χακετ, που αφου εβλεπε το σκριν δεν αλλαξε ωστε να βγει αυτος μπροστα στον Σπανουλη). Αλλα οπως και να εχει, ο Γκιστ θα επρεπε να ηταν βδελα πανω στον Χαντερ οταν εκεινος παει για το σκριν στον Kill Bill.

Στο δευτερο σουτ, τρωει την προσποιηση του Χαντερ που τελευταια στιγμη αλλαζει την φορα την οποια σκριναρει και ο Γκιστ βγαινει μεν γρηγορα αλλα καταληγει να μαρκαρει τον "αερα" αφου ο Σπανουλης ειχε φυγει απο την αλλη. Εξαιρετικο play απο τον Χαντερ βεβαια!!!
troll_ey
QUOTE (rankin @ May 26 2016, 22:10 ) *
Τα είπε σωστά ο κοουτς Πεδουλάκης. Του βγάλανε τον leader. Τον σημαδέψανε. Ξέρει αυτός. Ειναι χρόνια στο κουρμπέτι....
Φυσικά για κούραση ή χαμένα λέι απ δεν ειχε να πει κάτι. Γίνονται αυτά. Το να πάρει 5 φαουλ ο leader ομως δεν γίνεται...

Ο Φώτσης απο την αλλη μιλησε για ενα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Είπε και οτι στο τέλος ο Ολυμπιακός ηταν καλύτερος και οτι αυτοί λόγω κούρασης ή έλλειψης καθαρού μυαλού δεν παίξανε καλά.. Ειπε επίσης οτι η σειρά εχει δρόμο ακόμα

Ειναι το φαινόμενο αυτό που ο παίχτης που δεν έχει τίποτα να αποδείξει ειναι κουλ και ο κοουτς που εχει ενα συμβόλαιο να σώσει, τρελαίνεται

Καλός κοουτς ειναι ο Πεδουλάκης. Το πιστεύω αυτό. Απο νοοτροπία ομως ειναι ακόμα στο Περιστέρι.

Όταν ο άλλος έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο
https://www.youtube.com/watch?v=zDGjaaIWcgU
Λογικό είναι το σημερινό να του φαίνεται κάπως...
Nik Tepits
Καλα οι δηλωσεις του Πεδουλακη αποδεικνυουν ποσο λιγος ειναι για τον Παναθηναικο. Η διαιτησια εφταιγε σημερα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Και μεσα να καθοτανε ο Καλαθης, θα εκανε αλλα δυο αιρμπολ και αλλα δυο λαθη γιατι ειχε σκασει τοσα λεπτα μεσα! Αντε γεια Αρτζυ! Δυστηχως εχει τα μυαλα του προεδρου που αντι να κοιταχτουν στον καθρεφτη τι φταει βλεπουν αδικιες παντου.
tuareg
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 26 2016, 22:17 ) *
Ας έπαιρνε πιο νωρίς τάιμ άουτ και ας βάλει και στο παιχνίδι τους Χέινς-Γουίλιαμς!


Βλέπω τώρα τη σειρά με εμάς και ο γουιλλιαμς στα 5 παιχνίδια εχει 18-12-14-19-15 πόντους παίζοντας από 25 το λιγότερο μέχρι 33 το περισσότερο λεπτά.
Τι επιφοιτηση εφαγε ο αρτζι και το παρκαρει ετσι?
Reggie Miller 31
QUOTE (troll_ey @ May 26 2016, 22:19 ) *
Όταν ο άλλος έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο
https://www.youtube.com/watch?v=zDGjaaIWcgU
Λογικό είναι το σημερινό να του φαίνεται κάπως...

Τώρα αν αρχίσουμε όλοι οι υπόλοιποι για Βερολίνα, τα δικά μας βιντεάκια για τους διαιτητές κλπ θα φταίμε; Αντί να χαρείτε την νίκη βγαζετε τα βιντεάκια του κάθε κάφρου... Ήμαρτον με τα σχόλια τύπου Gazzetta
t0ny3
Τωρα σοβαρα μετα απο ενα τοσο ισορροπημενο παιχνιδι βγαινει και κανει τετοιες δηλωσεις ο Αρτζι;
Το εκανε περυσι ο Μανολοπουλος και καλα πηγε στην ευχη του Θεου, οχι κι εσυ ρε Αρτζι. Απαραδεκτο! Φθηνες δικαιολογιες...

Φωτσαρε γι αυτο σε παω. Βλεπουμε ωραιους τελικους, ας μη χαθει για μια ακομη χρονια η ουσια.
troll_ey
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 26 2016, 22:24 ) *
Τώρα αν αρχίσουμε όλοι οι υπόλοιποι για Βερολίνα, τα δικά μας βιντεάκια για τους διαιτητές κλπ θα φταίμε; Αντί να χαρείτε την νίκη βγαζετε τα βιντεάκια του κάθε κάφρου... Ήμαρτον με τα σχόλια τύπου Gazzetta

Οι μόνοι κάφροι στο βιντεάκι είναι οι διαιτητές.Σόρυ ο αργύρης το ξεκίνησε tongue.gif
Ilias7
Ο Πεδουλάκης ρίσκαρε να παίξει το παιχνίδι με τους μικρούς και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του βγήκε. Ήταν κάτι που δεν περίμενε τόσο πολύ Ολυμπιακός.

Από την άλλη πλευρά ο Σφαιρόπουλος ρίσκαρε στις αρχές του τέταρτο δεκάλεπτο με την πεντάδα που ξεκίνηςε και επέλεξε να έχει πιο φρέσκια τη 'καλή' του πεντάδα για τα τελευταία 5 λεπτά του παιχνιδιού. Ήταν κάτι το οποίο βγήκε αφού στα τελευταία λεπττά του αγώνα βγήκαν σχεδόν όλες οι άμυνες ενώ επιθετικά ο Σπανούλης πήρε την ομάδα στις πλάτες του.Πολύ καθοριστική ήταν και οι πέντε συνεχόμενοι πόντοι που πέτυχε ο Παπαπέτρου όταν Ολυμπιακός βρίσκοταν με 7 ποντους πιςω.

Θετικό πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Στρόμπερι.

Από τη πλευρά του ΠΑΟ ο Γκιστ συνεχίζει να είναι κακός επιθετικά κυρίως.
rankin
QUOTE(Nik Tepits @ May 26 2016, 21:20 ) *
Καλα οι δηλωσεις του Πεδουλακη αποδεικνυουν ποσο λιγος ειναι για τον Παναθηναικο. Η διαιτησια εφταιγε σημερα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Και μεσα να καθοτανε ο Καλαθης, θα εκανε αλλα δυο αιρμπολ και αλλα δυο λαθη γιατι ειχε σκασει τοσα λεπτα μεσα! Αντε γεια Αρτζυ! Δυστηχως εχει τα μυαλα του προεδρου που αντι να κοιταχτουν στον καθρεφτη τι φταει βλεπουν αδικιες παντου.

Μπορεί να μην έχει τα μυαλά του προέδρου αλλά να θέλει να πει αυτό που ο πρόεδρος θέλει να ακούσει... wink.gif

Ειναι κλασσικό το πρόβλημα. Χάνεις και πρέπει κάτι να φταίει. Κάτι εξωγενές. Το γεγονός οτι μπορεί ο αντίπαλος να έβαλε πχ 2-3 μεγάλα σουτ και να πήρε το παιχνίδι απο αυτά δεν παίζει... Το οτι έσκασε η ομάδα σου λογω του περιορισμένου ροτέισον, επίσης δεν παίζει. Το να σου στόχευσαν ομως τον "leader" οι διαιτητές, παίζει..

Δε θα συμφωνησω 100% με τον Σφαιρόπουλο που είπε οτι ο Πεδουλάκης δημιουργεί κλίμα για τη συνέχεια της σειράς.
Ο Πεδουλάκης δημιουργεί κλίμα για την δική του συνέχεια στο πάγκο του Παναθηναικου. Λέει αυτό που ξέρει οτι ο πρόεδρος θα το ακούσει και θα γουστάρει!
Zoys
Διαιτητικά ΟΧΙ εδώ. Ο επόμενος θα τιμωρηθεί.
Dreamerpanos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 26 2016, 22:24 ) *
Τώρα αν αρχίσουμε όλοι οι υπόλοιποι για Βερολίνα, τα δικά μας βιντεάκια για τους διαιτητές κλπ θα φταίμε; Αντί να χαρείτε την νίκη βγαζετε τα βιντεάκια του κάθε κάφρου... Ήμαρτον με τα σχόλια τύπου Gazzetta


Μην ανοίγεις κουβέντα με τον συγκεκριμένο...Από τη μέρα που γράφτηκε εδώ μέσα δεν υπάρχει μη προκλητικό ποστ....

Edit διαβάζω για σοβαρό τραυματισμό Πρίντεζη....αμα δεν παίξει στο Προολυμπιακό την κάτσαμε...
troll_ey
Όσο ο ολυμπιακός βρίσκει ξένους σαν τον λοτζέσκι και τον χάκετ δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Πολύ τυχερός και ικανός ο πάο που έχει στο ρόστερ του τον επόμενο μεγάλο Έλληνα σταρ που θα αγωνίζεται στα ευρωπαικά γήπεδα.Ο τύπος είναι απόλαυση!

QUOTE (Dreamerpanos @ May 26 2016, 22:29 ) *
Μην ανοίγεις κουβέντα με τον συγκεκριμένο...Από τη μέρα που γράφτηκε εδώ μέσα δεν υπάρχει μη προκλητικό ποστ....

Αυτό λέγεται bullying biggrin.gif
pan24
QUOTE (tuareg @ May 26 2016, 22:21 ) *
Βλέπω τώρα τη σειρά με εμάς και ο γουιλλιαμς στα 5 παιχνίδια εχει 18-12-14-19-15 πόντους παίζοντας από 25 το λιγότερο μέχρι 33 το περισσότερο λεπτά.
Τι επιφοιτηση εφαγε ο αρτζι και το παρκαρει ετσι?

Ο ουιλιαμς οταν παιζει σε παιχνιδια που αισθανεται πιεση τρεμει σαν ψαρι.Δες την σειρα με την λαμποραλ
Συν οτι ο πεδουλας δυσκολα να ανεχτει παικτη ο οποιος δεν παιζει καλη αμυνα και δεν εχει και σουτ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.