Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Παναθηναικός 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
A.CAB
QUOTE(patissiotis @ May 27 2016, 00:38 ) *
ACAB συμφωνω μαζι σου, συμφωνω και στο υφος των οσων γραφεις, ο Πεδουλας μας παει ανελπιστα καλα, δικαιουται μια ευκαιρια ακομα να φτιαξει την ομαδα, αλλα σημερα αυτοκτονησαμε. Δεν λεω οτι φταιει ο RG που χασαμε, αλλα στο τελος θολωσε και αυτος. Παντως οπως σωστα λες αν δεν εχαναν τα αχαστα τωρα θα λεγαμε αλλα.

Υ.Γ.: Φαουλ του RG που στη συνεντευξη τυπου χρεωσε την ηττα στην διαιτησια. Ετσι ουτε την ομαδα ηρεμει και απο την αλλη δινει αλλοθι στους παιχτες. Αν ειμαστε συγκεντρωμενοι η ομαδα (ακομα και ετσι) μπορει...


Εννοείται πως έχει μερίδιο ευθύνης και ο Πεδουλάκης. Εννοείται. Και 'γω θεωρώ πως έπρεπε να είχε πάρει κανά τάιμ πιο γρήγορα και πως ο Χαραλαμπό μπορύσε να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στο παρκέ προς το φινάλε. Και βέβαια οι δηλώσεις του (αν και θεωρώ πως σε μερικά έχει δίκιο) είναι "λίγες". Δεν χρειαζόταν τόση μίρλα για τη διαιτησία.

Αλλά αν σε αυτό το ματς το πρόβλημά μας είναι ο Πεδουλάκης τότε μάλλον κάποιου είδους κόμπλεξ υπάρχει. Αντί να πούμε δηλαδή και ευχαριστώ που κοντράρουμε όλα τα ματς στα ίσια, που από πλευράς πάγκου μέχρι και οι Ολυμπιακοί θα σου πουν πως ο Πέδουλας τα έχει πάει σαφώς καλύτερα, δεν κοιτάμε τα χαμένα λέι απ και κοιτάμε αν έπαιξε ο Χέινς. Ο Χέινς. Έχει χρησιμοποιήσει ότι έχει και δεν έχει και έχουμε βρει τώρα ένα παιχτάκι που δεν έχει δείξει τίποτα παρά μόνο μερικά τρίποντα σε παιχνίδι που χάσαμε για πλάκα από την Κούτσα. Που αν έπαιζε όπως παίζει όλη τη χρονιά πάλι θα κράζαμε γιατί δεν παίζει ο Παππάς. Μην ξεχνάμε ότι ο κακός ο Πεδουλάκης δεν τον πάει έτσι; Πήγε να του κόψει το μπάσκετ... Αντί να κραζουμε το περιφερώμενο σαρκείο του Ραντούλιτσα και το κοκομπλόκ του mr1,8εκ-τρομάρα-του καθόμαστε και ασχολούμαστε με το αν έπαιξε αρκετά ο Παπαγιάννης. Που έπαιξε μετά από ένα μήνα πρώτη φορά, που ο ίδιος ο Πεδουλάκης τον εμπιστεύτηκε με χρόνο περισσότερο απ' όσο πήρε σε οποιοδήποτε ματς τέτοιας σημασίας.

Αντί να παραδεχτούμε πως με το υπάρχον σύνολο και τις υπάρχουσες συνθήκες έχουμε σταθεί απέιρως καλύτερα απ' ότι φανταζόμασταν καθόμαστε και πετάμε την ευθύνη στον εύκολο στόχο. Η αλήθεια είναι πως ήταν αναμενόμενη η συμπεριφορά αυτή αλλά κάθε φορά με εκπλήσσει. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός θα τα πήγαινε καλύτερα και τι και πόσα διαφορετικά πράγματα θα έκανε υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
Σιγή βέβαια.
Andre Miller
Όπως διάβασα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός έπαθε ΤΣΣΚΑ, εκνευριστικός ο τρόπος που χάσαμε. Παρα ταύτα έχω την εντύπωση πως ο ΠΑΟ έχει ακόμα το πάνω χέρι, λόγω και του τραυματισμού Πρίντεζη, αλλά και των απρόσμενα καλών εμφανίσεων Χαραλαμπόπουλου-Παπαγιάννη (κουφάλα Σάλε)
Δεν χαίρομαι καθόλου για την κακή απόδοση του Ραντούλιτσα, ο μόνος από τους ευνοούμενους του Τζόρτζεβιτς που αξίζει.
Ισώς να δούμε κάτι καινούργιο στο ροτεϊσον από το επόμενο παιχνίδι.(Χεϊνς)
yorgos
Εξαιρετικό διάβασμα από τον Πεδουλάκη, πραγματικά πολύ καλό στήσιμο της ομάδας, με πολλές διορθώσιες (στο πρώτο παίζει να μη χάσαμε ούτε ένα αμυντικό π.χ. με εντελώς διαφορετική διάταξη στις αμυντικές αποστάσεις). Με Ραντούλιτσα να πετάει χαρταετό κλασικά, Παππά παθιασμένο αλλά πολύ κακό, Γκιστ ΕΝΤΕΛΩΣ δράμα, είχαμε πάρα πολύ σωστές επιλογές, εντυπωσιακά θετική εμμονή στα μις ματς και φοβερή πειθαρχία.

Αυτά που χάσαμε στο τέλος δε χάνονται... 2 με 1 τη χτυπάνε στα πόδια, ο Μήτσος έχανε λέι απ μόνος του, Παππάς στον αιφνιδιασμό έκανε πιρουέτα, Γκιστ κάτω από το καλάθι αντί να καρφώσει την έστειλε στην κορνίζα, Μήτσος και Γκιστ 0/4 βολές και δεν ξέρω και γω πόσα άστοχα αμέτρητα. Δε φταίει ο Πεδουλάκης φυσικά που δεν μπήκε μέσα να σουτάρει καμιά βολή ή να τους δείξει πώς γίνεται το μπάσιμο προ κενής εστίας. Η ομάδα είναι κουρασμένη λόγω μικρου ροτέισιον, αλλά κάποια πράγματα είναι απερίγραπτα από επαγγελματίες μπασκετμπολίστες. Είχα πολύ καιρό να δω ματς όπου δεν κέρδισε ο καλύτερος.

Οι δυο μικροί είναι πουλέν του Πέδουλα (ειδικά ο Παπαγιάννης τον έχει πνευματικό του πατέρα), το καλύτερο γι αυτούς θα είναι να μείνει ο κόουτς. Αλλά και να φύγει, νομίζω ότι είναι εγγυημένο ότι όποιος και να έρθει χρόνο θα τους δώσει. Μεγάλο κέρδος σε μια χρονιά που θα πήγαιναν άκλαφτα τα παιδιά και οι δύο θα πρέπει να έχουν θέση στη 12άδα του χρόνου, συν Παππά έχουμε 3 Έλληνες και ψάχνουμε τους άλλους 3. Πάλι καλά γιατί μέχρι πριν από λίγους μήνες ούτε αυτούς δεν είχαμε.

Για τη διαιτησία, από το 32' κι έπειτα έπαιξαν έδρα περισσότερο από τα δύο προηγούενα ματς. Ας βάζαμε τα λέι απ στον αιφνιδιασμό να κερδίζαμε, ας βάζαμε καμιά βολή, δε μας φταίει αυτό τώρα. Αν ο Πέδουλας αυτά που είπε τα είπε για να συσπειρώσει την ομάδα, να εξασφαλίσει τη θέση του, για να φτιάξει κλίμα για τον 5ο ή επειδή τα πίστευε πάνω στην ένταση δεν παίζει ρόλο, φάουλ του και καταγράφεται.

Ο ΠΡίντεζης πάσχει από πελματιαία απονεύρωση και η κίνηση που έκανε στο τέλος ήταν κλασική ανθρώπου "που του έσπασε" μέσα στο ματς. Πάσχω από το ίδιο χρόνια, πονάει απίστευτα (πέρασα 8 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορούσα να ακουμπήσω ούτετη σόλα παπουτσιού), στο 95% θα σου πουν να κάνεις συντηρητική θεραπεία (όπως έκανε ο ΔΔ και ο Τσακαλίδης και ο Ταπούτος και οι μισοί βολεϊμπολίστες του πλανήτη), αν πάει για εγχείρηση θα χάσει όλη του την εκρηκτικότητα. Αν είναι αυτό που νομίζουμε, έγκλημα να παίξει στη συνέχεια της σειράς, όσο και να το θέλει το παιδί.

Θεωρώ γκραν φαβορί τον ΠΑΟ για το 4ο και όλα πάνε για το 50, όπου θα δούμε ματς χωρίς Πρίντεζη μάλλον, με τα πράγματα να είναι πολύ ισορροπημένα.

Εγώ από τον Παππά είδα σήμερα παίκτη go-to. Χάλια έπαιξε, αλλά το λέει η ψυχή του. Φελντέιν πρέπει να μείνει γιατί και στην άμυνα τα δίνει όλα, ο Καλάθης όταν είναι στοιχειωδώς φρέσκος κάνει ό,τι γουστάρει αυτή την περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Εγώ συνολικά στα 3 ματς έχω δει έναν Παναθηναϊκό συγκροτημένο, με προβλήματα μεν, αλλά με αρχές στο παιχνίδι του και συνολικά καλύτερο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα κερδίσει το 4ο και ότι πάμε για έπικ τελικό, που δε θα μπορέσω να τον δω. Μακάριοι εσείς που θα τον απολαύσετε, βλέπουμε τρομεή σειρά. Είδα τελευταία φορά στη ζωή μου ΔΔ vs Σπανούλη και θα μου λείψει. Μακάρι σε λίγα χρόνια να λέμε τα ίδια για το Παπαπέτρου vs Χαραλαμπό...
bodiroga10
για την κοπωση των τελικων εκτος απο τον φωτση που πραγματικα εχει χρησιμοποιηθει πολυ αλλα πλεον με πιθανη απουσια πριντεζη στο 4 πλεον η θεση ισορροπει αρκετα στο υπολοιπο ροστερ πανω κατω το rotation ειναι ιδιο

οι χρονοι συνολικα των πιο παροπλισμενων παικτων στην σειρα ειναι
στρομπερυ-γουιλιαμς 25/24
γουορικ-ραντουλιτσα 9/23
αγραβανης-παπαγιαννης 12/15
μιλουτινοφ-χαντερ 29/19

το υπολοιπο rotation απο εδω και περα ειναι ιδιο 7 παικτων αν δεν παιξει ο πριντεζης

μαντζαρης-σπανουλης-χακετ-λοτζεσκι-παπαπετρου-παπανικολαου-χαντερ
καλαθης-διαμαντιδης-φελντειν-παππας-χαραλαμποπουλος-φωτσης-γκιστ

ο ολυμπιακος ουσιαστικα ειχε εναν παικτη παραπανω που χρησιμοποιουσε στην σειρα και τωρα αυτο το πλεονεκτημα το χανει.
Igor
QUOTE(ashton @ May 27 2016, 00:25 ) *

χαιλαιτς


Γυρω στο 7.18 βλεπω ποσο νωχελικα προσπαθει ο Γκιστ να ακολουθησει τον Χαντερ και δεν το πιστευω!! Και στην ακριβως επομενη φαση, παλι βρισκετε εκτος τοπου και χρονου!! Δεν μας το εχει συνηθησει αυτο ο Γκιστ... sad.gif
Ginobili
QUOTE(Αισθησιακός @ May 26 2016, 22:19 ) *
Ας σταλεί μια κασέτα με την εμφάνιση του παπαγιαννη και του Χαράλαμπο στον σαλέ και ύστερα να κοιτάχτει στον καθρέπτη και να αυτομουτζωθει που κοντεψε να χάλασει την χρόνια των παλικάριων.

Βασικά την χάλασε...απλά ο Πεδουλάκης την διέσωσε κάπως...
Όσο σκέφτομαι ότι όλη την χρονιά την φάγαμε με Παύλοβιτς-Κούζμιτς ...αντί Χαραλαμπόπουλου-Παπαγιάννη...απλά "κατάρες" στην εθνική Σερβίας με Σάλε προπονητή...
Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης αυτήν την στιγμή θα ήταν 1 κλάση πάνω από το "ψήσιμο" και μόνο.Μπαίνουν μέσα στο ΣΕΦ,σε τελικούς...και κεντάγανε!
Respect!!!
salonikatasos
με απουσία του πρίντεζη πλέον νομίζω θα αρχίσει να βγαίνει καλύτερα και το μαρκάρισμα του σπανούλη,καθώς φορτώνονται με φάουλ από τον πρίντεζη οι ψηλοί μας και παίζουν λίγο πιο συντηρητικά στον σπανούλη. ίσως δούμε πιο δυναμικά hedge out από το επόμενο παιχνίδι στις φάσεις που παίρνει το πλάγιο σκριν και σηκώνεται για τρίποντο.
γενικά υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στη σειρά από την πλευρά μας(πχ θετικές εκπλήξεις οι μικροί και ο καλάθης που βάζει τα σουτ,2 τρίποντα έχασε σήμερα που μπήκε βγήκε η μπάλα) και αρνητικές(ραντούλιτσα,έλιοτ και κάποια κενά μέσα στο παιχνίδι),αλλά γενικά η ομάδα δείχνει ότι ελέγχει πλήρως τα παιχνίδια. στο ΟΑΚΑ νομίζω θα κερδίσουμε χαλαρά τώρα,αλλά στο τελευταίο ματς στο ΣΕΦ αν πάρουμε διαφορά κάποια στιγμή,τότε θα πρέπει να χτυπήσουμε άμεσα για να τελειώσουμε το παιχνίδι. σήμερα στο 66-59 παρότι βγάζαμε άμυνες,δεν κάναμε καν επιθέσεις. το παιχνίδι θα είχε τελειώσει 5 λεπτά πριν το τέλος αν ήμασταν λίγο σοβαροί εκεί.
RipCity
QUOTE (bodiroga10 @ May 27 2016, 00:44 ) *
για την κοπωση των τελικων εκτος απο τον φωτση που πραγματικα εχει χρησιμοποιηθει πολυ αλλα πλεον με πιθανη απουσια πριντεζη στο 4 πλεον η θεση ισορροπει αρκετα στο υπολοιπο ροστερ πανω κατω το rotation ειναι ιδιο

οι χρονοι συνολικα των πιο παροπλισμενων παικτων στην σειρα ειναι
στρομπερυ-γουιλιαμς 25/24
γουορικ-ραντουλιτσα 9/23
αγραβανης-παπαγιαννης 12/15
μιλουτινοφ-χαντερ 29/19

το υπολοιπο rotation απο εδω και περα ειναι ιδιο 7 παικτων αν δεν παιξει ο πριντεζης

μαντζαρης-σπανουλης-χακετ-λοτζεσκι-παπαπετρου-παπανικολαου-χαντερ
καλαθης-διαμαντιδης-φελντειν-παππας-χαραλαμποπουλος-φωτσης-γκιστ

ο ολυμπιακος ουσιαστικα ειχε εναν παικτη παραπανω που χρησιμοποιουσε στην σειρα και τωρα αυτο το πλεονεκτημα το χανει.


O αριθμός μπορεί να ναι ο ίδιος, αλλά ο Παναθηναικός δε μοιράζει πολύ τους χρόνους. Ο Διαμαντίδης πχ έχει πιο πολλά λεπτά κι από τον Πρίντεζη ας πούμε.
bodiroga10
QUOTE (RipCity @ May 27 2016, 02:07 ) *
O αριθμός μπορεί να ναι ο ίδιος, αλλά ο Παναθηναικός δε μοιράζει πολύ τους χρόνους. Ο Διαμαντίδης πχ έχει πιο πολλά λεπτά κι από τον Πρίντεζη ας πούμε.

συνολικα εχει παιξει 1 λεπτο παραπανω ο διαμαντιδης απο τον πριντεζη σ ολη την σειρα

ο σπανουλης εχει παιξει λιγο παραπανω στην σειρα απο τον διαμαντιδη(περιπου 4 λεπτα)

οι δυο του παναθηναικου που εχουν παραπανω καταπονηση ειναι ο φωτσης που παιζει περιπου 33 λεπτα μ.ο και ο καλαθης 30, οι υπολοιποι παικτες των ομαδων περιπου ιδια καταπονηση εχουν.

ουσιαστικα το rotation των δυο ομαδων ειναι ιδιο απλα στο παναθηναικο ελειπε ενα 4αρι παραπανω. πχ αν δεν τραυματιζοταν ο γιανκοβιτς θα επαιρνε χρονο στο 3 αυτος και θα εδινε καποια λεπτα στο 4 ο χαραλαμποπουλος
RipCity
Ε ναι, απλά η λογική λέει πως ο Διαμαντίδης δε θα έπρεπε να χε ούτε καν παρόμοιο χρόνο με Πρίντεζη, είναι και μιας ηλικίας. Όπως βλέπουμε άλλωστε φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα. Κι ο Feldeine παίζει κάπου εκεί. Από τους τοπ5 πιο χρησιμοποιημένους παίκτες ο ΠΑΟ έχει 4, αυτό εννοώ. Στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από θέμα κόπωσης, άλλο που δεν παίζουν καλά οι παίκτες.
bodiroga10
QUOTE (RipCity @ May 27 2016, 02:34 ) *
Ε ναι, απλά η λογική λέει πως ο Διαμαντίδης δε θα έπρεπε να χε ούτε καν παρόμοιο χρόνο με Πρίντεζη, είναι και μιας ηλικίας. Όπως βλέπουμε άλλωστε φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα. Κι ο Feldeine παίζει κάπου εκεί. Από τους τοπ5 πιο χρησιμοποιημένους παίκτες ο ΠΑΟ έχει 4, αυτό εννοώ. Στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από θέμα κόπωσης, άλλο που δεν παίζουν καλά οι παίκτες.

σ αυτα τα κρισιμα ματς ετσι κλεινει το rotation αναγκαστικα. πχ στα γκαρντ ο καλαθης εχει παιξει συνολικα 5 λεπτα παραπανω απο τον μεγαλυτερο του σπανουλη και ο σπανουλης εχει παιξει 4 λεπτα παραπανω απ τον μεγαλυτερο του διαμαντιδη

επισης πολλες φορες ειναι καλο να χρησιμοποιεις εναν παικτη αρκετα για να βρει ρυθμο

πχ για μενα ο φελντειν καλα κανει ο πεδουλακης και οταν ειναι στην μερα του στα δυο ματς στο σεφ τον χρησιμοποιησε λιγο παραπανω απο 30 λεπτα και οταν στο οακα δεν ηταν τοσο καλος επαιξε λιγοτερο απο 20, αντιθετα ο μπαρτζωκας εχει εμμονη να μοιραζει τον χρονο μαντζαρη-χακετ κατι που νομιζω δεν βοηθαει τον χακετ να βρει σταθερο ρυθμο

στους τελικους το rotation των 12 παικτων δεν ειναι το καλυτερο και νομιζω ο σφαιροπουλος πολλες φορες το παρακανει στο μοιρασμα των χρονων, σημερα το ματς στον ολυμπιακο το εδωσε κυριως ο πιο ταλαιπωρημενος του παικτης σε σειρα σε χρονο συμμετοχης ο σπανουλης....

γενικα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι απ τις δυο ομαδες ο μονος παικτης που πραγματικα εχει χρησιμοποιηθει πολυ πανω απ το κανονικο ειναι ο φωτσης και απ οτι φανηκε και σημερα μαλλον τα 32 λεπτα του οακα στον πριντεζη ηταν υπερβολη αλλα το ματς ηταν διχως αυριο για τον ολυμπιακο

sircharles
Ξεκαθαρα ανωτερος οΠΑΟ
Τακτικα ο πεδουλακης τον συνετριψε τον δικο μας "προπονητη"
Ατομικες ενεργειες κι ανοησιες του Παο μας κρατησαν στο παιχνιδι
Τα ηρωικα του σπανουλη, αν και του κατσανε στα 2 τελευταια παιχνιδια, δε μπορει να ειναι ο τροπος λειτουργιας σοβαρης ομαδας

Θεωρω οτι το πολυ πιο ορθολογικα δομημενο παιχνιδι του πεδουλακη, σε συνδιασμο με τον τραυματισμο πριντεζη καθιστουν, στα δικα μου ματια, μεγα φαβορι τον Παο για τον τιτλο

Δυστυχως το αποψινο παιχνιδι εξασφαλισε οτι θα λουστουμε και του χρονου τον θανατηφορο συνδιασμο σφαιροπουλου σπανουλη

Τον Γιωργο μεχρι και σεντερ , σε αρκετα παιχνιδια, τον ειδαμε φετος. Τον κλαταραμε και ησυχασαμε. Μπραβο προεδροι και κοουτς για το σχεδιασμο. Δεν ξεραμε ,ολα αυτα τα χρονια, οτι ο Γιωργος θελει προσοχη...
j-kidd13
QUOTE(bodiroga10 @ May 27 2016, 02:15 ) *
συνολικα εχει παιξει 1 λεπτο παραπανω ο διαμαντιδης απο τον πριντεζη σ ολη την σειρα

ο σπανουλης εχει παιξει λιγο παραπανω στην σειρα απο τον διαμαντιδη(περιπου 4 λεπτα)

οι δυο του παναθηναικου που εχουν παραπανω καταπονηση ειναι ο φωτσης που παιζει περιπου 33 λεπτα μ.ο και ο καλαθης 30, οι υπολοιποι παικτες των ομαδων περιπου ιδια καταπονηση εχουν.

ουσιαστικα το rotation των δυο ομαδων ειναι ιδιο απλα στο παναθηναικο ελειπε ενα 4αρι παραπανω. πχ αν δεν τραυματιζοταν ο γιανκοβιτς θα επαιρνε χρονο στο 3 αυτος και θα εδινε καποια λεπτα στο 4 ο χαραλαμποπουλος


To θεμα δεν ειναι μονο ποσο παιζει ο ΔΔ,και αν ο Σπανουλης εχει παιξει μονο 4 λεπτα πανω,αλλα και το τι κανουν οταν βρισκονται στο παρκε,και ποσο καταπονουνται.Ο Διαμαντιδης χωρια οτι πρεπει να στηνει επιθεσεις,παιζει και τον λιμπερο στην αμυνα.
bodiroga10
QUOTE (j-kidd13 @ May 27 2016, 02:58 ) *
To θεμα δεν ειναι μονο ποσο παιζει ο ΔΔ,και αν ο Σπανουλης εχει παιξει μονο 4 λεπτα πανω,αλλα και το τι κανουν οταν βρισκονται στο παρκε,και ποσο καταπονουνται.Ο Διαμαντιδης χωρια οτι πρεπει να στηνει επιθεσεις,παιζει και τον λιμπερο στην αμυνα.

καλα και ο σπανουλης καταπονειται και επιθετικα αλλα και αμυντικα ειτε μαρκαροντας τον καλαθη ή ακομα και αν πηγαινει στον χαραλαμπουλο υπαρχει οδηγια στον μικρο να τον ποσταρει

αυτος που αμυντικα και απ τις δυο ομαδες εχει την μεγαλυτερη επιβαρυνση ειναι ο καλαθης οπου σημερα μολις ειχε καθισει οχι πανω απο 1 λεπτο στον παγκο να ξεκουραστει και βρηκε ρυθμο ο λοτζεσκι μπηκε κατευθειαν στο παρκε να περιορισει και τον λοτζεσκι.....

οποτε ειναι ο μονος για μενα που το λαθος του στην φαση που φαγαμε το τριποντο του παπαπετρου δικαιολογειται λογω κοπωσης
SteveNashidis
40 λεπτά αλλαγές σε όλα τα σκριν από τον Σφαιρόπουλο και ο μέσος όρος των πόντων που δεχόμαστε ανέβηκε κατά πολύ.
Να μου πειτε ότι δεν περίμενε να διαβάσει τόσο καλά τις φάσεις ο ΠΑΟ αλλά φτάσαμε αισίως στο 4ο παιχνίδι.

Γιατί είναι κακός αυτός ο σχεδιασμός;
-Γιατί καταπονείς και φθείρεις με φάουλ τα γκαρντ μας , αμελώντας ότι Μάντζαρης και Σπανούλης κάτω από τη ρακέτα είναι μπασκετικό έγκλημα στο τέλος της χρονιάς με βάση και την κρισιμότητα των αγώνων, την καταπόνηση και μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού. Ήδη ο πρώτος σέρνεται και ο Σπαν απορούμε όλοι, πόσο αντέχει να παίζει τόσο καλά και στο επιθετικό κομμάτι.
-Γιατί οι αλλαγές σε όλα τα σκριν μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ με τα ψηλά μας 3άρια ( Παπανικολάου , Παπαπέτρου, Φράουλας) , με τα σχετικά γρήγορα 4άρια ( Αγραβάνης , Πριντεζης- αλλά νοκ άουτ πλέον) και το πολύ με τον Χάκετ που δεν καταλαβαίνει από ξύλο.
-Γιατί το κολλημένο μυαλό του Σφαιρό οδηγεί τον Μουλιτίνοφ και τον Χάντερ μακριά από τη ρακέτα οπότε μας περνάει ακόμα και ο Αλβέρτης με τα σκαρπίνια και όπως προείπα τους Λοτζο, Σπαν, Μαντζαρη να μαρκάρουν στο ποστ που το αποτέλεσμα είναι ή καλάθι ή φάουλ ή και τα δύο μαζί .

Και 10 ματς να είχε η σειρά πάλι ο Χαραλαμπόπουλος θα έστελνε τον Σφαιρό για καφέ στο Πασαλιμάνι με τον Τόμιτς. Ο οποίος πιτσιρικάς είναι για ηγέτης πραγματικά. Δέστε τον στον ΠΑΟ μην φύγει ΝΒΑ smile.gif
Απίστευτη ωριμότητα , το μυαλό του στο παιχνίδι, ανεπηρέαστος από την καυτή έδρα και άκρως επικίνδυνος με ποστ, τρίποντα, σωστές πάσες .

Υ.Γ. Οι τραμπουκισμοί σε φίλους του Ολυμπιακού που ήθελαν να βγάλουν φώτο με ΔΔ, Φώτση είναι απο τους ίδιους κουρτινάκηδες που κοροϊδεύαμε , οι οποίοι δεν έχουν θέση στο ΣΕΦ ( μαζί με τον τσουκαλά πίσω από τη μπασκέτα βεβαίως βεβαίως ) .
Υ.Γ. Σε ένα πολύ ωραίο πλάνο, από πλάγια του γηπέδου απέναντι από τη γραμματεία , στο τέλος του παιχνιδιού , σε βολή του Ολυμπιακού φαίνεται ξεκάθαρα ένας τύπος με λέιζερ που στοχεύει το διαιτητή ο οποίος ήταν δίπλα στην κάμερα. Δηλαδή πιάστε τον. Από το HD του συνδρομητικού σχεδόν φαινόταν όλα τα χαρακτηριστικά του. Βούληση θέλει .
jazz thrilos
Μεγάλη η απουσία του Πρίντεζη. Όμως, για όσους νομίζουν οτι απλοποιούνται πολύ τα πράγματα για τον παναθηναικο, να υπογραμμίσω οτι στο χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ ο Πριντε είχε μόλις τρεις πόντους με πολύ μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι μας. Και δεν είδα να κοστίζει πολύ στην έκβαση του αγώνα. Όπως και στα τρια προηγούμενα παιχνίδια το αποτέλεσμα νομίζω θα κριθεί στο ποιά ομάδα θα βάλει τα σουτ. Τι να πει κι ο παναθηναικος που παιζει με 8 παίχτες; Κι όμως είναι ακρως ανταγωνιστικός. Θα έχει ενδιαφέρον αν δεησει ο Σφαιρό και χρησιμοποιήσει τον Γουόρικ ως τεσσάρι στο ΟΑΚΑ. Ακόμη κι ο Αγραβάνης όμως που γενικά φέτος δεν εντυπωσίασε, έκανε καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ και ίσως βοηθήσει πέρα του αναμενομένου στο 4. Πάντως ας μην ονειρευόμαστε διαφορές και εύκολες νίκες. Τα παιχνίδια στο πόντο θα πάνε και όποιος βάλει τα σουτ θα κερδίσει.
kotzito
Έχω μεγάλη απορία πως θα φτιάξει το rotation ο Σφαιρόπουλος τώρα. Η λογική λέει ότι Παπαπέτρου - Αγραβάνης θα φάνε όλο τον χρόνο στο 4, με λίγο από Παπανικολάου και Ουόρικ ίσως ειδικά από την στιγμή που ο Μητσάρας είναι επιρρεπής στα φάουλ. Και από εκεί και πέρα μάλλον θα παίξει παραπάνω κι ο Φράουλας, ίσως και κανά πεντάλεπτο ο Αθηναίου.

Το θέμα πάντως δεν είναι τόσο το σκοράρισμα που χάνουμε από τον Πρι κατ'εμέ. Και χτες έτσι κι αλλιώς 80 πόντους βάλαμε σχεδόν με τον Πρίντεζη να έχει 3. Μεγαλύτερο θέμα είναι η φθορά των φάουλ που προκαλεί στον ΠΑΟ. Ελπίζω τουλάχιστον μην δούμε Λοτζέσκι στην αρχική πεντάδα, γιατί όταν θα βγει στο δεύτερο δεκάλεπτο για ανάσες η πεντάδα μας θα ματώνει για να βάλει την μπάλα στο καλάθι.
Putnam
QUOTE (salonikatasos @ May 27 2016, 02:04 ) *
με απουσία του πρίντεζη πλέον νομίζω θα αρχίσει να βγαίνει καλύτερα και το μαρκάρισμα του σπανούλη,καθώς φορτώνονται με φάουλ από τον πρίντεζη οι ψηλοί μας και παίζουν λίγο πιο συντηρητικά στον σπανούλη. ίσως δούμε πιο δυναμικά hedge out από το επόμενο παιχνίδι στις φάσεις που παίρνει το πλάγιο σκριν και σηκώνεται για τρίποντο.
γενικά υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στη σειρά από την πλευρά μας(πχ θετικές εκπλήξεις οι μικροί και ο καλάθης που βάζει τα σουτ,2 τρίποντα έχασε σήμερα που μπήκε βγήκε η μπάλα) και αρνητικές(ραντούλιτσα,έλιοτ και κάποια κενά μέσα στο παιχνίδι),αλλά γενικά η ομάδα δείχνει ότι ελέγχει πλήρως τα παιχνίδια. στο ΟΑΚΑ νομίζω θα κερδίσουμε χαλαρά τώρα,αλλά στο τελευταίο ματς στο ΣΕΦ αν πάρουμε διαφορά κάποια στιγμή,τότε θα πρέπει να χτυπήσουμε άμεσα για να τελειώσουμε το παιχνίδι. σήμερα στο 66-59 παρότι βγάζαμε άμυνες,δεν κάναμε καν επιθέσεις. το παιχνίδι θα είχε τελειώσει 5 λεπτά πριν το τέλος αν ήμασταν λίγο σοβαροί εκεί.


Νομίζω ότι η ομάδα χθες κάπου έχασε την ψυχραιμία της προς το τέλος και βιάστηκε να κάνει το μπαμ, κάτι ηρωικά τρίποντα από Καλάθη (ντάξει..) και ΔΔ-Φελντέιν δίχως η μπάλα να γυρνάει καθόλου και ενώ βρισκόμασταν στο +7. Οκ εκεί αν έμπαινε τρίποντο τους έκοβες τα πόδια, όμως θα έπρεπε να γίνεται κανονική κυκλοφορία της μπάλας για να βρεθεί σουτ με καλές προϋποθέσεις και όι αυτό που γινόταν τελικά.

Ο Πέδουλας έβαλε όπως αναμέναμε τον Παπαγιάννη που έδωσε πολλά, αυτός ήταν ο νέος άσσος στο μανίκι του και ο μεγαλύτερος ρόλος και επιθετικά του Χαραλάμπη, δυστυχώς δεν ήταν αρκετά. Ίσως με τόσο κακή μέρα του Γκιστ να έπρεπε να βάλει και λίγο Χάντερ στο παιχνίδι που δεν εκβιάζει και επιθετικές προσπάθειες (όπως ο κάκιστος θες Γκιστ).

Ένας άσσος που έχει παραμείνει κρυφός στο μανίκι του Πέδουλα για μένα είναι ο Χέινς. Για μένα αν πάμε σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα πρέπει να τον βάλει κανά 2-3 λεπτο στην 2η περίοδο για να βρει έστω ελάχιστο ρυθμό και να τσεκαριστεί αν τραβάει ή ναυαγεί και να τον πετάξει στο τελευταίο 6 έως 2 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα για να βγάλει άμυνες στον Σπανούλη και κάποιο τρίποντο (μαζί με Καλάθη και ΔΔ στην πεντάδα ή και Φελντέιν-ΔΔ για να είμαστε και πιο ευέλικτοι επιθετικά, με βασικό γνώμονα να μην κολλάει η δημιουργία).
Zephyr
QUOTE(kotzito @ May 27 2016, 10:26 ) *
Έχω μεγάλη απορία πως θα φτιάξει το rotation ο Σφαιρόπουλος τώρα. Η λογική λέει ότι Παπαπέτρου - Αγραβάνης θα φάνε όλο τον χρόνο στο 4, με λίγο από Παπανικολάου και Ουόρικ ίσως ειδικά από την στιγμή που ο Μητσάρας είναι επιρρεπής στα φάουλ. Και από εκεί και πέρα μάλλον θα παίξει παραπάνω κι ο Φράουλας, ίσως και κανά πεντάλεπτο ο Αθηναίου.

Το θέμα πάντως δεν είναι τόσο το σκοράρισμα που χάνουμε από τον Πρι κατ'εμέ. Και χτες έτσι κι αλλιώς 80 πόντους βάλαμε σχεδόν με τον Πρίντεζη να έχει 3. Μεγαλύτερο θέμα είναι η φθορά των φάουλ που προκαλεί στον ΠΑΟ. Ελπίζω τουλάχιστον μην δούμε Λοτζέσκι στην αρχική πεντάδα, γιατί όταν θα βγει στο δεύτερο δεκάλεπτο για ανάσες η πεντάδα μας θα ματώνει για να βάλει την μπάλα στο καλάθι.


Θέλοντας και μη θα δώσει χρόνο και στον Γουόρικ (που για κάποιο λόγο είναι παροπλισμένος) και στον Μιλουτίνοφ (αλλιώς ο Χάντερ θα σκάσει) και στον Αγραβάνη. Κορμιά έχει, χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο μεν, αλλά έχει. Εντολή για ξύλο λοιπόν, έλεγχος των ριμπάουντ και τρέξιμο στο μέτρο του δυνατού. Ας αξιοποιήσει και το καλούτσικο mid range σουτ του Γουόρικ, ας ακροβολήσει τον Αγραβάνη στο 3ποντο ώστε να ανοίξει κανένας διάδρομος για τους περιφερειακούς, ας βάλει και τον Μιλουτινοφ πάνω στον εξίσου άπειρο Παπαγιάννη, ας παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Αλλιώς δεν καμουφλάρεται το κενό του Πρι.

ΥΓ. Επιτέλους ας δουμε και μια καλή εμφάνιση του Παπανικολάου που γύρισε από το ΝΒΑ και παίζει όπως το 2010-11 όταν πρωτομπήκε στο ροτέισον sad.gif .
ranaoutis
το να βαλεις τον ουορικ πανω στο Φωτση θα ναι αυτοκτονια, ο τυπος ειναι τελειως αλλου στην αμυνα και θα φαμε 10 τριποντα μονο απο το Φωτση

Παπαπετρου-Αγραβανης-Παπανικολαου επαρκουν για να καλυψουν τους χρονους του Πριντεζη, τωρα για τους ποντους του ειναι αλλο θεμα

Κλειδι για μενα ειναι να μπει ο Στρομπερι στην εξισωση, η αμυνα του και οι αιφνιδιασμοι του ειναι απαραιτητοι στα ματς που απομενουν.
Ειδικα χωρις το ποσταρισμα του Πριντεζη ειναι σημαντικο να τρεξει ο Ολυμπιακος
ashton
εχει ανεβει ολο το ματς ενημερωτικα
G-arenas
μακαρι ο πεδουλακης να μεινει στην παναθα και του χρονου!! πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιον λογο λετε οτι φταιει ο αρτζι για την χθεσινη ηττα?? η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη απο οσφπ και αν απλως ειχαν γινει τα λογικα πραγματα δηλαδη να βαλουμε τα μπασιματα μονοι μας η διαφορα θα ηταν χαλαρα 10-12 ποντους και αντιο ζωη! οπως και τα τριποντα που μπαινοεβγαιναν αν ειχε μπει 1 παλι θα ειχαμε κερδισει!

ο αρτζι εχει κερδισει κατα κρατος τον σφαιρο με μια ομαδα που στο 3-4 ειναι αδεια και στο 5 εχει μονο γκιστ ουσιαστικα και που την εχει μονο για 1 μηνα δικια του!! 10 επιπεδα πανω την εχει ανεβασει την ομαδα σε σχεση με σαλε ενω εχει και τραυματισμους του βλαντο και του παπατζον συν οτι ο ραντου δεν παιζει χωρις τον σαλε σαν επαγγελματιας!

σε 3 παιχνιδια ο παο ηταν καλυτερος απο οσφπ και αντι για σκουπα η σειρα ειναι στο 2-1 κατα μας και αυτα λογω του οτι οι παικτες μας κανουν απιστευτα λαθη και δινουν τα ματς στον οσφπ! πραγματικα δεν πρεπει να φυγει ο αρτζι καθως του χρονου παλι θα παμε σε κανα ξενο που θα φερει δικους του, δεν θα βαζει χαραλαμπο και παπατζον και θα βαζει τα σαπακια του και παλι θα σιχτιριζουμε και αλλη μια χρονια θα ναι χαμενη!επιτελους βρηκαμε προπονητη και μεις ενω τα εχει παει εξαιρετικα και 10 φορες καλυτερα απο οτι θα μπορουσε ο καθενας να παει με αυτο το ροστερ αυτην την στιγμη και μεις θελουμε να τον διωξουμε επειδη δεν εβαζαν τα μπασιματα μονοι τους οι παικτες!!! ελεος!
sircharles
QUOTE (G-arenas @ May 27 2016, 14:02 ) *
μακαρι ο πεδουλακης να μεινει στην παναθα και του χρονου!! πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιον λογο λετε οτι φταιει ο αρτζι για την χθεσινη ηττα?? η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη απο οσφπ και αν απλως ειχαν γινει τα λογικα πραγματα δηλαδη να βαλουμε τα μπασιματα μονοι μας η διαφορα θα ηταν χαλαρα 10-12 ποντους και αντιο ζωη! οπως και τα τριποντα που μπαινοεβγαιναν αν ειχε μπει 1 παλι θα ειχαμε κερδισει!

ο αρτζι εχει κερδισει κατα κρατος τον σφαιρο με μια ομαδα που στο 3-4 ειναι αδεια και στο 5 εχει μονο γκιστ ουσιαστικα και που την εχει μονο για 1 μηνα δικια του!! 10 επιπεδα πανω την εχει ανεβασει την ομαδα σε σχεση με σαλε ενω εχει και τραυματισμους του βλαντο και του παπατζον συν οτι ο ραντου δεν παιζει χωρις τον σαλε σαν επαγγελματιας!

σε 3 παιχνιδια ο παο ηταν καλυτερος απο οσφπ και αντι για σκουπα η σειρα ειναι στο 2-1 κατα μας και αυτα λογω του οτι οι παικτες μας κανουν απιστευτα λαθη και δινουν τα ματς στον οσφπ! πραγματικα δεν πρεπει να φυγει ο αρτζι καθως του χρονου παλι θα παμε σε κανα ξενο που θα φερει δικους του, δεν θα βαζει χαραλαμπο και παπατζον και θα βαζει τα σαπακια του και παλι θα σιχτιριζουμε και αλλη μια χρονια θα ναι χαμενη!επιτελους βρηκαμε προπονητη και μεις ενω τα εχει παει εξαιρετικα και 10 φορες καλυτερα απο οτι θα μπορουσε ο καθενας να παει με αυτο το ροστερ αυτην την στιγμη και μεις θελουμε να τον διωξουμε επειδη δεν εβαζαν τα μπασιματα μονοι τους οι παικτες!!! ελεος!


Φιλε συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι ησουνα καλυτερος καιστο δευτερο παιχνιδι.Δεν ησουν καλυτερος
TakeshyKurosawa
Τεράστια απώλεια ο Πρίντεζης.. Θα χρειαστεί να παίξουν λίγο μπάσκετ οι Μάντζαρης,Παπανικολάου,Αγραβάνης για να πάρουμε κάποιο ματς..
Quincy
Καιρό είχε να με εκνευρισει παίκτης τόσο όσο ο Ραντούλιτσα παρότι τον ευχαριστώ για τη βοήθειά του μέχρι τώρα. Αυξάνονται τα σαπάκια που μας έχουν φορτώσει οι Σέρβοι προπονητές εις βάρος των δικών μας ταλέντων. Μακάρι να μας γίνει μάθημα και να μην ξανασχοληθούμε με δαύτους γιατί παρατράβηξε το αστειάκι.

Λες και ο Ραντούλιτσα (και ο κάθε Ραντούλιτσα) δεν παίρνει ένα σκασμό λεφτά, αλλά έπαιζε τόσο καιρό επειδή ο Σάλε είναι και γαμώ τα παιδιά και τώρα έχασε το κίνητρό του. Αν ήταν στην ομάδα μου θα ήθελα να φύγει πριν καν τελειώσουν οι τελικοί.

Στα του αγωνα και τα δικά μας

Κρατάμε Σπαν, Χαντερ, Χακετ, Λοτζεσκυ, Παπαπετρου και λίγο Φραουλα. Βοήθησε οσο έπαιξε. Το κενό του Πρι, αν και τεράστιο μπορεί να καλυφθεί επιθετικά από τους παραπανω και να βάλουμε 70-75 πόντους, ειδικά στο ΣΕΦ. Το πρόβλημα είναι ότι θα φάμε περισσότερους απο Φελντειν, Καλάθη, Παππά με την εικόνα που έχει η περιφερειακή μας άμυνα.

Ας δοκιμαστεί ο Αθηναίου όπως είπαν αρκετοί. Χειροτερα δεν πάει ουτως ή άλλως
Lazeras
QUOTE(TakeshyKurosawa @ May 27 2016, 14:49 ) *
Τεράστια απώλεια ο Πρίντεζης.. Θα χρειαστεί να παίξουν λίγο μπάσκετ οι Μάντζαρης,Παπανικολάου,Αγραβάνης για να πάρουμε κάποιο ματς..

Δεν είναι μόνο το ότι είναι παιχταράς και θα λείψει. Είναι ότι ο τραυματισμός αν είναι σοβαρός θα τον αφήσει και εκτός Εθνικής. Ο τραυματισμός είναι φρικτός. Τον έχω περάσει και δεν παλεύεται.
bodiroga10
παντως αν χρειαστει 5ος τελικος δεν ειναι καθολου απιθανο να παιξει ο πριντεζης. απ οτι γραφτηκε εχει μερικη θλαση η οποια χρειαζεται 10 μερες εκτος... ο 5ος αν χρειαστει εχει προγραμματιστει για την πεμπτη αρα 7 μερες μετα τον τραυματισμο του οποτε με καμια ενεση και εστω και με πονο αν χρειαστει βλεπω να παιζει...

υπαρχει περιπτωση αν μετατεθει ο 4ος τελικος δευτερα να παει πιο πισω ο 5ος; λογικα δεν νομιζω αλλα αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το αναφερει.
G-arenas
QUOTE (sircharles @ May 27 2016, 14:45 ) *
Φιλε συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι ησουνα καλυτερος καιστο δευτερο παιχνιδι.Δεν ησουν καλυτερος

ο οσφπ ηταν πιο διαβασμενος σε αυτο το παιχνιδι σε σχεση με τα αλλα 2 ομως ο παο ο μονος λογος που εχασε ηταν οι 11 χαμενες βολες και τα 13 χαμενα αμυντικα ριμπ λογω του οτι ειχε κανει φαουλ ο γκιστ και παρολα αυτα εχασε στο τελευταιο δευτερολεπτο με απιθανο τριποντο!! θελω να σου πω οτι αν η ομαδα σου ειχε 11 χαμενες βολες μεσα στο σεφ και ο παο κερδιζε με απιθανο τριποντο ε θα ελεγα οτι μας το εδωσαν το παιχνιδι οι αντιπαλοι και οχι οτι η ομαδα μου ηταν καλυτερη και το πηρε...

σαφως και στο 2ο ματς ο οσφπ ηταν πολυ καλυτερος απο οτι στα ματς στο σεφ αλλα και παλι 2 βολες να χε βαλει ο παο θα ειχατε χασει... τεσπα δεν εχει σημασια τωρα.

το μονο που σκαω τωρα ειναι οτι αν ειχε απολυθει ο σαλε τοτε στην 30αρα στο σεφ και ειχε ερθει αρτζι απο τοτε, τωρα θα ειχαμε σιγουρα ηδη σκουπα και κατα 99% θα ειχαμε περασει και λαμποραλ καθως θα ειχε φερει και θα δομουσε την ομαδα πολυ καλυτερα με 3 μεταγραφες(οχι οπως ο σαλε) και επισης ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε περιορισει κατα πολυ ανταμς και τζειμς οι οποιοι ολα αυτα τα εκαναν λογω ανυπαρξιας αμυνας στο πικ εν ρολ απο ραντου κυριως και κουζμιτς...
pan24
QUOTE (bodiroga10 @ May 27 2016, 15:37 ) *
παντως αν χρειαστει 5ος τελικος δεν ειναι καθολου απιθανο να παιξει ο πριντεζης. απ οτι γραφτηκε εχει μερικη θλαση η οποια χρειαζεται 10 μερες εκτος... ο 5ος αν χρειαστει εχει προγραμματιστει για την πεμπτη αρα 7 μερες μετα τον τραυματισμο του οποτε με καμια ενεση και εστω και με πονο αν χρειαστει βλεπω να παιζει...

υπαρχει περιπτωση αν μετατεθει ο 4ος τελικος δευτερα να παει πιο πισω ο 5ος; λογικα δεν νομιζω αλλα αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το αναφερει.

Ο πριντεζης κανονικα πρεπει να κατσει ενα διμηνο εξω.Αυτη η θλαση ειναι υποτροπη του προηγουμενου τραυματισμου που δεν ειχε θεραπευτει εντελως(δηλαδη ηδη επαιζε με ενεσεις).Τωρα βεβαια αν μπορει να παιξει θα τον βαλουν κανα 15λεπτο αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα βρισκεται
RipCity
Το πρόβλημα δε θέλει 10 μέρες εκτός, αλλά πολύ παραπάνω. Απλά λένε μήπως γίνει ένεση για να παίξει λίγο στον 5ο τελικό και μετά να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι.
Zephyr
QUOTE(bodiroga10 @ May 27 2016, 15:37 ) *
παντως αν χρειαστει 5ος τελικος δεν ειναι καθολου απιθανο να παιξει ο πριντεζης. απ οτι γραφτηκε εχει μερικη θλαση η οποια χρειαζεται 10 μερες εκτος... ο 5ος αν χρειαστει εχει προγραμματιστει για την πεμπτη αρα 7 μερες μετα τον τραυματισμο του οποτε με καμια ενεση και εστω και με πονο αν χρειαστει βλεπω να παιζει...

υπαρχει περιπτωση αν μετατεθει ο 4ος τελικος δευτερα να παει πιο πισω ο 5ος; λογικα δεν νομιζω αλλα αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το αναφερει.


Το πολύ πολύ να είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους των υπολοίπων. Δεν ξαναπαίζει φέτος ο Πρίντεζης και στην εθνική χλωμό το βλέπω να συμμετέχει, γιατί θα έρθει Οκτώβρης και αυτός θα είναι κουτσός.

Για τον 4ο τελικό λέγεται ότι μπορεί ο Κοντονής να τον αναβάλλει λόγω του ότι συμπίπτει με αγώνα ποδοσφαίρου και δεν μπορούν να συμφωνήσουν ποιος αγώνας θα ξεκινήσει και τι ώρα, μπλέκονται και τηλεοπτικά, ψιλομπαχαλέ η φάση.
bodiroga10
QUOTE (Zephyr @ May 27 2016, 15:43 ) *
Το πολύ πολύ να είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους των υπολοίπων. Δεν ξαναπαίζει φέτος ο Πρίντεζης και στην εθνική χλωμό το βλέπω να συμμετέχει, γιατί θα έρθει Οκτώβρης και αυτός θα είναι κουτσός.

για την εθνικη κατα 99% δεν παει και καλα κανει. εδω δεν πηγαιναν και δεν πηγαινουν οι υγιεις, ο πριντεζης με το προβλημα που εχει ολη την χρονια δικαιολογειται

αλλα για τον 5ο τελικο κατι μου λεει οτι μπορει να παιξει εστω και με παυσιπονα εστω και με κινδυνο να επιβαρυνθει και να ταλαιπωρηθει αρκετα αφου δεν μιλαμε για εναν απλο αγωνα αλλα για εναν τιτλο που θα κρινει πολλα με το αν η χρονια του ολυμπιακου ειναι σχετικα πετυχημενη ή οχι...

ολη την χρονια επαιζε τουλαχιστον απ οτι διαβαζουμε με σοβαρα προβληματα τραυματισμου οποτε δεν νομιζω να μην σφιξει τα δοντια και να προσπαθησει να κανει το ιδιο και στο ματς που κρινει το αποτελεσμα της χρονιας για τον ολυμπιακο.
Reggie Miller 31
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...os.4083089.html

Δευτέρα 19:30 τελικά ο 4ος Τελικός στο ΟΑΚΑ. Επειδή το ποδόσφαιρο και η Σουπερλίγκα τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα του Γκιρτζίκη, θα καθόμαστε να παρακαλάμε να μην γίνει τίποτα έκτακτο για να φύγουμε νωρίς απο τις δουλειές μας για να προλάβουμε τον αγώνα, αντί να τον αφήσουν κυριακή απογευματάκι!
bodiroga10
http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2...5%CE%A6.mp4?_=1

για γελια και για κλαματα... ενας υποαναπτυκτος τυπος με κοκκινη μπλουζα και απο πισω ο τσουκαλας να κοβει βολτες και να κανει διαιτητικες υποδειξεις στον διαιτητη.
Zoys
QUOTE(bodiroga10 @ May 27 2016, 16:35 ) *
http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2...5%CE%A6.mp4?_=1

για γελια και για κλαματα... ενας υποαναπτυκτος τυπος με κοκκινη μπλουζα και απο πισω ο τσουκαλας να κοβει βολτες και να κανει διαιτητικες υποδειξεις στον διαιτητη.

Κάποιοι ξεχνάτε σε ποια χώρα μένετε. tongue.gif Πάντως και στο NBA έγινε φέτος αντίστοιχο (χειρότερο βασικά) καφριλίκι.

pk13
QUOTE(Zoys @ May 27 2016, 18:06 ) *
Κάποιοι ξεχνάτε σε ποια χώρα μένετε. tongue.gif Πάντως και στο NBA έγινε φέτος αντίστοιχο (χειρότερο βασικά) καφριλίκι.



Επρεπε να ηταν ο Αρτεστ στους Χιτ...Θα τον βουταγε και θα εβρισκαν μονο την μωβ μπλουζα.... tongue.gif tongue.gif

Ο Τσουκαλας γυριζει γυρω γυρω απο τις μπασκετες σε ολο το παιχνιδι?Δεν κουραζεται? tongue.gif tongue.gif
djibriliant
QUOTE (pk13 @ May 27 2016, 20:22 ) *
Επρεπε να ηταν ο Αρτεστ στους Χιτ...Θα τον βουταγε και θα εβρισκαν μονο την μωβ μπλουζα.... tongue.gif tongue.gif

Ο Τσουκαλας γυριζει γυρω γυρω απο τις μπασκετες σε ολο το παιχνιδι?Δεν κουραζεται? tongue.gif tongue.gif

Έχει δεθεί συναισθηματικά με αυτες τις θέσεις κάποτε σκούπιζε τον ιδρώτα των παικτων.. laugh.gif
jazz thrilos
QUOTE (Zoys @ May 27 2016, 20:06 ) *
Κάποιοι ξεχνάτε σε ποια χώρα μένετε. tongue.gif Πάντως και στο NBA έγινε φέτος αντίστοιχο (χειρότερο βασικά) καφριλίκι.


Χθες, με αφορμή τους τραμπουκισμούς κάποιων φίλων του Ολυμπιακού εναντίων άλλων που ηθελαν να φωτογραφηθούν με τον Διαμαντίδη είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα, οτι δηλαδή κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε σε ποιά χώρα ζούμε, και μου την έπεσαν καμια δεκαριά φίλοι εδώ οτι δήθεν δικαιολογώ τη βία και χαϊδεύω άσχημες καταστάσεις. Όντως, κάποιοι ξεχνάμε σε ποιά χώρα ζουμε και το χειρότερο είναι οτι όταν το θυμόμαστε το κάνουμε μόνο όταν οι ασχήμιες δεν αγγίζουν εμάς.
D-Wade
QUOTE(djibriliant @ May 27 2016, 20:50 ) *
Έχει δεθεί συναισθηματικά με αυτες τις θέσεις κάποτε σκούπιζε τον ιδρώτα των παικτων.. laugh.gif

24.gif Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό να κυκλοφορεί ο Τσουκαλάς γύρω από τον αγωνιστικό χώρο
RipCity
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα, εδώ είναι εξέχουσα παρουσία στις απονομές τίτλων, του το δίνουν μάλιστα να το σηκώσει κιόλας. Φυσικά με μπλούζα Μάντζαρη, τόσο άμπαλος είναι!
pk13
QUOTE(djibriliant @ May 27 2016, 18:50 ) *
Έχει δεθεί συναισθηματικά με αυτες τις θέσεις κάποτε σκούπιζε τον ιδρώτα των παικτων.. laugh.gif


Οχι ρε συ ηταν η απεναντι μπασκετα που καθαριζε ο δυστυχος καθαριστης.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
MaJesty23
QUOTE(Zoys @ May 27 2016, 20:06 ) *
Κάποιοι ξεχνάτε σε ποια χώρα μένετε. tongue.gif Πάντως και στο NBA έγινε φέτος αντίστοιχο (χειρότερο βασικά) καφριλίκι.




Οτι δηλαδή ζούμε σε μια χώρα με ανομία,σημαίνει οτι πρέπει να το επικροτούμε?Να πούμε μπράβο που ο τσάμπα μάγκας κάνει οτι θα χτυπήσει Διαμαντίδη?

nikolas_asteri
QUOTE (jazz thrilos @ May 26 2016, 22:56 ) *
Μην πέφτεις στην παγίδα φίλε μου και μην χαρακτηριζεις ανθρώπους τόσο υποτιμητικά. Σώνει και καλά να βγάλουμε όλοι σελφι με τον Διαμαντίδη; Τι πράγμα είναι αυτό που έχουν φτιάξει οι δημοσιογράφοι; Πιστοποιητικό Διαμαντιδικών φρονημάτων θα μας βάλουν να βγάλουμε; Να τους δω τους μεγαλόψυχους όταν αποχωρήσει ο Σπανούλης.



QUOTE (jazz thrilos @ May 27 2016, 19:59 ) *
Χθες, με αφορμή τους τραμπουκισμούς κάποιων φίλων του Ολυμπιακού εναντίων άλλων που ηθελαν να φωτογραφηθούν με τον Διαμαντίδη είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα, οτι δηλαδή κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε σε ποιά χώρα ζούμε, και μου την έπεσαν καμια δεκαριά φίλοι εδώ οτι δήθεν δικαιολογώ τη βία και χαϊδεύω άσχημες καταστάσεις. Όντως, κάποιοι ξεχνάμε σε ποιά χώρα ζουμε και το χειρότερο είναι οτι όταν το θυμόμαστε το κάνουμε μόνο όταν οι ασχήμιες δεν αγγίζουν εμάς.


Γι'αυτό το (πάνω) παντελώς άστοχο σχόλιο σου την έπεσαν.
jazz thrilos
QUOTE (nikolas_asteri @ May 27 2016, 22:02 ) *
Γι'αυτό το (πάνω) παντελώς άστοχο σχόλιο σου την έπεσαν.

Τα υπόλοιπα σχόλια ξέχασες να τα παραθέσεις. Βρίσκονται ακριβώς κάτω απο αυτό που παράθεσες, φαντάζομαι οτι δεν τα ειδες, εντάξει η αποσπασματικότητα μας χαρακτηρίζει σε ότι κάνουμε γενικά σαν λαός. Τεσπα, παιδιά για όσους θίχτηκαν απο τα "βίαια" σχόλια μου ζητώ συγγνώμη, όλο το λάθος δικό μου.
nikolas_asteri
Από εκεί ξεκίνησε "το πέσιμο" (και τα υπόλοιπα ήρθαν μετά) αλλά τελοσπάντων.

Φάνηκε από τότε ότι αδυνατείς να καταλάβεις και είναι σαφές αυτό οπότε σταματάω εδώ. Άλλωστε μετά μπλέκεις και "χαρακτηριστικά λαών" προς όφελος σου. Αν ηταν αλλιώς δεν θα είχες κάνει αυτό το άστοχο σχόλιο.

T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ May 27 2016, 01:59 ) *
Όσο σκέφτομαι ότι όλη την χρονιά την φάγαμε με Παύλοβιτς-Κούζμιτς ...αντί Χαραλαμπόπουλου-Παπαγιάννη...απλά "κατάρες" στην εθνική Σερβίας με Σάλε προπονητή...


Αφαιρω το "Όσο σκέφτομαι ότι όλη την χρονιά την φάγαμε με Παύλοβιτς-Κούζμιτς ...αντί Χαραλαμπόπουλου-Παπαγιάννη..." και το "με Σαλε προπονητη" και συμφωνω και επαυξανω!!! laugh.gif
Ακουγα στο ραδιοφωνο σημερα να λενε οτι σε ενα υποθετικο γκαλοπ για το αν οι τελικοι θα ειχαν τελειωσει με σουιπ του Ολυμπιακου με Τζορτζεβιτς στον παγκο του ΠΑΟ το ΝΑΙ θα επαιρνε 95%. Πραγματικα τι προσεφεραν οι Παβλοβιτς και Κουζμιτς στο φετινο Παναθηναικο; Ο Χαραλαμποπουλος ειναι ετοιμος παιχτης για να μπει στο rotation, ενω ο Παπαγιαννης, αν και δεν ειναι ετοιμος, εμενα με φοβιζει. Μπορει να αλλοιωνει επιθεσεις και μαζευει με ευκολια επιθετικα ριμπαουντ. Βλεποντας και το Ραντουλιτσα να ειναι ανυπαρκτος στους τελικους αναρωτιεμαι αν το γκρουπ αυτο επαιζε για τον ΠΑΟ ή για την παρεα τους.
GK_23
Ο Πεδουλάκης σε επίπεδο τακτικής έχει επικρατήσει ξεκάθαρα μέχρι στιγμής. Πάντα ήταν από τους καλύτερους Έλληνες σε αυτό το κομμάτι. Όμως η καλή εικόνα του Χαραλαμπόπουλου και του Παπαγιάννη σε 1-2 ματς δεν σημαίνουν απαραίτητα πως είναι ο ικανότερος προπονητής για να εξελίξει τους νεαρούς σε βάθος χρόνου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός, κερδίσει-χάσει τους τελικούς, οφείλει το καλοκαίρι να προσλάβει προπονητή αντάξιο του μεγέθους της ομάδας. Και οι Αγγελόπουλοι να εξηγήσουν για ποιο λόγο πρόσφεραν 3ετή(!) ανανέωση στο Σφαιρόπουλο πέρυσι το Σεπτέβρη. Φοβήθηκαν μην τους τον πάρουν οι Spurs;

Με τον Πρίντεζη εκτός ο Ολυμπιακός χάνει σε δύναμη. Ο ΠΑΟ έχει σίγουρα δεχθεί πλήγμα στη ψυχολογία του καθώς έχει χάσει δύο συνεχόμενα ματς μέσα από τα χέρια του. Είτε η σειρά τελειώσει 3-1 υπέρ του ΟΣΦΠ είτε 2-3 υπέρ του ΠΑΟ, δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη.
yorgos
QUOTE
Όσα συμβαίνουν σε αυτή τη σειρά αγώνων Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι αδιανόητα. Τι περιμέναμε να δούμε; Μια ομάδα παρατημένη από άποψη τακτικής εδώ και 8 μήνες, με κλίμα "και τι έγινε που χάσαμε 3-0 από τη Λαμποράλ, πάμε Αστέρα να πιούμε σφηνάκια", με τους Έλληνες παρκαρισμένους στο πουθενά θα έβρισκε απέναντι της μια καλοκουρδισμένη μηχανή, με αυτοματισμούς, με σαφείς ρόλους, με δημιουργούς, εκτελεστές, προσωπικότητες και με πλεονέκτημα έδρας. Μια καλύτερη ομάδα πώς θα μπορούσε να χάσει αυτόν τον τίτλο με τα συγκεκριμένα δεδομένα; Την ερώτηση τη διατύπωσα υπό μορφή απορίας και στον αέρα του ΣπορΦΜ 94,6 πριν τους τελικούς.
Περιμέναμε, εκτός των άλλων, να δούμε έναν «πόλεμο» στις εξέδρες και αντ΄αυτού, φτάσαμε να κάνουμε θέμα δυο χοντρά μπινελίκια στους διαιτητές και καμία κερκίδα οργανωμένων να μην ξεπερνά τα όρια ενός «τελικού Α1» σαν των προηγούμενων ετών.
Και τι βλέπουμε τελικά; Όλα τα απίθανα μαζεμένα. Θα ήθελα να προειδοποιήσω καλόπιστους και. κακόπιστους αναγνώστες, ότι τα δικά μου συμπεράσματα δεν προέρχονται από τα τελικά σκορ των αγώνων.
Ας δούμε ένα-ένα τα στοιχεία που διαπιστώνουμε μετά από τρεις αγώνες:
Τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί τακτικά. Να μην έχει επιτρέψει μετά από 120 λεπτά στον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο των 6 πόντων σε δύο περιστασιακές στιγμές. Να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό των αγώνων.
Τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος δύο φορές στο ΣΕΦ. Στο τρίτο ματς ήταν ακόμα καλύτερος κι απ' το πρώτο που επικράτησε. Με εκπληκτικές αποστάσεις στην επίθεση, με τον Πεδουλάκη να δίνει νέο ρόλο στον Φελντέιν που κάνει παπάδες σαν δημιουργός-εκτελεστής (15π., 6 ασίστ, 1 λάθος στο Game 1 και 17π., 3 ασ, 2 λ. στο Game 3) και τον Καλάθη να χρίζεται ηγέτης και να παίζει με αυτοπεποίθηση... Ουέστμπρουκ στην επίθεση (16+15 στα δύο ματς του ΣΕΦ).
Τον Ολυμπιακό εγκλωβισμένο δημιουργικά, να μην βρίσκει λύσεις από συνεργασίες αλλά κυρίως από προσωπικές ενέργειες και να τα σπάει στα τρίποντα (8/26, 5/27, 8/23) Παρ' όλα αυτά, να κερδίζει τα ματς από το τρίποντο, τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΣΕΦ με τα σουτ του Σπανούλη και των Παπαπέτρου, Σπανούλη (δις) στο φινάλε που ήταν σχεδόν όλα αποτέλεσμα ατομικής ποιότητας.
Τους Έλληνες του Παναθηναϊκού από... θεατές μέχρι τον Μάιο να εμφανίζονται απόλυτα καθοριστικοί στο παιχνίδι. Φώτσης, Παππάς, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης. Και φυσικά Καλάθης, Διαμαντίδης. Οι ξένοι; Πλην του Φελντέιν όλοι έχουν ρόλο βοηθητικό ή... καθόλου. Και Ουίλιαμς και Χέινς και Ραντούλιτσα. Ο δε Γκιστ είναι από μέτριος, κακός ως υποφερτός, ίσα ίσα για να αντιμετωπίσει σαν πεντάρι τον Χάντερ, ενώ στην επίθεση δημιουργεί ζητήματα στην ομάδα του γιατί αποτελεί ξεκάθαρο στόχο του Ολυμπιακού να πιάσει τη μπάλα.
Την πλειοψηφία των ξένων του Ολυμπιακού να μην βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και τον Λοτζέσκι να είναι ο μοναδικός που πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων, απειλώντας σε σταθερή βάση το αντίπαλο καλάθι.
Τον Ολυμπιακό να είναι προβληματικός στην άμυνα, που υποτίθεται πως είναι το δυνατό του όπλο, παρ΄ότι το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στην επίθεση (Ραντούλιτσα) έχει παροπλιστεί. Μετά τους 83 πόντους στο πρώτο ματς, χθες δέχθηκε 21, 23, 18 πόντους στα τρία δεκάλεπτα και 10 μόνο στο τελευταίο με τους πράσινους να έχουν σωρεία άστοχων βολών και λέι απ.
Τι είχε όμως, ο Ολυμπιακός που δεν έχει ο Παναθηναϊκός; Έναν παίκτη! Ο Σπανούλης αποφάσισε δύο φορές για τον νικητή. Με σχεδόν ίδιους τρόπους. Ποτέ με διεισδύσεις τις οποίες αποφεύγει συνήθως στο φινάλε των αγώνων, αλλά με τρίποντα και κερδισμένα φάουλ. Ο δικός του «Σπανούλης», ο Διαμαντίδης πριν δύο χρόνια, στην ηλικία του Vspan αναδείχθηκε MVP των τελικών κάνοντας όργια. Σαν αυτά που κάνει τώρα ο Σπανούλης. Αυτόν τον παίκτη δεν έχει ο Παναθηναϊκός. Αν τον είχε, χθες βράδυ θα βρισκόταν στα μπουζούκια ή θα έκλεινε τραπέζι για την Κυριακή.
Ο Ολυμπιακός από τα έξι ημίχρονα των τελικών, ήταν καλύτερος στο ένα. Στο β' μέρος του ΟΑΚΑ. Έχει όμως, έναν που κάνει για πολλούς. Ο Παναθηναϊκός έχει την προσωπικότητα (3D), αλλά όχι τις αντοχές. Στο τελευταίο τρίλεπτο που η μπάλα καίει δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάρει τις αποφάσεις αυτές, με τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση, το τσαγανό και κυρίως την ικανότητα του Σπανούλη.
Το μπάσκετ δικαιώνει σχεδόν πάντα την καλύτερη ομάδα, ειδικά σε σειρές αγώνων. Ο Παναθηναϊκός τα κάνει όλα καλύτερα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τον Σπανούλη που αποφασίζει ΜΟΝΟΣ του ως τώρα για το προβάδισμα της σειράς. Αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα έχουμε να κάνουμε τον ορισμό της φράσης «να πάρει την κούπα σπίτι του». Κανένας άλλος τίτλος τα τελευταία χρόνια δεν κρίθηκε από έναν παίκτη, όπως συμβαίνει στο Game 2 και 3.
Το οξύμωρο είναι πως μέσα από τους τελικούς που πιθανόν να στέψουν πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να ξημερώσει ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό. Διότι ο Πεδουλάκης παρέλαβε μια καμμένη γη, με παίκτες κατεστραμμένους, με τους Έλληνες να ψάχνουν την έξοδο διαφυγής και τους νέους τελειωμένους ψυχολογικά, να συζητάνε αν θα πάνε δανεικοί στο... Λαύριο ή στο ντραφτ. Τα μπασκετικά εγκλήματα του Τζόρτζεβιτς με την παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει τρεις βραδυκίνητους σέντερ 2μ.15, την περιθωριοποίηση Παππά, τον Φώτση σε αχρηστία, αλλά και την χρησιμοποίηση Κούζμιτς-Πάβλοβιτς αντί Παπαγιάννη-Χαραλαμπόπουλου δεν διορθώνονται σε ένα μήνα.
Κι όμως, ο Πεδουλάκης τόλμησε, ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε νέους στη φωτιά και έβγαλε εικόνα κανονικής ομάδας κρύβοντας τις ολοφάνερες αδυναμίες της. Με βασικό σέντερ τον Γκιστ μετέτρεψε το «εύκολο 3-0» του Απριλίου σε αληθινό ντέρμπι. Κι αν η κλάση του Σπανούλη και ορισμένες συγκυρίες δεν του γύριζαν την πλάτη, θα μιλούσαμε σήμερα για το προπονητικό θαύμα της χρονιάς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η ιστορία όμως δεν γράφεται με αν, αλλά με παίκτες σαν τον Vspan...
ΥΓ1. Η απουσία του Πρίντεζη λειτούργησε... ευεργετικά για τον Ολυμπιακό χθες γιατί στη θέση του μπήκε ο Παπαπέτρου και σκόραρε πέντε πόντους-χρυσάφι. Ωστόσο αν ο «Πρι» λείψει από το Game 4 & 5, οι ισορροπίες διαταράσσονται σοβαρά! Τα πλέι οφ πολλές φορές κρίνονται από μια κλωστή, μια ίωση, ένα απρόοπτο. Για τη δε Εθνική, η σχεδόν σίγουρη πια απουσία του, μαζί με αυτή του Λουκά, του Ζήση, του Σπανούλη, αποτελεί καταστροφή.
ΥΓ2. Κι άντε τώρα να προτείνεις νέο συμβόλαιο με μειωμένη ετήσια αμοιβή στον Σπανούλη επειδή είναι 34.
ΥΓ3. Ο Διαμαντίδης γίνεται πιο μεγάλος στα μάτια μου για τον χρόνο που επιλέγει να σταματήσει.
ΥΓ4. Μπορεί να πέσω έξω, αλλά στο επόμενο ματς που θα κριθεί στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Παναθηναϊκός θα έχει άλλη αντιμετώπιση στον Σπανούλη. Αυτή που είχε ξανακάνει στο παρελθόν και πέτυχε


Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το άρθρο. Έγκλημα να φύγει πάλι ο Άρτζι, εκτός κι αν μας παρακαλάει ο Μπλατ ξέρωγω, ή έχει κατασκηνώσει ο Μεσίνα έξω από τη Βιανέξ και κάνει απεργία πείνας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.