Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Gkos
Στη δημόσια τηλεόραση το Φάρος - Εθνικός


Η δημόσια τηλεόραση εγκαινιάζει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Εθνικό Πειραιά να είναι το πρώτο που θα μεταδοθεί ζωντανά. Το παιχνίδι θα κάνει τζάμπολ στις 17:00 (17/10) και θα καλυφθεί από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Με αυτό τον τρόπο γίνεται πραγματικότητα η τηλεοπτική κάλυψη ενός πρωταθλήματος που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και έχει σπουδαίες ομάδες και παίκτες στις τάξεις της

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.rhT3zZQe.dpuf
gspara
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Πρεμιερα για τον Δουκα,με υπηρεσιακο προπονητη ο Ηρακλης.Αν παιξει οπως στο κυπελλο ο Δουκας θα κερδισει και μαλλον ευκολα....

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 2
Σπουδαιο ματς.Πρωτο παιχνιδι η Δοξα στην εδρα της και πολυ κρισιμο.Πολυ γεματη η Κυμη,αν και δεν δειχνει ακομα σε υψηλη ετοιμοτητα,πιστευω ειναι ενα κλικ καλυτερη και θα περασει.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
Κρισιμο ματς επιβιωσης,ειδικα για την Βεροια.Παω στο 2πλο,αν και εκτος εδρας μου τα χαλαει λιγο η Ερυθραια.

ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2
Δυσκολο ματς και εδω.Η Λιβαδεια με τον αερα της αλλαγης κοουτς πιστευω θα κανει σεφτε και θα παρει ρεβανς για την ηττα στο κυπελλο.

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Ξεκαθαρο φαβορι.Απο την επομενη αγωνιστικη τα σπουδαιοτερα για το Παγκρατι.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1
Πρεμιερα και για τον Εθνικο και κατευθειαν στα πολυ δυσκολα.Να δουμε για τον Φαρο,αν το 2ο ημιχρονο στο Μετς ηταν απλα μια κακια παρενθεση......

ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ.-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 2
Πρωτο ματς και γαι τους δυο.Διαφορα δυναμικοτητας υπερ του Ψυχικου απεναντι στον ενθουσιασμο της εδρας.Βλεπω δυσκολο διπλο.......
MENEGIN11

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Πρεμιερα για τον Δουκα δυσκολα λογω πρεμιερας

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 2 κυριως λογω δυναμικοτητας της κυμης,αν κ δεν εχω καλη εικονα απο τις επαρχιακες ομαδες

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 εκτος αθηνας χανει σε δυναμη η ερυθραια

ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1 δυνατοι οι μαχητες στη εδρα τους

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1 διαφορα στα ροστερ

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1 με διαφορα που θα φερει γκρινια

ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ.-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 2 απορω γιατι στα πηγαδακια εχουν ξεχασει το ψυχικο για την ανοδο
rudy91

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 1

ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 1
ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ-ΨΥΧΙΚΟ 2
Gkos
Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Φάρος Κερατσινίου – Εθνικός Πειραιά 65-58

Δόξα Λευκάδας - Κύμη 75-84

Δούκας - Ηρακλής 86-63

Φίλιππος Βέροιας - Πανερυθραϊκός 65-71

Πευκοχώρι - Ψυχικό 72-64

Μαχητές Δόξας Πευκών - Λιβαδειά 70-65

Προμηθέας Πατρών - Παγκράτι 98-86


*Το επόμενο Σαββάτο η ΕΡΤ2 θα μεταδόσει το Εθνικός -Προμηθέας από το κλειστό του Εσπέρου.

*Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα αναλάβει τον Ηρακλή .



QUOTE (periman @ Oct 17 2015, 10:35 ) *
ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ.-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 2 απορω γιατι στα πηγαδακια εχουν ξεχασει το ψυχικο για την ανοδο


Γιατί μόνο εσύ πρέπει να πιστέυεις σε άνοδο της ΑΕΨ...Ούτε στο Ψυχικό δεν το πιστέυουν smiley.gif
Gkos
A2: Καλπάζει η τριάδα...

Συνέχισαν με νίκες...

Ο Φάρος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά, καθώς έχοντας τον Νίκο Λιακόπουλο σε μεγάλα κέφια επικράτησε του Εθνικού με 65-58, ο οποίος τα περίμενε όλα από τον Φώτη Βασιλόπουλο. Φοβερή νίκη πήρε και η Κύμη στην Λευκάδα από την Δόξα, ενώ και ο Προμηθέας δεν συνάντησε προβλήματα από το μαχητικό Παγκράτι στην Πάτρα.



Το πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι της χρονιάς έγινε στο κλειστό του Κερατσινίου, όπου ο Φάρος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Εθνικού, και έφτασε μετά το 65-58 στο 9/9 από το ξεκίνημα της σεζόν. Το παιχνίδι δεν διατηρεί δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους (είχαν έδρα το κλειστό του Κερατσινίου τα τελευταία χρόνια), να αιφνιδιάζουν και να προηγούνται με 0-11 στο 3', με τον Βασιλόπουλο να δίνει ρυθμό στην ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου. Ο Φάρος με ένα δικό του σερί 11-0 μάζεψε γρήγορα την διαφορά, με το παιχνίδι να κρίνεται στην 4η περίοδο, εκεί που μίλησε ο Λιακόπουλος με προσωπικές ενέργειες, και με δυο τρίποντα ο Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε ξεχαστεί στον πάγκο για σχεδόν τρία δεκάλεπτα. Έτσι, παρά το τρίποντο του Ψυλέα για το 61-56 στο 2:14, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο, και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε στο φετινό πρωτάθλημα ο Δούκας. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, στο πρώτο της φετινό παιχνίδι πέτυχε σπουδαίας νίκη, ουσίας και ψυχολογίας, επικρατώντας εύκολα στο Μαρούσι του Ηρακλή με 86-63. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο είχαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα με διαφορές ασφαλείας (43-23 στο 17΄, 56-31 στο 25΄, 69-45 στο 32'), υποχρεώνοντας τον Ηρακλή στη τρίτη σερί ήττα του. Καυκής, Τζόρτζεβιτς και Μιλεντίγιεβιτς συνέθεσαν ένα κορυφαίο τρίγωνο, που... σμπαράλιασε κάθε αμυντική προσπάθεια του "Γηραιού". Ο Ηρακλής που είχε ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιάννη Δαμαλή, δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ αγωνίστηκε χωρίς τον Ντι Νούνο ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω γαστρεντερίτιδας.



Σπουδαία νίκη πήρε και η Κύμη, η οποία έχοντας ένα «διαστημικό» Μιλόσεβιτς στην σύνθεση της επικράτησε και την Δόξας στην Λευκάδα με 84-75 και έδειξε ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έχοντας συμπαράσταση από τον κόσμο του, προηγήθηκε με 7-2 στο 4' αλλά στην συνέχεια έμεινε πίσω με 8-17 στο 8', τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 1-15. Στο 18' η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου προηγήθηκε με 26-41, και παρά το γεγονός ότι οι «νησιώτες» μείωσαν σε 65-71 στο 35', δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι.



Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Προμηθέας επιβλήθηκε με 98-86 του Παγκρατίου, μετά από ένα όμορφο και θεαματικό παιχνίδι. Με ηγέτες τους Πάνος, Αλίχοτζιτς και Τσάμη, οι Πατρινοί εκμεταλλεύτηκαν στο ακέραιο την έδρα τους, πήραν από την αρχή του αγώνα διαφορά ασφαλείας και παρά την μαχητικότητα του Παγκρατίου έφτασαν δίκαια στη τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μοτσενίγος και Κουτρούλιας ξεχώρισαν από το Παγκράτι, σε ένα "ανοιχτό" ματς όπου οι άμυνες έπαιξαν... δευτερεύοντα ρόλο.

Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν στην Α2 οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, οι οποίοι "λύγισαν" με 70-65 τη Λιβαδειά και πέτυχαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη κατηγορία. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (39-38), όμως οι γηπεδούχοι με άξονες τους Θορστέινσον, Γράβα και Μπουρδάνο, κατάφεραν να ξεφύγουν στο τρίτο δεκάλεπτο και με έξυπνη τακτική να κρατήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμα. Ο Γκαγκαλούδης ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΛ, η οποία όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Παίζοντας ψυχωμένα, ο Πανερυθραικός έφυγε με σπουδαίο "διπλό" από τη Βέροια, καθώς νίκησε τον Φίλιππο 71-65 και έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα για τη παραμονή του. Το παιχνίδι ήταν "κλειστό" με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν με ισχνό προβάδισμα το πρώτο μέρος (33-35). Στη τρίτη περίοδο η διαφορά άνοιξε υπέρ της ομάδας της Ερυθραίας, όμως ο Φίλιππος πλησίασε και πάλι στο τέλος και διεκδίκησε στα... ίσια τη νίκη. Ο Ότοβιτς ισοφάρισε 59-59 4΄ πριν το τέλος, ο Πανερυθραικός ξέφυγε και πάλι (60-65), όμως ο Τριχόπουλος έφερε και πάλι τον Φίλιππο κοντά (63-65), λίγο πριν το τέλος. Ένα καλάθι όμως του Σολωμού, 1΄΄ πριν τη λήξη έκανε το 63-67 και στα τελευταία δεύτερα, στη... ρουλέτα των βολών, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί και πήραν το πολύτιμο "ροζ φύλλο".

Στο κατάμεστο κλειστό του «Αγ.Πάυλου» το Πευκοχώρι ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στην Α2, απαντώντας σε όσους έλεγαν ότι θα ήταν εύκολη λεία. Αυτό βίωσε με τον καλύτερο τρόπο το Ψυχικό, το οποίο δεν κατάφερε να ακολουθήσει την ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία έχοντας τους Θοωδοράκο, Ζώτο, Κιγμέτογλου και Νίκολιτς σε μεγάλα κέφια πήρε τη νίκη με 72-64. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 37', όταν το Πευκοχώρι έκανε το 68-62, μέσα σε αποθέωση από το κοινό του...που παραληρούσε, ζώντας μια ιστορική στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 31-32, χάρη σε buzzer beater τρίποντο του Νίκολιτς. Η ομάδα από την πλευρά της τα «έσπασε» έξω από την γραμμή των 6.75 έχοντας 3/25 τρίποντα με τον Δημάκο να έχεοι 0/6 και τον Στέβοβιτς 0/5.




Tα φύλλα αγώνα:


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 65-71

Δεκαλέπτα: 16-14, 33-35, 49-55, 65-71

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Δεληγιαννίδης-Λόρτος

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Τόζιος 15 (9ρ.), Οικονομόπουλος 9 (2), Δεληγιώργης 4, Ότοβιτς 15 (2), Ναούμης 5 (1), Κασαμπαλής 8 (8ρ., 4κοψ.), Σαμαράς 2, Τριχόπουλος 7 (1).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Δέλλιος, Μπάρδας 11 (3), Καλλιανιώτης 11 (3τρ., 4ασ., 2κλ.), Πρίτσος 7 (2), Γεωργοπαδάκος 4, Προδρόμου 14 (2), Γιαουρτόγλου 11 (1τρ., 5 ασ.), Σολωμός 2, Αντωνίου, Γκαϊτάσοφ 4, Σοφρωνάς 7 (1).

ΔΟΥΚΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 86-63

Διαιτητές: Διαμαντής, Παντελίδης, Κωνσταντινόπουλος

Δεκάλεπτα: 19-15, 48-29, 67-42, 86-63

ΔΟΥΚΑΣ (Γούναρης): Μιχάλογλου 8, Καυκής 15 (3/4 τριπ., 6 ασ.), Τζόρτζεβιτς 16 (9 ριμπ.), Κουκάς 6 (1), Πέτρου, Σπυρόπουλος 8, Καραμπάτσος 5 (1), Ροδόστογλου 4, Μολφέτας 7 (1), Μιλεντίγιεβιτς 8 (1), Χαϊκάλης, Μαστόρος 3, Περδικάρης 6, Κούτρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δαμαλής): Γ. Αποστολίδης 8 , Α. Αποστολίδης 6 (1), Μπένας 4, Δέσπος 9 (7 ριμπ.), Κοθράς 6 (1) Καραγκιολίδης 11 (2), Γκιουλέκας 12, Μουρατίδης 3, Κοντόπουλος 4, Σταματογιάννης, Ταραμάς.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 65-58

Δεκάλεπτα: 16-18, 30-24, 42-43, 65-58

Διαιτητές: Μάνος, Τσώνος Β., Τσαρούχα

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης): Παπαδόπουλος, Παπαμακάριος 14 (4), Μπατής, Πετροδημόπουλος 3, Λιακόπουλος 21 (1), Αγγελόπουλος 8 (2), Κομποδιέτας, Σκορδίλης 13, Κατούφας 2, Κακιούζης 4.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βλάχος): Μάντζαρης 2, Τζόλος 2, Τότσιος 3, Βασιλόπουλος 20 (3), Βουγιούκας 7, Ράπτης 2, Γκιζογιάννης 12, Μαγκουνής 2, Τζιάλλας 2, Ψυλέας 6 (1).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 98-86

Δεκάλεπτα: 31-17, 57-37, 79-65, 98-86

Διαιτητές: Κατραχούρας, Αναστασόπουλος, Χαραλαμπάκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Σκουφής, Νοέας 3, Κουμπούρας 15, Γιαννικόπουλος, Πέττας 10, Γερομιχαλός 10 (8 ριμπ.), Πέτροβιτς 11 (3/5 τριπ.), Τσάμης 14 (1/4 τριπ., 10 ασίστ), Αλίχοτζιτς 15 (8 ριμπ), Πάνος 20 (8/10 διπ.).

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Καλαμπάκος): Κυριακόπουλος 3 (1), Παναγιωταράς, Παπαδιονυσίου 9 (1), Φακοπουλίδης 3, Μοτσενίγος 29 (5/9 διπ., 6/8 τριπ.), Σπανός, Αντωνάκης 14 (1/2 τριπ., 5 ριμπ.), Κουτρούλιας 20 (7/14 διπ., 1/2 τριπ), Σαχπατζίδης 5, Περσίδης 2, Μήτσιαλος 1.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΓΣ ΚΥΜΗΣ 75-84

Δεκάλεπτα: 14-24, 34-42, 54-61, 75-84

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Γεωργιάδης, Τζαφλέρης

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζιάγκος): Τσαλδάρης 11 (2), Πετρόπουλος 7 (1), Μανούσος, Πεταλωτής, Ιωάννου 10, Καρύδας 9 (1), Κέντζο 4, Κανονίδης 20 (2), Βαγενάς 2, Κούτρας 5 (1), Χρυσόπουλος 7.

ΓΣ ΚΥΜΗΣ (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 2 , Μιλόσεβιτς 26 (3), Κατράνας 6 (2), Κακιούζης 2, Αράπης, Καρινιάουσκας 12 (1), Ψαθάς 14 (1), Σιγκούνας 7 ,Γκιζόγιαννης 15 (3) , Κωνσταντακόπουλος, Λόλας, Παπαντωνίου.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ 70-65

Δεκάλεπτα: 17-18, 39-38, 56-47, 70-65

Διαιτητές: Δεσλής, Παγώνης, Παπαδόπουλος Θ.

ΜΑΧΗΤΕΣ (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος 5 (1), Μπουρδάνος 15 (3/8τρ.), Γερομιχαλός 3 (1), Ελευθεριάδης 6, Μαυρογιάννης 3 (1τρ., 8ας.), Μάρουσιτς, Γράβας 18, Θόρστέινσον 15, Λευκαδίτης 5 (1).

ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Μάγειρας): Βουκαντίνοβ 14, Ντακούλιας 7 (1), Τερματζίδης 3 (1), Βούλγαρης, Χάλαρης 2, Γκαγκαλούδης 25 (2τρ., 10ας.), Μαράντος, Μαχαίρας 4, Σταύρου 3, Καλαμπάκας 5 (1), Δημητριάδης 2 (10ρ.).

ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΊΟΥ - ΨΥΧΙΚΟ 72-64

Δεκάλεπτα: 15-14, 31-32, 50-52, 72-64

Διαιτητές: Συμεωνίδης, Τζίμα, Ζαχάρης

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (Ντολόπουλος): Αμπατζίδης, Μάρτζος 14 (1), Ονάσογλου 4, Αράπης, Νίκολιτς 8 (1/8 διπ.μ, 1/4 τριπ.), Θεοδωράκος 12 (2/7 τριπ., 8 ριμπ.), Νησιώτης 14 (10 ριμπ.), Ζώτος 7, Κιγμέτολγου 13, Συμεωνίδης.

ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Νίκου 10, Ντ.Αχής, Σακελλαρίου, Παπανικολάου 12 (2/5 τριπ.), Δημάκος 6 (0/6 τριπ.), Π.Αχής 4, Αγγελακόπουλος 5, Στέβοβιτς 3 (0/5 τριπ.), Μοσχοβίτης 10 (1), Τσιώκος 4.

Επόμενη αγωνιστική (4η, 24/10):

Ηρακλής – Περιστέρι
ΓΣ Κύμης – Δούκας
Πανερυθραϊκός – Δόξα Λευκάδας
Λιβαδειά – Φίλιππος Βέροιας
Παγκράτι – Μαχητές Δόξας Πευκων
Εθνικός – Προμηθέας Πατρών
Φάρος Κερατσινίου – Πευκοχώρι


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2&Itemid=14




ΠΛΗΡΗ στατιστικά της αγωνιστικής

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=307

QUOTE (Gkos @ Oct 17 2015, 19:08 ) *
*Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα αναλάβει τον Ηρακλή .



"Το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο νέος μας προπονητής έχει δουλέψει σαν προπονητής στις ομάδες: ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, ΑΕΚ, Μαρούσι, Α.Ε Λάρισας 1964, Ολύμπια Λάρισας, Κολοσσό Ρόδου, Καβάλας, Απόλλων Πατρών, Ηράκλειο, Πανιώνιο. Όσον αφορά σε εθνικό επίπεδο κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ιορδανίας. Σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του νέου μας προπονητή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2001 με την ομάδα του Αμαρουσίου, και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Καπ με την ομάδα του Άρη το 2003".



Υ.γ.
Επειδή στο κείμενο παραπάνω δεν το γράφει ,το αναβληθέν Δούκας-Ψυχικό για την 1τη αγωνιστική ,θα γίνει την Τρίτη στις 18:00 στο ΔΑΙΣ ...
Gkos
Α2: Οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικής



Τρεις "κοντοί" και δύο "ψηλοί" είναι η αναλογία των κορυφαίων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

1. Νίκος Λιακόπουλος: Ήταν ο... καταλύτης της τρίτης σερί νίκης στο πρωτάθλημα του Φάρου Κερατσινίου, επί του Εθνικού. Ο έμπειρος γκαρντ με 21 π. (9/15 διπ., 1/3 τριπ.), τους περισσότερους εκ των οποίων στη καθοριστική τέταρτη περίοδο και 6 ριμπ. και 7 ασ. ήταν αυτός που έκρινε το ντέρμπι. Η απόσβεση της... επένδυσης που έκανε ο Φάρος ξεκίνησε...

2. Ιγκόρ Μιλόσεβιτς: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον 29χρονο γκαρντ της Κύμης στη Λευκάδα και καθοριστική η συμβολή του στην επικράτηση της ομάδας Εύβοιας επί της Δόξας. Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητα του στην επίθεση (26 πόντοι με 5/5 β., 6/9 διπ., 3/4 τριπ.), ενώ προσέφερε 5 ασ. και 2 κλ.

3. Παναγιώτης Καυκής: Σχεδόν αλάνθαστος ο έμπειρος γκαρντ, έδειξε με το... καλημέρα, γιατί τον εμπιστεύθηκε ο Δούκας κατά την επιστροφή του στην Α2. Στη πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα επί του Ηρακλή, ο αρχηγός είχε 15 πόντους, (2/2 β., 2/4 διπ., 3/4 τριπ.), 4 ριμπ., 3 ασ. και 4 κλ. Έτσι ήρθαν φυσιολογικά οι 1143 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

4. Στράτος Νησιώτης: Σταθερή αξία ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ, συνέβαλε τα μέγιστα στη πολύτιμη πρώτη νίκη της Ευρώπης Πευκοχωρίου επί του Ψυχικού. Ο έμπειρος άσσος έκανε... πάρτι κάτω από τα καλάθια (10 ριμπ.), ενώ τελείωσε το ματς με 14 πόντους (4/4 β., 5/9 διπ.).

5. Στιβ Πάνος: Ο Προμηθέας έκανε το "τρία στα τρία" με την επιθετική του γραμμή να βγάζει... φωτιές και στο ματς με το Παγκράτι. Καθοριστική η παρουσία του 27χρονου σέντερ που σκόραρε 20 πόντους (4/5 β., 8/10 διπ.), ενώ είχε και 4 ριμπ., 2 ασ.

Προπονητής της αγωνιστικής - Δημήτρης Χουχουλής

Το "διπλό" του Πανερυθραικού στη Βέροια επί του Φίλιππου ήταν τεράστιας σημασίας για τους νεοφώτιστους. Όχι μόνο πρόσθεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη συλλογή τους αλλά έβαλαν και... από κάτω, έναν από τους βασικούς αντιπάλους τους στη προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο έμπειρος κόουτς "διάβασε" πολύ καλά το ματς και εκμεταλλεύτηκε το άγχος των γηπεδούχων, σπρώχνοντας τους παίκτες του στην κατάκτηση του δεύτερου φετινού "ροζ φύλλου".



http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.m6QfBar3.dpuf
Gkos
Τα Οσκαρ της 3ης αγωνιστικής

H 3η «στροφή» της Α2 τα είχε... όλα, καθώς πλέον στο πρωτάθλημα μπήκαν ο Εθνικός, ο Δούκας, το Ψυχικό και το Πευκοχώρι. Ο Φάρος Κερατσινίου, η Κύμη και Προμηθέας έκαναν το 3/3, καθώς επικράτησαν αντίστοιχα του Εθνικού, της Δόξας Λευκάδας και του Παγκρατίου.


Το Πευκοχώρι και οι Μαχητές Δόξα Πεύκων πήραν τις πρώτες τους νίκες στην ιστορία στην Α2, ενώ ο Πανερυθραϊκός «δραπέτευσε» από την Βέροια με το διπλό. Τέλος, εντυπωσιακή ήταν και η επανεμφάνιση του Δούκα στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Η Κύμη τρίτωσε τις επιτυχίες της, καθώς επικράτησε (75-84) της Δόξας Λευκάδας. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη, η οποία είναι πιθανό να αποδειχτεί διπλής σημασίας, καθώς το ενδεχόμενο οι ομάδες να συναντηθούν στα πλέι οφ είναι ανοιχτό. Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο 29χρονος γκαρντ πάτησε παρκέ για 34:40 και φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Μιλόσεβιτς σημείωσε 26 πόντους (6/9δ., 3/4τρ., 5/5β.), χωρίς να έχει «τραβηγμένες» προσπάθειες, έδωσε 5 ασίστ, πήρε 1 ριμπάουντ, έκλεψε 2 μπάλες και υπέπεσε σε 2 λάθη.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Ο Φάρος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει φροντίσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που δημιούργησε, αλλά απέναντι στον φιλόδοξο Εθνικό χρειάστηκε να... ιδρώσει. Ο Νίκος Λιακόπουλος έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Φάρου Κερατσινίου επί του Εθνικού, καθώς φρόντισε να οδηγήσει την ομάδα του στο 3/3. Ο 32χρονος γκαρντ πέρα από την πολύ καλή του παρουσία (21π,μ 9/15δ., 1/3τρ., 6ρ., 7ασ., 2λ.) ήταν κι εκείνος που ηγήθηκε του... ξεσπάσματος της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Η ΕΡΤ εγκαινίασε τις τηλεοπτικές της μεταδόσεις στην Α2 από το Κερατσίνι και ο Φάρος και ο Εθνικός φρόντισαν να ανταμείψουν όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Οι «μπλε» ξέφυγαν με 0-11 στο 3', αλλά οι γηπεδούχοι τους... πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα ισοφαρίζοντας 11-11 στο 7΄. Ο Εθνικός έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 16-18, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο τα... βρήκε μπαστούνια στην άμυνα του Φάρου. Το συγκρότημα του Ανδρέα Πολέμη δέχθηκε μόλις 6 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτo και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας μία διαφορά 6 πόντων (30-24, 20').

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς αντεπιτέθηκε κι έχοντας για αιχμή του δόρατό της τον Φώτη Βασιλόπουλο προηγήθηκε με 42-43 στο 30'. O Νίκος Λιακόπουλος, όμως, ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα του στο +8 (54-46, 34'), αλλά ο Εθνικός απάντησε τρέχοντας σερί 0-5 (54-51). Ο Λιακόπουλος και ο Αγγελόπουλος, όμως, φρόντισαν να μην αφήσουν τους «μπλε» να απειλήσουν περισσότερο την ομάδα τους.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ο Προμηθέας υποδέχθηκε το Παγκράτι και οι φίλοι του κατέκλυσαν κάθε γωνιά του κλειστού του γηπέδου της ΕΑ Πατρών. Οι άμυνες στην αναμέτρηση είχαν τον... τελευταίο λόγο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν άνετα στη νίκη. Ο Προμηθέας ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο (57-37) και παρότι το Παγκράτι «ροκάνισε» την διαφορά στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, ουσιαστικά δεν απείλησε. Η αναμέτρηση, όμως, ήταν όμορφη, ενώ πριν από το τζάμπολ κόπηκε ακόμα και τούρτα, καθώς ο Φάχρο Αλίχοντζιτς είχε γενέθλια.

ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ: Ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον Δούκα έχοντας τον Γιάννη Δαμαλή στον πάγκο του ως υπηρεσιακό προπονητή, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο «Γηραιός» μετά το τέλος της πρώτης περιόδου (19-15) είδε τον Δούκα να... πατάει το «γκάζι» και να φτάνει άνετα στη νίκη, ενώ ο ίδιος έμεινε στο... μηδέν.

Από τις τρεις ήττες του «Γηραιού» μόνο εκείνη από τον Φίλιππο μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη, αλλά στο Ιβανώφειο είχαν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την φετινή σεζόν, καθώς είχαν θέσει για στόχο την συμμετοχή της ομάδας τους στα πλέι οφ. Το επίπεδο του Ηρακλή, όμως, φαίνεται πως είναι ένα... κλικ μικρότερο από εκείνο που πιστεύουν στα πέριξ του Ιβανώφειου. Βέβαια, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή από τον Βαγγέλη Αλέξανδρη είναι πιθανό να μας διαψεύσει.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ: Το κλειστό του Κερατσινίου για την αναμέτρηση του Φάρου με τον Εθνικό δεν γέμισε, καθώς υπήρχαν λίγα άδεια καθίσματα. Αρκετοί, όμως, ήταν εκείνοι που έδωσαν το «παρών». Στις κερκίδες συνυπήρξαν αρμονικά φίλαθλοι του Φάρου και του Εθνικού και μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκαν νικητές και ηττημένοι.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αναφέραμε και πριν πως οι φίλοι του Προμηθέα έδωσαν βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση της ομάδας τους με το Παγκράτι. Στο κλειστό της ΕΑ Πατρών δεν έπεφτε... καρφίτσα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί.


ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ο Δούκας και το Πευκοχώρι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα από την 3η «στροφή, αλλά ο Μάριος Γούναρης και το δίδυμο του Αγγελου Καραμανλή και Σάββα Ντολόπουλου φρόντισαν οι ομάδες τους να μην επηρεαστούν από την αγωνιστική απραξία που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του ΟΦΗ και την συμμετοχή παικτών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων.


http://www.sdna.gr/mpasket/a2-andron/artic...3is-agonistikis


Να υπενθυμίσουμε ότι σε λίγη ώρα ξεκινάει το Δούκας -Ψυχικό ,ενώ υπάρχει αύριο το (επίσης εξαναβολής ) ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ στις 17:00 που όμως είναι κεκλεισμένων ...
gspara
Hμιχρονο στο Δαις Δουκας-Ψυχικο. 33-37.Φοβερο μπασκετ στο πρωτο 8λεπτο για το Ψυχικο που προηγηθηκε 24-9 με ρεσιταλ οργανωσης απο τον Νικου και ασταματητους Δημακο-Παυλο Αχη.Οταν καθησε στον παγκο ο Νικου,o Δουκας μαζεψε την διαφορα με κορυφαιο τον Τζορτζεβιτς.Εκτος 12αδας ο Ροδοστογλου.
Gkos
Με  buzzer beater του Παπανικολάου,το Ψυχικό (που νικούσε σε όλο το ματς και με διαφορές) ,πέρασε με 78-76  από το ΔΑΙΣ !
gspara
ΔΟΥΚΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 76-78 (16-24,33-37,53-54,76-78).

Μεγαλο ματς στο Δαις,ειδικα στο 2ο ημιχρονο και δικαιη νικη για το Ψυχικο που πηγε να αυτοκτονησει στο τελος.

ΔΟΥΚΑΣ........ΚΟΥΚΑΣ-ΚΑΥΚΗΣ-ΜΟΛΦΕΤΑΣ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ-ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
ΨΥΧΙΚΟ........ΝΙΚΟΥ-ΠΑΥΛΟΣ ΑΧΗΣ-ΔΗΜΑΚΟΣ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ

Η πρωτη περιοδος,οπως προανεφερα,στιγματιστηκε απο το διαστημικο μπασκετ του Ψυχικου που προηγηθηκε 24-9 με τους Νικου-Αχη-Δημακο να κανουν παρτυ.
Στο 8' ο Νικου ζητησε αλλαγη,δειχνοντας να μην εχει ανασες,με συνεπεια το Ψυχικο να κατεβασει ταχυτητα καθως ο Μοσχοβιτης ηταν ανετοιμος και επαιξε με δεμενο το αριστερο χερι.
Ο Δουκας καταφερε να μειωσει με 3ποντο του Κουκα στο φιναλε του ημιχρονου(33-36) και κορυφαιο τον Τζορτζεβιτς.

Στην 3η περιοδο το ματς εγινε κλειστο με τις 2 ομαδες να συμβαδιζουν,αλλα τον Δουκα να μην μπορει να περασει μπροστα.

Στην 4η περιοδο με τα 2 μοναδικα καλαθια του Περδικαρη και 3ποντο του Μιχαλογλου,ο Δουκας καταφερε να περασει για πρωτη φορα μπροστα στο σκορ......νομιζω 60-58.
Σε αυτο το σημειο ανελαβε δραση και παλι ο Δημακος και τελικα το Ψυχικο προσπερασε 71-76.

Ξαφνικα εμφανιστηκε ο σχεδον αφαντος αποψε Κουκας και με μακρινο 3ποντο μειωσε 74-76.
Στην επομενη επιθεση το Ψυχικο εγκληματισε αναθετοντας το κατεβασμα στον Δημακο αντι του Νικου.Ο Μιχαλογλου εκλεψε την μπαλα και εφυγε στον αιφνιδιασμο ισοφαριζοντας 76-76.

Στην τελευταια επιθεση πρυτανευσε η λογικη και ο Νικου πασαρε στον Παπανικολαου,ο οποιος με διπλη προσπαθεια εγραψε το τελικο 76-78.

Κορυφαιος των νικητων ο ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΥ (11ασιστ) που διδαξε πως παιζεται η θεση του ποιντγκαρντ,ανεβοκατεβαζοντας το τεμπο οπως και οταν ηθελε.
Παιχταρας μεγαλος ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΧΗΣ,εκανε την διαφορα σε αμυνα και επιθεση.
Ασυναγωνιστος στο ανοιχτο γηπεδο ο ΔΗΜΑΚΟΣ,εντυπωσιασε ειδικα στην 1η και 4η περιοδο.
Απειρη βρωμικη δουλεια ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ο οποιος εκτος απο το καλαθι του αγωνα,πετυχε και ενα καθοριστικο 3ποντο στα τελευταια λεπτα.

Απο τον Δουκα που ειχε την σημαντικη απουσια του Ροδοστογλου,κορυφαιοι ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ.
Ειδικα ο πρωτος ηταν κυριαρχος της ρακετας και ηταν στιγμες που επαιζε μονος του το Ψυχικο,ευστοχωντας μεχρι και σε 3ποντο στην 4η περιοδο!!!!!!!
fastbreak70
QUOTE(gspara @ Oct 20 2015, 21:38 ) *
ΔΟΥΚΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 76-78 (16-24,33-37,53-54,76-78).

Μεγαλο ματς στο Δαις,ειδικα στο 2ο ημιχρονο και δικαιη νικη για το Ψυχικο που πηγε να αυτοκτονησει στο τελος.

ΔΟΥΚΑΣ........ΚΟΥΚΑΣ-ΚΑΥΚΗΣ-ΜΟΛΦΕΤΑΣ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ-ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
ΨΥΧΙΚΟ........ΝΙΚΟΥ-ΠΑΥΛΟΣ ΑΧΗΣ-ΔΗΜΑΚΟΣ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ

Η πρωτη περιοδος,οπως προανεφερα,στιγματιστηκε απο το διαστημικο μπασκετ του Ψυχικου που προηγηθηκε 24-9 με τους Νικου-Αχη-Δημακο να κανουν παρτυ.
Στο 8' ο Νικου ζητησε αλλαγη,δειχνοντας να μην εχει ανασες,με συνεπεια το Ψυχικο να κατεβασει ταχυτητα καθως ο Μοσχοβιτης ηταν ανετοιμος και επαιξε με δεμενο το αριστερο χερι.
Ο Δουκας καταφερε να μειωσει με 3ποντο του Κουκα στο φιναλε του ημιχρονου(33-36) και κορυφαιο τον Τζορτζεβιτς.

Στην 3η περιοδο το ματς εγινε κλειστο με τις 2 ομαδες να συμβαδιζουν,αλλα τον Δουκα να μην μπορει να περασει μπροστα.

Στην 4η περιοδο με τα 2 μοναδικα καλαθια του Περδικαρη και 3ποντο του Μιχαλογλου,ο Δουκας καταφερε να περασει για πρωτη φορα μπροστα στο σκορ......νομιζω 60-58.
Σε αυτο το σημειο ανελαβε δραση και παλι ο Δημακος και τελικα το Ψυχικο προσπερασε 71-76.

Ξαφνικα εμφανιστηκε ο σχεδον αφαντος αποψε Κουκας και με μακρινο 3ποντο μειωσε 74-76.
Στην επομενη επιθεση το Ψυχικο εγκληματισε αναθετοντας το κατεβασμα στον Δημακο αντι του Νικου.Ο Μιχαλογλου εκλεψε την μπαλα και εφυγε στον αιφνιδιασμο ισοφαριζοντας 76-76.

Στην τελευταια επιθεση πρυτανευσε η λογικη και ο Νικου πασαρε στον Παπανικολαου,ο οποιος με διπλη προσπαθεια εγραψε το τελικο 76-78.

Κορυφαιος των νικητων ο ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΥ (11ασιστ) που διδαξε πως παιζεται η θεση του ποιντγκαρντ,ανεβοκατεβαζοντας το τεμπο οπως και οταν ηθελε.
Παιχταρας μεγαλος ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΧΗΣ,εκανε την διαφορα σε αμυνα και επιθεση.
Ασυναγωνιστος στο ανοιχτο γηπεδο ο ΔΗΜΑΚΟΣ,εντυπωσιασε ειδικα στην 1η και 4η περιοδο.
Απειρη βρωμικη δουλεια ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ο οποιος εκτος απο το καλαθι του αγωνα,πετυχε και ενα καθοριστικο 3ποντο στα τελευταια λεπτα.

Απο τον Δουκα που ειχε την σημαντικη απουσια του Ροδοστογλου,κορυφαιοι ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ.
Ειδικα ο πρωτος ηταν κυριαρχος της ρακετας και ηταν στιγμες που επαιζε μονος του το Ψυχικο,ευστοχωντας μεχρι και σε 3ποντο στην 4η περιοδο!!!!!!!


και αν το ΨΥΧΙΚΟ επαιζε λιγοτερο συγκρατημένα θα ειχε καθαρισει το παιχνιδι ανετα
πχ αν διαβαζε το αμυντικο χάντικαπ όταν παιζουν μαζι στον δουκα οι 2κοντοι

gspara
QUOTE (fastbreak70 @ Oct 21 2015, 01:14 ) *
και αν το ΨΥΧΙΚΟ επαιζε λιγοτερο συγκρατημένα θα ειχε καθαρισει το παιχνιδι ανετα
πχ αν διαβαζε το αμυντικο χάντικαπ όταν παιζουν μαζι στον δουκα οι 2κοντοι

Και το Ψυχικο ομως δεν εχει τα ψηλα γκαρντ.Παντα επιχειρει να ανοιξει τον ρυθμο για να εκμεταλλευθει τον Δημακο.
Αμυντικα ο Γουναρης επιχειρησε να κρυψει το συγκεκριμενο χαντικαπ,βαζοντας για αρκετη ωρα τον Μολφετα πανω στον Νικου.

Και το απαραιτητο βιντεακι με τα τελευταια δευτερολεπτα.....

doctor_dru
QUOTE (Gkos @ Oct 20 2015, 17:55 ) *
Να υπενθυμίσουμε ότι σε λίγη ώρα ξεκινάει το Δούκας -Ψυχικό ,ενώ υπάρχει αύριο το (επίσης εξαναβολής ) ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ στις 17:00 που όμως είναι κεκλεισμένων ...

Ξεχνάς το Εθνικός - Παγκράτι και με στεναχωρείς όμως...
Σήμερα και αυτό το εξ αναβολής στο Κλειστό του Εσπέρου στις 17:00.
Gkos
QUOTE (doctor_dru @ Oct 21 2015, 11:48 ) *
Ξεχνάς το Εθνικός - Παγκράτι και με στεναχωρείς όμως...
Σήμερα και αυτό το εξ αναβολής στο Κλειστό του Εσπέρου στις 17:00.


Στο υπόσχομαι αυτό μπήκα να γράψω τώρα ,δεν το ηξερα ,την ώρα που έκανες το ποστ μου το είπαν....
Gkos
QUOTE (doctor_dru @ Oct 21 2015, 11:48 ) *
Ξεχνάς το Εθνικός - Παγκράτι και με στεναχωρείς όμως...
Σήμερα και αυτό το εξ αναβολής στο Κλειστό του Εσπέρου στις 17:00.


Θα πας ?

Ο gspara δεν ξέρω ,θα ήμουνα σίγουρος ότι θα πήγαινε αν δεν είχε και το Περιστέρι την ίδια ώρα ( θα βρει τρόπο να μπει ετουτος smiley.gif ) ενω ΄την ίδια ώρα υπάρχει και το Ιωνικός-Αμύντας με τις άλλες αγαπημένες του ομάδες smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του !
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 21 2015, 12:54 ) *
Θα πας ?

Ο gspara δεν ξέρω ,θα ήμουνα σίγουρος ότι θα πήγαινε αν δεν είχε και το Περιστέρι την ίδια ώρα ( θα βρει τρόπο να μπει ετουτος smiley.gif ) ενω ΄την ίδια ώρα υπάρχει και το Ιωνικός-Αμύντας με τις άλλες αγαπημένες του ομάδες smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του !

Πλατωνα σημερα....no second thought smilie_schal1.gif
doctor_dru
QUOTE (Gkos @ Oct 21 2015, 12:54 ) *
Θα πας ?

Ο gspara δεν ξέρω ,θα ήμουνα σίγουρος ότι θα πήγαινε αν δεν είχε και το Περιστέρι την ίδια ώρα ( θα βρει τρόπο να μπει ετουτος smiley.gif ) ενω ΄την ίδια ώρα υπάρχει και το Ιωνικός-Αμύντας με τις άλλες αγαπημένες του ομάδες smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του !

Λογικά θα την κάνω την βόλτα μου από κει αν και πιστεύω ότι το Ιωνικός - Αμύντας θα χει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Gkos
QUOTE (doctor_dru @ Oct 21 2015, 13:30 ) *
Λογικά θα την κάνω την βόλτα μου από κει αν και πιστεύω ότι το Ιωνικός - Αμύντας θα χει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.


Mην υποτιμάς τον Καλαμπάκο ( ξεκίνησε και με δύσκολο πρόγραμμα ο καημένος ,αλλά λόγω απουσιών και αργοπορημένης έναρξης προετοιμασίας ίσως είναι και καλό ) ;p



doctor_dru
QUOTE (Gkos @ Oct 21 2015, 13:38 ) *
Mην υποτιμάς τον Καλαμπάκο ( ξεκίνησε και με δύσκολο πρόγραμμα ο καημένος ,αλλά λόγω απουσιών και αργοπορημένης έναρξης προετοιμασίας ίσως είναι και καλό ) ;p

Καθόλου δεν το υποτιμώ.Άλλωστε το Παγκράτι το απέδειξε και με την εικόνα του στο 2ο ημίχρονο απέναντι στον Φάρο.Δεν θεωρώ καθόλου εύκολο το ματς για τον Εθνικό,απλά το άλλο(Ιωνικός - Αμύντας) είναι ντέρμπι με τα όλα του..
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 20 2015, 21:38 ) *
ΔΟΥΚΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 76-78 (16-24,33-37,53-54,76-78).



Μπάσκετ Ανδρών: Συγκλονιστικό ματς στο Δαΐς...ΑΣΕΔ - ΑΕ Ψυχικού 74-76 στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής.


Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας η οποία χθες (20/10) το απόγευμα στο κατάμεστο Δαΐς γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Ψυχικού με σκορ 74-76...

Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής (είχε αναβληθεί) και ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς καθώς οι συνεχείς συγκινήσεις και διακυμάνσεις "έσπαγαν καρδιές"...

Τελικά, το ροζ φύλλο αγώνα κατακτήθηκε από τους φιλοξενούμενους αφού κατάφεραν στην τελευταία τους επίθεση διάρκειας 10 δευτερολέπτων να σκοράρουν μέσα από τη ρακέτα, έχοντας πριν δεχτεί ένα απίστευτο σερί 5-0 με τρίποντο του Κουκά από τα 8 μέτρα (!!!) - κλέψιμο του Μιλεντίγεβιτς και 2ποντο στον αιφνιαδιασμό από τον Μιχάλογλου (74-74).



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Από την έναρξη του αγώνα, η ομάδα του Ψυχικού τα έβαζε (σχεδόν) όλα…
Το επιθετικό ριμπάουντ του Μιχάλογλου και το γκολ-φάουλ του, έφεραν στο 2ο λεπτό την πρώτη ισοπαλία στο ματς (5-5), πριν έρθει η… αφλογιστία για τους γηπεδούχους…
Για περίπου τρία λεπτά, οι «μπλε» δεν πέτυχαν πόντο εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που τα έβαζαν από παντού με αποτέλεσμα να προηγηθούν ακόμη και με 15 πόντους διαφορά (9-24), ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου...
Στο σημείο εκείνο οι αθλητές του Μάριου Γούναρη ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους με γκολ-φάουλ από τον Μολφέτα, ασίστ του Κουκά προς τον Τζόρτζεβιτς και τον ΑΣΕΔ να τρέχει ένα σερί 9-0 για το 18-24 ενώ δια χειρός Καραμπάτσου η διαφορά έπεσε και στους 6 πόντους (24-30) στο 16΄.

Στο 39’ ο Κουκάς ευστόχησε σε τρίποντο για να διαμορφώσει το 33-36 βάζοντας και πάλι την ομάδα μας δυνατά μέσα στη διεκδίκηση του ματς!
Οι δύο ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια με το σκορ στο 33-37 και όλα τα δεδομένα να δείχνουν ότι πάμε για ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο…
Με την επιστροφή από αυτά, ο Τζόρτζεβιτς - με τον 16ο προσωπικό του πόντο - μείωσε σε 41-42 στο 24΄ για να ακολουθήσει και το προβάδισμα για τον ΑΣΕΔ στο 32’, αυτή τη φορά δια χειρός Περδικάρη. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ, έστω και με λίγη δόση τύχης έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 57-56…

Ωστόσο, τα μακρινά, εύστοχα σουτ (σημείωσαν συνολικά 10 τρίποντα) των φιλοξενουμένων έδιναν συνεχώς το προβάδισμα στο Ψυχικό με τους «μπλε» να κυνηγούν και πάλι…
Το τρίποντο (!) του Τζόρτζεβιτς μείωσε το σκορ σε 67-69 "απαντώντας" σε τρίποντο του Παπανικολάου λίγο νωρίτερα, ενώ με νέα τρίποντη βόμβα του Κουκά από τα 8 μέτρα (αντίστοιχη "απάντηση" στον Αγγελακόπουλο) ο ΑΣΕΔ μείωσε εκ νέου στους 2 πόντους (74-76), στα 34.3΄΄για το τέλος…

Ακολούθησε το κλέψιμο του Μιλεντίγεβιτς και η ασίστ στον Μιχάλογλου ο οποίος με lay up έγραψε το 76-76 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από τους 300 και πλέον φίλους της ομάδας…
Το time out του Γιώργου Ρεμεντέλα έφερε το Ψυχικό στα 2/3 του γηπέδου, τον Παπανικολάου κάτω από το καλάθι να αστοχεί, να παίρνει ο ίδιος το ριμπάουντ και τελικά να ευστοχεί στα 2’’ για τη λήξη…76-78.
Το τρίποντο του Μιλεντίγεβιτς λίγο πριν περάσει το κέντρο του γηπέδου δεν βρήκε στόχο με την ομάδα μας να γνωρίζει την πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα…

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 33-37 (ημίχρονο), 53-54, 76-78 (τελικό)

ΑΣΕ Δούκα (Γούναρης): Τζόρτζεβιτς 29 (1 τριπ., 9 ριμπ.), Καυκής 1, Μιχάλογλου 20
(2 τριπ., 6 ριμπ.), Κουκάς 9 (2 τριπ., 4 ασ.), Μαστόρος, Σπυρόπουλος, Καραμπάτσος 2,
Περδικάρης 5, Μολφέτας 5, Μιλεντίγιεβιτς 5 (1).

ΑΕ Ψυχικού (Ρεμεντέλας): Νίκου 5 (1 τριπ., 11 ασ.), Αχής Ντ. 7 (1), Μοσχοβίτης,
Παπανικολάου 8 (1 τριπ., 10 ριμπ.), Δημάκος 22 (2), Αχής Π. 15 (4/6 τριπ.),
Αγγελακόπουλος 11 (1), Χρυσός 2, Μελισσαράτος 4, Τσιώκος 2, Στέβοβιτς 2.

Διαιτητές: Καλδίρης, Θεωνάς, Μπίκας.


http://www.ased.gr/Articles/1628
Gkos





Σεφτέ» ο Εθνικός, εμφατική πρεμιέρα για Περιστέρι



Τις έδρες του εκμεταλλεύτηκαν ο Εθνικός Πειραιώς και το Περιστέρι, προκειμένου να φτάσουν με άνεση στην πρώτη φετινή τους επικράτηση για την Α2. Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου, δυσκολευόμενοι ουσιαστικά μόνο για 10 λεπτά, επικράτησαν του Παγκρατίου με 83-63, ενώ η ομάδα των Δυτικών Προαστίων πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα, φτάνοντας μία «ανάσα» από την «εκατοστάρα» κόντρα στο Πευκοχώρι (98-76).

Στο Κλειστό του Εσπέρου, αρχικά, ο Εθνικός ήταν μεν καλύτερος εξαρχής, με το Παγκράτι πάντως να αποδεικνύεται μαχητικό και το 22-20 της πρώτης περιόδου να φαίνεται να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς. Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου, μάλιστα, μείωσαν στην ελάχιστη διαφορά στα μέσα της δεύτερης περιόδου (30-29), αλλά ένα «ξέσπασμα» των γηπεδούχων, με τους Βασιλόπουλο και Γκιζογιάννη να δίνουν το «σύνθημα» και τον Τζώλο να «εκτελεί» τους αντιπάλους του με δύο σερί τρίποντα στο τέλος του ημιχρόνου, έφερε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (51-37). Το Παγκράτι δεν τα παράτησε και προσπάθησε μεθοδικά να μειώσει τη διαφορά, «ψαλιδίζοντας» τη μέχρι το -9 στις αρχές της τέταρτης περιόδου (63-54). Η «εκνευριστική» του αστοχία, όμως, έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων (2/22 συνολικά), έμελλε να το «καταδικάσει», με ένα σερί 8-0 του Εθνικού να ολοκληρώνει οριστικά την υπόθεση νίκης.

Πολύ πιο εύκολο έργο είχε το Περιστέρι, προσφέροντας... σοκ και θέαμα στο κοινό και φτάνοντας στην νίκη με 98-76 επί του Πευκοχωρίου. Οι παίκτες του Κώστα Παπαπάρκου προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά από πολύ νωρίς, δείχνοντας... τις διαθέσεις τους με το αρχικό 15-4. Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που είχαν καταφέρει ήταν προς τα μέσα της δεύτερης περιόδου να μειώσουν στο -8, χάρη σε προσωπικές ενέργειες του Μάρτζου (36-28). Με τους Παπαδιονυσίου και Σκουλίδα, ωστόσο, να βρίσκονται σε εξαιρετική ημέρα και τον Πολυτάρχου να βάζει την προσωπική του «σφραγίδα», η διαφορά «εκτοξεύτηκε» για πρώτη φορά στο +15 για το Περιστέρι στη λήξη του ημιχρόνου (50-35). Από εκεί και πέρα, όλα ήταν πολύ ευκολότερα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην επιστροφή τους στο «σπίτι» τους, το Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους και λίγο κόντεψαν να φτάσουν τους 100 πόντους.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 83-63

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης, Θεοδωρόπουλος

Δεκάλεπτα: 22-20, 51-37, 61-51, 83-63

Εθνικός Πειραιώς (Βλάχος): Μάντζαρης 11 (1), Τζώλος 13 (2), Τότσιος 10 (1 τρ., 9 ριμπάουντ), Βασιλόπουλος 11 (2/3 τρίποντα, 7 ασίστ), Βουγιούκας 4, Παλαιοχωρίτης, Ράπτης 2, Γκιζογιάννης 12 (7 ριμπάουντ), Μαγκουνής 14, Τζιάλλιας 2 (6 ριμπάουντ), Ψυλέας 4


Παγκράτι (Καλαμπάκος): Κυριακόπουλος 8 (5 ασίστ), Παναγιωταράς 2 (4 ασίστ), Παπαδιονυσίου 10 (0/5 τρίποντα, 4 κλεψίματα), Φακοπουλίδης (0/2 βολές, 0/3 δίποντα, 0/2 δίποντα), Μοτσενίγος 8, Αντωνάκης 7 (1 τρ., 5 ριμπάουντ), Σπανός 3 (1), Κουτρούλιας 17 (8/12 δίποντα, 11 ριμπάουντ), Σαχπατζίδης 2, Λεκάκης, Περσίδης, Μήτσιαλος 6

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 98-76 ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ


Δεκάλεπτα: 31-16, 50-35, 74-55, 98-76

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Λάκκας 17 (1), Γοργόνης 2, Παπαδιονυσίου 10 (3/3, 5ασ.), Τσιότρας 6 (1), Πολυτάρχου 8 (2), Παπαντωνάκος 10 (2), Σκουλίδας 18 (4/6), Ψαρόπουλος 9 (1), Κατιάκος 9, Πέτρουλας (5ασ.), Γκίλχριστ 9, Παπαδάκης

Ευρώπη Πευκοχωρίου (Ντολόπουλος): Ανδρεάδης, Αμπατζίδης, Μάρτζος 16, Ονάσογλου 8, Αράπης 2, Νίκολιτς 8, Θεοδωράκος 10, Νησιώτης 14, Ζώτος 4, Κιγμέτογλου 12, Συμεωνίδης 2

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.5k1hiQ46.dpuf


Gkos

Εντυπωσιακό «ποδαρικό» πραγματοποίησε το Περιστέρι στο νέο πρωτάθλημα της Α2, καθώς επικράτησε στην επιστροφή του στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» της Ευρώπης Πευκοχωρίου με 98-76, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης όπως τα δημοσίευσε το «peristerinews.gr»:

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.4jedvpIx.dpuf


https://youtu.be/57qG3Xzkaig

Ωραίες οι νέες εμφανίσεις,θυμιζουν Φενέρ με το φωσφοριζε smile.gif
gratipa1929
14/21 τρίποντα το Περιστέρι!!! πιθανότατα ρεκόρ ευστοχίας για τα τελευταία χρόνια στην Α2.

Εμείς στο Παγκράτι όπως αναμενόταν βγάλαμε ένα πανδύσκολο πρόγραμμα με 0-3 και το πρωτάθλημα αρχίζει για εμάς στο ΜΕΤΣ με τους Μαχητές.

Παρόλα αυτά, θα πω και πάλι ότι έχω εκπλαγεί θετικά με το πάθος και την ενέργεια που βγάζει ο Κουτρούλιας. Είναι κοντά 40 ετών και παίζει σαν 20άρης, με αποτέλεσμα και φέτος να είναι ο "MVP" για το Παγκράτι αυτές τις 3 αγωνιστικές!!!

Από την άλλη με απογοήτευσε ο Κυριακόπουλος, αν και ήξερα ότι δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση.

Τελικά, όπως αναμενόταν, η βασική μας πεντάδα φέτος θα είναι ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ, με τον Σπανό να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματά του.
gspara
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
Xωρις νικη ο Ηρακλης,ειναι με την πλατη στον τοιχο.Με Αλεξανδρη στον παγκο θα εχει την ψυχολογικη ωθηση να σπασει το ροδι απεναντι στο ΓΣΠ που θα ειναι δυσκολο να εχει την ευστοχια της δικη του πρεμιερας.

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Στανταρ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1
Η Ερυθραια μασαει σιδερα,δεν καταλαβαινει απο ποιοτικοτερα ροστερ.

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για την Λιβαδεια.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 1
Πιο γεματο το Παγκρατι,ηρθε η ωρα για την πρωτη νικη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης.Δεν εμπιστευομαι την σταθεροτητα του Βασιλοπουλου,ενω και οι Λατοβιτς-Βουγιουκας θα ειναι λογικα ανετοιμοι.Εκτος αν καταφερει να παει σε ματς 65 ποντων οπως με τον Φαρο.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ. 1
Χωρις σχολια.
gratipa1929
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1 (η έλευση του Αλεξανδρή ίσως αφυπνίσει τους παίκτες του Ηρακλή, που δεν έχει περιθώρια ήττας)

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 (εύκολα. κάνει πάρα πολλά λάθη η Κύμη αλλά παραδόξως ελάχιστα επηρεάζουν το αποτέλεσμα)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2 (πιθανή ήττα θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Λευκάδα)

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 (είναι πιο δυνατή ομάδα η Λιβαδειά παρά το άσχημο ξεκίνημα και την τραγική άμυνα)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ 1 (θα νικήσουμε με την δύναμη της έδρας. μεγάλο πρόβλημα το σουτ για τους Μαχητές)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 (ο Εθνικός θα κάνει αρκετές ζημιές φέτος. κόντραρε ακόμα και τον Φάρο.)

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 1 (20+ πόντοι)
harden

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2(το εργο του Αλεξανδρη θα αρχίσει να φαίνεται αλλά θα πονταρω στο φιλόδοξο Περιστέρι, το οποίο θεωρώ αουτσάιντερ για να μπει σφήνα στα πλέι οφ)

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2 (κόντρα στα προγνωστικά, για την έκπληξη. Αν οι περιφέρεια του Δούκα σταματήσει τον Μιλο και ο Τζόρτζεβιτς κυριαρχήσει στο καλάθι.)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2 (εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από Ερυθραία)

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 (σίγουρη νίκη για τους γηπεδούχους)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ 1 (αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει μόνη της η έδρα του Παγκρατίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Χ (ο Εθνικός πρεπει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία εμφάνιση με τον Φάρο και με δύναμη τον κόσμο του να δηλώσει παρών για μια θέση στην Α1.Ο Προμηθεας αν το σκάσει με το διπλό στα χέρια τότε έχει μεγάλο προβάδισμα για τις 2 πρώτες θέσεις)

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 1 (εύκολο απόγευμα)

misunov
QUOTE(harden @ Oct 23 2015, 10:38 ) *
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2(το εργο του Αλεξανδρη θα αρχίσει να φαίνεται αλλά θα πονταρω στο φιλόδοξο Περιστέρι, το οποίο θεωρώ αουτσάιντερ για να μπει σφήνα στα πλέι οφ)

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2 (κόντρα στα προγνωστικά, για την έκπληξη. Αν οι περιφέρεια του Δούκα σταματήσει τον Μιλο και ο Τζόρτζεβιτς κυριαρχήσει στο καλάθι.)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2 (εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από Ερυθραία)

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 (σίγουρη νίκη για τους γηπεδούχους)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ 1 (αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει μόνη της η έδρα του Παγκρατίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Χ (ο Εθνικός πρεπει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία εμφάνιση με τον Φάρο και με δύναμη τον κόσμο του να δηλώσει παρών για μια θέση στην Α1.Ο Προμηθεας αν το σκάσει με το διπλό στα χέρια τότε έχει μεγάλο προβάδισμα για τις 2 πρώτες θέσεις)

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 1 (εύκολο απόγευμα)


Αληθεύει ότι έχει αύριο αντι-ντοπιγκ στα παιχνίδια της Α2 ?? Πότε ξεκίνησε ???
MENEGIN11
QUOTE(misunov @ Oct 23 2015, 12:04 ) *
Αληθεύει ότι έχει αύριο αντι-ντοπιγκ στα παιχνίδια της Α2 ?? Πότε ξεκίνησε ???

το αντι ντοπιγκ πιανει κ τις διαφορες σκονες,ετσι προς γνωση......2 παιχτες απο καθε ομαδα,προβλεπω μερικους τραυματιες που τελικα δε θα καταφερουν να παιξουν αυριο
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1
ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 1

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 1
giorgos14

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
Αν δεν πάρει και αυτό το ματς μετά την αλλαγή προπονητή νομίζω ότι θα αρχίσουν να ζορίζουν τα πράγματα.

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Περιεργο αποτέλεσμα την τετάρτη,δεν νομιζω οτι θα πάρει κάτι από αυτό το ματς ο Δούκας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Η λευκάδα αν θέλει να έχει βλέψεις για playoff πρέπει να καθαρίζει αυτά τα ματς

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
Πολυ προβλέψιμη η Λιβαδειά,μπορεί την έκπληξη ο Φίλιππος

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 1
Δύσκολο ματς.Πολύ πίεση και πολύ ξύλο στις άμυνες.Αν θέλει να έχει ελπίδες το Παγκράτι πρέπει να κερδίσει.gspara βγάλε όση φωνή έχεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
Θα έχει προβλήματα ο προμηθέας στις ισχυρές έδρες

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧ. 1
Ευκαιρία να παίξουν και οι ρολίστες του Φάρου
gspara
QUOTE (giorgos14 @ Oct 23 2015, 14:30 ) *
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 1
Δύσκολο ματς.Πολύ πίεση και πολύ ξύλο στις άμυνες.Αν θέλει να έχει ελπίδες το Παγκράτι πρέπει να κερδίσει.gspara βγάλε όση φωνή έχεις

Πιο πολυ φοβαμαι μην μου φυγει καμμια αναρθρη κραυγη στις καλαθαρες του παιχταρα Γραβα και με κυνηγανε.
Ηδη στην Ερυθραια καποιοι με με στραβοκοιταγανε.
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Oct 23 2015, 15:18 ) *
Πιο πολυ φοβαμαι μην μου φυγει καμμια αναρθρη κραυγη στις καλαθαρες του παιχταρα Γραβα και με κυνηγανε.
Ηδη στην Ερυθραια καποιοι με με στραβοκοιταγανε.

Τεράστιο ταλέντο ο Γράβας, απορώ πως ακόμη δεν έχει αποκτηθεί από ομάδα της Α1. Άνετα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει.
Gkos
Εγώ να υπενθυμίσω,ότι η ΕΡΤ2 θα δείξει το Εθνικός-Προμηθέας αυριο ,και όπως διάβασα μάλιστα,θα έχει και κόσμο μαζί της, η φιλοξενούμενη ομάδα.
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 23 2015, 18:00 ) *
Τεράστιο ταλέντο ο Γράβας, απορώ πως ακόμη δεν έχει αποκτηθεί από ομάδα της Α1. Άνετα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει.

Φανταζομαι θα γινει στο πολυ κοντινο μελλον.Απο οτι τσεκαρα τωρα ειναι και μικρος,22 χρονων.
Στον αγωνα με την Ερυθραια ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον σκληροτραχηλο Προδρομου να τα εχει τοσο χαμενα και να αντικαθισταται στο 5λεπτο.
Αυριο υποθετω θα ξεκινησει ο Παπαδιονυσιου,πολυ δυσκολο,δεν εχει την δυναμη.
Με τσιτωσες με το pregame,αλλα μαλλον με βλεπω Ερυθραια αυριο.
giorgos14
QUOTE(gspara @ Oct 23 2015, 13:18 ) *
Πιο πολυ φοβαμαι μην μου φυγει καμμια αναρθρη κραυγη στις καλαθαρες του παιχταρα Γραβα και με κυνηγανε.
Ηδη στην Ερυθραια καποιοι με με στραβοκοιταγανε.


ναι μπουρδα μου,τον χουλιγκανο του παγκρατιου τον gratipa ηθελα να γραψω και εγραψα εσενα... smiley.gif

Γραβα τον εχω αντιμετωπισει ως αντιπαλο 2 χρονια,και στον Μαντουλιδη και στα Πευκα.Αν ηταν πιο ψηλος θα ηταν σιγουρα για α1.Η βελτιωση του παντως ειναι θεαματικη καθε χρονο,ριχνει πολυ δουλεια...
giorgos14
QUOTE(gspara @ Oct 23 2015, 13:18 ) *
Πιο πολυ φοβαμαι μην μου φυγει καμμια αναρθρη κραυγη στις καλαθαρες του παιχταρα Γραβα και με κυνηγανε.
Ηδη στην Ερυθραια καποιοι με με στραβοκοιταγανε.


ναι μπουρδα μου,τον χουλιγκανο του παγκρατιου τον gratipa ηθελα να γραψω και εγραψα εσενα... smiley.gif

Γραβα τον εχω αντιμετωπισει ως αντιπαλο 2 χρονια,και στον Μαντουλιδη και στα Πευκα.Αν ηταν πιο ψηλος θα ηταν σιγουρα για α1.Η βελτιωση του παντως ειναι θεαματικη καθε χρονο,ριχνει πολυ δουλεια...
fedia
Α2 Ανδρών

Ηρακλής-Περιστέρι 65-60
Κύμη-Δούκας 79-60
Πανερυθραϊκός-Δόξα Λευκάδας 84-76
Λιβαδειά-Φίλιππος Βερ. 72-67
Παγκράτι-Μαχητές Δόξα Πεύκων 72-79
Εθνικός-Προμηθέας 77-73
Φάρος Κερ.-Πευκοχώρι 85-64

Μάλλον αναμενόμενα τα αποτελεσματα
gspara
QUOTE (periman @ Oct 23 2015, 13:50 ) *
το αντι ντοπιγκ πιανει κ τις διαφορες σκονες,ετσι προς γνωση......2 παιχτες απο καθε ομαδα,προβλεπω μερικους τραυματιες που τελικα δε θα καταφερουν να παιξουν αυριο
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1
ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 1

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 1

41.gif 77.gif
MENEGIN11
QUOTE(gspara @ Oct 24 2015, 19:36 ) *
41.gif 77.gif

εχω ρεντα smiley.gif
Gkos
QUOTE (fedia @ Oct 24 2015, 19:17 ) *
Μάλλον αναμενόμενα τα αποτελεσματα



Να υποθέσω το είπες χιουμοριστικά έτσι;
gspara
Περιστερι-Κυμη το επομενο τηλεοπτικο.
gratipa1929
Δυστυχώς γνωρίσαμε οδυνηρή ήττα σήμερα εντός έδρας από έναν άμεσο ανταγωνιστή για την παραμονή και μείναμε μόνοι στον πάτο του πίνακα.

Πάση θυσία διπλό στην Βέροια τώρα για να ρεφάρουμε.
giorgos14
QUOTE(gspara @ Oct 24 2015, 19:20 ) *
Περιστερι-Κυμη το επομενο τηλεοπτικο.



ohmy.gif δεν θα δειξουν το προμηθεας-φαρος δηλαδή;;Λαθος επιλογή νομίζω...
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 24 2015, 22:20 ) *
Περιστερι-Κυμη το επομενο τηλεοπτικο.



Να πω την αμαρτία μου,περίμενα να δείξουν το Προμηθέας-Φάρος,αλλά καλύτερα έτσι.
Μην δείχνουν συνέχεια τους ίδιους.


QUOTE (giorgos14 @ Oct 25 2015, 01:25 ) *
ohmy.gif δεν θα δειξουν το προμηθεας-φαρος δηλαδή;;Λαθος επιλογή νομίζω...



Κατ'εμε σωστή φιλε.
Δείξανε Φάρο και Προμηθέα.
Ας δείξουν και τις υπόλοιπες ομάδες.
Δυνατό ματς διάλεξαν,ιστορικότατο το Περιστέρι ,ματσάρα θα είναι.
Ασε που απότι εχω καταλαβει,προτιμούν να δείχνουν αθηναικά ματς για να μην στελνουν συνεργεία στην επαρχία για οικονομία 😂
giorgos14
QUOTE(Gkos @ Oct 24 2015, 22:49 ) *
Να πω την αμαρτία μου,περίμενα να δείξουν το Προμηθέας-Φάρος,αλλά καλύτερα έτσι.
Μην δείχνουν συνέχεια τους ίδιους.





Κατ'εμε σωστή φιλε.
Δείξανε Φάρο και Προμηθέα.
Ας δείξουν και τις υπόλοιπες ομάδες.
Δυνατό ματς διάλεξαν,ιστορικότατο το Περιστέρι ,ματσάρα θα είναι.
Ασε που απότι εχω καταλαβει,προτιμούν να δείχνουν αθηναικά ματς για να μην στελνουν συνεργεία στην επαρχία για οικονομία 😂


Το θέμα είναι να δούμε όλες τις ομάδες η' το καλύτερο ματς της αγωνιστικής;Αμα μια ομάδα προσφέρει κάθε βδομάδα και μια ματσάρα ,ε νομίζω ότι αυτή πρέπει να δείχνουν.Με την ιδια λογικη δεν θα ήταν καλό να δείξουν το σημερινο Εθνικός Προμηθέας γιατι έδειξαν και τη προηγουμενη εβδομάδα Εθνικό.Αν και τελικά μαλλον έχεις δίκιο και όλα γίνονται για οικονομία.
Gkos
Το καλύτερο είναι το Προμηθέας- Φάρος συμφωνώ,αλλά και το Περιστέρι-Κύμη,θα είναι πολύ πολύ καλό πιστεύω.
Gkos
Α2: Πειραιώτικη «μαγκιά» και... δίπολο Φάρου-Κύμης!

Η τριάδα Φάρου, Κύμης και Προμηθέα «έσπασε», με τον Εθνικό Πειραιώς να καταθέτει... ψυχή και σώμα στο παρκέ και να υποτάσσει τον τελευταίο με 77-73. Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης του, ως του κορυφαίου της αγωνιστικής, η εξέλιξή του ήταν σε κάθε περίπτωση... ακατάλληλη για καρδιακούς με την άμυνα των παικτών του Βαγγέλη Βλάχου και την ηγετική φυσιογνωμία παικτών, όπως ο Ανδρέας Γκιζόγιαννης και ο Αλέξης Ράπτης να κάνουν τη διαφορά. Με το σύνολο του Μάκη Γιατρά να πηγαίνει προηγούμενο με 55-61 στην τελευταία περίοδο, βέβαια, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η άμυνα του Εθνικού, με τον Ράπτη ειδικά να... δίνει ρέστα και να υψώνει «τοίχο» για όποιον προσπαθούσε να απειλήσει. Το αποτέλεσμα, ήταν ο Εθνικός να δεχθεί μόλις 12 πόντους, με τους 22 που σκόραρε να είναι αρκετοί.

Από το αποτέλεσμα αυτό, επωφελούνται τα μάλα ο Φάρος Κερατσινίου και η Κύμη που μένουν μαζί στην κορυφή. Ο πρώτος, βέβαια, δεν είχε τόσο εύκολο έργο όσο δείχνει το τελικό 85-64 επί του Πευκοχωρίου Ανδρέας Πολέμης, σε σύγκριση με τους αντιπάλους του, κάτι που απέφερε ένα επιμέρους σκορ 26-12, με το οποίο και οι παίκτες του «καθάρισαν» το ματς.

Η ομάδα της Εύβοιας, αντιθέτως, κυριάρχησε πλήρως επί του Δούκα πριν φτάσει στο 79-60. Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, το σύνολο του Βασίλη Μπρατσιάκου έδειξε τις... ορέξεις του και πήρε τον «αέρα» του αντιπάλου του από την πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκε με 25-9. Η συνέχεια ήταν εύκολη, καθώς δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το εις βάρος τους προβάδισμα, συνδυάζοντας την εξαιρετική τους απόδοση στην άμυνα, με θέαμα επιθετικά, απέναντι σε ένα Δούκα που φαίνεται να επηρεάστηκε πολύ από την απουσία του Στέφαν Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε υποστεί οστικό οίδημα στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο ενθουσιασμός του Πανερυθραϊκού... παρέσυρε και το Δόξα! Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή κατάφεραν να σταθούν όρθιοι και να στείλουν το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 64-64 από το 59-64 που είχε διαμορφωθεί, δύο λεπτά πριν το φινάλε και έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να κερδίσουν, με τους Μπάρδα και Προδρόμου να αστοχούν ωστόσο. Στην παράταση, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα και «βομβαρδίζοντας» το αντίπαλο καλάθι από μακριά, κατάφεραν να φτάσουν στους 20 πόντους μόλις σε ένα πεντάλεπτο, όταν είχαν ήδη σημειώσει 64 σε ολόκληρο το ματς, ενώ κράτησαν παράλληλα το σύνολο του Βαγγέλη Ζιάγκου στους 76 συνολικά.

Επιτέλους... νίκη για Ηρακλή και Λιβαδειά. Ο «Γηραιός», με... αύρα «Τίγρη» κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου με 65-60, αν και η νίκη του ήρθε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης σε όλη της σχεδόν τη διάρκεια, με μοναδική στιγμή που το Περιστέρι προηγήθηκε να είναι το 21-23 στο 14ο λεπτό. Στη συνέχεια, πήραν... φόρα και «μιμούμενοι» το αρχικό 11-0, πραγματοποίησαν επιμέρους 7-0 για να κλείσουν ιδανικά το ημίχρονο, ενώ ακόμη καλύτερη ήταν η τρίτη περίοδος, όταν και επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Αυτό διατηρήθηκε μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου, όταν και το σύνολο του Κώστα Παπαμάρκου επιχείρησε να αντεπιτεθεί, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τους γηπεδούχους και απλά μειώνοντας την τελική διαφορά.

Σε ένα ματς με ουκ ολίγες συγκινήσεις, η Λιβαδειά «χαμογέλασε» για πρώτη φορά φέτος με τον Βαγγέλη Μάγειρα στον πάγκο, καταβάλλοντας τον σκληροτράχηλο Φίλιππο Βέροιας. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα απείλησαν με ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα, αλλά οι Βοιωτοί αντέδρασαν στο 49-53 του τρίτου δεκαλέπτου και με επιθετικό «κρεσέντο» που τους απέφερε 23 πόντους, γλίτωσαν το «έμφραγμα».

Μεγάλο «διπλό» πέτυχαν στο Μετς οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, με 72-79 επί του Παγκρατίου για να σημειώσουν τη δεύτερη φετινή τους νίκη. Οι παίκτες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μπήκαν πολύ δυναμικά από το ξεκίνημα, προηγούμενοι με 2-10 στο 4ο λεπτό και φτάνοντας σε «διπλό σκορ» μόλις στα επόμενα τέσσερα λεπτά (12-24). Το Παγκράτι κατάφερε να «ψαλιδίσει» τη διαφορά στους δύο πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου (33-35). Το ημίχρονο έληξε με 39-44 και οι Μαχητές ήταν και πάλι εξαιρετικοί στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου και παρά τα τρία φάουλ του Θορστέινσον, έφτασαν την απόσταση στο +9 με την πάροδο 27 λεπτών (44-53). Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου, όμως, δεν τα παράτησαν και με προσπάθειες του Κουρτούλια και του Σαχπατζίδη, μείωσαν ξανά στους δύο πόντους, αλλά «κόλλησε» στο 62-64 χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Άλλη μία ευκαιρία να ασκηθεί πίεση στους φιλοξενούμενους, χάθηκε στα 44" πριν την εκπνοή, όταν στο 67-71 ο Σαχπατζίδης έχασε και τις δύο βολές με το παιχνίδι ουσιαστικά να κρίνεται εκεί.

 

Τα φύλλα αγώνα:

ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 72-67
Διαιτητές: Μάνος - Μαγκλογιάννης - Παπαφωτίου
Δεκάλεπτα: 15-17, 37-34, 49-53, 72-67
Λιβαδειά (Μάγειρας): Βουκαντίνοφ 6, Ντακούλιας 9 (1), Τερματζίδης 1, Βούλγαρης 2, Γκαγκαλούδης 27 (2), Μαχαίρας 9, Καλαμπάκας 9 (1), Δημητριάδης 9 (2), Μαράντος, Χάλαρης, Σταύρου
Φίλιππος (Γκίμας): Τόζιος 8, Οικονομόπουλος 7 (1), Τόκας, Κυριάκου, Δεληγιώργης 8 (2), Ότοβιτς 18 (1), Ναούμης 9, Κασαμπαλής 9, Σαμαράς 2, Τριχόπουλος 8, Πεχλιβάνος

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 85-64
Διαιτητές: Τσούνας - Δημόπουλος - Κυριακόπουλος
Δεκάλεπτα: 17-13, 39-34, 59-52, 85-64
Φάρος Κερατσινίου (Πολέμης): Παπαδόπουλος 10(2), Χόρτσας, Ζαφείρης, Καράμπουλας 8, Μπατής, Χαραλαμπόπουλος, Λιακόπουλος 20(2), Αγγελόπουλος 9(1), Κομποδιέτας 10(1), Σκορδίλης 8, Κατούφας 12, Κακιούζης 8.
Ευρώπη Πευκοχωρίου (Ντολόπουλος): Ανδρεάδης, Αμπατζίδης, Μάρτζος 20(3), Ονάσογλου 21(3), Αράπης, Νίκολιτς 8(1), Θεοδωράκος 3(1), Ζώτος 2, Κιγμέτογλου 2, Συμεωνίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 65-60
Διαιτητές: Σταματόπουλος - Ξενικάκης - Τσιαπλής
Δεκάλεπτα: 19-15, 30-23, 53-39, 65-60
Ηρακλής (Αλεξανδρής): Σταματογιάννης 2, Κοντόπουλος, Μουρατιδης 8, Γ. Αποστολίδης 12 (1), Ντι Νούνο 16 (1), Γκιουλέκας 2, Καραγκιολίδης 2, Κοθράς, Απ. Αποστολίδης 3 (1), Μπένας 10, Δέσπος 10
Περιστέρι (K. Παπαμάρκος): Λάκκας 3, Παπαδιονυσίου 6, Τσιότρας 6 (1), Πολυτάρχου 14 (4), Παπαντωνάκος, Σκουλίδας 5 (1), Ψαρόπουλος 7 (1), Κατιάκος 4, Πέτρουλας, Γκίλχριστ 15

ΚΥΜΗ - ΔΟΥΚΑΣ 79-60
Διαιτητές: Δεσλής - Βαρδάλος - Χαλαμπαλάκης
Δεκάλεπτα: 25-9, 41-33, 59-43, 79-60
Κύμη (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 15, Αράπης 4, Ψαθάς 6, Κακιούζης, Παπαντωνίου 12 (4), Καρινούσκας 8, Κατράνας, Σιγκούναας 5 (1), Γκιζογιάννης 9 (3), Κωνσταντακόπουλος 16 (3), Σκουλούδης, Λόλας 4
Δούκας (Γούναρης): Καυκής 2, Μιχάλογλου 8 (2), Κουκάς 2, Σπυρόπουλος 4, Καραμπάτσος 11 (2), Περδικάρης 10, Καρράς 2, Μαστώρος 2, Μολφέτας 9 (10, Μιλεντίγεβιτς 10 (2)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 77-73
Διαιτητές: Καρακατσούνης - Τζαφλέρης - Μαλαμάς
Δεκάλεπτα: 24-20, 39-33, 55-61, 77-73
Εθνικός Πειραιώς (Βλάχος): Μάντζαρης 7, Τζόλος, Τότσιος 9 (1), Βασιλόπουλος 17 (4), Βουγιούκας 2, Ράπτης 10, Γκιζογιάννης 27 (2), Λάτοβιτς, Μαγκουνής 4, Τζιάλλας 1, Ψυλέας
Προμηθέας Πατρών (Γιατράς): Πάνος 13, Νοέας 3 (1), Κουμπούρας 10, Γιαννικόπουλος 4, Χαμηλός, Πέττας 18 (3), Γερομιχαλός 4, Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς, Τσάμης 11 (3), Αλίχοτζιτς 10, Σκούφης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 72-79
Δεκάλεπτα: 21-29, 39-44, 55-62, 72-79
Διαιτητές: Παντελίδης-Δαρλαμήτσος-Κοντίλης
Παγκράτι (Καλαμπάκος): Κυριακόπουλος 21 (5), Παναγιωταράς 1, Παπαδιονυσίου 6, Φακοπουλίδης 1, Μοτσενίγος, Αντωνάκης 12 (1), Σπανός, Κουτρούλιας 14, Σαχπατζίδης 15, Μήτσιαλος 2, Περσίδης, Δενδρινός.
Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος 2, Μπουρδάνος 11 (2), Γερομιχαλός, Ελευθεριάδης 7, Μαυρογιάννης 7, Στόλης, Γράβας 23 (1), Μάρουσιτς 11 (1), Θορστέινσον 11, Λευκαδίτης 7 (1).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 84-76
Δεκάλεπτα: 20-16, 39-35, 54-56, 64-54, 84-75 
Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ., Συμεωνίδης, Τζήμα
Πανερυθραϊκός (Χουχούλης): Δέλιος, Μπάρδας 24 (5), Καλλιανιώτης 4, Πρίτσος, Γεωργοπαπαδάκος 17 (3/7, 4 ασίστ, 2 κλεψ), Προδρόμου 17 (1), Γιαουρτόγλου, Γεωργακόπουλος, Σολωμός 22 (10/14 διπ), Αντωνίου, Γκαϊτάσοφ, Σοφρωνάς
Δόξα Λευκάδας (Ζιάγκος): Βαγενάς, Τσαλδάρης 10 (2), Κούτρας 9, Καρύδας 25 (4), Πετρόπουλος, Χρυσόπουλος, Μανούσος 7, Κανονίδης 16, Κέντζο 9, Πεταλωτής, Γεωργάκης

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. Φάρος Κερατσινίου 8 (4-0)
2. Κύμη 8 (4-0)
3. Προμηθέας Πατρών 7 (3-1)
4. Πανερυθραϊκός 7 (3-1)
5. Μαχητές Δόξας Πεύκων 6 (2-2)
6. Εθνικός Πειραιώς 5 (2-1)*
7. Ηρακλής 5 (1-3)
8. Λιβαδειά 5 (1-3)
9. Φίλιππος Βέροιας 5 (1-3)
10. Δούκας 4 (1-2)*
11. Δόξα Λευκάδας 4 (1-2)*
12. Πευκοχώρι 4 (1-2)*
13. Παγκράτι 4 (0-4)
14. Περιστέρι 3 (1-1)**
15. Ψυχικό 3 (1-1)**

(*) Έχουν έναν αγώνα λιγότερο
(**) Έχουν δύο αγώνες λιγότερους

5η αγωνιστική (31/10):

Περιστέρι - Κύμη
Δούκας - Πανερυθραϊκός
Δόξα Λευκάδας - Λιβαδειά
Φίλιππος Βέροιας - Παγκράτι
Μαχητές Δόξας Πεύκων - Εθνικός Πειραιώς
Προμηθέας Πατρών - Φάρος Κερατσινίου
Ψυχικό - Ηρακλής

- See more at: http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.bPceJd3h.dpuf
Gkos
Νέα οροφή στο «Στ.Καλαϊτζής» (photo gallery)

Ο Πανερυθραϊκός εκτός από εξαιρετική πορεία στα παρκέ, προχωράει και σε μερική ανακατασκευή του κλειστού «Στ.Καλαϊτζής», με την αρωγή του δήμου Κηφισιάς.
Έτσι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ξεκίνησε η αντικατάσταση της σκεπής του κλειστού, όπου θα τοποθετηθούν νέα πάνελ, με ενεργειακό φωτισμό, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν ότι είναι τυχεροί που δεν έχει βρέξει έντονα σε διάρκεια αγώνων, καθώς το κλειστό στάζει, και δημιουργεί πρόβλημα.
Πλέον, αυτά τα φαινόμενα αποτελούν παρελθόν, με τη νέα οροφή να τους κάνει να ξεχνούν για πάντα αυτά τα προβλήματα.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.8YZrRQzb.dpuf
gspara
http://www.basketa2.gr/2015/10/korifaioi-4...gonistikis.html
Η καλυτερη 5αδα της 4ης αγωνιστικης....
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ-ΜΠΑΡΔΑΣ-ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΕΣΠΟΣ.
Gkos
Τα Οσκαρ της 4ης αγωνιστικής

Το SDNΑ σκιαγραφεί όσα έγιναν στην 4η «στροφή» του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2.

Ο Εθνικός στην Καλλιθέα έστησε... μπλόκο στον Προμηθέα Πατρών και δεν τον άφησε να κάνει το... καρέ, ενώ η Κύμη και ο Φάρος συνεχίζουν έχοντας το απόλυτο. Ο Πανερυθραϊκός έκανε την έκπληξη επικρατώντας της Δόξας Λευκάδας, ενώ οι Μαχητές Δόξα Πεύκων πήραν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου. Ο Ηρακλής του Βαγγέλη Αλεξανδρή... άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο έπραξε και η Λιβαδειά



ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Προμηθέα δέσποζε στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α2 και οι ομάδες φρόντισαν με την απόδοσή τους να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό του Εσπέρου, αλλά και όσων παρακολούθησαν τον αγώνα από την ΕΡΤ2. Η συμπλήρωση των 40' βρήκε τον Εθνικό να επικρατεί της ομάδας της Πάτρας και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης φρόντισε να βάλει την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είναι μία από τις παλιοσειρές της Α2, πάτησε παρκέ για 37:08 και τα πήγε περίφημα, καθώς ολοκλήρωσε έχοντας στη συγκομιδή του 27 πόντους (5/6β., 8/10δ., 2/3τρ.,), 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 7 λάθη. Ο «Γκίζο» μάλιστα 58'' για το τέλος ευστόχησε σε τρίποντο για το 72-70 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία προηγουμένως είχε βρεθεί ακόμα και στο -9 (52-61).

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: Ο Πανερυθραϊκός ανέβηκε στην Α2 στο... παρά πέντε, αλλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον πανίσχυρο Προμηθέα στην Πάτρα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και πολλά από τα εύσημα πηγαίνουν στον έμπειρο προπονητή. Τελευταίο «θύμα» της ομάδας της Ερυθραίας ήταν η δυνατή και φιλόδοξη Δόξα Λευκάδας.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Οι Μαχητές Δόξα Πεύκων πήραν ένα σημαντικό διπλό επικρατώντας του Παγκρατίου έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά το καλύτερο σενάριο γράφτηκε στον αγώνα του Πανερυθραϊκού με την Δόξα Λευκάδας. Οι φιλοξενούμενοι σοτ 38' ήταν μπροστά με 59-64, αλλά ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε (64-64) κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή, όμως, κάνοντας επιμέρους σκορ 20-12 επικράτησε της Δόξας Λευκάδας.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: H αναμέτρηση της Λιβαδειάς με τον Φίλιππο Βέροιας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η... σκηνοθεσία της ήταν πολύ καλή. Οι φιλοξενούμενοι... φλέρταραν με το διπλό, καθώς ξεκίνησαν την τέταρτη περίοδο από το +4 (49-53), ενώ στο 36' ήταν μπροστα με 59-62. Η Λιβαδειά, όμως, έκανε την ανατροπή και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ: Η Δόξα Λευκάδας στοχεύει ψηλά, αλλά σε τρεις αναμετρήσεις μετράει δύο ήττες που μάλιστα είναι συνεχόμενες. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα χρειαστεί να είναι πιο προσεκτική απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους για να υλοποιήσει τον στόχο της.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ: Οι φίλοι του Εθνικού κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανέδειξαν ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του Πειραιά. Οι «μπλε» μέσω ενός πανό ζητούσαν την ανακατασκευή του Παπαστράτειου. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι οι ομάδες του Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το «Σαλπέας», στο οποίο όταν βρέχει, επιστρατεύονται κουβάδες, γιατί στάζει!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Κύμη έκανε το 4/4, καθώς νίκησε και τον Δούκα και οι φίλοι της έδωσαν για ακόμη μία φορά βροντερό «παρών». Οι παίκτες των γηπεδούχων μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους την επιτυχία τους.


ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Ηρακλή, ο οποίος, όμως, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είχε ισάριθμες ήττες. Το «τιμόνι» του «Γηραιού» πλέον πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος στην επανεμφάνισή του στο Ιβανώφειο είδε την ομάδα του να επικρατεί του Περιστερίου.

http://www.sdna.gr/mpasket/a2-andron/artic...4is-agonistikis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.