Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gspara
QUOTE (harden @ Oct 4 2015, 19:51 ) *
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.

1.ΦΑΡΟΣ
2-5. ΕΘΝΙΚΟΣ,ΚΥΜΗ,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ΛΕΥΚΑΔΑ
6-10.ΔΟΥΚΑΣ,ΛΙΒΑΔΕΙΑ,ΨΥΧΙΚΟ,ΗΡΑΚΛΗΣ
11-14.ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΠΕΥΚΑ,ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ
15-16.ΒΕΡΟΙΑ,ΟΦΗ

Ξεχασες την αγαπημενη μου Ερυθραια sad.gif
gspara
http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimit...ro.3688819.html
Aρθρο του Καρυδα για την φετινη Α2.Ειναι βεβαια μια εβδομαδα πριν,αλλα εχει ενδιαφερον.
PanosIlio
Είχε τηλεοπτική κάλυψη κάποιο παιχνίδι?

Δεν υποτίθεται ότι θα είχε τηλεοπτική κάλυψη το πρωτάθλημα από την ΕΡΤ?
gspara
QUOTE (PanosIlio @ Oct 5 2015, 13:04 ) *
Είχε τηλεοπτική κάλυψη κάποιο παιχνίδι?

Δεν υποτίθεται ότι θα είχε τηλεοπτική κάλυψη το πρωτάθλημα από την ΕΡΤ?


Tα σαιτς εγραψαν οτι οι μεταδοσεις θα αρχισουν απο την 3η αγωνιστικη.Για να δουμε.......
Vas
και ο Παπαδογιάννης για Α2....

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...vGEN1c.facebook

Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ...
gspara
QUOTE (Vas @ Oct 5 2015, 18:05 ) *
και ο Παπαδογιάννης για Α2....

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...vGEN1c.facebook

Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ...

Νομιζω ολοι συμφωνουμε,αλλα δεν ανακαλυψε και την Αμερικη ο Παπαδογιαννης.Αυτο ισχυει πολλα χρονια.
Απλα τωρα κατι πηρε το αυτι του για καποιον Φαρο στην Α2 που προχωραει στο κυπελλο,γκουγκλαρε κανα 10λεπτο,βρηκε καποια ονοματα και εγραψε ενα αρθρο που το συζηταμε απο την εποχη της Εθνικης Εφηβων του '95.
Gkos
Να 'μαστε πάλι εδώ Αντρέα...

Ο Φάρος Κερατσινίου εξολοθρεύει τη μία μετά την άλλη τις ομάδες της Basket League στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έριξε 105 πόντους στην πρεμιέρα της Α2 και ο Βασίλης Σκουντής γράφει για τον προπονητή του που κάποτε είπε ότι δεν έχει φιλοδοξίες στο μπάσκετ.

Μια παλιά πειραιώτικη παροιμία λέει πως είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς και το νόημα της ταιριάζει γάντι στον Αντρέα Πολέμη: τον προπονητή του Φάρου Κερατσινίου εννοώ, ο οποίος προβαίνοντας σε μια διαρκή αντιποίηση αρχής βάλθηκε να ανέβει πρόωρα και με συνοπτικές διαδικασίες στη Basket League, χώρια που μπορεί να αρπάξει και το Κύπελλο Ελλάδος!

Οντως οι Κερατσινιώτες βιάζονται και ελπίζουν πως αυτή η πρεμούρα δεν θα τους κάνει κιόλας να σκοντάψουν: βιάζονται να φιγουράρουν ως μια ομάδα της ανώτατης κατηγορίας και ως τέτοια ήδη πέταξαν έξω από το Κύπελλο Ελλάδος τρεις ομάδες της Α1 (Κολοσσός Ρόδου, Λαύριο, Τρίκαλα) και προφανώς έχουν σημάνει συναγερμό στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα, στον οποίο θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην τετράδα!

Ε, ρε μεγαλεία στην Ιχθυόσκαλα!

Πήρα φόρα και επειδή φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τι έγραψα στον πρόλογο μου, ιδού η εξήγηση για τον συσχετισμό της παροιμίας με τον Πολέμη: στις 25 Ιουλίου του 2010 σε μια συνέντευξη του στο www.sportingbc.blogspot.gr oπροπονητής του Φάρου, που τότε αγωνιζόταν στην α' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ, είχε ερωτηθεί "τι θα ευχόσουν να καταφέρεις στο μέλλον ως προπονητής;" και η απάντηση του ήταν στο... στιλ ζαμανφού κι απάνω τούρλα!

Την αναδημοσιεύω αυτολεξεί και την επικαλούμαι ως τεκμήριο της αδυναμίας των ανθρώπων να προβλέψουν το μέλλον (τους): "Δεν έχω φιλοδοξίες στο μπάσκετ! Λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητας μου, οι όποιες φιλοδοξίες στο μπάσκετ κόπηκαν από πολύ νωρίς"!

Στο καπάκι ρωτήθηκε τι θα έκανε εάν δεχόταν μια πρόταση από ομάδα της Α2 και η απάντηση του κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος; "Δεν θα την αποδεχόμουν. Γι' αυτόν άλλωστε τον λόγο είμαι στο... μέσα έξω και κάποια διαστήματα διακόπτω τελείως τις αθλητικές δραστηριότητες μου, διότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου".

Φαντάζομαι ότι στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τότε ο άνθρωπος που τότε αντιμετώπιζε το μπάσκετ όπως ένα αγαπημένο και εθιστικό χόμπι, μάλλον θα έχει ανακρούσει πρύμναν και θα βλέπει πια το προπονητιλίκι όχι ως βήμα επαγγελματικής αποκατάστασης και κοινωνικής ανέλιξης (που δεν του λείπουν), αλλά ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει το μεράκι του ένα απροσδόκητο success story!

Mιας και το 'φερε η κουβέντα στα επαγγελματικά και στα κοινωνικά, ο Πολέμης έχει εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο επιχειρηματία στους κλάδους των κρουαζιερόπλοιων και των χώρων αναψυχής...

Τον Αντρέα τον γνώρισα στην αρχή της καριέρα μου, πάνε τριάντα επτά χρόνια από τότε! Εκείνη την εποχή ο νυν προπονητής του Φάρου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας κέντρου με τον Πορφύρα της Φρεαττύδας, στον οποίο (όπως παλαιότερα και ο προκάτοχος του Γιάννης Γκαρώνης που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και ξάπλωσε στα δυο τον Σλάβνιτς στον αγώνα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με την Μπανταλόνα) έπαιζε επίσης και ποδόσφαιρο!

Εντέλει ο Πολέμης προτίμησε να αφοσιωθεί στο μπάσκετ και δεν το μετάνιωσε, καθώς ήταν ένας γρήγορος και ψηλός για τα δεδομένα της εποχής πόιντ γκαρντ (1μ.93) και μάλιστα αριστερόχειρας. Παρεμπιπτόντως στον Πορφύρα αγωνιζόταν ως σούτιγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ, αλλά το 1982 που μεταγράφηκε στον Σπόρτιγκ πήρε μετάθεση στη θέση του άσου, για να καλύψει το κενό του Γιώργου Σκροπολίθα.

Ο Πολέμης φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα επί δέκα συναπτά έτη και συνήθισε στις διαδρομές του... ασανσέρ, καθώς ο Σπόρτιγκ (μετά την επιστροφή του Ντέηβιντ Καλιγκάρις στις ΗΠΑ και τη μεταγραφή του Τομ Κάππος στον Παναθηναϊκό) άρχισε να παρακμάζει και πηγαινοερχόταν από την Α1 στη Β' Εθνική (ή αργότερα στην Α2) και τούμπαλιν.

Α, για να μην το ξεχάσω: ο νυν προπονητής του Φάρου είχε και ως παίκτης επιτυχίες στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς μία σεζόν που ο Σπόρτιγκ κινδύνευε να υποβιβαστεί και άλλαξε προπονητή, απέκλεισε διαδοχικά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Είχε επίσης το (ευχάριστο ή δυσάρεστο, εξαρτάται από ποια σκοπιά το αντιμετωπίζει κάποιος) να αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του Νίκου Γκάλη στα ματς με τον Αρη, ενώ η συμβίωση του με τον Γιώργο Ζευγώλη έμεινε παροιμιώδης στα χρονικά: την έκανε τέτοια ο Στιβ Γιατζόγλου με εκείνη την τρομερή ατάκα του "ο ένας μου γκαρντ (ΣΣ: Πολέμης) παίζει σαν να έχει καταπιεί στέκα του μπιλιάρδου κι ο άλλος (ΣΣ: Ζευγώλης) εάν του αναθέσω να μαρκάρει τον τοίχο, ο τοίχος θα του βάλει τριάντα πόντους"!!!

Τριάντα χρόνια μετά τα ανεβοκατεβάσματα με τον Σπόρτιγκ, ο Φάρος διανύει μια σταθερή και μάλιστα εντυπωσιακή ανοδική πορεία που τον έφερε μέσα σε πέντε χρόνια από την Β' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ στην Α2 και του ανοίγει την όρεξη για να σκάσει μύτη οσονούπω στη Basket League.

Εγώ, για να πω την αμαρτία μου, με τον Φάρο έχω σχέσεις που παραπέμπονται στα σχολικά χρόνια μου. Αρκετοί συμμαθητές μου στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιώς (όπως ο Μπουλιόγλου κα) έπαιζαν εκεί μπάσκετ, ωστόσο εκείνη την εποχή το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές τμήμα του συλλόγου ήταν το βόλεϊ που ανέδειξε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Ο Φάρος του Ανδρέα Πολέμη εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν και την Πέμπτη θα αναμετρηθεί με την Κηφισιά με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο 1.80 στην Interwetten η νίκη της ομάδας του Κερατσινίου.

Ο Φάρος ιδρύθηκε το 1971 στην περιοχή του Αγίου Ευθυμίου του Κερατσινίου από τον αρχιμανδρίτη Στέφανο Λαχάνη και στεγάζεται στο κλειστό γήπεδο που φέρει το όνομα του σπουδαίου πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκη στο άλμα επί κοντώ και μετέπειτα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' περιφέρειας Πειραιώς , Παντελή Νικολαϊδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Γιουγκοσλαβία το 1978.

Μεθαύριο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο φάρος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Κηφισιά και εφόσον καταφέρει να προκριθεί, τότε ο Πολέμης θα αγωνιά μέχρι την Πέμπτη το βράδυ μπας και ζήσει μια στιγμή που ονειρευόταν από μικρό παιδί. Ποια είναι αυτή: να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (που βεβαίως έχει να παίξει στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό) για χάρη του οποίου είναι σεσημασμένος στον Πειραιά. Το έχει παραδεχτεί άλλωστε και ο ίδιος ότι "είμαι από τους ελάχιστους βέρους Πειραιώτες που πήγαν κόντρα στο ρεύμα κι αντί για Ολυμπιακοί έγιναν Παναθηναϊκοί"!


http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...DUtHT9.facebook

Και ο Σκουντής για Α2 ...Μόνο η Μενεγάκη δεν έχει γράψει ακόμα... smiley.gif

giorgos14
Εγώ πάλι διαφωνώ με τη λογική ότι πρέπει οι μικρότερες κατηγορίες να είναι φυτώρια και να έχουν συγκεκριμένους παίκτες κάτω από μια ηλικία στο ρόστερ τους.Γιατί να γίνει αυτό;Αν κάποιος νέος αξίζει θα κερδίσει τη θέση του στο ροστερ των ομάδων,αν όχι δεν θα τη κερδίσει.Γιατί να δίνουμε σε κάποιον νέο το δικαίωμα να έχει κάτι(θέση στο ρόστερ μιας ομάδας υψηλής κατηγορίας)αν δεν το αξίζει;Το παράδειγμα που παίρνει ποιό είναι;Οτι ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος και αυτός που δεν έχει δουλέψει πιο σκληρά θα παίξει.Αυτές είναι οι αρχές που θέλουμε να περάσουμε στους νέους;Όχι την αρχή του να πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο από όλους για να πετύχει τους στόχους του;Μας αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να λέμε ότι παίζουν νεαροί παίκτες αν και όλοι ξέρουμε ότι παίζουν λόγω ηλικίας και μόλις ξεπεράσουν το όριο το σύστημα θα τους ξεβράσει σε χαμηλότερη κατηγορία στην οποία και δεν θα παίζουν γιατί θα πρέπει να παίζει ο μικρότερος
leonkalf
QUOTE (giorgos14 @ Oct 6 2015, 12:15 ) *
Εγώ πάλι διαφωνώ με τη λογική ότι πρέπει οι μικρότερες κατηγορίες να είναι φυτώρια και να έχουν συγκεκριμένους παίκτες κάτω από μια ηλικία στο ρόστερ τους.Γιατί να γίνει αυτό;Αν κάποιος νέος αξίζει θα κερδίσει τη θέση του στο ροστερ των ομάδων,αν όχι δεν θα τη κερδίσει.Γιατί να δίνουμε σε κάποιον νέο το δικαίωμα να έχει κάτι(θέση στο ρόστερ μιας ομάδας υψηλής κατηγορίας)αν δεν το αξίζει;Το παράδειγμα που παίρνει ποιό είναι;Οτι ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος και αυτός που δεν έχει δουλέψει πιο σκληρά θα παίξει.Αυτές είναι οι αρχές που θέλουμε να περάσουμε στους νέους;Όχι την αρχή του να πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο από όλους για να πετύχει τους στόχους του;Μας αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να λέμε ότι παίζουν νεαροί παίκτες αν και όλοι ξέρουμε ότι παίζουν λόγω ηλικίας και μόλις ξεπεράσουν το όριο το σύστημα θα τους ξεβράσει σε χαμηλότερη κατηγορία στην οποία και δεν θα παίζουν γιατί θα πρέπει να παίζει ο μικρότερος

Είναι η γνωστή ιστορία με την υποχρεωτική συμμετοχή "μικρών" που ξεκίνησε στην εσκανα, πήγε και στην εσκα αλλά όπως έχουμε δει εγκαταλείπετε σιγά σιγά αυτό το εγχείρημα. Στην εσκα επίσης επιχειρήθηκε και η συμμετοχή ομάδων εφήβων (χωρίς βαθμολογία) στην Β εσκα, αλλά σταμάτησε.
Μάλλον ο Παπαδογιάννης τα είχε προτείνει στην ομοσπονδία.. smile.gif Τώρα θέλει να εφαρμοστούν στην Α2.

Συμφωνώ Γιώργο με τα γραφόμενά σου, άλλωστε τα έχουμε χιλιοπεί στις συζητήσεις στις τοπικές κατηγορίες.

Η υποχρεωτική αβανταδόρικη συμμετοχή χαλάει την νοοτροπία των μικρών..

Με το μόνο που συμφωνώ από αυτά που γράφει για τους μικρούς είναι ότι μένουν για πολύ στους πάγκους των μεγάλων και δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Αυτό πιστεύω είναι λάθος, και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ανεβαίνουν σιγά σιγά ώστε να φτάσουν πιο έτοιμοι για το επίπεδο των κορυφαίων ομάδων. Σίγουρα η προπόνηση και η παρουσία στο πρόγραμμα ομάδων ευρωλίγκας είναι πολύ χρήσιμο όμως θα πρέπει να υπάρχει και το μεταβατικό στάδιο με πολύ χρόνο συμμετοχής. Βλέπε παράδειγμα Κατσίβελη που έμεινε στάσιμος και με περιορισμένο ρόλο, αντίθετα με άλλους που παίζοντας αλλού γύρισαν πιο έτοιμοι και έχουν προοδεύσει.
giorgos14
QUOTE(leonkalf @ Oct 6 2015, 09:43 ) *
Με το μόνο που συμφωνώ από αυτά που γράφει για τους μικρούς είναι ότι μένουν για πολύ στους πάγκους των μεγάλων και δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Αυτό πιστεύω είναι λάθος, και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ανεβαίνουν σιγά σιγά ώστε να φτάσουν πιο έτοιμοι για το επίπεδο των κορυφαίων ομάδων. Σίγουρα η προπόνηση και η παρουσία στο πρόγραμμα ομάδων ευρωλίγκας είναι πολύ χρήσιμο όμως θα πρέπει να υπάρχει και το μεταβατικό στάδιο με πολύ χρόνο συμμετοχής. Βλέπε παράδειγμα Κατσίβελη που έμεινε στάσιμος και με περιορισμένο ρόλο, αντίθετα με άλλους που παίζοντας αλλού γύρισαν πιο έτοιμοι και έχουν προοδεύσει.


Και μεταξύ μας δεν είναι μόνο αυτά αλλά και η αίσθηση ότι έπιασαν τον παπά από τα ... και βρήκαν και τη κότα με τα χρυσά αυγά.Που σημαίνει ότι βολεύονται που βρίσκονται σε ένα από τα λίγα μαγαζιά που πληρώνουν και βολεύονται και με το να δηλώνουν παίκτες Ολυμπιακού-Παναθηναικού και σια.Αυτό δεν έχει σχέση με τις μικρότερες κατηγορίες αλλά με τη νοοτροπία των ίδιων των παικτών
PanosIlio
Αυτό με τους νέους που πρέπει να δείξουν τι αξίζουν και μετά να πάνε σε κάποια ομάδα μου θυμίζει μερικές αγγελίες που ζητούν νέους με 3-5 χρόνια εμπειρία...

Κάπου πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή όμως και νομίζω πως αν πρέπει κάποια πλευρά να συμβιβαστεί, αδικηθεί ακόμα, είναι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες, ακόμα και αν είναι μεγάλοι παίκτες.
leonkalf
Δεν είναι το θέμα ότι ΠΡΕΠΕΙ να δείξουν αν αξίζουν (ώστε να πάνε μετά στους μεγάλους), αλλά όπως έχει δείξει η πραξη και η εμπειρία όποιοι πάνε 18-19 χρονών κατευεθείαν στους μεγάλους.. δεν παίζουν. Παιρνάνε πολλά χρόνια για να σταθούν.
Αντίθετα όσοι έρχονται με κάποια χρόνια τριβής με μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδες φτάνουν περισσότερο έτοιμοι στα ψηλά.
ssoulliss
Παιδιά που είχαν υψηλό ταβάνι σαν ταλέντο, έπαιξαν και αμέσως και στην Α1. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου(Σπόρτινγκ και Εθνική στα 19 του το 1996), ο Ρεντζιάς(ΠΑΟΚ και εθνική στα 18 του 1994), Διαμαντόπουλος(Παπάγου βασικός), Λάζαρος Παπαδόπουλος σε Ηρακλη και άλλοι πολλοί. Νομίζω πως τα παιδιά αυτά τότε ήταν πολύ ανώτερα σε ταλέντα από τις τωρινές γενιές. Με εξαίρεση τον Βεζέκνοφ που μας χαιρέτησε για Καταλονία και τον Χαραλαμπόπουλο. Δεν υποτιμώ τους τωρινούς, έχουν ρίξει τόνους δουλειάς αλλά σαν ταλέντο είναι ένα σκαλί κάτω.

Δεν θυμάμαι στην Α2 να έπαιζαν σούπερ ταλέντα. Πάντα ηλικιωμένοι(32 και άνω) και κάποιοι έφηβοι που δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη. Εξαίρεση ίσως ο Ντικούδης που αφού έκανε πάταγο στην Α2 με την Ολύμπια Λάρισας μετά πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.
gspara
Πολυ σωστες οι αποψεις σας Λεωνιδα και Γιωργο,το ξερετε αλλωστε οτι σας εκτιμω πολυ μπασκετικα.
Θα συμφωνησω ομως και με τον PanosIlio που ειναι επισης μπασκετικος και παντα τον διαβαζω προσεχτικα στο τοπικ κυριως του Ολυμπιακου.

Που θελω να καταληξω?Οτι το νομισμα εχει αρκετες οψεις.
Οι καλοι μικροι σιγουρα θα παιξουν.Δεν ειναι τυχαιο πχ οτι στο Περιστερι μονο ο Σκουλιδας εμεινε.
Απο την αλλη ομως,υπηρχαν καποιοι μικροι απο αυτους που εφυγαν,οι οποιοι ειχαν τις προοπτικες αλλα και ειχαν αποδειξει οτι αξιζουν να ειναι ενεργα μελη του φετινου ροστερ.Παρολα αυτα προτιμηθηκαν οι εμπειροι και μπαρουτοκαπνισμενοι και οι μικροι θυσιαστηκαν στον βωμο του αποτελεσματος,μιας πιθανης ανοδου η σωτηριας που ισως φερει καποιες χορηγιες.

Ειναι λιγο αδικο για τους μικρους να διαβαζουμε τσιτατες δηλωσεις απο τις διοικησεις,οτι ταχα η ομαδα δινει βαρος στις υποδομες για να προωθησει τα δικα της παιδια,ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν υπαρχει σαλιο.
Μολις βρεθει ενας λεφτας προεδρος ξαφνικα τα ξεχναμε ολα και το ροστερ γεμιζει παλιους και εμπειρους.

Εγω βεβαια τα βλεπω ολα απ'εξω,αρα ρομαντικα.Ισως αν εβαζα τα δικα μου λεφτα να εκανα τα ιδια......

Τεσπα,εγω περισσοτερο εκανα το αρχικο μου σχολιο περισσοτερο γι'αυτο που γραφει ο Gkos.
Οτι δηλαδη ΞΑΦΝΙΚΑ ολοι οι δημοσιογραφοι θυμηθηκαν την Α2.

Ο μοναδικος που εχει το μερακι και ειναι γνωστης της κατηγοριας ειναι ο Σπυρος Βασιλειου στο basketa2.gr και στην εφημεριδα Goal καθε Δευτερα.
SteveNashidis
Την Α2 την θυμήθηκαν γιατί είδαν τις εκπλήξεις στο Κύπελλο και ότι το θέμα πουλάει. Πέσαν φέτος παραπάνω λεφτά σε κάποιες ομάδες. Μαζεύτηκαν και ιντριγκαδόροι παίκτες της Α1 σε ομάδες της Α2 και βρέθηκαν και τα τηλεοπτικά.

Και μόνο που αυτό το πρωτάθλημα έχει Μπατή, θα παίζεται ξύλο σε κάθε αγωνιστική !

Είσαι Μπάτη , αυταπάτη tongue.gif
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 6 2015, 15:42 ) *
Τεσπα,εγω περισσοτερο εκανα το αρχικο μου σχολιο περισσοτερο γι'αυτο που γραφει ο Gkos.
Οτι δηλαδη ΞΑΦΝΙΚΑ ολοι οι δημοσιογραφοι θυμηθηκαν την Α2.


rolleyes.gif


QUOTE (Voyager @ Oct 6 2015, 17:10 ) *
Και μόνο που αυτό το πρωτάθλημα έχει Μπατή, θα παίζεται ξύλο σε κάθε αγωνιστική !


Χαχαχα!
Basketpinezas13
Ο Μπατής ο κουμπούρας ο Τουτζιαρακης έχουν να ζηλέψουν κατι αθλητικά απο τους νέους στις θέσεις τους ;
Ο Μπατής θα μπορούσε άνετα να παιζει στην θέση του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό .
Ομάδες στην Α1 κατω απο το 6 δεν έχουν τέτοια ποιότητα Ελληνων παιχτών .
Προτιμούν να στήνουν ομάδες με 4-5 μαύρους που τους προτείνουν οι Μανατζαρεοι μήπως κονομήσουν .
Αντι να κράζουν οι δημοσιογράφοι ομάδες εκτρώματα σαν τον Αρκαδικο το Λαύριο την Καβάλα τα Τρίκαλα που σχεδόν δεν έχουν Έλληνες παίχτες . Κράζουν τις ομάδες που παίρνουν Έλληνες παίχτες .
Πρόχειρα γραμμένο και με περιση υποκρισία άρθρο .
giorgos14
QUOTE(gspara @ Oct 6 2015, 13:42 ) *
Που θελω να καταληξω?Οτι το νομισμα εχει αρκετες οψεις.
Οι καλοι μικροι σιγουρα θα παιξουν.Δεν ειναι τυχαιο πχ οτι στο Περιστερι μονο ο Σκουλιδας εμεινε.
Απο την αλλη ομως,υπηρχαν καποιοι μικροι απο αυτους που εφυγαν,οι οποιοι ειχαν τις προοπτικες αλλα και ειχαν αποδειξει οτι αξιζουν να ειναι ενεργα μελη του φετινου ροστερ.Παρολα αυτα προτιμηθηκαν οι εμπειροι και μπαρουτοκαπνισμενοι και οι μικροι θυσιαστηκαν στον βωμο του αποτελεσματος,μιας πιθανης ανοδου η σωτηριας που ισως φερει καποιες χορηγιες.


Μήπως όμως ο μικρός που έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει να πάει να γίνει 1-2-3 χρόνια πρώτο βιολί σε μια μικρότερη ομάδα;Και μετά να γυρίσει έτοιμος να παίξει.Ο Σταμάτης(όσο και αν δεν μαρέσει σαν παίκτης και σαν στυλ) ήταν για 2-3 χρόνια στην Ευρυάλη και έπαιζε Α εσκανα,δεν νομίζω να του έκανε κακό η εμπειρία αυτή.Να έχεις έναν μικρό στην ομάδα που δεν είναι σούπερ ταλέντο μόνο και μόνο για να τον βάζεις για το κανονισμό δεν τον βοηθά.Πέρσι συνάντησα ως αντίπαλος ομάδα που έβαζε τους 2 μικρούς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου,με το που έμπαινε η μπάλα στο παρκέ όρμαγαν έκαναν φάουλ και ξαναέβγαιναν.Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός θα συνεχιστεί όσο συνεχίζονται και τα ημίμετρα
gspara
QUOTE (giorgos14 @ Oct 6 2015, 17:56 ) *
Μήπως όμως ο μικρός που έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει να πάει να γίνει 1-2-3 χρόνια πρώτο βιολί σε μια μικρότερη ομάδα;Και μετά να γυρίσει έτοιμος να παίξει.Ο Σταμάτης(όσο και αν δεν μαρέσει σαν παίκτης και σαν στυλ) ήταν για 2-3 χρόνια στην Ευρυάλη και έπαιζε Α εσκανα,δεν νομίζω να του έκανε κακό η εμπειρία αυτή.Να έχεις έναν μικρό στην ομάδα που δεν είναι σούπερ ταλέντο μόνο και μόνο για να τον βάζεις για το κανονισμό δεν τον βοηθά.Πέρσι συνάντησα ως αντίπαλος ομάδα που έβαζε τους 2 μικρούς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου,με το που έμπαινε η μπάλα στο παρκέ όρμαγαν έκαναν φάουλ και ξαναέβγαιναν.Αυτός ο στρουθοκαμηλισμός θα συνεχιστεί όσο συνεχίζονται και τα ημίμετρα

Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο να παει σε μικροτερη ομαδα να παιξει.Καλο θα ειναι και για τον παιχτη και για την ομαδα.
Στο παραδειγμα που εφερα εφεθηκαν ελευθεροι,δεν πηγαν καπου δανεικοι.Ο Σταματης επαιζε στην Ευρυαλη,δεν πηγε απο τον Πανιωνιο δανεικος.
harden
[quote name='Basketokavlos13' date='Oct 6 2015, 17:46 ' post='738921']
Ο Μπατής ο κουμπούρας ο Τουτζιαρακης έχουν να ζηλέψουν κατι αθλητικά απο τους νέους στις θέσεις τους ;
Ο Μπατής θα μπορούσε άνετα να παιζει στην θέση του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό .
Ομάδες στην Α1 κατω απο το 6 δεν έχουν τέτοια ποιότητα Ελληνων παιχτών .
Προτιμούν να στήνουν ομάδες με 4-5 μαύρους που τους προτείνουν οι Μανατζαρεοι μήπως κονομήσουν .
Αντι να κράζουν οι δημοσιογράφοι ομάδες εκτρώματα σαν τον Αρκαδικο το Λαύριο την Καβάλα τα Τρίκαλα που σχεδόν δεν έχουν Έλληνες παίχτες . Κράζουν τις ομάδες που παίρνουν Έλληνες παίχτες .
Πρόχειρα γραμμένο και με περιση υποκρισία άρθρο .
[/qu

Τα Τρίκαλα πράγματι έχουν 6 ξένους κ 7 Έλληνες, ή Καβάλα έχει 5 ξένους κ 7 Έλληνες.Αλλά ο Αρκαδικός έχει 8 Έλληνες και 4 ξένους .Το Λαύριο έχει 11 Έλληνες και 4 Ξένους.
doctor_j
αντίο ο ΟΦΗ οριστικά από την A2...

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2&Itemid=14

μακάρι να είναι και η τελευταία ομάδα που DNF τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, αν και η πρόβλεψη κασσάνδρας που έχω κάνει εδώ και καιρό, δεν είναι τόσο αισιόδοξη...
gspara
Κουτσουρεμενη και η 2η αγωνιστικη,καθως εχουν αναβληθει τα παιχνιδια ΨΥΧΙΚΟ-ΓΣΠ και ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1
Aνετοιμη εδειξε στο κυπελλο η Λευκαδα που κανει την πρεμιερα της στο Ιβανωφειο.Xωρις τον Χειλαρη ο Ηρακλης,ο οποιος μετα την κακη ηττα στην Βεροια θελει να ρεφαρει παιρνοντας 2 βαθμους απεναντι σε ενα ισχυρο αντιπαλο.Αρκει να σταματησει την καταχρηση τριποντων.....

ΓΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
Πολλα με λιγα.....

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 1
Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι αναμεσα σε δυο ομαδες που λογικα εχουν σκοπο την ανετη παραμονη.Η Ερυθραια οπως εχω δηλωσει μου αρεσει πολυ και ειδικα στην εδρα της δεν χαριζεται....

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
Δυσκολη εξοδος για τον Προμηθεα απεναντι στην επικινδυνη Λιβαδεια.Εχει ομως περισσοτερες λυσεις και πιστευω θα μετρησει εστω στο τελος.Αν και με τον Γκαγκα δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.....

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ-ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(11/10) 2
Ερχεται με κεκτημενη ταχυτητα απο το κυπελλο ο Φαρος που ετσι κιαλλιως ειναι ακλονητο φαβορι.Δυσκολο ξεκινημα για το Παγκρατι.το οποιο μετα παει Πατρα,αλλα μπορει να ειναι και καλυτερο για να εχει περισσοτερο χρονο μονταρισματος.
fastbreak70
σημερα εχει φιλικο δουκας- περιστερι
οποιος ξερει ωρα και αν είναι με φιλαθλους ας ενημερωσει.....
Gkos
Πωπω ,καλά που μου το θύμισες.
Είχα ξεχασει να ρωτήσω.
Ρώτησα.
gspara
QUOTE (fastbreak70 @ Oct 10 2015, 00:05 ) *
σημερα εχει φιλικο δουκας- περιστερι
οποιος ξερει ωρα και αν είναι με φιλαθλους ας ενημερωσει.....

Στις 2 στο Μαζαρακη με φιλαθλους.
Gkos
Έχει και φιλικό Εθνικός-Ιωνικός Νικαίας στις 14:30 όπως βλέπω στο άρθρο της ανακοίνωσης του Ντιμπ (http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=149582:a-&catid=4:b-ethniki&Itemid=15 )

Μια χαρά.
Βρέθηκαν ματσάκια να πάμε στην Αθήνα σήμεραsmile.gif
gratipa1929
Λιβαδειά-Προμηθέας 88-100 (απίθανο σουρωτήρι η άμυνα της Λιβαδειάς δεύτερη κατοστάρα σε δύο αγώνες)

Κύμη-Φίλιππος Βέροιας 81-53

Πανερυθραϊκός-Μαχητές/Δόξα 85-74

Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας 70-82 (περιπέτειες για Ηρακλή!)

gspara
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΜΑΧΗΤΕΣ 85-74 (21-23,44-42,64-56,85-74).

Aνεβαζοντας την αποδοση της απο το 13' και επειτα και με σημα κατατεθεν την ασφυκτικα πιεστικη της αμυνα η Ερυθραια πετυχε σημαντικη νικη επι των Μαχητων,παιρνοντας και καλη διαφορα.
Οι Μαχητες ηταν ανωτεροι μεχρι το 13'(26-31) αλλα πληρωσαν την ελλειψη μακρινου σουτ/βαθος παγκου,το 2ο φαουλ του κορυφαιου ΓΡΑΒΑ πριν τη ληξη της 1ης περιοδου και τα πολλα λαθη στην κυκλοφορια,ειδικα οσες φορες καταφεραν να ριξουν την διαφορα στο -5.

ΕΡΥΘΡΑΙΑ.........ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΑΝΙΩΤΗΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΠΡΙΤΣΟΣ-ΣΟΛΩΜΟΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ..........ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ-ΜΠΟΥΡΔΑΝΟΣ-ΓΡΑΒΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ-ΘΟΡΣΤΕΙΝΣΟΝ

Οι Μαχητες ξεκινησαν πολυ καλα με τον Θορστεινσον απολυτο κυριαρχο στην ρακετα,τον Γραβα ασταματητο να νικαει κατα κρατος τον Προδρομου και τον Μαρουσιτς να μπαινει φουριοζος.
Ο Μπαρδας με τα 3ποντα του κρατησε την Ερυθραια σε αυτο το διαστημα.
Δυστυχως ομως ο Γραβας εκανε γρηγορο 2ο φαουλ και οταν ξαναμπηκε στο 17' εκανε αμεσως 3ο.

Η Ερυθραια μετα το 13' σκληρυνε την αμυνα της και προς το τελος της 2ης περιοδου με 2 εντυπωσιακα τριποντα στην ληξη των 24'' (Γιαουρτογλου-Kαλλανιωτης) ξεφυγε 42-34.
Τελικα ο Γερομιχαλος με 7 σερι ποντους(τριποντο-μπαζερ με την κορνα) μειωσε για τους Μαχητες στην αναπαυλα.

Το 2ο ημιχρονο στιγματιστηκε απο την εντυπωσιακη εμφανιση του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ που πηρε την προσωπικη του ρεβανς απο τον Θορστεινσον.
Η διαφορα πηγε μεχρι το 71-60 και οι Μαχητες το μονο που πετυχαν ηταν να μειωσουν 2 φορες μεχρι το -5,αλλα Μπουρδανος-Θορστεινσον υπεπεσαν σε λαθη χανοντας την ευκαιρια για κατι καλυτερο.

Ο Χουχουλης πηρε βοηθεια απο ολους σχεδον τους παιχτες του.
Φοβερο 2ο ημιχρονο ο Σολωμος και σταθερα φορμαρισμενος ο Μπαρδας.
Απειρη βρωμικη δουλεια απο το προτυπο team-player,Τασο Καλλανιωτη.
Καλος ο Γεωργοπαπαδακος,ανεβηκε αισθητα στο 2ο ημιχρονο ο Προδρομου.

Απο τους Μαχητες κορυφαιος ο Γραβας και φοβερο 1ο ημιχρονο ο Θορστεινσον.Στο 2ο ομως φανηκε η μοναξια του στην φροντλαιν των Μαχητων,καθως με προσαρμοσμενη πλεον την αμυνα πανω του,εξουδετερωθηκε.
Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ βαρυ το φορτιο του βασικου ασσου για τον Γερομιχαλο.Εχει τσαγανο,αλλα υστερει σε εμπειρια και σωματοδομη.Πιστευω θα επρεπε τουλαχιστον να παρει περισσοτερο χρονο ο Μαυρογιαννης.
Ο Μπουρδανος προσπαθει,προς τιμην του,να γινει πιο ομαδικος και να ενσωματωθει σε ενα πιο οργανωμενο μπασκετ απο αυτο που ειχε συνηθισει.Θα πρεπει ομως και η ομαδα να τον βοηθησει και να αξιοποιηθει περισσοτερο.

Φοβερη ατμοσφαιρα,αλλα πολυ μικρο γηπεδακι για να χωρεσει τοσο κοσμο.Φανταζομαι τι θα γινει στα περισσοτερο εμπορικα ματς.
Gkos

Για Περιστέρι-Δούκα δεν θα μας πεις:;:!
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 10 2015, 22:19 ) *
Για Περιστέρι-Δούκα δεν θα μας πεις:;:!

ΓΣΠ-ΔΟΥΚΑΣ (16-15,37-32,52-53,77-68)

ΓΣΠ.......Π''ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΤΡΑΣ-ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ-ΓΚΙΛΧΡΙΣΤ-ΚΑΤΙΑΚΟΣ
ΔΟΥΚΑΣ.....ΚΟΥΚΑΣ-ΚΑΥΚΗΣ-ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ-ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Πολυ ωραιο ματσακι και η καλυτερη εμφανιση του Περιστεριου μεχρι σημερα.Δυνατο και με διαθεση στην αμυνα και ψηλα ποσοστα στην επιθεση.Απουσιαζαν οι γνωστοι Πολυταρχου-Πετρουλας.
Ατομικα πολυ καλος επιθετικα ο Γκιλχριστ.Στην αμυνα βεβαια ηταν αδυνατο να σπρωξει τον Τζορτζεβιτς που εκανε οτι ηθελε.Φοβερος!!!!!!
Την καλυτερη του εμφανιση εκανε ο Λακκας,ενω παντα σταθεροι Τσιοτρας-Ψαροπουλος και στις δυο πλευρες.

Ο Δουκας μου αρεσει πολυ ετσι κιαλλιως.Πρωτη φορα νομιζω με Μολφετα-Ροδοστογλου.Ο 2ος ψαχνει λιγακι ακομα τα πατηματα του αλλα θα αποτελεσει μεγαλο επιθετικο οπλο.Ο Μολφετας πολυ καλος και στην αμυνα.
Μειονεκτημα αμυντικο για τον Δουκα οταν θα παιζει με Κουκα-Μιλιντιγεβιτς.
Τζορτζεβιτς οπως εγραψα,οδοστρωτηρας.Δεν υπαρχει ψηλος στην κατηγορια να τον σταματησει στο 1vs1.
Δεν επαιξε ο Περδικαρης.

Σειρα σου να μας πεις για Εθνικο-Ιωνικο-Γιαννικο smile.gif
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 10 2015, 23:05 ) *
Σειρα σου να μας πεις για Εθνικο-Ιωνικο-Γιαννικο smile.gif




Ήμουνα στην Αγια Παρασκευή εκείνη την ώρα,είχα κανονίσει να δω εφηβικό.

Ο Δούκας πάντως(που γράφεις ότι σου αρέσει πολύ) πρέπει να μην έχει σταυρώσει ούτε νίκη στα φιλικα smile.gif
Gkos
Ανεπίσημο ντεμπούτο με ήττα για Ντιμπ

Θετική ήταν η εικόνα που έδειξε ο Ιωνικός Νικαίας σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό, παρά την ήττα με 72-67.

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Καλλιθέας, με την ομάδα του Νίκου Οικονόμου να πληρώνει το κακό δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν το μόνο δεκάλεπτο στο οποίο δεν φάνηκε ανταγωνιστική. Στις υπόλοιπες περιόδους, η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, ενώ καθοριστικές αποδείχθηκαν οι πολλές χαμένες βολές.

Ο προπονητής του Ιωνικού δεν είχε στη διάθεσή του, τον Λάρι Τασόπουλο, καθώς και τον Θανάση Γεωργοπαπαδάκο Νίκος Κούτουλας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης, ο οποίος είχε συνομιλία με το Νίκο Οικονόμου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 39-26, 55-42, 72-67.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.aaOEja6V.dpuf

Πάρτο το ρεπορτάζ gspara.
Αυτή η παράγραφος
"Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης, ο οποίος είχε συνομιλία με το Νίκο Οικονόμου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα."  υπάρχει copy paste στο τελος καθε ρεπορτάζ φιλικού του Ιωνικού...


smiley.gif
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 11 2015, 00:02 ) *
Ήμουνα στην Αγια Παρασκευή εκείνη την ώρα,είχα κανονίσει να δω εφηβικό.

Ο Δούκας πάντως(που γράφεις ότι σου αρέσει πολύ) πρέπει να μην έχει σταυρώσει ούτε νίκη στα φιλικα smile.gif

Στο κυπελλο ομως ηταν τουμπανο!!!!!
Εχει καλη ομαδα.Με την αμυνα εχει θεματακια,με τα κοντα γκαρντ και τα αργα ποδια του Τζορτζεβιτς.Απο 5-8 τον εχω.
Gkos
A2: «Μαχητής» ο Πανερυθραϊκός, καθάρισε ο Καρύδας στο Ιβανώφειο


Την πρώτη του νίκη στην Α2 Εθνική κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια,πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος στηριζόμενος στην εμπειρία του κατέβαλε την αντίσταση των Μαχητών με 85-74 και έδειξε ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι στην έδρα του. Στο Ιβανώφειο ο Σάκης Καρύδας μετέτρεψε σε προσωπικό σόου το παιχνίδι της Δόξας με τον Ηρακλή, με την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου να επικρατεί στο ρελαντί με 82-70, και τον Στέφανο Πέρκο να αφήνει τον Ντι Νούνο στον πάγκο στο 4ο δεκάλεπτο.

Στην Λιβαδειά, η τοπική ΑΕΛ δείχνει να έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνα καθώς δέχθηκε δεύτερη διαδοχική κατοστάρα (στην πρεμιέρα έχασε στο Κερατσίνι από τον Φάρο με 105-79), και ηττήθηκε από τον δυνατό Προμηθέα με 100-88, παίζοντας κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στην Κύμη, ο τοπικός Γυμναστικός με ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο υπέταξε εύκολα τον μαχητικό Φίλιππο με 81-53.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής» για να δει τον Πανερυθραϊκό μετά από τέσσερα χρόνια να αγωνίζεται εκ νέου στην Α2 Εθνική κατηγορία, και ο Δημήτρης Χουχουλής με τους παίκτες του δεν τους απογοήτευσαν. Οι Μαχητές ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι προηγούμενοι με 10-12 στο 5' και 21-23 στο 10', αλλά παρά την καλή παρουσία από τους Γράβα και Θορστέϊνσον, τα μακρινά σουτ έδειχναν να τους προδίδουν. Το ημίχρονο έκλεισε με 44-42 χάρη σε buzzer beater τρίποντο του Γερομιχαλού, αλλά τρία μαζεμένα τρίποντα των γηπεδούχων (ένα από Μπάρδα και δυο από Προδρόμου), έφτασαν στο 64-54 στο 29', και παρά το προσωρινό 76-71 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 37', τίποτα δεν άλλαξε. Οι Μαχητές είχαν 2/11 τρίποντα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 150 άτομα έμειναν εκτός γηπέδου!!!

Στην Κύμη είχε στηθεί από νωρίς η γιορτή του Γυμναστικού, ο οποίος γιόρταζε το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα του, στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο μαχητικός Φίλιππος, έχοντας ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη νίκη με τον Ηρακλή, ήταν αδύνατο να χαλάσει το πάρτι των γηπεδούχων, παρά το εκπληκτικό του πρώτο ημίχρονο, όταν και είχε σταθερά το προβάδισμα. Με το σκορ στο 24-28 ο Κασαμπαλής χρεώθηκε με 3ο φάουλ, και κάπου εκεί το «Ν.Μαρίνος» έγειρε! Ο Καρινιάουσκας με τρίποντο έκλεισε το ημίχρονο με 36-32 για την ομάδα του, η οποία με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο ανέβασε την διαφορά στο +20 (62-42), παίρνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο της σεζόν, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με κορυφαίο τον Σάκη Καρύδα και παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, η Δόξα Λευκάδας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ηρακλή με 82-70, να ξεκινήσει με το... δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της (δεν είχε παίξει τη 1η αγωνιστική) και να περάσει χωρίς απώλειες από μια δύσκολη έδρα όπως το "Ιβανώφειο". Ο "Γηραιός" δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει μετά τη "σφαλιάρα" της πρεμιέρας από τον Φίλιππο Βέροιας και προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση του, με εξαίρεση τον Κοθρά που ξεχώρισε. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μόνο μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Μόλις... ζεστάθηκε όμως η Δόξα, η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει υπέρ των φιλοξενούμενων. Με τους Καρύδα και Κανονίδη σε... μεγάλα κέφια, οι νησιώτες έκλεισαν το ημίχρονο στο +12 (34-46) και από εκεί και πέρα ήλεγξαν πλήρως την εξέλιξη του αγώνα. Με τραγικά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα και πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, ο Ηρακλής - παρά την εντυπωσιακή συμπαράσταση των φίλων του - δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να "ξαναμπεί" στο ματς. Η "ψαλίδα" άνοιξε ακόμη περισσότερο (43-61 στο 27', 57-72 στο 35′), για να φτάσει η Δόξα σε μια άνετη και υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Πέρκος άφησε στον πάγκο τον Ντι Νούνο σε όλο το 4ο δεκάλεπτο.

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε και ο Προμηθέας στην Λιβαδειά από την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με τους γηπεδούχους να δέχονται την δεύτερη συνεχόμενη κατοστάρα τους. Ο Προμηθέας είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, και με τους Τσάμη, Κουμπούρα και Πάνος να σκοράρουν όπως θέλουν έφτασε και στο +18 (58-75) στο 30', με την ομάδα του Σάββα Κατσούνη να μειώνει ως και το 80-86 στο 36', αλλά παρά τον επιθετικό κρεσέντο του Γιάννη Γκαγκαλούδη (28 π., 8/11 βολές, 4/8 διπ., 4/5 τριπ., 11 ασίστ), δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Στον αντίποδα ο Άγγελος Τσάμης είχε 24 πόντους με 5/7 τρίποντα. Για την ιστορία αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη των Πατρινών, που μετρούν ένα χρόνο αήττητοι (είχαν ηττηθεί πέρυσι για την Β' Εθνική στα Πεύκα από τους Μαχητές).




 

 


 Τα φύλλα αγώνα:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 85-74

Δεκάλεπτα: 21-23, 44-42, 64-56, 85-74

Διαιτητές: Τσούνας - Βαρδάλος - Αναστόπουλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Δέλλιος 4, Μπαρδας 19 (2/3 τριπ.), Καλλιανιώτης 7 (1/2 τριπ., 4 ασίστ, 5 κλεψ.), Πρίτσος 9, Γεωργοπαπαδάκος 8, Προδρόμου 9 (2/3 τριπ,, 8 ριμπ.), Γιαουρτόγλου 5 (1), Γεωργακόπουλος, Σολωμός 20 (10/15 διπ.), Γκαιντάσοφ 2, Σοφρωνάς 2.

ΜΑΧΗΤΕΣ (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος 5, Μπουρδάνος 12, Γερομιχαλός 7 (1), Ελευθεριάδης 8, Μαυρογιάννης, Θωμαίδης, Μάρουσιτς 6, Γράβας 18 (6 ριμπ., 3 ασίστ), Θορστεϊνσον 15 (5 ριμπ.), Λευκαδίτης 3 (1)

 

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 88-100

Δεκάλεπτα: 17-15, 38-46, 58-75, 88-100
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος-Καλδίρης-Καλογερόπουλος Λ.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Κατσούνης): Βουκαντίνοβ 10, Ντακούλιας 4, Τερματζίδης, Βούλγαρης 6 (1), Χάλαρης, Γκαγκαλούδης 28 (4/5 τριπ., 11 ασίστ), Μαράντος, Μαχαίρας 11, Σταύρου 8, Καλαμπάκας 14 (1), Δημητριάδης 7 (1).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Πάνος 15, Νοέας 6 (1), Κουμπούρας 19, Γιαννικόπουλος, Χαμηλός, Πέττας 11, Γερομίχαλος 12, Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς 3 (1), Τσάμης 24 (5/7 τριπ.), Αλίχοτζιτς 10, Σκούφης.

 

ΓΣ ΚΥΜΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 81-53

Δεκάλεπτα: 18-22, 38-34, 62-42, 81-53
Διαιτητές: Μπίκας-Μαλαμάς-Ζακεστίδης
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 2, Μιλόσεβιτς 14 (1), Σέττος, Κακιούζης 12, Παπαντωνίου 3 (1), Καρινιάουσκας 10 (1), Αράπης 5 (1), Σιγκούνας 12 (1), Γκιζόγιαννης 11 (3), Κωνσταντακόπουλος 2, Ψαθάς 6, Λόλας 4.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Τόζιος 11, Τόκας Α., Τόκας Π., Κυριακού, Δεληγιώργης 6 (1), Ναούμης 17 (5), Κασαμπαλής 12, Σαμαράς 6, Πεχλιβάνος, Σιδηρόπουλος 1.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 70-82

Δεκάλεπτα: 17-22, 34-46,46-65, 70-82

Διαιτητές: Μπήτης, Παφίλης, Εφραιμίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πέρκος): Σταματογιάννης, Κοντόπουλος, Ταραμάς, Μουρατίδης 8 (1), Γ. Αποστολίδης 7, Ντι Νούνο 8 (1), Γκιουλέκας 8, Καραγκιολίδης 2, Κοθράς 19 (3), Α. Αποστολίδης 5 (1), Μπένας 5, Δέσπος 8, Σταματογιάννης

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζιάγκος): Τσαλδάρης 4 (1), Κούτρας 1, Καρύδας 23 (1), Πετρόπουλος 4, Χρυσόπουλος 12 (2), Μανούσος 8, Κανονίδης 17 (2), Κέντζο, Πεταλωτής, Ιωάννου 13 (1), Γεωργάκης

 

Επόμενη αγωνιστική (3η, 17/10):

 

Δούκας – Ηρακλής
Δόξα Λευκάδας – Κύμη
Φίλιππος Βέροιας – Πανερυθραϊκός
Μαχητές Δόξας Πεύκων – Λιβαδειά
Προμηθέας Πατρών – Παγκράτι
Φάρος Κερατσινίου – Εθνικός
Πευκοχώρι – Ψυχικό
Ρεπό: Περιστέρι

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.wWOuZ5Op.dpuf



Σε δύσκολη θέση ο Κατσούνης...

Δύσκολη φαντάζει η κατάσταση στην Λιβαδειά η οποία σε τρία επίσημα παιχνίδια μετράει δυο ήττες με κατοστάρες στο πρωτάθλημα, και μια ήττα στα Πεύκα από τους Μαχητές, με πάνω από 80 πόντους παθητικό.

Το κλίμα στην ομάδα της Βοιωτίας δεν είναι και το ιδανικότερο, και τις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο έρχεται να πληρώσει ο προπονητής. Ο Σάββας Κατσούνης, ο οποίος ως αυτή τη στιγμή δεν έχει δεχθεί κάποια ειδοποίηση από τους διοικούντες της ΑΕΛ, έχει κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι οι ήττες προήλθαν από Φάρο και Προμηθέα, ομάδες που οι έχουν υψηλά μπάτζετ, και σίγουρα θα πάνε για πρωταθλητισμό.

Πάντως, τα σπουδαία αναμένεται να εξελιχθούν από αύριο, ενώ έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα προπονητών, με την ιστορία να είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί. Δηλαδή ο Βαγγέλης Μάγειρας ήταν αυτός που τον αντικατέστησε και πέρυσι στον Αετό, και ίσως γίνει το ίδιο και στην ΑΕΛ.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.EiAM1XwF.dpuf
fastbreak70
Μειονεκτημα αμυντικο για τον Δουκα οταν θα παιζει με Κουκα-Μιλιντιγεβιτς.
-----------------------------------------------------------------------------------------

με αυτους τους 2 εχει μεγαλο χάντικαπ...
η φετινη Α2 εχει άλλο επιπεδο από την περσινη και αυτά τα 2κορμια είναι εως Γ ΕΘΝΙΚΗ...
(εκτος αν είναι επιθετικου επιπεδου καρυδα)

το περιστερι ποιο "ομαδα" με περιθωρια μεγαλης βελτιωσης αν βελτιωσει την αμυνα του...
Gkos
Μεγάλη μάχη στο ΜΕΤΣ ,από το -23 ,μείωσε ως το 66-68 το Παγκράτι με 45" να απομένουν μα δεν κατάφερε το θαύμα!
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 11 2015, 20:38 ) *
Μεγάλη μάχη στο ΜΕΤΣ ,από το -23 ,μείωσε ως το 66-68 το Παγκράτι με 45" να απομένουν μα δεν κατάφερε το θαύμα!

Αφου με επεισε ο Gkos,πηγα και εγω στο ημιχρονο αμεσως μετα το Αμυντας-Κορωπι.
Οταν ειδα το 23-46 στον πινακα,εκανα κινηση να φυγω.Εριξα πρωτα μια ματια στον παγκο του Παγκρατιου και αλλαξα γνωμη μολις ειδα τον Καλαμπακο με μια μπλουζα που ειχε αλλαξει καμμια 10ρια χρωματα απο τον ιδρωτα.

Εδραιωθηκα στην θεση μου 2 μολις λεπτα απο την εναρξη του 2ου ημιχρονου.Δυο 3ποντα ο Παναγιωταρας και αλλα δυο 3ποντα ο Κυριακοπουλος.

Πενταδες για το 2ο ημιχρονο.....
ΠΑΓΚΡΑΤΙ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ
ΦΑΡΟΣ........ΜΠΑΤΗΣ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΜΠΟΔΙΕΤΑΣ-ΚΑΤΟΥΦΑΣ-ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Ο Καλαμπακος απλωσε την αμυνα του και η αντεπιθεση του Παγκρατιου ειχε ξεκινησει.
Τεραστιο Respect για μια ακομη φορα στον ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ που αγωνιστηκε με παθος εφηβου,κυριαρχωντας στην ρακετα!!
Γενικα ολοι οι παιχτες του Παγκρατιου αγωνιστηκαν με απαραμιλλο παθος και καταφεραν να πανε το ματς στο καλαθι λιγο πριν το φιναλε.
Αν ειχαν και τον Σπανο,ισως μιλαγαμε για αλλο αποτελεσμα τωρα.........
gratipa1929
Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνισή μας με τον Φάρο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο και το νταμπλ σκορ, όπως είπε και ο gspara στο β μέρος μασάγαμε σίδερα!

Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολύ καλύτερα φέτος απ'ότι πιστεύαμε όλοι!!! blove.gif

Ο Σπανός απ'ότι μαθαίνω σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος, ευτυχώς δεν θα λείψει σε αγώνες που μας καίνε βαθμολογικά.
Gkos
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 12 2015, 20:59 ) *
Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολύ καλύτερα φέτος απ'ότι πιστεύαμε όλοι!!! blove.gif


ΠιστευαΤΕ όλοι!

Εγώ τα είχα πει !

Αχ και να έμπαινε αυτό το τρίποντο (του Μοντσενίγου νομίζω) στο 61-67,αχ !
Gkos
Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΣΕ Δούκα – ΓΣ Ηρακλής της 17/10/2015 και ώρα 17.00, για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΙΣ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Μαρούσι).

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.giAWbIQg.dpuf

Καιρό γνωστό...
Gkos
Ο Φάρος Κερατσινίου εκτός από την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει δείχνει να αναπτύσσεται σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλους τους τομείς. Έτσι, εκτός από το εξαιρετικό τιμ επικοινωνίας που έχει δημιουργήσει ήρθε η ώρα να βγει στον αέρα και το νέο site της ομάδας, στο οποίο μπορείτε να δείτε όλα τα νέα της ομάδας, αλλά και πληροφορίες για τους παίκτες του.


Καλοτάξιδο το http://faros-bc.gr


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.FEUMAaYj.dpuf
Gkos
QUOTE (Gkos @ Oct 11 2015, 01:22 ) *
Σε δύσκολη θέση ο Κατσούνης...



http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.EiAM1XwF.dpuf



Παρελθόν από Λιβαδειά ο Κατσούνης


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιβαδειάς αποτελεί ο Σάββας Κατσούνης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της ομάδας.

Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέσει, έπειτα από συνάντηση του Έλληνα τεχνικού, με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καφρίτσα.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες της ΑΕ Λιβαδειάς φαίνεται πως έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του κόουτς Κατσούνη, με τον Βαγγέλη Μάγειρα να φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διαδοχή στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάββα Κατσούνη.

Ο πρώην προπονητής του συλλόγου βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδος και υπέγραψε κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του προέδρου κ. Νικολάου Καφρίτσα.

Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας, καθώς και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του».
«Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάββα Κατσούνη.
Ο πρώην προπονητής του συλλόγου βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδος και υπέγραψε κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του προέδρου κ. Νικολάου Καφρίτσα.
Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας, καθώς και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του».


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2&Itemid=14

Τώρα το είδα αυτό....
gspara
Για οποιον ενδιαφερεται αυριο Τεταρτη στις 5.30 θα γινει φιλικο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΛΑΥΡΙΟ στην κανονικη εδρα του ΓΣΠ στο 'Ανδρεας Παπανδρεου'.
Gkos
QUOTE (gspara @ Oct 13 2015, 22:28 ) *
Για οποιον ενδιαφερεται αυριο Τεταρτη στις 5.30 θα γινει φιλικο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΛΑΥΡΙΟ στην κανονικη εδρα του ΓΣΠ στο 'Ανδρεας Παπανδρεου'.



Μετά πας για καφέ,και επιστρέφεις για U22 με ΑΕΚ.
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 14 2015, 03:01 ) *
Μετά πας για καφέ,και επιστρέφεις για U22 με ΑΕΚ.

Τεμπελιο σημερα,μονο φιλικο και καφε cool.gif ,δεν θα απολαυσω Μωραιτη......

Το ρεπορταζ απο τον ΓΣΠ με διαψευδει σχεδον στο θεμα Γαλλιωτου,καθως οι δυο πλευρες συμφωνησαν τελικα και μενει να διευθετηθει το θεμα της προκαταβολης(κατι σαν 10χιλ).Και λεω σχεδον γιατι οντως ειχε αποσυρει το φιλολογικο του ενδιαφερον το Περιστερι,αλλα μαλλον το φιλικο με τον Δουκα και η κυριαρχια του Τζορτζεβιτς αλλαξαν τα δεδομενα.

ΓΣΠ-ΛΑΥΡΙΟ 70-72(41-34)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.....ΛΑΚΚΑΣ-ΤΣΙΟΤΡΑΣ-ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΟΣ-ΓΚΙΛΧΡΙΣΤ
ΛΑΥΡΙΟ..........ΝΙΞΟΝ-ΓΙΑΝΓΚ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΑΡΛΟΣ-ΚΡΟΥΜΠΑΛΙ

Επιστροφη για το Περιστερι στην φυσικη του εδρα στο Παπανδρεου.
Πληρεις και οι 2 ομαδες,με τον Πετρουλα μονο να μην παιρνει χρονο,προφανως για λογους ξεκουρασης.
Σε σταθερη ανοδικη πορεια το Περιστερι που για 3 περιοδους επαιξε ωραιο μπασκετ,με τον Πολυταρχου να μην δειχνει καθολου επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του.Καυτος απο το 3ποντο ο Σκουλιδας.

Απο το Λαυριο εντυπωσιακος ο Νιξον,που θυμιζει εντομα Μακολουμ.Στην 4η περιοδο ανεβηκε και ο Εβανς και το Λαυριο ξεφυγε,με τον Σκουλιδα να γραφει με 3ποντο το τελικο σκορ.

Οι 2 ομαδες επαιξαν ενα εξτρα 10λεπτο(14-15) και πηραν συμμετοχη οι πολυ παγκιτες του Λαυριου(Τσιρος-Δανας-Μπακας) και οι εφηβοι του Περιστεριου(Γοργονης-Παπαδακης).
Gkos
Τέλεια.
Αναλυτικότατος.

(Άμα 10 χιλ είναι η προκαταβολή,το 30ρι-στην καλύτερη των περιπτώσεων- δεν το γλυτώνετε smile.gif )
Gkos
Παρελθόν ο Πέρκος...

Πριν από λίγο σας αναφέραμε ότι ο Ηρακλής κατεβαίνει στην Αθήνα για μια νέα αρχή, αλλά αυτή θα την κάνει χωρίς τον Στέφανο Πέρκο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, όντας ο δεύτερος τεχνικός που αποχωρεί μετά από δυο αγωνιστικές, μετά τον Σάββα Κατσούνη στην Λιβαδειά. Την ομάδα θα οδηγήσει ο Γιάννης Δαμαλής, ο οποίος είχε πράξει κάτι αντίστοιχο και πέρυσι. Ονόματα ακούγονται αρκετά, με τους Φώτη Τακιανό, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Κώστας Μέξας και Γιώργο Ζαφειρούδη να ερίζουν ως αντικαταστάτες.

Αναλυτικά:
«Tο δ.σ της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Στέφανο Πέρκο. Στο παιχνίδι του Σαββάτου πρώτος προπονητής θα κατέβει ο συνεργάτης του Πέρκου και προπονητής της Κ20, Γιάννης Δαμαλής».

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.QDDVMiy5.dpuf
gspara
QUOTE (Gkos @ Oct 15 2015, 17:28 ) *
Παρελθόν ο Πέρκος...

Πολυ νωρις αρχισε ο χορος των απολυσεων φετος.Δυο αγωνιστικες,δυο απολυσεις.Μετα τον Κατσουνη ηρθε η σειρα του Περκου.
Και το bluearena γραφει για πρωτο φαβορι τον Αλεξανδρη στον Ηρακλη.

Με τα τηλεοπτικα αραγε τι γινεται?Φτασαμε στην 3η αγωνιστικη,αρχιζει να ξεχνιεται το θεμα 68.gif
gspara
QUOTE (gspara @ Oct 15 2015, 18:30 ) *
Με τα τηλεοπτικα αραγε τι γινεται?Φτασαμε στην 3η αγωνιστικη,αρχιζει να ξεχνιεται το θεμα 68.gif

http://www.sportit.gr/ta-tileoptika-tis-a2...ke-o-stromperi/
Αντιστραφηκε τελικα το κλιμα και θα ξεκινησουν οι ζωντανες μεταδοσεις.Αν οχι αυτη την αγωνιστικη (Φαρος-Εθνικος) σιγουρα απο την επομενη (Εθνικος-Προμηθεας μαλλον).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.