Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ 2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3
Gkos
Δεν βλεπω ενθουσιασμο εις το φορουμ για την κατακτηση του Δουκα😂😂😂😂

QUOTE (polykos @ Apr 30 2017, 19:51 ) *
Αυριο τυπική ημέρα, εχουν βγεί ήδη και τα μεταλια



Αρα δεν θα σε χαρει η Κατερινη....
ak11596
QUOTE (gerorge @ Apr 29 2017, 21:54 ) *
Νομιζω μεγαλυτερο ρολο θα επρεπε να παιζει η αναπτυξη που εχουν τα παιδια σε μια ομαδα και οχι το αν θα παιρνουν το πρωταθλημα ή οχι.Το πρωταθλημα ειναι εντελως δευτερευον για να μην πω αδιαφορο μπροστα στην εξελιξη των παιδιων.Αποψη για την δουλεια που κανει ο Δουκας σε αυτον τον τομεα δεν εχω,αλλα αν δουλευει το ταλεντο των παιδιων καλυτερα απο τις αλλες ομαδες ας παρει ολη την Εθνικη Εφηβων και μαζι το πρωταθλημα


Δεν υπάρχει θέμα φίλε, ακόμη και να έχουμε διαφορετικές απόψεις η συζήτηση κάνει καλό και άκουσα και πράγματα που δεν είχα σκεφτεί... Η βασική σου άποψη με βρίσκει 100% σύμφωνο ''Νομιζω μεγαλυτερο ρολο θα επρεπε να παιζει η αναπτυξη που εχουν τα παιδια σε μια ομαδα'' Σε αυτό όμως φταίνε και οι γονείς, που εντυπωσιαζόμαστε με το ''όνομα'' που έχει το σωματείο και ή προσπαθήσουμε να πάμε τα παιδιά μας σε αυτά ή νοιώθουμε ότι στόχος είναι να παίξουν τα παιδιά μας στον Δούκα, στον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, κλπ και όταν αν το καταφέρουμε αυτό ...πέτυχε το παιδί μας, έγινε μπασκετμπολίστας. Ελάχιστα παιδάκια που θα πάνε σε μεγάλη/γνωστή ομάδα σε μικρή ηλικία θα συνεχίσουν σε αυτήν σε παιδικό-εφηβικό. Το ίδιο ισχύει και για τα ταλαντούχα παιδιά που θα πάνε με μεταγραφές...
Σκοπός μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη του παιδιού είτε αυτό δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα στο άθλημα είτε αυτό έχει (ειδικά αν έχει...!!!) Βρέθηκα πρόσφατα να συζητώ για παιδιά (ταλαντούχα) τα οποία παίζουν παμπαιδικό και οι γονείς (που σε αυτές τις ηλικίες έχουν βασικό ρόλο στην διαμόρφωση της πορείας
του παιδιού) είχαν την ελπίδα (...εντάξει όχι όλοι !!!) ότι αν το παιδί τους πάρει μεταγραφή σε γνωστό σύλλογο, άνοιξε ο δρόμος για επιτυχία, εθνική ομάδα, εξασφαλισμένη επιτυχία σε πανελλήνιες, κλπ. Και οι μάνατζερς οι οποίοι έχουν μπει για τα καλά σε αυτόν τον χώρο δεν κάνουν τα πράγματα ευκολότερα... παρασύροντας τους γονείς σε λάθος συμπεράσματα. Σου λέει ο άλλος αφού ο ειδικός/μάνατζερ δείχνει ενδιαφέρον για το παιδί μου, θα έχει ταλέντο..., χωρίς να γνωρίζει ότι ουσιαστικά ο μάνατζερ θα προσπαθήσει να προσεγγίσει όσα περισσότερα παιδιά για να του ...''βγει'' στο μέλλον ένας (και αν...) πραγματικός πελάτης.
Ειλικρινά μπορεί εγώ να μην έζησα προσωπικά τέτοιες καταστάσεις (γιατί τα παιδιά μου δεν είχαν/έχουν το σχετικό ταλέντο) αλλά προσπαθώ να μπω στην θέση των αντίστοιχων γονιών. Καλύτερα γονείς τα παιδιά σας να παίξουν σε μια ομάδα που θα αναπτύξει το όποιο ταλέντο του παιδιού σας παρά σε μια μεγάλη/γνωστή ομάδα που δεν θα του δώσουν την αντίστοιχη σημασία γιατί έχουν πολλά παιδιά και διαφορετικές προτεραιότητες (δλδ διακρίσεις και χρήματα που ακολουθούν). Επίσης, δεν νομίζω ότι πρέπει στα παιδιά σε τέτοιων ηλικιών να τους δίνονται τόσα λάθος μηνύματα και να αλλάζουν τις προτεραιότητες τους. Ελάχιστα, πραγματικά ελάχιστα, από τα παιδιά που θεωρούνται (από το ευρύτερο) περιβάλλον τους ταλέντα θα μπορέσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό.
Υπάρχουν ομάδες και κυρίως προπονητές/παιδαγωγοί που μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο και να κρατήσουν τα παιδιά προσγειωμένα. Θα μου πείτε βέβαια ποιοι είναι αυτοί... Πρέπει κανείς να ψάξει να τους βρει... και μόνο έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά το παιδί του...
polykos
QUOTE(Gkos @ Apr 30 2017, 21:41 ) *
Αρα δεν θα σε χαρει η Κατερινη....


Αφού δεν έχει θριλεράκι, τι να πάω να κάνω!!!
Πάντως ευχαριστημένος είμαι.
Κρατήθηκε η πρωτιά, ακόμα και με την φετινή ανομβρία (ουτε τελικό Εσκανα ρε μπαγάσηδες????)
kaligkaris
Έκ@@σε η νύφη σχόλασ’ ο γάμος….. icon_drunk.gif

Απόλυτα αναμενόμενο για εμένα τουλάχιστον, το αποτέλεσμα.

Η πιθανότητα να χάσει ο συγκεκριμένος Δούκας από τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ με +13 ήταν μηδενική.
Βλέπω ότι υπάρχουν φίλοι με εκατοντάδες ποστ που κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο λογικοί στις προβλέψεις τους και όχι να θεωρούν πως ο Δούκας θα μπορούσε να χάσει με +20 πόντους!!

Το να ακροβατείς στο τεντωμένο σχοινί του απίθανου δείχνει μια τζογαδόρικη τάση ή ότι πρέπει να στηριχθούν τα αστήριχτα. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι αν η γη γυρίζει παρά τις θεωρίες μάλλον φταίνε οι θεωρίες και όχι η γη.
Να πούμε και κάποιες «αλήθειες» :

1) Τα λεφτά από τις συνδρομές είναι πολλά, Άρη. Από 20 έως 80 ευρώ το κεφάλι ανάλογα το σωματείο. Αν δινόντουσαν στα παιδιά που τα πληρώνουν τότε θα βγάζαμε παικταράδες. Το πρόβλημα είναι ότι τα λυμαίνονται τα άλλα τμήματα και ειδικά τα ανδρικά του εκάστοτε σωματείου.

2) Παλαιά δεν δίνανε τίποτα και τα παπούτσια που παίρνανε πράγματι για ανταμοιβή τα βάζανε στο μαξιλάρι. Λεφτά τότε δεν υπήρχαν.

3) Πράγματι οι σημερινοί 20 χρονοι ?? (δεκαπεντάχρονοι θα έλεγα) την έχουν δει επαγγελματιές.
Δεν φταίνε οι ίδιοι όμως. Αυτό το έχουν καλλιεργήσει οι ομάδες τύπου Δούκα που τους προσφέρουν αφειδώς λεφτά, εκπαιδευτικές υποτροφίες, τροφία, σπίτι. Όλα στα πόδια τους. Κανονικό παιδομάζωμα από τις τέσσερεις άκρες της χώρας. Πιστέψτε με δεν μπορεί κανένας σχεδόν πατέρας 15χρονου να αντισταθεί σε όλα αυτά.
Υπάρχουν δε και περιπτώσεις που στο μυαλό των γονιών του 15χρονου κονταροχτυπιούνται ποιο σχολείο είναι το καλύτερο Ο Δούκας, το Ντιρί ή μήπως ο Κωστέας….?? Για να πάμε στην ανάλογη ομάδα.
polykos
Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει χρονολογικά τι σημαίνει ....."παλιά" δεν πληρώνανε.
Το θέμα σχολείο-ομάδα υφίσταται (ετσιθελικά κατ΄εμέ) απο τις αρχές της 00 Δεκαετίας με Μαντουλίδη και Πλάτωνα. Στα μέσα των 90ς είχε κάνει μια προσπάθεια το ISBC. Τόσα χρόνια όλοι λοξοκοιτούν πάνω στο θέμα.

ΥΓ αν με τα κείμενά μου βοηθώ συνανθρώπους μου να χαλαρώνουν ή ακόμα και να γελάνε, αυτό με ικανοποιεί. Αν αυτό επιφέρει μόνιμα αποτελέσματα στην ζωή κάποιων, ίσως αυθαίρετα, θα ζητήσω ανταμοιβή για τις ιατρικές μου δεξιότητες.
storm2
Συγχαρητήρια στον Δούκα για την 1η θέση που κατέκτησε δίκαια, μπράβο στον coach Παπαδόπουλο που καταφέρνει να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με διαφορετική ομάδα αυτή την φορά.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν διαφωνώ με τις παροχές που δίνουν οι ομάδες για να προσελκύσουν παίκτες και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, ούτε και με τους Γονείς που ζητάνε κάποιο αντάλλαγμα. Είναι μια ενέργεια που έχουν όφελος και οι 2 μεριές σε υλικό επίπεδο. Ίσως όχι απαραίτητα σε αγωνιστικό, επειδή μπορεί ο αθλητής του Παιδικού/Εφηβικού να πάρει μεταγραφή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα "δέσει" ή θα πάρει χρόνο συμμετοχής που είχε στην προηγούμενη ομάδα ή ότι θα γίνει ο super παικταράς που το "περιβάλλον" του έταζε.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται η πραγματικότητα και αρχίζουν μετά τα προβλήματα, γι αυτό θέλει προσοχή στις επιλογές που κάνει ο καθένας...
Hip
QUOTE (polykos @ Apr 30 2017, 22:39 ) *
Μπορεί κάποιος να προσδιορίσει χρονολογικά τι σημαίνει ....."παλιά" δεν πληρώνανε.

Προσωπικα μιλαω για τα 80ς. Ειμαι 50αρης.

Τωρα για το θεμα της αναπτυξης των νεων μπασκετμπολιστων και ολα αυτα χρησιμα που λεγονται, να προσδιορισω πως η δικια μου εμπειρια σε τμηματα υποδομων αλλα και ανδρων ειναι στις μικρες κατηγοριες της ΕΣΚΑΝΑ. Και στην πραγματικοτητα ανακυκλωνω τον "πονο" μου απ αυτα που εχω ζησει εκει.
Στις μικρες κατηγοριες που δεν κανουν ατομικες τα παιδια (η συντριπτικη πλειοψηφια τουλαχιστον), οι προπονητες λειτουργουν στις ακαδημιες σχεδον ανεξελεγκτα σε συνεργασια πολλες φορες με τους "παραγοντες" που το μονο που τους νοιαζει ειναι να παιρνουν κομματι απο τις συνδρομες για να πληρωνουν τους 2-3 over 32 για να παιζουν στις ανδρικες τους ομαδες. Μεχρι να ληξουν βεβαια οι στοχοι της ομαδας και μετα τους αφηνουν απληρωτους. Οι ομαδες παλευουν να βρουν γηπεδα για να προπονηθουν τα παιδια τους, καμια φορα και πανω απο ενα τμημα στο γηπεδο. Εκει που εμπορευονται τα δελτια των παιδιων οταν τυχει να εχουν καποιο ταλεντο και θελουν να πανε σε μια καλυτερη ομαδα. Εκει που οι γονεις καποιες φορες πληρωνουν απο την τσεπη τους για να παιξουν τα παιδια τους.
Αν εχουν δικιο που ζητανε λεφτα; Εδω τα πραγματα ειναι απλα. Αν εισαι επαγγελματιας εχεις καθε δικιο να ζητας λεφτα. Και αυτα που ζητας αναλογουν σε δικαιωματα και υποχρεωσεις. Αν εισαι ερασιτεχνης, νιωθεις τυχερος αν η ομαδα σου σου δωσει εστω και ενα ζευγαρι παπουτσια για να βγαλεις την χρονια. Νιωθεις τυχερος που η ομαδα σου βρισκει γηπεδο για να μπορεσεις να προπονηθεις. Που πληρωνει γραμματεια, διαιτητες και γιατρο για να παιξεις σε ενα πρωταθλημα. Που καποιος σου φερνει και ενα μπουκαλακι νερο να πινεις οταν καθεσαι στον παγκο. Που μετα απο μια σημαντικη νικη καποιος θα βρεθει να βγαλει την ομαδα να φαει κανα σουβλακι. Στην καλυτερη που σου εχει κανεναν φυσιο και εναν γιατρο αν τυχει και τραυματιστεις.
Ενταξει, δεν θελω να ριξω καπου αποκλειστικα τις ευθυνες. Φταινε και οι ομαδες, φταινε και οι παιχτες. Δεν μπορει καποιος να γενικευει, γιατι καποιον, καπου θα αδικησει. καθε ομαδα εχει την δικη της πονεμενη ιστορια. Αλλα σιγουρα υπαρει ενα θεμα με την νοοτροπια στον χωρο. Κατι δεν παει καλα. Εγω αυτο θελω να επισημανω και οχι να γκρινιαξω χωρις λογο.
Τελος θα μιλησω σαν γονεας που εχει δυο παιδια που παιζουν μπασκετ αυτη την στιγμη. Ειμαι ευτυχης που τα παιδια μου ειναι αθλητες μπασκετ και αυτο ηθελα απο την αρχη. Αθληση vs αδρανεια και κακες συνηθειες που πηγαζουν απ αυτην.
Κοινωνικοποιηση σε περιβαλλον ομαδας. Να μαθαινουν να συνλειτουργουν μεσα σε ενα κοινωνικο υποσυνολο με αρχες, κανονες και να εκπειδευονται στην εμπειρια της νικης και της ηττας που θα ειναι ιστορια της ζωης τους. Δεν με ενδιαφερει να πληρωθουν γι αυτο. Αν μπορεσουν να το κανουν, δεν θα ειναι ασχημο. Να πληρωνεσαι για να κανεις κατι που αγαπας ειναι ονειρο ζωης. Και αν πληρωνα για να γινουν καλυτεροι θα το εκανα επειδη δεν μπορει να τους προσφερει αυτη την δυνατοτητα για τους Α Β λογους η ομαδα τους. Για να μπορεσουν με την προσπαθεια τους να φτασουν εκει που δεν μπορουν που λεει και ενας φιλος. Οχι για να γινουν επαγγελματιες και να τα κονομησουν.
Εν κατακλειδι δεν υπαρχουν μονο οι Δουκες, οι Ολυμπιακοι και οι ΠΑΟΚ αλλα και η Αμφιαλη, η Αρμενικη, η Φιλια Περαματος και ποσες αλλες ομαδες. Και οι υποδομες εκει ξεκινανε. Τα παιδια ξεκινανε να παιζουν μπασκετ 7-8 χρονων στις ομαδες της περιοχης τους. Και αν υπαρχει προβλημα εκει, το προβλημα θα μεταφερθει και τους μεγαλους και στις εθνικες. Ας κοιταξει λοιπον η Ομοσπονδια και λιγο χαμηλα και οχι μονο στα "σαλονια" των Πανελληνιων πρωταθληματων αν θελει το αθλημα να αναπτυχθει οσο το επιβαλει η ιστορια του στον τοπο μας.
mpek
QUOTE (kaligkaris @ Apr 30 2017, 23:08 ) *
Έκ@@σε η νύφη σχόλασ’ ο γάμος….. icon_drunk.gif

Απόλυτα αναμενόμενο για εμένα τουλάχιστον, το αποτέλεσμα.

Η πιθανότητα να χάσει ο συγκεκριμένος Δούκας από τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ με +13 ήταν μηδενική.
Βλέπω ότι υπάρχουν φίλοι με εκατοντάδες ποστ που κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο λογικοί στις προβλέψεις τους και όχι να θεωρούν πως ο Δούκας θα μπορούσε να χάσει με +20 πόντους!!

Μη με παρεξηγείς: Είπα να δοκιμάσω αν ισχύει αυτό που λένε, ότι αν κάποιος επιθυμεί κάτι πραγματικά, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχει. Λάθος, δεν ισχύει.
Gkos
Μ@λ@κιες εγραφε ο Κοελιο,κατατσεκαρισμενοwink.gif
Και το βιβλιο πολυ μετριο btw wink.gif
GKEL77
QUOTE (ak11596 @ Apr 30 2017, 22:00 ) *
Υπάρχουν ομάδες και κυρίως προπονητές/παιδαγωγοί που μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο και να κρατήσουν τα παιδιά προσγειωμένα. Θα μου πείτε βέβαια ποιοι είναι αυτοί... Πρέπει κανείς να ψάξει να τους βρει... και μόνο έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά το παιδί του...


Γεια χαρά από ένα νέο μέλος του forum. Παρακαλουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις αλλά είναι πρώτη φορά που για προσωπικούς περισσότερο λόγους επιλέγω να συμμετέχω. Ωραία αυτά που αναφέρεις ak11596, ωραία αυτά που αναφέρουν και άλλοι προλαλήσαντες. Πρακτικά όμως, σαν γονέας πως μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή ομάδας-προπονητή για το παιδί του? Είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο... Μπορείς εσύ και οι υπόλοιποι να αναφέρετε μερικές ομάδας ή/και προπονητές που είναι ας πούμε παιδαγωγοί και αναπτύσσουν τα παιδιά και ενδιαφέρονται για αυτά και το άθλημα (μιλάμε για ομάδες της Αττικής, έτσι...) Ευχαριστώ
ak11596
QUOTE (GKEL77 @ May 1 2017, 19:23 ) *
Γεια χαρά από ένα νέο μέλος του forum. Παρακαλουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις αλλά είναι πρώτη φορά που για προσωπικούς περισσότερο λόγους επιλέγω να συμμετέχω. Ωραία αυτά που αναφέρεις ak11596, ωραία αυτά που αναφέρουν και άλλοι προλαλήσαντες. Πρακτικά όμως, σαν γονέας πως μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή ομάδας-προπονητή για το παιδί του? Είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο... Μπορείς εσύ και οι υπόλοιποι να αναφέρετε μερικές ομάδας ή/και προπονητές που είναι ας πούμε παιδαγωγοί και αναπτύσσουν τα παιδιά και ενδιαφέρονται για αυτά και το άθλημα (μιλάμε για ομάδες της Αττικής, έτσι...) Ευχαριστώ


Μιας και αναφέρεσαι και σε μένα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και ευχαρίστως να σου απαντήσω με ότι ξέρω, απλώς θα προτιμούσα με pm για ...ευνόητους λόγους...!!!
mpek
QUOTE (GKEL77 @ May 1 2017, 19:23 ) *
... Πρακτικά όμως, σαν γονέας πως μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή ομάδας-προπονητή για το παιδί του? Είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο... Μπορείς εσύ και οι υπόλοιποι να αναφέρετε μερικές ομάδας ή/και προπονητές που είναι ας πούμε παιδαγωγοί και αναπτύσσουν τα παιδιά και ενδιαφέρονται για αυτά και το άθλημα (μιλάμε για ομάδες της Αττικής, έτσι...) Ευχαριστώ

Είμστε βέβαια εκτός θέματος αλλά στο θέμα αυτό είμαι πολύ ευαίσθητος. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει "καλύτερη" επιλογή ούτε γνώρισα ποτέ κανέναν προπονητή παιδαγωγό. Οι προπονητές που γνωρίζω είναι χαμηλότατου επιπέδου, οικονομικά εξαρτώμενοι και ακατάρτιστοι. Κατά τη γνώμη μου η επιλογή σου πρέπει να βασιστεί στην εγγύτητα γηπέδου με σπίτι και αν είσαι εσύ και ο μικρός ευτυχισμένοι στην προπόνηση. Αυτά για να τα κρίνεις, πρεπει να δοκιμάσεις. Εξασφάλισε ότι αν δεν σου αρέσει το περιβάλλον, θα μπορείς να φύγεις οποιαδήποτε στιγμή. Πριν κάνει δελτίο ο μικρός, ζήτησε να υπογράψετε ιδιωτικό συμφωνητικό αλλιώς μεταβολή και δρόμο. Και πρώτα από όλα το διάβασμα έτσι ; Αν περάσει από το μυαλό σου ότι ο μικρός είναι ταλεντάρα, ανάτρεξε στο τόπικ "Χαμένα ταλέντα του ελληνικού μπασκετ" και θα συνέλθεις. Καλή τύχη.
akis64
QUOTE (Gkos @ Apr 29 2017, 00:54 ) *
Το trash talking που το είδες;
Με τέτοια ανάλυση που έχει η μετάδοση με το ζόρι αναγνωρίζαμε τον Αρσενόπουλο😅😅


Και μάλιστα με τρόπο που σόκαρε τον Αρσενοπουλο.
north
QUOTE (mpek @ May 1 2017, 22:04 ) *
Πριν κάνει δελτίο ο μικρός, ζήτησε να υπογράψετε ιδιωτικό συμφωνητικό αλλιώς μεταβολή και δρόμο. Και πρώτα από όλα το διάβασμα έτσι ; Αν περάσει από το μυαλό σου ότι ο μικρός είναι ταλεντάρα, ανάτρεξε στο τόπικ "Χαμένα ταλέντα του ελληνικού μπασκετ" και θα συνέλθεις. Καλή τύχη.


+1000

Συγχαρητήρια λοιπόν στο ΔΟΥΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε μακράν το πληρέστερο ρόστερ και τον πιο έμπειρο προπονητή. Η επένδυση λοιπόν απέδωσε. Και όσο το budget παραμένει στα επίπεδα αυτά για το παιδοεφηβικό και η προσέλκυση του κάθε ταλέντου που προκύπτει από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποτελεί κυρίαρχο στόχο της ομάδας, η ίδια εικόνα θα συνεχίζεται για αρκετό καιρό. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό για το μπάσκετ, καλό ή κακό για τον ανταγωνισμό με στοιχειώδεις ίσους όρους, σηκώνει μεγάλη συζήτηση και δεν νομίζω ότι τελικά απασχολεί και κανέναν.
Και μια υποσημείωση. Πέρα από τις θέσεις και τα μετάλλια εγώ σε αυτό το τουρνουά είδα ένα γνήσιο μπασκετικό ταλέντο, τον Αρσενόπουλο. Θέλει δουλειά στο αθλητικό κομμάτι, αλλά το ταλέντο του παιδιού ξεχειλίζει. Να είναι καλά και νομίζω ότι θα δούμε σημαντικά πράγματα από αυτόν στο μέλλον. Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και ο Καμπερίδης του ΔΟΥΚΑ. Πολύ καλό "μπασκετικό" κορμί, ταχύτητα, καλό σούτ και εξαιρετικά τελειώματα. Πολλά υποσχόμενος και αυτός.
xxx-4711
QUOTE
Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης του Δούκα που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννη Αλεξόπουλο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Νίκος Αρσενόπουλος(Ολυμπιακός), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός-Αρχέλαος), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) και Παναγιώτης Βύρλας (Προμηθέας Πάτρας) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάζαρος Σαββίδης. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κώστας Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.


Ο Τσιρογιαννης δεν ειχε πολλους υποστηρικτες στο φορουμ γιατι προφανως λιγοι τον ειχαν παρακολουθησει. Εντελως αδικη η απουσια του απο την περσινη u16.
Ο Αρσενοπουλος εκανε σουπερ εμφανισεις, αλλα στο περσινο πανευρωπαικο ηταν επιεικως μετριος. Η πιθανη συμμετοχη του στο προσεχες U18 θα επιτρεψει να εξαχθουν ασφαλεστερα συμπερασματα για την οποια αγωνιστικη του αξια.
Στην ιδια διοργανωση ειναι μαλλον βεβαιο οτι θα εχουμε προβλημα στη θεση 5.
Σχετικα με το Δουκα, αν κανω λαθος διορθωστε με, ειναι η πρωτη χρονια που εκανε τοσες πολλες και ακριβες μεταγραφες στα παιδικοεφηβικα. Στο παιδικο εφερε 3 διεθνεις απο την επαρχια και στο εφηβικο μαζεψε σχεδον ολους τους καλους διαθεσιμους παικτες απο την Αττικη.
Τελος παντων το προβλημα με το Δουκα δεν ειναι οι μεταγραφες αλλα οτι την αντρικη του ομαδα αποτελουν 11 βετερανοι συν τον μιλιντιγεβιτς και δεν βρισκει μονιμη θεση στη δωδεκαδα ουτε ο Αγραβανης.
KingCrimson
Στο 5 σιγουρα θα υπαρχει θεμα γιατι και ο ψηλος του ΠΑΟΚ (μου διαφευγει..) ειναι κοντος για 5αρι, δεν εχουμε δει καθολου το Χατζηδακη φετος αν είχε εξελιξη.........
Για Αρσενο κραταω μικρο καλαθι απο αυτα που ειδα περσι στο U16 αλλά ισως έφταιγε και το ολο στησιμο της ομαδας, θα δείξει...
GKEL77
QUOTE (ak11596 @ May 1 2017, 21:14 ) *
Μιας και αναφέρεσαι και σε μένα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και ευχαρίστως να σου απαντήσω με ότι ξέρω, απλώς θα προτιμούσα με pm για ...ευνόητους λόγους...!!!


Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις. Να σου πω ότι κατοικώ στα βόρεια προάστια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θες να αναφέρεις κάποιο ή κάποια ονόματα... Παρακολουθώ, όπως είπα και πριν, τα topic των υποδομών αρκετό καιρό και έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι η πλειοψηφία που γράφουν δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί. Είναι τόσο κακό να προτείνεις, από την δική σου εμπειρία, μία ομάδα ή ένα προπονητή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει, ώστε κάποιος γονέας ο οποίος βλέπει το παιδί του να έχει ταλέντο (σε κάποιο βαθμό τέλος πάντων) να βοηθηθεί ??? Δεν νομίζω να κατηγορηθεί κανένας ούτε για μεροληψία ούτε πρόκειται να του ζητηθούν ευθύνες...!!!
Συγνώμη αν πιέζω αλλά δεν βρίσκω που είναι το κακό... όλοι μιλάμε για τα κακώς κείμενα, αλλά όταν έρθει η ώρα για συγκεκριμένες προτάσεις, γινόμαστε αόριστοι...!!!


QUOTE (mpek @ May 1 2017, 22:04 ) *
Είμστε βέβαια εκτός θέματος αλλά στο θέμα αυτό είμαι πολύ ευαίσθητος. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει "καλύτερη" επιλογή ούτε γνώρισα ποτέ κανέναν προπονητή παιδαγωγό. Οι προπονητές που γνωρίζω είναι χαμηλότατου επιπέδου, οικονομικά εξαρτώμενοι και ακατάρτιστοι. Κατά τη γνώμη μου η επιλογή σου πρέπει να βασιστεί στην εγγύτητα γηπέδου με σπίτι και αν είσαι εσύ και ο μικρός ευτυχισμένοι στην προπόνηση. Αυτά για να τα κρίνεις, πρεπει να δοκιμάσεις. Εξασφάλισε ότι αν δεν σου αρέσει το περιβάλλον, θα μπορείς να φύγεις οποιαδήποτε στιγμή. Πριν κάνει δελτίο ο μικρός, ζήτησε να υπογράψετε ιδιωτικό συμφωνητικό αλλιώς μεταβολή και δρόμο. Και πρώτα από όλα το διάβασμα έτσι ; Αν περάσει από το μυαλό σου ότι ο μικρός είναι ταλεντάρα, ανάτρεξε στο τόπικ "Χαμένα ταλέντα του ελληνικού μπασκετ" και θα συνέλθεις. Καλή τύχη.


Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις.
Να ρωτήσω λίγο αν θεωρείς ότι έχεις κάποια εμπειρία ή βλέπεις για κάποιο καιρό υποδομές, γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου (εννοείται που έχει ασχοληθεί), κάποιος ή κάποιοι προπονητές που να αξίζουν ή τέλος πάντων να αξίζουν περισσότερο από τους υπόλοιπους... Από τα γραφόμενα σου βγάζω το συμπέρασμα ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα και να προσπαθήσω να επηρεάσω το παιδί μου για κάποια άλλο άθλημα, πχ ατομικό. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, αν και σχετικά με το δελτίο τώρα είναι αργά για μένα (!!!) και θα πρέπει να δω τι θα μπορέσει να γίνει...
mpek
QUOTE (GKEL77 @ May 2 2017, 11:48 ) *
...Από τα γραφόμενα σου βγάζω το συμπέρασμα ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα και να προσπαθήσω να επηρεάσω το παιδί μου για κάποια άλλο άθλημα, πχ ατομικό. ...

Όσα ρωτάς είναι εκτός τόπικ. Με λίγο ψάξιμο σε άλλα τόπικς θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις και περισσότερες. Εγώ σου έγραψα τη γνώμη μου και προσθέτω ότι βρίσκω την ιδέα σου πολύ καλή.

QUOTE (KingCrimson @ May 2 2017, 02:21 ) *
Στο 5 σιγουρα θα υπαρχει θεμα γιατι και ο ψηλος του ΠΑΟΚ (μου διαφευγει..) ειναι κοντος για 5αρι, δεν εχουμε δει καθολου το Χατζηδακη φετος αν είχε εξελιξη.........

Βύρλας ; Σε ύψος μεταξύ Λιούνη και Καμπουρίδη και σωματική διάπλαση Καμπουρίδη, δλδ θηρίο. Θα μου πεις βέβαια με το καλάθι έχει μαλώσει άσχημα εδώ και χρόνια. Πάντως στο 4 που θεωρητικά έχουμε θέμα, υπάρχουν οι ΠΑΟΚτσήδες Καμπουρίδης και Βλαγκόγιας και από Δούκα ο Δραγάτης θα μπορούσε να βοηθήσει, ανάλογα με τον αντίπαλο βέβαια.
KingCrimson
QUOTE(mpek @ May 2 2017, 13:31 ) *
Βύρλας ; Σε ύψος μεταξύ Λιούνη και Καμπουρίδη και σωματική διάπλαση Καμπουρίδη, δλδ θηρίο. Θα μου πεις βέβαια με το καλάθι έχει μαλώσει άσχημα εδώ και χρόνια. Πάντως στο 4 που θεωρητικά έχουμε θέμα, υπάρχουν οι ΠΑΟΚτσήδες Καμπουρίδης και Βλαγκόγιας και από Δούκα ο Δραγάτης θα μπορούσε να βοηθήσει, ανάλογα με τον αντίπαλο βέβαια.


ε ναι ο πιο αξιοπιστος αυτη τη στιγμη ειναι ο Βυρλας,,και απο εκει και περα μαλλον το χαος
ο Δραγατης πρεπει να ναι καπου 1,95, δεν τον λες και 4αρι,
Για Βλαγκογια δυσκολο το βλεπω για τελικη δωδεκαδα
ak11596
QUOTE (GKEL77 @ May 2 2017, 11:48 ) *
Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις. Να σου πω ότι κατοικώ στα βόρεια προάστια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θες να αναφέρεις κάποιο ή κάποια ονόματα... Παρακολουθώ, όπως είπα και πριν, τα topic των υποδομών αρκετό καιρό και έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι η πλειοψηφία που γράφουν δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί. Είναι τόσο κακό να προτείνεις, από την δική σου εμπειρία, μία ομάδα ή ένα προπονητή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει, ώστε κάποιος γονέας ο οποίος βλέπει το παιδί του να έχει ταλέντο (σε κάποιο βαθμό τέλος πάντων) να βοηθηθεί ??? Δεν νομίζω να κατηγορηθεί κανένας ούτε για μεροληψία ούτε πρόκειται να του ζητηθούν ευθύνες...!!!
Συγνώμη αν πιέζω αλλά δεν βρίσκω που είναι το κακό... όλοι μιλάμε για τα κακώς κείμενα, αλλά όταν έρθει η ώρα για συγκεκριμένες προτάσεις, γινόμαστε αόριστοι...!!!


Σε παρακαλώ επειδή δεν επιθυμώ σε αυτή τη φάση και επειδή είμαστε εκτός θέματος να μην συνεχίσουμε την συζήτηση. Παρόλα αυτά είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω όπως μπορώ με pm.
Ευχαριστώ
ak11596
QUOTE (KingCrimson @ May 2 2017, 23:02 ) *
ε ναι ο πιο αξιοπιστος αυτη τη στιγμη ειναι ο Βυρλας,,και απο εκει και περα μαλλον το χαος
ο Δραγατης πρεπει να ναι καπου 1,95, δεν τον λες και 4αρι,
Για Βλαγκογια δυσκολο το βλεπω για τελικη δωδεκαδα


Να θυμίσω ότι υπάρχει και ο Λιούνης (1999) του Δούκα με ύψος (2,10) και έμπειρος (πανελλήνιο με Πανιώνιο και με Δούκα, παραστάσεις από εξωτερικό). Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής και εμένα δεν με πείθει, τουλάχιστον όχι ακόμη αλλά έχει το απαιτούμενο ύψος και σωματότυπο και δεν νομίζω να μην είναι στην τελική επιλογή.
Ο Βύρλας (1999) του Προμηθέα Πάτρας είναι 2,06 και δεν είναι κακός και ο Καμπουρίδης (1999) του ΠΑΟΚ είναι 2,03
Ο Χατζηδάκης (2000) είναι 2,07 και εφέτος εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, άλλοι πιστεύουν σε αυτόν.
Ακόμη υπάρχει και ο Προίσκος του 2000 (2,00) που μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να βοηθήσει τους ψηλούς αν και εφόσον επιλεγεί για την δωδεκάδα.
Ο Δραγάτης πρέπει να είναι πιο κοντά στα 2,00 παρά στο 1,95

Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κακή ομάδα η εθνική U-18. Μεγαλύτερο δύναμη της στην περιφέρεια (Μωραϊτης-Καλαιτζάκης-Αρσενό) και αξιόπιστες λύσεις στις υπόλοιπες θέσεις, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα που είχε η αντίστοιχη ομάδα που κέρδισε το ευρωπαικό στον Βόλο πριν από δύο χρόνια. Μπορεί όμως να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και αν βοηθηθεί και από το προπονητικό team ίσως και μια μικρο-υπέρβαση. Αλήθεια ξέρει κανείς ποιος είναι ο κόουτς της ομάδας... ελπίζω ότι δεν είναι ακόμη αυτός του Πρωτέα...!!!
mpek
Δεν αναφέρουμε τον Λιούνη γιατί τον θεωρώ -νομίζω και ο king crimson το ίδιο- βέβαιο στη 12άδα. Συζητούμε προφανώς για άλλο 5άρι. Νομίζω ότι ο Βύρλας μπορεί να κάνει τη δουλειά επιτυχώς. Μετά το Πανευρωπαϊκό εγώ θα πρότεινα στον νεαρό να τραβηχτεί λίγο πιο έξω γιατί έχει ένα πολύ γλυκό σουτάκι που πάει τζάμπα για την ώρα.

QUOTE (ak11596 @ May 3 2017, 00:00 ) *
...Αλήθεια ξέρει κανείς ποιος είναι ο κόουτς της ομάδας... ελπίζω ότι δεν είναι ακόμη αυτός του Πρωτέα...!!!

Γιατί, τι κακό έχει ; rolleyes.gif
Χωρίς πλάκα τώρα, αν είχα αποφασιστική αρμοδιότητα στην ΕΟΚ, θα πήγαινα στον Κεραμέα και θα τον παρακαλούσα να αναλάβει την Εφήβων. Απέδειξε ότι πριν από κρίσιμους αγώνες κάνει το αυτονόητο: Σκέφτεται και προετοιμάζεται. Έτσι κατάφερε να κάνει με τον Ολυμπιακό την απόλυτη υπέρβαση.
KingCrimson
QUOTE(ak11596 @ May 2 2017, 23:00 ) *
Να θυμίσω ότι υπάρχει και ο Λιούνης (1999) του Δούκα με ύψος (2,10) και έμπειρος (πανελλήνιο με Πανιώνιο και με Δούκα, παραστάσεις από εξωτερικό). Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής και εμένα δεν με πείθει, τουλάχιστον όχι ακόμη αλλά έχει το απαιτούμενο ύψος και σωματότυπο και δεν νομίζω να μην είναι στην τελική επιλογή.
Ο Βύρλας (1999) του Προμηθέα Πάτρας είναι 2,06 και δεν είναι κακός και ο Καμπουρίδης (1999) του ΠΑΟΚ είναι 2,03
Ο Χατζηδάκης (2000) είναι 2,07 και εφέτος εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, άλλοι πιστεύουν σε αυτόν.
Ακόμη υπάρχει και ο Προίσκος του 2000 (2,00) που μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να βοηθήσει τους ψηλούς αν και εφόσον επιλεγεί για την δωδεκάδα.
Ο Δραγάτης πρέπει να είναι πιο κοντά στα 2,00 παρά στο 1,95

Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κακή ομάδα η εθνική U-18. Μεγαλύτερο δύναμη της στην περιφέρεια (Μωραϊτης-Καλαιτζάκης-Αρσενό) και αξιόπιστες λύσεις στις υπόλοιπες θέσεις, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα που είχε η αντίστοιχη ομάδα που κέρδισε το ευρωπαικό στον Βόλο πριν από δύο χρόνια. Μπορεί όμως να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και αν βοηθηθεί και από το προπονητικό team ίσως και μια μικρο-υπέρβαση. Αλήθεια ξέρει κανείς ποιος είναι ο κόουτς της ομάδας... ελπίζω ότι δεν είναι ακόμη αυτός του Πρωτέα...!!!

Βυρλας-Λιουνης-Χατζηδακης
Καμπουριδης-Γαργαλης (ισως).. ο Βλαγκογιας ειναι πολυ ατεχνος... απο αλλους ψηλους δεν εχω εικονα
Απο το 3 και κάτω ειμαστε οντως καλοι + Μωραϊτη
Αλλα χωρις καλο κοουτσαρισμα ειδικα σε αυτες τις ηλικιες είναι ολα σχετικα..
Flinafim
QUOTE (ak11596 @ May 3 2017, 00:00 ) *
Να θυμίσω ότι υπάρχει και ο Λιούνης (1999) του Δούκα με ύψος (2,10) και έμπειρος (πανελλήνιο με Πανιώνιο και με Δούκα, παραστάσεις από εξωτερικό). Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής και εμένα δεν με πείθει, τουλάχιστον όχι ακόμη αλλά έχει το απαιτούμενο ύψος και σωματότυπο και δεν νομίζω να μην είναι στην τελική επιλογή.
Ο Βύρλας (1999) του Προμηθέα Πάτρας είναι 2,06 και δεν είναι κακός και ο Καμπουρίδης (1999) του ΠΑΟΚ είναι 2,03
Ο Χατζηδάκης (2000) είναι 2,07 και εφέτος εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, άλλοι πιστεύουν σε αυτόν.
Ακόμη υπάρχει και ο Προίσκος του 2000 (2,00) που μπορεί (υπό προϋποθέσεις) να βοηθήσει τους ψηλούς αν και εφόσον επιλεγεί για την δωδεκάδα.
Ο Δραγάτης πρέπει να είναι πιο κοντά στα 2,00 παρά στο 1,95

Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι κακή ομάδα η εθνική U-18. Μεγαλύτερο δύναμη της στην περιφέρεια (Μωραϊτης-Καλαιτζάκης-Αρσενό) και αξιόπιστες λύσεις στις υπόλοιπες θέσεις, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα που είχε η αντίστοιχη ομάδα που κέρδισε το ευρωπαικό στον Βόλο πριν από δύο χρόνια. Μπορεί όμως να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και αν βοηθηθεί και από το προπονητικό team ίσως και μια μικρο-υπέρβαση. Αλήθεια ξέρει κανείς ποιος είναι ο κόουτς της ομάδας... ελπίζω ότι δεν είναι ακόμη αυτός του Πρωτέα...!!!

Εγώ θα έβαζα και Σιανδραμανη στην περιφερεια...πηγε και πέρυσι καλα με την εθνική και φέτος στο Πανελλήνιο..
mpek
Μία σύντομη αναφορά σε όσα είδα και τα λίγα που κατάλαβα από το φετινό Πανελλήνιο Εφήβων στην Κατερίνη:
Δούκας και Ολυμπιακός: Έγινε εκτενέστατη αναφορά πριν. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, άξια ο Δούκας κατέλαβε την 1η θέση αήττητος. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί πέτυχε το μέγιστο που μπορούσε.
ΠΑΟΚ: Απογοήτευση για εμένα. Τρίτος όπως και πέρυσι, αν και κατά τη γνώμη μου είχε ομάδα να χτυπήσει την πρώτη θέση. Βασανιστικά αργό μπάσκετ και έλλειψη φαντασίας, συμπληρώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την ανεπάρκεια του πάγκου: Μα καλά, κατέβηκαν σε Πανελλήνιο χωρίς να ξέρουν τους αντιπάλους τους ; Δεν προβληματίστηκαν από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απέκλεισε όλες τις ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ και κατέβηκαν χαλλαρά (το λλ παχύ Θεσσαλονίκης) και την πάτησαν. Άντε πέρυσι είχαν από επάνω τους τον ΠΑΟ και τον Ίκαρο. Φέτος πια δικαιολογία έχουν ;
Προμηθέας: Αυτός και αν ήταν απογοήτευση. Μήπως πάει κάτι στραβά εκεί; Πλήρης ομάδα, με ύψη, με ταχύτητα, τι έχει ή έρμη ομάδα και τερματίζει 4η για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ; Κάπου προς τον πάγκο κοιτάει το μάτι μου. To θέμα είναι ότι διοικητικά γίνεται σοβαρή προσπάθεια εκεί με προσέλκυση παιδιών και καλή οργάνωση.
Αρχέλαος και Εργοτέλης: Υπάρχει εδώ και χρόνια μια συζήτηση για τις ομάδες της επαρχίας και κατά πόσο προσθέτουν ανταγωνιστικότητα στον Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είμαι υπέρ της συμμετοχής τους για λόγους που μπορούμε να συζητήσουμε άλλη ώρα. Σημειώνω όμως ότι η παρουσία αυτών δύο ομάδων και η απουσία των Πρωτέα και ΠΑΟ δύσκολα μπορεί να δικαιολογηθεί λογικά. Ίσως είναι καιρός να γίνει μία συζήτηση για Πανελλήνιο με οκτώ ομάδες.

Κλείνοντας επαναλαμβάνω τη γνώμη μου ότι υπάρχουν στην Ελλάδα ψηλά έως πανύψηλα παιδιά προικισμένα τόσο αθλητικά όσο και τεχνικά. Το πρόβλημα είναι το τραγικό επίπεδο των προπονητών.
Κλείνοντας παρακαλώ να συνεχιστεί η συζήτηση για την Εθνική Εφήβων στο κατάλληλο τόπικ.
xxx-4711
O ΠΑΟΚ ηταν πολυ κακος και στο Φ4 της εκασθ αλλα και παλι με βαση το ροστερ του δεν ηταν για πρωτη θεση τελος παντων.

οι σκορερς: http://www.infobasket.gr/%cf%8c%ce%bb%ce%b...89%cf%84%ce%b1/

Top 10: Οι καλύτερες φάσεις του Δούκα από το Πανελλήνιο Εφήβων:
http://www.sport24.gr/Basket/top-10-oi-kal...wn.4652000.html

Σε λιγα λεπτα αγωνιζονται και οι 2 καλυτεροι 99ηδες για το παγκοσμιο σχολικο πρωταθλημα (με ονλαιν μεταδοση)
polykos
Θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά, απο πολλούς, για την κατάσταση που τόσα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο, με προβλήματα συναφή με φαγητό.
Flinafim
QUOTE (xxx-4711 @ May 4 2017, 11:44 ) *
O ΠΑΟΚ ηταν πολυ κακος και στο Φ4 της εκασθ αλλα και παλι με βαση το ροστερ του δεν ηταν για πρωτη θεση τελος παντων.

οι σκορερς: http://www.infobasket.gr/%cf%8c%ce%bb%ce%b...89%cf%84%ce%b1/

Top 10: Οι καλύτερες φάσεις του Δούκα από το Πανελλήνιο Εφήβων:
http://www.sport24.gr/Basket/top-10-oi-kal...wn.4652000.html

Σε λιγα λεπτα αγωνιζονται και οι 2 καλυτεροι 99ηδες για το παγκοσμιο σχολικο πρωταθλημα (με ονλαιν μεταδοση)

Και ο Χατζηδακης δεν ειναι μαζι τους;;;μου φαινεται οτι εχουν πολυ αξιόμαχη ομαδα
Flinafim
Τελικά έχασαν από Τουρκία στα προημιτελικά και παίζουν για 5-8 με δανια
ak11596
QUOTE (polykos @ May 4 2017, 17:05 ) *
Θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά, απο πολλούς, για την κατάσταση που τόσα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο, με προβλήματα συναφή με φαγητό.


Αυτό τελικά αληθεύει γιατί μου είπε κάτι σχετικό ο γιος μου (...και καλά η μισή ομάδα του Δούκα στο νοσοκομείο με ορό...!!!) αλλά νόμιζα ότι με ...τρολάρει !!! Με δουλεύεις ρε του λέω, αν υπήρχε κάτι δεν θα είχαμε ακούσει/διαβάσει τίποτε σχετικό στα ΜΜΕ...!!!
xxx-4711
QUOTE(mpek @ May 4 2017, 11:26 ) *
Κλείνοντας επαναλαμβάνω τη γνώμη μου ότι υπάρχουν στην Ελλάδα ψηλά έως πανύψηλα παιδιά προικισμένα τόσο αθλητικά όσο και τεχνικά. Το πρόβλημα είναι το τραγικό επίπεδο των προπονητών.
Κλείνοντας παρακαλώ να συνεχιστεί η συζήτηση για την Εθνική Εφήβων στο κατάλληλο τόπικ.


Για δωσε μερικα παραδειγματα παικτων που αγωνιστηκαν στην Κατερινη και συγκεντρωνουν τις παραπανω ιδιοτητες.

QUOTE
Τελικά έχασαν από Τουρκία στα προημιτελικά και παίζουν για 5-8 με δανια


οκ ειμαστε οφτοπικ αλλα δεν πειραζει. Σουπερ παιχνιδι απο τον Καλαιτζακη, ο Μωραιτης μαλλον δεν πηρε πολλες προσπαθειες, αρκετα καλος επιθετικα ο Χατζηδακης, χασαμε πολλα ριμπαουντ, οι τουρκοι κατεβασαν πολυ δυνατη ομαδα με τους διεθνεις Μπιτιμ (ο κοκκινομαλης πολυ αθλητικος γκαρντ/φοργ.) και Ντουραν (ευσωμος σεντερ που αρεσει στον Basketzilla) που πετυχαν 16 κ 17 π αντιστοιχα.


mpek
QUOTE (xxx-4711 @ May 5 2017, 06:52 ) *
Για δωσε μερικα παραδειγματα παικτων που αγωνιστηκαν στην Κατερινη και συγκεντρωνουν τις παραπανω ιδιοτητες...

Όχι μόνο από Κατερίνη γιατί περιοριζόμαστε πολύ. Θα δώσω ονόματα από τις τρεις τελευταίες χρονιές αφήνοντας έξω 97άρηδες και πριν. Περιλαμβάνω μόνο τα πολύ γνωστά ονόματα καθώς και όσους είναι 1.95+ με εξαίρεση τον Μωραϊτη βέβαια:
Μωραϊτης, Καλαϊτζάκης, Λούντζης, Χρηστίδης, Αρσενό, Αγραβάνης, Κουρέπης.
Ξεχωριστή κατηγορία είναι οι Λιούνης, Βουλγαρόπουλος, Χατζηδάκης, οι οποίοι ως ψηλοί χρήζουν ειδικής προετοιμασίας. Το γεγονός ότι οι ψηλοί στην Ελλάδα χάνονται, είναι πρόβλημα του "προγράμματος αξιοποίησης' τους και όχι των ψηλών.
Πέρα από αυτούς υπάρχουν πολλά παιδιά στο 1.95+ με αθλητικά προσόντα και τεχνική που έχουν σοβαρές προοπτικές και φιλοδοξίες.
xxx-4711
Οι Αρσενο-Χρηστιδης-Κουρεπης διακρινονται για τα αθλητικα τους προσοντα; Μαλλον οχι ειδικα ο Κουρεπης
Οι Λουντζης-Αγραβανης ειναι τεχνικα προικισμενοι; Τελος παντων

Συνεντευξη του προπονητη του Δουκα και της εθνικης παιδων Κωστα Παπαδοπουλου

http://basketa.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B...AC%CE%BD%CE%BF/

Gkos
QUOTE (polykos @ May 4 2017, 17:05 ) *
Θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά, απο πολλούς, για την κατάσταση που τόσα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο, με προβλήματα συναφή με φαγητό.



Κρούσματα σαλμονέλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων;
Πληροφορίες που κάνουν λόγο για κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης που έπληξαν αθλητές και συνοδούς του Δούκα και του Προμηθέα κατά την επιστροφή τους από την Κατερίνη, όπου διεξήχθη η τελική φάση του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων μπάσκετ, είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αθλητές και συνοδοί του Δούκα κατέληξαν στο «Σισμανόγλειο» ενώ αυτοί του Προμηθέα σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι προσβλήθηκαν από σαλμονέλα!
Το ρεπορτάζ του katerinisport.gr βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα σας ενημερώσει με ασφάλεια και εγκυρότητα για τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος.
Δείτε τα δυο δημοσιεύματα:
Στο νοσοκομείο της Πάτρας και στο Σισμανόγλειο κατέληξαν με τροφική δηλητηρίαση παίκτες και συνοδοί του Προμηθέα και του Δούκα, με τη επιστροφή τους από την Κατερίνη, όπου έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν αυτά έδειξαν πως υπέστησαν σαλμονέλα και γονείς των παικτών πρόκειται να κινηθούν δικαστικά, ενώ υπεύθυνη θεωρούν και την Ομοσπονδία για την προχειρότητα που τη διέκρινε στο να ανατεθεί την τελευταία στιγμή η διοργάνωση στην Κατερίνη, μετά τη διαμάχη με το Δήμο Ευρώτα και την ματαίωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Ο Παναγιώτης Βύρλας ήταν ο πρώτος που ένιωθε τα συμπτώματα και ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα εναντίον του Δούκα, ενώ συμπτώματα με πυρετό και στομαχικές διαταραχές είχαν και άλλοι συμπαίκτες του, όπως και ο προπονητής της ομάδας,
Οι αποστολές του Προμηθέα, του Δούκα και του Ολυμπιακού έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο (Αργώ) (σ.σ. καμία αποστολή δεν διέμεινε στο Αργώ) και τα παράπονα των συνοδών για την εκεί παραμονή, είναι πολλά, με αποκορύφωμα την τροφική δηλητηρίαση.
Στο Σισμανόγλειο νοσηλεύονται οι έφηβοι παίκτες του Δούκα, Σακελλαριου, Καρακατσανης, Δραγάτης, Καράμπελας, Σωτηίου, που εμφάνισαν υψηλό πυρετό.

πηγή: Basket News


http://www.katerinisport.gr/?p=27659
mpek
QUOTE (Gkos @ May 5 2017, 15:06 ) *
Κρούσματα σαλμονέλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων;
...
πηγή: Basket News
http://www.katerinisport.gr/?p=27659

Αφού οι άνθρωποι είναι εντάξει, κανένα πρόβλημα: Στο ένα χέρι η εισαγωγή στο νοσοκομείο με τη διάγνωση και στο άλλο χέρι το όνομα του ξενοδοχείου που διέμεναν. Τα υπόλοιπα μαζί με όσους άλλους ενδεχομένως εμπλέκονται θα τους βρουν αυτοί που πρέπει.

QUOTE (xxx-4711 @ May 5 2017, 13:18 ) *
Οι Αρσενο-Χρηστιδης-Κουρεπης διακρινονται για τα αθλητικα τους προσοντα; Μαλλον οχι ειδικα ο Κουρεπης
Οι Λουντζης-Αγραβανης ειναι τεχνικα προικισμενοι; Τελος παντων ...

Δεν είναι ρεαλιστικό να ψάχνουμε νεαρούς από 16 έως 18 ετών δίμετρους με ένα μέτρο άλμα, επίδοση 13΄΄ στα 110 εμπόδια και άρτια τεχνική κατάρτιση. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπαιζαν στο εφηβικό του ΑΡΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟ αλλά ειδικά οι ψηλοί θα έπαιζαν απευθείας ΝΒΑ. Ειδικά ο όρος "αθλητικότητα" είναι τελείως παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα και κατά την ταπεινή μου γνώμη επιδιώκεται με λάθος τρόπος. Τέσπα, στις ηλικίες των παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, θεωρώ αξιόμαχη ομάδα εκείνη που συνδιάζει επιτυχώς το τρίπτυχο "ύψος - τεχνική - αθλητικότητα" . Σε αυτό λοιπόν θεωρώ ότι δεν υστερούν τα παληκάρια μας. Εκεί που υστερούμε είναι στην προπονητική καθοδήγηση από τις ακαδημίες έως και τις εθνικές ομάδες.
Hip
QUOTE (mpek @ May 5 2017, 15:20 ) *
Δεν είναι ρεαλιστικό να ψάχνουμε νεαρούς από 16 έως 18 ετών δίμετρους με ένα μέτρο άλμα, επίδοση 13΄΄ στα 110 εμπόδια και άρτια τεχνική κατάρτιση. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπαιζαν στο εφηβικό του ΑΡΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟ αλλά ειδικά οι ψηλοί θα έπαιζαν απευθείας ΝΒΑ. Ειδικά ο όρος "αθλητικότητα" είναι τελείως παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα και κατά την ταπεινή μου γνώμη επιδιώκεται με λάθος τρόπος. Τέσπα, στις ηλικίες των παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, θεωρώ αξιόμαχη ομάδα εκείνη που συνδιάζει επιτυχώς το τρίπτυχο "ύψος - τεχνική - αθλητικότητα" . Σε αυτό λοιπόν θεωρώ ότι δεν υστερούν τα παληκάρια μας. Εκεί που υστερούμε είναι στην προπονητική καθοδήγηση από τις ακαδημίες έως και τις εθνικές ομάδες.

Οχι οτι νοιαζει κανεναν, αλλα να πω πως συμφωνω 100%.
KingCrimson
QUOTE(Hip @ May 5 2017, 18:54 ) *
Οχι οτι νοιαζει κανεναν, αλλα να πω πως συμφωνω 100%.


με αθλητικα προσοντα και καλη τεχνικη οι περισσοτεροι.. Δραγατης, Καμπεριδης, Καλαϊτζακης, Λουντζης, Αγραβανης, Βυρλας, Ρογκαβοπουλος......
Πολυ καλη τεχνικη για την ηλικια τους Χρηστιδης, Αρσενοπουλος, Σανδραμανης, Τσιρογιαννης, Μωραϊτης
Θα ναι και αλλοι που μου διαφευγουν..
Ολοι αυτοι πχ στη Σερβια θα μπορουσαν να εξελιχθουν
polykos
QUOTE(KingCrimson @ May 6 2017, 00:37 ) *
Ολοι αυτοι πχ στη Σερβια θα μπορουσαν να εξελιχθουν


Ισως, αν αντεχαν να κάνουν την καθημερινή προπόνηση των συνομηλίκων τους (ακόμα και με έλληνες προπονητές χαχαχχχαχαχχααχαχαχαχαχαχ)
Υπάρχει και ένας άλλος λόγος, η Σέρβα μάνα δεν υπερασπίζεται με τα χίλια ο κανακ΄ρης της να γίνει πανεπιστημιακός 'ανεργος.
xxx-4711
QUOTE(mpek @ May 5 2017, 16:20 ) *
Δεν είναι ρεαλιστικό να ψάχνουμε νεαρούς από 16 έως 18 ετών δίμετρους με ένα μέτρο άλμα, επίδοση 13΄΄ στα 110 εμπόδια και άρτια τεχνική κατάρτιση. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπαιζαν στο εφηβικό του ΑΡΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟ αλλά ειδικά οι ψηλοί θα έπαιζαν απευθείας ΝΒΑ. Ειδικά ο όρος "αθλητικότητα" είναι τελείως παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα και κατά την ταπεινή μου γνώμη επιδιώκεται με λάθος τρόπος. Τέσπα, στις ηλικίες των παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, θεωρώ αξιόμαχη ομάδα εκείνη που συνδιάζει επιτυχώς το τρίπτυχο "ύψος - τεχνική - αθλητικότητα" . Σε αυτό λοιπόν θεωρώ ότι δεν υστερούν τα παληκάρια μας. Εκεί που υστερούμε είναι στην προπονητική καθοδήγηση από τις ακαδημίες έως και τις εθνικές ομάδες.


Καλα ισως δεν ψαχνουμε 18χρονους με ενα μετρο αλμα απλα συγκρινουμε τους παικτες που ανεφερες με ευρωπαιους συνομηλικους τους που αντιμετωπιζουν σε διεθνεις διοργανωσεις και για μενα τουλαχιστον αυτοι οι 3 υστερουν.
Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουν να κανουν καριερα. Οποιαδηποτε προβλεψη ειναι εντελως ακαιρη και προωρη. Αντιστοιχα εντελως προωροι και αστοχοι ειναι χαρακτηρισμοι τυπου νεξτ μπιγκ θινκ για παιδια που εκαναν 2-3 μεγαλες εμφανισεις στο πανελληνιο. Ας κανουν αναλογες εμφανισεις στο πανευρωπαικο οπου ο βαθμος δυσκολιας και ανταγωνισμου ειναι μεγαλυτερος και βλεπουμε.

xxx-4711
QUOTE
Οι δέκα παίκτες που ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Εφήβων

Γιώργος Καμπερίδης (Δούκας) Φόργουορντ: 1999, 1μ98

Η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης δεν είναι τυχαία. Ο φόργουορντ του Δούκα αποτέλεσε άλλωστε τον πιο συνεπή παίκτη της ομάδας του στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα τις πέντε αναμετρήσεις στην Κατερίνη. Τα ηγετικά του χαρακτηριστικά φάνηκαν ειδικότερα στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως επίσης η υψηλή τεχνική του κατάρτιση. Με κύριο χαρακτηριστικό του το περιφερειακό σουτ και το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. Φέτος ανέβασε σημαντικά τις "μετοχές" του χάρη στις εμφανίσεις του με την εφηβική ομάδα του Δούκα, κάτι που καθιστά ως δεδομένο το γεγονός πως το καλοκαίρι το όνομά του θα "ακουστεί" για ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Άγγελος Δραγάτης (Δούκας)Φόργουορντ: 1999, 2μ01

Ένα από τα πιο άτυχα παιδιά του Δούκα την περσινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε φέτος να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να ξεχωρίσει με την παρουσία του στις δύο πλευρές του παρκέ, ειδικά στην άμυνα. Ο ύψους 2μ01 φόργουορντ των "μπλε" ανέλαβε τις ειδικές αποστολές στο πίσω μέρος του παρκέ και εκμεταλλευόμενος τα -ούτως ή άλλως- πλούσια αθλητικά του προσόντα, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του. Μάρκαρε από πλεϊμέικερ (Νίκος Αρσενόπουλος) μέχρι σέντερ (Κωνσταντίνος Καμπουρίδης) αλλάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον ρυθμό του αγώνα. Ίσως ο καλύτερος παίκτης στο Πανελλήνιο Εφήβων στο παιχνίδι πάνω από το στεφάνι, αυτό που μένει να βελτιώσει είναι ο χειρισμός της μπάλας και το περιφερειακό του σουτ, αφού δεν απειλεί ιδιαίτερα από την περιφέρεια.

Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός) Γκαρντ: 2000, 1μ94

Ο πλεϊμέικερ και ηγέτης του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε όσους τον θεωρούν τον καλύτερο παίκτη της χώρας στην ηλικία του. Μπορεί στο παιχνίδι με τον Δούκα να είχε αρκετά προβλήματα μετά το α' δεκάλεπτο, αλλά η εν γένει εικόνα του ήταν εξαιρετική. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ποντάρει πολλά πάνω του, δικαιολογημένα. Κι αυτός δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και να δείξει τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Με δεδομένο ότι είναι γνωστή η συνέπειά του στο περιφερειακό σουτ, το νέο στοιχείο που είδαμε να έχει εισαγάγει δειλά δειλά στο παιχνίδι του είναι αυτό με πλάτη στο καλάθι.

Γιώργος Δούβλης (Δούκας) Γκαρντ: 1999, 1μ88

Ο βασικός "άσος" του Δούκα έπιασε το "πικ" της απόδοσής του στην Κατερίνη. Μετά του τελικούς της ΕΣΚΑ όπου έδειξε αγχωμένος, παρουσιάστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και έκανε τη διαφορά στο "1" για τον Δούκα, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του στους πέντε αγώνες. Όποτε χρειάστηκε σκόραρε, αλλά κατά κύριο λόγο ανέλαβε το έργο της καθοδήγησης των συμπαικτών του στη διάρκεια των αναμετρήσεων. Κάτι που έκανε με πολύ μεγάλη συνέπεια, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η παρουσία του στο παρκέ στα τρία ντέρμπι που έδωσαν το τρόπαιο στην ομάδα του.

Γιάννης Γιανναράς (ΠΑΟΚ) Γκαρντ: 1999, 1μ85

Ένας από τους πιο εκρητικούς γκαρντ που κυκλοφορούν στην αγορά, ο πλεϊμέικερ του ΠΑΟΚ είναι ένας παίκτης που θα κάνει "θόρυβο" στο εγγύς μέλλον. Με αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και μεγάλη ικανότητα στον χειρισμό της μπάλας, ο Γιάννης Γιανναράς ήταν μόνιμος "πονοκέφαλος" για τις αντίπαλες άμυνες. Δεν έμεινε όμως εκεί αφού έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, στις δύο πλευρές του παρκέ. Η δική του απόδοση άλλωστε ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την εικόνα του "δικεφάλου" στο παρκέ.

Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός) Γκαρντ/Φόργουορντ: 2000, 1μ96

Μετά τον Γιώργο Τσαλμπούρη, αυτός είναι το επόμενο μεγάλο εξαγώγιμο προϊόν του Πιερικού Αρχέλαου. Ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ξεχωρίζοντας σαν τη μύγα μες στο γάλα στο ρόστερ των "μελανόλευκων", σκοράροντας κατά ριπάς στους πέντε αγώνες. Με δεδομένο άλλωστε πως έχει σημαντικό ρόλο στο rotation της ανδρικής ομάδας, ήταν λογικό να νιώθει πιο άνετα και να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από την πλειοψηφία συμπαικτών και αντιπάλων. Εφόσον συνεχίσει να προοδεύει με τους ίδιους ρυθμούς, τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει πιο έντονα.

Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας) Γκαρντ/Φόργουορντ: 2000, 1μ95

Το μεγαλύτερο ενδεχομένως ταλέντο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πατρών, ένας γκαρντ/φόργουορντ που μπορεί άμεσα να αποτελέσει βασικό κομμάτι της πρώτης ομάδας των "μελανόλευκων". Η επαφή του με το καλάθι είναι τέτοια που του επιτρέπει να σκοράρει είτε με πρόσωπο είτε με πλάτη, να ξεχωρίσει και να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η ομάδα του. Είναι μεγάλο κορμί για τη θέση του και το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμο μέλος των εθνικών ομάδων καταδεικνύει την εξέλιξή του, όπως επίσης τη δυνατότητα που έχει για να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Θοδωρής Κυριλής (Προμηθέας) Γκαρντ: 1999, 1μ86

Ο πλεϊμέικερ των "μελανόλευκων" συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου, με την ικανότητα που έχει στον χειρισμό της μπάλας να αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον ίδιο. Διαβάζει καλά τις συνθήκες στην επίθεση, μπορεί να απειλήσει τόσο από την περιφέρεια όσο και με διεισδύσεις, ενώ είναι καλός αμυντικός πάνω στην μπάλα. Αν δουλέψει το σώμα του κι άλλο, θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο και να αποτελέσει έναν από τους πόιντ γκαρντ που θα μας απασχολήσουν πιο έντονα.

Κωνσταντίνος Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) Σέντερ: 1999, 2μ04

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ ανέβασε κι άλλο τις "μετοχές" του στο Πανελλήνιο Εφήβων, κυρίως γιατί προσέθεσε νέα πράγματα στο επιθετικό του ρεπερτόριο, όπως το παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι. Αρκετές φορές μετά το σκριν έκανε κίνηση προς τα έξω για να πάρει την μπάλα στα έξι μέτρα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτή η ικανότητά του βοηθούσε στο να ανοίξουν διάδρομοι για τους γκαρντ του "δικεφάλου". Σε μερικά παιχνίδια ήταν ασταμάτητος, αφού δεν υπήρχαν κορμιά για να ματσάρουν τα κιλά και τη δύναμή του. Γι αυτό και αποτέλεσε βασική επιθετική επιλογή του ΠΑΟΚ.

Αλέξανδρος Χασάπης (Εργοτέλης) Γκαρντ: 1999, 1μ84

Η παράδοση του Εργοτέλη στην παραγωγή γκαρντ συνεχίζεται. Μετά τον Αλέξη Βασιλειάδη, τον Χρήστο Σκάνδαλο και τον Γιώργο Σκάνδαλο, ήταν η ώρα του Αλέξανδρου Χασάπη να κάνει "θόρυβο". Εκρηκτικός και με πολύ γερά πόδια, είναι ένας παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά ο κρητικός σύλλογος για το παρόν και το μέλλον. Παρεμπιπτόντως, μιλάμε για έναν παίκτη που δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και να πάρει πάνω του προσπάθειες.

http://www.sport24.gr/Basket/oi-deka-paikt...wn.4652272.html
Gkos
Λείπει ένας 5δατος ή ιδεα μου ; 😂😂😂
wike side
Ας πούμε και τι είδαμε,όσο είδαμε.Ο Δούκας το πήρε δίκαια,μακράν η καλύτερη ομάδα με αρχές ρόλους και βάθος.Ο ΠΑΟΚ η δεύτερη καλύτερη ομάδα (αν και βγήκε τρίτη) αυτοκτόνησε με ΟΣΦΠ και όλα τελείωσαν πριν αρχίσουν.Το πρόγραμμα καθόρισε την πορεία του κατ εμένα.Ο Ολυμπιακός έπιασε ταβάνι και πέτυχε το καλύτερο,με τον Αρσενόπουλο φρέσκο στην πρεμιέρα και τον ΠΑΟΚ να κοιμάται.Αν έπαιζαν 10 παιχνίδια ξανά δύσκολα θα ξανακέρδιζε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ. Ο Προμηθέας έκανε τα πάντα για να βγει τέταρτος(πονάει στον πάγκο).Αρχέλαος έδωσε τα πάντα σε Τσιρογιάννη και πήρε πίσω την διάκρισή του (καλά έκανε).Τέλος ο Εργοτέλης πάλεψε φιλότιμα για το ρόστερ που κατέβασε στην Κατερίνη. Επίπεδο μέτριο για το τουρνουά.Βέβαια του χρόνου θα είναι τρεις χειρότερο αλλά λέμε. Δεν είδαμε κάτι καινούργιο από πλευράς παιχνιδιού,έλαμψε ο Παπαδόπουλος του Δούκα που έχει σίγουρα το know how.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.