Επειδή πολύ κλάμα έχει πέσει από μερικούς έως αρκετούς. Να υπενθυμίσω ότι η ομάδα δεν καταστρέφετε οποίος και αν φύγει. Έχω δεν καταστραφηκαμε λέγαν φύγανε ηγέτες και παίκτες βεληνεκούς με τρόπαια. Για να μην πω ότι και μετά το τέρας Δ. Δ. μια χαρά το πάμε. Και τους τίτλους μας εντός έχουμε και κάθε χρόνο είμαστε στους οκτώ και προσπαθούμε για φ4. Μου φενεται κάποιοι σας αρέσει να υπάρχει θέμα και γκρίνια στην ομάδα. Όποιος παίκτης και να φύγει δεν είναι αναντικαταστατος. Και επειδή μερικοί γενικεύει για να δημιουργήσετε θέμα ας δούμε παρακάτω :
Τζέιμς - Ο άνθρωπος έφυγε επειδή απλά όπως κάθε παίκτης με μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του θέλει να παίξει στο Ν Α ακόμα και αν παίζει 2 λεπτά . Αρνήθηκε προσφορά της Αρμάνι με τριετες απολαβές για να παιξει εκεί με το μίνιμουμ συμβόλαιο. Αρνήθηκε και την δική μας προσφορά για αυτό το λόγο. Για κανένα πούλμαν και άλλες λακιες που λέτε δεν αρνήθηκε να είναι εδώ. Μια χαρά γούσταρε με το νταμπλ.
Νίκολς- Αδιάφορος μείνει φύγει.
Φώτης - Αν δεν ήταν το επίθετο του αυτό ούτε που θα τον κοιτούσαμε. Το αποτελεί μέρος της ιστορίας μας και πρέπει να τον σεβόμαστε.
Μπορουσης. - απώλεια αλλά δυστυχώς στον χάρτη του μπάσκετ έχει μπει δυνατά με τα μύρια η Κίνα. Μπορείς να βρεις σέντερ εύκολα. Χώρια που πάει Κίνα και αν τον θέλεις προλάβενει να τον πάρεις πάλι.
Σινγκλετον - Ο πιο σταθερός μας παίκτης. Βασικός όλη την χρονιά. Γρανάζι αλλά σε φενερ και οσφπ. Εξαφανισμένος. Τον θέλουμε αν μας θέλει. Η ομάδα πάνω από παίκτες. Αν θέλει $$ ας πάει Ρωσία η Κίνα. Όσο για το παικταράς, αφού είναι τόσο μεγάλος και αναντικαταστατος γιατί δεν τον ζητάει καμία όμαδα από το ΝΒΑ? Ειδικά τώρα που ανέβηκε το salary cup? Δόξα το θεό παίκτες υπάρχουν. Τον θέλω με αρέσει αλλά όχι και να το δει με έναν χρόνο βεντέτα. Εδώ άλλοι και αλλού παίκτες με γαλόνια κρατησαν χαμηλά το κεφάλι.
QUOTE (stefkorner @ Jul 18 2017, 22:18 )
και απο την μια ειναι οι λιγοψυχοι ,που τους απλωνεις πολυ χρημα στα ποδια ,αλλα δεν εχουν το σθενος (βλεπε Μαντζαρης,Σλουκας)
και απο την αλλη οι μισθοφοροι ,που τους κανεις την τιμια προταση ,αλλα σε πουλανε για λιγα ευρω παραπανω(βλεπε Σινγκλεντον)
δυστυχως ο κοσμος ειναι συμμετοχος σ αυτη την κατρακυλα .εχω ξαναπει ,οτι αν ζητουσαμε περισσοτερη σοβαροτητα ,πιθανοτατα θα την ειχαμε(θελοντας και μη απο τον προεδρο).οχι τιποτα τρομερο.εστω να εμοαιζε στο μικρο δαχτυλακι του πατερα του.τοτε θα βλεπαμε ποσο διαφορετικα θα μετραγαν την ομαδα ο καθε "λιγοψυχος" και ο καθε "μισθοφορος" ...
Σε αυτούς που πετούσαν χαρτονόμισματα στους διαιτητές? Η δεν μας πείραζε αυτό? Απλά τοτε έπεφταν τα δολάρια με τους τόνους. Και δεν υπήρχαν τόσες ανταγωνιστές χώρες που πλέον έχουν ξεφύγει. Ούτε η Κίνα. Ούτε το ΝΒΑ με την αύξηση.