Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. Φάρος Λάρισας 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ήφαιστος Λήμνου
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
BILL79
QUOTE(xaris1986 @ Dec 3 2017, 05:48 ) *
Οι Αμερικανοι του Λαυριου δεν ειναι λαχεια.
Ειναι παιχτες με καλα βιογραφικα η εστω προερχονται απο πολυ καλα πανεπιστιμιακα προγραμματα της Αμερικης.
Τα ειχα γραψει πριν την εναρξη της Α1 για αυτους,στο αντιστοιχο τοπικ.

Η αληθεια ειναι οτι οι ξενοι του ΓΣΛ πλην του Σαφτενααρ και του Γουερ δεν ειναι καλοι.Ομως υπαρχει μια καλη βαση Ελληνων παιχτων οπου αν υπηρχαν τοσο καλοι ξενοι οπως του Λαυριου δεν θα ειχαν χρονο συμμετοχης.
Αυτο παντως με τους ξενους διορθωνεται διωχνεις δυο και φερνεις αλλους δυο αρκει πρωτον να εχεις την οικονομικη ανεση παντα σε λογικα πλαισια και δευτερον να κανεις καλο σκαουτινγκ-επαφες με μανατζερ διοτι υπαρχουν αρκετα λαυρακια στην αγορα.

Δε μίλησα για λαχεία - που σίγουρα παίζει και αυτός ο παράγοντας -, αλλά αν κοστίζουν πολύ περισσότερο από τους δικούς μας (δε γνωρίζω και δε βρίσκω δυστυχώς κάπου τα μπάτζετ των ομάδων). Το Λαύριο ήταν ένα παράδειγμα. Ακόμη και στα Τρίκαλα πιστεύω μπορείς να βρεις αντίστοιχα παραδείγματα (Μάρεει, Τζόουνς).

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και ελπίζω να έρθει τουλάχιστον αυτός ο "ένας και καλός" που είπε χθες ο coach γιατί με τις δύο προσθήκες η Κύμη ανεβαίνει και ο Κόροιβος και τα Τρίκαλα δε μοιάζουν - προς το παρόν - τόσο υποδεέστερες ομάδες.
xaris1986
Παει για Τραβις Μπαντερ ο ΓΣΛ.
Καλη επιλογη.
Βρωμοχερο.
Ειχε βγει πρωτος τριποντακιας στο κολλεγιακο.
BILL79
QUOTE(xaris1986 @ Dec 11 2017, 06:50 ) *
Παει για Τραβις Μπαντερ ο ΓΣΛ.
Καλη επιλογη.
Βρωμοχερο.
Ειχε βγει πρωτος τριποντακιας στο κολλεγιακο.

Λένε ότι έκλεισε και ότι πάμε για ψηλό.
Μακάρι να είναι τόσο βρωμόχερο όσο αναφέρουν γιατί ένα προβληματάκι στο σκοράρισμα το έχουμε!
benchwarmer
Είναι πρώτος στην ιστορία του κολλεγιακού πρωταθλήματος σε συνολικά εύστοχα τρίποντα.

Εντάξει αυτό από μόνο του δεν λέει και τα πάντα, έπαιζε σε ένα κακό κολλέγιο που σούταρε όποτε ήθελε, ενώ δεν ήταν και αρκετά καλός ώστε να φύγει νωρίτερα από τα 4 χρόνια. Τελικό ποσοστό καριέρας είχε κάπου στο 40%, με περίπου 4/10 ανά ματς.

Το 2015-16 είχε μία καλή παρουσία στο Γιούροκαπ με την Νεπτούνας (9 πόντοι μέσο όρο), το 2016-17 βρέθηκε όμως στην LegaDue (με 15 πόντους μέσο όρο και γενικά νούμερα αντίστοιχα με τα κολλεγιακά του χρόνια), και μάλιστα σε ομάδα που υποβιβάστηκε. Φέτος δεν έχει παίξει πουθενά, θα δείξει....
BILL79
Δυστυχώς δε βλέπω να προλαβαίνουμε μέχρι τον Κόροιβο να παίρνουμε και τον δεύτερο ξένο.
Ας ελπίσουμε ότι ο Μπαντερ θα είναι αρκετός για το Σάββατο!
nestoras kommatos
ΓΣΛ/Φάρος-Κόροιβος Αμαλιάδας 82-78 (Α1, 9η αγωνιστική)

Επιτέλους νίκη έπειτα από πολύ καιρό για τον Γυμναστικό, έστω και αν στο τελευταίο δεκάλεπτο κλασικά τα χρειάστηκε και το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό με τον Σάφτενααρ να αποδεικνύει την ποιότητά του με ένα εύστοχο δίποντο και 3/4 βολές και να χαρίζει στους "πράσινους" το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Γουέρ μπήκε εντυπωσιακά, μάλιστα σημείωσε τους 14 πρώτους πόντους της ομάδας του και αν δεν κάνω λάθος τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 18, στο δεύτερο ωστόσο έπεσε και ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Ιδιαίτερη περίπτωση ο άλλοτε πρωταθλητής του κολεγιακού, πολλές φορές ταλαιπωρεί την μπάλα και κάνει κατάχρηση προσπαθειών παρατραβηγμένων, ωστόσο σήμερα ήταν αυτός που έδωσε ρυθμό στον ΓΣΛ και από ό,τι αποδείχθηκε αυτό μέτρησε.

Ο Παπαντωνίου που γενικά κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ήταν επίσης πολύ καλός με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, για τον Σάφτενααρ τα γράψαμε προηγουμένως, προσωπικά δηλώνω fan του, με έχει εντυπωσιάσει με τη σοβαρότητά του και την ψυχραιμία του. Γίγαντας!

Οι Έλληνες ψηλοί μας επίσης βοήθησαν σημαντικά, ο Μαραγκός με 8 πόντους-8 ριμπάουντ και οι Βαβάτσικος, Διαμαντάκος με 7 πόντους ο καθένας. Παπαμακάριος και Μουράτος πεσμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Οι υπόλοιποι Αμερικανοί, Ντρέιπερ, Γκάλογουεϊ και Μπάντερ άφαντοι και άποντοι. Ο τελευταίος δικαιολογείται, καθώς είναι μόνο λίγες μέρες στην πόλη και χρειάζεται προσαρμογή, ας ελπίσουμε να βοηθήσει στο σκοράρισμα και κυρίως στο τρίποντο.

Δεν έπαιξε καθόλου ο Στυλιανού.

Αναμένουμε επίσης έναν ακόμα ψηλό.

Από την ομάδα της Αμαλιάδας ξεχώρισαν οι Αμερικανοί Πόσλεϊ (ειδικά αυτός), Χάινς και Κάρσον.
xaris1986
Καλη νικη για τον ΓΣΛ.
Ο Παπαντωνιου εχει βελτιωθει αρκετα σαν παιχτης,φετος κανει πολυ καλο πρωταθλημα.
Αυτο που πρεπει να προσεξει ειναι οτι επειδη παιζει με ενταση καμια φορα κανει περισσοτερα λαθη απ οσο πρεπει για την θεση του.
BILL79
QUOTE(nestoras kommatos @ Dec 16 2017, 21:35 ) *
Ιδιαίτερη περίπτωση ο άλλοτε πρωταθλητής του κολεγιακού, πολλές φορές ταλαιπωρεί την μπάλα και κάνει κατάχρηση προσπαθειών παρατραβηγμένων, ωστόσο σήμερα ήταν αυτός που έδωσε ρυθμό στον ΓΣΛ και από ό,τι αποδείχθηκε αυτό μέτρησε.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Μας έχει βγάλει την ψυxή ο άτιμος!!!!

QUOTE(nestoras kommatos @ Dec 16 2017, 21:35 ) *
Ο Παπαντωνίου που γενικά κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ήταν επίσης πολύ καλός με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ

Συμφωνώ και επαυξάνω!
Παίκτης ο οποίος δίνει πάντα το 100%. Μάζι με τον Παπαμακάριο - τον οποίο νομίζω ότι αδίκησες λίγο καθώς έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα - είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες.

Για άλλη μια φορά τραγικοί οι Ντρέιπερ - Γκάλογουεϊ. Ελπίζω να συγκαταλέγονται στους παίκτες που, όπως είπε ο coach, έχουν δίμηνα συμβόλαια και θα αποχαιρετήσουν!
Νομίζω, επίσης, ότι ο coach άφησε κάποιο ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση: "Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ενίσχυση και στους ψηλούς και μόλις λήξει ο γύρος θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε".
Είδομεν!!!!
tsitum
Λοιπον μια χαρα παει η ομαδα, μονη μελανη μερα η μερα που χασαμε εντος με το Ρεθυμνο (που ηταν κ η φορα που πονταρα υπερ της ομαδας).

Πραγματικα μονο τωρα που λεει ο Σκουρτοπουλος για διμηνιαια συμβολαια καταλαβαινω καπως τί γινεται, γιατι θεωρουσα παραλογο να παιρνει και να διωχνει παιχτες ετσι ευκολα.

Ο Παπαντωνιου παιζει καλα, παθιαζεται, οντως αυτο τον κανει να κανει κατα καιρους λαθη, αλλα ειναι στο χερι του κοουτς να τον βγαζει οταν γινεται. Σιγουρα ειναι χρησιμος.

Γενικα εχουμε ισορροπημενο ροστερ, αν γινουν κ διορθωτικες μικροαλλαγες ειμαστε πολυ καλα.

Ο Σααφτενααρ ειναι εγγυηση σταθεροτητας, παιχτης διαμαντι.

Εμενα πουλεν μου ειναι ο Βαβατσικος που τον πρωτοειδα στη Β πριν 2 χρονια, ειναι λαρισαιος και πιστευω αξιζει να παιζει ενα 20λεπτο σιγουρα.

Χαιρεσαι να βλεπεις τα ματς, ωραιο κλιμα για τα ελληνικα δεδομενα.
BILL79
QUOTE(tsitum @ Dec 17 2017, 20:37 ) *
Εμενα πουλεν μου ειναι ο Βαβατσικος που τον πρωτοειδα στη Β πριν 2 χρονια, ειναι λαρισαιος και πιστευω αξιζει να παιζει ενα 20λεπτο σιγουρα.

Έχεις απόλυτο δίκιο και ήταν μεγάλη μου παράλειψη. Άλλος ένας παίκτης ο οποίος δίνει το 100% όποτε και όσο κι αν παίζει.

QUOTE(tsitum @ Dec 17 2017, 20:37 ) *
Χαιρεσαι να βλεπεις τα ματς, ωραιο κλιμα για τα ελληνικα δεδομενα.

Όντως φαίνεται ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα.

Τέλος, πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερη συμμετοχή από την κερκίδα και σίγουρα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
BILL79
Ο Μάρκους Κένεντι (2.06, 1991) της Πιστόια φαίνεται ότι είναι ο ψηλός που αναζητούσε ο coach. Σύμφωνα με αυτά που βρήκα σε 8 αγώνες φέτος έχει κατά μ.ο. 10.9 πόντους και 8.8 ριμπάουντ. Ελπίζω να προσφέρει κάτι ανάλογο και σε μας.

Άλλο ευχάριστο είναι ότι ο Γκάλογουεϊ χαιρετάει και ψάχνουμε αντικαταστάτη 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
nestoras kommatos
Για δεύτερη φορά μες τη χρονιά το βραβείο του mvp της αγωνιστικής καταλήγει στα χέρια παίκτη του ΓΣΛ Φάρου, αυτή τη φορά στα χέρια του σούτινγκ γκαρντ από το Μπρονξ Κέβιν Γουέρ (ή Ουέαρ όπως τον μεταφράζουν στον ΕΣΑΚΕ), ο οποίος έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς με τον Κόροιβο και μας έδωσε την ώθηση για την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

24 πόντοι-10 ριμπάουντ-1 ασίστ-3 κλεψίματα-5 κερδισμένα φάουλ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

http://www.esake.gr/el/5E554E3B
nestoras kommatos
ΑΕΚ-ΓΣΛ/Φάρος 106-79 (Α1, 10η αγωνιστική)

Σε ένα παιχνίδι που ούτως ή άλλως οι προσδοκίες δεν ήταν ιδιαίτερες και παίζοντας με έναν μόνο Αμερικανό, τον Μπάντερ (Γουέρ τραυματίας, Γκάλογουεϊ και Ντρέιπερ είπαν αντίο) ο ΓΣΛ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός και ηττήθηκε με πολύ μεγάλη διαφορά από την Ευρωπαία ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Είναι ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική και από το οποίο κρατάμε ουσιαστικά την εξωπραγματική εμφάνιση του Πάρη Μαραγκού (29 πόντους σε 28:50 λεπτά με 12/13 σουτ και 2/2 βολές) και την ευστοχία του Τράβις Μπάντερ που δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει έξω από τα 6.75 μέτρα.

http://esake.gr/el/action/EsakegameView?id...a996&mode=2

Επίσης, κλείσαμε Αμερικανό για να βοηθήσει κοντά στο καλάθι, τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ Ρέτζι Κίλι, έχει εμπειρία από Ολλανδία, Σκόπια, Σλοβακία, Ρουμανία-όλα τα "μεγάλα" πρωταθλήματα δηλαδή! Για να μην τον αδικούμε ωστόσο φαίνεται δυνατός και αθλητικός ψηλός που παίζει μόνο μέσα στη ρακέτα και μπορεί να βοηθήσει στο ριμπάουντ και στην άμυνα.

http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...-faros-pic-vids

Αύριο Τετάρτη 3/1 ξεκινάει και η προπώληση των εισιτηρίων για το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (16:30) με το Λαύριο, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που πραγματικά εντυπωσιάζει όχι μόνο με τα αποτελέσματά του, αλλά κυρίως με το θεαματικό μπάσκετ που παίζει. Είναι ομάδα με πολλούς και καλούς Αμερικανούς, γρήγορους και αθλητικούς που δε διστάζουν ούτε να τρέξουν ούτε να πηδήξουν στον Θεό για να καρφώσουν ή να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. Και οι Έλληνές του όμως ανταποκρίνονται καλά στο ρόλο τους βλέπε Κακλαμανάκης, Κουζέλογλου.

Γενικά είναι ομάδα που δε μας ταιριάζει καθόλου και θεωρώ πως θα περάσει με διπλό από την Λάρισα. Οψόμεθα!

http://athleticlarissa.gr/viewarticle/9690...lfaros---laurio
BILL79
Τέλεια, πάει και ο Ουέαρ. Δε γυρνάει από το Αμέρικα γιατί πληρώνεται λίγα λέει και θέλει παραπάνω χρήματα.
Δυσκολεύουν τα πράγματα...
stefkorner
QUOTE (BILL79 @ Jan 3 2018, 20:22 ) *
Τέλεια, πάει και ο Ουέαρ. Δε γυρνάει από το Αμέρικα γιατί πληρώνεται λίγα λέει και θέλει παραπάνω χρήματα.
Δυσκολεύουν τα πράγματα...


μεγαλη πετυχεσια.. του Σκουρτοπουλου το χτισιμο του ροστερ ! αν εξαιρεσεις τον Σαφτεναρ(που ηταν απο πριν γνωστο πως θα αποτελεσει αξιοπιστη λυση) ,ολες οι αλλες επιλογες ξενων φαινεται να αποτυγχανουν παταγωδος blink.gif
BILL79
QUOTE(stefkorner @ Jan 3 2018, 13:40 ) *
μεγαλη πετυχεσια.. του Σκουρτοπουλου το χτισιμο του ροστερ ! αν εξαιρεσεις τον Σαφτεναρ(που ηταν απο πριν γνωστο πως θα αποτελεσει αξιοπιστη λυση) ,ολες οι αλλες επιλογες ξενων φαινεται να αποτυγχανουν παταγωδος blink.gif

Όντως, οι ξένοι ήταν "τρελά λαυράκια"!!!
Έκατσε τώρα και αυτή η στραβή πριν το Λαύριο. Άντε να δούμε τί θα γίνει.
stefkorner
QUOTE (BILL79 @ Jan 3 2018, 20:47 ) *
Όντως, οι ξένοι ήταν "τρελά λαυράκια"!!!
Έκατσε τώρα και αυτή η στραβή πριν το Λαύριο. Άντε να δούμε τί θα γίνει.



με το Λαυριο που εντυπωσιαζει εκπληξη τελικα θα αποτελει μια νικη του Φαρου !
δεν περιμενα να εξελιχθει ετσι ασχημα η κατασταση!
την στιγμη που μιλαμε ισως να μπαινει στην ιδια ακριβως μοιρα με Τρικαλα και Κοροιβο ,για την 2η θεση υποβιβασμου..
ευτυχως γ αυτον ο Φαρος εχει καποιους Ελληνες που μπορουν να σωσουν την κατασταση..!ομως πρεπει επιτελους να γινει και καμια σωστη επιλογη Αμερικανου..
pan24
QUOTE (stefkorner @ Jan 3 2018, 14:02 ) *
με το Λαυριο που εντυπωσιαζει εκπληξη τελικα θα αποτελει μια νικη του Φαρου !
δεν περιμενα να εξελιχθει ετσι ασχημα η κατασταση!
την στιγμη που μιλαμε ισως να μπαινει στην ιδια ακριβως μοιρα με Τρικαλα και Κοροιβο ,για την 2η θεση υποβιβασμου..
ευτυχως γ αυτον ο Φαρος εχει καποιους Ελληνες που μπορουν να σωσουν την κατασταση..!ομως πρεπει επιτελους να γινει και καμια σωστη επιλογη Αμερικανου..

Ποιοι ελληνες να σωσουν την κατασταση?Παπαμακαριος λογω ηλικιας δεν μπορει να κανει την διαφορα ενω και οι διαμαντακος,μουρατος,μαραγκος ενω δινουν καποιες λυσεις σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να τραβηξουν το καρο

Μονο ο παπαντωνιου μπορει να σπρωξει την ομαδα που φετος εχει τεραστια βελτιωση ο οποιος ομως δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη στα δυσκολα και γενικα οτι θα συνεχισει ετσι
Αν η κυμη πραγματικα εχει ανεβει και διατηρησει την εικονα των τελευταιων αγωνιστικων ο σκουρτοπουλος θα χρειαστει οπωσδηποτε καποιες καλες επιλογες ξενων για να μην γραψει δευτερο συνεχομενο υποβιβασμο

Περσι παντως οι επιλογες ξενων του μεσα στην σεζον ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jan 3 2018, 21:14 ) *
Ποιοι ελληνες να σωσουν την κατασταση?Παπαμακαριος λογω ηλικιας δεν μπορει να κανει την διαφορα ενω και οι διαμαντακος,μουρατος,μαραγκος ενω δινουν καποιες λυσεις σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να τραβηξουν το καρο

Μονο ο παπαντωνιου μπορει να σπρωξει την ομαδα που φετος εχει τεραστια βελτιωση ο οποιος ομως δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη στα δυσκολα και γενικα οτι θα συνεχισει ετσι
Αν η κυμη πραγματικα εχει ανεβει και διατηρησει την εικονα των τελευταιων αγωνιστικων ο σκουρτοπουλος θα χρειαστει οπωσδηποτε καποιες καλες επιλογες ξενων για να μην γραψει δευτερο συνεχομενο υποβιβασμο

Περσι παντως οι επιλογες ξενων του μεσα στην σεζον ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη


oχι δεν θα πονταρα σε καμια περιπτωση σ αυτους τους Ελληνες οτι αρκουν για να σωσουν την ομαδα !οπως θα μπορουσαμε να το πουμε πχ για τον Αρη..! απλα λεω οτι σε σχεση με τους ανταγωνιστες για την θεση (Τρικαλα και Κοροιβο βασικα) εχει ενα πλεονεκτημα οσο αναφορα τους Ελληνες γενικα!
-η Κυμη μοιαζει τρομερα ενισχυμενη μετα τις προσθηκες Μακφαντεν και Μακγκι !
-τα Τρικαλα χασαν πολυ απο την δυναμη τους με την αποχωρηση Βασιλειαδη ,ομως περιμενω τωρα να δω αν θα δεσουν ο Μαυροβουνιος και ο Ξαβιε Τειμς ,ο οποιος παιζει να ειναι πλ καλος παικτης ! και ποιος ξερει μπορει να δουμε και καναν Σοφο απο τα παλια οταν μπει κ αυτος (χλωμο..)
-ο Κοροιβος θεωρω οτι εχει το πιο αδυναμο ροστερ ,αλλα ηδη πηγε στις 4 νικες !ειδικα εντος κουτσα στραβα ο Καλαμπακος βρισκει τροπους να τα παιρνει τα σημαντικα ματσακια ..


BILL79
Η Κύμη μετά την προσθήκη των ξένων δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει. Λογικά ο Πανιώνιος θα πέσει και η δεύτερη θέση θα παιχτεί μεταξύ των Τρικάλων, του Κοροίβου και εμάς. Αν και ο Κόροιβος με τη νίκη του επί του Προμηθέα μοιάζει να τη γλιτώνει.


Αναφέρεται ότι θα έρθουν 2-3 παίκτες για το δεύτερο γυρο. Το θέμα είναι ότι πριν τη φυγή του Ουεαρ θα μπορούσαμε ίσως να χτυπήσουμε το Λαύριο, τώρα σχεδόν αδύνατο. Μην ξεχνάμε ότι και ο Κόροιβος νίκησε τον Προμηθέα.

Όλοι λέτε για τον Παπαμακάριο. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο άνθρωπος σκίζεται στη άμυνα, δίνει πολλά στον τομέα της εμπειρίας και στην επίθεση προσφέρει ό,τι μπορεί. Δεν πάμε να πάρουμε την ευρωλίγκα, αλλά να σωθούμε.
G-arenas
QUOTE (stefkorner @ Jan 3 2018, 14:28 ) *
oχι δεν θα πονταρα σε καμια περιπτωση σ αυτους τους Ελληνες οτι αρκουν για να σωσουν την ομαδα !οπως θα μπορουσαμε να το πουμε πχ για τον Αρη..! απλα λεω οτι σε σχεση με τους ανταγωνιστες για την θεση (Τρικαλα και Κοροιβο βασικα) εχει ενα πλεονεκτημα οσο αναφορα τους Ελληνες γενικα!
-η Κυμη μοιαζει τρομερα ενισχυμενη μετα τις προσθηκες Μακφαντεν και Μακγκι !
-τα Τρικαλα χασαν πολυ απο την δυναμη τους με την αποχωρηση Βασιλειαδη ,ομως περιμενω τωρα να δω αν θα δεσουν ο Μαυροβουνιος και ο Ξαβιε Τειμς ,ο οποιος παιζει να ειναι πλ καλος παικτης ! και ποιος ξερει μπορει να δουμε και καναν Σοφο απο τα παλια οταν μπει κ αυτος (χλωμο..)
-ο Κοροιβος θεωρω οτι εχει το πιο αδυναμο ροστερ ,αλλα ηδη πηγε στις 4 νικες !ειδικα εντος κουτσα στραβα ο Καλαμπακος βρισκει τροπους να τα παιρνει τα σημαντικα ματσακια ..

ο φαρος εχει μακραν τον χειροτερο προπονητη για αυτο ισως θα ελεγα οτι ειναι απο τα φαβορι για να πεσει. βεβαια εχει κορμο ελληνων που οι αλλοι δεν εχουν και σιγουρα εχει και το μεγαλυτερο μπατζετ.

τα τρικαλα εχουν καλο προπονητη αλλα πολυ μετριο ροστερ, το ιδιο και η κυμη με τον καστριτη αλλα η κυμη πηρε την παιχτουρα τον μακφαντεν συν οτι εχει ηδη και τον τζοουνς

ο κοροιβος εχει μακραν τον καλυτερο προπονητη!! και εχει και 2-3 παιχταραδες αμερικανους!! θεωρω οτι θα σωθει.

εγω πιστευω φαρος ή τρικαλα θα πεσουν. με φαρο φαβορι λογο κακου προπονητη αν και αναμενω να εχει σπρωξιμο ο σκουρτο στα ματς του λογο εθνικης.
BILL79
QUOTE(G-arenas @ Jan 3 2018, 14:33 ) *
και σιγουρα εχει και το μεγαλυτερο μπατζετ.

Γνωρίζεις που υπάρχουν τα φετινά μπάτζετ των ομάδων;
Τα ψάχνω τόσο καιρό και δεν μπορώ να βρω τίποτα!

QUOTE(G-arenas @ Jan 3 2018, 14:33 ) *
αν και αναμενω να εχει σπρωξιμο ο σκουρτο στα ματς του λογο εθνικης.

Οι διαιτησίες που έχουμε μέχρι σήμερα είναι από κακές μέχρι τραγικές!
Αν ήταν να είχαμε κάποιο "σπρώξιμο" θα είχαμε πάρει έστω ένα σφύριγμα στην έδρα μας!!!
nestoras kommatos
Όλες οι περιπτώσεις Αμερικανών (μα όλες!) αποδείχτηκαν σκέτη αποτυχία. Ακόμα και ο Γουέρ για να είμαστε ειλικρινείς δεν ενέπνεε σιγουριά ούτε με ενθουσίασε ιδιαίτερα, απλώς συγκριτικά με τους υπόλοιπους ήταν ο πιο καλός και σε κάποια παιχνίδια είχε ξεσπάσματα, όπως με Κύμη στο κύπελλο και με Κόροιβο. Κρατούσε πολύ τη μπάλα στα χέρια του και πολλές του προσπάθειες ήταν σκοτωμένες.

Ακόμα και με Γουέρ το Λαύριο δε νομίζω να το κερδίζαμε, τώρα είναι σίγουρο διπλό. Άσχημα μπήκε η χρονιά...
BILL79
Μόλις γύρισα από το παιχνίδι με το Λαύριο. Το θέμα με τη διαιτησία έχει πάψει να έχει "πλάκα"!
Η σημερινή ΣΦΑΓΗ ελπίζω να δρομολογήσει κάποια πράγματα και να βγει κάποιος/οι από την ομάδα να πει κάτι!
Δε γίνεται να παλεύουμε κάθε εβδομάδα και να υπάρχουν τα "κοράκια" που να μας στερούν νίκες!

Αφήνω το σχολιασμό του παιχνιδιού στα παιδιά που τον κάνουν κάθε εβδομάδα.
xaris1986
δυστυχως με αυτο το play by play της ερτ(μου τη δινει στα νευρα προσωπικα)δεν μπορουμε να εχουμε ξεκαθαρη εικονα του παιχνιδιου.
εδειχνε τεσσερα παιχνιδια παραλληλα.ο σκουρτοπολος ειπε και αυτος για την διαιτησια οποτε για να το λες και συ μαλλον ετσι θα ναι.
απ το λιγο που ειδα ο παπαντωνιου βγηκε μπροστα αλλα μαλλον δεν εφτανε.
αντιθετες ομαδες ο γσλ με το λαυριο.
η μια εχει καλους ελληνες και η αλλη καλους ξενους.
benchwarmer
Δεν είδα το ματς, αλλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο να αποτύχει η ομάδα του προπονητή της Εθνικής unsure.gif unsure.gif

Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται άμεση ενίσχυση, έγιναν αρκετές κακές επιλογές στους ξένους και υπήρξε/υπάρχει μάλλον και αρκετή βραδυπωρία στις αλλαγές τους...
nestoras kommatos
Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, οπότε ούτε και εγώ έχω άποψη για τη διαιτησία. Ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/l...ixis-varos-mas/

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, καθώς ηττηθήκαμε με 80-87 από μια εξαιρετική ομάδα και ίσως την πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος με εξαιρετικούς Αμερικανούς, αλλά από Έλληνες τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν περίμενα να ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί με δεδομένες τις ελλείψεις μας, αλλά η ομάδα στάθηκε σε πολύ καλό επίπεδο με τον Παπαντωνίου να κάνει μια πολύ μεγάλη εμφάνιση με 25 πόντους και 5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ στο πιο παραγωγικό (υποθέτω) παιχνίδι της καριέρας του. Ο νεοαποκτηθείς Κίλι "κατέβασε" 8 ριμπάουντ και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στο κομμάτι αυτό και στην άμυνα με τη δύναμή του, επιθετικά δεν περιμένω να κάνει τρομερά πράγματα βέβαια, ενώ ο άλλος Αμερικανός, ο Μπάντερ μάς προσφέρει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε: το μακρινό σουτ.

Τίποτα δεν έχει χαθεί, επιμένω, σίγουρα τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά με πολλές κακές επιλογές ξένων, τραυματισμούς κ.ά, χρειαζόμαστε άλλους δύο ξένους σίγουρα και ουσιαστικά θα διεκδικήσουμε τη θέση παραμονής με Τρίκαλα και Πανιώνιο.

Την άλλη βδομάδα πάμε ΣΕΦ για ένα χαλαρό απόγευμα και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου παίζουμε με ΠΑΟΚ που είναι ένα ματς που πρέπει να "χτυπήσουμε" παρά τη βελτίωση της ομάδας του Παπαθεοδώρου στα τελευταία παιχνίδια.

Άντε να δούμε...
BILL79
QUOTE(xaris1986 @ Jan 6 2018, 22:31 ) *
δυστυχως με αυτο το play by play της ερτ(μου τη δινει στα νευρα προσωπικα)δεν μπορουμε να εχουμε ξεκαθαρη εικονα του παιχνιδιου.

Εμένα δε με πολυχαλάει αυτό. Το θέμα είναι ότι στα μέχρι στιγμής παράλληλα παιχνίδια δε μας δείχνουν σχεδόν καθόλου. Στέκονται σε παιχνίδια που τα δείχνουν ολόκληρα στην Εrtplay (Αρης, ΠΑΟΚ κ.ο.κ.) και εμείς σα να μην υπάρχουμε!

QUOTE(xaris1986 @ Jan 6 2018, 22:31 ) *
ο σκουρτοπολος ειπε και αυτος για την διαιτησια οποτε για να το λες και συ μαλλον ετσι θα ναι.
απ το λιγο που ειδα ο παπαντωνιου βγηκε μπροστα αλλα μαλλον δεν εφτανε.
αντιθετες ομαδες ο γσλ με το λαυριο.
η μια εχει καλους ελληνες και η αλλη καλους ξενους.

Έβγαλε και η ομάδα επίσημη ανακοίνωση για τον Μαγκλογιάννη, ο οποίος παραμένει το ίδιο κομπλεξικός και άσχετος όπως ήταν και σαν παίκτης!!!

Κρίμα πάντως γιατί με νίκη σήμερα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα εξασφαλίζαμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή.
BILL79
Ακούστηκε σήμερα για τον D.J. Fenner, ο οποίος έπαιζε φέτος στο ουγγρικό πρωτάθλημα με την Alba Fehervar.
Τα στατιστικά δεν τρελαίνουν πάντως (μ.ο. 6π., 4.7ρ., 1,2ασ.). Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ενημερώνει!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο θα γίνουν 3 μεταγραφές για το δεύτερο γύρο!!!
nestoras kommatos
Προς το παρόν πάντως φεύγουν παίκτες αντί να έρχονται...

Τέλος μάλλον και ο Στυλιανού, πάει Λιθουανία.

http://www.basketblog.gr/%C2%AB%CE%BC%CE%B...E%BF%CF%8D.html
nestoras kommatos
Για το ματς στο ΣΕΦ είναι περιττό να αναφερθούμε, η ήττα ήρθε φυσιολογικά και δίχως καμία αντίσταση (100-69, η δεύτερη κατοστάρα που δεχόμαστε μετά το ματς στο ΟΑΚΑ).

Η επόμενη τριάδα αγώνων μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το All Star Game είναι "φωτιά", καθώς αγωνιζόμαστε εντός έδρας με ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών και ενδιάμεσα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα έτσι όπως εμφανίζεται δυστυχώς δεν πείθει κανέναν, χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση με 2-3 Αμερικανούς που να δίνουν σκορ και στο "2" και στο "5", ο πρόεδρος είπε πως θα υπάρξει ενίσχυση στο δεύτερο γύρο, αλλά πρέπει να έρθουν οπωσδήποτε παίκτες στιλ Μακφάντεν που θα μπορούν να βοηθήσουν από το πρώτο παιχνίδι, διότι χρόνος για χάσιμο και προσαρμογές δεν υπάρχει, αφού αποτύχαμε στις επιλογές Αμερικανών από την αρχή της σεζόν. Παίκτες που να γνωρίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι σε Τσεχοουγγαρίες χωρίς προσβολή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα (και όταν λέμε παίκτες με ελληνική εμπειρία δεν εννοώ στιλ Πέτι ή Γκάλογουεϊ).

Η τριάδα αγώνων που ακολουθεί είναι πολύ ζόρικη, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένος, άσχετα αν στα εκτός δεν παίζει το ίδιο με τα εντός, ο Προμηθέας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με κάποιους πραγματικά καταπληκτικούς παίκτες (βλέπε Γκίκας, Λίποβι, Χολ), ενώ ο Πανιώνιος θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και μάλιστα εντός έδρας.

Εδώ που φτάσαμε ωστόσο πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά τα παιχνίδια μέχρι τέλους και τουλάχιστον να πάρουμε τα δύο από αυτά και ειδικά αυτό με τον Πανιώνιο για να τον βγάλουμε οριστικά νοκ-άουτ και να παλέψουμε στη συνέχεια με τα γειτονικά Τρίκαλα για τη μία θέση παραμονής...
BILL79
Nομίζω ότι στην κατάσταση που είμαστε με 7 παίκτες δύσκολα χτυπάμε τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους έξι αγώνες - με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Τρίκαλα (εκτός) και Προμηθέα, Κύμη, Άρη (εντός) -, όπου μπορούμε να κάνουμε τέσσερεις-πέντε νίκες και να τελειώνουμε με το θέμα παραμονή.
Gkos
Με αυτους τους αντιπαλους που αναφερεις να κανεις 4-5 νικες;
Για Προμ και Κυμη χλωμο το βλεπω μα θα δουμε μεχρι τότε.
BILL79
QUOTE(Gkos @ Jan 16 2018, 19:37 ) *
Με αυτους τους αντιπαλους που αναφερεις να κανεις 4-5 νικες;
Για Προμ και Κυμη χλωμο το βλεπω μα θα δουμε μεχρι τότε.

Υπολογίζω Πανιώνιο, Τρίκαλα, Κύμη και Προμηθέα ή Άρη (με πιθανότερο τον δεύτερο).
Εννοείται φυσικά ότι οι νίκες αυτές είναι με τις τρεις προσθήκες που είπανε ότι θα γίνουν, γιατί αλλιώς....
pan24
QUOTE (BILL79 @ Jan 16 2018, 19:20 ) *
Nομίζω ότι στην κατάσταση που είμαστε με 7 παίκτες δύσκολα χτυπάμε τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους έξι αγώνες - με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Τρίκαλα (εκτός) και Προμηθέα, Κύμη, Άρη (εντός) -, όπου μπορούμε να κάνουμε τέσσερεις-πέντε νίκες και να τελειώνουμε με το θέμα παραμονή.

Μαλλον ουτοπικο αυτο αφου και με παναθηναικο ειναι χαμενο χρειαζεται ενα 4/5 οταν και οι 3 εντος ειναι με ομαδες που μπορεις να χασεις και οι 2 εκτος με ομαδες που θα τα δωσουν ολα για να παιξουν την τελευταια τους ζαρια

Οι ξενοι που θα ερθουν αν ερθουν δεν προκειται να ειναι με τεραστιο κασε,τετοια εποχη οι επιλογες ειναι περιορισμενες και αποκλειεται να προσαρμοστουν αμεσως
Επισης ειναι απιθανο να παρεις τωρα με περιορισμενο μπατζετ 3 ξενους και να βγουν και οι 3

Με παρομοια οικονομικα δεδομενα περσι ο σκουρτοπουλος την ιδια χρονικη περιοδο στον απολλωνα πετυχε 1 και αυτος επειδη ηταν ακριβος(μπαρτ)
Παντως δεν πιστευω οτι θα πεσει ο φαρος
BILL79
Μη μου το γρουσουζεύεις biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μας βγουν και οι 3 ξένοι για να νικήσουμε Πανιώνιο, Τρίκαλα και Κύμη. Βέβαια η τελευταία με τις προσθήκες ΜακΦάντεν και ΜακΓκι έχει ανέβει 1-2 επίπεδα, αλλά μη ξεχνάμε ότι ελέω Μαγκλογιάννη παραλίγο να κερδίζαμε το Λαύριο, που είναι εξαιρετική ομάδα.

Σίγουρα πάντως χρειαζόμαστε και λίγο τύχη στις επιλογές γιατί μέχρι τώρα έχουν περάσει μεγάλα σαπάκια!!!
pan24
QUOTE (BILL79 @ Jan 16 2018, 20:10 ) *
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μας βγουν και οι 3 ξένοι για να νικήσουμε Πανιώνιο, Τρίκαλα και Κύμη. Βέβαια η τελευταία με τις προσθήκες ΜακΦάντεν και ΜακΓκι έχει ανέβει 1-2 επίπεδα, αλλά μη ξεχνάμε ότι ελέω Μαγκλογιάννη παραλίγο να κερδίζαμε το Λαύριο, που είναι εξαιρετική ομάδα.

Σίγουρα πάντως χρειαζόμαστε και λίγο τύχη στις επιλογές γιατί μέχρι τώρα έχουν περάσει μεγάλα σαπάκια!!!

Πανιωνιος,τρικαλα ειναι εκτος εδρας παιχνιδια που κανενας δεν μπορει να τα θεωρει σιγουρα στην α1 ακομα και καλυτερες ομαδες
Το λαυριο πχ εχασε στα τρικαλα και ο προμηθεας στον κοροιβο

Ειναι και τα εντος ενα κι ενα.Πιστευω με προμηθεα και αρη θα γινει το 1/2 αλλα και 0/2 δεν θα ηταν καθολου εκπληξη

Τα τελευταια χρονια με 8 νικες μενεις
nestoras kommatos
Αποκτήσαμε Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στη μοναδική του εμπειρία από Ευρώπη στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την Άλμπα Βερολίνου, συγγνώμη, Φέχερβαρ εννοούσα (smiley.gif ) είχε 6 πόντους μέσο όρο και δε συμπλήρωσε πεντάμηνο εκεί...

Πέρυσι έπαιξε πάντως μεταξύ άλλων και ένα ματς στον πρώτο γύρο του March Madness στο NCAA με το κολέγιο της Νεβάδα κόντρα στο αντίστοιχο της Αϊόβα (του Ελληνοκαναδού Μήτρου-Λονγκ).

Ντι-Τζέι Φένερ λέγεται, 25 Μαΐων, ύψος 1.98 μ., με δυνατό του στοιχείο το τρίποντο. Τουλάχιστον κατάγεται από το υπέροχο (μουσικά) Σιάτλ...

stefkorner
QUOTE (nestoras kommatos @ Jan 18 2018, 06:22 ) *
Αποκτήσαμε Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στη μοναδική του εμπειρία από Ευρώπη στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την Άλμπα Βερολίνου, συγγνώμη, Φέχερβαρ εννοούσα (smiley.gif ) είχε 6 πόντους μέσο όρο και δε συμπλήρωσε πεντάμηνο εκεί...

Πέρυσι έπαιξε πάντως μεταξύ άλλων και ένα ματς στον πρώτο γύρο του March Madness στο NCAA με το κολέγιο της Νεβάδα κόντρα στο αντίστοιχο της Αϊόβα (του Ελληνοκαναδού Μήτρου-Λονγκ).

Ντι-Τζέι Φένερ λέγεται, 25 Μαΐων, ύψος 1.98 μ., με δυνατό του στοιχείο το τρίποντο. Τουλάχιστον κατάγεται από το υπέροχο (μουσικά) Σιάτλ...


χμμ καταλαβαμε... !με τις καλοκαιρινες κακιστες επιλογες ξενων ο coach Σκουρτοπουλος εξαντλησε ολο το διαθεσιμο μπατζετ και τωρα αναγκαστικα θα προχωραει σε αντικαταστασεις με παικτες απο το πανερι ..! φαινεται πως δυσκολη θα γινει η υποθεση παραμονη.. 39.gif
xaris1986
Βλεπω μια ανησυχια στους φιλους του ΓΣΛ σχετικα με υποβιβασμο και τετοια σεναρια.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει.Εχει καλους Ελληνες τα εχουμε πει.
Επισης ειναι δυο νικες πανω απ την ζωνη(σημαντικο).
Ακομα θεωρω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο Τρικαλα-Κοροιβο.Αυτοι οι δυο θα παλεψουν μεχρι τελους για το ποιος θα μεινει στην κατηγορια.
Τα Τρικαλα ναι μεν εχουν εμπειρια πια εμπειρια στην Α1 αλλα φετος δεν παρουσιαζουν καλη εικονα.
Ουτε ο Κοροιβος ειναι καλος αλλα πρωτον εχει δυο νικες περισσοτερες απ τα Τρικαλα και δευτερον(και κυριοτερον)εχει κοουτσαρα Ντινο Καλαμπακο.
Θα δειξει.Αναμενεται με ενδιαφερον η μαχη της παραμονης.
BILL79
Τεράστια νίκη σήμερα με 101-89!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και τον coach, ο οποίος με 8,5 παίκτες καταφέρνει στα παιχνίδια με Λαύριο και ΠΑΟΚ να παρουσιάσει τέτοια αποτελέσματα.

Αν είδε κάποιος το παιχνίδι και τα σφυρίγματα , η σημερινή νίκη αντιστοιχεί με νίκη με έναν από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό με 50-50 διαιτησία!!!
tsitum
Η ομαδαρα ειναι εδω!!! Με 10 παιχτες απο τους οποιους επαιξαν οι 9 και ευτυχως μπηκαν ολοι τους καλα στο παιχνιδι. Εξαιρετικοι ολοι, ευστοχια και των 2 ομαδων, υψηλο σκορ, παθος, τα παντα.

Πραγματικα ο Στυλιανου τί περισσοτερο να προσφερει απο το Βαβατσικο. Απολυτως τιποτα, τσαμπα συμβολαια.
Ας παρουμε εναν αμερικανο ακομα, να δουμε πως θα ειναι και αυτος που ηρθε αλλα δε μπορουσε να παιξει και ας πορευτουμε οπως ειμαστε.
Σαφτεναρ, Παπαντωνιου οι καλυτεροι της σεζον γενικα με το Μουρατο να ακολουθει. Ο Παπαντωνιου, δε ξερω αν φαινεται τραβηγμενο, αλλα παιζει σε επιπεδα κλησης στην Εθνικη.
Σημερα δεν υστερησε πραγματικα κανενας. Ολοι πολυ καλοι.
Μουρατος επεστρεψε με παιχνιδαρα μετα απο το πολυ καλο ξεκινημα της σεζον και μια κοιλιτσα μετα.

Οπως χασαμε απο το Λαυριο μετα το 35' περιπου, δεν επρεπε να το παθουμε με ολες τις ομαδες. Ας ξεφυγουμε και εμεις καποια φορα.

Μπραβο στους παιχτες του ΠΑΟΚ που ηταν αξιοπρεπεστατοι παρα την ηττα.

1.000 - 1.500 ατομα σημερα σε ενθερμο αλλα και φιλικο μαζι κλιμα.
Για 1η φορα ηχησε το συνθημα "Γυμναστικος , Γυμναστικος" μετα απο χρονια!

Παμε με Πανιωνιο εκτος για να κοντραρουμε το ματς.
BILL79
QUOTE(tsitum @ Jan 20 2018, 22:47 ) *
Πραγματικα ο Στυλιανου τί περισσοτερο να προσφερει απο το Βαβατσικο. Απολυτως τιποτα, τσαμπα συμβολαια.
Ας παρουμε εναν αμερικανο ακομα, να δουμε πως θα ειναι και αυτος που ηρθε αλλα δε μπορουσε να παιξει και ας πορευτουμε οπως ειμαστε.
Σαφτεναρ, Παπαντωνιου οι καλυτεροι της σεζον γενικα με το Μουρατο να ακολουθει. Ο Παπαντωνιου, δε ξερω αν φαινεται τραβηγμενο, αλλα παιζει σε επιπεδα κλησης στην Εθνικη.
Σημερα δεν υστερησε πραγματικα κανενας. Ολοι πολυ καλοι.
Μουρατος επεστρεψε με παιχνιδαρα μετα απο το πολυ καλο ξεκινημα της σεζον και μια κοιλιτσα μετα.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
nestoras kommatos
ΓΣΛ/Φάρος-ΠΑΟΚ 101-89 (Α1, 13η αγωνιστική)

Γυμναστικάρα! Ή για να το πούμε και στα αμερικάνικα when the things get tough the tough get going!

Έστω και με 8 παίκτες στην πραγματικότητα (καθώς ο Διαμαντάκος έπαιξε μόλις ενάμισι λεπτό) και με δύο μόλις Αμερικανούς οι παίκτες του ΓΣΛ έκαναν υπέρβαση και μάλιστα κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος έπαιξαν παλικαρίσια και παρά το γεγονός ότι το σκορ πήγε πολύ ψηλά κατάφεραν να βρουν λύσεις πετυχαίνοντας κατοστάρα!

Μάγκικη νίκη με όλους τους καλαθοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεχωρίζουν οι συνήθεις ύποπτοι Σάφτενααρ (παιχτάρα, άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 22 π., 8 ρ., 7 ασ.), Μουράτος (17 π., 5 ασ., 3/4 τρίποντα) και Παπαντωνίου (16 π., 8 ασ.), ενώ ο Μπάντερ επίσης ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός με 5/7 σουτ. Όλοι ωστόσο, επαναλαμβάνω, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της νίκης, η οποία αποδεικνύεται πολύ σημαντική, καθώς την ίδια αγωνιστική κέρδισαν Πανιώνιος και Τρίκαλα!

Αναμένουμε την επισημοποίηση του Φένερ και την έλευση κάποιου ακόμα Αμερικανού πλέι-μέικερ και προετοιμαζόμαστε για το κομβικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον ανεβασμένο Πανιώνιο, ο οποίος θα έχει ψυχολογία στα ουράνια μετά την 30άρα στον ΑΓΟΡ!
nestoras kommatos
Με τον Σάφτενααρ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, καθώς τον θεωρώ πάρα πολύ καλό παίκτη και θα μπορούσε να έχει καλό ρόλο άνετα και σε ομάδα που χτυπά τετράδα βλέπε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς για εμάς αγωνίζεται σε ...εμάς και είναι, θεωρώ, ο MVP μας για τον πρώτο γύρο, πρώτος σκόρερ, ριμπάουντερ και μπλοκέρ με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και λίγα λάθη σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που παίρνει.

Μάλιστα, έκλεισε τον πρώτο γύρο ιδανικά, καθώς με τους 22 πόντους, τα 8 ριμπάουντ και τις 7 ασίστ στο ματς με τον ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ranking και αναδείχτηκε για δεύτερη φορά πολυτιμότερος παίκτης αγωνιστικής!

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...kis-o-saftenaar
xaris1986
Απληρωτος ο Σαφτενααρ και φευγατος?
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...tis-agonistikis

Αν ισχυει θα ναι μεγαλη απωλεια για τον Γυμναστικο.
BILL79
QUOTE(xaris1986 @ Jan 24 2018, 17:39 ) *
Απληρωτος ο Σαφτενααρ και φευγατος?
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...tis-agonistikis

Αν ισχυει θα ναι μεγαλη απωλεια για τον Γυμναστικο.

Ελπίζω να μην ισχύει γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!!!
massey21
QUOTE (BILL79 @ Jan 24 2018, 18:18 ) *
Ελπίζω να μην ισχύει γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!!!
λογικα παιδια αυτο ειναι το θεμα με τους αμερικανους(κυριως) που φευγουν...δε βαζει λεφτα ο προεδρος...

BILL79
QUOTE(massey21 @ Jan 24 2018, 19:11 ) *
λογικα παιδια αυτο ειναι το θεμα με τους αμερικανους(κυριως) που φευγουν...δε βαζει λεφτα ο προεδρος...

Δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος (τουλάχιστον μέχρι σήμερα).
Ντρέιπερ και Γκάλογουεϊ ήταν "τεράστια" άμπαλοι, ο Πέτι ξανατραυματίστηκε, ο Φόρμπς ήταν προκλητικά αδιάφορος γιατί δεν έπαιζε όσο ήθελε, ο Χολ (τραυματίστηκε στην αρχή) γιατί μας έκατσε το λαχείο Σάφτενααρ και έπρεπε να μείνει ο ένας από τους δύο και ο Ουέαρ την είδε ξαφνικά Τζόρνταν και ήθελε παραπάνω λεφτά για να συνεχίσει!

Σίγουρα όμως οι επιλογές των ξένων - πλην λαχείου Σάφτενααρ - ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!!
BILL79
Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παίξει και ο Μάικ Μπάλογκαν (καινούριο απόκτημα) στο αυριανό παιχνίδι!
Με νίκη αύριο κάνουμε τεράστιο βήμα για την παραμονή μας!!!
Υ.Γ.: Σαν πολλά 1-2 δε μαζέψαμε;;;;; rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif


shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.