Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. Φάρος Λάρισας 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ήφαιστος Λήμνου
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
BILL79
QUOTE(nestoras kommatos @ Mar 11 2018, 12:53 ) *
Στα εξωαγωνιστικά ο Γιάννης Γιαννάκης διέψευσε τα περί επιστροφής της ομάδας στο Κερατσίνι-αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και κατάλληλο το γήπεδο εκεί για να φιλοξενήσει αγώνες Α1 και το ίδιο ισχύει από ό,τι διάβασα και για το γηπεδικό της Λήμνου.

Οπότε το μόνο που μας μένει τώρα είναι να αρχίζει να αποκλείει και όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας μήπως και μείνει η ομάδα στη Λάρισα!!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
nestoras kommatos
10 ευρώ γενική είσοδος στο ματς του Σαββάτου με Άρη στη Νεάπολη.

http://www.sportlarissa.gr/2018/03/14/bask...%AC%CF%81%CE%B7
SteelGandalf
19η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 17/3/2018, 16:30
(ΕΡΤ1 "λεπτό προς λεπτό" & ERTplay2 "live")

ΓΣ Λάρισας Φάρος - Άρης

QUOTE(www.pressaris.gr - 17/3/2018)
Ο Άρης αναζητά το «διπλό» στη Λάρισα κόντρα στον Φάρο (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Το παιχνίδι που θα τον βγάλει από την όποια δύσκολη θέση βρίσκεται βαθμολογικά, έφτασε για τον Άρη. Σήμερα (16:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής οι κίτρινοι φιλοξενούνται στη Λάρισα από τον Φάρο και με νίκη οριστικά αποφεύγουν την οποιαδήποτε “περιπέτεια”.

Είναι κομβικό παιχνίδι για τον Άρη το σημερινό, διότι με νίκη η ομάδα θα φτάσει τις επτά και θα έχει άλλα πέντε παιχνίδια εντός έδρας για να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Πρωτίστως, όμως, θέλει το “διπλό” για να τελειώνει μια και καλή με τις βαθμολογικές περιπέτειες.

Αγωνιστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει τα θέματά του. Δεν προπονήθηκαν κανονικά εκτός από την χθεσινή ημέρα δύο παίκτες του (Μιχάλης Τσαϊρέλης, Βασίλης Χρηστίδης), ενώ η ομάδα του μετά την διακοπή για τα παράθυρα της Εθνικής ομάδας έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι, στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό καθώς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για τους γνωστούς σκανδαλώδεις λόγους.

Υπάρχει, λοιπόν, ερωτηματικό για τον ρυθμό που θα έχει ο Άρης σήμερα στη Λάρισα απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς δεν είναι καλύτερη από αυτόν, αλλά έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Τρίκαλα και χρειάζεται προσοχή.

Οι κίτρινοι δεν έχουν κάποιον άλλο τρόπο για να φύγουν νικητές από τη Λάρισα πέραν της άμυνάς τους. Αυτή είναι που θα τους δώσει τη νίκη, όπως έχει συμβεί φέτος σε όλες τις νίκες της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη.
nikmamba
κατανταει κουραστικο το μενος των διαιτητων απεναντι στον Αρη και τον Παναγιωτη Γιαννακη...
SteelGandalf
QUOTE(nikmamba @ Mar 17 2018, 18:47 ) *
κατανταει κουραστικο το μενος των διαιτητων απεναντι στον Αρη και τον Παναγιωτη Γιαννακη...


Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουν τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ άτομα κοινής αποδοχής, ικανά να το αναβαθμίσουν ποικιλοτρόπως.

1η Περίοδος

ΓΣ Λάρισας Φάρος - Άρης : 30-17

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

ΓΣ Λάρισας Φάρος - Άρης :45-34

3η Περίοδος

ΓΣ Λάρισας Φάρος - Άρης : 64-53

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

ΓΣ Λάρισας Φάρος - Άρης : 81-76

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 17/3/2018)
Ο Άρης ηττήθηκε στη Λάρισα από τον Φάρο (81-76)

Ο Άρης ήταν κακός στην Λάρισα, οι διαιτητές κάκιστοι βγάζοντας μόνο εμπάθεια και μένος και έτσι ήρθε η ήττα με σκορ 81-76 από τον Φάρο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.


Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον Άρη. Χωρίς καμία διάθεση στην άμυνα, άφησε τους παίκτες του Φάρου να βάζουν πολλά εύκολα καλάθια, έχασε ριμπάουντ και την ίδια στιγμή ήταν τρομερά άστοχος από την περιφέρεια. Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο με 0/6 τρίποντα, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν ακόμα και με 14 πόντους (28-14) λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου (30-17).

Οι παίκτες του Γιαννάκη αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, έβγαλαν τον Φάρο από τον καλό ρυθμό που είχε στη πρώτη περίοδο, ωστόσο αυτό δεν είχε αποτέλεσμα επιθετικά, γιατί άρχισαν τα λάθη και οι κακές επιλογές. Το 35-20 (12’) έγινε 35-27 (15’) 37-29 (17’), αλλά θα μπορούσε η διαφορά να είναι ακόμα μικρότερη, αν οι κίτρινοι ήταν πιο προσεκτικοί στην επίθεσή τους.

Ο Πουλιανίτης μείωσε σε 37-30 στο 18’ και ο Τσαϊρέλης σε 41-34 στο 19’, όμως οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους έδωσαν στο Φάρο το δικαίωμα να πάει στα αποδυτήρια στο +11 (45-34), διότι δεν έδωσαν φάουλ σε τρίποντο υπέρ του Αθηναίου, στην επόμενη φάση είδαν επιθετικό φάουλ στον Τσαϊρέλη και χρεώσαν με δεύτερη τεχνική ποινή τον Γιαννάκη, ο οποίος αποβλήθηκε 12’’ πριν το τέλος του πρώτου μέρους!

Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν επίσης εφιαλτικό για τον Άρη που βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει πίσω με 17 πόντους (57-40 στο 24’), διότι και πάλι δέχθηκε πολύ εύκολα καλάθια, είτε από τον Μπαρτ, είτε από τον Παπαντωνίου.

Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Αμερικανό γκαρντ του Φάρου που είχε 11 πόντους στη τρίτη περίοδο και οι γηπεδούχοι έφτασαν ως το +18 (60-42) ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι, παρότι αγωνίζονταν χωρίς τον Σάφτενααρ. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 64-53 με τον Άρη να ρίχνει τη διαφορά με ενέργειες του Μάρας…

Οι κίτρινοι μείωσαν σε 64-57 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και επανήλθαν στον αγώνα, ενώ με καλάθι του Μπελ η διαφορά έπεσε στους 4 πόντους (67-63 στο 34’). Στο 38’ ο Αθηναίου με τρίποντο μείωσε σε 75-72, ο Μπαρτ με βολές έκανε το 77-72 (1:50), αλλά ο Μπελ με 2/2 βολές επίσης μείωσε σε 77-74 (1:38).

Ο Μπαρτ έκανε airball στα 1:19, αλλά λάθος έκανε ο Μπελ στα 57’’ και ο Πηλοϊδης έδωσε αντιαθλητικό φάουλ στον Αθηναίου στα 30’’ πριν το τέλος. Ο Παπαμακάριος έχασε και τις δύο βολές, ο Βαβάτσικος κέρδισε φάουλ στα 25’’ και πήγε στις βολές, είχε 1/2 και έκανε το 78-74.

Ήταν λανθασμένη η επιλογή να γίνει φάουλ, θα έπρεπε οι κίτρινοι να παίξουν την άμυνά τους και να διεκδικήσουν την ισοφάριση με τρίποντο. Στο 78-74 έκαναν και δεύτερη λανθασμένη επιλογή, όταν ο Αθηναίου μετά από τάιμ άουτ έκανε τρίποντο, αντί να γίνει μια γρήγορη επίθεση μέσα από το καλάθι. Αστόχησε στα 18’’ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν…

Τα δεκάλεπτα: 30-17, 45-34, 64-53, 81-76.
nestoras kommatos
Θα συμφωνήσω για τα της διαιτησίας και για την άδικη αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη, δεν είναι τυχαίο που κατά την ώρα της αποβολής-αποχώρησής του για τα αποδυτήρια οι περισσότεροι τον χειροκρότησαν.

Στα αγωνιστικά ο ΓΣΛ Φάρος ήταν καλύτερος, αλλά λίγο έλειψε να πληρώσει τον τραυματισμό του πλέον κομβικού του παίκτη στο φετινό πρωτάθλημα, του Σάφτενααρ, καθώς και του αναπληρωματικού του Διαμαντάκου, οπότε έβγαλε όλο το ημίχρονο με κατά συνθήκη πεντάρια. Άγχος επίσης πολύ στο τέλος με χαμένες βολές από παίκτες συνήθως ψύχραιμους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (Παπαντωνίου, Βαβάτσικος, Παπαμακάριος).

Όλα τα λεφτά ο Μπαρτ τζούνιορ που είναι μία κλασική αμερικανική καλαθομηχανή, καλός, αν και όχι τόσο δημιουργικός αυτή τη φορά (λογικό, καθώς ο Μπαρτ ήταν ο παίκτης που κρατούσε μπάλα και δημιουργούσε για τον εαυτό του στην επίθεση) ο Παπαντωνίου.

Η ομάδα πια είναι πολύ κοντά στην επίτευξη της παραμονής στην Α1, καθώς έχει και τις ισοβαθμίες με Πανιώνιο και Τρίκαλα υπέρ της.

http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...aros-aris-81-76
pan24
Ο Μπαρτ ειναι γνωστος του Σκουρτοπουλου απο περσι
Περσι δεν καταφερε να τον σωσει αλλα φετος οι καταστασεις ειναι πιο ευνοικες
Πραγματικη καλαθομηχανη πασα δεν δινει αλλα σε αυτο το επιπεδο εχει στο σβηστο 15-20 ποντους
sarounas
διασκεδάσαμε και σήμερα με την αποβολή Γιαννάκη icon_drunk.gif
το πράγμα με τους βασιλακοδιαιτητές και τον Γιαννάκη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.....
BILL79
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 5 μήνες για να δούμε έναν καλό ξένο παίκτη στη Λάρισα (εκτός του Σάφτενααρ).
Νομίζω με ήττα αύριο του Πανιωνίου το θέμα της παραμονής τελειώνει.
xaris1986
Μεγαλη νικη παραμονης για τον ΓΣΛ.
Ο Στιβ Μπαρτ τζ ειναι παιχταρα.
Τον θυμαμαι απο τοτε που ειχε ερθει στον Ολυμπιαδα Πατρων.Πραγματικο πολυβολο.

Οσο για τον Αρη(με καθε σεβασμο και χωρις καμια ειρωνια σε αυτον τον τεραστιο συλλογο)μετα τα Τρικαλα,τον Πανιωνιο ισως και τον Κοροιβο εχει το χειροτερο ροστερ στην κατηγορια.
sarounas
ο Μπαρτ τζούνιορ ήταν; μιλάμε για αρκετά χαμηλό επίπεδο ομάδων... χθες κάποιες στιγμές είχα την εντύπωση πως ήταν ο Αιζάια Τόμας ο νεότερος, στην ουσία μόνος του έπαιζε τον Άρη 68.gif
nikmamba
QUOTE (xaris1986 @ Mar 18 2018, 06:50 ) *
Μεγαλη νικη παραμονης για τον ΓΣΛ.
Ο Στιβ Μπαρτ τζ ειναι παιχταρα.
Τον θυμαμαι απο τοτε που ειχε ερθει στον Ολυμπιαδα Πατρων.Πραγματικο πολυβολο.

Οσο για τον Αρη(με καθε σεβασμο και χωρις καμια ειρωνια σε αυτον τον τεραστιο συλλογο)μετα τα Τρικαλα,τον Πανιωνιο ισως και τον Κοροιβο εχει το χειροτερο ροστερ στην κατηγορια.

το υλικο των ελληνων του ειδικα οταν ειχε και βασιλοπολο ειναι τοπ5 στην λιγκα..αλλα εχομε θεμ στους ξενους λογω της διοικητικης ανυπαρξιας
gerorge
QUOTE (nikmamba @ Mar 18 2018, 11:05 ) *
το υλικο των ελληνων του ειδικα οταν ειχε και βασιλοπολο ειναι τοπ5 στην λιγκα..αλλα εχομε θεμ στους ξενους λογω της διοικητικης ανυπαρξιας



Και παλι δε νομιζω οτι οι ξενοι ειναι τοσο κακοι οσο παρουσιαζονται.Ολοι στην αρχη ξεκινανε δυνατα(ισως ελλειψει σκαουτινγκ) και στην συνεχεια υπαρχει μια καθιζηση.Ο Prewitt ενα απο τα παραδειγματα που πλεον φοβαται να σουταρει
BILL79
QUOTE(xaris1986 @ Mar 18 2018, 06:50 ) *
Οσο για τον Αρη(με καθε σεβασμο και χωρις καμια ειρωνια σε αυτον τον τεραστιο συλλογο)μετα τα Τρικαλα,τον Πανιωνιο ισως και τον Κοροιβο εχει το χειροτερο ροστερ στην κατηγορια.

Ξεκινάω με τα ευκόλως εννοούμενα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια. Αλλά από τις ομάδες που έχουν περάσει από τη Λάρισα μόνο ο Πανιώνιος και τα Τρίκαλα ήταν χειρότεροι. Ο Κόροιβος είχε παρουσιάσει καλύτερο σύνολο και πιο ανταγωνιστικό.
xaris1986
QUOTE (BILL79 @ Mar 18 2018, 14:35 ) *
Ξεκινάω με τα ευκόλως εννοούμενα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια. Αλλά από τις ομάδες που έχουν περάσει από τη Λάρισα μόνο ο Πανιώνιος και τα Τρίκαλα ήταν χειρότεροι. Ο Κόροιβος είχε παρουσιάσει καλύτερο σύνολο και πιο ανταγωνιστικό.


Για αυτο εγραψα ισως.Ο Κοροιβος εχει καλους Αμερικανους για το πορτοφολι του επισης εχει εναν πολυ ικανο και αξιολογο προπονητη.
Μειον του ειναι οι Ελληνες που ως επι των πλειστον ειναι παιδια χωρις εμπειρια προερχομενα απ την Α2.
nikmamba
QUOTE (gerorge @ Mar 18 2018, 11:48 ) *
Και παλι δε νομιζω οτι οι ξενοι ειναι τοσο κακοι οσο παρουσιαζονται.Ολοι στην αρχη ξεκινανε δυνατα(ισως ελλειψει σκαουτινγκ) και στην συνεχεια υπαρχει μια καθιζηση.Ο Prewitt ενα απο τα παραδειγματα που πλεον φοβαται να σουταρει

απο τ υος ξενους που ηρθαν φετος μονο ο μπενσον και ο μπελ ειναι για επιπεδο Α1
gerorge
QUOTE (nikmamba @ Mar 18 2018, 16:59 ) *
απο τ υος ξενους που ηρθαν φετος μονο ο μπενσον και ο μπελ ειναι για επιπεδο Α1



Ισως,αλλα και παλι οι υπολοιποι μετα τα πρωτα παιχνιδια τους δειχνουν σαν ευνουχισμενοι.Μονο ο Μπελ συνεχιζει και παιρνει σταθερα τα ιδια σουτ,αλλα κι αυτος εχει πολυ χειροτερα ποσοστα απο τον ΜΟ καριερας του
nestoras kommatos
Ο Πανιώνιος κέρδισε πριν από λίγο την ΑΕΚ με πειστική εμφάνιση και πολύ καλά στοιχεία από τους νεοφερμένους του παίκτες και έτσι δείχνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με την προτελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Πάση θυσία νίκη λοιπόν με τον Κολοσσό Ρόδου στη Νεάπολη το Σάββατο του Λαζάρου (γιατί μέσα στο Ρέθυμνο δε νομίζω πως μπορούμε το διπλό)...
nikmamba
βασικα το ματς κλειδι για εσας αλλα και για ολους οσους παλευουμε για τη σωτηρια πλεον ειναι στην αμαλιαδα...

αν κερδισετε εκει θα πεσει ο κοροιβος...δεν εχει αλλη νικη εκτος των τρικαλων για να φτασει εστω 8
BILL79
QUOTE(nikmamba @ Mar 19 2018, 12:07 ) *
βασικα το ματς κλειδι για εσας αλλα και για ολους οσους παλευουμε για τη σωτηρια πλεον ειναι στην αμαλιαδα...

αν κερδισετε εκει θα πεσει ο κοροιβος...δεν εχει αλλη νικη εκτος των τρικαλων για να φτασει εστω 8

Έτσι όπως πάει το πράγμα και με το σπρώξιμο του Πανιωνίου, δε νομίζω να φτάνουν ούτε οι 8 νίκες.
Πάντως, μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα με το θέμα της παραμονής.
nikmamba
QUOTE (BILL79 @ Mar 19 2018, 13:17 ) *
Έτσι όπως πάει το πράγμα και με το σπρώξιμο του Πανιωνίου, δε νομίζω να φτάνουν ούτε οι 8 νίκες.
Πάντως, μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα με το θέμα της παραμονής.

ο κοροιβος αν δεν κερδισεις εσας δεν μπορει να κανει 8..

εχει αιωνιους-προμηθεα εξω-παοκ εξω-φαρο μεσα-τρικαλα μεσα-κυμη εξω...μιλαμε παντα βασει λογικης οχι αν αρχισουν να παιζονται εξωαγωνιστικα καποια ματς
BILL79
QUOTE(nikmamba @ Mar 19 2018, 15:13 ) *
...μιλαμε παντα βασει λογικης οχι αν αρχισουν να παιζονται εξωαγωνιστικα καποια ματς

Για το τέλος άφησες το καλό...
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
nikmamba
QUOTE (BILL79 @ Mar 19 2018, 18:35 ) *
Για το τέλος άφησες το καλό...
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

στην ελλαδα ειμαστε...μιλαμε για τη χωρα που ο πηλοιδης στελνει για τα σαββατιατικα τον δρακο αθλητικο δικαστη
xaris1986
Παντως ο γιατρος-προεδρος του Πανιωνιου εδω και καιρο λεει με σιγουρια(οταν ειχε ακομα 2-3 νικες)στα μπασκετικα πηγαδακια οτι ο Ιστορικος δεν προκειται να πεσει αλλη ομαδα θα ακολουθησει τα Τρικαλα στην Α2.
nikmamba
ο γιατρος-προεδρος ας προσεξει γιατι αν βαλει καποιος κατω τα δεδομενα της συνεντευξης του αμερικανου και τα παιχνιδια των μεγαλων προς τα εκει μυριζει η δουλεια...
pan24
Δεν πιστευω οτι ο φαρος θα πεσει ομως εδω βλεπω ενα μοτιβο με τον περσινο απολλωνα,το εχω πει και παλαιοτερα
Περσι στον απολλωνα ο σκουρτοπουλος εφερε 10 αγωνιστικες πριν το φιναλε τον μπαρτ
Στο ιδιο διαστημα ουσιαστικα τον εφερε και τωρα
Του εδινε την μπαλα και εκανε προσευχες να παρει το παιχνιδι.Ο μπαρτ τελειωσε την σεζον με μεσο ορο 20 ποντους και καλα ποσοστα αλλα η ομαδα επεσε
Η διαφορα ειναι οτι ο φαρος εχει τον φετινο σουπερ παπαντωνιου και τον σαφτεναρ
Για εμενα ο φαρος δεν πεφτει,θα ειναι εκπληξη αν γινει


QUOTE (nikmamba @ Mar 19 2018, 19:25 ) *
στην ελλαδα ειμαστε...μιλαμε για τη χωρα που ο πηλοιδης στελνει για τα σαββατιατικα τον δρακο αθλητικο δικαστη

Οποιονδηποτε εγραφε στο φυλλο αγωνα θα τον καλουσε αυτοματα ο αθλητικος δικαστης
Οτι ειναι υπερβολικο οτι το εγραψε μαλλον ειναι(βεβαια κανενας μας δεν ηταν μπροστα να ξερει τι του ειπε τοτε και κυριως τι του ειχε πει σε προηγουμενες φασεις) ομως εχει δημιουργησει κακο προηγουμενο

Χωρις να εχω νουμερα μπροστα μου(δεν ξερω κιολας αν καταγραφονται καπου) ειμαι σιγουρος οτι και στο τσαμπιονς λιγκ πρεπει να ειναι στους πρωτους σε μεσο ορο τεχνικων ποινων ανα αγωνα
Δεν ειναι το θεμα τι λεει η αν εχει δικιο για τις φασεις που παιρνει Τ,ειναι οτι αν καποιος γκρινιαζει απο το πρωτο δευτερολεπτο ε και ο διαιτητης ανθρωπος ειναι

QUOTE (nikmamba @ Mar 19 2018, 19:47 ) *
ο γιατρος-προεδρος ας προσεξει γιατι αν βαλει καποιος κατω τα δεδομενα της συνεντευξης του αμερικανου και τα παιχνιδια των μεγαλων προς τα εκει μυριζει η δουλεια...

Υπαρχει και αλλη ομαδα απο αυτες που παιζουν για την παραμονη σε παιχνιδι με τους μεγαλους ηταν πισω 5 ποντους στο ημιχρονο και μαλιστα σε εκεινη ειχαν κανει αποχη απο τις προπονησεις...
Οχι οτι εχει σημασια να κανουμε υποθεσεις και δεν εχει νοημα να το συζηταμε μεχρι να αποδειχθει(αν) κατι
Παντα γινονταν και παντα θα γινονται τετοια αλλα δεν ειναι παντα αληθεια οσα λεγονται για να τα παιρνουμε αυτοματα ως δεδομενα
nestoras kommatos
Εντάξει, για να πέσει ο ΓΣΛ Φάρος θα πρέπει να αυτοκτονήσει. Μία νίκη πρέπει να κάνει ουσιαστικά ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν για να σωθεί. Ε, αν το κοντέρ γράψει 0-7, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Και επειδή δε κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τρίκαλα και Άρη η διαιτησία δεν ήταν κόντρα.Όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ μας τις έδωσε.

Ουσιαστικά μιλάμε για νίκη στο ματς με Κολοσσό στην Λάρισα, γιατί άλλο διπλό δε βλέπω για μας φέτος.
tsitum
Μετα απο καιρο παρακολουθησα και γω τον αγωνα με Αρη.
Μπραβο στο Γυμναστικο για τη νικη, στο τελος πηγε να μας αγχωσει πολυ.
1000-1200 ατομα, επηρεασμενοι ειτε απο την ηλιολουστη μερα ειτε για μενα κυριοτερα απο τις δηλωσεις του μετοχου οτι "πρεπει να επιδειξουν οι φιλαθλοι στηριξη", λες και μεχρι τωρα δεν ειχε κοσμο το κλειστο και δεν υπηρχε ωραιο κλιμα στο γηπεδο... Στο 1ο γυρο ειχε 1500 ατομα σε ολους τους αγωνες με τους μη αιωνιους. Με ΠΑΟΚ κ Αρη που βρεθηκα ηταν λιγοτεροι απο μη εμπορικους αντιπαλους (κατι απολυτως φυσιολογικο μεσα σε αυτο το κλιμα αβεβαιοτητας, στασης πληρωμων, μη εγκυροποιησης της αδειας και τωρα ορων για να συνεχισουν στη Λαρισα).
Ο Μπαρτ παιχταρα, απιστευτο jump shoot και απιστευτη σταυρωτη ντριμπλα αλλαγης κατευθυνσης.
Ο τραυματισμος Σαφτενααρ παραλιγο να μας στοιχισει.
Παπαμακαριος εριξε πολλα σουτ με καλες προυποθεσεις και ηταν ατυχος και αστοχος.
Δε μου αρεσε η αποβολη Γιαννακη, σε τετοιες σημαιες ανεχομαστε πολλα παραπανω, δε ξερω βεβαια τί ειπε, αλλα γτ να πει κατι που θα σημανει αποβολη. Μερικοι μαλιστα χωρις χοντροβρισιες λεγανε τα κλασικα "κλαψε" και τετοια, ανθρωποι 40χρονοι και 50χρονοι που πιθανως γνωριζουν αυτο το αθλημα εξαιτιας και αυτου του ανθρωπου. Οι περισσοτεροι χειροκροτησαμε.
Ενα πολυ κακο σημειο που το ξανανεφερα ειναι οτι στην ομαδα παιζει μονο ενας λαρισαιος ο Βαβατσικος. Αλλο δεσιμο κανει μια ομαδα με ντοπιο στοιχειο και αυτοι εκτος απο τα λεφτα παιζουν εστω και ενα κλικ για κατι ακομα. Με αυτη τη λογικη πολυ κακως εδιωξαν στην αρχη το Σπυροπουλο, που ηταν ο καλυτερος παιχτης περυσι, και σιγουροτατα θα βοηθουσε.

Ας κανουν λοιπον ο,τι θελουν οι διοικουντες. Ο κοσμος βλεπει και κρινει. Αν και εγω θα πηγαινω οταν μπορω (εχω και διαρκειας) κατανοω απολυτα εναν που αισθανεται οτι δεν τον εκφραζει ενας επιχειρηματιας που δηλωνει οτι θα δει που θα συνεχισει του χρονου. Ας συνεχισει λοιπον ο,που θελει. Βασικα αν αυτος που αποφασιζει το σκεφτεται, ας μη μεινει. Μοναστηρι υπαρχει και ειναι και καλα
BILL79
Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω γιατί "κρυβόμαστε" και δε λέμε ότι το παιχνίδι που αναφέρθηκε ως εν δυνάμει χειραγωγημένο ήταν το Τρίκαλα-ΑΕΚ. Μήπως μας καλέσει ο εισαγγελέας φοβόμαστε;
Και προσωπικά, ως φίλαθλο του Γυμναστικού, με ενοχλεί να αιωρούνται υπόνιες ότι μπορεί να είναι και η ομάδα μου αυτή που λένε.

Δεύτερον, πιστεύω ότι οι παρασκηνιακές προσπάθειες του Πανιωνίου να διατηρηθεί στην κατηγορία αποδίδουν καρπούς. Η διαιτησία τον πάει πολύ παραπάνω από μια χαρά, ακόμη και σε παιχνίδια που έχασε (π.χ. Άρης).

Τρίτον, δυστυχώς το πρόγραμμα που έχουμε δεν είναι το ευνοϊκότερο και αυτό με προβληματίζει. Αν εξαιρέσουμε τον Κολοσσό μέσα, θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να πάρουμε άλλη νίκη (Ρέθυμνο, Κόροιβο, Λαύριο, ΠΑΟΚ έξω και ΑΕΚ, Ολυμπιακό μέσα). Αν χάσουμε στον Κόροιβο και χάσουμε και τη διαφορά, σκουραίνουν πολύ τα πράγματα.

Φυσικά η ομάδα, με την προσθήκη του Μπάρτ, είναι πολύ καλύτερη, αλλά η παντελής έλλειψη ψηλών είναι εμφανής. Αν εξαιρέσουμε τον Σάφτενααρ μετά το χάος. Ο Κίλι και ο Βαβάτσικος (αδυναμία μου) πολύ φιλότιμοι, αλλά με ταβάνι και οι Διαμαντάκος, Μαραγκός για τουλάχιστον μία κατηγορία κάτω.

Τέλος, θα διαφωνήσω ότι η διαιτησία με τον Αρη ήταν καταφανώς υπερ μας. Για τις τεχνικές ποινές, η πρώτη ήταν απολύτως φυσιολογική και για τη δεύτερη, αν πιστέψουμε αυτά που έγραψε ο Πηλοΐδης στο φ.α., πάλι λογική είναι. Για τα φάουλ που δε μας δόθηκαν, ειδικά πάνω σε Μπαρτ και Παπαντωνίου, όταν πλησίασε ο Άρης στο τέλος δεν αναφέρθηκε κανένας. Θεωρώ ότι η διαιτησία δεν ευνόησε τον Γυμναστικό και σίγουρα δε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
pan24
Τα ποστ σχετικα με το θεμα του στοιχηματος και τις καταγγελιες του αμερικανου παικτη μεταφερθηκαν εδω


Ποστ που αναφερονται αποκλειστικα σε αυτο να πηγαινουν στο thread για το συγκεκριμενο θεμα και θεματα που ειναι γενικοτερα για την Α1 οπως σεναρια υποβιβασμου-παραμονης στο thread της Basket League
nestoras kommatos
QUOTE(tsitum @ Mar 19 2018, 21:25 ) *
Ενα πολυ κακο σημειο που το ξανανεφερα ειναι οτι στην ομαδα παιζει μονο ενας λαρισαιος ο Βαβατσικος. Αλλο δεσιμο κανει μια ομαδα με ντοπιο στοιχειο και αυτοι εκτος απο τα λεφτα παιζουν εστω και ενα κλικ για κατι ακομα. Με αυτη τη λογικη πολυ κακως εδιωξαν στην αρχη το Σπυροπουλο, που ηταν ο καλυτερος παιχτης περυσι, και σιγουροτατα θα βοηθουσε.


Φίλε tsitum, επίτρεψέ μου σε αυτό το κομμάτι να διαφωνήσω. Για ποιους Λαρισαίους παίκτες μιλάμε; Πλην του Βαβάτσικου ονόμασέ μου έναν που θα μπορούσε να αποκτήσει ο ΓΣΛ Φάρος και να μπορεί να βοηθήσει στην Α1.

Ο Σπυρόπουλος είναι δευτεροτρίτος σέντερ και ο Τσιλούλης τριτοτέταρτος γκαρντ σε ομάδα Α2, έστω στον Χολαργό που πάει για άνοδο. Δε λέω ότι δε μπορούν στο μέλλον να (ξανα)αγωνιστούν στην Α1, γιατί δεν τους πήραν και τα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι για αυτό το επίπεδο. Άλλοι δεν υπάρχουν.

Γενικά αυτό με τους ντόπιους παίκτες είναι καραμέλα. Καμία πλην εξαιρέσεων επαρχιακή ομάδα δεν ασχολείται σοβαρά με τις υποδομές της, οι περισσότερες είναι μίας χρήσης και ποντάρουν πολύ στο αμερικανικό στοιχείο-ακόμα και οι Έλληνες που παίρνουν από άλλες περιοχές είναι συμπληρωματικοί.

Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου, Τρίκαλα. Τόσα χρόνια παίζουν Α1. Πείτε μου έναν ντόπιο παίκτη που ανέδειξαν.
tsitum
Φιλε Νεστορα εχεις ενα point, αλλα η γνωμη μου ειναι οτι:
τα ονοματα δε γινονται επειδη στεκονται ολοι στη σειρα και μετραμε στα 1000 σουτ ποιοι θα βαλουν τα περισσοτερα. Επιλογες προπονητων, διοικησης ειναι, σιγουρα οχι με λαθος κριτηρια, αλλα σιγουρα ναι υποκειμενικα.
Αν επιλεξεις απο πολιτικη να εχεις στη 15αδα 3-4 ντοπιους, θα τους εχεις, και θα σου συμπληρωνουν τη 12αδα παντα και ισως αρπαξουν τις ευκαιριες που ψαχνουν. Αν ειχαμε τετοιους δε θα παιζαμε με τον ΠΑΟΚ με 9 συνολικα παιχτες,
Ο Σπυροπουλος περυσι εδειξε καλα στοιχεια, καλη αμυνα και ωραιες κινησεις στο καλαθι 4αριου. Ακομα και μονο το γεγονος οτι θα ηταν ενας παιχτης απο περυσι, προσδιδοντας συνεχεια στην ομαδα, δε μετραει? Με την ιδια λογικη, παλι επειδη το ανεφερες και αναγνωριζοντας πως δεν ξερω τη μπασκετικη αγορα καλα, ο Γκιουλεκας (οι 2 δηλ καλυτεροι περυσι) δε θα μπορουσε να παιξει ενα 10-15λεπτο με την εμπειρια του και με τη πιθανοτητα σε καποιον αντιπαλο να κανει ζημια? Δηλαδη πιστευεις αξιωματικα οτι στη 12αδα του Γυμναστικου δε θα χωρουσε κανενας που να παιζει μπασκετ αυτη την περιοδο στο νομό? Προσωπικα οχι.
nestoras kommatos
Γιάννης Γιαννάκης: "Ψέμα ότι η ομάδα θα πάει στην Λήμνο. Το λένε όσοι πολεμούν την ομάδα. Η ομάδα ανήκει στην Λάρισα."

http://www.basketplus.gr/index.php/a1-esak...%80%CE%B1%CF%82

http://www.eleftheria.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%B...tem/194471.html
BILL79
Σημερινό δημοσίευμα: "Η Ορλαντίνα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου, αλλά ο ΓΣΛ Φάρος ξεκαθάρισε πως δεν αποδεσμεύει τον γκαρντ. Κι αυτό γιατί ο ΓΣΛ Φάρος δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα και μαθηματικά την παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League και θέλει να κρατήσει τον Παπαντωνίου, για να επιτύχει τον στόχο του".

Ρε τι αποδέσμευση; Εδώ παρακαλάμε να τον έχουμε και του χρόνου!!!
shot.gif shot.gif shot.gif
nestoras kommatos
Ο Παπαντωνίου πάντως με τη χρονιά που κάνει και στην ηλικία που είναι πρέπει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, το αξίζει.

Για την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ π.χ. δε θα ήταν καθόλου άσχημη περίπτωση ως αναπληρωματικός πλέι-μέικερ, ενώ υπάρχει πάντα και η Ιταλία.
BILL79
Δυσάρεστο νέο: ο Σάφτενααρ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο παιχνίδι με τον Άρη και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.
nestoras kommatos
ΑΓΟΡ-ΓΣΛ/Φάρος 91-84

Ομολογώ πως δεν περίμενα να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και αν ήταν πιο προσεκτικός στην πάσα του ο Μπάντερ ίσως να στέλναμε το παιχνίδι στην παράταση.

Κρίμα που χάθηκε το παιχνίδι, ειδικά μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια, αλλά συνεχίζουμε. Ματς κατηγορίας το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο του Λαζάρου στο κλειστό της Νεάπολης.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση, πάμε λοιπόν για τη νίκη με Κολοσσό!
BILL79
Νομίζω το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι πλέον όλη η χρονιά για μάς.
Νίκη δική μας και ήττα του Πανιωνίου με το Λαύριο ισοδυναμούν με οριστική παραμονή.
pan24
Θελει προσοχη ειναι υπουλο το προγραμμα
Με εντος Κολοσσο,Αεκ,Ολυμπιακο και εκτος Κοροιβο,Λαυριο,Παοκ το μεγιστο που μπορει να κανει ακομα ειναι 2 νικες
Αν χασει απο Κολοσσο θα παιξει την κατηγορια στην Αμαλιαδα σε ενα παιχνιδι οπου πιθανοτατα δεν θα μπορεσει να παρει
Αν ο Πανιωνιος κερδισει τουλαχιστον ενα απο τα εντος του με Λαυριο,Παοκ οι 8 νικες μαλλον δεν θα φτανουν
BILL79
QUOTE(pan24 @ Mar 27 2018, 13:59 ) *
Θελει προσοχη ειναι υπουλο το προγραμμα
Με εντος Κολοσσο,Αεκ,Ολυμπιακο και εκτος Κοροιβο,Λαυριο,Παοκ το μεγιστο που μπορει να κανει ακομα ειναι 2 νικες
Αν χασει απο Κολοσσο θα παιξει την κατηγορια στην Αμαλιαδα σε ενα παιχνιδι οπου πιθανοτατα δεν θα μπορεσει να παρει
Αν ο Πανιωνιος κερδισει τουλαχιστον ενα απο τα εντος του με Λαυριο,Παοκ οι 8 νικες μαλλον δεν θα φτανουν

Ακριβώς αυτό λέω. Κερδίζουμε Κολοσσό και φτάνουμε τις 8 νίκες. Αν χάσει ο Πανιώνιος από το Λαύριο, θα έχει μετά Τρίκαλα, Άρη και Ρέθυμνο έξω και Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ μέσα. Σε περίπτωση που δε γίνουν τίποτα μαγειρέματα το μέγιστο να πάρει 2 άντε 3 νίκες. Μας φτάνει, αλλά έχουμε τη διαφορά.
nestoras kommatos
ΓΣΛ/Φάρος-Κολοσσός Ρόδου 79-77

Μάλλον κανείς δεν είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι -;-, ούτε εγώ να πω την αλήθεια, καθώς την ίδια ώρα ήμουν καθ' οδόν για να παρακολουθήσω το Ψυχικό-ΑΕΛ για την Α2. Αναμενόμενη η ήττα των βυσσινί, αν και για τρία δεκάλεπτα περίπου ήταν ανταγωνιστικοί, ωστόσο μας "ζέστανε" το αποτέλεσμα από το κλειστό της Νεάπολης με τον Μπαρτ για μία ακόμη φορά να αποδεικνύει την επαφή του με το καλάθι και να σημειώνει τους οκτώ τελευταίους πόντους της ομάδας, ανάμεσα και το καθοριστικό τρίποντο που "έγραψε" το τελικό 79-77. Χρειάστηκε και η τύχη βέβαια, καθώς ο Κολοσσός στην τελευταία φάση έβγαλε αμαρκάριστο τρίποντο, το οποίο ευτυχώς δεν μπήκε.

Ο ΓΣΛ/Φάρος βρίσκεται πλέον στις 8 νίκες, αλλά αυτό δεν του διασφαλίζει ακόμα τίποτα. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ψάχνει ουσιαστικά μία ακόμη νίκη για να σωθεί. Το ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα την Τρίτη του Πάσχα είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες.

Καλές γιορτές σε όλους!
nikmamba
κατα λαθος το πηρε το ματς ειναι η αληθεια και με μικρη διαιτητικη βοηθεια..δεν εννοω οτι σπρωχτηκε αλλα στη φαση που κλεβει τη μπαλα ο μπαρτ και βαζει γκολ φαουλ στην οποια ουσιαστικα γυριζει το ματς εχει κανει εμφανεστατη μεταφορα.

anyway μεγαλη νικη και μακαρι να κερδισει και στην αμαλιαδα να ησυχασουμε ολοι αφου αν γινει αυτο ο κοροιβος δεν σωζεται με τιποτα..αν χασει παντως απο 4 και πανω ειναι σε δυσχερεστατη θεση ο φαρος αφου ισως να μην κανει αλλη νικη με το προγραμμα που εχει και να περιμενει αποτελεσματα αλλων(πχ να μεινει στις 8 ο πανιωνιος και να σωθει απο την 30αρα της πρωτης αγωνιστικης)
BILL79
QUOTE(nikmamba @ Apr 4 2018, 13:46 ) *
κατα λαθος το πηρε το ματς ειναι η αληθεια και με μικρη διαιτητικη βοηθεια..δεν εννοω οτι σπρωχτηκε αλλα στη φαση που κλεβει τη μπαλα ο μπαρτ και βαζει γκολ φαουλ στην οποια ουσιαστικα γυριζει το ματς εχει κανει εμφανεστατη μεταφορα.
Μπορώ να σου αναφέρω, επειδή ήμουν στο γήπεδο, αλλές 3-4 φάσεις που έδωσε ο Ψαριανός υπέρ του Κολοσσού. Μην τρελαθούμε κιόλας. Μας έχει πάει όλο το χρόνο η διαιτησία γ....ας και εσύ αναφέρεις μία τυχούσα μεταφορά ως "μικρή διαιτητική βοήθεια"!!!

Επίσης δε θεωρώ ότι το πήραμε "κατά λάθος". Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχεδόν συνεχώς μπροστά. Στην αρχή του γ' δεκαλέπτου έκαναν ένα σερί 14-0 και περάσαν μπροστά. Ηταν αναμενόμενο να αντιδράσουμε και όπως έκαναν και αυτοί ένα σερί έτσι κάναμε και εμείς. Αν δεν ήταν σε τραγική ημέρα ο Μουράτος (με αποκορύφωμα τη μη αλλαγή παίκτη στην τελευταία φάση και για αυτό του φώναζαν στο τέλος Παπαμακάριος-Σκουρτόπουλος) και ο Μαραγκός θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα.
nestoras kommatos
Κόροιβος Αμαλιάδας-ΓΣΛ/Φάρος

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Το ματς όλης της χρονιάς σήμερα στις 18:00 από το ertplay1!

Με διπλό καθαρίζουμε την υπόθεση παραμονή, με ήττα με διαφορά -4 και άνω καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και εξαρτώμαστε σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των άλλων με βάση το πρόγραμμα!

Καλή μας επιτυχία!
akratacity
22-12 δεκαλεπτο...σε ενα δεκαλεπτο οπου εγιναν 18 φαουλ (8 ο Κοροιβος και 10 ο ΓΣΛ)...κακος ο Μπαρτ (εξαιρετικος πανω του ο Μιλεντιγιεβιτς) και χαζος ο Παπαντωνιου...
BILL79
Ήττα σήμερα η ομαδα με 75-86 από την ΑΕΚ. Νομίζω ο coach τα είπε όλα στις δηλώσεις του όχι μόνο για τα σημερινό παιχνίδι, αλλά και για τα άλλα "περίεργα" παιχνίδια/σφυρίγματα:

"Η ΑΕΚ έχει σίγουρα διαφορά ποιότητας, με πιο γεμάτο ρόστερ. Εμείς, δυστυχώς, είχαμε την ατυχία με τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος -προς τιμήν του- έκανε δύο ενέσεις για να παίξει. Το παιδί πάλεψε όσο μπορούσε. Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι το πρόβλημα των ψηλών μας είναι πολύ μεγάλο, ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τέτοιο μέγεθος. πό την άλλη όμως, έχουμε αρχίσει και προβληματιζόμαστε με την όλη κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Μετά το ρεσιτάλ της Αμαλιάδας προχθές, που στα δύο πρώτα λεπτά είχαμε εφτά φάουλ και μια τεχνική ποινή, σήμερα μέσα στο γήπεδό μας οι βολές ήταν 35-17 υπέρ της ΑΕΚ. Εσείς είδατε το παιχνίδι (σ.σ.: εννοεί τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ), το περιγράψατε, αν μπορείτε να μου πείτε από που προκύπτει αυτή η διαφορά, να την καταλάβω κι εγώ. Γιατί αυτά που έχουν δει φέτος τα μάτια μας, δεν ξέρω τι γίνεται κι από πού προέρχονται. Εν πάσει περιπτώσει, ας αναλογιστούν αυτοί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας".

Ενώ σε ερώτηση για το δύσκολο πρόγραμμα:
"δύσκολο είναι για όλους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε άλλη μια νίκη. Είμαστε σε θέση που έχουμε αβαντάζ, άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να μας κυνηγήσουν. Να δούμε τι θα καταφέρει ο καθένας. Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα στο γήπεδο να παλεύουμε καθαρά, χωρίς καμία ματωμένη νίκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω παντού να γίνει το ίδιο".
ashton
τα σφυριγματα φταινε που δεν έχει ένα ψηλό ξένο της προκοπής ο Φάρος και ο Μαυροειδής έπαιρνε επιθετικο ρημπαουντ αναμεσα σε τρεις παικτες του Φαρου ;
Οσο για τις βολές της ΑΕΚ.. Η φετινή ΑΕΚ έτσι όπως φτιάχθηκε από τον Μανωλόπουλο, παίζει υπερβολικά (και μάλλον αναγκαστικα) ενας με έναν και γι'αυτο κερδιζει πολλά φάουλ. Γι'αυτο έχει εκτελεσει τις περισσοτερες βολές στην Α1 και το BCL -όχι γιατί σημαδεύει κανείς το Φάρο..
BILL79
QUOTE(ashton @ Apr 14 2018, 23:41 ) *
τα σφυριγματα φταινε που δεν έχει ένα ψηλό ξένο της προκοπής ο Φάρος και ο Μαυροειδής έπαιρνε επιθετικο ρημπαουντ αναμεσα σε τρεις παικτες του Φαρου ;
Οσο για τις βολές της ΑΕΚ.. Η φετινή ΑΕΚ έτσι όπως φτιάχθηκε από τον Μανωλόπουλο, παίζει υπερβολικά (και μάλλον αναγκαστικα) ενας με έναν και γι'αυτο κερδιζει πολλά φάουλ. Γι'αυτο έχει εκτελεσει τις περισσοτερες βολές στην Α1 και το BCL -όχι γιατί σημαδεύει κανείς το Φάρο..

Βασική ερώτηση, το είδες το παιχνίδι;;;
Και, αν το είδες, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχετε τις διπλάσιες βολές;

Υ.Γ.1: Προφανώς και έχουμε τεράστιες κενό στους ψηλούς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σφυράνε τίποτα.
Υ.Γ.2: Προφανέστατα η ΑΕΚ έχει μακράν καλύτερη ομάδα. Που σημαίνει ότι, αν κάνεις 2-3 λάθη ή αν έχεις 2-3 "λάθος" σφυρίγματα, δεν έχεις καμία ελπίδα.
Υ.Γ.3: Μάλλον θα είσαι από τους ελάχιστους που δεν έχεις παρατηρήσει ένα έντονο να το πω, χοντρό να το πω, πες το όπως θέλεις, σπρώξιμο αθηναϊκής ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Μου κάνει πάντως εντύπωση που δεν το έχεις παρατηρήσει γιατί στο δικό σας παιχνίδι ο προπονητής σας διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τη διαιτησία που είχατε.
polykos
QUOTE(BILL79 @ Apr 15 2018, 00:14 ) *
Υ.Γ.3: Μάλλον θα είσαι από τους ελάχιστους που δεν έχεις παρατηρήσει ένα έντονο να το πω, χοντρό να το πω, πες το όπως θέλεις, σπρώξιμο αθηναϊκής ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Μου κάνει πάντως εντύπωση που δεν το έχεις παρατηρήσει γιατί στο δικό σας παιχνίδι ο προπονητής σας διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τη διαιτησία που είχατε.


Το μεγαλύτερο σπρώξιμο στην αθηναική ομάδα το έκανε το εκ συγχώνευσης σωματείο, με την ήττα του.
Ο Προπονητής της εθνικής, εξυπνότερος δε μπασκετικά πολλών απο εμάς, πνίγει τον "καυμό" του με μια δήλωση περι διατησίας. Ολα καλά.....το εοκικό έργο καλά κρατεί.
BILL79
QUOTE(polykos @ Apr 15 2018, 00:38 ) *
Το μεγαλύτερο σπρώξιμο στην αθηναική ομάδα το έκανε το εκ συγχώνευσης σωματείο, με την ήττα του.
Ο Προπονητής της εθνικής, εξυπνότερος δε μπασκετικά πολλών απο εμάς, πνίγει τον "καυμό" του με μια δήλωση περι διατησίας. Ολα καλά.....το εοκικό έργο καλά κρατεί.

Μάλλον αφιερώνεις πολύ χρόνο στο να "διαβάζεις" τις κινήσεις του προπονητή της εθνικής και δεν έχεις προσέξει τον τρόπο που κερδισες ΑΕΚ, Λαύριο και τα έρημα τα Τρίκαλα, αλλά οκ. Για όλα φταίει ο "έξυπνος" εθνικός εκλέκτορας και οι κακοί αντίπαλοι του Πανιωνίου που τον φθονούν και βγάζουν από το μυαλό τους σενάρια περί διαιτητικής εύνοιας και διάφορων μπράβων που πηγαίνουν να καλωσορίσουν την αντίπαλη ομάδα. Αλλά όπως είπες και 'συ, όλα καλά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.