QUOTE(patrinos777 @ Dec 6 2013, 18:47 )

ΝΟΜΙΖΩ στο α ημίχρονο διαφορά 11-1 ή άλλη έστω αντίστοιχη στα φάουλ δεν υπήρξε.ξαναγράφω 11-1 με σενα στο -15 κ να κυνηγάς....,αν θες γτ εγω δεν τα χω, γράψε συγκεκριμένο αριθμό φάουλ κ βολών στο α΄.
ΝΟΜΙΖΩ μόνος σου απαντάς στον σοουζα οτι η άμυνα μας έχει ένα θεματάκι....φαντάσου πόσο παράλογο είναι λοιπόν να συγκρίνουμε τη δική σας αμυνα στα όρια του φάουλ επι 40 λεπτά με τη δική μας.....αεράμυνα, συν οτι το 11-1 έγινε κ στο +15 ΠΟΥ πλέον ασχολούμασταν με την άμυνα όσο οι....εσκιμώοι με τα ψυγεία....
ΝΟΜΙΖΩ οτι ο κριτσ 4 φαουλ στο 30 δεν έχει πάρει ούτε στην Α1. Και δεν το εννοώ λόγω...δημοσίων σχέσεων που είχε με τους ρεφ. ΟΠΟΤΕ είναι επίσης παράλογο να μου συγκρίνεις τα φάουλ του, με τα του 14 που ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ οτι είναι κ ο καλύτερος αμυντικός σου....,εκτός κ αν σου φαίνεται λογικό να μην χρεώνεται με φάουλ ούτε ο καλύτερος αμυντικός σου και ειδικά απέναντι σε αντίπαλο πολύ ανώτερο κ εμπειρότερό του....
ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι και σίγουρος γτ είναι και πολλά τα χρόνια ) οτι δεν έχω παίξει μπ[άσκετ στη.....σαντορίνη για να συγκρίνω την.....γραφικότητα τοπίου και οπαδών, αλλά για γραφικότητα...παικτών ???? όταν διαμαρτύρεσαι απ το 1ο λεπτό....,απ το 1ο φάουλ....,πάγκος και (κάποιοι ) παίκτες λες και σου σφύριξαν πέναλτι στο 95΄ ενώ χτυπάς στο ψαχνό σε κάθε ευκαιρία κ σε κάθε τσεκάρισμα, δημιουργείς εκνευρισμό..., οπότε μην εξισώνεις την δράση με την αντίδραση, εκτός αν ήθελες να σας αφήσουμε να ....αλωνίσετε με τις φωνές όλο το ματς. Καραγκιοζιλίκια με θέατρα χωρίς επαφές, ή τραβήγματα μαλλιών αλα .....καραγκούνης για διαμαρτυρία σε Π[ΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ φάουλ-γονατιές , δεν είχαμε από μέρους μας......και ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο για όποιον θέλει να δει κ να κρίνει αντικειμενικά...
ΝΟΜΙΖΩ τέλος , στο 10 λεπτο που ανέφερες οτι ........έπαιξε ο κριτς με την ομάδα σου, να κατάλαβες πόσο εύκολο είναι με ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα, να κάνεις σερί 25-11, να κερδίζεις 11-1 στα φάουλ , να ανατρέπεις διαφορά 15 πόντων στην έδρα της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ μέχρι τώρα , και όλα αυτά μέσα σε μόλις 10 λεπτά.....! ευτυχώς βέβαια που./...ξαναγύρισε στην ομάδα μας στο 4ο δεκάλεπτο.....Μεταγραφές από ιούνιο, οπότε τώρα που εκτιμήσατε και εντός παρκέ την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα που παίζει, ετοιμάστε του και μια πρόταση.
καλή συνέχεια στα δύσκολα όπως είπες, και επέτρεψέ μου να μην συμφωνήσω οτι δεν βρίσκουμε άκρη αν κοιτά καθείς την πάρτη του. αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε ατομικά και ομαδικά, αν θέλουμε να βρούμε άκρη, να κοιτάμε την πάρτη μας αγωνιστικά και σε συμπεριφορά και όχι να τα ρίχνουμε σε αντιπάλους και διαιτητές.
sorry που δεν είχες άμεση απάντηση,αλλά δεν είχα πρόσβαση...
Είσαι παίχτης του Τρίτωνα?
Είμαι φίλος και συγγενής με παιδιά από το Κουκάκι και είδα το ματς από την εξέδρα...
Φίλε Πατρινέ,νομίζω ότι τρολάρεις και θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Είναι λογικό να έχεις επιλεκτική μνήμη και να θυμάσαι το 3ο δεκάλεπτο και όχι τα υπόλοιπα
(μήπως αδικηθήκατε σε γενικό πλαίσιο? πες το και αυτό να πηδηχτούμε από το παράθυρο)
Ρώτα το 12,14,... πως έπαιρναν τα φάουλ στο 1ο ημίχρονο.
(Που παρεπιπτόντως το 14,μας έκανε ζημιά,ουσιαστικός παίκτης,αλλά απορίας άξιο,πώς ενώ δεν μπορεί να σηκώσει τα πόδια του από το παρκέ,έπαιρνε επιθετικά φάουλ.Να μην αναφέρω ότι ξεκινούσε να ποστάρει από τα 6 μέτρα και με λίγο τίναγμα μαλλιών,κανα βογγητό,τσουπ...φαουλάκι..anyway).
Δεν με νοιάζει αν ευστοχησε ο Τρίτων,σε καμια 17αριά βολές στο 1ο ημ.(και μπράβο σας).Με νοιάζει πόσο εύκολα πήγαινε στην γραμμή.
Από την αρχή φαινόταν πώς θα μας αντιμετωπίζαν οι ρεφ(και φαντάζομαι και άλλες ομαδες από όσο μου έχουν μεταφέρει).
Και επειδή δεν υπήρχε λύση,στο 3ο έπρεπε να πέσει λίγο "ξύλο".
Αυτά τα "διαμαρτυρίες από το 1ο λεπτό" και "40 λεπτά ξύλο" αλλού.
Δυστυχώς θες να πεις,υπάρχει και το βίντεο.
Γιατί αν το βάλουν στον ένα τον ρεφ να το δει,θα τρέχει να κρυφτεί.
3 άτομα εδώ μέσα,σου έχουν πει ότι ο Τρίτων παίρνει τα σφυρίγματα.
Τι άλλο θες?
Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς.
Μακάρι να έβλεπε κάποιος το βίντεο.
Σου λέει κάποιος από πάνω,ότι υποφέρει ο αντίπαλος,επειδή έχει την ανοχή ο Τρίτων.
Και εσύ λες ότι υποφέρεις σημαίνει βελτιώνεσαι...?
Δηλαδή,εμείς βελτιωθήκαμε την Πέμπτη?...θα το συζητήσω με τα παιδιά και θα σου πω.
Στο 4ο θυμάσαι προς το τέλος,2 φάσεις,συμπτωματικά με τον Κρίτσαλο?
Σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ στην ρακέτα του Τρίτωνα,την βγάζει καθαρά και η μπάλα όμως πάει δική σας.
Στην ρακέτα του Κουκακίου κάνει επιθετικό,δεν σφυρίζει κανείς τίποτα, και η μπάλα στην αναμπουμπούλα πάει σε Τρίτωνα μόνο του κάτω από το καλάθι...
Επειρότερος από το 14 του Κουκακίου,υπάρχει.Ανώτερος όχι
Δεν τον θέλω τον Κρίτς...40 χρονών και περπατάει στην άμυνα.Κρατήστε τον.
Τα λέμε στο ΡΟΥΦ.
Τώρα με τον Αιμιλιανό έμπλεξες

(Ρε Αιμίλ...γράφε Ελληνικά)