Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναικός 5ος Τελικός Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nemesakos
Πολλά μπράβο στον Παναθηναϊκό για το mentallity που έδειξε μέσα στο ΣΕΦ. Δεν θα συμφωνήσω πως και στα 5 ήταν καλύτερος, αλλά προτιμώ να πω πως τουλάχιστον έκανε το step up που δεν μπόρεσε στα προηγούμενα 2.

Η ομάδα ήταν καλύτερη, είχε πλάνο, μπόρεσε να βάλει μεγάλα σουτ, έπαιξε πολύ καλή άμυνα και κέρδισε. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έδειξε ότι όλη η ενέργεια που του είχε απομείνει ήταν τα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό σε επίθεση και άμυνα και πήρε το ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται όλο αυτό το άδειασμα του Ολυμπιακού. Επειδή έχασε την Ευρωλίγκα? Δύσκολο μου φαίνεται. Ίσως να βγήκε η κούραση όλων όσων κάλυπταν τα κενά των Χάκετ Λοτζέσκι τόσο καιρό. Όλοι έπαιζαν στα κόκκινα πολύ καιρό τώρα και μοιραία (όπως και στον Σίνγκλετον) βγήκε η κούραση. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.. Πάντως είναι κρίμα να μην καλύπτονται τέτοιες απουσίες σε μια πολύ καλή ομάδα. Μεγαλύτερο κρίμα είναι 2-3 χρόνια να παίζει μόνος ο Πρίντεζης και να μην αντέχει να τελειώσει την σεζόν. Αυτά είναι θέματα προπονητή ή διοίκησης, όχι των παικτών. Για μένα στο μόνο που ευθύνεται η διοίκηση είναι που δεν κάλυψε τα κενά, τα εμφανή κενά.

Για τα δικά μας τα έχουμε πει. Ας αφήσει κάποιος τον προπονητή να κάνει αυτός την δουλειά. Να φτιάξει ομάδα, να πάρει/διώξει παίκτες με βάση τα δικά του θέλω. Ας την στήσει όπως θέλει χωρίς παρεμβολές χωρίς φυτευτούς παίκτες χωρίς τίποτα. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει ηρεμία πολύ καλύτερα.

Προσωπικά πλέον θα τους κρατούσα σχεδόν όλους. Αλλαγή του Φελντίν με κάποιος καλύτερο ή πολύ καλύτερο, και Φώτση με έναν καλύτερο... Αξίζει αυτή η ομάδα να δουλευτεί. Ειδικά με την εικόνα που έδειξαν στους τελικούς. Αποφασίζει όμως ο Πασκουάλ.

Στο ΟΑΚΑ χτες ήταν εκπληκτικά. Έφτασα στις 11:30 και είχε ήδη κοντά στους 10.000. Για όσους ξέρουν το ΟΑΚΑ πάρκαρα στο ποδοσφαιρικό πάρκινγκ και δεν μπόρεσα να περάσω πέρα από την πύλη που χωρίζει το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο. Στο κάραβελ μαζευόμασταν ίσως 5000 αντε 6000. Χτες εντέλει πρέπει να έφτασαν κοντά στους 20.000. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η σύνθεση του κόσμου. Παππούδες, γιαγιάδες, παιδάκια, κοπέλες, απλός κόσμος. Όχι απλά οι δικοί μας κάφροι.. Όταν έφτασε η ομάδα έγινε χαμός, έτυχε να είμαι σε σημείο που είδα το λεωφορείο (ήρθε από την πάνω πλευρά που μπάσκετ εκεί στην μεγάλη ανηφόρα στον περιβάλλοντα χώρο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου) και πήγα κοντά. Είδα όλους τους παίκτες. Για να πως την αλήθεια με εξαίρεση αυτούς που το χουν ξαναζήσει όλοι οι άλλοι ήταν τρομαγμένοι.. Τζέιμς και Ρίβερς είχαν την έκφραση του τρόμου στο πρόσωπό τους. Λογικό βέβαια αφού ο κόσμος στήθηκε και έκανε 2 γραμμές και όλοι οι παίκτες περνούσαν αναμεσα τους. Μόνο και μόνο που όλοι τους ακουμπούσαν ήταν αρκετό... Anyway αναφέρω για το ΟΑΚΑ γιατί μου έκανε εντύπωση ο αυθορμητισμός τους κόσμου που πήγε. Όπως ξαναείπα έχουμε πάρει κ άλλα πρωταθλήματα και ίσως πιο δύσκολα (πχ με Πεδουλάκη Λάσμε Γκιστ) αλλά τόσος κόσμος δεν... Χτες θεωρώ πως ήταν κάτι το αυθόρμητο να πάει τόσο κόσμος...
rankin
QUOTE(Varvos @ Jun 12 2017, 09:50 ) *
Εσυ τι συμπερασμα βγαζεις απο αυτο; Γιατι εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι στη μια περιπτωση χαρτζηλικωνονται ενω στην αλλη οχι

Αυτό

ή και παραπάνω πράγματα, όπως γράφτηκε νωρίτερα. Μονοπώλια σε άλλου τύπου μπιζνες, δωρεάν εκδρομές κλπ

Το οτι ο Παναθηναϊκός πέρσι έχασε στην έδρα του και δεν άνοιξε μύτη, λέει πολλά. Και λέει πολλά για την σχέση της διοίκησης με τους οργανωμένους. Κάτι κάνει ο Γιαννακόπουλος (ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης παλιότερα κλπ) που δεν το κάνουν οι Αγγελόπουλοι.

Τα περί μπασκετικού κοινού, τα δέχομαι, γιατί ο Ολυμπιακός επέστρεψε απο τελικό F4 και έπαιξε απέναντι στον Άρη με 3.000 στη κερκίδα, αντί να είναι το γήπεδο γεμάτο και να αποθεώνουν / δινουν δύναμη στην ομάδα, όμως δεν ειναι σχετικό με το θέμα μας.
Ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός ειναι και ο γείτονας μου ο Μπάμπης. Δε το καταλαβαίνει το μπασκετ, αλλά τους τελικους και το F4 τα βλέπει. Αυτό δε σημαίνει πως αν ηταν χθες στο ΣΕΦ θα το καιγε και θα πετούσε αρκούδες στο παρκέ. Αυτοι που τα κάνουν αυτά δεν έχουν σχέση με κανένα άθλημα. Ειναι χουλιγκάνια, με ατζεντα που ξεπερνά τα αγωνιστικά σύνορα.

Κάποτε (και το έχω ξαναγράψει πολύ παλιότερα αυτο εδω μέσα) ο Κόκκαλης ειχε πει "και τι να τους κάνω; Αμα τους πάω κόντρα, θα μου κάψουν το γήπεδο"
Ο Ντέμης επίσης, κάποτε τόλμησε να δώσει κάποιον, και ήθελαν να τον κρεμάσουν δημοσίως οι οργανωμένοι της ΑΕΚ.

Οι Αγγελόπουλοι, εαν εχουν αποφασίσει οτι αυτο το Project θέλουν να το προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, πρέπει να κάνουν την υπέρβαση.
Ούτε δωράκια, ουτε χατίρια, ούτε συμβιβασμοί. Να γίνει το τμήμα μπασκετ κλειστό κλαμπ. Να μετακομίσουν σε μικρότερο γήπεδο. Να ξέρουν ποιος μπαίνει στο γήπεδο. Και οκ, ας έχουν μπατζετ ακόμα χαμηλότερο. Τουλάχιστον να έχουν πραγματικό έλεγχο στην ομάδα τους.
Τι ακριβώς κερδίζουν τώρα με αυτη τη μεσοβέζικη στάση; Δυσκολεύομαι να καταλάβω.
Νομίζω οτι το πρόβλημα που έχουν αυτά τα παιδιά ειναι οτι δεν έχουν πυγμή και σε αυτές τις φάσεις τους γυρίζει μπούμερανγκ.
Conan1982
Για το ματς δεν έχω να σχολιάσω κάτι, και η ομάδα δεν μου αφήνει και πικρία, πάλεψε όλη την χρονιά, έκανε τεράστια υπέρβαση και έφτασε ως τον τελικό της Ευρωλίγκα και απλώς τώρα δεν είχε την ενέργεια (ψυχική και σωματική) για να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Για μένα οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός.
Κρατάω ως θετικό ότι επιτέλους ο Γιαννακόπουλος και οι Αφοί σταμάτησαν να κάνουν σαν μικρά παιδιά (όχι πάντα αλλά μερικές φορές) και βγήκαν μαζί στα 2 γήπεδα.
Κρατάω ως θετικό ότι ο Παναθηναϊκός θέλησε να συνεχίσει το ματς και μπράβο του αν και αποψή μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να διακόπτεται.
Και ελπίζω να αποφασίσουν κάποια στιγμή οι Αγγελόπουλοι να ελέγξουν τα ανθρωποειδή που μας ντροπιάζουν, τρόποι να ελεγχθεί το στάδιο και να μην περάσει καρφίτσα ούτε την μέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες δεν δέχομαι ότι δεν υπάρχουν.
GreenLantern
Σκόρπια αγωνιστικά και μη από το χθεσινό:

Η κίνηση ματ ήταν ότι πήγε ο Γκάπμριελ στο 3 και σταμάτησε και η μοναδική αξιόπιστη λύση που είχε ο ΟΣΦΠ για να απειλήσει, το ποστ από το 3.

Πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο στον σκασμένο Ολυμπιακό από το Τσάβι.

Όταν έβγαινε ο Σπανούλης στην άμυνα τον έπαιζαν 1vs1 . O Σπανούλης έπαιζε όρθιος άμυνα και δε μπορούσε να ακολουθήσει τα γρήγορα πόδια Καλάθη και Τζέιμς. Κάκιστος σε όλη τη σειρά και αμυντικά.

Όποτε έμπαινε ο Γκρίν, πίεση foul court. To παιδί δε μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα.

Λέμε για το Παναθηναικό τόσες μέρες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου κίνηση στα plays. Ο Σπανούλης κράταγε πολύ τη μπάλα και η ομάδα ήταν στατική.

Πολύ παίχτες δε φάνηκαν καθόλου από τον Ολυμπιακός. Μπιρτς Γιανγκ και Γουοτερς πολύ κατώτεροι των περιστάσεων , ενώ στο Παναθηναικό βοήθησαν και παίχτες όπως Φώτσης και Γκάμπριελ.

Δεν δέχομαι το άδειασμα του Ολυμπιακού. Στον Παναθηναικό η μίση ομάδα ήταν φευγάτη πριν 15 μέρες και με το ζόρι κέρδιζε τη ΑΕΚ. Παρόλαυτα ο Τσάβι παρουσίασε μία ομάδα φρέσκια και ετοιμοπόλεμη σε αντίθεση με το Σφαιρό.

Οι Αγγελόπουλοι απέτυχαν να προστατέψουν την ομάδα τους για ακόμα μια φορά από τα ΟΡΚ. Πραγματικά ο Ολυμπιακός δε τους έχει ανάγκη. Ούτε μια ανακοίνωση για τα επεισόδια. Το ΔΓ κράζουμε αλλά το ΟΑΚΑ ήταν εκκλησία όπως και πέρυσι, που χάσαμε με 2 μπαζερ μπιτερ.


basket72
QUOTE (yorgos @ Jun 12 2017, 00:25 ) *
Καλά, εκτός ότι σε οικογένειες πάνε κι αυτά τα εκατομμύρια (δεν ξέρω πόσο πλούσιες ήταν οι οικογένειες Σπανούλη και Γκιστ πριν ασχοληθούν οι γιοκες τους με το μπάσκετπ.χ.), το βασικό είναι ότι σε αντίθεση με μια απλή αγαθοεργία που βοηθάς κάποιον μια κι έξω, μια επένδυση δημιουργεί χρήμα κι έχει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα: δημιουργεί θέσεις εργασίας, συντηρεί μια βιομηχανία ολόκληρη (από την κυρία που πουλάει τις φανέλες, τον υπάλληλο στα γραφεία της ΚΑΕ, τη γραμματέα στη viva που πουλάει εισιτήρια, μέχρι το φυστικοπώλη έξω από το ΟΑΚΑ) σε μόνιμη βάση.


Και οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι οικογένειες έχουν κι αυτοί, σύμφωνα με το σκεπτικό σου. rolleyes.gif Όσο για την επένδυση που λες, όντως δημιουργεί κάποιες θέσεις εργασίας, όχι πάντως βιομηχανία, ακόμα περισσότερο πάντως δημιουργεί πολύ πλούτο στα χέρια λίγων. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός και το κύριο αποτέλεσμα κάθε (οικογενειάρχη smiley.gif ) επενδυτή. Τα βασικά δηλαδή λέμε τώρα και το σταματάω εδώ μην κουράζω και τον κόσμο.

Κατά τα άλλα οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες που τα παίρνουν, μαγκιά τους άλλωστε.
Μαγκιά και του ΠΑΟ που παίρνει ένα πανάξιο πρωτάθλημα. bball.gif
Μαγκιά και δικιά μου smiley.gif που εδώ και λίγα χρόνια, στους τελικούς πληροφορούμαι το αποτέλεσμα αρκετά αργότερα γιατί με αυτόν τον φανατισμό και την καφρίλα παθαίνω κάτι. Δυστυχώς τα ίδια είχαμε και χθες στο ΣΕΦ απ΄όσα διαβάζω τώρα.
Βέβαια δεν ήρθαν από το πουθενά, οι γελοίοι ...πουθενάδες των γηπέδων ούτε άμοιροι ευθυνών είναι όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα, είτε είναι αυτοί προέδρες... είτε δημοσιογράφοι, είτε απλοί σχολιαστές στον ίντερνετ που αφήνουν το μισαλλόδοξο αποτύπωμά τους κάθε φορά πριν ή και μετά από ντέρμπι.
shtarkws
Απαράδεκτο το ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει καταδικάσει ακόμα τα επεισόδια
basket72
QUOTE (shtarkws @ Jun 12 2017, 11:18 ) *
Απαράδεκτο το ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει καταδικάσει ακόμα τα επεισόδια



Εγώ προτιμάω που δεν τα καταδικάζει να σου πω την αλήθεια, γιατί θα καταντούσε χοντρό δούλεμα να τα αφήνει να γίνονται και να τα χαίρεται από μέσα της μέσα στην τσαντίλα της που νικάει άξια ο αιώνιος και την επομένη υποκριτικά να τα καταδικάζει.
Αν όντως τα καταδίκαζε -το εννοούσε δηλαδή- πιστεύω ότι δεν θα γινόντουσαν κιόλας, ή θα ήταν πολύ χαμηλότερης έντασης. Άποψη μου, που ίσως να είναι και πάνω στα νεύρα μου με όσα διαβάζω εδώ και λίγη ώρα σχετικά με τα αίσχη στο ΣΕΦ.

pan24
Κατι που περασε στα ψηλα εκει που εφυγε η κορδελα στον σινγκλετον σε ενα καρφωμα λιγο πριν την διακοπη
Η φωτο ειναι απο το sdna

shtarkws
Για εμενα το να τα καταδικάσει σημαίνει ότι απολογείται στους υγιείς φιλάθλους της ομάδας και αυτό κατα την γνωμη μου επρεπε να γίνει άμεσα. Ειναι απαράδεκτη η εικόνα οικογενειών με παιδιά να φεύγουν άρον άρον απο το γήπεδο
rankin
QUOTE(shtarkws @ Jun 12 2017, 11:33 ) *
Για εμενα το να τα καταδικάσει σημαίνει ότι απολογείται στους υγιείς φιλάθλους της ομάδας και αυτό κατα την γνωμη μου επρεπε να γίνει άμεσα. Ειναι απαράδεκτη η εικόνα οικογενειών με παιδιά να φεύγουν άρον άρον απο το γήπεδο

Δε χρειάζεται να καταδικάσει τίποτα.
Να δώσει φωτογραφίες στην αστυνομία και να κάνει αγωγές χρειάζεται.
Πράξεις. Οχι λόγια
Varvos
Αν το γηπεδο δεν ηταν το ΣΕΦ αλλα καινουριο και χτισμενο απο τους Αγγελοπουλους ειμαι περιεργος αν θα ειχαν την ιδια αδιαφορη σταση στα καραγκιοζλικια των υπανθρωπων
Ledas
pan24 και εγώ την είδα αυτή τη φάση με τον παπανικολάου γιατί την δείξαν καθαρά σε ριπλέυ. φαινεται να πήγε με πρόθεση, αλλα οχι για να κανει ζημιά για αυτό και πιο πολυ με σφαλιαρίτσα έμοιαζε. Δεν έβαλε δύναμη. Απλα ήθελε να παίξει με τα νευρα του αντιπάλου. Εμενα με ενόχλησε αρκετά το σκηνικό, γιατί και ο παπανικολάου αν και παιδι με παθος δε μας εχει συνηθισει σε τέτοια.

Βεβαια το σκεφτηκα καπάκι καλύτερα και θεωρώ δεν εχει νόημα να ασχοληθείς. Ειναι ενα παιχνίδι που οι σφυγμοί είναι στην τσίτα και δικαιολογουνται καποια λαθη αν δεν ειναι πολύ σοβαρά. και οι καλύτεροι παιχτες και χαρακτήρες μπορεί να ξεφυγουν καμιά φορά. Εξάλλου παίζει να γίνονται δεκαπλάσια τέτοια μεσα στον αγώνα που εμείς δε τα καταλαβαίνουμε και δε τα πιάνει η κάμερα. Οι παιχτες θελουν να κερδίζουν και για 4δεκάλεπτα είναι αντιπαλοι και παίζουν και με την ψυχολογία. Ολοι παντου τέτοια τα κάνουν.

Για αυτό και θεώρησα χαζό όλον τον ντορο που έγινε τις προάλλες για το αν ειπε και τι ειπε ο σπανουλης στον γκιστ. Δηλαδή τι περιμέναμε να λένε μεσα στον αγώνα;

-Ωωωω τι ωραία μουσκουλα που έχεις μαν μου; Και τα μαλλιά σου φοβερά. Με τι λουζεσαι;
-Ευχαριστώ μπρο. Και συ τρέχεις σα γαζελα.

την απαντηση την δώσαν ολοι στο τελος και γενικά έξω από το παρκε είναι όλοι κύριοι. μεσα είναι μάχη. Κυριλίκια σαν αυτό που είδαμε σε ενα παιχνίδι που πριντεζης-ριβερς αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ειναι η εξαίρεση.
thalys
QUOTE (yorgos @ Jun 12 2017, 03:58 ) *
Είναι πολύ πιο άρρωστη η κατάσταση από το αν τα γήπεδα έχουν τουρνικέ, αν η αστυνομία είναι εκπαιδευμένη ή αν υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, αυτά δεν κάνουν τίποτε αφού ο κάθε μπάτσος, δικαστής και υπουργός κρέμεται από τα χείλη (μην πω κάτι άλλο) του κάθε παράγοντα, που αντλεί τη δύναμή του (και) από τα ορκ που μισθώνει.



QUOTE (rankin @ Jun 12 2017, 09:08 ) *
Το οτι ο Παναθηναϊκός πέρσι έχασε στην έδρα του και δεν άνοιξε μύτη, λέει πολλά. Και λέει πολλά για την σχέση της διοίκησης με τους οργανωμένους. Κάτι κάνει ο Γιαννακόπουλος (ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης παλιότερα κλπ) που δεν το κάνουν οι Αγγελόπουλοι.



Έστω ότι οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν δώρα στους οργανωμένους και γι'αυτόν τον λόγο οι ίδιοι άνθρωποι που στο ποδόσφαιρο θέλουν να προστατεύσουν την ομάδα τους, στο μπάσκετ πάνε με σκοπό να διαλύσουν το γήπεδο.

Είναι άγνωστοι στους ιδιοκτήτες; Τι τους εμποδίζει να τους ρίξουν πόρτα; Τι τους εμποδίζει να προσλάβουν κανονικούς σεκιούριτυ κι όχι οργανωμένους; Φοβούνται οι Αγγελόπουλοι ότι θα τους την πέσουν τα ορκ; Ας προσλάβουν δυο σεκιουριτάδες ακόμα για την προσωπική τους ασφάλεια. Μην κοροϊδευόμαστε: Σε όλα τα επεισόδια αυτού του είδους η διοίκηση του γηπεδούχου είναι ένοχη διά πράξεων ή παραλείψεων.

Δε συζητάμε για συνολική λύση στο πρόβλημα των χούλιγκανς και της σχέσης τους με τις ΠΑΕ/ΚΑΕ. Μιλάμε για κάτι πολύ πιο απλό: Να μη μπουν καπνογόνα και χούλιγκανς στο γήπεδο.
patissiotis
QUOTE(thalys @ Jun 12 2017, 13:38 ) *
Έστω ότι οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν δώρα στους οργανωμένους και γι'αυτόν τον λόγο οι ίδιοι άνθρωποι που στο ποδόσφαιρο θέλουν να προστατεύσουν την ομάδα τους, στο μπάσκετ πάνε με σκοπό να διαλύσουν το γήπεδο.
Είναι άγνωστοι στους ιδιοκτήτες; Τι τους εμποδίζει να τους ρίξουν πόρτα; Τι τους εμποδίζει να προσλάβουν κανονικούς σεκιούριτυ κι όχι οργανωμένους; Φοβούνται οι Αγγελόπουλοι ότι θα τους την πέσουν τα ορκ; Ας προσλάβουν δυο σεκιουριτάδες ακόμα για την προσωπική τους ασφάλεια. Μην κοροϊδευόμαστε: Σε όλα τα επεισόδια αυτού του είδους η διοίκηση του γηπεδούχου είναι ένοχη διά πράξεων ή παραλείψεων.
Δε συζητάμε για συνολική λύση στο πρόβλημα των χούλιγκανς και της σχέσης τους με τις ΠΑΕ/ΚΑΕ. Μιλάμε για κάτι πολύ πιο απλό: Να μη μπουν καπνογόνα και χούλιγκανς στο γήπεδο.

Συμφωνω 100% σε ολα οσα γραφεις και να προσθεσω οτι χτες ειχαμε τον Τσουκαλα να κανει παραινεσεις με το μικροφωνο, φουσκωτους με εμετικα συνθηματα τυπωμενα σε μπλουζες διπλα στο παγκο του Παναθηναϊκου, ντου φουσκωτων στον ΔΓ (που τυχαια καθοταν διπλα του), χουλιγκανια πισω απο τις μπασκετες, τη φυσουνα και πισω απο τον παγκο των ομαδων και της γραμματειας και, και, και... Ομως ΟΛΑ αυτα δεν εγιναν χτες. Απο την εποχη του Γιαννακη, δηλαδη σχεδον 10 χρονια εχουμε ακριβως τα ιδια. Τα ματς διεξαγονται με αυτους τους κανονες ΠΑΝΤΑ, απλα οταν ο Ολυμπιακος κερδιζει γινονται ηπιοτερα επεισοδια. Αρα γιατι ολοι πεφτουμε απο τα συννεφα με το χθεσινο? Γιατι την πεφτουμε στους "αφους"? Και ειδικα για χτες ετσι οπως τα εχουν κανει 10 χρονια δεν υπηρχε περιπτωση να εξελιχθουν διαφορετικα τα πραγματα. Ξαναγραφω λοιπον κατι που εγραψα χτες το βραδυ μετα τη ληξη του παιχνιδιου:
...ολα αυτα θα μπορουσαν σε πολυ μεγαλο βαθμο να ειχαν λυθει αν οι "αφοι" ειχαν μαθουν να χανουν και να δινουν συγχαρητηρια σε ενα καλυτερο αντιπαλο χωρις να κανουν αστειες δηλωσεις για διαιτησιες, βολες, μπατζετ, εδρες και αλλα γραφικα και (απο οτι αποδυκνειεται) επικινδυνα. Οταν δυο τετοιοι ανθρωποι πετυχημενοι επαγγελματικα και αθλητικα, με κοινωνικο status, με απειρα χρηματα, με, με, με δεν αποδεχονται την ηττα και μοιραζουν καταρες σε Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ, ειρωνευονται την Φενερ, τι περιμενεις να κανουν οι καφροι? Για μενα λοιπον οι Αγγελοπουλοι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ με την συμπεριφορα τους γενικα και οχι για οσα (δεν) εκαναν σημερα. Αρα για μενα σημερα δεν πρεπει να πεσει κραξιμο αφου ολοι (δεν εννοω στο forum) τους λιβανιζουν, και τωρα πια ειναι πολυ αργα για δακρυα...
benchwarmer
QUOTE(patissiotis @ Jun 12 2017, 15:05 ) *
....


Δεν διαφωνώ απαραίτητα με το γενικότερο πνεύμα όσων λες για τους Αγγελόπουλος, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι κάφροι δεν θέλουν τους Αγγελόπουλους, επειδή αυτοί στα μάτια τους είναι "μαλθακοί". Και οι Αγγελόπουλοι δεν υποκινούν καταστάσεις (ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, άσχετα με το φαιδρό πολλών αντιδράσεών τους) απλά τις ανέχονται, γιατί φοβούνται πως αν προσπαθήσουν κάτι διαφορετικό απέναντι στους κάφρους (και σε αυτούς που βρίσκονται έμμεσα από πίσω τους), δεν θα έχουν παραπάνω από κάποιους μήνες ζωής.


* Ζωής ως πρόεδροι του Ολυμπιακού εννοώ προφανώς, όχι βιολογικής.
patissiotis
QUOTE(benchwarmer @ Jun 12 2017, 15:10 ) *
Δεν διαφωνώ απαραίτητα με το γενικότερο πνεύμα όσων λες για τους Αγγελόπουλος, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι κάφροι δεν θέλουν τους Αγγελόπουλους, επειδή αυτοί στα μάτια τους είναι "μαλθακοί". Και οι Αγγελόπουλοι δεν υποκινούν καταστάσεις απλά τις ανέχονται, γιατί φοβούνται πως αν προσπαθήσουν κάτι διαφορετικό απέναντι στους κάφρους (και σε αυτούς που βρίσκονται έμμεσα από πίσω τους), δεν θα έχουν παραπάνω από κάποιους μήνες ζωής.
* Ζωής ως πρόεδροι του Ολυμπιακού εννοώ προφανώς, όχι βιολογικής.

Εδω φιλε μου διαφωνω. Πιστευω οτι ναι μεν στην αρχη ισως και να ισχυε αυτο που περιγραφεις τωρα ομως πλεον εχουμε ΚΑΘΑΡΗ ανοχη, να μη πω υποθαλψη χουλιγκανων απο τους "αφους". Πως ο ΔΓ εχει καταφερει να κανει το ΟΑΚΑ νορμαλ εδρα? Και πιστεψε με καθολου αγαθες σχεσεις δεν εχει με τους οργανωμενους. Τεσπα ολη η πορεια των "αφων" εχει δειξει οτι οχι μονο δεν ειναι τα καλα παιδια που παρουσιαζονται αλλα μαζι με τον ΔΓ εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες για τις καφριες που γινονται. Με την διαφορα οτι η ατμοσφαιρα στο ΟΑΚΑ καλυτερευει σιγα-σιγα ενω στο ΣΕΦ εχει μεινει ιδια και απαραλλαχτη. Αλλα ξαναγραφω τσαμπα κατηγορουνται για χτες τα αδερφια. Οταν καποιον τον χαϊδευεις κοντα 10 χρονια για ολα τα εμετικα που εχει κανει ή εχει ανεχτει τι περιμενεις να κανει ξαφνικα σε ενα ματς? Να αλλαξει? Και να θελει δεν μπορει...
gerorge
QUOTE (Ledas @ Jun 12 2017, 13:28 ) *
pan24 και εγώ την είδα αυτή τη φάση με τον παπανικολάου γιατί την δείξαν καθαρά σε ριπλέυ. φαινεται να πήγε με πρόθεση, αλλα οχι για να κανει ζημιά για αυτό και πιο πολυ με σφαλιαρίτσα έμοιαζε. Δεν έβαλε δύναμη. Απλα ήθελε να παίξει με τα νευρα του αντιπάλου. Εμενα με ενόχλησε αρκετά το σκηνικό, γιατί και ο παπανικολάου αν και παιδι με παθος δε μας εχει συνηθισει σε τέτοια.

Βεβαια το σκεφτηκα καπάκι καλύτερα και θεωρώ δεν εχει νόημα να ασχοληθείς. Ειναι ενα παιχνίδι που οι σφυγμοί είναι στην τσίτα και δικαιολογουνται καποια λαθη αν δεν ειναι πολύ σοβαρά. και οι καλύτεροι παιχτες και χαρακτήρες μπορεί να ξεφυγουν καμιά φορά. Εξάλλου παίζει να γίνονται δεκαπλάσια τέτοια μεσα στον αγώνα που εμείς δε τα καταλαβαίνουμε και δε τα πιάνει η κάμερα. Οι παιχτες θελουν να κερδίζουν και για 4δεκάλεπτα είναι αντιπαλοι και παίζουν και με την ψυχολογία. Ολοι παντου τέτοια τα κάνουν.

Για αυτό και θεώρησα χαζό όλον τον ντορο που έγινε τις προάλλες για το αν ειπε και τι ειπε ο σπανουλης στον γκιστ. Δηλαδή τι περιμέναμε να λένε μεσα στον αγώνα;

-Ωωωω τι ωραία μουσκουλα που έχεις μαν μου; Και τα μαλλιά σου φοβερά. Με τι λουζεσαι;
-Ευχαριστώ μπρο. Και συ τρέχεις σα γαζελα.

την απαντηση την δώσαν ολοι στο τελος και γενικά έξω από το παρκε είναι όλοι κύριοι. μεσα είναι μάχη. Κυριλίκια σαν αυτό που είδαμε σε ενα παιχνίδι που πριντεζης-ριβερς αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ειναι η εξαίρεση.




Αυτο με τα μαλλια τα φοβερα μην αποκλειεις να το λεει κανας αντιπαλος σε καναν Καλαθη ή Σινγλετον biggrin.gif
Varvos
παιδια κατα τη διαρκεια του ματς δεν εχει γινει το παραμικρο παντως

Και συγγνωμη κιολας αλλα οταν ο Γιαννακοπουλος σηκωνεται απο τη μπασκετα και φτανει μεχρι τη γραμματεια βριζοντας λογικο να παρει φωτια το γηπεδο.

Και ξαφνικα στο 37 μολις παει η διαφορα στους 15 βλεπεις να αναβουν ταυτοχρονα 15 καπνογονα και να σκανε οι μπομπες. Ε σορρυ αλλα το θεωρω γελοιο να πω οτι εδωσαν σημα οι Αγγελοπουλοι "διακοψτε το ματς"

Οτι δεν κανανε τιποτα για να αποτρεψουνε αυτα τα καραγκιολικια ναι το δεχομαι, οτι τα σχεδιασανε ομως οχι δε το δεχομαι
Οι τυποι ζουνε στο δικο τους κοσμο και το θεωρουν εκτος λογικης τους να κατσουν να ασχοληθουν με τους οργανωμενους
Οταν πχ ο Μαρινακης θελει να ναι εκκλησια το γηπεδο θα ειναι και δε θα κουνηθει κανεις
Οι Αγγελοπουλοι απλα δε θα ασχοληθουν
Tribune
QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 15:46 ) *
παιδια κατα τη διαρκεια του ματς δεν εχει γινει το παραμικρο παντως

Και συγγνωμη κιολας αλλα οταν ο Γιαννακοπουλος σηκωνεται απο τη μπασκετα και φτανει μεχρι τη γραμματεια βριζοντας λογικο να παρει φωτια το γηπεδο.

Και ξαφνικα στο 37 μολις παει η διαφορα στους 15 βλεπεις να αναβουν ταυτοχρονα 15 καπνογονα και να σκανε οι μπομπες. Ε σορρυ αλλα το θεωρω γελοιο να πω οτι εδωσαν σημα οι Αγγελοπουλοι "διακοψτε το ματς"

Οτι δεν κανανε τιποτα για να αποτρεψουνε αυτα τα καραγκιολικια ναι το δεχομαι, οτι τα σχεδιασανε ομως οχι δε το δεχομαι



Δεν τους βγηκε το παιχνίδι. Αλλιώς το είχαν σχεδιάσει...
Γιατι να πάρει φωτιά το γήπεδο; Ο Γιαννακόπουλος έφταιγε που έχανε εκείνη την στιγμή η ομάδα τους.
Ξέχωρα από τα μπινελίκια του - που είναι καταδικαστέα - είναι γεγονός ότι ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού, δεν ξέρει να χάνει. Και τα κάνει λαμπίκο όταν γίνεται αυτό.
Δείτε τι έγινε και στον πέμπτο τελικό στο βόλλευ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τα ίδια και τα ίδια!
kotzito


Από εκεί και πέρα, τι ψάχνουμε ρε παιδιά. Υπάρχει ποτέ περίπτωση οι ηγέτες των δύο ομάδων (ή και στο ποδόσφαιρο αν επεκταθούμε), να καταδικάσουν επεισόδια στην Ελλάδα ή να παραδεχτούν την ανωτερότητα του αντιπάλου; Αφού γεγονότα όπως επεισόδια, διαιτησία, προκλήσεις αντίπαλων παραγόντων κτλ. πάντα δίνουν ένα άλλοθι στον χαμένο της υπόθεσης στην χώρα μας. Αν το έκαναν στην προκείμενη περίπτωση οι Αγγελόπουλοι θα άνοιγαν πάλι κόντρα με τους οργανωμένους και θα ήταν σαν παραδέχονται έμμεσα ότι ο ΠΑΟ έκανε πλάκα μαζί μας. Αντίστοιχα κι όταν ο ΔΓ έδινε συγχαρητήρια πέρσι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το εννοούσε;
patissiotis

smiley.gif smiley.gif smiley.gif Χα, χα η πραγματικοτητα μας ξεπερναει!!! http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...stoys-diaitites

Πλεον και εγω που προσπαθησα να πω οτι "τι να κανουν χτες οι καημενοι, παλιοτερα εκαναν τα λαθη και τωρα δεν μπορουν να τα μαζεψουν" το παιρνω πισω. Απο τη μια να μην καταδικαζουν χτες τα επεισοδια ουτε για το τυπικο, να μην δινουν εστω τα τυπικα συγχαρητηρια, να ειναι εξαφανισμενοι απο παντου (ενω γενικα ειναι λαλιστατοι) και σημερα να δινουν βιντεακια με τον ΔΓ να βριζει τους διαιτητες!!! ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Η σιωπη για τα χθεσινα ειναι ενοχη: Ειχε σχεδιαστει απο τον οργανισμο του Ολυμπιακου Νεα Ριζουπολη αλλα δεν τους βγηκε γιατι ο ΔΓ μπορει να κανει ενω σωρο μ@λ@κιες αλλα κορόιδο οπως ο Αλαφουζος και αδιαφορος οπως οι Βαρδινογιαννηδες δεν ειναι. ΟΛΑ τα χθεσινα (απο τη ροη των γεγονοτων) φαινεται πως ηταν προσχεδιασμενα επιμελως, απλως δεν τους βγηκε το σεναριο γιατι ο Παναθηναϊκος ηταν παρα πολυ ανωτερος...
Tribune
QUOTE (marios afrikanos @ Jun 12 2017, 15:47 ) *
δεν έχω κάνει δική μου έρευνα (και δεν έχω βέβαια καμιά εμπιστοσύνη σε ηλίθιους ή / και υπαλλήλους δημοσιογράφους), οπότε δεν ξέρω αν οι αγγελόπουλοι έχουν υποκινήσει ή απλά ανεχτεί τα συγκεκριμένα αίσχη. Σε κάθε περίπτωση έχουν κάποια ευθύνη, πολύ περισσότερο λόγω θέσης και επειδή δεν είπαν και έκαναν όσα πρέπει (μιλώ για ξεκάθαρα λόγια και πράξεις με νόημα). Είμαστε πολλοί πάντως που δεν είμαστε τσουκαλάδες, και στον ολυμπιακό και αλλού νομίζω, το θέμα είναι να βρούμε τρόπους να νικήσουμε τους εκάστοτε "τσουκαλάδες". Και στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα της ζωής ...



Μαζί σου. Στην Λεωφόρο μετά το άδειο κουτί μπύρα, ένας οπαδός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέταξε πλαστικό μπουκάλι. Τον έβγαλαν σηκωτό από το γήπεδο.


QUOTE (pan24 @ Jun 12 2017, 15:48 ) *
Παιξε τζοκερ
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...ef.4717559.html
Για να μην παρεξηγουμαστε απαραδεκτος και ο δγ



Ρε λες? smiley.gif
Varvos
Ναι αυτο σου εξηγω
Και στο βολλευ που λες και στο μπασκετ χθες τα ματς ειχαν ληξει και τοτε αρχισαν να πετανε τις φωτοβολιδες
Τα επεισοδια εγιναν οταν οι τιτλοι ειχαν κριθει επειδη καποιοι ειναι ζωα και δεν μπορουν να δεχτουν οτι χασανε

Δε μπορεις να μου λες ομως για ριζουπολη. Στη Ριζουπολη ο,τι εγινε εγινε πριν το ματς για εκφοβισμο
Χθες και στο βολλευ οσα εγιναν εγιναν οταν ολα ειχαν κριθει
j-kidd13
Κυριοι.....Να προσεχουμε λιγο με το τι γραφουμε οκ?Κατηγοριες για τα επεισοδια χωρις στοιχεια,ειναι χοντρες.
Tribune
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 12 2017, 16:01 ) *
Κυριοι.....Να προσεχουμε λιγο με το τι γραφουμε οκ?Κατηγοριες για τα επεισοδια χωρις στοιχεια,ειναι χοντρες.



Δεν κατηγόρησα κανέναν. Εικασίες κάνω.

QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 15:53 ) *
Ναι αυτο σου εξηγω
Και στο βολλευ που λες και στο μπασκετ χθες τα ματς ειχαν ληξει και τοτε αρχισαν να πετανε τις φωτοβολιδες
Τα επεισοδια εγιναν οταν οι τιτλοι ειχαν κριθει επειδη καποιοι ειναι ζωα και δεν μπορουν να δεχτουν οτι χασανε

Δε μπορεις να μου λες ομως για ριζουπολη. Στη Ριζουπολη ο,τι εγινε εγινε πριν το ματς για εκφοβισμο
Χθες και στο βολλευ οσα εγιναν εγιναν οταν ολα ειχαν κριθει



Κάνω τον παραλληλισμό γιατί ο παρανομαστής είναι κοινός: Το να τρομοκρατήσουμε την αντίπαλη ομάδα.
Janjuri
ΟΚ προμελετημένα δεν πιστεύω ότι ήτανε...Αλλά ναι, είναι συνένοχοι οι Αγγελόπουλοι με αυτές τις ενέργειες! Οι βρισιές του ΔΓ δηλαδή φταίγανε για το κάψιμο του γηπέδου..
rankin
QUOTE(patissiotis @ Jun 12 2017, 15:18 ) *
Εδω φιλε μου διαφωνω. Πιστευω οτι ναι μεν στην αρχη ισως και να ισχυε αυτο που περιγραφεις τωρα ομως πλεον εχουμε ΚΑΘΑΡΗ ανοχη, να μη πω υποθαλψη χουλιγκανων απο τους "αφους". Πως ο ΔΓ εχει καταφερει να κανει το ΟΑΚΑ νορμαλ εδρα? Και πιστεψε με καθολου αγαθες σχεσεις δεν εχει με τους οργανωμενους. Τεσπα ολη η πορεια των "αφων" εχει δειξει οτι οχι μονο δεν ειναι τα καλα παιδια που παρουσιαζονται αλλα μαζι με τον ΔΓ εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες για τις καφριες που γινονται. Με την διαφορα οτι η ατμοσφαιρα στο ΟΑΚΑ καλυτερευει σιγα-σιγα ενω στο ΣΕΦ εχει μεινει ιδια και απαραλλαχτη. Αλλα ξαναγραφω τσαμπα κατηγορουνται για χτες τα αδερφια. Οταν καποιον τον χαϊδευεις κοντα 10 χρονια για ολα τα εμετικα που εχει κανει ή εχει ανεχτει τι περιμενεις να κανει ξαφνικα σε ενα ματς? Να αλλαξει? Και να θελει δεν μπορει...


Δε σου προκαλεί εντύπωση που μέχρι και ο Μαρινάκης, οταν θέλει, μπορεί να ελέγξει τους κανίβαλους;
Οι μοναδικοί που μονίμως αποτυγχάνουν παταγωδώς ειναι οι Αγγελόπουλοι

Εδώ υπάρχουν λοιπόν δυο τινά:
α) ειναι μεγάλοι κάφροι και οι ίδιοι. Οι μεγαλύτεροι κάφροι όλων. Είναι χούλιγκαν με γραβάτες που κάνουν τα καλά παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να δημιουργούν συνθήκες Ζιμπάμπουε στο γήπεδο
β) ειναι ανίκανοι να διαχειριστούν μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και να βρουν κοινό παρονομαστή μαζί τους, ώστε να τους θέσουν κάποια όρια.

Επίσης, και παρότι ξεφεύγουμε του θέματος, υπάρχει μια πραγματική διαφορά ανάμεσα στους χουλιγκανς των δυο ομάδων.
(Γενικά ειμαι της άποψης οτι οι χουλιγκανς δεν διαφέρουν, αλλά εδώ νομίζω οτι υπάρχουν διαφορές).

Οι χουλιγκανς του Ολυμπιακού, για κάποιο λόγο ανήκουν ακόμα και σε διαφορετικές κοινωνικές/ταξικές ομάδες απο αυτές πχ του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ.
Υπάρχει κάτι βαθύτερο σε ολο αυτό, αλλά δεν ειναι τυχαίο οτι υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα τους και με συγκεκριμένο "πολιτικο" χώρο οπως και με διάφορες "δουλειές" της νύχτας.
Υπάρχουν φαινόμενα που δυστυχώς, τα βρίσκεις πολύ πιο συχνά στους οργανωμένους του Ολυμπιακού, απο οτι σε αυτούς των άλλων ομάδων.
Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.
Ο Βαρδινογιάννης κάποτε ειχε τη πυγμή και διέλυσε τη ΝΟΠΟ
Προφανώς κάποιοι άλλοι (και δεν συμπεριλαμβάνω τους Αγγελόπουλους σε αυτούς) έχουν συμφέρον απο την υπαρξη των συγκεκριμένων ατόμων στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Ειναι πολύ μεγάλη η κουβέντα και αγγίζει ζητήματα που δεν άπτονται ενος τελικού της Α1.
Κατα τη γνώμη μου οι Αγγελόπουλοι, εκπροσωπόντας ενα απο τα τμήματα του σωματείου που λέγεται Ολυμπιακός, έχουν κληρονομήσει και κάποια απο τα φρούτα που ευδοκιμούν στο διπλανό μαγαζί, αυτό του ποδοσφαίρου.
Αυτά τα φρούτα, όσο κάποιοι τα θέλουν και τα φροντίζουν, πληγώνουν ολους τους υπόλοιπους (χαρακτηριστικά τα όσα γίνονται ακόμα και στο πόλο ανδρών και γυναικών).

Υπάρχει ενα καρκίνωμα στον οργανισμό του Ολυμπιακού, που μπορεί να αποβληθεί, αλλά χρειάζεται ενιαία αντιμετώπιση απο ολες τις πλευρές και για να γίνει αυτό θα πρέπει όλες οι πλευρές να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, πράγμα που δεν συμβαίνει.


QUOTE(gerorge @ Jun 12 2017, 15:20 ) *
Αυτο με τα μαλλια τα φοβερα μην αποκλειεις να το λεει κανας αντιπαλος σε καναν Καλαθη ή Σινγλετον biggrin.gif

Δε το ειχε πεί πέρσι ο Παππάς στον Χάκετ;;; laugh.gif
j-kidd13
QUOTE(Tribune @ Jun 12 2017, 16:03 ) *
Δεν κατηγόρησα κανέναν. Εικασίες κάνω.


Ο τρόπος που το έγραψες μόνο εικασία δεν δείχνει.Λίγο προσοχή γενικότερα στο τι γράφουμε,και πως το εκφράζουμε.
Varvos
QUOTE (Janjuri @ Jun 12 2017, 16:06 ) *
ΟΚ προμελετημένα δεν πιστεύω ότι ήτανε...Αλλά ναι, είναι συνένοχοι οι Αγγελόπουλοι με αυτές τις ενέργειες! Οι βρισιές του ΔΓ δηλαδή φταίγανε για το κάψιμο του γηπέδου..


Παιδια οταν εγραψα πηρε φωτια το ΣΕΦ με τον Γιαννακοπουλο δεν εννοουσα κυριολεκτικα
Αλλωστε οι βρισιες του ΔΓ ειναι στο δευτερο δεκαλεπτο δεν εχουν σχεση με τα επεισοδια στο τελος.

Απλα επειδη καποιος εγραψε οτι αντιδρασανε στον ΔΓ, ε χαιρω πολυ δηλαδη στο ΟΑΚΑ αμα ξαφνικα σηκωθει ο Μαρινακης απο το παγκο και παει τρεχοντας στη Γραμματεια βριζοντας τι θα γινει; Θα του δωσουν ανθοδεσμες;
Tribune
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 12 2017, 16:08 ) *
Ο τρόπος που το έγραψες μόνο εικασία δεν δείχνει.Λίγο προσοχή γενικότερα στο τι γράφουμε,και πως το εκφράζουμε.



To γεγονός ότι δεν έχουν καταδικάσει ΑΚΟΜΑ τα επεισόδια και αντ' αυτού έβγαλαν βίντεο με το Γιαννακόπουλο να βρίζει, απλώς δείχνει να επιβεβαιώνει το αληθές των ισχυρισμών μου. Αλλά οκ, ας βάλω μία τελεία για αυτό το θέμα.
Nemesakos
QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 15:46 ) *
παιδια κατα τη διαρκεια του ματς δεν εχει γινει το παραμικρο παντως

Και συγγνωμη κιολας αλλα οταν ο Γιαννακοπουλος σηκωνεται απο τη μπασκετα και φτανει μεχρι τη γραμματεια βριζοντας λογικο να παρει φωτια το γηπεδο.

Και ξαφνικα στο 37 μολις παει η διαφορα στους 15 βλεπεις να αναβουν ταυτοχρονα 15 καπνογονα και να σκανε οι μπομπες. Ε σορρυ αλλα το θεωρω γελοιο να πω οτι εδωσαν σημα οι Αγγελοπουλοι "διακοψτε το ματς"

Οτι δεν κανανε τιποτα για να αποτρεψουνε αυτα τα καραγκιολικια ναι το δεχομαι, οτι τα σχεδιασανε ομως οχι δε το δεχομαι
Οι τυποι ζουνε στο δικο τους κοσμο και το θεωρουν εκτος λογικης τους να κατσουν να ασχοληθουν με τους οργανωμενους
Οταν πχ ο Μαρινακης θελει να ναι εκκλησια το γηπεδο θα ειναι και δε θα κουνηθει κανεις
Οι Αγγελοπουλοι απλα δε θα ασχοληθουν


Αυτό είναι ένα τεράστιο άλλοθι για όλη την κατάσταση..Σε ποιον κόσμο μια διαμαρτυρία ενός παράγοντα πρέπει να γίνει αφορμή για επεισόδια? Kai btw η γραμματεία πήγε στον ΔΓ όχι ο ΔΓ στην γραμματεία... ΕΝΤΙΤ (έτσι πίστευα πριν δω το βίντεο...tongue.gif από τον ΟΤΕ πάντως δεν θυμάμαι να το είδα σε live μετάδοση)

Φίλε μου επί χρόνων των Αγγελόπουλων έχει γίνει 3 φορές. Την μία διακόπηκε εντελώς, τις άλλες δύο άδειασε το γήπεδο για να συνεχιστεί. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το έστησαν οι ίδιοι, όμως δεν έκαναν απολύτως και τίποτα για να το σταματήσουν. Για μένα σημαίνει ότι αυτά γίνονται με τις ευλογίες τους. Αν ήθελαν θα είχαν κάνει ότι χρειαζόταν για να μην περάσει ούτε μισό κέρμα στο ΣΕΦ. Αλλά όταν διαβάζω πως δεν υπήρχε έλεγχος τότε τι θες να υποθέσω. Και για να είμαι εντελώς δίκαιος, στον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ επίσης δεν υπήρχε ούτε ένας να ελέγξει αν έχω πάνω μου το οτιδήποτε... Και το να μην κάτσεις να ασχοληθείς που χαλάνε την χρονιά μιας ομάδας συγγνώμη αλλά μόνο ως βλακεία μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι αδιαφορία, όχι εκτός λογικής.. Βλακεία. Σαν να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου να σου σπάνε πράγματα και να μην ασχολείσαι.. Κάπως έτσι... Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τον Παναθηναϊκό για όποτε γίνονται επεισόδια. Όταν είδα ότι δεν ελέγχει στο ΟΑΚΑ κανείς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα γίνει η απόλυτη κόλαση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε..Μπορεί και να έτυχε που δεν έγινε τίποτα, μπορεί αν βοήθησε το ματς μπορεί 1002.. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έγινε..
benchwarmer
QUOTE(Tribune @ Jun 12 2017, 16:06 ) *
Κάνω τον παραλληλισμό γιατί ο παρανομαστής είναι κοινός: Το να τρομοκρατήσουμε την αντίπαλη ομάδα.



QUOTE(Tribune @ Jun 12 2017, 16:13 ) *
To γεγονός ότι δεν έχουν καταδικάσει ΑΚΟΜΑ τα επεισόδια και αντ' αυτού έβγαλαν βίντεο με το Γιαννακόπουλο να βρίζει, απλώς δείχνει να επιβεβαιώνει το αληθές των ισχυρισμών μου. Αλλά οκ, ας βάλω μία τελεία για αυτό το θέμα.


Στο 37' δεν είναι ο σκοπός να τρομοκρατήσεις την αντίπαλη ομάδα, είναι απλά το "ή εμείς ή κανείς", που είπε κάποιος άλλος αλλά τελικά έγινε πράξη από την ανάποδη, απλά επειδή ήταν τέτοια η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων στους τελικούς.

Και βγήκε και ανακοίνωση, που βέβαια δεν αλλάζει και κάτι. http://www.sport-fm.gr/article/basket/kata...mpiakos/3365850


Κατά τα λοιπά, είπε κάποια πράγματα ο rankin επί του θέματος και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, καλύτερα να μην μπλέξουμε σε άλλα μονοπάτια και ας σταματήσει εδώ η όλη κουβέντα για πράγματα ανάξια λόγου...
Tribune
QUOTE (Nemesakos @ Jun 12 2017, 16:16 ) *
Αυτό είναι ένα τεράστιο άλλοθι για όλη την κατάσταση..Σε ποιον κόσμο μια διαμαρτυρία ενός παράγοντα πρέπει να γίνει αφορμή για επεισόδια? Kai btw η γραμματεία πήγε στον ΔΓ όχι ο ΔΓ στην γραμματεία...

Φίλε μου επί χρόνων των Αγγελόπουλων έχει γίνει 3 φορές. Την μία διακόπηκε εντελώς, τις άλλες δύο άδειασε το γήπεδο για να συνεχιστεί. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το έστησαν οι ίδιοι, όμως δεν έκαναν απολύτως και τίποτα για να το σταματήσουν. Για μένα σημαίνει ότι αυτά γίνονται με τις ευλογίες τους. Αν ήθελαν θα είχαν κάνει ότι χρειαζόταν για να μην περάσει ούτε μισό κέρμα στο ΣΕΦ. Αλλά όταν διαβάζω πως δεν υπήρχε έλεγχος τότε τι θες να υποθέσω. Και για να είμαι εντελώς δίκαιος, στον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ επίσης δεν υπήρχε ούτε ένας να ελέγξει αν έχω πάνω μου το οτιδήποτε... Και το να μην κάτσεις να ασχοληθείς που χαλάνε την χρονιά μιας ομάδας συγγνώμη αλλά μόνο ως βλακεία μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι αδιαφορία, όχι εκτός λογικής.. Βλακεία. Σαν να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου να σου σπάνε πράγματα και να μην ασχολείσαι.. Κάπως έτσι... Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τον Παναθηναϊκό για όποτε γίνονται επεισόδια. Όταν είδα ότι δεν ελέγχει στο ΟΑΚΑ κανείς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα γίνει η απόλυτη κόλαση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε..Μπορεί και να έτυχε που δεν έγινε τίποτα, μπορεί αν βοήθησε το ματς μπορεί 1002.. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έγινε..


Ας με διορθώσει κάποιος, αλλά η τελευταία φορά, που έγιναν χοντρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ήταν σε εκείνη την ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ το 1998. Πριν 20 χρόνια δηλαδή.
patissiotis
@ rankin: Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε καπου, πανω-κατω τα ιδια λεμε. Ομως σημειωλογικα καποιες ενεργειες των Αγγελοπουλων χτυπανε παρα πολυ ασχημα. Σημερα π.χ. η πρωτη αντιδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακος δεν μπορει να ειναι το βιντεο με τις γραφικοτητες - υβρεις του ΔΓ προς τους διαιτητες. Κλεινεις το ματι στους καφρους οτι καλα εκαναν. Οτι "ποιος ειναι ο ΔΓ που μεσα στο σπιτι μας θα σηκωθει και θα βρισει?" Δειχνεις με αυτο τον τροπο ή οτι ζεις σε αλλο κοσμο ή (το πιθανοτερο για μενα) οτι καπου και εσυ βολευεσαι απο αυτο το πανηγυρι. Οταν η ομαδα παει καλα ειναι πρωτοι μαγκες, οταν η ομαδα χανει φταινε τα μπατζετ, οι διαιτητες, ο αναδρομος Ερμης, ο καιρος, η ΚΕΔ και ο Βασιλακοπουλος. Εγω βλεπω οι "αφοι" να βολευονται πληρως απο αυτο και δεν κανουν το παρμικρο για να αλλαξει. Το παραμικρο για να μην πω οτι κλεινουν πονηρα το ματι στους γνωστους-αγνωστους...

Υ.Γ.: Στη Λεωφορο και παροτι η Αστυνομια κοιμοτανε η ΠΑΕ μεσα σε 2-3 μερες ταυτοποιησε τον "μπυροβολο" και εδωσε ολα τα στοιχεια στην Ασφαλεια. Για να δουμε, θα γινει τωρα κατι αναλογο στο ΣΕΦ? (εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τιποτα)...
Zoys
QUOTE
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά μίας εξαιρετικά μεμονωμένης μερίδας ατόμων, οι οποίοι προέβησαν χθες σε ενέργειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη και την ιστορία της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ., για τη συγκλονιστική (και κόσμια) υποστήριξή τους στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να αποφύγει τυχόν δυσμενέστερες συνέπειες.
rankin
QUOTE(Nemesakos @ Jun 12 2017, 16:16 ) *
Όταν είδα ότι δεν ελέγχει στο ΟΑΚΑ κανείς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα γίνει η απόλυτη κόλαση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε..Μπορεί και να έτυχε που δεν έγινε τίποτα, μπορεί αν βοήθησε το ματς μπορεί 1002.. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έγινε..

Επεισόδια δεν έγιναν γιατί αυτοί που ειναι να τα κάνουν, (που δεν εισαι εσυ), έχουν συμφωνήσει οτι δεν θα κάνουν τίποτα.

Όπως έγραψα, οι Αγγελόπουλοι δεν συμφώνησαν τίποτα και τους άφησαν, και πάλι, ανεξέλεγκτους. Το γιατί, ειναι θέμα προς προβληματισμό.

Επίσης, έγραψα και πριν, δεν με ενδιαφέρει να βγει ανακοίνωση που θα καταδικάζει τα επεισόδια. Με ενδιαφέρει να δοθούν, τα ονόματα αυτών που τα έκαναν, στις αρχές.
Varvos
QUOTE (Tribune @ Jun 12 2017, 16:19 ) *
Ας με διορθώσει κάποιος, αλλά η τελευταία φορά, που έγιναν χοντρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ήταν σε εκείνη την ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ το 1998. Πριν 20 χρόνια δηλαδή.


το 2006 με τα αεροβολα θυμαμαι εγω τελευταια φορα
Αλλα ναι γενικα τα τελευταια χρονια στο ΟΑΚΑ δεν εχει γινει κατι. Πιο πολλα επεισοδι ακανει ο ΔΓ παρα η εξεδρα tongue.gif
Tribune
QUOTE (rankin @ Jun 12 2017, 16:21 ) *
Επεισόδια δεν έγιναν γιατί αυτοί που ειναι να τα κάνουν, (που δεν εισαι εσυ), έχουν συμφωνήσει οτι δεν θα κάνουν τίποτα.

Όπως έγραψα, οι Αγγελόπουλοι δεν συμφώνησαν τίποτα και τους άφησαν, και πάλι, ανεξέλεγκτους. Το γιατί, ειναι θέμα προς προβληματισμό.

Επίσης, έγραψα και πριν, δεν με ενδιαφέρει να βγει ανακοίνωση που θα καταδικάζει τα επεισόδια. Με ενδιαφέρει να δοθούν, τα ονόματα αυτών που τα έκαναν, στις αρχές.



Όχι ότι έχει σημασία, απλά επικροτώ τις απόψεις σου επί του θέματος. Και όσων έχουν τις ίδιες ιδέες-αντιλήψεις, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης. 41.gif

QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 16:23 ) *
το 2006 με τα αεροβολα θυμαμαι εγω τελευταια φορα


Τα αεροβόλα ήταν πταίσματα. Εγω μιλάω για σπασμένα σιφόνια από τις τουαλέτες (!) μέσα στο παρκέ.
djibriliant
QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 16:12 ) *
Παιδια οταν εγραψα πηρε φωτια το ΣΕΦ με τον Γιαννακοπουλο δεν εννοουσα κυριολεκτικα
Αλλωστε οι βρισιες του ΔΓ ειναι στο δευτερο δεκαλεπτο δεν εχουν σχεση με τα επεισοδια στο τελος.

Απλα επειδη καποιος εγραψε οτι αντιδρασανε στον ΔΓ, ε χαιρω πολυ δηλαδη στο ΟΑΚΑ αμα ξαφνικα σηκωθει ο Μαρινακης απο το παγκο και παει τρεχοντας στη Γραμματεια βριζοντας τι θα γινει; Θα του δωσουν ανθοδεσμες;

Περυσι ο Σπανουλης εβαζε μπαζερ μπιτερ εβγαζε γλωσσες και ελεγε δεν σας ακουω τώρα, απολυτα σεβαστο, αν γινόταν κόλαση θα εφταιγε ο Σπανούλης?Κατά την άποψη μου οχι οποτε το ιδιο θεωρω οτι ισχύει και απο την ανάποδη. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι 2 τέτοιοι επιχειρηματίες ειναι ομηροι 100 ατόμων. Όπως δεν μπορω να δεχτω τον Τσουκαλα να δινει τετοια συνθηματα απο το κεντρο του γηπέδου, οπως επίσης δεν μπορω να καταλάβω την απουσία τους την ώρα των επεισοδίων καθως και το γεγονός πως κληρονόμησαν ενα καρκίνωμα απο τους προηγουμενους το οποιο δεν μπορουν να ελεγξουν οταν χάνουν δεν λήγουν τα παιχνίδια αλλά πιο παλιά που ηταν οι προηγούμενοιτα τα παιχνιδια έληγαν χωρις εκτροπα.
Paris87
QUOTE(rankin @ Jun 12 2017, 16:06 ) *
Επίσης, και παρότι ξεφεύγουμε του θέματος, υπάρχει μια πραγματική διαφορά ανάμεσα στους χουλιγκανς των δυο ομάδων.
(Γενικά ειμαι της άποψης οτι οι χουλιγκανς δεν διαφέρουν, αλλά εδώ νομίζω οτι υπάρχουν διαφορές).

Οι χουλιγκανς του Ολυμπιακού, για κάποιο λόγο ανήκουν ακόμα και σε διαφορετικές κοινωνικές/ταξικές ομάδες απο αυτές πχ του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ.
Υπάρχει κάτι βαθύτερο σε ολο αυτό, αλλά δεν ειναι τυχαίο οτι υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα τους και με συγκεκριμένο "πολιτικο" χώρο οπως και με διάφορες "δουλειές" της νύχτας.
Υπάρχουν φαινόμενα που δυστυχώς, τα βρίσκεις πολύ πιο συχνά στους οργανωμένους του Ολυμπιακού, απο οτι σε αυτούς των άλλων ομάδων.
Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.
Ο Βαρδινογιάννης κάποτε ειχε τη πυγμή και διέλυσε τη ΝΟΠΟ
Προφανώς κάποιοι άλλοι (και δεν συμπεριλαμβάνω τους Αγγελόπουλους σε αυτούς) έχουν συμφέρον απο την υπαρξη των συγκεκριμένων ατόμων στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Ειναι πολύ μεγάλη η κουβέντα και αγγίζει ζητήματα που δεν άπτονται ενος τελικού της Α1.
Κατα τη γνώμη μου οι Αγγελόπουλοι, εκπροσωπόντας ενα απο τα τμήματα του σωματείου που λέγεται Ολυμπιακός, έχουν κληρονομήσει και κάποια απο τα φρούτα που ευδοκιμούν στο διπλανό μαγαζί, αυτό του ποδοσφαίρου.
Αυτά τα φρούτα, όσο κάποιοι τα θέλουν και τα φροντίζουν, πληγώνουν ολους τους υπόλοιπους (χαρακτηριστικά τα όσα γίνονται ακόμα και στο πόλο ανδρών και γυναικών).

Υπάρχει ενα καρκίνωμα στον οργανισμό του Ολυμπιακού, που μπορεί να αποβληθεί, αλλά χρειάζεται ενιαία αντιμετώπιση απο ολες τις πλευρές και για να γίνει αυτό θα πρέπει όλες οι πλευρές να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, πράγμα που δεν συμβαίνει.


Το κανω repost για να ξαναδιαβαστει αν το χασε καποιος. Προφανως δεν ειναι μονο "οπαδοι" του ΟΣΦΠ που κανουν τετοιες δουλειες.
Janjuri
QUOTE (Varvos @ Jun 12 2017, 16:12 ) *
Παιδια οταν εγραψα πηρε φωτια το ΣΕΦ με τον Γιαννακοπουλο δεν εννοουσα κυριολεκτικα
Αλλωστε οι βρισιες του ΔΓ ειναι στο δευτερο δεκαλεπτο δεν εχουν σχεση με τα επεισοδια στο τελος.

Μα δεν αναφέρθηκα στο σχόλιό σου, μου φαίνεται σαφής η πρόθεση των Αγγελόπουλων!
εντιτ : Πάλι καλά που καταδίκασαν τελικά. Μένει να δούμε αν θα μείνουν μόνο στα λόγια ή όχι
merpasas
Ουτε καφροι ειναι οι Αγγελοπουλοι ουτε επιδιωκουν τα επεισοδια. Σιγουρα εχόυν κ αυτοι την υποχθονια πλευρα τους αλλα δεν θα υπονομευαν το ιδιο το δημιουργημα τους. Παιδια συμβαινει το εξης:
Δεν τους υπολογιζουν, δεν τους λαμβανουν υποψιν. Για τους φανατικους του Ολυμπιακου οι Αγγελοπουλοι ειναι τα μαλθακα παιδια που τους κανει ο.τι θελει ο ΔΓ κ δεν μπορουν να προασπισουν τα συμφεροντα της ομαδας, να παρουν το παρασκηνιο, να κερδισουν καλες διαιτησιες κ να κανουν καλα το ΔΓ. Ειναι πληρως απαξιωμενοι στα ματια των φανατικων ως αδυναμοι, ανισχυροι ανυποληπτοι. Αρα στα ματια τους, η μονη λυση αφου δν κανουν αυτα που πρεπει ειναι η αυτοδικια κ η αναληψη της καταστασης στα χερια τους.
shtarkws
Θα ήθελα να κανω ενα τελευταίο σχόλιο γιατί νομίζω πως το θέμα εξαντλήθηκε.

Κατα την γνώμη μου ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι αφοι δεν επεδιωξαν τα επεισόδια. Το ότι γίνονται όμως επανειλημμένα δείχνει ξεκάθαρα ότι, αδυνατούν να προστατεύσουν καταρχάς τους παίκτες τους, το κύρος του συλλόγου και του αθλήματος όπως και την σωματική ακεραιότητα των αντιπάλων τους. Επίσης ότι επηρεάζονται απο την απέχθεια που έχουν στον Γιαννακόπουλο, δείχνοντας μεγάλη ασέβεια στον σύλλογο του Παναθηναϊκού και τον κόσμο του, με το να προσβάλλουν κάθε επιτυχία του με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αν θελουν να λενε ότι ειναι κύριοι έπρεπε απο την πρώτη στιγμή να ζητήσουν συγγνώμη απο τους υγιείς φιλάθλους τους, τους φιλάθλους του μπασκετ σε ολη την Ευρώπη που παρακολουθούσε τον τελικό, απο τους παικτες και φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Να δωσουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δικαιη νικη του και να δεσμευτούν ότι θα κανουν τα πάντα για να εντοπίσουν και απομονώσουν την μειοψηφία που δημιουργεί τα επεισόδια.

Το τι είπαν και το πότε, δείχνει ότι η τσατιλα της ήττας επισκίασε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Προσωπικά εχω περάσει γενεές δεκατέσσερις τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν γίνεται ομως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να ειμαι μονίμως στο απυρόβλητο και άμοιροι ευθυνών. Έχουν και οι τρείς κακομαθημενοι γόνοι ευθύνη απέναντι στο άθλημα και τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους
Putnam
QUOTE (rankin @ Jun 12 2017, 16:06 ) *
Δε σου προκαλεί εντύπωση που μέχρι και ο Μαρινάκης, οταν θέλει, μπορεί να ελέγξει τους κανίβαλους;
Οι μοναδικοί που μονίμως αποτυγχάνουν παταγωδώς ειναι οι Αγγελόπουλοι



ο μαρινάκης είναι άνθρωπος της πιάτσας και είχε το ειδικό βάρος και το know how να επιβληθεί εξ αρχής στους οπαδούς και να συμφωνήσουν μεταξύ τους τι παίρνει ο καθένας τι δίνει και μέχρι πού μπορεί να φτάσει

οι αγγελόπουλοι από την άλλη είναι σοφτ, όχι άγιοι φυσικά ούτε καν "καλά παιδιά" αλλά σοφτ, αν είδες τα πρόσωπά τους στον 4ο τελικό όταν διέσχιζαν το παρκέ του ΟΑΚΑ υπό την συνοδεία του ΔΓ είχαν κάτι ανάμεσα σε φόβο, ανησυχία, ντροπή κλπ

από την άλλη ΔΓ μπαίνει στο ΣΕΦ δίχως να ανεβάζει παλμούς, κωλοπετσωμένος τύπος και γνωστός εφευρέτης, άλλη πάστα, γι'αυτό δεν διστάζει να τα βάζει με τους δικούς του οργανωμένους
patissiotis
Παντως σημερα καταλαβαινουμε τι ακριβως εγινε στο ΣΕΦ. Επειδη χτες το συνδρομητικο εκοψε την εικονα και δεν καθησα να ακουσω ραδιο ή να διαβασω σχετικα δεν ειχα παρει ειδηση την εκταση των τραμπουκισμων. Τα χθεσινα ηταν οργανωμενα και με σχεδιο. ΤΕΛΟΣ! Στις μεσημεριανες εκπομπες αθλητικων ραδιοφωνων εγιναν καταγγελιες για προπηλακισμους και ξυλοδαρμους ακομα και κατοχων διαρκειας απο διαφορους "περιεργους" καθως και για φουσκωτους με καρτελακια που κυκλοφορουσαν γυρω απο τον αγωνιστικο χωρο. Εγιναν καταγγελιες οτι κατοχοι ακριβων διαρκειας πισω απο παγκους και γραμματεια εκδιωχθηκαν απο τα ορκς. Εγιναν καταγγελιες οτι δεν εγινε ο παραμικρος ελεγχος. Εγιναν καταγγελιες οτι στις "πολυθρονες" μονο οι κατοχοι τους δεν καθοταν. Και βλεπαμε και απο την ΤV τον συρφετο πισω απο τις μπασκετες. Εγιναν επωνυμες καταγγελλιες για ξυλοδαρμους φωτορεπορτερ και δημοσιογραφων. Και για ολα αυτα οι "αφοι" εβγαλαν ενα βιντεακι με τα γαμωσταυριδια του ΔΓ και μια copy paste ανακοινωση 5 γραμμων της πλακας. Δεν ξερω αν ολα αυτα τα ενορχηστρωσαν, η σταση τους ομως δειχνει συνενοχη. Και δεν καταλαβαινω τι σημαινει "δεν μπορουν να ελεγξουν τους οργανωμενους". Δεν υπαρχει "δεν μπορω" υπαρχει "δεν θελω". Και περιμενω και τον βαρυμαγκα Βασιλειαδη να μιλησει... Αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? Ειχε βγει με λεονταρισμους για κατι ποσταρισματα αλλα για τα χθεσινα τσιμουδια...

Υ.Γ.: ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΓ που κατεβασε την ομαδα να συνεχισει παρα τη βροχη φωτοβολιδων και δεν τιναξε και το επομενο πρωταθλημα στον αερα. Εχει κανει απειρες μ@λ@κιες (για μενα ειναι επικινδυνος) αλλα σε αυτο το σημειο ηταν παντελονατος και σπαθενιος. Σε αντιθεση με καποιους αλλους που με 5 φωτοβολιδες 2 ωρες πριν αρχισει το ματς επελεξαν να εξοντωσουν τον Παναθηναϊκο του Αλαφουζου μπας και παρουν αηττητο πρωταθλημα. Αλλος ενας λογος που γεμισα περηφανεια χτες εκτος απο την πεντακαθαρη νικη μας...
xristaras
Επειδή ψάχνω να βρω highlights και δεν βρισκω ουτε για δειγμα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?Θα προτιμουσα καποιο link με ολο τον αγώνα. Ευχαριστω.
yorgos
QUOTE
Δεν τους υπολογιζουν, δεν τους λαμβανουν υποψιν. Για τους φανατικους του Ολυμπιακου οι Αγγελοπουλοι ειναι τα μαλθακα παιδια που τους κανει ο.τι θελει ο ΔΓ κ δεν μπορουν να προασπισουν τα συμφεροντα της ομαδας, να παρουν το παρασκηνιο, να κερδισουν καλες διαιτησιες κ να κανουν καλα το ΔΓ. Ειναι πληρως απαξιωμενοι στα ματια των φανατικων ως αδυναμοι, ανισχυροι ανυποληπτοι. Αρα στα ματια τους, η μονη λυση αφου δν κανουν αυτα που πρεπει ειναι η αυτοδικια κ η αναληψη της καταστασης στα χερια τους.


Aυτό ακριβώς. Τους Αγγελόπουλους τους βλέπουν ως φάπερμεν. Οι δε δικοί μας βλέπουν το ΔΓ ως μάγκουλα κι όχι ως αυτό που είναι, δηλαδή ένα; τραμπούκος αισχίστου είδους. Η φάση είναι ότι ο τραμπούκος κάνει καλύτερη δουλειά στο να ελέγχει τους μικροτραμπούκους.
TAKIS7
QUOTE (yorgos @ Jun 12 2017, 19:16 ) *
Aυτό ακριβώς. Τους Αγγελόπουλους τους βλέπουν ως φάπερμεν. Οι δε δικοί μας βλέπουν το ΔΓ ως μάγκουλα κι όχι ως αυτό που είναι, δηλαδή ένα; τραμπούκος αισχίστου είδους. Η φάση είναι ότι ο τραμπούκος κάνει καλύτερη δουλειά στο να ελέγχει τους μικροτραμπούκους.

Γιαυτό και όλα αυτά γίνονται μόνο μέσα στο περιβάλλον της Basket League και όχι στο περιβάλλον της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα. Και είναι μία (όχι η μοναδική) από τις αιτίες που ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια φτάνει μέχρι τα poff. Εδώ μπορεί να έρθει στο ΣΕΦ και να ρίχνει μπινελίκια στους διαιτητές μπροστά στη γραμματεία χωρίς να γίνει κάτι. Στην Ευρωλίγκα αν θυμάμαι είχε μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών με την ΤΣΣΚΑ, κατευθείαν 150.000€ και προειδοποιήσεις ότι στην επόμενη θα εχει χειρότερες επιπτώσεις.
Τώρα λοιπόν όλα καλά, αφού ο ΠΑΟ πήρε το πρωτάθλημα, το ήθελε πάρα πολύ γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα ήταν ο στόχος με την συμπεριφορά του μέσα στη χρονιά. Όχι βέβαια ότι θα είναι δύσκολο να τα ξανακάνει όλα μαντάρα στην πρώτη στραβή την επόμενη φορά.
thalys
QUOTE (yorgos @ Jun 12 2017, 19:16 ) *
Aυτό ακριβώς. Τους Αγγελόπουλους τους βλέπουν ως φάπερμεν. Οι δε δικοί μας βλέπουν το ΔΓ ως μάγκουλα κι όχι ως αυτό που είναι, δηλαδή ένα; τραμπούκος αισχίστου είδους. Η φάση είναι ότι ο τραμπούκος κάνει καλύτερη δουλειά στο να ελέγχει τους μικροτραμπούκους.


Πάει να μπει ο Μπάμπης ο Σουγιάς με το Νίκο τον Τανάλια στο γήπεδο. Τον ψάχνει ο σεκιουριτάς και βρίσκει καπνογόνα, κροτίδες, πιστόλι φωτοβολίδων. Αντί να του πει καλό βόλι του απαγορεύει την είσοδο.

Ωραία και καλά όσα γράφουν όσοι γνωρίζουν τα οπαδικά του ΟΣΦΠ και ξέρω ότι πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν σε πολλές άλλες ομάδες. Κανείς όμως δεν έχει εξηγήσει γιατί το παραπάνω σενάριο δεν παίζει.

Τι θα γίνει; Θα την πέσουν στους προέδρους; Όχι. Θα τους κάψουν το μαγαζί; Σιγά. Το πολύ πολύ να σταματήσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους προέδρους να προσκαλέσουν υγιείς οπαδούς που πληρώνουν και περισσότερο. Οπότε ποιο το κώλυμα;
shtarkws
+1 φαουλ aipnos χωρίς περεταίρω σχόλια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.