Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce Istanbul vs. Olympiacos Piraeus
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Istanbul 2017
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SteveNashidis
Μπράβο στην ομάδα. Kρίμα που δεν μείναμε κοντά στο σκορ για μια ακόμα ανατροπή.
Ο τελικός στο ΣΕΦ πότε είναι; #entos_edras #turkisleague
benchwarmer
Πλήρης επανάληψη του final-4 του '15.

Σε γενικές γραμμές είναι απλό το μπάσκετ, όποιος βάλει τα πιο πολλά σουτ κερδίζει. Σε συνδυασμό βέβαια με την αμυντική παρουσία του Ούντο που μοιάζει cheat ώρες ώρες.
Για εμάς, με αυτό το μπάτζετ και τις δύο σοβαρές απουσίες, η πορεία είναι φυσικά πολύ επιτυχημένη. Για να κερδίσεις 2ο ματς σερί απέναντι σε πιο ταλαντούχα ομάδα πρέπει να είσαι σχεδόν αλάνθαστος επί 40 λεπτά, ε και σήμερα οι 2 καλύτεροι μας παίχτες ήταν πολύ μακριά από αυτό.

Υπάρχει τώρα το πρωτάθλημα (που βέβαια προσωπικά έχω σταματήσει να του δίνω ιδιαίτερη σημασία), και μετά προσοχή το καλοκαίρι στις μετρημένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Χωρίς πολλά παραπάνω μπορούμε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο ρόστερ από αυτό, όπως αντίστοιχα και το φετινό (χωρίς τις απουσίες βέβαια) ήταν νομίζω καλύτερο από αυτό του '15.
Manu7
Άντε και σε καμιά Μόσχα τώρα το φάιναλ φορ για να το ξαναπάρει ο Βατούτιν.
patissiotis
Η Φενερ απο τη στιγμη που μαζευτηκαν και επεστρεψαν οι τραυματιες ηταν ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη ομαδα. Ο αρχοντας Ζοτς ειναι μαστορας σε τετοιες καταστασεις, η πορεια της θυμισε τον Παναθηναϊκο του 2011. Ηταν φανερο οτι ο Ολυμπιακος δεν θα αντεχε. Παντως εκανε και φετος ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπερβαση και μονο με τη συμμετοχη στο f4, ποσο μαλλον που εφτασε στον τελικο.

Πανηγυρισα εξαλλα την κατακτηση της Φενερ οχι μονο γιατι ηταν απεναντι στον Ολυμπιακο αλλα ΚΥΡΙΩΣ γιατι ο ΔΓ και οι συν αυτω παρατρεχαμενοι εβγαλαν μεγαλη γλωσσα. Και δεν εννοω του φιλους του Ολυμπιακου που αναλογικα σεβαστηκαν πολυ περισσοτερο τον Ζοτς απο τους δικους μας καφρους. Μετα το ποσταρισμα του ΔΓ σημερα ελπιζω να καταλαβαν ΟΛΟΙ τι παιχτηκε το 2012. ΣΕΒΑΣΜΟΣ "κυριε" Δημητρη Γιαννακοπουλε, ΣΕΒΑΣΜΟΣ...
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 21 2017, 23:00 ) *
Μπράβο στην ομάδα. Kρίμα που δεν μείναμε κοντά στο σκορ για μια ακόμα ανατροπή.
Ο τελικός στο ΣΕΦ πότε είναι; #entos_edras #turkisleague


Αν σκεφτεις οτι απο το τελευταιο φαιναλ φορ στην Ελλαδα εχουν περασει 10 χρονια και εχουμε δει απο τοτε, 3 στην Ισπανια, 2 στη Γερμανια, 2 στην Τουρκια, 1 στη Γαλλια, 1 στην Ιταλια και 1 στην Αγγλια, ενω του χρονου νομιζω πως γινεται στο Βελιγραδι, θα επρεπε να ζητησουν οι ομαδες μας μια διοργανωση. Αφου πρωτα παμε στη Μοσχα και στο Τελ Αβιβ...
Stojako
QUOTE (Manu7 @ May 21 2017, 23:00 ) *
Άντε και σε καμιά Μόσχα τώρα το φάιναλ φορ για να το ξαναπάρει ο Βατούτιν.



Εκεί θα γίνει το 19, του χρόνου Βελιγράδι.
aegeansheed
Παίδες μείνετε στο θέμα.

Μην γράφετε για Obradovic εδώ.

Υπάρχει thread
benchwarmer
Από τα τελευταία 10 final-4 πάντως, μόνο 2 έχουν γίνει στην έδρα ομάδας που συμμετείχε. Και στα 2 βρήκαμε τη γηπεδούχο στον τελικό. Μακάρι να γινόταν κάποιο στο ΣΕΦ (που με βάση την εικόνα του γηπέδου δεν πρόκειται, και σωστά), αλλά και το Βελιγράδι του χρόνου είναι ακόμα καλύτερο rolleyes.gif
Reggie Miller #31
Μπράβο στα παιδιά για την όλη προσπάθεια όλη τη χρονιά,μέχρι και το final4.
Η υπέρβαση έγινε προφανώς στον ημιτελικό,σήμερα η Φενέρ ήταν πολύ ανώτερη,πολύ πιο εύστοχη και έβγαλε απίστευτη ενέργεια(ο Ούντο εκπληκτικός).Γενικά δε νομίζω ότι μας βγήκε τίποτα,αλλά δεν πειράζει,μόνο περηφάνεια για την ομάδα αυτή και τις μαγικές στιγμές που μας έχουν χαρίσει...
rankin
Εγω θα ηθελα ενα f4 στο Βελιγραδι ας πούμε
Ετσι, για το χαβαλέ

Anyway, συγχαρητηρια. Ηταν μια μεγάλη και όμορφη διαδρομή. Νομίζω οτι δεν ειμαστε δα και η Γιουγκοπλαστικα για να μη λυγίζουμε ποτέ.
Το οτι φτασαμε εκεί που φτασαμε, στην ευρωλιγκα, που δεν εχει σαλαρι καπ, δεν εχει ομοιομορφη φορολογία, με ελληνες παιχτες κυρίως, και παιξαμε ημιτελικό και τελικό απέναντι σε ομαδες με διπλασιο μπατζετ και τελικό στην εδρα του ενος απο αυτους, τα λεει ολα για την δουλεια και την υπερπροσπαθεια που εγινε ολη τη χρονιά.

Το τίτλο θα τον θελαμε, αλλα οπως ειπαμε, μερικα πραγματα απλα δεν μπορεις να τα καταφερεις.
Του χρόνου με υγεία και νεες ιδέες στο ροστερ.

Συγχαρητηρια επισης στον κοουτς Σφαιροπουλο που αξίζει και τιμα τη θεση του. Ειναι απο τους καλυτερους κοουτς στην ευρώπη και το απεδειξε και σε αυτο το τουρνουα.

ΥΓ. Του χρονου όντως ειναι στο Βελιγραδι; Στη τυχη το πα..! Sounds good
patissiotis
Ο Ολυμπιακος οσο δουλευει σοβαρα δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Φετος ηταν εξαιρετικα σοβαρος, παλεψε και εχασε στον τελικο απο την πολυ ανωτερη Φενερ. Αν οι Αγγελοπουλοι κανουν μια μικρη υπερβαση δεν βλεπω κανενα λογο να μην ειναι σταθερα και μαλιστα σοβαρος διεκδικητης της ευρωλιγκας ο Ολυμπιακος. Και νομιζω η υπερβαση πρεπει να γινει στο προπονητικο team. Καλος ο coach Σφαιρο αλλα κατι λειπει. Και δεν το λεω για σημερα, ουτε για τη σεζον, ουτε καν για το Σφαιροπουλο, ειναι μια γνωμη που εχω διαχρονικα για τους ελληνες προπονητες...
basket72
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν και ο Σφαιρό διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι- ίσως μόνο να είχε βάλει τον Γκριν λίγο πιο πριν στο 3΄δεκάλεπτο... Όλα συνεχίζονται, αυτή η ομάδα έχει ακόμα πολλά να δώσει,,για να δούμε και του χρόνου σε φίλια επιτέλους έδρα κι ας μην είναι και η δικιά μας...μην τα θέλουμε κι όλα... smiley.gif
TAKIS7
Συγχαρητήρια στην ομάδα, όπου μπορούσε έφτασε. Μας έκανε περήφανους για ακόμα μιά φορά. Η Φενέρ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα από τα poff και μετά.
Ο Ολυμπιακός δουλεύει σοβαρά και θεωρώ ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι μέσα σε τέτοιες διοργανώσεις.
Αυτό που θέλει κατ΄εμέ είναι περισσότερη τύχη (δυο σοβαροί τραυματισμοί σε παίκτες κλειδιά) και καλύτερη κατανομή των χρημάτων που δίνει ώστε να πιάνουν τόπο και όλα θα πηγαινουν καλά.
spysta
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

δεν ηταν κατι που δεν περιμενα το σημερινο ..
αλλα νιωθω πικρα για τις χαμενες ευκαιριες του 2015 και 2017. ΔΕΝ ξαναβρισκεις ευκολα ευκαιρεις να πας σε τελικους ... και εχουμε χασει τοσους.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ για το γεγονος οτι οι Σπανουλης Πριντεζης ΔΕΝ εχουν στηριχτει οσο θα επρεπε απο τους Αγγελοπουλος τα τελευταια χρονια .. ενω παιζουν με πολι λιγοτερα χρηματα για χαρη της ομαδας.
και οταν λεω οτι δεν εχουν στηριχτει αναλογα .. εννοω οτι η μπακ απ λυσεις ηταν ΜπρεντΠετουει, Αγραβανης, Λαφαγιετ κτλ
εκαναν τις υπερβασεις αλλα δεν γινεται να το κανουν ολο μονοι τους. και τις χρονιες 12-13 ηταν και πολυ νεοτεροι και ειχαν την ΣΠΑΝΙΑ τυχη να βρεθουν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΠ κακαλατοι απο το πουθενα (Λο Χαινς)


οι αφοι ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβουν οτι του χρονου ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρια για την κουπα. θα ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠ χρονια των Σπαν Πριντ και το final4 θα γινει μαλιστα μεσα στον Πειραια στην ουσια.
και ισως να ειμαστε και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα με τον ιδιο κορμο του χρονου.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝ ΠΡΙΝΤ ... βαζοντας το χερι πιο βαθια στην τσεπη και κανοντας 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. (ψηλος - κοντος)
ας κοψουν τα χρηματα απο τις χρονιες 2019-20 και μετα ... οπου ΤΟΤΕ θα ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ δυσκολο να συζηταμε για final4







στα αγωνιστικα του τελικου ...

ο τελικος χαθηκε γιατι

1)πηγαμε να τον κλεψουμε .. οχι να τον κερδισουμε
2)γιατι δεν υπαρχει σοβαρο δευτερο 4αρι (Πριντ off και μετα το χαος)
3)απουσιες (Χακετ Λοτζο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ)
4)γιατι στην επιθεση δεν υπαρχει πλανο
5)συνολικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ το τελευταιο διαστημα αλλα σημερα μεγαλα λαθη απο Σφαιρο σε θεματα τακτικης (βοηθειες σε Ουντο Βεσελι και ελευθερα τριποντα Καλινιτς παρε 12 ποντους σε 5λεπτα, ζωνη σε ομαδα με σουτερ φωτια μεσα στο γηπεδο της). ΔΕΝ καταλαβαινω για ποιο λογο δεν πιεσε παραπανω μια ομαδα με ροτεισιον 8 παικτων.
6)Πριντ Σπαν εκτος αγωνα (ουτε καν τολμω να γραψω κατι αρνητικο για τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΜΑΣ)

δευτερος σερι τελικος που τον χανουμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
και ο λογος οπως ειπα ..ειναι η ελλειψη ποιοτητας ΚΥΡΙΩΣ σε μπακ απ λυσεις
rankin
QUOTE(patissiotis @ May 21 2017, 23:21 ) *
Ο Ολυμπιακος οσο δουλευει σοβαρα δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Φετος ηταν εξαιρετικα σοβαρος, παλεψε και εχασε στον τελικο απο την πολυ ανωτερη Φενερ. Αν οι Αγγελοπουλοι κανουν μια μικρη υπερβαση δεν βλεπω κανενα λογο να μην ειναι σταθερα και μαλιστα σοβαρος διεκδικητης της ευρωλιγκας ο Ολυμπιακος. Και νομιζω η υπερβαση πρεπει να γινει στο προπονητικο team. Καλος ο coach Σφαιρο αλλα κατι λειπει. Και δεν το λεω για σημερα, ουτε για τη σεζον, ουτε καν για το Σφαιροπουλο, ειναι μια γνωμη που εχω διαχρονικα για τους ελληνες προπονητες...

Με όλο το σεβασμό, αλλα ο Ολυμπιακός δεν εχασε στη "μαχη των πάγκων"
Μιλαμε για ροστερ με τεραστια οικονομική διαφορά, και για τελικό στη πόλη του ενος.
Οταν ο Ουντο σου κλεινει τη ρακετα, γιατι ειναι αμυντικαρα, δεν εχεις πολλα να κανεις. Που και παλι χτυπησες αρκετα εκεί αλλα δε καταφερες να τον φθείρεις. Ποσο κοστίζει ομως ο Ουντο και ποσο οι Μιλουτινοφ-Μπιρτς-Γιανγκ μαζί;

Οταν παιρνεις προβαδισμα 5 πόντων, το γηπεδο παίρνει φωτιά και μετα δε ξαναχανεις σουτ, τι θα μπορουσε να κανει ενας άλλος κόουτς; Η κατασταση ηταν εκτός ελέγχου και δε μπορούσες να κανεις πολλα γιατι 15.000 Τουρκοι ουρλιαζαν στη κερκίδα. Τα ιδια εγιναν και το 15 με τη Ρεάλ.
Μην υποτιμαμε το οτι 7 τελικοι εχουν γινει σε εδρα διεκδικητή και 5 φορες το πήρε αυτός!

Επιμένω λοιπόν οτι τακτικά δεν ειχες και πολλά ακόμα να κάνεις. Ηταν δυσκολο. Ηθελες να τους αγχωσεις και το καταφερες για 25 λεπτά, αλλα καπου εκει μείναμε απο οξυγόνο. Ειπαμε. Δεν ειμαστε και η Γιουγκοπλαστικα
Coach Periklis
ξέχασα να κλείσω το τελευταίο ποστ με το

ΑΓΑΠΗ - ΠΙΣΤΗ - ΑΦΟΣΙΩΣΗ - ΔΕΟΣ

δεν ράψαμε αστέρι , ράψαμε παράσημο ΞΑΝΑ

Δεν είναι ούτε κακό ούτε ντροπή να χάνεις από καλύτερη ομάδα , σε γήπεδο της χώρας της με 15.000 οπαδούς της

Φτάσαμε στον τελικό της πιο δύσκολης ευρωλίγκας

Πολύ ενδιαφέρουσα η επόμενη σεζόν αν όντως φύγουν τόσα πολλά αστέρια για NBA

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Kanzler
Δεν αξιζε αυτο το τελος ο Ολυμπιακος. Απιστευτη ευστοχια στα τριποντα ο αντιπαλος και εννεα ταπες. Αυτα που λεγοταν οτι οι παικτες της Fenerbahce θα ειχαν την πιεση εγω δεν τα πιστευα. Εαν ηταν ομαδα με εγχωριους παικτες πιθανον να ηταν ετσι, αλλα οταν οι παικτες ειναι ξενοι μισθοφοροι ισως να ειναι αλλιως τα πραγματα (να εδω ενα πλεονεκτημα τον ξενων παικτων). Και οταν μετα σουταρουν και τοσο καλα κερδιζει μεγαλη αυτοπεποιθηση ολη η ομαδα τους.

Τα Final Four πρεπει να διεξαγονται σε ουδετερο τοπο. Δωρο για τον τουρκικο σπονσορα.

Η καθοριστικη φαση για μενα ηταν οταν ο Ολυμπιακος ηταν πισω με τεσσερις ποντους, δεν μπορεσε να μειωσει σε δυο και ο Σλουκας με τριποντο αυξησε σε επτα. Ισως να ηταν αυτη η καθροιστικη φαση. Παντως ενα ειναι σιγουρο, ανεξαρτητως απο αυτο, ο Σλουκας δεν κανει να επιστρεψει ποτε αλλο στον Ολυμπιακο. Ανεπιθυμητος, με τον τροπο που εφυγε απο την ομαδα στην οποια χρωσταει την καρριερα του. Ας κατσει για παντα στην Τουρκια, ας παρει και τουρκικο διαβατηριο οπως εκανε ο Φωτσης. Μπορει να ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης η Fenerbahce, και ετσι οπως επαιξε απο τα playoff και μετα δυσκολα μπορει να μην το ισχυριστεις, αλλα για μενα ειναι η πιο αντιπαθητικη, με Obradovic, Vesely, Σλουκα και Bogdanovic.

SteveNashidis
Mαντζαρης,Μουλιτινοφ,Σφαιρόπουλος και λίγο ο Αγραβάνης προσωπικά ανέβηκαν στα μάτια μου αρκετά. Μπράβο τους. Βελτιώθηκαν σε πολλά σημεία.
McRae
QUOTE(rankin @ May 21 2017, 23:34 ) *
Με όλο το σεβασμό, αλλα ο Ολυμπιακός δεν εχασε στη "μαχη των πάγκων"
Μιλαμε για ροστερ με τεραστια οικονομική διαφορά, και για τελικό στη πόλη του ενος.
Οταν ο Ουντο σου κλεινει τη ρακετα, γιατι ειναι αμυντικαρα, δεν εχεις πολλα να κανεις. Που και παλι χτυπησες αρκετα εκεί αλλα δε καταφερες να τον φθείρεις. Ποσο κοστίζει ομως ο Ουντο και ποσο οι Μιλουτινοφ-Μπιρτς-Γιανγκ μαζί;

Οταν παιρνεις προβαδισμα 5 πόντων, το γηπεδο παίρνει φωτιά και μετα δε ξαναχανεις σουτ, τι θα μπορουσε να κανει ενας άλλος κόουτς; Η κατασταση ηταν εκτός ελέγχου και δε μπορούσες να κανεις πολλα γιατι 15.000 Τουρκοι ουρλιαζαν στη κερκίδα. Τα ιδια εγιναν και το 15 με τη Ρεάλ.
Μην υποτιμαμε το οτι 7 τελικοι εχουν γινει σε εδρα διεκδικητή και 5 φορες το πήρε αυτός!

Επιμένω λοιπόν οτι τακτικά δεν ειχες και πολλά ακόμα να κάνεις. Ηταν δυσκολο. Ηθελες να τους αγχωσεις και το καταφερες για 25 λεπτά, αλλα καπου εκει μείναμε απο οξυγόνο. Ειπαμε. Δεν ειμαστε και η Γιουγκοπλαστικα



1.5 μυριο παιρνει ο Ουντο..δεν ειναι κανενα τρομερο ποσο.Ηταν εξυπνη κινηση απο τον Τζεραρντινι που τον βρηκε Αυγουστο μηνα χωρις να εχει ακουστει τιποτα για αυτον
garou
η φενερ ειχε ανεβει πολυ απτα πλευ οφ και μετα
εχει πολυ καλους παιχτες
εχει τον κορυφαιο προπονητη με διαφορα στην ευρωπη

δυσκολο να κερδιζε ο ολυμπιακος

Stojako
Ελάχιστα κομμάτια μας λείπουν από το να είμαστε και του χρόνου εκεί, διεκδικώντας τις πιθανότητες μας. Ας αποφασίσει σωστά μετά τους τελικούς ο Σφαιρόπουλος για το τι χρειάζεται η ομάδα και προς θεού, όχι τσιγκουνιές αν θέλετε να δείτε τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη
Reggie Miller #31
QUOTE(McRae @ May 21 2017, 23:43 ) *
1.5 μυριο παιρνει ο Ουντο..δεν ειναι κανενα τρομερο ποσο.Ηταν εξυπνη κινηση απο τον Τζεραρντινι που τον βρηκε Αυγουστο μηνα χωρις να εχει ακουστει τιποτα για αυτον



όχι ότι παίζει ρόλο,αλλά παίρνει 2.5
katharop
Παιδιά οι προεδροι σας δεν ξέρουν να χάνουν. Τα ίδια και Ελλάδα. Μέχρι και ο Γιαννακοπουλος που του χω σούρει τα εξ αμάξης και δεν τον θελω στην ομάδα μου λέει συγχαρητηρια στους αντιπάλους
Stojako
QUOTE (McRae @ May 21 2017, 23:43 ) *
1.5 μυριο παιρνει ο Ουντο..δεν ειναι κανενα τρομερο ποσο.Ηταν εξυπνη κινηση απο τον Τζεραρντινι που τον βρηκε Αυγουστο μηνα χωρις να εχει ακουστει τιποτα για αυτον


Ο Ούντο υπέγραψε πέρυσι με 900 χιλιάρικα και φέτος που του έγινε ανανέωση παίρνει 2.5Μ
rankin
Δε θελω να πικαρω κανέναν, αλλα εντος εδρας το πηρε και ο Παμπλο ο Λασο ξερωγω
Αν σκεφτεις οτι Ομπραντοβιτς > Λασο και Κωνσταντινουπολη > Μαδριτης σαν εδρα, σημερα κυνηγουσαμε ενα θαυμα
patissiotis
QUOTE(rankin @ May 21 2017, 23:34 ) *
Με όλο το σεβασμό, αλλα ο Ολυμπιακός δεν εχασε στη "μαχη των πάγκων"
Μιλαμε για ροστερ με τεραστια οικονομική διαφορά, και για τελικό στη πόλη του ενος.
Οταν ο Ουντο σου κλεινει τη ρακετα, γιατι ειναι αμυντικαρα, δεν εχεις πολλα να κανεις. Που και παλι χτυπησες αρκετα εκεί αλλα δε καταφερες να τον φθείρεις. Ποσο κοστίζει ομως ο Ουντο και ποσο οι Μιλουτινοφ-Μπιρτς-Γιανγκ μαζί;

Οταν παιρνεις προβαδισμα 5 πόντων, το γηπεδο παίρνει φωτιά και μετα δε ξαναχανεις σουτ, τι θα μπορουσε να κανει ενας άλλος κόουτς; Η κατασταση ηταν εκτός ελέγχου και δε μπορούσες να κανεις πολλα γιατι 15.000 Τουρκοι ουρλιαζαν στη κερκίδα. Τα ιδια εγιναν και το 15 με τη Ρεάλ.
Μην υποτιμαμε το οτι 7 τελικοι εχουν γινει σε εδρα διεκδικητή και 5 φορες το πήρε αυτός!

Επιμένω λοιπόν οτι τακτικά δεν ειχες και πολλά ακόμα να κάνεις. Ηταν δυσκολο. Ηθελες να τους αγχωσεις και το καταφερες για 25 λεπτά, αλλα καπου εκει μείναμε απο οξυγόνο. Ειπαμε. Δεν ειμαστε και η Γιουγκοπλαστικα

Δεν εχει ευθυνη για σημερα ο Σφαιρο, το εγραψα νομιζω... Απλα πιστευω οτι Πριντ και Σπαν με καλυτερο κοουτς και φυσικα με μια μικρη υπερβαση απο τους Αγγελοπουλους του χρονου θα εχουν την (τελευταια) μαλλον ευκαιρια τους. Δεν μπορεις να ακολουθησεις σε μπατζετ Ρωσους και Τουρκους, χρειαζονται εξυπνες κινησεις και ενας προπονητης που να εμπνεει, να εχει αυρα. Καλοι, χρυσοι οι ελληνες προπονητες αλλα δεν...
Reggie Miller #31
QUOTE(katharop @ May 21 2017, 23:46 ) *
Παιδιά οι προεδροι σας δεν ξέρουν να χάνουν. Τα ίδια και Ελλάδα. Μέχρι και ο Γιαννακοπουλος που του χω σούρει τα εξ αμάξης και δεν τον θελω στην ομάδα μου λέει συγχαρητηρια στους αντιπάλους


Αυτό προφανώς το λες επειδή πήγαν και χαιρέτησαν τον Ομπράντοβιτς ή για κάποιον άλλον λόγο;; blink.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(rankin @ May 21 2017, 23:49 ) *
Δε θελω να πικαρω κανέναν, αλλα εντος εδρας το πηρε και ο Παμπλο ο Λασο ξερωγω
Αν σκεφτεις οτι Ομπραντοβιτς > Λασο και Κωνσταντινουπολη > Μαδριτης σαν εδρα, σημερα κυνηγουσαμε ενα θαυμα


O οποιος Λασο κατα τη γνωμη μου ειναι ο υπευθυνος που η Ρεαλ κατεβηκε στο φαιναλ φορ λες και επαιζε τουρνουα επιδειξης! Αυτο μου εδειξαν τουλαχιστον αυτο το τριημερο. Οι αλλες 3 ομαδες μπηκαν να παιξουν τα ματς της χρονιας με τις αδυναμιες και τα πλεονεκτηματα τους και η Ρεαλ υστερουσε στην πνευματικη αντιμετωπιση του αγωνα.
patissiotis
QUOTE(Reggie Miller #31 @ May 21 2017, 23:50 ) *
Αυτό προφανώς το λες επειδή πήγαν και χαιρέτησαν τον Ομπράντοβιτς ή για κάποιον άλλον λόγο;; blink.gif

Εκαναν απαραδεκτες δηλωσεις μετα το ματς, θα ψαξω να τις βρω και να τις ανεβασω.
Coach Periklis
QUOTE (Reggie Miller #31 @ May 21 2017, 23:50 ) *
Αυτό προφανώς το λες επειδή πήγαν και χαιρέτησαν τον Ομπράντοβιτς ή για κάποιον άλλον λόγο;; blink.gif


επειδή είπαν την αλήθεια , η οποία ομολογουμένως δεν χρειαζόταν μιας και ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ήταν καλύτερη η Φενερ

ΕΝΤΙΤ : κρατάω πισινή γιατί άκουσα μικρό μέρος της συνέντευξης . Μπορεί να είπαν και κάτι λάθος που ΔΕΝ άκουσα
Zoys
Ευχαριστώ ΟΜΑΔΑΡΑ που μας κάνεις να στεναχωριόμαστε επειδή χάνουμε τελικούς και Final-4. Συγχαρητήρια στη Fener. Με την τέταρτη στο σπίτι της τα κατάφερε δίκαια.
rankin
QUOTE(patissiotis @ May 21 2017, 23:49 ) *
Δεν εχει ευθυνη για σημερα ο Σφαιρο, το εγραψα νομιζω... Απλα πιστευω οτι Πριντ και Σπαν με καλυτερο κοουτς και φυσικα με μια μικρη υπερβαση απο τους Αγγελοπουλους του χρονου θα εχουν την (τελευταια) μαλλον ευκαιρια τους. Δεν μπορεις να ακολουθησεις σε μπατζετ Ρωσους και Τουρκους, χρειαζονται εξυπνες κινησεις και ενας προπονητης που να εμπνεει, να εχει αυρα. Καλοι, χρυσοι οι ελληνες προπονητες αλλα δεν...

Μια χαρα ειναι ο Σφαιροπουλος και μπορω να σου πω το γιατι
1. Κανεις Ομπραντοβιτς δε δουλευει σε ομαδα με το μπατζετ του Ολυμπιακου
2. Λιγοι προπονητες πλην Ομπραντοβιτς-Ιβκοβιτς, εχουν την ικανότητα να δουλέψουν με ροστερ τοσων ελληνων παιχτων και να στηρίζουν παιχτες τυπου Αγραβανη - Παπαπετρου για πρωτη αλλαγη. Οι περισσοτεροι κοτσαρουν 2-3 αμερικάνους εκει για να κάνουν τη δουλειά τους σήμερα και χεστηκαν για το τι θα γίνει αυριο. Μεχρι και ο Ομπραντοβιτς στη Φενερ καπως ετσι το παει και αν χασει Ουντο-Μπογκντανοβιτς-Σλούκα, θα τρεχει. (Θα βρει λυση βεβαια- θα παρει άλλους, αλλα εδω σκονταφτουμε στο απο πανω επιχειρημα μου)
3. Διαφωνώ οτι δεν εμπνέει. 2 τελικοι σε 3 χρονια. Χαμενοι ναι, εκτος εδρας ομως και μετα απο υπερβασεις.. Ο Μπαρτζώκας καπου το χανε, για αυτο το μοντέλο ομως του Ολυμπιακού, λίγοι κοουτς μπορουν να ταιριάξουν καλυτερα απο τον Σφαιρόπουλο
RipCity
QUOTE (katharop @ May 21 2017, 22:46 ) *
Παιδιά οι προεδροι σας δεν ξέρουν να χάνουν. Τα ίδια και Ελλάδα. Μέχρι και ο Γιαννακοπουλος που του χω σούρει τα εξ αμάξης και δεν τον θελω στην ομάδα μου λέει συγχαρητηρια στους αντιπάλους


Αρκεί που δίνουν τα χρήματά τους κι αφήνουν την ομάδα στον προπονητή χωρίς παρεμβάσεις. Τώρα αν λόγω φανατισμού λένε δύο κουβέντες παραπάνω για το επίτευγμά τους αυτό δεν απασχολεί καθόλου. Αρκεί που η δουλειά γίνεται χωρίς να δημιουργούν πραγματικά προβλήματα. Αυτά που λένε σε μια ώρα ξεχνιούνται και πειράζουν μόνο όσους ψάχνονται να πειραχτούν. Συγχαρητήρια πάντως είπαν!
jazz thrilos
Εντάξει, του χρόνου που θα παίζουμε εντός έδρας το ξανασυζητάμε. smiley.gif

Νομίζω οτι η Φενέρ ήταν σαφώς ανώτερη απόψε και ίσως η καλύτερη ομάδα απο την έναρξη των playoffs και μετά. Δίκαια νομίζω παίρνει το τρόπαιο. Εμείς δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδια αλλά ούτε και κάποια τρομερά λάθη είδαμε απο τον πάγκο μας. Της βγήκαν τα σουτ της Φενερ, έπαιξε καταπληκτική άμυνα και πήρε το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Για ακόμη μια χρονιά βρισκόμαστε την ελιτ της Ευρώπης και αυτό είναι το σημαντικότερο. Μόνο περήφανοι είμαστε για ολόκληρο τον μπασκετικό οργανισμό.
boumtze-boumtze
Μια χαρα τα ειπανε οι προεδροι.Μια ομαδα με μηδεν γηγενες στοιχειο,με τεραστιο μπατζετ,στην εδρα της...
patissiotis
QUOTE(Coach Periklis @ May 21 2017, 23:54 ) *
επειδή είπαν την αλήθεια , η οποία ομολογουμένως δεν χρειαζόταν μιας και ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ήταν καλύτερη η Φενερ

ΕΝΤΙΤ : κρατάω πισινή γιατί άκουσα μικρό μέρος της συνέντευξης . Μπορεί να είπαν και κάτι λάθος που ΔΕΝ άκουσα

Αυτο που ακουσα εγω μεσες ακρες ηταν οτι η Φενερ δεν ειναι σοβαρη ομαδα, δεν παιζει καλο μπασκετ, δεν την θαυμαζει κανενας γιατι δεν εχει Τουρκους παιχτες... Οταν υποτιμας τον μεγαλο σου αντιπαλο μειωνεις πρωτα τη δικη σου ομαδα, εντελως αψυχολογητες δηλωσεις σε ενα f4 που η Φενερ ηταν ξεκαθαρα ανωτερη για να μην πω ισοπεδωτικη...
Reggie Miller #31
QUOTE(patissiotis @ May 21 2017, 23:53 ) *
Εκαναν απαραδεκτες δηλωσεις μετα το ματς, θα ψαξω να τις βρω και να τις ανεβασω.


Αν εξαιρέσεις αυτό που είπαν γαι Τούρκο προπονητή,που αλλιώς το εννοούσαν και ότι είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων 9 χρόνων,που προσωπικά δεν θέλω να το λένε,που αλλού έκαναν λάθος;

Ότι στη Φενέρ δεν παίζουν Τούρκοι παίκτες σε σχέση με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ που έπαιρνε τις Ευρωλίγκες ή ότι παίζαμε εκτός έδρας;
Και για εμένα θα έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο θέμα με τις επιθέσεις σε οπαδούς,αλλά και όλα αυτά που γίνονται στην Τουρκία όλη τη χρονιά...
Stojako
QUOTE (patissiotis @ May 21 2017, 23:58 ) *
Αυτο που ακουσα εγω μεσες ακρες ηταν οτι η Φενερ δεν ειναι σοβαρη ομαδα, δεν παιζει καλο μπασκετ, δεν την θαυμαζει κανενας γιατι δεν εχει Τουρκους παιχτες... Οταν υποτιμας τον μεγαλο σου αντιπαλο μειωνεις πρωτα τη δικη σου ομαδα, εντελως αψυχολογητες δηλωσεις σε ενα f4 που η Φενερ ηταν ξεκαθαρα ανωτερη για να μην πω ισοπεδωτικη...


Καιρός δεν ήταν να το έπαιρναν; Με το στανιό η διοργάνωση να τους δώσει το φ4 ξανά μετά από 5 χρόνια, ε σου λέει αν δεν το πάρεις ούτε αυτό εγώ θα εκτεθώ.
Coach Periklis
Νταξει τεσπα, σωστά όλα αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω , δε χρειάζεται να προσθέσω κι εγώ κάτι άλλο

τζαμπα το πήρανε στραβά κάποια μέλη

ξέρουν να χάνουν και αγκαλιάστηκαν όλοι με όλους όπως οφείλουν οι εμπλεκόμενοι . Και ήταν και "αληθινές" πράξεις
gerorge
Δεν καταλαβαινω γιατι μονιμα ισοπεδωνουμε την επιτυχια καποιου λογω του μπατζετ του.Δηλαδη το οτι η Φενερ ηταν εξαιρετικη απο τα πλειοφς μεχρι το τελος ειναι αδιαφορο επειδη εχει μεγαλο μπατζετ;Και Οι Αγγελοπουλοι καποτε ειχαν μεγαλο μπατζετ στην ομαδα τους,αλλα δεν καταφεραν και πολλα.Το μονο που δεχομαι εστω και ελαχιστα ως γκρινια ειναι οτι δεν εχει γινει τελικος στην Ελλαδα εδω και 10 χρονια.Και παλι ομως ολο αυτο δεν μειωνει το επιτευγμα της Φενερ.Και η ηττα απο εναν τετοιο αντιπαλο σε τετοια εδρα δεν θα επρεπε να απογοητευει τους Ολυμπιακους,αφου το παλεψε η ομαδα σε μεγαλο βαθμο,αλλα θα ηταν πολυ δυσκολα για τον καθενα να αντεξει μεχρι το τελος,εχοντας ηδη κανει υπερβαση δυο μερες πριν.Τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι προσεγμενες κινησεις ανεξαρτητα απο το τι θα γινει στο πρωταθλημα,ωστε να βρεθει ο Ολυμπιακος και του χρονου σε φ4 με πιο ευνοικες συνθηκες ως προς τον τοπο διεξαγωγης
patissiotis
QUOTE(Reggie Miller #31 @ May 22 2017, 00:02 ) *
Αν εξαιρέσεις αυτό που είπαν γαι Τούρκο προπονητή,που αλλιώς το εννοούσαν και ότι είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων 9 χρόνων,που προσωπικά δεν θέλω να το λένε,που αλλού έκαναν λάθος;

Ότι στη Φενέρ δεν παίζουν Τούρκοι παίκτες σε σχέση με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ που έπαιρνε τις Ευρωλίγκες ή ότι παίζαμε εκτός έδρας;
Και για εμένα θα έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο θέμα με τις επιθέσεις σε οπαδούς,αλλά και όλα αυτά που γίνονται στην Τουρκία όλη τη χρονιά...

Για τα εισιτηρια δεν φταιει κανεις: Ας μπαιναμε στα site της ευρωλιγκας να κλειναμε εισιτηρια. Φιλος μου βρηκε εισιτηρια του f4 σε θεσεις φιλαθλων Ολυμπιακου την περασμενη Τεταρτη!!! Υπαρχει καποιος κανονισμος για τους γηγενεις που παραβιαστηκε? Υπαρχει παραπονο για την διαιτησια?
Για τις φαπες που επεφταν σε ολη την Πολη δεν ειπαν τσιμουδια-αυτο ναι ηταν ΘΕΜΑ και μαλιστα εξαιρετικα σοβαρο!

Υ.Γ.: Αν δεν κανω λαθος ο Ολυμπιακος το 2009-2011 ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπατζετ πολυ κοντα σε αυτα των Ισπανων και των Ρωσων και εφαμιλλο του Παναθηναϊκου. Πηρε τιποτα ο Ολυμπιακος. Το μπατζετ σου δινει καποιο πλεονεκτημα - οχι την ιδια την κουπα.
jazz thrilos
QUOTE (patissiotis @ May 21 2017, 23:58 ) *
Αυτο που ακουσα εγω μεσες ακρες ηταν οτι η Φενερ δεν ειναι σοβαρη ομαδα, δεν παιζει καλο μπασκετ, δεν την θαυμαζει κανενας γιατι δεν εχει Τουρκους παιχτες... Οταν υποτιμας τον μεγαλο σου αντιπαλο μειωνεις πρωτα τη δικη σου ομαδα, εντελως αψυχολογητες δηλωσεις σε ενα f4 που η Φενερ ηταν ξεκαθαρα ανωτερη για να μην πω ισοπεδωτικη...


Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα...αλήθεια ποιός θα θυμάται την αποψινή κατάκτηση σε 15 χρόνια ως κάτι το ιδιαίτερο, εκτός φυσικά απο τους οπαδούς της Φενέρ; Είπαμε, ήταν η καλύτερη ομάδα απο τα playoffs και μετά η Φενέρ, αλλά δεν έπαιξε και κανένα ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ποιά είναι η προσφορά της στο Τούρκικο μπάσκετ γενικότερα; Πόσα λεφτά δίνει για τα συμβόλαια των παιχτών της; Τι βγάζουν οι ακαδημίες της;; Αν έχει. Πόσο σίγουρο ήταν οτι θα το έπαιρνε αν έπαιζε τελικό απόψε ας πούμε στο Παρίσι με μοιρασμένα εισιτήρια; Τεσπά, μπράβο τους, είναι οι πρωταθλητές για φέτος.
T.W.Is.M.
QUOTE(gerorge @ May 22 2017, 00:07 ) *
Δεν καταλαβαινω γιατι μονιμα ισοπεδωνουμε την επιτυχια καποιου λογω του μπατζετ του.Δηλαδη το οτι η Φενερ ηταν εξαιρετικη απο τα πλειοφς μεχρι το τελος ειναι αδιαφορο επειδη εχει μεγαλο μπατζετ;Και Οι Αγγελοπουλοι καποτε ειχαν μεγαλο μπατζετ στην ομαδα τους,αλλα δεν καταφεραν και πολλα.Το μονο που δεχομαι εστω και ελαχιστα ως γκρινια ειναι οτι δεν εχει γινει τελικος στην Ελλαδα εδω και 10 χρονια.Και παλι ομως ολο αυτο δεν μειωνει το επιτευγμα της Φενερ.Και η ηττα απο εναν τετοιο αντιπαλο σε τετοια εδρα δεν θα επρεπε να απογοητευει τους Ολυμπιακους,αφου το παλεψε η ομαδα σε μεγαλο βαθμο,αλλα θα ηταν πολυ δυσκολα για τον καθενα να αντεξει μεχρι το τελος,εχοντας ηδη κανει υπερβαση δυο μερες πριν.Τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι προσεγμενες κινησεις ανεξαρτητα απο το τι θα γινει στο πρωταθλημα,ωστε να βρεθει ο Ολυμπιακος και του χρονου σε φ4 με πιο ευνοικες συνθηκες ως προς τον τοπο διεξαγωγης


Οταν ομως εχεις ενα πολυ μεγαλο μπατζετ που σου εξασφαλιζει ροστερ υψηλης ποιοτητας(και δεν εισαι παγιδευμενος σε επιλογες προηγουμενων ετων, βλεπε Μπαρτσελονα), δεν ειναι αρκετο να παιρνεις ενα κυπελλο καθε τοσο. Δες την ΤΣΣΚΑ, τι χρηματα βαζει, τι παιχτες παιρνει(κι αν δε μαζευει ακομα πιο πολλα μεγαλα ονοματα, ειναι επιλογη του προπονητη πια, οχι αδυναμια του χρηματοδοτη) και ποσες φορες κερδισει τον τιτλο.
Η Φενερμπαχτσε σε αυτο θα κριθει στα επομενα χρονια, γιατι ξεκινησε πριν 5 χρονια απο ενα μεσαιο επιπεδο και αυξησε πολυ το μπατζετ της. Σε αυτα τα 5 χρονια με τοσα λεφτα θα μπορουσε να εχει κι αλλον ενα τιτλο, δεν το εκανε, γιατι ειναι πιο δυσκολο να φτασει στην κορυφη μια ομαδα που θεωρειτο οτι ανηκει στο δευτερο(τουλαχιστον) επιπεδο και θα τη δουμε στα επομενα χρονια πως θα συνεχισει. Χωρις να παιζει στην εδρα της αυτη τη φορα...
patissiotis
QUOTE(jazz thrilos @ May 22 2017, 00:10 ) *
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα...αλήθεια ποιός θα θυμάται την αποψινή κατάκτηση σε 15 χρόνια ως κάτι το ιδιαίτερο, εκτός φυσικά απο τους οπαδούς της Φενέρ; Είπαμε, ήταν η καλύτερη ομάδα απο τα playoffs και μετά η Φενέρ, αλλά δεν έπαιξε και κανένα ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ποιά είναι η προσφορά της στο Τούρκικο μπάσκετ γενικότερα; Πόσα λεφτά δίνει για τα συμβόλαια των παιχτών της; Τι βγάζουν οι ακαδημίες της;; Αν έχει. Πόσο σίγουρο ήταν οτι θα το έπαιρνε αν έπαιζε τελικό απόψε ας πούμε στο Παρίσι με μοιρασμένα εισιτήρια; Τεσπά, μπράβο τους, είναι οι πρωταθλητές για φέτος.

Γνωμη μου η Φενερ ακομα και με μοιρασμενα εισιτηρια θα το επαιρνε σχετικα ευκολα, εμενα μου αρεσε πολυ το μπασκετ που επαιξε. Η προσφορα της στο Τουρκικο μπασκετ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σαν αυτη των πρωτων ευρωπαϊκων του Παναθηναϊκου (1996) και Ολυμπιακου (1997) στο ελληνικο μπασκετ. Ατσαλωνεσαι, καταλαβαινεις οτι και εσυ μπορεις...
Αληθεια οι ακαδημιες του Παναθηναϊκου/Ολυμπιακου τι παιχτες εχουν βγαλει τα τελευταια 20 χρονια?
Reggie Miller #31
QUOTE(patissiotis @ May 22 2017, 00:08 ) *
Για τα εισιτηρια δεν φταιει κανεις: Ας μπαιναμε στα site της ευρωλιγκας να κλειναμε εισιτηρια. Φιλος μου βρηκε εισιτηρια του f4 σε θεσεις φιλαθλων Ολυμπιακου την περασμενη Τεταρτη!!! Υπαρχει καποιος κανονισμος για τους γηγενεις που παραβιαστηκε? Υπαρχει παραπονο για την διαιτησια?
Για τις φαπες που επεφταν σε ολη την Πολη δεν ειπαν τσιμουδια-αυτο ναι ηταν ΘΕΜΑ και μαλιστα εξαιρετικα σοβαρο!

Υ.Γ.: Αν δεν κανω λαθος ο Ολυμπιακος το 2009-2011 ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπατζετ πολυ κοντα σε αυτα των Ισπανων και των Ρωσων και εφαμιλλο του Παναθηναϊκου. Πηρε τιποτα ο Ολυμπιακος. Το μπατζετ σου δινει καποιο πλεονεκτημα - οχι την ιδια την κουπα.


Για το μπάτζετ δεν θέλω να μιλάμε,επειδή όταν στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν καλά δεν κοιτούσαμε τους άλλους,αλλά από την άλλη λένε πως έχει η πραγματικότητα,ότι είχαν χαμένους τελικούς με τεράστιο μπάτζετ και ότι η ομάδα στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες,κάτι το διαφορετικό και κάτι που γουστάρω και πιστεύω οι περισσότεροι νιώθουν έτσι,όπως ζήλευα όταν ο ΠΑΟ είχε καλούς Έλληνες παίκτες...
Coach Periklis
Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τέτοια

έχουμε την πικρία μας κι εμείς κι οι Αφοί , ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ όμως και ΑΓΑΠΑΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Για μένα ( και τελειώνω το θέμα ) έχει τεράστια σημασία και η έδρα ( που ναι μειώνει το επίτευγμα ) και το μπατζετ που δεν δίνει τίτλο , δίνει όμως θέση στο Φ4

Τελικό στην Ελλάδα δεν θα ξαναδούμε και δεν θέλω κιόλας αν συμμετέχω . Το αστέρι ίσως το πάρω και δεν θα μου το αμφισβητήσει κανείς . Αλλά σαν το Λονδίνο δεν θα χαρώ . Ίσα ίσα θα απαιτώ και δεν μ αρέσει
jazz thrilos
QUOTE (patissiotis @ May 22 2017, 00:16 ) *
Γνωμη μου η Φενερ ακομα και με μοιρασμενα εισιτηρια θα το επαιρνε σχετικα ευκολα, εμενα μου αρεσε πολυ το μπασκετ που επαιξε. Η προσφορα της στο Τουρκικο μπασκετ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σαν αυτη των πρωτων ευρωπαϊκων του Παναθηναϊκου (1996) και Ολυμπιακου (1997) στο ελληνικο μπασκετ. Ατσαλωνεσαι, καταλαβαινεις οτι και εσυ μπορεις...
Αληθεια οι ακαδημνιες του Παναθηανίκου/Ολυμπιακου τις παιχτες εχουν βγαλει τα τελευταια 20 χρονια?

Νομίζω οτι εσκεμμένα προσπαθείς να στρέψεις την κουβέντα σε περίεργα μονοπάτια. Πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά Παο/Ολυμπιακού στην Ελλάδα υπήρχε ένας Άρης και ένας Πάοκ που για όποιον θυμάται μπορεί να καταλάβει. Τώρα για τους παίχτες δεν θα απαντήσω γιατί όχι μόνο βγάζουν οι ομάδες παίχτες απο τις ακαδημίες αλλά κυρίως τους βοηθούν να αναπτυχθούν όταν τους αποκτούν σε μικρές ηλικίες δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής. Δεν διαλέγουν να δώσουν εκατομμύρια σε ξένους για εύκολες και γρήγορες διακρίσεις. Εντάξει πάντως, χαίρομαι που σε ικανοποίησε μπασκετικά η Φενέρ, ας περιμένουμε να την δούμε και του χρόνου στο Βελιγράδι να μας χαρίζει όμορφες στιγμές....
RipCity
QUOTE (patissiotis @ May 21 2017, 23:16 ) *
Γνωμη μου η Φενερ ακομα και με μοιρασμενα εισιτηρια θα το επαιρνε σχετικα ευκολα, εμενα μου αρεσε πολυ το μπασκετ που επαιξε. Η προσφορα της στο Τουρκικο μπασκετ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σαν αυτη των πρωτων ευρωπαϊκων του Παναθηναϊκου (1996) και Ολυμπιακου (1997) στο ελληνικο μπασκετ. Ατσαλωνεσαι, καταλαβαινεις οτι και εσυ μπορεις...
Αληθεια οι ακαδημιες του Παναθηναϊκου/Ολυμπιακου τι παιχτες εχουν βγαλει τα τελευταια 20 χρονια?


Δεν νομίζω πως η νίκη της Φενέρ θα δώσει ψυχολογία στις αντιπάλους της (τις Τουρκικές). Μόνο τη Φενέρ θα ατσαλώσει περισσότερο κι αυτό όσο υπάρχει Ζοτς. Οπότε ουσιαστικά το τουρκικό μπάσκετ δε νομίζω πως θα κερδίσει πολλά, ειδικά όταν δε βοηθάει και κάποιον παίκτη να ανέβει επίπεδο και να βοηθήσει την εθνική. Ο Ζοτς πχ κερδίζει πολλά περισσότερα με τη νίκη αυτή παρότι έχει κι ένα κάρο τρόπαια ήδη. Δε νομίζω πως θα αφήσει κάτι ως παρακαταθήκη, αφού οι παίκτες αυτοί αργά ή γρήγορα θα φύγουν.
gerorge
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 22 2017, 00:15 ) *
Οταν ομως εχεις ενα πολυ μεγαλο μπατζετ που σου εξασφαλιζει ροστερ υψηλης ποιοτητας(και δεν εισαι παγιδευμενος σε επιλογες προηγουμενων ετων, βλεπε Μπαρτσελονα), δεν ειναι αρκετο να παιρνεις ενα κυπελλο καθε τοσο. Δες την ΤΣΣΚΑ, τι χρηματα βαζει, τι παιχτες παιρνει(κι αν δε μαζευει ακομα πιο πολλα μεγαλα ονοματα, ειναι επιλογη του προπονητη πια, οχι αδυναμια του χρηματοδοτη) και ποσες φορες κερδισει τον τιτλο.
Η Φενερμπαχτσε σε αυτο θα κριθει στα επομενα χρονια, γιατι ξεκινησε πριν 5 χρονια απο ενα μεσαιο επιπεδο και αυξησε πολυ το μπατζετ της. Σε αυτα τα 5 χρονια με τοσα λεφτα θα μπορουσε να εχει κι αλλον ενα τιτλο, δεν το εκανε, γιατι ειναι πιο δυσκολο να φτασει στην κορυφη μια ομαδα που θεωρειτο οτι ανηκει στο δευτερο(τουλαχιστον) επιπεδο και θα τη δουμε στα επομενα χρονια πως θα συνεχισει. Χωρις να παιζει στην εδρα της αυτη τη φορα...



Οτι δεν ειναι αρκετο συμφωνω.Επισης συμφωνω στο οτι στη διαρκεια της ομαδας θα κριθει το μεγεθος που δημιουργειται.Το να τον παιρνεις τον τιτλο ομως ειναι επιτευγμα με ο,τι μπατζετ και να το κανεις κακα τα ψεματα.Ας την κρινουμε παρολαυτα για την διαρκεια της τα επομενα χρονια,γιατι ουτε ξερουμε πως θα εξελιχθει και τι τιτλους θα κατακτησει.Και η Ελλαδα ως χωρα πεταξε αρκετα λεφτα πριν ερθουν οι κατακτησεις,και αφου ηρθαν πεταξε ακομα περισσοτερα για να μεινει εκει.Οσο ομως ηταν στην Ελλαδα τα μεγαλα μπατζετ δεν υπηρχε καν ο ορος "μπατζετ" οταν συζητουσαμε για μπασκετ.Προσωπικα θελω η Φενερ να μεινει στην ελιτ τα επομενα χρονια και κυριως να δουμε αναπτυξη γηγενων παικτων,αν και δυσκολο γιατι οι καλοι φευγουν ΝΒΑ και οι λιγοτεροι καλοι απλα θαβονται.
Stojako
Καλά θα δούμε το πόσο θα ωφεληθεί το μπάσκετ και οι ομάδες της τουρκίας μετά από αυτό.

Πάντως τα τελευταία χρόνια που επενδύουν οι χορηγοί στους συλλόγους, πέφτει άπλετο γέλιο με την εθνική που κατεβάζουν τα καλοκαίρια. Θα το δούμε και φέτος (εντελώς συμπτωματικά εκεί θα διοργανωθεί και το ευρωμπάσκετ smile.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.