Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce Istanbul vs. Olympiacos Piraeus
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Istanbul 2017
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
patissiotis
Δεν εχω σκοπο να πικαρω κανενα, τι γνωμη μου γραφω και ζητω συγνωμη αν καποιος προσβληθηκε απο αυτα που εγραψα - ο γραπτος λογος ειναι δυσκολος καποιες φορες στο να αντιληφθεις το πνευμα του.
Οι Τουρκοι ειναι πολυ πισω απο εμας σε ολα εκτος απο μπατζετ και εγκαταστασες. Παντως ρωταω καλοπροαιρετα ποσους παιχτες εχουν βγαλει οι ακαδημιες Παναθηναϊκου και Ολυμπιακου τα τελευταια 20 χρονια?
Επισης τι σημαινει να δουμε τι θα κανει η Φενερ του χρονου? Εγω ξερω οτι την πρωτη χρονια δεν πηγε πουθενα, προπερσι εφτασε f4, περσι τελικο και φετος το πηρε. Τα βηματα της σταθερα και θυμιζουν τα πρωτα βηματα που εκαναν οι ομαδες μας στη δεκαετια του '90... Και οι Τουρκοι εχουν φοβερα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με καλους προπονητες και καλους (ξενους) παιχτες, ειναι σε πολυ καλο δρομο χωρις φυσικα να εχουν την παραδοση τη δικια μας ή των Ισπανων...
Ledas
QUOTE (Reggie Miller #31 @ May 21 2017, 23:50 ) *
Αυτό προφανώς το λες επειδή πήγαν και χαιρέτησαν τον Ομπράντοβιτς ή για κάποιον άλλον λόγο;; blink.gif


Υποψιάζομαι για τις δηλώσεις τους στο τέλος το είπε το παιδί. Οτι η φενερ δεν έκανε και κατι φοβερό χωρίς γηγενείς παίχτες και προπονητή με τεράστιο μπάτζετ, ότι δεν έπαιξε και κανα φοβερό μπάσκετ (ε καλά εμένα μου άρεσε αλλα τελοσπάντων), ότι το σήκωσε μέσα στην έδρα της κτλ.

Μικρή σημασία έχουν αυτά. Τι περιμένατε να πουνε πρόεδροι ομάδων; Αμα, λέμε τώρα, γινόταν ο αντίστοιχος τελικός στο σεφ δε θα λέγαν τίποτα. Ο καθένας λέει αυτά που θέλει σύμφωνα με το συμφέρον του.

Για μενα όντως ήταν τρελό φάουλ που επιλέχτηκε για μια ακόμα φορά η κωνσταντινούπολη να διεξάγει φ4. Αποψή μου είναι ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος επιλογής.

Δηλαδή να λένε στην αρχή της χρονιάς: ''Τα υποψήφια γήπεδα για φέτος είναι αυτο, αυτό και αυτό.'' Οταν τελειώνει η ρεγκιουλαρ, να διαλέγουν τότε γήπεδο, ώστε να μην είναι αβανταζ για κανέναν διεκδικητή και να έχουν όλοι θεωρητικά ισόποσους υποστηρικτές στο γήπεδο και να μην νιώθει κανείς ριγμένος και να μην μπορεί να πει τίποτα. Ετσι διαφαλίζεις την αξιοπιστία σου σαν διοργάνωση.

Στο κάτω κάτω μη μου πείτε ότι πρέπει να γνωρίζουν από πριν το γήπεδο που θα γίνει το φ4 για να οργανωθουν μια ολόκληρη χρονιά. Αυτό το φ4 ήταν το πιο άθλιο από άποψη οργάνωσης. Δημοσιογραφικά έδρανα πίσω από τις μπασκέτες, απαράδεκτη κάλυψη των φάσεων από κάμερες (χασαμε τις μισές φάσεις στα ριπλέυ), οπαδοί να πλακώνονται περιξ του γηπέδου και αλλα πολλά. Αν χρησιμοποιήσουν αυτό σαν δικαιλογία, και καλά να έχουν χρόνο για να οργανώσουν το φ4, θα τους πάρουν με τις ντομάτες. Ηδη η διοργάνωση μπερτομέου έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Αγωνιστικά συγχαρητήρια που ο ολυμπιακός έκανε αλλη μια υπέρβαση και έφτασε ως εδώ, σε εποχές δύσκολες για τη χώρα και τις ομάδες.

Αγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι. Η φενέρ έχει παιχταράδες εστω και μετρημένους στα δάχτυλα, που δε ματσαρονται από κανέναν. Μαζί με ουντο, μπογκντανοβιτς κλασσικά, αποδειχτηκαν δήμιοι και ο καλινιτς με τον ντατομε. Τον καλινιτς έπρεπε να τον ψιλιαστείτε, γιατί μας έκανε παρόμοιες κηδείες και εμάς. Δε περιμέναμε να εκτελεί έτσι στα τρίποντα και τον αφήναμε. Ψιλοκαρμπον ήταν το παιχνίδι με τη σειρά στους 8. Η φενερ προσωπικά μου άρεσε. Ειχε τρελή ευκολία να βγάζει ελεύθερα σουτ. Προιον πολύ καλης δουλειάς. Οι ψηλοί του ολυμπιακού (μιλουτινοφ, μπιρτς) με εξεπληξαν ευχάριστα. Δεν είχαν πολλούς συμπαραστάτες.

Αν κρατάω κατι με αισιοδοξία για σας, είναι το τριποντάκι με κρύο αίμα του τολιόπουλου. Σε τελικο! Οκ είχαν κριθεί όλα, αλλά δε παύει να είναι τελικός στα μάτια ενός παιδιού. Και ο μικρός είχε τσαγανό, αντί να αγχωθεί. Τον τολιοπουλο και τα μάτια σας, ωστε να συνεχίσετε την παράδοση καλών ελλήνων που θα πάρουν τη σκυτάλη. Αν δουλευτεί θα κάνει μεγάλα πράγματα. Μακάρι να τον πιστέψετε.
T.W.Is.M.
QUOTE(Stojako @ May 22 2017, 00:27 ) *
Καλά θα δούμε το πόσο θα ωφεληθεί το μπάσκετ και οι ομάδες της τουρκίας μετά από αυτό.

Πάντως τα τελευταία χρόνια που επενδύουν οι χορηγοί στους συλλόγους, πέφτει άπλετο γέλιο με την εθνική που κατεβάζουν τα καλοκαίρια. Θα το δούμε και φέτος (εντελώς συμπτωματικά εκεί θα διοργανωθεί και το ευρωμπάσκετ smile.gif )


Ισως πεφτουν στην παγιδα να ξοδευουν λεφτα για να φερουν ακριβους ξενους και να διεκδικησουν αμεσα τιτλους χωρις να επενδυουν στις υποδομες. Κι απ τις 4 ομαδες τους που επαιξαν Ευρωλιγκα ο μονος παιχτης που δειχνει οτι εχει την προοπτικη για καλη καριερα ειναι ο Οσμαν.
Αν θυμασαι παντως, τα χρονια που ακολουθησαν τις αντιστοιχες δικες μας επιτυχιες, η εθνικη ειχε μια καμψη μεγαλυτερη κι απ αυτη των τελευταιων ετων. Ο λογος βεβαια ηταν αλλος.
kotzito
Δίκαιη η επικράτηση της Φενέρ. Ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το Final - 4 και το πήρε δίκαια. Μπορεί να μην ενθουσιάζομαι ούτε εγώ από τον τρόπο που έχει χτιστεί, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα της και ήταν ίσως λίγο άστοχη η αναφορά των Αφών. Φάνηκε να έχει προετοιμαστεί και καλύτερα για σήμερα, οπότε το άξιζε.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πίκρα, αλλά όταν μετά από έναν μαραθώνιο 37 αγώνων με ντέρμπι κάθε βδομάδα σχεδόν φτάνεις στον τελικό, τον 4ο σε 6 χρόνια, μόνο περηφάνια πρέπει να νιώσουμε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αδιαμφισβήτητα στην ελίτ της Ευρώπης, μπορεί να περάσει μια μικρή κάμψη όταν σταματήσει ο Σπανούλης και λίγο πιο μετά ο Πρίντεζης, αλλά αν συνεχίσει στο τωρινό του πλάνο θα μπορεί σταθερά να βρίσκεται στο minimum της οκτάδας για αρκετό διάστημα ακόμα ίσως. Μακάρι κιόλας αυτό το θράσος που έβγαλε σήμερα ο Τολιόπουλος όσο αγωνίστηκε να το δούμε να το βγάζει ακόμα πιο συχνά και σε λίγα χρόνια, μαζί με άλλα Ελληνόπουλα.

Τεράστιο ρισπέκτ σε Πρίντεζη, Σπανούλη για όλα όσα έκαναν σε όλη την χρονιά και για τον χαρακτήρα που δείχνουν, για τον Παπανικολάου που μετά από το πισωγύρισμα του ΝΒΑ φέτος έκανε για μένα την πιο ώριμη του χρονιά ίσως, σε Μιλουτίνοφ που αν μείνει Ευρώπη έδειξε ότι έχει τα εφόδια σε 2-3 χρόνια να γίνει ένα από τα 4-5 καλύτερα center της διοργάνωσης, και στον κόουτς που παρά τα λάθη που κάνει δείχνει ότι χρόνο με τον χρόνο μαθαίνει και θεωρώ ότι τζάμπα δέχεται τόση απαξίωση από αρκετούς.

Πάμε τώρα πλέον για τους τελικούς, όπου νομίζω ότι υπάρχει βενζίνη στο ντεπόζιτο ακόμα και δεν θα είμαστε πεσμένοι ψυχολογικά.
gerorge
Θεωρω παντως πιθανο πλεον η Φενερ να αρχισει να ενδιαφερεται περισσοτερο για τους Τουρκους παικτες απο τη στιγμη που τους εφυγε το μεγαλο αγχος της πρωτης κατακτησης.Απο την αλλη βεβαια μπορει να γλυκαθηκαν και να πιστευουν οτι θα μπορουν να συνεχισουν σε τετοιους ρυθμους για καιρο
aegeansheed
QUOTE(Stojako @ May 22 2017, 00:27 ) *
Καλά θα δούμε το πόσο θα ωφεληθεί το μπάσκετ και οι ομάδες της τουρκίας μετά από αυτό.

Πάντως τα τελευταία χρόνια που επενδύουν οι χορηγοί στους συλλόγους, πέφτει άπλετο γέλιο με την εθνική που κατεβάζουν τα καλοκαίρια. Θα το δούμε και φέτος (εντελώς συμπτωματικά εκεί θα διοργανωθεί και το ευρωμπάσκετ smile.gif )

Offtopic όλο αυτό, αλλά η Τουρκία έχει παρουσία στον τελικό του τελευταίου παγκόσμιου στο Under17 και δύο συνεχόμενες στο F4 των Under16 στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ωφελήσει συνολικά, αν θα αξιοποιηθεί είναι μια άλλη κουβέντα και πολύ διαφορετική ως στρατηγική από τη "win now" φιλοσοφία του Obradovic, του Blatt και των περισσότερων τούρκικων EL ομάδων (προφανώς από τους προέδρους ξεκινάει αυτό).
Stojako
QUOTE (aegeansheed @ May 22 2017, 00:39 ) *
Offtopic όλο αυτό, αλλά η Τουρκία έχει παρουσία στον τελικό του τελευταίου παγκόσμιου στο Under17 και δύο συνεχόμενες στο F4 των Under16 στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ωφελήσει συνολικά, αν θα αξιοποιηθεί είναι μια άλλη κουβέντα και πολύ διαφορετική ως στρατηγική από τη "win now" φιλοσοφία του Obradovic, του Blatt και των περισσότερων τούρκικων EL ομάδων (προφανώς από τους προέδρους ξεκινάει αυτό).



Μετάλλια σαρώνουν σε τέτοιες ηλικίες από το 2010 καθώς έχουν ίσως τις καλύτερες υποδομές μαζί με τους Ισπανούς πλέον, αν δει κάποιος όμως την μετάβαση αυτών των παιχτών σε επίπεδο ανδρών πραγματικά θα εκπλαγεί.
pan24
QUOTE (jazz thrilos @ May 22 2017, 00:10 ) *
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα...αλήθεια ποιός θα θυμάται την αποψινή κατάκτηση σε 15 χρόνια ως κάτι το ιδιαίτερο, εκτός φυσικά απο τους οπαδούς της Φενέρ; Είπαμε, ήταν η καλύτερη ομάδα απο τα playoffs και μετά η Φενέρ, αλλά δεν έπαιξε και κανένα ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ποιά είναι η προσφορά της στο Τούρκικο μπάσκετ γενικότερα; Πόσα λεφτά δίνει για τα συμβόλαια των παιχτών της; Τι βγάζουν οι ακαδημίες της;; Αν έχει. Πόσο σίγουρο ήταν οτι θα το έπαιρνε αν έπαιζε τελικό απόψε ας πούμε στο Παρίσι με μοιρασμένα εισιτήρια; Τεσπά, μπράβο τους, είναι οι πρωταθλητές για φέτος.

Ποσο πιο ολοκληρωτικο μπασκετ να παιξει?Απο τους 8 και μετα παει τρενο εντος-εκτος εδρας και κυριαρχησε καθαρα απεναντι σε παναθηναικο,ολυμπιακο,ρεαλ
Στην τουρκια πιο πριν ελαχιστοι ασχολουνταν με μπασκετ.Ισως η επιτυχια αυτη ωθησει περισαοτερους να ασχοληθουν με το μπασκετ(αρα και να βγουν παικτες)
Το ποσα λεφτα δινει δεν πιστευω πραγματικα οτι μειωνει την επιτυχια της

Αν η οικονομικη κατασταση το επετρεπε οι ελληνικες ομαδες δεν θα ειχαν και αυτες τετοια μπατζετ?Κανεναν δεν πειραξε το 2009 οταν το σηκωσε με τεραστιο μπατζετ ο παναθηναικος
Κανεναν δεν θα πειραζε αν τις εποχες με τσιλντρες,τεοντοσιτς και μπατζετ ισως μεγαλυτερο απο το φετινο της φενερ ο ολυμπιακος σηκωνε την ευρωλιγκα
Ουτε το μπατζετ εγγυαται τιτλο.Δειτε τσσκα που εχει και γηγενεις...

Οι ακαδημιες ολυμπιακου-παναθηναικου τι ακριβως βγαζουν?Γιατι εγω ξερω οτι κανουν παιδομαζωμα στις ηλικιες 15-18 απο τις ακαδημιες αλλων ομαδων
Δεν μπορω να το στηριξω σε γεγονοτα αλλα νομιζω οτι ακομα και στην αυστραλια να γινοταν το φαιναλ 4 η φενερ θα το σηκωνε σχεδον το ιδιο ανετα οπως εμφανιστηκε.Θυμιζε ανατριχιαστικα παναθηναικο 2011
Οσο για τα εισιτηρια,παραδοσιακα καθε ομαδα παιρνει καποια εισιτηρια(τα ιδια ολες) και τα υπολοιπα βγαινουν προς πωληση στο σαιτ της ευρωλιγκας.Λογικο ειναι οι ντοπιοι να παρουν περισσοτερα.Και στην αθηνα το 2007 το ιδιο ειχε γινει

Για το φαιναλ 4 ξανα στην τουρκια οκ δικιο εχετε παντως δεν ειδα να υπηρξε κανενα μεγαλο ενδιαφερον απο αλλου.Ως ελλαδα πχ οταν δειξαμε ενδιαφερον το 2007 εγινε στην αθηνα.Τωρα διορθωστε με αν κανω λαθος δεν εχει γινει απο κανεναν κρουση για να παρουμε καποιο απο τα επομενα φαιναλ 4 ουτε ειχε γινει για καποιο μετα το 2007

Αυτα για τωρα,τα αγωνιστικα θα τα γραψω αυριο
McRae
Ρε παιδια δεν μπορω να διαβαζω για τα μπατζετ συνεχεια λες και ο Ολυμπιακος εχει το μπατζετ του Κολοσσου..20 μυρια μπατζετ ειναι μεσα στο τοπ 8 της Ευρωπης και υπεραρκετο για να φτιαξεις μια ανταγωνιστικη ομαδα γιατι απο ενα σημειο και μετα ομαδες οπως τσκα και φενερ πληρωνουν και υπεραξιες..Στην τελικη οτι ειναι η ΤΣΚΑ για τον Ολυμπιακο ειναι και ο Ολυμπιακος για τις υπολοιπες ομαδες της Α1,Οταν μποροει να παιρνει καθε 18χρονο που κυκλοφορει και απλα να τους εχει να καθονται στον παγκο.
nikmamba
QUOTE (rankin @ May 21 2017, 22:45 ) *
57% στα τριποντα!
4/5 ο Καλινιτς
2/7 ο Σπανουλης
Και cheat να ειχε το μηχανημα, πιο δικαιο θα ηταν

ο καλινιτς στα ματς με παο και ρεαλ ειχε 8/14 παντως.ηταν κι αυτος μερος της εξωγηινης φορμας της φενερ τον τελευταιο μηνα

QUOTE (McRae @ May 21 2017, 23:43 ) *
1.5 μυριο παιρνει ο Ουντο..δεν ειναι κανενα τρομερο ποσο.Ηταν εξυπνη κινηση απο τον Τζεραρντινι που τον βρηκε Αυγουστο μηνα χωρις να εχει ακουστει τιποτα για αυτον

2.5 εκ δολλρια=1.5 εκ ευρω?δεν νομιζω

QUOTE (Coach Periklis @ May 21 2017, 23:54 ) *
επειδή είπαν την αλήθεια , η οποία ομολογουμένως δεν χρειαζόταν μιας και ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ήταν καλύτερη η Φενερ

ΕΝΤΙΤ : κρατάω πισινή γιατί άκουσα μικρό μέρος της συνέντευξης . Μπορεί να είπαν και κάτι λάθος που ΔΕΝ άκουσα

ηταν ασχημο να λενε δεν μας αρεσε το μπασκετ της φενερ.Η φενερ τον τελευταιο μηνα ηταν χαρμα ιδεσθαι.

οσο για τα εισητηρια.Προπωληση υπαρχει.αν πιστευεις στην ομαδα σου τα αγοραζεις.αυτο που κανανε οι ισραηλινοι οταν η μακαμπι ειχε ομαδα τετοιου επιπεδου και ηταν τα 2/3 του γηπεδου οπου κι αν επαιζαν

QUOTE (Stojako @ May 22 2017, 00:03 ) *
Καιρός δεν ήταν να το έπαιρναν; Με το στανιό η διοργάνωση να τους δώσει το φ4 ξανά μετά από 5 χρόνια, ε σου λέει αν δεν το πάρεις ούτε αυτό εγώ θα εκτεθώ.

παιδια σορρυ αλλα δεν ειχε σπωξιμο η φενερ.οχι απλως δεν ειχε σπρωξιμο αλλα δεν ειχε εστω την στοιχειωδη βοηθεια ωστε να τελειωσει 4αδα και να εχει πλεονεκτημα για το Φ4(2 σφυριγματακια με τη μακαμπι ηταν η υποθεση)\


Καλως η κακως στον τελευταιο μηνα ηταν η πιο ετοιμη και φορμαρισμενη ομαδα..Βεβαια για να γινουν αυτα επαιξε και κατι αλλο ρολο

Και ποιος ειναι ο ανθρωπος κλειδι της φετινης Ευρωλιγκα...?Οχι δεν ειναι κανενς απο οσους πρωταγωνιστησαν στο Φ4...
Ειναι ο Σαρας.Που με το διπλο του στην Μπασκονια εστειλε τον Ζοτς στον πιο βατο(λογω στυλ μπασκετ)αντιπαλο και οχι σε Ολυμπιακο η ακομα περισσοτερο την ΤΣΚΑ.
Γιατι δεν παιρνω ορκο οτι οσο φορμαρισμενη κι αν ηταν η φενερ θα εβγαζε με μειονεκτημα στις 3 νικες ΤΣΚΑ ή ΟΣΦΠ....
Αν ημουν ζοτς θα τον επαιρνα ενα τηλ για ευχαριστω κι αυτον...

QUOTE (patissiotis @ May 22 2017, 00:28 ) *
Δεν εχω σκοπο να πικαρω κανενα, τι γνωμη μου γραφω και ζητω συγνωμη αν καποιος προσβληθηκε απο αυτα που εγραψα - ο γραπτος λογος ειναι δυσκολος καποιες φορες στο να αντιληφθεις το πνευμα του.
Οι Τουρκοι ειναι πολυ πισω απο εμας σε ολα εκτος απο μπατζετ και εγκαταστασες. Παντως ρωταω καλοπροαιρετα ποσους παιχτες εχουν βγαλει οι ακαδημιες Παναθηναϊκου και Ολυμπιακου τα τελευταια 20 χρονια?
Επισης τι σημαινει να δουμε τι θα κανει η Φενερ του χρονου? Εγω ξερω οτι την πρωτη χρονια δεν πηγε πουθενα, προπερσι εφτασε f4, περσι τελικο και φετος το πηρε. Τα βηματα της σταθερα και θυμιζουν τα πρωτα βηματα που εκαναν οι ομαδες μας στη δεκαετια του '90... Και οι Τουρκοι εχουν φοβερα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με καλους προπονητες και καλους (ξενους) παιχτες, ειναι σε πολυ καλο δρομο χωρις φυσικα να εχουν την παραδοση τη δικια μας ή των Ισπανων...

μην ξεχναμε οτι περσυ η γαλατα πηρε το γιουροκπ και η μπανβιτ επαιξε τελικο τσλ.ειτε με γηγενεις ειτε οχι εχουν προοδο.και σιγουρα κλασεις ανωτερο πρωταθλημα απο το δικο μας!

QUOTE (McRae @ May 22 2017, 00:56 ) *
Ρε παιδια δεν μπορω να διαβαζω για τα μπατζετ συνεχεια λες και ο Ολυμπιακος εχει το μπατζετ του Κολοσσου..20 μυρια μπατζετ ειναι μεσα στο τοπ 8 της Ευρωπης και υπεραρκετο για να φτιαξεις μια ανταγωνιστικη ομαδα γιατι απο ενα σημειο και μετα ομαδες οπως τσκα και φενερ πληρωνουν και υπεραξιες..Στην τελικη οτι ειναι η ΤΣΚΑ για τον Ολυμπιακο ειναι και ο Ολυμπιακος για τις υπολοιπες ομαδες της Α1,Οταν μποροει να παιρνει καθε 18χρονο που κυκλοφορει και απλα να τους εχει να καθονται στον παγκο.

+του οτι εμεις πληρωνουμε και 130% εφορια που εκτοξευει κι αλλο ουσιαστικα τα μπατζετ μας..
merpasas
Ως προς τα συναισθηματα κ την περηφανια που παραγει αυτη η ομαδα δεν εχω να προσθεσω κατι. Ο.τι νιωθει ο καθε Ολυμπιακος νιωθω κ εγω
Θελω να τονισω κατι αλλο. Δευτερος σερι τελικος με βαρια ηττα κ χωρις καν να διεκδικησεις τη νικη. Με κακη αμυνα, ελευθερα σουτ, κακους Σπανουλη κ Πριντεζη. Μπορει να μη λεει κατι, μπορει να λεει κ πολλα.. Νομιζω ομως οτι ισως κ να πρεπει να προβληματισει λιγο.
Επισης δεν μπορω να ακουω για μπατζετ. Η τσσκα βαζιζει απο αποτυχια σε αποτυχια, οι γκαλακτικος στην μπαλα ειδικα απ το Ροναλντο το Μπεκαμ κ μετα εκαναν 11 χρονια να παρουν ευρωπαικο, ο Ολυμπιακος με μεγαλο μπατζετ μεγαλυτερο απο Φενερ ηταν σκετη αποτυχια. Σιγουρα σου δινουν περισσοτερες ελπιδες να φτασεις ψηλα αλλα δεν σου εξασφαλιζουν κ την κουπα. Δεν μου αρεσαν καθολου οι δηλωσεις των Αγγελοπουλων. Μια με τη Ρεαλ του Μπουρουση στο φαιναλ φορ του Μιλανου οταδ μας απεκλεισαν στους 8, μια τωρα, δειχνουν μικροπρεπεια.Τους δικαιολογω γιατι ειναι πανω στην πικρα
Γενικα, για να καταληξω θεωρω οτι το οικοδομημα του 12 κ του 13 εχει μεινει λιγο στασιμο με την εννοια τοσο της μη αντικαταστασης καθοριστικων ξενων οσο κ με την μη εξελιξη των δικων μας ταλαντουχων. Θα ηθελα εναν πιτσιρικα δικο μας να γινει "Καλινιτς". Ακομα κ στασιμο παντως ειναι υπεραρκετο για υπερβασεις κ εκπληκτικη πορεια αλλα οχι για κουπα ειδικα κοντρα κ σε τετοιους αντιπαλους. Θεωρω παντως οτι πρεπει να γινουν 2-3 καλες κινησεις το καλοκαιρι για να παραμεινουμε σε τροχεια F4.
Stojako
QUOTE (nikmamba @ May 22 2017, 01:26 ) *
μην ξεχναμε οτι περσυ η γαλατα πηρε το γιουροκπ και η μπανβιτ επαιξε τελικο τσλ.ειτε με γηγενεις ειτε οχι εχουν προοδο.και σιγουρα κλασεις ανωτερο πρωταθλημα απο το δικο μας!



Αυτή η πρόοδος πρέπει να φανεί και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Δεν νομίζω να πολυνοιάζονται οι Σέρβοι ή οι Λιθουανοί που δεν πρωταγωνιστούν οι ομάδες τους στην Ευρώπη. Δεν νομίζω να το λαμβάνουν καν υπόψιν τους. Παίχτες βγάζουν και το μπάσκετ τους παραμένει ψηλά. Βασικά μόνο ελληνικές και ισπανικές ομάδες θα δεις να πρωταγωνιστούν επί χρόνια στην Ευρώπη με ενεργούς γηγενείς στο ροστερ και ταυτόχρονα δυνατές εθνικές.

SteveNashidis
Άντε με την αύξηση του salary cap στο ΝΒΑ, οι μισοί παικταράδες της Φενερ,Ρεαλ,ΤΣΣΚ και σία να φύγουν και να μείνουμε εμείς με τον κορμό μας tongue.gif

Πιο ψύχραιμα τώρα, κοιτώντας δηλώσεις και φάσεις είδα πιο ξεκάθαρα πως ο Ομπράντοβιτς εγκλώβησε τον Σπανούλη. Μάλιστα ενώ εφάρμοσε το ίδιο αμυντικό πλάνο με τον Ιτούδη , η αποτελεσματικότητα όμως σήμερα αυξήθηκε κατακόρυφα. Παντού προσαρμογές πάνω στον Βασίλη μέχρι τα 9 μέτρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΕΣΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ....ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ tongue.gif
Coach Periklis
QUOTE (Voyager @ May 22 2017, 01:35 ) *
Άντε με την αύξηση του salary cap στο ΝΒΑ, οι μισοί παικταράδες της Φενερ,Ρεαλ,ΤΣΣΚ και σία να φύγουν και να μείνουμε εμείς με τον κορμό μας tongue.gif


έτσι εεεεετσι smiley.gif

QUOTE (Voyager @ May 22 2017, 01:35 ) *
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΕΣΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ....ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ tongue.gif


έγραψα εγώ " Ντροπή σου θεά τύχη " icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
nikolas12
QUOTE(spysta @ May 21 2017, 23:30 ) *
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

δεν ηταν κατι που δεν περιμενα το σημερινο ..
αλλα νιωθω πικρα για τις χαμενες ευκαιριες του 2015 και 2017. ΔΕΝ ξαναβρισκεις ευκολα ευκαιρεις να πας σε τελικους ... και εχουμε χασει τοσους.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ για το γεγονος οτι οι Σπανουλης Πριντεζης ΔΕΝ εχουν στηριχτει οσο θα επρεπε απο τους Αγγελοπουλος τα τελευταια χρονια .. ενω παιζουν με πολι λιγοτερα χρηματα για χαρη της ομαδας.
και οταν λεω οτι δεν εχουν στηριχτει αναλογα .. εννοω οτι η μπακ απ λυσεις ηταν ΜπρεντΠετουει, Αγραβανης, Λαφαγιετ κτλ
εκαναν τις υπερβασεις αλλα δεν γινεται να το κανουν ολο μονοι τους. και τις χρονιες 12-13 ηταν και πολυ νεοτεροι και ειχαν την ΣΠΑΝΙΑ τυχη να βρεθουν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΠ κακαλατοι απο το πουθενα (Λο Χαινς)


οι αφοι ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβουν οτι του χρονου ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρια για την κουπα. θα ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠ χρονια των Σπαν Πριντ και το final4 θα γινει μαλιστα μεσα στον Πειραια στην ουσια.
και ισως να ειμαστε και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα με τον ιδιο κορμο του χρονου.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝ ΠΡΙΝΤ ... βαζοντας το χερι πιο βαθια στην τσεπη και κανοντας 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. (ψηλος - κοντος)
ας κοψουν τα χρηματα απο τις χρονιες 2019-20 και μετα ... οπου ΤΟΤΕ θα ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ δυσκολο να συζηταμε για final4


Φίλε Spysta μακάρι να διάβαζαν αυτό το ποστ στη διοίκηση. Ακριβώς όσα ήθελα να πω κι εγώ στο ποστ των μεταγραφών.
garou
QUOTE (nikmamba @ May 22 2017, 01:32 ) *
Και ποιος ειναι ο ανθρωπος κλειδι της φετινης Ευρωλιγκα...?Οχι δεν ειναι κανενς απο οσους πρωταγωνιστησαν στο Φ4...
Ειναι ο Σαρας.Που με το διπλο του στην Μπασκονια εστειλε τον Ζοτς στον πιο βατο(λογω στυλ μπασκετ)αντιπαλο και οχι σε Ολυμπιακο η ακομα περισσοτερο την ΤΣΚΑ.
Γιατι δεν παιρνω ορκο οτι οσο φορμαρισμενη κι αν ηταν η φενερ θα εβγαζε με μειονεκτημα στις 3 νικες ΤΣΚΑ ή ΟΣΦΠ....
Αν ημουν ζοτς θα τον επαιρνα ενα τηλ για ευχαριστω κι αυτον...


ο ολυμπιακος με φενερ θα ειχε την τυχη του παναθηναικου
ενταξει μπορει να ηταν 1-3 αλλα πολυ δυσκολα θα την περνουσε
RipCity
QUOTE (merpasas @ May 22 2017, 00:35 ) *
Ως προς τα συναισθηματα κ την περηφανια που παραγει αυτη η ομαδα δεν εχω να προσθεσω κατι. Ο.τι νιωθει ο καθε Ολυμπιακος νιωθω κ εγω
Θελω να τονισω κατι αλλο. Δευτερος σερι τελικος με βαρια ηττα κ χωρις καν να διεκδικησεις τη νικη. Με κακη αμυνα, ελευθερα σουτ, κακους Σπανουλη κ Πριντεζη. Μπορει να μη λεει κατι, μπορει να λεει κ πολλα.. Νομιζω ομως οτι ισως κ να πρεπει να προβληματισει λιγο.
Επισης δεν μπορω να ακουω για μπατζετ. Η τσσκα βαζιζει απο αποτυχια σε αποτυχια, οι γκαλακτικος στην μπαλα ειδικα απ το Ροναλντο το Μπεκαμ κ μετα εκαναν 11 χρονια να παρουν ευρωπαικο, ο Ολυμπιακος με μεγαλο μπατζετ μεγαλυτερο απο Φενερ ηταν σκετη αποτυχια. Σιγουρα σου δινουν περισσοτερες ελπιδες να φτασεις ψηλα αλλα δεν σου εξασφαλιζουν κ την κουπα. Δεν μου αρεσαν καθολου οι δηλωσεις των Αγγελοπουλων. Μια με τη Ρεαλ του Μπουρουση στο φαιναλ φορ του Μιλανου οταδ μας απεκλεισαν στους 8, μια τωρα, δειχνουν μικροπρεπεια.Τους δικαιολογω γιατι ειναι πανω στην πικρα
Γενικα, για να καταληξω θεωρω οτι το οικοδομημα του 12 κ του 13 εχει μεινει λιγο στασιμο με την εννοια τοσο της μη αντικαταστασης καθοριστικων ξενων οσο κ με την μη εξελιξη των δικων μας ταλαντουχων. Θα ηθελα εναν πιτσιρικα δικο μας να γινει "Καλινιτς". Ακομα κ στασιμο παντως ειναι υπεραρκετο για υπερβασεις κ εκπληκτικη πορεια αλλα οχι για κουπα ειδικα κοντρα κ σε τετοιους αντιπαλους. Θεωρω παντως οτι πρεπει να γινουν 2-3 καλες κινησεις το καλοκαιρι για να παραμεινουμε σε τροχεια F4.


Δε νομίζω πως πρέπει πραγματικά να προβληματίσει κάτι τέτοιο. Έφτασες στον τελικό μετά από μια διαδικασία που εξασφαλίζει πως πρέπει να σαι πολύ ικανός για να φτάσεις στο φ4 τουλάχιστον. Είχαμε την άπειρη γκαντεμιά να παίξουμε δύο τελικούς εκτός έδρας και μάλιστα σε διάστημα 3 σεζόν. Εδώ άλλες ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ τελικό εκτός κι εμάς μας έκατσε δύο φορές κι απέναντι σε ομάδες πολύ ποιοτικές μάλιστα.

Τώρα ο Kalinic εντάξει είναι σε τρελή φόρμα εδώ και κάποιο καιρό και του βγήκε και σήμερα, αλλά δε νομίζω να υπερτερεί σε σχέση με Παπ, Μάντζαρη κτλ. Από τους άλλους μας είναι λογικό να είναι πιο μπροστά αφού είναι 25 και πολύ πιο ψημένος.
nikmamba
QUOTE (Stojako @ May 22 2017, 01:35 ) *
Αυτή η πρόοδος πρέπει να φανεί και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Δεν νομίζω να πολυνοιάζονται οι Σέρβοι ή οι Λιθουανοί που δεν πρωταγωνιστούν οι ομάδες τους στην Ευρώπη. Δεν νομίζω να το λαμβάνουν καν υπόψιν τους. Παίχτες βγάζουν και το μπάσκετ τους παραμένει ψηλά. Βασικά μόνο ελληνικές και ισπανικές ομάδες θα δεις να πρωταγωνιστούν επί χρόνια στην Ευρώπη με ενεργούς γηγενείς στο ροστερ και ταυτόχρονα δυνατές εθνικές.

σωστο.αλλα οσο δυναμωνει το πρωταθλημα,θα δυναμωνουν και σε επιπεδο οργανωσης και ακαδημιων.αλλωστε στο τουρκικο πρωταθλημα υπαρχει και κανονισμος που λεει οτι πρεπει να παιζει τουρκος συγκεκριμενο χρονο νομιζω.ισα ισα θεωρω οτι τωρα που κανανε τις επιτυχιες και εφυγε το βαρις θα βελτιωθουν κι αλλο...

αλλωστε στην ελλαδα πλην ολυμπιακου ποια αλλη ομαδα μπορει να περφανευεται για τους γηγενεις της?

QUOTE (garou @ May 22 2017, 01:42 ) *
ο ολυμπιακος με φενερ θα ειχε την τυχη του παναθηναικου
ενταξει μπορει να ηταν 1-3 αλλα πολυ δυσκολα θα την περνουσε

ο ολυμπιακος ριχνει πολυ ξυλο που στο μικρο ροτεισον της φενερ θα της δημιουργουσε προβλημα.ο παο ηταν τραλαλι τραλαλο
SteveNashidis
http://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...igka-ana-thesi/

QUOTE
Πρώτη θέση (Φενέρμπαχτσε): €1.000.000
Δεύτερη θέση (Ολυμπιακός): €500.000
Τρίτη θέση (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): €300.000
Τέταρτη θέση (Ρεάλ Μαδρίτης): €150.000


Με τα μπόνους η Φενέρ θα πληρώσει το νέο σπίτι του Μέλι
Ο Ολυμπιακός θα βρει λαβράκι 4άρι και τον αντι-Αθηναίου tongue.gif
H TΣΣΚ τα έξοδα για τα οδοιπορικά του πούλμαν στη Μόσχα
Η Ρεαλ θα πληρώσει το πάρτι για χάρη της κατάκτησης του πρωταθλήματος από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το μπόνους είναι μικρότερο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πήρε ο Λεβαδειακός ξέρω εγώ.
pan24
QUOTE (Voyager @ May 22 2017, 01:35 ) *
Άντε με την αύξηση του salary cap στο ΝΒΑ, οι μισοί παικταράδες της Φενερ,Ρεαλ,ΤΣΣΚ και σία να φύγουν και να μείνουμε εμείς με τον κορμό μας tongue.gif

Πιο ψύχραιμα τώρα, κοιτώντας δηλώσεις και φάσεις είδα πιο ξεκάθαρα πως ο Ομπράντοβιτς εγκλώβησε τον Σπανούλη. Μάλιστα ενώ εφάρμοσε το ίδιο αμυντικό πλάνο με τον Ιτούδη , η αποτελεσματικότητα όμως σήμερα αυξήθηκε κατακόρυφα. Παντού προσαρμογές πάνω στον Βασίλη μέχρι τα 9 μέτρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΕΣΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΌΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ....ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ tongue.gif

Συμφωνω το πλανο απεναντι στον σπανουλη ιδιο ηταν,εξαλλου ιτουδης-ομπραντοβιτς με παρομοιο τροπο λειτουργουν
Υπηρχαν δυο σημαντικες διαφορες
Η μια οτι οταν ο σπανουλης εβγαινε πανω σε ψηλο,ειτε αυτος ηταν ο ουντο ειτε ο βεσελυ ηταν πολυ καλυτεροι πανω του απο τα βαρια 4αρια της τσσκα και τον ογκουστιν καθως μονο ο χαινς μπορουσε να τον αντιμετωπισει στα ποδια ο οποιος ομως δεν εχει το μεγεθος
Η αλλη διαφορα ειναι οτι ο μπογκντανοβιτς και ο ναναλυ ηταν πολυ καλυτεροι στην προσωπικη αμυνα πανω του απο τους τζακσον και χιγκινς-ντε κολο που εστειλε πανω του η τσσκα

Το ιδιο πλανο μεν,ομως ταιριαζε πολυ καλυτερα στα υλικα του δασκαλου απο του μαθητη.Εκ του αποτελεσματος,ο ιτουδης ισως επρεπε να επιλεξει κατι αλλο
Βασικα πληρωσε οτι δεν πηρε καποιο αθλητικο 4αρι οταν ειχε μεσα στα ποδια του ραντολφ και σινγκλετον αλλα δεν εκανε κινηση
Συγγνωμη για το οφτοπικ
roben
Είχα γράψει από τις αρχές του 2017 ότι φέτος την Ευρωλίγκα θα την κατακτήσει η Φενέρ... Και δεν άλλαξα άποψη ούτε όταν η τουρκική ομάδα κατρακύλησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κατά την κανονική περίοδο...

Η Φενέρ ήταν η ανώτερη ομάδα της διοργάνωσης, η πιο ποιοτική, η πιο έτοιμη στα κρίσιμα παιχνίδια... Τα σκαμπανεβάσματά της ήταν φυσιολογικά λόγω του περιορισμένου rotation και του υψηλού βαθμού δυσκολίας του τουρκικού πρωταθλήματος...

Προσωπικά χάρηκα πολύ την επιτυχία της Φενέρ! Πάντα χαίρομαι όταν δικαιώνονται οι κόποι των ανθρώπων που έχουν όραμα και προσπαθούν! Και η διοίκηση της Φενέρ κόπιασε και προσπάθησε πολύ! Επένδυσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον εμπιστεύτηκε, δεν πτοήθηκε στις αποτυχίες και έχτισε σταδιακά την ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Χαίρομαι διπλά γι αυτή την ομάδα διότι ήταν το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο! Είναι όμορφο να βλέπεις μια ομάδα να πετυχαίνει κάτι σπουδαίο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο Σλούκας πιστεύω ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του, έλαμπε από χαρά! Γι αυτό πήγε στη Φενέρ, για να έχει προπονητή τον Ομπράντοβιτς και για να κατακτήσει και πάλι την Ευρωλίγκα... Και όχι φυσικά για το ρόλο ή το χρόνο συμμετοχής όπως πολλοί έγραφαν όταν αποφάσισε να αφήσει τον Ολυμπιακό...

Το κατόρθωμα του Ομπράντοβιτς να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με μια ομάδα που δεν είχε επί της ουσίας γηγενείς παίκτες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο! Ο Σέρβος προπονητής ίσως και να ξεπέρασε το περσινό, επίσης αξιοθαύμαστο κατόρθωμα του Ιτούδη, να πάρει την Ευρωλίγκα έχοντας στο ρόστερ της ομάδας του τον Τεόντοσιτς (ας είναι καλά ο άγιος Κριάπα)...
nikolas_asteri
Έχει σχολιαστεί το γεγονός πως η Ολυμπία περιμένει κορίτσι;

Νταξ, απίστευτο απλά. Την επόμενη φορά θα πάνε να τη ρωτήσουν οι μπουκ...
xavier
δεν ειναι τυχαιο που τουρκικη ομαδα πηρε ευρωλιγκα την 1η χρονια που ειχαν δικαιωμα να φτιαξουν ομαδα με απεριοριστους ξενους...Τα προηγουμενα χρονια ηταν αναγκασμενοι να εχουν συγκεκριμμενο αριθμο τουρκων στο ροστερ, οταν σχεδον ολοι οι τουρκοι που αξιζουν ειναι στην αμερικη...Για αυτο μαλωνε τα προηγουμενα χρονια ο ομπραντοβιτς με το γιουρτσεβεν που ηταν το μοναδικο μεγαλο εγχωριο ταλεντο της φενερ και εφυγε για αμερικη πριν προλαβει καν να παιξει μπασκετ στην ευρωπη...

Η μαγκια του ομπραντοβιτς ηταν καταφερε να φτιαξει ομαδα με ξενους και δεν ειναι ευκολο...Δεν ειναι ομαδα που αγοραστηκε το καλοκαιρι η φενερ...3 χρονια την εχτιζε ο ομπραντοβιτς...

Ο ολυμπιακος ειχε και τις 2 σημαντικοτατες απουσιες των χακετ και λοτζεσκι, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θα αλλαζε κατι...Απλα στο τελικο φανηκε οτι οι πριντεζης,σπανουλης δεν ειχαν συμπαραστατες, ενω βαση ροστερ δεν ειναι ετσι...
garou
QUOTE (xavier @ May 22 2017, 06:31 ) *
δεν ειναι τυχαιο που τουρκικη ομαδα πηρε ευρωλιγκα την 1η χρονια που ειχαν δικαιωμα να φτιαξουν ομαδα με απεριοριστους ξενους...Τα προηγουμενα χρονια ηταν αναγκασμενοι να εχουν συγκεκριμμενο αριθμο τουρκων στο ροστερ, οταν σχεδον ολοι οι τουρκοι που αξιζουν ειναι στην αμερικη...Για αυτο μαλωνε τα προηγουμενα χρονια ο ομπραντοβιτς με το γιουρτσεβεν που ηταν το μοναδικο μεγαλο εγχωριο ταλεντο της φενερ και εφυγε για αμερικη πριν προλαβει καν να παιξει μπασκετ στην ευρωπη...

Η μαγκια του ομπραντοβιτς ηταν καταφερε να φτιαξει ομαδα με ξενους και δεν ειναι ευκολο...Δεν ειναι ομαδα που αγοραστηκε το καλοκαιρι η φενερ...3 χρονια την εχτιζε ο ομπραντοβιτς...

Ο ολυμπιακος ειχε και τις 2 σημαντικοτατες απουσιες των χακετ και λοτζεσκι, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θα αλλαζε κατι...Απλα στο τελικο φανηκε οτι οι πριντεζης,σπανουλης δεν ειχαν συμπαραστατες, ενω βαση ροστερ δεν ειναι ετσι...

ειχε διαβασει καλα το παιχνιδι ο ζελικο
ALdaperan
Νομίζω πως μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσει είχε ο Ομπράντοβιτς παρά ο Σφαιρόπουλος !!

Ο ζελικο είναι ήδη 5 χρονια στη φενέρ και καίγεται να αποδείξει αυτό για το οποίο τον χρυσοπληρώσανε, να πάρει ένα ευρωπαικό.
Ειδικά μετά την πέρσινή ήττα !

ΥΓ: Δεν είχα ξαναδεί τη φενέρ .. Καλά τουρκικη ή σερβικη ομάδα είναι ; Κανένας Τούρκος δεν παίζει εκεί μέσα !! Δεν βάζει κανένα περιορισμό η ευρωλίγκα στο πόσοι Τούρκοι πρέπει να είναι στην ομάδα ; έλεος δλδ
Varvos
Η Φενερ εκανε φ4 με ρανκινγκ 108 και στα δυο ματς
Παιζει να ναι σα μεσος ορος απο τους πιο μεγαλους σε φ4
Ledas
QUOTE (ALdaperan @ May 22 2017, 07:45 ) *
Νομίζω πως μεγαλύτερο κίνητρο να κερδίσει είχε ο Ομπράντοβιτς παρά ο Σφαιρόπουλος !!


Δε νομίζω να πολυισχύει αυτό. Ποιος προπονητής δε θέλει λυσσασμένα να πάρει την πιο ''βαρια'' κούπα; Ειδικά αν δεν έχει ξαναπάρει ούτε μία; Ο σφαιρόπουλος το ιδιο κίνητρο είχε.
Zephyr
Τι να πεις σε μια ομάδα που έχει αφήσει τα κόκαλα της στο παρκέ? Τι να πεις σε αυτούς που κάθε χρόνο με τόσο κόπο και τόσους τραυματισμούς δίνουν το 110% και τρυπάνε αβέρτα το ταβάνι? Τι να πεις στον άστοχο χτες Πρίντεζη, στους κακούς χτες Σπανούλη και Παπανικολάου? Γιατί δεν κέρδισαν ομάδα λερναία ύδρα, στην έδρα της, με τριπλό μπάτζετ και ΠΛΗΡΗ???
Αυτή η ομάδα είναι σχολείο, είναι πρότυπο του πως χτίζεις ομάδα με χαρακτήρα και kohones. ΤΕΛΟΣ.
Αγάπη μόνο και σεβασμός. Ευχαριστούμε για το ταξίδι παίδες, και του χρόνου με υγεία (πανω απ όλα) στο Βελιγράδι!!!

ΥΓ. Ά ρε Ντανιέλο, α ρε Ματ, πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν παίζατε κ σεις...
frenchman7
Το παιχνίδι κρίθηκε στο σημείο που μειώσαμε στους 4, χάσαμε ένα 3ποντο, και αμέσως ευστόχησε ο Σλούκας στο σουτ...
Εκεί ήταν όλο το παιχνίδι... Εγώ κάθε άλλο παρά άτρωτη δεν την είδα την ομάδα του Ομπράντοβιτς.
Κρίμα και πάλι κρίμα! Ήταν μεγάλη ευκαιρία!!

Δεν πειράζει, κρατάμε τα θετικά (Μίλου-Μάντζαρης) και γυρνάμε σελίδα
rankin
Η Φενερ μου θύμισε κάπως τον Ολυμπιακό του Λονδίνου. Βρέθηκε σε εκπληκτική κατάσταση, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.
Τακτικά και την ώρα του αγώνα, δεν είναι οτι ο ενας κοουτς έκανε ματ στον άλλο.
Έκεί που ο Ομπράντοβιτς πήρε άριστα ήταν στο οτι παρουσίασε μια ομάδα που έκανε ενα σουπερ τουρνουά. Και ο κόσμος ήταν στην εξίσωση, αλλά γενικά η Φενερ ήταν τουρμπαριστή.
Ο Ολυμπιακός έρχεται αμέσως μετά αλλά σε κάμποση απόσταση απο τη Φενέρ. Ας πουμε οτι είχε καύσιμο για 1,5 αγώνα. Χρειαζόταν καύσιμο για μισό αγώνα ακόμα. Δεν το είχε και δεν έφτασε στη κορυφή.
Η ΤΣΣΚΑ μετα βίας είχε καύσιμο για εναν αγώνα και η Ρεαλ πήγε για τουρισμό

H Φενερ σουταρε με σταθερά πάνω απο 50% στα τρίποντα σε ολο τον αγώνα και μάζεψε 10 παραπάνω ριμπάουντ.
Ευτύχισε επίσης να έχει εναν Κάλινιτς που θύμισε Τόνι Κουκοτς

Ο Ολυμπιακός μπλόκαρε, δεν κατάφερε να βρει λύσεις στη κρίσιμη στιγμή. Χαρακτηριστικό της κατάρρευσης ηταν οι σερί φάσεις στη τρίτη περίοδο που εμείς χάναμε μπασίματα (ενα ο Πρίντεζης, ένα ο Παπαπέτρου) και η Φενερ είτε έπαιρνε εύκολους πόντους απο βόλες, είτε έβαζε τρίποντα. Εκεί ηταν το Point of no return για τον Ολυμπιακό και για τον τελικό γενικότερα.
Εκείνο το νεκρό σημείο η Φενερ το τιμώρησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Πάτησε γκάζι και δεν την είδαμε ξανά.
Στο 46-42 κάνει το ποστερ ο Μιλουτίνοφ στο Βεσελι και μετά ξεκινάει το τέλος
Τριποντο απο τον Σλουκα
Άδικη τεχνική ποινή στον Μιλουτίνοφ.
Μετά έρχονται βολές Ουντο, Βολές Ντατόμε
Χανει το μπασιμο ο Πρίντεζης
Ξανά βολές ο Ούντο
Χανει το μπάσιμο ο Παπαπέτρου
Βαζει τρίποντο ο Ντατόμε

τελος

Αυτές οι 8 φάσεις ηταν που έκριναν και τον αγώνα. Μετά η Φενερ είχε φτερά στα πόδια της. Μέχρι εκείνη τη φάση χάνανε και κανένα σουτ, μετά δεν χάνανε τιποτα αυτοι και δεν βάζαμε τίποτα εμείς.
Οι ισορροπίες σε εναν τελικό ειναι εξαιρετικά λεπτές. Αν διαταραχτούν έστω και λίγο, μπορεί το αποτέλεσμα να επηρεαστεί σε υπερθετικό βαθμό, και έτσι συνέβη χθες.


SteveNashidis
Σκέψεις !! Αν ήταν ο Χάκετ θα είχε εξαφανίσει τον Μπογδάνοβιτς και άν ήταν ο Λοτζέσκι δεν θα υπήρχαν βοήθειες στον Σπανούλη και τον Πρίντεζη.


Θα περάσει μία εβδομάδα για να σταματήσω να σκέφτομαι πως θα άλλαζε η ιστορία του αγώνα στο 3ο δεκάλεπτο που κολλήσαμε. Θα επανέλθω και με άλλες tongue.gif
Ilias7
Πολλά μπράβο στην ομαδα μας..Η χρονια στην Ευρωπη ειναι επιτυχημενη και με το παραπανω..Σε μια χρονια με νεο τροπο διεξαγωγης,με ενα μαραθωνιο παιχνιδιων η ομαδα καταφερε και εκανε μεγαλες νικες τοσο εντος αλλα τοσο και εκτος εδρας..Κατα διαστηματα παιξαμε πολυ ωραιο μπασκετ.Αποκορυφωμα ολων αυτων η προκριση μας αρχικα στο final 4 και εν συνεχεια στο τελικο κανοντας ακομα ενα μεγαλο παιχνιδι στον ημιτελικο..

Το υποθετικο σεναριο του να επαιζαν Χακετ και Λοτζεσκι δε θελω να το σκεφτομαι αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως ο Ολυμπιακος ειναι η μονη ομαδα που στο πιο κρισημο της χρονιας επαιζε χωρις δυο βασικους παιχτες της και σιγουρα τους πιο εμπειρους σε σχεση με τους υπολοιπους ξενους.

Στο τελικο κατα τη γνωμη μου κομβικο το σημειο ειναι αυτο οπου πετυχαινει τριποντο ο Σλουκας στο 46-42,απο εκει και περα αρχισε η ομαδα να μενεις απο δυναμεις αλλα και πνευματικα..

Η ομαδα πιστευω πως του χρονου με 2-3 κινησεις θα ειναι ακομα καλυτερη.Η συνταγη οπως και να εχει δεν αλλαζει.Μονο καλυτεροι θα ειμαστε τη νεα σεζον.

Ειμαστε η μονη ομαδα που επαιξε φετος 37 ματς.Εξαντλησαμε το μεγιστο αριθμο αγωνων.

Κριμα που οι τελικοι του 2010,2015,2017 χαθηκαν σχετικα νωρις μεσα στη διαρκει του παιχνιδου και δε ζησαμε λιγο το ονειρο οτι μπορουμε να παρουμε τη κουπα..Βεβαια για τις ομαδες του 2015 και 2017 δεν υπαρχει κανενα μα κανενα παραπονο..Μονο περηφανεια και θαυμασιμος.
Quincy
Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, οπότε σόρρυ αν το χετε ήδη γράψει, με ψιλοαπογοήτευσε το αμυντικό μας πλάνο. Θα προτιμούσα να είχαμε ρισκάρει στα ποσταρίσματα και τα mismatch Vesely και Udoh παρά στα ελεύθερα τρίποντα που από αυτά κερδίζει η Φενερ όλη τη χρονιά. Το 50% από την περιφέρεια ήταν λογικό με τα σουτ που βρήκαν, το μομέντουμ του τελευταίου μήνα, την έδρα κλπ.

Στην επίθεσή μας δεν περίμενα κάτι δραματικά καλύτερο έτσι κι αλλιώς. Ο Udoh είναι το κάτι άλλο, αλλάζει όλα τα δεδομένα. Άξιος F4 MVP.

Αυτά για τα αγωνιστικά. Άξια πρωταθλήτρια η Φενερ. Κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις προηγούμενες παρουσίες της στα Φ4. Ωρίμασε, κέρδισε τις απαραίτητες εμπειρίες και φέτος που ήταν ιδανικές οι συνθήκες το σήκωσε. Μπράβο τους.
rankin
Γράφω και αυτό και κλείνω:

Για μένα η φετινή πρωταθλήτρια θα είναι για πάντα η Ουλκερ της καρδιάς μας, η ομάδα στην οποία θαυμάσαμε τον Σαββάς, καμαρώσαμε τον Κασπάρς τον Καμπάλα, ανακάλυψε τον Ζαζα Πατσούλια, έχει τους φιλάθλους που έμπαιναν στα Poll της euroleague πριν 2-3 χρόνια και ψήφιζαν ως κορυφαίο παίχτη της λίγκας τον Πρελτζιτς, επίσης είναι η ομάδα στην οποία διέπρεψε ο Ερμαλ Κουκο, και έφερε στην ευρώπη τον Κρις τζακσον, γνωστό και ως Μαχμουντ-Αμπντουλ Ραουφ (και το έκανε πριν τον Άρη). Είχε ηγέτη κάποτε τον Κουτλουάι και οχι κάποιον γκιαούρη μισθοφόρο.

Η Φενέρ χρειάστηκε 20 χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ για να πάψει να ειναι η ομάδα που κατέβαζε σεντερ τον Σαββάς και γέλαγε ο κόσμος.
Η άνθιση της συνέπεσε με την ραγδαία άνοδο της τουρκικής οικονομίας
Το παράδοξο απο την άλλη είναι οτι το τουρκικο μπασκετ έχει βγάλει κατα καιρούς και εξαιρετικούς παίχτες, αλλά κανείς εξ αυτών, ουτε ενας, δεν εμφανίστηκε στην ομάδα αυτή.
Όπως έλεγε ο Ομπράντοβιτς για τον Σλουκα, "σε σχέση με τους τουρκους και κάποιους αμερικάνους που είχα στην ομάδα, αυτός ειναι πυρηνικός επιστήμονας"

Οι τουρκοι το μπασκετάκι το βλέπουν αλλιώς. Γιατί να τρέχουν οι ίδιοι να γίνουν καλοί, αν μπορούν να αγοράσουν έτοιμους καλύτερους;
Fast track διαδικασίες σε μια χώρα με fast track οικονομική ανάπτυξη και στο βάθος ενας πρόεδρος/σουλτάνος με θολό όραμα για το μέλλον....

Δε θελω να πολιτικολογήσω, αλλά σε μια χώρα που τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται καθημερινά, οι βόμβες σκάνε εδώ και εκεί, και η πηγή του πλούτου της ειναι αμφιλεγόμενη, η ευρωλίγκα έχει κάνει μια βαθιά υπόκλιση, τόσο βαθιά που πλέον ειναι και παρεξηγήσιμη.

Για αυτό λοιπόν και λεω οτι εγώ ειμαι εξαιρετικά περήφανος γιατί αυτο το οικοδόμημα που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός εκπέμπει υγεία, καρδιά, πάθος. Ούτε αστερίσκοι, ούτε ερωτηματικά... Ξεκάθαρα πράγματα. Αντρίκια. Ολυμπιακά!
Αυτός ο Ολυμπιακός ειναι ο Ολυμπιακός στον οποίο αξίζει να αποδίδεται ο χαρακτηρισμός ΘΡΥΛΟΣ!
yorgos
QUOTE
Δεν νομίζω να πολυνοιάζονται οι Σέρβοι ή οι Λιθουανοί που δεν πρωταγωνιστούν οι ομάδες τους στην Ευρώπη. Δεν νομίζω να το λαμβάνουν καν υπόψιν τους.

Φυσικά και τους πειράζει και τους στενοχωρεί και τους "τρώει".
QUOTE
Προσωπικά χάρηκα πολύ την επιτυχία της Φενέρ! Πάντα χαίρομαι όταν δικαιώνονται οι κόποι των ανθρώπων που έχουν όραμα και προσπαθούν! Και η διοίκηση της Φενέρ κόπιασε και προσπάθησε πολύ! Επένδυσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον εμπιστεύτηκε, δεν πτοήθηκε στις αποτυχίες και έχτισε σταδιακά την ομάδα που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Χαίρομαι διπλά γι αυτή την ομάδα διότι ήταν το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο! Είναι όμορφο να βλέπεις μια ομάδα να πετυχαίνει κάτι σπουδαίο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Έτσι ακριβώς. Δούλεψαν, επένδυσαν, κόπιασαν, σχεδίασαν. Δεν είναι για πέταμα η επιτυχία τους. Και θα δημιουργήσει περισσότερους φιλάθλους, όπως δημιούργησε το '87 στην Ελλάδα, συν τη συγκυρία ότι το ποδόσφαιρό τους δεν είναι αυτό που ήταν πριν από κάποια χρόνια. Η Τουρκία στο μπάσκετ είναι η Ελλάδα του '90.

Για το μπάτζετ: φυσικά και σου δίνει τεράστιο πλεονέκτημα γιατί μπορείς να αποκτήσεις αποδεδειγμένα τους καλύτερους/πιο καθιερωμένοςυ παίκτες. Ειδικά σε σειρά αγώνων η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ έχει πλεονέκτημα. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε χρόνο οι 3 πό τις 4 ομάδες του Φ4 είναι οι πλουσιότερες και μένει κι ένα 25% πιθανότητες για να διεκδικήσουν τη μία θέση που απομένει όοοοοοοοοολες οι υπόλοιπες μη ζάμπλουτες. Ε, στο Φ4 προφανώς και μπορεί να γίνει έκπληξη, μονοί αγώνες είναι, αυτή είναι και η έννοιά του, να έχει μια πιθανότητα και ο σχετικά πιο αδύναμος. Οπότε θα παίξει ρόλο ο κόουτς στις ειδικές καταστάσεις, η τύχη, η ψυχολογία, η μέρα και φυσικά το ρόστερ και το δέσιμό του. Αλλά για να φτάσεις μέχρι το Φ4, το μπάτζετ σου δίνει τεράστιο πλεονέκτημα (χωρίς να εξασφαλίζει, πατάτες τύπου φετινών Μακάμπι και Μπαρτσελόνα είναι ενδεικτικές).

Για το φίλο που λέει να αποφασίζεται στο τέλος της ρέγκλιουλαρ πού θα γίνει το Φ4 είναι
α) αδύνατον, δε διοργανώνεται τέτοιο event με σχεδιασμό 3 εβδομάδων
β)θα γίνει της Πόπης όταν θα αποφασίζεται το πού και πώς θα γίνεται
γ) εφόσον από την αρχή ξέρουμε πού θα γίνει το Φ4 κάθε ομάδα κάνει τις επιλογές της, παραδοσιακά η ομάδα που εδρεύει στην διοργανώτρια πόλη κάνει και υπέρβαση στο μπάτζετ της, λογικό και θεμιτό
δ) πρέπει και οι φίλαθλοι να μπορούν να προγραμματίσουν. Εγώ π.χ. από τώρα που ξέρω ότι θα γίνει στο Βελιγράδι του χρόνο θα πάω, έχω κάνει τα πλάνα μου (και δε με πολυενδιαφέρει το ποιες ομάδες θα πάνε)

Ο Ολυμπιακός είναι υπόδειγμα σοβαρού οργανισμού στην Ευρωλίγκαι και οι πρόεδροί του - με τα λίγα στραβά που έχουν - εξαιρετικά επιτυχημένοι. Για τον δικό μας δεν μπορώ να πω τα ίδια, ό,τι χτίζει κάτι χρόνο με τα αρκετά λεφτά (για τα δεδομένα της οικονομικής συγκυρίας) που δαπανεί τα καταστρέφει μόνος του, τα ξέρουμε όλοι. Η καλή ομάδα ξεκινάει από τη διοίκηση.

Και πάλι μπράβο στον Ολυμπιακό, τρομερό ταξιδι και φέτος. Διαφωνώ με τους περισσότερους για την απόδοση του Σπανούλη, οπωσδήποτε δίνει στοιχεία leadership, αλλά όλη τη χρονιά είναι μέτριος και στο Φ4. Δε μου λέει κάτι να είναι κακός σε όλο το ματς και να βάζει δυο τεράστια σουτ, αν ήταν απλά καλός δε θα χρειαζόταν η ομάδα του να πάει στα τελευταία λεπτά. Οι δυσκολίες που πέρασε φέτος ο Σφαιρόπουλος δεν έχουν αναγνωριστεί νομίζω: χάνει το Χάκετ, παίζει όλη τη χρονιά με παίκτη κουτσό γιατί (δικαιολογημένα από οικονομικής άποψης) δεν του τον αντικαθιστούν οι πρόεδροι και χάνει και το Λοτζέσκι, πάει Φ4, κερδίζει ένα θηρίο και χάνει από την πολυεκατομμυριούχο νέα υπερδύναμη που παίζει στην έδρα της κι έχει τον κορυφαίοσ τον πάγκο. Για μένα είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, όποτε θέλει βρίσκει συμβόλαιο στο εξωτερικό. Προπονητής χωρίς κακιές χρονιές δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει παίκτης χωρίς κακες βραδιές.

ΥΓ: μια μεγάλη συγγνώμη σε Τζόρτζεβιτς για τη χολή που του έριξα που τσακωνόταν για τον Μιλουτίνοφ. Το παιδί έχει τρομερή εξέλιξη κι είναι καόμη πολύ μικρός, αν πάει στον Πόποβιτς έχει πιθανότητες να κάνει σοβαρή καριέρα.
back2back
Μια χαρά ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός, μόνο η Ρεάλ έχει καλύτερο. Το 2012 και το 2013 η ομάδα έπαιξε καλύτερο μπάσκετ με μικρότερο μπάτζετ. Ο Σφαιρό είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά δυστυχώς γι' αυτόν μετράει 0/2 σε F4 και ακόμα μια αποτυχία ως βοηθός. Ελπίζω να μην έχει την τύχη του Ιωαννίδη και του Ρενέσες. Την επόμενη φορά πρέπει να το σηκώσει, αν δεν το κάνει δεν ξέρω αν θα έχει άλλη ευκαιρία
RipCity
Σε ολα τα φ4 παει ως αουτσαιντερ ο Ολυμπιακος. Δεν υπαρχει θεμα απολυσης ακομα και σε τριτο χαμενο τελικο. Στην τελικη δεν εχασε τον ημιτελικο. Πηρε δυο παιχνιδια κι εχασε δυο εκτος εδρας τελικους, που ειναι τρομερα απιθανο να σου τυχει να παιξεις εκτος εδρας. Ο Σφαιροπουλος ειναι παρα πολυ πετυχημενος.
back2back
QUOTE(RipCity @ May 22 2017, 20:34 ) *
Σε ολα τα φ4 παει ως αουτσαιντερ ο Ολυμπιακος. Δεν υπαρχει θεμα απολυσης ακομα και σε τριτο χαμενο τελικο. Στην τελικη δεν εχασε τον ημιτελικο. Πηρε δυο παιχνιδια κι εχασε δυο εκτος εδρας τελικους, που ειναι τρομερα απιθανο να σου τυχει να παιξεις εκτος εδρας. Ο Σφαιροπουλος ειναι παρα πολυ πετυχημενος.


Και ο Ιωαννίδης πετυχημένος ήταν, αλλά μετά ήρθε ο Ντούντα και το σήκωσε
yorgos
QUOTE(back2back @ May 22 2017, 21:11 ) *
Και ο Ιωαννίδης πετυχημένος ήταν, αλλά μετά ήρθε ο Ντούντα και το σήκωσε

Eπί Ιωαννίδη ο Ολυμπιακός πήγαινε ως ξεκάθαρο φαβορί, υπήρχε Φ4 που πήγε με φροντ λάιν Πάσπαλι-Τάρπλεϊ-Τάρλατς-Φασούλα κι έχασε από το γερο-Τομπσον (που μετά έλεγε ότι ήταν "παρά φύσιν τρίποντα, όταν το παιδί έκανε καριέρα από το σουτ του) και τη Μπανταλόνα. Ο Ολυμπιακός εκείνων των εποχών ήταν η ακριβότερη ομάδα στην Ευρώπη, αντε η δεύτερη ακριβότερη. Το κοουτσάρισμα του κυρ-Γιάννη ήταν για γέλια, ο τελικός του Τελ Αβίβ πρέπει να διδάσκεται μέχρι σήμερα για το πώς να κοουτσάρεις με σκοπό να χάσεις.
RipCity
QUOTE (back2back @ May 22 2017, 20:11 ) *
Και ο Ιωαννίδης πετυχημένος ήταν, αλλά μετά ήρθε ο Ντούντα και το σήκωσε


Τα είπε καλά ο Σφαιρό. Για να χάσεις έναν τελικό σημαίνει ότι πήγες σε έναν τελικό. Με Ιωαννίδη δεν πιστεύω ότι υπάρχει σύγκριση. Τώρα ειναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα για να φτάσεις σε έναν τελικό.
T.W.Is.M.
QUOTE(yorgos @ May 22 2017, 21:26 ) *
Eπί Ιωαννίδη ο Ολυμπιακός πήγαινε ως ξεκάθαρο φαβορί, υπήρχε Φ4 που πήγε με φροντ λάιν Πάσπαλι-Τάρπλεϊ-Τάρλατς-Φασούλα κι έχασε από το γερο-Τομπσον (που μετά έλεγε ότι ήταν "παρά φύσιν τρίποντα, όταν το παιδί έκανε καριέρα από το σουτ του) και τη Μπανταλόνα. Ο Ολυμπιακός εκείνων των εποχών ήταν η ακριβότερη ομάδα στην Ευρώπη, αντε η δεύτερη ακριβότερη. Το κοουτσάρισμα του κυρ-Γιάννη ήταν για γέλια, ο τελικός του Τελ Αβίβ πρέπει να διδάσκεται μέχρι σήμερα για το πώς να κοουτσάρεις με σκοπό να χάσεις.


Η ιστορια του 1994 δεν περιστρεφεται γυρω απο τον Ολυμπιακο, αλλα γυρω απ την Μπανταλονα. Ο Ολυμπιακος το χαρισε το ματς, συμφωνουμε. Αλλα το ιδιο εκαναν με καθε τροπο κι αλλοι 3 πριν απ αυτον. Δεν εχει υπαρξει πιο αναξια πρωταθλητρια Ευρωπης απο εκεινη τη Μπανταλονα, που θα μπορουσε να μη βρισκεται ουτε στους 8. Ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες επι εβδομαδες για να γινει αυτο που εγινε. Ανεξαρτητα απο την ευθυνη του Ιωαννιδη σε αυτο. Πραγματικα πιστευω οτι οποιαδηποτε ομαδα και να ταν στη θεση του Ολυμπιακου θα εχανε με καποιο περιεργο και ανεξηγητο τροπο.

Να προσθεσω για το χτεσινο ματς οτι ο Γιουντο πραγματικα δεν αντιμετωπιζοταν. Εκανε φοβερο παιχνιδι και αλλαξε ολες τις ισορροπιες του ματς. Παναξιος MVP και ευτυχως γι αυτον που δεν ειχε συμπαιχτη καποιον με το ονομα του Σπανουλη, του Διαμαντιδη ή του Μποντιρογκα, γιατι μπορει και να του επαιρναν το MVP με λιγο χειροτερη αποδοση...
TakeshyKurosawa
QUOTE (back2back @ May 22 2017, 20:19 ) *
Μια χαρά ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός, μόνο η Ρεάλ έχει καλύτερο. Το 2012 και το 2013 η ομάδα έπαιξε καλύτερο μπάσκετ με μικρότερο μπάτζετ. Ο Σφαιρό είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά δυστυχώς γι' αυτόν μετράει 0/2 σε F4 και ακόμα μια αποτυχία ως βοηθός. Ελπίζω να μην έχει την τύχη του Ιωαννίδη και του Ρενέσες. Την επόμενη φορά πρέπει να το σηκώσει, αν δεν το κάνει δεν ξέρω αν θα έχει άλλη ευκαιρία

cska και fener επίσης καλύτερο ρόστερ.. Ούτε Μπογκντάνοβιτς έχουμε ούτε Ούντο..
T.W.Is.M.
QUOTE(TakeshyKurosawa @ May 23 2017, 00:09 ) *
cska και fener επίσης καλύτερο ρόστερ.. Ούτε Μπογκντάνοβιτς έχουμε ούτε Ούντο..


Ναι, αλλα κι η Φενερμπαχτσε δεν εχει Αγραβανη! smiley.gif
Varvos
QUOTE (yorgos @ May 22 2017, 19:23 ) *
Και πάλι μπράβο στον Ολυμπιακό, τρομερό ταξιδι και φέτος. Διαφωνώ με τους περισσότερους για την απόδοση του Σπανούλη, οπωσδήποτε δίνει στοιχεία leadership, αλλά όλη τη χρονιά είναι μέτριος και στο Φ4. Δε μου λέει κάτι να είναι κακός σε όλο το ματς και να βάζει δυο τεράστια σουτ, αν ήταν απλά καλός δε θα χρειαζόταν η ομάδα του να πάει στα τελευταία λεπτά.



εισαι πολυ λαθος για το φετινο Σπανουλη
Οκτωβρη-αρχες Γεναρη εχει κανει καταπληκτικα παιχνιδια, στη συνεχεια τραυματιζεται και μπαινει να παιξει με εσας στο ματς του κυπελλου χωρις να ειναι εντελως ετοιμος με αποτελεσμα να τον κυνηγαει ο τραυματισμος για κανα μηνα
Εχει κανει τα καλυτερα πλει οφ της καριερας του με την Εφες, στον ημιτελικο με την Τσσκα ο Χαινς τον κυνηγαει σε ολο το ματς και παρ ολ αυτα βαζει 14 ποντους και 6 ασσιστ με 4/10 σουτ

Ε στον τελικο οκ, εχει βαλει ο ομπραντοβιτς ολη τη φενερ να τον κυνηγαει, δε παιζει καλα και κανεις αλλος

Συνολικα ο Σπανουλης θα λεγα οτι εχει κανει πολλη μεστη χρονια που σε καποιες περιοδους ηταν ως και καταπληκτικη, ειδικα για την ηλικια του
lightday
QUOTE(Varvos @ May 23 2017, 10:15 ) *
....

Συνολικα ο Σπανουλης θα λεγα οτι εχει κανει πολλη μεστη χρονια που σε καποιες περιοδους ηταν ως και καταπληκτικη, ειδικα για την ηλικια του

Φάνηκε ότι δεν μπορεί να κάνει 2 δυνατά συνεχώμενα μάτς με μια μέρα διαφορά-αν και το πρώτο δεν το λές και ακριβώς δυνατό απλά μίλησε στο τέλος και αυτό μένει σαν εντύπωση περισσότερο.Στον δευτερο αγώνα τον φάγανε ζωντανό. Το 2009 , 2014 άντεχε και ήταν καταλυτικός , τώρα είναι φυσικό η ηλικία να δείχνει τα δόντια της.
RipCity
QUOTE (lightday @ May 23 2017, 20:07 ) *
Φάνηκε ότι δεν μπορεί να κάνει 2 δυνατά συνεχώμενα μάτς με μια μέρα διαφορά-αν και το πρώτο δεν το λές και ακριβώς δυνατό απλά μίλησε στο τέλος και αυτό μένει σαν εντύπωση περισσότερο.Στον δευτερο αγώνα τον φάγανε ζωντανό. Το 2009 , 2014 άντεχε και ήταν καταλυτικός , τώρα είναι φυσικό η ηλικία να δείχνει τα δόντια της.


Το έκανε δύο φορές με την Εφές πάντως και στο δεύτερο ήταν και καλύτερος από το πρώτο.
Zephyr
QUOTE(lightday @ May 23 2017, 21:07 ) *
Φάνηκε ότι δεν μπορεί να κάνει 2 δυνατά συνεχώμενα μάτς με μια μέρα διαφορά-αν και το πρώτο δεν το λές και ακριβώς δυνατό απλά μίλησε στο τέλος και αυτό μένει σαν εντύπωση περισσότερο.Στον δευτερο αγώνα τον φάγανε ζωντανό. Το 2009 , 2014 άντεχε και ήταν καταλυτικός , τώρα είναι φυσικό η ηλικία να δείχνει τα δόντια της.


Έπεσε και στην άμυνα της Φενερ, τόσο "ξύλο" δεν έφαγε από κανένα όλη την χρονιά. Οι τύποι εκτός από το ότι είναι έτσι κ αλλιώς εκπληκτικοί στην άμυνα, έπαιξαν εντελώς πάνω στον Σπαν, γνωρίζοντας ότι έτσι θα κόψουν την δημιουργία όλου του Ολυμπιακού και το πέτυχαν.
pan24
QUOTE (RipCity @ May 23 2017, 21:12 ) *
Το έκανε δύο φορές με την Εφές πάντως και στο δεύτερο ήταν και καλύτερος από το πρώτο.

Στην φενερ ειχαν και καλυτερους ψηλους και καλυτερους περιφερειακους αμυντικους
Με την εφες ειχε βρεθει αρκετη ωρα στο μαρκαρισμα του ο...ερτελ
Η φενερ ηταν διαβασμενη και ηξερε οτι χωρις δημιουργια σπανουλη,απο την στιγμη που ο βεσελυ μπορουσε να αμυνεται στα ποσταρισματα του πριντεζη χωρις βοηθειες ο ολυμπιακος θα ηταν ασυνδετος και βεβαια ειχε τα υλικα για να εφαρμοσει το σωστο πλανο της
RipCity
QUOTE (pan24 @ May 23 2017, 20:42 ) *
Στην φενερ ειχαν και καλυτερους ψηλους και καλυτερους περιφερειακους αμυντικους
Με την εφες ειχε βρεθει αρκετη ωρα στο μαρκαρισμα του ο...ερτελ
Η φενερ ηταν διαβασμενη και ηξερε οτι χωρις δημιουργια σπανουλη,απο την στιγμη που ο βεσελυ μπορουσε να αμυνεται στα ποσταρισματα του πριντεζη χωρις βοηθειες ο ολυμπιακος θα ηταν ασυνδετος και βεβαια ειχε τα υλικα για να εφαρμοσει το σωστο πλανο της


Απλά απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο. Κόντρα στη Φενέρ πιθανό να έπαιζε χάλια ακόμα και με ξεκούραση δεκαήμερη. Και πάλι ο Udoh δε θα περνιόταν και πάλι ο Βέσελι θα αμυνόταν στον Πρίντεζη.
pan24
QUOTE (RipCity @ May 23 2017, 21:58 ) *
Απλά απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο. Κόντρα στη Φενέρ πιθανό να έπαιζε χάλια ακόμα και με ξεκούραση δεκαήμερη. Και πάλι ο Udoh δε θα περνιόταν και πάλι ο Βέσελι θα αμυνόταν στον Πρίντεζη.

Δεν διαφωνω καπου σε αυτο
Ομως η ηλικια παιζει ρολο γιατι ο πριν 3 χρονια σπανουλης με την πολυ μεγαλυτερη εκρηξη σιγουρα θα μπορουσε να δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα στην φενερ οπως εκανε στον ημιτελικο ο γιουλ(αλλο που πλην καρολ οι τουρκοι εβγαλαν ολη την υπολοιπη ομαδα εκτος αγωνα και φυσιολογικα η ρεαλ εχασε)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.