QUOTE (KWSN_Men @ Aug 28 2017, 08:49 )
Μπράμος
Panko
Maciulis
Armstrong
Kapono
Ukic
Lasme
Gist
Kitchen
Banks
Xanthopoulos
Giannopoulos
Skordilis
Σχορτσανίτης
Curry
Επιτυχημένοι λοιπόν 3/15 ή ποσοστό 20%.
Τόσο χαμηλό ποσοστό δεν είχε ο Ανάργυρος ούτε όταν βαρούσε βολές με κουτάλα.
Να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Ως προπονητής είναι λίγος για τον Παναθηναϊκό... Όσο τίμιος και αν είναι δεν κάνει για αυτό το επίπεδο!
Πάμε στα των μεταγραφών.. Νομίζω ότι είσαι απλά μηδενιστής.. Οι 3 έλληνες (Σκορδίλης, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος) υπήρχαν για τις προπονήσεις και απλά να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός Ελλήνων στην 12καδα. Με τα χρήματα και την ατμόσφαιρα που υπήρχε τότε μόνο αυτούς μπορούσες να πάρεις..
Όπως σου είπε από πάνω και ο φίλος ο Καπόνο ήταν δώρο του ΔΓ, πράγμα που παραδέχθηκε και ο ίδιος. Για τον Σχορτσιανίτη δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ήταν από τους Έλληνες που μπορείς να πεις ότι δεν ψωνίζεις από το πανέρι, μπορούσε να εξυπηρετήσει κάποια σχήματα, θα μπορούσε να τον έχει επιλέξει ο κοουτς εύκολα. Αποτυχημένα όντως! Ο Μπράμος από την άλλη ήταν μια μέτρια περίπτωση. Ένας ρολίστας που βοήθησε και σίγουρα δεν τον λες αστέρι, αλλά ούτε ότι ήταν αποτυχία. Ειδικά την 1η χρονιά. Τη δεύτερη πήραν όλοι την κάτω βόλτα.
Για τους ξένους, Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις σου βγήκαν και με το παραπάνω!
Ούκιτς, Κάρυ βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν τους λες ούτε κάργα επιτυχημένους, ούτε αποτυχία. Το πρόσημο ήταν θετικό. Ειδικά αν δεν είχε αυτό τον τραυματισμό ο Ούκιτς τη 2η χρονιά.
Ο Πάνκο ήταν στην ομάδα για 1 μήνα? Άντε 2 το πολύ. Δεν μπορούμε να πούμε ούτε ότι είναι επιτυχία ούτε αποτυχία! Κρίθηκε και ορθά ότι έπρεπε να δωθεί και τέλος.
Αρμοστρονγκ, Κιτσεν και Μπανκς ήταν οι μεγάλες αποτυχίες στα μεταγραφικά. Οι 2 μάλιστα αντικαταστάθηκαν άμεσα και ο 3ος ήρθε σαν λύση ανάγκης..
Άμα θες να μου πεις για τις προπονητικές του ικανότητες. Πως έχασε μία πρόκριση δική από μία ζώνη. Πως ετοιμαζόταν προπονητικά μόνο για τον Ολυμπιακό. Ότι στην επίθεση ήμασταν για γέλια. Θα σου πω έχεις δίκιο και πάμε παρακάτω! Στις μεταγραφές όμως το πρόσημο είναι θετικό! Ειδικά για το μπάτζετ και τις συνθήκες που διαχειρίστηκε το 12.
Και για να πάμε στις μεταγραφές τις περσινές, μόνο ο Νίκολς ήταν εκτός ομάδας. Οι άλλοι 3 Αμερικάνοι που έφερε ήταν πολύ καλές επιλογές και τους παρακαλάγαμε και για φέτος, με τους 2 να μένουν και τον 3ο να επιλέγει NBA.