QUOTE (sleepei2 @ Feb 9 2018, 09:39 )
Ας ερθει εδω να ψηθει κανα 5αρι χρονια και ξαναδοκιμαζει αλλιως θα γίνει ρολιστας πολυτελειας σαν τον Κουφό που από υπερταλέντο κατάντησε παγκίτης
Εχω εντελως αντιθετη γνωμη.Τα βασικα προβληματα του παπαγιαννη απ'οσο λενε και οι αμερικανοι ειναι η φυσικη κατασταση,η δυναμη και τα αργα ποδια
Αυτα αν δεν τα φτιαξει στο nba δεν τα φτιαχνει πουθενα
Ειναι και η ολη ιστορια οτι ηταν υψηλο πικ και αν φυγει ωρα απο nba θα του μπει η ταμπελα του bust και πολυ δυσκολα θα τον ξαναπαρουν
Ο κουφος για δεδομενα ευρωπης ισως ηταν υπερταλεντο,για τα εκει δεδομενα οχι
Αυτυχησε ισως που στην ομαδα του αποφασισαν να τον δουλεψουν μονο στον ογκο και καποιες στοιχειωδεις κινησουλες στο ποστ κανοντας τον εναν καλο ρολιστα και παραμελησαν αλλα κομματια του πχ σουτ.Ο αντιλογος σε αυτο ειναι βεβαια οτι εφοσον δεν ηταν αρκετα καλος για σταρ(που δεν ηταν) αν τον εκαναν καλο ρολιστα ισως αυτη την στιγμη δεν βρισκοταν στο nba και σιγουρα οχι με συμβολαιο 8 μυρια τον χρονο
Ο παπαγιαννης ειναι αλλη περιπτωση,τον επελεξαν πολυ ψηλα στο ντραφτ και του δουλευαν μεχρι και το τριποντο ωστε να γινει ενας συγχρονος ψηλος.Βεβαια αποτελεσματα δεν υπηρχαν ακομα,ισως δεν δουλευε αρκετα η ισως ειχε πολυ χαμηλοτερο ταβανι απ'οσο περιμεναν
Το καλοκαιρι με την εθνικη ηταν απογοητευτικος
Παντως αν ειναι διαθεσιμος το καλοκαιρι λες ενα ευχαριστω στον βουγιουκα και παιρνεις παπαγιαννη για δευτερη με τον ογκαστ η εναν φθηνο μαπ για τριτο
Αν δεσμευθει οτι θα μεινει τουλαχιστον και για την επομενη σεζον προσπαθεις να τον κλεισεις απο τωρα
QUOTE (shtarkws @ Feb 9 2018, 09:42 )
Μέχρι χθες θα σου έλεγα ότι αποκλείεται ο Παπαγιαννης να γυρίσει Ευρώπη στην επόμενη 5ετια. Ο τρόπος όμως που κόπηκε, όντας 13η επιλογή μετά από 1.5 χρόνο, δεν ξέρω αν του αφήνει περιθώρια να βρει άλλο συμβόλαιο σε μια λίγκα που παράγει 100δες νέους παίκτες κάθε χρόνο.
Συμφωνω.Ακομα και οι χειροτεροι παικτες μενουν τουλαχιστον μια 3ετια στο rookie συμβολαιο τους.Δυσκολευομαι να θυμηθω παικτες που τους εκαναν waive κατα την διαρκει του rookie συμβολαιου οντας υψηλα πικ πρωτου γυρου.Μονο ο Bennett μου ερχεται στο μυαλο τωρα
Αυτο μου δειχνει οτι ο λογος δεν ηταν μονο αγωνιστικος.Για να τον διωξουν στον 1,5 χρονο υπαρχει και κατι αλλο απο πισω,ισως κακες σχεσεις με το staff,νοοτροπια η κατι παρομοιο
Αυτο απο την μια μπορει να ειναι λογος να μην ξαναβρει κατι εκει,απο την αλλη μπορει καποιος που τον πιστευει αγωνιστικα να του δωσει δευτερη ευκαιρια