Λοιπόν.
Κάτσε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά,γιατί χάσαμε την μπάλα.
Καταρχάς,
όπως μπορεί κανεις να καταλαβει κοιτάζοντας διαφορα ποστ μου,δεν υποστηριζω καποια συγκεκριμένη ομάδα (Παναθηναικός ειμαι όπως γραφω κιόλας,αλλα στο φόρουμ δεν έχω γράψει πουθενά για Παναθηναικό-δεν συμμετέχω επιτηδες σε συζητήσεις για Α1 και Ευρωλίγκα),υποστηριζω γενικώς κάποιες ομαδες των ΒΠ. . .
Όσον αφορα την Φιλοθέη συγκεκριμένα,ουτε μάνατζερ της είμαι,ούτε παικτης της,έχω αγωνιστει εκει στο (πολύ) παρελθόν,ξέρω 5-6 άτομα απόσους ειναι αυτη την στιγμή στο ρόστερ και στον πάγκο,ως εκεί.
Δεν ήρθα γήπεδο προκατειλημμένος.
Πίστεψε με,και να έχανε η Φιλοθέη ,δεν θα έχανα τον ύπνο μου.
Πάμε στα συγκρεκριμένα:
@giann
Όπως ήδη έχω γράψει ,βρισκόμουν στην αριστερη εξοδο,και η συγκεκριμένη φάση που αναφέρεσαι(το επιθετικό φάουλ δηλαδή) εγινε στην ακριβώς απέναντι μου πλευρά,πάνω στην βασική γραμμή,με αρκετά σώματα μπροστά μου.
Οπότε αν είχα άποψη,θα ήμουν μ*****ς
Και μαλάκας δεν είμαι.
Η τεχνική ποινή ,νομίζω ήταν σωστή.
(Ναι,μια ήταν τελικά.Το ξανασκέφτηκα.
Δύο πήρε ο Ίκαρος στο ματς που ειδα την προηγούμενη μέρα(εφήβων)).
Επίσης,αν ειπώθηκε αυτό που λες (δεν θέλω να σε αμφισβητήσω,απλά το λες εσύ που εισαι από την μια πλευρά) δεν είναι σωστό καθόλου,αν και επειδή πολλα λεγονται σε ένα ματς ,η μαγκιά είναι να μπορούμε να συγκρατούμε τα νεύρα μας όταν μας βρίζουν κλπ κλπ. . .
Για τον πλέι που λες της Φιλοθέης,δεν έχω εικόνα αν έβριζε,αλλά επειδή τον ξέρω,ειναι πολύ καλό παιδί και προπονητής(τον κοντό λέμε,έτσι
@thomson
Από την μία,λες ηρεμία,από την αλλη προκαλείς.
Ποικιλοτρόπως.
Όταν λες "επί ίσοις όροις" τι εννοείς;;;
@axe
Αδερφέ,δεν απογοητεύτηκα από την απόδοση των ομάδων.
Ήταν συμπαθητική(και σίγουρα πολύ καλύτερη απότι θα έπαιζα εγώ).
Το όλο σκηνικό με ξενέρωσε.
Πάντως ,για να λέμε την αλήθεια,το παιδικό του Πανιωνίου που είδα προχτές,νομίζω κέρδιζε άνετα ,αμφότερες τις ομάδες.
Α.Και δεν παρακολουθώ ούτε Γ ,ούτε Β ΕΣΚΑ. . .
Μέχρι Α παρακολουθώ και αυτό κατ εξαίρεσιν δηλαδή,τον Προμηθέα που πάει για άνοδο
Μην στενοχωριέσαι δηλαδή για μένα
Πάντως θα ξαναπάω σε ματς Δ ΕΣΚΑ.
Στο ματς του Ψυχικού ,με τον Ορφέα.
Δεν το χάνω αυτο το ματς
Και θα έχω κανονίσει να έχω προπόνηση μπέιζμπολ πιο πριν,ώστε να έχω δικαιολογία να έχω μαζί μου το ρόπαλο
(Πλάκα κάνω,μην τσιμπάτε)
Όσο για το Φ.Α ,θα μας πει ο ρεφ ,μην ανησυχεις
@dontshoottheref
Βρε μήπως σφύραγες εσύ και δεν θέλεις να καρφωθείς;;;
Λοιπόν.
Η τεχνική είπαμε ήταν σωστή,αλλα υπάρχουν πολλές φάσεις στο ματς.
Πχ ,στο τρίτο δεκάλεπτο ο ψηλός της Φιλοθεης,έκανε φάουλ στα σκριν ,και δεν σφυρίχτηκε κανένα.
Και τέλος πάντων,μην κολλάμε σε φάσεις.
Γενικώς χάσανε τον έλεγχο οι διαιτητές και αυτό φάνηκε στην λήξη του ματς,με ότι έγινε. . .
Τώρα θα μου πεις,εγώ λέω οτι σφύραγαν πολύ,και οι του Ορφέος λένε ότι άφηναν το σκληρό παιγχνίδι της Φιλοθέης.
Δύσκολη η δουλειά του διαιτητή.
*Για το ματς με Πόρτο Ράφτη μην ορκίζεσαι.
Ένα πουλάκι μου είπε,ότι μπορει να κατέβει ο Στεργιάκης.
Και εκεί αλλάζουν οι ισορροπίες.
Πάντως ,επειδη στο φόρουμ όλοι ανωνυμοι είμαστε,θα χει πλάκα ο giann πχ ,να είναι ο ψηλός του Ορφέα,ε;;;
Καλημέρες και καλή βδομάδα.
Υ.γ. Ice-wolf που έχεις χαθεί???