Πολύ σωστή ανάλυση με την οποία συμφωνώ. Απλά γενικά λείπει πολύ ποστ παιχνίδι από την ομάδα αυτή εκτός Βουγιούκα.
Και ειδικότερα από το 3 θα έλεγα. Δηλαδή και η προσθήκη Περπε στο 3 ισορροπεί πολύ όλη τη δωδεκάδα και τις επιμέρους πεντάδες.
Και ειδικότερα από το 3 θα έλεγα. Δηλαδή και η προσθήκη Περπε στο 3 ισορροπεί πολύ όλη τη δωδεκάδα και τις επιμέρους πεντάδες.
Σωστότατο σε βρίσκω.
Και εγώ θεωρώ ότι ο περπε είναι η ιδανική επιλογή. Μετα βάζω τον αντετο, γιατί δεν υπάρχει κατι αλλο αξιολογο διαθέσιμο στο 3 σε έλληνα. Αμφιβάλλω αν παμε με τρια τριάρια όμως. Για αυτό λέω ή περπε ή αντετο με σαφη προτίμηση στον πρώτο. Αν πάμε σε τρία τριάρια ίσως τοτε αντι για πέρπε κρατήσουμε τον χαραλαμπόπουλο μαζί με θαντε. Αλλα φοβάμαι ότι δε θα υπάρξει πάλι εξέλιξη του παιχτη. Κάτι μου λέει ότι πάλι δε θα παίζει. Γενικά ο βχ αν είχε ψηθεί όλα αυτά τα χρόνια που περιμένουμε, θα ήταν ιδανικός και θα γλιτώναμε όλη αυτήν την γκρίνια. Εχει όλο το πακέτο, εκτός από τσαγανό και εμπειρία. Και είναι λίγο αδουλευτο το κορμί του και τα πόδια του. Μακάρι να παει καπου να κανει ξεπέταγμα. Ειναι μεγαλο κεφάλαιο και κριμα να καει. Ειδικα τωρα που εχουμε αναγκη από έλληνες. Το καλύτερο είναι να βρουν το καλύτερο προτζεκτ για να αναδειχθεί ο βχ. Ειναι και από τους ελάχιστους παίχτες που μπορουν να μεινουν για χρόνια στην ομάδα και δε θα εχει το μυαλό του αλλου καθε χρόνο. Θα ησύχαζε το κεφάλι μας στην θεση. Εγω αν ήμουν τσαβι, αυτό θα είχα ως πρώτη προτεραιότητα. Να κανω τα παντα να βρω περιβάλλον να μου βγει αυτός ο παιχτης.