Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2017/18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
ashton
Τέλειωσε η σεζόν, κι άρχισε (έχει αρχίσει εδώ και καιρό βεβαια αφου πχ ο Kelsey Barlow θεωρείται κλεισμενος) η παραφιλολογία για μεταγραφές

το υπάρχον ρόστερ και τι συμβόλαια έχουν

Ρόστερ 2017/18

GUARDS :
# 1 Roko Leni Ukic 5/12/1984, 1μ96 CRO είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
# 3 Donnie Michael Mcgrath 7/5/1984 1,93 USA/IRL είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
#11 Michael Andre Dixon Jr 01/12/1990 1,86 USA/GEO - έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019
#12 Γιαννούλης Λαρεντζάκης 22/9/1993 1,96 GRE εχει συμβόλαιο μέχρι το 2020
#20 Nikola Ivanovic 19/2/1994 1,90 MNE - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019
#21 Δημήτρης Μωραϊτης 3/2/1999 1,94 GRE - εχει συμβόλαιο μέχρι το 2021


FORWARDS
#3 Νίκος Καμαριανός 21/03/1997 2,04 GRE έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020
#5 Dusan Sakota 22/04/1986 2,10 GRE λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι φέτος
#7 Κώστας Βασιλειάδης 15/3/1984 2,00 GRE - εχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018
#8 Milan Milosevic 26/09/1985 2,03 BIH το συμβολαιο του λήγει το καλοκαίρι
#12 Μιχάλης Καμπερίδης 24/04/1994 2,06 GRE ήταν δανεικός στο Ρέθυμνο, έχει συμβόλαιο μέχρι καλοκαίρι 2018
#14 Nick Paulos 26/02/1992 2,01 GRE ήταν δανεικος Παγκρατι (Α2), με διετές συμβολαιο από προπερσι που λήγει φέτος το καλοκαίρι
#16 Edin Atic 19/01/1997 2,01 BIH - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.
#18 Brad Newley 18/02/1985 1,99 AUS ήρθε δανεικός από Sydney Kings
#24 Διονύσης Σκουλίδας 29/07/1997 2,01 GRE - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019
#34 Γιώργος Τσαλμπούρης 22/06/1996 2,16 GRE - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020

CENTERS
#4 Chinemelu Elonu 11/3/1987 2,08 USA/NGR είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
#9 Δημήτρης Χαριτόπουλος 14/11/1983 2,07 GRE είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
#22 Δημήτρης Μαυροειδής 04/07/1985 2,08 GRE είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
#32 Λουκάς Μαυροκεφαλίδης 25/07/1984 2,10 GRE είχε συμβολαιο μέχρι τελος σεζόν
?? Μανώλης Χατζηδάκης 21/04/2000 2,08 GRE έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019


εχει ακουστεί πως θα επιστρέψει ο Καμπερίδης
ενώ χθες γράφτηκε για ενδιαφέρον με Καββαδα-Γιανκοβιτς.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...o-plano-tis-aek
Ο πρώτος βεβαια εχει συμβολαιο με Αρη, ενώ ο 2ος διαβαζω στο ρεπορταζ πως εχει δικαιωματα η Βαλένθια, αλλά οταν τον ανακοινωσεη η ισπανικη ομαδα δεν ειδα κατι για 1+1
http://www.valenciabasket.com/?p=noticias&...926&lang=en
ashton
τα πρώτα non paper
QUOTE
Βάζουν μπρος Αγγελόπουλος και Μανωλόπουλος για την ΑΕΚ της επόμενης μέρας
Ποιοι είναι οι 4+1 σίγουροι για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, πως θέλει την δική του ομάδα ο ακλόνητος Μανωλόπουλος

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη σεζόν με μια γλυκιά γεύση από την άνετη σκούπα επί του Αρη και την εδραίωση πλέον της ΑΕΚ στην τρίτη θέση. Η Βασίλισσα είναι πλέον μια κατηγορία μόνη της στο Ελληνικό μπάσκετ και προχωράει στην επόμενη σεζόν με στόχευση το κλεισιμο της ψαλίδας αλλά και τις βάσεις για τις επόμενες. Φιλοδοξία του Μάκη Αγγελόπουλου είναι μαζί με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον χώρο του τένις στο ΟΑΚΑ να μπουν οι βάσεις για μια ομάδα που θα φτάσει στο τοπ της ανταγωνιστικότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη στη νέα της έδρα.
Η επιλογή του Σωτήρη Μανωλόπουλου όπως έχουμε αναφέρει από την ημέρα της αποχώρησης του Γιούρι Ζντοβτς δεν είναι υπηρεσιακή αλλά προοπτικής και βέβαια επιβεβαιώθηκε και με την επίτευξη των στόχων που είχαν μείνει την ημέρα που πήρε το χρίσμα του πρώτου ο Ελληνας τεχνικός. Σε απόλυτη συνεργασία λοιπον διοίκησης και Μανωλόπουλου έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν εδώ και καιρό, παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, και πλέον περνάμε στην φάση της υλοποίησης΄. Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει τις περισσότερες θέσεις σύντομα αφήνοντας όμως 1-2 θέσεις ξένων για το τέλος του καλοκαιριού όταν συνήθως προκύπτουν ευκαιρίες. Αλλωστε φέτος με τους 7 ξένους που θα μπορεί να έχει κάθε ομάδα στο ρόστερ της, και θα παίζουν και οι 7 σίγουρα στην Ευρώπη, υπάρχουν περιθώρια αναμονής ώστε να εκτιμηθούν μετά την προετοιμασία οι όποιες ανάγκες.
Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ όμως αναμένεται να κλείσει σύντομα. Και το ποιοι έχουν σίγουρη θέση σε αυτό μάλλον αποτελεί έκπληξη. Συγκεκριμένα σε επίπεδο 12αδας χωρίς καμία υπερβολή εξασφαλισμένη θέση έχουν μόνο, εκτός από τον Λαρεντζάκη που ήταν το κέρδος της σεζον και πάει για ακόμη καλύτερα και τον Μπάρλοου που έχει υπογράψει για τρία χρόνια, και οι Μωραϊτης και Τσαλμπούρης που σε ηλικία 18 και 21 ετών αντίστοιχα θεωρούνται πλέον έτοιμοι για πιο ενεργό ρόλο μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειας και μεγάλης βελτίωσης. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο ρόστερ έχουν θέση και οι Σκουλίδας και Καμπερίδης που όπως είπαμε θα επιστρέψει από το Ρέθυμνο. Από εκεί και πέρα… Συμβόλαιο έχουν και οι Ντίξον, Βασιλειάδης, Ατιτς. Ο Ατιτς είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα είναι στην εφτάδα των ξένων. Ενα τεράστιο ταλέντο παγκοσμίου βεληνεκούς που αποκτήθηκε από τα χέρια των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης και η ΑΕΚ δεν το διαχειρίστηκε σωστά όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι άνθρωποι της ήρθε η ώρα να νιώσει την εμπιστοσύνη και μαζί με τους τρεις Ελληνες να είναι κι αυτός στον επιθυμητό κορμό της επόμενης μέρας. Ο Μάικλ Ντίξον είναι μια διαφορετική περίπτωση με την εξωγηπεδική ζωή να… κοντράρεται με το σπάνιο ταλέντο αυτού του παιδιού. Μάλιστα με την ευκαιρία που δημιουργήθηκε από τις απουσίες Ούκιτς και Μαγκράθ ο Μάικλ έδειξε… αναγκαστικά το ότι έχει και την δημιουργία παίζοντας καθαρός άσος στην σειρά των μικρών τελικών τους οποίους ολοκλήρωσε με άριστους μέσους όρους αφού είχε 14,3 πόντους - 5,3 ριμπάουντ - 8 ασίστ. Παρόλα αυτά η παραμονήτου δεν είναι 100% σίγουρη και πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα μηνύματα που θα στείλει η αγορά στις όποιες προσπάθειες γινουν για απόκτηση παικτών στις θέσεις 1 και 2 αλλά και η συζήτηση που θα γίνει μαζί του. Με τον Κώστα Βασιλειάδη είναι πιθανό να υπάρξει βελούδινο διαζύγιο.
Από τα συμβόλαια που λήγουν είναι σίγουρη η αποχώρηση του Νιούλεϊ που έχει ενεργό συμβόλαιο στην Αυστραλία για άλλα δύο χρόνια. Επίσης δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια του Μακ Γκραθ, του Μαυροκεφαλίδη (αν δεν λύσει μόνιμα το πρόβλημα) και του Χαριτόπουλου που αγαπήθηκε από όλους μέσα στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα. Η ΑΕΚ μιλάει με τον Σάκοτα για νέο συμβόλαιο όμως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και δεύτερες σκέψεις. Επίσης πιθανότατα δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μιλόσεβιτς αφού θεωρείται πως ο παίκτης έδωσε αυτά που μπορούσε και με το παραπάνω. Ο Μαυροειδής είναι πιθανό να είναι και του χρόνου στο ρόστερ της ομάδας αφού έχει διάθεση να μείνει ακόμη και με πιο περιορισμένο ρόλο και είναι ΄ένα παιδί που έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα με τον χαρακτήρα αλλά και την αξία του. Κάποιες σκέψεις που υπήρχαν για τον Καββαδά μάλλον δεν θα προχωρήσουν αφού εκτός του ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ενώ η αλήθεια είναι πως στη μεταξύ τους μονομαχία στους τελικούς ο Μαυροειδής επικράτησε.
Η περίπτωση του Ούκιτς είναι η πιο δύσκολη. Ο Κροάτης έκανε σούπερ χρονιά χωρίς προβλήματα παρά την τεράστια καταπόνηση όμως η παραμονή του δεν είναι σίγουρη. Ο Μανωλόπουλος θέλει αλλιώς την δική του ΑΕΚ. Με έναν τουλάχιστον αθλητικό παίκτη για κάθε θέση. Αν Ντίξον και Ατιτς είναι στην εφτάδα τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ούκιτς θα αντικατασταθεί με έναν πλέι μέικερ με άλλα χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά τον Ελόνου το φινάλε της σεζόν ήταν καλό τόσο με ΠΑΟ όσο και με Αρη και η διάθεση που υπάρχει είναι να κρατηθεί “ζεστός” μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με άλλους στόχους που έχουν εντοπιστεί για το 5 με κύριο στοιχείο την αθλητικότητα αλλά με μεγαλύτερη ποιότητα από τον Νιγηριανό. Είπαμε. Η νέα ΑΕΚ θελει να συνδυάσει νιάτα με αθλητικότητα ώστε να γίνει πιο ελκυστική και θεαματική χωρίς να χάσει σε αποτελεσματικότητα. Δύσκολη άσκηση αλλά μεγαλύτερη πλέον και η εμπειρία.
Η ΑΕΚ ψάχνει λοιπόν για τους ξένους που θα καλύψουν τις βασικές θέσεις αλλά και Ελληνες. Η τάση λοιπόν σε ότι αφορά την ενίσχυση με Ελληνες ειναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο έμπειροι ρολίστες που να βοηθήσουν και τους νέους στις προπονήσεις χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για χρόνο συμμετοχής κτλ κι από εκεί και πέρα υπάρχουν τουλάχιστον δύο μεγάλοι στόχοι. Σε αυτούς δεν είναι ούτε ο Περπέρογλου, ούτε ο Αντετοκούμπο ούτε βέβαια ο Γιάνκοβιτς. Φυσικά από την εξέλιξη των υποθέσεων Σάκοτα αλλά και Βασιλειάδη θα κριθούν πολλά.


http://www.aek365.com/a-523858/bazoun-mpro...pomenh-mera.htm
K8be
Με ανησυχεί που δεν αναφέρετε κατι για τον Ιβάνοβιτς και πολυ φοβάμαι μην χαθεί ετσι γιατι τον θεωρώ καλο ταλέντο! Ωστόσο πιστευω ειναι το ιδανικότερο να βαλουμε τους μικρούς μας πλαισιωμενους με κατάλληλους εμεπειρους ξένους γιατι οπως και να εχει ή 3 ή 4 θα βγεις,οποτε χίλιες φορες τους μικρούς!
tuareg
QUOTE (ashton @ Jun 5 2017, 02:12 ) *
Κάποιες σκέψεις που υπήρχαν για τον Καββαδά μάλλον δεν θα προχωρήσουν αφού εκτός του ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ενώ η αλήθεια είναι πως στη μεταξύ τους μονομαχία στους τελικούς ο Μαυροειδής επικράτησε.


αποδειχτηκε καλυτερος κατσερ οντως smiley.gif (ειχε και βοηθεια βεβαια απο ελονου-μαυροκεφ ,ενω ο δικος μας επαιζε μονος του)
Dwyane ''the flash'' Wade
Μιλοσεβιτς θα ήθελα να μείνει. Εχει προσφέρει και με το παραπάνω.
gerorge
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Jun 5 2017, 20:26 ) *
Μιλοσεβιτς θα ήθελα να μείνει. Εχει προσφέρει και με το παραπάνω.



Παρε τηλ τον Γιαννακη να του κανει προταση μηπως και μεινει ΑΕΚ biggrin.gif
kotzito
Ακούγονται ήδη μερικά ονόματα για του χρόνου, όπως του Αντετοκούνμπο, του Γιάνκοβιτς και του Αθηναίου. Ο Βλαδίμηρος θα ήταν πολύ καλή λύση αντί του Βασιλειάδη που νομίζω σε αυτό το επίπεδο πλέον δεν...Φυσικά και ο Θανάσης που είναι και σκυλί στην άμυνα, αρκεί να τον πλαισιώσεις με σουτέρ στην πεντάδα που θα βρίσκεται.

Γενικά αν και είναι νωρίς ακόμα, νομίζω ένα ρόστερ σαν το παρακάτω θα ήταν αρκετά καλό ώστε του χρόνου η ΑΕΚ να πάει 1-2 βήματα πιο μπροστά.

1: Ούκιτς, Αθηναίου
2: Ντίξον, Λαρεντζάκης, κάποιος συμπληρωματικός που να παίζει και 3
3: Γιάνκοβιτς ή Θανάσης, εκείνος ο Αμερικάνος των Τρικάλων
4: Σάκοτα, Μιλόσεβιτς ή κάποιος άλλος
5: Μαυροειδής ή Μαυροκεφαλίδης, ΜΑΠ, κάποιος ακόμα

+Μωραϊτης, Σκουλίδας, Καμπερίδης ή άλλος ψηλός. Τσαλμπούρης δανεικός σε ομάδα Α1 που θα έχει εξασφαλισμένα 15 λεπτά.

Αν στο 5 πάρεις Έλληνα, τότε το διαροτρυάρι θα μπορούσε να είναι και ο Άτιτς.
ashton
Αθηναίου δε θέλω.
Έρχεται από δυο χρόνια που σκούπιζε πάγκο κι έπαιζε στη χάση και τη φέξη .
προτιμώ Βεργίνη πχ που είχε κανονικό ρόλο φέτος
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(kotzito @ Jun 7 2017, 11:44 ) *
Ακούγονται ήδη μερικά ονόματα για του χρόνου, όπως του Αντετοκούνμπο, του Γιάνκοβιτς και του Αθηναίου. Ο Βλαδίμηρος θα ήταν πολύ καλή λύση αντί του Βασιλειάδη που νομίζω σε αυτό το επίπεδο πλέον δεν...Φυσικά και ο Θανάσης που είναι και σκυλί στην άμυνα, αρκεί να τον πλαισιώσεις με σουτέρ στην πεντάδα που θα βρίσκεται.

Γενικά αν και είναι νωρίς ακόμα, νομίζω ένα ρόστερ σαν το παρακάτω θα ήταν αρκετά καλό ώστε του χρόνου η ΑΕΚ να πάει 1-2 βήματα πιο μπροστά.

1: Ούκιτς, Αθηναίου
2: Ντίξον, Λαρεντζάκης, κάποιος συμπληρωματικός που να παίζει και 3
3: Γιάνκοβιτς ή Θανάσης, εκείνος ο Αμερικάνος των Τρικάλων
4: Σάκοτα, Μιλόσεβιτς ή κάποιος άλλος
5: Μαυροειδής ή Μαυροκεφαλίδης, ΜΑΠ, κάποιος ακόμα

+Μωραϊτης, Σκουλίδας, Καμπερίδης ή άλλος ψηλός. Τσαλμπούρης δανεικός σε ομάδα Α1 που θα έχει εξασφαλισμένα 15 λεπτά.

Αν στο 5 πάρεις Έλληνα, τότε το διαροτρυάρι θα μπορούσε να είναι και ο Άτιτς.


Για Αθηναίου συμφωνώ με τον Ashton και μάλιστα θα ήθελα τον Μωραιτη σαν 3ο γκαρντ. Μιλόσεβιτς θα ήθελα να μείνει εννοείται ενώ ο Σάκοτα μου είναι τελείως αδιάφορος.
Μαυροκεφαλίδη με τίποτα και φυσικά για κανένα λόγο ο Τσαλμπούρης δανεικός. Φέτος όταν του δόθηκαν ευκαιρίες τις εκμεταλλεύτηκε.
ashton
Από έλληνες πρέπει να μείνουν
- Λαρεντζάκης, Sakota, Μαυροειδής, Μωραϊτης, Τσαλμπούρης, Σκουλίδας
όχι ανανέωση σε Λουκά, Χαριτοπουλο & να σπάσει το συμβόλαιο Βασιλειαδη

Να μείνουν δυο από Ukic/Dixon/Ivanovic (όχι κι οι 3 γιατι θα ειναι στο ευρωμπασκετ κ θα λειπουν στην προετοιμασία)
ενας από Milosevic/Elonu
επιστροφή Atic

McGrath, Newley στο καλό.
o Barlow φέρεται κλεισμένος, οπότε μένουν δυο θέσεις. Μια για την αλλαγή του Milo ή του Elonu / δε με χαλάει να μεινουν και οι δυο, οπότε η τελευταία θέση να πάει είτε για combo guard (χωρίς υποχρεώσεις με Εθνική) αν πάρουμε Θανάση,
είτε εναλλακτικά,
να κατέβει ο Dixon στο 1, να πάει ο Barlow στο 2 και να έρθει αμερικανός τύπου DJ Kennedy/Jajuan Johnson για το 3-4 .
Giwrgos1
O Iβανοβιτς δεν θελει να επιστρεψει στην ΑΕΚ λεει
pan24
QUOTE (Giwrgos1 @ Jun 9 2017, 04:47 ) *
O Iβανοβιτς δεν θελει να επιστρεψει στην ΑΕΚ λεει

Τι σας πειραζει?
1)Ουκιτς(πρεπει να τον ανανεωσετε οπωσδηποτε),backup(ξανθοπουλος,αθηναιου η ξενος)
2)Ντιξον,λαρεντζακης
3)Μπαρλοου,Θανασης/γανκοβιτς
4)Σακοτα,Ξενος
5)ΜΑΠ(ψαξτε κατι καλυτερο απο ελονου),μαυροειδης/μαυροκεφαλιδης(στην θεση σας κραταγα και τους 2,ο μαυροκεφαλιδης ειναι σουπερ για ελλαδα)

Αυτο το ροστερ εχει και μια θεση ξενου κενη αν ο δευτερος ασσος ειναι ελληνας
Για 12ο παικτη(και 11ο αν φυγει ενας εκ των μαυροειδη/μαυροεφαλιδη) μπορειτε να βαλετε μικρους
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Jun 9 2017, 11:02 ) *
Τι σας πειραζει?
1)Ουκιτς(πρεπει να τον ανανεωσετε οπωσδηποτε),backup(ξανθοπουλος,αθηναιου η ξενος)
2)Ντιξον,λαρεντζακης
3)Μπαρλοου,Θανασης/γανκοβιτς
4)Σακοτα,Ξενος
5)ΜΑΠ(ψαξτε κατι καλυτερο απο ελονου),μαυροειδης/μαυροκεφαλιδης(στην θεση σας κραταγα και τους 2,ο μαυροκεφαλιδης ειναι σουπερ για ελλαδα)

Αυτο το ροστερ εχει και μια θεση ξενου κενη αν ο δευτερος ασσος ειναι ελληνας
Για 12ο παικτη(και 11ο αν φυγει ενας εκ των μαυροειδη/μαυροεφαλιδη) μπορειτε να βαλετε μικρους

μετριο ροστερ ειναι αυτο. για μενα ο ουκιτς πρεπει να παει 2ος ασσος αν η αεκ θελει να κανει κατι καλο. με εναν παιχταρα ασσο, ντιξον και ουκιτς εχεις μια παρα πολυ καλη 3αδα στα γκαρντ. συν λαρεντζακη και για 5ο τον μωραιτη. στο 3 με μπαρλοου δεν ξερω αν εισαι καλυμενος αλλα μαζι με βλαντο θα ναι μια χαρα. στο 4 σακοτα για 2ος και 1ο 4αρι ενας παιχταρας. στο 5 συμφωνω.

1. ξενος παικταρας, ουκιτς, μωραιτης
2. ντιξον, λαρεντζακης
3. μπαρλοου, βλαντο, σκουλιδας
4. ξενος παικταρας, σακοτα
4-5. τσαλμπουρης
5. μαπ, μαυροειδης ή λουκας

αν και υπαρχει περιπτωση να εχουν τον σκουλιδα ως 2ο 3αρι γιατι ο μανωλοπουλος τον πιστευει πολυ οπως και τον τσαλμπουρη.
ashton
Με τον Ivanovic δεν ξέρω τι παίζει / αλλά και στα non papers των κιτρινομαυρων site εξαφανισμένος ηταν στο τι θα γινει του χρονου.
gerorge
Αν χαθει και ο Ivanovic θα ειναι η δευτερη φορα που γινεται κατι τετοιο στην ΑΕΚ μετα τον Scrubb και ισως αποθαρρυνει και τον Atic μαζι με ενεδεχομενη μη χρησιμοποιηση του και την επομενη σεζον.Πιστευω ενας κανονισμος σαν τον αντιστοιχο της Ισπανιας για τους μικρους θα βοηθουσε τετοιες περιπτωσεις
Giwrgos1
QUOTE (G-arenas @ Jun 9 2017, 17:58 ) *
μετριο ροστερ ειναι αυτο. για μενα ο ουκιτς πρεπει να παει 2ος ασσος αν η αεκ θελει να κανει κατι καλο. με εναν παιχταρα ασσο, ντιξον και ουκιτς εχεις μια παρα πολυ καλη 3αδα στα γκαρντ. συν λαρεντζακη και για 5ο τον μωραιτη. στο 3 με μπαρλοου δεν ξερω αν εισαι καλυμενος αλλα μαζι με βλαντο θα ναι μια χαρα. στο 4 σακοτα για 2ος και 1ο 4αρι ενας παιχταρας. στο 5 συμφωνω.

1. ξενος παικταρας, ουκιτς, μωραιτης
2. ντιξον, λαρεντζακης
3. μπαρλοου, βλαντο, σκουλιδας
4. ξενος παικταρας, σακοτα
4-5. τσαλμπουρης
5. μαπ, μαυροειδης ή λουκας

αν και υπαρχει περιπτωση να εχουν τον σκουλιδα ως 2ο 3αρι γιατι ο μανωλοπουλος τον πιστευει πολυ οπως και τον τσαλμπουρη.


παιζει και το ενδεχομενο να μετακινηθει ο ντιξον στο 1 μαζι με τον ουκιτς και να παμε για ξενο παικταρα 2αρι
Λουπους
Η Α.Ε.Κ. πρέπει να διαλέξει τι δρόμο θέλει να ακολουθήσει.
Είτε να κυνηγήσει άμεσα την υπέρβαση και να μπει ανάμεσα στους δύο "μεγάλους", είτε να χτίσει με κόπο και υπομονή για το μέλλον. Πρέπει να διαλέξει τι από τα δύο την ενδιαφέρει περισσότερο, χωρίς να παραμελεί απαραίτητα το άλλο.

Ανάλογα λοιπόν με το τι από τα δύο θα διαλέξει διαμορφώνεται και το ρόστερ.

1η περίπτωση:

5. Εμπάκουε – Καββαδάς - Μαυροειδής
4. Παπαπέτρου - Μιλόσεβιτς
3. Θ. Αντετοκούμπο – Μπάρλοου
2. Ζήσης - Ντίξον - Λαρεντζάκης
1. Γιόβιτς – Ούκιτς

και οι μικροί να μπαίνουν στην 12δα στα εύκολα ματς μόνο. Με αυτό το ρόστερ υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να κάνουμε κάτι πολύ καλό σε Ελλάδα/Ευρωπη.


2η περίπτωση:

5. Μαυροειδής - Τσαλμπούρης
4. Μιλόσεβιτς - Καμπερίδης
3. Μπάρλοου - Άτιτς - Σκουλίδας
2. Ντίξον - Λαρεντζάκης
1. Ούκιτς – Ιβάνοβιτς - Μωραίτης

Χτίζεις για το μέλλον και έχεις και μια ελάχιστη ελπίδα μπας και γίνει καμιά τρελή έκλπηξη.

Μάλλον προς το 2ο το βλέπω να πηγαίνει η ομάδα.
pan24
Ζησης,παπαπετρου,γιοβιτς εχουν συμβολαιο
Ο παπαπετρου αν εμενε ελευθερος και δεν τον ηθελε ο ολυμπιακος θα πηγαινε παναθηναικο
Τον γιοβιτς τον θελουν και τοπ ομαδες ευρωλιγκας χωρια το κανα μυριο buy out που θα θελει ο ερυθρος
Εμπακουε οκ αν τον πληρωσεις ερχεται αλλα ειναι με τσακισμενα και τα δυο γονατα
Με το δευτερο ροστερ κινδυνευεις να χασεις και την τεταρτη θεση
Λουπους
Καλύτερα δυο χρονιές 4ος-5ος και να έχεις κερδίσει τόσους παίκτες, παρά για πάντα 3ος.
Κάτι ενδιάμεσο μάλλον θα γίνει.
Dwyane ''the flash'' Wade
Το κακό με την ομάδα είναι ότι δεν παίζει Ευρωλίγκα και οι παίκτες το βλεπουν σαν τροχοπεδη. Μπόγρης και Θανάσης π.χ. μιας και αναφέρονται ως στόχοι γιατί να διαλέξουν εμάς ενώ άνετα μπορούν να πάνε σε μια ομάδα ευρωλίγκας??
Και ο Χάκετ (προσωπική συμπάθεια) θα μπορούσε να βολιδοσκοπηθεί αλλά άνετα μπορεί να βρει συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα.
Εχω ξαναπεί και σε παλιότερα ποστ πως πρέπει να ξεκινήσουν οι μικροί να έχουν πιο ενεργό ρόλο. Ας χάσεις τη 3η θέση. Σιγά τα ωά προκειμένου να χτίσεις το μέλλον.
ashton
Ανεβαίνει ο πήχης σήμερα...
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...nthopoylo-i-aek
(πάντως προσωπικά για μπακαπ γκαρντ προτιμώ έναν τύπου Ξανθοπουλου -που έπαιζε κανονικά τα τελευταια 2 χρονια- από έναν τύπου Αθηναίου, που είχε ξεχάσει πως είναι το παρκε σε ματς)
Καββαδας ή ...Σκορδίλης στο basketa

ενώ ακόμα δεν τα έχουμε βρει με τον Ντουσαν ...
ακουγονται για παραμονές Βασιλειάδη, Λουκά (στα πλαίσια της αθλητικής ομάδας που θέλει ο Μανωλόπουλος)
ο Ιβανοβιτς χαιρετάει
Runt
QUOTE (ashton @ Jun 20 2017, 23:37 ) *
Ανεβαίνει ο πήχης σήμερα...
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...nthopoylo-i-aek
(πάντως προσωπικά για μπακαπ γκαρντ προτιμώ έναν τύπου Ξανθοπουλου -που έπαιζε κανονικά τα τελευταια 2 χρονια- από έναν τύπου Αθηναίου, που είχε ξεχάσει πως είναι το παρκε σε ματς)
Καββαδας ή ...Σκορδίλης στο basketa

ενώ ακόμα δεν τα έχουμε βρει με τον Ντουσαν ...
ακουγονται για παραμονές Βασιλειάδη, Λουκά (στα πλαίσια της αθλητικής ομάδας που θέλει ο Μανωλόπουλος)
ο Ιβανοβιτς χαιρετάει

Αμα σου πω οτι προτιμω τον Κατσιβελη ,λογω ηλικιας περισσοτερο, που πηγε πολυ καλυτερα φετος στην Ασανα, θα το χω τερματισει? Ξανθοπουλος μεγαλωσε για Αθηναιου συμφωνω. Εγω θα χτυπουσα Μποχωριδη (αν ειναι εφικτο) αν ειναι να παρω εναν παικτη που δεν παιζει, μονο και μονο επειδη ειναι Ελληνας. Επισης εχει μεινει ελευθερος κι ο Μουρατος ο οποιος
δεν ειναι κι ο καλυτερος σουτερ του κοσμου (εχει δυνατο ντραιβ ομως), αλλα ειναι πολυ αθλητικος, δουλευταρας και μονο 20 χρονων.
ashton
και εγώ θα προτιμούσα φέτος τον Κατσίβελη από τον Αθηναίου (για τον ίδιο λόγο που δεν τον ήθελα το καλοκαιρι του 2015 και είχε πέσει το φόρουμ να με φάει).
gerorge
Δεν θυμαστε ρε σεις πως ηταν περσι ο Κατσιβελης;Κονταροχτυπιοταν με τον Παπαντωνιου για τον τιτλο του χειροτερου παικτη σε ολο το πρωταθλημα και δεν εδειξε απολυτως τιποτα.Δεν ξερω αν μια καλη χρονια μπορει να βελτιωσει την αποψη που εχω γι αυτον
Runt
QUOTE (ashton @ Jun 21 2017, 00:48 ) *
και εγώ θα προτιμούσα φέτος τον Κατσίβελη από τον Αθηναίου (για τον ίδιο λόγο που δεν τον ήθελα το καλοκαιρι του 2015 και είχε πέσει το φόρουμ να με φάει).

Βρηκα κατι βιντεο με την ασανα (ενα κι ενατιον της τσσκα αν θυμαμαι καλα) οπου μου φανηκε πιο ξεψαρωτος αλλα και πιο ανεβασμενος παικτικα, κυριως στο δημιουργικο κομματι. θεωρητικα τουλαχιστον ειναι πιο σωστη κινηση να αποκτηθει αυτος παρα ο Αθηναιου.
ashton
QUOTE (gerorge @ Jun 21 2017, 00:51 ) *
Δεν θυμαστε ρε σεις πως ηταν περσι ο Κατσιβελης;Κονταροχτυπιοταν με τον Παπαντωνιου για τον τιτλο του χειροτερου παικτη σε ολο το πρωταθλημα και δεν εδειξε απολυτως τιποτα.Δεν ξερω αν μια καλη χρονια μπορει να βελτιωσει την αποψη που εχω γι αυτον


ο Κατσίβελης και ο Νώντας πλήρωσαν το γεγονός πως δεν είχε κανονικό playmaker η ΑΕΚ πέρσι από τότε που έφυγε ο Cooper (και ο Warren πριν). Χωρίς βασικό της προκοπής, ο μπακαπ δειχνει ακομα χειροτερος .
gerorge
QUOTE (ashton @ Jun 21 2017, 22:32 ) *
ο Κατσίβελης και ο Νώντας πλήρωσαν το γεγονός πως δεν είχε κανονικό playmaker η ΑΕΚ πέρσι από τότε που έφυγε ο Cooper (και ο Warren πριν). Χωρίς βασικό της προκοπής, ο μπακαπ δειχνει ακομα χειροτερος .



Ηταν αφυσικα κακος ομως.Δεν λεω απαραιτητα οτι ειναι τοσο κακος παικτης,αλλα μηπως δεν αντεχει το βαρος οποιασδηποτε φανελας πανω απο Αστανα;Πραγματικα δηλαδη θυμαμαι περσι μεσα στο ΟΑΚΑ που ειχε φαει ταπα στο τριποντο απο τον Μακνιλ,τον ειχε λυπηθει η ψυχη μου ετσι πως εδειχνε ψυχολογικα,παρολο που δεν ειχε αρχισει ακομα τις πολυ κακες εμφανισεις.Και ο Κασελακης πχ σε Κηφισια και Αστανα εδειξε καλα στοιχεια,αλλα σε ομαδες με μια καποια πιεση οπως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εδειξε απλα να μην μπορει.Γι αυτο ειμαι αρκετα επιφυλακτικος με την περιπτωση του οσο καλη χρονια κι αν εκανε στην Αστανα
radical
Συνεντευξη Μανωλοπουλου στο 103.3
https://soundcloud.com/sport24radio/mdtym
SteveNashidis
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/469941...hroma-stin-aek/

Ξανθόπουλος, Αθηναίου, Γιάνκοβιτς, Μπράμος.

Μαρέσει η φιλοσοφία του πρότζεκτ να πάρει ότι καλύτερο κυκλοφορεί από Έλληνες στην αγορά και να τους παντρέψει με ικανούς ξένους. Θα έβαζα στη συζήτηση τον Θανάση Αντεντοκούμπο σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα στην Ισπανία.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Voyager @ Jun 25 2017, 14:42 ) *
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/469941...hroma-stin-aek/

Ξανθόπουλος, Αθηναίου, Γιάνκοβιτς, Μπράμος.

Μαρέσει η φιλοσοφία του πρότζεκτ να πάρει ότι καλύτερο κυκλοφορεί από Έλληνες στην αγορά και να τους παντρέψει με ικανούς ξένους. Θα έβαζα στη συζήτηση τον Θανάση Αντεντοκούμπο σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα στην Ισπανία.


Ο Θανάσης υποτίθεται πως μας ενδιέφερε εξ αρχής.
yorgos
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 25 2017, 16:37 ) *
Ο Θανάσης υποτίθεται πως μας ενδιέφερε εξ αρχής.

Φαντάζομαι ότι σε σχέση με τους άλλους δύο, η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει και πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά λογικά αν έχεις θέση σε ανταγωνιστική ομάδα της Ισπανίας, δε φεύγεις για μη ομάδα Ευρωλίγκας, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβάθμιση.
ashton
ανακοινώθηκε κι επίσημα
http://www.aekbc.gr/el/articles-1630/arxhgo-ew-to-2020.htm


συμβολαιο για 3 χρόνια ο Ντουσαν
ashton
πρόταση σε Emmanuel Omogbo (2μ03, 22χρ)

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...l-omogkmpo-vids
http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/protasi-tis-aek-se-omogkbo/

power forward ειναι
double-double μεσο ορο ειχε φετος στο Colorado State (13,6π-10,4ρ)
67% βολές περσι & φέτος που ηταν σε σοβαρο κολλεγιο
πέρσι σουταρε 1,5 τριποντο το ματς, φετος 2,5

http://basketball.realgm.com/player/Emmanu...o/Summary/84965

QUOTE
Finished his CSU career with 28 double-doubles, which is seventh all-time on the MW career list, and his 9.24 rebounds in 69 career games ranks as the fifth-best mark in league annals... Ranks on CSU's top-20 list in career offensive, defensive and total rebounds despite playing just two seasons.

2016-17 (SENIOR)
Honored on the NABC District 17 and USBWA All-District First Teams along with the All-Mountain West First Team and MW All-Defensive team... Became the new standard for double-doubles in the Mountain West this season, recording a new league record with 13 during conference play... Set a new school mark for defensive rebounds in a season (272) and ranked second in single-season total rebounds (373)... Recorded 20 double-doubles overall for the season, ranking in the top-20 nationally, setting a new school single-season record and joining the record book as the third-best mark in MW history... Led the conference in rebounding at 10.4 boards per regular season and conference game and ranked 12th in the MW in scoring at 13.6 points a contest... Averaged 30.4 minutes a game in starting all 36 contests... Was also third in league-only field goal percentage, hitting .482 of his shot attempts... Scored a career-high 24 points, with 17 coming in the final half, in the win at San Diego State, Jan. 28... Hit a 3-pointer with 4.1 seconds left for the game-winner over San Diego State, Feb. 25, part of an 11-point, 11-rebound effort... Grabbed a season-best 16 rebounds with 18 points in 29 minutes in the victory over Southeastern Louisiana (Nov. 25)... Had 30 games with 10 or more points (five of 20 or more) and 21 with 10-plus rebounds (five of 15 or more)... Led the Rams in scoring on eight occasions and scored in double digits in 22 consecutive games.

2015-16 (JUNIOR)
Played in the first 33 games of the year, including 29 starts, before an ankle injury sidelined him for the final game of the year… Averaged 10.9 points (third on the team) and a team-best 8.0 rebounds per game… Was named Honorable Mention All-Mountain West by the league’s media after averaging 10.1 points, 7.8 rebounds and 24.0 minutes a game in regular-season league play… Had eight double-doubles on the year, with five of them occurring in the last nine games played, and led CSU in rebounding in 14 contests… Had a double-double of 10 points and 13 boards in the MW First Round win over San Jose State (March 9)… Scored a game-high tying 18 points, going 7-of-10 from the field, and added game-high 13 rebounds in the home win over New Mexico (Feb. 23)… Grabbed 19 rebounds in the win over Nevada (Feb. 6), just one off his season high but his best in regulation this year… Posted 10 points and 15 rebounds at Nevada (Feb. 28)... Recorded 13 points and 11 boards against Wyoming (Feb. 20)… Had 15 points and a team season-best 20 rebounds against UTEP (Nov. 28) for his first CSU double-double… Followed it up with 15 points and 11 rebounds versus Long Beach State (Dec. 3)… Recorded 13 points and 14 rebounds at Kansas State (Dec. 19)... Had the third (20) and fourth (19) highest single-game rebounds this season in the Mountain West… Scored in double figures in 22 contests while getting six or more rebounds in 23 games…
2014-15 (SOPHOMORE)
Selected as a preseason junior college All-American by the Sporting News, and earned second-team JuCo All-America following the season from the NJCAA...Also selected as the NJCAA All-Star Game MVP in Las Vegas, Nev., and was tabbed as the Texas JuCo Player of the Year and Region V Player of the Year...Played in 29 games with 27 starts for the Texas...Led South Plains College to a 29-7 record, and and a runner-up finish in the NJCAA National Touranment...Ranked first on the team in both scoring and rebounding, pouring in 17.0 points per game to go along with 10.1 rebounds per contest...Shot 60.7 percent from the field and 32 percent from three-point range, while connecting at a clip of 61.2 percent from the free-throw line...Scored career-highs of 30 points on two occasions, and posted a double-double with a team-leading 21 points, and 10 rebounds in the NJCAA title game...Notched 14 contests with 10 or more rebounds, including a a career-high 18 boards on two occasions.

2013-14 (FRESHMAN)
Helped South Plains College to a 29-6 record, and an appearance in the NJCAA National Tournament quarterfinals as a true freshman in 2013-14...Appeared in 35 games with five starts, averaging 16.2 minutes per contest...Posted 7.5 points and 4.3 rebounds per game, while shooting 57.5 percent from the floor.

HIGH SCHOOL
Attended Princeton Day Academy in Lanham, Md., for one season, graduating in 2013...Also attended Don Bosco Cristo Rey High School...Lettered for four seasons in basketball, and also competed in soccer during his high school career...During his lone season at Princeton Day, averaged 14.2 points per game.

PERSONAL
Born in Nigeria and raised in Hyattsville, Md. ...Son of the late Samson and Caroline Omogbo...Has two brothers, Samuel and Gabriel and three sisters, Blessing, Ruth and Christian...Majoring in communications, with a minor in business at Colorado State...Originally committed to Robert Morris out of high school before attending South Plains College in Levelland, Texas ...Chose Colorado State over scholarship offers from East Carolina, La Salle, Louisiana Tech, Louisiana Lafayette, Southern Miss, Towson and Wichita State.


www.csurams.com/sports/m-baskbl/mtt/emmanuel_omogbo_974248.html





έχασε τους γονεις του περσι
ashton
βγηκαν τα τουρνουα προετοιμασίας :

QUOTE
Τα τουρνουά της «Βασίλισσας»
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 17:04

H ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει το πρόγραμμα των τουρνουά προετοιμασίας στα οποία θα λάβει μέρος η «Βασίλισσα».

Αναλυτικά:

Τουρνουά στο Βέλγιο:

Τοποθεσία: Σαρλερουά

Ημερομηνίες: 09-10/09

Γήπεδο: ''Spiroudome''

Ομάδες: Σπιρού Σαρλερουά, Μπιλμπάο, Βαρέζε.

Τουρνουά στη Γερμανία:

Τοποθεσία: Βίρτσμπουργκ

Ημερομηνίες: 15-16/09

Γήπεδο: ''s. Oliver Arena''

Ομάδες: Όλιβερ Βίρτσμπουργκ, Γκότα, Μπράουνσβάιγκ

Τουρνουά στην Κύπρο:

Τοποθεσία: Λευκωσία

Ημερομηνίες: 22-24/09

Γήπεδο: ''Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία''

Ομάδες: ΑΠΟΕΛ, Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου

http://www.aekbc.gr/el/articles-1634/ta-to...h-basilissa.htm

radical
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μανωλόπουλος-Λαρεντζάκης

K8be
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/474792...utm_content=AEK

Τρομερη κίνηση! Τρομερη! Εχουμε μαζεψει καλη φουρνιά πιτσιρικάδων,ας ελπισουμε να μας βγουνε και αν μας βγουνε να μη μας φύγουν χωρις να τους χαρούμε!
ashton
1η μεταγραφή
QUOTE
Υπέγραψε ο Ξανθόπουλος
Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017 12:35

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπέγραψε σήμερα (05/07) συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη «Βασίλισσα».


Βιογραφικό:

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1984 στον Πειραιά και έχει ύψος 1μ.88.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό (Ακαδημία-Τμήματα Υποδομής), το 2001 αγωνίστηκε με τον Πειραϊκό, ενώ από το 2002 έως το 2004 αγωνίστηκε στη Νήαρ Ηστ.

Το καλοκαίρι του 2004 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό, όπου κατέγραψε εννέα συμμετοχές και πανηγύρισε το νταμπλ. Η επόμενη περίοδος θα τον βρει δανεικό στον ΠΑΟΚ με τον οποίο θα αγωνιστεί σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας 3.6 πόντους και 3 ασίστ ανά αγώνα.

Το 2007 ο Ξανθόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησε το «τριπλ-κράουν». Την περίοδο 2007-2008 μετακόμισε στον Πανιώνιο, το 2009 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πανελληνίου και τον Σεπτέμβριο του 2011 επέστρεψε ξανά στον Πανιώνιο, όπου κατάφερε να βγει πρώτος στις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 4,1 στην κανονική διάρκεια και 5,7 σε 10 ματς playoffs.

Στις 24 Ιουλίου 2012 ανακοινώθηκε η επιστροφή του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε νταμπλ. Το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στην ισπανική Ομπραντόριο. Το 2014 επέστρεψε στον Πανιώνιο και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη.

http://www.aekbc.gr/el/articles-1639/upegr...santhopoulo.htm
ashton
Ανακοινώθηκε και ο Barlow .
μάλλον επικοινωνιακό λάθος να ανακοινωθεί πρώτα ο Ξανθοπουλος αφου ο Barlow ήταν κλεισμένος μηνες..
QUOTE
Συμφωνία με Μπάρλοου
Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017 14:57

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον αθλητή Κέλσι Μπάρλοου. Ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Βιογραφικό:

Ο Κέλσι Μπάρλοου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1991 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1μ96.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο Cathedral στην Ιντιανάπολις. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για το Πανεπιστήμιο του Purdue, ενώ αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στο Σικάγο, έχοντας 14.8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του οι Γκραντ Ραπίντς Ντράιβ, θυγατρική ομάδα των Ντιτρόιτ Πίστονς, όπου στην πρώτη του χρονιά είχε μέσο όρο 7.2 πόντους και 2.7 ριμπάουντ. Τον Ιούλιο του 2015 συμμετείχε στο Summer League για λογαριασμό των Πίστονς και στη συνέχεια ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ντράιβ. Τον Απρίλιο του 2016 μετακόμισε στην Ευρώπη και στη Γαλλία για την Λιλ, όπου σε 11 αγώνες είχε 11.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Στις 26 Αυγούστου 2016 ο Μπάρλοου υπέγραψε συμβόλαιο με τα Τρίκαλα, όπου σε 26 αγώνες είχε 14 πόντους μέσο όρο, 4.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ, ενώ αναδείχθηκε 2ος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Basket League με 363 πόντους.

http://www.aekbc.gr/el/articles-1640/sumfw...me-mparloou.htm
gerorge
QUOTE (ashton @ Jul 5 2017, 15:45 ) *
Ανακοινώθηκε και ο Barlow .
μάλλον επικοινωνιακό λάθος να ανακοινωθεί πρώτα ο Ξανθοπουλος αφου ο Barlow ήταν κλεισμένος μηνες..

http://www.aekbc.gr/el/articles-1640/sumfw...me-mparloou.htm



Ως τι προοριζεται ο Μπαρλοου;Βασικος ή απο παγκο;Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα προσαρμοστει σε νεο ρολο,γιατι στα Τρικαλα ειχε αρκετα μεγαλο usage και δυκολα να βρει ιδια κατασταση και στην ΑΕΚ.
ashton
στατιστικά κλπ Ξανθοπουλου


http://vasilissa.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html



στατιστικά κλπ Kelsey Barlow
http://vasilissa.blogspot.gr/2017/07/kai-kelsey-barlow.html

radical
Πηραμε Ρογκαβοπουλο
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...s-2023-stin-aek
K8be
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...21.4770581.html
Ενα ομορφο πλάνο με την ελπίδα να μας βγει!
RipCity
Μακάρι να ακολουθήσουν αυτό το πλάνο και να υπάρξει η απαραίτητη υπομονή. Είναι παγιδευμένη η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή σε μια θέση πιο πάνω δεν πάει και πιο κάτω δεν πάει. Κι επειδή δεν κερδίζει κάτι με την 3η θέση δε χρειάζεται να παλέψει με νύχια και με δόντια. Υπομονή και ευκαιρίες στα νέα παιδιά και μπορεί πριν το καταλάβουμε να χτυπάει και πρωτάθλημα σε 3-4 χρόνια και με τα οικονομικά δεδομένα όπως διαμορφώνονται.
radical
Οσο υπαρχει κλειστη Ευρωλιγκα και 10ετη συμβολαια, δυστυχως υπαρχει ταβανι για την ΑΕΚ στην 3η θεση.
Ακομα και αν η νεα φουρνια παικτων που εχει μαζεψει γινουν καποια στιγμη επιπεδου Ζηση, Αντιτς, Μπουρουση, θα φυγουν για να πανε σε ομαδες Ευρωλιγκας.
radical
QUOTE
Εθνική Ανδρών: Ο Λαρεντζάκης στην προετοιμασία


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κλήθηκε από τον Κώστα Μίσσα στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στη θέση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δήλωσε αδυναμία να πάρει μέρος σε αυτή.

Ο Λαρεντζάκης αγωνίζεται στην ΑΕΚ (1.96, 22.09.1993) και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την γαλανόλευκη ήταν το 2013, στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Ταλίν. Συνολικά έχει 38 συμμετοχές, 19 με την Εθνική Νέων Ανδρών και 19 με την Εθνική Εφήβων.


basket.gr
ashton
πολύ καλύτερος από όσα ονόματα είχαν κυκλοφορήσει ο Mike Green που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

QUOTE
Ο Γκριν στη «Βασίλισσα»
Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017 18:04


Ο πρώην σκόρερ της Καρσίγιακα, ΜΑΙΚ ΓΚΡΙΝ (32 χρ., 1μ.85), υπέγραψε σήμερα (02/08) συμβόλαιο ενός έτους με την ΑΕΚ.

Ο Γκριν τελείωσε τη χρονιά με 15,7 πόντους και 6,5 ασίστ στο τουρκικό Πρωτάθλημα, ενώ στο Β.C.L. αναδείχθηκε MVP της φάσης των «16» με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ.

Βιογραφικό

Ο Μάικ Γκριν γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1985 στη Φιλαδέλφεια και έχει ύψος 1μ85.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο Franklin Learning Center της Φιλαδέλφεια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για το Κολέγιο του Towson, ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Butler στην Ιντιανάπολις.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του η τουρκική Μπελεντίγιεσι τη σεζόν 2008-09, για να ακολουθήσουν η Λιέγη και η Καντού. Ο Γκριν συνέχισε έως το 2013 να αγωνίζεται στο ιταλικό Πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Σίγμα Μπαρσελόνα και Βαρέζε. Τον Ιούλιο του 2013 πήρε μεταγραφή στη Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι, όπου σε 19 αγώνες είχε 7,8 πόντους και 6,5 ασίστ. Την περίοδο 2014-15 μετακόμισε στη Γαλλία και την Παρί-Λεβαλουά. Σε 34 αγώνες ο Αμερικανός γκαρντ είχε 11,8 πόντους μέσο όρο και 7,2 ασίστ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Βενέτσια, όπου σε 38 αγώνες είχε 11,6 πόντους μέσο όρο και 5 ασίστ.

Στις 28 Ιουλίου του 2016 ο Γκριν επέστρεψε στην Τουρκία και την Μπαλίκεσιρ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ανάγκασαν την Καρσίγιακα να τον αποκτήσει άμεσα, με τον Αμερικανό να τελειώνει τη χρονιά με 15,7 πόντους μέσο όρο και 6,5 ασίστ.

http://www.aekbc.gr/el/articles-1659/o-gkr...h-basilissa.htm

Αναλυτικά στατιστικά κλπ


http://vasilissa.blogspot.gr/2017/08/o-mik...oint-guard.html
K8be
Μπουμ!!! Ωραια πραγματάκια θα δουμε φετος!
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/494812..._campaign=Manny
Varvos
Μπορει να κανει καποιος μια σουμα το ροστερ μεχρι τωρα;
K8be
QUOTE (Varvos @ Aug 12 2017, 20:14 ) *
Μπορει να κανει καποιος μια σουμα το ροστερ μεχρι τωρα;

1: Γκριν,ξανθοπουλος,Μωραΐτης
2: χαρις,λαρεντζακης
3: μπαρλοου,ατιτς
4: ντερλοι τζειμς,σακοτα
5: ξενος,Μαυροειδής, τσαλμπουρης
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.