Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2017/18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3
yorgos
QUOTE(rahxephon13 @ Sep 17 2017, 17:17 ) *
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...o-panathinaikoy

Μια μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του μακη αγγελοπουλου οπού μιλάει για για όλα από το μπάτζετ τις ομάδας κριτική για το παρελθόν βλέψεις για το μέλλον και τις απόψεις του για ευρωλιγκα fiba και πολλά άλλα, νομίζω αξίζει μιας ανάγνωσης από φίλους τις αεκ και μη.

Εξαιρετική συνέντευξη, πολύ ενδιαφέρουσα από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Είναι κρίμα να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα έπαιρναν και γήπεδο δε γέμιζαν, είναι καθαρά ποδοσφαιρικά τα κοινά τους.
ashton
χτες κέρδισε και 73-108 το ΑΠΟΕΛ



............ΑΠΟΕΛ........Α.Ε.Κ.
ΣΟΥΤ........20/52 38%....37/58 64%
ΔΙΠΟΝΤΑ.....16/38 42%....22/31 71%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.....4/14 29%....15/27 56%
ΒΟΛΕΣ.......29/38 76%....19/22 86%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ...16-13........23-5
ΑΣΙΣΤ........13..........28
ΛΑΘΗ.........17..........12
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.....6..........12
ΚΟΨΙΜΑΤΑ......0..........1


Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(yorgos @ Sep 23 2017, 23:38 ) *
Εξαιρετική συνέντευξη, πολύ ενδιαφέρουσα από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Είναι κρίμα να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα έπαιρναν και γήπεδο δε γέμιζαν, είναι καθαρά ποδοσφαιρικά τα κοινά τους.


Συμφωνώ απόλυτα. Παρακολουθώ την ομάδα από το 1993. Η μοναδική χρονιά που ο κόσμος στήριξε ήταν η πρώτη χρονιά του Ιωαννίδη η οποία ήταν και η πρώτη χρονιά πρωταθλητισμού που κάναμε μετά από 26 χρόνια. Τη δεύτερη χρονιά του Ιωαννίδη γέμιζαν μόνο τα μπλε καθίσματα (το έλεγε και ο ίδιος συνέχεια τότε ''ευχαριστούμε τους ήρωες των μπλε καθισμάτων'').
Αποκορύφωμα ήταν η χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα το 2002. Παίζαμε πολύ καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά (ο Πάο είχε φάει 26 τότε) και βγήκαμε πρώτοι. Πρώτος τελικός με Οσφπ στο Οάκα και δεν υπήρχαν ούτε 7000 άνθρωποι... Τραγικό.
Πολύ φοβάμαι και το έχω ξαναπεί εδώ μέσα πως ο Αγγελόπουλος θα βαρεθεί. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μηδενική.
ashton
Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα η ΑΕK επιβλήθηκε 107-66 του Πανιωνίου στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 50 λεπτών. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία κυρίως σε νεαρούς παίκτες.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 17-7 στο 6’ και κράτησε το υπέρ της προβάδισμα με το τέλος του 1ου δεκαλέπτου (27-10). Με την έναρξη του δεύτερου δεκάλεπτου η ΑΕΚ «έτρεξε» σερί 8-0 (35-10), στο 12’. Στο 18’ η διαφορά ανέβηκε στο + 27 (45-18), με το ημίχρονο να κλείνει +22 (49-27).

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προηγήθηκε με 26 πόντους στο 25΄(59-33) με την 3η περίοδο να κλείνει στο +24 (68-44). Στο 37’ η ομάδα του Μανωλόπουλου έκανε το 85-53, με την διαφορά να κλείνει στο +31 (91-60).

Στο πέμπτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ επικράτησε 16-6.

Τους πόντους της ΑΕΚ πέτυχαν οι: Λαρεντζάκης 5 (1), Ελόνου 13, Σι 10, Άτιτς 5, Σάκοτα 9 (1), Μαυροειδής 22, Γκριν 6, Τζέιμς 6, Ρογκαβόπουλος 6 (2), Μωραϊτης 7 (1), Τσαλμπούρης 11 (1), Μπάρλοου 7 (2). Τη 15άδα της ΑΕΚ συμπλήρωσαν οι Καμπερίδης, Αγραβάνης, Ξανθόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 27-10, 49-27, 68-44, 91-60, 107-66


http://www.aekbc.gr/el/articles-1770/AEK-paniwnio-107-66.htm
ashton
Πάμε λέει για Καββαδά και δανεισμό Τσαλμπούρη
http://www.aek365.com/a-548899/ekleise-kab...-tsalmpourh.htm

Οι περισσότεροι (νομίζω) βλέπαμε και το καλοκαίρι πως ο Τσαλμπούρης κακώς υπολογιζοταν για το 5 (δεν εχει τα κιλα-όγκο για τη θέση) και τον είχαμε δει να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στο 4 (πχ Παρτιζαν περσι).
Ο πολυδιαφημισμένος από το ελληνικό μπασκετικό σύστημα Μανωλόπουλος αποφάσισε να μην τον υπολογίζει για 3ο 4ρι (και να πάρει κάποιον τύπου Julian Wright για βασικό στο 4, που θα έπαιζε άνετα κ στο 5) αλλά να φέρει τον Delroy James που ειναι 4ρο3ρι, και να πάει τον Τσαλμπούρη για 3ο σέντερ.. Παράλληλα δεν κράτησε Μιλόσεβιτς (που ήταν ορισμός του team player και έπαιζε και στις 3 θέσεις των forward, οικονομικός και δε θα ειχε θεμα να μεινει μονο για Ευρωπη αν χρειαζοταν) αλλά έφερε Early πρώτα και Sy μετά (ενώ θα μπορούσε ακόμα κι έτσι να φέρει ένα 4ρο5ρι και να καλύψει το κενό) γεμιζοντας την ομαδα με 2ρο3ρια και 3ρο4ρια. Συνέπεια αυτού να κόβεται ουσιαστικά ο Atic από την Α1 κι έτσι να τον περιοριζουμε-εξαφανιζουμε για 3η σεζον.. Τον Τσαλμπούρη που δεν τον υπολογίζει (και φάνηκε και στα φιλικά) τον έβαλε να παίξει και στο Κυπελλο και στην πρεμιέρα με συνέπεια να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίπτωση του δανεισμού του σε άλλη ομάδα της Α1 πλέον...
(κάθε ομάδα Α1 μπορεί να εμπλακεί μονο σε μια μεταγραφή έλληνα παίκτη σε άλλη ομάδα Α1. Αν η Χ ομάδα δώσει ένα παίκτη ελληνα στην Ψ, τότε η Χ δεν μπορεί να πάρει από κάποια άλλη, ούτε η Ψ να δώσει σε μια τρίτη)
Πραγματική στοχοπροσήλωση Μανωλόπουλου στο πλανο αξιοποιησης-προώθησης των νέων παικτών..
ashton
Δηλώθηκε στον ΕΣΑΚΕ ο Harris που θα κάνει λογικά αύριο το ντεμπούτο του, παίρνοντας τη θέση του Atic στο ρόστερ για Α1.
radical
Σακοτα, Μαυροειδης, Τσαλμπουρης, Λαρεντζακης στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών
radical
Αγγελόπουλος στο SDNA: Η ΑΕΚ, ο Γιαννακόπουλος και το F4 στην Αθήνα!

ΑΠΟΚΛ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

6 Νοεμβρίου 2017, 22:14

Χρήστος Τσάλτας

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος μιλά αποκλειστικά στο SDNA για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, τη δήλωση Γιαννακόπουλου, τάσσεται κατά της Ευρωλίγκα και θέλει F4 στην Αθήνα!

Το 2014, στην μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλαβε ένα μεγάλη, αλλά και ριψοκίνδυνο εγχείρημα: Να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή, βάζοντας πολλές φορές το συναίσθημα, πάνω από την ψυχρή λογική των αριθμών.

Επί των ημερών του η ΑΕΚ έχει καταφέρει να κάνει βήματα προόδου, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί. Πλέον η Ένωση έχει σταθεροποιηθεί ως η τρίτη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχοντα ως στόχο να «σπάσει» το δίπολο και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Το απόγευμα της Κυριακής (04/11) έγινε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Κι αυτό γιατί η Ένωση επικράτησε του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ, (73-69( και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, αυτός θα είναι και ο πρώτος τελικός που θα λάβει μέρος η ΑΕΚ επί εποχής Αγγελόπουλου.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θέτει ως στόχο και την ευρωπαϊκή διάκριση, μέσα από το Basketball Champions League, δείχνοντας πως είναι... πεινασμένος για τίτλους!

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο SDNA, σε μια συνέντευξη-ποταμό! Εξηγεί τους λόγους που βρίσκεται απέναντι από το μοντέλο της Ευρωλίγκα, κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό, ενώ απαντά στην τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Παράλληλα, οριοθετεί τους στόχους της Ένωσης τόσο για φέτος, όσο και σε βάθος χρόνου.

Ηταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού η ομορφότερη στιγμή που είχατε στην καριέρα σας ως διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ;

«Aυτη η νίκη πιστοποιεί ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, στη σωστή ρότα. Ομως είμαστε σε έναν τελικό, δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Πολλές φορές στη ζωή μπορεί να παίρνεις σωστές αποφάσεις στο δρόμο για το μεγάλο λάθος. Και κάποιες άλλες, μπορεί να παίρνεις κάποιες μικρές λάθος αποφάσεις στο δρόμο για το σωστό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία…»

Ηταν μία μικρή, ελάχιστη δικαίωση για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Είχατε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο αλλαγών στο υπάρχουν ενεργό δυναμικό της ομάδας;

«Δεν παίρνω καμία απόφαση εν θερμώ. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και χρειάζεται στήριξη για να έχει αποτέλεσμα. Του είπα κι εγώ σε ένα μίτινγκ που κάναμε, να έχει υπομονή, διότι οι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά, αργά ή γρήγορα ανταμείβονται. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον προπονητή μας, αλλά για την ομάδα ολόκληρη. Δουλεύουν πολύ σκληρά τα παιδιά και το βλέπουμε καθημερινά»

Σας έθιξε η ανάρτηση του κ.Γιαννακόπουλου;

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τι εννοούσε και μάζεψε αυτό που είπε αρχικά. Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι. Η ευγενής άμιλλα επιβάλει να δίνεις συγχαρητήρια στον νικητή. Αυτή είναι η αρχή για τον αθλητισμό. Κι αν έγινε κάποιο λάθος στην αρχή, είναι αρκετή η συμπληρωματική, επεξηγηματική δήλωση που έγινε. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ, δαπανώντας πολλά εκατομμύρια και τη σεβόμαστε απόλυτα για αυτό. Δε θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έφερε τον πρώτο διεθνή τίτλο στην Ελλάδα κάνοντας το μπάσκετ λαϊκό άθλημα!»

Ως ένας από τους προέδρους που θα δείτε τους παίκτες σας να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα στα Παράθυρα, θεωρείτε ότι είναι υποτιμητικό αυτό για την ομάδα και τους παίκτες σας;

«Υποτιμητικό; Καθόλου! Απεναντίας είναι μεγάλη μας χαρά να διαθέτουμε στο ρόστερ μας παίκτες που είναι ικανοί να στελεχώνουν την εθνική ομάδα. Εστω κι αν οι συνθήκες είναι λίγο παράξενες λόγω της κόντρας. Ομως, σε αυτή την υπόθεση καλό είναι μην στεκόμαστε στο δέντρο που βρίσκεται στο προσκήνιο της εικόνας, αλλά να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε την ευρύτερη εικόνα. Να καταλάβουμε τον απώτερο σκοπό που έχει ο Μπερτομέου και οι ομάδες του. Αυτή τη στιγμή, στο στόχαστρό τους είναι οι Εθνικές ομάδες, αλλά μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο ο μεγάλος στόχος τους είναι η πλήρης υποβάθμιση των εθνικών πρωταθλημάτων. Ει δυνατόν, η εξαφάνισή τους».

Ακόμα κι αν η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να παίξει στην Ευρωλίγκα θα ήσασταν υπέρ μια κλειστής, ή τρόπον τινά, περίπου κλειστής λίγκας;

«Απεναντίας. Δεν είμαστε θιασώτες του κλεισίματος μίας διοργάνωσης. Η Ευρώπη δεν είναι Αμερική και η Ευρωλίγκα δεν είναι ΝΒΑ. Εϊναι τελείως διαφορετικό το μοντέλο και η δομή λειτουργίας του αθλήματος στους δύο κόσμους. Στην Ευρώπη, που αποτελείται από 50 διαφορετικά κράτη και όχι από …ενάμιση όπως στο ΝΒΑ, η κινητήριος δύναμη είναι τα εθνικά πρωταθλήματα. Εκεί γεννιούνται, προάγονται, υποβιβάζονται, αναπτύσσονται οι ομάδες. Οχι σε μία κλειστή λίγκα. Εμείς θέλουμε πανίσχυρα εθνικά πρωταθλήματα και μέσα από αυτά, με αγωνιστικά κριτήρια, ετησίως, να δίνεται η ευκαιρία για τη διάκριση στην Ευρώπη. Οπως ακριβώς συμβαίνει με το ποδόσφαιρο».

FIBA ή Ευρωλίγκα; Ποιος ευθύνεται περισσότερο για την κατάσταση που βιώνει το παγκόσμιο μπάσκετ;

«Είναι σαφές ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος γία όσα καταγράφονται σήμερα ως ιστορία για το παγκόσμιο μπάσκετ θα αναδείξουν τις ευθύνες των 11 για την κατάσταση που θα επικρατήσει. Δεν υπάρχει άλλος υπεύθυνος. Αυτό το κλειστό κλαμπ των 11 ομάδων που έχουν σχεδόν ισόβιο συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, καθορίζουν την τύχη του μπάσκετ. Κι αυτός μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους φυσικά. Είμαστε υπέρ του ανταγωνισμού, της ετήσιας αξιολόγησης, των ευκαιριών σε αυτούς που δεν ανήκουν στην ελίτ. Ο αθλητισμός έχει λάτρεις διότι το αγωνιστικό επίτευγμα δεν καθορίζεται από το μπάτζετ, αλλά από την ικανότητα των ομάδων και των αθλητών. Ειναι πολύ δυσάρεστο ότι στο μπάσκετ δε θα απολαύσουμε ποτέ τη δική μας Λέστερ, Διότι η δική μας μπασκετική Λέστερ δε θα έχει ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι τραγικό. Ελπίζω απλά ότι οι αποφάσεις που παίρνουν στην Βαρκελώνη δεν είναι ομόφωνες. Οτι υπάρχουν κάποιοι που αναγνωρίζουν ότι αυτές οι αποφάσεις οδηγούν το μπάσκετ στην εξαθλίωση».

Εσείς κάθε χρόνο κάνετε μία επένδυση στο μπάσκετ γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν πάρετε το πρωτάθλημα ως ΑΕΚ δε θα αγωνιστείτε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τι σκέφτεστε για τη δομή που έχει πια το ευρωπαϊκό μπάσκετ;

«Πρέπει να πω ότι εδώ τίθεται και νομικό ζήτημα που θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα απασχολήσει τις αρμόδιες επιτροπές σε ευρωπαϊκό επίπεδο αθλητισμού και διακυβέρνησης. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει περιβάλλον αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι 11 διορισμένοι ισόβια στην Ευρωλίγκα, έχουν την ευκαιρία, παίζοντας και στα εθνικά πρωταθλήματα, να απολαμβάνουν ένα πιο σαφές και ξεκάθαρο οικονομικό πλάνο σε σχέση με όλους εμάς που ακολουθούμε. Αυτοί γνωρίζουν ότι για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι μόνιμα στην Ευρωλίγκα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο εγχώριο πρωτάθλημα. Και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για όλους τους χρηματοδότες αλλά και τα κλαμπ, να επιχειρούν σε ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον, όπου τα έσοδα είναι γνωστά εκ προοιμίου σε βάθος χρόνου και άπαντες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους, τα έσοδα των οποίων είναι μη προβλέψιμα και παρόλα αυτά πρέπει να τους ανταγωνιστούν στο εγχώριο μπασκετικό προϊόν. Ολη αυτή η κατάσταση δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Η διαφορά στο μπάτζετ της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι τα εγγυημένα έσοδα από την Ευρωλίγκα. Αλλά ακόμα κι έτσι εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε σε βάθος χρόνου αυτό που μας αξίζει. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή. Εστω και χωρίς το δεκαετές συμβόλαιο της Ευρωλίγκας».

Ναι, αλλά ποιος μπορεί να πει ότι η Ευρωλίγκα δεν είναι επιτυχημένη ως προϊόν;

«Αγωνιστικά είναι ένα επιτυχημένο πείραμα, το οποίο όμως χρειάστηκε 11 κλειδωμένα συμβόλαια των συγκαιριακά πιο εμπορικών κι επιτυχημένων ομάδων. Και μόνο αυτό το γεγονός αποτελεί μία ξεκάθαρη ομολογία εμπορικής αποτυχίας».

Ο στόχος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League εξακολουθεί να είναι το Φάιναλ Φορ;

«Φυσικά. Δεν αλλάζει ο στόχος μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ ώστε να το φιλοξενήσουμε και στην Αθήνα, για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επετειακή σεζόν των 50 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ του 1968».

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-f4-stin-athina
ashton
Για να γίνει το Φ4 στην Αθήνα θα πρέπει να έχει φτάσει σε αυτό η ΑΕΚ. Χλωμότατο .
Dwyane ''the flash'' Wade
Καββαδάς και επίσημα. Στον Κολοσσο δανεικός ο Τσάλμπουρης. Εν τω μεταξύ πολύ θετικός με τη Βοσνία για ακόμα μια φορά ο 'Άτιτς.
ashton
Λάθος για μένα το κόψιμο Τσαλμπουρη και η έλευση Καββαδά (Αφήνω στην άκρη πόσο λάθος είναι που δόθηκε στον Κολοσσό για συγκεκριμένους λόγους - τη μαύρη Μεγάλη Τετάρτη δε θα έπρεπε να την ξεχνάει κανείς στην ΑΕΚ).
Θα μπορούσε (από το καλοκαιρι) να έρθει ένα 4ρο5ρι στη θέση του James και να μην έρθει και ο Sy και η ομάδα θα ήταν πιο πλήρης και με λιγοτερο μπατζετ και θα είχαν χρονο-χωρο οι νεοι παικτες..
VELISARIOS
Καλησπέρα, τι έγινε με τον κολοσσό την μεγάλη Τετάρτη;
ashton
Μπασκετική ομορφιά .
fear_me
QUOTE(VELISARIOS @ Nov 25 2017, 15:11 ) *
Καλησπέρα, τι έγινε με τον κολοσσό την μεγάλη Τετάρτη;


ειχαν στησει το παιχνιδι με τον ηλυσιακο
VELISARIOS
Σωστά 20 απριλίου του 11, είχα και γενέθλια αυτή τη μέρα , ωραίο δώρο μου κάναν , τουλάχιστον να βρεί χρόνο συμμετοχής ο παίκτης
ashton
QUOTE
Λύση συνεργασίας με Σι
Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 12:07


Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (17/01) το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπάντζα Σι.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

http://www.aekbc.gr/el/articles-2010/lush-...gasia-me-si.htm

Πήγε Partizan o Bandja Sy
http://www.aba-liga.com/news.php?id=39667
ashton
QUOTE
Υπέγραψε ο Βασιλόπουλος
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 13:11

H AEK Β.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι σήμερα (19/01) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας (έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου) με τον διεθνή Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα (Μαρούσι) στις 8 Φεβρουαρίου του 1984 και έχει ύψος 2μ.05. ΄Ελκει καταγωγή από το Άνω Σαμικό Ηλείας.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ίφιτο Πύργου, μετακομίζοντας στη συνέχεια στον Ηρακλή Πύργου. Το 2005 πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2012 ενώ δύο φορές στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος (2010, 2011).

Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Βαγιαδολίδ και στις αρχές της σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Στις 6/8/2015 ανακοινώθηκε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου σε 26 ματς είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στον Κολοσσό Ρόδου. Σε 29 ματς σημείωσε 8 πόντους μέσο όρο με 5,7 ριμπάουντ.

Στις 26 Ιουλίου 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη. Σε 12 αγώνες είχε 7,8 πόντους μέσο όρο με 5,8 ριμπάουντ.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ο Βασιλόπουλος έχει κατακτήσει:

Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2002 (Εθνική Εφήβων)

Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2003 (Εθνική Εφήβων)

Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2005 (Εθνική Νέων Ανδρών)

Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005 (Εθνική Ανδρών)

Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006 (Εθνική Ανδρών)

Τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ 2007 (Εθνική Ανδρών)

http://aekbc.gr/el/articles-2016/upegrapse-o-basilopoulo.htm

στατιστικά καριέρας




http://vasilissa.blogspot.gr/2018/01/blog-post_19.html
ashton
Στην Αθήνα είναι ο Vince Hunter σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και γινεται αγωνας δρομου μηπως μπορεσει να δηλωθει εγκαιρα σημερα στη FIBA και είναι 12άδα αυριο με Strasbourg, καθώς έπαθε ρήξη μηνίσκου ο Elonu και έμεινε εκτός 25 μέρες.

Το βασικό πρόβλημα με τις μεταγραφές ειναι στην Ευρώπη

4 προσθηκες/αλλαγες δικαιουμαστε να κανουμε στη regular.
Ο Harris όταν ξεκινησε η διοργάνωση ΔΕΝ ήταν στη σελίδα μας στη FIBA, άρα μάλλον δεν είχε δηλωθεί από πριν.
2 ο Καββαδας, 3 ο Βασιλοπουλος . Με Hunter κλεινει η 4άδα και αν ερθει γκαρντ πολυ απλα θα ειναι μονο για πρωταθλημα...
ashton
QUOTE
Υπέγραψε ο Χάντερ
Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 23:17

H AEK Β.C. ανακοινώνει, ότι σήμερα (22/01) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας (έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου) με τον Aμερικανό φόργουoρντ Βινς Χάντερ.

Βιογραφικό:

Ο Βίνσετ Σαμάρ Χάντερ γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1994 στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο Consortium College Prep του Ντιτρόιτ, όπου ψηφίστηκε MVP στην τελευταία του χρονιά, έχοντας μέσο όρο 26.5 πόντους και 14 ριμπάουντ. Μετά την αποφοίτηση του από το Λύκειο εντάχθηκε στο Κολεγιακό πρόγραμμα του UTEP Miners στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2015 υπέγραψε με την Reno Bighorns θυγατρική ομάδα των Sacramento Kings στο ΝΒΑ D-League. Σε 32 αγώνες είχε 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ και 1.5 μπλοκ μέσο όρο. Τον Φεβρουάριο του 2016 ήρθε στη Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Σε 14 αγώνες Πρωταθλήματος ο Χάντερ είχε 2.9 πόντους και 3.3 ριμπάουντ και σε 8 ματς στην Ευρωλίγκα 4 πόντους με 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2016 μετακόμισε στη Ρωσία και την Avtodor Saratov στη VTB. Σε 17 αγώνες ο Αμερικανός σέντερ είχε 14.7 πόντους με 7.7 ριμπάουντ μέσο όρο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Memphis Grizzlies. Μέτρησε 4 συμμετοχές στο NBA με τη φανέλα των αρκούδων, ενώ είχε και 13 συμμετοχές στο NBA D-League με την θυγατρική των Memphis (Memphis Hustle) σημειώνοντας 16.2 πόντους με 8.6 ριμπάουντ μέσο όρο.

http://aekbc.gr/el/articles-2029/upegrapse-o-xanter.htm


Στατιστικά κλπ

http://vasilissa.blogspot.gr/2018/01/o-vince-hunter.html
xaris1986
Ακουγεται για Πουλεν.
Καλη κινηση αν γινει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να χωρεσει μαζι με Γκριν.
stefkorner
QUOTE (xaris1986 @ Jan 31 2018, 19:11 ) *
Ακουγεται για Πουλεν.
Καλη κινηση αν γινει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να χωρεσει μαζι με Γκριν.


εξαιρετικος για Αεκ ! ναι επειδη ειναι καθαροαιμο pg δυσκολο να χωρεσει με Γκριν! εγω επειδη δεν τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τον Γκριν πιστευω μια χαρα θα ηταν ως αντικατασταση..
yorgos
ΜΕγάλη αναβάθμιση ο Πούλεν κι ας πάρει ο Γκριν τον... πούλεν. Πολύ καλός ο Χάντερ τις προάλλες, έλειπε από την ΑΕΚ κάτι τέτοιο. Καμία σχέση με Ελονού, που είναι ελονού παππά ευαγγέλιο (έχω πάθει Σκουντή σήμερα).
ashton
o Kevin Punter που ήταν πέρσι Λαύριο και άρχισε φέτος στη Rosa Radom (1ος σκόρερ στο BCL) είναι τελικά ο εκλεκτός

QUOTE
Υπέγραψε ο Πάντερ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 22:16

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα (10/02) ο Κέβιν Πάντερ.

Ο Αμερικανός, πρώτος σκόρερ του Basketball Champions League αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ρόζα Ράντομ με τη Wilki Morskie Szczecinε (κι αφού πέτυχε πέτυχε 22 πόντους) υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Πάντερ αναμένεται αύριο (11/02) στην Αθήνα.

Βιογραφικό:

O Κέβιν Πάντερ Τζούνιορ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και έχει ύψος 1μ.90.

Ο Πάντερ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Body of Christ Academy της Νότιας Καρολίνας, ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Tennessee. Στην τελευταία του χρονιά είχε 22.1 πόντους μέσο όρο.

Το 2016 συμμετείχε στο Summer League με τους Minnesota Timberwolves και στις 20 Ιουλίου ήρθε στη χώρα μας, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το Λαύριο. Σε 21 αγώνες είχε 12.5 πόντους μέσο όρο (43% στα τρίποντα). Τον Μάρτιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην βελγική Αντβέρπ.

Από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρόζα Ράντομ. Σε 14 αγώνες στο BCL, είχε κατά μέσο όρο 20.6 πόντους, με 3.4 ριμπάουντ.


http://www.aekbc.gr/el/articles-2073/upegrapse-o-panter.htm

στατιστικά καριέρας κλπ


http://vasilissa.blogspot.gr/2018/02/kevin-punter.html
Giwrgos1
QUOTE (xaris1986 @ Jan 31 2018, 14:11 ) *
Ακουγεται για Πουλεν.
Καλη κινηση αν γινει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να χωρεσει μαζι με Γκριν.


o Punter ειναι σουτερ κυριως. Μια χαρα θα χωρεσει με τον Γκρην
radical
συνεντευξη Μακη Αγγελοπουλου
http://www.sport24.gr/unique/o-makhs-aggel...ek.5076617.html
ashton
QUOTE (radical @ Feb 14 2018, 16:25 ) *
συνεντευξη Μακη Αγγελοπουλου
http://www.sport24.gr/unique/o-makhs-aggel...ek.5076617.html


G.O.A.T.
Conan1982
Δεν ξέρω κάτι αλλά ο Ματσιούλις έφυγε από την Ρεάλ, δεν μπορεί να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκα για φέτος και είναι δεκτικός σε κάποια ομάδα που να συνεχίζει στην Ευρώπη απ' ότι είπε. Αν γίνονται ακόμα αλλαγές στο ρόστερ είναι εξαιρετική προσθήκη έστω ως το τέλος της σεζόν.
Nemesakos
Τέλος ο Μπάρλοου..

http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...-aek-o-mparlooy
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.