Θέλω να αναφερθώ στον χθεσινό αγώνα και να ευλογήσω τα γένια μου αφού εδώ και καιρό είπα ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα πού δεν το βάζει ποτέ κάτω .Τώρα επειδή δίκαια γίνεται πολύ κουβέντα για την ύπαρξη κατηγοριών στο παιδικο-εφηβικό πρωτάθλημα και επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες πιστεύω ότι η ΕΣΚΑΝΑ με την ύπαρξη κατηγοριών είναι πολύ πιο δίκαιη διότι έτσι υπάρχει και το κίνητρο του ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων που προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχει.Πιστεύω κατ'αρχήν ότι μόνο όταν παίζεις με ισοδύναμους αντιπάλους βελτιώνεσαι και προσπαθείς για το καλύτερο αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθεί κάποιος σε λάθος συμπεράσματα.
Συμφωνώ για το ότι ο ΑΡΗΣ είναι μα πολύ καλή αμάδα που παίζουν χρόνια μαζί οι γεννηθέντες του 2000 ιδίως και έχουν αποκτήσει μιο ομοιογένεια και μια δυναμική στο παιχνίδι τους!!!! ΝΑ επισημάνω επίσης ότι παρότι το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο............υπήρξε πολιτισμένη ατμόσφαιρα......και από τις δυο πλευρές. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ!
προπονητές παίχτες Και στους γονείς.
Για το Deree τώρα μια ομάδα 18 μηνών που πέρυσι έχασε την άνοδο στο τελευταίο της παιχνίδι (26-1 ........}
πήγε f4 παμπαιδικό ......στο πρώτο παιχνίδι έχασε στη λεπτομέρεια από BAC μια σούπερ ομάδα (το δείχνει η πορεία της...) και στον ημιτελικό κέρδισε άνετα το ΜΑΡΟΥΣΙ ( με Σακελλαρίου).
Για την φετινή σεζόν που ξεκίνησε με αποχωρήσεις στην αρχή και μεσούσης της περιόδου και με τους τραυματισμούς παιχτών το τελευταίο διάστημα λίγο πριν τα knock out...............Μόνο respect congrats στο προπονητικό team και στους παίχτες που παρά τα
προβλήματα και την ατυχία να δώσουν και extra παιχνίδι ...............ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τη συνέχεια καλή επιτυχία στο παμπαιδικό.
Συμφωνώ επίσης με το φίλο για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ.
Καλό βράδυ.